Pokaż pełną wersje : Obsidia WAR
Elder Nagan
01-12-2005, 20:26
ehh z tego co widze na tym forum zle sie dzieje...Raxi nawet gdyby sharowal kogo to obchodzi?! poprostu zazdroscicie mu lvla(niektorzy) i obgadujecie..ja sie potrafie przyuznac do bledow :P ale jestem tylko czlekiem
Xarabka pojechalem moze slusznie moze nie..ale to moja sprawa
i przestancie sie najezdzac bo jak dzieci sie zachowujecie <koniec>
Tak to juz jest jak sie gra w kilku. Jeden z ownerow sie pewnie zdenerwowal i majac RK zestopowal cala postac [ pewnie padl albo cos zle zrobil i go wyrzuciliscie z teamu Raxiego ] P R O S T E :baby: ;(
Oh tak, jestem sharerem, bo nie jestem naabkiem jak Ty, ktory przez cala dobe pocac sie w dzien i w nocy ledwo wytyral 90k cieszac sie z tego jak dziecko. =)
Jestes pare lat starszy, a conajmniej dwa razy bardziej dziecinny, az rece opadaja. Wyobraz sobie, ze ta osoba, ktora mnie shaczyla miala mojego rec keya, gdyby to byl inny owner(nie bylbym taki glupi, zeby mu dac recka) to chyba bym nie byl w stanie go zmienic - nastepna bystrzacha tego forum =)
Elder Nagan
01-12-2005, 20:33
mamy tu geniuszow poprostu :P
mamy tu geniuszow poprostu :P
Rozwin swoja mysl, bo nie za bardzo cie zrozumialem ;p
^Awolver^
01-12-2005, 20:40
gz nazgool -.-
a 2. tutaj jak na razie jedynie nazgool probuje najezdzac ale mu to cos nie wychodzi , bynajmniej ja jeszcze nie zaczelem i zaczac nie mam zamiaru gdyz nie zostalem jeszcze do tego w takim stopniu sprowokowany ...
zobacz best exp innych forumowiczow do ktorych sie czepiasz... tj, Raxilona i Kiroya... nawet ja mailem wiekszy bet exp na dzien -.-
Wyobraz sobie, ze ta osoba, ktora mnie shaczyla miala mojego rec keya,bystrzacha
I kto jest "bystrzycha" rofl jak mógł mieć twojego recka ? 8o 8o naprawde trzeba być jakimś przygłupem, żeby recovera sobie na kompie zapisywać 8o 8o no chyba, że haker włamał Ci się do domu i za***ał karteczkę gdzie miałeś tego recka, Gosu jesteś. LoL kilku ownerów nieładnie :D :D
^Awolver^
02-12-2005, 06:38
Ja mam w dupie twoje posty :*
2. niue mówcie tyle o raxim , bo z tego co widze to guwno wiecie...
OKi ja juz nie zabiore glosu na tym forum
narqa all :cup:
dziekujemy ci Panie :) i opiekujsie Nazgiem :) swieć Panie and jego duszą:)
my jestesmy trywialni hrhrhrhr a kto jak trywialny wiesniak najezdza na cale forum ?? :P upsss chyba nie my ?? :P
ale jak dobrze ze Nazgool juz etgo nie ebdzie komnetowal ohhh jak dobrze kto sie jeszcze cieszy ?? :)
a co do wojny to NG wygrywa i gromi niemiłosiernie :P tak trzymac :P
pozdrowienia dla Sol Borgusia Awolverka Tassa I PITAA and Katmai ;) :cup:
Elder Nagan
02-12-2005, 14:40
ekhm jedno wielkie gówno zrobiliscie a ja po muchy dzwonic niemam zamiaru...
rax:
chodzi mi oto ze najezdzaja na sibie bez sensownie...
I kto jest "bystrzycha" rofl jak mógł mieć twojego recka ? 8o 8o naprawde trzeba być jakimś przygłupem, żeby recovera sobie na kompie zapisywać 8o 8o no chyba, że haker włamał Ci się do domu i za***ał karteczkę gdzie miałeś tego recka, Gosu jesteś. LoL kilku ownerów nieładnie :D :D
Wyobraz sobie, ze to wlasnie ktos z rl mi za***al recka... Nie mialem go na kompie, ktos mi z domu ukradl kartke z reckiem napisanym, ciekawe jak Ty bys sie czul gdybys ktos z rla ci ukradl recka.. Po co sie wypowiadasz skoro nie wiesz? Stfu, grasz tym charem? W dupie mam co takie naabki jak Ty gadaja..
po 1 co do tego lina z erig net to byl joke ze dotsalem pare expa i linia expa podskoczyla do gory a nie ze wbilem tam keidys 90 k LOL [ jestes na tyle glopi by tego niezauwazyc ]
po 2 jak zakladaliscie postac i skladaliscie sie na pacca to chyba 2 ownerow musie miec RK bo jakby to inaczej ??
po 3 wiem ze jestem w pewnych momentach dziecinny[ bo nie jestem snoobem jak Ty ]
po 4 w dupie mam czy Awolwerek bedzie na mnie najezdzal
po 5 lubie sie droczyc z wami na forum :D
po 6 jestescie trywialni [ Awo~~Kiroy~~Xar~~Raxiu no i Suv ]
OW3D
Co ma to jaki ja jestem do twojej dziecinnosci? Nie wiesz, jaki jestem, a jednak pozwala ci to byc dziecinnym? :) Z tego wynika, ze jestem twoim wielkim problemem:) A na pacca nie musze sie z nikim skladac, naprawde stac mnie na te ok. 30 zl miesiecznie ;-)
ad 1: Jestem na tyle inteligentny zeby zauwazyc twoj "char record", ktory wynosi okolo 90k :) wiec mi nie piepsz glupot cwaniaczku :*
Wyobraz sobie, ze to wlasnie ktos z rl mi za***al recka... Nie mialem go na kompie, ktos mi z domu ukradl kartke z reckiem napisanym, ciekawe jak Ty bys sie czul gdybys ktos z rla ci ukradl recka.. Po co sie wypowiadasz skoro nie wiesz? Stfu, grasz tym charem? W dupie mam co takie naabki jak Ty gadaja..
no no widać jak Cię koledzy z rl lubią oj :D :D :D pozdrów
no no widać jak Cię koledzy z rl lubią oj :D :D :D pozdrów
Widać ktoś zazdroscil mi wszystkiego czego sie dorobilem na tej postaci i chcial zarobic na rlu... Nie miales takiej sytuacji bo twoj hlv to ~30...
Widać ktoś zazdroscil mi wszystkiego czego sie dorobilem na tej postaci i chcial zarobic na rlu... Nie miales takiej sytuacji bo twoj hlv to ~30...
30 ? :baby: :baby: :baby:
70 level mr.raxilon to moj h level mozesz sie smiac ze taki niski, ale ja nie sharuje postaci tak jak ty. po 3-4 ownerów i myśli że cwaniak
taaa zazrościł poprostu CIe nie lubia hrhrhrrh 8o 8o 8o
30 ? :baby: :baby: :baby:
70 level mr.raxilon to moj h level mozesz sie smiac ze taki niski, ale ja nie sharuje postaci tak jak ty. po 3-4 ownerów i myśli że cwaniak
taaa zazrościł poprostu CIe nie lubia hrhrhrrh 8o 8o 8o
Nie znasz mnie na rlu, to po co piepszysz o mnie glupoty? Ja takze nie sharuje po 3-4 ownerow i jakos potrafie zrobic ten 70 lv, evul jealous naab plax?
Nie znasz mnie na rlu, to po co piepszysz o mnie glupoty? Ja takze nie sharuje po 3-4 ownerow i jakos potrafie zrobic ten 70 lv, evul jealous naab plax?
"naab plax" przeczytal c*** wie gdzie to chodzi i sie powatarza :o :o i udaje ze kozak jest. c*** ze cie nie znam ale mozna sie domyslic bo mi zaden ze znajomych recka by nie ukradl...
"naab plax"
8o 8o 8o 8o
^Awolver^
02-12-2005, 21:34
Tak dla uswiadomienia ciebie... podczas jendego miesiaca wakacjii raxilon wbil 60 lvl (sam) kiedy ktos mu ukradł rec keya,nabil 2 bany itp. to tym bardziej nie ufa nikomu wiec nie bedzie sharowal acc... a ze teraz jego kumpel dobry gra jego druidem a on wrocil na knighta to oznacza sharing acc , ok tyle ze to sa 2 odzielne konta ;(
Tak dla uswiadomienia ciebie... podczas jendego miesiaca wakacjii raxilon wbil 60 lvl (sam) kiedy ktos mu ukradł rec keya,nabil 2 bany itp. to tym bardziej nie ufa nikomu wiec nie bedzie sharowal acc... a ze teraz jego kumpel dobry gra jego druidem a on wrocil na knighta to oznacza sharing acc , ok tyle ze to sa 2 odzielne konta ;(
taaaa....
naopowaidał Ci historyjek zapewne a ty wiezysz
ehehehe :confused: 8o 8o 8o 8o
a moja babcia była ksiedzem i prowadziła audycje w radiu maryja pt " Nie sharujcie acc"
^Awolver^
02-12-2005, 21:39
"naab plax" przeczytal c*** wie gdzie to chodzi i sie powatarza :o :o i udaje ze kozak jest. c*** ze cie nie znam ale mozna sie domyslic bo mi zaden ze znajomych recka by nie ukradl...
"naab plax"
8o 8o 8o 8o
nie badz tego taki pewien ...
1. To trzbea miec pacc - a to niektorych ludzi nigdy nie majacych premium mogloby podkusic
2. Jeden z najlepszych graczy na servie( co podkusioloby ne jendego 100 lvla~ na starych servach do shackowania tego chara)
3.Byl najlepszy w skillach na servie , a byc 5 w expie i meic najlepsze skille na servie to rowniez podkusioloby nie jedna osobe...
^Awolver^
02-12-2005, 21:41
Slyth masz zdolna babcie ... reszte postu zostawie bez komentarza gdyz nie warto tego komentowac
taaaa....
naopowaidał Ci historyjek zapewne a ty wiezysz
ehehehe :confused: 8o 8o 8o 8o
a moja babcia była ksiedzem i prowadziła audycje w radiu maryja pt " Nie sharujcie acc"
Wyobraz sobie, ze Awo ma takie cos zwanego mózgiem i potrafi dostrzec proste fakty. Twoje rozumowanie opiera sie: hlv = sharer. Przez takich debili jak Ty polacy maja taka opinie w tibii...
^Awolver^
02-12-2005, 21:53
Wyobraz sobie, ze Awo ma takie cos zwanego mózgiem i potrafi dostrzec proste fakty. Twoje rozumowanie opiera sie: hlv = sharer. Przez takich debili jak Ty polacy maja taka opinie w tibii...
brazylijskie nooby slyna ze znajomosci jezyka angielskeigo
szwedzi noob "wie najlepiej"
polski noob slynie z glupoty objawiajaca sie miedzy innymi znajomsocia jezyka angielskiego oraz wiedza na wszystkie tematy...
no tak
hlv = sharer
ja grałem na aurei dosyć dawno temu i tam 70 % leveli 80 + to kolesie ktorzy sharuja
znam osobiscie jedna osobe 106 ek ktora sama grala... non stop
opinie w tibi to maja przez takich jak ty...
polak noob 4 razy dal sie haknac 8o 8o :D
btw niezamierzam kontynuowac dalszej dyskusjii na ten temat. No niestety jak to mówią "głupszym sie ustępuje" :)
pozdro Nazgool :) ;) B)
a i jeszcze jedno dawno jak była ta pierwsz wojna to trzymałem strone erusa i boneshardów
pspytaj Reliva dzieki komu padl albo malcolma bonsesharda jak to uciekl do venore i dzieki komu potem ladnego trapa tam z erusem przygotowali :D B)
^Awolver^
02-12-2005, 22:35
a kto byl 4x hunted na obsidii jak nie ty?...
no tak
hlv = sharer
ja grałem na aurei dosyć dawno temu i tam 70 % leveli 80 + to kolesie ktorzy sharuja
btw niezamierzam kontynuowac dalszej dyskusjii na ten temat. No niestety jak to mówią "głupszym sie ustępuje" :)
a i jeszcze jedno dawno jak była ta pierwsz wojna to trzymałem strone erusa i boneshardów
pspytaj Reliva dzieki komu padl albo malcolma bonsesharda jak to uciekl do venore i dzieki komu potem ladnego trapa tam z erusem przygotowali :D B)
No i przez takich naabkow jak Ty Swe maja pozniej satysfakcje, ze zabijaja jedynych normalnych polakow. Erus zuwazyl ze niedlugo go dogonie to zebral grupke naiwniakow, ktorzy mu pomogli.. N/c.. Idz lizac dupeczke erusowi na azurze :* Ciekawe, kto byl 4 razy hunted naabku? To nie moja wina, ze sie dalem haknac buraku, to czynniki nie zalezne odemnie, a Ty byles wy******* 4 razy w wlasnej winy...
taaa własnie :) jak ja to lubie ludzie ktorzy nic nie znacza wiedza wiecej niz Raxi Awo i ja razem wzieci :) oni wiedza sami kto nas zhaczyl okradl z kim rgamy z kim spimy co jemy itd ... naprawde to ejst wlasnie polski noob on wie najlepiej wszystko na akzdy temat ... zjadl jzu tyle rozumow ze szok ... ja gram od okolo hmmm 6 lat ?? od powstania danubii ... wiec prosze nie pouczaj wsyztskich innych tylko sie wez za gre ... i byels na jakims servie w czubie zostales tam ?? Hero never die ?? chyba nie bo jak widze ze sie upokarzasz an forum obsidii to znaczy ze jednak na zadnym servie nie byles kims ?? !! mozna porozmawiac wymienic poglady ... ale mowic co kto robil itd ?? zreszta kogo to obchodzi czy Raxi sharuje czy nie ?? jak amsz ochote to sharuj z bacia z radia Maryja , dla mnie to mozesz i z samym Rydzykiem dzielic konto byle bys skoncyzl gadac glupoty i wzial sie za gre !!bo 40 lvl to ja max w tydzien wbijam :P i to jescze pomiedzy zajeciami :P wiec to jzu nie ejst taka sztuka i nie daje ci to prawa do pouczania kazdego a samemu anwet z depo nie wychodzisz :) pozdrawiam :) nie chce cie pouczac ale place ci pieknym za nadobre z pocika z poprzednich storn i Kiroyu cwaniaku :)
Pozdrowki dla mojego kochanego RAxia :*
Buziaki dla SOl Pitta Tassa Awolverka i Katmai :) :*:*:* :cup:
apropo wojny jak narazie i oby tak zostalo NG ROx w wojnie :D
^Awolver^
03-12-2005, 08:07
Z jednym sie kiroy nie zgadzam... a dokładnie "Pozdrowki dla mojego kochanego RAxia :*"
to jest mój kofany raxiu :)
a kto byl 4x hunted na obsidii jak nie ty?...
wtf ?
:o
Elder Nagan
04-12-2005, 10:12
no tak
hlv = sharer
noob...przez ciebie padlem...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.