zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wewnętrzny test serwer

Stron : 1 2 [3]

Myxer
06-12-2005, 18:51
Ehh.... update chyba jednak bedzie dzisiaj albo jutro bo.... zaczela sie seria masakrycznych mass lagow :P .Wy tez to zauwazyliscie?
Ja tam nie wiem bo narazie w Tibie nie gram... BUUUUU ;( Czekam na nowe Servery a jak nie to bede gral na Morganie :(

Sir Patologia
07-12-2005, 08:08
a jak juz mowilem outfity by sie ptzydaly
Zasmuce cię na wersji która jest na test servie nie ma owych outfitów.

Drakon Pierwszy
07-12-2005, 09:15
jak to nie ma co oni sobie jaja robio muszo byc :evul:

wivivol
07-12-2005, 09:54
Czy ktos sie orietuje jak bedzie leciec hp knightowi i jak bedzie mana leciec i ile trzeba spalic many na m lvl????
TO BYŁO JUŻ PISANE... TYM RAZEM STWIERDZAM IŻ JESTEŚ UPOŚLEDZONY.

pawepek
07-12-2005, 15:23
czyli co? przypuszczalnie jutro update? :D oby słowa z newsa "PRZYPUSZCZALNIE za jakis tydzień" sie sprawdziły

Lukiner
07-12-2005, 15:43
a może dzisiaj w nocy go zrobią żeby większości ludzi nie przeszkadzać w graniu za dnia. (No i była by niezła niespodzianka na dzień dobry):D:D:D

Vanhelsen
07-12-2005, 15:50
a może dzisiaj w nocy go zrobią żeby większości ludzi nie przeszkadzać w graniu za dnia. (No i była by niezła niespodzianka na dzień dobry):D:D:Dtyle, że ~50% graczy jest z Ameryk...

Drakon Pierwszy
07-12-2005, 15:53
daje dyche ze jak to sie stanie w ciągu 24 h to napewno jutro od 11 :]

pawepek
07-12-2005, 16:25
spoko... zagadaj do mnie na gg to podam nr konta na który mozesz wysłac pieniadze! :D

Drakon Pierwszy
07-12-2005, 16:56
wchodzisz w to :]
hehehe no to zobaczymy kto będzie kase przesyłął :D
jak tak niebędzie to dam ci hmm
500 gp oki
:cup:

Sir Patologia
07-12-2005, 17:01
oby słowa z newsa "PRZYPUSZCZALNIE za jakis tydzień" sie sprawdziły
Ja bym chciał aby się sprawdziły bo tydzień od tego news jest jutro. Ale jak ty chcesz żeby później to proszę bardzo chyba jesteś sorkiem albo drutem :)

pawepek
07-12-2005, 17:43
chodziło mi o to ze przypuszczalnie czyli nie do konca pewnie, moze zle napisałem, moze ty zle zrozumiałes - niewazne :D chodziło mi o to zeby update był jak najszybciej! :D (czyli tak jak ty!!)

@ drakon pierwszy
:D chcesz sie o 1K założyc? :D i zalezy na jkim servie (mzoe byc i o 500 gp jak chcesz, ja tylko podbijam stawke!)

Lord Antrak
07-12-2005, 18:15
"Oprócz nowych grafik, w wielu domkach po update zmienione zostaną ściany. Z tego powodu wszystkie rzeczy z domków będą musiały zostać z nich usunięte. Możecie albo samodzielnie przenieść rzeczy do depo w ciągu najbliższych kilku dni (ważny podtekst: jeszcze PARE dni do update:>)"

daje dyche ze jak to sie stanie w ciągu 24 h to napewno jutro od 11 :]

Chchcesz to mozemy sie zalozyc :):)Ale szkdoa ze update wtedy za pare dni bedzie :(:(

Knight Patryk
07-12-2005, 20:20
ja gralem na selenie ale to byla moja pierwsza postac i troche skopalem skile teraz co nieco wiem i jak powastala neptera myslalem nad zmiana ale wolalem grac z kumplami teraz sam gram na nepterze i mam pytanko kto z was jeszce na niej gra ? z gory thx za odp.
skilli nie da sie skopac zawsze da sie je naprawic:)

pawepek
08-12-2005, 06:20
No to chyba wtopiłeś zakład:D update za kilka dni ejszcze!:D 8o

I am winner! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Drakon Pierwszy
08-12-2005, 08:53
nie bondz tego pewien ja powiedzialem ze jesli w ciągu 24 h to o 111 dzs
jak nie w ciągu 24 h to nieprzegra;lem

Bakteriusss
08-12-2005, 12:25
Jest 13:18 a upgetu ni widu ni słychu :p

Dominikk
08-12-2005, 13:18
Juz nie moge sie doczekac upadete :D robie sobie wlasnie maga na ta okazje :D,ale troche zniechęca hmm od 25 levela :confused:

PS Sir Patologia napisał :
Trochę cię nie rozumiem, ale faktem jest, że mogliby zrobić dla Facca wolniej bo to pasożyty. Zamiast uczciwie płacić za towar i utrzymanie serwów jadą z kasy Pacc.

a moze bys wziął pod uwage ze niektorych nie stac :/ albo sa jeszcze mlodzi i nie pracuja:/

pawepek
08-12-2005, 14:14
Trochę cię nie rozumiem, ale faktem jest, że mogliby zrobić dla Facca wolniej bo to pasożyty. Zamiast uczciwie płacić za towar i utrzymanie serwów jadą z kasy Pacc.

a moze bys wziął pod uwage ze niektorych nie stac :/ albo sa jeszcze mlodzi i nie pracuja:/
Słuchaj! Rozumiem, tez tak myslalem jak byłem facc (teraz ejstem premmy <itbia.pl rox!>) ale zrozum, chcesz miec to samoc za darmo za co inni płaca? a jak nie masz pracy to oszczedzaj, ja tez nie ejstem dorosły, zamiast wydawac na chipsy i orzeszki odłóż sobie a po jakims czasie uzbierasz!

@ zakład :evul:

:D za dwie godzinki wygram zakłądzik, chociaz wolałbym przegrac, ale zeby update dzisiaj był!

Lord Antrak
08-12-2005, 15:45
Wedlug mnie Cipsoft dobrze obyslil to ze facc moga garc bo to pozwoli ludziom poznac sie na grze i jak sie im spodoba to oczywiscie kupuja pacc a jak sie nie spodoba przestaja grac nikt nie kupi pacc jak zobaczy screeny z tibi!!

Dominikk
08-12-2005, 15:50
pawepek ale czy ja mowie ze chce wszyskiego co PACC maja :> ja tylko zdziwilem sie jak ktos nazwal pasozytami ludzi ktorzy nie zaplacili za gre :/
Mam nadzieje ze beda nowe tereny dla FAcc pomiedzy 13 a 30 levelem :D

PS a na PACCA zbieram :D tlyko ze sa inne wydatki to wycieczka teraz nowa karte graf kupuje i ramy wiec wolno idzie ale na wakacje raczej na bank bede mial :D

PS2 Chipsow nie jadam bo sa nie zdrowe i orzeszkow takze :D

PS3 UPAdete ROX :D oby bylo jak najszybciej :D

Zala Milis
08-12-2005, 15:59
niech mi ktos powe co to znaczy wg. CIPow "za kilka dni"??

pawepek
08-12-2005, 17:23
pawepek ale czy ja mowie ze chce wszyskiego co PACC maja :> ja tylko zdziwilem sie jak ktos nazwal pasozytami ludzi ktorzy nie zaplacili za gre :/
Mam nadzieje ze beda nowe tereny dla FAcc pomiedzy 13 a 30 levelem :D

PS a na PACCA zbieram :D tlyko ze sa inne wydatki to wycieczka teraz nowa karte graf kupuje i ramy wiec wolno idzie ale na wakacje raczej na bank bede mial :D

PS2 Chipsow nie jadam bo sa nie zdrowe i orzeszkow takze :D

PS3 UPAdete ROX :D oby bylo jak najszybciej :D

Wiem ze nie chcesz miec all tego co pacc (ale to głupio brzmi:D)! Tylko powiedziałem :p ze gdyby z facc zrobic pacc i na odwrót cipy nie miałyby z gry zadnej korzysci:D

Ps to good ze chipsów nie jesc bo naprawde niezdrowe, aczkowiek czasem sobie pochrupac fajnie :D

@ up
Za kilka dni to za kilka dni mzoe byc jutro moze i za tydzien!

Lord Antrak
08-12-2005, 18:51
@ up
Za kilka dni to za kilka dni mzoe byc jutro moze i za tydzien!

Kilka dni to z 2-3 dni w weekend pownien byc ( Wedlug mnie:P)

pawepek
08-12-2005, 19:09
nie powinien tylko na 100 ebdzie w sobote... :D mam takie przeczucie :D a moje przeczucia sprawdzaja sie w 70 - 80%

wivivol
08-12-2005, 19:20
Ja p...... co za ludzie... h... mnie obchodzi że zbierasz na paac, że update będzie dziś, jutro, czy za tydzień. Masz jakieś wiadomości dotyczące update to napisz to a nie wasze noobowate "PRZYPUSZCZENIA"

@Zala milis
... dosłownie żal... pare dni to pare dni... A NIE SIE PYTAJ KIEDY BĘDZIE TEN UPDATE BO NIKT TEGO KU... NIE WIE!!!!!!!!

Tuhamiid
08-12-2005, 19:21
Racja wivivol....ludzie gówno wiedza a gadaja aff...

wivivol
08-12-2005, 19:21
Juz nie moge sie doczekac upadete :D robie sobie wlasnie maga na ta okazje :D,ale troche zniechęca hmm od 25 levela :confused:

żal.. "UPADETE".... I CO TO KAŻDEGO OBCHODZI ŻE ROBISZ MAGA???????????????????

Dominikk
09-12-2005, 06:33
[QUOTE=wivivol]Ja p...... co za ludzie... h... mnie obchodzi że zbierasz na paac, że update będzie dziś, jutro, czy za tydzień. Masz jakieś wiadomości dotyczące update to napisz to a nie wasze noobowate "PRZYPUSZCZENIA"

a mnie gowno obchodzi co ty sobie myslisz tak samo. Wiec stul pysk i sie nie odzywaj jak masz zamiar tylko krytykwac. Po przeczytanoi calego tematu zobaczylem ze sie do kazdego dopiepszasz i robisz z siebie pepek swiata. Jak chcesz sie doweidziec cos o upadete to idz na test serwa i nie przeklinaj tu. Forum jest do dyskusji a nie do słuchania glupich uwag takich ludzi jak ty.

PS za orty sorry, new klawiatura