Pokaż pełną wersje : Wojny i konflikty
Eny the Noob
31-10-2005, 18:47
Nie tylko zagraniczni - Lagurus tez ma hunted 4ever.
@Zaver Podaj mi nicki osob ktore wq Ciebie powerabusuja w MI (mowimy o ostatnich miesiacach a nie o pierwszych tygodniach serva). Preezes wybral niefortunny moment na napisanie do Liama :D
Eny the Noob
31-10-2005, 19:21
Ciekaw jestem ile z tych postow dotyczylo wojny -.- Bo u mnie prawie wszystkie - u Stinga wiekszosc sie opiera na zrob komus loda albo twoja stara ;d
500 posts? ;d
Taki maly offtopic... ;)
Zwolennicy 'MI' to nadwyraz kulturalni i opanowi ludzie, a smia sie czepiac Stinga... ;)
na KAZDYM serwie, na ktorym zaznacza sie przewaga silnej, szwedzkiej ( lub mieszanej ) gildii, a przeciwwaga jest gildia polska, zawsze w momencie gdy polaczki dostaja mocno w dupe na wojence uaktywniaja sie zastepy dzieciakow, ktorych horyzonty wyznacza Peja i ziouo.. Szkoda strzepic jezyka ...
@Sting i reszta:
nie przepadam za wami, ale musze przyznac ze poziom waszych przeciwnikow jest zenujacy :p
Jojo Ninja
31-10-2005, 20:27
A wy qrwa moze tak nie robicie ^.- ilu miało za kumpli was ,a teraz sa huntowani przez was, dziwne to troche kuplujesz sie z takim stingiem a za miecha cie juz huntuje ;( liza dupy tylko szwedom, Kiedy stinga wywalili lub sam odzedl z romu to wypowiedział sie na forum ze nie musi wraca co romu ,a za tydzien byl z powrotem , spoks :p ;o
Ja go znam już półtora roku i mnie nie 'huntuje' ^^
Z Bogiem chłopcze ;P
oO
Cos nowego, 'MI' przyjelo taktyke grozenia w rl...
Juz mam byc bity w szkole, chodz w Aft~ nie jestem.
Globalna Hiberna
31-10-2005, 21:12
Ehhh wy to macie fajnie :P u mnie nic sie nie dzieje bo jedna grupa żądzi :P
PS: Plx nowe światyyy :)
Master Jeremiasz
31-10-2005, 21:41
Ja go znam już półtora roku i mnie nie 'huntuje' ^^
Z Bogiem chłopcze ;P
Heh , jak jestes jego qmplem z rl to nie dziwne ze cie nie bedzie hucił ^.- , lol
I sam sobie idz z bogiem dzieciaku =D
Sting_Ninja
31-10-2005, 22:13
1.Jakby nie bylo wiecej PA jest w Aftermathu ( Nie mowie ze w MI jest ich malo)
2. Pomysl Koledownika aby Preezes byl waszym szpiegiem
Dlatego jestescie tymi zlymi, a zlodziejstwo wedlug mnie to gowno w porownaniu z massowym atakiem na tootsow ;P
To moze zapytaj sie czemu Ninnix bil swojego brata z rla i jego najlepszego kolesia? (Sanderssona i Henike~)
Zastanow sie czy ty moglbys hacknac swojego rl brata..... Ninnix to zrobil >.<
Jojo Ninja
31-10-2005, 22:20
Heh , jak jestes jego qmplem z rl to nie dziwne ze cie nie bedzie hucił ^.- , lol
I sam sobie idz z bogiem dzieciaku =D
przez rok sie na rl nie znalismy :D
Sting_Ninja
31-10-2005, 22:27
na KAZDYM serwie, na ktorym zaznacza sie przewaga silnej, szwedzkiej ( lub mieszanej ) gildii, a przeciwwaga jest gildia polska, zawsze w momencie gdy polaczki dostaja mocno w dupe na wojence uaktywniaja sie zastepy dzieciakow, ktorych horyzonty wyznacza Peja i ziouo.. Szkoda strzepic jezyka ...
@Sting i reszta:
nie przepadam za wami, ale musze przyznac ze poziom waszych przeciwnikow jest zenujacy :p
Czemu za nami nie przepadasz? :p
Wierz mi jestem mily dla ludzi z carlin ;)
Master Jeremiasz
31-10-2005, 22:44
gówno prawda , p******isz glupoty , lol HHAHAHAHUhuaHHuuahHaauHUuauHU
Ty Sting jestes mily bo nigdy nie doswiadczylem od Ciebie jaiegokolwiek PA, natomiast Twoj przyjaciel Raks... on chyba kilka miechow temu ownera zmienil bo on cos taki mily nie jest jak kiedys tylko straszny PA!!!!
Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem moim postem
_/ IZMOKS
Sting_Ninja
01-11-2005, 09:37
Ty Sting jestes mily bo nigdy nie doswiadczylem od Ciebie jaiegokolwiek PA, natomiast Twoj przyjaciel Raks... on chyba kilka miechow temu ownera zmienil bo on cos taki mily nie jest jak kiedys tylko straszny PA!!!!
Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem moim postem
_/ IZMOKS
Tak raks ma 1000 ownerow ja tez ^^
Moltreus
01-11-2005, 11:04
:o i jaktam Sting wiesz promocja rodzinna sie kończy niedługo więc lepiej sie zdecydować :D
Master Jeremiasz
01-11-2005, 11:16
przez rok sie na rl nie znalismy :D
Jak sie nie znaliscie to jakim cudem masz w nicku "ninja" zbieg okolicznosci ? NIe sądze , Wiec musieliscie sie znac , skoro wybrales taki nick ^.-
Nie tylko zagraniczni - Lagurus tez ma hunted 4ever.
@Zaver Podaj mi nicki osob ktore wq Ciebie powerabusuja w MI (mowimy o ostatnich miesiacach a nie o pierwszych tygodniach serva). Preezes wybral niefortunny moment na napisanie do Liama :D
Lol?! Kto powerabusuje w MI? Prosze :) :
1. Czadzik
2. Cavesi
3. Deesan
4. Fast'molt
5. Howard Frost (Padl bo nie zaplacil, wiec biore go za MI)
(kolejnosc przypadkowa; te wypisane osoby to PA ktorzy ode mnie wymuszali ;P albo wyganiali, bili bez powodu)
Ahh:
Nie opowiadam sie po zadnej stronie, po prostu MI bardziej mnie w****ialo ;P
Raks Ninja
01-11-2005, 16:11
:o i jaktam Sting wiesz promocja rodzinna sie kończy niedługo więc lepiej sie zdecydować :D
Fast'keff
Fast'Molt
Sry ze dla twojej rodziny nie ma promocji :/
Napisz list do mikolaja to moze Liam ci pozwoli zaplacic kilka mil zebys mogl tu grac :p
Podroznik
01-11-2005, 16:33
Fast'keff
Fast'Molt
Napisz list do mikolaja to moze Liam ci pozwoli zaplacic kilka mil zebys mogl tu grac :p
Alez ja bede brehal jak After~~ i Rom prze***iom wojne . I takie gady jak String i Rak ninja benda blagac o listosc :D
Zobaczymy wtedy jak bendziecie scigani pzez stado noobkow i low lvli 8o
coz to bendzie za ubaw :D
Master Jeremiasz
01-11-2005, 17:34
Fast'keff
Fast'Molt
Co to Sting Nie ma języka? Skoro ma napisane ze ma 19 lat to chyba jest na tyle dorosły zeby odbierac ataki od innych a nie załasnia sie jakim noobem(adwokatem) ba może się myle : 8o B)
@up Musza przegrac :D :evul:
Ta wojna nigdy sie nie skonczy, bo i tak obie strony expia jak przeciwnicy sa off. Jedyne co moze sie wydarzyc to pokoj, nikt nikomu nie placi itd. Tak jak bylo z (o ile sie nie myle, w tamtym czasie nie gralem na aurerze) Pirates vs Rom, wojna trwala tak dlugo ze w koncu zadeklarowali pokoj ;>
Podroznik
01-11-2005, 18:18
Ta wojna nigdy sie nie skonczy, bo i tak obie strony expia jak przeciwnicy sa off. Jedyne co moze sie wydarzyc to pokoj, nikt nikomu nie placi itd. Tak jak bylo z (o ile sie nie myle, w tamtym czasie nie gralem na aurerze) Pirates vs Rom, wojna trwala tak dlugo ze w koncu zadeklarowali pokoj ;>
Wojna sie skonczy jesli lidezy niebeda grac z powodu deleta lub czegos inego wtedy strona pozbawiona liderow/a lub najlepszych czlonkow sie poda.
Jojo Ninja
01-11-2005, 18:22
Jak sie nie znaliscie to jakim cudem masz w nicku "ninja" zbieg okolicznosci ? NIe sądze , Wiec musieliscie sie znac , skoro wybrales taki nick ^.-
Rozczaruje cie, Raksa znam od 10 lat :P
A Stingiego wogóle nie znałem ... Wkitrałem sie w ten family przez Raksa, a później dopiero zaczeliśmy sie dogadywać jako zgrany team (Xnon, me, Raks, Sting i Arturro który grał ledwo 2-3 miechy ;d )
Moltreus
01-11-2005, 18:37
Co to Sting Nie ma języka? Skoro ma napisane ze ma 19 lat to chyba jest na tyle dorosły zeby odbierac ataki od innych a nie załasnia sie jakim noobem(adwokatem) ba może się myle :
@up Musza przegrac :D
Jak on ma przecież 14 lat ja niemoge. Zobacz na jego teksty na forum ogółem kurde no znam go od feri kiedy to zabił mi zioma 8 lvl dopiero z rooka wyszedł ale niestety nie pomyślał że 8 lvl też może mieć kolege. Wtedy mówił że wpdanie do mnie w wakacje z ekipą :D ahahaahaha moim zdaniem ten tekst zasłużył na 14 lat
Eny the Noob
01-11-2005, 18:43
@Stringi Ahh Stink Little Fighter znowu kozaczy. Btw. Ktos mi odpowie w koncu ile jet warte eq Julii ;>
@Zaver Br? Tak osoby ktore podaja tak power abusuja ze szok. Brakuje tu tylko dodac "I love Misima".
@Fast'molt Na Ninje jest przecena xD
@Jojo Zgrany team? Juz team ktory gral kosza w takim filmie "Lot nad kukulczym gniazdem" byl bardziej zgrany ;p
@Podroznik Oni sie nigdy nie poddadza - dopoki Sting gra wciaz jest szansa -.-
@Raks Bardzo boli?
Eny the Noob
01-11-2005, 18:46
@Fast'molt - niestety niektorzy w Kaczogrodzie sa po prostu Stringowaci. Ja na to nic nie poradze, probuje im to uswiadomic ;>
Hemp Gru
01-11-2005, 18:47
sting popłakałeś sie wtedy jak ci molt zabił postać, ze chciał wjazd na chate zrobic (muahaha) GL
Eny the Noob
01-11-2005, 18:50
AHAHAHAHA! Stinku , Ciebie wszyscy jada OMG -.-
@Hemp Gru Ale sie dzielnie trzymal, prawda? ;D
ahhaha dzielnie sie trzymał bo po 19 było i mama go nie chciała z domu wypuścić xDD
Podroznik
01-11-2005, 19:07
Te Stringi Raki i Jojo i reszta ninja jestem juz hunted na rl ? 8o
Jak tak to wam adres moge podac z chencia sie z wami spotkam :evul:
Haha nawet Lagurus Stinga jedzie. Widać, że Sting jest w Aftermath jako klaun albo coś w tym stylu.... Interesuje mnie jedno - on sie nie boi MI a jakoś dziwne, że jeśli kilku MI zaloguje to Sting nagina do pz i wylogowywuje eh ?
Podroznik
01-11-2005, 22:10
Haha nawet Lagurus Stinga jedzie. Widać, że Sting jest w Aftermath jako klaun albo coś w tym stylu.... Interesuje mnie jedno - on sie nie boi MI a jakoś dziwne, że jeśli kilku MI zaloguje to Sting nagina do pz i wylogowywuje eh ?
To jest jego taktyka :D .
Spie*****c gdzie nogi poniosa :o
btw lagurusem kto teraz gra ? slyszalem ze jakis br tzn niejakis ino kolo z valori...
wracajac do tematu. kilka ss z 1 wojny:
http://www.republika.pl/cind/james.JPG
http://www.republika.pl/cind/bone.JPG
http://www.republika.pl/cind/gate.JPG
http://www.republika.pl/cind/romec.JPG
To jest jego taktyka :D .
Spie*****c gdzie nogi poniosa :o
btw lagurusem kto teraz gra ? slyszalem ze jakis br tzn niejakis ino kolo z valori...
Huch'Net, Lane prawdopodobnie na nim teraz gra ;) Biorąc pod uwagę liczbę reportów na jego sharing niedługo będzie delete być może...
http://www.republika.pl/cind/resk.JPG
http://www.republika.pl/cind/paco.JPG
@ 3x Endino
Chyba chcesz troche przycmic porazke zyciową Stinga i powstrzymac te komenty ale co tam nie udalo ci sie.
Stringi pamietasz jak byles "drunked" i blagales Lecthera o przebaczenie. To tez kolejny dowod na to ze masz 14 lat. Jedziemy dalej boyz
Raks Ninja
02-11-2005, 13:13
@up
odezwal sie dorosly 13 latek
Sting_Ninja
02-11-2005, 13:58
Co to Sting Nie ma języka? Skoro ma napisane ze ma 19 lat to chyba jest na tyle dorosły zeby odbierac ataki od innych a nie załasnia sie jakim noobem(adwokatem) ba może się myle : 8o B)
@up Musza przegrac :D :evul:
Mam inne zajecia niz siedzenie na tym forum ^
Poczekaj Damq az nabije 89 lvl. Zevs mi obiecal duel do deada ;)
@ 3x Endino
Chyba chcesz troche przycmic porazke zyciową Stinga i powstrzymac te komenty ale co tam nie udalo ci sie.
omggg =))))))))))))))))
Fajne ss`ki miałem gdzieś film z tej wojny w ab ale sie zapodział :P
Noooo
Jakby niebyło to Liam ma 132 lvl no trochę Cię Fast'molt wy***ał, Niedługo będzie Cie miał na 1 UE. Joixazi też coś stojii z levelem. Chyba bedziecie sę musieli niedługo przyznać do przegranej :p i albo placic albo retired i zmiana serva.
Moltreus
03-11-2005, 09:40
a ty co jesteś wyrocznia ? Denerwują mnie wypowiedzi takich ludzi jak ty ahahahaah bez kitu. NIe jest twoją sprawą czemu joixazi stoi z lvlem itp. Nie grasz, nie uczestniczysz, nie komentuj. P.S. Już bardziej wole jak Sting ninja pisze ;d
a ty co jesteś wyrocznia ? Denerwują mnie wypowiedzi takich ludzi jak ty ahahahaah bez kitu. NIe jest twoją sprawą czemu joixazi stoi z lvlem itp. Nie grasz, nie uczestniczysz, nie komentuj. P.S. Już bardziej wole jak Sting ninja pisze ;d
HIHIHI masz racje
btw.
do MI: czy tak ciezko uje*ac tego " bot usera" Liama.....
podchodza we 3 taki tricky zevs i fast i ue.... czy to takie trudne omg....
Jojo Ninja
03-11-2005, 14:03
Jakby tak podeszli, to pomyśl przez chwilke:
1. Liam nie da sie tak podejść
2. Istnieje coś takiego jak Stone Skin :F
3. Jakby podjechali all bez stonów to by nikt nie przezyl ^^ No chyba że ten co ostatni ue za*******ił ^^
Widać że 31 lvl to twój max :F
Aha jakbym zapomniał, Zevs nie wie jak sie ue puszcza :<
pffffff
Czesław ?? Dziki ??
ahahahahhhahahaha
Jojo ze ty ue puszczac nie umiesz to my juz wiemy ale ze zevs to kazdy wie ze ue potrafi zrobic wkoncu sorc.
Ty nigdy nie miales sorca wienc co mozesz wiedziec o puszczaniu ue.
Chyba ze na otsach kilka razy udalo ci sie kliknac ten hotkey i je wyszczelic...
Nie mów juz jaki ty dobry jestes w otsach przeciez ty na otsach zaczynales...
Jojo ze ty ue puszczac nie umiesz to my juz wiemy ale ze zevs to kazdy wie ze ue potrafi zrobic wkoncu sorc.
Ty nigdy nie miales sorca wienc co mozesz wiedziec o puszczaniu ue.
Chyba ze na otsach kilka razy udalo ci sie kliknac ten hotkey i je wyszczelic...
Nie mów juz jaki ty dobry jestes w otsach przeciez ty na otsach zaczynales...
Jestem z Toba zgodny co do joty
@JOJO
jakbys chcial wiedziec to wiem ze cos takiego istnieje, ale gdyby Ci 3 mieli stony a liam pod naporem innych tracil aldunki to by sie wkoncu skonczyly.
a co o tego ze by sie liam nie dal podejsc to co za problem lazic we 3 ciagle??? .....
@JOJO jakbys chcial wiedziec to gram na innym serwie i mam sporo wyzszy lvl.
Btw. Ty za to jestes poprostu the best
_/ MI
_/ IZMOKS
Liama nie tak łatwo ubić...
Ma on swoje sposoby ale sądze że Mi dopracuje sowją taktyke chociaż i tak jest dobra. Jak by sie udało liama w trapa zlapac to padł by jak kaczka ale to jest chyba nie wykonalne. Za szybki jest...
Raks Ninja
03-11-2005, 15:50
HIHIHI masz racje
btw.
do MI: czy tak ciezko uje*ac tego " bot usera" Liama.....
20:03 Struna: ustawcie jego name
20:03 Struna: na bocie
bot mowisz?
Master Jeremiasz
03-11-2005, 15:56
Jestem z Toba zgodny co do joty
@JOJO jakbys chcial wiedziec to gram na innym serwie i mam sporo wyzszy lvl.
Btw. Ty za to jestes poprostu the best
_/ MI
_/ IZMOKS
Czy to nie Czasem Arcania i 95 lvl Rp :> ? :evul:
@Qarius: zadalem ci pytanie wczesniej, warto bylo padac za kogos komu zal bylo uh na ciebie :)
20:03 Struna: ustawcie jego name
20:03 Struna: na bocie
bot mowisz?
Co Ty zdaje Ci sie. A mozesz mi wytlumaczyc jak da sie z SD uderzyc zza ekranu?? Prosze powiedz
@Jeremiasz moze.... ;>
Raks Ninja
03-11-2005, 20:06
@up
masz dowod ze strzela zza ekranu?
@up
masz dowod ze strzela zza ekranu?
MOZE Cie zaskocze ale MAM
MOZE Cie zaskocze ale MAM
sam pewnie nie wiesz co masz :)
Master Jeremiasz
03-11-2005, 21:54
@Jeremiasz moze.... ;>[/QUOTE]
heh , jednak trafiłem , xD
Tic Tac i tylko dwie kalorie <: :P
HaiL Blue Cosmos _/
sam pewnie nie wiesz co masz :)
Jak chcesz to podaj mi swoje gg i Ci moge wyslac
Eny the Noob
04-11-2005, 07:06
@Liam ma bota, ale im tego nie wmowisz.
@Moltreus Uwazam ze to jego opinia, a ma racje bo cale MI stoi z levelami i jak sie nie bedziecie bic/robic mass logi to przegracie.
@Liquid Jak masz to umiesc. Rozwiejesz watpliwosci.
@Raks 00:00 Raks Ninja: Moja mama lubi jesc ze mna banany jak jest open battle.
Tak trudno jest sobie wymyslic tekst? Chyba ze masz jakis filmik na poparcie tego ;p
@Qarius Liam padnie ale najpierw musza byc battle i mass logi a o to bedzie ciezko z pewnych powodow :/
Raks Ninja
04-11-2005, 12:45
http://rapidshare.de/files/7095461/...SS_LOG.rec.html
zadowolony czy mam ci jeszcze ssy porobic?
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 13:21
hrhr cats ty s****ielu za***any jak mogles takie cos zrobic? co do ***a pana ci do gara od***alo? zdrajca ***any w dupe jego mac *** takim ****om w dupe. gdybym mogl to bym mi morde za to roz****il,szkoda mi na ciebie slow pedale ***any jak sie war zakonczy to wy*******aj z aurei bo nie masz co juz tu szukac.takich pedalow jak ty sie tepi qrwa.wstydz sie mendo ty ***ana zeby tak w ***a poleciec,frajerstwo sie szerzy a ty jestem tego przykladem patafianie za***any.zycze ci zeby cie qrwa znow hackneli dam za to qrwa za tydzien az na tace i w kosciele bede sie za to modlic.FRAJER ***ANY *** ci na imie palo *******ona.*******e teraz to wogole bezkitu szkoda mi slow,odebralo mi mowe jak to uslyszalem. szczerze powiem cos-gdybym mogl to za to wsadzil bym ci ***a w dupe i kazal sie cieszyc.obys qrwa potracil all tutaj bo frajerow nie trzeba wystarczy ze wiekszosc h lvl polakow to frajerzy :[
btw skad wyciagneles ten nick qrwa? catsoomoto?to chyba od tego ze wszystkie osiedlowe dachowce ruchasz co noc.....
Ech...tak sobie czytam i podziwiam..inteligencje^^ nie wiem co chłopcy chcą pokazać klnięciem
^^ ;*
Hehe gdybym nie wiedziała kto to napisał...to...no pomyślałabym że ktoś ma niski iloraz inteligencji;)
Dragonisek
04-11-2005, 14:57
btw. Gratz Sting za Twoj inteligenty umysl..jak bym chcial cos do ciebie napisac to byl pisal ze swojego konta ,anie z jakiego Master Wafel czy cos tam(to juz danwo bylo ,ale teraz to przeczytalem)..
Stinkus jestes poprostu zalosny ^^ nic dodac nic ujac....w calym tym temacie pokazujesz jakis jestes glupi :D:D dlatego wiesz nie bede sie do twojego poziomu znizal ^,- Spytam jeszcze raz..skoro sadzisz ze jestem dzieciaczkiem to czemu na rl meeting nie przyszedles ??^,^ Bales sie ??hehe..podaj mi swoj adresik to ja przyjade zobaczymy czy jestes taki cwaniak ^^
nawet ludzie ktorych protkujesz mowia o Tobie ze jestes ciota w rl(datino^^)...ja tam nie bede mowil jaki jestes ,bo Ciebie nie znam,moge tylko powiedziec ze swoje kompleksy z rl przenosisz do Tibi ^^ Bog Cie kiedys nagrodzi za to chu*jem po twarzy :) Tobie sie to pewno spodoba ,wiec raczej to kara dla Ciebie nie bedzie ;p
P.S. A teraz napisz pare slowek takich czulych jak na tronach 6 itp ^^ i pokaz jaki jestes glupi..prawdziyw Rutkowski z Ciebie w wyszukiwaniu anonimowych ludzi..szkoda tylko ze Ci to nie wychodzi,no ale cuz jak sie jest debilem to przez cale zycie,co nie stinki ??^^
btw. Pozdro ojcow ode mnie :*
Sting_Ninja
04-11-2005, 15:07
Wiec dowiedzialem sie ze chodzisz do Lo 2. Nie pekaj znam tam duzo osob.
Dowiem sie wiecej wkrotce sie spotkamy ;)
Odpowiedzi na twoje pytania:
Rl meeing? Z kim sie ustawiales? Gdzie ? Napewno nie ze mna.
Jezeli chodzisz do Lo2 i chwalisz sie tym ze jest ono jednym z najlepszych Lo w Szczecinie. A teraz udowadniasz czego cie tam ucza ;)
Pytanie do ciebie i tylko do ciebie ^
Jak ci dupe ratowalem to bylo ok?
Asslicking?
Jeszcze jedno jak mozna grac w 2 osoby na jednym koncie i miec 44 lvl? Tego nie rozumiem^^
Datino jest z Wawy ja ze Szczecina <rotfl>
Aff
T oczywiste ze wiekszosc ludzi w wojnie ma boty -.- Przeciez nie chca padac, prawda? Liam ma bota, Fast ma bota, Qwenball ma rece... itd. Wiec nie ******* ze Liam jest najgorszy. I zauwaz to, ze ludzie tacy jak wy psuja opinie o MI, przeciez jestescie noobami ktore nie przyjmuja argumentow drugiej osoby, mowicie o tej wojnie nie wiedzac o niej NIC! Kompletnie nic...
Moze to sie nie trzyma kupy itd ;P Ale mam impreze urodzinowa, a posta napisalem bo w****iacie mnie ;P
Jak chcesz to podaj mi swoje gg i Ci moge wyslac
ciezko zapodac linka?
@eny: to widocznie ma z***anego bota bo nie raz wtrafi kolege obok czy za kims :p
Dragonisek
04-11-2005, 16:27
Wiec dowiedzialem sie ze chodzisz do Lo 2. Nie pekaj znam tam duzo osob.
Dowiem sie wiecej wkrotce sie spotkamy ;)
Odpowiedzi na twoje pytania:
Rl meeing? Z kim sie ustawiales? Gdzie ? Napewno nie ze mna.
Jezeli chodzisz do Lo2 i chwalisz sie tym ze jest ono jednym z najlepszych Lo w Szczecinie. A teraz udowadniasz czego cie tam ucza ;)
Pytanie do ciebie i tylko do ciebie ^
Jak ci dupe ratowalem to bylo ok?
Asslicking?
Jeszcze jedno jak mozna grac w 2 osoby na jednym koncie i miec 44 lvl? Tego nie rozumiem^^
Datino jest z Wawy ja ze Szczecina <rotfl>
Muhahahha...nastepna objawa glupoty..slaby masz wywiad :D:D
nie chodze do LO 2 ;] Niedsostalem sie "nie"stety tam ;]
nie mowie ze Datino zna ciebie z rl ,ale ludzia rozgaduje ze ciota na rl jestes :D:D
Na moim acc gra tylko i wylacxznie jedna osoba ;] czasem jak mi neta pada to Esential sie na nia wbija zebym byl pewny ze nie zginalem ,uhmmm..a moze na swoim przykladzie mowisz ze 2 osoby graja ^^ Jak taki n00b jak ty moze 84 lv wbic ??^,-
Kiedy ty mi dupe ratowales ??:D:D huahuahua..dobre stary...bajki powinienes pisac
P.s. A mozlwie ze ratowales..niewiem moze 57 owner siedzial..spytam sie go pozniej ^,-
A i jeszcze jedno co do rl meeting:
nie pamietasz jak Ci podawalem adres zebys o 20 przyjechal -.- Powiedziales ze jak Ci samochod bedzie dzialal to przyjedziesz ..muhahahahha :D:D Ciekawe jaki samochod ^^Nie wnikam ;p (a moze to byl jakis inny owner na twoim charze ??^,-)
edit. Uwiez znam wiecej osob w LO 2 ;] Ale dobrze wiedziec ze ty tez znasz ^^ popytam sie,moze sie dowiem gdzie mieszkasz ;p
@Endino spoko niedlugo Ci podam linka.
@ Dragonisek :P hihihihhihiih niezle jedziesz stinga :P , ale nie pamietam zeby Datino byl w to zamieszany, czasem mowil o Stingu w zartach ale co do RL sie nigdy nie czepial, a mieskzam blok obok niego :P wiec nie wiem...
Btw. Ja do Stinga nic nie mam nigdy w stosunku do mnie nie byl PA ani nic z tych rzeczy
_/ IZMOKS
_/ MI
Dragonisek
04-11-2005, 16:40
@Endino spoko niedlugo Ci podam linka.
@ Dragonisek :P hihihihhihiih niezle jedziesz stinga :P , ale nie pamietam zeby Datino byl w to zamieszany, czasem mowil o Stingu w zartach ale co do RL sie nigdy nie czepial, a mieskzam blok obok niego :P wiec nie wiem...
_/ IZMOKS
_/ MI
Uhm...po pierwsze ja po nim nie jade ,mowie tylko prawde ;]
Sam zaczal mnie bluzgac i obrazac myslac ze jestem Lord Wafelm czy jakos tak
Po drugie...pare osob widzialo jak pod domkiem pewnej osoby Datino brechtal sie ze Stinga ze jest ciota w rl ,nie wiem skad to wiedzial ,ale widocznie duzo ludzi musi to mowic ze i on tak uslyszal :D:D
Sting_Ninja
04-11-2005, 16:44
Spox spox i tak cie znajde ;)
Hm juz nie pamietasz jak cie Xnon bil? CO pisales do mnie? No wez cos mu powiedz bo on mnie bije^^
Jak lizales mi dupe to inaczej pisales ^^ Hail ass lickers _/
Tak tak zawsze sam grales tylko kto gral toba jak cie ***nalem za Neesaje i ci demonka i bs wypadl? Kto no kto? Jakis 27 druid ktory mi potem spamowal no wez oddaj mi prosze eq dragoniska bo to ja na nim bylem.(cos w tym stylu)
Prawda boli?
Nom pamietam przyjedz gdzies o 20 bla bla bla. Sry ja nie siedze w domu 24/7 jak ty mam inne zajecia. Btw. skad mam pewnosc ze to twoj prawdziwy adres?^^
Klade na to ile osob znasz z lo2 nei interesi mnie to i tak sie dowiem jak sie nazywasz ;)
A i podnieciles sie jak bilem tego 30 knighta w carlin? Nie wiem po co sie odzywasz na ten temat na tibia.com jak i tak nie wiesz za co i po co. Bil mi kolesia(Nowy char Lord-rodzio) wiec sftu!
Jeszcze jedno mam 85 lvl a nie 84 ;)
Sting moze cos powiesz ze swojej strony??
Sting_Ninja
04-11-2005, 16:51
@up
hm?
@up
hm?
Bardzo dziekuje za ta szczera i strasznie zlozona wypowiedz. Teraz juz wiem wszystko co chcialem ;]
Sting_Ninja
04-11-2005, 16:56
Ja nie mam co ukrywac ;)
Dragonisek teraz czekamy na Twoja wypoweidz.
@Sting sry za tamten post moze sie wypowiesz......
ale napisalem go w trakcie jak pisales chyba i poprostu Twoj post zostal wklejony wczesniej :P
_/ MI
_/IZMOKS
damn je..any net double post sie wkleil
Sting_Ninja
04-11-2005, 17:00
Na co tu czekac..
"ktos mu powiedzial" zeby looknal forum tibia.pl to looknal. Tylko zastanawiam sie po co ludzie klamia na forum. Nie wiem co oni przez to chca osiagnac. Wogule to wszystko bylo ok do czasu az Dragoniska rl friend cos od***al nie pamietam co ale cos od***al wtedy wszystko sie z***alo. Moze to dobrze a moze nie ;)
Dragonisek
04-11-2005, 17:05
Spox spox i tak cie znajde ;)
Hm juz nie pamietasz jak cie Xnon bil? CO pisales do mnie? No wez cos mu powiedz bo on mnie bije^^
Jak lizales mi dupe to inaczej pisales ^^ Hail ass lickers _/
Tak tak zawsze sam grales tylko kto gral toba jak cie ***nalem za Neesaje i ci demonka i bs wypadl? Kto no kto? Jakis 27 druid ktory mi potem spamowal no wez oddaj mi prosze eq dragoniska bo to ja na nim bylem.(cos w tym stylu)
Prawda boli?
Nom pamietam przyjedz gdzies o 20 bla bla bla. Sry ja nie siedze w domu 24/7 jak ty mam inne zajecia. Btw. skad mam pewnosc ze to twoj prawdziwy adres?^^
Klade na to ile osob znasz z lo2 nei interesi mnie to i tak sie dowiem jak sie nazywasz ;)
A i podnieciles sie jak bilem tego 30 knighta w carlin? Nie wiem po co sie odzywasz na ten temat na tibia.com jak i tak nie wiesz za co i po co. Bil mi kolesia(Nowy char Lord-rodzio) wiec sftu!
Jeszcze jedno mam 85 lvl a nie 84 ;)
yyy...pokolei
CO do Xnon'a to Ci napisalem zeby go uspokoilem ,bo nie chcialem do Thora pisac...zreszta jak do niego napisalem to xnon mi zacal plakac na prive ze sie poskarzylem bo o******* dostal -.-
Co do tego n00ba co wtedy mna padl..masz racje zle zrobilem ze dalem passy komus kto byl nie odpowiedzialny,poporstu ja soie robilem czasem na jego druidzie uhy i chcialem u pokazac ze mu ufam i dalem mu swoje passy...no jak to sie skonczylo to sam dobrze wiesz...
Po trzecie..mowisz ze caly dzien w domu nie siedzisz ??^,- jakos mam Cie na gg i prawie caly czas jestes dostepny ...hehhee poprostu stchorzyles i tyle ^,^
A co do knighta to n00bek jestes i tyle ... koles sam nie potrafi sobie poradzic ??? A jak chce kumplowi pomoc to walnij go kilka razy i koniec..a ty co robiles ???hehe..latales o calym Carlin i darles morde do niego "...pay,pay,pa..." -.-
P.S. Gz lv ^,-
Na co tu czekac..
"ktos mu powiedzial" zeby looknal forum tibia.pl to looknal. Tylko zastanawiam sie po co ludzie klamia na forum. Nie wiem co oni przez to chca osiagnac. Wogule to wszystko bylo ok do czasu az Dragoniska rl friend cos od***al nie pamietam co ale cos od***al wtedy wszystko sie z***alo. Moze to dobrze a moze nie ;)
Wiesz... niektorzy (nie mam na mysli nikogo) maja kompleks mniejszosci czy jakis inny i poprzez wyzywanie bluzganie itp itd moga sobie ulzyc. Znam kilka takich osob;]
Btw. Dragonisek to napewno nie do Ciebie.. Nic do Ciebie nie mam
Dragonisek
04-11-2005, 17:08
Na co tu czekac..
nic nie odje*bal n00bku -.- Poprostu nazwal Cie tak jak powinen (PA) a ty sie poczules wielce obrazony ^,-
A pozniej to juz sam zaczales wojne lejac mnie w Thais..gadalem z Ryin'em ostatnio to mi moiwl ze nawet nie wiedzial za co mnie bil ^,-
A wszedlem na forum tibia.pl bo uslyszalem n00bie ze po mnie jezdzisz non stop ,chociaz mojego nawet jednego posta tu nie ma -.-
Ale tak to jest z dziecmi takimi jak ty...zacieszasz sie ze jestes straszy ode mnie ,a o ile glupszy ??^,-Odpowiedz sobie sam w glowie ,nie musisz na forum (a nawet nie chce ,bo i tak napiszesz cos w stylu ze jestes 100 razy madrzejszy ,wiec niewysilaj sie -.-)
Sting_Ninja
04-11-2005, 17:09
No i mowiles ze sam grales jak dorwalismy go jak wracal z gla. ^^
Mogles pisac do artevy o ile to o tego thora chodzi i tak by nic nie poradzil ;)
Tak ja jestem noobek bo pomagalem kolesiowi ktory zrobil sobie nowego chara i jakis 30 knight chcial go za***ac. Zobacz sobie co to znaczy slowo"noob' bo chyba nie wiesz jak tak mowisz. Jak bys pisal do niego Stop itp i on by dalej go bil. Przychodzisz walnalem mu hita a ten zamiast s*******lllac dalej go bil to sie wqrwilem nie bede zalowal bra ^^
Dragonisek
04-11-2005, 17:10
Wiesz... niektorzy (nie mam na mysli nikogo) maja kompleks mniejszosci czy jakis inny i poprzez wyzywanie bluzganie itp itd moga sobie ulzyc. Znam kilka takich osob;]
Btw. Dragonisek to napewno nie do Ciebie.. Nic do Ciebie nie mam
Spoko ^,^
Ja zreszta nie jestem typem osoby ktora bluzga innych ,ale jesli ktos mnie wku*rwia albo mnie obraza no to nerwy mi nie wytrzymuja ,chociaz to tylko smieszna gra ^,-
I co tu sie porobilo zeby Tibie z Rl mieszac :P
Dragonisek
04-11-2005, 17:12
No i mowiles ze sam grales jak dorwalismy go jak wracal z gla. ^^
Mogles pisac do artevy o ile to o tego thora chodzi i tak by nic nie poradzil ;)
Tak ja jestem noobek bo pomagalem kolesiowi ktory zrobil sobie nowego chara i jakis 30 knight chcial go za***ac. Zobacz sobie co to znaczy slowo"noob' bo chyba nie wiesz jak tak mowisz. Jak bys pisal do niego Stop itp i on by dalej go bil. Przychodzisz walnalem mu hita a ten zamiast s*******lllac dalej go bil to sie wqrwilem nie bede zalowal bra ^^
Sting....Czytanie ze zrozumieniem sie klania-.-
Thor wtedy do niego pisal i sie jakos Xnon odrazu uspokoil ^,-
Hehe..nice help :D:D "pay,'pay,pay" :D:D n/c ;)
Sting_Ninja
04-11-2005, 17:14
Tak ryin nie wie za co cie bil chociaz w sql czesto mowil ze chce cie ***nac. Wiec sry nei wmawiaj mi czegos czego nie wiesz. To moj best rl wiec nei wiem znowu czy ci sprawia to radosc ze napiszesz cos co nei jest prawda czy co?Bo ja juz cie nie rozumiem.
Moze zobacz na date kiedy napisalem cos o tobie. To bylo dawno bardzo dawno... Niektorzy ludzie sie zmieniaja inni nie ^^ Ja sie zmienilem i to bardzo...
I widzicie panowie Sting juz zaczal sie zmieniac na lepsze teraz pora na Drago~
"NIE BOJ SIE ZMIANY NA LEPSZE"
_/ MI
_/ IZMOKS
Dragonisek
04-11-2005, 17:18
Tak ryin nie wie za co cie bil chociaz w sql czesto mowil ze chce cie ***nac. Wiec sry nei wmawiaj mi czegos czego nie wiesz. To moj best rl wiec nei wiem znowu czy ci sprawia to radosc ze napiszesz cos co nei jest prawda czy co?Bo ja juz cie nie rozumiem.
Moze zobacz na date kiedy napisalem cos o tobie. To bylo dawno bardzo dawno... Niektorzy ludzie sie zmieniaja inni nie ^^ Ja sie zmienilem i to bardzo...
Hehe...gadalem z nim 2-3 dni temu(nie pamietam dokladnie) i powiedzial mi ze szczerze mowiac to on nie wie za co mnie lał wtedy w thais -.-
Zreszta mniejsza z tym wisi mi to czy ktos mnie huntuje na aurea czy nie bo i tak tam dawno juz nie gram ,jeszcze zanim ty mnie w Thais biłes to juz nie gralem tam -.- Wiec jak chcesz to zrob sobie w opisie na tibi.com rubryke ludzi hunted forever i wstaw mnie tam na 1st miejscu ^,- jesli ci to sprawi przyjemnosc
btw. nie mam zwyczajue wciskam ludzia kitow ,wiec nie pierd*ol glupot -.-
Dragonisek
04-11-2005, 17:21
I widzicie panowie Sting juz zaczal sie zmieniac na lepsze teraz pora na Drago~
"NIE BOJ SIE ZMIANY NA LEPSZE"
_/ MI
_/ IZMOKS
yyyy...a czy ja jestem evul :D:D zeby sie zmieniac ;] Ja jestem spokojny człek :P
:D
Sting_Ninja
04-11-2005, 17:22
Wiesz ja tez nie pamietam za co cie bilem w thais. Nie mam az tak dobrej pamieci za co cie bilem 3 miechy temu w thais.. On moze tez nie pamietac nei wiem..
Jedna rzecz mnie ciekawi jezeli tam nie grales zanim cie bilem w thais to po co pisales te posty na tibia.com? I po co spylales rzeczy w thais jak cie bilem?
Dragonisek
04-11-2005, 17:36
Wiesz ja tez nie pamietam za co cie bilem w thais. Nie mam az tak dobrej pamieci za co cie bilem 3 miechy temu w thais.. On moze tez nie pamietac nei wiem..
Jedna rzecz mnie ciekawi jezeli tam nie grales zanim cie bilem w thais to po co pisales te posty na tibia.com? I po co spylales rzeczy w thais jak cie bilem?
Wiesz co to jest World Trade ??^,-Jesli tak to juz wiesz po co sellowalem loot,tam mialem 20 bp'kow loota (kusze itp)
A na tibia.com pisalem po to zeby all widzieli jaki jestes ^,- Ze nawet za byle co potrafisz bic ,kogos z kim wczesniej normalnie gadales (nie chce tu uzywac slowa kumplowales,bo bylo by to zbyt mocne slowo-.-)
Dragonisek
04-11-2005, 17:47
Edited: <empty>
Sting_Ninja
04-11-2005, 17:51
Hmm ^^
Nie bilem nikogo za nic, za rsa bym nie bil kogos z kim gadalem czesto wczesniej... Prawdopodobnie to za tamtego twoje rl kolesia ale nie jestem pewnie na 100% zreszta nvm co bylo to bylo ;)
Ps. Forum cos sie ***ie .....
Dragonisek
04-11-2005, 17:53
Hmm ^^
Nie bilem nikogo za nic, za rsa bym nie bil kogos z kim gadalem czesto wczesniej... Prawdopodobnie to za tamtego twoje rl kolesia ale nie jestem pewnie na 100% zreszta nvm co bylo to bylo ;)
Ps. Forum cos sie ***ie .....
Uhmmm...za to ze nazwal Cie PA ??0.o
Nom jestem pewien ze za to ,dobrze to pamietam ^,-
btw. Nom forum cos szwankuje
Eny the Noob
04-11-2005, 17:54
File /files/7095461/...SS_LOG.rec.html not found.
lol
Jojo Ninja
04-11-2005, 18:03
Ciekawie tutaj gadacie, nagle sie dowiedziałem że startowałem przygode w Tibii przez OTsa ... -.-' No to nie no, co mi jeszcze powiecie ciekawego? :o
Może że jak startowałem to nie wiedziałem jak myszka wygląda, co?
Żałosne, Dragonisek lizodupie ***any ^^
~Yours Jojo
ragafewee
04-11-2005, 19:24
@liquid
Znalazł się komentator =/
@Sting and Dragonisek
Drag~ co do tego ze bije kazdego za co mu sie spodoba to my wiemy sam wiem na wlasnej skorze.
Sting~ A dokładniej za to ze udezylem twojego pk chara i pozniej jeszcze chcialem go uhnac i przprosic ale nie przeciez tak sie nieda z tobą pay or dead prawda? a I jeszcze za insuling =/ heh LOL funny game.
@I jeszcze do wiekszosci ppl w tym temacie:
Bzyczy bzyg znad Bzury zbzikowane bzdury, bzyczy bzdury, bzdurstwa. Bzdurzy i nad Bzurą w bzach bajdurzy, bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka, bo zbzikował i ma bzika!
Sting_Ninja
04-11-2005, 20:00
Eful :p Co bylo to bylo :p
Dragonisek
04-11-2005, 20:01
Ciekawie tutaj gadacie, nagle sie dowiedziałem że startowałem przygode w Tibii przez OTsa ... -.-' No to nie no, co mi jeszcze powiecie ciekawego? :o
Może że jak startowałem to nie wiedziałem jak myszka wygląda, co?
Żałosne, Dragonisek lizodupie ***any ^^
~Yours Jojo
:o Ciebie chlopczyku nikt o zdanie nie pytal wiec milcz ^,-
Dupke mozesz lizac kolega na przerwie
ragafewee
04-11-2005, 20:03
Eful :p Co bylo to bylo :p
"Zly dotyk boli przez cale zycie" :D
600 post topic rozkrecony na glupotach :D
@liquid
Znalazł się komentator =/
@Sting and Dragonisek
Drag~ co do tego ze bije kazdego za co mu sie spodoba to my wiemy sam wiem na wlasnej skorze.
Sting~ A dokładniej za to ze udezylem twojego pk chara i pozniej jeszcze chcialem go uhnac i przprosic ale nie przeciez tak sie nieda z tobą pay or dead prawda? a I jeszcze za insuling =/ heh LOL funny game.
@I jeszcze do wiekszosci ppl w tym temacie:
Bzyczy bzyg znad Bzury zbzikowane bzdury, bzyczy bzdury, bzdurstwa. Bzdurzy i nad Bzurą w bzach bajdurzy, bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka, bo zbzikował i ma bzika!
Przeszkadza Ci to?? --.--
@ Sting and Drago~ a moze by tak zakopac topor wojenny??
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 20:11
Przeszkadza Ci to?? --.--
@ Sting and Drago~ a moze by tak zakopac topor wojenny??
Hmm..wywołałam rewolucję bo to właśnie ja..powiedziałam Dragowi.
I teraz muszę...przyznać rację Luqowi...po cholere Wam dalej na siebie klnąć i wymyślać to co raz nowsze rysy...to do nieczego raczej nie prowadzi.
A chyba też powodów nie macie żeby...tak na siebie jechać?
Na szczęscie ja nie mam problemu z wyborem...bo potrafię żyć w zgodzie z jednym i drugim;)
Ta poza tym...kobiety to gatunek wyższy i szybciej dochodzą do porozumień;)
Liczym na Was chłopaki;)
Dragonisek
04-11-2005, 20:15
huhu...mam treme. ilu ludzi czyta ten topic ^^ az sie boje zeby nie spalic sie ;p
Uhmmm...co do zakopania toporu wojennego,to ja sprawe stawiam jasno :
Jesli Sting przeprosi mnie za to,ze bluzgal moich rodzicow ,jestem sklony go tez przeprosic za moje obelgi i zawrzec pokoju...kazda inna ewentualnosc odpada...
Decyzja nalezy do Ciebie ^,-
Eny the Noob
04-11-2005, 20:18
Rotfl ... Maja zakopac topor wojenny? Bylbym rozczarowany jakby Dragonisek to uczynil :D W sumie wole Stringa od Reksia -.-
P.S Reks mozesz dac screeny ale najpierw daj filmik xD
Btw. Konkurs na najlepsza nazwę dla tego tematu :P
@Qarius: zadalem ci pytanie wczesniej, warto bylo padac za kogos komu zal bylo uh na ciebie :)
Mo kumple co tam są i byli to zawsze mi uhem pomagali nawet gdy pomoglem i zachwile padlem to mnie map-ed uhal bo ja sam nie nadązałem on byl w gh ja sie odalilem i juz tyle... ded...
Ale sądze ze warto za nich padac...
Btw. dzisaj przez swoja nie uwage padla misima:)
huhu...mam treme. ilu ludzi czyta ten topic ^^ az sie boje zeby nie spalic sie ;p
Uhmmm...co do zakopania toporu wojennego,to ja sprawe stawiam jasno :
Jesli Sting przeprosi mnie za to,ze bluzgal moich rodzicow ,jestem sklony go tez przeprosic za moje obelgi i zawrzec pokoju...kazda inna ewentualnosc odpada...
Decyzja nalezy do Ciebie ^,-
Mam pomysl a moze obaj sie przeprosicie na wzajem1
@Drago~ Sting nie zna twoich Rodzicow wiec nawet nie wie o kim mowi(nie przejmowalbym sie tym)
@Sting Mysle ze moglbys sie zgodzic na ten uklad;]
@ Sysiunia dziekuje za poparcie ;] xD
ragafewee
04-11-2005, 20:22
@Liquid
;) (zatrudnij sie w TVP lub innej telwizji i komentuje mecze lub inne wydarzenia :D <joke>) komentator- komentujesz ze az masz male wplywy na to co sie dzieje :D
@Sting
A jeszcze zapomnialem dodac przeciez ty jestes zmienny chlopak 8o
@Drag
o.0 trema juz niemasz miec przed czym tremy -.-
@sysia
Rewolucja :) Rotfl
Eny the Noob
04-11-2005, 20:22
Misima
Nov 04 2005, 19:59:49 CET Killed at Level 114 by Liam darkcrosser
and by Ozur
Hail Aftermath!
Loyality to the end!
United we die!
Next frag plx :P:P
@ do tych ziomow co si ekluca i facjate
Dragonisek jedizesz tego ziomka ze ma z***any ryj w rl i ze ma z 50 ownerow i nei moze jakeigos jzu tam lvlu wbic (nie bede teraz wbijal jaki to lvl ma byc) a sie chwalsiz ze ty sam robisz duzy lvl to jaka ty musisz miec facjate ze siedizsz na ta tibia non stop i rypeisz te lvle ie wychodzac na dwor. To chyba ty jestes tutaj wieksza ciota ze cale zcie siedzisz przed tibia i bijesz roty z rogalem na buzi. Ziomek ten drugi moze ma kilku ownerow bo nieche przepeirdalac calego czasu by grac dlatego dzieli konto. I dla mnei dragonisek ty jestes wieksza ciota
( nie wnikam tam w wasze lvle ksywy itp wazne ze wiadomo o co chodzi)
Dragonisek
04-11-2005, 20:24
@Drago~ Sting nie zna twoich Rodzicow wiec nawet nie wie o kim mowi(nie przejmowalbym sie tym)
yyy...nie ja pierwszy nie przeprosze to nie ja zaczalem ^,-
CZekam na odp stinga.......
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 20:25
Zgadzam się w zupełności więc czemu mam nie poprzeć;)
Jak tylko Sting bd na gg to go poinformuję...żeby tutaj przylazł i pomyślał nad tym...przypuszczam że po tym co powiedział..że się zmienił jest skłonny przeprosić Draga;)
A Ty Draguś...Masz swoją dumę Kotek:P Ale Ty też powinieneś przeprosić..i nie mów mi że nie masz za co bo te Twoje rysy..to nic porzyjemnego;)
Btw. Sting na gg :D
KUWA FORUM SIE JE***
ragafewee
04-11-2005, 20:26
@Abdul
Przynajmniej nie lamie zasad gry Dragonisek :/.
A jak ktos chce wyjsc na dwór to niech da loga. No ale jak ktos chce na dwór i miec lvl :/ (niemowie o nikim bezposrednio bo niemam dowodow o tje osobie co pisales)
@ Co do tego fraga nierozumiem
Misima Guild membership: Commander of the Aftermath
Liam darkcrosser
Guild membership: Commander of the Aftermath
niech ktos mi to wytlumaczy?
Eny the Noob
04-11-2005, 20:27
@Abdul A dla mnie ty jestes wiekszym kretynem. Pasuje Ci? Ja nie zauwazylem aby Dragonisek zachowywal sie jak ciota natomiast Stringi utwierdza mnie w tym co post.
Dragonisek
04-11-2005, 20:27
@ do tych ziomow co si ekluca i facjate
Dragonisek jedizesz tego ziomka ze ma z***any ryj w rl i ze ma z 50 ownerow i nei moze jakeigos jzu tam lvlu wbic (nie bede teraz wbijal jaki to lvl ma byc) a sie chwalsiz ze ty sam robisz duzy lvl to jaka ty musisz miec facjate ze siedizsz na ta tibia non stop i rypeisz te lvle ie wychodzac na dwor. To chyba ty jestes tutaj wieksza ciota ze cale zcie siedzisz przed tibia i bijesz roty z rogalem na buzi. Ziomek ten drugi moze ma kilku ownerow bo nieche przepeirdalac calego czasu by grac dlatego dzieli konto. I dla mnei dragonisek ty jestes wieksza ciota
( nie wnikam tam w wasze lvle ksywy itp wazne ze wiadomo o co chodzi)
ehhh...chlopczyku...przeczytaj sobie wszystkie strony tego tematu ,a pozniej pieprz glupoty,ok ???
Jesli niewiesz co to jest ironia to proponuje slownik ;)
A tak w ogole on ma wikeszy lv ode mnie ,wiec kto wiecej siedzi przed tibia ^,-
Jak ja lubie takich glupich ludzi ^^
btw.Fajna ortografia ;p upss.sorry jzu sie bawie w joja ^^
edit. Jestem pewien ze wiecej czasu spedzam na dworze jak ty przed kompem ^,- I nie mialem odssysu mozgu tak jak ty ^^(no bo inaczej sie twojego zchowania nie da wytlumaczyc )
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 20:30
ehhh...chlopczyku...przeczytaj sobie wszystkie strony tego tematu ,a pozniej pieprz glupoty,ok ???
Jesli niewiesz co to jest ironia to proponuje slownik ;)
A tak w ogole on ma wikeszy lv ode mnie ,wiec kto wiecej siedzi przed tibia ^,-
Jak ja lubie takich glupich ludzi ^^
btw.Fajna ortografia ;p upss.sorry jzu sie bawie w joja ^^
Ech...ten cały Abdul..to ja nie wiem. Nie rozumiem tego człowieka,ponieważ:
A) na jakiej podstawie stwierdza,że siedzisz ciągle na tibii?
B) co za człowiek zaczyna tak interesująco nową znajomość...
btw. nie winkam czy się znacie...ale przypuszczlnie nie...
kogo jak kogo ale Dragoniska bd bronić.
@Raga niedlugo dostaje etat w Polsat Sport, wiec bedziecie mogli uslyszec moj cieply glos na zywo ;]
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 20:32
@Raga niedlugo dostaje etat w Polsat Sport, wiec bedziecie mogli uslyszec moj cieply glos na zywo ;]
Zapowiada się intweresująco...^^
btw. Gdzie nasz Sting?^^
Co do tego fraga powiem wam jak to bylo:]
Liam, Ozur i Misima polowali na Golden Rasela...
A wienc Liam i Ozur gdy juz go zaczeli lac z misima zrobili double ue i golden uhajac sie jakos przezyl a misima przez nieuwage padla:D
Cytuj: Jojo Ninja
Sam mi kiedys powiedziales jak jeszcze bylsmy niby kumplami ze zczaynales gre w tibie na otsach...
Wienc cos tu chyba nie gra...
Sysiunia
Co do tej telenoweli co dzisaj gadalismy na tibia to żarty:}
Zapowiada się intweresująco...^^
btw. Gdzie nasz Sting?^^
HIHIHIHIH nom proste xD
Sting prosimy Cie wypowiedz sie ;];];];];];];]
ragafewee
04-11-2005, 20:37
Dzieki Qarius za info :)
@liquid
1.No mam polsat Sport to zobaczymy :D
2. Daj ze poczytac Stingowi co tu zostalo napisane :P
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 20:37
HIHIHIHIH nom proste xD
Sting prosimy Cie wypowiedz sie ;];];];];];];]
Co nam pozostaje?
Jedynie czekać...
@Dragonisek
*** o mnei wiesz a nazywasz mnei dzieckiem i pisalem ze wszystkeigo nie znam chodzilo mi tylko zebyscie skminili o co chozi ale widze ze tibia wam na ambicje wbila i mi tu nie ******* o ortografii "panie wszechwiedzacy"
kozaczysz tak na forum kto jaka ma facjate a pewnie sam masz nei lepsza. nie znam ciebie ani tego ziomka co pojezdzasz.
@Sysiunia Niunia
A ty co internetowa milosc ?? Pisze to co mysle i mnei nei obchodzi zeby zawierac jakies SUPER internetowych znajomosci.
Jestescie zbyt zajarani ta tibia i przenosicie ja na swoje cale zycie i *******icie glupty w stylu "mam wiekszy lvl to jestem wiekszy kozak(w rl i nei tylko) " lub tez "ja gram sam i jestem lepszy"
BTW sram na to jezeli zgubilem jakeis literki lub cos w tym stylu jak sie tym podniecicie to napiszcie posta w stylu "mg naucz sie pisac""chlopczyku co ty wiesz o wojnei w tibi" i niechce mi sie czytac wszystkich postow jacy wy to ejstescie poszkodowani przez los
Dzieki Qarius za info :)
@liquid
1.No mam polsat Sport to zobaczymy :D
2. Daj ze poczytac Stingowi co tu zostalo napisane :P
Jestem pewien na 100% ze z ta twarza zajde najdalej w showbiznesie ;];]
Niedlugo wezma mnie do jakiegos nowego Jamesa Bonda czy jakiegos innego;]
a teraz reklama
Czyś jest ze wsi...
Czyś jest z miasta...
Czyś jest chłop...
Czyś pedarasta...
Wez gitare...
Załóż kierpce...
Będziesz miał pieniędzy więcej
xDDDDD hihihihihihihihih
Dragonisek
04-11-2005, 20:44
@abdul
Tu chodzi o posiadanie mozgu ^,-
Ty go nie masz..bo jak bys go mia lto bys potrafil czytac ze zrozumieniem -.-
Ja po Stingu jade ??hehehehe..dobre ^^ moze teraz...cofnij sobie kilka dziesiat stron do tylu i bedziesz all wiedzial ^,-
Pewno yto jest Dla ciebie za trudne..no to sorka :/
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 20:44
qrde nie chce mi sie 63 stronka otworzyc :(
Mi też:(
I jak my mamy dojść do porozumienia?:/ kiedy nie mamy jak:(
Dragonisek
04-11-2005, 20:47
My tu gadu gadu ,a mnie 7 rotow tluklo i prawie padlem sorckiem ^^
Power of Exura Vita ;p
ragafewee
@liquid
nie tylko tobie ale juz mi weszla powodzenia :P
@abdul
i tu sie mylisz skoro gówno Cie obchodzi to po c*** sie wypowiadzasz w tym topicu? aa wywnioskowalem z twojej wypowiedzi po co sie klocimy a ty co tu robisz ?
Sysiunia Niunia
@Dragonisek
*** o mnei wiesz a nazywasz mnei dzieckiem i pisalem ze wszystkeigo nie znam chodzilo mi tylko zebyscie skminili o co chozi ale widze ze tibia wam na ambicje wbila i mi tu nie ******* o ortografii "panie wszechwiedzacy"
kozaczysz tak na forum kto jaka ma facjate a pewnie sam masz nei lepsza. nie znam ciebie ani tego ziomka co pojezdzasz.
@Sysiunia Niunia
A ty co internetowa milosc ?? Pisze to co mysle i mnei nei obchodzi zeby zawierac jakies SUPER internetowych znajomosci.
Jestescie zbyt zajarani ta tibia i przenosicie ja na swoje cale zycie i *******icie glupty w stylu "mam wiekszy lvl to jestem wiekszy kozak(w rl i nei tylko) " lub tez "ja gram sam i jestem lepszy"
BTW sram na to jezeli zgubilem jakeis literki lub cos w tym stylu jak sie tym podniecicie to napiszcie posta w stylu "mg naucz sie pisac""chlopczyku co ty wiesz o wojnei w tibi" i niechce mi sie czytac wszystkich postow jacy wy to ejstescie poszkodowani przez los
bUAHauhauh^^ No wiesz...może i miłość może i nie;)
Jak coś to przyjaźn..bo jedyne dobre co tibia mi dała to własnie Draga i wielu innych znajomych;) Czasami tacy ludzie są więcej warci niż Ci z rl'a;)
Miej do mnie szacunek i pisz z dużej litery:P Hihi nie no ja nie chce wkraczać na ściażkę wojenną bo nie po to tu jesteśmy tym bardziej że ja nie zamierzam się z nikim kłocić.
@dragonisiek cyz jak ci tam
widze ze ty nei umeisz czytac ze zrozumieneim i co spusciles sie juz moze w gacie ze "super" mnie pojechales z mozgiem ?? takie teksty to szczelaja dzieci w podstawowce wiec wiesz...
Ciesz sie lamusie ze mozesz sobie kozaczyc w internecie jaki to z ciebie inteligenty jezyko znawca.
BTW nie postuje juz bo sypiesz tekstami dobymi dla dzieci.
Ech ten temat miał być o wojnie ale nadzwyczajnie szybko sie zmienił ale cóż mówi sie trudno:P
Hail MI!!!
Oby tak dalej...
A ty sting to sie lepiej schowaj...
Najlepiej to ty w pz siedz i bluzgaj wszystkich...
Juz zacznij w nastempnym poscie odemnie:>
Sting_Ninja
04-11-2005, 20:49
Well
Myslalem ze na poczatku to ty piszesz te posty ze cie wy***alem z serva itp dlatego zaczalem na ciebie jechac.
Nie wiem po c*** ktos sie interesi kto kogo bije itp wqrwia mnie cos takiego topic jest o wojnach a Eye~ pierd00li jakies sery ze glowy nie myl dzisiaj itp Ch00j kogo to tu obchodzi ze chcesz sie lizac z ekranem, jak ci stanal to idz i se zamocz^^
@ Sry Dragosniek ^^
Sting_Ninja
04-11-2005, 20:51
Ech ten temat miał być o wojnie ale nadzwyczajnie szybko sie zmienił ale cóż mówi sie trudno:P
Hail MI!!!
Oby tak dalej...
A ty sting to sie lepiej schowaj...
Najlepiej to ty w pz siedz i bluzgaj wszystkich...
Juz zacznij w nastempnym poscie odemnie:>
Tak tak pokaz ze ta gra cie nauczyla jednego "glupoty"
Dragonisek
04-11-2005, 20:52
@dragonisiek cyz jak ci tam
widze ze ty nei umeisz czytac ze zrozumieneim i co spusciles sie juz moze w gacie ze "super" mnie pojechales z mozgiem ?? takie teksty to szczelaja dzieci w podstawowce wiec wiesz...
Ciesz sie lamusie ze mozesz sobie kozaczyc w internecie jaki to z ciebie inteligenty jezyko znawca.
BTW nie postuje juz bo sypiesz tekstami dobymi dla dzieci.
hehe :) Ja Ciebie nie pojechalem ,poprostu powiedzialem prawde ,a czy ci tearz smutno czy nie to wiesz mi to rybka ^,-
A wiesz ze w podstawowce nie mialem takich tekstow ^^ Widocznie teraz w szkole podstawowej nowe grypsy sa ^^
no to pozdrow kolego z podstawowki(tj.z klasy ;),no bo skad bbys wiedzial jakich tekstow w podstawowce uzywaja)
btw.no powiem ci ze jeszcze jestem dzieckiem ;] bo nie jestem pelnoletni,zreszta pelnoletnosc nie robic z ciebie doroslego ,bo dzieckime sie jeszcze jest dlugo po,wiec dziekuje ,ze zauwazyles we mne dziecko a nie starego pryka po 40 :*
Dragonisek
04-11-2005, 20:54
Well
Myslalem ze na poczatku to ty piszesz te posty ze cie wy***alem z serva itp dlatego zaczalem na ciebie jechac.
Nie wiem po c*** ktos sie interesi kto kogo bije itp wqrwia mnie cos takiego topic jest o wojnach a Eye~ pierd00li jakies sery ze glowy nie myl dzisiaj itp Ch00j kogo to tu obchodzi ze chcesz sie lizac z ekranem, jak ci stanal to idz i se zamocz^^
@ Sry Dragosniek ^^
No to zgoda ... sorry... :*
ragafewee
@Sting przynajmniej 1 chyba mi sie wydaje co chce skonczyc cala dyskusje przynajmniej z dragiem :cup: .
@Abdul zalosny jestes -.-.
@sysia
A ja tma jestem ?? :D
Sting_Ninja
James Lome: jestes tam? jestem nowym ownerem
Sting Ninja: Wy*******aj ***any noobie
James Lome: nie jestem noobem tylko high lvlem
Rotfl tylko Mi moze byc takie inteligente i kaze Jamesowi tak pisac ^^
ThOr ArTeVa?! to moj typ :d
Tak tak pokaz ze ta gra cie nauczyla jednego "glupoty"
Och dziekuje wodzu ze mnie pojechales...
Ta gra mnie nauczyla kilka rzeczy...
Ignorowac takich jak ty i miec przytym dobra zabawe:]
Bo ta gra jest tylko dla rozrywki...
Wienc ja prawie z nia koncze bo nie mam czasu uzalac sie nad toba:}
Dragonisek
04-11-2005, 20:56
@Sting
Nie chodzi mi o to ze mnie wy****ales z serva,bo jak bym chcial ot bym gral dalej ;]
Chodzi o zasady ^,- Wiesz o co mi chodzi
@abdul
Mam nadzieje ze juz idziesz spac :*
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 20:56
@ Sry Dragosniek ^^[/QUOTE]
Skasowałam resztę bo chodziło mi jedynie o ten frag.
No więc...co.
Zaskoczyłeś mnie Sting;) :*
Luq...chyba wszystko poszło po naszej myśli :D
Dragonisek
04-11-2005, 20:57
"James Lome: jestes tam? jestem nowym ownerem
James Lome: nie jestem noobem tylko high lvlem"
hyhyhyhy..za mocne :D:D
ja bym zgon zaliczyl jak bym to zobaczyl :P
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 20:58
@Sting przynajmniej 1 chyba mi sie wydaje co chce skonczyc cala dyskusje przynajmniej z dragiem :cup: .
@sysia
Jak już mówiłam...ludzi na mojej liście jest bardzo wiele;)
W sumie to Ty jedyny dałeś mi jakby znak życia;)
^^ No bo ta płytka wysłana pocztą daje się we znaki;)
Moltreus
04-11-2005, 20:59
James Lome: jestes tam? jestem nowym ownerem
James Lome: nie jestem noobem tylko high lvlem
Rotfl tylko Mi moze byc tak inteligentym i kaze Jamesowi tak pisac ^^
Haahahahahahahahh :D
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:00
@sysia
Dodało się czy nie do cholery?:D
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:00
Haahahahahahahahh :D
To jednak to dziecko Fuck nie trafilem :S
Hah jak to james zrobil?:D
Bo ja nie wiem:D
Pewnie mu ktos z MI podpowiedzial:>
Sting wiesz ze nawet te 19 czy 18 latki czasem nie wyrastaja z dziecinstwa i zachowuja sie jak dzieci ?
Ty jestes przykladem;]
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:03
Ciekawe ktory owner Molta ma takie pomysly ^^
Quarius - Sry nie ja ja nie mam 18 czy 19 lat. Mam 17 ;)
Zastanawialem sie jak mozna byc takim idiota jak ty dawac komus chara i mowic (Jaiheria nigdy nie gral na tym charze) K00rwa dzieci slonca _/
21:44 Tooki Toots: *******e, nie bede juz uzywal hotkey'i zeby mysleli ze jestem ze szwecji
21:44 Tooki Toots: FUCK SWE, POLSKA!
:O
21:44 Tooki Toots: *******e, nie bede juz uzywal hotkey'i zeby mysleli ze jestem ze szwecji
21:44 Tooki Toots: FUCK SWE, POLSKA!
:O
Hahahaa to tez dobre:P
Bo zaraz pomysle ze oni z polski sa:P
Sting Ninja:
Ja nie jestem Quarius to popierwsze...
Po 2 sam jestes idiota:P
Po 3 moze ktos mnie ownerowal i co stanol ci? monitor poplamiles? idz powiedz mamie idz...kiedys mi mówiels ze masz 18llat wienc cosik zmienny jestes....
Co sting skomentuj to prosze:P
Dowal swoje 3 gorsze to moze na wino za 5 zl bendzie:P
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:21
Tak jestem po 30..
Idz dziecku stad bo jestes jednym z tych pedalkow z rla od Nunka wiec Wypier***dalaj StAd ^^
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:22
Ciekawe ktory owner Molta ma takie pomysly ^^
Quarius - Sry nie ja ja nie mam 18 czy 19 lat. Mam 17 ;)
Zastanawialem sie jak mozna byc takim idiota jak ty dawac komus chara i mowic (Jaiheria nigdy nie gral na tym charze) K00rwa dzieci slonca _/
Ej dobra xD Jak tu się pisze żeby nie cytować?:D
Jestem początkująca :baby:
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:23
Lewy dolny rog > Odpowiedz> =*
Nunka do tego nie mieszaj...
Ze mam o 2 lata mniej to nie mysl ze jestem gorszym dzieckiem od ciebie...
Szkoda mi na ciebie słów...
Skoncze ten temat...
Bo juz mi sie z tobą gadac nie chce:P
Ustapie glupszemu i pozostawie reszte co napiszesz bez komentarza...
I nie wolaj mamy jak przeczytasz ten post :baby:
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:27
Czlowieku Kilka slow do ciebie
- Wy*******aj i nie wracaj
- Wyjdz z domu kup se piwo ( chociaz nie wiem czy posiadasz takie cos jak pieniadze i nie wiem czy dzieciom u was sprzedaja) i sie za*** chociaz raz w zyciu
- Byles piz0da jestes piz0da piz0da pozostaniesz ^^
Siemka Reksio pedalku... lizodupie zasrany.. myślisz że ze stringiem wymiatacie na aurei i jesteś club masta ?!
Myylisz sie obsrany glonojadzie jesteś zerem !
Grzesiu... Grzesiu pokaż nogi...
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:29
Dzieki Sting xD Taka ślepota jak ja nie ma szans na tym pięknym świecie^^
Ach...z każdym dniem widzę że świat się zmienia xD
"Raks Ninja nie jest członkiem żadnych grup publicznych"
Burdel można zaliczyć chyba... nie ?
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:30
Siemka Reksio pedalku... lizodupie zasrany.. myślisz że ze stringiem wymiatacie na aurei i jesteś club masta ?!
Myylisz sie obsrany glonojadzie jesteś zerem !
Grzesiu... Grzesiu pokaż nogi...
Kolejny przypadek z wysokim IQ xD
Aj Hejw 900 mejbi mor ajkju
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:31
Z kazdym dniem ludzie sie zmieniaja.. "Wiekszosc"
Nie dotyczy to Quariusa Eye~ czy Abdula
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:32
"Raks Ninja nie jest członkiem żadnych grup publicznych"
Burdel można zaliczyć chyba... nie ?
Nie tam mozna tylko zaliczyc takie zwierzeta jak ty i twoji ojcowie ^^
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:33
Zamiast expic i...robic 38 lvl to ja siedze i sie tu gapie jak down :D wszystko przez Was! Ide już...
Chyba xD
Ty to bardzo sie zmieniles...
Pamientam jak byly czasy gdy bylismy kumplami ale cóż ludzie sie zmieniaja...
Sting i znowu jedziesz komus rodzine...
wez slownik do reki i napisz na jego kumpli albo wrogów plx bo to nudne zaczyna sie robic:|
Jak down dokladnie to sie nigdy nie zmieni...
Btw.. String... Jak wchodzisz do domu też mówisz cześć tato cześć tato ?
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:35
Ta zmienilem sie i to bardzo tylko nie wszyscy musza to zauwazyc..
Bylismy kumplami dokopi sie nie dowiedzialem ze grasz na jednym koncie z kims kogo nie nawdzilem^^
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:36
Btw jak wychodzisz z domu to klepisz dajesz sie klepac po koleji kazdemu tacie po dupie?
I co to ma do tego ?! A może on ma rozdwojenie jaźni i się uważa za 2 inne osoby ?! Milcz ! Są różne przypadki
Ese aka Mefi
04-11-2005, 21:37
pare slow celem wyjasnienia.
dla tych ktorzy nie wiedza, ja jestem tym kolesiem z rl od draga. byc moze wszystko zaczelo sie ode mnie ale opowiem jak ot bylo i jak ta cala historia wyglada z moeje strony.
Kiedys pewnego pieknego wieczoru stalem sobie pod chatka draga i moja. obok nas chate mieli aries i adu. po jakiejs chwili widze ze do swoejgo domku wbiega adu i zanim aries, chwile potem nadbiega raks,sting potem pojawia sie chyba endino i leci txt ze rom juz idzie. nie wiem o co poszlo ale chybaq jakies male nieporozumienie miedzy raksem a adu. chlopaki sobie tam pogadali a ja stalem pod chatka i nagle raks i sting zaczeli mnie atakowac. schowalem sie do domku i czekalem nic nie mowiac. po jakis paru minutach wszyscy sie zmyli, zostal tylko arieswar z adu. adu da lchyba loga a aries stal pod domkiem. wyszedlem przed drzwi i powiedzialem ****** PA. stala tam tez fiona i mi sie wydaje ze to chyba ona powiedziala stingowi o tym "pa". sting powiedzmi jak to inaczej moznabylo nazwac jak nie pa? mowisz ze nie wemy co to znaczy pa bo na innych serwach to jest gorzej ale ja ci poweim ze to nie ma podzialu na "mniejsze pa" czy "wieksze pa", to zawsze bedzie power abusing, nie wiem czemu mnie wtedy zaatakowaliscie i nie wiem co chcieliscie. jakoze cala sprawa powinna pojsc w zapomnienie nie bede sie dluzej rozpisywal
_/ Aurea
Sysiunia Niunia
W ogóle chciałabym zaznaczyć że większość to ma bogaty zasób słownictwa xD hihihi czasami mnie to bawi...ale czasami wydaje mi się to żałosne :D Ludzie skonczcie z tym..to do niczego nie prowadzi xD
Peace xD
Change...?:D Better ^^
Sting_Ninja
Dlatego niech s*******a do wariatkowa razem toba ***anniy oszolomie
Nie obrażajcie tych co mają zespół downa. Mówcie se kretyni, idioci ale nie Downy ;S
Btw. Przyjemnie sie czyta to forum xD
Adu to Lizoodup ! Liże dupe raksowi za to że go zabił ! dobże mu ale i tak Raks to ciota...
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:39
powtórzę to co dziś mówił Dragonisek...
sprawdz w słowniku co znaczy ironia;)
Wiem co to znaczy ironia a ty idiotko idz sobie nabić ten lvl bo przeszkadzasz tylko
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:41
pare slow celem wyjasnienia.
dla tych ktorzy nie wiedza, ja jestem tym kolesiem z rl od draga. byc moze wszystko zaczelo sie ode mnie ale opowiem jak ot bylo i jak ta cala historia wyglada z moeje strony.
Kiedys pewnego pieknego wieczoru stalem sobie pod chatka draga i moja. obok nas chate mieli aries i adu. po jakiejs chwili widze ze do swoejgo domku wbiega adu i zanim aries, chwile potem nadbiega raks,sting potem pojawia sie chyba endino i leci txt ze rom juz idzie. nie wiem o co poszlo ale chybaq jakies male nieporozumienie miedzy raksem a adu. chlopaki sobie tam pogadali a ja stalem pod chatka i nagle raks i sting zaczeli mnie atakowac. schowalem sie do domku i czekalem nic nie mowiac. po jakis paru minutach wszyscy sie zmyli, zostal tylko arieswar z adu. adu da lchyba loga a aries stal pod domkiem. wyszedlem przed drzwi i powiedzialem ****** PA. stala tam tez fiona i mi sie wydaje ze to chyba ona powiedziala stingowi o tym "pa". sting powiedzmi jak to inaczej moznabylo nazwac jak nie pa? mowisz ze nie wemy co to znaczy pa bo na innych serwach to jest gorzej ale ja ci poweim ze to nie ma podzialu na "mniejsze pa" czy "wieksze pa", to zawsze bedzie power abusing, nie wiem czemu mnie wtedy zaatakowaliscie i nie wiem co chcieliscie. jakoze cala sprawa powinna pojsc w zapomnienie nie bede sie dluzej rozpisywal
_/ Aurea
Nah Raks bil Adu blokowalem go przyszedl endino nei wiem czy go tez bil>Adu poszedl do chaty, zaczalem z nim gadac raks gdzies poszedl. A ty do mnie "Pa".I wtedy zaczelismy cie bic ^^
Zapomnij _/
Moim zdaniem nieźle to wykombinowałeś. przyda się tym co zaczynają na aurea ;)
Adu moze i jest ale go znam na rl wienc wcale go nie znacie:P
Dooobra sorki Dostałem rozkaz "sysie zostaw :), sysia jest wporzadku dziewczyna" jak tak to di end of tur
Wiem co to znaczy ironia a ty idiotko idz sobie nabić ten lvl bo przeszkadzasz tylko
Morda, to ty przeszkadzasz >.<
***aĆ Raksa ***aĆ Rom KtÓrego Nie Ma ! I ***aĆ Wszystkich LizodupÓw !
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:44
ROTFL On jest od was z rla? LOL
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:44
Dooobra sorki Dostałem rozkaz "sysie zostaw :), sysia jest wporzadku dziewczyna" jak tak to di end of tur
Ale idiotka;)
Ciekawe kto powiedział te miłe słowa :D
Sting PEDALE Przyjade do Szczecina i ci wymaluje drzwi na czerwono a później podpale psa/kota oczywiście 4 fun taki maly chillout
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:45
Dostales rozkaz wiec Milcz psie
Morda kutachu, pleban za***any sie bedzie odzywal...
Dostales rozkaz wiec Milcz psie
Tylko psie? xd
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:48
Sluchasz hh masz 10 lat myslisz ze jestes sk8te bo stara ci kupila zwykle dzinsy o 3 rozmiary zaduze i myslisz ze jestse cool bo napiszesz cos o kims na forum kogo wogule nie znasz?....
****a następny niepytany... ***AĆ WAS ***AĆ WAS ***AAAĆ WAS... hhee pasuje do piosenki kaczuszki... nawet rytmicznie,,
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:49
Czekam...? Na odp.
Mam 16 lat slucham punk rocka... a spodnie nosze za krótkie..
Zostawić kazał cie Ese...
On i aries... jest z rzeszowa ja jestem z okolic rzeszowa i ja nie jestem jaheira tylko qarius który postac zalozyl i gral nia...
Przychodzi Sting do Raksa i się pyta co się panu stało... cd ROM... Hehe to było śmieszne, śmiejcie się !
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:53
Mam 16 lat slucham punk rocka... a spodnie nosze za krótkie..
A nie zimno Ci na zime:(?
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:53
WIec moze zamiast placic za internet zainwstuj w siebie i kup sobie spodnie albo zglos sie do PCK pewnie sie zlituja nad toba ^^
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:55
Zostawić kazał cie Ese...
A ese to kto na tibii?:>
Ese aka Mefi
04-11-2005, 21:55
pare kolejnych slow ode mnie
celem wyjasnienia powiem krotko:
akcja w thais byla przeze mnie mozna by powiedziec, poniwaz nadal bylem w gildi Drago~ i za to byl rajd "for live" po miescie.
na koniec powiem tylko ze wiele slow zostalo powiedzianych nie potrzebnie i ze moim zdaniem powinnismy wszyscy zostawic ta gre na dobrych pare dni bo wsystko zaczyna sie od tibi :)
@Sysunia
Nieee ubieram cieple skarpetki do kolan takie sexowne ;D
@Sting
Milcz plebanie.. ty grasz w kawiarence a dożywia cię M.O.P.S
@Sysunia
Ofkors Esential.. Esencja dobrego smaku
Sting_Ninja
04-11-2005, 21:58
Rotfl
@Ese aka Mefi Nom gildia byla hunted dlatego bilismy dragoniska :p
@up
Hehe ****a smieszne baardzo... Wszyyscy sie smieja... Gin smieciu <cios zaglady> <Sting Pwnd>
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 21:59
Tyle dobrze że nie marzniesz^^;)
Chłopaki no skończcie z tą dziecinadą...
:/
Nvm xD nie musicie mnie słuchać..
wiec kto to Ese~?:>
Dragonisek
04-11-2005, 22:00
pare kolejnych slow ode mnie
celem wyjasnienia powiem krotko:
akcja w thais byla przeze mnie mozna by powiedziec, poniwaz nadal bylem w gildi Drago~ i za to byl rajd "for live" po miescie.
na koniec powiem tylko ze wiele slow zostalo powiedzianych nie potrzebnie i ze moim zdaniem powinnismy wszyscy zostawic ta gre na dobrych pare dni bo wsystko zaczyna sie od tibi :)
Za***i*iscie to ujales :D:D "rajd "for live" " I to na dodatek bez eq ^^
Co do Adu i ariessa to bez kitu musze powiedziec ze w ostatnim czasie w moich oczach stracili all...Adu ktory nie ma wlasnego poczucia godnosci (Adu dzieki za expa na Tobie na OTS ^^) i arieswar ktory udaje kolega ,a tak naprawdeto kazdego sprzedaje za plecami ^,-
edit.
@Sysia
Ese to Esential..-.- a kto jest moim kumplem z rl na tibi procz n00biastego kuzyna ^^(ace of szczecin ^,.,^)
22:58 Jojo Ninja: Me > master of OTs
Gadalem z jojo:]
Sam sie przyznal ze zaczynal od otsów jak by ktos mial wątpliwosci do jego wypowiedzi:D
Haha Adu ty skonczony bałwanie dałeś dupy na OTS'ie "Anja Ownage" Buhaha ty też giń "Dual master shot" "Adu Own3d"
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 22:02
@Sysunia
Ofkors Esential.. Esencja dobrego smaku
Esetntial czemu nic nie powiedziałeś!^^
A ja siedzie i myśle ktooo Ty:P
Hehe pewnie powiedział że jestem w porzadku bo mu kase pożyczłam :D
hłe hłe;) Ide spać panowie dobranoc;*
Sting_Ninja
04-11-2005, 22:02
Oo czego ja sie dzisiaj dowiedzialem oO
Thx za otworzenie mi oczu..
Drag~ Wkoncu sa z rla od takich ludzi jak Quarius, Nunek itp.. Szkoda mi was bo was lubialem, Trudno :p
Sysiunia Niunia
04-11-2005, 22:03
Za***i*iscie to ujales :D:D "rajd "for live" " I to na dodatek bez eq ^^
Co do Adu i ariessa to bez kitu musze powiedziec ze w ostatnim czasie w moich oczach stracili all...Adu ktory nie ma wlasnego poczucia godnosci (Adu dzieki za expa na Tobie na OTS ^^) i arieswar ktory udaje kolega ,a tak naprawdeto kazdego sprzedaje za plecami ^,-
edit.
@Sysia
Ese to Esential..-.- a kto jest moim kumplem z rl na tibi procz n00biastego kuzyna ^^(ace of szczecin ^,.,^)
Poprostu nie zakumałam czaczy :D na przyszłość lekarz mi by zalecił"Myśl więcej kobieto"^^ więc ide spać..niech mój mózg odpocznie bo pewnie za duzo dzis się namyśliłam xD dobranoc;)
A może mały strajk i tekst na plakacie Raks i Sting Wy****ione destrukcyjne zachowanie ! Zabanować ich !! Jak myślicie przejdzie ?! :D
Ese aka Mefi
04-11-2005, 22:04
@sting
widac ze sie zmieniles i powiem ci ze wina tez lezala po naszej stronie, co do tych zmian to nie chce mi sie wierzyc ze to aura zblizajacych sie swiat, znalazles se laske? :P
1 sparawa nunek nie jest z rl...
Sting i laska... chyba do podtrzymywania spruchnialej protezy penisa.... omg... ten chłopak chyba... af szkoda gadać za mało sexu.. ;d
Dragonisek
04-11-2005, 22:06
Oo czego ja sie dzisiaj dowiedzialem oO
Thx za otworzenie mi oczu..
Drag~ Wkoncu sa z rla od takich ludzi jak Quarius, Nunek itp.. Szkoda mi was bo was lubialem, Trudno :p
Adu i Aries ??0.o
No co ty nunek jest spod Kielc ,a oni z rzeszowa :P
btw. nie gildia byla hunted tylko esential ^^
Sting_Ninja
04-11-2005, 22:08
Adu i Aries ??0.o
No co ty nunek jest spod Kielc ,a oni z rzeszowa :P
btw. nie gildia byla hunted tylko esential ^^
Nunek byl z tego samego miasta co Desigit czyli Jaiheria~ Czyli Quarius Czyli Adu i aries~
Sting_Ninja
04-11-2005, 22:09
@sting
widac ze sie zmieniles i powiem ci ze wina tez lezala po naszej stronie, co do tych zmian to nie chce mi sie wierzyc ze to aura zblizajacych sie swiat, znalazles se laske? :P
Mozna tak powiedziec :p
Nunek byl z tego samego miasta co Desigit czyli Jaiheria~ Czyli Quarius Czyli Adu i aries~
Omg i powiedziec dziecku to i tak nie zrozumie...
Jaheira i nunek sa z okolic kielec a adu i aries mieszkaja w rzeszowie ja mieszkam kolo rzeszowa wienc jak mam ci to wytlumaczyc? Napisac jeszcze raz?
Sting_Ninja
04-11-2005, 22:15
To po ch00j mowiles ze jestes od niego z rla? -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.