Pokaż pełną wersje : Spike Sword zdobyty??!!
Powiem jedno... Czytam wasze posty i myślę jeżeli powtarzam jeżeli byście weszli do mino maga zabili go (jeżeli) i wskoczyli w tp do roomu z nagrodą to skąd pewność ze tam jest tp z powrotem Po drugie otwarcie drzwi może być powiązane z każda rzeczą np musisz mieć klucz, stanąć przed otwarciem np. koło drzewa bananowego, zabić 3 wolfy, przed otwarciem drzwi do mino maga miec najslabsze eq na sobie :P itp. itd. Myślenie nie błądzi ale rozwiązanie jeżeli jest jakieś zajmie dużo dużo dużo czasu :P (sami to wiecie) ...
Kamilek321
23-03-2008, 19:35
Hmmm....Ktos napisal ze komnata mino maga jest polozona dokladnie pod spike swordem...to moz emiec cos wspolnego...nawet jesli ktos znajdzie klucz do mino maga...mino mag jest zbyt silny...to by sie wszyscy z rooka musieli na niego zucic zeby go zabic...
Ja dal bym sie zabic nawet miec notke na tibi.com ze zabil mnie mino mag na rooku
@up
Ale niestety niedowiarki osądziłyby Cię, że zabił cię na mainie i Cie zrookowano :o Niestety
@up
Ale niestety niedowiarki osądziłyby Cię, że zabił cię na mainie i Cie zrookowano :o Niestety
W takim razie musialbys dednac na 4 lvlu :)
GreenPeace
08-04-2008, 11:34
Hmmm myśle ,że klucz jest na fibuli , kolega mi mówił , że był w jakimś dziwnym tunelu na 1 lvlu jak chodzil na szczury , podobno padł na minosie
X( (nie nie wyszedl poza miasto).
Mertanian
20-04-2008, 17:14
Myśle, że ten obrazek to fake. Nawet jesli uda się komuś wejść na tą wyspe to niby jak wejdzie na kamienie, i weżmie miecz?
Jestem ciekawy kto odkrył to, żę po wejściu na te pola przy poison spiderach i rotwormach Spike Sword znika? Przecież nawet jeśli ktoś by to uczynił skąd wiedziałby, że to on to zrobił?
Najbardziej dobija mnie gdy ktoś myśli, że zniknięcie Spike'a to taka zabawa i nic więcej się nic nie robi. Jednego jestem na 99.99(99) pewny - cały quest musi wykonac jedna osoba. I teraz myśle co taka osoba mogła by zrobić? Jedyne co mi przychodzi na myśl to wstęp do komnaty mino maga. Gdy obejrzałem ten (http://pl.youtube.com/watch?v=x8m10naU8xo) filmik zauważyłem, że u Mino Mage'a są jakieś skrzynki. Myśle, że w nich może być Spike i inne fajne rzeczy :P... Wiadomo, że nikt ich tam nie wrzucił bo przecież nikt tam nie był.
Jescze jedna rzecz mi nie daje spokoju - gdy idziemy na zachodnią część wyspy widac że na górze jest dziura do rozkopania. I teraz nie wiem czy za pomocą boxów da się tam wejść i czy tą dziure w ogóle da się rozkopać.
No to chyba na tyle...
P.S. Skąd się bierze brass / scale armor (także z komnaty maga?)?
P.S.2 Gdzie prowadzi teleport w katana room, bo coś mi się ubzdurało, że do Mino Mage'a.
Jak coś bedziecie wiedzieć lub zauważycie coś nietypowego to napiszczie mi na
[email protected] ok?a
ARCHEOLOGOM MOWIMY STOP!
@up masz pan kalendarz albo zegarek?
Mertanian
20-04-2008, 18:34
Przecież nikt jeszcze nie wie jak zdobyć Spike Sword więc o co ci chodzi?
-.-
N/c
Chodzi oto ze WYPOWIADASZ SIĘ W TEMACIE KTÓREGO NIKT NIE RUSZAL OD KILKU MIESIĘCy
Thx
Mertanian
20-04-2008, 18:57
no to może zacznie. Mam taką nadzieje...
no to może zacznie. Mam taką nadzieje...
Po prostu jest juz pare-parenascie takich tematow... Wiec odgrzebywanie nastepnego mija sie troche z celem.
@down
Masz racje, zaufalam Carbonowi, nie sprawdzilam daty...
A ktory jest dzis wogole?
Masz racje, ten archeolog odkopał temat sprzed 8 kwietnia 2008 r. Mocno zagrzebany.
Mertanian
20-04-2008, 19:12
Więc waszym zdaniem mam napisac to samo 50 razy na innych postach?
Więc waszym zdaniem mam napisac to samo 50 razy na innych postach?
Moim zdaniem? Spike juz mi sie znudzil.. Moze lepiej by bylo, gdyby nie bylo mozliwe zdobycie go.. I szczerze mowiac, wspolczuje osobie, ktora go bedzie miala..
Tobie to sie nie dziwię Slythia, że sie znudził ;x
http://pl.youtube.com/watch?v=xi1F_-jk5yk&feature=related
Mertanian
21-04-2008, 13:32
Znam to lecz ten (http://pl.youtube.com/watch?v=IGDb1HpN7oA) filmik miał zachęcić rookstayerów do grania na rooku... Jak coś to przenosze sie na forum rookgaard.pl
xXxKaiserxXx
21-04-2008, 14:12
Ta Lonya czy jak jej tam gra na moim świecie miała domek koło mnie w liberty bay. Nigdy jej osobiście nie widziałem ale w domku miała bardzo wartościowe itemy. Po jakimś czasie sprzedała/sprzedał domek. Było to z 6-7 miesięcy temu.
@edit
Znów ma ten domek:
House: The Tavern 1b (Liberty Bay) is paid until May 10 2008
Btw
co do archeologi
ostatni post w tmy temacie był z tego co wiem z lutym :S
Btw
co do archeologi
Najpierw idź się poucz zanim zaczniesz kogoś nazywać archeologiem. 08.04.2008.
@ up
wiec sry
z tego co widzialem to był stary temat
Nie nudza was te zagadki na rooku juz? Dajcie sie spokoj. jakby wrocic do ktorejs poprzedniej strony to caly czas to samo gadacie. ;)
Powodzenia pseudo archeolodzy o_O ;)
RailChris
22-04-2008, 20:32
Rozwiązałem może 35-40% tego questu na Spike Sworda nie wiele ale zawsze.
Na sam początek musicie wykonać wszystkie questy na rooku dla facc.
Udajemy się w miejsce z Szkieletami znajdujące się dokładnie tutaj
http://tibia.pl/earth.php?x=31981&y=32142&z=10&q=448.51
Teraz schodzimy na sam dół
Zauwazcie, że znajduje się tutaj 7 grobów.
Będą nam potrzebne klucze które zdobyliśmy przy questach. I tak kładziemy od lewej Silver Key 4600 (Training Room), Cooper Key 4601 (Bear room czyli chain armor quest), Silver Key 4603 (Katana Quest).
OK 3 miejsca zapełnione. Resztę zapełniamy od lewej Viking Helmet, Hatchet, Viking Helmet, Leather Boots. Tutaj już mamy załatwione. I tutaj powoli kończy się 35% questa. Zauważymy teraz że Ghoul który znajduje się tutaj
poprostu znika.
Rocket Slayer
22-04-2008, 21:24
Rozwiązałem może 35-40% tego questu na Spike Sworda nie wiele ale zawsze.
Na sam początek musicie wykonać wszystkie questy na rooku dla facc.
Udajemy się w miejsce z Szkieletami znajdujące się dokładnie tutaj
Teraz schodzimy na sam dół
Zauwazcie, że znajduje się tutaj 7 grobów.
Będą nam potrzebne klucze które zdobyliśmy przy questach. I tak kładziemy od lewej Silver Key 4600 (Training Room), Cooper Key 4601 (Bear room czyli chain armor quest), Silver Key 4603 (Katana Quest).
OK 3 miejsca zapełnione. Resztę zapełniamy od lewej Viking Helmet, Hatchet, Viking Helmet, Leather Boots. Tutaj już mamy załatwione. I tutaj powoli kończy się 35% questa. Zauważymy teraz że Ghoul który znajduje się tutaj
poprostu znika.
Już kilka razy widziałem tego posta w innych tematach. Nabijasz je?
@ up
wiec sry
z tego co widzialem to był stary temat
Btw
co do archeologi
ARCHEOLOGOM MOWIMY STOP!
@up masz pan kalendarz albo zegarek?
Kozaczkom, noobom, trollom, nieukom MOWIMY STOP!
Radzę ci:
- lecz się albo idź do szkoły
- opuść to forum bo wciskasz się tam gdzie nie trzeba i nie masz pojęcia o niczym
RailChris
22-04-2008, 21:26
Po prostu napisałem go w 2 tematach żeby był bardziej widoczny...
Po prostu napisałem go w 2 tematach żeby był bardziej widoczny...
I czekasz aż ktoś ładnie położy te itemy, żeby je zgarnąć? Pokaż film jak ghoul znika.
RailChris
22-04-2008, 22:41
Tak jasne :) czekam aż ktoś połozy 3 klucze które tak trudna zdobyć oraz itemki które lecą z szkielta ładny tok myślenia :baby::baby:
Wybacz te oskarżenia, ale już było wiele tego typu przypadków na forum.
Jak doszedłeś do tego, że akurat te itemy w takiej kolejności trzeba położyć?
RailChris
23-04-2008, 15:58
Przeczytaj kilka ksiąg z biblioteki na rooku a sam na to wpadniesz
Już kilka razy widziałem tego posta w innych tematach. Nabijasz je?
Kozaczkom, noobom, trollom, nieukom MOWIMY STOP!
Radzę ci:
- lecz się albo idź do szkoły
- opuść to forum bo wciskasz się tam gdzie nie trzeba i nie masz pojęcia o niczym
Wy*******j czepiasz sie onic idiotko ;]
Rocket Slayer
23-04-2008, 18:08
ja rozwionzalem caly, na koncu trzeba wsadzic dwmuetrowa wykalaczke w dupe i usiasc, ale zabawa xD
Poprosiłem znajomego by to zrobił, powiedział, że weszło tylko 1,5m i dalej się nie da. xD
Wy*******j czepiasz sie onic idiotko ;]
Jestem mężczyzną. MODERATORZE, WIDZISZ I NIE GRZMISZ
Pierzchal
03-05-2008, 15:21
z tego co czytalem
boots of water walking sluzom do:
chodzenia pod wodom np. tereny calassy
z takom samom prędkością jak na powieszchni.:baby:
jakby co ;p :
http://tibia.pl/item/Boots_of_Waterwalking
Rocket Slayer
03-05-2008, 18:24
I po jaką kurwę odświeżasz temat? Zastanów się nad tym, nad brakiem w czytaniu ze zrozumieniem i ortografią.
Przepraszam, jak widzę takie coś to muszę...
Morderff
03-05-2008, 18:30
@Topic
A ktoś sprawdził czy ta teoria RailChrisa jest prawdziwa?
@up
Niestety to nie działa.
BoltexDeath
06-05-2008, 22:51
jak dla mnie to ots sam probowalem robic i nic
druidek123
07-05-2008, 17:16
Jezeli chodzi o zdjecie to fake a jesli chodzi o buty to nie sa buty do chodzenia po wodzie bo ja je kiedys widziałem na Rl i miał je muj kolega i to sa buty co idzie szybciej manna i zycie skraca czas regeneracj o 2 sek to taj kaj bys miał pacca i wykupine promocje!! ten muj kolgea nazywal ADI OF PALADIN i tez grał na danubi ale powiedział ze ta gra nie jest dla niego a wiec Cipsoft sobie robi jaja !!! i niech nie gadaja ze ta so buty do chodzenia po wodzie .
lol to były inne buty...
a tak to ja nie wiem ...
marasxantera
07-05-2008, 18:17
raczej nie może ktos kiedyś będzie mał blazen
Galus5200
10-05-2008, 15:41
O tu prosze kolejny fake (http://pl.youtube.com/watch?v=xfVgq5Wk1g4&feature=related) :], nie wydaje się wam, że coś tam za czysta gleba powyżej mino hell ?:P
Theourus
19-05-2008, 15:49
wy wszyscy caly czas o tym ze na rooku nie ma softow , omfg
wiec tym noobkom wytlumacze , ok?
to sa BOOTS OF WATERWALKING czyli buty do chodzenia po wodzie -.- wygladaja tak samo jak softy , watpliwosci rozwiane? a tak wogole to widac zze to fake ;p bo kamienie sa , wg mnie jezeli ten quest wogole istnieje to wydaje mi sie ze jest w skrzynce questowej ;p
Chciałbym zwrócić uwagę na dwie rzeczy dotyczące Amber, które nie zostały poruszone, a mogą okazać się pomocne.
Otóż wiele osób łączy zniknięcie Spike Sworda z wyspy i przygaśnięcie ognii jako efekt zalania wodą, sztormu, przypływu na wysepkę, lub czegoś związanego z grą( to jedynie fabuła i wyobraźnia, gdyż graficznie Tibia to uniemożliwia, co może być zaprzeczeniem tej teorii, lecz może ją nieco potwierdzać w związku z niemożnością ujrzenia tego w grafice Tibii, poza tym, warto zwrócić uwagę, że wyobraźnia jest elementem gier RPG, a pewien gracz, Lesiu Obwiesiu w swoim wywiadzie dał nam wskazówkę-wzorować się na klasycznym RPG, mimo, ze nie wszystko w tym wywiadzie jest/ może być prawdą, zachęcam do przeczytania go, dalej można znaleźć również moją opinię na ten temat).
Tutaj właśnie chciałbym nawiązać do tego sztormu. Rozmawiając z Amber możemy dowiedzieć się następujących rzeczy:
15:50 Tibia: time
15:50 Amber: Sorry, I lost my watch in a storm.
Może mieć to jakieś powiązanie, ale nie musi, umieściłem to w tym temacie, ponieważ może to mieć zagadkowe powiązanie z zagadką Spike Sworda.
Ciekawa jest również sprawa, dlaczego Amber gubi tak wiele rzeczy...
Mondry_Tibijczyk
24-05-2008, 16:51
taaaa a moze tsunami uderzylo w wyspe zmiotlo minotaury a martwy smok polozyl na wysepce spike sworda i ostatkiem sil dmuchnal plomieniami
UP
Gra fabularna (inaczej RPG, z ang. role-playing game, często zwana grą wyobraźni, potocznie erpegiem lub rolplejem) – gra, w której gracze (od jednego do kilku) wcielają się w role fikcyjnych postaci. Cała rozgrywka toczy się w fikcyjnym świecie, istniejącym tylko w wyobraźni grających.
Jako, ze Tibia stara się utrzymać podstawowy klimat RPG( przynajmniej częściowo), istnieją różne scenariusze i domysły, a mój post to jeden z domysłów, POWSTAJĄCYCH w wyobraźni, więc" mondry" przyjacielu, jeżeli już probujesz" obalić"( to nawet nie była próba obalenia), użyj do tego argumentów z gry, który wykluczają mój tok myślenia i przypuszczań( chociaż, jak na początku zaznaczyłem, pierwsza teoria jest wyznawana przez część graczy, nie napisałem, że przeze mnie).
Przed napisaniem kolejnej wypowiedzi, zastanów się, czy warto to zrobić, bo szkoda czasu, klawiatury, oczu i miejsca na serwerze.
spadlemzkrzeslabaruteq
24-05-2008, 19:14
pff 3 dni temu moj kolega zdobyl spike sworda ale wyrzucil go do wody bo bil z axe
Szymi_11
24-05-2008, 19:28
Dziecko naprawde szkoda mi Ciebie.
Mondry_Tibijczyk
24-05-2008, 19:37
zieeeeeeeef to skoro woda zalala rookgaard to czemu do cholery sa na tej wysepce ze spkiem PLOMIENIE?????????????????????????????????
więc" mondry" przyjacielu,
a moj jeszcze bardziej mondry kolego, dowiedz sie ze wymyslajac ten nick kierowalem sie ironia wysmiewajaca analfabetyzm duzej czesci spoleczenstwa tibijskiego...
Chodziło mi o to, że wczuwając się w klimat, że przypływ jest w momencie" zniknięcia" Spike Sworda, kiedy to woda może go zmyć, przygaszając przy tym płomienie;) Ale to tylko domysły;)
Twojego nicka użyłem też jedynie w celu ironii, dosyć kłótni;)
zieeeeeeeef to skoro woda zalala rookgaard to czemu do cholery sa na tej wysepce ze spkiem PLOMIENIE?????????????????????????????????
W tibii grafika jest jaka jest.. może to po prostu było jakieś wzgórze ;>
Mondry_Tibijczyk
24-05-2008, 20:17
skoro ta wyspa jest pochodzenia wulkanicznego musiala wyjsc spod ziemi wraz ze spike swordem a woda ugasila tylko czesc plomieni
to skojarzenie z lawa na mainie
druidek123
31-05-2008, 20:23
a ja używałem infobota na gg i przetłumaczyłem z tabliczki koło spike'a i wyszło takie coś:
Wyłącznie skromny może dotknąć Sword of fury
a skromny miły uczynny jest....
CIPFRIED!!
trzeba tylko dalej rozwiązywać i do cip frieda gadać!
@Up
Po pierwsze tłumacznenie tej tabliczki jest już daaawno zrobione. Po drugie teoria z Cipfriendem też już daaawno została wymślona, ale nie potwierdzona.
Pozdrawiam =)
druidek123
01-06-2008, 11:10
up
nie skapczyłem o tym;]
A pomyślał ktoś może że z SoF może być jak z questem na doublet?
klikamy na płytke obok kratki i mamy doublet
więc jeśli gdy SS znika po nadepnieciu na 2 kratki niedaleko katana room to trzecia kratka jest od SS, to nie koniec jeśli SS spada pod wodę to prądy morskie mogą go zepchnąć gdzieś dalej a nie dokładnie pod wysepkę.
Pieprzenie na temat:
#ubicie minosa z reki
#sprzedanie u toma szkielet wilka
To jest bez Sensu
Demonik From Refugia
hmmmm nie jest to wykluczone że sword of fury nie da się zdobyć tak jak doublet .....Osobiście uważam że raczej chodzi tu o te buty chodzenia po wodzie :p tylko wtedy rodzi się kolejne pytanie skąd zdobyć te buty ?Jeszcze długo będziemy rozwiązywać tą zagadkę....
Speedrun
15-06-2008, 18:56
dawno temu spotkalem kogos i ona cos muwila oto dialog inne rozmowy usuniente bo byl ludzi tlum
dialog:
17:04 Galardooska [1]: a wiem jak zdobyc SPIKE SWORD NA ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17:04 Galardooska [1]: 1. spike sword musi zniknac z wyspy
17:05 Galardooska [1]: 2.isc na orc spearman i do dziury ze szkieletami i isc do gorbow
17:05 Galardooska [1]: dac bo 1 szkielecie na kazy grob
17:05 Galardooska [1]: otrzymamy zloty klucz
17:05 Galardooska [1]: i idziemy na mino hell
17:05 Galardooska [1]: na samym dole sa drzwi
17:05 Galardooska [1]: otwiera sie je
17:06 Galardooska [1]: za nimi jest jakis stwor
17:06 Galardooska [1]: potem kolejne drzwi sie otqwierz
17:06 Galardooska [1]: jest sal
17:06 Galardooska [1]: na koncu skrzynia
17:06 Galardooska [1]: a w niej spike sword
17:06 Galardooska [1]: to zagadka cholernie rudna
17:06 Galardooska [1]: ale najwazniejsze jes
17:07 Galardooska [1]: zdobycie klucz oraz
17:07 Galardooska [1]: znikniecie spike sworda z wyspy
17:07 Galardooska [1]: koniec przemowy
17:09 Galardooska [1]: bb all
Character Galardooska does not exist.
czy to nie dziwne?
CycuRookslayer
15-06-2008, 22:31
@up
Ależ skąd :P Dziwniejsze by było, gdyby taki char istniał ^^
Speedrun
15-06-2008, 23:06
omg to bylo 3 lata temu a ona juz nie gra skaslowala konto a poaztym ona na beryli gra
CycuRookslayer
15-06-2008, 23:42
@up
3 lata temu to nawet nikt nie wiedział jak zrobić by Spike Sword zniknął ... :)
i co do tego ma fakt ze ona grała na Berylii? wyszukiwarka charów jest jedna na wszystko
i co do tego ma fakt ze ona grała na Berylii? wyszukiwarka charów jest jedna na wszystko
co ty se k**a jaja robisz?
temat z przed miesiąca ... Archeolog
CycuRookslayer
16-06-2008, 21:20
@up?
Jeśli juz to nie on to zarcheologował :P
Wjechałeś z tym co najmniej dziwnie :D
Crunsher
19-12-2008, 15:59
To jest na 100% fake bo cieżko by jej było wziacć spike sworda bo lezy miedzy kamieniami na które nia da sie wejsc, a po druige to ten quest został usuniety dawno dawno temu z tibii. :baby:
Zgadzam sie zostal usunięty i na kamienie nie da sie wejsc. Ale to powiedzial ze np nie jest gdzies schowany w jakiejs szkrzyni? wszystko mozliwe. Tak samo z boots of waterwalking(dobrze napisalem?)
.N3pt3r.
19-12-2008, 18:35
Źle napisales, wyjdz
Wyjdź archeologu.... temat ma ponad pół roku...
Befsztyk
19-12-2008, 20:28
spojrz na date posta niejakiego Crunshera (post nad moim) a nastepnie przepros mnie za niesluszne nazwanie archeologiem. Czekam!!!
Znalazłem takie coś w necie. Ten char został zmainowany.
http://img293.imageshack.us/img293/2449/swordoffuryua6.jpg
Morderff
19-12-2008, 22:18
@up
Niezłe, niezłe.
dawidoss112
19-12-2008, 23:25
dlaczego nie ma podanej wagi. Fake jak nic. next please.
Gormitas
20-12-2008, 09:30
Up@
zgadzam się to Fake bo była by podana waga
Nie chce tego usprawiedliwiać ale...
Jak wciśniemy się look na obiekcie dalej niż 1-2kratki to się jego waga nie pojawi...
Może look został włączony zanim wpadł on w łapy tego gracza...
Lecz nie chce go usprawiedliwiać...
Morderff
20-12-2008, 12:49
Omg oczywiste, że fake nawet nie chodzi o wykonanie screena tylko o fakty...
.N3pt3r.
20-12-2008, 15:55
spojrz na date posta niejakiego Crunshera (post nad moim) a nastepnie przepros mnie za niesluszne nazwanie archeologiem. Czekam!!!
Przepraszam cię bardzo w imię mojego honoru.. Wybacz
.N3pt3r.
20-12-2008, 15:59
Znalazłem takie coś w necie. Ten char został zmainowany.
http://img293.imageshack.us/img293/2449/swordoffuryua6.jpg
Fake!
Gdzie waga?
Dlaczego on jest taki "pixelowaty"
Oooo troszkę kreski nie wyszły...
Befsztyk
20-12-2008, 16:05
2up spoks ;)
a co do tego obrazka to ewidetny fake... NA ZDJECIU MUSI BYC NAPISANA WAGA!!!
.N3pt3r.
20-12-2008, 16:16
2up spoks ;)
No i git :P
Btw. Sorry za double.. Problemy z netem xd
druidek123
20-12-2008, 16:45
2up spoks ;)
Pan n44b plx? dalej niż 1 kratka nie pokazuje wagi ;p chyba że chodziło ci już w eq to zwracam honor :D
a ja tak myślę że trzeba stanąć na tych kratkach to zaleje wyspę i będzie mniejszy ogień i kliknąć na niego prawym :P niech ktoś to sprawdzi bo mam bana i po za tym na mainie jestem ;p
Napisałem wcześniej to...
Jak wciśniemy się look na obiekcie dalej niż 1-2kratki to się jego waga nie pojawi...
Lecz nie chce go usprawiedliwiać...
Czy nikt nie czyta to co piszę...
Rzeczywiście fake =]
Ostatnio na Antice ktoś reportował buga na Rooku i pojawił się Craban.
Zapytałem więc o Spike Sworda. Tutaj macie odpowiedź:
http://img258.imageshack.us/img258/3912/craban1gr7.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/8277/craban2fo8.jpg
A co wy na to :>?
.N3pt3r.
20-12-2008, 18:15
Pan n44b plx? dalej niż 1 kratka nie pokazuje wagi ;p chyba że chodziło ci już w eq to zwracam honor :D
a ja tak myślę że trzeba stanąć na tych kratkach to zaleje wyspę i będzie mniejszy ogień i kliknąć na niego prawym :P niech ktoś to sprawdzi bo mam bana i po za tym na mainie jestem ;p
JESTEŚ ZAJEBISTY OMG NAAABZOR PLX LOL ORSHAABAL NA PLYCIE DVD
A czy tam na zdjęciu spike sword leży na wysepce?
Zapraszam do "Okularologa" na badana wzroku
Czy teraz widzisz?
Zapraszam do "Okularologa" na badana wzroku
CO TO JEST OKULAROG (nawet nie wiem jak to odmienić)
Befsztyk
20-12-2008, 21:46
Chodzilo mi o to ze jak item jest w bp badz w slocie na czesc eq, to waga musi zostac wyswietlona po kliknieciu na look.
.N3pt3r.
21-12-2008, 12:45
Czy teraz widzisz?
CO TO JEST OKULAROG (nawet nie wiem jak to odmienić)
A widzisz cudzysłów? Jest to napisane ironiczne , żartobliwie w stronę człowieka którego wypowiedzi nie mają sensu
Ten "Okularolog" - Okulista ; )
Co do zniknięć Spike Sworda to każdy może to spowodować.
Wystarczy stanąć w dwóch miejscach i wtedy on znikaB).Ale co się z nim dzieje dalej to nie wiem;(
Chodzilo mi o to ze jak item jest w bp badz w slocie na czesc eq, to waga musi zostac wyswietlona po kliknieciu na look.
Mów do słupa , słup jak dupa...
Up@ No nie... Na serio?
Niezbawiony
23-12-2008, 11:29
Wystarczy stanąć w dwóch miejscach i wtedy on znikaB).Ale co się z nim dzieje dalej to nie wiem;(
Szybki jestes :P
o grasz na Eterni podaj nick rookstayera
Gormitas
23-12-2008, 11:39
słyszałem o tym że po letnim Update już nie można tego zrobić
Bzdura, da sie.
edit:Zeby nie bylo: nieraz juz widzialem jak ludzie naśladowali shadow rexa :P
Pan Klocek
23-12-2008, 15:07
słyszałem o tym że po letnim Update już nie można tego zrobić
Po co piszesz takie bzdury, nie lepiej sprawdzić? To aż tyle czasu zajmuje? Teraz kolejne 3 posty będą ograniczały się do "a ja słyszałem, że się da".
Szkoda, że nie ma tu w tym dziale ostrego moda. Na torgu za pisanie postów bez jakiegokolwiek potwierdzenia (nie "kolega mówił" tylko "sprawdziłem 2x i nie działa) dostaje się punkty karne. Może powinni to samo wprowadzić i tu. Byłby ład i porządek.
A co do ciebie Gormitas i do twojej sygnaturki, niezła ironia jeśli ktoś prześledzi twoje posty.
Witam witam was kochani użytkownicy chciałbym wam podać moją historiie na temat sov'a :
Więc tak Mino Mag boił się że ktośgo zabije Spike swordem więc posatnowił go gdzieś schować i zapieczętować, a teraz wysepka : ten sov na wysepce to tylko iluzja, gdy się wyjdzie na te dwa miejsca ta iluzja znika, mino mag specjalnie odwrócił uwage tym debi..em żebyście nie znalezli prawdziwej informacij na temat sov'a. mam nadzieje że chociaż połowa to prawda ;]
Eh... chyba wam tego brakowało...
Koniec tematu każdy kolejny post będzie traktowany jako Spam i będzie zaraportowany
@up reportuj ;x
@topic
Jedyny chyba udowodniony pobyt Spike sworda to ten:
http://img202.imageshack.us/img202/2811/spiked.jpg (http://img202.imageshack.us/i/spiked.jpg/)
Jak to się stało? ano dla zabawy CM przeteleportował gracza z rooka na main, by ten mógł popływać w basenie (tak wiem. żałosne wytłumaczenie, ale to są fakty). No a po Update, jako że postać zamiszkiwała rookgaard, została tam przeniesiona, posiadając Spike sword i - uwaga - Blue robe. którego niestety nie uchwyciłem.
Pozdrawiam
Zapewniam że to nie fake. Po tym fakcie postać potty on harmonia została zbanowana, a spike sword i blue robe usunięte z rookgaardu.
Jerrry - nieprawda, nikt nie dostał wtedy bana. Ani potty, ani sari~. Jeśli zaś chodzi o blue robie - widziały ją może dwie osoby, podobnie jak i resztę przedmiotów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.