Pokaż pełną wersje : Obsidia WAR
Piszcie na temat wojny...bo nam beda kasowac tematy ;/
Juz nie mozemy w tym temacie najezdzac na niesfornych polakow i pisac glopot zwiazanych z Obsidia..Szkoda :D
Ps...Jak ktos ma filmiki z bitewek :D to mozecie tutaj linki wkleic
Rondelman
23-09-2005, 13:10
Niestety filmikow niema, chyba ze jakis low lvl nagral;)
Jaksi bekart pisal, ze ma filmik ;/
^Awolver^
23-09-2005, 15:16
a mnie dzisiaj gonil lamus ( lamus=lord erus) debil jeden z femor do kazz mnie gonil i zabic nie potrafil -.- poszly mi 2 uhy o.0 <<<i o 2 za duzo B) w ogole rzucal takim czarnym co sie do niego czegos nalewa ;D nie pamietam nazwy chyba pot czy bot dopiero przed swiatynia walnal magic walla bym go zlamal solo bo moglem go trapnac w pewnym momencie lae dolaczyl sie katmai .... a pozniej vinnare wiec wtedy juz zostalem w pzecie.. hehe wiec wszyscy ktorzy sa w raised fist... uwazajcie na siebie!
btw. mam lewa reke skrecona i zbytnio sie na wojnie nie nadaje
^Awolver^
23-09-2005, 18:14
weic tak ... dzis padlem od boneshardow ( bylo ich 8 -.- ) i wiem ze ta wojna nie ma sensu.... w venore online bylo nas okolo 5
jedyny kto mi pomogl to kamson salvatore dzieki ;* ale pozneij go gonili to chcialem im pomoc , i nzowu nie fartem mie trapneli i dead -.- dlatego tez oglaszam wszem i wobec :
REtIRed ale jeszcze sie do moich przyajciol odewe , bedziecie znac moj nowy nick
Sep 12 2005, 16:07:44 CET Killed at Level 30 by Malcom Boneshard
Pierwsza smierc :
.....................................
Wobec mnie Erus tez do pewnego czasu byl mily, nie powiem. Nawet gdy pierwszy raz mu uwierzylem i zaplacilem mu 7k za to, ze jego kumple mnie bili. Byl mily, chcial pomoc w necro quescie, a pare dni pozniej znow zarzadal kasy i zabil za to, ze jestem z Polski ;-) btw. jego angielski gdy gadal ze mna byl duzo, duzo lepszy, tutaj wali bledy jakby tego jezyka wogole nie znal.
Nazg: E tam, nie wszystko stracone, z Polakami nie mozna walczyc ale na swiecie sa jeszcze inni ludzie ;) Zreszta, co to tam taka strata na 30 lv :) stracilem jakos duzo wiecej, a sie nie przejalem zbytnio, wszystko mozna odrobic . Jedyne co chcialbym na obsidii to moc expic w spokoju, bez rasizmu.
"10:32 Lord Erus: and sorry i dont invaite polak ppl again to my guild :/
10:32 Nazgool: pfff
10:32 Nazgool: kk
10:33 Lord Erus: affter what they did to me on azura never i trust a pl again"
A Kisia i Katmai to kto jak nie Polacy :P
Niestety ten weekend jest okresem stagnacji, a szkoda. Jak ludzie pojda do szkoly to sobie poexpie :P Pozdro 4all
^Awolver^
24-09-2005, 10:31
Niestety ten weekend jest okresem stagnacji, a szkoda. Jak ludzie pojda do szkoly to sobie poexpie :P Pozdro 4all
ta oni to wyjątki bo są w połowie arabami :) (<<chyba sie myle )
raxilon jak bedzie jakas bitwa to tylko daj msg , a sie pojawie
psyhopatka
24-09-2005, 11:16
Ej dzisiaj o 11 lub o 12 idziemy na za***** szma**katmai lub na kogos innego
w raxiliona domku badzcie
Ps. vinnare zlapal free fraga na moim drucie
Rondelman
24-09-2005, 13:14
A czy widzisz zebym ja byl w jego gildii?
Bylem 1 dzien ale potem pknolem jakiegos tam 32 mastera rl kumpla millido i protected by NG wiec odszedlem bo myslalem ze bede mial hunta i niechcialem zeby to samo spotkalo cala gildie ale wszystko da sie zalatwic ;)
Dlaczego tak malo polakow walczy?? Czy myslicie, ze bedac neutralnym macie fajnie??. Jak juz sie okaze kto wygra ta wojne to zwyciezca zabierze sie za neutralnych n/c.
:evul:
Suv Dragonslayer
24-09-2005, 13:39
a do mnie co chwile ktos pisze ze jestem zdracja bo trzymam z Vinnare ;F
ano trzymam, to moj protector, nauczyl mnie grac palkiem...
i jeszcze jedno - ktos pisal kiedys, w innym temacie ze jest to wojna przeciwko pa -.- a kto inny jak kiroy wywalil mojego qmpla z dragow? a kto inny jak nie polacy wywalali mnie i qmpla z tombow? wiec nie pier..nie mowcie ze jestem zdracja - TO NIE JEST WOJNA POL vs SWE(a nawet jesli to mam chyba prawo do wlasnej opinii na temat po ktorej byc stronie, co?)
koles ja trzymalem z Dare Drix i Erusem ale jak oni staneli po stronie Boneshardow to stali sie tez moim wrogiem..Widze, ze masz 13 lat wiec sie nie znasz noopie. :baby:
Suv Dragonslayer
24-09-2005, 14:42
hmm... co z tego ze mam 13 lat? jakbym nie mial podanego wieku juz bys nie mial argumentow-.- ale jak sie nie znam to mnie oswiec, powiedz jaka to wielka moc drzemie w pa ktorzy pisza ze wypowiadaja wojne pa ?=.=
Toowreck
24-09-2005, 18:05
pisanie na tym forum co robimy i o ktorej godzinie i jak jest lekko glupie biorac pod uwage fakt ze ogladaja je takie osobistosci jak Katmai, Kisia i Suv~.
Taka mala uwaga :P A ja czekam mam nadzieje ze cos sie wreszcie zdarzy... Kiroy masz moje gg jakby co to pisz
Rondelman
24-09-2005, 20:09
pisanie na tym forum co robimy i o ktorej godzinie i jak jest lekko glupie biorac pod uwage fakt ze ogladaja je takie osobistosci jak Katmai, Kisia i Suv~.
Taka mala uwaga :P A ja czekam mam nadzieje ze cos sie wreszcie zdarzy... Kiroy masz moje gg jakby co to pisz
Cóż za pomysl taktyczny...
Btw. Kiroy~ jak mial jeszcze 19 lvl wyzucil z tombow Cacharina(Polaka). Wiec darujcie sobie gatki w stylu "walka przeciwko PA ze Szwecji". Pozatym Boneshardowie to w wiekszosci Anglicy.
8o 8o 8o Hhehehe no widze panowie ze koljny temacik sie rozwija :) no pozdrawiam kolege z Bydgoszczy :) daj znac skad jestes ;) a co do wojny hehe to nic sie nie zmienilo :) to nie ejst wojna przeciwko swe kategorycznie to nie ejst wojna przeciwko swe :) to jest wojna przeciwko ludziom ktorzy sie za pewnie czuja :) jak nphunt mojego the ebst kumpla i kumpeli lady szikaki za nic bo jest moj rl ziomek i ziomalka :) to jest powod walki przeciwko takim ludziom :) jak NP podejrzewanie raxilona za sharing choc ja osobiscie znam 3 ownerow Erusa zapomnial ktos tam wyzej o Kimie i o Frederiku :) wiec po co tu o sharingu pisac zreszta kogo to interesuje :P na moje moga grac nawet w 10 :P to nie zmienia sytuacji panowie ze to my campujemy pz :P Awolwerku :) nie lam sie kochany prosze jescze przyjdzie czas an wygrywanie :) ja na obsidii w jeden dzien padlem 4 razy na drugi 2 i gram dalej :D uszy do gory Panowie I panie :D nadchodzi czas w którym okryjemy nasza gildie dumą i sławą:) a co do vixi i szikaki to bynajmniej oni dorosli lduzie sie nie amrtwia niczym i mi ufaja :P bo my mamy takie cos z takim czms bez takiego czegos i my wygramy ... :D:D:D :cup: :cup: :cup: 8o 8o 8o
Suv Dragonslayer
25-09-2005, 18:48
ten kolega z bdg to ja niby?:o humm... co do tej calej sprawy to z przykroscia musze stwierdzic ze obsidianus jest lekko walniety ;s
mowil ze zrookuje mnie tutaj, zrookuje wszystkie moje chary jakie mam i bedzie mnie scigal po wszystkich servach -,.,-
^Awolver^
25-09-2005, 23:08
kiro ty wiesz czym gram ;p jakby co to daj msg (mam war hammera i uhy , wiec loooz )
aha , na wojne nie bede mogl isc bo mam lewa reke zlama :P (gips na 4 tygodnie ;s)
A ja mam czlonka w gipsie :D itez nie moge grac ;/ :confused:
^Awolver^
26-09-2005, 09:18
A ja mam czlonka w gipsie :D itez nie moge grac ;/ :confused:
ciekawe jak do tego doszlo...
nie wiem taka prezerwatywa dobra? :P
Kabanosek
26-09-2005, 11:37
Do wczoraj myslalem ze nie bedzie tak zle na obsidii ale jednak zmienilem zdanie !! Wszystko zaczelo sie od tego jak wyprzedzilem patwe w sword fightingu !! Trenowalem sobie w spokoju a tu nagle zleciala sie NG z patwa na czele i po sprawie :( Zrozumialem przynajmniej ze juz nie ma sensu grac na tym swiecie lepiej wczesniej bo mniejsza strata (ale i tak duza :( tyle nocy nieprzespanych) Pzestalem lubic szwedow najchetniej bym ich powybijal :evul: Rozmawialem z patwa i mowil ze wszystko bedzie ok i juz NG da mi spokoj ale cos mu zabardzo nie wierze !!
Suv Dragonslayer
26-09-2005, 15:44
humm... ale dlaczego szwedow? rozumiem tych co to zrobili ale nie all szwedow - ja jakos na polakach sie nacialem i jestem uprzedzony do tych skrajnie milych
Toowreck
26-09-2005, 19:31
Reliv de'hunters
Sep 26 2005, 17:10:20 CET Killed at Level 29 by Maximus Boneshard
and by Michael Boneshard
-.-
Suv Dragonslayer
26-09-2005, 22:02
a do mnie kiroy od jakiegos czasu mowi hunted x) jak to milo - najpierw wywala ludzi z expa potem sie dziwi ze go nie lubia to musi powiedziec hunted zeby sie wyzyc ;o
Millidio Erus i Katmai padli od NG...hmmm co teraz bedzie sie dzialo :D :confused:
NAzg pomyłka Erus MIllido Katma i reszta z banshee :P buahahaah buahaha i co teraz powiedza nasi przyjaciele z Polski :) i co ... a nie mowilem ?? a teraz na tych co wytrwali z nami do konca czeka chwała i gloria :) i psy niewierne :) i kto jest BadBoy ?? :) haahah no teraz to sie zmieni gadka :) :cup: :cup: :cup: hehehe Katmai cos pisales zisiaj ze jestes królem :) hrhrrh powiedz etraz co czujesz ?? a akse z mpa i gs to mzoesz se tylko pamieciowke walnac o niej :) hrrhrh panowie Kawaleria nadciąga :D kurde mam taka zwale :D jakis **** tu chyba zapomnial ze nie an darmo przelewalismy ansza krew na Arcani :) czekam na komentarze wszystkich niedowiarkow ktorzy niewierzyli ze mamy z Raxiem i Vixim plan :D czekam Kochani na odpowiedzi :D sorki za bledy w pisowni ale normalnie az sie nachlalem ze szczescia :)
Millidio Erus i Katmai padli od NG...hmmm co teraz bedzie sie dzialo :D :confused:
No w koncu jakies postepy :) ciekawe czy skonczy sie na jednym deadzie... :D :D
Toowreck
26-09-2005, 23:37
wytrwalem do konca tej wojny i oplacalo sie :)
Kiroy gz :P Katmai wypowiedz sie :) Ciekawe co teraz zrobi erus ^^
Btw. w edron padl tez dzis Maximus Boneshard pod dp w ladnym trapie :)
Hail
Moi bliscy wiedza czemu nie gralem w tym trodnym okresie B)
Po dzisiejszej akcji mam dylemat ;/
B)
ludziska wiem o wsyztskim wiem kto nie mogl garc a kto sie bal :P zreszta jak mowilem ja szanuje decyzje akzdego !! nie ebde na nikimsie mscil ze nie ma jaj :P ich strata a teraz cieszmy sie gra panowie :) dziekuje wszystkim za wsparcie tym co walczyli i wyszli tez dzikeuje chociaz przze chwile byli z nami i ja to doceniam przyjaciele :) a teraz Orkiestra muzyka :) dj puszczaj to gowno :D lalalala :cup: :cup: :cup: 8o 8o :D :D btw czekamy katmai an ciebie :)
Hail and Kill ;]
kazdy juz wie co sie dzisaj stalo. Katmai skarbie troche szacunku dla przeciwnika, pamietaj ze zawsze jest jakies wyjscie i my je znalezlismy:D
Normalnie :P lepszego nie mozna bylo sobie wysnic. thx wielkie dla tych ktorzy wytrwali z nami ten czas w PZ chociaz nie wiedzieli tyle co ja czy kiroy.
Dla mnie jestescie Wielcy:) Czasami brkowalo nam ogrania:P ale teraz.....
katmai kiss and die
"jeszcze bedzie czas..."
matkow21
27-09-2005, 00:32
kurcze a ja na wolnym bylem a wy se tu wojny użądzacie jutro wpadne pomuc Luvif ,Obsidia
Widzicie, jak wujek kiroy wymysli cos to nie ma bata.. :) Ja nic nie mowie ale pamietam tych, ktorzy stali patrzac sie za sciana gdy umieralem w trapie. Trudno, wierzylem kiroyowi i waldiemu, warto bylo. Mialem hacka, stracilem cale eq, podczas wojny doszly starty w uh i expie. Ogolnie stracilem jakies 500k kasy i tyle samo expa, ale zaczne od nowa, bo teraz nikt nie bedzie mnie traktowal gorzej za to, ze jestem Polakiem. Teraz Panie i Panowie, jedziemy z nimi, bo mamy szanse, a pozniej wracamy i pgujemy :) Kiroy, a my idziem lotowac lance bo mi do expa potrzebna :P
matkow21
27-09-2005, 00:48
Kurcze gdyby mniektos powiadomił to bym się siekał z nimi mam nadzieję żę wygramy jutro wejde i bende walczył jak bendzie trzeba tylko kto następny?
matkow ziom hehe no moze ebdzie okazja :P a co do celow to bijemy tych co w poscie mannow wypisal :) no ja clay czas czekam na post Katmai naszego wielkiego Boga :)
14:28 Katmai: name
14:28 Katmai: i napisz w opisie
14:28 Katmai: Katmai
14:28 Katmai: jest moim Bogiem
14:28 Katmai: to ci uwierze
14:28 Katmai: albo co kolwiek napisz
Kolego ;] chocbys napisal ze zrobisz mi .... l**a to i tak nie zapomnimy ci tego :) powodzenia :D
no wlasnie Kat dlaczego nie piszesz do nas:> jak ja padlem to nie mogles przestac pisac tutaj a teraz co sie z toba dzieje ;)
aaa zapomnial bym o jeszcze jednej bardzo waznej osobie kiss Kisia :D
KAT"atsrofa"
"jeszcze bedzie czas..."
Rondelman
27-09-2005, 01:48
O prosze co za niespodzianka, niema mnie jeden dzien i juz sie wszystko zmienia:)
@Raxilon: Ja tez pamietam kto sie patrzyl przez sciane;)
@Kiroy: A wiec to byl twoj plan mmm nice ;) ale nawet gdybym wiedzial o nim wczesniej i tak bym sie podją walki ;)
A Katmai i tak zapisał sie w kartach historii Obsidii jako pierwszy ktory "dotkną" E plate'a.
Niewiem co teraz bedziemy robic ale jesli Fredrik(Erus) bedzie chcial walczyc i bedzie mial jakis plan lub cos sie pozmienia. To uwazajcie bo jeszcze niepowiedzielismy ostatniego slowa:D.
A co do mnie to niewiem bawilem sie swietnie moim 42 palkiem bez 15 mlvlu hahahaha i tej zabawy niezapomne ale wiem tez ze nalezalo szanowac wroga i jak sam przyznales to jest wazne;).
Zobaczymy co z tego wyniknie
P.S. Niewalczylem z wami bo jestescie polakami bo sam nim jestem:P tylko dla tego ze wiem co to jest lojalnosc i dalem tego dowod ;)
Dzisiejszy dzien nalezy do was jak i pewnie wiele nastepnych ale "my niespimy" i bedziemy sie starac wprowadzic troszke chaosu;)
Edit: ~ kiss Vixi
KAT"astrofa" * sry all :p
^Awolver^
27-09-2005, 10:07
to jest najodpowiedniejszy czas kiedy mozna uzyc slowa LOL! i tyle nie :P
lepiej pozno niz wcale ale extra ich zalatwili [: ja przez okolo 24 dni nie bede pomagal , ciezko jest brac udzial w wojnie jedna reka :)
Kisia :
właśnie masz rację , szacunek ejst bardzo wazny bo nigdy nie wiemy co sie moze zdarzyc :) a jak sam mówiłem za szacunek do NAS Ja również Cię szanuję i nie zamierzam Cię wyzywaćani nic z tych rzeczy !!
Moi Ludzie :
Proszę o nieatakowanie żądnego AntySpeeda i reszte ludzi co mogli się nam narazić z góry dziękuję i proszę po raz kolejny o zaufanie :)
Vixi, Lady Szikaka - dziękuję PRZYJACIELE za wsparcie za odwagę że nigdy nie wątpiliście we mnie :) Kocham WAS :) :cup: :cup: 8o 8o 8o :D :D :D
no no no
nice :)
no a szacunek jest najwazniejszy :) nawet w grach heheh honor duma i odwaga :P
gz :p ;)
Suv Dragonslayer
27-09-2005, 15:35
a dla mnie i tak jestescie hu...jestescie fuj ; ) i nie wyobrazam sobie jak z takimi ludzmi grac ; ( a taki fajny serv mial byc to musieli go popsuc -.-
i ciagle dla mnie kiroy(kiedys chcial zebym mu robil hmm, tego samego dnia wywalil mi qmpla z dragow) jest niczym wiecej niz to co mam pod butem(nie chodzi o podeszwe)
edit:
14:43 Suv Dragonslayer: Bede was w****ial az nie zrobicie na mnie bana. Zycze milego dnia.
SUv upss ktos tu jest zalosny :) ale nie ma to jak byc zerem :) a i nie opisuj juz prosze jak wyglaadsz ( opis z butem ) :) jak jestes ciotą to jzu nie moja wina !! takze blagam cie Kinder Forum jest gdzie indziej :) papa pozdrawiam wszystkich ziomków :cup: :cup: :cup: 8o 8o 8o :D :D :D :) :) :)
~Ampowski~
27-09-2005, 15:58
Siema .. nei wiem co sie za bardzo na obsidi dzieje, ale wiem ze przegrywacie 20;1 ~ <wstyd?> :P Zobaczcie na Katmaiego ;) chlopak 3ma sie z szwedami i juz lootnol jako pierwszy e-plate , ma plecy itp ;) a wy? nowy serv plx ;p
8o :cup: hehe Ampowski witka :P no wczoraj wlasnie erus millido i katmai padli na banshee :P a niestety Katmai nie dostanie ani gp za eq z demonów :) i do tego zleciał z uhami a chlopaki z NG se poexpili :) nie ma co mozna pogratulwoac ale ktos go ... wy .... ł :) a co do wojny to statystyki znacznie się poprawiły :) wiec zajrzyj za pare dni :) do nas i wtedy porozmawiamy :) powodzenia na nowym servie :cup: 8o
lol dużo emotek używasz kiroy ;] ^^
Witam.
Czas najwyższy wziąść udział w tej dyskusji, choć od poczatku deklarowałem, że jestem neutralny i tak pozostanie.
Wczoraj wieczorem, naprawdę zszokowała mnie wieść że NG wypowiedziało wojne Erusowi & company, ale z drugiej strony ucieszył mnie pierwszy ludzki odruch u tych maszynek do expa :p . Chyba pierwszy raz na tym servie naprawdę czuję, że komuś kibicuje i o dziwo jest to NG. Jest takie stare powiedzenie: "szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego", i w tym wypadku to akurat prawda.
Niestety nie liczcie na mnie na polu bitwy, w tibie gram dopiero pół roku, nie ćwicze pvp na OTSach, mam 26 lat i gram w tą grę bo ją pokochałem za inne walory niż wojenki, damange z SD czy UE, czy też kręcenie dziennie 2 leveli.
Duchowo jednak was popieram i kibucuje, mam nadzieje, że po tych dniach walk i strat, nastanie względny spokuj i można bedzie bez strachu sobie wreszczcie pograć.
Szacunek dla Kiroya i Raxa za wytrwałość i upór, oraz podziw dla wszystkich którzy w nich wierzyli; ja byłem niewiernym Tomaszem ale okazało się że niesłusznie was osądziłem.
Yours
Borgo
^Awolver^
27-09-2005, 16:50
@up
ta a zauwazyles ze duza wiekszosc osob ktora im bardzo ufala sa teraz retired? (obsidianus , baajka [chyba]) ja juz troche inaczej patrze na ten server (z duzym dystansem)
@up
No cóż - takie są prawa natury, słabe jednostki odpadają ;) .
dziekuje Kuglarz za mile slowoale jednak wiek robi sowje dorosly czlowiek wypowiada sie z klasą:) dzieki stary za mile slowa :) pozdrawiam serdecznie :) :cup:
dzieki kuglarz. wlasnie padl Supreme~ bhuehue :)
Suv Dragonslayer
27-09-2005, 20:52
hmm...moze i jestem zalosny - co z tego? 8o ja przynajmniej umiem sie do tego przyznac a pamietam jak Furoxon mowil przez prawie godzine "za 3 minuty beda ludzie i idziemy walczyc" i ci ludzie nie doszli, zabladzili we wlasnych fantazjach jak Obsidianus ktory chce mnie scigac po calej Tibii... :baby:
btw. ja tez nie gram zbyt dlugo w Tibie osiagnalem tylko ta postac ktora jest w podpisie jesli chodzi o powazniejsze granie :( , nie bralem udzialu w zadnych wojnach a wy uwazacie sie za weteranow wojennej sztuki chodzac po miescie 12 drutem i spamujac f bomby 8o jest sie z czego cieszyc :baby:
^Awolver^
27-09-2005, 21:23
chcialbym zyczyc good luck w ng raxilonowi i kiroyowi
sa 2 powody dla ktorych kibicuje tej gildii
1. wyzej wymieni w niej sa
2. niech gildie mortalions "diably wezma" :) (boneshardy se chyba odpuszca aczkolwiek kto wie jak oni mysla , byc moze tez maja jakis tajemniczy plan ;S)
Awolverku dziekujemy :) no spoko zabawa sie dopeiro rozkreca najlepsze dopiero przed nami :P to byla rozgrzewka dopiero :) :cup: :cup: :cup: a co do kolegiwyzej nie wuazam aby atak uhmakerami niespodziewany byl zlym ruchem :P to niedoceniany sposob :P wiele ludzi z niego korzysta wiec prosze o przemyslenie swoich wypowiedzi :) zyzce powodzonka wsyztskim papa :)
Hail Next Generation :) :cup: :evul:
ODp...
ehrehrehr nooobki tez sie przydaja ....blokuja droge przeciwnikowi...jak ktos jest w trapie to bija z hmm ek za 20 etc :D
PS...Mam nadzieje, ze szybko wyleci jakis target z pz :D
ahaa zapomnialem...GZ dla was.
Dobry plan... Kiroy ~~ sam go wymysliles??
:cup:
Runda 2.
Signed,
//Katmai
Suv Dragonslayer
28-09-2005, 08:36
mi nie chodzi o atak uhmakerami tylko o to ze stoi paru 40+ w chatce a do nas wychodzi 12 drut z f bomb -.-
^Awolver^
28-09-2005, 09:01
mi nie chodzi o atak uhmakerami tylko o to ze stoi paru 40+ w chatce a do nas wychodzi 12 drut z f bomb -.-
postaraj sie mowic tak zeby wszyscy czytajacy forum cie zrozumieli , gdyz ja rozumiem tylko fakt ze zyjesz sobie na swojej planecie gdzie jestes 40 lvlem i 12 druidy wala w ciebie f bombami :P
moj drogi kolego a czy to nasza wina ze jakis 12 druid ans zaatakowla ?? jego przywilej kazdy zmoe nas zaatakwoac :P czy to ansza wina ze nas zaatakowal widac takie bylo jego zadanie kolego :) na pocieszanie ci powiem ze kiedys widzialem jak 150 mastera zaaatakowalo 10 x 11 lvl druidkow :D wtedy to bys sie zdenerwowal .... hrrhrh :) :cup:
^Awolver^
28-09-2005, 09:33
druidy maja potezna moc :) raz widzialem jak armia druidów (okolo 15)
z lvlami 11-20 znlazli 80 ek i 75 rp trenujacych walneli naraz sdczki i knight padl (nie mial full hp) 75 rp uciekl , a z knighta posypal sie mms i dsm :)
(filmik z tibia.de oczywiscie)
Suv Dragonslayer
28-09-2005, 12:21
to ze druty to wiem ale chodzi mi o fakt ze ja i jakis boneshard stoimy przed chatka Raxa tam pare osob stoi ale wychodzi tylko 12 drut zeby nas f bombami walic a potem mi grozi ze padne od jego maina, wnioski - jestescie mcerami(ktos z was) i nie chcieliscie mnie zabic tam tylko czekac az bede expil sobie other charem i wyslac jakiegos mopa zeby mnie ubil ; o
Erus dzis padl 2 raz , a wczoraj Supreeme Pineaple ( czy jakos tak ) ups ... :) powodzenia zycze reszcie :) buziaki dla chlopakow :) :cup: B) 8o
Ja popieram Kiroya ,oraz cala jego gildie. Zycze wam tylko jak najwiekszej ilosci fragow, i jak najmniej campowania w pz ;)
@ Suv.
Ty masz chlopie troche nierowno pod sufitem, nie bierz na serio tego ze cie ktos straszy, bo wlasnie o to chodzi zebys sie bal, i w ten sposob nikt na ciebie patrzec nie musi. A ja Kiroya poznalem gdy pomogl mojemu rl qumplowi zaraz po zdedowaniu przez pk, wiec mnie nie denerwoj tym marnym skamlaniem ze go nie lubisz, dobra?? :evul:
^Awolver^
28-09-2005, 17:22
o rany! jak przegrywaliśmy to tylko jacyś trochę nie poważni kolesie nam kibicowali -.- znaczy tylko i wyłącznie rodacy którzy myśleli że to wojna pl vs swe... A teraz kiedy kiroy wraz z raxilonem i vixim pod przywodztwem ng wygrywaja nagle wszyyscy sa po jego stronie , czy to nie dziwne? :confused: aczkolwiek :cup: :cup: :cup: :cup:
Toowreck
28-09-2005, 17:34
Runda 2.
Signed,
//Katmai
Szanuje cie Katmai (jako wrog), dobrze ze sie nie poddajecie (moze niedlugo zobaczymy druga runde), chociaz z NG po przeciwnej stronie jest lekka lipa :P Ja tam ludzi nie wyzywam itd, ty chyba tez... (a przynajmniej 1 owner bo drugi probowal mi dziecinnie jechac po rodzinie :P)//moze sie myle mniejsza o to
@offtopic
Asgard grales na Morganie??
Suv Dragonslayer
28-09-2005, 18:08
macie racje zle sie wyrazilem...nie mam nic do Kiroya ale do tego co zrobil a nie straszyli bo przyszedl xarabek, prawie mnie zabil, uhnal, kazal dac p legi, nie dalem i padlem noob zlapal criminala i zyskal bp z ~500gp
^Awolver^
28-09-2005, 20:17
macie racje zle sie wyrazilem...nie mam nic do Kiroya ale do tego co zrobil a nie straszyli bo przyszedl xarabek, prawie mnie zabil, uhnal, kazal dac p legi, nie dalem i padlem noob zlapal criminala i zyskal bp z ~500gp
a kogo to obchodzi? :confused:
Suv Dragonslayer
28-09-2005, 21:39
tego kto napisal ze mam sie TYLKO bac... ale ja dalej bede tu gral, poprostu nie popelnie bledu jakim bylo stworzenie 2nd chara z podobnym nickiem ; )
tego kto napisal ze mam sie TYLKO bac... ale ja dalej bede tu gral, poprostu nie popelnie bledu jakim bylo stworzenie 2nd chara z podobnym nickiem ; )
Koles jestes dzieciak jakich mało. Tibia powinna byc minimum od 15 lat ;/
Bo takie dzieci nie widza nic innego procz Tibii[wiem bo widze dzieci w caffe].
PS..Znam takich co maja troche lat a zachowuja sie jak dzieci i znam tez 14 latka co ma 100+ i jest zaje~~stym graczem :D
Pozdro
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
^Awolver^
28-09-2005, 22:13
@up/up
zamknij sie w koncu -.-
napisalby jednego normalnego posta moze wtedy ktos by stwierdzil ze nie taki .... (zły :P) jestes..
@up
ta ja chodze jeszcze do gimnazjum i kiedys jeszcze w cafe grywalem to pierwszoklasisci tylko tam graja , a jak przechodza kolo mnie to specjalni zaczynaja glosniej mowic o tibii
np. "to będziemy w depo a potem pójdziemy" albo "i on zabil dwarf soldiera a ja wtedy napisalel "lol" "
a wiec ... co do wojny kolejny raz mowie to nie jest wojna pl - swe ... po drugie ludzie ktorzy nie znaja mentalnosci prawdziwych graczy nie wiedza dlaczego takie wojny sie dzieja i dlaczego ma miejsce takie postepowanie ... dla mnie to normalne poniewaz ci ludzie nie sa glupi ... na poczatku kickneli wybitnych garczy z innych serverow ... teraz biora sie za tych co robia problemy lub co w przyszlosci moga robic !! im nie zalezy aby wybic ludzi .. poniewaz np gildia Aurora nie wadzi nikomu maja silna ekipe i nikt ich nie tyra .. wiec nie prawda jest ze na obsidii nie mozna grac w spokoju ... niektorzy ludzie tzn noobki mysleli ze podlapali kumpli zaczeli sobie na wiele pozwalac ... i mimo to nie zawsze mialo to zwiazek z NG to jednak kazdy madry czlowiek uwaza na niebezpieczenstwo ... i te noobki o to zaczely sie wozic i uwazac za Bogow na tym servie a jednak mozna powiedziec NG rozdaje karty na Obsidii !! a Ng pomyslem nie jest wyrzucic wszystkich itd tylko stworzenie jednak silengo servera duzo zasob ludzi z pewnymi zasadami i ekonomia ... jak swiaty takie jak Danubia Hiberna i nasza kochana Arcania ! kolejna sprawa ludzie ktorzy walczyli po dwa dni lub mniej padli frajersko bo nas nie sluchali teraz sie obrazaja ze nie dostana kasy za Paymanty tzw .... ja sam nie dostalem ani grosza i nie dostane !! bo ja wstawilem sie za przyjaciela !! moglem nie pomagac Raxiowi i se expic a jednak go nie zostawilem w potrzebie !! ludziom ktorzy postapili tak samo bardzo Dziekuje !! zawsze i wszedzie beda konflikty ktos bedzie zabijany ktos bedzie rzadzil serverem !! to normalna kolej rzeczy , jednak spojrzcie moi drodzy ze strony ludzi ktorzy maja wlad :confused: ze czy postapilibyscie inaczej na ich sytuacji bo chyba punkt widzenia zmienia sie wraz z miejscem siedzenia ... :confused: :confused: :confused:
^Awolver^
28-09-2005, 23:36
kolejna sprawa ludzie ktorzy walczyli po dwa dni lub mniej padli frajersko bo nas nie sluchali teraz sie obrazaja ze nie dostana kasy za Paymanty tzw .... ja sam nie dostalem ani grosza i nie dostane !! bo ja wstawilem sie za przyjaciela !! moglem nie pomagac Raxiowi i se expic a jednak go nie zostawilem w potrzebie !! ludziom ktorzy postapili tak samo bardzo Dziekuje !!
no i to jest jedyny minus tego ze ng pomoglo , nic nie zarobisz ...kasy. Gdyż dowiedziales sie kto jest wierny :) miales duzo zabawy :) i w ogole byly smieszne momenty :] ale tez nie padles , raxilon ten to dopiero stracil a jak musias się zawieść gdy w trapie kilku z nas coś kombinowało a reszta stała po drugiej stroni sklepu.... ale to juz stare dzieje :] po co to wsominac , teraz warto omyslec sobie jak erus padl po wykonaniu questu w final roomie :) :cup:
Awolverku ja wiem ze ty walczyles itd ... ale to nie moja wina ze kasy nie ma ... a to jak sie bitwa i wojna potoczyla to juz strategia moglo obyc sie bez dedow jednak za bardzo zaufalismy reszcie ... :/ mzoe nie kazdy ale czesc to jednak bardzo mlodzi ludzie ktorzy nie znaja sie na rzemiosle wojennym szeroko pojetym w Tibii .... a co do zabawy to ze nie padlem kolego to jednak u mnie procentuje obycie w wojnach na danubi , arcani berylii saphirze i wielu innych swiatach ... i jednak mimo wszystko wolalbym nie miec tej zabawy a wolalbym aby np raxiu i vixi nie padli bo co mi z tego ze ja nie padlem skoro moi kumple padli a to dla mnie rowniez bardzo wazne !! awolverku a co do ludzi co nam nie pomogli to ja tam zapominam szybko :P ci ludzie wiedza ze sa noobkami i nie maja w spodenkach nic poza kielkujacym owlosieniem hrhhr ( sorki za wyrazenie ) no nic mam nadzieje ze inni ludzie zwroca uwage na to co napsialem wyzej i sprobuja zrozumiec i da im to wiele do myslenia i czegos sie naucza pozdrawiam wszystkich , dziekuje za mile slowa oraz za szczera krytyke ktora naprawde bardzo pomaga papa kolorowych zioomale :) B)
^Awolver^
29-09-2005, 08:34
@up
ja tez nie skakalem z radosci jak raxi padl , ale kiedys powiedziales takie slowa "ci co odeszli od nas pozniej tego pozaluja" :)
W każdej wojnie trzeba liczyć się ze stratami :)
Suv Dragonslayer
29-09-2005, 09:05
ehhh... moglem nie podawac ile mam lat byloby z 10 postow mniej -.-
^Awolver^
29-09-2005, 09:14
ehhh... moglem nie podawac ile mam lat byloby z 10 postow mniej -.-
przez takie posty sie tematy zamyka... kogo obchodzi ze "placzesz nad rozlanym mlekiem"
Toowreck
29-09-2005, 20:21
Na tibia.com na forum obsidii NG pisze ze katmai jest free :P
Katmai ile dales? :D
Suv Dragonslayer
30-09-2005, 14:56
to niech zamkna temat, mi to bardzo odpowiada bo polowa postow jest o tym ze jestem dzieciakiem... a wy jestescie dorosli ; o
Pomógłbym wam ale dostałem deleted wiec Cya all for ever
Ampowski
Suv :
ziom nie obrazaj sie :) chlopakow troche ponioslo bo wiesz tyle pz campowalismy a etarz wygrana trzeba sie ancieszyc poki mozna :) hehe wiec uszy do gory nie denerwuj sie tylko graj dalej na obsidii :) a jak samwiesz nikt nie jest doskonaly :) hehe temacik niech sie nie konczy mil ozvcasami cos tutaj skrobnac :) a cosie dziejej na obsidi : erus przestal naarzie grac i reszta dare drix zaplacil gsa i bohy za wolnosc :) a erus sie odgraza ze jak zmieni net to powroci aby walczyc :) bo wszyscy go pinguja :) choc w sumie to by mogla powiedziec polowa graczy w polsce ze am algi itd :P noale coz niechwidzi jak to jest w polsce :) aaa millido juz mnie nie wyzywa na ventrilo chyba spokornial chlopak :) ;( :baby: hehe a teraz narazie wszyscy zabrali sie za exp rowniez moj przyjaciel raxilon sie za to zabral :) i zyzce mu z calego serca aby odrobil straty do czolowki :) a ostatnio padl moj przyajciel szikaka pzrze pk :P pecha mial przyjaciel boakurat jak wracal z hunta ekipa go zlapala ludzi nie grajacych juz na tym servie :) rowniez ta mala sierotka Vixi wzialsie za exp :) ja ostatniobylem na necro z 5 h ale nic nie spadlo :) to by bylo na tyle o mnie o o moich ziomalach :)
Hail Next Generation !!
Hail and Kill !!
Suv :
ziom nie obrazaj sie :) chlopakow troche ponioslo bo wiesz tyle pz campowalismy a etarz wygrana trzeba sie ancieszyc poki mozna :) hehe wiec uszy do gory nie denerwuj sie tylko graj dalej na obsidii :) a jak samwiesz nikt nie jest doskonaly :) hehe temacik niech sie nie konczy milo czasami cos tutaj skrobnac :) a co sie dzieje na obsidii : erus przestal narazie grac i reszta dare drix zaplacil gsa i bohy za wolnosc :) a erus sie odgraza ze jak zmieni net to powroci aby walczyc :) bo wszyscy go pinguja :) choc w sumie to by mogla powiedziec polowa graczy w polsce ze am algi itd :P noale coz niechwidzi jak to jest w polsce :) aaa millido juz mnie nie wyzywa na ventrilo chyba spokornial chlopak :) ;( :baby: hehe a teraz narazie wszyscy zabrali sie za exp rowniez moj przyjaciel raxilon sie za to zabral :) i zycze mu z calego serca aby odrobil straty do czolowki :) a ostatnio padl moj przyajciel szikaka pzrze pk :P pecha mial przyjaciel bo akurat jak wracal z hunta ekipa go zlapala ludzi nie grajacych juz na tym servie :) rowniez ta mala sierotka Vixi wzial sie za exp :) ja ostatniobylem na necro z 5 h ale nic nie spadlo :) to by bylo na tyle o mnie o o moich ziomalach :)
Hail Next Generation !!
Hail and Kill !!
sorki za powtorzenie posta :P net mi zmulil :) papa :)
~Ampowski~
30-09-2005, 17:23
3majcie sie Kiroy ; ) powodzonka .. ja niestety deleted konta mam ;x jakis koles, ktory mnie haknol, nawypisywal glupot na tibia.com ..... no i sa skutki ;< szkoda
jeszcze raz gratulacje i powodzenia ; )
Signed
Ampowski
To ja napisze coś od siebie
:(
Pewnego miłego dnia po cięzkim dniu expienia na moim knighcie poszedłem odpocząć sobie do ab pod dp, pogadać sprzedać loota i tak dalej. No siedze sobie w ab biją kogoś, ktoś krzynął "dobij", ja oczywiście młody głupi :( dobiłem pojawił sie rs, musiałem uciekać do carlin ale i tak padłem ale ja nie o tym
Gdy pojawił się red skull straciłem ochote do gry, zrobiłem nowe konto, grałem wbiłem 16 lvl ( niegram długo coś koło 7-8 miesięcy więc jeszcze się ucze ) no i gram gram, przyszła ta wojna, przyszły pewne kłopoty nieważne, poprzestałem przez to grać w tibie ( było jeszcze kilka innych powodów ale nvm )
Gdy siedziałem sobie niedawno w domku ( tym prawdziwym nie tibijskim ) nudziłem się więc postanowiłem zajrzeć na alegro.pl. Wpisałem hasło Tibia, lubie sobie czasem pooglądać co tam ludzie sprzedają. Zaciekawiła mnie jedna aukcja, Do sprzedania była postać na świecie Obsidia 31 lvl paladyn z 50 k w dp. Cena wywoławcza wynosiła 79 zł ( pomyślałem, ze mógłbym wziąść udział ale za dużo :/,pozatym niejestem jakiś bogaty, czasem wpadnie jakiś grosz od ojca któy przyjedzie z austri raz na 3 miesiące, mama jest chora :( niema za dużo pieniędzy, tylko brat kupił komputer i założył internet, jedyna moja pociecha ) mniejsza o to. Gdy po kilku dniach zobaczyłem że nikt niechciał dać 79 zł, postanowiłem napisać do Czyzola ( właściel Nazgoola, taki jest jego nick na alegro ) ze mogę dać 50 zł za tą postać, on odpisał ze bardzo chętnie potrzebuje gotówki. No więc podał mi swój numer konta, w pośpiechu zapomniał o danych gdzie mieszka i takie tam ( tłumaczył to tym że dawno niewysyłał pieniędzy ) no ale na następny dzień dostałem jego dane i postanowiłem się wybrać do banku. Wypełniłem karteczke wpisałem dane jego, moje i podszedłem do pani przy kasie, sprawdziła czy dobrze wypełniłem a następnie poprosiła mnie o pieniądze ja ucieszony dałem jej te 50 zł i czekałem na passy i na hasło do maila. Pierwszy dzień po wysłaniu pieniędzy Nazgool grał postacia, porzmawaialiśmy okazał się bardzo miłą osobą i wogule. na Drugi dzień mówił ze niezdazyl do banku i że niesprawdzi czy pieniądze doszły. No i 3 dnia gdy spytałem się go czy był w banku on nic milczy cisza , chodzi sobie po ab, kupuje jakieś rzeczy, ale odpisać nieodpisze :(. Uświadomiłem sobie że zostałem okradziony ( gdybym stracił pieniądze w tibi to mały pikuś, ale tu chodziło o pieniądze prawdziwe )
Morał taki że nieawrto jest nikomu ufać przezs internet o czym ja niestety się dowiedziałem niedawno
Życze Nazgoolowi, żeby nigdy mu się nieprzydazyło takie świństwo.
Pozdrawiam
Slyth Blackknight
ps. Przepraszam za ortografię i sorry że nie na temat
^Awolver^
30-09-2005, 21:36
fajne opowiadabnie ,
a co do kiroya :zmieniles ip na ventrilo? bo cos ciagle wylaczone :P
Slyth :
postaramsie cos poradzic ... porzmawiam z Nazgoolem ... apropo nazgool anprawde okazales sie <cenzura> piii tak nieprzystoi doroslemu czlowieku wypada krasc ahhh anprawde SUX :(:(:(:(
Slyth Blackknight powiem ci to ... jesli on nie bedzie chcial ci dac postaci to juz nie pogra na tym serverze ... nie lubie zlodzieji
Dzięki Kiroy ze wogule Cię to obchodzi
Respekt 4 You
btw mam napisane że ostatni post napisał Raxilon a niemoge go przeczytac :/
niemoge otworzyc 10 strony :/ musze klikac opcje i pokaz do wydruku to wtedy widze co tam ktos napisal
Dziekuje Raxilon
Suv Dragonslayer
30-09-2005, 23:45
teraz mi mowicie ze mam grac dalej ?:( :( jak ja sie z 10lv meczylem co twierdzili ze labele to power abuse na moim sekretnym charze ktorym wyprzedze Was wszystkich(ashuashuashuashua) ten mi mowi ze mam grac 8o a potem przyjdzie do mnie mily pan pojawi sie taka biala kropka jakby przy nim a ja polece do ank w trybie przyspieszonym ;s
Mentos23
01-10-2005, 00:11
O rany wojny wojny wojny , a na Askarze cisza. kto tam teraz u was żądzi, bo już mi się miesza, a chcem wprowadzić sie do Obsydi na stałe B)
Suv Dragonslayer
01-10-2005, 00:25
a ja czekam na odpowiedz Raxa i Kiroya czy mam hunta...jak nie mam to zaczynam znowu grac palkiem ;o
,,Pewnego slonecznego dnia za 7 gorami i 7 lasami szedlem do banku..."
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Ładna bajeczka tylko dlaczego taka dloooooga??
Tez moge napisac: xxxxxxx mial mi sprzedac posatc za 200 zl a ja napalony [bo to 200 lvl] wyslalem pospiesznie te pieniazki ciazko zarobione przez xxxxxxx...
Koles temat BAJKI kiedys widzialem chyba na forum Tibia.pl
Pomylily sie tobie tematy...
PS// Przez takie banialuki skasuja posta ...Piszcie na temat WOJNY [jak sama nazwa wskazuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
i co jeszcze ? może powiesz że wogule niesprzedawałeś mi postaci i że nie ukradłeś mi 50 złotych ?
Sprubuję zeskanować karteczke ( ten blankiecik ) z danymi i gdzie jest napisane że kwota 50 zł że do Nazgoola na jego konto itp, oczywiście Nazgool będzie twierdził pewnie że podrobione tylko że mam na tym pieczęć banku.
Wogule jak można być takim ****em, wziąść pieniądze, oszukać mnie i jeszcze kłamać
Whatever
Suv Dragonslayer
01-10-2005, 10:34
omg...ja moze i wg Was jestem ***em, zdrajca ale ja nie kradne ;o
i w ten oto sposob powstala osoba bardziej znienawidzona przez polakow niz Suv...
Suv a przypomnij mi tylkoczy pomagales erusowi :) wtedy ci dam odpowiedz ( erusowi lub jego kumplom ... )
Suv dla mnie to jestes wolny ale pamietaj to "nigdy nie zdradzaj polakow" zapamietaj se to
Suv Dragonslayer
01-10-2005, 15:21
zapamietam...dziekuje obsidianus za pokazanie mi tej kopalni ale guardy mnie nie lubia i loota nie daja ; p
Jak tez pisalem @ upupup ten temat nie dotyczy zagubionych rzeczy czy jakis bajeczek tylko OBSIDIA WAR !!
Co do tej karteczki z banku...na wlasne oczy widzialem jak sie takie cos podrabia wiec Koles nie wciskaj ludzia kitu !! :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Rozwale Cie na TIBII podaj tylko nicka [za oszustwa]
PS...Kto z Was by wyslal kase poza allegro??
Wiec koles zakoncz temat ...jezeli jeszcze raz zobatrze Cie na tym forum to dostaniesz bana[RF - MODERATOR Cors Ent] pozdrawiam
PS..2...Piszcze na temat wojny..statystyki etc...To nie jest ogole forum pamietajcie..bedziecie banowani :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: X( X( X( X( X( X( X( X( X(
co do wojny ciag dalszy ... erus nie gra millido etz nie czesc sie wyplacila :) syszalem ze na azurze wznowili dzialalnosc chlopaki i zafragowlai troche wiec anarzie na Obsidii spokoj ale czy to nie mzoe byc cisza przed burza ... ?? a co do nas to my jeszcze nie skonczylismy dzialac i nie wsyztskim sie tak latwo upiecze jak im sie wydaje :) hehe i jak zawsze nie wszyscy wiedza o co chodzi ale nie martwcie sie wujek Kiroy ma jeszcze cos dla Was :) :cup: :cup: :cup: :D :D :D
Tak fragow nalapali rowniez na moich ziomkach z RL ;/
To ich pierwsze fragi od hooohhhoooo dawna :D
Ale musze przyznac dobrze Im to wyszlo...widac na filmie :D... Poszukam linka i tutaj zamieszcze :D
PS..kto chce kupic crusider helma ??:D TANIO B)
http://rapidshare.de/files/5686897/saris.rec.html
tutaj jest ten film co duzo fragow nalapali :D
Dobry plan [mysleli nad nim 3 miesiace..bo tyle nie lapali fragow tylko My] :cup:
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
~~Hail Azura~~
Suv Dragonslayer
02-10-2005, 01:01
wiec najpierw piszesz ze to temat o wojnie i za offtopy beda bany, potem piszesz o fragowaniu z tego co zrozumialem NIE na obsidii i probujesz nam wcisnac crusa... :D :baby: :D :baby: :D :baby: a co do wojny to ja ja pierd... nie obchodzi mnie bo narazie mnie kiroy straszy ze mnie bedzie ng huntowac jak se chatke kupie a qmpla mi zabili bo mial za wysoki dist =/
pitt6ull
02-10-2005, 04:51
Miesiac nie gralem i co sie dzieje ;]
Jesli rzeczywiscie Erus jest rasista to jak najbardziej popieram wasza walke :D
ps: Wlasnie sie dowiedzialem ,ze ta walka nie rozpoczela sie przez jakies smierci na tle rasitowskim. Strasznie skomplikowana ta polityka obsidi ;]
Nestalus
Slyth Blackknight
To do Nazgoola
Slyth ja cie nie starszylem tylko udzielilem ci grzecznej kolezenskiej rady ( napsialem cos w stylu "odradzam" ) a co do erusa ponoc wrocil na azure ... ale zabawa sie ejscze nie skonczyla :D obiecuje ze jescze cos sie wydarzy hrhrhr :) pozdrowienia :) :cup:
Na azure Oni nie wroca :D Bo juz kiknelismy ich dawnooooooo temu :D..Jak sie logna na azu to tylko w pz stoja i se gadaja [lub mass log zeby kogos ubic]
Oni nie expia juz od 10 miesiecy chyba :D wiec wiesz
PS ...Nste~~ i ten 2 nick.. juz se nie pograja .. :baby: X( :evul: ;( 8o
Pozdro
Suv Dragonslayer
02-10-2005, 17:53
a mozna wiedziec dlaczego nie pogra? z tego co wiem jestem(bylem jeszcze dzisiaj) z nim w gildii i zapewniam ze gildia postara sie to wyjasnic ^^
<od><
[email protected]> (Nazgool)
<do><
[email protected]> (Ja)
Sobota, 24 Września 2005 13:01
czesc tutaj Nazgool, Moj 2 e-mail. Moge Ci sprzedac za 50 zl. Jak bede widzial, ze kasa jest na koncie to tobie wysle na e maila passy do postaci i e maiala oczywiscie z przypomnieniem
Moj NR. konta bankowego.
88 1020 4027 0000 1502 0368 xxxx
Bo nie chce znowu placic za allegro. A jak sam zaproponowales 50 zl to czekam na kase. Napisz mi keidy wyslales kase to bede wiedzial za po 1 lub 2 dniach bede mial kase
Pozdrawiam
od <
[email protected]>
do <
[email protected]>
data Sobota, 24 Września 2005 18:58
Tak Lord Erus to ziomek z Azury:D
Bede czekal
50 zl jest warte 50k :D to jest za mala cena ale oki bo pilnie kasy potrzebuje ;/
pozdro
od <
[email protected]>
do <
[email protected]>
data Poniedziałek, 26 Września 2005 19:29
sorrka..zapomnialem ;/ ja dawno nie wysylalem
Adam xxxxxxxx
Wichrowe Wzgorze xx/xx
Poznan 61-677
Pozdro
i jeszcze mam 1 maila od
<
[email protected]> (Nazgool)
ale w nim pytalem sie o posatc
aha i jesli ktos niewierzy ze dostalem te maile, moge dac login i haslo do mojego konta i e-mailowego :(
a zeby Nazgool nienapisal ze pisze nie na temat
to na temat wojny uwazam ze przegrana a lord erus poprosytu zwial
a zeby Nazgool nienapisal ze pisze nie na temat
to na temat wojny uwazam ze przegrana a lord erus poprosytu zwial[/QUOTE]
Nie dziwie sie ze Erus zwial, gdyz wojna przeciwko calej gildii NG jest bezsensu, tym bardziej ze jego ekipa zaplacila zeby ich wiecej nie scigali.
Co do tematu wojny przeciwko PA uwazam, ze jest to paranoja, poniewaz kim jest NG jak nie PA?!!! NG predzej ich zabilo dla loota, ktory mieli po wykonaniu banshee questa :p Poprostu Kiroy znasz NG z innego serva i Ci pomogli lecz duzo jest osob pokrzywdzonych przez PA i nie ma z tego zadnej afery (w szczegolnosci NG to najwieksi PA). Jak by Erus tu gral to predzej by stanal po jego stronie zeby walczyc z NG, gdyz z jego strony nie doswiadczylem PA, a ze strony NG nie raz....
buehube Ryba smieszny pajac jestes nie wiesz jak bylo
po 1 kazdy polski h lvl placil dla erusa ze jest polakiem i ma duzy lvl... podac przyklad? (Raxilon , Kiroy Wind , Derloth) to bylo przed wojna po moim dedzie sie w****ilem na niego i zaczelem zbierac ekipe i waczyc z PA
po 2 kazdy wie ze on robil PA
po 3 kazdy mysli ze NG to PA a to nie prawda bo jak erus millido i inne scierwa byly w NG oni robili PA i potam kazdy gadal ze NG robi PA
buehube Ryba smieszny pajac jestes nie wiesz jak bylo
po 1 kazdy polski h lvl placil dla erusa ze jest polakiem i ma duzy lvl... podac przyklad? (Raxilon , Kiroy Wind , Derloth) to bylo przed wojna po moim dedzie sie w****ilem na niego i zaczelem zbierac ekipe i waczyc z PA
po 2 kazdy wie ze on robil PA
po 3 kazdy mysli ze NG to PA a to nie prawda bo jak erus millido i inne scierwa byly w NG oni robili PA i potam kazdy gadal ze NG robi PA
po 1 nie obrazaj mnie :p :p, np. Acient Patwa to nie jest PA? o.0
po 2 nawet jesli on robil tez PA, to nie tylko on ale rowniez pozostale NG, ale akurat Wy trafiliscie na niego wiec wywolaliscie wojne
po 3 jesli tylko Erus i Millido robili PA to dlaczego ich nie wyrzucili?
wlasnie Raxiu zgadzam sie !! te <cenzura> byly w Ng i przez to wlasnie ludzie mysla ze NG to PA !! napewno NG nie jest Swiete ale erus twierdzil ze kraje jak Armenia i POlska trzeba wyciac !! wiec naprawde moze wiekszym powodem byl rasizm ... i to ze tyral raxsia o sharing .... choc sam gra w 5 osob i co tu duzo mowic :/ nie widzi u siebie a innym wciska kit !! poza tym nie raz mnie i Raxia wyzywal z millido na ventrilo wiec co tu duzo mowic ... moi rl ziomale nie raz uciekali z kopalni bo wywalal ich bral im loota i kazal placic wiec naprawde Ryba jak jestes jego wazeliniarzem to nie dziwie ci sie ze takie bzdury piszesz ... a co do woojny to naprawde niech ludzie ktorzy ustalaja zasady a potem je łamią niech odejda z etgo servera poniewaz to nie sprzyja rozowjowi servera ... a grupa trzymajaca wladze jest nam potrzebna !! a co do NG .. tak to sa moi przyjaciele z wielu innych serverow zawsze sie trzymalismy razem i ebdziemy ... powodzenia i pozdrawiam :) :cup:
^Awolver^
02-10-2005, 22:19
tak w ogóle walka z Pa jest bez sensu ... teraz według mnie rodzi się nowe "aurora" , jak ja widziałem co od*******ają w cave'ach to masacra -.-
(w zajętych cevach)
podaj mi name kolesia co wywala
to sie pogada z nimi
bo jak sie teraz nic nie zrobi to oni beda jeszcze wieksze PA robic az moze dojsc do wojny -.-....
Nie rozumiem wątku tej wojny. Twierdzicie, że erus to rasita i PA. Chcieliście z tym walczyć oraz dlatego że zabił waszego kolege. Z moich źródeł wiem, że faktycznie tak było jednak była to tak zwana zemsta. Naturalna kolej rzeczy. Jednak beznadzieją w tym jest to, że sami nie potrafiliście się zemścić. Poprosiliście o to NG. Ok są waszymi przyjaciółmi z innych serwerów. Ale jeśli Wy zaczynacie toczemu tego nie konczycie?? dla mie wygladacie jak tchórze, którzy potrafia tylko zastraszac.
kolejna sprawa twierdzicie ze NG nigdy nie bylo PA tylko wtedy gdy erus i inni tam byli. Błąd!!! Wielki błąd jest wiele przykładów gdzie my szare myszki POLACY mamy placic ludziom z NG za NIC.
Kolejna sprawa możecie sobie pisac ze erus kazal wam i innym placic bo sa polakami gadajcie sobie zdrow. dobrze wiecie tylko ze nie dochodzi to do waszej glowki ze on ma takze przyjacio wsrod polakow. byl protectorem polakow. i mowicie ze jest rasista. Po prostu w głowce się nie miesci jakie wy umiecie bajki pisac.
I to prawda walka z PA jest bez sensu bo ona sie nigdy nie skonczy.
poza tym z czego wy sie tak cieszycie?? mowicie ze wygraliscie bitwe a tak naprawde to WY tego nie zrobiliscie tylko NG wiec wrogowie erusa powinni gratulowac NG a nie wam. Wy sie tylko potraficie chowac za silniejszych i odwazniejszych. niestety wojna jak to wojna - gadaniem nic sie nie zrobi. a wy tylko gadacie o planach i nastraszacieludzi ze ci ktorzy nie byli z wami pozaluja. i czy to ma sens????
^Awolver^
02-10-2005, 22:26
podaj mi name kolesia co wywala
to sie pogada z nimi
bo jak sie teraz nic nie zrobi to oni beda jeszcze wieksze PA robic az moze dojsc do wojny -.-....
nie bede tego glosno wymawiac pozatym wtedy sharowal cave z kumplem ( dzg na forum) i był świadkiem tego wszystkiego....
podam all nicki na priv w tibi
aha i jeszce jedno pojedyńcze osoby w ng owszem nadużywają władzy ale jet ona tłumiona :) dzięki kiroy za uh makera ;* (wiesz o co chodzi) a teraz mowisz ( nie ty raxi) ze to ng wygralo wojne , a przepraszam ze spytam w jkiej gildii sa teraz kiroy i raxilon? aha dzieki :)
wlasnie Raxiu zgadzam sie !! te <cenzura> byly w Ng i przez to wlasnie ludzie mysla ze NG to PA !! napewno NG nie jest Swiete ale erus twierdzil ze kraje jak Armenia i POlska trzeba wyciac !! wiec naprawde moze wiekszym powodem byl rasizm ... i to ze tyral raxsia o sharing .... choc sam gra w 5 osob i co tu duzo mowic :/ nie widzi u siebie a innym wciska kit !! poza tym nie raz mnie i Raxia wyzywal z millido na ventrilo wiec co tu duzo mowic ... moi rl ziomale nie raz uciekali z kopalni bo wywalal ich bral im loota i kazal placic wiec naprawde Ryba jak jestes jego wazeliniarzem to nie dziwie ci sie ze takie bzdury piszesz ... a co do woojny to naprawde niech ludzie ktorzy ustalaja zasady a potem je łamią niech odejda z etgo servera poniewaz to nie sprzyja rozowjowi servera ... a grupa trzymajaca wladze jest nam potrzebna !! a co do NG .. tak to sa moi przyjaciele z wielu innych serverow zawsze sie trzymalismy razem i ebdziemy ... powodzenia i pozdrawiam :) :cup:
Nie jestem niczyim wazeliniarzem, ale uwazam ze wojna PA vs PA jest bezsensu, nie mowie tu o Was lecz o NG. Nawet wczoraj sam na wlasnej skorze doswiadczylem PA, od jakiegos 32 mastera. Wpakowal mi sie do cave i mnie wyrzucal, a ze sie nie dawalem to mnie zaczal bic (byl przy tym Obisdianus). Co z tego ze go pogonilem i uciekl jak potem przyszedl z Kleytonem (z NG) i ledwo co uszedlem z zyciem :p I jeszcze do tego Waldorio kazal mi placic...
Sol pajacu jestes noobkiem i nie wiesz ze erus mial 5 ownerow i potem kilku odeszlo ... i ja i kiroy jestesmy w NG bhuehueuh ... a walka z PA skutkuje no bo zrobi PA padnie za to i nie bedzie robic tego a jak 2 raz zrobi to jeszcze raz padnie i tak do skutku... wiec warto . Ja tez bylem protected by Lord Erus i co zabil mnie za nic... dziwne ? Moj kumpel jak powstal server szybko expil i erus go za to shuncil kilka razy placil i az przestal grac... moj ziom nazywal sie Lukno~ jest jeszcze masa ludzi ktora przestala grac przez erusa...
Sol :
a wiec jak widze ty wsyztsko doskonale wiesz ... wiec napewno wiesz ze erusa z azury wyru..li polacy i wyrzucil starcil tam najlepszego sorca an servie ... dlaetgo nienawidzi polakow bo na azurze go oszukali ... jak sam pewnie dobrze wiesz ze jeden z ownerow erusa to rl kumpel Ng i mzoe dlatego to tolerowali aby nie bylo problemow miedzy rl przyjaciolmi ?? jak sam dobzre wiesz NG nam pomoglo a skad czy my specjalnie tego nie sprowokowalismy ?? zreszta ty pewnie wszystko lepiej wiesz .... bo jak sam widze boisz sie podac main chara ... zrsezta jak sam dobrze wiesz pomoc ze strony przyjaciol jest bez sensu lepiej dac sie wyrzucic z servera za to ze jakis koles go oszukal na azuzre i starcil chara i teraz ma komleksy ... i co bysce nie zrobili to NG rzadzi serverem i ebdzie rzadzilo a wszystkich niewirnych wybijemy jak psow i tyle .. a ludzi ktorzystarcilichary albo sa slabi i nie tworza juz historii tego servera prosze o nie plakanie na forum :) ( ahhh sie zdenerwowalem i to kolega am 23 lata ahhh ... ) :evul:
Hail NG
Hail and KiLL
X( btw juz mi sie nudzi odpisywanie niepwoaznych ludzi ktorzy placza caly czas ... naprawde jak macie jakies ale albo zapytanie z checia odpisze ale lduzie ktorzy maja chyba 20 lvl i mi mowia wszytsko co zrobilem co amm robic jak i kiedy ... niedlugo ci mistrzowie napsia nam kiedy ammy srac ... ciekawi mnie tylko czy chociaz jeden z was mial an jakims servie 100 lvl lub chociaz 90 ... ahhh ludzie nauczcie sie garc albo zlapcie plecy ... X(
Sol pajacu jestes noobkiem
nie obrażaj mnie jestem dziewczyna :) a ty swoimi wyzwiskami pokazujesz jak wielka jest twoja inteligencja
i nie wiesz ze erus mial 5 ownerow
Wiem bo sama zginelam z reki jednego z nich. Ale wiem ktory zostal i ktory gral. jakos nie nazekam na niego bo jest mila osoba. przeprosil mnie za to wytlumaczyl i podarowal pare drobiazgow. i dla mnie jest to kulturalny czlowiek, nie kazdy by tak zrobil.
i potem kilku odeszlo ...
maja problem. nie moja wina, ze rezygnuja z tak blachego powodu.
i ja i kiroy jestesmy w NG bhuehueuh ... a walka z PA skutkuje no bo zrobi PA padnie za to i nie bedzie robic tego a jak 2 raz zrobi to jeszcze raz padnie i tak do skutku...
mam rozumiec ze pare osob z waszej gildii tez powinniescie zabic??? przeczytaj sobie posta ryby. zwiewal caly wieczor przed twoimi "ziomkami" bo go gonili poniewaz zrobil straszna rzecz NIC
Ja tez bylem protected by Lord Erus i co zabil mnie za nic... dziwne ? Moj kumpel jak powstal server szybko expil i erus go za to shuncil kilka razy placil i az przestal grac... moj ziom nazywal sie Lukno~ jest jeszcze masa ludzi ktora przestala grac przez erusa...
Jak już mówiłam ja o zabiciu mnie i przezz ktorego ownera tak samo ty pisales ze mial 5. ja wiem 2. byla to zla strona erusa i dobra strona erusa. Ta zla odeszla i nie wroci. Dobra zostala. kazdy czlowiek jest inny i inaczej postepuje. A walki z PA nigdy sie nie wygra bo zawsze bedzie. Musilibyscie sobie powaznie z ludzmi z waszej gildii pogadac aby nie "cwaniaczyli" bo maja hi lvl.
Bawicie sie w wojne i zabieracie dobra zabawe. nie to jest watkiem tibi. zabijac inne postacie.
I po waszych "inteligentnych" wypowiedziach nie ufam wam. i nie wierze w wasze slowa. mam chyba do tego prawo?? czy moze za to ze mam wlasne zdanie i inne niz wasze to mnie bedziecie sciagac bo nie bylam z wami "w tych trudnych czasach"???
Widze, ze na forum jest walka Raxilon..Kiroy Wind..[i JA] Vs Nooopy ;/
PS..Swe z Azury nienawidza PL dlatego, ze ich wyj~~asmy z serwa :D
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
<<Hail>~~<Azura >< W A N T E D>> :cup:
X( btw juz mi sie nudzi odpisywanie niepwoaznych ludzi ktorzy placza caly czas ... naprawde jak macie jakies ale albo zapytanie z checia odpisze ale lduzie ktorzy maja chyba 20 lvl i mi mowia wszytsko co zrobilem co amm robic jak i kiedy ... niedlugo ci mistrzowie napsia nam kiedy ammy srac ... ciekawi mnie tylko czy chociaz jeden z was mial an jakims servie 100 lvl lub chociaz 90 ... ahhh ludzie nauczcie sie garc albo zlapcie plecy ... X(
"srac" mozesz jutro o 12:00 masz moje pozwolenie.
statystyki i wysokie lvl nie sa az tak wazne. wazne jest to jak sie gra. a wy gracie nie fer
Sol :
a wiec jak widze ty wsyztsko doskonale wiesz ... wiec napewno wiesz ze erusa z azury wyru..li polacy i wyrzucil starcil tam najlepszego sorca an servie ... dlaetgo nienawidzi polakow bo na azurze go oszukali ... jak sam pewnie dobrze wiesz ze jeden z ownerow erusa to rl kumpel Ng i mzoe dlatego to tolerowali aby nie bylo problemow miedzy rl przyjaciolmi ?? jak sam dobzre wiesz NG nam pomoglo a skad czy my specjalnie tego nie sprowokowalismy ?? zreszta ty pewnie wszystko lepiej wiesz .... bo jak sam widze boisz sie podac main chara ... zrsezta jak sam dobrze wiesz pomoc ze strony przyjaciol jest bez sensu lepiej dac sie wyrzucic z servera za to ze jakis koles go oszukal na azuzre i starcil chara i teraz ma komleksy ... i co bysce nie zrobili to NG rzadzi serverem i ebdzie rzadzilo a wszystkich niewirnych wybijemy jak psow i tyle .. a ludzi ktorzystarcilichary albo sa slabi i nie tworza juz historii tego servera prosze o nie plakanie na forum :) ( ahhh sie zdenerwowalem i to kolega am 23 lata ahhh ... ) :evul:
Hail NG
Hail and KiLL
1. kolezanka (chyba nie myslicie ze w tibie sami faceci graja)
2. znow straszysz ze pozaluja wszyscy, ktorzy byli przeciw wam. ja sie was nie boje. zabijecie mnie ic o z tego?? bede grac dalej.
3. nie widze łez na tym forum
4. Sol The Wolf,--- poszukaj a znajdziesz
5. zycze milego wieczoru i mniej huncenia postaci. a zoabczycie ze gra bedzie lepsza.
Siemanko :D
Po pierwsze Sol to moja kolerzanka z RL. Po 2 gramy w Tibie moze od 4-5 miesiecy i tworzymy zgrana grupke ludzi bo wiekszosc z White Wolfs zna sie z RL-a :P...wiec tak odrazu nie musicie jezdzic po biednej Sol. Moze i cos zle napisala nie zna sprawy do konca... a Wy juz odrazu jezdzicie po niej :P jak byscie nie mogli spokojnie wytlumaczyc ...... co do wojny bo nie na temat zaczolem :D .... nie pamietam nicku ale ktos sie kiedys pytal mnie czy White Wolfs nie przystapia do wojny... odpowiedzialem ze nie bo mamy marne PVP ( 2 sorcow i 1 palek zbanowani na miecha ) i jestesmy po przegranej malej wojnie na shivierze .... i jak to na ludzi nie umiacych grac mowicie noobki ,....spoko mowcie ja sie tam nie obraze :).....(karzdy zaczyna w jakas gre grac 1 raz i tez nobkiem jest :D). Na koniec chcialbym dodac ze ja jestem jak najbardziej za Polakami choc do Erusa nic nie mam bo nie mialem z nim stycznosci i sie na jego temat wypowiadac nie bede ... tak wiec ~~Hail Polska~~ Cu In Game :)
Lolik The Wolf
Obsidia
a wiec moja droga kolezanko .... czy bralas w czym cokolwiek udzial ?? walczylas bylas w jakiejs dobrej gildii ?? rozmawialas z kims w tej sprawie z osob zainteresowanych osob ?? a wiec moja droga kolezanko z calym szacunkiem ze ejstes kobieta chcialem ci tylko powiedziec widzisz mowisz o erusie ze normalnie sie zemscil na nas a jak my piszemy o zemscie to nasz potepaisz ... ?? wiec zemsta jest zla czy normalna czy jak ?? naprawde skoro jestes kobieta to nie ebde cie obrazal anisie an tobie mscil za nic ale chyba jestes troche stronnicza i dziwie sie ze jestes z rodziny the Wolf i bronisz Erusa ... powodzenia na obsidii milego wieczorku powodzenia !! :confused:
To jest wątek o wojnie, która sie chyba raczej skończyła, a co najmiej jest zawieszona, więc piszcie na temat, plx.
Co do PA, to zawsze będzie, a szczególnie ze strony "grupy trzymającej władze" (lol), na co dowód niestety daje NG. Ale taka kolej rzeczy, zawsze znajdą się czarne owce, oby się takie sytuacje jak wczoraj z rybą nie powtarzały za często. Panowie dajcie pograc, to nie tylko wasza gra.
Yours
/Borgo
pitt6ull
02-10-2005, 23:25
A wiec kolega meraza wrypal mi sie do jaskini rotow. Kazalem mu wyjsc bo bylem pierwszy. On powiedzial ze nie wyjdzie i jak go rusze jestem hunted. Okazalo sie ze to znajmek meraza i ze go meraz broni. Wiecie ja szanuje kazdego mimo ze mam 30 lvl to jak mi 14-15 lvl napisze ze jego jaskinia to odpuszczam. Ale kolo mnie wkurzyl. Bo on mam plecy. Normalnie w zyciu bym mu dal w ryj. NG tez stosuje PA bo marez chcial zeby jego kumpel ze mna dzielil jaskinie zamiast poprosic zeby jego funfel wyszedl.Ja mimo ze moge tez low lvl poganiac (teraz 2 lvl dziennie beda leciec/) to tego nie robie bo to sa ludzie i zasluguja na szacun. ?Pozdro dla all PA:P
a wiec moja droga kolezanko .... czy bralas w czym cokolwiek udzial ?? walczylas bylas w jakiejs dobrej gildii ?? rozmawialas z kims w tej sprawie z osob zainteresowanych osob ?? a wiec moja droga kolezanko z calym szacunkiem ze ejstes kobieta chcialem ci tylko powiedziec widzisz mowisz o erusie ze normalnie sie zemscil na nas a jak my piszemy o zemscie to nasz potepaisz ... ?? wiec zemsta jest zla czy normalna czy jak ?? naprawde skoro jestes kobieta to nie ebde cie obrazal anisie an tobie mscil za nic ale chyba jestes troche stronnicza i dziwie sie ze jestes z rodziny the Wolf i bronisz Erusa ... powodzenia na obsidii milego wieczorku powodzenia !! :confused:
Kiroy nikt nie stara sie tu Ciebie potepiac ani nikogo innego. Ja rowniez jestem z rodziny the Wolf, tez to Cie dziwi o.0?? Nikt nie broni Erusa, ale tez nie uwazamy, ze ma racje NG. Wlasnie wczoraj po tym jak udalo mi sie uciec od Kleytona zginal Fosils z Aurory oczywiscie z jego reki i kilku innych (pewnie za to ze mial za wysoki skil w discie itp.)
Milego wieczoru i postarajcie sie nas zrozumiec ;)
Bronie z prostego powodu.
wypowiadacie sie tutaj i tutaj piszecie jaki jest wasz punkt widzenia. przeczytalam wszystko. Wiec wasze zdanie znam. Wiem takze jakie jest zdanie erusa, bo od niego tez uslyszalam co ma do powiedzenia na ten temat. I to mi wystarczy.
Zastanówcie się, jak mam być z Wami, po waszej stronie w momencie gdzie co pare postów czytam, że gdy to się wszytko skończy, ludzie którzy nie byli po waszej stronie pożałują. Czy to ma sens??? I czy to jest sprawiedliwe?? Kazdy człowiek ma prawo do swojego zdania. I może stać po stronie, którą wybierze. Może być ona zła lub dobra. Ja stoje po tej, którą uważam za dobrą, a wy złą.
Stwierdziłam, że Erus się mśił bo taka prawda. Gdy twojego kolegę jakiś bardzi niemiły osobnik zabije , to ty mu pomożesz. Tak samo zrobił on. Tylko, że w tym momencie wy zrobliście z tego wojne, uważając to za woję z PA. Twierdzicie, że odkąd erus i ekpa jego nie jest w NG, nie ma tam PA. Nie prawda. Ryba jest na to dobrym przykładem. I to nie jedyny. Myśle, że wiecej osób mogło by się wypowiedzieć, ale tego nie zrobią. Zasteaszacie ich i nie chcą się wypowiadać.
To że jestem kobietą, nie oznacza, że masz mnie traktować jakoś specjalnie. Obrażasz innych nie wiedząc czy to dziewczyna czy facet. Nie na tym rzecz polega. Ja po prostu sprostowałam "kolege". Checie - możecie się mścić bo nie jestem po waszej stronie. Ale właśnie dzieki taki zdaniom, po waszej stronie nie będe. Nie będe też dlatego, że NG nie pokazuje jak narazie, że jest sprawiedliwą duża gildią, która rządzi na serwerze.
A to że jestem z tak wspaniałej rodziny jak The Wolf nie oznacza, że mam mieć zdanie takie jak oni. Ja mam swój rozumi potrafie myśleć za siebie. Dlatego mam swoje zdanie.
Erus był, jest i mam nadziję, że bedzie moim protektorem i chlopakiem w tibi (nadal mnie to smieszy). Ale dlatego, że jest nim, nie zmieni rodziny i gildii. Jak Lolik napisał, znamy się większości z RL, graliśmy razem na shivierze i nie zmieniła bym tych znajomych na zadnych innych.
Zastanówcie się, walczycie, planujecie. Czy wam nie wystarczy, że już pare razy go zabiliście??? Czy to ma sens dalej ciągnąć. Wy się nie pokazujecie z dobrej storny zabijając ile się tylko da i kiedy tylko się pokaże na serverze.
Jestem dziewczyną, która nie rozumie i nie bedzie rozumiała wojny. I zawsze będę jej przeciwna. I żebyście mnie źle nie zrozumieli. Jeśli moja kochana gildia pomoże wam w kontynuacji w wojnie, ja zrezygnuje z gildii do czasu aż ona się nie skończy. A powód jej prosty- NIE LUBIE I NIGDY NIE BĘDĘ LUBIĆ WOJEN.
Życze miłej nocy i do jutra. Bo myślę, że na tym się nie skończy ta bardzo zaciekła rozmowa.
P.S. Kiroy to chyba z waszej strony pierszy miły, nieobrażający post. Oby tak dalej :)
Sol:
nom moge cie podejzrewac o stronniczosc ale w koncu milosc nie wybiera ... ale ja erusa nie mowie ze nie lubie ... Nitrosa bardzo lubie ale reszty tych dzieciakow niestety nie ... ale wiesz boneshardzi nie sa ebz winy szkoda ze onich bronil bo starcil w oczach wielu lduzi fakt Nitros super ziom z zasadamiale reszta ?? ja z etgo co wiem to erus troche kasy potrzebowal a boneshardzi prowokowali sytuacje i to nie od pl tylko od swe :Pi co do erusa byl w NG i mial tam przyjaciolale jak sama widzisz czesc z nich odrowicilo sie od erusa po odejsciu Nitrosa !! a co do wojny nie lubilem nigdy wojen ale wojna z NG to naprawde czysta przyjemnsoc jesli ktos widzial filmik NG z arcani wie o czym mowie :) i Sol gratulacje bo masz jaja ze tak powiem hrhrhr :P bynajmniej psizesz z main chara :P i nie amm zamiaru sie mscic jak napisalem pare stron wczesniej szczera krytyka mile widziana :)
^Awolver^
03-10-2005, 00:04
Siemanko :D
Po pierwsze Sol to moja kolerzanka z RL. Po 2 gramy w Tibie moze od 4-5 miesiecy i tworzymy zgrana grupke ludzi bo wiekszosc z White Wolfs zna sie z RL-a :P...wiec tak odrazu nie musicie jezdzic po biednej Sol. Moze i cos zle napisala nie zna sprawy do konca... a Wy juz odrazu jezdzicie po niej :P jak byscie nie mogli spokojnie wytlumaczyc ...... co do wojny bo nie na temat zaczolem :D .... nie pamietam nicku ale ktos sie kiedys pytal mnie czy White Wolfs nie przystapia do wojny... odpowiedzialem ze nie bo mamy marne PVP ( 2 sorcow i 1 palek zbanowani na miecha ) i jestesmy po przegranej malej wojnie na shivierze .... i jak to na ludzi nie umiacych grac mowicie noobki ,....spoko mowcie ja sie tam nie obraze :).....(karzdy zaczyna w jakas gre grac 1 raz i tez nobkiem jest :D). Na koniec chcialbym dodac ze ja jestem jak najbardziej za Polakami choc do Erusa nic nie mam bo nie mialem z nim stycznosci i sie na jego temat wypowiadac nie bede ... tak wiec ~~Hail Polska~~ Cu In Game :)
Lolik The Wolf
Obsidia
według mnie sol nie jest raczej obrażana na tym forum , ale myślę bardiej że to ona obraza raxilona i kiroya , mowiac ze sa w ng smi pa ( wiec teoretycznie kiroy i raxilon tez) -.- aha i fosils watpie zeby byl takim celem kleytona (ktory teoretycznie tez jest pa -.- ) znam fosilsa i pewnie napisal kleytonowi zeby sie od niego odp***dolił czy cóś ale ja w szcegóły nie wnikam nie bede przeciez zagadywac do fosilsa i mowil : Siemka , widizlaem na tibia.com ze padles , jak to sie stalo? to raczej go nie podniesie na duchu
noetarz az milo poczytac chyba dorosli zajrzeli an forum bojakies sensowne sytuacje i wreszcie argumenty :) a wiec moi drodzy ja wiem ze punkt widzenia zaley od pkt siedzenia :) i zgadzamsie nikt nie jest doskonaly ... i NG tez robi PA bo kazdy w sumie w mniejszym lubwiekszym zcasami robi ... moje stanowisko nie ejst bezstronne opisuje wszystko jak ja sam to widze ... i macie racje i was nie potepiam nikt nie ejst swiety ...ale jednak NG nie mozna zarzucic ze przyajciele sa nie fair albo nielojalni bo nas mnie raia i reszta mogla zostawic ale ng nas nie zostawilo !! i naprawe traktuje ich jako wspanialych kumpli ... i fakt wiele osob robi PA ale z etgo wzgledu ze nie akzdy jest z Arcani od nas i trudno zaakceptowac pewne zasadybadz wielu jest nowych i chca sie nacieszyc wladza a NG swoich nie da ruszyc jak to ziomale ... wieice ale mozna zwrocic sie do nichh o ustalenie jakis zasad i pzrestrzegane ich przez wszytskie gildie i pomoc :) naprawde da sie zrobic nie ma problemu :) i dizkeuje za kulturalne posty i uwagi wszelkie papa pzodrowiam Kolorowych :) sorki za bledy ale moj :cup: stan jest wskazany juz :) :cup:
^Awolver^
03-10-2005, 00:14
tak btw. erus kiedys rozil mi hunted za to ze sie spytalem czy moglby pomoc w dwarf hellu -.- ja to obrocilem w zart bynajmniej poznije bardzo powaznie mi mowil "hunted"
a kiedys pieknego dnia kiedy wrocilemze szkoly ze zlaman reka zaczal mnie gonic lord erus , wtedy jeszcze bylem w takiej sytuacjii co do wojny ze tylkko pomagalem trapnietemu raxiemu i nic wiecej ale to juz wystarczylo erusowi do napisania "pay 20k or die".... wiec nie mowcie ze nie byl pa , albo mowcie co chcecie , ja wiem swoje :P
według mnie sol nie jest raczej obrażana na tym forum , ale myślę bardiej że to ona obraza raxilona i kiroya , mowiac ze sa w ng smi pa ( wiec teoretycznie kiroy i raxilon tez)
Kolego Sol nie miała na myśli obrażania Kiroya czy Raxilona, ale widząc co się dzieje i jak NG (niektórzy) traktują innych nie dziwie się jej słowom (również zostałem przepędzony gdy sobie treniłem przez jednego z NG) a przypadek Ryby jest kolejnym raczje źle świadczącym o NG i specjalnie pisze NG nie osoby których się to tyczy, ponieważ to co robisz jako jednostka wpływa na całą grupe. Więc wystarczy, że jeden bedzie tym złym a oczerni reszte. Również nie popieram PA i trzeba coś z tym zrobić...
Miłej gry życzę i oby było lepiej :)
ps miałem się bardziej rozpisać ale pod Twoim postem sa słowa, które też bym zastosował, więc nie będe się powtarzał
Erus zanim sie dowiedzial kim jestem tez mnie kiknal z kopalni :D...
Ale sie uprzejmie spytalem czy moge wziasc loota...sprawdzil ile tam jest[bylo malo] to pozwolil go wziasc LOL
PA :D
Erus to normalny koles, z ktorym mozna porozmawiac[ziomy z Azury]
ale jak wypowiedzial wojne Raxilon'owi Kiroy Wind ........ to stal sie tez moim wrogiem
Pozdro B)
Spoko oko jak to mowia :)
Wy sie znacie z innych serwerow niz obsidia ;]..Ja Wam tego za zle nie mam ;] tyko jezeli dobrze sadze nie ma sesu wojna PA vs PA... w sumie ja tego narazie nie doswiadczylem ze strony NG jak i Erusa ;]... Raz przez przypadek bedac na soldkach spotkalem kirloya i na temat pierwszego wrazenia wydaje mi sie ze to jest spoko zi0m :) oby tak dalej i oby Polacy sie razem trzymali i jak ja to mowie na koniec Hail POLSKA :* :P ;]
sory jezeli kogos obrazilem ale jestem pod wplywem duzej dawki alkoholu :* :]
Cy U In The Game jak to mowia bardziej zaawansowani :)))))) [cmok] :D
Lolik The Wolf
Obsidia
Sol:
nom moge cie podejzrewac o stronniczosc ale w koncu milosc nie wybiera ...
hehehe dokladnie. Wiesz całkiem inaczej sie patrzy na to, gdy dla was ta "zła" osoba jest dla mnie miła.
ale ja erusa nie mowie ze nie lubie ... Nitrosa bardzo lubie ale reszty tych dzieciakow niestety nie ... ale wiesz boneshardzi nie sa ebz winy szkoda ze onich bronil bo starcil w oczach wielu lduzi fakt Nitros super ziom z zasadamiale reszta ?? ja z etgo co wiem to erus troche kasy potrzebowal a boneshardzi prowokowali sytuacje i to nie od pl tylko od swe :P
I tu się zgodzę. Rodzinki tych dziwnych osóbek nie bardzo lubie. Jak dla mnie są to osoby, które znają duży lvl i się tym szczycą i robią co chcą. Niestety NG też ma takich protegowanych a to a miłe niejest.
i co do erusa byl w NG i mial tam przyjaciolale jak sama widzisz czesc z nich odrowicilo sie od erusa po odejsciu Nitrosa !! a co do wojny nie lubilem nigdy wojen ale wojna z NG to naprawde czysta przyjemnsoc jesli ktos widzial filmik NG z arcani wie o czym mowie :) i Sol gratulacje bo masz jaja ze tak powiem hrhrhr :P bynajmniej psizesz z main chara :P i nie amm zamiaru sie mscic jak napisalem pare stron wczesniej szczera krytyka mile widziana :)
Moze masz racje ze z nimi wojna to sama przyjemnosc. Nie mialam okazji pobawic się w cos takiego i nie mam zamiaru, bo ja już pisałam wcześniej tibia nie jest grą w której tworzy się wojny między postaciami.
Nie sądzicię, że można to torszke inacej załatwić?? Jestem dziewczyną i ja (znając mnie) załatwiła bym to krzykiem. Ale to tylko mój pukt widzenia. Zastanówcie się. Może rozmowa naprawde pomoże. A proponuje to dlatego, że z erusem gadalam i wiem, że można z nim załatwić wiele rzeczy bez jakiejkolwiek siły. Jak się nie uda.. no trudno wtedy można wymyśleć co innego.
A może najpierw trzeba by zrobić coś z cwaniakowatą rodzinka B. Bo wydaje mi się, że najwięcej winy leży po ich stronie.
P.S. Kiroy bardzo dzieukuje za komplement bardzo miło mnie zaskoczył..
Pozdrawiam i do zobaczenia w Tibi!!!!
Erus dzis zabil Jinlinga
--+- 1 minuta cziszy -+--
Sol : wiesz zmoe i to nitros ejst dla ciebie mily jak garl nie wiem albo ktos inny ale jak probowalismy zalatwic sprawe to uslyszelismy " ok no problem but first pay 50 k later all will be fixed " ( dla nie kumatych " ocywiscie zapalc 50 k i wszystko ebdzie zalatwione ) no wiec wiesz wybacz dosyc ze mnei kumple nitrosa na Ventrilo wyzyali od armencow itd to jeszce mam palcic za to ze Boneshardzi robili burdy i sie bronili Erusem i Millido ... naprawde etz mamsowje zasady i nie ebde po arz kolejny wlazil erusowi w dupe bo jak byl w NG to reszta tolerowala jego PA ii rasizm do polakow z etgo wzgledu ze Nitos gral jescze erusem ... etarz niestety chlopaki etz maja swoje nerwy itd i skoro sami swe " Mannowa post na forum " napsiali ze erus to rasista i PA to jednak cos w tym jest :/ no wiesz osobsice sam wuazam ze rowniez mozan to yblo lepiej zalatwic ale mialem jzu dosyc erusa zabija moejgo kumpla lub wyrzuca z kopalani osie smieje i nic nie placi ja za byle gowno wklejalem po 20 k :/ niestety tego jzu koienc i jak sie nie zmieni sam lub ownerzy to porozumienie ebdzie ciezko osiagalne niestety :/ ok ide wcianc obiadek :) mielgo dnia zajrze tutaj pozniej :) pozdro dla rodizny The Wolf :) :cup:
Hellraider
03-10-2005, 15:18
Erus dzis zabil Jinlinga
--+- 1 minuta cziszy -+--
A godzinke wczesniej kupowal od mojego kolegi bp sd za calkiem spora sumke... (i ode mnie tez probowal)
Suv Dragonslayer
03-10-2005, 15:54
a ja mam taki za***isty pomysl...jakby kazdy zostawial labela/list ze expi a inni to respektowali to nie byloby problemu...niejednokrotnie ktos mi mowil ze go wy***ali, a tak naprawde poprostu nie bylo labela, on wszedl a potem sie spotkal z kolesiem 30lv wyzszym i bylo "leave" -.-
btw Kiroy dopytaj sie ng czy to napewno prawda ze chca cc7 bo to juz jest pa ;] ja se licytuje chatke a oni "chca" i mam przestac ? 8o chyba zrobie liste i co miesiac bede rozdawal labele i instrukcje obslugi labeli tym co tak wywalaja z expow, moze poprostu nie wiedza ze to sie czyta ? :baby:
No niestety znow sie zaczyna. erus zabije kogos wy zabijecie jego. Moze ktos okaze sie na tyle madry, ze sie predzej dogada. Bo jesli wy go bedziecie zabijac dalej on bedzie was.
a ja mam taki za***isty pomysl...jakby kazdy zostawial labela/list ze expi a inni to respektowali to nie byloby problemu...niejednokrotnie ktos mi mowil ze go wy***ali, a tak naprawde poprostu nie bylo labela, on wszedl a potem sie spotkal z kolesiem 30lv wyzszym i bylo "leave" -.-
btw Kiroy dopytaj sie ng czy to napewno prawda ze chca cc7 bo to juz jest pa ;] ja se licytuje chatke a oni "chca" i mam przestac ? 8o chyba zrobie liste i co miesiac bede rozdawal labele i instrukcje obslugi labeli tym co tak wywalaja z expow, moze poprostu nie wiedza ze to sie czyta ? :baby:
Młody a ty nie wiesz, że takie labele/listy są zostawiane?? ale nie kazdy sie na to patrzy. Niestety są ludzie, którzy czują władzę mając za kolegów hi lvl. takie jest kolej rzeczy i takie jest życie. tego się niestety nie zmieni.
Ja popieram Sol w tym że nie trzeba odrazu się na siebie rzucać, i można spróbować rozwiązać tą sprawe rozmową i dzięki temu może nie dojdzie do "wojny". ;)
hmmmm lebele ludzie czytaja...Ale np taki Hg lvl sie wbije tak i tak i sobie sprawdzi kto tak naprawde siedzi etc...
A Erus nie pojdzie na ugode :D..On [moim zdaniem nie zaplaci] :confused:
Ps..na Azurze zaplacil za swoja wolnosc MPA, G legi i 100 k..
Jednak nie na dlogo[1 miesiac] bo znow tam kogos zabil :D
Pozdro :]
PS,,,, Noopy Jinlinga dzis wbily mi sie na miejscowke i nie chcieli wyjsc. Wkoncu zaczalem ich namiatac[jak zawsze :D][nie lodzie konwersacji z noopami] i przylecial Jinling :D erhhreerhehr
Polska dobry kraj też potrafi""
X(
Moze sie zgodzi moze nie. ale dlaczego ma placic?? przeciez lup z questa macie a on maly nie byl. wiec czemu sie dziwicie???
Co do NG ( nie chodzi tu o cala gildie :)) wlasnie przed chwila sobie expilem na krokodylkach :P , przylecial koles z NG (Don Dolce) i mowi ze on tu hunci o.O ja w szoku bo od 1h nikogo nie widzialem. Wiec mu pisze ze ja tu juz od godziny siedze i bylem pierwszy to on mi na to ze ja PA jestem o.O......no comment :P ale bedac myslacym czlowiekiem poprostu sobie poszedlem :P:P
SOl :
a wiec dlaczego my mielismy placic za byle co ?? za byle gowno ?? za zle slowo do niego do jego kumpli ... itd za byle akzde gowno placilismy niestety :/ niech kuba zobaczy teraz jak to jest :) :cup: a pozatym nie rozmawial jescze o zadnym paymencie z nikim widac nie chce zapprzestac a my akurat jestesmy w sytuacji ze nie musimy sie ejgo prosic aby przestal ... to raczej jemu powinno zalezec na tym ... pozdrawiam :)
Dlaczego Kiroy meczysz sie z tymi noopami co nie wiedza o co tak naprawde chodzi [moze i cos niecos wiedza ale nie w tym dzwonie dynda :baby: ]
PS.. przestancie juz meczysz Ich pliax[Ohhh te dzieci :baby: ]
Pograjcie se w bierki lub cos innego 8o
Pozdro
B)
Dlaczego Kiroy meczysz sie z tymi noopami co nie wiedza o co tak naprawde chodzi [moze i cos niecos wiedza ale nie w tym dzwonie dynda :baby: ]
PS.. przestancie juz meczysz Ich pliax[Ohhh te dzieci :baby: ]
Pograjcie se w bierki lub cos innego 8o
Pozdro
B)
nazq kiedys tez zaczynales grac w Tibie i tez nobem byles taka jest kolej rzeczy ale nie pier.....dol ze my gowniarze jestesmy bo to jest smieszne o.O
Hellraider
03-10-2005, 22:58
hmmmm lebele ludzie czytaja...Ale np taki Hg lvl sie wbije tak i tak i sobie sprawdzi kto tak naprawde siedzi etc...
A Erus nie pojdzie na ugode :D..On [moim zdaniem nie zaplaci] :confused:
Ps..na Azurze zaplacil za swoja wolnosc MPA, G legi i 100 k..
Jednak nie na dlogo[1 miesiac] bo znow tam kogos zabil :D
Pozdro :]
PS,,,, Noopy Jinlinga dzis wbily mi sie na miejscowke i nie chcieli wyjsc. Wkoncu zaczalem ich namiatac[jak zawsze :D][nie lodzie konwersacji z noopami] i przylecial Jinling :D erhhreerhehr
Polska dobry kraj też potrafi""
X(
Co do Jinlinga to stoje sobie dzisiaj kolo m shopu w carlin a tu jinling z jakim knightem i mnie leja... random plx. A potem jin w ogole nie odp
Przykro mi- ja dziewczyna uparta- wiem swoje i mi to wystarczy. a poza tym... za duzo NG ostatnio przesadza. Nie zauwazyliscie ze coraz wiecej razy sie wywyzszaja? ze zabieraja to co w grze najwazniejsze? nie badzcie smieszni :/
lolik ma racje nie nazywaj nas dziecmi bo to smieszne. sam ma 18 lat NAPISANE ale do zachowania nawet do tego wieku ci daleko. Nie zachowujesz sie powaznie a nam tak kazesz. moze noobem jestem ale za to milym i z zasadami ktorych sie trzymam.
bronicie kogos kto sie zachowuje tak samo jak erus(wy tak sadzicie0.
jak mam wybrac mniejsze zlo wybiore erusa. niestety NG nie pokazalo sie z dobrej strony ani mi ani mojej rodzince. Ja tez moge napisac historyje jak stojac w dp w edron nagle cwaniak z NG runa we mnie walna (na szczescie schowalm sie za wczasu).
Postawcie sie w naszej sytuacji. wy w NG jestescie wam krzywda nie grozi. my niestety nie mamy tak dobrze jak wy
O mama ...mowie o tych co maja wiek podany [ponizej 16 lat]
a NIE o was :D ,, doroslych "
Prawda PA bedzie zawsze..Wiec trzeba szybko robic lvl ki i stawic Im czola.
Wojna w Tibii jest ciekawa...Pliax NG vs 100 ppl z Aurory...bedzie zabawnie chociaz :D... :]
^Awolver^
04-10-2005, 08:37
nazq kiedys tez zaczynales grac w Tibie i tez nobem byles taka jest kolej rzeczy ale nie pier.....dol ze my gowniarze jestesmy bo to jest smieszne o.O
jak juz to newbie a nie noob gdyz noob to osoba co dosyć czasu spedzila przed tibia i mysli ze jest najlepszy i wszystko wie a tak na prawdę g**no wie
a newbie to poczatkujacy ktory jeszcze do konca nie zna wszystkich zasad tibii :) a tak w ogole teraz nic nie grozi im bo s w ng owszem , ale jka nie byliw ng to od razu erus zaczal od nich paymenty wyduszac ... wiec cos w tym jest prawda? pozatym w ng tez nie sa bezpiecznie ja tam bym uwazal na ta aurore :P
:D ups sorki pomylilem pojecia :D Przepraszam :):)
jak juz to newbie a nie noob gdyz noob to osoba co dosyć czasu spedzila przed tibia i mysli ze jest najlepszy i wszystko wie a tak na prawdę g**no wie
a newbie to poczatkujacy ktory jeszcze do konca nie zna wszystkich zasad tibii :)
No pięknie wytłumaczone. Na kolejnej lekci proszę wytłumaczyć słowo "cwaniaki"
a tak w ogole teraz nic nie grozi im bo s w ng owszem , ale jka nie byliw ng to od razu erus zaczal od nich paymenty wyduszac ... wiec cos w tym jest prawda? pozatym w ng tez nie sa bezpiecznie ja tam bym uwazal na ta aurore :P
Aha czyli do NG musiał by przyjąc cały świat, musieli by przyjąć do niebie NOObów i Nebów. Bo wtedy każdy byłby w NG i maił by spokój z PA. Ale po pewnym Czasie to PA znudziło by się, i zaczęło by dobijać powoli swoją gildię. A i wtedy gildia była by tak duża, i nawet ta aurora by nas nie nękała. :glupek: :D 8o
Awolver i Nazg co wy chcecie do aurory dajcie se spokoj po co prowokujecie zadnej wojny z nimi nie ma i nie bedzie !! a co do erusa Sol jak juz mowilem ja cie rozumiem ty popierasz swoich przyjaciol ja swoich ... ciebei moi wkurzyli mnie twoi ... i kolosie zamyka tylko ze przedtem to ja dostalem po dupce a teraz wy i wasi kumple ... no prosta historyjka ale wiesz przed wojan tez tu pisalismy ale ebz was i wtedy zwolennicy erusa mieli to w dupie tak samo i popierali jego PA tlumaczac " niech leje polakow , idiotow " itd to byli jego asslickerzy :P wiec poprostu jest oko z oko zabza zab jak ktos keidys napsial an tym forum :P zyzce mielgo dina elce na univerek papa :) :cup:
@up
masz racje. kazdy broni swoich. Ja bronie tego kto jest dla mnie mily.
A z tego co widze to co niektórzy wymyślają bo wojne chcą. I to nieważne z kim.
Nazg "cwaniaku" uspokój się, albo stworz swoj własny serwer gdzie będa same wojny. Bo tobie tylko to w główce.... a ty jak to polak zawsze coś wymyśli aby mieć powód do wojny...... po prostu no comment.....:/
hehe Sol:
wiesz jak to polak nie tylko polacy kochaja wojny raczej poprostu lduzie ktorzy maja przyjaciol czuja sie pewnie moga sobie pozwolic na wojne ... a byle powod to akurat tutaj nie byl co dotyczy erusa poprostu starcie pare razy zawrzalo i tyle :) no jak dostawalismy po tylku to potrafilem zniesc moich pzreciwnikow i ich wysmiewanie itd :P teraz oni msuze zniesc moje :P choc chyba az taki zly nie jestem jak oni :P bynajmniej nie wyzywam nikogo od najgorszych rodzin itd bo to robia tylko dzieciaki ( nie mam was na mysli tylko kumpli erus pl z gildii :P ) no dlatego erus zabijajac tych dwoch sorcow dal wszystkim do zrozumienia ze nie pokoju ... a zreszta sama rozumiesz kto am wladze dyktuje warunki ... niestety tak bylo jest i ebdzie ... choc osobiscie nawet was polubilem bo widze zegadacie konkretnie i na temat wlasne zdanie itd :) a co do erusa jak chce sie uagadc to niech gada a nie robi obrazliwe posty na tibia.com tym sposobem dobija sobie gwozdzie do trumny ... i ja ani naz nie mamy wplywu na decyzje NG w znaczeniu o hunt erusa bo nie tylko ze mna on etarz jezdzi takze z NG ... wiec jak kolega chce ejszce kiedys tutaj pogarc to inech idzie po rozum do glowy i ukorzy sie sam jak kazal Pan Erus NAM :) :cup:
@up
masz racje. kazdy broni swoich. Ja bronie tego kto jest dla mnie mily.
A z tego co widze to co niektórzy wymyślają bo wojne chcą. I to nieważne z kim.
Nazg "cwaniaku" uspokój się, albo stworz swoj własny serwer gdzie będa same wojny. Bo tobie tylko to w główce.... a ty jak to polak zawsze coś wymyśli aby mieć powód do wojny...... po prostu no comment.....:/
Ja jestem cwaniak?? NIE [ a moze odrobinke :D ]
Niestety nie stac mnie utrzymanie takiego serwera
A na infernie nie gram bo serwer maja dzieciaszki z aimbotem...
Wiec czekam na wojne tutaj.... moze male starcie z Wolfami :D??
hrhrehrehrehre joke
^Awolver^
04-10-2005, 17:09
Sol -.- w kazdej gildii gdzie jest bardzo duzo osbo jakas bedzie sprawiala problemy wiec nie powstanie takie cos jak wszyscy sa w tej gildii aczkolwiek kiedys bylem tego swiadkiem :P na servie thoria gdzie onlline bylo z 250 osob w tym 150 osob na rooku. Okolo 150 wśród nich bylo w gildii Dark Requeim albo Dark requeim akademy i wcale sobie nie pomagali :P a definicja cwaniaka to osoba ktora hmmm ;) kazdy tibijczyk jest cwaniakiem gdyz chce dla siebie jak najlepiej nie patrzac na innych :D chyba nie zla definicja?
^Awolver^
04-10-2005, 17:11
Awolver i Nazg co wy chcecie do aurory dajcie se spokoj po co prowokujecie zadnej wojny z nimi nie ma i nie bedzie !! a co do erusa Sol jak juz mowilem ja cie rozumiem ty popierasz swoich przyjaciol ja swoich ... ciebei moi wkurzyli mnie twoi ... i kolosie zamyka tylko ze przedtem to ja dostalem po dupce a teraz wy i wasi kumple ... no prosta historyjka ale wiesz przed wojan tez tu pisalismy ale ebz was i wtedy zwolennicy erusa mieli to w dupie tak samo i popierali jego PA tlumaczac " niech leje polakow , idiotow " itd to byli jego asslickerzy :P wiec poprostu jest oko z oko zabza zab jak ktos keidys napsial an tym forum :P zyzce mielgo dina elce na univerek papa :) :cup:
ja nie mówie że oni się szykują na ng ale ja mówie że to są tacy pa -.- (membery nie vice) i oni nie odpuszcza -.- tylko o to mi chodzi :P
Sol -.- w kazdej gildii gdzie jest bardzo duzo osbo jakas bedzie sprawiala problemy wiec nie powstanie takie cos jak wszyscy sa w tej gildii aczkolwiek kiedys bylem tego swiadkiem :P na servie thoria gdzie onlline bylo z 250 osob w tym 150 osob na rooku. Okolo 150 wśród nich bylo w gildii Dark Requeim albo Dark requeim akademy i wcale sobie nie pomagali :P a definicja cwaniaka to osoba ktora hmmm ;) kazdy tibijczyk jest cwaniakiem gdyz chce dla siebie jak najlepiej nie patrzac na innych :D chyba nie zla definicja?
definicja nie jest zla. ale ja to napisalam w kontekscie ironicznego zartu....... 8o
^Awolver^
04-10-2005, 20:49
rozumiem ale jeszcze to nie byl tylko ironiczny żart ale dyskretna obraza niektorych na tym froum :) podaj wiecej wyrazow to ci przetlumacze :) tylko nie za turdnych bo bede musial slownik kupic :D
rozumiem ale jeszcze to nie byl tylko ironiczny żart ale dyskretna obraza niektorych na tym froum :) podaj wiecej wyrazow to ci przetlumacze :) tylko nie za turdnych bo bede musial slownik kupic :D
Proponuje PROTECTED BY... bo wiele "noobow" uwaza sie za nietykalnych (zeby nikt z forumowiczow wypowiadajacych sie tutaj nie odebralo ze to do niego :) ) i zaczepiaja innych wiedzac, ze po sprawdzeniu ich chara zostawi sie ich w spokoju...
Wkurza mnie to straszliwie a Was?
^Awolver^
05-10-2005, 09:08
to co ja powidzialem ze to nie tylko ironiczny zart ale tez obraza , to chodzilo mi o obraze takich osob jak :kiroy , ja czy nazg (moze sie myle) a te osoby znam bardzo dobrze i zadne Protected by nie jest potrzebne , potrafie sobie sam poradzic a na wszelki wypadek zawsze mam wiernych przyjaciol :)
^Awolver^ popieram CIe jak najbardziej..Czy widziesz tam ktos, ze ja mam protka jakiegos wpisanego?? Oj chyba niee..A sam potrafie se poradzic nosze troche uh manasow i ladny bp bojowy :D
Pozdro dla wszystkich cwaniakow z tego forum :D
Ja zwykle.. dopowiadanie... problem z każdym forum jest taki, że ludzie sobie dopowiadają. Fakt Nazg nie lubie cię, bo cwaniaczysz a ja takich ludzi nie lubie, uwazam ze jestem bardzo niemilym czlowiek, ktory ze wszystkiego i wszystkich sie nasmiewa (moze jest to bledne z mojej strony, ale nie mozna poznac czlowiaka do konca jak sie romawia na taki temat jak wojna). moze kiedys zmienie o tobie zdanie ale jak narzie.... sorry winetu. Co do kiroya obrazac go nie bede, bo szanuje go i cenie. jest on wielkim przeciwienstwem Nazg. Wiec jak bede miala ochote was poobrazac to wam to napisze. ja tu tylko stwierdzam fakt jaki istnieje w rzeczywistosci. wiele ludzi to wykorzystuje, ze ma kolege z wielkim lvl i ze jest w fajnej gildii. ja tu nie powiedzialam ze chodzi o was. ale chyba juz troszke przeczytaliscie historyjek cwanictwa ze strony NG i ich podopiecznych???
dla mnie koniec tematu :)
pozdrawiam i do zobaenia na sieci.. czekam na kolejny fajny i burzliwy temat ;)
Sol dawaj wiecej ..... bo to mnie bubuje :D
Procz tego, ze jestem cwaniakem to kim jeszcze jestem????
Moim zdaniem Sol jestes brzydka rojda co siedzi przed kompem z paczka sheepsow:D:D:D
herehrerhehrehr :baby: :baby: :baby: :baby:
Pozdro
Ps...Nie piszczie, ze jestem dzieciakiem bo tak naprawde kazdy ma w sobie cos z dzieciaka np. oglada kreskowi etc. :baby: 8o
Procz tego, ze jestem cwaniakem to kim jeszcze jestem????
złodziejem ?
na szczęście kolega który pośredniczył w sprzedaży twojej postaci okazał się chyba dużo mądrzejszy od CIebie
fajnego posta Raxilon napisałeś gdzieś o Nazgoolu, że jak mi nieda postaci to sobie niepogra
szkoda że to był tylko głupi post
pozdro
LOL Slyth <cenzura> dzieciak z Ciebie i tyle....
zlodziejem nie jestem i mnie <cenzura> nie obrazaj..Podaj nick postaci, ktora grasz pliax...bo tamte maja nowych ownerow :evul:
Wiesz co, jak mam grać na serverze gdzie grają tacy ludzie jak Ty, to sorry ale wole już niegrać.
Ty chyba sobie tylko dla szpanu wpisaueś, że masz 18 lat
pozdro
^Awolver^
06-10-2005, 09:01
Wiesz co, jak mam grać na serverze gdzie grają tacy ludzie jak Ty, to sorry ale wole już niegrać.
Ty chyba sobie tylko dla szpanu wpisaueś, że masz 18 lat
pozdro
niby co w tym jest szpanerskiego? a nawet jesli ktos sie okrdl to to nie ejst powod zeby nie grac na tym samym servie co ta osoba -.-
Nazg dobra sorry za te słowa, lekko przesadziłam. Więc jeszcze raz sorry...
A ci di mnie... może i jestem brzydka... rzecz gustu prawda :D a co do chiopsów to trafiłeś. W pracy codziennie jedna paczka idzie :)
a teraz może już zakończymy te beznadzije sprawy. Temat to wojna. a ona jakos się tam powoli toczy.
P.S. Awolverek thx za pewne wytłumaczenie... niestety nic nie zmieniło ale wiem więcej.
pozdro dla rodzinki
Sol widze teraz, ze jestes inteligetna. dobra koniec pojechanek bo to nie ten dzial :D...Nie kazdy jest piekny bo na Ziemi bylby raj :D..A jak wiadomo para kochankow zjadla jablko ;/
Slyth.. 1 mam 18 lat
2 mozesz sobie tutaj grac ale bedziesz mnie musial exivowac caly czas
PS.. wyjdzie nowy serwer to Nazg bedzie tylko terrorysta :D UWAGA !! B)
Mam nadzieje, ze ziomki tj. Xarabek i Kamson ~~ nie beda ze mna na serwie :confused:
s*******aj, drogi i kochany przez wszystkich nazgoolku
i jeszcze mała prośba jaki jest twój nick na Azurze kochaniutki ?
^Awolver^
06-10-2005, 16:14
sol alez nie za ma co :) a tak P.S. jak modek zawita to się bany posypią albo chociąz upomnienia..... na przyklad za ten post niestety taka jesty prawda =)
Oj tak posypia sie
z tego zrobilisme ogole :D hrhrehre
Slyth chooj Cie to obchodzi jaki mam nick na azu
Co, chcesz possac??
tego twojego chooja to sobie możesz co najwyżej sam popieścić
^Awolver^
06-10-2005, 22:47
zamknijcie sie -.- co wam da to ze bedziecie sie wyzywac? -.- nie porzebnie doprowadzicie do usuniecia tematu ....
zamknijcie sie -.- co wam da to ze bedziecie sie wyzywac? -.- nie porzebnie doprowadzicie do usuniecia tematu ....
nie no co ty jakby cie ktos okradł, to byś go jeszcze chwalił może ?
^Awolver^
06-10-2005, 22:52
nie chwaliłbym go , ale wiesz , zakochalbym sie w nim jak tak sobie teraz mysle o kims kto by mnie okradl och , to modlilbym sie do neigo codziennie rano -.-
nie musisz swojej wsieklosci okazywac na tym forum , co nawet nie ejst w 100% udowodnione dla nas , uzytkownikow? prawda? eh?
sorrka ze przeklenstwa [bylem pod wplywem ~~]
A co do Slytha ,,, nie wymadrzaj sie dzieciaku bo Cie ukruce grrrr
On klamie ..widzial postac na allegro zadrosci, ze mialem wtedy 50 k a teraz mam 100k w dp..to normalne u dzieciaszkow ;/ :baby: ;( :baby: ;( :baby: ;( :baby:
jeżeli ktoś chce mogę mu pokazać maile, albo dać maila do kolegi nazgoola który pośredniczył w sprzedawaniu postaci ( tzn który wystawił aukcje na allegro )
a ty nazgool to jakis po*******ony jestes, niewiem dziecinstwa niemiales ? bili cie w szkole , moze rodzice niekochali ? bo twoje ulubione słowo to dzieciak
to tyle odemnie w tym temacie
Suv Dragonslayer
07-10-2005, 19:29
ehh... kto mowil ze ng to nie pa? wlasnie sobie expilem, milo bylo i przychodzi 25 palek, mowi leave bo on tylko obiad jadl(expie od 3h) ide do dp po bolty panpen sie dolacza i lejemy... po chwili przychodzi meraz i mnie probuja ubic, meraz wali exori jak mam green hp i tak wyglada ich pvp, nawet mnie bloknac nie umieli porzadnie. ale potem chcial 10k ode mnei i jakas kase od panpena - to wcale nie sa pa
@up
a czy kto mówił że nie są??? po pierwsze w Ng sa normlani ludzie i Ci nie normalni, którzy hi lvl wykorzystują. po 2 najczęściej wykorzytują to ci którzy mają "znajomych" w NG.. i tak temat kręci się w kółko...... żadna nowość.. ale historyjki tego typu mile widziane :)
@up up
Slyth sorry ja nie przecze że nie masz racji, ale powoli to się staje nudne. chcesz to nowy temat załóż na forum.. ale tu proszę daj już spokój.. to jest już NAPRAWDE NUDNE!!! i załatw tą sprawe na msgach a nie na forum.... my Ci w tym naprawde nie pomożemy.
P.S. Pozdro dla: ^Awolverek^, Nazg, Kiroy'a i mojej kochanej rodzinki The Wolf :cup:
@up
a czy kto mówił że nie są??? po pierwsze w Ng sa normlani ludzie i Ci nie normalni, którzy hi lvl wykorzystują. po 2 najczęściej wykorzytują to ci którzy mają "znajomych" w NG.. i tak temat kręci się w kółko...... żadna nowość.. ale historyjki tego typu mile widziane :)
@up up
Slyth sorry ja nie przecze że nie masz racji, ale powoli to się staje nudne. chcesz to nowy temat załóż na forum.. ale tu proszę daj już spokój.. to jest już NAPRAWDE NUDNE!!! i załatw tą sprawe na msgach a nie na forum.... my Ci w tym naprawde nie pomożemy.
P.S. Pozdro dla: ^Awolverek^, Nazg, Kiroy'a i mojej kochanej rodzinki The Wolf :cup:
to pisałam ja- Sol.. pomyłka w logowaniu ;)
Sorcia misq :**
Suv Dragonslayer
07-10-2005, 23:04
no kiroy gdzies pisal...rax tez ze jak te "***e" byly w ng to ng bylo pa a teraz nie jest...ehhh a ciekawe co by bylo gdyby tak ng sie rozpadlo (me very plax this ng rozpasc sie :D ) bo mam dosyc juz kolesia co wchodzi somewhere mowi hi im rl of meraz albo inny debil i czeka az wyjdziesz X(
do boju :evul: :evul: :evul: wygnac ng z serva za pomoca 20 knightow z w hammerami :baby: X( :baby: X( :baby:
^Awolver^
07-10-2005, 23:34
jeszcze zacznij spiewac "jszcze Obsidia nie zginelaaa..... jak ktos kiedys powiedzial byloby fajnie jakby byla wojna aurora vs ng :) dwa najlepsze gildie a co sie z tym wiaze najwikesze pa gildie...
do boju :evul: :evul: :evul: wygnac ng z serva za pomoca 20 knightow z w hammerami :baby: X( :baby: X( :baby:
no no nadzieja matka glupich jak to sie mowi... zawsze jest jakas gildia ktora rzadzi i tego sie nie zmieni (kazdy to powtarza tu)
co do wojny NG miedzy aurora powiem ze moglo by byc to ciekawe ale nie wiem po co ona miala by byc? fakt faktem na uhah mozna by wtedy zarobic ;)
Suv Dragonslayer
08-10-2005, 08:57
Sol... ja stanalbym chyba po stronie aurory - tam jest moj bloodbro i nie narzeka, bylem z nimi na hydrach(musielismy sie zmywac bo ktos z ng sie lognal -.-) i wg mnie jest to "mniejsze zlo" ktore trzeba wybrac... mozliwe ze sie myle
^Awolver^
08-10-2005, 09:04
q dzisiaj erus i boneshardy w momencie keidy nie bylo nikogoz ng se pkowali, nie wiem dokladnie jak to sie skonczylo ale robili to badzo nieudolnie. Lord erus minal sie ze mna po czym pozniej chyba walnal exive i mnie dogonil jak juz widialem na ekranie dp. Pozniej spotkalem dwoch boenshardow , nie zabijalem w obawie przed erusem kiedy mnie zauwazyli wbili w jakiegos 16 druida chyba -.- a mnie nie mieli szans dogonic....
^Awolver^
08-10-2005, 09:06
Sol... ja stanalbym chyba po stronie aurory - tam jest moj bloodbro i nie narzeka, bylem z nimi na hydrach(musielismy sie zmywac bo ktos z ng sie lognal -.-) i wg mnie jest to "mniejsze zlo" ktore trzeba wybrac... mozliwe ze sie myle
wedlug mnie sie mylisz bo w aurorze sa wnerwiajacy pa wsrod memberow bo mysla ze im wszystko wolno , natomiast wsrod ng to raczej ci wazniejsi sa pa a tak w ogole najlepiej zeby popadali pa z ng , dajmy na to meraz :) i pa z aurory dajmy na to ... raidrion? ( byli wieksi pa ale nie pamietam nickow :P )
Suv Dragonslayer
08-10-2005, 12:52
tak z aurory nie doswiadczylem zadnego pa w sensie wywalania z tombow czy czegos...a jakis koles(kumpel meraza) zaczyna grac na servie gdzie jego rl ma h lv i mysli juz ze mu wszystko wolno...ehh
hmmm PA zawsze bedzie :D
przetaczjac historie Azury: swe jako, ze mieli wieksze lvl PA wszystkich...Po dlooogirj wojnie [nasza wygrana] polowa gildi tez zaczela PA a 3 ziomkow na wszystkich nawet na POl ;/..Ja bez bicia przyznaje sie ze wykorzysywalem sile hg lvl a + SCA ... Tam gdzie chcialem isc to szedlem.. czasami byl problem bo zastalem swojego ziomka :D...ale zawsze mozna sie dogadac :D...Niestety paru cenionych graczy zatamowalo PA i azura od paru miesiecy jest wolnym serwerem gdzie graja tylko Polacy ;( co krok masz potem : cze ..siemka ..jak leci etc. [bardzo to meczace] ale z 2 strony fajnie miec tylko Pol na serwie..
Dzieki za pozdro @ upupupup :D
Rondelman
10-10-2005, 15:27
Kiroy'a dzisiaj spotkala niemila niespodzianka... ;)
Maciosek
10-10-2005, 15:48
@UP
Może byś powiedział coś więcej ?
Elder Nagan
10-10-2005, 15:58
Wojna..ja bym to inaczej nazwal moj 1 deed od people boneshard ;/ ale gratuluje im zgrania nagle sie pojawia full ich i mnie katuja 2 bp uh poszlo zanim mnie zabili..
Katmai to Frajer 3ma z Szwedami wiec wiecie...
Ja mam Respekt dla wszytskich ktorzy brali udzial w wojnie :)
ale mam ladnego killa :P
Sep 20 2005, 20:21:01 CET Killed Supreme Pineapple at Level 49 unjustified
To dzieki ladnej akcji..
dzieki za wojne ale teraz to ten world bedzie wygladal inaczej :P
^Awolver^
10-10-2005, 18:11
ktos tam up :)
no i bardzo dobrze ze cie kiroy gonil , mnie gonil lord erus i neich sie spodziewa jednego nastepnym razme jak tak bedzie kozaczyl ze nie ma nikogo od ng to go solo gdzies trapne i bezie piekny frag ... niech probuje szczescie nastepnym razme jak bede na to gotowy
Wojna..ja bym to inaczej nazwal moj 1 deed od people boneshard ;/ ale gratuluje im zgrania nagle sie pojawia full ich i mnie katuja 2 bp uh poszlo zanim mnie zabili..
Katmai to Frajer 3ma z Szwedami wiec wiecie...
Ja mam Respekt dla wszytskich ktorzy brali udzial w wojnie :)
ale mam ladnego killa :P
Sep 20 2005, 20:21:01 CET Killed Supreme Pineapple at Level 49 unjustified
To dzieki ladnej akcji..
dzieki za wojne ale teraz to ten world bedzie wygladal inaczej :P
Ja mam do eldera wielki respekt :) poprostu mój idol hyhy zawsze mi pomagał:) Respekt człowiku Taki szacnek że ja *******e :) mam nadzieje ze nieedługo CIe odbanuja i wreszcie beddziesz mogl grac :)
a więc ...
Rondelman wczoraj ja padłem adzis jinling :P no niestety lagi doapadły również i nas niestety jak wiele ludzi w ostatnimczasie na wielu serverach :) ale jak wujek kiroy obiecywal nie ejdna niespodzianka przed nami i dzis wlasnie padl Katmai :) ups I did It Again :) ale co tam fortuna kołem sie toczy a katmaitez ma dla nas niespodzianke czekamy na nia cierpliwie :) :cup: :cup: :cup: 8o 8o :D :D :D pozdrowionka dla uzytkownikow forum :)
^Awolver^
11-10-2005, 22:22
wujku kiroy wujku Kiroy! opwoiedz nam jakas iekawa historie :) ja bym sie z checia na przyklad dowiedizla dokaldniej jak padal katmai czy tez obejrzal filmik , byl taki na tibia.de w wmv ale jakis link byl zwalony ;/
a wiec :) ja padlem w sumie tak dwa arzy przezylem massloga boneshardow i erusa :) dwa arzy ucieklem z trapa i za tzrecim arzem gdy ng bylo w drodze mialem trzymac erosowi pz locka niestety nie doczekalem sie w pore pomocy i padlem bo lagnelo mnie i uh psozedl sie ... <cenzura> :) a moj jinling kochany podczas ucieczki zaliczyl kicka biedak i padl jak kawka :) a katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo a chwalil sie ze uciekl ng z trapa nie wiem czy to prawda wiec nie potwierdzam :) an reszte pytan odpowiem w grze :) kolorowych snow kochani :) :cup:
^Awolver^
11-10-2005, 23:07
ty za info wiedzialem ze ciebie to musiala cala banda zabic :) ale jinling mial "fajnego zonka" tak wiec wiesci z wojny ponownie sie pojawily raz z atakami erusa? czyli to my jestesmy pa? a nie erus ktory se urzadza najzda aha....
a więc ...
Rondelman wczoraj ja padłem adzis jinling :P no niestety lagi doapadły również i nas niestety jak wiele ludzi w ostatnimczasie na wielu serverach :) ale jak wujek kiroy obiecywal nie ejdna niespodzianka przed nami i dzis wlasnie padl Katmai :) ups I did It Again :) ale co tam fortuna kołem sie toczy a katmaitez ma dla nas niespodzianke czekamy na nia cierpliwie :) :cup: :cup: :cup: 8o 8o :D :D :D pozdrowionka dla uzytkownikow forum :)
Zalosne ;s Obiecywales niespodzianke ? Ty nie masz nic do gadania w tym calym Ng tylko kopiujesz Waldorio wszystko co do ciebie pisze, nic wiecej.
"ups I did It Again" LOL ! Ty mnie nie zabiles i do tego nie dojdzie bo musialbys wbic kilka lvl a jak widac stanowi to dla ciebie nie maly problem.
a wiec :) ja padlem w sumie tak dwa arzy przezylem massloga boneshardow i erusa :) dwa arzy ucieklem z trapa i za tzrecim arzem gdy ng bylo w drodze mialem trzymac erosowi pz locka niestety nie doczekalem sie w pore pomocy i padlem bo lagnelo mnie i uh psozedl sie ... <cenzura> :) a moj jinling kochany podczas ucieczki zaliczyl kicka biedak i padl jak kawka :) a katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo a chwalil sie ze uciekl ng z trapa nie wiem czy to prawda wiec nie potwierdzam :) an reszte pytan odpowiem w grze :) kolorowych snow kochani :) :cup:
"katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo" Nie byla to zadna niespodzianka bo 15min mi pisali ze jak nie wyjde to mnie zabija. Bylem tam pierwszy wiec nie wyszedlem. Bylem w trapie kilka razy na 4 pietrze w cyclopolis. Zgubilem ich prawie wszystkich, tylko waldorio mnie gonil. Nie moglem wejsc do depo bo podrodze mialem miss click (tak bym sie uratowal bo to cioty) i zamiast walnac hmm w fe to Don augustus dostal. Nic nie wypadlo bo dalem all itemy kumplowi.
6 osob nie potrafilo mi zrobic trapa na cyclopolis gdzie szerokosc drogi to 2sqm ;s Nooby ! Dalem sie zabic dopiero po zostawieniu all itemow w bezpiecznym miejscu. Spadly tylko 2 lvl ktore jestem w stanie odrobic w ciagu jednego dnia xD NG = Non pvp noob's
ps: to forum jest z*****e wiec nie bede tu pisal, nudzilo mi sie wiec tu zajrzalem i cos napisalem. Moze kiedys tu jeszce zajrze i cos napisze
hehe Katmai Katmai ... :) ehhe nic dziwnego ze jak wyzywasz moejgo najlepszego przyjaciela to mu to przekopiuje aby tez mial odrobinke zabawy :) a tak w ogole to mowilem ze cie jescze nie zostawili w spokoju :) a ty chcesz lvl odrabaic ?? a juz piszesz posta Retired po jednym dedzie ?? buahaha ty sie anzywasz wielkim graczem ?? no i czekamy na twoja niespodzianke :) takze anprawde mowiles cos ze ty studiuejsz ... <wow> a nie umiesz przegrac w glupiej tibii wiec anprawde zawsze trzeba zachowac odrobine przyzwoitosci :) jak ja padlem po 3 masslogu to ne plakalem retired itd i nie bede wyzywal cie an forum bo nie jestem dzieckiem i wez sie w garsc" a nie oplakujesz wszytsko i kazdy jest bebe a Ty jestes cacy a ajk nie potrafisz zachowac twarzy poprzegranej to naprawde badz retired bo jestes zalosny jaknie umiesz przegrac w glupiej tibii i sprowadzasz sie do jakis swinstw itd to patzr co amcie w opisie z kisia TIBIA TO TYLKo GRA :) :) hrhrh naprawde dzieki ze ejstes bo mamy niezla polewke :) aha i jesli ci trudno to zrozumiec ze jak wyzywales waldorio i musie odgrazales to mu to skopiowalem to anprawde ejsets dzieckiem :) bo ty pewnie bys nie zaryzykowal hrhrh ale widzisz dla mnie kumple to kumple moze keidys sie etgo nauczysz :) :cup: 8o btw nazwales mnie Konfidentem wczoraj ... koelgo ty chciales wojne i to ty w trakcie bitwy zmieniles strone walki a ja zawsze trzymalem z NG wiec anprawde nie osmieszaj sie wiecej :) zycie nie polega na wlazeniu do tylka erusowi zrozum to :) chcesz garc dalej a odgarzasz sie kazdemu itd :) zrozum przegrales nie ejstes Bogiem na Obsidii :) jak na akzdym swiecie bedziesz popychadlem teraz :)
Suv Dragonslayer
12-10-2005, 08:47
no tak... ale mam pytanie - dlaczego kiroy nie mowi nic o tym ze zabili go po 15 minutowych grozbach, z tego co zrozumialem z jego wypowiedzi poprostu chcieli go PA :o a jak sie nie dal to go ubili. no tak wynika z waszych postow B) a mi nie podoba sie 1 rzecz - wczoraj bylem se na dragch, wyszedlem z multi i za jakis czas poszedlem zobaczyc czy tripple jest wolny, expil tam 32 royal z Independes, mowil ze dopiero przyszedl a po chwili przychodzi wujaszek kiroy i stwierdza: "lol -.-" "ja tu expie" - tylko labela nie bylo zadnego ;) ja bym nie chcial miec wujaszka co mysli ze moze expic wszedzie i nie musi zostawiac labeli ; (
Rondelman
12-10-2005, 09:12
HMmMmM Zapowiada sie ciekawie, a szkoda ze juz niegram tyle w tibie ale jesli wyjdzie wszystko dobrze, to panowie z NG sie zdziwią.
P.S. Boneshardowie to goscie ktorzy mimo niskich lvli wiedza jak popsuc wam zabawe;)
PvP vs LvL ciekawe kto wygra, bo jesli to bedzie PvP to ten serwer przejdzie do historii^^ ups chyba sie wygadalem :D
^Awolver^
12-10-2005, 09:27
no tak... ale mam pytanie - dlaczego kiroy nie mowi nic o tym ze zabili go po 15 minutowych grozbach, z tego co zrozumialem z jego wypowiedzi poprostu chcieli go PA :o a jak sie nie dal to go ubili. no tak wynika z waszych postow B) a mi nie podoba sie 1 rzecz - wczoraj bylem se na dragch, wyszedlem z multi i za jakis czas poszedlem zobaczyc czy tripple jest wolny, expil tam 32 royal z Independes, mowil ze dopiero przyszedl a po chwili przychodzi wujaszek kiroy i stwierdza: "lol -.-" "ja tu expie" - tylko labela nie bylo zadnego ;) ja bym nie chcial miec wujaszka co mysli ze moze expic wszedzie i nie musi zostawiac labeli ; (
zabili katmaia nie daltego ze byli pa tylko suzkali jakiegos pretextu do ubicia go ;) taki nadazyl sie na cyclopolis
No no.. coś się dzieje...
Zastanawia mnie jedno.. ciągle mówicie, że ktoś komuś włazi w dupe.... a to chyba nie tak. Każdy stoi po stronie swoich znajomych i przyjaciół. Wiec normlane ze Kiroy jest po stronie NG a Katmai po stronie erusa. Zreszta jak narazie to jest tylko słowna wojna na forum i to też z rzadka. Więc po co się wyzywacie. to nie ma sensu. Nie ma powodu do kłótni. Każdy zawsze stanie w obronie swoim i swoich znajomych.
wieć przestańcie się kłócić. poza tym z tego co mi wiadomo... to wojny między erusem a resztą nie będzie (ale nie komentuje bo nie wiem do konca a pletek nie chce rozsiwewac). a tak przy okazji kiroy nie chce byc nie mila i nie sprawiedliwa.. ale jesli waldorio jest twoim friendem powiniens tez znac ta historie i zakonczeniu zabijania przez erusa.. i tak samo powinienes wiedziec kto naprawde gra ta postacia... bo to ze nitros nie gra nia to chyba wszyscy wiedza... ale pytanie jak ma na imie ten "zabijaka" i jak to sie ma skonczyc???
nad ta wasza "przyjaznia" naprawde trzeba sie zastanowic. (sorry jesli obrazilam)
^Awolver^
12-10-2005, 22:35
No no.. coś się dzieje...
Zastanawia mnie jedno.. ciągle mówicie, że ktoś komuś włazi w dupe.... a to chyba nie tak. Każdy stoi po stronie swoich znajomych i przyjaciół. Wiec normlane ze Kiroy jest po stronie NG a Katmai po stronie erusa. Zreszta jak narazie to jest tylko słowna wojna na forum i to też z rzadka. Więc po co się wyzywacie. to nie ma sensu. Nie ma powodu do kłótni. Każdy zawsze stanie w obronie swoim i swoich znajomych.
sorry ale nigdy nie wiedzialem zeby katmai byl przyjacielem erusa .... on po prostu przyalczyl sie do tych ktorzy wtedy byli silniejssi to bylo dosyc nie lojalne ale za to zachowal sie prawie lojalnie pozniiej ( z tego co wiem to placil a lord erus nie dlatego napsilem prawei) <<(byc mzoe sie myle)
Suv Dragonslayer
12-10-2005, 23:02
no dobra szukali pretekstu ale ja i tak ich nie rozumiemktos tam pisal wyzej ze katmai zaplacil wiec poszli i chcieli go pa bo wiedzieli ze sie nei da...i tak dla zabawy chcieli ubic ?:o szkoda limitu ;s
3lo...hrehrehrehrehr...czytajcie forum.com
chyba przezemnie Br maja przeje**ne :D
B)
Suv Dragonslayer
14-10-2005, 08:54
a mozna jasniej? bo po co wszyscy maja sie meczyc z tibia.com forum jak mozesz tu wszystko strescic >:)
a co do wojny, to wlasnie erus wypowiedzial wojne aurorze :S jak bedzie cos chcial to nie plaćcie mu nic! bez ksay na runy etc raczej Was nie bedzue huntowal
a mozna jasniej? bo po co wszyscy maja sie meczyc z tibia.com forum jak mozesz tu wszystko strescic >:)
a co do wojny, to wlasnie erus wypowiedzial wojne aurorze :S jak bedzie cos chcial to nie plaćcie mu nic! bez ksay na runy etc raczej Was nie bedzue huntowal
musisz sie angielskiego podszkolic widze heheheheh
no i chyba sie troszke mylisz. on ma juz pare plecaczkow runek z huncenia innych. i o ile dobrze wiem po jego stronie pare osob jest wiec z runami chlopak niebedzie mial problemu. wiec uwazaj ciebie tez moze dopasc ;) i mysle ze wtedy inaczej bedziesz spiewal..... jeszcze cie nie zabil i myslisz ze jak cos dasz se rade :) a moze sie mylisz w swoich przemysleniach??? ja z jego reki zginelam i wiem na co go stac :) :evul:
Suv Dragonslayer
14-10-2005, 19:08
tak.. zgine z jego reki -.- jak zabije mnie to zlapie 15-minutowy pz lock a wtedy istnieje duze prawdopodobienstwo ze on tez zginie poza tym chyba nie sztuka zabic kogos 20lvli nizszego od siebie ale sztuka zabic kogos 20 lvli wyzszego prawda ? :>
Nie wiedzialem o zadnej wojnie na obsidii chociaz gram juz 2 tygodnie nie cale moze mi ktos powiedziec co tu sie dzieje????
Suv Dragonslayer
14-10-2005, 23:32
nie martw sie wojna byla daawno (;p) a teraz probujemy jakos normalnie grac eliminujac erusy i inne zwierzaki 8o
hehe Suv cieszy mnie ze stoisz po stornie antyerusowskiej :) i widze ze skoczyles 3 lvl dzisiaj :D gratulacje :) no ja powiem takco bylo a niej nie psize sie w rejestr daj znac co ty na to ... ;) a co dowojny no katmai sie odgrazal i kisia i cierpliwie czekam .. pozdrawiam ich przy okazji a w szczegolnosci kisie bo bardzo go szanuje !! zyzce wszystkim milego weekendu i buziaki dla SOl hrhrhr :) dla naszej Amazonki :D G.I Jane :) :cup:
ehhhh suv chcesz walczyc z PA.. prosze bardzo
zostalam zabita z powodu: podobno, powtarzam podobno zlurowalam cosik i przez to zastal zabity ktos (nick nie nieznany) starcilam swoj ukochany miecz i co??? i nic!!!!
moim zdaniem bylo to PA. a dalczego?? ja nie zabijam, nielubie zabijac (postaci oczywiscie ;) ) staram sie być mila dla wszystkich, którzy są dla mnie mili.... nieluruje bo niby po co i w jakim celu. i co z tym zrobisz?? suv chcesz zwalczac PA??? musial bys wiekszosc pozabijac a nie tylko cwaniczyc, bo: masz juz jako taki lvl i jestes w jako takiej gildii.
mówileś mi, że chcesz by PA nie było i chcesz z tym walczyc. powiedz mi jak? słowami?? raczej ci sie to nie uda. Wypowiadaniem się na forum?? tym tez Ci się nie uda. PA bedzie i nic na to nie poradzisz. wiec przestań już cwaniaczyć. bo jak dla mnie to jest już nudne.
no zapomnialam dodac (starosc nie radosc a skleroza sie idzie do przodu)
pozdrawiam:
kiroya
raxiliona
nazgioolka
awolverka
moja kochana rodzinke the wolf (i reszte bez nazwiska)
i innych lubiany przeze mnie ze wzajemnoscia
buzka dla was :****
Wasza Amazonka Sol
P.S. jak byscie mieli FSa do sprzedania prosze o msg do mnie :D
hehe Katmai Katmai ... :) ehhe nic dziwnego ze jak wyzywasz moejgo najlepszego przyjaciela to mu to przekopiuje aby tez mial odrobinke zabawy :) a tak w ogole to mowilem ze cie jescze nie zostawili w spokoju :) a ty chcesz lvl odrabaic ?? a juz piszesz posta Retired po jednym dedzie ?? buahaha ty sie anzywasz wielkim graczem ?? no i czekamy na twoja niespodzianke :) takze anprawde mowiles cos ze ty studiuejsz ... <wow> a nie umiesz przegrac w glupiej tibii wiec anprawde zawsze trzeba zachowac odrobine przyzwoitosci :) jak ja padlem po 3 masslogu to ne plakalem retired itd i nie bede wyzywal cie an forum bo nie jestem dzieckiem i wez sie w garsc" a nie oplakujesz wszytsko i kazdy jest bebe a Ty jestes cacy a ajk nie potrafisz zachowac twarzy poprzegranej to naprawde badz retired bo jestes zalosny jaknie umiesz przegrac w glupiej tibii i sprowadzasz sie do jakis swinstw itd to patzr co amcie w opisie z kisia TIBIA TO TYLKo GRA :) :) hrhrh naprawde dzieki ze ejstes bo mamy niezla polewke :) aha i jesli ci trudno to zrozumiec ze jak wyzywales waldorio i musie odgrazales to mu to skopiowalem to anprawde ejsets dzieckiem :) bo ty pewnie bys nie zaryzykowal hrhrh ale widzisz dla mnie kumple to kumple moze keidys sie etgo nauczysz :) :cup: 8o btw nazwales mnie Konfidentem wczoraj ... koelgo ty chciales wojne i to ty w trakcie bitwy zmieniles strone walki a ja zawsze trzymalem z NG wiec anprawde nie osmieszaj sie wiecej :) zycie nie polega na wlazeniu do tylka erusowi zrozum to :) chcesz garc dalej a odgarzasz sie kazdemu itd :) zrozum przegrales nie ejstes Bogiem na Obsidii :) jak na akzdym swiecie bedziesz popychadlem teraz :)
Asslicker, szkoda mi na ciebie slow. 99% z tego co napisales nie jest prawda. Uwierzyles w to ze jestem retired? Widac jaki jestes glupi :|
"zycie nie polega na wlazeniu do tylka erusowi zrozum to :)" haha zalosne ! ja wlaze w dupe erusowi ? afff ty lizesz dupe wszystkim z ng tak jak xarabek i reszta spolki :(
"chcesz garc dalej a odgarzasz sie kazdemu itd :) zrozum przegrales nie ejstes Bogiem na Obsidii :) jak na akzdym swiecie bedziesz popychadlem teraz :)"
A kto powiedzial ze chce grac dalej ? Od 60 lvl juz prawie wogole niegralem (jeszce przed banshee questem). Przegrales? Do porazki sie przyznam jak znajde sie na rooku, albo jak 5-6 ludzi z ng bedzie mialo 100lvl. A tak pozatym to mam swiat na ktorym "moge wszystko" a na obisdi sie jeszce pobawie z noobkami z ng xD
Signed,
//Katmai
Suv Dragonslayer
15-10-2005, 08:38
wiec tak...
@Kiroy:
wskoczyly mi wczoraj 2 lvle ale przez 2 dni nie robilem update ; )
a jestem po stronie anty-erusowej bo niedlugo bede mial 15 mlv ;o i bede mogl sie popisac moimi boskimi umiejetnosciami pvp(jak trafie raz na 10 bedzie good ;]) a tak poza tym to nie ja - to gildia, wczoraj na guild chat byla dluga rozmowa o tym: albo walczymy albo czekamy az ng cos zrobi - ng na to szkoda czasu wiec walczymy(rozmowa zakonczyla sie podawaniem sobie stron o tresci pornograficznej wiec widac jak bardzo czuja klimat wojny leader i vice ;o) poza tym erus zaatakowal mojego qmpla ktory zawsze mi pomagal i chcial od nas po 5k - ja go wysmialem juz chce 10 ;] i jeszcze jedno - mozliwe ze ty juz nie masz mi za zle tego co bylo dawno ale inni maja(pozdro raxi) bo zakosil mi loota jakims noob charem[po czym zostal viped u wszystkich dostepnych z aurory]
@Sol:
ja pisze tutaj posty do tych naszych mini-pa, dla mnie jesli resp jest wybity, ale nikogo na nim nie ma, labela nie widac - jest wolny, a potem przychodzi taki wujaszek kiroy i i mowi ze on expi - zle dla mnie i dla niego - on nie ma respa a ja musze szukac nowego expa. ej to nie jest zbyt wiele a wczoraj przez 12 godzin nikt mi guardow nie zajal chociaz pol dnia mnie na nich nie bylo ; )
@Katmai:
czyli jak 5-6 osob z ng bedzie mialo 100+ to bedize dla ciebie porazka - dales im motywacje jak nie wiem co
to chyba tyle :o moze ktos pokaze mi jakies fajne miejsce do expienia bo guardy znam na pamiec ile skad wyjdzie, tomby ktore znam tak samo a taki exp nie jest zbyt ciekawy :<
pozdrowienia dla wszystkich, szczegolnie dla Sol, dzieki ktorej mialem co robic jak porzadkowalem loot ;p
edit: a tak btw...
76 Suv Dragonslayer (*) Paladin 43 1,178,427 49 +151,495 +491,159
:P
wiec tak...
@Kiroy:
wskoczyly mi wczoraj 2 lvle ale przez 2 dni nie robilem update ; )
a jestem po stronie anty-erusowej bo niedlugo bede mial 15 mlv ;o i bede mogl sie popisac moimi boskimi umiejetnosciami pvp(jak trafie raz na 10 bedzie good ;]) a tak poza tym to nie ja - to gildia, wczoraj na guild chat byla dluga rozmowa o tym: albo walczymy albo czekamy az ng cos zrobi - ng na to szkoda czasu wiec walczymy(rozmowa zakonczyla sie podawaniem sobie stron o tresci pornograficznej wiec widac jak bardzo czuja klimat wojny leader i vice ;o) poza tym erus zaatakowal mojego qmpla ktory zawsze mi pomagal i chcial od nas po 5k - ja go wysmialem juz chce 10 ;] i jeszcze jedno - mozliwe ze ty juz nie masz mi za zle tego co bylo dawno ale inni maja(pozdro raxi) bo zakosil mi loota jakims noob charem[po czym zostal viped u wszystkich dostepnych z aurory]
powiem jedno buhahahahahahahahahahahaha facet juz pisalam cwaniaczysz a teraz jeszcze bardzo "boskimi umiejetnosciami p v p" buhahahhaa dziwne jak "pozadkowales" sobie loota calkiem co innego mi mowiles.. pamietasz? przypomniec? wiec: powiedziales, ze ja nie lubie wojen bo mam slabe pvp, fakt i przyznalam racje nie bralam w czyms takim udzialu i nie bede. ja jestem dziewczyna pokojowo nastawiona do ludzi, a ty na to stiwedziles ze esie tego tez nie wstydzisz. po prostu brak slow.
@Sol:
ja pisze tutaj posty do tych naszych mini-pa, dla mnie jesli resp jest wybity, ale nikogo na nim nie ma, labela nie widac - jest wolny, a potem przychodzi taki wujaszek kiroy i i mowi ze on expi - zle dla mnie i dla niego - on nie ma respa a ja musze szukac nowego expa. ej to nie jest zbyt wiele a wczoraj przez 12 godzin nikt mi guardow nie zajal chociaz pol dnia mnie na nich nie bylo ; )
ja nadal twierdze ze nie czytasz labeli bo gdzie sie nie pojdzzie tam ktos labela zostawia. a moze ty nie wiesz co to label??? wiesz dlaczego ja niemam problemow, dlaczego ja placic nie musze?? proste przychodzi hi lvl ja wychodze nie tylko to expowisko, znajde sobie inne. nie jest to mala wyspa. i zawsze moge wrocic do moich ukochanych nudnych malo uczeszczanych rotkow :)
@Katmai:
czyli jak 5-6 osob z ng bedzie mialo 100+ to bedize dla ciebie porazka - dales im motywacje jak nie wiem co
motywacje miec beda.. do wyrzucania takich jak ty. poza tym nie tylko NG wyrzuca twoja "kochana" gildia tez :)
to chyba tyle :o moze ktos pokaze mi jakies fajne miejsce do expienia bo guardy znam na pamiec ile skad wyjdzie, tomby ktore znam tak samo a taki exp nie jest zbyt ciekawy :<
pozdrowienia dla wszystkich, szczegolnie dla Sol, dzieki ktorej mialem co robic jak porzadkowalem loot ;p
edit: a tak btw...
76 Suv Dragonslayer (*) Paladin 43 1,178,427 49 +151,495 +491,159
:P
dzieki bogu juz koniec twoich dziwnych wywodów
p.s. suv nie wpadles nigdy do zadnego wniosku dlaczego aurora zbiera nagle ludzi? a pomyslales czasami choc troche, myślisz, ze uwierzymy ci, gdy mowisz, ze aurora gadala ze bedzie wojna na chatcie o.O porazajace (moje nowe ulubione słowo ;) ) nie wiem czy wiesz, ze jesli to prawda mozna uznac to z twojej strony za zdrade gildii, albo uznac to za pomoc dla NG. gratujue!!!! kable górą :cup:
WIELKIE BRAWA DLA SUV!!!!
Suv Dragonslayer
15-10-2005, 11:05
wiec tak..za tymi boskimi umiejetnosciami pvp byl nawias o taki "(...)" i tam bylo napisane cos, z czego mozna wnioskowac ze boskie umiejetnosci pvp to ironia... dalej idac pisalem ze bedzie wojna aurora vs erus i boneshardy...
ja nigdy nie zostalem wywalony z expa przez nikogo z aurory, gdy w niej nie bylem - tez nie, labele czytam ale poprostu czasami labela nie ma, resp wybity
a po 15 minutach expa przychodzi koles ze on expi. moze i sa inne expowiska ale ja wybralem akurat to, bylem peirwszy wiec chyba logiczne ze ja expie a inni powinni poczekac na swoja kolej. ale racja ja mam 13 lat nic nie wiem o tej grze i wogole jestem niedoedukowany, umiem tylko dodawac i odejmowac a wszyscy ktorzy maja powyzej 15 lat sa tak mardzy i wiedza tyle o tej grze ze musza to oswiadczyc piszac ze nie mam racji
pozdrowienia dla forumowiczow ,Aurory, Independes i Wolf'ow :evul:
8ukmacher
15-10-2005, 11:36
****a.... ten Katmai to ostry typ jest... najpierw typ karze mi placic bo zabiulem jakiegos 15 levelowca niby jego frienda... pozniej widze trzeyyma ze szwedami i Erusem.. no sory ale on to prawdziwy polak ? ;/
EDIT : a-ha..
Suv .. za level tez bede w waszej gulid ;)
Katmai : a wiec psizesz ze nie jestes retired ale potem psizesz ze juz od 60 lvl prawie nie grasz ... no wybacz ale dla mnie to jedno przeczy drugiemu :D hehe noSol twardo jedziesz an forum :D buziak za odwage hrhrhr :* noSuvka chlopie widze ze sie wziales za gre :) ja etraz po zmianie neta tez sie biore ostro :) wreszcie nie ebde mal pol dnia ip blocked itd :) a co do Katmai wszyscy widza :) niestety trudno sie pogodzic z porazka :) a co do NG ja sie nie musze nikomu podlizywac kolego :) to sa przyjaciele :D nie koledzy :) jest roznica :) zyzce mielgo dnia wszystkim forumowiczom :D mielgo weekendu :D :cup:
Suv Dragonslayer
15-10-2005, 12:35
ja tak sie biore za gre ze stoje od 2h w dp i czekam na Xarabka bo na hero idziemy ;< i jeszcze lagi mam prawie caly dzien :S ostatnio troche mniejsze wieczorem ale i tak lagi :(
Suv urzekła mnie twoja historia. Napisz do Kasi jak masz problem z lagami :/
No to co wojna się niby jakas znow szykuje. erus nie gra bo nie gra i juz. Aurora stara sie byc duza gildia i jak mi sie wydaje chca byc najlepsi. ale tak dobrze nie ma bo im wiecej ludzi tym wiekszy haos, wiekszy balagan, Moge sie zalozyc ze jak cos zacznie naprawde -a nie same obiecywanki- to raczej sie nie uda. NG jest zgrane i sa ze tak powiem sprawdzeni.
jakos tak czuje w kościach, że obiecywanki to tu zawsze beda o wojnie. a moze coś się wreszcie zacznie dziać aby pisać konktety na tym forum a nie wyzywanki i gdybanie. no chyba ze kazdy sie pogodni i bedzie pokoj na tym swiecie. czego oczywiscie zycze kazdemu :)
pozdrowienia dla was moi mili :**
Wasza Sol The Wolf
Nie rozumię na jakiej podstawie wnioskujecie, że dojdzie do wojny Aurora vs NG?? Może nie jestem świadom jakiś okoliczności, ale wydaje mi się że narazie Aurora unikała konfliktów z NG. Poza tym NG już kilkakrotnie udowodniła że potrafi rozbijać gildie, szczególnie takie gdzie jest sporo polaków :( . Niestety nie jesteśmy zgrani na tyle co szwedzi i ch kumple i wątpie że Aurora tak bardzo wierzy w lojalność wszystkich membersów, że będzie dążyć do wojny z NG. prawda jest taka, że w większości przypadków, ludzie z "poboru" średnio interesują się walką, a więc pytanie jest następujące: " Czy jak dojdzie do wojny, to czy Aurora będzie miala na tyle zgraną grupę (choćby tylko 10 osób), że będzie w stanie oprzeć się sile NG?".
Oczywiście w razie "W" ja pozostaje jak zwykle neutralny :] Forever peace!!
Pozdrowienia dla chłopaków z NG i uściski dla the Wolf Familly (old boyz team :P)
drogi Borgo ...
osobiscie uazam ze nie ebdzie wojny Aurora vs NG ponieważ ... Ng starczy ze erus non stop kogos atakuje .. po drugie Aurora ma wiele osob w skladzie ale sa niedoswidczeni niektorzy , brak im shooterow z prawdziwego zdarzenia a takze obycia bojowego !! natomiast my w wiekszosci ekipa z NG razem prowadzilismy wojny na okolo 5 serverach i przegralismy bodajze raz :) a My z chlopakami gramy razem od okolo 1,5 roku codziennie ze soba rozmaiwamy w wiekszosci na ventrilo i jak nie na jednym to na innym servie robimy jakies akcyjki ... a co do Erusa to poprostu nie chce sie nam juz biegac bo szkoda opuszczac expowisk jak on tylko sie wloguje ... jesli natomiast kogos zaatakuje kazdy praktycznie co jestw grze lub na jakims comunicatozre natychmiast daje log on i jazda :) ale osobiscie uwazam ze wojny z Aurora nie ebdzie bo np Elixer to moj kumpel i wielu innych :) no chyba ze to Aurora sie o to postara :) pozdro dla Kuglarza i Sol , dorosłych ludzików :) :cup:
no ja tam mam jak w temacie- kibieca intuicja- a tak serio to zadnej wojny nie bedzie, bo pewnie nikomu chcec sie nie bedzie. a jesli nawet to... tylko i wylacznie czesc aurory by walczyla typu- suv. bo takie osoby jak wspomnianu tu moj mily i ulubiony sasiad elixer raczej w to by sie nei bawil.
a pisze tu o wojnie bo temat to wojna a gdybac se mozna ;)
zreszta patrzac na to jak z erusem bylo (bo raczej sie juz skonczyla ta czesc hisotorii) zacznei sie gadanie pare osob padnie, i na tym koniec.
no oczywiscie cos by sie przynajmniej dzialo na tym serverze. a tak teraz pogdybajmy kto by wygral? aurora czy NG??
ja obstawiam ze wszystko wygra SUV!!!!!!! :cup:
pitt6ull
15-10-2005, 17:26
Jesli chodzi o wojny to licza sie 3 rzeczy:
- lvle
- zgranie
- umiejetnosci PvP
Narazie napewno NG wygrywa w drugiej z nich i ciagle w pierwszej. Jesli chodzi o 3cia to nie ma az takiego znaczenia przy dobrym trapie ;]
Wiec w razie bkW wygra NG. Ale po co maja sie bic :P ? No chyba zebym na runach duuuuuuzo kaski zarobil (magic wall wtedy pojdzie jak woda ;] )
Sam bym rozwalil i aurore i NG gdyby nie to ze juz stary i zchorowany jestem i mi sie rece za bardzo trzesa ;D
pozdro dla rodzinki The Wolf
Pozdro dla all znajomych z Obsidi i Shivery .
pitt no niestety starosc nie radosc :P
a pomysl wojny aby sie wzbogacic na runach... hm... dla mnie kuszaca propzycja. choc narazie nei narzekam na brak zainteresowanych uhami. a ze widze ze z hmm ciezko to moze za nie tez sie zabiore ;) z braku laku.. a na fsa trza zarobic. no chyba ze moj morderca okaze sei ormalnym czlowiem i mi go odda (nadzieja matka glupich ;) )
A wojny i tak niebedzie bo nie ma az tylu odwaznych. co nie zmienia faktu ze platka taka dotarla do moich uszek ;) ale wydaje mi sie za gra tu duzo normlanych i madrych ludzi i sie nic takiego nei zacznie
a ja se gdybac dalej bede by zabic czas w pracy :D
buziakai misiaki :****
Sol The Wolf :kon: :sword:
pitt6ull
15-10-2005, 17:37
Sol morderca to my sie juz zajmiemy niech sie tylko wloguje , jest juz na mojej black liscie ;]
heheh co do akski to ja nie narzekam zreszta jak reszta gildii ... a co do wojny to ja watpie ze aurora ebdzie walczyla bo jak miala walczyc przeciwko erusowi i jego gildii co mialo byc mozliwosc w ludnosci okolo 70-30 i nie chcieli walczyc to tym bardziej teraz tez nie ebda walczyli :) zreszta to sa tylko plotki i spekulacje :) i naprawde no moze jakbyzaczeli wojne jakis trap itd frag ale co dalej ?? pz camping ?? im sie to nie oplaca wiec po co takie plotki an forum :) choc w kazdej plotce jest odrobina prawdy :) heheh widze Chrobry Głogów jest licznie tutaj reprezentowany :) hehe zmykam robić kolacyjke dla mojego Aniołka :) miłego dnia Łobuziaki :) :cup: 8o
Ale dylemat..u mnie sie przeplata gram//nie gram..Czekam na nowy serwer i <cenzura>...Nareszcie sie doczekalem jakis dzialan wojennych[ Br mial mi kupic pacca i oczywiscie wyje~~ 47 lvl rp <dzieciak> kolesia bilismy.. mowil, ze zaplaci ale skitral sie do pz i sie nasmiewal <lol>..wkoncu Skulpra~~ sie zdenerowal i na forum napisal, ze gildia, w ktorej byl jest hunted...ale w czasie jak ja niszczyli gralem w pilke <cccceennnnzzzura> grrrr . ;/;/;/ . Nawet nie zabilem nikogo
[dzialo sie to pare dni temu]
Pozdro dla wszystkich cwaniakow..Kiroya, Michasia, Zulla, Dvd, Gal'axy, Raxiego
i oczywiscie dla sweet Sol B)
Suv Dragonslayer
15-10-2005, 23:42
post usuniety bo mi tak Elixer radzil
^Awolver^
16-10-2005, 02:55
Sol morderca to my sie juz zajmiemy niech sie tylko wloguje , jest juz na mojej black liscie ;]
zobaczymy kto bedzie szybszy :) a co do wojny , nie rozumiem czemu tak teamt sie nagle rozwinal jak nic sie ie dzieje (bodajze , ostatnie ots mecze :)
kiroy na przyszlosc moglbys mi nie lac dragow i ich nie lootowac - wiem ze jestes biedny pewnie ale wydalem na te dragi sporo kasy w sumie a tu przychodzi taki kiroy i zabawe psuje >.< a potem na mnie pisze na forum ze jestem noobem jak sam mi leje dragi i jeszcze hamsko lootuje -.-
Suv albo mi sie wydaje albo tylko ty jestes poszkodowany. ylko ty opowiadasz jak kiroy cie wygania, ze ktos z NG albo inny hi lvl. to dlaczego ja nie mam takich problemow??? ani nikt ode mnie z gildii (pomijajac fakt rybki, ktora ma pecha jak zwykle- choc i on zadko przezywa takie historyjki). jakos dziwne jest dla mnie to ze twierdzisz ze czytasz labele itp..... (kolo macieja) jak masz tak a nie inaczej moze ta gra nie jest ci pisana?
zycze milej nidziedzieli..... ja jak prawdziwy pracocholik biegne do pracy
buzka dla was :****
Suv Dragonslayer
16-10-2005, 12:02
10:49 You advanced to magic level 15. ;p to tak na poczatek
@Sol: humm... mi sie wydale poprostu ze expie w miejscach gdzie wiekszosc h lvli bo palkiem trudno mi isc na roty czy larvy, expie wiec tam gdzie inne palki z troche wyzyszm lv czasem albo knighci - i to jest powod tego ze mam przes.. jest zle
no ale przeciez tibia to duzy swiat. mam kolegow roznej profesji i jakos nie narzekaja. zawsze znajdzie jsie jakies inne miejsce a co do rotow no to powiem ci ze jest ten sam problem. ja na ten przyklad zostalam wyrzucaona z rotw przez 11 lvl o.O twierdzil ze byl tu pierwszy (a ja pierwszy raz o tym slyszalam) nie robie z tego tragedii, moge sobie znalesc inne miejsce.. BO JEST TEGO DUZO lub wychodzisz z usmiechem na twarzy i umwaiasz sie za jak on wyjdzie to zeby dal ci znac. mysle ze nei trzeba wyzywac hi lvli (patrz to co ty robisz jesli chodzi o kiroya, jak dobrze licze to dwa posty w tej sprawie tu byly) bedziesz mily to ludzie beda mili dla ciebie. wiec skonczcie juz z tymi obrazaniem ludzi i bawcie sie tak jak powinniescie. a zobazycie ze problemow nie bedzie.
bierzcie przyklad z nas- wolf'ów. jestesmy bez problemowi i problemow nie mamy. luby zazwyczaj kazdego i mysle ze ze wzajemnoscia.
po prostu wystarczy byc milym. TAK JA JA!!!!!!!!!!!!!!
@ Sol
hmmmmm twoja gra jest bardzo trudna dla mnie, jak mi sie jaksi pucybut wlazi na expa to od razu bije [ mnie to interere kim on jest ]zawsze mozna po fakcie zalatwic sprawe :D. Ja gram tak ze pierw dzialam potem rozmawiam ;)
bo przewaznie Pa male lvlki robia blefujac[ e.g znaja Waldorio ]Zeby sie dowiedziec musisz takiego naj~~bac ...proste?? byly czasy, ze mi scul nie schodzil :D i co jakos zyje...mam ziomali ... i nikt mnie nie hunci :D. Tylko sie okazalo ze kiedys Xiin'a pogonilem ostro a teraz ma hg lvl dla mnie bo nie gram jak wiesz :D raz mnie nawet gonil ale od czego ma sie bp bojowy??
~~ N A J L E P S Z Ą O B R O N Ą J E S T A T A K ~~
mozecie to sobie gdzies zapisac w notesie byscie pamietali.
Bo zal mi troszke Cie, ze byle lajzy Cie wywalaja a Ty idziesz z bananem na twarzy gdzie indziej...Raz dasz soba pomiatac to tak juz zostanie :confused:
Pozdro dla wszystkich cwaniakow..Kiroya, Michasia, Zulla, Dvd, Gal'axy, Raxiego
i oczywiscie dla sweet Sol B)
pitt6ull
16-10-2005, 13:58
No milym dla wszystkich to nie mozna byc :D Dlatego mam red skulla ;] (przez jednego zlodzieja :P ) ale kazdy kto sie odnosi z szacunkiem do innych na taki szacunek zasluguje. Ja sobie zawsze znajde miejsce do expienia, jak nie dragi to tomby , albo skaraby czasem polaze po Port Hope i pare tarantuli padnie ;] Tego jest naprawde duzo i zawsze cos sie znajdzie. Oczywiscie nie z kazdego miejsca jest tyle samo expa na godzine ale przeciez nie o to chodzi. Jak bedziesz Suv czesto zmieniac miejsca to i przyjemniej ci sie bedzie gralo. No chyba ze wracajac ze szkoly patrzysz ze masz 5 godzin na gre i przeliczasz ile expa na godzinke trza na lvl ;] Ale jesli tak jest to nie do konca rozumiesz ta gre ;]
Sol jak mozna pracowac w niedziele;] Nasle na ciebie ksiedza; ]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.