Pokaż pełną wersje : Wojny i konflikty
Ninje macie 0 respektu od kazdego nikt sie was nieboi i wie ze jestescie ***anymi smieciami ktorzy niemoga nic zrobic
joja to ja bilem przed wojna i zaden z jego ***anej rodzinki mu niepomogl
dlaczego? starch? czy olewka na kolege?
0 respektu smiecie ze nawet szkoda was na forum pisac dlatego to bedzie moja ostatnia wypowiedz na ich temat
btw lizcie dupe liamowi to moze jak bedziecie mieli problem jak dekos dzisiaj to przyjdzie do was liam ryzykujac swoj lvl jak bohater i wam pomoze jak od nas jest z 15 osob online
watpie zeby przyszedl dzisiaj zabic trickiego gdybysmy bili kogos z ninji
Hemp Gru
13-10-2005, 10:55
Van'chabby
Oct 12 2005, 23:24:23 CET Killed at Level 80 by Fast'molt
Banished: until deletion because of inciting rule violation
Mestius
Oct 12 2005, 23:00:34 CET Killed at Level 68 by Folari
and by Pelio Sunshine
Raks Ninja
13-10-2005, 14:39
@cavesi
ty masz dopiero respect od kazdego mistrzu,Mi cie w dupe rznie od kazdej strony.
@ Endinio No wlasnie ciebie nie bylo online na poczatku i bylo z RoM wielu po tym jak padl koledownik szybka redukcja do 5 osob MI sie zablokowalo potem chcieli kogos jeszcze ubic i liam sie zalogowal a za nim nastepni i nastepni. Taka taktyka nie sadze bo nozimu chodzil na swoim drucie ....
@ reszta ppl Zgadzam sie to juz jest nudne pojazd za pojazdem
jak cos to zalozcie sobie nowy temat....
Jojo Ninja
13-10-2005, 14:58
Ninje macie 0 respektu od kazdego nikt sie was nieboi i wie ze jestescie ***anymi smieciami ktorzy niemoga nic zrobic
joja to ja bilem przed wojna i zaden z jego ***anej rodzinki mu niepomogl
dlaczego? starch? czy olewka na kolege?
0 respektu smiecie ze nawet szkoda was na forum pisac dlatego to bedzie moja ostatnia wypowiedz na ich temat
btw lizcie dupe liamowi to moze jak bedziecie mieli problem jak dekos dzisiaj to przyjdzie do was liam ryzykujac swoj lvl jak bohater i wam pomoze jak od nas jest z 15 osob online
watpie zeby przyszedl dzisiaj zabic trickiego gdybysmy bili kogos z ninji
Kiedyś ... Jakbym teraz grał ... i byś mnie dotkną ^^
Zostawiłem dość duży respect wychodząc z Aurea, także z plecami problemu bym nie miał :>
ragafewee
13-10-2005, 16:47
Co juz nie pamietasz kto ci zawsze dupe ratowal?^^
AUHAHA a pamietasz kto go okradal z kasy i eq ^^ ane me 2 lol.
Ps. Jojo wszystkiego najlepszego- sorka, że tak późno, ale pracowałem :P
Kiedyś byliśmy nawet w jednej gildii i chętnie wróciłbym na auree, ale po co mi te problemy? Aurea powinna zawsze być rox:)
Tez kiedys bylem nawet nie tak dawno z jojiem w gildi ;)
Myslisz ze jak MI by wygralo wojne to oni by nie robili PA?
A to ciekawe :P Ze z teamu MI przed wojną nikt mnie nigdy nie okradł ani nie zabil. A z Romu ty, sting, rusikow, Misima. Ale ok...
@down
Odezwał sie z nich najwiekszy wogole tym textem to mnei roz***ales -.- Jak bys umial grac i twoi koledzy to by nie musial byc server dla pa -.-
Sting_Ninja
13-10-2005, 16:47
Chłopy spoko, przestańcie już. Topic robi się do dupy;/
@Raks
Wyluzuj stary, bądź taki jak kiedyś.
@Jojo
Nie przeginaj i nie pogrążaj dobrego zdania o Tobie.
@all on this topic
Przestańcie już, chciałbym, aby Aurea znowu była ROX. Jeżeli raks, sting i inni Pa z Romu się nie uspokoją to serwer zostanie w końcu tylko dla nich, a zobaczymy jak długo tak pograją.
Apelacja do ninjas.
Stop Pa.! :D
Ps. Jojo wszystkiego najlepszego- sorka, że tak późno, ale pracowałem :P
Kiedyś byliśmy nawet w jednej gildii i chętnie wróciłbym na auree, ale po co mi te problemy? Aurea powinna zawsze być rox:)
Pozdro
Ten server to jest server dla PA tu juz sie nie da grac inaczej...
Albo zadzisz albo lecisz....
Jojo Ninja
13-10-2005, 17:04
Ten server to jest server dla PA tu juz sie nie da grac inaczej...
Albo zadzisz albo lecisz....
Faktycznie, racje masz ... Cóż, widzicie, połowa z tego topicu pomyliła servery może i DZIĘKI WAM, macie takie coś -.^
Btw. do wszystkich który będą pisać po mnie, żebyście mnie źle nie zrozumieli, nie mówie o moich qmplach, bo oni napewno tego nie zaczeli, a tym bardziej ROM, więc nie ma za bardzo co na nich wjeżdżać :F
Dr.Byczek
13-10-2005, 17:23
Mam postac na aurea ale pierwszy raz slysze zeby ROM wygral!!!
O ile mi wiadomo to wojna jeszcze trwa .. ROM ma miażdżąćą przewage ale nie wygral ;) Ale reportaz super wilegie GZ :)
A to ciekawe :P Ze z teamu MI przed wojną nikt mnie nigdy nie okradł ani nie zabil
mnie tez nie ale moich kumpli tak np Folari ze Struna "House or hunted!!" do horrorra....
jeden z powodów dlaczego tu jestesm...
1 wiesz wybrales strone swe co jest chaniebnym czynem, 2 mogles isc rownie dobrze do zorros or MI i bys mial to samo no ale ok, 3 albo mi sie wydaje albo wczoraj bylo 3:1 dla MI, 4 czyzby sie wkoncu rozkrecali..... (wiem pytania retoryczne) ale tak serio oni maja plan ja to wiem oni to wiedza a wy tego nie wiecie :D:D:D
Aurea jest straconym swiatem...gdyby ludzie nie byli PA, nie robiliby wojen z byle powodow i nie zdradzaliby swoich przyjaciol byloby fajnie... ale widac, ze tak nie jest. Kiedys uwazalem RoM za gildie lepsza i bardziej zorganizowana niz Zorros/Murders Inc., ale jednak sie mylilem...rzygam juz tym, ale nie moge zapomniec o tym co Raks zrobil mojemu bratu -,-
ludzie ale wy sie gryziecie to jest gra nie zapominajcie o tym...
@sting Slyszalem ze uczysz swoja dziewczyne grac w Tibie ... :]
Ese aka Mefi
13-10-2005, 19:22
hueheu a to dobre. ludzie ludzie to jest forum interentowe, wiec gramatayka itp to se moze lezec jak chce. nie macie sie o co czepaic wiec za slowka lapiecie? chwalicie sie ze chodzicie do jakichs szkol albo macie srednia 4.9? a ch** mnie to obchodzi jaka miales srednia albo kim ty jestes. dla mnei mozecie miec nawet 40 alt bo i tak na was wykladam. w koncu i tak to WY (ninja) wychodzcie to piz*y, nikt do was nie ma respektu itp. przez gierke zniazacie sie do poziomu dzieci? i sting znow zadengo comentsa? :<
Eny the Noob
13-10-2005, 19:32
Van'Chabby polecial. Hemp Gru moze poleci chociaz po tych wypowiedziach tutaj nie pokazuje siebie jako kompletnego kretyna. Sting - dostajecie w dupe :D
1 wiesz wybrales strone swe co jest chaniebnym czynem
niby dlaczego ?
mogles isc rownie dobrze do zorros or MI i bys mial to samo no ale ok
jak to samo?? gdyby np. sting :P podszedl do ciebie "house or hunted" to bys poszedl do RoM zamiast MI? rotfl ... ^^
Edek Rozprowacz
13-10-2005, 20:29
Wojna fajnie przynajmniej nie jest nudno ;) sam mam chara (pare charów :p ) na mainie oczywiscie ogólnie powiem tyle ROM to PA ale to tez mam gdzies bardziej w*rwiaja mnie ninje uwazaja za tresa calym serwem a to gówno prawda jak dla mnie niezaleznie kto wygra i tak bedzie sie szezyc PA na serwie :o B)
@ Ragafewee
i co masz jakis problem ?? Na mainie sa wojny na rooku sie trapuje jak ci sie niepodoba to twój problem
Eny the Noob
13-10-2005, 20:42
Mialby nawet lepiej. Hail Van'Chabby - pokazcie na cos was stac! Stringi - jak juz mowilem zwijaj biznes :]
Sting_Ninja
13-10-2005, 20:59
ludzie ale wy sie gryziecie to jest gra nie zapominajcie o tym...
@sting Slyszalem ze uczysz swoja dziewczyne grac w Tibie ... :]
lol co ty ***lo cie? ;)
Juz prawie nie gram mozesz to looknac na erig ze nie expie bo nie mam czasu... + lagi ;>
ragafewee
13-10-2005, 21:07
mnie tez nie ale moich kumpli tak np Folari ze Struna "House or hunted!!" do horrorra....
jeden z powodów dlaczego tu jestesm...
dobra ja tez moge wielu kumpli wymienic z romu co mi ob***ali kumpli etc.
@sting
moze mi odpowiesz
@Edek
pochwal sie swoim trapowaniem ludzi na rooku remember Jegania Sake? ahuahuha
http://img84.imageshack.us/img84/6991/banplx00036kg.jpg
dobra ja tez moge wielu kumpli wymienic z romu co mi ob***ali kumpli etc.
no to masz powod zeby isc do MI! ja mam zeby byc w tu gdzie jestem
ragafewee
13-10-2005, 21:50
no to masz powod zeby isc do MI! ja mam zeby byc w tu gdzie jestem
A nie pojde z moim netem i lvl ;)
Ping :
Uplynol limit czasu rzadania
a jak juz jest to 900+ ^^ i z tego powodu taki lvl ;)
@Endinio Albo ja juz zaduzo przy ksiazkach siedze i mi sie cos myli albo powiedziales ze to do twojego znajomego ktos z MI podbili powiedzial "house or hunted". No to ci tylko mowie ze bedac w MI mialbys na to wplyw :], ale nawet pomijajac ten fakt ze juz jestes w RoM i walczysz za swoich kolegow to i tak nie zmienia faktu ze ktos inny moze podejsc do jednego z nich i go zabic :] ...
@Sting Napisalem ze slyszalem tak, to jak nie umiesz powiedziec tego ze to sie nie zgadza z prawda nie uzywajac wyzwisk to moze lepiej nie komentuj plxxx.
Sting_Ninja
14-10-2005, 01:23
@raga~
Za***alem Dragoniska to fakt ale gral na nim ktos inny wtedy(sharing plx) i lootnalem demon shielda. Loot to nie jest kradziez?! No chyba ze ty jak kogos zabijesz to oddajes mu loota... ^^
@L4ki
Jak by moja dziewczyna miala w ta gre grac to ja bym zrezygnowal...
:o sting nagle sie stales taki lagodny jak baranek:d czyzby to ten lepszy owner pisal:D
btw. konuwed i julia dethblade padli oraz niestety gyxerio inferno:/
RoM 22 - MI 15 <<< rozkrecaja sie chlopaki :D juz nie wspominam ze kolejny frag dla Liama ktos chce mi nadal mowic ze bez niego ta wojna bedzie tak samo wygladac??:>
No cóż można tak powiedziec ale wojna jeszcez trwa wszystko zdazyc sie moze :p
Sting_Ninja
14-10-2005, 03:43
:o sting nagle sie stales taki lagodny jak baranek:d czyzby to ten lepszy owner pisal:D
btw. konuwed i julia dethblade padli oraz niestety gyxerio inferno:/
buehueu to samo konto na tibia.pl na dwoch ownerow? hueheuhue
Sry ale mozesz looknac nawet na eriga ze nie mam dwoch ownerow albo spytac sie kogos kto mnie dobrze zna :> Btw. Moj best exp w jeden dzien to 229k wiec sam widzisz jak mozna miec dwoch ownerow i nie miec ponad 500k na dzien?:o
Pisze lagodnie? Ten topic dotyczy wojny wiec moze nia sie zajmiemy?^^
Eny the Noob
14-10-2005, 08:55
Stringiiiiiiiii a co ze mna? Juz mnie nie "tyrasz"~! Co sie stalo?
Gyx padl :(:(:(
Ale takze Julia i Konu~
P.S Na filmie Julii widac Stinka na Open Batlle - ja ide grac w lotka bo drugi raz moge juz tego nie zobaczyc :p
No tak string posądzasz mnie o to ze duzo gram w gry typu tibia...
No może zajmiemy się tą wojną bo to nie ma sensu:P
A że ty string na 2 ownerów 200k expa w dzien robisz to chyba cienko;]
I nie czaje o co ci chodzi:P Nie gram na 2 ownerów bo bym sie znizyl do twojego poziomu:P
Hail MI!
P.S(jeszcze wróce na aurea) string ale ty wtedy juz tam grac nie bendziesz:P
Raks Ninja
14-10-2005, 10:02
@up
moze i wrocisz ale napewno nie tym charem<--
Eny the Noob
14-10-2005, 10:03
Jak przegracie wojne to bedziecie mieli tyle do gadania ze hoho -.-
ragafewee
14-10-2005, 10:33
I nie czaje o co ci chodzi:P Nie gram na 2 ownerów bo bym sie znizyl do twojego poziomu:P
Hail MI!
heh wiem coś o tym ;) wracaj bo mi sie samemu z naszego miasta niechce grać :P
Eny the Noob
14-10-2005, 10:41
http://rapidshare.de/files/6251773/suckaaaaaaaar.rec.html
Filmik jak Julia pada .. Niestety widac tylko to jak ona pada bo jest krecony przez Julie. Enjoy :D
Jak przegracie wojne to bedziecie mieli tyle do gadania ze hoho -.-
jak bedziemy campic pz ... to my bedziemy mogli robic mass logi :evul:
Eny the Noob
14-10-2005, 11:35
Tak kazdy mowi jak przegrywa wojne -.-
Tak kazdy mowi jak przegrywa wojne -.-
naprawde? 8o
Eny the Noob
14-10-2005, 11:46
tak tak :p
tak tak :p
Wojna sie rozkreca ;P I jak zwykle Eny~~ ma racje
Hail !
@Endinio nie odpowiedziales czy wojna bez liama nadal tak bedzie wygladac...
Sting_Ninja
14-10-2005, 14:02
Hail MI!
Tak ci sie podoba to slowo string? Pewnie na rlu jestes jakims dzieckiem ktoremu mamusia kupila stringi z futerkiem i dzieci z w sql cie wybrachtali?Jak masz kompleksy to nie musisz sie nimi chwalic
No wogule ty nie miales nigdy dwoch ownerow. 3 osoby przez pewien czas graly na twojim koncie wiec nie pierd00l ze Jaiheria albo Nunek sie nie logowali na twojego chara ;)
Btw.Jestes ciemny czy nie umiesz czytac?:>
Sting_Ninja
14-10-2005, 14:04
@Endinio nie odpowiedziales czy wojna bez liama nadal tak bedzie wygladac...
Nie bedzie...
Eny the Noob
14-10-2005, 14:27
Ale sie Saint Gorgio nasiedzial w RoMie .... On wogle nie mysli, bo teraz nawet nie ma Waszego poparcia- jak byl w RoMie to chociaz ktos go "chronil"
@Sting Dzieki za odpowiedz...
Saint Gorgio rzeczywiscie sie nie popisal teraz nikt go nie chroni lecther chce go ubic MI tez go ubije jak nie bedzie nikogo Ciekawszego z RoM na celowniku...
Dr.Byczek
14-10-2005, 18:16
Ta wojna nie jest taka zla wczoraj swojo postacio na aurea wylotowalem z deda 300 brustek i vamp shielda :p :p B)
Eny the Noob
14-10-2005, 18:24
@DR.Byczek Z kogo? Bo wczoraj padly 3 osoby, z czego watpie zeby Julia, Konuwed albo Gyxorio nosili 300 burstow ze soba ale moge sie mylic.
Jojo Ninja
14-10-2005, 19:02
@DR.Byczek Z kogo? Bo wczoraj padly 3 osoby, z czego watpie zeby Julia, Konuwed albo Gyxorio nosili 300 burstow ze soba ale moge sie mylic.
Spokojnie, ten gosc chyba nawet nie wie gdzie pisze :o
max-draky
14-10-2005, 19:31
@DR.Byczek jak na filmie widać Julia miała AoL (może nie każdy oglądał) a znając życie to Gyxorio palladyn by nienosił burstów tylko prędzej Power Belty jak coś :) Iq=80-? Pozdro Ninjas ;)
Eny the Noob
14-10-2005, 19:32
A czy ja jestem niespokojny? :p
nie no sting naprawde sadzisz ze ja mialem ownerów?
jestes lol i tyle:P
Raks Ninja
14-10-2005, 21:30
@Qarius
nie nigdy nie miales kilku ownerow o tym ze Vezuzu na tobie gral tez pewnie nie wiesz?
@DR.Byczek jak na filmie widać Julia miała AoL (może nie każdy oglądał) a znając życie to Gyxorio palladyn by nienosił burstów tylko prędzej Power Belty jak coś :) Iq=80-? Pozdro Ninjas ;)
Pochwal sie swoim iq ? Ja mialem 119 w wieku 12 lat. Not bad ?
Jojo Ninja
15-10-2005, 12:00
Pochwal sie swoim iq ? Ja mialem 119 w wieku 12 lat. Not bad ?
Powiedz, kto ci uwierzy? Chociaż nie kłam ...
Powiedz, kto ci uwierzy? Chociaż nie kłam ...
Nie chcesz to nie wierz.
Sting_Ninja
15-10-2005, 14:13
Nie twoj char byl online bez ownera zadnego. Duchy plx ^^
Sting_Ninja
15-10-2005, 14:15
Ups net mi sie kopie :d
Ups net mi sie kopie :d
A jak byles drunked tez ci sie kopal ? Bardzo interesujące :D
Sorry Lecther I was drunked. I tak z bledami. Bo drink to czas. nieregularny. Wiec powinno byc: Sorry Lecther, I was drank.
Nie vezuzu mi tylko po hacku eq dal wienc nie rozumiem czemu to ownerowaniem nazywasz?
A moze nie wiesz co to slowo znaczy?
Zobacz, jak szybko wieje czasów wiatr
A w tej krainie ciągle myśl nie płynie
Ukryci w kryjówkach wszyscy przyjaciele
Czekając na znak święty z nieba w niedzielę
Płaczą nad losem swoim i tej krainy
Dlaczego tutaj ciągle myśl nie płynie
Bo prawda, jak mówią, jest bardzo banalna
Głowy pustoszy komuna mentalna
Bo mądrość góruje nad głupotą, tak
Jak, jak światłość góruje nad ciemnością, i
I kapłan sekty panującej w krainie
On dobrze wie to, co wiedzieć powinien
I targuje się z wojskowym, pół nocy tracąc zdrowie
W końcu podzielą się po połowie
Jeden się przeżegna, drugi
Drugi spojrzy śmiało
On będzie rządzić tłuszczą
Batem i pałą
Zobacz, jak szybko wieje czasów wiatr
A w tej krainie ciągle myśl nie płynie
Ukryci w kryjówkach wszyscy przyjaciele
Czekając na znak święty z nieba w niedzielę
Płaczą nad losem swoim i tej krainy
Dlaczego tutaj ciągle myśl nie płynie
Bo prawda, jak mówią, jest bardzo banalna
Głowy pustoszy komuna mentalna
Bo mądrość góruje nad głupotą, tak
Jak, jak światłość góruje nad ciemnością, i
I kapłan sekty panującej w krainie
On dobrze wie to, co wiedzieć powinien
I targuje się z wojskowym, pół nocy tracąc zdrowie
W końcu podzielą się po połowie
Jeden się przeżegna, drugi
Drugi spojrzy śmiało
On będzie rządzić tłuszczą
Batem i pałą
Huh fajny wierszyk ^.-
Eny the Noob
16-10-2005, 14:43
Butibof
Oct 15 2005, 22:46:02 CET Killed at Level 126 by Folari
and by Nexoriu
"Haha" ?
Eny the Noob
16-10-2005, 14:44
Cos Stringi zaczynacie padac i placic. Najpierw Mestius, teraz Van Tristan oj cos sie Wam nie udaje oj nie :p
Sting_Ninja
16-10-2005, 15:15
Cos Stringi zaczynacie padac i placic. Najpierw Mestius, teraz Van Tristan oj cos sie Wam nie udaje oj nie :p
Nie wiem parolu o co chodzi z Tristanem^^
Sting_Ninja
16-10-2005, 15:18
A jak byles drunked tez ci sie kopal ? Bardzo interesujące :D
Sorry Lecther I was drunked. I tak z bledami. Bo drink to czas. nieregularny. Wiec powinno byc: Sorry Lecther, I was drank.
Tee moze jak lukasz cole to ci napis nad headem wyskakuje DRANK.
Btw.Ta sprawa byla stara Chcialem uratowac Saint gorgio jednak sie nie udalo, cos w tym zlego?^
Mój świat powiadam jest chory
Władają nim potwory
Jest coraz bardziej normalne
Tylko to co jest bardziej nachalne
Najlepsze jest to co się sprzeda
C***owe to co się sprzedać nie da
Każdy to widzi; w środku miasta
Statuła z gówna wyrasta
W tym mieście zło zalewa dobro
W tych czasach dobro nisko upadło
Brak idei wszystkich jednoczy
Kilku nie może zjednoczyć
Eny the Noob
16-10-2005, 15:35
Chciales uratowac Saint Gorgio? Wpadajac na dragi i mowiac "Go away or Lecther will kill you"? Dziwny masz ten sposob ratowania. Nie wiesz o co chodzi z Van Tristanem? No wiec Van Tristan wyszedl z RoMu nie placac tak jak Saint Gorgio no i teraz zaplacil. Proste?
O.o lol o tristanie nic nie slyszalem, wylamuja sie chlopaki powoli....
Ten owy Saint Gorgio to Polak ? Jeśli tak to wcale mnie jego zachowanie nie dziwi..
no ostatnio troche naszych padlo ale to jeszcze nie koniec :)
Ten owy Saint Gorgio to Polak ? Jeśli tak to wcale mnie jego zachowanie nie dziwi..
tak Polak :>
@ sprawa z van tristanem
van tristan byl wczesniej w romie m.in. na warze z pirates co bylo dawno i nie jestem pewny czy byl tez jak byla wojna z zorros. odszedl z romu spory kawal czasu temu a teraz mial byc hunted hmmm ciekawe po co?po to zeby murders mieli kase na wara.kazdy wie nawet z historii ze wojna wciaga ogromne koszty pieniezne ^.-
@ dead butiego
nie wiem czy bys przezyl to eny~ skoro wiem ze buti zostal trapniety przez chyba 5-6 murdersow na ank na dragach i nie bylo takiej opcji zeby przezyl...
@ cala ta wojna
widac teraz dobrze ze sytuacja sie odwrocila, nie rom tylko MI fraguja wiecej,wiecej sa online i nie zdziwie sie jak MI wygra wojne.wystarczy zobaczyc na tibia.com sklad rom & DW & aftermath a MI. wczoraj policzylem sklad obu gildii-w romie jest za duzo knightow a w MI jest duzo shooterow najwiecej palkow.liczebnosc jest mniej wiecej taka sama tylko jedynym plusem teraz MI sa mass logi w ktorych wlasnie jest duzo palkow/sorcow a mniej knightow. po za tym Rom chcac czy nie chcac traci zolnierzy(chabby ban do delete,soldek rzadko gra,quenthel <wymowa> podobnie,ozur free acc a co to za sorc bez pacca?) duzo w moze sie niedlugo roztrzygnac w ramach tej wojny, jak sie zakonczy nie wiem, poki co na prowadzenie wychodzi MI...wiadomo ze zadna ze stron sie nie podda:p
@ sprawa z van tristanem
van tristan byl wczesniej w romie m.in. na warze z pirates co bylo dawno i nie jestem pewny czy byl tez jak byla wojna z zorros. odszedl z romu spory kawal czasu temu a teraz mial byc hunted hmmm ciekawe po co?po to zeby murders mieli kase na wara.kazdy wie nawet z historii ze wojna wciaga ogromne koszty pieniezne ^.-
@ dead butiego
nie wiem czy bys przezyl to eny~ skoro wiem ze buti zostal trapniety przez chyba 5-6 murdersow na ank na dragach i nie bylo takiej opcji zeby przezyl...
@ cala ta wojna
widac teraz dobrze ze sytuacja sie odwrocila, nie rom tylko MI fraguja wiecej,wiecej sa online i nie zdziwie sie jak MI wygra wojne.wystarczy zobaczyc na tibia.com sklad rom & DW & aftermath a MI. wczoraj policzylem sklad obu gildii-w romie jest za duzo knightow a w MI jest duzo shooterow najwiecej palkow.liczebnosc jest mniej wiecej taka sama tylko jedynym plusem teraz MI sa mass logi w ktorych wlasnie jest duzo palkow/sorcow a mniej knightow. po za tym Rom chcac czy nie chcac traci zolnierzy(chabby ban do delete,soldek rzadko gra,quenthel <wymowa> podobnie,ozur free acc a co to za sorc bez pacca?) duzo w moze sie niedlugo roztrzygnac w ramach tej wojny, jak sie zakonczy nie wiem, poki co na prowadzenie wychodzi MI...wiadomo ze zadna ze stron sie nie podda:p
MI poprostu zaatakowalo RoM and next shits, w najczulszy punkt.
Mam nadzieje ze MI wygra a reszta bedzie musiala placic.
Eny the Noob
16-10-2005, 19:27
AHAHAHAHAHAAHAHA! Nie ma to jak PVP master Liam! Własnie sie dowiedzialem od kolegi ze jak MI czekal az im PZ lock zniknie przyszedl Liam ze swoja ekipa ... Jak myslicie co zrobil? No wiec Liam stwierdzil ze sprobuje zabic Joixaziego (130 elita) walac tylko ueki. Sprytne?
AHAHAHAHAHAAHAHA! Nie ma to jak PVP master Liam! Własnie sie dowiedzialem od kolegi ze jak MI czekal az im PZ lock zniknie przyszedl Liam ze swoja ekipa ... Jak myslicie co zrobil? No wiec Liam stwierdzil ze sprobuje zabic Joixaziego (130 elita) walac tylko ueki. Sprytne?
Ta fajnie i co? teraz ja cos powiem!
Kiedys na poczatku wojny master PVP Fast'molt podbiegl do butibofa Jak myslicie co zrobil? No wiec fast stwierdzil ze sprubuje zabic butibofa (118lvl wtedy?) walac tylko ueki. Sprytne?
z tego sie smaic nie bedziesz bo on z MI?
Ta fajnie i co? teraz ja cos powiem!
Kiedys na poczatku wojny master PVP Fast'molt podbiegl do butibofa Jak myslicie co zrobil? No wiec fast stwierdzil ze sprubuje zabic butibofa (118lvl wtedy?) walac tylko ueki. Sprytne?
z tego sie smaic nie bedziesz bo on z MI?
Jesli sie nie mylę to wtedy kiedy Buti~ mial 118 lvl Fast'molt sie logowal na kilka minut wiec to chyba nie mozliwe.
A tak na marginesie twoja ortografia jest extra.
http://photobucket.com/albums/y61/Sting_Ninja/Rl%20Photos/
Ale kiep polecam...
Mam nadzieje ze sting tak nie wyglada :D bo bym sie posral
Jesli sie nie mylę to wtedy kiedy Buti~ mial 118 lvl Fast'molt sie logowal na kilka minut wiec to chyba nie mozliwe.
tak ty wszystko wiesz...
ragafewee
17-10-2005, 14:30
Ale kiep polecam...
Widziale mto wczesniej i looknij na nazwe zdjecia Wilhelm.jpg byc moze ze to kto inny niewiem :P dziwnie podpisane
Eny the Noob
17-10-2005, 14:45
Jest maly problem - Joixazi wtedy stal -.- A Butibof biegal wiec chyba jest prawdopodobienstwo ze dwa razy missnie uha. Buti-sruti-tuti padl, a joix nie ^^
Sting_Ninja
17-10-2005, 16:09
Ale kiep polecam...
Nie chyba nie ma dwoch takich samych osob na swiecie (chyba ze klony).
Pokaz moze swoja rl fotke jak jestes "Piekny".
Btw. Jak chcesz sie posmiac to looknij na photobucket Dagothara :D
Hemp Gru
17-10-2005, 16:18
Saint Gorgio
Oct 17 2005, 15:19:38 CET Killed at Level 103 by Gex Darkblade and by Mips
18:17 plx
Jojo Ninja
17-10-2005, 17:17
Ale kiep polecam...
Masz coś ****o do Pitka? Mam sie przejechać do ciebie czy jak -.-'
W****iasz mnie koleś, oczeniacsz innych, to pokaż swoje photo suko :F
P.S : Sorry że mnie poniosło, ale ten gówniarz mnie irytuje do granic możliwości ...
Masz coś ****o do Pitka? Mam sie przejechać do ciebie czy jak -.-'
W****iasz mnie koleś, oczeniacsz innych, to pokaż swoje photo suko :F
P.S : Sorry że mnie poniosło, ale ten gówniarz mnie irytuje do granic możliwości ...
Zapraszam Belchatow-Binkow ulica Budryka 1 :)
Kiedy przyjedziesz :>
Eny the Noob
17-10-2005, 18:00
@Jojo Damq to gowniarz? Nie powiedzialbym - raczej to Wy zachowujecie sie jak dzieci. I przestan wyzywac, chyba ze nic Ci slina na jezyk nie przynosi.
Jak wspomnial Lagurus niedawno padl Saint Gorgio, który oczywiscie jest liczony jako frag.
//Noob
@Jojo Damq to gowniarz? Nie powiedzialbym - raczej to Wy zachowujecie sie jak dzieci. I przestan wyzywac, chyba ze nic Ci slina na jezyk nie przynosi.
Jak wspomnial Lagurus niedawno padl Saint Gorgio, który oczywiscie jest liczony jako frag.
//Noob
Dokladnie 18:17 dopiero teraz zaczyna sie wojna :)
Mam nadzieje ze Boty przegraja :D
Jojo Ninja
17-10-2005, 18:20
//Noob
Damq Damq jest teraz online
Techno Star
Damq's Avatar
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Tak, gówniarz
Damq Damq jest teraz online
Techno Star
Damq's Avatar
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Tak, gówniarz
Gówniarz to Cie zrobil ;/
To jak przyjezdzasz ?
Dokladnie 18:17 dopiero teraz zaczyna sie wojna :)
Mam nadzieje ze Boty przegraja :D
"Mam nadzieje ze Boty przegraja"
HAHAHAHAHAH!!!
Czemu MI to nie boty bo to kumple? :(
to straszne :( tak tak boty przegraja ajaja
jakie masz dowody ze RoM uzywa botow?
hehe smiesznie sie tu zaczyna robic... Btw Endinio powiedz lectherowi zeby fraga dodal bo Saint Gorgio byl w RoM i odszedl wiec to frag ...
Jojo Ninja
17-10-2005, 20:18
Gówniarz to Cie zrobil ;/
To jak przyjezdzasz ?
Znów wjeżdżasz na starych ;)
Jak ja na ciebie wjade, to już nie będzie ciekawie ^^
Chlopaki od kiedy Folari potrafi ***nac sd nie widzac kogos? ;>
Damq kogo tu nazywasz botem? udowodnij jak RoM uzywa aimbota...
ja moge udowodnic ze folari uzywa...
Eny the Noob
17-10-2005, 20:57
To dawaj te dowody. Prosze o fimilik ktory znajduje sie w jednym z linkow osob znajdujacych sie w MI. Reszta moglaby byc robiona na jakims OT'sie.
Eny to jest fake?
http://rapidshare.de/files/6331847/MIvsRom2.rec.html
omg jakie ja mam zdolnosci!!!! ludzie sciagajcie i podziwiajcie moje fake :D
Zjechał do miasta (...)
Najbardziej chciany bandyta w Polsce
Bezkarny mimo wszystkich zbrodni swych
35 lat stary ton mocy złych
Na rękach jego krew i zbrodnie
Których się nie da udowodnić
W orszaku jego najgorsi barbarzyńcy
Jawili by się niczem miłosierni dobroczyńcy
Najbardziej chciany bandyta w Polsce
Nic nie tak złe by nie mogło być gorsze
Potrafi w kostium dobroczyńcy też się wcielić
Dokładnie tak jak jego ideał z menelin
Raks Ninja
17-10-2005, 23:56
@Qarius
vezuzu na tobie expil idioto wiec nie wciskaj kitu
@Jojo
nie zapomnij wziosc dodatkowego kola od roweru na plecy jak bedziesz jechal
@up
chyba pomyliles dzialy
Tak apropos Folariego to ogladelm co do joty wszystkie battle jeszcze z PPG itp. i ani razu nie trafial z poza ekranu. Ale moglem sie mylic co do dobrego pvp Liama bo cos dziwnie czesto ma exhausted jak strzela z Sd.
ragafewee
19-10-2005, 19:26
@Qarius
vezuzu na tobie expil idioto wiec nie wciskaj kitu
@Jojo
nie zapomnij wziosc dodatkowego kola od roweru na plecy jak bedziesz jechal
@up
chyba pomyliles dzialy
1. Interesujące jak expi to czemu mu lvl nie idą wyzej tylko stoi na 40 zabawne...
2. Naucz sie czytac ze zrozumieniem to zrozumiesz co czlowiekowi biega z wierszem. :P
Kajzezoze -- Oct 19 2005, 18:00:10 CET Killed at Level 79 by Folari and by Golden Rasel
Dekos Wakusei -- Oct 19 2005, 18:00:26 CET Killed at Level 93 by Thor Arteva and by Dagothar
Sting Ninja -- Oct 19 2005, 18:01:10 CET Killed at Level 83 by Folari and by Ninnix
Doneq -- Oct 19 2005, 18:01:22 CET Killed at Level 71 by Fast'molt
No to MI dalo znac o sobie 4 dedy w 1 dzien chyba new rekord MI
@ Raks
Dokladnie przeczytaj wiersz a moze zrozumiesz o co mu biega ...
Edit: RoM 18
MI 21
Juhhhuuu...
Sting czyzbys juz padl 2 razy ? Gratuluje glupoty, życzę rozumu. 2x Padles mistrzu PvP
Kajzezoze -- Oct 19 2005, 18:00:10 CET Killed at Level 79 by Folari and by Golden Rasel
Dekos Wakusei -- Oct 19 2005, 18:00:26 CET Killed at Level 93 by Thor Arteva and by Dagothar
Sting Ninja -- Oct 19 2005, 18:01:10 CET Killed at Level 83 by Folari and by Ninnix
Doneq -- Oct 19 2005, 18:01:22 CET Killed at Level 71 by Fast'molt
No to MI dalo znac o sobie 4 dedy w 1 dzien chyba new rekord MI
A to dopiero poczatek :)
Kiroy Wind
19-10-2005, 19:57
Przymknij ryj frajerze.. nie obrazaj kogos komu nie dosiegasz umiejetnosciami nawet do piet
Hail Jasien
Sting czyzbys juz padl 2 razy ? Gratuluje glupoty, życzę rozumu. 2x Padles mistrzu PvP
to ze padl 2x to jest glupi? jak nazwiesz Zevsa ktory padl z 4x? tricky ktory padl 3x? fast ktory padl 3x? czemu ich nie obrazasz?? Powiedz kim ty jestes Master PVP? cos bardzo cie interesuje ta wojna i duzo wiesz jak nawet nie grasz na auera?
A julia padla 5 razy...
Skonczcie klucic sie na forum, wszyscy jestescie tylko mocni w gebie. Nie potraficie normalnie prowadzic dyskusji?
Peace out.
A julia padla 5 razy...
Skonczcie klucic sie na forum, wszyscy jestescie tylko mocni w gebie. Nie potraficie normalnie prowadzic dyskusji?
Peace out.
a ja 1x :(
czy ja nienormalnie prowadze dyskusje? ^.-
to ze padl 2x to jest glupi? jak nazwiesz Zevsa ktory padl z 4x? tricky ktory padl 3x? fast ktory padl 3x? czemu ich nie obrazasz?? Powiedz kim ty jestes Master PVP? cos bardzo cie interesuje ta wojna i duzo wiesz jak nawet nie grasz na auera?
A kto sie tak mądrowal ze jest boski itp. itd. Sting a tu frajer pada jak gęś.
A Sting i tak jest glupi to mozna mu pogratulowac glupoty -.-
szkoda slow na ciebie B)
With special dedicated to mr Sting:
Psy w norze leżąc bez siły
Lizały swoje rany
Po walce o przetrwanie
Oblepiały ropą ściany
Nie mając już sił zupełnie
Ujrzawszy tedy ludzi
Nie miały na walkę sił
Jakże ona ich trudzi
@deckard
Myślę, że nie jest to odpowiednia dyskusja do cytowania słów pana Kazimierza
@all
Ta dyskusja jest jałowa i bardzo schematyczna, tylko najeżdżacie na siebie. I po co? Co przez to udowadniacie?
Gz dla MI a Rom & frends moge powiedziec tylko chlopaki wymyslcie cos albo zacznijcie zbierac kase na paymenty (@ninjas wy chlopaki w szczegolnosci macie wiekszy od liama :D)
Raks Ninja
19-10-2005, 21:05
@up
predzej zrookuje chara niz im zaplace;]
No nawet Dago fraga zalapal :D:D
Go Go MI next ma pasc Misima :evul:
PasterDevil
19-10-2005, 21:18
a ty ****a co sting
jestes taki noob ja przynajmiej jak padam nei blagam o przebaczenie jak ty to robiles jak cie lal zevs stalem tam i widzialem jak blagales tu cytat " I PAY I PAY' 8o 8o 8o 8o 8o zevs pewnie tylko sie smial co ty tam pisales ;(
ale oczywiscie ruszyles swoj maly mozg :D :D :D :baby: :baby: :baby: ;( ;( ;( i poskarzyles sie liamowi :baby: :baby: :baby:
BTW czego wbijasz rsa na 30-35 lvl ??? nei doceniasz siebie ja wbijam rsa minimum 15-30 lvl a mam 7 :evul: :evul: :evul: jak bym mial ten lvl co ty padl bys ku'rwa ile juz razy bo ty jestes noob i grac nei umiesz BTW fajnei to wygladalo jak padalees ^^
Sting_Ninja
19-10-2005, 21:40
a ty ****a co sting
jestes taki noob ja przynajmiej jak padam nei blagam o przebaczenie jak ty to robiles jak cie lal zevs stalem tam i widzialem jak blagales tu cytat " I PAY I PAY' 8o 8o 8o 8o 8o zevs pewnie tylko sie smial co ty tam pisales ;(
ale oczywiscie ruszyles swoj maly mozg :D :D :D :baby: :baby: :baby: ;( ;( ;( i poskarzyles sie liamowi :baby: :baby: :baby:
BTW czego wbijasz rsa na 30-35 lvl ??? nei doceniasz siebie ja wbijam rsa minimum 15-30 lvl a mam 7 :evul: :evul: :evul: jak bym mial ten lvl co ty padl bys ku'rwa ile juz razy bo ty jestes noob i grac nei umiesz BTW fajnei to wygladalo jak padalees ^^
BUEBEUHEUHEUHU
Jedyna osoba do ktorej pisalem I pay byl Endino....
Nigdy nie plaszczylem sie i nie mam zamiaru plaszczyc sie przed kims takim jak zevs.Chociaz znalezlismy wspolny jezyk^^
No widzisz roznica w tym ze ja umiem grac bo zrobilem sobie chara takiego jakiego mam a ty nie potrafisz. Kazdy moze tak gadac zabilbym cie jak bym mial takiego chara ja ty. Najpierw zrob potem mow ;)
Sting_Ninja
19-10-2005, 21:42
Szkoda mi juz klawy na ciebie. Nudny juz jestes...
Sting_Ninja
19-10-2005, 21:47
@ Raks
Dokladnie przeczytaj wiersz a moze zrozumiesz o co mu biega ...
Edit: RoM 18
MI 21
Juhhhuuu...
..l..
Boshe po chooj tak piszesz radosc ci to sprawia? Glupota to jest ze ty sie urodziles nie wiem moze to byl miss click ze powstales. Nie chce do tego dochodzic nie chce tego wiedziec nei inturesuje mnie to i ciebie tez nei powinni interesowac ile razy kto pada jak pada wazne ze umie zrobic samemu postac ktora cieszy sie slawa na serverze^^
Yours Sting~
Dark polo
19-10-2005, 21:52
..l..
Boshe po chooj tak piszesz radosc ci to sprawia? Glupota to jest ze ty sie urodziles nie wiem moze to byl miss click ze powstales. Nie chce do tego dochodzic nie chce tego wiedziec nei inturesuje mnie to i ciebie tez nei powinni interesowac ile razy kto pada jak pada wazne ze umie zrobic samemu postac ktora cieszy sie slawa na serverze^^
Yours Sting~
Nie chcę już wkurzać Cię sting, bo wkońcu jestem "starym" kumplem, ale pomyśl jaka to sława? Obiecuję Ci i zobaczysz, że wspomnisz moje słowa: "Kiedyś i ty zrezygnujesz z tego serwera i to nie dlatego, że Ci się znudzi, ale dlatego, że ktoś Ci będzie dokuczał". Ogólnie pozdrowienia, bo nasze rozmowy i "zabawy" pod depo w carlin :evul: były kultowe. No cóż. Co fajne kiedyś się kończy :D
Pozdro
..l..
Yours Sting~
zgadzam sie z Toba prawie pod kazdym zdaniem oprucz tego z ta slawa chciales chyba napisac "zla slawa" :]
a ty ****a co sting
PasterDevil mam nadzieje ze ci ulzylo :evul:
Sting_Ninja
20-10-2005, 12:05
zgadzam sie z Toba prawie pod kazdym zdaniem oprucz tego z ta slawa chciales chyba napisac "zla slawa" :]
Nie mowilem o sobie chociaz mam wielu zaufanych ludzi na ktorych zawsze moge liczyc. Nie chodzi tu o swe ale o polakow ^
ragafewee
20-10-2005, 12:34
Sting_Ninja
gz poczytaj sobie jak obslugiwac forum 3 posty na raz gz !! co to jest edytuj sting? :D
PasterDevil
20-10-2005, 13:52
sting jaka ciota jestes hahahahaha nawet sie nei potrafisz przyznac sam tam stalem i patrzylem jak padales jak noob a swoja droga zevs to tez noob a jak noob zabija nooba to ten 2 to prawdziwy noob ;)
Sting_Ninja
20-10-2005, 15:01
Sting_Ninja
gz poczytaj sobie jak obslugiwac forum 3 posty na raz gz !! co to jest edytuj sting? :D
Milcz! Moge zrobic 10 postow i co?^^
Sting_Ninja
20-10-2005, 15:04
sting jaka ciota jestes hahahahaha nawet sie nei potrafisz przyznac sam tam stalem i patrzylem jak padales jak noob a swoja droga zevs to tez noob a jak noob zabija nooba to ten 2 to prawdziwy noob ;)
Ostatnio pingowanie Ip jest w modzie ;>
Dziecko plx nie pisz czegos czego nie jestes w stanie pojac.
Po 1. To jest moja pierwsza wojna.
Po2. Ty nigdy nie byles w wojnie.
Po 3. Jak widziales jak padlem to mogles se ssa zrobic i sie mamie chwalic.
Po 4. Takie dzieci jak ty sa irytujace.
Po 5. Jestes kretynem nikt ci tego jeszcze nie mowil? A powinni..
The end^
ragafewee
20-10-2005, 19:28
Milcz! Moge zrobic 10 postow i co?^^
Nie będe milczał bo jak bys byl choc troche inteligętny to bys zrozumial o co mi chodzi. A tak to piszesz jak noob... -.-
A juz zaczialem :P niewiesz jak kilka osob w jednym topicu na qoute wziąsć...
..l..
Yours Sting~
A kto sie podniecal ze RoM wygrywa omfg.
miss click
serverze
Juz mnie nudzą te twoje Tibijskie odzywki moze zaszpanuj intelektem a nie tylko bluzgacz i jadymy na tego goscia taki tekst a na tego taki.
Ostatnio jestes miszczem w nabijaniu postow :P
Moze potrzebny ci jakis manual z obslugi forum.
Moze i postac cieszy sie slawa, ale jak tej postaci i ownerowi przyjrzec sie z bliska to aż zal dupe sciska...
Edit: Popraw poziom w opisie chara bo chyba jest troche nizszy i skille zapewne tez.
Eny the Noob
21-10-2005, 07:43
@Sting Biedny i znowu sobie padles ^^ Juz jestes retired? Dawno Ci mowilem, zebys zwijal interes.
@L4ki Watpie zeby MI pozwolilo Misimie, Lectherowi, Liamowi etc. zaplacic. Hunted 4ever i cya :p.
@PasterDevil Akurat sorcem latwo sie pada. Jak mogles zauwazyc Tricky ma 3 deady, Zevs 5,a Fast'molt ma 3. I nie wiem czy nazywanie go n@@bem czy opisywanie w inny sposob ma sens, gdyz oni graja dluzej od Ciebie w ta gre i to ze padaja na wojnie o niczym nie swiadczy - wkoncu ktos musi padac. Jesli juz bym kogos n@@bem nazywal to Julie.
@Dark Polo Fajnych masz "starych kumpli" :)
Ogolnie Aftermath przegrywa i przegra - role sie odwrocily - od Was nikt nie expi a obiecanki Paco, ze to sie szybko zmieni zostaly rozwiane na ostatnim Open Battle. Jest 21-18 dla MI i watpie, aby cos zmienilo zjednoczenie sie RoMu, DW oraz Aftermath w Aftermath.
Podsumowujac: Zbierajciena blessy RoM i HF :]
Oj String cos mi się wydaje że jednak wypinasz z serva *****q.
Tak sie chwaliles. Zycze powodzenia na new serwie.
Tak btw.: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68901245
Vakedi plax
Podobno nie jest hunted i nigdy nie mial Reda Hah Bajki
Sting_Ninja
21-10-2005, 12:06
Nie będe milczał bo jak bys byl choc troche inteligętny to bys zrozumial o co mi chodzi. A tak to piszesz jak noob... -.-
A juz zaczialem :P niewiesz jak kilka osob w jednym topicu na qoute wziąsć...
Pff zastanow sie co to znaczy Noob moze zrozumiesz wkoncu kim jestes :>
Sting_Ninja
21-10-2005, 12:10
@Sting Biedny i znowu sobie padles ^^ Juz jestes retired? Dawno Ci mowilem, zebys zwijal interes.
@L4ki Watpie zeby MI pozwolilo Misimie, Lectherowi, Liamowi etc. zaplacic. Hunted 4ever i cya :p.
@PasterDevil Akurat sorcem latwo sie pada. Jak mogles zauwazyc Tricky ma 3 deady, Zevs 5,a Fast'molt ma 3. I nie wiem czy nazywanie go n@@bem czy opisywanie w inny sposob ma sens, gdyz oni graja dluzej od Ciebie w ta gre i to ze padaja na wojnie o niczym nie swiadczy - wkoncu ktos musi padac. Jesli juz bym kogos n@@bem nazywal to Julie.
@Dark Polo Fajnych masz "starych kumpli" :)
Ogolnie Aftermath przegrywa i przegra - role sie odwrocily - od Was nikt nie expi a obiecanki Paco, ze to sie szybko zmieni zostaly rozwiane na ostatnim Open Battle. Jest 21-18 dla MI i watpie, aby cos zmienilo zjednoczenie sie RoMu, DW oraz Aftermath w Aftermath.
Podsumowujac: Zbierajciena blessy RoM i HF :]
Tylko ze to molt nie ma kasy na sdki a nie liam :>Zobaczymy komu sie wczesniej skoncza fundusze bo zevs juz jest bez kaski molt tez whos next?
Skille po jednym deadzie nie spadaja. Jak bys mial chara na 80 lvlu to bys o tym wiedzial. Nie przypadkowo masz ten nick Eye the "noob".
Praktycznie od miecha nie gram na tym servie bo nie mam czasu^
ragafewee
21-10-2005, 13:05
Ty jestes noob widze ze nadal sie zachowujesz nagannie na tle forum -.- i zreszto nie tylko na forum.
Dedy Mi z soboty (tibia.pl dziala jakos w kratke ;( )
Gyxorio Inferno:
Oct 22 2005, 12:04:32 CET Killed at Level 110 by Liam darkcrosser
Gex Darkblade:
Oct 22 2005, 12:11:32 CET Killed at Level 104 by Liam darkcrosser and by Lagurus
Folari:
Oct 22 2005, 12:09:30 CET Killed at Level 119 by Lagurus and by Liam darkcrosser
Gruzin bro'war:
Oct 22 2005, 11:55:07 CET Killed at Level 97 by Lagurus and by Liam darkcrosser
czyli 23:21 dla Aftermath
Eny the Noob
24-10-2005, 12:52
A gdzie ja napisalem, że skille spadaja po jednym deadzie? Akurat ty Sting przy mnie to jestes zero, więc z takimi komentarzami to sie schowaj. I wiesz co? Bardzo duzo sie zmienilo - wyszedl Wam jeden mass log i Rusikow od razu temat na tibia.com robi. A ten tekst "Your IP is banished" i Twoja "wiedza" na ten temat jest tak ogromna ze nawet Rusi-Cow Cie jedzie. Szkoda ze nie mam zapisanej naszej rozmowy w ktorej nie ukrywasz ze Lagurus sharuje account, a przy okazji oskarzasz Nexoriu o podawanie falszywych informacji jakimi jest masowe sharowanie account przez Joixaziego i Thor Arteve. Tyle ze niczym nie umiesz potwierdzic te informacje a ja, ze Lagurus sharuje moge potwierdzic na 100 innych sposobow. KKTHXBYE
Yours,
//Eny
Nie 1 raz joix dzieli acc... na Eclipse War dzielil z Ferioners/cloudys
ale pewnie ty wiesz lepiej ^^
Eny the Noob
24-10-2005, 16:48
Nie wiem ... Jeszcze wtedy nie gralem na Aurerze. Ale powiedz co ma piernik do wiatraka? Bo mi sie wydaje ze ten temat jest o obecnej sytuacji a nie co gdzies kiedys bylo lub sie zdarzylo.
Hemp Gru
24-10-2005, 18:51
Name: Quenthel
Oct 24 2005, 19:26:15 CET Killed at Level 74 by Tricky the Magician
and by Tooki Toots
23:22
Nie 1 raz joix dzieli acc... na Eclipse War dzielil z Ferioners/cloudys
ale pewnie ty wiesz lepiej ^^
A wy to swietoszki tylko boty jada, acc share itp.
Ale i tak hail dla Ciebie bo sie przynajmniej udzielasz na wojnach a nie Sting na forum sie madruje a na open battle go nie ma nawet jak jest online
Cats:
"...how can you see into my eyes like open doors,
leading you down into my core,
where I've become so numb without a soul my spirit,sleeping somwhere cold,
until you find it there and lead it back home..."
to ze ktos pisal "Joix nigdy nie dzielil i nie dzieli konta!!!!!"
Zawsze pisaliscie ze RoM boty shar itd.. "O lagurus szybko sie swe nauczyles"
a teraz gdy sie wydalo ze wy sahrujecie i aimboty to odrazu zwalacie ze my boty uzywamy -.-
Czemu liam udostepnia filmy a MI nie? widocznie maja cos do ukrycia ^.-
@up
Omg Takie jest moje zdanie ze calkowicie czysty i ma w miare dobre pvp - Lecther Tirado po jego filmach nie mozna stwirdzic bota ale po filmach Liama tak. 95% sdkow trafionych wooogle 100% wypitych manasow. Dziwne ?
Nie wiem jakie musial by miec dobre pvp zeby jednoczesnie wypic Manafluid i strzelic sdkiem :) A i jeszcze beszczelnie udostepnia filmy zeby wymazac z siebie tego bota.
Oficjalnie wiadomo natiomast ze Folari to Folari ale z Botem a Joix~ sharuje ale wy nie jestescie tacy swieci.
Edit: Co ? MI nie udostepnia filmow, wez mnie nie dobijaj.
Raks Ninja
25-10-2005, 11:04
@up jak masz 2 tonowa reke,problemy z oczami i nie umiesz poslugiwac sie myszka to sie nie dziwie ze nie umiesz z sdka trafic.Pewnie przesuniecie kursora z bp na ekran z polem zajmuje ci 5 min=P
Jojo Ninja
25-10-2005, 11:18
@up
Omg Takie jest moje zdanie ze calkowicie czysty i ma w miare dobre pvp - Lecther Tirado po jego filmach nie mozna stwirdzic bota ale po filmach Liama tak. 95% sdkow trafionych wooogle 100% wypitych manasow. Dziwne ?
Nie wiem jakie musial by miec dobre pvp zeby jednoczesnie wypic Manafluid i strzelic sdkiem :)
Troche praktyki ... :)
Jakbys grał tyle co on, i jednak miał te ambicje na 100+, to byś nie miał problemu z pvp ;) Ale sorry, dopóki tego czegoś nie zdobędziesz, nie zrozumiesz ...
Każdy może mówić że sharuje, używa bota, a nigdy nie przekroczył 40 lvla ...
Raks Ninja
25-10-2005, 11:35
@Jojo
szkoda juz klawy na niego ja nie wiem czy on przekroczyl 20 a co dopiero 40.
Pewnie siedzi z kolegami na dworzu i codziennie w pokemony gra a jak ktos go ogrywa to mowi ze bota urzywa.
Jojo Ninja
25-10-2005, 12:13
@Jojo
szkoda juz klawy na niego ja nie wiem czy on przekroczyl 20 a co dopiero 40.
Pewnie siedzi z kolegami na dworzu i codziennie w pokemony gra a jak ktos go ogrywa to mowi ze bota urzywa.
Gra w fast handa i myśli że uda mu sie na myszce, hAUHAUHA
Co poradzisz :F
Podroznik
25-10-2005, 14:49
@up jak masz 2 tonowa reke,problemy z oczami i nie umiesz poslugiwac sie myszka to sie nie dziwie ze nie umiesz z sdka trafic.Pewnie przesuniecie kursora z bp na ekran z polem zajmuje ci 5 min=P
Czyli Ty potrafisz z 90%-100% skutecznosciom trafiac w postac na 100+ lvl w boh i z utani ~~ ? wow 8o naucz mnie tego. Bo pzegralem wiencej na ots niz Ty w Tibie... i niewidzialem czlowieka bez bota ktory to potrafi uczynic.
Raks Ninja
25-10-2005, 17:55
@up
no jak ci biega w kolko no to nie trafie ale jak ktos ucieka i biegnie praktycznie po prostej to jaki jest problem strzelenie sdkiem 1 kratke przed niego?-.-
Jojo Ninja
25-10-2005, 18:29
Czyli Ty potrafisz z 90%-100% skutecznosciom trafiac w postac na 100+ lvl w boh i z utani ~~ ? wow 8o naucz mnie tego. Bo pzegralem wiencej na ots niz Ty w Tibie... i niewidzialem czlowieka bez bota ktory to potrafi uczynic.
I to mówi 91 lvl? Widać że mamy nieudolnych high-lvli polskich ...
Podroznik
26-10-2005, 06:13
@up
no jak ci biega w kolko no to nie trafie ale jak ktos ucieka i biegnie praktycznie po prostej to jaki jest problem strzelenie sdkiem 1 kratke przed niego?-.-
A kto z doswiadzczonych graczy lata prosto ? albo stoi czekajonc na sd ?
n/c
btw Raks~~ mowisz jakbys dopiero co przeczytal jakis poradnik o trafianu runkami :confused:
jojo~~ wiesz co to sd ? wiesz jak niedac sie trafic sdczem ?
Napewno niewiesz, wienc zamilcz nierob wiochy :D
Troche praktyki ... :)
Jakbys grał tyle co on, i jednak miał te ambicje na 100+, to byś nie miał problemu z pvp ;) Ale sorry, dopóki tego czegoś nie zdobędziesz, nie zrozumiesz ...
Każdy może mówić że sharuje, używa bota, a nigdy nie przekroczył 40 lvla ...
A skad taka pewnosc ze nie mialem wiekszego lvl-a od Ciebie ? Jasnowidz ? :>
Ale Liam jedzie na bocie i tyle...
@ te cale pi3rd0l3ni3 o botach
duzo osob uzywa botow chyba mozna wziasc to na logike jak idziesz na wara to chcesz wygrac,wiec boty pomagaja w tym.Ale dla tych co twierdza ze liam uzywa bota to niestety jest to muka gdyz nie...nie uzywa i nie gadajcie ze 100 czy 90% jest celne... wiekszosc jest celna owszem ale nie az tyle... widzialem duzo filmow z warow i wiem to tez z wlasnych doswiadczen jak mnie liam bil za to ze z kolesiami mu providera ubilismy :P jakby mial bota to bym padl ale nie padlem. wiec odpuscie sobie to gadanie
Raks Ninja
26-10-2005, 13:01
A kto z doswiadzczonych graczy lata prosto ? albo stoi czekajonc na sd ?
n/c
btw Raks~~ mowisz jakbys dopiero co przeczytal jakis poradnik o trafianu runkami :confused:
jojo~~ wiesz co to sd ? wiesz jak niedac sie trafic sdczem ?
Napewno niewiesz, wienc zamilcz nierob wiochy :D
tak jak cie goni 10 osob to juz to widze jak ty biegniesz po skosie.Pewnie Bound cie niezle przetrzepal na wojnie=P
Nowohucianin
26-10-2005, 13:49
Dedy Mi z soboty (tibia.pl dziala jakos w kratke ;( )
Gyxorio Inferno:
Oct 22 2005, 12:04:32 CET Killed at Level 110 by Liam darkcrosser
Gex Darkblade:
Oct 22 2005, 12:11:32 CET Killed at Level 104 by Liam darkcrosser and by Lagurus
Folari:
Oct 22 2005, 12:09:30 CET Killed at Level 119 by Lagurus and by Liam darkcrosser
Gruzin bro'war:
Oct 22 2005, 11:55:07 CET Killed at Level 97 by Lagurus and by Liam darkcrosser
czyli 23:21 dla Aftermath
zapomniałeś o
Tooki toots
Oct 22 2005, 11:54:07 CET Killed at Level 108 by Liam darkcrosser
and by Lagurus
czyli 24:21
Podroznik
26-10-2005, 13:58
tak jak cie goni 10 osob to juz to widze jak ty biegniesz po skosie.Pewnie Bound cie niezle przetrzepal na wojnie=P
Bendonc liamem mam to w dopi* ze mnie goniom jakies "kmioty" co moze joix~~ albo ktos go dogoni niemowionc o 10 osobach co majom zanim nadonzyc lol. pozatym nieczeba isc po skosie som jeszcze pzyciski i sztrzalki na klawiatuze i wystarczy zmieniac kierunek, kosmos co nie ?
btw niepzyrwonoj bound do tego rom czy jak tam sie to zwie.
Raks Ninja
26-10-2005, 15:43
czy ja napisalem ze ktos gonil liama? pewnie jak ciebie by gonili to bys biegal po skosie a jak by cie juz dogonili i trapneli to wtedy bys krzyczal "a co mi tam zrobi taki kmiot joixazi"
Eny the Noob
26-10-2005, 16:41
Quenthel
and by Tooki Toots
23-22 Plx? Tak Raks Ty tu wymiatasz. Liam w battle na Darashii nie mial bota (albo sie myle) ale tak to ma. I nie wiem czemu oceniasz Podroznika - malo osob by sie postawilo Bound, nie mowiac o wygranej. Ale nie boj sie - na nastepnym Open Battle, ktore kiedys w koncu bedzie pokazesz co potrafisz. Wasz koniec jest bliski. Enjoy :)
Eny the Noob
26-10-2005, 16:47
Koledownik
Banished: until Oct 31 2005, 09:22:05 CET because of non-English public statement
Br? xD
Hail Lagurus! Hail Prosto Team!
Sting_Ninja
26-10-2005, 17:26
Bendonc liamem mam to w dopi* ze mnie goniom jakies "kmioty" co moze joix~~ albo ktos go dogoni niemowionc o 10 osobach co majom zanim nadonzyc lol. pozatym nieczeba isc po skosie som jeszcze pzyciski i sztrzalki na klawiatuze i wystarczy zmieniac kierunek, kosmos co nie ?
btw niepzyrwonoj bound do tego rom czy jak tam sie to zwie.
Yah
Odloz klawiature i myszke wez slownik do reki i zacznij sie uczyc polskich wyrazow...
W kazdym zdaniu "ort" rotfl
Pelerino
26-10-2005, 17:30
@Up
Ty byś mógł nauczyć się jak zachowywać sie na forum... Chodzi mi o Spam jaki robisz piszac jeden post pod drugim :/
Sting_Ninja
26-10-2005, 17:39
@Up
Ty byś mógł nauczyć się jak zachowywać sie na forum... Chodzi mi o Spam jaki robisz piszac jeden post pod drugim :/
Oh Kiedy? 2 tyg temu? pff
Btw. czemu nei grasz na aurea?:>
secret~~
26-10-2005, 17:59
sting ****a.... ty jesteś frajer i to za***isty... huntujesz ludzi za free wtedy jak ci kasy braknie! ale to sie skonczy az sie bardziej z lvlem wybije
------------------------------------------------------------------------
PLAY WITH "MI" SHE IS KILLER MACHINE ^.^
Sting_Ninja
26-10-2005, 18:00
@up
Cfaniak? To daj nick :>
Sry ja tez zaczynam expic :p
Raks Ninja
26-10-2005, 18:13
Quenthel
and by Tooki Toots
23-22 Plx? Tak Raks Ty tu wymiatasz. Liam w battle na Darashii nie mial bota (albo sie myle) ale tak to ma. I nie wiem czemu oceniasz Podroznika - malo osob by sie postawilo Bound, nie mowiac o wygranej. Ale nie boj sie - na nastepnym Open Battle, ktore kiedys w koncu bedzie pokazesz co potrafisz. Wasz koniec jest bliski. Enjoy :)
bylem na kazdym open battle i co padlem?
padne to padne ja sie nie boje pasc.
secret~~
26-10-2005, 18:16
taaa cfaniak... narazie mam dopiero 49lv sorciem ale na ots duzo jade i bez botow i praktycznie nie ma na mnie ziomka ktory w open battle dal mi rade... zobaczysz wbije 80+ liam , misima , lecther w open battle zostana pozamiatani ;] wszystko przyjdzie w swoim czasie... tak jak bylo na 1 z servow 14osob bilo 1 polaka 120+ nikt mu nie chcial pomoc wy***al all gildie sam i odszedl ja zrobie to samo ale obiecuje caly rom wy***ie pokolei
Raks Ninja
26-10-2005, 18:26
@up
AHAUaHaUaHUHUaHauaHaUaHAU niech zgadne pracowales w cyrku?
no wy***iesz rom chyba jak twoi kumple se zrobia takie same nicki na otsie a na aurea za c***a sie nie wybijesz.
secret~~
26-10-2005, 18:32
nie wybije sie? lol jakos narazie mi idzie no chyba ze juz sie zaczynasz bac i bedziesz wybijal wszystkich MS do 50llva oplaci ci sie? hm w open battle jak bede wylapywac to mam b.duze szanse
Raks Ninja
26-10-2005, 18:37
tylko ze wszyscy ci ktorzy nie znaja nikogo z romu placa lub benda placic;]
Pelerino
26-10-2005, 19:19
Oh Kiedy? 2 tyg temu? pff
Btw. czemu nei grasz na aurea?:>
Sam zakonczylem gre na aurea 26 sierpnia... Bawilem sie z 2 tygodnie ( skullhunting itp. ) ale tak w zyciu jest ze jak za duzo sie mowi i sie nie boi czegos powiedziec to jest sie huntowanym :D 26 wrzesnia gdy nie gralem juz od miesciaca mialem hacka...
secret~~
26-10-2005, 20:13
Sam zakonczylem gre na aurea 26 sierpnia... Bawilem sie z 2 tygodnie ( skullhunting itp. ) ale tak w zyciu jest ze jak za duzo sie mowi i sie nie boi czegos powiedziec to jest sie huntowanym :D 26 wrzesnia gdy nie gralem juz od miesciaca mialem hacka...
spokojnie jescze polacy beda rzadzic! (MI) :cup: kwestia czasu az JA zaczne sie bawic z cyganami <rom>
----------------------------------------------------------------------
PLAY WITH "MI" SHE IS KILLER MACHINE xD
kwestia czasu az JA zaczne sie bawic z cyganami <rom>
prosze nie bij :(
@secret~~:
wybacz, nie moglem sie oprzec :D
l
l
\/
@up
Cfaniak? To daj nick :>
Sry ja tez zaczynam expic :p
A jak Liam sie nie postawi albo bedziesz drunked to mu jajeczko zrobisz :P
uwielbiam to forum zawsze mi poprawi humor moge sie posmiac. btw niektorzy duzo mowia malo robia. Ja znowu cos wiem a wy nie ale to napisze juz po fakcie :D
@secret~~ Powodzenia w robieniu lvl MI przyda sie dobry sorc ;)
uwielbiam to forum zawsze mi poprawi humor moge sie posmiac. btw niektorzy duzo mowia malo robia. Ja znowu cos wiem a wy nie ale to napisze juz po fakcie :D
@secret~~ Powodzenia w robieniu lvl MI przyda sie dobry sorc ;)
Przykladem tego co mowi a nie robi jest Sting~
Na open battle nie widac go albo widac jak s*******a...
Raks przynajmniej dla Ciebie Hail ze walczysz ale teksty sa juz stare.
Eny the Noob
27-10-2005, 17:19
@Secret bez przesady -.- 80 sorc na ue leci, a chyba nie masz tylu ston skinow zeby w nich biegac na kazdym open battle -.-
@L4ki Majac na mysli dobrego sorca mnie miales na mysli? :o
Ja tez kocham to forum, a w szczegolnosci, ze tutaj duzo osob sie chwali nie wiadomo czym :S
Sting_Ninja
27-10-2005, 18:17
Przykladem tego co mowi a nie robi jest Sting~
Na open battle nie widac go albo widac jak s*******a...
Raks przynajmniej dla Ciebie Hail ze walczysz ale teksty sa juz stare.
Hm bylem na 4 battle padlem raz. Nic nie robie? Sry nie mam takiej mocy jak sorci palkiem nie mozesz duzo zrobic na takim lvlu ^^Btw my mamy swoje teamy kazdy sie trzyma z kazdym na battle ^^ Ja nie biegam za liam zeby byc na filmie. Jak bys skrecil se film od Isaris Cervika to bys wiedzial co ja robilem. Wiec nie odzywaj sie jak nie widziales bo bys wiwecej napewno nie zrobil^
aa i jeszcze jedno padlem bo nie mielismy oraganizacji wtedy^ i zobacz ile oni maja 100+ lvli a ile my moze to ci cos da do myslenia...
Bye
Hm bylem na 4 battle padlem raz. Nic nie robie? Sry nie mam takiej mocy jak sorci palkiem nie mozesz duzo zrobic na takim lvlu ^^Btw my mamy swoje teamy kazdy sie trzyma z kazdym na battle ^^ Ja nie biegam za liam zeby byc na filmie. Jak bys skrecil se film od Isaris Cervika to bys wiedzial co ja robilem. Wiec nie odzywaj sie jak nie widziales bo bys wiwecej napewno nie zrobil^
aa i jeszcze jedno padlem bo nie mielismy oraganizacji wtedy^ i zobacz ile oni maja 100+ lvli a ile my moze to ci cos da do myslenia...
Bye
4 ? Co miales z matmy ? Lubisz sobie dodawac ale dziwne bo na filmach Liama na vipach nie byles ani razu Online ;]
Eny the Noob
27-10-2005, 19:53
@Damq Pewnie Liam ma buga ... Sam widzialem jak Sting pada - nawet sie nie uhnal.
Jak juz mowilem 100 razy patrz co wyprawia Tageho Toots, ktory ma podobny do Ciebie level, a Liam troche sie mieczyl zanim go sklepali. I jakos on potrafil po przekatnej chodzic :P
Btw. Wy sie juz czujecie tacy pewni siebie? Zaczynacie expic? Wczoraj by Isaris padl tylko nie bylo zadnego sorca :S Buti-sruti-tutti jak padl to nawet tych 10% dziennie nie robi xD Aha i ja robilem statystyki i jak bys je obejrzal to Was jest 33, w MI jest 34 charow a jesli chodzi o 100+ to MI ma 14,a wy 11 albo 12 juz dobrze nie pamietam.
secret~~
27-10-2005, 21:33
hm rom wygrywa wojne tylko dlatego ze ma Liama... a on w rl pewnie wyglada jak zagrzybialy gosc po 60-ce hrhr pewnie polowe swojego pieknego zycia zmarnowal na trenienie na ots dlatego tak sie buja teraz ale wkoncu nadejdzie jego kolejka dedow :)
jak by bylo tak ze rom wygra wojne to cos czuje ze pierwsze co zrobią to wy***ią all polakow i wtedy tylko swe bedą rządzic...
Sting nigdy nic do Ciebie nie mialem ale brakuje ci kasy na wojne i huntujesz ludzi za freee to jest fair-play? -.-
--------------------------------------------------------------------------
PLAY WITH "MI" SHE IS KILLER MACHINE :]
@ Wczoraj by Isaris padl tylko nie bylo zadnego sorca :S
a Dzisiaj by waldy padl ale bylem tylko ja i cervik :(
Edek Rozprowacz
27-10-2005, 21:47
ten temat staje sie coraz smieszniejszy
@ secret~~
jeszcze spoooro wody uplynie zanim wbijesz lev na którym sie przydasz na wojnie ( bo puki co stanowisz latwy lup dla ROM )
ale zycze powodzenia B)
osobiscie ta wojna przeszkadza mi tylko w tym ze takie dekle jak rask biegaja i bija wszystkich naokolo
a middle lev wykozystuja sytuacje i bawia sie w PA ( ale to szczegul :] )
Master Jeremiasz
27-10-2005, 22:49
4 ? Co miales z matmy ? Lubisz sobie dodawac ale dziwne bo na filmach Liama na vipach nie byles ani razu Online ;]
No ciekawe Sting Jak sie z tego wytłumaczys HuaHuAhuAHuhAU :evul:
--------------------------------------------------------------------
Raks Ninja
28-10-2005, 12:45
@secret~~
a ty se chyba lubisz dodawac m lvle<-- chyba ze masz problem ze wzrokiem i nie widzisz jaki masz naprawde;]
@secret~~
a ty se chyba lubisz dodawac m lvle<-- chyba ze masz problem ze wzrokiem i nie widzisz jaki masz naprawde;]
AEHuAEHGUIbaERIQE
Eny the Noob
28-10-2005, 14:58
@Endino Tylko ze Isaris bilo wiecej niz dwie osoby xD Ty z Cervikiem mogliscie mu jedynie co to pare uhow zabrac ;p
Pelerino
28-10-2005, 15:27
@secret~~
Ty w tym calym temacie smieszysz mnie najbardziej... Niedosc ze wypisujesz takie bzdury to jeszcze klamiesz :/ Jak ty masz 59mlvl to ja jest Eternal Oblivion... Sprawdzialem na tibia.com na statystykach. Sa tylko 3 os co maja 59mlvl i nikt z tych trzech os. nie ma 47 lvl wiec po co takie glupie klamstwa??
stfu n00b!?
@ secret
wez czlowieku n/c dla ciebie podobnie jak pelerino szukalem takich osob z 47 lvl okolo i 59 mniej wiecej mlvl,podobnie jak pelerino nic nie znalazlem wiec fdp Stfu bo sie osmieszasz teraz dla mnie."mam 47 lvl i jestem nadzieja polakow z aurei na byt na tym servie!" wez idz czlowieku brechtam z ciebie atm
@ktos tam co powiedzial ze liam to 60 letni dziad
nie widziales fotki z rla liama wiec Stfu jesli mozesz :)
@Endino Tylko ze Isaris bilo wiecej niz dwie osoby xD Ty z Cervikiem mogliscie mu jedynie co to pare uhow zabrac ;p
i moglismy troche expa zabrac bo prawie padl ;) siara by bylo pasc od 2 palkow i knighta? ^^
Sting_Ninja
29-10-2005, 10:29
No ciekawe Sting Jak sie z tego wytłumaczys HuaHuAhuAHuhAU :evul:
Moze zobacz najpierw czy on ma mnie w vipie :>
Jojo Ninja
29-10-2005, 12:46
@Podróżnik:
Stara ci chyba nie pokazywała jak słownik wygląda ...
@Secret~~:
Ty dla mnie wygrałeś na maxa, wogóle wiesz gdzie ty weszłes?
Fajnie sie sprawdza na kalkulatorze jak sie ma 5x mlvl nie? :>
@topic:
*******enie o Chopinie jak narazie jest i tyle ;)
Dzis Lagurus dostal dela za acc sharing. Powiedzcie mu ladnie pa:(
Dzis Lagurus dostal dela za acc sharing. Powiedzcie mu ladnie pa:(
X( X( X( X( X( X( X(
@Lagurus
Wy*******aj Wy*******aj Wy*******aj Wy*******aj
Makaroneczek
29-10-2005, 15:27
Wal sie Lagurus hackerze gg i wszystkiego :D dobrze ci tak
Sprawiedliwosci stalo sie zadosc to za haka mojego rl kumpla na thori i pare innych uzytkownikow gg
Sprawiedliwosci stalo sie zadosc to za haka mojego rl kumpla na thori i pare innych uzytkownikow gg
Widze ze choc nie grasz na swiecie (nie wiem czy nie)
ale jestes obeznany
:)
Eny the Noob
29-10-2005, 16:13
Post zedytowany z powodu błednych informacji
Doneq - alez ty sprytny :/
Rzeczywiscie dostał kasacje konta.
Last login : Oct 29 2005, 19:18:10 CET.
Eny the Noob
29-10-2005, 19:00
xD Tibia.com nie dzialala - jak mialem sprawdzic? :P
Eny the Noob
29-10-2005, 19:01
btw. Wyprzedzam fakty :D
Ale ladnie zakrecilem:> A MI juz impreze chcieli robic a tu bum Lagurus nie ma dela:<
dzis schakowal GMa i sie odbanowal!!!!!!!!!
hahaha=)
Hahaha... Fast z ekipa juz impreze szykowali... ;)
Rzeczywiscie dostał kasacje konta.
Last login : Oct 29 2005, 19:18:10 CET.
To mnie rozwalilo... ;)
Hahaha... Fast z ekipa juz impreze szykowali... ;)
To mnie rozwalilo... ;)
Arghh...
I tak jestes jednym z wiekszych lizodupów romu ...
A i tak cie nikt nie lubi...
Eny the Noob
30-10-2005, 09:19
A jak RoMu nie bedzie to juz nikt ich nie obroni ^.^
@Endino - na wszystko przyjdzie pora XD
Arghh...
I tak jestes jednym z wiekszych lizodupów romu ...
A i tak cie nikt nie lubi...
byl ze mna z lagurusem, doneq, prosto od poczatku jak tu zaczelismy grac...
wiec teraz jest lizodupem bo jest naszym kumplem?
lizodup zorros!!!
@Eny the noob- prawda :)
W tym calym temacie najsmieszniejszy jest Sting Ninja. Nie robi on praktycznie nic jezeli chodzi o wojne, tylko bawi sie w pa i grozi takim maxymalnie 60lvl'ą huntem za nic jezeli mu nie zapłaca. A czemu maxymalnie 60? To proste boi sie ze wyzszy lvl moglby mu zagrozic i moglby przypadniek zgona zlapac. Tak wiec Sting pomysl troche nad soba i doprowadz sie do porzadku :)
Eny the Noob
30-10-2005, 13:01
@Endino Dobrze ze sie ze mna zgadzasz :P
@Lesik Sting wbija levelki - juz ma 84. Wiec uwazaj na slowa bo Mr Stink Cie dopadnie, a wtedy masz przechlapane.
A jak RoMu nie bedzie to juz nikt ich nie obroni ^.^
Romu juz nie ma:>
Sting_Ninja
30-10-2005, 13:43
W tym calym temacie najsmieszniejszy jest Sting Ninja. Nie robi on praktycznie nic jezeli chodzi o wojne, tylko bawi sie w pa i grozi takim maxymalnie 60lvl'ą huntem za nic jezeli mu nie zapłaca. A czemu maxymalnie 60? To proste boi sie ze wyzszy lvl moglby mu zagrozic i moglby przypadniek zgona zlapac. Tak wiec Sting pomysl troche nad soba i doprowadz sie do porzadku :)
Jedziesz chodz mnie ***niesz solo plx bo jestes z***isty.
Widzisz Sting akurat nie powiedzialem ze jestem za***isty i nie mowilem ze ci *****ie wiec nie wamwiaj mi rzeczy ktorych nie mowilem -.-
Zaje bisty to jest ten cały temat ,a w szczególności jego nazwa w ogóle nie pasująca do tego co tutaj się dzieje od pierwszego napisanego postu.
Proponuje zmienić na : "Sting i jego niekonwencjonalne metody nabywania nowych przyjaciół".
Nie mam pojęcia Sting jak ty to robisz , ale wyrobiłeś sobie popularność na niemałą skalę. : O.
Nie nazwalbym tego slawa. To poprostu zla reputacja na wieksza skale :P
Zaje bisty to jest ten cały temat ,a w szczególności jego nazwa w ogóle nie pasująca do tego co tutaj się dzieje od pierwszego napisanego postu.
Proponuje zmienić na : "Sting i jego niekonwencjonalne metody nabywania nowych przyjaciół".
Nie mam pojęcia Sting jak ty to robisz , ale wyrobiłeś sobie popularność na niemałą skalę. : O.
Popularność wśród noobów ! ;]
Pełno przecież takich jak Kidlex itp. którzy lubią lizać dupkę :baby: Stingowi i nie tylko.
A i tak dla mnie Sting to skonczony frajer i noob. Power Abuser jak ich mało tylko immunitet Liama go chroni a w zasadzie to Liama Power Gamera.
:) Nic nadzwyczajnego w tym że jesteście jak idioci do bólu smieszni. Aftermath musi przegrac taktko nie będzie żadnej przyszłości dla tego świata :(
MI bierzcie sie do roboty.
Widze , że coniektórzy nie dostrzegli ironii w moim poprzednim poście. :>
Doskonale wiem , że Sting i jego koledzy to zgrajka noobków i power abusherów, nie tylko uwzględniając po tym co tutaj piszecie lecz z własnego doświadczenia. Sęk w tym , że Abusherem zostajesz , jesteś , zawsze będziesz i niestety ma to też czasami swój podtekst co do osobowości ,w co nie wątpie że Sting może miec w tej kwestii jakiś problem. ;_D
Poza tym , takie rozczulanie się nad sobą i juczenia na temat abushingu nic wam nie dpomomoże dopóty... dopóki owy winowajca nie utraci poczucia wyższości, w tym wypadku "Sting za plecami Liama".
Trzeba umieć jakoś z tym żyć ;>
Sting_Ninja
30-10-2005, 17:31
Ania sry ja nie sharuje nie sharowalem i nie bede sharowal konta bo nei chce skonczyc tak jak ty.
Co do liama prawie go nie znam. Nie mam zadnego kontaktu z nim. Jestem tu bo to sa koledzy z rla od chyba najlepszej osoby jaka poznalem w tej grze. Chodzi mi o Dektrala. Zawsze sie bede bil dla ludzi z jego miasta. Moge padac nie obchodzi mnie to liczy sie dla mnie fakt ze bylem i staralem sie im pomoc jak moglem.
Eye~ ty chyba tez miales kogos w gildi Darkblade z kim miales dobry kontakt powienines zastanowic sie czy jak masz z kims dobry kontakt to znaczy ze mu lizesz dupe^^
Damq~ Ignore
@up
ciekawe jak dlugo potrwa ta zmiana w sposobie wypowiedzi hihihi
Eny the Noob
30-10-2005, 20:49
Tyle ze ja nie musze lizac komus dupy aby miec z nim dobry kontakt. Ciekaw jestem czy Dektral tak samo mysli o Tobie -.-
@L4ki A co ma sie zmienic? ;p
Wydaje mi sie, ze Lecther i czesc Aftermath u waza sie za nadludzi Nietzschego. Ale to sie szybko skonczy, To ze teraz expicie nic Wam nie daje.
P.S Ja nie rzucam słów na wiatr ;]
ja i ivory owned :<
Moge sie tylko z tego cieszyc padlem tylko ja i ivory bo moglo pasc nas duzo wiecej :<
Raks Ninja
30-10-2005, 21:39
*******ony zdrajca>.<
Sting_Ninja
30-10-2005, 22:01
A byles taki wporzo....
Cieszysz sie ze dolaczyles do hackerow i zlodzieji?
Ignore 4ever
Obserwator
30-10-2005, 22:25
hrhr cats ty s****ielu za***any jak mogles takie cos zrobic? co do ***a pana ci do gara od***alo? zdrajca ***any w dupe jego mac *** takim ****om w dupe. gdybym mogl to bym mi morde za to roz****il,szkoda mi na ciebie slow pedale ***any jak sie war zakonczy to wy*******aj z aurei bo nie masz co juz tu szukac.takich pedalow jak ty sie tepi qrwa.wstydz sie mendo ty ***ana zeby tak w ***a poleciec,frajerstwo sie szerzy a ty jestem tego przykladem patafianie za***any.zycze ci zeby cie qrwa znow hackneli dam za to qrwa za tydzien az na tace i w kosciele bede sie za to modlic.FRAJER ***ANY *** ci na imie palo *******ona.*******e teraz to wogole bezkitu szkoda mi slow,odebralo mi mowe jak to uslyszalem. szczerze powiem cos-gdybym mogl to za to wsadzil bym ci ***a w dupe i kazal sie cieszyc.obys qrwa potracil all tutaj bo frajerow nie trzeba wystarczy ze wiekszosc h lvl polakow to frajerzy :[
btw skad wyciagneles ten nick qrwa? catsoomoto?to chyba od tego ze wszystkie osiedlowe dachowce ruchasz co noc.....
Master Jeremiasz
30-10-2005, 23:33
... Jestem tu bo to sa koledzy z rla od chyba najlepszej osoby jaka poznalem w tej grze. Chodzi mi o Dektrala. Zawsze sie bede bil dla ludzi z jego miasta. Moge padac nie obchodzi mnie to liczy sie dla mnie fakt ze bylem i staralem sie im pomoc jak moglem.
AUhHAUHhuaHUAHU dobre sobie :baby:
Dobrze Ze Cats~ zrobil to co zrobił i dlatego respect dla niego !!
A byles taki wporzo....
Cieszysz sie ze dolaczyles do hackerow i zlodzieji?
Ignore 4ever
Lepsze to niz granie wsrod PA ,ktorzy cie leja za nic,no i wiedzac ze sobie nie pograsz ;/ , Jak jestes noobem i sciagasz jakies pliki z niewiadomego zrodla to nie dziw sie ze cie hakuja ,a złodzieje to sa wszedzie na kazdym serwie ^.- i co jest lepsza ? odpowiedz Prosta Hail MI !
Śledze ten temat od jego powstania i zaczyna mnie bawic:P
Cats dobrze zrobil a zevs zalapal fraga;]
Ja wrócilem obecnie na aurea moze nie pod starym nickiem ale zaczynam nowe zycie czy aurea sie zmieni po tej wojnie i kto ją wygra nikt nie wie;]
Ale zycze MI jak najlepiej bo mam tam kumpli i dlatego ze od poczatku wojny wziolem strone zorros a obecnie MI i za to zginolem :>
Dzisiaj Ninja Family oraz dużo członków Aftermath`u pokazało jak się "nie boją MI".... Podczas ślubu wszyscy znajdowali się w GH czyli w pz... Gdy zobaczyli, że MI robi mass loga i idą pod GH to odrazu wszyscy z Aftermath`u się wylogowali haha. Jak by to nie było Mr. Sting i Mr. Raks Ninja wylogowali się jako pierwsi... Wiem bo byłem tam w środku i wszystko widziałem.... Tacy z nich twardziele, haha :D
Tak więc "Sting Logout & Raks Logout"......
A co do Catsoomoto to pełen szacunek dla niego za to co zrobił. Przeszedł na dobrą stronę mając na uwadze to, że MI jest stroną niestety przegrywającą (chwilowo)...
Nie wiem dlaczego, ale Sting przypomina mi dawnego PA "Pacmanaman"... Koleś był tak samo twardy i twierdził, że jest nietykalny. No cóż, jego glidia przegrała wojnę i z lvl 80+ spadł na 20+. Wszyscy go później tłukli :) Z Stingiem będzie tak samo prędzej czy później ponieważ MI sobie nie odpuści chociażby miało to się ciągnąć w nieskończoność.
Majifefi
Oct 31 2005, 02:25:28 CET Killed at Level 117 by Misima and by Liam darkcrosser
Hail mass log=)
Dziwicie sie ze cats~ zdradzil ,a co wy robicie od poczatku poprostu wrucil do grona polakow ktorzy wraz z czescia szwedow nie akceptowanych przez rodakow z Helmstadu<<< czy jakos tak walcza o to zeby grac normalni na Aurea.
Moze ktos nastepny cos wiem :D o tym tez wiedzialem :D:P
@Catsoomoto
Ahh coz za bull shit, ja mysle, ze catsoomoto w sumie dostanie hunta od obu gildii albo powroci do Aftermathu ;)
@Ktos kto mowil o Pacmanamanie
Czlowieku, Pac~ mial 5 ownerow ;D jednego z nich znam i wiem, ze zaczal padac nie dlatego, ze oni go ownowali a on slabe pvp ma, tylko dlatego, ze mu sie nudzilo, na 50 lvlu chodzil i polowal na nich solo z d lanca i padal ;D.
@Wygrywajacy MI
W sumie liczba fragow to nic innego jak zwykly numerek, przegra ta strona ktora szybciej spyka, a moge byc pewien ze Aftermath tego nie zrobi (I niektorzy z MI)
__________________________________________________ ______________
Dupy nikomu nie lize, to jest moje zdanie :)
Raks Ninja
31-10-2005, 08:36
@up
myslisz ze Aftermatch go przyjmie po tym co zrobil? napewno nie.
@struna
nie placz dziecko popros Mi niech ci da okulary to wtedy zobaczysz ze nie wylogowalismy sie pierwsi tak szczerze to ja napoczatku nie zaczailem o co chodzi z tym ze sie wszyscy wylogowuja:F
Eny the Noob
31-10-2005, 08:38
@L4ki Tez o tym wiedzialem :D
@Sting Biedny Stingus jest rozczarowany? A myslales ze bedzie Wam posluszny? On dobrze zrobil, a gdyby lepiej poszlo to byscie jak kaczki padali. No ale coz - shit happens ^^
@Raks Tak zdrajca! Tylko sie nie poplacz -.-
@Endino Tak cale szczescie ze Ty padles, chociaz wolalbym aby to byl moj ulubieniec Raks albo Stink ;p
@Zaver Dlaczego hunta od obu gildii? Smieszny jestes? -.-
P.S Chyba nie macie im za zle ze wpadli bez zaproszenia? :P
Raks Ninja
31-10-2005, 10:15
@up
i co stanol ci? Majisrefi padl w nocy jak kaczka HAHAHA.
@Ene ale z ciebie idiota (nie obrazajac cie)
Przeciez po 1 moze sie okazac szpiegiem ( Preezes probowal ;p) Po 2 Nie bylbym tego taki pewien ze go nie przyjmiecie spwrotem, wedlug mnie to ruch taktyczny, bo cats~~ nie mialby powodu isc do MI tymbardziej wtedy gdy przegrywaja (A jezeli nawet ma tam kumpli, to dlaczego wczesniej chcial ich zabic? czy to nei chore)
@Reks
Pozyjemy zobaczymy ;P W koncu to ci z Aftermath sa tymi "zlymi" :s
Eny the Noob
31-10-2005, 11:57
Jak myslicie ile jest warte eq Julii Deathblade - Mastermind shield, Golden Legi, Demon Helmet - chyba duzo :P. Dziwnym trafem jest w rekach MI :D
Reks :glupek: WAHAJ PAŁE !!! X( 8o Sting :glupek: SSIJ WORA LOLQ !!! X( 8o
Waleni w kopsko PA :blazen:
@up skad wiesz ?? jakim cudem ???
Hail MI _/ :cup:
Ania sry ja nie sharuje nie sharowalem i nie bede sharowal konta bo nei chce skonczyc tak jak ty.
Co do liama prawie go nie znam. Nie mam zadnego kontaktu z nim. Jestem tu bo to sa koledzy z rla od chyba najlepszej osoby jaka poznalem w tej grze. Chodzi mi o Dektrala. Zawsze sie bede bil dla ludzi z jego miasta. Moge padac nie obchodzi mnie to liczy sie dla mnie fakt ze bylem i staralem sie im pomoc jak moglem.
Eye~ ty chyba tez miales kogos w gildi Darkblade z kim miales dobry kontakt powienines zastanowic sie czy jak masz z kims dobry kontakt to znaczy ze mu lizesz dupe^^
Damq~ Ignore
Wiem, że kumplowałeś/kumplujesz z Dektralem , jeszcze za czasów kiedy ja tam u was grałem (mam na myśli Szweda, nie Hiszpana). Konkretnie nie chodzi mi o to, że im dupe liżesz (i wcale tak nie powiedziałem), bo wiem, że jestes u nich od początku - tylko o to ,że kur w ujesz (Tępisz) ludzi kryjąc się gildią, a tego nienawidze. I zobacz na to z innej perspektywy, gdybyś tylko nie grał z nimi to byś (za pewne) tak nie robił bo nie miał by cię kto ochronić i stanąć po twojej stronie - proste. Ale każdy orze jak może ;F.
Nie dziw się więc ,że ludzie mają takie a nie inne zdanie na twój temat.. tylko spróbuj reputacje sobie poprawić ;>.
Poza tym nic nie wspominałem o dzieleniu konta a wygląda to tak , jakbyś znalazł jeden jedyny sposób ,żeby mnie za język złapać. Jeśli to jest twój sposób na wygraną to okej.
...
Pozyjemy zobaczymy ;P W koncu to ci z Aftermath sa tymi "zlymi" :s
Jezeli my jestesmy zli to czemu fast'molt jak jeszcze nie bylo wojny zakosil moje 17 bp sd i do teraz nie oddal?
Jezeli my jestesmy zli to czemu fast'molt jak jeszcze nie bylo wojny zakosil moje 17 bp sd i do teraz nie oddal?
Może zapomniał ;>
Doneq wahaj pałe!!
Strink wahaj pałe!!
Reksio wahaj pałe!!
Endino wahaj pałe!!
Jesteście w tym ***anym Aftermath'u i ssiecie dupska szwedom!!
Wszyscy polacy z Aftermath'u to szmaty...
WAHAJCIE PAŁE
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Hail MI _/
@Fokusik
Wyzywajac nas bez powodu pokazujesz jaki jestes inteligentny.
doneq daj mu spokoj, nie jego wina ze jest taki jaki jest
Ta qrwa ****ni w czoko PA!!
Polacy którzy ssa dupsko szwedzkim psikutom
Aftermath to jedno wielkie PA
Dlatego was nie lubie.. za to ze wszyscy jestescie ***anymi PA!!
qrwa pier**lone zgredy!!
HAIL MI :cup: :cup:
Jojo Ninja
31-10-2005, 16:36
a MI to ****y ;d
Znacie największą narodowość, która sprzeda każdego swojego qmpla za 100k+ ? To ja wam powiem - Polska. Więc, nie dziwcie sie że jednak jest paru polaków w After~~~... Poprostu znaleźli osoby, które ich w c***a nie zrobią ...
A głównym ostatnim przykładem jest Cats~~, może sie nie sprzedał, ale zdradziecką ****ą jest i tyle
Sting_Ninja
31-10-2005, 16:49
Wiem, że kumplowałeś/kumplujesz z Dektralem , jeszcze za czasów kiedy ja tam u was grałem (mam na myśli Szweda, nie Hiszpana). Konkretnie nie chodzi mi o to, że im dupe liżesz (i wcale tak nie powiedziałem), bo wiem, że jestes u nich od początku - tylko o to ,że kur w ujesz (Tępisz) ludzi kryjąc się gildią, a tego nienawidze. I zobacz na to z innej perspektywy, gdybyś tylko nie grał z nimi to byś (za pewne) tak nie robił bo nie miał by cię kto ochronić i stanąć po twojej stronie - proste. Ale każdy orze jak może ;F.
Nie dziw się więc ,że ludzie mają takie a nie inne zdanie na twój temat.. tylko spróbuj reputacje sobie poprawić ;>.
Poza tym nic nie wspominałem o dzieleniu konta a wygląda to tak , jakbyś znalazł jeden jedyny sposób ,żeby mnie za język złapać. Jeśli to jest twój sposób na wygraną to okej.
...
Nigdy na Dektralu nie gral nikt z hiszpani...
Master Jeremiasz
31-10-2005, 17:05
a MI to ****y ;d
Znacie największą narodowość, która sprzeda każdego swojego qmpla za 100k+ ? To ja wam powiem - Polska. Więc, nie dziwcie sie że jednak jest paru polaków w After~~~... Poprostu znaleźli osoby, które ich w c***a nie zrobią ...
A głównym ostatnim przykładem jest Cats~~, może sie nie sprzedał, ale zdradziecką ****ą jest i tyle
A wy qrwa moze tak nie robicie ^.- ilu miało za kumpli was ,a teraz sa huntowani przez was, dziwne to troche kuplujesz sie z takim stingiem a za miecha cie juz huntuje ;( liza dupy tylko szwedom, Kiedy stinga wywalili lub sam odzedl z romu to wypowiedział sie na forum ze nie musi wraca co romu ,a za tydzien byl z powrotem , spoks :p ;o
ragafewee
31-10-2005, 17:18
a MI to ****y ;d
heh wiem cos o tych sprzedawczykach :/ Mi tak kumpla zalatwili, musial placic duzo kasy bo by mu wjazda w rl zyciu zrobili. :/
Eny the Noob
31-10-2005, 17:32
@ Nikt mi nie odpowiedzial ile jest warte to eq~!
@ Sting A gral ktos z Rosji?
@ Jojo Catsoomoto po prostu chce sobie jeszcze pograc. Vandalz Qwerty po pobycie w RoMie tez teraz Was uwaza za bande idiotow.
@ Raks Z Bogiem.
@Endino Tez nie jestes swiety -.-
Heh ja tam jestem za MI poniewaz jak wygraja wojne to wszyscy z aftermathu <niepolacy> spier** z tego serwa. Nareszcie bedzie koniec PA .
Pozatym to przydazyla mi sie smieszna historia ..... Raks... byl moim kumplem a nagle siedze se w depo<probujac sellnac k-arma> a on tu nagle dawaj k-arm albo hunted.... ja mowie za co?? a on lales mi druta wczoraj o 20(owego dnia dopiero kompa z naprawy wrocil:P) i potem bylem hunted by all ninjas:P
Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem tym postem
_/ MI
Nigdy na Dektralu nie gral nikt z hiszpani...
Grał , grał.. na imię miał jakoś na N..
Popytaj coniektórych i się dowiesz , że mówię prawde.
1.Jakby nie bylo wiecej PA jest w Aftermathu ( Nie mowie ze w MI jest ich malo)
2. Pomysl Koledownika aby Preezes byl waszym szpiegiem
Dlatego jestescie tymi zlymi, a zlodziejstwo wedlug mnie to gowno w porownaniu z massowym atakiem na tootsow ;P
Taki maly offtopic... ;)
Reks :glupek: WAHAJ PAŁE !!! X( 8o Sting :glupek: SSIJ WORA LOLQ !!
Waleni w kopsko PA
sting wahaj pałe!!!
plx
Doneq wahaj pałe!!
Strink wahaj pałe!!
Reksio wahaj pałe!!
Endino wahaj pałe!!
Jesteście w tym ***anym Aftermath'u i ssiecie dupska szwedom!!
Wszyscy polacy z Aftermath'u to szmaty...
WAHAJCIE PAŁE
Ta qrwa ****ni w czoko PA!!
Polacy którzy ssa dupsko szwedzkim psikutom
Aftermath to jedno wielkie PA
Dlatego was nie lubie.. za to ze wszyscy jestescie ***anymi PA!!
qrwa pier**lone zgredy!!
Zwolennicy 'MI' to nadwyraz kulturalni i opanowi ludzie, a smia sie czepiac Stinga... ;)
Btw - ktos tam daleko up pisal, ze ja RoM'wi (i Bóg wie komu jeszcze) lizalem/lize dupe, zapewniam, ze mam prawdziwych przyjaciol bez lizodupstwa, odwrotnie co do poniektorych z was. Duzo osob znalem jak jeszcze bylo 'Prosto', potem odszedlem i nie tak dawno wrocilem po dlugiej przerwie.
Hail Aft~ _/
@'Zwolennicy MI'
Zabijcie nas waszymi obelgami na forum. Haha...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.