zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Samolot z prezydentem rozbił się w Smoleńsku

Stron : 1 2 [3]

CytrynowySorbet
29-04-2010, 18:24
Gdzie, co, jakie szol? O czym ty piszesz?

Jak tego nie dostrzegasz, to ja ci pokazywać nie będę, bo i tak nie zrozumiesz. Mam nadzieję, że umrę jako normalny szary człowiek i po pogrzebie będę miał święty spokój.

Och i ach, rzeczywiscie bardzo dziwne, ze PIS wykorzystuje smierc swojego prezydenta. Dziwne to by bylo jakby tego nie robili, to jest demokracja - po trupach do celu.

Lepiej to odszczekaj, bo zaraz ludzie będą PiSać, że Jarek to wszystko uknuł (razem z Tuskiem i Putinem), żeby dorwać się do fotela prezydenckiego.

@down: Pytałeś o co chodzi z tym szoł - pogrzeb jest w tym kluczową sprawą. Przesłania, widzę, nie załapałeś. Amen.

spider-bialystok
29-04-2010, 18:47
Jak tego nie dostrzegasz, to ja ci pokazywać nie będę, bo i tak nie zrozumiesz. Mam nadzieję, że umrę jako normalny szary człowiek i po pogrzebie będę miał święty spokój.
Jak juz sie wcinasz w dyskusje to miej pojecie o czym mowa. Moje kilka ostatnie postow dotyczylo dodania fragmentu samolotu do jakiegos obrazu w kosciele, a ty mi tu o pogrzebie wyjezdzasz.

Pan i Wladca
29-04-2010, 22:23
Swojego zdania nie zmieniam ale mimo wszytko to jest zajebiste :>

http://eskarock.pl/index.php?page=show_song_eska_rock&also_id=10537

Faytah
29-04-2010, 23:34
Smieszy mnie reakcja mediow na to nagranie. Widzialem je na joemonster i pewien user napisal cos nie tyle madrego ,co dobitnie prawdziwego.

Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska, wsiadł człowiek "mały",
kłótliwy, przeciętny prezydent, "zaściankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk.
Autor słów: "spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym", "ja panią załatwię",
nieznający za to słów refrenu hymnu...
Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej Europy i prezydent
z rekordowo niskim poparciem społecznym...

W trumnie ze Smoleńska, przywieziono "wybitnego męża
stanu","patriotę", "bohatera narodowego", "ojca narodu", największego
Polaka", "równego królom"...

Ja się pytam: kto podmienił ciało?!

rentonB
01-05-2010, 19:30
Klich zaprzeczal a tu klops
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,7834335,Minister_Klich_podpisal_zgode_na_ wyjazd_dowodcow__dokumenty_.html

Bedzie dymisja?