Pokaż pełną wersje : Wojny i konflikty
alex_123
21-09-2005, 18:41
Chciałbym zaznaczyc że w reportażu mogą znajdować sie błędy :P
Jesli nie zgadzasz sie z czyms co tu napsiane napisz a to zmienie bo moglem sie w czymś pomylic i nie pamietac wszystkiego
I Wojna:
1 Wielka wojna na auera byla to Valiants vs Eternity,Mc'draids,Vandalz,House on Inferno, Pirates .. i jeszcze okolo 2 gildii ale nazw nie pameitam bo to bylo ponad pol roku temu :P
Valiants:
Liderem Valiants byl Ferioners(okolo 60 lvl wtedy) . znany z novej jako Cloudys 125+knight
Valiants: (znani i najwieksze lvle wtedy)
Bargus, Ferioners, Duwe, Liam Darkcrosser, Joixazi, Fast'molt, Paco Ashenvale, Falcore
Alliance:
James Lome, Lecther Tirado, Misima, Gyxorio Inferno,Snipe Inferno (Lucifer) itd
Powod Wojny:
Glownym powodem wojny byly akty pa ze strony Valiants
Wojan zaczela sie gdy Valiants zaczela zabiajc czlonkow HOI.
Z tego ze Valiants było najsilniejsza gildia i wiele gildi wiedzialo ze na kazdego przyjdzie z nich czas :P stworzyli Alliance meidzy soba i wywoali Valaints wojne
Wojna:
po wywoalniu wojny przez Alliance Valiants'om. Valaints stalo w pz i czekalo na rozkazy lidera. Siedzieli w pz dlatego gdyz bylo ogromna przewaga miedzy nimi. Valaints bylo moze 30 a ich kilka razy wiecej..
1 Bitwa: Pierwsza Bitwe zaczela sie gdy Valiants o godzinie 20:00 CE zrobili mass loga i wybyli okol o 15 osob z Alliance. (dlatego ze gdizes 15 bylo alliance :P) Bitwa trwala mzoe kilka minut.
Natspne Bitwy:
Nastepna bitwa ztoczyla sie niedaleko Thais. Valiants ponislo klęske z powodu takiego ze ich bylo duzo duzo wiecej.
nastepnego dnia (chyba:P) po tej bitwie ztoczyla sie bitwa w Ab Gate
Valiants bylo okolo 12 a Alliance okolo 50. Obie gildie mialy mniejwiecej takie same straty po bitwie:P
Nastepne bitwy byly nie powodzeniem dla valiants..
Valiants przegralo wojne:-osoby hunted forever przez Alliance:
Bargus (jacke-ekblom. z novej)
Ferioners (cloudys)
Joixazi
Fast'molt
... (reszty nie pameitam ale to byly okolo 50 lvle)
2 wojna:
Eclipse vs Fraternity (stare Alliance)
Eclipse:
Eclipse skladalo sie ze starych czlonkow Valiants
Leader: Rusikow
W eclispe byli takze Misima I lecther Tirado ktorzy wczesniej byli w Alliance
Po rozpoczeciu wojny dolaczyli osoby ktore byly hutned przez Alliance w 1 wojnie tacy jak (Joixazi, Fast'molt, Bargus
Fraternity:
Leader: James Lome (chyba B) )
w fraternity bylo glownei stare Alliance w tym ze doszli tutaj Polacy którzy nie brali udziału w poprzedniej wojnie np. Folari(100rp wtedy) Butibof (80ek wtedy)
Przyczyna Wojny:
przyczyna byla taka iz eclipse wznowila male Pa i chcieli zrewanzowac sie za 1 wojne
Wojna zaczela sie od smierci Paco Ashenvale z Eclipse 70rp (wtedy)
Fraternity wiedzialo iz w nastepnych dniach eclispe wywoła wojne to zrobili to pierwsi.
Wojna skończyła sie po jakims czasie kiedy obie gildie mialy juz dosyc.
3 wojna:
byla to wojna Riders of Morag(Eclipse) vs Pirates(Pirates and friends)
Riders of Morag skladala sie:
Liam Darkcorsser
Misima
Joixazi
Fast'molt
Lecther Tirado
Folari
Nexoriu
Malathore
itd
Wojna:
krótka wojna z powodzeniem dla Rom
Nie ma co opisywac nawet:P
4 wojna: Allegiance vs Powerpuffs girls(cos takiego)
Powerpuffs zostalo stworzone przez Joixazi,folari, fast'molt, i dolaczyli do nich wielu polaków :P
Powod byl taki ze allegaince zaczelo huntowac Izmoks i Deesan (polakow 100+ ek)
Doszlo do pokoju gdy Allegiance zgodzilo sie nie huntowac deesana i izmoksa.
5 Wojna
Rowniez wojna Riders of Morag vs Pirates
w tej wojnie w Rom zmienil troche sklad:
Z rom odeszli: joixazi,Fast'molt, butibof, folari, nexoriu itd.
Doszli: Lagurus, doneq,horrorr,Ludwix bro'war
Endino, Xuzav, Sting Ninja, Raks Ninja
Doszli glownie z gildii "Prosto Team"
Pirates zostalo Pokonane.
6 Wojna: (trwa do dzis od początku wakacji)
Riders of Morag vs Zorros&Overkill
Riders of Morag:
Liam Darkcrosser <127ms Swe>
Misima <110rp swe>
Lecther Tirado <123 rp swe>
Paco Ashenvale <103 rp swe>
Butibof <122ek pl>
Rusikow <99rp swe>
Horrorr <86rp pl>
Xuzav <87ek pl>
Endino <67rp pl>
Ludwix Bro'war <62rp pl>
Soldek <78rp pl>
Ninjas <80 rp i 74 ek PL>
Malathore <86 rp pl>
Ivory frezzer <68ek swe>
Isaris <84 ek swe>
Valhiru <102ek swe>
Julia Deathblade <82ek swe>
Cervik <90rp Spanish>
Kajzezoze <78 rp swe>
itd.
Zorros:
Joixazi <129 ek pl>
Fast'molt < 123ms pl>
Folari <118 rp pl>
Nexoriu <97rp pl>
Zevs Mighty Thunder <88ms pl>
Tricky the magician <87ms br>
verduro <91ek br>
woti <87ek>
borixon ziomus <60rp pl>
elmo blackknight <90ek pl>
Golden rasel <113rp pl>
Deesan <118ek pl>
Cavesi <102rp pl>
Vezuzu Far'Cry <69rp pl>
Thor Arteva <108rp pl>
itd
Overkill:
Overkill byl gildia z memberami okolo 50lvl
Leader :elmo blacknight (wtedy okolo 93 lvl)
Wojne Wygralo Riders of Morag
Wojne przegralo zorros, jednak czasem zabili jakiegos czlonka RoMu.
Czasem i nawet expili jak RoM byl Offline ale nieoficjalnie mozna powiedziec ze Rom wygral.
28 Sierpnia zostalo zabitych 5 osob z gildii Wawa przez RoM
Wawa przylaczylo sie do zorros
Wawa:
Qwenball toots <96ms>
James Lome <102ek>
Gyxorio Iferno <112rp>
Mips <81ms>
Tooki toots <107rp>
Tootsie Toots <73rp>
Waldy Lome <74rp>
Tageho toots <78rp>
Pelio Sunshine <86ek>
Loratho Lome <76rp>
itd
Zorros+wawa vs RoM ztoczyli OPEN BATTLE czwartego wrzesnia
wynik: 9 osób z Wawa&Zorros padlo, z romu nikt
James Lome
Sep 04 2005, 16:50:07 CET Killed at Level 102 by Liam darkcrosser and by Rusikow
Qwenball Toots
Sep 04 2005, 16:32:58 CET Killed at Level 96 by Liam darkcrosser
Mips
Sep 04 2005, 16:44:31 CET Killed at Level 82 by Liam darkcrosser
Tageho Toots
Sep 04 2005, 16:43:39 CET Killed at Level 78 by Lecther Tirado and by Quenthel
Gyxorio Inferno
Sep 04 2005, 16:40:29 CET Killed at Level 113 by Paco Ashenvale and by Ozur
Tooki Toots
Sep 04 2005, 16:45:27 CET Killed at Level 107 by Ozur and by Quenthel
Fast'molt
Sep 04 2005, 16:41:57 CET Killed at Level 124 by Liam darkcrosser
Tricky the magician
Sep 04 2005, 16:42:48 CET Killed at Level 89 by Lecther Tirado and by Paco Ashenvale
Zevs Mighty Thunder
Sep 04 2005, 16:41:07 CET Killed at Level 89 by Liam darkcrosser and by Isaris
Cavesi
Sep 06 2005, 09:11:47 CET Killed at Level 102 by Lagurus and by Liam darkcrosser
Teraz Zorros&Wawa stworzyli wspólnąc gildie i nazwyaja sie teraz
Murders incorporated
liste czlonkow gildii "Murders incorporated" mozecie znalesc na:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Murders+incorporated
liste czlonkow gildii "Riders of Morag" mozecie znalesc na:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Riders+of+Morag
Liste Fragow z wojny ktora trwa nadal mozecie znalesc na:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=932127
w ostatnich dniach do Murders incorporated dołączyli:
Gex Darkblade<104 rp>
Czadzik <80ek>
Silverian Darkblade <72rp>
Fast'keff <60rp>
Warto zaznaczyć ze RoM podzielił sie na 2 gildie ale razem walcza przeciwko Murders incorporated
Death Wanderers&RoM vs Murders incorporated
all 100+lvl z Rom&Death Wanderers:
Liam darkcrosser- 127 ms
Lecther Tirado- 123 rp
Sandersson- 123 ek
Butibof- 123 ek
Lagurus- 116 rp
Misima- 112 rp
Paco Ashenvale- 105 rp
Valhiru- 102ek
Nozimi- 101 ek
all 100+lvl z Wawa&Zorros (Murders incorporated):
Fast'molt- 123 ms
Izmoks- 120 ek
Folari- 118 ek
Deesan- 118 ek
Majifefi- 115 ek
Golden Rasel- 112 rp
Gyxorio Inferno- 112 rp
Thor Arteva- 111 rp
Tooki Toots- 107 rp
Gex Darkblade- 104 rp
Cavesi- 102 rp
James Lome- 102 ek
Open Battle (25.09.2005)
Wynik 5:0 dla RoM
Frags:
Nexoriu
Sep 25 2005, 19:17:00 CET Killed at Level 97 by Liam darkcrosser
Tricky the Magician
Sep 25 2005, 19:20:12 CET Killed at Level 87 by Rusikow and by Paco Ashenvale
Fast'molt
Sep 25 2005, 19:21:34 CET Killed at Level 123 by Lagurus and by Liam darkcrosser
Gex Darkblade
Sep 25 2005, 19:26:01 CET Killed at Level 105 by Paco Ashenvale and by Endino
Tageho Toots
Sep 25 2005, 19:34:02 CET Killed at Level 78 by Liam darkcrosser
Hemp Gru
21-09-2005, 21:03
Bardzo fajny repotaż należy dodać ze dziś zgineli Paco ashenvale i sting ninja
alex_123
21-09-2005, 21:22
Bardzo fajny repotaż należy dodać ze dziś zgineli Paco ashenvale i sting ninja
Tak. Dzisiaj gdy jeden z czlonkow RoM Sting Ninja siedzial w d lair. wpadli Thor arteva i James Lome. w chwili gdy do niego dotarli Murders incorporated lognela sie (okolo 15 osob) i poszli na d lair. wciagu kilku sekund tam byli i Sting Ninja i Paco Ashenvale padli. potem Murders incorporated Noob charami blokowali msotek na dle i RoM nie mial szansy dojscia do nich
Cya :evul:
Globalna Hiberna
22-09-2005, 09:49
No i to jest pradziwe granie. Nie gra sie tylko po to żeby expic ale po to też żeby zabic przeciwnika.Jaaaa tez tak chce!!! :( na Hibernie nudy i nic sie nie dzieje X( .UV pobawcie sie w wojne pomiedzy soba! 8o
Gz ;)
@w koncu cos o aurerze
Sting_Ninja
22-09-2005, 15:43
Hehe widze ze slawny jestem :p
alex_123 - 20 osob na 80 rp?:p bez szans :D dobrze to wykombinowali hyhy
Co do podzielenia sie romu na 2 gildie to nie chodzi o komunikacje chodzi o cos innego ;)
co do 1 wojny sie nie wypowiem bo nie znam jej przebiegu
co do 2 wojny nie bylo to eclipse vs fraternity tylko vs alliance zlozone z kilku glidi ( saints i jeszcze kilka.. fraternity nie istniało)
3 i 4 zgadza sie mniejwiecej
5 wojna była to wojna Powerpuff Girls & Pirates vs ROM ( na początku PPG i piraci mieli miażdżącą przewagę [ osobiście ubiłem stinga nooba :) ] lecz po 2 dniach liam zaoferował pokój PPG i tak dalej została wojna ROM vs Piraci którą rom wygrał
6 wojna nie została przegrana przez Zorros ponieważ trwa do dziś -.- tyle że inna nazwa glidii i doszło pare osób a wcześniej pare odeszło ( u obydwu stron)
to ja rzuce kilka sprostowan :()
Odnosnie 2 wojny bylo to Valiants vs Eternity (pozniej zmieniono nazwe na Alliance)
Wojna RoM vs Pirates
RoM nigdy nie wygralo tej wojny! RoM dalo wolnosc Pirates
Zorros vs RoM takze nie zostalo wygrane/rozegrane poniewaz czlonkowie zorros razem z wawa stworzyli gildie MI i walczymy dalej
Btw Czadzik to Elite Knight a nie rp!
@sting 20 osob powiadasz? a ja myslalem ze tam bylo max 7 osob oO
Btw Lagurus (Hemp Gru) widzialem wczorejszy filmik i musze przyznac ze szybko sie szwedzkiego nauczyles :] Nie ladnie dawac komus passów na wojne oj nie ladnie :P
Sting_Ninja
22-09-2005, 19:47
Zevs wow za***ales mnie jak mialem 60 lvl a ty 90 i stalem na afku i stanal ci?^^ Btw. Noobem to mozesz byc tylko ty (Ostatni film z wara na ktorym nie widac zebys walnal komus sdka albo ue?! HAHAHAHA moze nie masz? + 5 deadow?)Jestes roxX
Gex napewno bylo kolo 10 sd shoterow^^
Raks Ninja
22-09-2005, 19:49
@Zevs
misq nauczysz mnie swojej metody uhania tak jak to robiles w open battle prosze;[
Sting_Ninja
22-09-2005, 19:53
@Zevs
misq nauczysz mnie swojej metody uhania tak jak to robiles w open battle prosze;[
XD! HAHAAHAHAH
Jojo Ninja
22-09-2005, 20:08
@Zevs:
Co do fragowania, ty masz akurat za***iście mało do gadania, bo padałeś jak mucha człowieku, nie wspominając jak oni cie ubijali prymitywnie ...
@topic:
Autor niech looknie sobie w słownik języka polskiego i coś zrobi z sobą ... :>
Ogólnie nawet nieźle, ale coś w tych starszych warach jednak sknociłeś
~Signed With Hope
~Jojo
Raks Ninja
22-09-2005, 20:12
@up
masz cos do punishera?:>
btw zevs daj se moze w nawiasie dopisek Son of Sarandi co?(podobne pvp)
Jojo Ninja
22-09-2005, 20:15
@up
masz cos do punishera?:>
btw zevs daj se moze w nawiasie dopisek Son of Sarandi co?(podobne pvp)
Sarandi mówisz? to ja już wiem skąd zevs ma te teksty swoje, wiesz, Patologia w rodzinie by Sarandi xD
:Zireael:
22-09-2005, 20:30
@topic:
Autor niech looknie sobie w słownik języka polskiego i coś zrobi z sobą ... :>
Ogólnie nawet nieźle, ale coś w tych starszych warach jednak sknociłeś
~Signed With Hope
~Jojo
Najpierw sam sobie "looknij w słownik" języka polskiego i zrób coś "z sobą" zanim zaczniesz pouczać innych ^^
helo;p chyba zapomnieliscie dodac ze udzial w wojnie rom-zorros brala mala gildia Overkill;p moze i mala ale ale chociaz troszke skuteczna byla ;) pozdro
alex_123
22-09-2005, 21:25
6 wojna nie została przegrana przez Zorros ponieważ trwa do dziś -.- tyle że inna nazwa glidii i doszło pare osób a wcześniej pare odeszło ( u obydwu stron)
Doprawdy?
Gdy wojna sie zaczela Liam Darkcrosser mial okolo 112 lvl?
teraz ma 127? siedzenie meisiac w pz mozna nazwac zwycienstwem dla jednej gildii złotko co nie? :)
Stinga zabiles na 64 lvl? i co? teraz ma 80?
a ty zevs na pcozatku jaki lvl miales? 92 a teraz 89?
gdyby nie Wawa ciagle byscie siedzieli w tym pz.
/Auera sux:P
Raks Ninja
22-09-2005, 21:36
@up
teraz ma 88 xD
Jojo Ninja
22-09-2005, 22:59
hAUuhAuah, Zevs PZTKA KISI!!
Bo sie boi wyjść ;d i stoi cały czas na tym samym lvlu, jak widziałem na forum Aurea frag Zevsa to za każdym razem umierałem, mówie, *******e co za typ, ja juz bym zaplacil zamiast siedzieć i padać 5x bodajże, za mocno -.^
z tego co mi wiadomo to liam jak zaczela sie wojna mial 116 lvl :] no ale to szczegoly. a wojna skonczy sie wtedy kiedy nie bedzie juz walk, narazie sa wiec nie wyprzedzajcie faktow (sory ale nie uzywam polskich znakow)
Doprawdy?
Gdy wojna sie zaczela Liam Darkcrosser mial okolo 112 lvl?
teraz ma 127? siedzenie meisiac w pz mozna nazwac zwycienstwem dla jednej gildii złotko co nie? :)
Stinga zabiles na 64 lvl? i co? teraz ma 80?
a ty zevs na pcozatku jaki lvl miales? 92 a teraz 89?
gdyby nie Wawa ciagle byscie siedzieli w tym pz.
/Auera sux:P
Nie mozna nazwac tego zwyciestwem bo nie wygrali tej wojny jeszcze czego dowodem jest smierc stinga i paco 2 dni temu, a to ze robia sobie lvl to inna sprawa. Wez popraw te "usterki" które z zevsem Ci wypisalem
a tak btw. Czy musicie sie teraz tu klucic? Kiedys bujaliscie sie razem jak ziomki a teraz ty masz lipne pvp itd ty jestes noob bla bla. Moze i zevs zgina 5 razy ale walczy dalej bo ma jaja :P i dlatego respekt dla tego typa a ze pada, no cóz bywa. Gosc sie nie przejmuje smiercia idzie walczyc dalej moze nie ma najlepszego pvp ale stara sie.
btw. Pokemonica?:D
Name: Map-ed
Sep 22 2005, 20:53:28 CET Killed at Level 78 by Lagurus
po tym opuscił MI
@Ninjas i Zevs
wy sie naprawde kochacie :]
Pzdr dla Gejxa i Elma :)
Sting_Ninja
23-09-2005, 15:13
Gex jak liczysz fragi to dodaj tez Jarcoka^^
Jak zaczela sie wojna to liam mial 112 lvl
Nevry nie kochamy zevsa bo nie jestesmy "gayami" stwierdzamy tylko fakty^
Moze on jest gayem kto to wiem^^
Riders of morag, death wanderers maja za sojusznika aftermath takze, zmien to.
23-09-2005, 16:58
@Gex
a jak myślisz?:P
Eny the Noob
23-09-2005, 19:01
@Sting Odezwal sie "Top Fragger", który dzielni stawil czola 20 ludziom. Padl, a jak widzisz go na open battle to z takim fuksem w toto lotku duzo zgarniesz. Moze i Zevs padl 5 razy ale ma troche fragow. Ty Sting tylko w gębie mocny jesteś i raz za to wyleciales z RoMu wiec lepiej siedz cicho i idz sie klepać.
@Elmo Overkill za dużo nie wniosło do wojny :/ . Praktycznie tylko fragi im dawali :/.
@Gex Lagurus uczy sie pewnie w Bellu to zna duzo jezykow. Ale Misima to rekordzista - nawet papież tyloma nie władał :p.
Stan aktualny to 13-8. (nie wiem czy Map-Ed'a zalicza ale wiedziac kto liczy fragi to pewnie bedzie 14-8).
no ok moze i liam mial 112 lvl a teraz ma 127 a fast'molt mogl go wtedy spokojnie skladac jak mial 112. Nie mnie to oceniac faktem jets ze fast to noob co potwierdza jego wczorajszy wyczyn jak zabil swojego z gildi ... . Reasumujac RoM mysli ale wojna trwa wiec nie piszcieze RoM juz wygral bo to bedzie trwalo i trwalo. Co do tego ze RoM robi lvl nie tylko RoM robi lvl'e :D wiec chlopaki zabawa trwa :D
huehue a ma ktoś filmiki Liama? :> bo mam jeden a widać że chłopak ma pvp przednie :D
Eny the Noob
24-09-2005, 10:54
Liam nie ma PVP przednie. Czy to tak trudno sie domyslic ze on z botem lata? A Up! Nom tyle ze Fast'molt ma 123 level a ty pewnie 50 nie masz wiec na temat czy on jest cienki czy nie sie nie wypowiadaj. - pewnie nawet zadnego filmu nie widziales.
alex_123
24-09-2005, 12:46
wczorajszy wyczyn jak zabil swojego z gildi
kogo zabil? :s
alex_123
24-09-2005, 13:05
to ja rzuce kilka sprostowan :()
Odnosnie 2 wojny bylo to Valiants vs Eternity (pozniej zmieniono nazwe na Alliance)
Wojna zaczela sie od tego ze Valiants zabilo Snipe Inferno (Lucifer Inferno) "HoI" i potem zrobili Alliance meidyz soba
Sting_Ninja
24-09-2005, 13:09
@Sting Odezwal sie "Top Fragger", który dzielni stawil czola 20 ludziom. Padl, a jak widzisz go na open battle to z takim fuksem w toto lotku duzo zgarniesz. Moze i Zevs padl 5 razy ale ma troche fragow. Ty Sting tylko w gębie mocny jesteś i raz za to wyleciales z RoMu wiec lepiej siedz cicho i idz sie klepać.
@Elmo Overkill za dużo nie wniosło do wojny :/ . Praktycznie tylko fragi im dawali :/.
@Gex Lagurus uczy sie pewnie w Bellu to zna duzo jezykow. Ale Misima to rekordzista - nawet papież tyloma nie władał :p.
Stan aktualny to 13-8. (nie wiem czy Map-Ed'a zalicza ale wiedziac kto liczy fragi to pewnie bedzie 14-8).
Oo Odezwala sie ****a z 44 lvlem ktory myslal ze wszytko moze na servie. No widzisz dzieki takim ludziom jak ja konczysz gre frajerze ;)
Btw. Widziales mnie na open battle?Bo na zadnym mnie nie bylo :D
Klepac to mozesz ze stara jajka na kogiel mogiel^^
Raks Ninja
24-09-2005, 13:18
@Eny the Noob
sorciem sie latwiej zgarnia fragi niz palkiem idioto a z botem to cie chyba stara zrobila.
@Eny the Noob
sorciem sie latwiej zgarnia fragi niz palkiem idioto a z botem to cie chyba stara zrobila.
Ładnie go cioracie a tak btw. Eny the noob = Enyome 20~~ sorc co sie podnieca ze Gexa~ zna ;P
Widac ze Liam (rspct) ma pvp przednie bo nie zawsze trafia z sd ale 75% trafionych to chyba niezle
mam przyjaciół po jednej i po drugiej stronie dlatego nie powiem kto wygra
Raks Ninja
24-09-2005, 13:43
@up
ten master wafel co wszystko wie to na 99% Dragonisek;]
Sting_Ninja
24-09-2005, 13:58
Czesc wszystkim jestem Dragonisek mam 13 lat i kozacze ze jestem silny a tak naprawde to stara mnie do sql prowadza bo sie boje ze chlopcy mnie beda w dupke pchac.Nie smiejscie sie ze mnie ze mam 44 lvl i gralem na dwoch ownerach ale moge dziennie siedziec 2 h na komputerze bo musze tacie na kolanka usiasc jak bym chcial posiedziec troszke dluzej.
Obrazam Stinga i Raksa bo oni maja wyzsze lvle odemnie a ja nie umiem expic bo mnie wszyscy bija.Mysle ze nie bedziecie sie ze mnie smiac - Pozdro wasz 13letni fan Dragonisek
XDDDD
ja mam pytanie do raksa.... Czemu bijesz mojego brata Patta Aurere? Sting z Jojem na pewno pamietaja, ze byli z nim w jednej gildi. Raks-ty tez go znales. Tearz za to grozisz mu hunted i kazales bu oddac bron + kaske....
Srry for all, ze tu pisze, ale na PW nie odpisuje ;/
Eny the Noob
24-09-2005, 15:07
Dragonisek? Pierwsze slysze. I nie 20 tylko 18. I sie nie podniecam. Sorcem latwiej zgarniac fragi tylko ze on nie ma zadnego.
@Sting o to mi chodzilo , że na zadnym Cie nie bylo. I nie dzięki Tobie nie gram w tibie.
@Raks - Tag~ Toots ma 3 fragi o ile sie nie myle a ma chyba 78 level i tez jest royal pallem . Problem w tym ze on sie bije a nie siedzi tylko na forum.
@Damq My sie znamy? "PvP to nie tylko strzelanie z runek"
@Adi Ta .. Ninja tylko umie grozic a pozniej mowi ze byl "drunked" ...
I jakbys nie umial czytac ja sobie zdaje sprawe ze jestem n@@bem w przeciwienstwie do Ciebie.
// Eny the Noob
Huh... ale lubicie Dragoniska ale to nie ja na pw moge powiedziec kim jestem. A więc jednak się nie myliłem co do Eny~. Kiedyś cie znałem ale jak zaczołeś *******ic smuty ze Liam bot itp. to juz sie odwalilem od Ciebie ... Wiem ze Dragonisek to debil ale i wiem ze Ninjas tez nie sa swięci (sam sie o tym przekonałem). Nawet jak Ninja'som powiem o który incydent chodzi to i tak powie że nie bo juz i tak duzo bylo takich przypadkow. Bo wiesz Sting ze jak cos to Liam sie postawi... Ehh... Nie wiem za kim byc RoM 0 botow ale troche PA. Ale za to MI uzywaja botow lub uzywali (Fast'molt) ale nie są PA. A tak pozatym jak grałem uhmakerem to spotkał mnie miły gest ze strony Deesana. Gdyz pytal sie jak zrobic aby pewna stara gra chodzila i dostalem jakies tam itemy. Wcale nie smieci.
Ja tam nie wnikam kto ma bota a kto nie bo tego prawie nie da sie udowodnic.
Skonczcie sie klucic bo juz mi sie zygac chce, glupoty wszyscy gadacie, idzcie sie do piaskownicy pobawic czy cos.
Fajnie by bylo jak by jakis admin zamkna ten temat bo malo ciekawie zaczyna sie robic
Eny the Noob
24-09-2005, 19:23
@Damq Będziemy sie bawić w ciuciubabke czy powiesz kim jestes? A RoM power abusuje jak leci.
@Gex Jak nie chcesz to nie czytaj. A piaskownica mnie juz nie kręci.
// Eny the Noob.
Jojo Ninja
24-09-2005, 19:53
Ja moge być i sorcem i palkiem, i bym was zownował z moim pvp jakbym chciał,
huauhAHUAUAAHU, wogóle kto to mówi, ****a dzieciaczki po 18 lvle sie tu głównie wypowiadają, weźcie ^^ Nie róbcie jaj
Jesteście żałośni :)
Ja moge być i sorcem i palkiem, i bym was zownował z moim pvp jakbym chciał,
huauhAHUAUAAHU, wogóle kto to mówi, ****a dzieciaczki po 18 lvle sie tu głównie wypowiadają, weźcie ^^ Nie róbcie jaj
Jesteście żałośni :)
Twoj ojciec jest zalosny jak kupy nie moze zrobic
o rzeczywiscie na pewno masz takie pvp za***iste oczywiscie
pozory mylą :) zapewniam Cię
Logika wskazuje postawic na RoM
Ale patriotyzm i haslo : Always Against Power Abusing wskazuje wybrac MI
Jojo Ninja
24-09-2005, 20:06
Twoj ojciec jest zalosny jak kupy nie moze zrobic
o rzeczywiscie na pewno masz takie pvp za***iste oczywiscie
pozory mylą :) zapewniam Cię
Logika wskazuje postawic na RoM
Ale patriotyzm i haslo : Always Against Power Abusing wskazuje wybrac MI
Zauważ że nie gram już jakieś 5 miesiecy i grzałem nontoper na OTsie, i bym cie palcem zonował jak chcial :>
Eny the Noob
24-09-2005, 21:48
Nie tylko ty grywasz na OT'sach.
@Damq Logika tez mowi MI. (przynajmniej mi)
@Raks Wszyscy wiedza ze jestes PVP master, tylko czemu jak ktos Cie zaatakuje to wolasz kolegow? No i co z tego ze 18 level? A twoje teksty moge uslyszec na podworku od czwartoklasistow.
24-09-2005, 22:09
Lol, Wy wogóle jesteście żałośni z tym waszym ***anym RoM-em, Liam nie używa bota? buahauahaua, ciekawe czemu strzela sd z poza ekranu? ;o a i jeszcze nie *******cie ze sorcem sie lepiej fraguje niz pallem bo lecther byl top fraggerem RoM-u i byl lepszy od liama wiec to wiele mowi.
Yours Elly~ =)
24-09-2005, 22:09
Edit : przez przypadek mi się kliknęło 2x :/
Jojo Ninja
24-09-2005, 23:14
Za to ty jestes za***isty, wino 9 zł? Hmmm, ciekawe, widać bogaty jesteś ...
Co do Szczecina, naraziłeś sie właśnie ... wyobraź sobie że nie my jestesmy tylko w tym mieście :> I nie którzy widzą ten topic, i nie zostawią tego obojętnie
P.S. Noooo, ty to jesteś za***iście inteligętny :) I twoje podjazdy tesh są na poziomie :) Weź, jak już chcesz na kogoś jechać to przemyśl z 5 razy co piszesz :)
LOL, podbno w wojnie zorros vs rom zorrosi musieli placic 300k albo bye bye z serva(nie wiem czy to prawda). 2 dni temu w ab miala byc wojna, rom jzu sie rozstawil ale zorrosi nie przyszli..chyba 4ndi temu jak zedlem sobie po edron widzialem jak 4 zorrosow ubija catsa (kogos z romu w kazdbym badz razie), ale on ma bana :(( jak patrzalem jak go bija to jeszcze sam padlem...
24-09-2005, 23:46
@Jojo
no wlasnie sie nad tym zastanowilam i niechce sie znizac do Waszego poziomu, ale fakty na zawsze juz pozostana faktami...
P.S ja jestem dziewczyna wiec prosze zebys nie pisal do mnie w rodzaju meskim
Yours Elly~
Obrażając Szczecin obrażasz i mnie! Bo mieszkam niedaleko Szczecina i kibicuje Pogoni! HAIL SZCZECIN!
a więc temu kto obrażał Szczecin mówie:
"SSIJ! ale mocno!"
Sting_Ninja
25-09-2005, 00:47
Liam uzywa bota?AHHHAAHHAHAHAHAHAHA Omg gz dla was. Mowicie tak bo wszystkich pokoleji z Mi za***al?^^
Co do Eye~ No wiesz mozemy sie spotkac na rlu tylko nie wiem czy ci stara pozwoli wyjsc z domu :>
Elysia dzieki za pozdrowienia :d
@Dragonisek
1. Jak chcesz postować to najpierw złóż podanie do rzeźni o wymiane ryja, bo zmieniony avatar i tak ci nic nie da.
2. Stary robił cie ze skarpetą na hooju.
3. Nie pierd0l banialukow na temat Ninjas, bo i tak chooj ci w dupe.
4. Jedyne o czym możesz tu napisac to nie o tym jaki jesteś kozi bo ile razy cie biłem to zawsze płakałeś na priv i uciekałes do pzt'a, napisz raczej o swoim dziećiństwie. Jak miałeś 10 lat to przyslali ci paszport polsatu i dostaleś wycieczke do Disneylandu na własny koszt, ale twoich starych nie było stać i zamiast zjeżdzalni wrzucali cie do wsypu na śmieci.
5. Nie masz matki, nie masz brata, a w doope pocina cie własny tata, chociaż przestałem grać to na ciebie zawsze znajde czas. ,,|,, tyle ci wchodzi
Apropos twojego iq: najwyraźniej twoja lepsza połowa spłynęła twojej starej po nodze.
_/ My Old Aurea Friends
F U own3d naabz
co do 1 wojny sie nie wypowiem bo nie znam jej przebiegu
co do 2 wojny nie bylo to eclipse vs fraternity tylko vs alliance zlozone z kilku glidi ( saints i jeszcze kilka.. fraternity nie istniało)
3 i 4 zgadza sie mniejwiecej
5 wojna była to wojna Powerpuff Girls & Pirates vs ROM ( na początku PPG i piraci mieli miażdżącą przewagę [ osobiście ubiłem stinga nooba :) ] lecz po 2 dniach liam zaoferował pokój PPG i tak dalej została wojna ROM vs Piraci którą rom wygrał
wowowo jestes dzieki temu Z*******y za***ac palka na afku to wielka szutak dla takich z***ow jak ty.stwierdzam to gdyz jak widzialem filmik z open battle i jak S********sz do depo czy H*j wie gdzie chcialo cie wywiac to masz pvp jak noworodek ...z takim pvp to na rooku by cie bugi powiozly chyba >.<
a co do twojego udzialu w wojnie...hmmm kazdy ci powie prosto w m***e ze byles free fragiem.... wiesz co mam rade dla ciebie dobra-dla takich lamerow/noobow jak ty sa servy non pvp jak guardia,chociaz kto wie czy ty umierz uzyc runa w oknie battle bo zeby kogos bic to ty nie umiesz czlowieku wiec zamknij M***e oki?
ehhh czlowieu nie chce mi sie na ciebie wjezdzac bo mi szkoda takich ludzi jak ty...pocwicz lepiej sobie pvp na otsach i za rok wroc na auree
papa=*
25-09-2005, 01:09
@Sting Ninja
Jakie pozdrowienia?:P Nieważne, niema za co, ode mnie zawsze masz pozdrowienia ^.-
@Xnon
Za to o Twoim IQ ten post świadczy świetnie =)
@Igrexou
Nie miałam zamiaru obrażać Szecina, bo tak się składa że na podstawie jednej osoby nie da się ocenić całego miasta.
@ dragonisek
wez wogole czlowieku pedz wrotki na pole pobawic sie w chowanego z krowimi plackami... nie wiesz na p**rdolisz glupoty, co ty jestes power poster czy jaki h00j?dziadek jedzi na rowerze a babcia tez lubi pączki? madre?nie tak samo jak twoje wypociny na 4um
kogo obchodzi to ze ***ali cie w dupe na dniach morza i po tym masz za***iste haluny jak jakis za***any psychopata...ninja to ninja tamto sramto ... a dragoniska uchlali i na walach w dupe wy***ali auhauhuhAUHauhAUHa.
nie wiesz nie pisz tyle do ciebie a co do postow na tibia.com to mam dla ciebie jedno - gratz big lolu masz kumpla monseco ktory tez w****e dostal od nas...jesli czegos masz zazdroscic to tylko tego ze nie jestemy noobami jak ty
Hrhr Elysia jak chcesz bejbe poznac moje iq naprawde to daj mi swoj numer bo widziałem twoje rl foto, i masz czym oddychac, nie ukrywam ;p. A co do Dragoniska to nei wypowiadaj sie na jego temat jak go nie znasz. Widziałem jak jego matke podjeżdżał wielbłąd na zmianę z babunem, a jego stary sie temu przyglądał robiąc loda całej armii egipskich mrówek. Chlopak ma 8 lat a jedyną ciupe jaką zna to mowić papu na swoją starą.
Sting_Ninja
25-09-2005, 01:20
Koles z rla mowil ze mam od ciebie pozdrowienia o ile grasz jeszcze na Elyisa knight~ ale nvm =d mzoe cos mi sie po***alo =d
Jojo Ninja
25-09-2005, 01:29
Co jest ****aaaaa xD
Ja tu zalany umieram ze smiechu, przystopujcie ;d
TYSKIE 4EVERRRRRRRR
@ all ninja Wiecie myslalem ze prezentujecie troche wyzszy poziom, ale widocznie bylem w bledzie bo jak wychodze na osiedle to takimi tekstami sie dzieci obzucaja ktore maja okolo 10 lat, nie wnikam ile wy tam macie...
@Xnon & Ryin Wy tez prezentujecie wysoki poziom kultury osobistej, nie bede sie bardziej rozpisywal bo moim celem nie jest pojezdzanie innych.
Btw Do Kibicow fajnie ze kibicujesz tam jakiejs druzynie np.Pogoni czy Legi, ale jak chcesz zgrywac kozaka to pojedz na jakis wyjazd idz na ustawke i nie mow jaki to ty nie jestes. Sprawdz sie tam, a potem pogadamy ...
Hemp Gru
25-09-2005, 09:41
Sting weź sie nie kozacz bo znów przypału sobie narobisz -,-
@L4ki hyhyhyh ty jestes evul no ale racje masz :P Jak dobrze ze sie rok akademicki zaczyna i nie bede mial juz czasu na ta gre :P
@Hemp gru aka Lagurus Jestem lisek pod wrazeniem ostatniego posta :p
No tak "sorry lecther i was drunk" :p
@Reszta bananowej mafi:i Dobra zamknac juz mordeczki bo ten temat i forum nie sluzy do bluzgania sie tylko to mialo byc cos o wojnach na aurerze ale siakos nie wyszlo
ogolnie to zal dupe sciska :S
Sting_Ninja
25-09-2005, 12:53
@ all ninja Wiecie myslalem ze prezentujecie troche wyzszy poziom, ale widocznie bylem w bledzie bo jak wychodze na osiedle to takimi tekstami sie dzieci obzucaja ktore maja okolo 10 lat, nie wnikam ile wy tam macie...
@Xnon & Ryin Wy tez prezentujecie wysoki poziom kultury osobistej, nie bede sie bardziej rozpisywal bo moim celem nie jest pojezdzanie innych.
Btw Do Kibicow fajnie ze kibicujesz tam jakiejs druzynie np.Pogoni czy Legi, ale jak chcesz zgrywac kozaka to pojedz na jakis wyjazd idz na ustawke i nie mow jaki to ty nie jestes. Sprawdz sie tam, a potem pogadamy ...
Stfu ok?Myslisz ze nie chodzimy na ustawki?:> heeh to moze sie ustawimy?
@Hemp gru - Ty jestes tym takim pedalkiem z tego zespolu?Czy tym ziomkiem bez przednich zebow co dobrze weza strzela?Wiec Stfu^
@Gex- Yeah jednego mniej =D
Sting uwierz mi nie chcial bys sie spotkac z L4kim :P Dobra ja sie juz nie wtracam i bede tylko polewal z was.
Kogo mniej? Mnie a no tak niedlugo rok akademicki sie zaczyna :P Ja tam nie bede za tibia tesknil :P
Pika Pika hail Monika
Eny the Noob
25-09-2005, 14:57
@Sting Lecther moze tez nigdy bota nie mial? Po prostu tak mu sie komputer zawiesil? Isaris tez pewnie nie ma, tylko jak bil Fast'molta to mial "pewne" problemy z komputerem. (mowie o sytuacji jak Lecther padl - mowiono ze mu komputer padl i sam w to przez jakis czas wierzylem :/ )
@Damq Jedynego knighta którego znałem na Aurerze to był San Salvadore :/
Wiec nie sadze ze bym Cie znal.
@Gex Lepsze bluzgi w tym temacie czy ktos uzywa bota czy nie niz komentarze na temat naszych postow - tak mi sie wydaje.
@Xnon Wrzuc sobie na luz.
@Lagurus Swieta racja.
// Eny the Noob
@ Sting Masz 18 lat i kozaka zgrywasz?? Fajnie mozesz przy kolegach bo tu raczej nikomu nie imponujesz. A jak coś to daj znać WKS w przyszłym sezonie wejdzie najprawdopodobniej do 1 ligi wiec uprzedz wczesniej i wpadaj z Pogonia bedzie ciekawie.
mm to będzie moja ostatnia wypowiedz na tym forum:
@Sting tak wiemy że jesteś najlepszy ze swoimi ziomami naprawde kozak !!!!
ale 1 nas napewno różni... jak ja sie upijam to się bawie z kumplami i panienkami a ty idziesz grać w tibie
@Raks tak jestem noob ale to ty loga dawałeś jak po ciebie biegłem przy fermur~
@Jojo znowu c legsy dla mnie masz?
@Wszystkie te ryiny wilhelmy i reszta pedałów i all ninja : tak mam ***owe pvp bo padłem jak mnie biło 10 osób wiem każdy z was by roz***ał ich all to po 1 a po 2 wy nie umiecie grać nie liżąc komuś dupy ... najpierw byłem ja i zekiv pamietam jeszcze jak mi się kłanialiście a teraz rom żałosne
@Lagurus to teraz ty siedzisz na forum pl a ten swe owner na forum tibia.com?
btw 09:31 You advanced from Level 88 to Level 89.
Raks Ninja
25-09-2005, 16:01
zevs idz jeszcze raz sie zaprzyjaznij ze stone golemem;)
Sting_Ninja
25-09-2005, 16:01
mm to będzie moja ostatnia wypowiedz na tym forum:
@Sting tak wiemy że jesteś najlepszy ze swoimi ziomami naprawde kozak !!!!
ale 1 nas napewno różni... jak ja sie upijam to się bawie z kumplami i panienkami a ty idziesz grać w tibie
Zevs a chooj cie to obchodzi kiedy ja wchodze na tibie?Moze ktos akurat domnie dzwoni i potrzebuje pomocy?Wiesz ja mam kilku kolesi ktorzy zawsze moga na mnie liczyc nie to co ty..
No z kumplami to sie moze bawisz pod stolem :D Z panienkami hm nie sadze z takim ryjem jak ty to mozesz mszy na polu zbierac^^
Zevs a chooj cie to obchodzi kiedy ja wchodze na tibie?Moze ktos akurat domnie dzwoni i potrzebuje pomocy?Wiesz ja mam kilku kolesi ktorzy zawsze moga na mnie liczyc nie to co ty..
No z kumplami to sie moze bawisz pod stolem :D Z panienkami hm nie sadze z takim ryjem jak ty to mozesz mszy na polu zbierac^^
Cos mi sie zdaje ze zazdroscisz Zevsowi bo przynajmniej ma kolegow i panienki i ma rl life i tyle a ty jestes maszyna tylko do Tibii. Skoncz juz z tymi tekstami ze ty jakbyles maly to cos... ze to ze tamto. Nudzi mnie to. W rzeczywistosci Zevs jest czlowiekiem a jego deady swiadcza o tym ze walczy a nie jak Joix~ tylko lecther przebiegl to log. Jestes hardy w mordzie a na rl masz kompleks malego siusiaka. Zevs tak trzymaj jestes fighter, a ty sting skonczony idiota.
Sting_Ninja
25-09-2005, 22:28
Cos mi sie zdaje ze zazdroscisz Zevsowi bo przynajmniej ma kolegow i panienki i ma rl life i tyle a ty jestes maszyna tylko do Tibii. Skoncz juz z tymi tekstami ze ty jakbyles maly to cos... ze to ze tamto. Nudzi mnie to. W rzeczywistosci Zevs jest czlowiekiem a jego deady swiadcza o tym ze walczy a nie jak Joix~ tylko lecther przebiegl to log. Jestes hardy w mordzie a na rl masz kompleks malego siusiaka. Zevs tak trzymaj jestes fighter, a ty sting skonczony idiota.
Popatrz na siebie jaki lvl osiagnales?Popatrz na mnie jaki lvl osiagnalem?Popatrz na Fast'molta co osiagnal na 3 ownerach.. Wiec nie gadaj kto jest idiota poprostu pisze to co mysle o tobie ^
Zevs jest spox chyba widac jak sie lubimy?^^
Jeszcze jedno nie wtracaj sie do next rozmowy!
Co do Szczecina, naraziłeś sie właśnie ... wyobraź sobie że nie my jestesmy tylko w tym mieście :> I nie którzy widzą ten topic, i nie zostawią tego obojętnie
te jojo co taki kozak ^^ pamietasz mnie jak mowiles ze za***iesz mi za to ze ci kolesia za***alem ??? to przyszedles i szybko s*******iles z kolesiami wiec nie kozacz sie bo po twoim wygladzie wnioskuje i z tego co wiem to masz max 14 lat wiec jestes ***any gowniarz twardy w mordzie a w realu wys tak w ****e dostal ze bys sie nie pozbieral wiec uwazaj do kogo mowisz bo juz raz sie przekonales ze po 2 stronie latwo kogo ciupac i w****iac.
Thor Logo
25-09-2005, 23:24
wyzywacie się na tym forum jak nie wiem!
Czyta to pełno ludzi a wy tak sie wyzywacie!! 8o
Sting roxX :D
Ninja's roxX
RoM rulez :cup:
Popatrz na siebie jaki lvl osiagnales?Popatrz na mnie jaki lvl osiagnalem?Popatrz na Fast'molta co osiagnal na 3 ownerach.. Wiec nie gadaj kto jest idiota poprostu pisze to co mysle o tobie ^
Zevs jest spox chyba widac jak sie lubimy?^^
Jeszcze jedno nie wtracaj sie do next rozmowy!
I co ze na 3 ownerach a skad taka pewnosc ? Dostal bana za acc sharing? Nie !
Ja nie jestem maniak tibii
Jestem pewien ze i tak od Fasta na rl i w Tibii bys wpierdy dostal ;]
~Nie ma to jak ciepłe słowa...
~To jest tylko poje**na gra...
~Peace~
btw...taki mały "offtopic"
Nexoriu:
Tricky the Magician:
Fast'molt
Sep 25 2005, 19:21:34 CET Killed at Level 123 by Lagurus and by Liam darkcrosser
Gex Darkblade:
Tageho Toots:
~Nie ma to jak ciepłe słowa...
~To jest tylko poje**na gra...
~Peace~
btw...taki mały "offtopic"
Nexoriu:
Tricky the Magician:
Fast'molt
Gex Darkblade:
Tageho Toots:
Moze i masz racje ze to tylko gra ;P
Ale nie lubie ****a fałszywców typu Sting i woogole Ninja's
Przytocze sytuacje!
SELL BOH <VENORE> (pomagalem kumplowi Boh sprzedac)
Za chwile Raks: Pl?
Ja: Taa
Raks: Dajesz boh albo hunted.
A to ze juz nie gralem tym charem to mu powiedzilaem ze Tobie to nawet 1gp bym nie dal. Zeby spierXalał itp.
A za chwile Raks: Dobra to daj 10k i nie masz hunta. chyba ze chcesz s*******ac z servera to juz towja sprawa
Po chwili Sting: Can I test your Boh?
Dziwny zbieg okoliczności
MI trzymam z wami nie poddajcie sie. Lisek 2nd owner. A lots of PA in RoM.
Kiedy to sie skonczy.
Jojo Ninja
27-09-2005, 20:20
te jojo co taki kozak ^^ pamietasz mnie jak mowiles ze za***iesz mi za to ze ci kolesia za***alem ??? to przyszedles i szybko s*******iles z kolesiami wiec nie kozacz sie bo po twoim wygladzie wnioskuje i z tego co wiem to masz max 14 lat wiec jestes ***any gowniarz twardy w mordzie a w realu wys tak w ****e dostal ze bys sie nie pozbieral wiec uwazaj do kogo mowisz bo juz raz sie przekonales ze po 2 stronie latwo kogo ciupac i w****iac.
Bym cie zdjął jak chciał ... ale opamiętałem sie bo uświadomili mi że mojego 2 chara zdjął inny owner, a tak już byś leżał :) Ahh, i zauważ ze to nie ja kisiłem dp kiedy podjechałem do ciebie z qmplami na 70~~ :) So stfu, a na rl'u możesz mi wiesz co :>
No i nie ja za*******am z 8 lvlem na Antice :>
Bym cie zdjął jak chciał ... ale opamiętałem sie bo uświadomili mi że mojego 2 chara zdjął inny owner, a tak już byś leżał :) Ahh, i zauważ ze to nie ja kisiłem dp kiedy podjechałem do ciebie z qmplami na 70~~ :) So stfu, a na rl'u możesz mi wiesz co :>
No i nie ja za*******am z 8 lvlem na Antice :>
Omg ale ty to rzeczywiscie taki za***isty bajerka i all. Zal mi slow tylko sie mądrzysz albo mowisz ze ktos ma slabe pvp. Boze idz sie utop z tymi tekstami. Cytuje: Bym cie zdjął jak chciał ...
Sie chwalisz tylko i tyle. Wczesniej mowiles ze dajcie mi takiego chara jak Zevs to go rozwale. 90lvl vs. 90lvl nie jest tak ekscytujące jak 45 vs. 60-70.
Jak chcesz wiedziec co to jest pvp to Nemtor i Masa~ Aldora
wg mnie 2 najlepsi gracze w polsce pvp wysmienite
Widzialem film jednego z nich (chyba Zecika- Nemtora) jak jakims charem 45 lvl ubil 67.
Sting_Ninja
27-09-2005, 23:33
Omg ale ty to rzeczywiscie taki za***isty bajerka i all. Zal mi slow tylko sie mądrzysz albo mowisz ze ktos ma slabe pvp. Boze idz sie utop z tymi tekstami. Cytuje: Bym cie zdjął jak chciał ...
Sie chwalisz tylko i tyle. Wczesniej mowiles ze dajcie mi takiego chara jak Zevs to go rozwale. 90lvl vs. 90lvl nie jest tak ekscytujące jak 45 vs. 60-70.
Jak chcesz wiedziec co to jest pvp to Nemtor i Masa~ Aldora
wg mnie 2 najlepsi gracze w polsce pvp wysmienite
Widzialem film jednego z nich (chyba Zecika- Nemtora) jak jakims charem 45 lvl ubil 67.
CHyba nie widziales jak Horrorr (Aurea ROm) wymiata ^^
CHyba nie widziales jak Horrorr (Aurea ROm) wymiata ^^
Na pewno gorzej od Nemtora i Masakrowca. Widzialem film Horrorra jak ubili go jak kaczke, ale widzialem wojne w ktorej ok.25~~ osob stalo na dwarf bridge a od strony venore pedzili: Eli stormstriker, Nemtor i Masakrowiec. i tamto 25 osob zaczelo s*******ac. Skonczylo sie ze ok. 15 z 25 zostalo u***anych.
Wymiata to pojęcie względne.
Jojo Ninja
28-09-2005, 15:08
Na pewno gorzej od Nemtora i Masakrowca. Widzialem film Horrorra jak ubili go jak kaczke, ale widzialem wojne w ktorej ok.25~~ osob stalo na dwarf bridge a od strony venore pedzili: Eli stormstriker, Nemtor i Masakrowiec. i tamto 25 osob zaczelo s*******ac. Skonczylo sie ze ok. 15 z 25 zostalo u***anych.
Za***iście bym sie kłócił ... :)
Horror bez kitu ma pvp nie do pogadania, A co do Nemtora i Masakrowca, co dupe im liżesz? :> Może i mają, ale zauważ że to topic [Aurea] a nie [Aldora]
Więc stfu :> Pozatym ogólnie rl Tibia suX, z każdym udpatem ta gra traci wszystko co było najważniejsze.
Sting_Ninja
28-09-2005, 15:35
Horrorr jest slaby?HAUhAUHauaHH to idz z nim na jakiegos otsa ***niie cie jak psa >.<
CO do masakrowca-mowisz o tym o gral na Fast'molcie? :D
Bez Nemorta jest nikim >.<
Horrorr jest slaby?HAUhAUHauaHH to idz z nim na jakiegos otsa ***niie cie jak psa >.<
CO do masakrowca-mowisz o tym o gral na Fast'molcie? :D
Bez Nemorta jest nikim >.<
Oj kłóciłbym się. Jeżeli Mas~ by grał na Fast'molcie to ladnie by ich rozdupił.Ja wiem co tam oni mają w tym swoim Olecku. Widziałem jak Masa solo rozwalał Kiperlane ale sie pozniej Nemtor napatoczyl i fast die.
Moze i Thalvion ma niezle pvp ale dla mnie Masa i Nem są nie do przebicia.
Plx nie piszcie juz o czis starych bo juz to wqrwia. ;/
Neverblood
29-09-2005, 11:00
AAHHAHAHAHAHA zevs jest noob?A ciekawe kto wzywal kolegow jak ciebie ( miales wtedy ~60lvl) lal 40 lvl i kumpli wolales buahahahahahhahahhaha.Czlowieku nie plam sie plx.Malo ci ze w rlu kazdy cie klepie?Nie osmieszaj sie przynajmniej na tibii plz.
AAHHAHAHAHAHA zevs jest noob?A ciekawe kto wzywal kolegow jak ciebie ( miales wtedy ~60lvl) lal 40 lvl i kumpli wolales buahahahahahhahahhaha.Czlowieku nie plam sie plx.Malo ci ze w rlu kazdy cie klepie?Nie osmieszaj sie przynajmniej na tibii plz.
To co juz wczesniej mowilem Sting jest maszyną stworzoną do Tibii + kompleks małego siusiaka =) bywa. Są ludzie i parapety. I dobrze ze dostaje na rl tez bym mu chetnie na***al.
Jojo Ninja
29-09-2005, 20:47
To co juz wczesniej mowilem Sting jest maszyną stworzoną do Tibii + kompleks małego siusiaka =) bywa. Są ludzie i parapety. I dobrze ze dostaje na rl tez bym mu chetnie na***al.
Tiaaa, 13 latek i chce do Stinga podskakiwać HUAHAUauhhauhauhau, człowieku każdy pokolei by cie rozłożył od Ninja także zluzuj bo sie do ciebie przejedziemy ^^ mmmm, mówisz że masz małego siusiaka? cóż ... plus kompleks to już wogóle :< Zamów se na allegro ćwiczenia powiększające członka do 9 cm uhAUhaUhauhaUa
Weź wogóle, prawy górny róg, Wyloguj i bye
Raks Ninja
29-09-2005, 21:34
Oj kłóciłbym się. Jeżeli Mas~ by grał na Fast'molcie to ladnie by ich rozdupił.Ja wiem co tam oni mają w tym swoim Olecku. Widziałem jak Masa solo rozwalał Kiperlane ale sie pozniej Nemtor napatoczyl i fast die.
Moze i Thalvion ma niezle pvp ale dla mnie Masa i Nem są nie do przebicia.
Plx nie piszcie juz o czis starych bo juz to wqrwia. ;/
:o moze oswiecisz mnie linkiem jak masa~ solowal Kiperlane? Bo pewnie masz film jak tak mowisz ^
"Masa solo rozwalał Kiperlane ale sie pozniej Nemtor napatoczyl i fast die."
No czyli go solnal?
Bożyszcze
29-09-2005, 22:54
Ninje tak kozaczom bo ich siła tkwi w jedności,pojedyńczo nie są tacy twardzi :baby: .A to żę niektórzy z nich są debilami psuje opinie całemu klanowi.
A jak chcecie sie na*******ać to przyjedzcie na mecz śląska wrocław X( !Wtedy zobaczycie masakre tibijczyków ze szczecina(bez obrazy dla szczecina)
:o moze oswiecisz mnie linkiem jak masa~ solowal Kiperlane? Bo pewnie masz film jak tak mowisz ^
"Masa solo rozwalał Kiperlane ale sie pozniej Nemtor napatoczyl i fast die."
No czyli go solnal?
Teraz juz nie mam. Bo kilka razy wy***ywałem Tibie na Amen. Jak znajde to zapodam na pw. k ?
Cya
Sting_Ninja
30-09-2005, 14:13
Ninje tak kozaczom bo ich siła tkwi w jedności,pojedyńczo nie są tacy twardzi :baby: .A to żę niektórzy z nich są debilami psuje opinie całemu klanowi.
A jak chcecie sie na*******ać to przyjedzcie na mecz śląska wrocław X( !Wtedy zobaczycie masakre tibijczyków ze szczecina(bez obrazy dla szczecina)
Spox ;) ^^
Eny the Noob
30-09-2005, 18:54
@Damq Eee.. Myslisz ze Joixazi sie boi Lecthera i dlatego dal loga?
@Sting Horrorr ma dobre pvp ale bez przesady - jak dla mnie Tagetho ma lepsze
@Nervy Jak sie robi bledy to sie przegrywa :( 5-0 i znowu jest co odrabiac :/
Tak poza tym to Nemtor nie wymiata , Masakrowiec tez ;] Sting co ty robiles na Ab Battle? Probowales cos zdzialac czy sluzyles jak low-level? Bez kumpli jestes nikim.
Neverblood
30-09-2005, 19:41
Tak poza tym to Nemtor nie wymiata , Masakrowiec tez ;] Sting co ty robiles na Ab Battle? Probowales cos zdzialac czy sluzyles jak low-level? Bez kumpli jestes nikim.
Ze wszystkim sie zgadzam a na szczególne podkreślenie zasługuje : Sting co ty robiles na Ab Battle? Probowales cos zdzialac czy sluzyles jak low-level? Bez kumpli jestes nikim
Z kumplami czy bez dla mnie i tak jest nikim. A tak apropos Nemtora to jest dopiero pvp polecam jego filmy.
hrhr
ciekawe co ty bys robil jakbys mial 5-6 masek na plecach? zapewne bys all powiozl... jasne...madry jestes ale w warze nie byles nigdy a najlepsza osobe jaka biles to pewnie ponizej 30 lvla...smiac mi sie chce z takich ludzi jak ty gdy pisza "co ty tam robiles,noob jestes bo uciekales,itp" wrzuc na luz zrob wkoncu dobrego chara i idz na wara skoro taki kozi jestes:)tylko sie nie posraj w gacie jak cie zaczna bic ;)duzo gadac kazdy potrafi ale zrobic cos to malo osob.widziales ab battle live albo na filmie?policz ile osob ganialo za nim i wlicz w to ze 80 palek ma 900 wachy jakies i nie ma shielda jak knight...zobaczymy wtedy czy nie uciekalbys tez :)
Sting_Ninja
02-10-2005, 18:31
SLuzyc to mozesz przed stara zeby ci jesc dala.
Myslalem ze Open battle nie jest taka ostra a jak mi podjechalo 6 osob Z Moltem na czele to nie wiezdialem co sie dzieje^Ja nie biegam za Liam na fallow zebys widzial kolo ja bilem^
Zaluj ze filmu nie robilem bo bys zobaczyl co tam robilem ;)
SLuzyc to mozesz przed stara zeby ci jesc dala.
Myslalem ze Open battle nie jest taka ostra a jak mi podjechalo 6 osob Z Moltem na czele to nie wiezdialem co sie dzieje^Ja nie biegam za Liam na fallow zebys widzial kolo ja bilem^
Zaluj ze filmu nie robilem bo bys zobaczyl co tam robilem ;)
A swistake siedzi i zawija je w te sreberka :) Bajka dobra ...
ragafewee
02-10-2005, 21:45
Ja nie biegam za Liam na fallow zebys widzial kolo ja bilem.
ja wiem ja wiem kogo biles ;p 7 lvl mi zabiles...troche sie pomylies Bo mial o jedno "e" mniej :P ;)
@ raga~
to samo moge powiedziec ze liam nie wiadomo kogo bil bo moj sorc na sdka padl,no i? bo nie trafil w james lome'a ktory bylo kolo mnie,wiec skad wiesz czy nie chcial kogos innego bic?zwyczajny w swiecie miss click ;D
ragafewee
02-10-2005, 21:54
Ryin ty nie zaczaiłes niech Ci Sting opowie ;p
@ up
Nie martw sie Ryin ma zbyt maly iq ;P Myśli ze to sciema ;D
Heh, zachowujesz się jak apodyktyczny pajac, któremu nic nie można zarzucić. A broniąc się , zawsze wyzywasz kogos albo jego starych lub groźisz ,że wpier dolisz w rl. Rozglądnij się dobrze, i zobaczysz, że prawie każdy ma na twój temat podobne zdanie tutaj.. no , prócz twoich kolegów z rl , którzy są tacy sami jak i ty.
I daruj sobie - nie odpisuj na tego posta, bo z góry wiem co napiszesz..
Z każdym dniem jesteś głupszy ; O.
Eny the Noob
03-10-2005, 15:01
@ Ryin Myslisz ze Aurea to moj pierwszy swiat?
@ Sting Nom wiemy prawie i bys rozwalil Molta ale troszke zabraklo - mi wystarczy spojrzec co robi Tageho ktory niedosc ze fragi lapie to pada w jakims stylu a nie na expie albo na pierwszym lepszym open battle. I moze mi powiesz ze Liam heal bota nie mial? Taa .. pierwszy raz widze zeby gosc majac time ringa bohy i utani gran hur trafil wszystkimi uhami. Chocoaz sie pogorszyl bo niedawno wszystkie SD mu wchodzily - nawet jak mial laagi to trafial -.-
@ Damq Swieta racja ;>
Murders Inc jak narazie przegrywaja 20-8 ale zobaczymy jak sie skonczy wojna ;] Sting ty sie modl zeby RoM wygral bo tylko to Ci zostaje - zdzialac to ty nic nie potrafisz oprocz nabijania postow na forum i chwalenia sie jaki ty dobry nie jestes.
Btw. Lisek tak Cie upominal a sam z banem polecial xD. O ile sie nie myle jeszcze jeden i Lagurusowi zostanie tylko sluchanie muzyki ;>
//Noob
(...)wlicz w to ze 80 palek ma 900 wachy jakies(...)
No właśnie! Więc czemu czepiacie się Zevsa? On ma jeszcze mniej hp ;) (jakieś 580?)
zdzialac to ty nic nie potrafisz oprocz nabijania postow na forum i chwalenia sie jaki ty dobry nie jestes.
Ganianie ludzi nie zamieszanych w wojne (tudzież pomagających RoMowi) też mu dobrze idzie~
Offtopic: Eny, czemu mam dziwne wrażenie że cię znam?
Eny the Noob
03-10-2005, 16:50
Up! Szkoda bo ja owego nie mam :(
P.S Oglaszam na najlepsze rozwiniencie skrotu DW oraz RoM.
Moje propozycje :
1. RoM - Reps of Morons (Przedstawiciele debilow)
2. DW- Deviant Warriors (Odbiegajacy od normy wojownicy - chodzi tu o wszelakie normy :D)
@Ryin To ze nie mam wysokiego levela swiadczy o tym ze Tibia to nie jest cale moje zycie.
// Eny~
@Ryin To ze nie mam wysokiego levela swiadczy o tym ze Tibia to nie jest cale moje zycie.
Można mieć 30 lvl i tibie traktować za poważnie , a można też mieć 150 i grać dla przyjemności ;>
Eny the Noob
03-10-2005, 18:44
150 dla przyjemnosci. Czlowieku czy ty wiesz co ty mowisz? A Enyome to nie jest moj jedyny char bo 50+ tez mialem.
No właśnie! Więc czemu czepiacie się Zevsa? On ma jeszcze mniej hp ;) (jakieś 580?)
Ganianie ludzi nie zamieszanych w wojne (tudzież pomagających RoMowi) też mu dobrze idzie~
Offtopic: Eny, czemu mam dziwne wrażenie że cię znam?
czemu sie czepiamy zevsa? bo sie nie umial uhac-.-? kto madry ma voc sorca i na deep redzie sie uha ? ze go isaris z gfb za 5 dmg dobil ?wiedziac ze mag nie jest zywotna postacia czemu tak robil?nie wiem,klade na to, padl i dolaczyl tylko do war fragow na stronce
"Można mieć 30 lvl i tibie traktować za poważnie , a można też mieć 150 i grać dla przyjemności ;>"- hmm jest w tym troche prawdy ale skoro nie bil sie/nie widzial to po co sie wypowiadac?bo jesli by widzial to by wiedzial co robil na warze
@ eny~
czepiasz sie ze sting na expie padl?rotfl... duzo nie trzeba by trapie pasc na scorpach przed venore d liar
@ damq
twoje zycie to sciema...moze i sting go specjalnie zabil szczerze mnie to H00j obchodzi.
jak padasz 7 lvlkiem to chyba nie jest wielka strata czyż nie?:> nie wiem czy ma powody zeby bic ci main chara, mnie to nie interesuje prawde mowiac
btw wiele osob padlo niezamieszanych w war na niskim/sredim lvlu<magowie> gdyz mogli albo blokowac,przeszkadzali albo poprostu zlapali miss bolce,sdka itp...
150 dla przyjemnosci. Czlowieku czy ty wiesz co ty mowisz? A Enyome to nie jest moj jedyny char bo 50+ tez mialem.
a czemu nie moze grac dla przyjemnosci z takim lvlem? nabil lvl stylem Pg a teraz luzuje sobie w wolnym czasie,tez tak mozna czyz nie ?;) kazdy gra jak chce nie ma scislych regol jak masz grac.
Sting_Ninja
03-10-2005, 19:08
@raga~ zabilem ci 8 lvla nie 7 ;)
@damq ty jestes the best poprostu jak bys chcial to bys zrobil se chara i bys sam nas powiozl gz dla ciebie za pomysl z uh botem ;) Moze wykaz sie tym co potrafisz i zainponuj nam bo narazie to ja mam lepszego chara niz ty ;)
@friik-Ty nie jestes lepszy ;>
@ eny~Sry oni tylko wychodza z pzta jak liam jest off wiec moge ci powiedziec jak bylo jak tak bardzo chcesz wiedziec czemu padlem^
Bylem na dragon landzie/ven zapewne wiesz ze tam nie ma blisko pz campa.Liam dal loga na 5 -10min bo musial cos zalatwic na rlu a Arteva i James lome podjechali mi na dragon land przytrzymali mnie z pz lockiem no i patrze na vipy mass log 20 osob+ online w jednym momecie no i co tu zrobic? Hm bieglem jak najblizej ven. Liam sie lognal ale bylo juz za puzno niestety no i co sie wydarzylo jak liam sie lognal?No chyba proste oni dali loga ^^
Wiec wytlumacz mi jak 30 osob moze sie bac jednego liama? To jest smieszne^
Liam sie lognal ale bylo juz za puzno niestety no i co sie wydarzylo jak liam sie lognal?No chyba proste oni dali loga ^^
ale Nexoriu jak dobil musial 15minut czekac to spokojnie byscie go dorwali w te 15minut ;)
Eny the Noob
03-10-2005, 19:26
@Ryin Zevs ma slabe pvp no i? Julia jest gorsza bo padla 4 razy a ma 2 razy wiecej hp -.-
@Sting Ty myslisz ze oni sie Liama bali?Moze Joixazi albo James Lome Liama sie boja? Wez mnie nie rozsmieszaj, bo oni sa knightami i nawet Liam jakby zroil trzy rundki po SDki to by sie zesral a nie ich ubil. Stringi ekhm nie wiem gdzie ty naliczyles 20+ ;> I nie mysl ze oni czekali az Liam sie wyloguje - bo jak twierdzisz bylo 20+ osob wiec na lajcie by go sklepali - koniec kropka.
// Eny the Noooooob
@raga~ zabilem ci 8 lvla nie 7 ;)
@damq ty jestes the best poprostu jak bys chcial to bys zrobil se chara i bys sam nas powiozl gz dla ciebie za pomysl z uh botem ;) Moze wykaz sie tym co potrafisz i zainponuj nam bo narazie to ja mam lepszego chara niz ty ;)
@friik-Ty nie jestes lepszy ;>
@ eny~Sry oni tylko wychodza z pzta jak liam jest off wiec moge ci powiedziec jak bylo jak tak bardzo chcesz wiedziec czemu padlem^
Bylem na dragon landzie/ven zapewne wiesz ze tam nie ma blisko pz campa.Liam dal loga na 5 -10min bo musial cos zalatwic na rlu a Arteva i James lome podjechali mi na dragon land przytrzymali mnie z pz lockiem no i patrze na vipy mass log 20 osob+ online w jednym momecie no i co tu zrobic? Hm bieglem jak najblizej ven. Liam sie lognal ale bylo juz za puzno niestety no i co sie wydarzylo jak liam sie lognal?No chyba proste oni dali loga ^^
Sory wielkie ale to chyba pomylka :
nic o uhbocie nie mowilem
A tak btw. Eny~ wiem ze sie dobrze znamy :)
Moje propozycje :D
1. RoM = Rycerze osikujący majtki
2. Dw = Dupa Warchlaka
Po Polsku ... ;P
Enyome - znam go i wiem ze mimo to iz gra w tibie jest switnym uczniem o czym swiadczą jego zdolności matematyczne. W wieku 15 lat posiada indeks.
:) Eny~ Czy jeszcze mnie pamiętasz ? :>
@Ryin
Ciebie zrobili dla ściemy i jak sie nie spodobales to cie za szafkę wrzucili. Wychowały go pająki.
Sting~ Skończ pan wstydu oszczędź.
@Ryin Zevs ma slabe pvp no i? Julia jest gorsza bo padla 4 razy a ma 2 razy wiecej hp -.-
@Sting Ty myslisz ze oni sie Liama bali?Moze Joixazi albo James Lome Liama sie boja? Wez mnie nie rozsmieszaj, bo oni sa knightami i nawet Liam jakby zroil trzy rundki po SDki to by sie zesral a nie ich ubil. Stringi ekhm nie wiem gdzie ty naliczyles 20+ ;> I nie mysl ze oni czekali az Liam sie wyloguje - bo jak twierdzisz bylo 20+ osob wiec na lajcie by go sklepali - koniec kropka.
// Eny the Noooooob
no to widac ze masz pojecie o tibii dobre ^^ hrhr bic sorca kazdy moze tylko zobacz na to realnie= za h00ja nie dogonia go jak rzuci gran hura. i co moga mu wtedy zrobic? naskoczyc :D jesli nie wierzysz wejdz na www.erig.net masz tam kalkulator predkosci i policz sobie liam+bohy+gran hur a nawet najelpszy lvl na servie joixazi+boh+utani hur.. wtedy pisz czy by go na lajcie sklepali skoro knight musi podejsc :> a sorc sobie wyklada na to i z distance.jesli mi powiesz ze palki by go zlozyly tez sie myslisz...double ue 600+ i nawet folari padlby...na takiego sorca nie ma mocnych jeszcze z jego wy**banym pvp.sorca takiego zabije tylko sorc:]
@ eny~
julia swoja droga jak ktos ma beztalent to ma na zawsze.:P
@damq
szkoda mi ciebie "opisywac", po co mam ci bol sprawiac?
no to widac ze masz pojecie o tibii dobre ^^ hrhr bic sorca kazdy moze tylko zobacz na to realnie= za h00ja nie dogonia go jak rzuci gran hura. i co moga mu wtedy zrobic? naskoczyc :D jesli nie wierzysz wejdz na www.erig.net masz tam kalkulator predkosci i policz sobie liam+bohy+gran hur a nawet najelpszy lvl na servie joixazi+boh+utani hur.. wtedy pisz czy by go na lajcie sklepali skoro knight musi podejsc :> a sorc sobie wyklada na to i z distance.jesli mi powiesz ze palki by go zlozyly tez sie myslisz...double ue 600+ i nawet folari padlby...na takiego sorca nie ma mocnych jeszcze z jego wy**banym pvp.sorca takiego zabije tylko sorc:]
Ciekaw jestem który z magów na servie byłby w stanie walnąc UE 600+
1200 w potworka jarzysz ? :> To jest troche z duzo.
No to widac ze masz pojecie o Tibii dobre.
Ciekaw jestem który z magów na servie byłby w stanie walnąc UE 600+
1200 w potworka jarzysz ? :> To jest troche z duzo.
No to widac ze masz pojecie o Tibii dobre.
Każdy z 110+ , misiu. A prawda jest taka, że Liam już koło 700 może nawet ;>
Zalgadis
04-10-2005, 10:58
Hehe widze ze slawny jestem :p
alex_123 - 20 osob na 80 rp?:p bez szans :D dobrze to wykombinowali hyhy
Co do podzielenia sie romu na 2 gildie to nie chodzi o komunikacje chodzi o cos innego ;)
Siemka Stingi ;) Tu Brat Humana tak humana widze ze sie cieszysz tymi wojnami ;p
mi np. to nie pasi bo muj brat jest hunted od R O M U ;p
ale to nie moja sprawa to jego strata ;p
Zycze ci tego zebys nie byl takim PA ! ! ! (Joke)
Nara
@TOPIC
reportaz fajny ale zaponiales dac kto jest hunetd od romu ;p w ostatniej wojnie
Zalgadis
04-10-2005, 11:03
// Eny the Noooooob
uwierz mi sting ma racje liam ma swoje sposoby na sklepanie 20 osob nawet samych knightow
slyszales o czyms takim jak gfb,explo a nawet takie cus jak e-wave?
Liam jest bardzo silny
tam samo Fast'Molt
a dlaczego? to sa sorce ;p
Każdy z 110+ , misiu. A prawda jest taka, że Liam już koło 700 może nawet ;>
Czarem Ultimate Explosion zadajesz obrażenia 732 do 1465
127 lvl i 68 mlvl
Podane obrażenia dotyczą potworów, na ludziach są o połowe mniejsze
Podane wartości są orientacyjne i mogą w praktyce wychodzić po za zakresy, jednak nieznacznie
Widzialem film z Liamem i walil 550~~ z ue na 125 lvl i 67 mlvl
Troche malo realne zeby 700 walnal
Golden BreaTh na 150+ i 75 mlvl walnal w goscia max. 840. Więc
Czy aby napewno trzeba wierzyc kalkulatorkom ?
Jojo Ninja
04-10-2005, 12:42
127 lvl i 68 mlvl
Podane wartości są orientacyjne i mogą w praktyce wychodzić po za zakresy, jednak nieznacznie
Hmmm, jesteś po***any? Tyle ci powiem ... Powiedz mi, czemu na jednakowym skillu i broni jeden potrafi ***nac 180 a drugi 170? To jest poprostu fart ...
Czasami Liam może za***ać za 550 a czasami do 700, tego nie da sie przewidzieć baranie, Widać jakie masz pojęcie Tibii ;)
Hity są poprostu losowe ... Besta nie wali sie z miejsca ...
127 lvl i 68 mlvl
teraz to zaprzeczyles sam sobie na wczesniejszym poscie huahuahua,najpierw mowisz ze nie da rady tyle wcisnac, a teraz nagle mowisz ze liam moze do 1400+,a w playera polowa mniej.wiec zastanow sie co piszesz a nie ^^
teraz proba zlapania mnie za slowa ci sie nie udala zreszta jak wszystkie inne :P
wiem sporo na temat tibii i nie uda ci sie nie przyznac mi racji ;)
Sting_Ninja
04-10-2005, 12:57
127 lvl i 68 mlvl
16:16 You lose 707 hitpoints due to an attack by Liam darkcrosser.
Jakis tydzien temu^
Jojo Ninja
04-10-2005, 13:09
16:16 You lose 707 hitpoints due to an attack by Liam darkcrosser.
Jakis tydzien temu^
Any questions?
Eny the Noob
04-10-2005, 17:28
@Ryin Liama sie nie da ubic? Bo jakos Millera zfragowali a on mial 154 level. I na 90% bawie sie w ta gierke dluzej niz ty i wiele rzeczy widzialem, wiec mi nie gadaj co sie da a czego nie. I tak btw chcialbym Ciebie zobaczyc w akcji - zobaczylbym jaki jestes utalentowany bo znam duzo osob 60+ takich jak Roos-Lee ktorzy graja jak moja siostra -.- kthxbye
@Damq Staunch? :D
@Jojo Ta, jestes kumplem Misimy? :P
Sting_Ninja
04-10-2005, 20:36
@Ryin Liama sie nie da ubic? Bo jakos Millera zfragowali a on mial 154 level. I na 90% bawie sie w ta gierke dluzej niz ty i wiele rzeczy widzialem, wiec mi nie gadaj co sie da a czego nie. I tak btw chcialbym Ciebie zobaczyc w akcji - zobaczylbym jaki jestes utalentowany bo znam duzo osob 60+ takich jak Roos-Lee ktorzy graja jak moja siostra -.- kthxbye
@Damq Staunch? :D
Ja jestem kumplem Misimy i co? Nexoriu 2?^Zabijesz mnie plx?!
Jojo Ninja
04-10-2005, 20:41
No ****a, człowieku, wczoraj mi robił/a (C*** wie jaki owner, baba czy chłop oO) na hiszpana ... ^^
25:77 You lose 959 hitpoints due to an attack by Moja mama.
That was easy ? :>
Ue na 20 lvl i 3 mlvl widzisz.
Kalkulator gowno wie. Do tego zmierzalem.
(...)hrhr bic sorca kazdy moze tylko zobacz na to realnie= za h00ja nie dogonia go jak rzuci gran hura. i co moga mu wtedy zrobic?(...)
Poczekać...?
Myślisz że Liam/dowolny highlvl sorc idzie na open battle po to żeby uciec? On się będzie pakować jak najgłębiej, byle tylko dobijać ewentualnych chętnych z UE, a granek po to żeby mógł uciekać na wolne pole - jedna chwila nieuwagi i spokojnie go można trapnąć, a wtedy zgon jest prawie pewny (no chyba że trapujący to idioci/sorc miał sporego farta)
@UE Liama: Ehm, on używa stoneskina - ludziom z MI nie wolno? 2 sekundy exhausteda to dużo... a bajki o fragowaniu UE spamem dotyczą ludzi z mglistym pojęciem o pvp, zakładając że przyczyną zgonu nie jest lag/kick
slyszales o czyms takim jak gfb, explo a nawet taki cus jak e-wave?
A słyszałeś o uhach? fragment o SS Ammy też możesz przeczytać~
hmmmm damq jestes smieszny teraz dla mnie
@ eny
moze mnie niedlugo zobaczysz o ile to co planuje wypali :>
Master Mind
05-10-2005, 00:04
Poczekać...?
Myślisz że Liam/dowolny highlvl sorc idzie na open battle po to żeby uciec? On się będzie pakować jak najgłębiej, byle tylko dobijać ewentualnych chętnych z UE, a granek po to żeby mógł uciekać na wolne pole - jedna chwila nieuwagi i spokojnie go można trapnąć, a wtedy zgon jest prawie pewny (no chyba że trapujący to idioci/sorc miał sporego farta)
@UE Liama: Ehm, on używa stoneskina - ludziom z MI nie wolno? 2 sekundy exhausteda to dużo... a bajki o fragowaniu UE spamem dotyczą ludzi z mglistym pojęciem o pvp, zakładając że przyczyną zgonu nie jest lag/kick
A słyszałeś o uhach? fragment o SS Ammy też możesz przeczytać~
Ne,liam zawsze trzyma dystans ,ale nie ucieka. Wątpie żeby komuś chciało się na niego ,,czekać" a w tym czasie liam postrzela se z sd/burst... Jedyny sposób to trap.
Dla MI na pewno nie było by problemem strapowac Liama. Tylko przed wszystkim brakuje takie czegos jak dobra komunikacja pomiędzy graczami z jednej gildii. Tego brakuje MI. Co prawda to prawda gdyby 10-15 osob nagle rzucilo sie na samotnego Liama to padlby jak kaczka. Moze ktos z MI to doceni... Może nie...
Zrobicie jak chcecie MI
Eny the Noob
05-10-2005, 15:49
@Sting Tyle ze Jojo nie jest w RoMie -.-
@Ryin Nie wypali. Lepiej nie trac czasu.
@Reszta Cos malo pomyslow na rozwiniecie skrotow RoM i DW :(
@Damq SIEMA XD
@Jojo Blagam zmien plyte bo co drugi post to ktos komus loda robi ;]
HAIL MI :D
Jojo Ninja
05-10-2005, 15:52
@Sting Tyle ze Jojo nie jest w RoMie -.-
Mimo tego, wszystkich stamtąd znam ... :)
@Jojo Blagam zmien plyte bo co drugi post to ktos komus loda robi ;]
Moja sprawa, stfu
... Wątpie żeby komuś chciało się na niego ,,czekać"...
Nie chodzi o czekanie w sensie stania i gapienia się w ekran... po prostu przestać gapić się na Liama tylko zająć się kimś innym, a on jak się wpakuje za głęboko to to wykorzystać... osoba z dobrym pvp potrafi korzystać z błędów wroga ;)
...a w tym czasie liam postrzela se z sd/burst...
Niech sobie strzela, MI ma uhy ;)
Jedyny sposób to trap.
Ludzie w gildii potrafią szybko reagować na polecenia i odpowiednio interpretować skróty ---> dobra komunikacja ---> można przygotować szybko dobrego trapa ---> można trapnąć Liama
Punktów nr 1 i 2 brakuje w MI, dlatego Liam sobie pożyje długo i szczęśliwie :)
Eny the Noob
05-10-2005, 22:00
Liam zyje dlugo bo ma heal bota i nie gadaj ze nie ma. A Zorros wojne przgrali ostatnia bo to w wiekszosci Polacy byli ktorzy trzesli tylkami o swoje levelu. Cos ala Vorith z Arcani. Liam w koncu padnie :P (Jak cos to Lecther ma lepsze pvp od Liama i tez padl bo mu sie bot zacial :D)
// Genial Nooob
Liam zyje dlugo bo ma heal bota i nie gadaj ze nie ma. A Zorros wojne przgrali ostatnia bo to w wiekszosci Polacy byli ktorzy trzesli tylkami o swoje levelu. Cos ala Vorith z Arcani. Liam w koncu padnie :P (Jak cos to Lecther ma lepsze pvp od Liama i tez padl bo mu sie bot zacial :D)
// Genial Nooob
Siema.
Moze i rzeczywscie masz racje.
@ Jojo Masz nos jak hamulec od karuzeli i jak palisz papierosa pod prysznicem to nie gaśnie.
@ Ninja Robcie co chcecie czas pokaze
@ Eny~ Nie znam Cie osobiscie ale wiem ze przewyzszam kazdego z ninjow jesli chodzi o inteligencje przynajmniej o 1000% liczac ich łacznie bo osobno to astronomiczne % bym musial pisac Btw. gratuluje stypendium
@ Sting Mam nadzieje ze jestes wiekszy kozak niz butibow okolo 45kg zywej wagi evull ^^
Liam zyje dlugo bo ma heal bota i nie gadaj ze nie ma.(...)
A ty nie gadaj że ma. Masz może jakieś dowody? 0.o
@L4ki: Ty też mi kogoś znajomego przypominasz ~_~
Sting_Ninja
06-10-2005, 16:33
@ Ninja Robcie co chcecie czas pokaze
@ Eny~ Nie znam Cie osobiscie ale wiem ze przewyzszam kazdego z ninjow jesli chodzi o inteligencje przynajmniej o 1000% liczac ich łacznie bo osobno to astronomiczne % bym musial pisac Btw. gratuluje stypendium
@ Sting Mam nadzieje ze jestes wiekszy kozak niz butibow okolo 45kg zywej wagi evull ^^
Omg butibof wazy 45 kg?HAHAH chyba sie widzisz ^ cos ci czlowieku sie po***aloo chyba^^ Looknij se chociazby na jego fotki z rla. ;)
Eny the Noob
06-10-2005, 19:46
@L4ki Dzieki :P
@Cadonis Filmik to nie dowod ale na jednym z filmow widac jak Liam z poza ekranu wali. Poza tym zastanow sie sam czy da sie nie missnac uha jak ma sie bohy utani gran hur i time ringa 127 masterem?
@Sting Pierwszy raz sie z Toba zgodze :(:(. Buti wazy duzo wiecej bo zamiast sie ruszac to gra -.-. Ale teraz Hory mu pomoze XD
@Cadonis Filmik to nie dowod ale na jednym z filmow widac jak Liam z poza ekranu wali. Poza tym zastanow sie sam czy da sie nie missnac uha jak ma sie bohy utani gran hur i time ringa 127 masterem?
W pełnym biegu to i 60 knightem bez dodatków trudno się uhać, ale jeżeli się rusza strzałkami... coś w stylu użycie uha --> krok ---> kliknięcie uhem na siebie --> powrót do normalnego poruszania się... przy odrobinie wprawy można to robić dość szybko ;)
Odnośnie tego aimbota, to poszperam za jakimś filmikiem tego typu... chyba że będziesz taki miły i mi znajdziesz? :)
no akurat widzialem foty butibofa z rl suchar nieprzecietny xD
@Cadonis Raczej mnie nie znasz chyba ze z Nova serwer xD
Eny the Noob
07-10-2005, 17:21
@Cadonis A powiedz mi grales kiedys na OT'sach? Jak nie to sprobuj. Znajdz sobie jakiegos z 100 masterem wloz time ringa daj utani gran, wez bohy i sie uhaj! Ciekawe czy wszystko trafisz - podpowiem Ci - jeden z najlepszych PVP Mediota Del'Toro majac 130 royala nie trafia wszystkich a jest roznica utani gran a utani hur.
@L4ki Wyslij mi na PW swoj nick :)
@Eny~ Masz mnie na msn :D
Eny the Noob
07-10-2005, 18:29
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sorry wolno kumam -.-
@Sting Co sie stalo wczoraj mialo byc battle i RoM stchorzyl? Czyzby sie boja?
alex_123
08-10-2005, 14:13
Eny czy ciebie ktos w domu bije????
Bylo okolo 20 MI
z rom moze bylo z 4.
na dodatek gdy liam sie lognol staliscie pod jego domem zeby wyjsc nawet nie mogl? Moze mial wysolowac all sam?
jestescie smieszni.
co wy liczyliscie ze liam bedzie sam walczyl?
tak zorros MI rox zabili stignai paco i noob charami blokowali most zeby rom nie mogl przejsc..
MI zacznijcie cos robic a nie gadacie na forum
/Hail Auera
Sting_Ninja
08-10-2005, 14:39
A kto tak powiedzial ze mialo byc?HAHAHA Co ty ****a bedziesz wyznaczal se dzien kiedy chcesz padac? Przyjdzie na kazdego czas ;)
taaaaaa 4 :] bez komentarza ....
Eny the Noob
08-10-2005, 18:19
@Alex Nie nie bija mnie. Nikt im sie nie zabranial logowac - nie bylo 20 na 4, a zawsze mozna dojsc na battle. No i co z tego ze blokowali noob charami? Frag to frag nie kumasz? Aha jakos nie widze postow od MI tutaj. Na tibia.com tez ich nie ma zaduzo.
@Sting Skad ty mozesz wiedziec czy jest battle? Jak ty nawet na nie nie chodzisz?
Ty widac Alex wiesz o co chodzi w tej wojnie - mowie to po przeczytaniu twojego artykulu.
//Noob?Br?
Wczoraj miało byc jakieś battle?
Logneli sie i czekali na nas jak nas bylo kilku? :confused:
Liam zyje dlugo bo ma heal bota....
tak tak rom uzywa chetow a MI nie
tigitall
08-10-2005, 21:11
hahahah taaa w tym incorporated murders jest typek : Zevs Mighty Thunder (Protected by Liam darkcrosser) a on walczy przeciwko ROMowi czyli przeciwko liamowi ;] troszq smieszne :P
hahahah taaa w tym incorporated murders jest typek : Zevs Mighty Thunder (Protected by Liam darkcrosser) a on walczy przeciwko ROMowi czyli przeciwko liamowi ;] troszq smieszne :P
tak bardzo smieszne... zaraz mi ***na zwieracze :confused:
Sting_Ninja
08-10-2005, 22:28
HAAHAAHHAAHHAHahaahaHAHAhAhAHh !!!!
Eny the Noob
09-10-2005, 16:54
Sandersson
Oct 09 2005, 15:25:26 CET Killed at Level 125 by Fast'molt
and by Joixazi
Own3d. Ej powiedzcie czemu nie chcieliscie sie dalej klepac? xD
Sandersson
Oct 09 2005, 15:25:26 CET Killed at Level 125 by Fast'molt
and by Joixazi
Own3d. Ej powiedzcie czemu nie chcieliscie sie dalej klepac? xD
a na miejscu RoM poszedl bys tam?
czemu rom ma walczyc w miejscu gdzie nie ma zadnych szans?
Sander~ popelnil blad i padl xP
gz fraga!
@Eny~ ty bys pewnie tam poszedl bo ty najlepszy commander na Auera
Eny the Noob
09-10-2005, 17:48
@Endino Nie nie poszedlbym a pytam sie dlatego bo nie wiedzialem czemu sie dalej nie klepaliscie ...
@Endinio No twoj poglad juz lepiej wyglada niz Stinga, bo mowisz ze bylo kilku a nie ze bylo 4 bo mam wszystkich w vip i bylo was 9 :] liczac wszystki 3 czy 4 gildie bo nie wiem juz sam czy "Inmates" sie tez juz dolaczylo nvm nie liczac ich bylo online 9 potem nawet 12 a potem wiekszosc dala loga... . Ogolnie bardzo ciekawa wojna :D
Btw. Ta wojna skonczy sie szybciej przez to ze Rom and company dostanie deleyty za ilosc banow, Ty Endinio chyba tez sie lapiesz, lagurus, van'chabby ktos jeszcze pewnie sie by znalazl :P
Eny the Noob
09-10-2005, 18:01
Z tego co wiem z RoMu byli prawie wszyscy , z DW brakowalo Cat~, Paco~, Valhiru i Misimy, no i nie bylo Lecthera. Jak Sandersson padl to Butibof dal loga( nie od razu po, ale dal) ,a pozniej reszta.
@L4ki Ta ale zawsze zostanie Sting, ktory bedzie walczyl do konca :P
P.S Isaris bo w jego photobuckecie znalezli screena gdzie uzywa lightcheata XDXD
Taa ... Wojna jest ciekawa :D
No Isaris jesm moim bogiem, gdyby tak wszyscy dawali powod zeby sie zbanowac swiat bylby lepszy :D
max-draky
09-10-2005, 18:32
LoL RoM szedł walczyć ale większość z MI blokowała droge na fibule swoimi NOob Charami ;/. Gz fraga :/
Z tego co wiem z RoMu byli prawie wszyscy , z DW brakowalo Cat~, Paco~, Valhiru i Misimy, no i nie bylo Lecthera. Jak Sandersson padl to Butibof dal loga( nie od razu po, ale dal) ,a pozniej reszta.
@L4ki Ta ale zawsze zostanie Sting, ktory bedzie walczyl do konca :P
P.S Isaris bo w jego photobuckecie znalezli screena gdzie uzywa lightcheata XDXD
Taa ... Wojna jest ciekawa :D
ich i tak bylo wiecej od nas ale co to za roznica, jak bali sie przyjsc a nie ustawili sie w waskim przejsciu i wokol swoje noob chary...
Sandersson popelnil blad i ma lvl i skille w plecy, nastepnym razem bedzie sluchal innych =p
butibof dal loga i co? a co mial czekac do wieczora? wiadomo bylo ze sie nie rusza i beda tam stac...
@MI pisaliscie dzis ze Rom boi sie open battle... yyy to ma byc open battle?
ragafewee
10-10-2005, 14:40
LoL RoM szedł walczyć ale większość z MI blokowała droge na fibule swoimi NOob Charami ;/. Gz fraga :/
Ja nie jestem noob charem :P
----------------------------------------------------------------------------
Szkoda ze Rusikowa nie udalo nam sie trapnac a tak malo brakowalo :P A co sie dzialo pozniej?? bo ja dalem loga (lagi) :P a co do ekipy jaka tam byla:
http://img405.imageshack.us/img405/7334/ragamka00236tm.jpg
Eny the Noob
10-10-2005, 14:42
@Enidno Sanderrson - wiesz wtedy jak Paco padl to tez Sanderssona trapneli( i on zwial) to on zainspirowany swoim PVP poszedl sie klepac XD
19-9 Hail MI :P
Endino - dobrze ze powstrzymales Stinga bo juz widze jak sie pchal zeby walczyc ;p - wogle juz postepy robi bo byl online -.-
@Raga Czemu mowisz nam? Ty tez probowales go trapnac? :p
ragafewee
10-10-2005, 14:46
@up
tak :P
@Enidno Sanderrson - wiesz wtedy jak Paco padl to tez Sanderssona trapneli( i on zwial) to on zainspirowany swoim PVP poszedl sie klepac XD
Tak ty masz lepsze pvp! wiemy to, a padl bo tam poszedl i go nooby trapnely...
Eny kim ty wogle jestes? ^.-
Eny the Noob
10-10-2005, 17:59
:| Enyome 18 sorc a co? Akurat od Sarandiego mam na bank lepsze PVP ;]
@ Sting Czemu juz nic nie piszesz pomysly ci sie skonczyly na pojezdzanie ludzi czy wkoncu dorosles??
Eny the Noob
10-10-2005, 18:12
To drugie odpada :D A to pierwsze no coz i tak sie ciagle powtarza.
Raks Ninja
10-10-2005, 20:42
@raga~~
znudzila ci sie juz tu gra czy kasy masz za duzo?
Eny the Noob
10-10-2005, 20:47
@Raks I to i to ;p
ragafewee
10-10-2005, 20:52
Raks...nie znudzila mi sie niemam zaduzo kasy ale przez takich bałwanów jak ty ninja team (bez jojo respect) i Rom + lagi to mam w dupie taka gre. Jak bym niemial lagow to juz bys ****a dawno niegral na aurerze -.-
edit//
Raks a tak co pytasz o moje fundusze chcesz cos ?? s*******aj ***any sępie nie umiesz sam zarobic bo jestes noob -.-
Dark polo
10-10-2005, 20:54
@raga~~
znudzila ci sie juz tu gra czy kasy masz za duzo?
Lol. Nie ma to jak "mały" huncik za stanie pod dp, nie raks?
Wczoraj rozmawiałeś z gamroth~~~ i w końcu powiedziałeś:
-"poczekaj muszę coś wyłudzić"
Po czym, gdy krzyknąłęm, że chce sprzedać crusadera, podszedłeś do mnie i co powiedziałeś? 10k or hunted
Zawaliłeś mi pare razy troche hitu, ale na szczęście dp było blisko. Najgorsze jest to, że znaliśmy się, ekhm.. a może byłeś "Drunked?" lol.
Chłopie wyluzuj, bo taka gra nie ma sensu. Ode mnie oczywiście nic nie dostaniesz! Jesteś za słaby raks. CYa. Liż dalej dupe dla romu, bo bez niego jesteś nikim.
Pozdro
Hemp Gru
10-10-2005, 22:20
Raks frajerze mam nadzieje że kiedyś ci zhakują konto i zrookują chara ;D
Sting i wszystkie ninje to smiecie ktorzy niepotrafia wyludzic naet 10k .niemowie ze nigdy im sie nieudalo bo niekiedy jakis noob da im bp uhow zeby sobie pograc na cafe zamiast marnowac kase
Endino to wogule nieexpi i wpisal sobie retied bo dobrze wie ze padl by szybciej niz sting ostatnio a on zyl jakies 10 sekund :P
populacja na aurea spadla z 800 logujacych sie na max 550 :D nie dlatego ze rom to zniszczyl tylko dlatego ze niemozna juz uzywac farm Runmekerow :D
Sting i wszystkie ninje to smiecie ktorzy niepotrafia wyludzic naet 10k .niemowie ze nigdy im sie nieudalo bo niekiedy jakis noob da im bp uhow zeby sobie pograc na cafe zamiast marnowac kase
Endino to wogule nieexpi i wpisal sobie retied bo dobrze wie ze padl by szybciej niz sting ostatnio a on zyl jakies 10 sekund :P
populacja na aurea spadla z 800 logujacych sie na max 550 :D nie dlatego ze rom to zniszczyl tylko dlatego ze niemozna juz uzywac farm Runmekerow :D
Oh pan cavesi ale mnie pojechales, normalnie bede plakal ! :(
Halp!
gdybym chcial cie pojechac zrobil bym to przy towjej calej klasie w szkole targajac cie za uho i wyzywajac od gnoja patrzac na twoja przestraszonna mine majaca lzy w oczach jak dzieci zebrajace pod kosciolem
a na forum moge tylko miec dobra rozrywke czytajac twoje cienkie wypociny :) ale ty mozesz tylko pokozaczyc przed monitorem :P nieodbierajcie mu netu bo straci swoja sile :baby:
Stingi itd ktorzy osmieszaja zevsa :
moze in on padl 5 razy ale ty majac taka postac w czasie kiedy on padl 5 zrobil bys to 10 razy , w czasie gdy on zabil kilku ty bys niezabil zadngo :D
lub poprostu jak lagurus oddal bys swoja postac w rece swe wiedzac ze samemu mozesz tylko stracic blesy
No cóż zevsa osobicie znalem i mówie wam ze to spox koles;]
A co do ninjów to lizcie dupe liamowi dalej.
Gdybym nie wziol strony zorros to bym nie padl od endina:> i svena lome:> a teraz mial bym lvl 80+ :D
Ale czego sie nie robi dla kumpli;]
Pozdro dla zevsa i reszty ekipy!
Hail MI! :evul:
Ese aka Mefi
11-10-2005, 00:26
@Ninjas
kim wy jestescie ze na starych najezdzacie? gadacie o poziomie iq a saim pewnie chodzice do zawodowek. powiem tylko jedno: swiat nie jest taki duzy i sting wierz mi, ludzie nie lubia cie takze w rl i nie jeden by cie sprzedal. Btw
znasz cyrula (blondyne?)? i jaki jest twoj ulubiony kolor? aha, czekalem o 20 i jakos cie nie bylo :< kiedy naprawisz swojego kaszlaczka?
@Ninjas
kim wy jestescie ze na starych najezdzacie? gadacie o poziomie iq a saim pewnie chodzice do zawodowek. powiem tylko jedno: swiat nie jest taki duzy i sting wierz mi, ludzie nie lubia cie takze w rl i nie jeden by cie sprzedal. Btw
znasz cyrula (blondyne?)? i jaki jest twoj ulubiony kolor? aha, czekalem o 20 i jakos cie nie bylo :< kiedy naprawisz swojego kaszlaczka?
"Nie lubia cie takze w rl" Nie dziwie sie pewnie jest cos takiego:
Yo String
Twoja stara to cos...
Reszta idiotow... po 10 sek. (ciemne umysly) hahahaah
;/
MI must win !
Do zawodowek czy do podstawowek. :P
Raks Ninja
11-10-2005, 12:49
Raks...nie znudzila mi sie niemam zaduzo kasy ale przez takich bałwanów jak ty ninja team (bez jojo respect) i Rom + lagi to mam w dupie taka gre. Jak bym niemial lagow to juz bys ****a dawno niegral na aurerze -.-
edit//
Raks a tak co pytasz o moje fundusze chcesz cos ?? s*******aj ***any sępie nie umiesz sam zarobic bo jestes noob -.-
bardzo sie boje prosze nie bij mnie;[
ragafewee
11-10-2005, 15:39
bardzo sie boje prosze nie bij mnie;[
n00b -.- ja ciebie nie musze sytarczy ze ktos inny to zrobi
Gdybym nie wziol strony zorros to bym nie padl od endina:> i svena lome:> a teraz mial bym lvl 80+ :D
Jestes dumny ze padles dla kogos, komu zal bylo uha na ciebie?
Eny the Noob
11-10-2005, 18:14
No wiec dzisiaj jeden member MI, pobiegl sobie po Koledownika (sam po niego pobiegl) do Cyclopolis i widzac go napisal :UCIEKAJ. Co zrobil Koledownik? DAL LOGA!
A tak kozaczyl...Co wy na to? :D
Sting_Ninja
11-10-2005, 18:45
HahaH jestes pewny? 2 dni temu Idealist placil mi bohy na pohu zapytaj sie go jak nie wierzysz ;)
nie oszukujmy sie jakby liam i paco mieli bany to reszta by siedziala w pz a MI by robilo toco robia oni czyli expia tzn probuja bo narazie to Julia tylko robi lvle (szacunek dla niej) a reszta to cos nie bardzo moze kasy juz nie ma?? :D Aha i zeby nie bylo ze MI sie boi tej 2 czyli liama i paco, poprostu oni mysla o reszcie nie do konca jestem przekonany :D
Sting_Ninja
11-10-2005, 18:49
@Ninjas
:o Ja nie mam kolesi w rlu?:o Zdziwil bys sie co moji kolesie potrafia zrobic ;)
Sprzedal?Kazdy kto powinien mnie zna ;]
Sting_Ninja
11-10-2005, 18:52
"Nie lubia cie takze w rl" Nie dziwie sie pewnie jest cos takiego:
Yo String
Twoja stara to cos...
Reszta idiotow... po 10 sek. (ciemne umysly) hahahaah
;/
MI must win !
Do zawodowek czy do podstawowek. :P
Nom do podstawowki to tylko ty mozesz chodzic w wieku 13 lat. Chodze do liceum ;) Dragonisek hm smiejesz sie z zawodowek? Pewnie tam trafisz jak dorosniesz ;)
Eny the Noob
11-10-2005, 19:02
@Stringi Sorry ale Twoj poziom to jest naprawde dno ...
:o Ja nie mam kolesi w rlu?:o Zdziwil bys sie co moji kolesie potrafia zrobic ;)
Sprzedal?Kazdy kto powinien mnie zna ;]
nom kazdy by sie zdziwil widzac jak twoi kolesie uciekaja do domu z placzem a ty bys nawet nieprzyszedl :cup:
Jojo Ninja
11-10-2005, 20:24
Jojo'wi dzisiaj 18-stka wybiła, a wy sie kłócicie, STFU :P
nom kazdy by sie zdziwil widzac jak twoi kolesie uciekaja do domu z placzem a ty bys nawet nieprzyszedl :cup:
zebys sie nie zdziwil co do znaczenia slowa przyjazn :>
Raks Ninja
11-10-2005, 21:16
Raks frajerze mam nadzieje że kiedyś ci zhakują konto i zrookują chara ;D
mnie nie shakuja bo nie sciagam gowien i nie dziele konta w przeciwienstwie do ciebie.
Jojo Ninja
11-10-2005, 21:17
A na chate dawno nikt ci nie wjechał? Ja twoich kolegów od Peterlandu nie komentuje ...
Raks wytlumacz mi jedna rzecz... Czemu bijesz Patta Aurea, mimo, ze byl twoim qmplem i razem ze Stingiem z Jojem byli w jednej gildii. Kazales juz mu Fsa oddac.. Pa plx? ;/
@Jojo
Wszystkiego najlepszego ;]
@DOWN
Czlowieku!
Chodzi o to, ze bijesz mojego brata, ktory byl jednym z twoich qmpli. Byl z twoimi RLami w gildii i nawzajem siebie wspierali, a ty teraz zachowujesz sie... ach szkoda gadac -,- Sam go przeciez znales, a tak bez powodu raz podlazles i bic zaczales -,- Opamietaj sie!
Raks Ninja
11-10-2005, 21:23
ta bys mial 80+ lvl jak by chyba cale twoje osiedle na twoim koncie gralo;)
@up tak jestem PA,zadowolony?
Dragonisek
11-10-2005, 22:50
Nom do podstawowki to tylko ty mozesz chodzic w wieku 13 lat. Chodze do liceum ;) Dragonisek hm smiejesz sie z zawodowek? Pewnie tam trafisz jak dorosniesz ;)
Czlowieku...ide dzisiaj na pivo i dowiaduje sie ze jakis pe*al o nicku Sting Ninja wjezdza mi na starych i bluzga mnie na forum tibia.pl chociaz ja tam nawet slowa nie napisalem....
Wiesz jesli w dziecinstwie wypadles z kolyski i zaje*ales glowa o podloge to rozumiem to,ze masz IQ nie wiecej jak 20 i chociz do jakies szkoly dla dzieci z uposledzeniem umyslowym ,tez moge zrozumiec ,ale do ch*ja pana nie wjezdza frajerze na moich straych ,bo ja na twoich palancie piep*zony nic nie pisze ,bo nie znizam sie do takiego poziomu jak ty niedoj*bie.....
Ku*wa smieje sie z zawodowek bo ty do nich idioto chodzic dla twojej wiadomosci nie chce sie na forum chwalic ale chodze do trzeeciego LO w Szczecinie -.- wiec badz uprzejmy i zamknij ta swoja nie wyparzona morde ,bo moze ci sie bez kitu stac krzywda na rl...dziwne ze jakos sie ze mna ustawiles i nie przyszedles...Mama Ci nie pozwolila??:> ahh...zapomnialem ze po dobranocce nie wolno takim malym ****om jak ty wychodzic z domu...
Dziwi mnie ze taki jestes twardy i w ogole w Tibi ,a na filmiku z open battle pod ab do stales za Liamem i sie chowales :> ...spoko wiem ze chciales mu nawet w Tibi z dupy rodzyna wyciagnac...ale niestesty - dla Ciebie - to jest nie mozliwe..mozesz mu tylko dupe wylizac w rl.
Nastepnym razem jak cos bedziesz na mnie palancie pisal to sie upewni czy to ja,bo widze ze taka mala ciotka jak ty to tylko potrafi komus starych zjechac. A pozniej pewno idziesz do Xnon sie pochwalic tym zeby sobie na recznym zjechac,ale nie bede juz w to wnikal ,bo pewno i tak tam nie ma na czym jechac..
@Cavesi
Szkdoa słów na takich tepych debili ...oni nigdy nie urosna -.-
Sting_Ninja
11-10-2005, 23:02
Czlowieku...ide dzisiaj na pivo i dowiaduje sie ze jakis pe*al o nicku Sting Ninja wjezdza mi na starych i bluzga mnie na forum tibia.pl chociaz ja tam nawet slowa nie napisalem....
Wiesz jesli w dziecinstwie wypadles z kolyski i zaje*ales glowa o podloge to rozumiem to,ze masz IQ nie wiecej jak 20 i chociz do jakies szkoly dla dzieci z uposledzeniem umyslowym ,tez moge zrozumiec ,ale do ch*ja pana nie wjezdza frajerze na moich straych ,bo ja na twoich palancie piep*zony nic nie pisze ,bo nie znizam sie do takiego poziomu jak ty niedoj*bie.....
Ku*wa smieje sie z zawodowek bo ty do nich idioto chodzic dla twojej wiadomosci nie chce sie na forum chwalic ale chodze do trzeeciego LO w Szczecinie -.- wiec badz uprzejmy i zamknij ta swoja nie wyparzona morde ,bo moze ci sie bez kitu stac krzywda na rl...dziwne ze jakos sie ze mna ustawiles i nie przyszedles...Mama Ci nie pozwolila??:> ahh...zapomnialem ze po dobranocce nie wolno takim malym ****om jak ty wychodzic z domu...
Dziwi mnie ze taki jestes twardy i w ogole w Tibi ,a na filmiku z open battle pod ab do stales za Liamem i sie chowales :> ...spoko wiem ze chciales mu nawet w Tibi z dupy rodzyna wyciagnac...ale niestesty - dla Ciebie - to jest nie mozliwe..mozesz mu tylko dupe wylizac w rl.
Nastepnym razem jak cos bedziesz na mnie palancie pisal to sie upewni czy to ja,bo widze ze taka mala ciotka jak ty to tylko potrafi komus starych zjechac. A pozniej pewno idziesz do Xnon sie pochwalic tym zeby sobie na recznym zjechac,ale nie bede juz w to wnikal ,bo pewno i tak tam nie ma na czym jechac..
@Cavesi
Szkdoa słów na takich tepych debili ...oni nigdy nie urosna -.-
Hm szkoda ze jestes idiota myslalem ze w wieku 15 lat chodzi sie do gm ale widze ze ty jestes wyjatkowo uzdolniony ze cie odrazu do lo wbili. Musisz miec heada jak Zordon z Power rangers bo to sa bajeczki dla takich dzieci jak ty. Jak cie w domu cieglowka po ryju wala to nie moja wina ze z krzesla spadles. Jak bys wychodzil z domu to pewnei w zime snieg by cie poparzyl. Te ostatnio slyszalem ze montowales w tym extra liceum telewizor dla starej na urodziny z dodatkami(Plaski kineskop wyciety z blachy od malucha). Widzisz takie masz pomysly ze przewyzszasz swoja technika zoltkow, a moze twoja stara to Bubble?!
Ese aka Mefi
11-10-2005, 23:22
sting, misiu kochany, ceglowka to moze cie ktorys z twoich starych po pysku piescil. idz teraz dalej oprzed lustro pryszcze wyciskac. hardy przed monitorkiem? czemu nie skomentujesz tego ze nie przyszedles? koledyz nie mogli wpasc z toba? samochodzik sie zepsul? oj biedne dziecko, moze "koledzy" kupia ci nowego "maczboksa"? czemu nie skomentujesz tez tego ze na open battle w ogole cie nie widac? cwaniaczysz ze malo razy padles jak od low leveli ciagle wyciagasz kase? and btw, kto i kiedy powiedzial ze on ma 15 lat? -.-
Raks Ninja
11-10-2005, 23:28
sting, misiu kochany, ceglowka to moze cie ktorys z twoich starych po pysku piescil. idz teraz dalej oprzed lustro pryszcze wyciskac. hardy przed monitorkiem? czemu nie skomentujesz tego ze nie przyszedles? koledyz nie mogli wpasc z toba? samochodzik sie zepsul? oj biedne dziecko, moze "koledzy" kupia ci nowego "maczboksa"? czemu nie skomentujesz tez tego ze na open battle w ogole cie nie widac? cwaniaczysz ze malo razy padles jak od low leveli ciagle wyciagasz kase? and btw, kto i kiedy powiedzial ze on ma 15 lat? -.-
on sam w grze powiedzial ze ma 15 lat.
Sting wogule lubi cie ktos w tej grze oprucz twoich rl friendow? :)
niebierz pod uwage tylko twoich kumpli z gildi by gdyby niebylo wojny dawno by cie wyruchali na kase i powiedzieli pa i kick z romu :D
chociarz raz cie juz wy***ali to na forum pisales "Lecther sory i was drunken " HAHAHAHAHHA
Ja nie bede wyzywal Raksa...Kiedys go lubilem, ale teraz wiem, ze sie cholernie zmienil po wojnie i cos mu chyba na umysl padlo... Bic wlasnych qmpli tak bez powodu, ktorzy nic nie zrobili (mam na mysli Patta Aurea)..nie moge ;/
Dragonisek
12-10-2005, 10:22
@Cavesi
moze sie zabawim w Stinka..:D:D
Plax plax lecther i was drunked..plax don kill me
@Sting pamietasz jak plakales ,ja juz nigdy do RoMu nie pojde ,bo nie chce a za tydzien juz poleciales rodzyna z dupy wyciagac kazdemu :>
Dragonisek
12-10-2005, 10:27
Hm szkoda ze jestes idiota myslalem ze w wieku 15 lat chodzi sie do gm ale widze ze ty jestes wyjatkowo uzdolniony ze cie odrazu do lo wbili. Musisz miec heada jak Zordon z Power rangers bo to sa bajeczki dla takich dzieci jak ty. Jak cie w domu cieglowka po ryju wala to nie moja wina ze z krzesla spadles. Jak bys wychodzil z domu to pewnei w zime snieg by cie poparzyl. Te ostatnio slyszalem ze montowales w tym extra liceum telewizor dla starej na urodziny z dodatkami(Plaski kineskop wyciety z blachy od malucha). Widzisz takie masz pomysly ze przewyzszasz swoja technika zoltkow, a moze twoja stara to Bubble?!
Ja pie*dole ale ty jestes tepy jak but..i dalej po starych jedziesz ,pier*dole to forum kur*wa powiem Ci tak ,ze jak twoja stara ****ala watacha wilkow ,a twoje starego wyje*balo w dupe stado murzynow to kur*wa sory ****u ***any ale to nie moja wina ze jestes uposledzony bo z takim rodzicami to ty pewno jak gowno po promieniowaniu gama wygladasz...
Kto cie niedo****ie powiedzial ze mam 15 lat :> To ze twoja stara tyle lat miala jak ciebie urodzila to nie znacxyz ze ja tez tyle mam cwe*lu pierd*olony,czemu ****a nie przyszedles ostatnio???bales sie ???hehe piz*da jestes i tyle
btw. Dobrze wiedziec jakie bajki ogladasz -.- Pewno caly pokoj masz w plakatach power rangers ^,-
Pozdro niedoj*ebie i jak jestes taki cwany to next razem przyjdz jak sie ustawiasz piz*do
@Raks
Ehhhh..ty tez sie robisz po woli zalosny ,kiedys myslalem ze ty i jojo z calej tej ****nietej rodziny Ninja jestescie normalni,ale niestety teraz musze stwierdzic ze tylko Jojo jest wporzadku bo cala wasza reszta to banda niedoje*bow -.-
btw. W grze ci to mowilem ??huahua :D:D dobre...jedenj osobie w calej grze powiedzialem ile mam lat :> ...sysiuni ,tylko ona wie,a ty ile masz cwaniaku ??:> to wlasnie ty masz 15 ,wiec sie zamknij bo na Boguslawa nie mam daleko ^,-
Lol w wieku 13 lat chodz sie do gim. :P Ty chodziles do podtawowki kibelek :P
Smiejesz sie z Drag~ a sam gdzie trafisz jak siedzisz 8h przed Tibią. Sake Looser. Slaby jestes. Lamer :D
ragafewee
12-10-2005, 15:32
taaa sting i raks tacy są zdradzaja kumpli -.- Odkad nunek niegra to uslyszą cos o Nunku to co mowia ? Ze jest Debilem -.- a cemu? bo juz nie gra w tibie to mozna go wyzywac... noob rullezz ja pamietam jak tak mowiles sting -.- 3 miechy do tylu gdzies.
Pamietam jak kiedys Sting biegal na 18 lvl tym swoim pallkiem i byl spoko gralem wtedy moja 1sza postacia ... ,,Wukek''
Potem zalozylem sobie Knighta ,,Sir Anna'' i dosc dobrze znalem Zevsa , Zeveve (best freind in tibia, poklucilem ise znim ) znalem takze rodzinke Ninja o ktora tsie tutaj rozchodzi otoz kiedys Sting i Raks byli inni wogole Aurea byla inna polacy sobie pomagfali wzajemnie a teraz? Aurea to stracony swiat.
Aha Sting naprawde jestes zdeczka pogrzany
PS: majac 13 idzie sie do 1 gim Stinguś
PS2: Xnon jest spoko :) i Jojo
Pamietam jak kiedys Sting biegal na 18 lvl tym swoim pallkiem i byl spoko gralem wtedy moja 1sza postacia ... ,,Wukek''
Potem zalozylem sobie Knighta ,,Sir Anna'' i dosc dobrze znalem Zevsa , Zeveve (best freind in tibia, poklucilem ise znim ) znalem takze rodzinke Ninja o ktora tsie tutaj rozchodzi otoz kiedys Sting i Raks byli inni wogole Aurea byla inna polacy sobie pomagfali wzajemnie a teraz? Aurea to stracony swiat.
Aha Sting naprawde jestes zdeczka pogrzany
PS: majac 13 idzie sie do 1 gim Stinguś
PS2: Xnon jest spoko :) i Jojo
Masz racje... pamieta sie czasy jak nie bylo wojen i Ninja byli lubiana i szanowana rodzinka.. Teraz wszystko spieprzyli...Szczegolnie Raks. Xnona najmniej znalem, ale Jojo jaki byl taki zostal i chwala mu za to, ze ciagle jest spoko ziom :P
Sting_Ninja
12-10-2005, 16:27
Lol w wieku 13 lat chodz sie do gim. :P Ty chodziles do podtawowki kibelek :P
Smiejesz sie z Drag~ a sam gdzie trafisz jak siedzisz 8h przed Tibią. Sake Looser. Slaby jestes. Lamer :D
Sry ja chodze do liceum i nie klamie ze jak dragonisek ktory ma 15 lat i mowi ze do liceum chodzi. Widac roznice?;)
Sting_Ninja
12-10-2005, 16:34
Ja pie*dole ale ty jestes tepy jak but..i dalej po starych jedziesz ,pier*dole to forum kur*wa powiem Ci tak ,ze jak twoja stara ****ala watacha wilkow ,a twoje starego wyje*balo w dupe stado murzynow to kur*wa sory ****u ***any ale to nie moja wina ze jestes uposledzony bo z takim rodzicami to ty pewno jak gowno po promieniowaniu gama wygladasz...
Kto cie niedo****ie powiedzial ze mam 15 lat :> To ze twoja stara tyle lat miala jak ciebie urodzila to nie znacxyz ze ja tez tyle mam cwe*lu pierd*olony,czemu ****a nie przyszedles ostatnio???bales sie ???hehe piz*da jestes i tyle
btw. Dobrze wiedziec jakie bajki ogladasz -.- Pewno caly pokoj masz w plakatach power rangers ^,-
Pozdro niedoj*ebie i jak jestes taki cwany to next razem przyjdz jak sie ustawiasz piz*do
@Raks
Ehhhh..ty tez sie robisz po woli zalosny ,kiedys myslalem ze ty i jojo z calej tej ****nietej rodziny Ninja jestescie normalni,ale niestety teraz musze stwierdzic ze tylko Jojo jest wporzadku bo cala wasza reszta to banda niedoje*bow -.-
btw. W grze ci to mowilem ??huahua :D:D dobre...jedenj osobie w calej grze powiedzialem ile mam lat :> ...sysiuni ,tylko ona wie,a ty ile masz cwaniaku ??:> to wlasnie ty masz 15 ,wiec sie zamknij bo na Boguslawa nie mam daleko ^,-
Pff i kto tu na kogo najezdza?
No wiec nie mam specjalnie czasu na zabawe z dziecmi. Wole dziewczynki. Moze ty wolisz chlopakow tego nei wiem i sie chyba nie dowiem.
Nie mozesz kogos oceniac jak go nie widziales na oczy wiec ****a mozesz byc tylko ty. Btw. w twojich komentach na gg miales lat:15 :o Szybko rosniesz albo miales kilku ownerow ;)
@Temat: Temat mial byc o wojnach a nie o sporach miedzy graczami ;) Moze zmienmy name albo skonczymy to bo nie mam juz za duzo czasu na to ;)
Eny the Noob
12-10-2005, 17:15
OMG! Nawet Lisek Was tyra! Stringi i reszta waszej spolki, nie zauwazyliscie ze tutaj kazdy oprocz Ryin i Adi Olsztyna Was jedzie?
P.S Saint Gorgio poszedl do RoMu bo Lecther go hunci ... Ale spryciarz -.- Teraz go takze MI hunci xD
Eny the Noob
12-10-2005, 17:17
MWHAHAHAHAHAHAHAHA!
Koledownik
Oct 12 2005, 16:22:19 CET Killed at Level 69 by Qwenball Toots
Shit happens? :D
MWHAHAHAHAHAHAHAHA!
Koledownik
Oct 12 2005, 16:22:19 CET Killed at Level 69 by Qwenball Toots
Shit happens? :D
Gratz!
tylko mass logiem moga kogos zabic :<
ale frag to frag :p
16:30 Doneq: 16:29 Nexoriu: boszki
no i co sie chwalisz ze wypadly mu bohy jak juz je ma spowrotem...
16:34 Saint Gorgio: mam bohy Koledownika
16:34 Saint Gorgio: :>
rotfl..
Eny the Noob
12-10-2005, 17:33
@Endino Sanderrson nie padl na mass logu tylko przez swoj blad. No i co ze Saint Gorgio ma te boszki? Przeciez on sie wpakowal w takie gowno ze go i Lecther i MI hunci. A Koledownik pada bo expi.
@Endino Sanderrson nie padl na mass logu tylko przez swoj blad. No i co ze Saint Gorgio ma te boszki? Przeciez on sie wpakowal w takie gowno ze go i Lecther i MI hunci. A Koledownik pada bo expi.
Koledownik padl kolo domku Nozima jak mial pz locka:<
Eny the Noob
12-10-2005, 17:37
@Doneq To cos zmienia? Gdzie padl i jak padl nie ma wiekszego znaczenia bo frag to frag.
No to na *** oni sie chwala ze maja jakies bohy? ^^ jak kole juz je ma spowrotem...
Eny the Noob
12-10-2005, 17:41
Tricky padl :(
Tricky the Magician
Oct 12 2005, 16:45:50 CET Killed at Level 85 by Liam darkcrosser
Wlasnie trwa walka ...
You recognize Tricky the Magician. He was killed by Liam darkcrosser.:)
huehue
You recognize Tricky the Magician. He was killed by Liam darkcrosser.
padl jak bylo 18 Mi on ...
z tego mozna sie smiac a nie to ze koledownik padl...
Eny the Noob
12-10-2005, 18:00
On padl na walce a to zupelnie cos innego. I on nie kozaczy ^^
On padl na walce a to zupelnie cos innego. I on nie kozaczy ^^
no tak pasc w walce czy w trapie to zupelnie co innego...
Eny the Noob
12-10-2005, 18:37
Frag to frag ... :/
Dragonisek
12-10-2005, 18:48
Sry ja chodze do liceum i nie klamie ze jak dragonisek ktory ma 15 lat i mowi ze do liceum chodzi. Widac roznice?;)
Omg...ty jestes bez kitu idiota....nuhahaha udaje ze do LO chodze ....huahuahua
Nexoriu: koeldwonik wlasnie 16:38 Nexoriu: padl 16:38 Nexoriu: boszki etc.
/\
Masz te bohy? czy 8 lvl za***al z ciala? =(
17:51 Nexoriu: too late
17:51 Nexoriu: ;p
17:51 Nexoriu: kole owned
17:51 Nexoriu: ;D
17:51 Nexoriu: najs loot
17:52 Nexoriu: come to thais
17:52 Nexoriu: =p
17:52 Warning! The murder of Tricky the Magician was not justified.
Dragonisek
12-10-2005, 18:53
Pff i kto tu na kogo najezdza?
No wiec nie mam specjalnie czasu na zabawe z dziecmi. Wole dziewczynki. Moze ty wolisz chlopakow tego nei wiem i sie chyba nie dowiem.
Nie mozesz kogos oceniac jak go nie widziales na oczy wiec ****a mozesz byc tylko ty. Btw. w twojich komentach na gg miales lat:15 :o Szybko rosniesz albo miales kilku ownerow ;)
@Temat: Temat mial byc o wojnach a nie o sporach miedzy graczami ;) Moze zmienmy name albo skonczymy to bo nie mam juz za duzo czasu na to ;)
Jak na gowno obloze papierkiem i napisze czekolada to tez uwierzysz n00bie ???-.-
Mysle ,ze tak bo jestes tak tepy ,ze chyba kazdy juz to na tym forum zauwazyl...
Wolisz dziewczynki mowisz ??chyba takie 5 -letnie,co nie ???^,- Bo inne sa juz za silne i sie nie daja tak latwo :>
CZemu dalej lapsie nie odpowiedziales na temat tego ze tak kozaczayles z rl meeting i nie przyszedles :> ...hmmmm...bo piz*da jestes ???chyba tak,a raczej napewno....
I Nie Pier*dol ze ja po Tobie jezdze ,bo wczesneij za nim ja tu w ogole wszedl to po moich straych palancie jezdziles...
A zreszta kur*wa jesli jestes taki twardziel to wkoncu przyjedz zobacxzymy kto bedzie wtedy cwaniaczyl...niech ci bedzie ,ze mma nawet te 15 lat (rotfl)...a wiec wielki "Stinki" Ninja boji sie dziecka ???buhhahahaha
Widze ze masz kompleks na punkcie tego ze chodze do LO ,bo ty bys tam sie nigdy nie dostal :D:D
Powiedz wszytskim tu i teraz ile miales pkt lacznie i ile z testow to zobaczymy kto jest tepym idiotom :>..pewno zaraz temat zmienisz -.-
Jojo Ninja
12-10-2005, 19:43
ale Jojo jaki byl taki zostal i chwala mu za to, ze ciagle jest spoko ziom :P
Czemu? Tibia pierze mózgi, kto potrafi sie kontrolować niech gra, kto nie, niech nie wchodzi nawet na tibia.com ...
@Dragonisek:
Jak masz już zamiar kogoś podjechać, to chociaż z klasą, tylu błędów w wypowiedzi jeszcze nie widziałem, może czas wrócić do podstawówki? Tam chociaż uczą poprawnej polszczyzny :o
@To all:
Jeśli macie sie kłócić to nie na takich zerowych, powtarzam ZEROWYCH argumentach ... bo ja tu nie widze powodu do kłótni ... Wpuszczamy tu ludzi tylko z iq powyżej 90 ^^ To chociaż troche spokuju będzie :D
P.S: Thx za życzenia -.^
Dragonisek
12-10-2005, 19:47
Czemu? Tibia pierze mózgi, kto potrafi sie kontrolować niech gra, kto nie, niech nie wchodzi nawet na tibia.com ...
@Dragonisek:
Jak masz już zamiar kogoś podjechać, to chociaż z klasą, tylu błędów w wypowiedzi jeszcze nie widziałem, może czas wrócić do podstawówki? Tam chociaż uczą poprawnej polszczyzny :o
@To all:
Jeśli macie sie kłócić to nie na takich zerowych, powtarzam ZEROWYCH argumentach ... bo ja tu nie widze powodu do kłótni ... Wpuszczamy tu ludzi tylko z iq powyżej 90 ^^ To chociaż troche spokuju będzie :D
Jojo ****a kazdego pouczasz ze bledy robi :> to sa czlowieku literowki ...
Moze mi powiesz ze otrograficzne bledy robie -.-
@Endinio Stary zastanow sie co ty piszesz siedzialem dzis u jednego z czlonkow MI i widzialem co sie dzialo. Koledownik padl i nagle u was panika bylo online 12 i nagle zostalo 6 bo liama nie bylo liam sie lognal i nagle znowu wszyscy spowrotem login. Pytanie hmm... strach??
Jojo Ninja
12-10-2005, 19:53
Dobra, tam, Dragonisek nie tłumacz sie ...
Mam do was jedną małą apelacje, jak już macie sie ****a bawić w takie gówno, to idźcie robić OTsa, Przyjemne z pożytecznym, troche o php sie nauczycie :>
Jeśli was wciągnie of course
Jojo Ninja
12-10-2005, 19:55
@Endinio Stary zastanow sie co ty piszesz siedzialem dzis u jednego z czlonkow MI i widzialem co sie dzialo. Koledownik padl i nagle u was panika bylo online 12 i nagle zostalo 6 bo liama nie bylo liam sie lognal i nagle znowu wszyscy spowrotem login. Pytanie hmm... strach??
Hmm, nie wiem jak ci to wytłumaczyć, nie wiem czy chodziłeś na Historie, w każdym razie, czy jak byś był jednym z żołnierzy, poszedłbyś na wojne bez króla? Bo ja nie :>
Pozatym, nie lepiej poczekać rozsądnie na reszte ekipy, albo sie w*******ać w 10 masek na 3, mały bezsens nie uważasz? Troche inwencji twórczej, lepiej poczekać na jakąś wyrównaną ilość i pójść im w***ać :)
Dragonisek
12-10-2005, 20:04
Dobra, tam, Dragonisek nie tłumacz sie ...
Mam do was jedną małą apelacje, jak już macie sie ****a bawić w takie gówno, to idźcie robić OTsa, Przyjemne z pożytecznym, troche o php sie nauczycie :>
Jeśli was wciągnie of course
omg...Jojo kur*wa robisz sie juz zalosny jak twoi kumple....to ze nie pisze takich liter jak "ę" czy "ó" albo robie literowki to znaczy ze robie bledy??-.-
Pierd*ole kazdego tlyko ptraficie poprawiac :> Najpierw na swoja ortografie popatrz,a pozniej innych pouczaj -.-
btw.
A co do stinga to nie ja zaczalem -.-
Wiec kieruj te slowa do swojego kolegi :>
Jojo Ninja
12-10-2005, 20:08
omg...Jojo kur*wa robisz sie juz zalosny jak twoi kumple....to ze nie pisze takich liter jak "ę" czy "ó" albo robie literowki to znaczy ze robie bledy??-.-
Pierd*ole kazdego tlyko ptraficie poprawiac :> Najpierw na swoja ortografie popatrz,a pozniej innych pouczaj -.-
Niepodoba sie? :F Moja wina że nie lubie 13-latków, którym już nawet Bykom-Stop nie pomaga ? -.^ Ani Słownik? Pozatym już nie czepiaj sie tych literówek, raz Cie pouczyłem i styka, chociaż widze że i tak Sobie tego specjalnie do serca nie wziąłeś :D
@Jojo Moze masz racje poza 1 malym szczegolem z obu stron bylo po tyle samo osob wiem ze liam jest maszyna do zabijania ale czy to znaczy ze jak liam dostanie bana to juz koniec wojny wszyscy beda sie kochac itd??
ragafewee
12-10-2005, 20:15
Jadziecie tak na Dragoniska ortografie bo niepotraficie nic innego wymyslec??
Dragonisek
12-10-2005, 20:22
Niepodoba sie? :F Moja wina że nie lubie 13-latków, którym już nawet Bykom-Stop nie pomaga ? -.^ Ani Słownik? Pozatym już nie czepiaj sie tych literówek, raz Cie pouczyłem i styka, chociaż widze że i tak Sobie tego specjalnie do serca nie wziąłeś :D
Hmm...Mr. Miodek sie odezwal B)
Nie moge kiedys myslalem ,ze ty masz chociaz troche mozgo..sorry Jojo ,ale widze ze przebywanie ze Stingiem nie wplywa na Ciebie dobrze -.-
13 latkow ???ehhh....skonczyl 18 lat i wielkiego kozaka zgrywa :>
Najpierw skoncz szkole(jakas porzadna szkole ,a pozniej bierze sie za pouczanie innych :>
btw.
Co miales z polskiego ,ze tak sie madrzysz ???^,-
P.S. Szkoda ze nie mam takie fajnej stronki pod tytulem "Jak pisac" ,bo tam wlasnie bylo napisane ,ze z "ę" ,"ą" itp to pisza takie Pokemony jak ty...jak ja kiedys znajde to Ci tu wkleje
hmmmmm
@ dzisiejszy popis liama
ktos mowil ze MI zwiozlo by go jak psa<liama>, nie pamietam kto chyba damq u******* sie ze liama spokojnie knighci i palkowie zabija...widziales na filmiku co sie dzialo i teraz sobie przypomnij moje slowa: "sorca za h00ja nie dogonisz na tym lvlu knightem czy palkiem,sorca zabije tylko sorc..." i co? kto mial tylko szanse zabic liama jak nie fast'molt?
btw. to co liam dzisiaj zrobil jest poprostu osmieszeniem gildii murders~
nie dosc ze z romu & spolki bylo raptem 5-6 osob online,a z murders~ bylo 16 okolo.wiekszosc ludzi nawet nie wstydze sie tego ja nie podjal bym sie walki solo style jak on,co wiecej zdolal ubic trickiego i nie pasc mimo pzta i calej gildi na karku... kto teraz powie ze liam ma slabsze pvp od masakrowca? kto wciaz tak twierdzi gz 4 him,juz moge z takiej osoby sie smiac?
@Dragonisek:
@To all:
Jojo masz po czesci racje... my poki co panujemy nad soba, ale nie mozemy wiedziec co bedzie w przyszlosci... Sam z reszta wiesz co raks zrobil Pattowi - bylemu koledze ;/ ;( Pamietam jak gadales z raksem zeby zostawil Patta, ale on nie sluchal.. Mial po prostu gdzies to, ze Patt byl jego qmplem :( RAKS OPAMIETAJ SIE!
Dragonisek
12-10-2005, 20:27
hmmmmm
@ dzisiejszy popis liama
ktos mowil ze MI zwiozlo by go jak psa<liama>, nie pamietam kto chyba damq u******* sie ze liama spokojnie knighci i palkowie zabija...widziales na filmiku co sie dzialo i teraz sobie przypomnij moje slowa: "sorca za h00ja nie dogonisz na tym lvlu knightem czy palkiem,sorca zabije tylko sorc..." i co? kto mial tylko szanse zabic liama jak nie fast'molt?
btw. to co liam dzisiaj zrobil jest poprostu osmieszeniem gildii murders~
nie dosc ze z romu & spolki bylo raptem 5-6 osob online,a z murders~ bylo 16 okolo.wiekszosc ludzi nawet nie wstydze sie tego ja nie podjal bym sie walki solo style jak on,co wiecej zdolal ubic trickiego i nie pasc mimo pzta i calej gildi na karku... kto teraz powie ze liam ma slabsze pvp od masakrowca? kto wciaz tak twierdzi gz 4 him,juz moge z takiej osoby sie smiac?
Taaa...przyznaje ci racje...Liam ma zaje*biste pvp..Fast zawalił sprawe i bedzie im ciezko teraz z RoMem ,jednakze zdania nie zmienie ,ze z knightow to na tym servie jest najlepszy James Lome..jesli widziales filmy z wojny to wiesz o co mi chodzi ;]
Eny the Noob
12-10-2005, 20:52
@Ryin Skoro Liam jest taki dobry to czemu sie na Edron nie chce bic?
Ale mi wielki popis odstawil - Tricky padl przez swoj blad. A co do Koledownika to sie zgadzam z L4kim i sie nie wymadrzajcie bo on byl u goscia z MI wiec chyba troche lepiej sie orientuje, a pozatym on jest dobry w ta gierke (widzialem co potrafi) i wie czy ktos jest swietny czy nie.
//Nóp
Jojo Ninja
12-10-2005, 20:52
Hmm...Mr. Miodek sie odezwal B)
Nie moge kiedys myslalem ,ze ty masz chociaz troche mozgo..sorry Jojo ,ale widze ze przebywanie ze Stingiem nie wplywa na Ciebie dobrze -.-
13 latkow ?ehhh....skonczyl 18 lat i wielkiego kozaka zgrywa
Najpierw skoncz szkole(jakas porzadna szkole ,a pozniej bierze sie za pouczanie innych
btw.
Co miales z polskiego ,ze tak sie madrzysz ?^,-
P.S. Szkoda ze nie mam takie fajnej stronki pod tytulem "Jak pisac" ,bo tam wlasnie bylo napisane ,ze z "ę" ,"ą" itp to pisza takie Pokemony jak ty...jak ja kiedys znajde to Ci tu wkleje
1. Sting to za***isty koleś na RL
2. Pokemonem mówisz? Daje 100 zł że znasz wszystkie na pamięć -.^
3. Co miałem z Polskiego? W tamtym roku 5 i średnią 4.9, Any Questions about my Exprience?
4. Nie odgrywam kozaka bo skończyłem 18 lat, poprostu 13 lat to już stała sie tą potoczną granicą, na którą wszyscy bluźnią, jedynego fajnego Polaka z high lvlem i wiekiem 13 lat, Jest Bysiu z Secury
Eny the Noob
12-10-2005, 20:57
Jojo zdawales mature? Jak tak to sie pochwal co na niej miales - bo w szkolach to roznie oceny sa wystawiane, biorac pod uwage ze pewnie chodziles dla niepelnosprytnych.
Jojo Ninja
12-10-2005, 21:11
Jojo zdawales mature? Jak tak to sie pochwal co na niej miales - bo w szkolach to roznie oceny sa wystawiane, biorac pod uwage ze pewnie chodziles dla niepelnosprytnych.
Zapewne ty wiesz coś o maturze, skończ Gimnazjum, pogadamy
mam sie zastanowic nad czym? cos zle napisalem ?
i lognelem sie dopiero kilka min po tym jak Koledownik padl... i nawet z 5 nie bylo... a Mi 17-18
to zalatw bana liamowi to sie przekoansz jak bedzie, przecierz RoM uzywa aimbotow!
@Eny~:
17:17 Enyome:SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPA MSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMS PAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPA MSPAMSPAMSPAMSPAMSP
Rotfl ^^
Sting_Ninja
12-10-2005, 21:17
btw.
A co do stinga to nie ja zaczalem -.-
Wiec kieruj te slowa do swojego kolegi :>
Co juz nie pamietasz kto ci zawsze dupe ratowal?^^
Eny the Noob
12-10-2005, 21:19
Akurat wiem cos o maturze. OMG! Doszedl moj spam - myslalem ze dal mi ignore no ale to inna sprawa xD Czemu to Cie tak smieszy?
Raks Ninja
12-10-2005, 22:08
@up
widac ze jestes debilem bo normalny nie spamuje>.<
Dark polo
12-10-2005, 22:24
Chłopy spoko, przestańcie już. Topic robi się do dupy;/
@Raks
Wyluzuj stary, bądź taki jak kiedyś.
@Jojo
Nie przeginaj i nie pogrążaj dobrego zdania o Tobie.
@all on this topic
Przestańcie już, chciałbym, aby Aurea znowu była ROX. Jeżeli raks, sting i inni Pa z Romu się nie uspokoją to serwer zostanie w końcu tylko dla nich, a zobaczymy jak długo tak pograją.
Apelacja do ninjas.
Stop Pa.! :D
Ps. Jojo wszystkiego najlepszego- sorka, że tak późno, ale pracowałem :P
Kiedyś byliśmy nawet w jednej gildii i chętnie wróciłbym na auree, ale po co mi te problemy? Aurea powinna zawsze być rox:)
Pozdro
Raks Ninja
12-10-2005, 23:38
@up
Myslisz ze jak MI by wygralo wojne to oni by nie robili PA?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.