Pokaż pełną wersje : Obsidia WAR
Nazg zrozum, ze ja nie mam zamiaru sie klocic i zabijac bo kolo mowi ze jest tu od 5 godzin a to nie prawda. ten cave jest zbyt maly abysmy sie mogli mijac nie zauwazajac sie. ale niezabija jakiegos 11-lvlowca bo to io mnie bedzie zle swiadczylo. ja mam wiecej dziurek gdzie zawsze moge sobie poexpic i nie narzekam.
a jesli nawet zaczelam bym "mordowac" tych pajacow cwaniakujacych to co?? nie mam zamiaru pozniej kryc sie bo on mial hi lvla i teraz mnie sciagaja bo malego lvlka zabilam. i co wtedy? pomozesz mi? pamietaj ze nie zawsze zkazdym da rade sie dogadac.. patrz: Lord Erus.
p.s. mam liczyc ze mi pomozesz w razie "w"????
Pitt: ja pracoholiczka!!!!!!! piatek swiatek czy niedziela.. a ksiedza to wyslij do mojego szefa moze go oswieci z deczka ;)
Suv Dragonslayer
16-10-2005, 17:57
post usuniety bo mi tak Elixer radzil
@ Sol
Dla damy wszystko ale jak widac nie gram juz na obsidi...czasem zaloguje i pogadam z ziomkami[ czekajac na new serwa ].
A tak mam dobry odpoczynek..wiecej czasu dla ziomali z rl :D ... Nie musisz zabijac takiego lol lvlelowca wystarczy jak go zjedziesz bo deepred Hp i loozik sam pojdzie a jak napisze jego prot to z nim porozmawiasz i sie sytulacja wyjasni...najczesciej jest tak, ze wasal z***ie swego giermka za to co od*******a. Chyba ze trafisz na giermka np. Erusa. Ten serwer jest cool i z checia bym gral na nim ale za duzo pausowalem przez ***anych swe z azury <grrrrr> Ja wole byc w Top 25 :D
@ Suv nie kozacz chlopcze..ty chcesz qrwa pisac poradnik dla kogos co w tibie gral jak ty jeszcze jadles swoje gile z nocnika??<po***alo??>
to, ze jestes w Aurora nie znaczy, ze jestes bezpieczny wiec nie pyskuj :baby:
Suv Dragonslayer
16-10-2005, 21:18
Buehehehe :) wiesz bo jak ja cos z***ie mam odwage sie przznac ale jakwuazam ze mam arcje to bronie tego stanowiska :) jak w zyciu normalnym codla innych jest sufitem dla innych jest podloga " no Sol wytlumacz chlopakom jaka to byla lekturka w klasie maturalnej :) heheh no Suv zreszta ty mi naprawde poradnika nie psiz dziekuje za dobre checi ale chyba se poradze :) NAZG : dziekuje szefie za obrone :) no bo jak to w tibii jest raz na wozie raz podwozem caly czas to Katmai mowilemale on byl pewnie siebie :) Suv uwazaj bo wujaszek Kiroy ma jeszcze cos w swojej główce :) hrhrhr zartuje teraz biore sie za exp bo w koncu providera od netu zmienilem :) zyzce wsyztskim milej nocki odezwe sie pewnie jutro jak wroce z univerku papa :)
Buziaki : Rodzina Sol and Nazg and Awolverek :) and Borgo :) :cup: :* :p
Dzieki Kiroy za pozdrowienia :)
Widze że nadal wielu z ludzi nie potrafi podejsc do expa for fun tylko traktuja go jak codzienny obowiazek. I co to za przyjemnosc dziennie ubijać na smokach 150k ale niewiedzieć jak sie idzie na elephant questa (bo to taki badziewny quest przeciez :P), że pallkiem na 8 lvl można chodzić na mumie albo nawet na vampa jak sie wie jak, że połowe cave'a z dworcami biega się jako kurczak (uwielbiam sski z takich akcji :) ), albo że pod faimor hills w podziemiach jest guildhouse. Tibię można też zwiedzać moi drodzy, robić funowe questy i mieć z tego o wiele wiecej zabawy niż nabicie nawet miliona expa.
Poszukajcie też takich małych przyjemnosci bo inaczej wasza gra stanie się smutna i znów pójdziecie na nowe servy z nadzieją że tym razem bedzie lepiej.
A co do wywalania z expowisk low leveli za pomocą miecza to przez taki numer opuściłem Morgane, bo się okazało że gość miał protekta zbyt wysoko, kosztowało mnie to sporo kasy i chęć do gry. Dlatego właśnie nauczyłem się że takie zachowanie jest dobre do czasu... w końcu kiedyś trafia się na nie tą osobę co powinno i jest RETIRED :/ No ale dzieki temu jestem teraz tutaj i bawie się o niebo lepiej (zawsze jakiś pozytyw :D ).
GZ dla Xarabka z okazji invita do NG, szacunek dla wszystkich którzy jednak zostali na Obsidii i uściski dla mojej gildii (pokażmy im swoje rl twarze :P )
Życzę wszystkim miłej gry :)
Yours
Borgo
^Awolver^
17-10-2005, 09:38
takk po pierwsze kiroy dzieki za buziaki :D
tak po drugie gh w femor hills jest extra :) (jeden z moich ulubionych)
po trzecie rozpisujecie sie na temat o wojnie ? jesli tak to chyba mowicie o forumowej wojnie suv vs all world ;)
hehehe no Borgo az milo sie czyta twoja notke :) hehe jesli ma ktos MSN to chetnie podam swoj i tam mam foty :) zyzce mlego dnia lece ns snadanko i na univerek milego dnia :) :cup:
hrreheh a ja z przyjemnoscia porozmawiam na skype np z sweet Sol :D
[[wczoraj dopiero sie podlaczylem do skype . za***ista sprawa :D eherhre]] B)
Suv Dragonslayer
17-10-2005, 17:49
ale wy macie problemy ;]
just play :P
pozdro nazgool (...)
Suv Dragonslayer
17-10-2005, 20:00
Suv Dragonslayer
17-10-2005, 20:53
^Awolver^
17-10-2005, 21:23
humm... wojna Suv vs reszta swiata >.< szkoda ze nie wypowiadaja sie tu ludzie ktorych znam w grze i uwazaja ze kiroy to pajac(tak doslownie zostal nazwany) albo ogolnie go nie lubia(a kilku takich znam) wiec trudno tu mowic o wojnie, mozna raczej mowic o znecaniu sie ludzi nad 13latkiem ktory ma nie po kolei w glowie :D bo nie twierdze ze jestem mistrzem jestem boski jestem swietny i wogole nie mam wad...zalet sie we mnie ludzie na forum doszukac nie moga, wasza strata, ja i tak bede gral(jesli nie bedzie lagow =S) i bede mial przyjaciol, nie was to innych B)
pozdrowienia dla Awolverka, Kalso, Wolf'ow, Nezava, Bevitha i Aurorki :)
yours young noob, Suv
po pierwsze : cezemu wszyscy pisza "Awolverka"? :)
a po drugie wkurzasz ludzi tym ciaglym wypowiadaniem ze masz 13 lat. Te ubulewanie nad soba samym jest denerwujace :D
a ja dla odmiany pozdrawiam Loda Erusa ;)
^Awolver^
17-10-2005, 21:28
suv jedna jest prawda : trzeba bylo zostawic erusa w spokoju gdyz potrzebny jest taki jak on na serverze (najwiekszy pa) teraz gdy go "nie ma" kazdy cos z tego zaczerpnal i zaczynaja byc problemy ....a co do kiroya 20k to przegiecie ale 10k slusznie nawet... millido zapalciles za to ze jeden koles cie chcial wywalic z cave wiec czemu masz nie zpalcic kiroyowi ktorego oczernailes na forum?
Suv Dragonslayer
17-10-2005, 21:53
chyba Lorda a nie Loda ;p a kiroy ciagle nie powiedzial mi za co =| to co mialo byc raczej brane jako zart, a nie doslownie przyjal ze go to obrazilo
edit: jesli ktos zostal NIESLUSZNIE obrazony przeze mnie, przepraszam
21:12 Suv Dragonslayer: i nigdy ode mnie nic nie chcesz?
21:12 Kiroy Wind: nie
<zaplacilem 10k>
21:12 Kiroy Wind: lol
21:12 Kiroy Wind: tzn ze nie
21:12 Kiroy Wind: ze bede chcial
21:12 Kiroy Wind: XDXd
21:12 Kiroy Wind: NARAZIE FRAJERZE POLICZMY SIE POTEM
forumowicze swiadkami, mam nadzieje ze tylko se jaja juz robi
^Awolver^
17-10-2005, 22:10
chyba Lorda a nie Loda ;p a kiroy ciagle nie powiedzial mi za co =| to co mialo byc raczej brane jako zart, a nie doslownie przyjal ze go to obrazilo
<zaplacilem 10k>
a teraz zaganaisz czyli tez go denerwujesz :) mam nadzieje ze teraz bedziecie sie ignorowac....
[Suv jak już tak pieniądze rozdajesz to mi tez coś parclkiem możesz podesłać :P :p :p
grrrr Suv z mila checia pojde po Ciebie z kiroyem..Kiroy odezwij sie na gg bo nie chce mi sie wbijac na Obsi nie majac w list vip targeta juz ;/ :evul:
hmmm co ja moge powiedziec ... moze sie unioslem troche fakt ale czlowieku rozmowa z toba to normalnie ciezka sprawa zastanawialem sie czy ty jestes taki glupi , tepy czy specjalnie mnie prowokujesz .... normalnie stary dawno mnie tak ktos nie wyprowadzil z rownowagi ... no widzisz teraz to piszesz ze to zarty hmmm jescze pare godzin temu sie nie zapowiadao na zarty ... wiec jesli chcesz ze mna zyc w zgodzie zachowuj sie jak czlowiek ( dojrzalosci od ciebei nie wymagam tylko szacunku i nie odwalania schematow ) a nie przepuscilem ci tego bo moze to ci da lekcje nie jak tracic kase ale jak szanowac starsze osoby i abys nie myslal na przyszlosc ze w tibii nie obowiazuje takie zasady jak szacunek prawda itd wez se do serca to bo wiesz w sumie to mi troche glupio ze amsz 13 lat a ja od ciebie kase ciagne ale widzisz stary to ty non stop piszesz kiroy to kiroy tamto i walisz do mnie z pupci caly czas ... nie lubie wystepowac w roli kata ale za jakies 3-4 lata zaczniesz rozumiec mnie i moze bedziesz postepowoal tak samo :) badz mial inne zachowanie :) i jesli nic nie bedziesz odwalal i typu wyzywal od PA itd noobow itd ze skonczysz z PA niejednoznaczne grozby to naprawde mozemy zyc w pokoju jak sam pisalem predzej ja zapomnialem ale widac ty nie no szkoda bo ja slucham twoich racji i cie nie wyzywalem nigdy przedtem tylko probowalem rozmawiac dzis moze i za bardzo cie pojechalem ( dostanie mi sie od SOL ) ale zrozum w Tibie graja rowniez ludzie nie komputer wiec ludzie nie maja standardowych modeli zachowan i jak kogos zdenewuejsz tak ktos ci za to zaplaci :) kolorowych snow pozdro :) :cup: 8o :D :) ;) :p :]
aha i do wszystkich ludzi jesli ktos chce wiedziec ile mam kasy z checia udziele takiej odpowiedzi i ta kasa Suva to nawet nie jest 10 % czystej mojej kasy to nawet nie ejst 8 % calosci :) wiec nie robie tego dla aksy :) wkurzales mnie zawsze zawsze am mz toba problemy co ja sie staralem zyc z toba w zgodzie to ty jak nie dowalasz mi w grze to na forum dzis miarka sie przebrala i prosze nie napelniaj jej znowu nie chce mi sie ciebie huncic ale na Boga opamietaj sie wiesz mam na uwadze ze ejstes mlodszyale kurde mam tez swoje nerwy czlowieku zrozum to :) jak nie ebdziesz mi wrzucal to i ja cie zostawie ale jak ty miebdziesz znowu sie odgrazal all time to znowu cie zhunce i w kolo macieja nie chce nic od ciebie ale sie nie czepiaj i mnie nie jedz ani nie kombinuj z ludzmi pzreciwko mnie :) ahhh i znowu sie zdenerwowalem ... a na poprzednich serverach nie mialym takich problemow a tu jak nie Katmai to Suvale i tak Suv jest lepszy bynajmniej mowi co mu na duszy lezy hrhrhr ;) ok lecem niewazne pozdro dla : Sol Awolverka Nazga Borgo i all family the wolf :cup:
pitt6ull
18-10-2005, 02:08
LOL ale fajnie sie Polska jednoczy ;] a tak swoja droga mam 2 x wiecej lat niz Suv. Wczesniej nie zauwazylem ;]
hehe Kal niezle niezle :) a co do polski to wiesz na wsyztskich serverach jakich gralem to Polacy nie byli jednosci :) ani danubia ani saphira ani arcania berylia nigdzie ani tez obsidia :) na hibernie etz nie :P wiec wiesz kazdy trzyma ze swoimi znajomymi :) ja trzymam z NG ale ludzi neutral nie ruszam bo mi nie potrzebne do szczescia ruszc kogos za nic ale niektoryh polakow nie lubie badz nie trawie i zcasami zdarza misie zdenerwowac :) hehe elcem spac kolorowych snow papa :) :cup:
pitt6ull
18-10-2005, 02:44
A ja gralem na shiverze i tam jednak stalismy sie zjednoczeni. Mimo duuuuuuzych roznic w lvl (venzuela 140 my max 82 ) to nie dalismy sie PA i dzieki nam wybuchla wojna kontra PA ktora trwa po dzis dzien ;] Ale co prawda to prawda malo mlodych ludzi wie jak sie gra w tibie;] Mysla ze jak nabija lvl to rzadza .Pozdrawiam wszystkich milosnikow prawdziwego RPG oni wiedza co i jak ;]
hehe Pitt ehhe no widze ze mnie rozumiesz bynajmniej mysle podobnie ... nasz kochany Suv ;) wbil 43 lvl i zaczyna mi mowic co mam robic kogo huncic kogo nie ... poradnik dla mnie pisac itd to jzu troche zenujace dla mnie :/ale nie zebym nie chcial slsyzec kretykiale wiesz ciagle naajzdy na mnie juz mi sie znudzily akurat mial wczoraj pecha troche bylem zdenerwowany on dolal oliwy i ma ... ;) d;atego dear Suv naprawde wez sie za exp albo tyle sie nie wymadrzaj :) masz prawo do wlasnej opinii ale w taki sposob aby nikogo nie obrazac ani nie najezdzac :) zyzce milego dnia pozdro dla White Wolfs , Awolverka ( dlatego pieszczotliwie bo jestes kochany i milutki ):) Nazga i reszty uzytkowinkow dla Suva pozdro takze :cup:
^Awolver^
18-10-2005, 09:43
Drogi Kiroy'u
Ja tez cie kocham a tak na prawde ejstem pluszowym misiem podlacyzm do procka ;D
tak realnie to kiroy akceptuje fakt iz sie go krytykuje ale bez przesady ( ja nigdy nie rpzesadzam :) ) i jak dotad na mnie moj kochany wujek nie byl zdenerwowany :)
;) :] B) :) hehe oj Awolverku ty Łobuziaku ;) wiesz jedni mnie kochają inni nienawidzą:) wiadomo że dla swoich jest do rany przyłóż a dla wrogów jestem jak najgorszy koszmar :) nigdy nie da sie wszystkim dogodzić PA ebdzie zawsze beda silniejsi i slabsi ... to normalka ale tylko normalna rozmowa i kulturalna mozna jakos do lduzi trafic przedstawic argumenty itd :) nie jak cie NIEKTORZY ... wyzywaja krzycza i oczekuja od razu ze wszystko ebdzie po ich mysli a tak niestety nie jest :) hehe tak awolverku bardzo cie lubie bo jak byla wojna to nie sciemniales i nie plakales tylko walczyles i pokazales ze amsz jaja :D 8o ale ogolem ja tam lubie wszystkich ale jak ktos mnie dosiebie zrazi i nie stara sie etgo anprawic to nie zawsze mam cierpliwosc :) i nie mowie ze nie robie PA zdarza misie jak kazdemu w zyciu :) lece dokazo po bolty wracam po 2 miuntach i juz mi ktos siedzi to mnie poniesie czasami ale oglem Kiroy tez czlowiek i uczucia i rozum swoj ma :) hehe jakby ktos chcial moje foty zobaczyc to mam na msn dajcie znac to pokaze :) zycze milego dnia trzymajcie sie wszyscy :) " trzymajmy sie ramy to sie nie posramy :) " :cup: :D :p
aha co do wojny :) to tak Elixer w NG ( moj bro :) ) kilka osob ma comment protect ludzi z NG wiec nie bedzie zadnej wojny bynajmniej z tego co mi wiadomo nikt w Ng o niczym tkaim nie rozmawia wiec po co sie doszukiwac dziury w calym :) narazie ejst spokoj cisza i wszystko jest pieknie :)
lecem sie pouczyc :D :cup: zajrze tu potem papa :) :cup:
Suv Dragonslayer
18-10-2005, 13:58
to co robisz swiadczy o tym jaki jestes~
lemme play in peace
Slyth ja nie rozdaje kasy tylko zaplacilem z przyczyn...no wlasnie, bo kiroy poczul ze go urazilem
Hmmm Kiroy Polacy potrafia sie zjednoczyc ale to w bardzo trudnej chwili..Znow przetocze Azure tam Polusy byli w roznych gildiach [ nawet w swe :D ]
Do czasu gdy swe okazalo swe oblicze zabijajac 100 Przemka :D [ wtedy bylo 3 setnych :D ] od tamtej pory Polusy sie zaczeli jednoczyc i w wielkim stylu wygrali z tyranem
~~< H a i l >~~
:cup: :cup: :cup:
ps,, a ja juz myslalem, ze bede mogl sie lognac na Obsidie by kogos pogonic/zabic ;/
<zaplacilem 10k>
no wlasnie powiedzial ci za co masz zaplacic. wiec co moge powiedzie. zycie nie jest bajka.
ps,, a ja juz myslalem, ze bede mogl sie lognac na Obsidie by kogos pogonic/zabic ;/
ja ci znajde kogo mozna pogonic :D wiec jak cos to msg mi :)
^Awolver^
19-10-2005, 14:52
kochany kiroyu ,vj tez cie abrdzo szanuje i w ogole w ogole na wojnie pokazales ze nadajesz sie na prezydenta :D i na wątpie abyśmy keidyś stanęli po przeciwnych stronach na wojnie =] (jezlei jakas keidys bedzie :) )
no no 30 stron ;]
hardkore
a ja odzyskałem 5 dych ukradzione przez Nazgoola :] :P
^Awolver^
19-10-2005, 21:00
aha i co zainwestujesz je w wojne? qrde aż się boję co teraz bedzie sie na bosidii dzialo jak dozyskales 5 dych! jaaa... przeicez teraz bezie taka wojna o nie.... troche nie na temat mowisz ale wybaczam :)
Ten post, nie będzie o wojnie, bo jej nie ma. Więc nie mam zamiaru udawać, że coś tam nawiązuje do tematu.
Post jest o ludziach z Next Generation.
Wczoraj wieczorem wraz dwoma sorkami z White Wolf byłem po raz pierwszy na necro na darashi (już kiedyś pisałem, że gram od niedawna i dopiero się uczę :D , dlatego byliśmy tam w trzech). Po kilkudziesięciu minatach pojawił się Yunichi i kulturalnie zapytał się o której kończymy, poinformowaliśmy go że około 2.00. On na to że ok, idzie na vamp hell. Żadnych marudzeń, żadnego najmniejszego PA. Po chwili wpada Mannow i ta sama sytuacja, kulturalna rozmowa, do której, jaki loot, itp. Świetni goście ogólnie z tych dwóch playerów :D .
No a teraz druga strona medalu. Dzisiaj około 17.00 stoje przed domkiem, a tu nagle na ekranie pojawia się Skulterpa Ulpaulp <51 royal> i bez żadnego hi czy spier...aj zaczyna do mnie tłuc. Zwiałem do PZta i sie pytam: za co? a on na to: "powiem jak ty mi powiesz na ilu hp zostaleś", no to ja mu grzecznie odpowiadam, a on na to zrobił jakąś głupią minkę (do dziś nie rozumię połowy tych waszych emotek :P) i jedyne co ze swojej klawiatury wydusił to "cya, pCe" :/ ??? Nie rozumie kompletnie takiego zachowania. Widocznie im niższy level w NG tym większy kozak.
Opowieść bez głębszych morałów.
Pozdrawiam all ludzi co jeszcze czytają ten temat. Witam spowrotem na serverze Katmai'a i Seintless'a - dobrej gry panowie.
Yours
Borgo
P.S. Może czas założyć inny temat o Obsidii, bo ten o wojnie jest totalnie nieaktualny.
A ja mam takie pytanie... Suv Ty nie masz swojego zdania???? Jeśli coś napiszesz, bądz odpowiedzialny za to co zrobiłeś [większość i tak przeczytała i wie jaka była tam treść]. A tak jak dla mnie to nie masz facet odwagi...
Jak będą kazać Ci obciąć sobie palec też to zrobisz?
Pozdrownienia dla wszystkich wypowiadających się w tym temacie.
Kabanosek
20-10-2005, 00:07
Ostatni raz wypowiadalem sie dosc dawno temu(DAWNO) !! Ale teraz na obsidi zrobilo sie za***iscie ! Narazie najlepszy swiat na jakimkolwiek gralem ... Tylko jeden koles mnie wk..wia jest z pol i z NG i jest najwiekszym palantem na tym swicie nie chce mowic publicznie kto to jest ale chyba wiakszosc sie domysla !!!!!!!!!!!!!!! Pzdro dla wszystkich forumowiczow i dla graczy z obsidii !!!!! SEE YOU IN TIBIA!!!!!!!!!!!
pitt6ull
20-10-2005, 12:22
Heh mnie nikt z NG nie ruszyl , jednak jakby mnie zabil bez powodu to bym sie mscil nawet za koszt opuszczenia serwa(no chyba ze zaplaci odpowiednio zebym w miare szybko odzyskal stracony lvl i mlev z nawiazka). Ogolnie mam respekt do innych graczy i tego samego respektu od nich oczekuje. Obsidia mi sie podoba , mannow jest ok. Narazie dzieki Bogu nie spotkalem sie z PA. Nikt z Ng czy innej gildi mnie nie wywalal z expowiska jesli bylem tam pierwszy. Jedyne proby przejecia expowiska byly przez slabych osrancow protegowanych przez kogos z NG ale konczylo sie na tym ze pogadalem z protektorem i kazal mu spadac z mojego miejsca ;] .Nie rozumiem tego ataku na borgo. Ten 51 pall powinien sie grzecznie spytac czy moze test hita a nie bije jak chce. Widocznie chce byc huntowany. Pozdro cala moja rodzinka, wszyscy znajomi z obsidi i paczka moich wrogow tez ma pozdrowienia (ciagle nie chca sie wlogowac grrr :P )
You can loose your lvl's, skill'sor mlev's but remember to never loose your soul.
-=Loyal to my people untill the End.=- sign Andy
Powiem wam tak, Skulterpa Ulpaulp i nick podobny to koledzy mannowa i innych dzownych osobek. I to co sie stalo z borgo to nie pierwsza taka sytuacja. mam kolege ktory tez padl z jego reki bo mial juz malo hpekow. a odpowiedz dlaczego go zabil. bo po co ma sie meczyc i tak ledwo zipial. dla niego to zabawa bo uwaza sie za jednego z "bogow". nie ma sensu z nimi gadac bo ich to bawi. widzialam ich zdjecia i powiem jedno: mlodzi cwaniacy.... maja duzo czasy robia szybko lvle i uwazaja sie za nie wiadomo kogo.
zycie nie jest bajaka nawet w tibi. ale ma sie szczescie i sie gra bez problemow albo ma sie pecha.
pozdrawiam was wszystkich
wasza Sol The Wolf
no no 30 stron ;]
hardkore
a ja odzyskałem 5 dych ukradzione przez Nazgoola :] :P
hmmmm powiedz jakie 50dych a po 2 nie pamietam zebym ci wysylal 50dych co sie w twojej glowie na***alo??
opowiedz w szczegolach...tylko nie tak jak kiedys ...ma byc krutko, zwiezle i na temat !! :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Widze, ze rodzinka Wolfs zlozona jest z doroslych osobnikow <szacuka>
a nie jak takie bachory jak Suv czy Slyth omg f :baby: :baby:
^Awolver^
20-10-2005, 13:14
te ich real zdjęcia to uważam ze albo robili na jakieś imprezie ( w co wątpie ) albo po prostu robili tak eby wyjsc stereotypowo "fajnie" to znaczy niby że się non stop bawią , piją alkohol a przy tym grają w tibie i na tym polega ich życie , oj jezeli na prawde wygląda tak ich życie to im współczuję a jeżeli tak nie wygląda to też im współczuje tego ze nie chcha pokazac jacy sa na prawde , a jezeli nie chcha tego poakzac to po co w ogole dali takie zdjecia na homepage?
btw. zdjęli mi gips po miesiącu , niedługo znów zacznę expić porządnie ^^
<<<<TU ZNAJDOWAŁO SIĘ ZDJĘCIE ------------ JEDNAK ZOSTAŁO
USUNIĘTE Z POWODU BRAKU DOWODÓW
POTWEIRDZAJCYCH WYGLĄD TEJŻE OSOBY>>>
hmmmm powiedz jakie 50dych a po 2 nie pamietam zebym ci wysylal 50dych co sie w twojej glowie na***alo??
opowiedz w szczegolach...tylko nie tak jak kiedys ...ma byc krutko, zwiezle i na temat !! :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Widze, ze rodzinka Wolfs zlozona jest z doroslych osobnikow <szacuka>
a nie jak takie bachory jak Suv czy Slyth omg f :baby: :baby:
no to sluchaj wyrosniety dzieciaku
twoj kolega ktory wystawil twoja postac na allegro, okazal sie uczciwym czlowiekiem i dowiedziawszy sie o tym ze niedales mi passow do twojej postaci po dostaniu pieniedzy, przeprosil i wyslal mi 50 złotych
sam go o to zapytaj...
[cut]... i paczka moich wrogow tez ma pozdrowienia (ciagle nie chca sie wlogowac grrr :P )
Pitt wkońcu się zalogują na dłużej (bo narazie zachowują sie jak tchórze) a wtedy sprawiedliwość wymierzymy :D
no witam :)
kabanosku :) ciesze sie ze cisie podoba ten swiat :) ale chyab zbytnio nie ebdziesz barny pod uwage skoro nie piszesz z main chara :) po drugie jestes tylko jednym z wielu noobkow ktorzydostali po pupci placza :) chyba ze juz nas odwiedzales tylko zmieniels name na Forum :) Looser :P heeheh kolejny dzieciak co trzesie tylkiem sie ukazac :P a nie stac go na beztronna krytyke tylko placze na Forum z zazdrosci :D:D:D Frajer :)
Borgo:
hmmm no wiesz bardzo mi przykro z tego powodu :( wiesz nie amm poejcia dlaczego tak sie stalo ale zwroce mu uwage ze ejstes moim ziomalem i niech sie opanuje no Skulterpa tez moj ziom ale nie powinien cie nigdy ruszac !! a co do necro to gratz :) fajnie ze sie udal huncik :) i widzisz Mannow i Yunichi to spoko goscie tylko jak do ludzi trzeba podchodzic bez uprzedzen a nie jak dzieciaki wpierw placza a potem psiza PA :) mnie nie raz denerwuje pytamsie kiedy konczy to psize albo nie wiem albo ze kolejka ejst a poem kopalnia wolna bo nie umie normalnie powiedziec :P a jednak dorosly z doroslym sie dogada :) a co do tej foty to to nie ejst rl skulterpa napewno bo ja skulterpe znamiwidzialem i to nie on w 100 % :)
a co do Kamai Borgo napisales ze wrocil :) dla mnie to tam powietrze nie ebde z nim gaadl bo go nie lubie :) ale nie zamierzam z nim wojwoac bo swoje juz gosc przeszedl :) chyba ze znowu zacznie te swoje dziecinne najazdy to jak mowia do trzech razy sztuka :)
Co do wojny to owjny zadnej nie ebdzie z Aurora bo to z reguly spoko kolesie , choc posluchy chodza ze etz wala PA :) ale za 2-3 osoby calej gildii sie nie ocenia :) ale wojny nie bedzie wiec spoko :)
Borgus SOl Pii :) jak chcecie msn lub gg dajcie znac mzoemy wymienic poglady lub cos takiego hrhrhr :) pozdrawiam was goraco :D :cup: 8o :] B) :) ;) :p
p.s sorki za literowki ale klawka mi nawala :D
moje gg kiroyku :) 1040343
POZDROWIONKA!!!!!!!!!
zapomnialabym ;)
Slyth ale ja czegos nierozumiem. masz pretensje do nazg ze nie dal ci passow a teraz piszesz ze to jego kolega sprzedawal jegopostac. nie uwazasz ze jest to troszke pokretne??? jak mozna sprzedawac cos co nie jest twoja wlasnoscia tylko kolegi o.O
no teraz to ja sie nie dziwie ze Nazg tak zareagowal.
no ale jak odzyskales kase to sie ciesz..... choc nadal nie rozumiem pretensji do nazg :/
^Awolver^
20-10-2005, 17:05
@up up
Jeżeli to nie jest jego zdjęcie to sry , a być może to on ale nie poznajesz go bo jak widać trzyma puszkę w prawej ręce i jakąś głypią minę zrobił , jezeli natomiast mylę się ( co ejst bardzo możliwe ) to sry ale ma to zdjęcie z albumu w ktorym byl podzial na tibia , w ktorej znajdowaly sie foty miedzy innymi skulterpy ale bylo tez real life w ktorym byla ta fota podpisana jego nickiem , dałem to tutaj poniewaz skulterpa na pewno nie oglada forum tibia.pl ( przynajmnije polskiego ) . Więc postanawiam usunąć tą fotę a chętnym może dam link do tego albumu
moje gg kiroyku :) 1040343
POZDROWIONKA!!!!!!!!!
zapomnialabym ;)
Slyth ale ja czegos nierozumiem. masz pretensje do nazg ze nie dal ci passow a teraz piszesz ze to jego kolega sprzedawal jegopostac. nie uwazasz ze jest to troszke pokretne??? jak mozna sprzedawac cos co nie jest twoja wlasnoscia tylko kolegi o.O
no teraz to ja sie nie dziwie ze Nazg tak zareagowal.
no ale jak odzyskales kase to sie ciesz..... choc nadal nie rozumiem pretensji do nazg :/
Droga Sol :)
Długa Historia, chyba na 10 stronie opisałem, a jeśli nieznajdziesz to CI napisze na priv :P bo niebede znowu tego pisał :) Pozatym Nazgo gdzieś napisał, że sprzedawał postać na allegro, a jak się okazało pośrednikiem był jego kolega (który ma konto na allegro), dał mi potem maila do nazgoola, no a nazgool już mnie wyc***ał
a wiec to tak.... ciekawie....
ale ja i tak predzej Nazgulkowi uwierze niz tobie :) sry za to ale z nim sie "naklocilam" i tym podobne rzeczy i bardziej mu wierze. zreszta moje zdanie tu jest malo wazne. bo to i niemoja sprawa.
a tak przy okazji to:
Farizar zabil mnie i jak by ktos mogl go kiedys tam w zaulku ciemnym zgwalcic i przy tym "ladnie" porosic o oddanie mojego kochanego miecza fsa, byla bym wdzieczna. bo ja go tak szybko nieodzaluje.
on pewnie bedzie opowiadal historie, ze zabilam jest przyjacila, ze zlooroowalam cos i przez to przyjaciel nie zyje... bla bla bla..... to nie prawda a jak prawda to raczej nie specjalnie (choc malo to prawdopodobne). zreszta chlopacy maja pewna teorie na ten temat.
pozdrawiam was moi mioli chlopcy i buzka dla was wszystkich (tych pelnoletnich oczywiscie) :**
^Awolver^
20-10-2005, 18:32
ten farizar to ciągle jest offline .... nigdy jeszcze nie widzialem zeby gral =/
ale to jest pierwsza ( i jedyna xD ) osoba na black liście ( mojej :) )
Dodałem swoje gg do profilu, więc jak ktoś będzie miał sprawę to może pisać. Zawsze jestem ukryty :P, a jak cos konkretnie expie to niedostepny (ach ta laagowa paranoja). Dzieki Kiroy że się zainteresowałeś moim problemem, ja jeszcze pogadam ze znajomym z NG w sprawie Skulpy.
Co do Katmai'a to ja tylko go przywitałem, w końcu chłopak zapłacił to niech teraz gra i to najlepiej jak może. :D
Pozdrawiam all :)
Yours
Borgo
Sol
Wierz komu chcesz, ja już Nazgoola mam na szczęście za sobą. I mam go teraz głęboko w dupie =). Bo przekonałem się jakim jest s****ielem
Daj spokoj z ta dzieciniada ok??
Moj kochany moderator powiedzial, ze za takie cos by musial skasowac wiekszosc uzytkownikow tibia.pl ;/ wiec se pisze takie baje na innym temacie.
Pliax nie zabraniam Ci czytac ale ZABRANIAM udzielac sie tutaj..
Ps...W Tibie nie powinny grac dzieciaszki, poniewaz takie wlasnie :baby: nie widza nic innego poza Tibia ;/ przykra sprawa. A My 18+ studiuja lub pracuja chodza na imprezy etc..a nie tibia tibia tibia ..............no i oczywisice pisanie bajeczek na forum meczac przy tym Nas ;/;/;/;/
:baby: X( 8o :baby: 8o X( :baby: 8o X( 8o :baby: X( :baby: 8o
^Awolver^
21-10-2005, 06:18
Teraz to i mnie zdenerwowałeś ... czy ty przypadkime nie powiedziałeś ze jezlei masz 18+lat to jestes lepszy od tychktryoch maja 18-? (na przyklad ja)
znam wiele osób które nie maja 18 lat ale traktuja tibie z dystansem jako dobra zabawe na nudne popoludnia .....
(właśnie chyba dołaczyłem do wojny slyth and suv vs Nazg :s)
no no Nazg to teras zes pojachał po szortach...
ale ja ci wybaczam i Awolverek tez powinien. a czemu??
no wiec nasz kochany awolverek nie ma jeszcze lat 18 ma ciut mniej.... jednak..... zauwaz ze jest to chlopak madry i wyrozniajacy sie od swoich rowiesnikow. Ja powiem szczerze ze bylam w ciezkim szoku jak sie diwuedzialam ile to latek ma. i tym sie roznia dzieci. jedne mozg posiadaja inne nie :)
bez obrazy
pozdrawiam trzezwomyslacych.......
do wieczora (jade sie uczyc na jakies szkolenia o.O)
^Awolver^
21-10-2005, 07:21
Dzięki Sol za komplementy :*ale po prostu chodzi mi o to ze Nazg myślał wtedy za ogólnie , bo stierdzil ze wszyscy 18+ sa lepsi , madrzejsi , wpasnielsi itp. od tych co sa 18- i tyle :)
Sol skończyłaś prawo? :D tak ęknie stanęłaś po mojej stronie :) nie zapomne o tym =]
hehe Awolverku nie badz zly na Nazga on mial na mysli Kabanoska and rest P: ty jestes swoj czlowiek :) nie martw sie jestes pod moim ojcowskim skrzydelkiem :) zycze milego dnia powodzenia Sol an Szkoleniu :) Pozdro dla Borgo Pitta Xarabusia :) papa lecem cos zjesc bo dzis mam meczyk ohohoho Rexsi Back :D Let's do it :D :cup:
Teraz to i mnie zdenerwowałeś ... czy ty przypadkime nie powiedziałeś ze jezlei masz 18+lat to jestes lepszy od tychktryoch maja 18-? (na przyklad ja)
znam wiele osób które nie maja 18 lat ale traktuja tibie z dystansem jako dobra zabawe na nudne popoludnia .....
(właśnie chyba dołaczyłem do wojny slyth and suv vs Nazg :s)
ja z nazgoolem niewojuje :) ani niejestem sojusznikiem suva :P
pogodziłem się z tym że nazgool ma kompleksy :) najlepiej takich jak on ignorować :D ;)
Awolverku nie to ze lepsi ale jak sobie poczytasz te posty mlodych uzytkownikow to sam tak stwierdzisz... nie kazdy mysli tak dorosle jak ty...
edit:
no wlasnie post wyzej....
^Awolver^
21-10-2005, 13:45
nie zgadzam się z niektórymi przyjaznymi dla mnie osobami :
1. W tym poście którego ja skomentowałem tak to zabrzmiało ( że ludzi młodszych należy ignorować... )
2. Jakbym myślał dorośle to bym nie miał tyle uwag w dziennika a co było tego również konsekfencją nie złamał bym se ręki
3. Kiroyu, pod jakim ojcowskim skrzydłem?! ty zawsze pisałeś że wujek coś wymyśli wiec chyba bardziej pod wujowskim albo stryjecznym skrzydłem :)
P.S good luck na matchu =]
nie zgadzam się z niektórymi przyjaznymi dla mnie osobami :
1. W tym poście którego ja skomentowałem tak to zabrzmiało ( że ludzi młodszych należy ignorować... )
2. Jakbym myślał dorośle to bym nie miał tyle uwag w dziennika a co było tego również konsekfencją nie złamał bym se ręki
3. Kiroyu, pod jakim ojcowskim skrzydłem?! ty zawsze pisałeś że wujek coś wymyśli wiec chyba bardziej pod wujowskim albo stryjecznym skrzydłem :)
P.S good luck na matchu =]
uff wreszcie stronka dziala ;) mam co w pracy robic :PPP
a wracajac do twojego posta awolverku.
1. ja juz nie wnikam co ty robisz w szkole i za co masz uwagi :P
ale nie da sie tego ukryc ze:
2. wyowiedzi twoje a suv'a i slyth (nie obrazajac nikogo) to niebo a ziemia. a jesli chodzi o myslenie nazg no coz ma takie zapatrywanie na "dzici" i tego sie nie zmieni. po czesci ma racje znam malo mlodych osob ktore nie zachowuje sie jak pajace. (mowie oczywiscie o zachowaniach w grach). no i oczywiscie niektorzy sa reformowalni. da rade im wtluc w glowke ze pewnych rzeczy sie nie robi.
3. a zeby bylo smiesznie to znam dorosla osobe ktora zachowuje sie gorzej niz dzieci. on jest dorysym nieformowalnym bobasem. nic mu sie nei da wytlumaczyc a pozniej sie dziwi ze ginie na kazdym kroku.
wiec sie nie oberazaj awolverku i wiem ze bedziesz bronil swoich rowiesnikow....
pozdrawiam Was wszystkich moi mili chlopcy :**
^Awolver^
24-10-2005, 19:22
Dobrze już nie będe :) ah ja grzeszny :(:(:(:(:(
też znam osoby dorosłe które zachowują się jak dzieci ( imię i nazwisko mogę podąć na tibii :D ) tak bardzo cieszymnie fakt ze stronka juz dizala i znowu bedzie pelno bluzg :D ale jeszcze więcej kulturalnych rozmów na ogólny temat tibijski ;)
No to kolejna osoba ktora mnie zabila z powod nie znanyc (mysle ze nie bylo zadnych). poniewaz mialam straszne lagi wejsc do dp nie moglam. a stalo sie to pod dp w edron:P
no i co teraz? powiem szczerze ze wiem czy to sie da zalatwic, bo......
zabil mnie dobry kolega z rl mannow i waldorio. koles cwaniczy zabija kogo popadnie bo ma znajomych w NG. a co ja biedna szara myszka mam zrobic?
moze ktos mi wytlumaczy to czemu zawsze ja mam cierpiec i ginac z rak takich osobnikow? ja przeciez nic nie robie.
jestem bardzo zla z tego powodu i nie pocieszona i uwierzcie mi ODECHCIEWA SIE AZ GRAC!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkich
Wasza
BARDZO wsciekla SOL
hrheher proste musisz stawic temu czola :D nie bede Ci mowil co masz robic Sama zadecydujesz :D
Awolverek hmmmm ciezki przypadek :D..wydawales sie sympatyczny i myslalem ze masz 18 latek czy cos w tym stylu....kiedys pisalem, ze sa dzieci co potrafia sie zachowac i umieja grac w tibie i sa niby dorolsi co zachowuja sie jak olsy ;/../nie chce mi sie tego cytowac bo jzu na forum jest 30 stron a nie mam zamiaru tego szukac
PS.. dostalem propozycje gry 77 kajtkiem na Azu..wracam na stare dobre smiecie...3majcie sie bede o was pamietal i zagladal na ten temat zalozony przezemnie :D
Powodzenia : Vixi . Kiroy . Pret .Gal'axy . Sol wraz z rodzina .
nie zapomne tez o frajerach takich jak Xarabek . Katmai . Kamson cos tam . Suv cos tam . Slyth cos tam...
Chce ktos kupic Nazgool 'a :D?? przez allegro ??:D B) :] :p ;) :) :D :cup:
ze jak? i co znow lvl mniejszy znow mlvl mniejszy i co on ma dobry lvl bo 48 moze solo na niego o.O
z NG pewne osoby widza o tym ale czy pomoga? to sie okaze. wiem jedno waldorio i mannow spokoju nie zaznaja. ja jestem uparta i tego tak nei zostawie. zginelam bo mial taka ochote kare musi poniesc jakas. ja go nie zabije z powodow wiadomych. mam nadzieje ze po rozmowie z mannow i waldorio jakes zadoscuczynienie bedzie.
^Awolver^
24-10-2005, 21:15
Ja z reguły jestem uparty i mściwy ( tak było na przykład z lordem erusem)
dlatego co mnie obchodzi że zna na rl waldoria i mannowa?.... jak będe mógł to się go up****oli tylę że jest mały problem =] jest to kumpel bardzo dobrego kumpla ;) dlatego też chwilowo niebęde wykazywał inicjatywy na zabicie go , jednakże cały czas czekam na msg od tass'a czy też kalamtriusa w sprawie wymienionego wyżej....
btw. Nazg już mnie nie pozdrawia o jak miło :* ciekawe czemu? :confused:
ja tam pozdrawiam dziś ng ekipe , to jest "raxilona" , kiroya i jinlinga ^^ ktory chyba nie looka na to forum ;]
no i spejclane wsparcie dla Sol ;) nie martw się taki już pech ... ja nie dawno omawiałem filozofie stoicką ( Nie porzucaj Nadzieje,
Jakoć się kolwiek dzieje
Bo nie już słońce ostatnie zachodzi,
A po złej chwili piękny dzień przychodzi.) to chyba nie wymaga interpretacjii?... ( Jan Kochanowski Pieśń IX)
a wiec Silhar to wielki lider Ng z Arcanii .. ale dziwi mnie fakt ze zabil go waldorio bo to najlepsi kumple rl wiec cos tu nie gra ... :( bardzo mi przykro bo Silhar to moj the ebst friend z Waldorio i Mannowem ale to nie mozliwe aby cie zabil cos tu nie gra i ja sie dowiem co ... a co do wojenek narazie na obsidii spokoj czas wybarc sie na questy na 60 lvl :) pozdrawiam wszytskich Borgo Sol Awolverka NAzga i reszte ludkow papa trzymajcie sie :) :cup:
Kiroyek mnie nie Pozdrowił Hunted. :P
btw. Nazgool taki Ku.... z Ciebie cfaniak bo nie grasz na Obsidi a jak cie atakowalem to błagałeś pliz nie pliz nie... Jeżeli ty masz 18lat+ to ja jestem GM :] Jestes beszczelny i chamski dzieciak Który oszukuje ze ma 18lat+...Wyzywa innych Graczy... Ja.. Nigdy Cie nie wyzywalem Nigdy. Skończyłeś gre czemu? bo jestes F.R.A.J.E.R.E.M
kiedyś to musiało Nastąpić ;]
Kiroyek mnie nie Pozdrowił Hunted. :P
btw. Nazgool taki Ku.... z Ciebie cfaniak bo nie grasz na Obsidi a jak cie atakowalem to błagałeś pliz nie pliz nie... Jeżeli ty masz 18lat+ to ja jestem GM :] Jestes beszczelny i chamski dzieciak Który oszukuje ze ma 18lat+...Wyzywa innych Graczy... Ja.. Nigdy Cie nie wyzywalem Nigdy. Skończyłeś gre czemu? bo jestes F.R.A.J.E.R.E.M
kiedyś to musiało Nastąpić ;]
:) podpisuje sie :P
O LOL kozaczycie bo nie gram na serwie..widze ze Xarabek na forum wjechal..chyba..nie gram na obsidi z 2 powodow CI najblizsi wiedza jakei to sa powody..wiec mozecie se cwaniakowac w dupie to mam B) :cup: B) :cup:
PS..taka ma natura/w tibii/, ze jestem cwaniakiem //Ale to tlyko gra??//bo widze, ze moje slowa @upupupup sie potwierdzaja i jak SOl kto mial/ma racje??
no witam wszytskich :) apeluje do ludzikow malych i glupiutkich :) aby nie ocenialiludzi ktorych nie znaja :) bo plotki to zawsze plotki :) i jedna osoba mzoe garc misiac i miec wieksze umiejetnoci od osoby co gra 5 lat i na odwrot :) taksamomzoe byc ze mna :) dla jednych jestem tylko zwyklym PK a dla innych czlowiekiem ktory cos w tej grze osiagnal o czym wielu mzoe marzyc ;) jednak zachecam wsyzstkich do narkotyku jakim jest tibia :) a co dowojny to ojny i tak nie bedzie bo obsidia tak jak mowilem zamienila sie w Oaze spokoju :) pomijajac male wypadki ( SOL :( ) pozdrawiam wszystkich zyzce milego dnia :)
X
X Triple X :) Xzibit ;) :cup:
X
^Awolver^
25-10-2005, 17:50
Mam przykrą wiadomośc poraz pierwszy nie rozumiem twojego postu Kiroy ;(
pozdro;)
pozdro dla Nazg :)
hmm post to wiem o co kaman ale nie wiem do kogo kierujesz te slowa w tytule i o kogo chodzi..
pozdro tez dla Awolvera B)
Kabanosek
25-10-2005, 22:12
No kiroy (czy jakos tam) tym razem przesadziles z tym dzieciakiem i frajerem czytajac twoje wypowiedzi sam moge rowniez stwierdzic ze jestes dzieciak zreszta takie rozwazania nie maja wiekszego sesu bo i tak do konca nie wiadoma kto siedzi po drugiej stronie kompa. Chcialem ci jeszcze powiedziec ze zachowujesz sie jak kompletny debil krytykujac i ponizajac kazdego a siebie uwazasz za madrego i wszechwiedzacego ,oczywiscie kazdy powinien miec swoje zdanie ale do pewnego stopnia !! A jesli tobie ktos sie nie podoba to odrazu jest dzieciakiem i frajerem (dla mnie jestes smieszny) Niestety musisz pogodzic sie z tym ze w tibie graja tez ludzie starsi i madrzejsi od ciebie!!!! I nie podniecaj sie ze duzo osiagnoles w tibie bo twoj lev jest poprostu marny (nie mówie ze moj jest wyzszy ale przynajmniej nie wpadlem w samozachwyt) A co do zdjec naszych ukochanych szwedów to wzbudzily one u mnie tylko smiech (LoL) Para nastolatków chciala pochwalic sie jak to oni imprezuja i wogole jakie maja luzackie zycie. A smialem sie rowniez z ich wygladu poradzilbym im uprawianie jakiegos sportu !! Nie sugeruje ze jestem jakims super playboyem ale dbam o siebie i o swoj wizerunek !! Wygladajac tak jak oni wstydzilbym sie bo0 chyba maja kase na to aby przejsc sie chociarz kilka razy w tygodniu na silownie ale skoro wola chlapac piwsko i wzbudzac we mnie smiech to ich sprawa LOL
^Awolver^
26-10-2005, 07:14
Nie zauważylem postu w którym kiroy pokazałby że jest dzieciakiem -.- powiedziałeś że krytykuje innych to znaczy kogo? (bynajmniej nie na tym forum...) poiwedziales tez ze tych ktorych nie lubi to sa dzieciakami i frajerami .... jezeli to ma sie odnosic do nzgoola to nie trafiles bo to nie kioy tak powiedzial ... ze byc mzoe kiroy nie lubi jednego dzieciaka (i byc mzoe uwaza go za frajera) to nie znaczy ze tak jest ze wszystkimi , sry ale ten twoj post byl jakis .... debilny? bezpodstawny!
skad on sie urwal??? zna go ktos?? powinnismy/powinniscie takich powycinac
X(
a więc ... Kabanosek ... po pierwsze jak jzu pisalem jestes taki dorosly to czemusie nie ujawnisz tylko piszesz z noob acc ?? po drugie Sol Borgo Ireszta mnie krytykowlaii kogos z nich zabilem ?? wyzywalem ?? nie bo szczera krytyka jak juz pisalem jest mile widziana , a twoj post jest hmmm gdzie tu konkrety ?? kogo wyzwalem ?? ciebie ?? bo psizesz jak Katmai kiroy cep kiroy debil itd ale jak ja krytykuje to podaje za co :) i czemu tak uwazam a niesztuka jest napsaic pare epitetow i stwierdzac ze ktos jest Debilem :) apropo jesli cie interesuje studiuje na dwoch kierunkach chodze na silke i gralem 11 lat w kosza starczy ci ?? :) poza tym moja dziewczyna jest modelka , jestsmy juz ze soba bardzooo dlugo i nie narzekam na moje zycie real :) moi ziomale graja tez na obsidii i nie narzekamy na brak imprez :) hmm co by tu dodac jeszcze ?? aha ja nie krytykuje kazdego ? gdzie ty widziales takie posty ?? wymien mi kogo krytykowalem nazywajac Kazdym ?? a nigdy nie napsialem ze jestem najlepszy :) a skoro piszesz ze moj lvl jest marny jak na nowy swiat to podaj swoj :) a gralem na wielu swiatach z niejednego tibijskiego pieca chlebb jadlem jesli jestes zainteresowany mozemy wymienic poglady .. bo jaksie bierzesz za pouczanie to prosze odpowiedz na moje pyytania :) pozdrawiam normalnych ludzikow :)
p.s sorki za literowki :)
dobrze Kiroy i tak ma byc. B) ale nadal nie odpowiedziales na mojego i Awolwera posta :D...Tak jak mowilem dzieciaszki zazwyczaj nie widza NIC poza Tibia ;/ marnujac swe zycie..Jednak jak Wuja pisal to Tibia= narkotyk, pograsz chwile i juz bedziesz gral do konca ;/ ...
PS..kto ile gra??
JA 22 august 2003 . 1 postac Sir Eternal Hunter/// tam widac kiedy ja zalozylem.[lecz zostala shakowana;/]
siema Nazg wiesz co tibia to narkotyk ale wiesz nie z ktorego nie da sie obejsc znam ludzi co studia zawalili przez tibie :) itd szkoly pooblewali wiec wiesz roznie z tym bywa :) ale co tam wiesz ludziktorzy nie podpisuja sie pod postami mam gleboko w ciemnoz nikim nie gadam :) choc kabanosek to i tak pewnie jedenz tych kicknietych ex polakow :) wiec co tam nie przejmuje sie tym ale napsialem to aby zapamietal raz an zawsze ze jak kogos poucze to niechma jakies podstawy :) bo ja np waldorio ainmannowa nie pouczam bo wiele mi do nich brakuje ale ludzi ktorzy sie ejszce niczym na obsidii nie wykazali tak jesli chca ze mna rozmawiac :) i juz mam dosyc takich idiotycznych postow kiroy wszystki krytykuje debil ... itdzauwaz ze na poczatkuetz sie nie lubilm z SOL ani z Borgiem i the wolf :) a zauwaz etarz ich pozdrawiam ... dlaczego ?? bvo mnie krytykowlai zaczelismy rozmawiac i doszlismydo wspolnych wnioskow jako ludzie dorosli ...i jakos mieli o 20-30 nizsze lvl ianijednego z nich nie zabilem :) boludzi co pisza prawde badz kulturalnie ja wyrazaja ( sa asertywni ) nalzy szanwoac dlatego Respect ForLife :) :cup:
Pozdrawiam : Borgo Sol Awolverka Nazgusia Xara Piita :)
^Awolver^
27-10-2005, 07:30
ta a Nazg znowu swoje ale skoro kiroy tak pięknie opisał swój rl life no to ok ;) czas na mnie : średnią mam 5.00 więc tibia jako nałóg nie niszczy mojej "edukacjii" co by tu jeszcze.... biorę udział w akjach charytatywnych organizowanych w szkole , dużo grałem w piłkę nożną (byłem w reprezentacjii szkoły) ale po tym złamaniu ręki póki co musze się pożegnać z jakim kolwiek sportem a po wcześniejszym skęconiu nogi na boisku po zakończeniu leczenia jakoś udało mi się zostać w "kadrze" :S dobra cisne do szkoły ;P lolz
JA 22 august 2003 . 1 postac Sir Eternal Hunter/// tam widac kiedy ja zalozylem.[lecz zostala shakowana;/]
Dziekowa za pozdro
Mozecie chyba napisac kto ile gra etc.??jakie sery zaliczyl z jakimi lvlkami..bedzie zabawnie :D
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69850087
wejdz i licytuj :D
ps.. wiec wrazam na: Azura ROX :cup: :cup: :cup: :cup:
o widze ze juz zalozyles nowe konto a nie kolega z 11 gwiazkami Ci sprzedaje :)
ile miałeś lat jak zaczynałeś grać ?
8?
:baby: :baby: :baby: :D
^Awolver^
27-10-2005, 14:54
omg :) noob chary :) więc miałem chara Kret Niszczyciel :P to byl bodajze 22 sorc i to bylo jakies rok temu ? :P aha zaczalem grac 2 lata temu lecz nie mialem neta ;] wiec tamtego okresu nie zaliczam jako grę :P więc w tibie gram roczek =] (nie licząc noob charów) na krecie niszczycielu mialem demon shield, crown set etc. ale miałem hacka więc ... bawiłem się wszystkimi profesjami i poznowałem je , później kupilem pacca i poznawałem wszystkie tereny dla pacc a pozniej zaczalem karierke na nowych servach ;)
,, Nie komentuje gowna " takie madre slowa dla Ciebie przetocze :baby:
Witam.
Coś czuje że za te offtopicki to nam temat zbanuja :P
Ja gram od lutego, pierwszą moją postacią był Squbaniec na Pandorii ale to sie tylko rooka uczyłem. Potem Arato Thalion - elite knight 38 lvl na Morganie, a teraz Borgo. Mały dorobek ale i też mało czasu na grę :/ .
Dzieki wszystkim osobom co mnie pozdrawiali, pozdrawiam was też :]
Yours
Borgo
P.S. W najbliższym czasie rusza strona gildii White wolfs - jednej z najstarszych na Obsidii (niestety NG jest o 1 dzień starsze ;) )
Proponuje zmienic nazwe tematu na - Obsidia - Dyskusje graczy. Wydaje mi się, że bardziej pasowałby do ostatnich postów, skoro wojny nie ma.
Pozdro dla wszystkich graczy z Obsidii :)
Ale po co ??:D rehrhereh
nie chce mi sie zmieniac :D
Pozdo tez dla Awolwera
a wiec moi drodzy zaczynalem an poczatku danubii :)
mialm tam 35 lvl knight an facu :D na poczatku serverka , potem mialem 66 ms na danubii to bylo cos nowy server poczatki tibii :D ahh sie bylo kims :D potem na dance po okresie retired byl 52 elite i 62 royalek:d tez bylo fajnie :D danubia to bylocos mialem tam wspanialych przyjaciol nie zapomne ich nigdy :) pozdro Dla Sphere Nexa Xsiao Erosa Fingera itd :) potem nadszedl czas na Arcanie :) byl tam 55 Royalek a potem kolejny 90 Royalek ktorym bylem w ng i tam zaczelismy sie przyjaznic :) potem byla ebrylia poczatek serverka 40 lvl wojenkiall time i poszedlem an saphire tam NG ownowalo serverek i jak zwyjkle waldorio byl Mysta Power :D a potem hmm obsidia i sami wiecie jak jets :) gram w tibie od okolo 5 latek :) soczylem apre fajnych wojenek troche jzu ta gre z nam jednak stwierdzam ze anwet ludzie z najwyzszymi lvl w historii tibii nie wiedza polowy o tej grze :) bo questow i zagadek jest niezlicozna ilosc :) a jak wiecie an starszych serverach jest wiele eqa ktory sie tylko zmoe snic ludziom na nowszych serverkach :) hehehe no to by bylo an tyle z tego co pamietam pozdrawiam zyzce milego wieczorku :) buziaki dla ziomkow :) a co do wojny ;) jak narazie cisza i spokoj na Obsidii loozik :D
a znasz z Danoobi : Dark Blade of Azaghal lub Darc Medo lub Sir Patologia ??:D
Nazg a znasz z Danoobi : Dark Blade of Azaghal lub Darc Medo lub Sir Patologia ??
a wiec wiesz kiedys z darkiem nawet bylem dobrym kumplem ohohoh :) anprawde dobrym kiedys go zlapalem an innymservie ale rozmowa sienie kleila iwiecej doniego nie gadalem :) a reszte tych zioamli znam ze slyszenia napewno :)
Tom Rf:
Mal'Tandar ryc 40 lvl Trimera/ Dark Blade of Azaghal 70 ms Daznoobia/ Dark Isiltinuviel 73 rp Inferna/ Darken Drake 32 rk Saphira/ Avandon 70 pall Azura/:D
Kan Rf:
Perin ~~20 pall Trimera/ Sir Patologia 40 ryc, Darc Medo 45 pall Danoobia/
Kanior the second 40 rk Solera/ Kan Isiltinuviel 80 rk Inferna/teraz gra ta postacia co ja gralem :D
to sa moje poczatki. tylko na shivirece mialam jedna postac knighta na 25 lvl do 26 nigdy nie doszlam... bo nie byl mi on pisany... :P
a teraz tu a jak jest tu.... no wiec dzis doszłam do:
15:43 You advanced from Level 29 to Level 30.
16:06 You advanced to magic level 44.
sama z siebie jestem dumna :D
pozdrawiam milych kolegow :**
pitt6ull
28-10-2005, 23:09
Ja wciagniety w ta gre przez znajomych zaczełem na shiverce (najpier knajt 22 lvl ze skillami 59/55 a poźniej , prawie 50 lvl Master sorcer [braklo 3k expa :P ] no i 55 mlev :P ) Tu tzn. na obsidi mam 39 lvl Master Sorcer i 47 mlev (2 deady raz od ghouli (zapomniałem tarczy :P ) i raz przez random PK) jednak doświadczenie czyni mistrza ;] . Ogolnie jestem i tak dumny ze swoich osiadniec ;] ze znajomymi wymyslilismy pare nowych sposobow hunta na dany typ potworka a to juz cos ;] Na moje nieszczescie (a moze szczescie) w pracy moge tylko robic runki (przez 8 h bo w razie W musze miec mozliwosc log outa ;] ) wiec nie szczyce sie lvlem ale przynajmniej run mi zazwyczaj na expiene starczy ;]
pozdrowionka dla Rodzinki i Wszystkich ludzi dobrej woli ;]
Siema wszystkim! Pisze tu po raz 1. Ja moze w tibie nie gram dlugo bo zaledwie kilka miesiecy to znam sie na rzeczy choc napewno nie tak dobrze jak wy. Obsidia to mój drugi serv po nebuli na którym gram. Narazie jest tu fajnie ale zobacze jak to będzie jak bede miał wyższy lvl i pacca.
Na Obsidii gram od 1 października wiec zaledwie miech.
Cya wszystkim.
Pozdro Raisoon OLD GECAJ SPENSY OLD BARTEKO Yunichi oraz
reszte znajomych.
A ja gralem na chwile na obsydi xd znam NG wiekszosc polowa to protecty moi i mam pare filmikow ^^ ale niestety na low lvl 20+ jak ladnie poprosicie to dostaniecie :D
Dzisaj zaczynam gre drutem :) i bede szukal eq poczatkowego scale arma jakiegos sworda i osoby która by kupowala uhy
jaki name na obsidii ? :) chętnie pomoge :) ;)
Filmiki hmmm.
zawsze mozesz tutaj link zapodac :D..ale nie dawaj filmow z tibiacams..bo juz je ogladalismy
PA
Paior mzoesz sie zglosic do mnie xD :D
^Awolver^
31-10-2005, 13:44
na tym tamcie praktycnzie caly czas rozmawialismy i gaworzylismy a nie opowiadalismy o wojnie dlategochyba moge napisac ze jestem retired ;)
nudzi mi sie gra w tibie , pogorszylem sie w szkole ( ale co mnie to obchodzi ),
ojciec ciagle *******i i dlatego chyba to bedzie koniec =) bede lookac na forum wiec nie psize nara wszystkim ^^ ale zycze wasm szczescie w huntach itp. :D
Elder Druid Obsidia ja przez pierwszy meich tylko uhy bede robil zeby mlvl szedl :P to protekta bym szukal i eq :P
na tym tamcie praktycnzie caly czas rozmawialismy i gaworzylismy a nie opowiadalismy o wojnie dlategochyba moge napisac ze jestem retired ;)
nudzi mi sie gra w tibie , pogorszylem sie w szkole ( ale co mnie to obchodzi ),
ojciec ciagle *******i i dlatego chyba to bedzie koniec =) bede lookac na forum wiec nie psize nara wszystkim ^^ ale zycze wasm szczescie w huntach itp. :D
Ale z Ciebie noob :>
a chciales Brigt Sword qusta ze mna robic :( :P
^Awolver^
31-10-2005, 20:17
Ale z Ciebie noob :>
a chciales Brigt Sword qusta ze mna robic :( :P
45 lvl jakoś tam wbiję :P a tak btw tty to gwa~? nie chche pdoawac twojego nicku calego bo nie weim czy tego chchesz...
45 lvl jakoś tam wbiję :P a tak btw tty to gwa~? nie chche pdoawac twojego nicku calego bo nie weim czy tego chchesz...
^^
Gwardzistaa
aahHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
AHAHAHAHAHHAA
NAZGOOL MA BANA
ahahahhahahahxD XD xD xD a straszyl mnie ze ma znajomosci z adminiami
w/e
ahahah
Wbijaj wbijaj bo ja jutro bede mial :P :)
Panowie juz mam providera protektora i eq :) wczoraj w 1 dzionek 8 lvl dzisaj jade z mlvl :)
no witam panowie :) Paior milo jest cie powiatc an Obsidii dla Nas zaszczyt grac z tak wytrawnym graczem jak ty :) Hail Paior :) no apropo Nazga no ktos musial dostac :P w sumie fjanie coraz wiecejosob zaczyna tu garc a swoja droga namawiam innym dobrych garczy aby pomagali ludziom zaczynajacym garc na obsidii scalak i jakisd shield nie wieel nas kosztuje a dla poczatkujacych garczy mzoe znaczyc wiele :) a co do wojny narazie spokoj cisza wszyscy expia :P zrsezta juz za pare dni beda 3 setki na Obsidii :D wiec ebdzie ciekawwie a wtdy to kto wie cosie moze zdarzyc :D zreszta na Obsidii i tak chyba nie ma z kim wojny robic wiec to ebdzie przez dlugi server PeaceServer :) :cup: i kazdy ebdzie mogl sobie w spokoju wbic jaki chce lvl i starczy mu sił :) lece do Kosciółka milego dnia wszystkim :)
Pozdro dla Sol Borgo Pitta :) Awolverka Nazga :P ludzie piszcie wiecejalbo zmienmy temacik :D Pozdro i Buziak :*
no wiec powiadasz, ze spokoj... a ja tak nie sadze.
historia krotka i nudna. zla jestem bo nie rozumiem z jkaiej racji koledzy, przyjaciele mannowa i waldorio moga zabiljac pkowac i robic co im sie podoba. a jak pisze w tej sprawie do tych 2 tak znwanych hi lvli to oni mi na to ze oni sa pk i nic zrobic z tym nie moga. ale Ci "pii" pk pokazuja sie coraz czesciej i zabijaja wiecej osob. wiec zadlam waldorio (bo tylko on normalnie mi odpowiadal) dlacego nie zalatwia z koelgami zeby nie pk'owli (jak to mnie nie interesuje), jakos zalatwic to trzeba, ale jak erus zabija to juz wszyscy na niego sie szykuja. PO PROSTU MORA JEST TAKI: KOLEDZY NG MOGA A INNI NIE.
Kleyton zabija wszystkich z czachami ALE NIE SWOICH KOLEGOW KTORZY ZABIJAJA ILE SIE DA.
TERAZ POPROSZE O WYTLUMACZENIE TEJ "SPRAWIEDLIWOSCI"
^Awolver^
01-11-2005, 13:58
to się nazywa sprawiedliwość gildii panującej na serwie...
i tak jest wszedzie ze ktos kto zna h lvle to ma wiecej praw niz inni , tak juz jest i nic nie poradzisz ;)
Pozdro dla Kroya :) rodzinki the wolf a zwłaszcza dla lolika co ostatnio czesciej sie odzywa :D
Soljak przeczytalem twojego posta zadrżaalem czypadlas czasem znowuu ale dzieki Bogu nie :P no tak niestety jest :/ sam mam takich noobkow co graja i mowia ze sa moimi kumplamia ja nawet z nimi nie gadalem nigdy :/ a raz mialem taka sytuacje ze kolo zaczal bic moejgo najlepszego kumpla i mowil ze ja go zabije pochwilimi pisze abym go zabil bo tak powiedzial :P hehe ahhh ta tibia :P Sol uszki do gory :) jeszcze sie odgryziesz czekamy na 100 lvl xD :cup: Pozdrawiam :D
^Awolver^
02-11-2005, 07:46
kiedy jeszcze ostro grałem w tibie ;) to te sie do mnie odzywali , miałem na przyklad taka sytuacja :
nienzajomy: czesc, pamietasz mnie?
ja; nie
nieznajomy: jak to????? jestes moim protectorem
ja: ta , super...
a na tibia.com w comencie Protected by Awolver... wiec pisze bo moze ludzie nie wieedza ... jezeli dalem komus scale arma albo brass legi czy tez dalem na parcel to nie znaczy ze protectuje :s wiele takich ytuacjii nie bylo i juz chyba nie bedzie ;] pozdro dla paiora - nowego obsidiańczyka :)
Elder Nagan
03-11-2005, 15:46
Po wojnie sie duzo zmienilo..niestety na gorsze odkad niema Erusa niema tej gry coprawda walczylemz przeciwko erusowi ale po wojni e za duzo osob zaczelo sie panoszczyc po serwie...Kiroy Dzieki Za All...
Wiem ze nic niewiem ale to co wiem to wam powiem
Obsidia to jzu nie ten sam world :(
a szkoda...
bedzie dobrze :D
kto pomoze wyjsc mi z nekro ahaha ;P cyba bede po deda musial isc :D :D :) B) ;)
na pocieszanie ci powiem ze kiedys widzialem jak 150 mastera zaaatakowalo 10 x 11 lvl druidkow :D wtedy to bys sie zdenerwowal .... hrrhrh :) :cup:
UE i nara.. skoro go zaatakowali ( a nie mial skulla) znaczy ze ne bylo problemu.
Elder Nagan
04-11-2005, 08:32
Swosjko jest :P ja zaraz msuze do budy leciec :(
No dzis sadze ze wbiije z 2 lvle chata do mnie wrocila tylko niewiem co Xarabkiem ejst czy mnie huntuje czy nie bo mnie nei chce bic i niewiem czy miec te sd czy nie
wczoraj bylem w venore po steel helmet
i zanazlem
bp sd i 2 bp hmm :P
^Awolver^
04-11-2005, 21:32
UE i nara.. skoro go zaatakowali ( a nie mial skulla) znaczy ze ne bylo problemu.
ale nie daleko mogli byc jego przyajciele albo jeszcze ktos inny przez co moglby dostac bana?...
no panowie ( i panie ) piszmy coś :) bo temacik pujdzie sie ***ac :)
Serverek jest spokojny narazie jakies plotaki byly o wojnie ng z independense :S
pozdro dla xarabka, kozak z niego bo w ng jest...
następnym razem od******* się od mojej matki....
a teraz zegna sie z tibia i pedze na basketball :) ;)
Sorry ziom ale Nigdy niewyzwałem niczyjej Matki.. a jeżeli juz to nastąpiło to niewiem czemu jak tak to Sorry.. B)
TAKI noob co nazywa się Divilonia i myśli że jak zna Waldoria i innych high leveli to jej wszysko wolno. Expie sobie i ona wjezdza mi i mi leave now i odrazu white skull i zaczyna atakować albo mowi pay 10k or hunted.
To jest noob który poprzez swoje znajomości chce szybko zarobć. I najgorsze jest w tym że ona nie jest wyjątkiem. Jest wielu takich noobow.
Ale co ja malutki biedny levelek moge zrobic?
NIC oprócz tego że bedę uciekać to chyba nic. Na obsidii ostatnio PA sie mnoża jak grzyby po deszcze. POZDRO DLA NORMALNYCH GARCZY!
No niestety, PA to największy problem Obsidii, przykład Ventaryna i kilku innych PK, których ruszyć nie można bo znają liderów NG, mnożące się przypadki wywalania z cavów, nie jest to ani przyjemne ani dobrze nie świadczy o osobach którzy teoretycznie tu "rządzą". Kolejny problem to nagminne łamanie price listy, wszystkie większe gildie powinny co do takich delikwentów się ustosunkować i zacząć ich albo zabijać albo kazać słono płacić. Jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli ceny jak na Premii :( . Zresztą osoby które zgadzają się na łamanie price listy i nadal handlują z dzieciakami, które nie rozumieją słowa ekonomia, powinny być karane kickiem z gildii przez każdego lidera, który zaakceptował liste cen.
Pozdrowienia dla Sol, Kiroya, Melkyarp United, Xarabka, Neczki, wszystkich białych wilków i każdego normalnego gracza na tym serverze.
P.S. dla low lvli: gońcie czołówke!! Niech się nie czują za pewnie ;)
A ja zaczynam robic nowego palka :P drid nudny szukam osoby która spzreda kamienie i speary :P
A ja zaczynam robic nowego palka :P drid nudny szukam osoby która spzreda kamienie i speary :P
eee tam :) Druid ciekawa profesja :) zawsze wolałem grać druidkiem niż Sorkiem moja pierwsza postać to 32 druid na aurei :) a najwyszy sorcek 9 na obsidi :P ale i tak palki rox :D
a Ty graj Druidem ;)
Elder Nagan
10-11-2005, 14:55
druid nudny ty chaba wariujesz na starosc..druid i sorc rox
knighty sux!!
xarabek frajerze ojca mi obraziles obiecalem ze padniesz i slowa dotrzymam..
frajer w ng i mysli ze mu wszytsko wolnoi...chcesz huntuj mnie mamw ciebie wy***ane..
Nagan 4 ever!!
Thx my friends..Erfis Its a Master Of Furious Idiots...
wszyuscy sie boja bic frajera ktory ma protka od waldorio... X( oprucz erfisa rzecz jasna
kozak nad kozakami Respect For You
Xarabek..na pcozatek zabije ci siostre pozneij kumpli a i ciebie nie omine na bank....
Lotrand De'Blade ostrzegal mnie przed takiem d****em jak Xarabek...
Chce new serw bo obsidia jest sux...xarabek w ng ehh co sie dzieje...
a wiecie czemu?!
BO WYLIZAL DOBRZE DUPE SWE....Ale on w zyciu by tego nie zrobil...to jego wersja:D
hehe widze ze teraz na Xarabka wszyscy robia :) ja sie troszke uspokoilem :) to Xarabek zaczyna :) oj Nexalidku uspokojsie bo protect od NG nie jest wieczny :) hehehehe :) a co do wony wojny z Independs nie ebdzie ( czy jakos tak sie to pisze ) to nasi ziomale glownie :) i bedzie spokoj wiec loozik :) a ja ostatnio pogodzilem sie z Katmaim i pierwszy wyciagnalem reke :) heeheh a po co bede sie z nm wiecznie klocil nie mam 10 lat :) pozdrawiam wszystkich graczy :)
Buziaki : Sol Borgo Xarab Awolverek Pitt :) i reszta ziamoli powodzenia w grze trzymajcie sie cieplo papa :* :cup:
druid nudny ty chaba wariujesz na starosc..druid i sorc rox
knighty sux!!
xarabek frajerze ojca mi obraziles obiecalem ze padniesz i slowa dotrzymam..
frajer w ng i mysli ze mu wszytsko wolnoi...chcesz huntuj mnie mamw ciebie wy***ane..
Nagan 4 ever!!
Thx my friends..Erfis Its a Master Of Furious Idiots...
wszyuscy sie boja bic frajera ktory ma protka od waldorio... X( oprucz erfisa rzecz jasna
kozak nad kozakami Respect For You
Xarabek..na pcozatek zabije ci siostre pozneij kumpli a i ciebie nie omine na bank....
Lotrand De'Blade ostrzegal mnie przed takiem d****em jak Xarabek...
Chce new serw bo obsidia jest sux...xarabek w ng ehh co sie dzieje...
a wiecie czemu?!
BO WYLIZAL DOBRZE DUPE SWE....Ale on w zyciu by tego nie zrobil...to jego wersja:D
Mi obraził matke i też niepopuszcze... tylko czekać, aż go wy***ią z NG...
Hellraider
11-11-2005, 14:46
Mi obraził matke i też niepopuszcze... tylko czekać, aż go wy***ią z NG...
A co TY zrobiles jeszcze za czasow greengos to chyba przypominac nie musze...
X(
Elder Nagan
11-11-2005, 17:26
X(
Greengos bylo porzadna gildia :Pi tam sie rozne rzeczy dzialy :D a co slyth dokladnie zrobil?? daj mi msg na prywatnym
X(
noo
pozadna Elder tylko sie rozpadla bo pewna osoba wszytskich powyrzucala :P
a Hellraider moze powiesz kim jestes ?
widze ze niezle objezdzacie xarbka.. no no....
ja powiemtyle... robie sobie przerwe od obsidi bo mnie juz meczy to ze "znajomi" ng (nie bedacy w gildii) moga sobie robic co chca i tak samo jakies nooby z ng. zabijaja i sie niczy nie przejmuja a my biedni nic zrobic nie mozemy.
strasznie tesknie za czasami gdy byl tu erus... i dlatego przerwa bedzie na jakis czas ale za to nowa postac na innym serverze. a tam takich problemow miec nie bede.... znajomosci robia swoje. i tego trzymac sie bede. tam nikt nie bedzie mnie straszyl i zabijal. a jak zabije (wiadomo ze ja mam juz takie szczescie ze za nic gine ;) ) to ma hunta do konca. sprawiedliwosc jakas musi byc.
pozdrawiam was moi mili :**
Hellraider
11-11-2005, 23:37
noo
pozadna Elder tylko sie rozpadla bo pewna osoba wszytskich powyrzucala :P
a Hellraider moze powiesz kim jestes ?
Jestem tym, przed ktorym niedlugo odpowiesz za dawne czyny. A ta osoba powyrzucala ludzi z greengos po czescie z twojej winy, tak btw ty wyleciales pierwszy i za co to tez chyba przypominac nie musze :) Aliusie slythcie bokudenie czy gwardzisto jeden ...
^Awolver^
12-11-2005, 00:07
ja tez zbytnio nie rozumiem tych atakow na osobe Xarabka , ja wrecz odwrotnie : TY (kiedy nikomu sie nie chccialo jedyny ktory wyciagnal reke)
tak czuje ze nie dlugo beda ataki na Awolvera ;] kiedy to beda pewnie podobne oskarzenia lecialy (lada dzien zbliza sie termin sprzedania postaci =P )
jak niektorzy pewnie zauwazyli ze wzialem sie do roboty bo za 50lvl weicej wycaigne kasy niz za 45 :S
P.s. tak szczerze to mam nadzieje ze nowy woenr przypadnie wam do gustu ;] a arpopo deviliony ta w jeden dzien poznalem ja 3x ;P raz kiedy sie z nia podizleilem przypadkowo wchodzila na moje respy , pozniej chciala troskze moejgo loota bo biednawa jest , a na koniec keidy to zblizal sie powoli czas opuszczenia Dc pojawila sie i oznajmila ze byla pierwsza :)
Edit: to bylo "najmilsze" pa jakie donzalem "can u give me leoprad arm , i have only brass ;(" ale nie zebym sie skarzyl ja tylko stwierdzam fakty
Jestem tym, przed ktorym niedlugo odpowiesz za dawne czyny. A ta osoba powyrzucala ludzi z greengos po czescie z twojej winy, tak btw ty wyleciales pierwszy i za co to tez chyba przypominac nie musze :) Aliusie slythcie bokudenie czy gwardzisto jeden ...
To ja Ci muszę z przykrością ze SLythem ja od pewnego czasu niegralem : 8o 8o Tylko dostał go jakiś kolega Jinlinga, niewierzysz sam spytaj a ja zacząłem grać Gwardzistą
no i może jednak ujawniż swój name 8o :confused:
no no dzieje sie tu ladnie....
ale ja tak bym chciala powiedziec tak:
@awolverek
nie pisze sie na forum ze sie postac sprzedaje BO TO NIELEGALNE!!!!! RADZE WYCOFAC i zmeinic zdanie. smutno nam bedzie bez ciebie.
@slyth i Hellraider
moze tak opowiecie nam wiecej o swoich "problemach" jak juz tu piszecie to pozadnie. bo takie polslowka nam nic nie mowia. a na pewno jest to ciekawa historiyjka :)
Hellraider
12-11-2005, 13:13
To ja Ci muszę z przykrością ze SLythem ja od pewnego czasu niegralem : 8o 8o Tylko dostał go jakiś kolega Jinlinga, niewierzysz sam spytaj a ja zacząłem grać Gwardzistą
no i może jednak ujawniż swój name 8o :confused:
Mozliwe, bo jak raz szedlem cie zabic to wlasnie slyth byl z jinlingiem... ale bokuden i alius to ty wiem na pewno.
@Sol : Ta historia jest powiazana z poczatkami wojny na obsidii. Jak przyjdzie co do czego to ujawnie wiecej. Pozdro ;p
Mozliwe, bo jak raz szedlem cie zabic to wlasnie slyth byl z jinlingiem... ale bokuden i alius to ty wiem na pewno.
@Sol : Ta historia jest powiazana z poczatkami wojny na obsidii. Jak przyjdzie co do czego to ujawnie wiecej. Pozdro ;p
Slyth Blackknight jest na tym samym koncie co Alius :)...
a Bokuden ma 1 lvl więc sorry...
Hellraider
12-11-2005, 13:50
Ale jak bokuden mial 28 lvl i.. padl w niewyjasnionych okolicznosciach... a jesli chodzi o aliusa to wiem ze nim grales, pewnie zanim go dales temu hmm friendowi jinlinga.
Bokudena sam zrokkowalem z kumplami
bo to byl koles ktory dawal passy na 2 dni i sobie r keyem odbieral konto po kilku dniach ;] a ktos mu za free expil i nie ja nim gralem tylko kumpel
^Awolver^
12-11-2005, 16:51
[QUOTE=Sol]no no dzieje sie tu ladnie....
ale ja tak bym chciala powiedziec tak:
@awolverek
nie pisze sie na forum ze sie postac sprzedaje BO TO NIELEGALNE!!!!! RADZE WYCOFAC i zmeinic zdanie. smutno nam bedzie bez ciebie.
QUOTE]
ja nie ejstem taki glupi jak Nazg zeby psiac linki tak dlaej ja tylko mwoei ze ebdzie gral ktos inny
@awolver
napisal bys ze lepiej ze zostajesz tu :/
a co do reszty... ilez mozna czekac na takie ciekawe histoyjki...... jeszcze jak to niby powody wojny (ktora jakos nie bardzo wygladala jak wojna) wiec bardzo bym poprosila o wtajemniczenie mnie
pozdrawiam tych co zawsze moich kofanych milusnskich :****
pitt6ull
13-11-2005, 03:22
Awolwer wiec tylko ze nowego ownera wykopie z gildi. U nas nie jest wazny lvl , juz predzej IQ sie liczy.Wez to pod uwage o ile chcesz sprzedawac postac ;]
pozdro dla obsidianczykow ;]
I to jest wlasnie plus tak zgranych i świetnych gildii jak White Wolfs, w razie, gdyby komuś z nas znudziła się postać, został shakowany lub zaliczyłby mega hunta to jego nowa postać będzie miała taki sam prestiż i szacunek jak stara. Bo u nas nie liczy się lvl, skille czy fire power ale przede wszystkim człowiek, który siedzi po drugiej stronie klawiatury. :] Dzięki "wilkom" naprawde chce się grać i człowiek nie popada w otępienie (szczególnie jak się gada na team speaku i hunci necro za pomocą parrota 8o )
Yours
Borgo
^Awolver^
13-11-2005, 21:09
a co byscie powiedzieli gdyby sie okazalo ze Awolvera ownuje pol mojej klasy? :) (jk) a ten koels co mialby kupic chata to jest spoko .. aha i jeszcze cos : nie bede sprzedawac chara nieznajomym , na przyklad przez allegro .
Elder Nagan
13-11-2005, 21:20
Sol~ nieznam cie osobiscie ale z tego co slysze to wporzadku jestes :P
Ja Pk w zyciu chyba ze cos za cos...
Mam pytanie 1:
PA w waszym sensie to to ze strzela sie do kogos z strzal pod depo??czy zabijanie 4 free?? bo sa rozne wersje:D
^Awolver^
13-11-2005, 22:25
@up
-.- chyba raczej wywalanie z respow, wyludzanie pieniedzy . trapowanie etc. zabijanie 4free raczej nie dotyczy tego co tu omawiamy , owszem sol padla tak 2x ale omawiamy tu na przyklad : smierc bo z respa nie wyszedl czy 20k bo nie podoba mi sie jego outfit
pitt6ull
14-11-2005, 00:31
A tak wogule z innej beczki to troche mnie zaczyna wkurzac NG. Zrobili price liste ale nikt jej nie przestrzega. Powinno sie huntowac osoby ktore psuja ekonomie serwa. Wczoraj koles chcial k-axe sprzedac za 2k (odkupilem go od niego za 3,5k mimo ze mam sam 2 do sprzedania ) Dzis Gs na tradzie po 35k . Normalnie ,aż wstyd. Ng powinno poskromic tego typu ludzi, bo oni sami na tym najbardziej ucierpia ;] Kiroy pogadaj z tymi swoimi high lvlami.
Co do wypowiedzi Borga to prawda. U nas wazny jest czlowiek a nie lvl'e bo szmoc postaci nie swiadczy o tym co soba reprezentuje ,a lvl to tylko kwestia ilosci wolnego czasu ktory mamy.
Pozdro dla Obsidian
No to tylko pogratulować takiej gildi :)
a tak btw
Wczoraj miałem dobry dzień :) wieczorkiem do mnie zagadał Sir Nazgool 8o ni eno to jest jednak fajny koleś:P pogadaliśmy troche eheheheh i całkiem śmieszznie było :P a co do tych pieniędzxy to tak jak Nazgool mi napisał dałem się wyrolować kupując poza allego ;) 8o :D
pozdro :D
Channel saved at Mon Nov 14 15:58:29 2005
15:47 Sir Nazgool: :**
15:47 Kiroy Wind: yo
15:47 Kiroy Wind: hak
15:47 Kiroy Wind: -.-
15:48 Sir Nazgool: :P
15:48 Sir Nazgool: z kim teraz gadam??
15:48 Kiroy Wind: darek
15:49 Sir Nazgool: a
15:49 Sir Nazgool: ten co robi najwiekszy gnoj :D
15:49 Kiroy Wind: ^^
15:52 Sir Nazgool: dobze wam tak
15:52 Sir Nazgool: ze hak
15:52 Sir Nazgool: :D
15:52 Sir Nazgool: dobrze
15:52 Kiroy Wind: ta?
15:52 Sir Nazgool: nom
15:52 Sir Nazgool: :D
15:52 Kiroy Wind: zartowalem
15:52 Kiroy Wind: ^^
15:52 Kiroy Wind: hahahhaa
15:52 Kiroy Wind: ignore Xd
15:52 Kiroy Wind: narazie
15:53 Kiroy Wind: btw dzieki z 100k
15:53 Kiroy Wind: kocham cie XD
15:53 Kiroy Wind: raixlon tez
15:53 Kiroy Wind: sie cieyszy
15:53 Kiroy Wind: cieszy
15:53 Kiroy Wind: xd
15:53 Sir Nazgool: fajnie
15:53 Kiroy Wind: idiot Xd
Wy***ali mnie na pacca 80 k
jak wiecie nie gram tu od dawna :D
wiec co tam 80 k na serwie, na ktorym nie gram wolalem zaryzykowac
Przez takich lepkow nie dziwie sie, ze Swe sie z nas smieje[z Polski]
Pozdro Dla : Slodkiej Vixi i Sol wraz z Wilkami + Gwardzistaa 3maj sie dude B)
dobijasz mnie. Co z tego ze kiroy tak napisal? Przez ten czas co raxilon mial bana nie gralem w tibie, zostalem znowu shackowany wiec mi nie gadaj glupot czleku. Stracilem lacznie 1kk i jakos nie placze na forum o glupie 80k. Gdybym chociaz cos z tego mial to bym tu nie pisal. Przestancie wymyslac historie na moj temat i dajcie mi grac juz w spokoju.
Yours,
Raxilon/Raxi the second.
wiem, że offtopicowo ale pytanko do Raxa :P
Wracasz do knighta czy dalej będziesz grał druidem?
(plx, wróć do starego chara, bo zaczynam czuć twój oddech na plecach ;) hehe, żartuje sobie troszke :D )
Dzięki Slyth za docenienie wilków :]
No i prośba do Kiroya i reszty NG, zróbcie coś z ludzmi, którzy łamią price liste, bo inaczej skończymy z cenami rodem z Premii :(
Zresztą można się dogadać z Independens jeszcze i wymusić ekonomię na reszcie graczy, jak nie po dobroci to niestety siłą. X(
(plx, wróć do starego chara, bo zaczynam czuć twój oddech na plecach ;) hehe, żartuje sobie troszke :D )
No i prośba do Kiroya i reszty NG, zróbcie coś z ludzmi, którzy łamią price liste, bo inaczej skończymy z cenami rodem z Premii :(
Zresztą można się dogadać z Independens jeszcze i wymusić ekonomię na reszcie graczy, jak nie po dobroci to niestety siłą. X(
w independense nudy :( nikt nawert na guild kanale niegada :( ogolnie lipa nawet na zadnego hunta sie nieidze dogadac
a co do ekonomi to jakis koles gsa za 20 k chcial sprzedac dzis :S i pisał ze chce sie pozbyc ech..
no siema ....
a więc troche mam teraz przerwe nwoa praca itd examsy na studiach no ale spoko wróce to sie all załatwi spoko i o price liscie tez pogaadm :)
Nazgool :
wpierw prowokujesz potem masz pretensje :) oko za okko ząb za ząb i to nie aj zacząłemzawsze byłem ok w stosunku dociebie ale wyprowadziłes mnie z równowagi i za nic zreszta dla mnie twoja osoba to temat zamknięty ... zresztą sprowokowałeś mnie po hacku mialem prawo być nerwowy ale drugi raz nawet do mnie nie psiz jakamsz pisać głupoty !!
Sol:
bardzo mi przykro powodów twoich dedów ale ja mam problem np z wy***aniem ludzi jak Vixi expi a co dopiero uwazac na reszte servera ... ogólem ze strony NG server ejst ok są najlepsi , mają władzę jak nikt :) ichyba każdy z nas chciałbybyć na miejscu np Dorpaza itd bo jednak po to się gra ...
a co do Raxilona czy gra drutem czy kim zawsze to jest mój ziom i tyle :) pozdro dla niego ;) Tartarro Buziaki :*
pozdrawiam wszystkich trzymajcie sie ludziska
Elder Nagan
14-11-2005, 18:40
Masz racje Ng jest dobre ale ma pare wad
najazniejsza to PA! a co do cen to oni niewiedza czego chca na forum tibia.com bylo napisane uh 2.5-3 a napisalem an trade sell bp uh 3k to odrazu chcial mnie jakis lolek z ng lac niepameitam nicka ale jakis slaby:P
^Awolver^
14-11-2005, 19:40
po pierwsze kto ma konto raxilon na tibia.pl? daj mi znac na priv
a po 2 z tego co pamietam to chyba miala byc mala tajemnica? :>
^Awolver^
14-11-2005, 21:34
skoro ci nie zależy to o co tyle szumu? -.-
jak juz slyth pisal ("zostales wyrolowany bo nie robiles tego przez allegro") weic nazgoolku skoro ci nie zalezy to o co tyle szumu? bo ja mimo wszystko nie jestem pewien azeby kiroy sie wzbogacil jak kolwiek na tobie ...
P.S. czas na post nazgoola krytykujacy mój tok myslenia :) super :]
^Awolver^
15-11-2005, 06:02
Czy ty potrafisz czytac?? ten watek z allegro dotyczy sie tej wy***ki Slytha w mojej osobie :D :cup:
1. czytać nie umiem, pomaga mi tata
2. pisać nie umiem, pisze moja mamusia
3. wiem ze watek dotyczyl sprzedazy twojej postaci -.- i dlatego to przyt\oczylem bo z tego samego powodu zostales o*******ony...
Master Ciopek
15-11-2005, 07:55
Lord Erus domnie sie przy***al zato ze po polsku gadalem zkumplem przed depo i zgfb mnie potraktowal ja sie zhowalem do dp a on zabil kumpla i jakas kolesiowe tez z polski OMG dobrze ze se 4 protkow zalatwilem
^Awolver^
15-11-2005, 08:51
1. Ostróda?!
2. Najprawdopodobniej grał ten rasista ... ostatnio nawet gadale z Erusem z bodajze Mabbisem? jakos tak (sol popraw mnie ;) )
3. aha i ziomek jak jeszcze powiesz ze chodzisz do gim 1 to pewna osobe za***ie w rl -.-
^Awolver^
16-11-2005, 08:14
Ale o so chosi :D:D:D
LOlik rzecz jasna poinformowany o wszystkim :) tak w ogóle ja też ich nie rozumiem :P po prostu comentuje i udaje ze pisze cos madrego ;]
^Awolver^
16-11-2005, 21:00
Nazgool tak w ogole to ja ci wierze ze 18 lat masz ale czy skonczyles podstawowke to tego nie jestem pewien -.- gdyz inaczje wiedzialbys ze moja odpowiedz ktora cytowales byla ironiczna , polegajaca na wyszczygolnieniu tego iz lolik przemowil na tym forum po raz peirwszy .... niestety brak wyksztalcenia + tibia = wlasnie marnotrastwo pieniedzy....
aha i btw. wielkie dzieki ze masz mnie w comencie obok najlespzych kumpli raxiego i kiroyka
ty :*
Awolverku pomyliles sie nie pierwszy raz tylko drugi huheuheuhueuehue :D:D:D:D
A co do zabierania glosu na forum to sie odezwe jesli uznam to za stosowne - nie lubie bezsesu nabijac sobie postow :))), wole popisac sobie w Tibi 8o 8o
Yours
LoLiK
Elder Nagan
17-11-2005, 12:24
ekhm..tylko bez klotni 1 bandyta nam wystarczy(xarabek)...
Lord Erus domnie sie przy***al zato ze po polsku gadalem zkumplem przed depo i zgfb mnie potraktowal ja sie zhowalem do dp a on zabil kumpla i jakas kolesiowe tez z polski OMG dobrze ze se 4 protkow zalatwilem
hehehe masz pecha ;) a co to protkow.. sry nie pomoga bo erusa nie zabija.
2. Najprawdopodobniej grał ten rasista ... ostatnio nawet gadale z Erusem z bodajze Mabbisem? jakos tak (sol popraw mnie )
RASISTA?? awolver nie badz smieszny. ani BABBIS ani Nitros nie sa rasistami. A co do tego ktory to zabil to ja wiem. ale nie powiem hehehe ;)
jak cos to na msg w gierce moze odpowiem ;)
Elder Nagan ma racje BEZ KŁÓTNI. Ale jeden banduyta styknie ??Dlaczego xarabek ma byc bandyta? cos przeskrobal? czego nie wiem o.O
DAWAC NOWE PLOTKI
p.s. NIE KLOCIC SIE BO HUNTED!!!!!!
Elder Nagan
18-11-2005, 12:21
Elder Nagan ma racje BEZ KŁÓTNI. Ale jeden banduyta styknie ??Dlaczego xarabek ma byc bandyta? cos przeskrobal? czego nie wiem o.O
DAWAC NOWE PLOTKI
heh plotek nowych niema ale to jest bandyta ostatnio z nim gadalem to stwierdzilz e ja sie "wbilem" na serwer a nei ze on mnie zapraszal..podszedlem do kolesia i powiedzialem "hunted" zeby sprawdzic reakcje xarabka a ten do mnie ze "zobaczymy jaki bedziesz cfany" czy jakos tak...mam tu krotka konwersacje z nim troche wulgarna ale wywiadowka w ten dzien byla ..:D
14:00 Xarabek: to zoabczymy jakis ty cfaniak :)
14:01 Elder Nagan: ale z ciebe noob
14:03 Elder Nagan: myslisz ze jak dobze obiagneles swe to cie zostawia??
14:04 Xarabek: Ja wiem swje ty wiesz swoje :)
14:04 Elder Nagan: ja wiem ze ty noob jestes zreszta duyzo osob to wie^^
14:04 Xarabek: Za takie cos padniesz
14:04 Xarabek: Wkrotce :)
14:05 Xarabek: kozak jestes bo tu niegrasz
krotkie ale jest
To zalezy, druta szczerze mowiac zrobilem tylko dla zabawy i do pogrania w wolnym czasie, nie pgowalem ani nic takiego. Teraz zbytnio nie mam czasu na ostrzejsza gre (szkola, rl life etc.) i chyba zostane przy knighcie, a drut pozostanie tylko moja mala maskotka. Na niektorych ludzi na tym forum to nie mam slow.
Pozdro dla wszystkich znajomych, calych wilkow i innych, ktorzy proboja radzic sobie na tym swiecie.
Yours,
Raxi.
hehehe masz pecha ;) a co to protkow.. sry nie pomoga bo erusa nie zabija.
RASISTA?? awolver nie badz smieszny. ani BABBIS ani Nitros nie sa rasistami. A co do tego ktory to zabil to ja wiem. ale nie powiem hehehe ;)
jak cos to na msg w gierce moze odpowiem ;)
DAWAC NOWE PLOTKI
Jesli sadzisz, ze Erus nie jest rasista to naprawde malo o nim wiesz. Reezor(czy jak mu tam) to najwiekszy rasista z Obsidi, a zapewniam Cie, ze jest ich paru.
Euratielek Dard
19-11-2005, 08:18
Next Generation odwala takie pa ,że się w głowie nie mieśći.Ale co ty możesz wiedzieć ,jeżeli jesteś w tej gildi.(kiroy)Tak samo było na Arcani (jak grałeś z Rexsim)ciągle razem trenowaliśmy,a pózniej huntował mnie za 15 palla jakiegoś ,gdy pózniej się dowiedziałem że nawet kolesia nie znał.Moim zdaniem nie wiem czym się szczycisz że grasz paroma ownerami.Oczerniasz ludzi na tym forum że wystąpili przeciwko swe (mając przy tym powody)to donich powinien każdy mieć Respekt.Co z tego wygracie wojne??(wygraliście)Jak na każdym serverze prędzej czy pózniej dojdzie do rozlamu polaczków ze swe...
I to wy oberwiecie podupie...Czego wy im gratulujecie ,że bedą was wywalać z cave to wy lubicie?Czemu nikt na tym forum nic nie pisał przedtym jak NG dostawało..Ty neutralny "kuglarz" czekałeś tylko kto wygra... Łatwo stanąć po stronie wygranych ....? Jestem duchowo z NG (to znaczy że nie masz jaj aby brać w wojnie) Od jakiś dwóch miechów nie gram na Obsidia ,lecz więcej wiem od wielu z was.Co do katmai i reszty tez byliscie pa ,ale tak to jest jak ma się wyższy level ... Respekt za Odwage,Honor.. Tacy ludzie powini zostać na zawsze w naszej pamięci xD
Mi sie calkiem dobrze zyje na obsidii. Stworzylem ciekawa gildie , poznalem fajnych ludzi. A PA ze strony NG doswiadczylem tylko raz kiedy 42 lvl ms wszedl do cave'a i zaczal mi wybijac roty, no ale pogodzilem sie z tym , bo widzialem ze on bardzo czesto ten cave okupuje.
little offtopic@
Raxi the second - Raxilon , dopiero nie dawno sobie to uswiadomilem :P Cos tam kiedys mowiles ze teraz juz grasz knightem, ale nawet przez mysl mi nie przeszlo ze masz tak mocnego knighta. No i gratuluje Ci mlvl na druidzie. W tak krotkim czasie to niiezle osiagniecie ( mf rox :) ) Pozdro.
little offtopic2@
Zapraszam do mojej gildii Dark Warriors of Honour . :)
pozdrawiam wszystkich graczy z obsidii :)
Jesli sadzisz, ze Erus nie jest rasista to naprawde malo o nim wiesz. Reezor(czy jak mu tam) to najwiekszy rasista z Obsidi, a zapewniam Cie, ze jest ich paru.
znan juz na tyle ze moge powiedziec ze nie jest rasista. mowicie ze nie lubi polakow i polakow tylko zabija. dziwne ja jestem polka i co?? zabil mnie erus (ktory czy nitros czy babbis to juz sprawa dla detktywa, bo zaden nie chce sie przyznac choc ja swoja teorie mam) a pozniej babbis czyli rezeer z azury pomogl mi na obsidi dal rozne rzeczy bliyskotki, jesli cos potrzebuje pozmoe. i teraz to samo jest na azurze. na 8 lvlu mielam lepszy sprzet niz niektorzy juz na 30. lubi mnie a nie wydziwia bo jest rasista. ludzie wy sie poknjcie w glowe. to ze pozabila paru polakow o niczym nie swiadczy. daj mi jakies przyklady, wasze rozmowy itp a przekonaj mnie do tego.
a to ze WY sie poklociliscie, a do tego jestes polakiem nie daje powodu do nazywnia go rasista. poznaj go a bedziesz mial inne zdanie.
...Ty neutralny "kuglarz" czekałeś tylko kto wygra... Łatwo stanąć po stronie wygranych ....? Jestem duchowo z NG (to znaczy że nie masz jaj aby brać w wojnie) Od jakiś dwóch miechów nie gram na Obsidia ,lecz więcej wiem od wielu z was...
No cóż... Przyjmuję każdą krytykę, a co do mojej osoby i neutralności jaką deklaruję (jest ona nadal niezmienna), a to ze trochę pogadałem z Kiroyem i że kilku moich znajomych dostało się później do NG nie oznacza że od razu mam tu lajtowe życie. Też musieliśmy płacić pewnym osobą jak nasi chłopcy poszli po zemstę, też mieliśmy kilka sytuacji, gdzie nie wiadomo było czy nie koniec z tym serverem. Więc to że kogoś tu chwale bądz krytykuje nie oznacza że się "sprzedałem" szwedom, bo tak nigdy nie było. Ja zawsze unikałem konfliktów bo nie gram w tibie dla pvp, może ty tak, ale dla mnie liczy się przede wszystkim to że się utrzymuje na servie, a nie co tydzień robie nowego chara. Euratielek Dard zastanów się czy czasem nie przesiąść się na CS'a albo innego fpp, bo tibia to nie ladajace SDeki i banda 20 lvl knigtow z warhammerami, to tylko drobne ekscesy i poboczne mało istotne wydarzenia dla osób, które tu po prostu chcą dłużej pograć. Jak nie zrozumisz, że bywają od Ciebie lepsi gracze, którzy nie raz nadużują swojej przewagi to szkoda mi Ciebie, bo tylko stracisz nerwy przy tej grze. Taka karma tibii, albo pogodzisz się z PA, random PK, przewagą szwedów, albo skończysz na non-pvp lub odejdziesz do wow'a albo innej gierki dla ludzi lubiących łatwiznę.
Nie czuję że komuś właziłem kiedykolwiek w tyłek, razem z wilkami nie raz przeklinałem NG za PA i chronienie złodzieji i random PK, bo to są fakty który nie przeoczyłem i nie mam zamiaru o nich milczeć, ale też nie zapomne, że to oni ustabilizowali Obsidie i gra się teraz całkiem nieźle. I tylko strach pomyśleć co by sie tu działo gdyby żądzili tu polacy, pewnie bym musiał płacić po 30k za każdego posta jakiego tu napisałem bo nie chciałem dwa mięsiące temu ginąć w imię waszych błędnych pobudek i górnolotnych, pustych haseł.
To jest tylko GRA! I ja gram w nią tak jak potrafię, najwyraźniej nie gram aż tak źle, bo nadal jestem na Obsidii i wciąż posuwam się naprzód, a ty Euratielek Dard?? Gdzie ty jesteś?? Ile charów, chłopcze, od tego czasu miałeś??
^Awolver^
21-11-2005, 07:34
little offtopic@
Raxi the second - Raxilion , dopiero nie dawno sobie to uswiadomilem :P Cos tam kiedys mowiles ze teraz juz grasz knightem, ale nawet przez mysl mi nie przeszlo ze masz tak mocnego knighta. No i gratuluje Ci mlvl na druidzie. W tak krotkim czasie to niiezle osiagniecie ( mf rox :) ) Pozdro.
Raxilon byl (kiedy expil ) bodajze 3 na servie , kiedy zaczal trenic mial najlepsze skille na servie i spadl na 5 miejsce w expie reszte opowie on sam jezeli bedzie chccial :)
A co do Erusa to to jest dla mnie po prostu n/c temat i tak sie nikt z nikim nie zgodzi na forum jezeli chodzi o Erusa .
znan juz na tyle ze moge powiedziec ze nie jest rasista. mowicie ze nie lubi polakow i polakow tylko zabija. dziwne ja jestem polka i co?? zabil mnie erus (ktory czy nitros czy babbis to juz sprawa dla detktywa, bo zaden nie chce sie przyznac choc ja swoja teorie mam) a pozniej babbis czyli rezeer z azury pomogl mi na obsidi dal rozne rzeczy bliyskotki, jesli cos potrzebuje pozmoe. i teraz to samo jest na azurze. na 8 lvlu mielam lepszy sprzet niz niektorzy juz na 30. lubi mnie a nie wydziwia bo jest rasista. ludzie wy sie poknjcie w glowe. to ze pozabila paru polakow o niczym nie swiadczy. daj mi jakies przyklady, wasze rozmowy itp a przekonaj mnie do tego.
a to ze WY sie poklociliscie, a do tego jestes polakiem nie daje powodu do nazywnia go rasista. poznaj go a bedziesz mial inne zdanie.
Wiec wyobraz sobie, ze na tym serwerze gralem dluzej niz Ty i wiecej czasu z nim spedzilem niz Ci sie wydaje. Najpierw byl mily, pomagal mi, a pozniej zaczynal bez powodu sie pluc. Wkoncu nie wytrzymalem gdy zarzadal payment odemnie, bo ktos tam znajomy zabil jego kolege, powiedzialem, ze nie bede za nic placil i tyle(skoro byl takim kolega, to chyba sie nie kaze placic kolegom, nieprawdaz?). Pozniej przyszedl z Millido(ten to juz wogole jest przypalem) i zabili mnie w ab, po tym jak jego koledzy z azury(boneshards) zaatakowali mnie i zrobilem pz locka. Naprawde znam go dluzej niz Ty, wiele tez o nich z innych serwerow slyszalem.
@Kuglarz
brawo za swietna wypowiedz. ja nie znam nikogo z naszej gildii kto by wlazil w tylek szwedom. z jednymi sie przyjaznimy a z innymi nie. zycie......
@raxilion
co do erusa to ja mam inne zdanie. trudno mi powiedziec o ktorej osobie mowisz. bo jak wiadomo nie kazdy swoja postacia gra sam. ja narazie nie narzekam. dla mnie jest mily i nie wydaje mi sie zeby mial powody aby to zmienic. zreszta kazdy lubi tych ktorych chce.
KAZDY SAM SOBIE PRZYJACIOL WYBIERA
a NG to PA i PK i ich nie lubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! zmienilam o nich zdanie niestety na gorsze......
^Awolver^
22-11-2005, 06:34
NIestety ale jestem zmuszony zasmucic pewne osoby ;( otóż w tibii nie chodzi o to kto gra tylko chodzi o postać... wiem ze podchodzicie (wy niektorzy) troche inaczej ale wlasnie dlatego sharing acc jest zakazany! ja potrafie zrozumiec jak sie ludzie dobrze znaja brat, siostra, ojciec kumpel mieszkajacy 15 metrow odemne....
w ogóle tamta historia z Millido i Erusem to dotyczyła tego iz raxilon zaczla ich doganaic w expie (millida wyprzedzac) a ze im sie to nie za bardzo podobalo to... no i wyzej jest juz napisane
Elder Nagan
22-11-2005, 08:05
Kuglarz piekne przemówienie..az sie lezka w oku zakrecila :P
Sol
Ja Erusa nie znalem ale bralem udzial w ojnie to byla moja 1 wojna a duzo zrobilem dla polakow..w przeciwienstwie do niektorych...Z Erusem nigy nie gadalem ale wiesz jak to jest...ludzi sie ocenia zanim sie ich pozna;/
NG moze utrzymuje jakos ten serwer ale PA z ich strony jest lekka przesada...
Rozumiem sobie pozabijac 4fun mi sie zdarza jak sie juz nudze..
..nudze sie bo niemam kim grac i Z kim...
Kuglarz piekne przemówienie..az sie lezka w oku zakrecila :P
Sol
Ja Erusa nie znalem ale bralem udzial w ojnie to byla moja 1 wojna a duzo zrobilem dla polakow..w przeciwienstwie do niektorych...Z Erusem nigy nie gadalem ale wiesz jak to jest...ludzi sie ocenia zanim sie ich pozna;/
NG moze utrzymuje jakos ten serwer ale PA z ich strony jest lekka przesada...
Rozumiem sobie pozabijac 4fun mi sie zdarza jak sie juz nudze..
..nudze sie bo niemam kim grac i Z kim...
prosze mi tu nie wmawiac ze ja niejestem patriotka ect..... ja barac w wojnie nie bede nigdy ja gram dla zabawy i jedyne co ubiajam w gierce to potworki... a nie ludzie...
ja w przeciwienistwie do ciebie oceniam ludzi jak ich poznam a nie po tym jakie plotki o nim chodza. i wybieram ludzi wartosciowych. a to ze wy sie klocicie bo dogania was ktos lub wy kogos w statystykach, to przykro mi. pkujcie sie robcie co chcecie. ALE MNIE ZOSTAWCIE W SPOKOJU. i ja sie mieszac w wojny niebede bo one nie sa moja!!!!!!!!!!!!!! ja jestem neutralna osoba, ktora po zadnej stronie nie stoi. mam znajomych z jednej i 2giej strony. a mysle ze tak samo mysla moi kochani koledzy z gildii.
a jesli ty piszesz ze czasami zabijesz se bogu winnego czlowieczka i to dla zabawy to sorry ale jestes dla mnie nikim. nie takie sa zasady w tej grze przynajmniej dla mnie. to jest gra gdzie robisz postac dla siebie a nie dla innych.
powodzenia........
^Awolver^
22-11-2005, 12:16
Tak w ogóle głowynmi zasadami Tibii jest :
- pvp
- non pvp
- pvp enforced
Grajac na pvp zasadami jest zabijanie ludzi za odpoiwednia kare i mozliwoscia odpokutowania przez jego czy tez przypadkowych znajomych :)
dalej do Nagana ;]
O kogo ci przedewszystkim chodzi ze nic na wojnie nie zrobil? ( z czystej ciekawosci ) ja bym chetnie z toba pogadal na priv o tych czy innych osobach ktore tak czy ianczej zahcowywały się na wojnie :/ ( przez to rozumiem nie atakowanie wrogów i ogolnie brak pomocy w sytuacjach kryzysowych) powoli tu dochodzi do kłótni przez Erusa :) ale dobra ja w to jak juz mowilem NIE wnikam :P
pozdro dla White Wolfs którzy zgodzili się mnie przyjąć do gildii.
i specjalne pozdro dla Kiroya ;)
Elder Nagan
22-11-2005, 14:06
Sol:
ja nigdzie nie napisalem ze niejestes patriotka i to sie tyczylo ogolu...
Dla mnie zabijanie samych potworkow jest nadzwyczaj nudne...rozumiem ze kady lubi sobie pograc bo tez lubialem..ale w Tibie im wiecej sie siedzi na creatach tym bardziej chce sie polowac...
wiekszosc mojej gry ostatnie miesiace to byly Rotwormy i Ghoule...Mam dosc a czasem pkowanie to fajna zabawa..mam blackliste to ja unicestwiam albo random pk..
Pojechala po mnie...
Awolver:
Jak chcesz to napisz pogadam ;) glownie chodzilo mi o Xarabka ktory nieudolnie prubowal zaprzeczyc udzialu w wojnie..namawial a nic nie robil ehh..
Elder Nagan
24-11-2005, 15:36
piszczie cos bo nam temat skasuja ;P
Widze, że coś drgnęło na obsidii :] Jakaś wojna podobno? Tylko co Lessa Soul Hunter z ekipą chce zdziałać?? Może ktoś wie o co chodzi??
P.S Raxi i Kiroy, serdecznie zapraszamy do White Wolf, jak macie ochote pograć z fajną ekipą to msg do Wilków ;)
Pozdrawiam, wszystkich których szanuje
Ok.. here we go.
Here by, i declare war against the guild Next Generation.
Me, personally got sick of PA-ing from group of people in NG (not all members).
So i'm asking support from those who share my thoughts.
I'm not forcing anyone, feel free to apply or stay out of it.
Yours,
Lessa
nom :D szkoda tylko ze ja mam niestety bana ( invalid payment :S ) bo nawet z red skullem bym tej pani chetnie pomogl :)
ja oczywiscie z mila checia bym pomogla gdyby nie fakt ze ja pvp to e-e kiepska bo nigdy nie zabijalam. moze czas sie nauczyc, bo w takiej "wojnie" pomoc bym mogla z mila checia..... oczywiscie przew NG.
choc wiem ze to trudno mozna wygrac, ale nadzieja na to jest ze NG sie troszke powstrzyma od takich zachowan jakie maja.... jesli maja mozg to moze zrozumieja ze kazdy nawet najnizszy lvl jest przewko nim. zabijac mozena bo to server pvp ale dlaczgo nie mozna sie "mscic". odpowiedz jest prossta PRZYJACIOL LUDZI Z NG NIE WOLNO TKNAC BO BEDZIESZ MIAL NIEPRZYJEMNOSCI
a ja ich mam gdzies!!!!!!
wiec łącze się duchowo z przeciwnikami NG
Wasza kochana SOL
Elder Nagan
24-11-2005, 18:45
wrescie sie cos zaczyna dziac dajcie sd i ja pomoge z checia :D
i zbioere ekipe rzecz jasna^^
kaski niemam i sd nie kupie wiec sie przyda cos rzucic na tace jak cos to walcie na gg do mnie...albo lepiej na prv na koncie na tibia.pl
Shimathra
24-11-2005, 20:39
Ja też zamierzam pomóc
i
GORĄCO NAMAWIAM INNYCH!
Im więcej bydła tym lepiej :P
a wiec :)
Borgo bardzo dziekuje za zaproszenie :) ale wiesz to nie ejst takdokonca jak ludzie mysla ;) zreszta an temat niespodzianeksie nie rozpisuje znowu bo po co ;) ale milo to slsyzec zawsze ebde pamietal :)
a co do kolegi z Arcanii :
wiesz jak to gadali na Jurka Engela ze nikt za zaslugi nie am miejsca w kadrze i jesli ktos cos odwala a mi to nie po drodze to widac w moich oczach zle wypadles ... a po drugie ja dolaczylem z KGN do NG kiedyNG bylo mniej liczne o polowe wiec raczej nie musialem im wlazic w tylek :) bo on oprocz galirona mieli mniejsze lvl ode mnie a mimo to ani ja ani oni nie wlazili nikomu w tylek :) a teraz sie trzymamy dalej jzu ponad poltora roku :) i wbrew pozoromz niektorymiosobami nie gadamyo tibii :P wrecz planujemy wspolne wakacje xD
Borgo 2 :
Borgo nigdy nie wlazil w dupe NG poniewaz jego kolezanka Sol to przeciwniczka NG wiec nie wlaizl nam nigdyw tylek :) bo nie mial powodu :) i zreszta ja sam z checia pisze do borgo jak tylko go widze online bo milo jest pogadac z dorosla osoba ktora poza tibia widza jeszcze rl life i nie sprzeda wlasnej matki za pare gp :)
a co do Obsidii : wiele osob zauwazylo ze sie uspokoilo :) ale naprawde ja mam pare lvl ciutke poand 20 an innych serverach i mimo wszystko tam etz non stop wojny konflikty hunty itd ... dla wielu ludzi esencja tibii sa wojny adrenalian z tym zwiazana itd ... ja osobiscie jak mam isc expic to ejstem chory :) a jak jest jakas wojna walka pvp toza zadne skarby bym jej nie przepuscil :) choc etraz praca i studia nie pozwalaja mi na wiele :P
co do sharingu : kazdy gracz z wyzszym lvl sharuje wedlug tych ludziz nizszym lvl wiec nie komentuje tej uwagi :)
pozdrawiam Awolverka Tartarro Sol Borgo Pitt i reszte ziomali :) trzymajta sie chopy i kobity :)
p.s sorki za literowki :)
Ja z checia pomoge w wojnie przeciwko NG poniewaz trzeba ich uspokoic ;)
Za duzo musialem im placic na tym swiecie i ustepowac miejsca do expa :( Najbardziej denerwuje mnie ich PA gdyby nie ich zomy jak Divilonia I Vixi ktore wyganiaja cie z DK nawet jesli expisz tam caly dzien :confused: Ostatnio musialem im placic bo ich runmaker zaczol mnie wyzywac to wymierzylem sprawiedliwosc a oni mnie ale nie wiem dlaczego musialem placic paru osoba a nie jednej za to zabujstwo X(
^Awolver^
25-11-2005, 07:16
Namnie nie liczcie jeżeli miałbym walczyć z NG < powody? :
- według mnie to samobójstwo ...
- jezeli NG wygra bedzie jeszcze bardziej pewniejsze siebie i tacy ludzie jak wlasnie Divilonia bedzie juz wyganiac spod dp (taki niesmieszny dowcip)
- jezeli wygra gildia Lessy Soul Hunter to myslicie ze jej gildia nie bedzie podobna do NG? szczerze w to watpie ;/
- kolejnym powodem jest brak internetu z mojej strony co zwiazane jest bezposrednia ze sprzedaza postaci a nie chche poki co mieszac chara w zadne wojny tuz przed sprzedaza ;)
pozdr dla Kiroyka ;) i Sol,mancu... a po co sie rozpisywac dla całej gildii White Wolfs ;]
Namnie nie liczcie jeżeli miałbym walczyć z NG < powody? :
- według mnie to samobójstwo ...
- jezeli NG wygra bedzie jeszcze bardziej pewniejsze siebie i tacy ludzie jak wlasnie Divilonia bedzie juz wyganiac spod dp (taki niesmieszny dowcip)
- jezeli wygra gildia Lessy Soul Hunter to myslicie ze jej gildia nie bedzie podobna do NG? szczerze w to watpie ;/
- kolejnym powodem jest brak internetu z mojej strony co zwiazane jest bezposrednia ze sprzedaza postaci a nie chche poki co mieszac chara w zadne wojny tuz przed sprzedaza ;)
pozdr dla Kiroyka ;) i Sol,mancu... a po co sie rozpisywac dla całej gildii White Wolfs ;]
Dziwne powody ale pozwoj ze to skomentuje:
- samobojstwo w dobrej sprawie
- a moze i nie jeśli maja rozum zauwaza co sie dzieje i niestety ale szanowani to oni juz nie beda
jeśli wygra lessa to na pewno nie bedzie tak ze jej gildia bedzie zadzic, bo duzo ludzi z tej wlasnie gildi nie graja juz a przyszli spowrotem tylko pomoc. i sa to ludzie ktorzy sami sa przecwko ng. wiec tej gildi raczej nie bedzie i bedzie psokoj na tym swiecie (w co watpie bo inni idioci sie znajda- ale ich bedzie mozna juz ustawic)
- co do internetu hmm.... z tym nie poradze ;)
pozdrawiam
a wiec :)
wiele sytuacji mozna nazwac sprzecznymi pkt widzenia zalezyod pkt siedzenia moi drodzy :) choc od razu powiem :) tak bylo jest i bedzie :) ze ten kto ma wldze to to wykorzystuje :) tak jest w rl life tak jest tez w tibii :) i ci ludzie ktorzy tak gadaja jak NG ciekawe czy oin by mieli tyle cierpliwosci i byli tacy gzreczni jak mowia aby NG bylo :) i ja was podziwiam ze wy takimi stoikami jestescie :) jak kolega zabil ziomala za to ze go niby wyzwal to co dopiero powinno byc jak mu wejdzie an expowisko ?? kick ?? ja nie zmierzam do obrony NGale naprawde czy NG czy erus czy Lessa i tak ebdzie PA tylko ze inni ludzie ebda cierpiec :) a koledzy danej ekipki beda sie wozic :) no normalka i ja to akceptuje i rozumiem taka kolej rzeczy :) wiec zejscie NG z piedestalu nic nie zmieni zmienia sie tylko ludzie ktorzy sie woza i ci ktorzymaja lepsze znajomosci :) choc gdyby Sol rzadzila na tym servie to moze by byl spokoj bo kobieta to chyba az takiej wladzy nie potrzebuje w tibii jak faceci ( no poza tibia to osl pewnie zradzi nie tylko w .... kuchni ;) hehehe taki maly joke :) buziaki dla SOl :)
no wiec moi drodzy :) taksamo an arcani danubii saphirze berylii iwielu innych ciuciskani sie skarza a ci co zradza mowia ze maja powody do PA itd :)wiec naprawde nie zmieni sie sytuacja zmienia sie tylko ludzie ktorzy biora lapowki jak to mawiaja w telewizji i ansz slynnypan Lepper :) hrhrhr pozdro dla Endrju ;) (Andrew ) :cup:
"Zmieniając siebie, zmieniamy Innych"
Pewnie gdyby rodzinka The Wolf, osiągneła władze na Obsidi, to wykorzystywała by ten fakt do PA. Chyba że stanowicie (wszyscy!) jakiś "mega" wyjątek.
Osobiście uważam, że serwer bez Gildi która na nim rządzi, był by: albo nudny, albo anarchistyczny. Jednego i drugiego nie lubie!
Ja na Obsidi, nie doświadczyłem jeszcze ani razu PA, co nie znaczy, że nie wiem jak to potrafi człowieka zdenerwować. Wcześniej grałem na Isarze, gdzie naprawde było wielkie PA, ale do takich rzeczy trzeba sie przyzwyczaić, gdyż są naturalne.
^Awolver^
25-11-2005, 13:14
Akurat w The wolf jest tak ze my staramy sie byc mili i uprzejmi w stosunku do kazdego nawet do kogos kto np. zabił kogoś z kolegów , potrafimy oczywiscie wtedy "odpokutowac" to co zrobił ale w łagodny sposób i bez przelewu krwi (to znaczy spalimy go na stosie ;) ) wiec to jest chyba "mega" wyjatek
wojna z ng moim zdaniem jest bez sensu nawet jak ktos wygra to nastepni pa sie pojawia -.- nie krytykujcie mojej opinii gdyz mam do tego prawo :]
ja doszlam do wniosku ze gdyby moja gildia rzadzila nie bylo by PA ani PK z naszej strony. znam juz na tyle moich kofanych kolegow ze chyba tak samo by sadzili jak ja. jesli moj kolega z rl czy nie rl zabil by kogos bo mial taki kaprys to jak by na to nie patrec kara by go spotkac musiala.
no ale co do wojny narzie ng wygrywa (nic dziwnego) ale ja mam cicha nadzieje ze cos im nie wyjdzie.
pozdrawiam :*
Wolfy na przywodcow!!!!!! hehehe
"Zmieniając siebie, zmieniamy Innych"
Pewnie gdyby rodzinka The Wolf, osiągneła władze na Obsidi, to wykorzystywała by ten fakt do PA. Chyba że stanowicie (wszyscy!) jakiś "mega" wyjątek.
Oj koles ale mnie zdzazniles teraz X( ;o jak nas nie znasz to nas nie oceniaj !!!! ja nikogo z cave jeszcze nie wygonilem nawet jak ma 8 lvl :P poprostu byl pierwszy i ma prawo expic :PPP i jestem na 100 % pewien ze PA z naszej strony by nie bylo :D
^Awolver^
25-11-2005, 23:23
Cóż nie sądze po tym co dziśiaj widzialem azeby dark prophecy mogło wygraać z NG...
bardzo podbna sytuacja przeciez byla z wojna Raised Fist vs omg nie pamietam :PP , dajmy na to Gildia Erusa
jendakze my wtedy nie balismy sie atakowac i sie bronic z atakiem... to co dizs widzialem to bylo bezsensowne wychodzenie z dp ... ktore o mały włos nie kocnzylo sie smiercia ktorego z nich.
JEdnakze wieczorna runde wygrało moim zdaniem Dark prophecy... i to dizeki pewnemu noobkow/ bądz osobie z DP (dark prophecy) ktora nim grala.. otoz ginel sobie bodajze 18 knight 2 krotnie albo 3 krotnie chodzac po fire bombach Fosilsa. Skonczyło sie to red skullem dla tego royal paladina :/
Ng zachowuje wszelkie srodki ostroznosci i nie dopuszcza do siebie zadnych osob ktore mogly by donosic o ich czynach do wrogiej gildii ( bylem swaidkiem jak nie raz atakowali ludzi spoza DP , w tym raaz mnie =] )
no to chyba zakonczylem sprawozdanie z wieczorku :] byc mzoe cos przydazy sie w ncoy ale bez mojego udzialy "szczerze w to watpie" xD
pozdrawiam was wszystkich :D
P.S. Drodze Wolfowie czy idziemy w dniu dizsiejszym na NAGINATE?
Mancubus
26-11-2005, 00:21
Witam wszystkich forumowiczow, minely wieki od mojego ostatniego posta, ale tym razem musze sie wypowiedziec,
Aevin : Wybacz, ale nie znasz nas.
Nasza gildia jest przede wszytkim , zlozona z graczy z Shivery. Odeszlismy z tamtego servera, ponieważ nie podobalo nam sie tam PA gildi zadzacej (niektorych osob). W pewnym momencie nie wytrzymalismy i wypowiedzielismy im otwarta wojne - My levele ok 20-50 oni lev 80-120 :D Bylo milo i ciekawie poniewaz wojna nas zjednala a ja nauczylem sie pvp :] Oczywiscie zostalismy zmasakrowani (ehh ten pojedynek ja 42 MS przeciw 119 RP :D) Jednak po przegranej wojnie - jeszcze bardziej zaciesnily sie miedzy nami wiezy. Laczylo nas jedno : nienawidzilismy PA. Podjelismy jednoglosna decyzje i zmienilismy server na nowo powstala Obsidie. Tak powstalo White Wolfs.
Po tym jak odeszlismy z Shivery gildia rzadzaca rozpadla sie na 2 frakcje - popierajaca PA (silniejsza) i przeciwnikow PA (slabsza). Juz po miesiacu, dzieki pomocy pozostalych graczy z servera majacych juz dosc PA - zwyciezyla "dobra strona". Tak wiec, happy end :]
Co do Obsidi i stosowania PA przez NG - na poczatku sie z tym spotykalem na kazdym kroku - co chwila bylem wyganiany z rotow(wiadomo, poczatki servera i walka o wladze). Dlatego przenioslem sie na 10 lev do Port Hope i mialem spokoj. Z tego co widze NG nie robi az tak niesamowitego PA jak wiekszosc twierdzi, bo z tego co slysze zawsze pojawiaja sie te same nicki. Trzeba pamietac, ze takie osoby, predzej czy pozniej znikaja z servera (zbyt wielu wrogow, dziala jednak na ich niekorzysc).
Co do wojny - zachowuje neutralnosc. NG jakie jest, kazdy widzi, sa tam osoby w porzadku i sa tez takie osoby, ktore wykorzystuja fakt, ze sa w gildi rzadzacej do wlasnych interesow. Jakas gildia musi rzadzic, niewazne jak sie bedzie nazywac, grunt zeby bylo w niej jak najmniej zlych ludzi, ktorzy swoje frustracje z RL przenosza w swiat gry.
Pozdrawiam, Mancubus
Ta cała wojna jest śmieszna! Moim skromnym zdaniem to poprostu wygłup kilku osób, które po usłyszeniu plotki, że na Mikołaja startują nowe servery, postanowiły ostatni raz zadymić na Obsidii. Pewnie sie myle, ale jakoś tak to sie dziwnie w czasie zbiegło. Zresztą fragi świadczą same o sobie, są w tą masakre wciągani coraz to nowi ludzie, którzy albo tu nie grają ale im nie zależy na charach. Co to jest!? Jakaś kpina! Chcecie walczyć z PA, a kilku z was "buntowników" wywalało z cavów bez skrupółów! NG jak dla mnie nie jest najwiekszym zagrożeniem tego servera, lecz ekonomia, która sie tu załamuje! Ale to już inny temat.
Dziś Kalamatrius the wolf był spamowany przez "antyPA" msgami w stylu "z wami damy rade, jesteście silni!!" i inne takie puste slogany. Ludzie!! White Wolf, gra tu dla siebie nawzajem i dla walorów tej gry, których wy nigdy chyba nie pojmiecie. Jesteśmy NEUTRAL i tak pozostanie!!
Co do tego, czy byśmy robili PA jak byśmy rządzili to wydaje mi się, że każdą siłową reakcję gildii rządzącej, nawet jak jest słuszna, można odczyta jako PA. Dlatego właśnie nie mamy aspiracji, żeby dyktować tu warunki.
Dobieramy ludzi przede wszystkim pod względem swojej dojżałości, która nomen omen nie jest dyktowana wiekiem (ale jednak starsi ludzie w większości grają mądrzej ;) ) i uczciwości wobec swoich przyjaciół.
Powiem szczerze, jak dla mnie to sie powyrzynajcie nawzajem wszyscy równo i sprawiedliwie! Jeżeli nie potraficie zauważyć prowokacji i faktu że was sie wykorzystuje dla czyjejś chorej aspiracji bycia zauważonym, to jest to wasz ogromny problem, nas zostawcie w spokoju. Damy sobie rade, nie zależnie kto tu będzie rządził! A Wy drodzy buntownicy o sprawe nie koniecznie waszą, przejrzyjcie na oczy i zajmijcie się swoimi charami na innych servach, bo tu to tylko pvp sobie możecie troszke poszlifować, a i to nie jest pewne, patrząc jak to ślicznie kampujecie w PZetach, mimo że wam podobno na postaciach nie zależy.
yours
Borgo
Pozdrowienia dla moich wilków, kiroya, raxiego i numokebka.
P*E*A*C*E & N*E*U*T*R*A*L
Oj koles ale mnie zdzazniles teraz X( ;o jak nas nie znasz to nas nie oceniaj !!!!
Aevin : Wybacz, ale nie znasz nas.
To fakt, nie znam Was, poprostu myśle że 80% graczy, wykorzystała by swój lvl i pozycje własnej gildi do PA. Lecz, jak napisałem możecie stanowić wyjątek. Cieszy mnie to że graliście razem na innym serwerze i nie jesteście zbieraniną przypadkowych osób i jeśli to co piszecie jest prawdą, to ciesze się że gramy razem na jednym serwerze.
pitt6ull
26-11-2005, 19:46
Więc tak, ogólnie rzecz biorąc to samobójstwo porywać się na NG. Jeśli chodzi o PA to na początku rzeczywiscie bylo tego duzo (jak mancu powiedzial walka o wladze na serwie ) ale obecnie to ja się nie spotkałem z PA z ich strony. Jak byłem na nekro to i yunichi i mannow to akceptowali i sie grzecznie pytali kiedy skoncze. Nie mowie ze w NG nie ma PA , pewnie ze sa. Ale ogólnie rzecz biorąc zawsze tak jest przy gildiach rzadzacych. Nam udalo się doprowadzić do sytuacji gdy kumple z rl walczyli ze sobą (na shiverze ). Lepszym rozwiązaniem jest ciągle msgowanie mannowa o tym ze ktos od nich robi PA. Jesli nie bedzie to jego rl friend to go wywali , a jesli bedzie to chociaz w kółko go bedzie upominał. Wojna na tym poziomie szans nic nie zmieni. Lepiej się wezcie za PG i nabijcie porownywalne lvle zeby byly jakies szanse.
pozdro dla obsidianczyków
pitt6ull
26-11-2005, 22:44
No masz racje tymbardziej ze z mancem moglbym brac 100tne lvl na klate. Ale ja chce nabic sobie 100 lvl zrobic ostatnie questy, dac sobie spokoj z tibia ;] Zobaczymy czy mi sie uda ;]
herrehhrehre
wiadomka ze samobujsto///lecz my tu teraz tylko sie logujemy by kogos zabic lub cos nasza gildia w calosci sklada sie z retired wiec wiesz nikomu nie bedzie sie chcialo tu expic TYLKO walczyc :D jak kazdy teraz graja na starym serwie badz czekaja na new serwa
Ja sie bawie na morganie [ oczywiscie PK ] hrehrehre
Szkoda tylko, ze Wolfy nie walcza, wieksza ekipa[tymbardziej wasza (zgrana)] stawiala by wiekszy opor i wiecej musieli by sie napocic chlopaki z NG :D.
Kto widzial filmik z naszej akcji kamikadze ??:D hrehrehre<przepiekny>
Te Jaki filmik ? :D zapodaj zapodaj
no ja tez dolaczylem do cultu ale sobie niepogram bo mam bana ( invalid payment ) hyhyhy pozdro Gal'axy. dzieki za zalatwianie pacca :P :P :P :P
hmmm ....
pozowle sobie cos zaobserwowac .... coraz wiecej nieznanych osob ma plus 50 lvl plus 60 lvl ... ktowie czy to nie rosnie nowa sila servera ;)
a co do wojny narazie nikt nie ma szans z NG poki sa razem w jednej gildiii .. ale jakzawsze mowilem wszystkosie zmienia :) i teraz nawet ja nie jestem w NG choc to akurat etz jest element naszego Cyrku :) a za to jest KAtmai :)
czlowiek sie wybil :D 86 lvl wbil i do tego 2 mpa 3 mms i 4 rh w domku ma :) niezle co :) a jescze nie tak dawno mial kickniety z servera :) wiec wszytsko sie ludzie zmienia naprawde :) nie am co plakac nad rozlanym mlekiem :) wojny z NG obecnie nikt nie wygra poki sa razem :) iii ... jak to mowi Borgo :) lepiej sie wziasc za PG niz za placz na forum ..
pozdrawiam Borgo :) :cup: Sol i :cup: Pitta :) :cup:
23-11-2005, 23:54
Katmai
Ta wiadomość została usunięta przez: Raynold. Powód: Spam
Hunted
Signed,
//Katmai
Katmai :
nie wiem co tam napisales ... ale kurde usuneli ci posta a zostawili HUNTED prosze sprecyzuj to ;) bo to wychodzi jakby bylo do mnie :D z gory thx ;) hrhrhr GL
pozdro dla Borgusia i Sol i PITTA :cup:
dzis powstala gildia z czesci independes i grinders :) i zaraz ludzie namzyzca powodzenia w wojnie :) kurde jescze sie jedna nie skonczyla a juz druga ma sie zaczac :) boszeeee :P co za ludziska ,,, noobkom to sie nudzi ;) a ansza motto teraz brzmi peace love and Fantasy :) takze nowi ludkowie ejsli macie oakzja zapraszamy na obsidia pomiom wojny z mala garstka osob obsidia sie staje stabilnym i spokojnym serverkiem :) zyzce mielgodnia wszystkim
Katmai : odpsiz na pytanie :)
Buziaki dla Borgusia :) i SOL i PITTA Pittbulllaaaa :P
Kiroy jest bad boy ;p i zaraz bedzie wojna ng vs grinders a kiroy bedzie szpiegiem ;p mueehheh :p :p :p :p
Elder Nagan
28-11-2005, 18:53
ooo katmai umie pisac:P jak cos to poweidzcie jakies fragi i kto bierze udzial w tej wojnie
ja gdybym doszedl do wladzy to bym aktmaiego usunal ;]
a tak niewiem jakby sie potoczylo
co ma byc :D thx galaxy&triki za bana :D
ale juz zalatwilem konto z pacc opchnalem koledze za jakas stara komore ehehe :P jak cos mam Cie w vip to zagadam ;]
^Awolver^
28-11-2005, 21:36
nie rozumiem ataków na Kiroya ... on dopiero co wszedł do Grinders i jest vicem czego nie rozumiem bo wedlug mnie vice kiedy nie ejst potrzebny sie nie dostaje za lvl... ale mgoe sie mylic... chodzi mi po prostu o to ze raczej watpie azeby kiroy mialby byc szpiegiem dla NG... atakow na katmaia tez nie rozumiem :Podcierpial koels swoje teraz pnie sie do gory a wy sie czepiacie -.-
P.S. pisanie pozdro w kazdym albo w co drugim poscie uwazam za glupie
pozdro dla uzytkownikow forum :) (bo po co sie rozpisywac?)
a pozatym kilka pozstow wyzej nieduzo pisal ze cos tam cos ze to ze odszedl z ng to kolejny etap czego tam czegos znajde to zrobie edita :D
yehehe :D
" ...ale jakzawsze mowilem wszystkosie zmienia i teraz nawet ja nie jestem w NG choc to akurat etz jest element naszego Cyrku a za to jest KAtmai..."
Ale głupoty tu piszecie... ;(
Signed,
//Katmai
Przeglądanie ostrzeżeń dla Katmai
Ostrzeżony przez Wiadomość Data Rodzaj Komentarz
Raynold Zobacz wiadomość Dnia 24-11-2005 o 09:10 Ostatnie ostrzeżenie Spam
Rodzaje ostrzeżeń
Rodzaj ostrzeżenia Opis ostrzeżenia Wartość ostrzeżenia
Drobne upomnienie Za niewielkie przewinienia 1
Zaczynasz przeginać Zaczynasz się zachowywać źle na forum. Powinieneś przemyśleć swoje zachowanie. 1
Małe upomnienie 3
Małe upomnienie 3
Poważne ostrzeżenie 6
Poważne ostrzeżenie 6
Ostatnie ostrzeżenie O krok przed banem 9
Ostatnie ostrzeżenie Jeszcze raz coś przeskrobiesz i skończy się to banem dla ciebie. 9
Ban Natychmiastowy ban. Musiałeś nieźle nabroić na forum żeby dostać odrazu bana. 10
Ban Natychmiastowy ban. Musiałeś nieźle nabroić na forum żeby dostać odrazu bana. 10
HAHAHAHA OSTATNIE OSTRZEZENIE ! :( A teraz bedzie ban natychmiastowy? ^^
huhu...
Signed,
//Katmai
no siema ... Nazg ja sie odcinam od tejwy***ki ..a wtedy to troche sprowokowales imnie ponioslo ..ale sam tejkasy nie mam wiec po co mi wrzucasz ... ale NVM ...
a co do gildii juz gadalem z mannowem i wsyztsko jest ugadane w grinders ejst tez duzo ziomali NG kumpli itd wiec bedzie spokoj :)
Katmai: tak troche sie glupot w zyciu narobilo :) ale co bylo a nie ejst nie psize sie w rejestr :)
Pozdro Awolverek mojkofany :* Borguś , Solka i Piitek :)
Pozdro Katmai :*
a KATMAI tez cfaniak :P dostal po pupie od NG jak z Erusem walczyl a teraz przeciwko Erusowi :P tez mi lojalnosc :P
hehehe
Comment: Hail Del'Toro !
I play my own game no need talk to anyone, I have few friends they know who they are.
Loyal above all.
*First knight with 15mlvl :)
*First, Third and Fourth e-plate on Obsidia :)
*First and Second Steel Boots on Obsidia :)
*First Demon Shield on Obsidia :)
*First Crown Legs on Obsidia :)
*First Golden Legs on Obsidia :)
*Second, Third and Fourth Mastermind shield on Obsidia :)
Put myself to the test be better than all the rest. Be the best, beat the rest !
Zamiast wymyslac spiskowe historie wezcie sie za gre, bo mi run zaczyna brakowac... (Do tych co najwiecej pisza, a najmniej wiedza.)
^Awolver^
29-11-2005, 20:35
Kiedy Raxilonowi zaczyna brakowac run oznacz to iz
ARMAGEDON jest bliski! ;) popieram granie a nie gadanie... bo ja poki co jeszcze torche gram :P (2h dziennie max)
zamiast katmaiowi ubliżać wezcie z niego przyklad-.- bo stwierdzajac ze taki lvl mozna zrobic bardzo latwo ... mozna jak sie dzieli w 5 konto -.- a grajac samemu po tgodniu expienia ma sie dosc tibii...
^Awolver^
30-11-2005, 17:44
nom mi tez sie tak zdaje jakby cos ze mna nie tak? jak psize wydaja sie normalne jak czytam wydaja sie... chyba pojde do jakiegos lekarza ,hmm urologa?
No co dzis se zabilem pare dragow tak codziennie i lvl jeden na tydzien :D
fajnie co ?
Awolwer te komenty masz do***ane
Asslicker!! :baby: ;(
Asslicker? Chociaz ma cos do powiedzenia oprocz ublizania kazdemu na tym forum twierdzac ze nie umieja robic lvli.. Ty nabiajsz 1 lv tygodniowo, a gadasz takie glupoty jakbys mial conjamniej 3x 150+lv. Awo chociaz bije lvl i potrafi powiedziec cos madrego, co niesie jakikolwiek przekaz.
Let the flamers hit the floor...
^Awolver^
30-11-2005, 19:38
Asslicker? Chociaz ma cos do powiedzenia oprocz ublizania kazdemu na tym forum twierdzac ze nie umieja robic lvli.. Ty nabiajsz 1 lv tygodniowo, a gadasz takie glupoty jakbys mial conjamniej 3x 150+lv. Awo chociaz bije lvl i potrafi powiedziec cos madrego, co niesie jakikolwiek przekaz.
Let the flamers hit the floor...
Potrafi leczy rzadko mówi :PP a z tym biciem lvlu to trochę jakby nagięcie ;PP bo expienie 20k dziennie to nie za bardzo PG :)ale ja tam sie nie przejmuje komentarzami nazgoola ja (grzesznik) po prostu od rauz udam się do klasztoru ... gdzie reszte zycia sprzedze na modlitwie a zeby nazgool w koncu wzial sie do roboty -.- gdyz same nie mądre gadanie nie wystarczy dzis azeby przezyc ;/
P.S.1 i bardziej bym sie obrazil na PenisSucker niz na Asslicker ;P
P.S.2 Slyth to do ciebie ja ci wisze bodajze war hammera ale nie wiedzialem na jakiego chara wyslac...
ale wy tu wszyscy *******icie
z choinki sie urwali czy skad ? :>
Raxilon jak to mozliwe ze miales 4 haki ? :> co Ty 24/h na porno stronach ssiedzisz bo ja niewiem
Nazgool l4l noobku :) był byś kiedyś online na tej swojej postaci na obsidi a nie siedział Tym najtem na azurze 115+ :P czy jakoś takoś :evul: :D
^Awolver^
30-11-2005, 21:17
Dyskretnie sie pochwaliles tym ze sharujesz 115 knighta -.- nabiles 1 lvl chociaz? ... a raxilon nie mial 4 hackow -.- a to wsyzstko przez nie odpwiednie dobieranie sobie koelgow (neistety:( )
^Awolver^
30-11-2005, 21:30
gdzies na 10-20 stronie forum jeszcze z "nazg" mowiles ze otrzymales propozycje sharowania okolo 115 knight na azurze wlasnie (cos kol otego)
ale wy tu wszyscy *******icie
z choinki sie urwali czy skad ? :>
Raxilon jak to mozliwe ze miales 4 haki ? :> co Ty 24/h na porno stronach ssiedzisz bo ja niewiem
Nazgool l4l noobku :) był byś kiedyś online na tej swojej postaci na obsidi a nie siedział Tym najtem na azurze 115+ :P czy jakoś takoś :evul: :D
Widziales bana na prawie 2 miesiace, bystrzacho? Nie jestem pewien czy 3x czy 4x mialem hacka, ale to bez roznicy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.