Pokaż pełną wersje : Hattrick
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
a ja pierwszy ligowy mecz, ktorego nie wygralem... no, ale 2-2 pozwolilo mi utrzymac pozycje lidera. Teraz najblizsze 4 mecze gram z ostatnimi 2 druzynami, takze znow budujemy przewage nad reszta holoty :p
Straznik Monopolowego
28-05-2006, 14:48
Haha wygrana z typiek ktory gra w to juz 2 sezon :] 2-1 pozycja lidera utrzymana a oni mieli podliczajac 4 gwiazdki wiece odemnie (tak,tak pomoc tez mieli lepsza :P) nic innego tylko sie cieszyc mam nadzieje ze teraz mecze z trudnymi przeciwnikami przyciagna troche widzow na stadion
ps co to jest to kk czy tam k ??
kk - klub kibica, właściwie cięzko się domyśleć :p.
A u mnie było ostre strzelanko niestety znowu porażka 6:4 następnym razem musi być lepiej..
Ja dzisiaj ograłem lidera w mojej lidze 5-0, co dało mi awans na 4 miejsce. Szkoda ze za tydzien mecz, z koljna dobra druzyna, ktora obejmuje 2 miejsce w lidze ;/
Mikhalov
28-05-2006, 19:57
niespodziewany remis 2-2 nad ostatnia druzyna :/ ale mam najsolidniejsza defensywe tylko 4 bramki stracone, a napastnikow bardzo kijowych :/ musze cos dokupic.
2 miejsce strata do lidera 2 pkt a next mecz gram z kandydatem na vicemistrostwo bedzie ciezko :)
btw. kto z forum ma druzyne o nazwie Kwidzyn? :P
A ja wygrałem 4-1 i mam 4 miejsce! 8 punktów przewagi nad miejcami spadkowymi. Tylko kontuzja czołowego napadziora i zawieszenie obrońcy :/ A za tydzień lider...
A mi podskoczyli pomocniy: jeden na fantaste (ten trenowany) i jeden na solida (koles od rzutow wolnych) ^^
@up
Gratuluję, fantastyk w 8 lidze <lol>, ja miałem 1 excellenta wtedy z treningu, ale ciii....:]
Swoja drogą, to mój błyskotliwy skrzydłowy poszedł za 4 612 000 zł z czego dostałem 4 196 920 zł. (będa 2 fantastyki)
niespodziewany remis 2-2 nad ostatnia druzyna :/ ale mam najsolidniejsza defensywe tylko 4 bramki stracone, a napastnikow bardzo kijowych :/ musze cos dokupic.
2 miejsce strata do lidera 2 pkt a next mecz gram z kandydatem na vicemistrostwo bedzie ciezko :)
btw. kto z forum ma druzyne o nazwie Kwidzyn? :P
Ja mam na odwrót. Napad świetny, obrona żałosna. 24-12 w bramkach :S
e, to ja mam lepiej, bo mam i napad, i obrone calkiem sprawna ;) Bilans bramek 20-4 :p
@up
Gratuluję, fantastyk w 8 lidze <lol>, ja miałem 1 excellenta wtedy z treningu, ale ciii....:]
No ta, tez bym chcial miec, ale jak bylem sporo na minusie, to kupilem to na co mnie stac;] Pozatym - co jak co, ale ze slabszymi pomocnikami i tak sobie teraz radze, wiec marnowanie kasy na drozszych mijalo sie z celem;]
A pozatym: ownuje cie w najblizszym meczu =p
Straznik Monopolowego
29-05-2006, 09:14
hahahahha smentana rlz xD stary nie wysylaj mi wiecej takich wiadomosci bo next time padne przed kompem :P nie jest z normalnej stronki:P
co do ht: to u mnie 21-2 a wiec chyba najlepiej ;)
No ta, tez bym chcial miec, ale jak bylem sporo na minusie, to kupilem to na co mnie stac;] Pozatym - co jak co, ale ze slabszymi pomocnikami i tak sobie teraz radze, wiec marnowanie kasy na drozszych mijalo sie z celem;]
A pozatym: ownuje cie w najblizszym meczu =p
CHyba się nie zrozumieliśmy, excellent to znakomity, czyli gorszy od fanstasta:]
Rascal Alton
30-05-2006, 23:56
Ja właśnie sobie założyłem drużynke.
Już kiedyś grałem z 7 ligi do 6 awansowałem i skończyłem grać.
Straznik Monopolowego
31-05-2006, 11:36
spar 3-4 do przodu fiut kontuzjowal mi 2 graczy :/
Nie wiem jakim cudem wygrałem 5-2 z Thomissonem miałem farta poprostu dzięki Thomisson za mecz.
@Kuter
Gratuluje zwycięstwa twój zespół walczył do końca nie poddal się i dzięki temu wygrałeś..
@Matek
Wygrywałeś,ale przegrałeś szczerze byłeś moim pewniakiem ,Twój zespół zagrał dobrze,jednak Kuter był lepszy.
@Smetana
Efektowne zwycięstwo pewny awans do next rudny:)
@hoomik
Przegrałeś 2-3 brakło ci pprostu goola next razem będzie lepiej.
@Monte
Przciwnik grał dzisiaj znacznie lepiej i dlatego taki wynik a nie inny:P
@ALL:)
To tylko moja subiektywna ocena waszych meczy nie bierzcie jej na serio:). To tylko sparingi takie małe urozmaicenie tygodnia:d
Muahahaha
Wspanialy mecz. Akcja za akcje, strzal za strzal, bramka za bramke. Niestety nie wytrzymalem kondycyjnie. Zawodnicy opadli z sil w ciagu 10 minut stracili dwa decydujace gole. A szkoda, bo wygrana byla na wyciagniecie reki. Nie ma jednak tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Nowa taktyka z trzema napadziorami sprawuje sie wysmienicie. Dodatkowo nowy napastnik z dobra skutecznoscia i stalymi fragmentami bedzie sial spustoszenie ewentami strzalow z daleka:)
Teraz teoretycznie mecz z Wolves. Nie interesuje mnie nic poza wygrana!
Teraz czeka mnie finał z MKS "GKS" Jastrzębie :). Prócz tego mecz o 3. miejsce między SC Wolves a Snoww Ball Team. Życzę powodzenia i niech wygrają lepsi ;).
Rascal Alton
31-05-2006, 14:10
Oo czekałem 1 dzień na drużyne, jest ktoś chetny na sparing?
Oczywiście na wyrównanym poziomie..
Heh Matek... zrobiłeś typowy błąd - zagrałeś niewytrenowanym ustawieniem <ja swoje 4-5-1 też nie mam długo, ale już z Tho~ sobie jee podtreniłęm). Miałeś szczeście, że dostałem czerwoną (ale i tak gracz ma KIEPSKĄ defensywę, tylko SP ma dobre) i zagrałem zabardzo ofensywnie. No i froma niziutka. Ale udało się wygrać:] Czekam na Smetanę:]
zagralem ofensywnie, bo takie ustawienie bedzie mi potrzebne niedlugo w lidze. A gdzie mialem je wytrenowac jak nie w sparingu?:)
Hmm... najlepiej zagrać 3x w sparingu jakimś ustawieniem, dopiero dawać je na ligę:]
Jak chcesz grać ofensywnie to graj Norge:]
Rascal Alton
31-05-2006, 16:08
Ja właśnie sobie pozakupowałem zawodników, tak że każdy na swojej pozycji ma minimum zadowalający.
Dobrze sie gra 4-4-2??czy lepiej zmienić na jakieś inne??
PS: Powtórze pytanie-
ktoś chętny na sparing?
@hoomik
Przegrałeś 2-3 brakło ci pprostu goola next razem będzie lepiej
pff. Gralem najglebszymi rezerwami jakimi sie dalo, zdziwilbym sie jakbym nie przegral. Tyle ze kutafon jeden zlamal noge mojemu obroncy, i teraz mam malego zonka, bo 3 graczy z kontuzjami... no nic, akurat 4 najblizsze mecze nie powinny byc trudne, takze akurat na najwazniejsze mecze zawodnicy zdarza sie wykurowac. A btw, mimo 70% posiadania pilki w pierwszej polowie przegrywalem 3-0... ;]] A potem w 2 sytuacjach 100% zez na kilometr... ale 2 bramy i tak ustrzelili, niezle. No nic, to tylko sparing. Liczy sie liga i to, ze mam juz raczej pewne utrzymanie w 8 lidze, ze sporymi szansami na awans do 7. Stay tuned.
Ja właśnie sobie pozakupowałem zawodników, tak że każdy na swojej pozycji ma minimum zadowalający.
Dobrze sie gra 4-4-2??czy lepiej zmienić na jakieś inne??
PS: Powtórze pytanie-
ktoś chętny na sparing?
Napisz do mnie na pw lub gg 1080629
ha, a ja kupilem solidnego napastnika za 30k, z nienajgorszymi innymi statsami. Zobaczymy jak sie bedzie sprawowac.
Eee... znowu ceny lecą w dół, czy moze był to 35latek z kontuzją? ;)
Im blizej konca sezonu tym taniej. Zawsze tak bylo. Ja kupuje do treningu zawsze na koniec sezonu ^^ Taniocha.
Moze taniocha ale wiek po sezonie rośnie...
No i co z tego? Wole kupic 17 letniego olsniewajacego po cenie 19 latka o tym samym skilu glownym i trenowac go przez dwa sezony (do osiagniecia 20 r.z) niz bulic o WIELE wieksza kase za 17 latka. Byc moze na dluzsza mete lepszy jest wariant kupienia od razu dobrego 17 latka do treningu, bo przez 3 sezony mozna go niezle wytrenowac. Ale niestety, jeszcze mnie nie stac. Moze na koniec tego sezonu kiedy sprzedam 3 olsniewajacych:)
Ale teraz nawet połowy sezonu nie ma:] Hoom, może pokażesz go <naczy skillsy i charakter>
Ja kupuję zwykle solidnych 18/19-latków:]
PS. Czy wy nie umiecie fajnych stadionów znaleźć? Tylko jakieś 6,8 ligi..
Poprzedni mecz graliśmy na stadionie z Ekstraklasy :). Teraz zapomniałem tego zrobić... Trudno i tak wiele kibiców nie będzie. Ja ostatnio kupowałem zad 17latków jakieś 6 tyg. przed nowym sezonem. Cena za 6 zawodników to chyba było około 0,5 miliona. BTW djkuter fajny gif o GW w podpisie :D.
Hoom, może pokażesz go <naczy skillsy i charakter>
http://img477.imageshack.us/img477/764/antal7fs.jpg
Był tak tani bo jest stary i to antyclown :). Czyli jeśli nie masz kogoś z przywództwem wyszym niz zad to jest ryzyko, ze negatywnie wpłynie na morale zespołu. Ale ja bym się tym nie martwił, bo to raczej niewielki wpływ.
Był tak tani bo jest stary i to antyclown :). Czyli jeśli nie masz kogoś z przywództwem wyszym niz zad to jest ryzyko, ze negatywnie wpłynie na morale zespołu. Ale ja bym się tym nie martwił, bo to raczej niewielki wpływ.
mam lepszego przywodce, wiec akurat tym to ja bym sie nie przejmowal. Wlasnie wiek jest najwiekszym zmartwieniem, ale coz, za taka cene to nie ma co wybrzydzac ;p Zwlaszcza ze za ~30k dostac solida to nie jest taka najprostsza rzecz (albo w zlych momentach przeprowadzalem transfery)
Shanhaevel
01-06-2006, 20:53
Dupa, dziewiąta liga, ostatnio wciąż przegrywam. Niedawno wzmocniłem zespół trzema niezłymi (jak dla mnie) piłkarzami i zmieniłem ustawienie. Czekam na niedzielę. :]
Mam 800k na plusie, był milion, teraz inwestuję w piłkarzy.
Mikhalov
01-06-2006, 21:20
Dupa, dziewiąta liga, ostatnio wciąż przegrywam. Niedawno wzmocniłem zespół trzema niezłymi (jak dla mnie) piłkarzami i zmieniłem ustawienie. Czekam na niedzielę. :]
Mam 800k na plusie, był milion, teraz inwestuję w piłkarzy.
to może rozegramy sparing w następnym tygodniu ja tez IX wiec poziom podobny :)
edit:
opłaca mi sie kupić 17 latka ze skutecznościa : solidny aby zdobywal doswiadczenie w następnych meczach??
troche newb jestem w tym hattricku
warto, tyle ze pewnie za kilka godzin okaze sie ze nie bedzie cie na niego stac... 17-letni solidny... ciekawe do ilu milionow dojedzie.
to może rozegramy sparing w następnym tygodniu ja tez IX wiec poziom podobny :)
edit:
opłaca mi sie kupić 17 latka ze skutecznościa : solidny aby zdobywal doswiadczenie w następnych meczach??
troche newb jestem w tym hattricku
To najpier poczytaj poradniki. Zanim nie dojdziesz do dzialu trening nic nie kupuj. Musisz wybrac jaka formacje chcesz trenowac i na nia kupic zawodnikow. Inaczej po 2-3 sezonach zaliczasz bankructwo.
@hoomik
Właśnie nie masz lepszego przywódcy. W tym przypadku jest to losowe, który zawodnik działa na ts. Masz 2 zadków, więc prawdopodobieństwo, ze gość działa u ciebie jak antyclown wynosi 1:2.
Hm.. Ja aktualnie mam 1.6 mln. Stadionu ponownie rozbudowywać nie będę. Jak myślicie w jaką formację powinienem zainwestować najwięcej? Atak mam już solidny i to mi wystarcza, gdyż w VIII lidze jestem. Nie wiem czy mam kupić solid. bramkarza czy dokupić obr/pom. Byłbym wdzięczny gdybyście mi coś doradzili.
z budzetm 1.6 mln mozesz sprobowac powalczyc o jakiegos dobrego juniora, a jak ci sie poszczesci to nawet dwoch-trzech, i trenowac ich do konca sezonu - za kilka miesiecy zwroci ci sie z duuza nawiazka.
Straznik Monopolowego
01-06-2006, 23:39
ja jakis tydzien moze 2 tygodnie temu kupilem 19latka z zad forma solid napadzior za 100 tys (cos kolo tego) a wiec nie wiem co ty homik o mln mowisz:P
Hm.. Ja aktualnie mam 1.6 mln. Stadionu ponownie rozbudowywać nie będę. Jak myślicie w jaką formację powinienem zainwestować najwięcej? Atak mam już solidny i to mi wystarcza, gdyż w VIII lidze jestem. Nie wiem czy mam kupić solid. bramkarza czy dokupić obr/pom. Byłbym wdzięczny gdybyście mi coś doradzili.
Nie to, zebym chcial cie w blad wprowadzic, ale faktycznie jak nie wiesz na co wydac to lepiej na kilku juniorkow do trewningu.
ze gość działa u ciebie jak antyclown wynosi 1:2.
Konkretnie 1:1 (co jesr rowne prawdopodobienstu 0.5). Prawdopodobienstwo 1:2 wystepuje w przypadku 3 zdarzen (ew trzech osob jak mamy tutaj). Sory, ze sie czepiam, ale te bledne rozumowanie jest coraz bardziej widoczne. Co innego jak chciales to zapisac w formie ulamkowej 1/2:)
Straznik Monopolowego
02-06-2006, 10:20
Wlasnie kupilem solida napadziora 18 latka za 70 tys juz jest na liescie za 100 tys a wiec jak ktos chce niech licytuje :D
a ja sobie kupilem zdolnego juniora, za... 12k ;D
http://img213.imageshack.us/img213/5326/uwe7uc.jpg
Do tego kilku dodatkowych specjalistow (nah, dopiero teraz zauwazylem ze mam ich zbyt malo, wczesniej uwagi nie zwracalem), takze razem z dwoma transferami w tym tygodniu raczej z dlugu nie wyjde... ale mam nadzieje ze sie oplaci ;)
Mojemu 17-letniemu zawodnikowi, którego mam i trenuje od 3 tygodni,na treningu wszedł solidny skill skrzydłowy xD
Straznik Monopolowego
02-06-2006, 13:58
Jakich macie trenerow ja slabego gdyz mnie nie stac na solida ale jak tylko wyjde z dlugu i uzbieram troszke kaseki to sobie go odrazu kupie
Shanhaevel
02-06-2006, 14:15
@hoom
http://img161.imageshack.us/img161/6379/daman6ib.jpg
Za 16k... Who's da man? :]
O kurde! Patrzcie na te staty (nie podam nazwiska, bo mi ktoś przebije :D)
http://img215.imageshack.us/img215/912/walawam3ed.jpg
Tylko za 16 k (na razie)!
Solid bramkarza nie kupuj, 0.5 to dużo w 8 lidze, zad wystarczy najlepiej miej solidna pomoc i obrone (no może być w defie 1 zadek) wtedy jest spokojnie:]
Jakich macie trenerow ja slabego gdyz mnie nie stac na solida ale jak tylko wyjde z dlugu i uzbieram troszke kaseki to sobie go odrazu kupie
Ja mam solida:] Jak masz słabego zmień na zadka chociaż, sam miałem takiego dość długo:]
Solidną obrone?.. U mnie w obronie są piłkarze z zadowalającą defensywą. Na skrzydle zad. def/solid. skrzyd. na środku zad. rozgr./zad.def. No dzięki, czyli muszę kupić zawodników z solidną defensywą.. Podania i kondycja też się przydają w obronie?
Podania u obroncow przydaja sie tylko jak masz zamiar grac z kontry. Inaczej szkoda kasy.
Shanhaevel
02-06-2006, 20:25
http://img314.imageshack.us/img314/6969/junior18gr.jpg (http://imageshack.us)
Upolowałem takiego juniora. Potrenuję go i będzie z niego dobry skrzydłowy. Only 4k! :D
co za czasy, zeby zadowalajacy juniorzy chodzili za takie grosze... i dobrze, za 2-3 sezony ten junior bedzie kosztowac nie 10k, a ~1mln ;] Mialem zaczac inwestowac w szkolke, ale poczekam z tym chyba jeszcze przez 1-2 sezony... az wyjde na swoje w finansach. Inwestowanie inne niz maksymalne imo mija sie z celem, im szybciej doprowadzi sie do solidnej szkolki tym lepiej... chociaz sezonowy koszt utrzymania 1,5mln troche jednak odstrasza ;/
Straznik Monopolowego
02-06-2006, 22:16
nie wiem czego wy tak dobieracie juniorow do treningu :P
jak ja sobie fundne good trenera to bede kupowal mlodych zawodnikow z dobrym podaniem i kondycja zeby nie tracic czas na trenowanie tych glupot ktore i tak sie bardzo w meczu przydaje a wiec mojim zdaniem kupowanie zadka tylko na pozycji skrzydlowego czy rozgrywajacego a reszta do dupy mija sie z celem (Chociaz jestem poczatkujacym a wiec moge sie mylic :P)
Właśnie dokonałem zakupu.. Trochę dużo zapłaciłem, ale to nic.
Simone Sacco (67489218)
Lat 26, zadowalający stan formy, zdrowy
Jest sympatyczny, z charakterem i uczciwy
Poziom doświadczenia kiepski, przywódca przeciętny.
Narodowość: Schweiz
Wskaźnik TSI: 1 960
Pensja: 3 936 zł/tydzień w tym premia 20%
Właściciel: SC Wolves
Kartek: 0
Kontuzje: zdrowy
Kondycja: znakomity Bramkarz: nędzny
Rozgrywanie: solidny Podania: słaby
Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: przeciętny
Skuteczność: zadowalający St.fragmenty: nędzny
Dzięki temu zakupowi będę miał wreszcie pomoc kiepską i prawy napad znakomity xD Już nie mogę doczekać się niedzielnego meczu (testuje Norwegie XDDD) : )
Tak btw. polecam tą stronkę, przy promowaniu juniora
http://www.hattrickitalia.org/cyf/
@Shan
ten twój koleś do trenowania wcale tak różowo się nie przedstawia:] 19-lat, 2x zad przy TSI ~300 to oznaka, że jest daleko do skoku na solida:]
@Monte
Nie przeglądałem twojego składu, tylko po prostu dałem "uniwersalne" porady. Jeśli masz zadów na pomocy, kup solidów:]
Shanhaevel
03-06-2006, 13:32
@Shan
ten twój koleś do trenowania wcale tak różowo się nie przedstawia:] 19-lat, 2x zad przy TSI ~300 to oznaka, że jest daleko do skoku na solida:]
Właściwie to nie wiem co to znaczy "TSI". :D To dobrze jak jest wysoki?
Pochwalę się swoim najlepszym młodym graczem (bo chyba już nie juniorem). Był u mnie od początku.
http://img66.imageshack.us/img66/7821/junior22ms.jpg
Mam farta. :]
@down
Od początku był w zespole. :D
@Up: Niezły! Skąd go masz?
potrzebny mi sparingpartner bo nie moge wsrod swoich ziomkow znalezc (wszyscy zajeciX( ) jak cos to pisac do De'Masters B)
Właściwie to nie wiem co to znaczy "TSI". :D To dobrze jak jest wysoki?
Pochwalę się swoim najlepszym młodym graczem (bo chyba już nie juniorem). Był u mnie od początku.
http://img66.imageshack.us/img66/7821/junior22ms.jpg
Mam farta. :]
@down
Od początku był w zespole. :D
TSI - Total Skill Index
Dobtrze jak jest wysokie, to taka 'szacunkowa' wartość zawodnika.
Ten 21-latek b. fajny tylko kondyche ma słabą:]
Shanhaevel
03-06-2006, 20:34
Ten 21-latek b. fajny tylko kondyche ma słabą
Nieeeeee, serio? :P
Straznik Monopolowego
03-06-2006, 21:08
up : gz bo naprawde ladny :)
ja mam 2 graczy dobrych ktorych mialem od poczatku
solida skrzydlo + solid skutecznosc
solid obrona + zad skutecznosc
a nawed ich nie trenowalem a nie przypominam sobie zeby na samym poczatku mieli takie staty :P
http://img438.imageshack.us/img438/9413/zek0dd.jpg
Moze na razie nie jest jakis super dobry, ale cos z niego bedzie ^_____^
@Shan
Wiem, że b. spostrzegawczy jestem ale chciałbym ci powiedzieć, że on będzie teraz grał ponizej możliwości, bo nie ma kondychy i się zmacha.
PS. Trenujecie w przerwie sezonowej kondyche?
Ja tego trenuje może coś z niego będzie..
http://img101.imageshack.us/img101/267/hat1ke.jpg (http://imageshack.us)
Straznik Monopolowego
04-06-2006, 14:08
Przegralem ;( a na dodatek nie wiem dla czego moja druzyna miala o 4 gwiazdki wiecej :/ a na dodatek mecz byl u mnie no ale na cale szczescie 185 tysiecy dostalem za kibicow nie to co wczesniej ( 50 tys -.-) a wiec moze jakos z tego dlugu wyjde co nie znaczy ze nie bede walczyl o 2 miejsce w lidze:P
Wygralem z Outsiderem 6-1. Cos obrona przespala troszeczke, bo przeciwnik wlasnie mojej druzynie strzelil pierwsza bramke w sezonie. Ale +3 punkty i hattrick srodkowego pomocnika dobrze swiadczy:)
Mikhalov
04-06-2006, 14:23
znowu remis :/ ty razem 3-3 brak podstawowego obroncy (kontuzja) i 2 akcje przeciwnika prawym skrzydlem i 2 gole no nic przedemna mecz z liderem i wszyscy sa zdrowi :) zobaczymy
Wygrana 7-1.
Postawa: Normalne spotkanie
Taktyka: Atak skrzydłami
Poziom taktyki: znakomity
Pomoc: kiepski (min.)
Prawa obrona: kiepski (min.)
Środek obrony: nędzny (wysoki)
Lewa obrona: kiepski (min.)
Prawy atak: solidny (maks.)
Środkowy atak: kiepski (niski)
Lewy atak: solidny (min.)
Statsy w miare dobre ; )
Taktyka Norwegii się sprawdziła ; )
Shanhaevel
04-06-2006, 15:02
Dupa. przegrałem 3-5. Inwestuję w obronę.
http://img523.imageshack.us/img523/3389/junior40nw.jpg
188 k... Brać?
Wygrałem 6-0. Wszystkie mecze w lidze w tym sezonie wygrałem :).
Wygrana 5-1 a przegrywałem 0:1 i awans z 5 na 3 miejsce w tabeli:)Mam nadzieje że następne mecze też będą takie dobre:)
Thomisson
04-06-2006, 19:54
A ja wygrałem 6-0 i jestem na 3 miejscu z jednopunktową stratą do wicelidera i z 6-scio punktową stratą do lidera. Mój najlepszy strzelec znowu ustrzelił Hat-ricka, oto on:
http://i10.photobucket.com/albums/a138/Thomisson/Thibaut.jpg
A poniżej drugi strzelec zespołu oraz kapitan:
http://i10.photobucket.com/albums/a138/Thomisson/Taduesz.jpg
U mnie remis 3-3 z liderem!!! Dzięki temu, że jego prezes zabalował i źle ustawił skład... Gdyby mój obrońca trafił w 89 minucie...
a u mnie kolejna - juz piata - wygrana w tym sezonie, tym razem 5:0 z ostatnia druzyna w tabeli. Byloby fajnie gdyby nie to ze moi glowni rywale do awansu tez rozgromili rywali ;/ No nic, mimo wszystko nadal mam lidera, i raczej w ciagu najblizszych 3 tygodni sie to nie zmieni. PICowalbym, ale boje sie remisu ze slabiakiem i strate cennych punktow ;/ Normalnie bym odpuscil walke o awans w tym sezonie, bo w 7 lidze z takim skladem jaki mam teraz bede dostawac wpie*dol niesamowity, ale kasa za awans sie przyda...
Straznik Monopolowego
05-06-2006, 16:35
Mam maly problem (do bardziej doswiadczonych graczy ;))
A wiec mianowicie za tydzien i za 2 tygodnie gram mecze z liderem i sie zastanawiam jakie ustawienie jest najlepsze do kontry i co zawodnicy powinni miec dobre (podania ,kondycje itp) tak jak juz pisalem do doswiadczonych gdyz zalezy mi zeby nie przegrac tych dwoch meczy po 5-0 :)
Shanhaevel
05-06-2006, 16:41
http://img343.imageshack.us/img343/8910/junior51bb.jpg
200 k. Brać?
za 200k? Imo nichu*a... jakbys lepiej poszukal to bys gracza o podobnych statsach wyciagnal za ~50k, moze nawet mniej.
@Straznik:
graj ustawieniem gdzie jest duzo obroncow. I podania powinienes tez miec porzadne. Chyba ;]
Jak bedziesz miał gorsza pomoc przy norwegii to graj beton. 5-2-3 bez środkowych pomocników i ze skrzydłowymi ofensywnymi.
Straznik Monopolowego
05-06-2006, 23:02
Norwegia, beton o czym wy mowicie?:P
taktyki takie. Poczytaj rozne serwisy ht-owe, to sie dowiesz. Anyway, znowu sobie zawodnika kupilem ;] Zad skutecznosc i stale fragmenty, za 8k... zobaczymy ile bramek mi nastrzela ;) A niech sprobuje tylko nie strzelic zadnej, to osobiscie zabierze sie za niego Wujek Hoomik, Mistrz Cietej Riposty...
Shanhaevel
06-06-2006, 09:19
Chciałem kupić solid obrońcę z znakomitą kondycją, 20 lat. Przy +200 k wymiękłem. :P
Musiałem dokupić solidnego pomocnika, wcześniejszy kontuzjowany na 6 tygodni. -.-
http://img223.imageshack.us/img223/1461/junior66ck.jpg
Wiem, podania cienkie. :P
Straznik Monopolowego
06-06-2006, 12:11
Homik po co ci zad napadzior?? ja mam 2 solidow i do zmiany jednego mojim zdaniem zadkowie to do 9 ligi sie nadaja albo na zmiennikow
Homik po co ci zad napadzior??
po pierwsze i najwazniejsze nie "Homik", tylko "hoomik". Nie zycze sobie aby nazywano mnie homikiem, gdyz takowym nie jestem. W innym wypadku bedzie obelga za obelge. Rzeklem.
Po drugie, zad napadzior to do strzelania bramek raczej mi potrzebny, nie? Ja jakas nienajmocniejsza grupe mam, zady w zupelnosci na nich wystarczaja... a jak przypadkiem bym awansowal do 7, to i tak 3/4 skladu bede musial wymienic, wiec nie robi mi to roznicy. I tak najbardziej dumny to jestem ze swojej linii pomocy, przy 3-5-2 mam w srodku 3 solid rozgrywajacych + zad/solid skrzydlowych. Jak na razie sprawuja sie bardzo dobrze, najmniej straconych bramek w grupie (na 6 kolejek tylko 4 stracone bramki), a to dlatego, bo zazwyczaj to ja sie dluugo przy pilce utrzymuje, a jak juz przeciwnik napiera, to i tak moja defensywa ich rozpie*dala. Tylko kurcze bramkarza mam ledwie zadowalajacego, ale tak jak juz mowilem - w przypadku awansu i tak z obecnego skladu zostanie moze z 5-6 graczy, reszta pojdzie w pistó.
@hoom
Heh, duma z 3 solidów na pomocy, ja mam 3 fantastów:] Na 7 już znakomitych trzeba miec...
Mój rywal ligowy gra kontrą 4-3-3:]
Do kontry musisz mieć dobrą kondychę, podania i szczęście:] W Polsce tylko Kajet umie grać tą taktyką b. dobrzE:]
@hoom
Heh, duma z 3 solidów na pomocy, ja mam 3 fantastów
oj ssij, i tak mam najlepsza pomoc w grupie ;p
Na 7 już znakomitych trzeba miec...
a fantast nie jest przypadkiem wyzej niz znakomity?
@djkuter
Kornknot też jest znany z dobrej gry kontrą :).
fantast jest wyzej od znakomitego, ale bez excellentów daleko nie zajedziesz:]
Czy nowe drużyny dodawane są dopiero w nowym sezonie? Dziś zrobiłem konto, czekam w kolejce(aktualnie jest 15 oczekujących). Z tego co wyczytałem na stronie startowej to sezon trwa 16 tygodni, więc to troche dużo czekania ;/
Nie zespoły są przydzielane codziennie.Musisz cierpliwie poczekać coś mi się zdaje że w twoim przypadku będzie to kwestia 3-4 dni.Ja otrzymałem zespół po 14 dniach:D
Malodobry
06-06-2006, 22:52
Jak cos to moja drużyna Malo Dobrzy (1306901) Jak chce ktos mały sparing to pisać pw w HT ...
Nie zespoły są przydzielane codziennie.Musisz cierpliwie poczekać coś mi się zdaje że w twoim przypadku będzie to kwestia 3-4 dni.Ja otrzymałem zespół po 14 dniach:D
No ok, ale sezon już trwa, to znaczy że moja drużyna wbije się w połowie sezonu w jakąś lige czy jak? Nie za bardzo to sobie wyobrażam :P
@przeczytałem w "Regułach Gry" i już wiem jak to się wszystko dzieje :P
Straznik Monopolowego
07-06-2006, 11:57
Dzisiaj w sparze 6-1 do tylu a poziom taktyki solidny a wiec nie wiem czy grac kontra z liderem :/
Gratulacje dla Smetany za zwyciężenie w I edycji Pucharu Tibii. Dziś po przepięknym meczu pokonał moja drużynę, MKS "GKS" Jastrzębie 5-3. Szacunek!
Przegrałem dziś 4-3 z podstawowym skladem Syszuni... szczerze z wyniku jestem zadowolony.Powiem tylko tyle nie wystawia się piłkarzy z podstawowego składu na spary są po to spary aby piłkarze zwykle nie grający zaliczyli trening.Musisz się troche poduczyć bo grając tylko 1 składem daleko nie zajdziesz..Ktoś chętny na spar?
Drużynę(KS Kalarepa) mam od wczoraj, czekałem 1 dzień. Mam jeden problem. Odrazu po zaliczeniu kilku pierwszych zadań(stanąłem na tym w którym trzeba rozegrać mecz, a najbliższy mam dopiero 11 maja) zabrałem się za transfery, zacząłem licytowac kilku graczy, jednak pózniej nie wiedziałem jak sprawdzić jak "idzie" licytacja. Nastepnym razem wpadlem na cwany pomysł aby zapisywać sobie w Notatniku ID licytowanych i pózniej używając wyukiwarki, obserwować licytację, jednak gdy chciałem to zrobić okazało się, że po pokazaniu profilu zawodnika nie było tam informacji o transferach. Halp plx plux plax ;p
@ Iron chetnie zagram sparing z kimś "lepszejszym", ale narazie jestem już umuwiony na mecz z kolega z rl.
Evul Tibian
08-06-2006, 17:02
www.ht-arena.com/kswisla - nowy design.
heeh, ja prowadzę stronkę klubową jako blog:]
http://blog.tenbit.pl/kkkamil <- jak ktoś chce to zapraszam:D
Straznik Monopolowego
11-06-2006, 14:12
3-2 w plecy :) ciesze sie gdyz po komentarzach meczowych bylo widac ze bramkarz mi uratowal dupski od 6-2 przynajmniej ale ten komentarz byl najlepszy!!!!
Zawodnik Olkusz popędził z piłką środkiem pola, Harry Hawthorn wyszedł z bramki i mu stanął. Po prostu stanął
Hmm remis 2:2 dobrze że nie przegrana trzeba się następnym razem bardziej postarać...Powinien wygrać a wyszło jak wyszło i trzeba się cieszyć:dTera spar u mnie z Chilijczykami i rewanż:) Oby zwycięski.
a ja 4-0 do przodu ze zdecydowanie najslabsza druzyna w mojej lidze. To jest TYLKO 4-0, ale coz, wazne ze wygralem i nadal lideruje w tabeli. Tylko kurde jak na zlosc dwaj glowni rywale do awansu tez wygrywaja ;/
4-2 do przodu i kolejny fantasta w druzynie.
Ja wygrałem 4-2 z szóstą drużyną ligi i jest mi smutno, że tak nisko xP
Ja dziś rozegrałem mój pierwszy mecz w Hattrick'u. Wygrałem 2:1 z ostatnią drużyną w tabeli(ja dostałem drużynę która była na 4 miejscu) i jestem zadowolony.
Teraz pytania.
1. Moge już grać innym ustawieniem niż 4-4-2, więc mam zacząć we wszystkich meczach grać nowym ustawieniem, czy narazie tylko na sparingach ?
2.Co jaki czas zmieniać typ treningu i jaką intensywność ustawić??(do tej pory zmieniałem co 2 dni,a intensywność wynosiła 90%)
@up
Intensywność daj 50% i zmieniaj codziennie.
Ja wygrałem 4-0 i lideruję. 7 meczy zwycięskich z rzędu :).
@Fiszbin
Żart :P. Intensywność 100%, liczy się tylko trening który masz ustawiony w piątek około 2 w nocy. Najlepiej ciągnąć tylko jeden przez dłuzszy okres trenując młodych zawodników. Np. kupujesz 4 skrzydłowych 17letnich, 2 grają w lidze, 2 w sparach i masz ustawiony trening dośrodkowań. Po kilku sezonach mogą być z nich nieźli gracze.
"Drużyna gospodarzy wygrała mecz walkowerem, gdyż goście nie byli w stanie znaleźć 9 zawodników zdolnych do gry. Kibice byli zawiedzeni, mimo zwycięstwa. Końcowy wynik spotkania: 5-0. "
Niestety, wygrłąem walkowerem, moi napastnicy nie zdobędą goli i król strzelców coraz dalej... No ale kontuzje i kartki mnie ominęły...
Rascal Alton
11-06-2006, 22:41
Jest ktoś chętny na spara??
Jak coś pisać na gg: 6345236
Albo na pw.
Straznik Monopolowego
12-06-2006, 06:56
Ile ma goli wasz the best strzelec?
Moj ma 5 a jest srodkowym pomocnikiem:P
7 bram i jest to 29-letni boczny skrzydłowy z skutecznością przeciętna i zadowalającym skrzydłowym xD
A u mnie 2 zawodników ma po 4 gole strzelone..
8 bramek strzelonych prze 26 letniego pomocnika specjalizujacego sie w wolnych bezposrednich.
Palek Demon
12-06-2006, 12:01
pograł bym,ale na e-maila nieprzychodzi odpowiedz o rejestracji :(
ma ktoś może jakies " Niepotrzebne " konto niechce mi sie czekac ;p
Może takie pytanie.. Co sądzicie o pierwszej rundzie jak i o całym turniej Hattrick Masters?
HM to dobry pomysł, tylko źle zrealizowany. Wszystkie spotkania w ~5 dni to za dużo by myśleć o obiektywnym przeglądzie najlepszych durżyn. Dużo kupuje mutantów na ten tydzień. No i dostajesz kontuzje i wylatujesz...
Tak nawiasem najlepszy strzelec - 6 bramek, współ lider klasyfikacji strzelców...
Zapraszam na: http://blog.tenbit.pl/kkkamil/244
Napastnik 11 goli, lider strzelców w lidze :).
Straznik Monopolowego
13-06-2006, 22:13
Ile trwa posiadanie czerwonej kartki a ile zoltej?? i za ile zoltych kartek sie lapie czerwona (nie chodzi mi tu o mecz tylko np. jak wjednym meczu dostane zolta kartke a w nastepnym jeszcze zolta to mam czerwona o to chodzi:P)
Shanhaevel
13-06-2006, 23:17
Wygrałem 4-2 na ligowym z 2 miejscem w tabeli i jestem happy. :) Jutro gram spara.
Hmm wygrana w sparu z Los Chamacos 3:0:) Oby ligowy mecz też tak się zakączył:) Pozdro.
a ja sparing przegralem 8-1 :) W lidze wymiatam, ale w calej historii humz0r team jeszcze nie udalo sie wygrac chocby jednego sparingu ;/ A co najgorsze, zawodnik ktory mial byc podstawa mojego ataku kompletnie sobie nie radzi ;/
Sparingi nie są do wygrywania, ale do trenowania.
Cos ty? Sam bym na to nie wpadl. Mimo wszystko milo by bylo, gdyby rezerwowi tez cos w tych sparingach pokazali i przydali sie do czegos innego, niz tylko do wyplacania im pensji...
Straznik Monopolowego
14-06-2006, 13:07
up: ja sobie kupilem caly 2 sklad za 300 tysiecy razem i teraz mam tak ze jak jakis rezerwowy ma lepsza forme od podstawowego do wzucam rerwe do skladu ligowego a wiec u mnie nadaja sie tez do grania ;) czy mogl by mi ktos odpowiedziec na pytanie o kartki
ps: spar 6- 0 do tylu ;p
Hattrick Zasady
Żółte i czerwone kartki
Podczas rozgrywanych meczów zawodnicy mogą dostawać kartki. Tak jak w rzeczywistości, dwie żółte kartki (czerwona) w czasie meczu automatycznie wyrzucają zawodnika z boiska. W takim wypadku zawodnik jest też zawieszony na następny ligowy/pucharowy/barażowy mecz. Także na jeden mecz będą zawieszeni zawodnicy, którzy w trakcie sezonu zebrali trzy żółte kartki. Kartki zdobyte w meczach ligowych, pucharowych i barażowych są liczone łącznie. Jeżeli zawodnik ma dwie żółte kartki z meczów ligowych i właśnie w pucharze zdobył trzecią, jest automatycznie odsuwany od następnego meczu o stawkę (czyli w tym przypadku meczu ligowego lub barażowego).
Można sprawdzić w zakładce "Zawodnicy", ile kartek zdążyli nazbierać zawodnicy przed danym meczem. Jeżeli zawodnik odczekał już ten jeden mecz, jego konto się zeruje. Przy zawodnikach, którzy zdołali już zebrać trzy żółte kartki będzie symbol czerwonej kartki, informujący o zawieszeniu w następnym meczu.
Zawodnicy agresywni (np. "porywczy") będą zbierali więcej kartek niż inni, szczególnie, jeśli przy okazji są "nieuczciwi" i mają słabe doświadczenie.
Zawieszeni zawodnicy po odczekaniu jednego meczu mogą już normalnie grać. Dodatkowo na koniec sezonu wszystkie kartki są anulowane. Żaden zawodnik nie może też być zawieszony (bądź wyzerować konta kartkowego) w meczu towarzyskim.
To ci chyba wystarczy.
Palek Demon
14-06-2006, 22:05
Ile sie czeka na te glupie konto : (
czekam...czekam...czekam...I Nic :-(.A bym sobie w to pograł...Nie ma ktos jakiegos niepotrzebnego konta ? ? ? prV Plx :P
Dobra, jestem 15 w kolejca :) Krótko to potrwa bo wczoraj przydzielono 100+ drużyn.
Jestem zielony, wiem, ale co to jest TSI?? ;)
Palek Demon
15-06-2006, 23:38
Jeszcze na Maila mi nieprzyszła pełna aktywacja jednak chcąc sie zalogowac wyskoczyl taki błąd
: http://img279.imageshack.us/img279/5005/bldnahhht0yn.jpg (http://imageshack.us)
o co co chodzi : (
Może np. z małej litery wpisujesz swój nick, a masz z dużej?
Jeszcze na Maila mi nieprzyszła pełna aktywacja jednak chcąc sie zalogowac wyskoczyl taki błąd
masz skasowane konto, ot co. Zanim ja dostalem druzyne to chyba z 20x mi kasowali konto ;p
Haha pomocnik mi skoczył i ma juz znakomitą kondycję i rozgrywanie ;). No i na dokładkę specjałka techniczny :).
Straznik Monopolowego
16-06-2006, 11:11
dupa!!
przed najwazniejszym meczem w sezonie ( z liderem u mnie) forma mi spadla jak...
A wiec teraz mam troche pytan:
-czy lepiej wystawic zadka napadziora z zad forma czy solid napada z slaba forma
-wystwic go
TSI = 2 320, lat 26, słaby stan formy
Poziom doświadczenia nędzny, przywódca przeciętny
Kondycja: solidny Bramkarz: nędzny
Rozgrywanie: solidny Podania: zadowalający
Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: słaby
Skuteczność: zadowalający St.fragmenty: fatalny
czy go
Ariel Wąchała
TSI = 1 090, lat 24, zadowalający stan formy
Poziom doświadczenia nędzny, przywódca solidny [techniczny]
Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: zadowalający Podania: słaby
Skrzydłowy: kiepski Defensywa: słaby
Skuteczność: zadowalający St.fragmenty: solidny
Ja bym postawil na tego z wyzsza forma
Wiesz co, trudny wybór:] Ae ten drugi jest lepszy bo "Wąchała":]
Straznik Monopolowego
16-06-2006, 15:52
masz skasowane konto, ot co. Zanim ja dostalem druzyne to chyba z 20x mi kasowali konto ;p
mi raz skasowiali :P
ale ten angel (pierwszy) ma lepsza podania a to u rozgrywajacego chyba podstawa?
Palek Demon
16-06-2006, 16:11
Czemu mi skasowali...:/??
@edit Ile mam czasu czekać na te głupie konto-przydzielenie drużyny ? :P
Coś im się nie spodobało w podaniu o drużynę
Skoro uważasz, że to głupie to po co chcesz je miec?
Ja pier**** ! Konto mu chyba usunęli ;( No, ale nic, robię nowe znów czekam :D:D
Wszystkim tym, którym usunęli konto radzę wysłać podanie z jakieś IP, które nigdy nie miało styczności w Hattrickiem. Ja na to wpadłem po miesiącu użeraniu w domu:]
I podczas czekania czytajcie reguły!!!
Ja jeszcze wysłałem z tego IP z którego po raz pierwszy wysłałem, a jak nie wyjdzie to z innego wyślę.
Palek Demon
16-06-2006, 19:09
A ja mam zmienne IP..;p i już czekanie na tą drużynę mnie denerwuje ...
Powiedzcie wreszcie ile mam czekac na te glupie przydzielenie drużyny zawsze widze że kolejka oczekujących to 15 .. ... ....?;p
Jeżeli kolejka to 15 osób, a wczoraj przydzielono 3 drużyny to chyba łatwo wywnioskować, że masz jakieś 3-4 dni ;)
Palek Demon
16-06-2006, 19:24
:p Tak o ile znowu mi nieskasują konta ^^
gram w to 1 raz (jescze niegrałem nieiałem drużyny) ale zapowiada sie ciekawie widze że wiele możliwości :)
tylko głupio że na druzyne trzeba czekać tyle czasu :P
@Edit
Już 2 raz skasowali mi konto zaledwie po 6h :\ co ma na to wpływ?? bo chcialbym pograc...-.-
Jupi 11 tys. widzów i jestem powyżej zera :D. Już nie zejdę poniżej do końca sezonu :D.
12 880 widzów. Około 360 k zysków. Super jest ten "apdejt" z ilością widzów.
Shanhaevel
18-06-2006, 12:37
Pokłon przed moją ślepotą. Nie zmieniłem bramkarza ze sparingu. Teraz gra słaby, a mógł grać zadek. Kuffa, geniusz jestem! -.-
EDIT:
Na razie 1-0. Dla mnie! :D
Do przerwy 4-0. Posiadanie 90% i będzie jeszcze więcej :D. Oby tylko strzelił Sajak, bo jest liderem strzelców...
PS. Ja mam przeciętnego bramkarza i nie narzekam :D. Ale na 7 ligę kupię jakiegoś lepszego, za milion (chyba solidek jest tyle wart).
a ja kurde nie wiem czy nie odpuscic sobie 7 ligi... musialbym 3/4 skladu wymienic, a aktualnie wciaz jestem na minusie... dodatkowa kasa za awans itd. nadal byla by za mala ;/ No nic, pozyjemy, zobaczymy, ale cienko to widze... nie mam zamiaru awansowac tylko po to, zeby dostawac masowy wpier*ol ;]
Straznik Monopolowego
18-06-2006, 14:00
co za beznadziejny dzien hattrikowy ...;(
-mialo przyjsc minimum 10 000tys widzow a przyszlo 6000...
-pilkarza ktory mial pujsc za 300 tys sprzedalem za 200 tys
-przegralem mecz 3:0 u mnie a na wyjezdziw bylo 3:2 :/
-kibice mi sie wscieliki zrobili ...
Przeciez 7 liga jest niewiele mocniejsza :). Jak teraz wygrywasz to w większości się spokojnie utrzymasz.
U mnie wynik się nie zmienił, mimo 5 okazji :/. Ale grałem PiC...
8-1. Jak narazie bilans bramkowy wygląda tak: 43-16 ; P Niestety cały czas strata 4 pkt do lidera, 1 pkt do vice.
Czerwona kartka i 3:1 do tyłu:( szkoda.Kto chętny na spar jak coś to dać propozycje spara a ja przyjme team:Bio$@WO
3:0, utrzymana pozycja vice lidera i spokojnie sie zapatruje na przyszlosc;]
8-0 do przodu... a ja sie balem PiC grac... w ogole na swoje zaczynam wychodzic - wszyscy zawodnicy wyleczyli juz kontuzje, kibice "szaleja z radosci" a i to niedlugo wzrosnie, juz tylko 25k na minusie, pozycja lidera utrzymana... aby do sierpnia (?) ;)
Shanhaevel
18-06-2006, 14:37
Jak remisować, to wysoko! 4-4 przy słabym bramkarzu. :)
hoom
Zależy od ligi do jakiej trafisz... Możesz i z wzmocnieniami spasc jak trafisz do mocnej
u mnie 2 z rzędu walkower... No i muszę się pochwalić - fantastyk napadzior za 2,9 mln!!! Tylko, że jestem -60 tys. w finansach:]
Fuck, znowu trenowany pomocnik złapał kontuzję :/. Dopiero teraz zauwazyłem.
Straznik Monopolowego
19-06-2006, 00:09
Chcialbym dostac rade;p
Mianowicie chodzi o trenera czy jak mam dlugu 180tys (dojdzie jakies 100 tys bo jestem w trakcie sprzedawania solid napadziora) to czy kupowac trenera za 300tys ? zadka gdyz mam slabego i nic nie daje:| ale boje sie bankruta gdyz w 2 pierwszych mojich meczach przychodzilo 2tys widzow a w next dwoch 6-7tys a wiec nie wiem czy nie zbankrutuje:/
Ja bym poczekał do końca sezonu, o ile dostaniesz jakieś premie.
Wkurzają mnie kibice, 8 wygranych ligowych meczy z rzędu i nastrój tylko 'szaleją z radości' :/. Mam nadzieję, że dojdę do wyższego w tym sezonie...
Palek Demon
19-06-2006, 13:57
Co mam zrobić zaby moj konto niezostało po raz piąty skasowane :\ ??
stosowac sie do instrukcji;]
Straznik Monopolowego
19-06-2006, 14:25
pisza ci w emeilu co zrobiles zle a wiec przeczytaj i sie do tego zastosuj
ps ja mialem zly kod pocztowy:P
Palek Demon
19-06-2006, 19:24
Przychodzi mi pierwszy E-mail a drugiegi sie niedoczekam bo po 2-3 dniach nieda sie zalogowac dawałem już wcześcniej ss co sie dzieje i hoomik mi pisał wy zresztą tez ze jak robie cos zle to mi kasują konto :\...Wszystkie dane mam wypełnione raczej poprawnie kod nazwa to pochodzi od mojej miejscowości...
'raczej poprawnie' - no właśnie ma być poprawnie, a nie 'raczej'
kto zagra spara? zglaszac sie w hattricku
Dream Angel
20-06-2006, 10:09
14 miejsce w oczekiwaniu na teama ;(
Pozdro
Aniołek (choć nie taki święty :evul: )
a tak btw: kto przekroczyl wartosc 30 gwiazdek w meczu?
u mnie max 25.5 ;/
btw, fakinszit ;]
znowu ktos mi sprzatnal sprzed nosa fajnego juniora... ale niestety, moje finanse jeszcze nie pozwalaja mi wydac ponad 200k na jednego zawodnika ;/
Ja i to daaawno, w tą niedzielę kolejny rekord - 34,0* :] Celujemy w 35...
Ja mialem równe 30 gwiazdek w ostatnim meczu. Liczę, że w następnej kolejce będę miał więcej i przekroczę tą trzydziestkę xD
Ja i to daaawno, w tą niedzielę kolejny rekord - 34,0* :] Celujemy w 35...
Spoko, w VII lidze tez tak bede mial;) Zapraszam na moja stronke: http://www.ht-arena.com/snowwballteam
Straznik Monopolowego
20-06-2006, 14:18
Ja mialem 28 w ostanim meczu ligowym (przegranym 3:0)
Tak na marginesie...
KUPUJCIE MOJEGO SWIETNEGO GRACZA SOLID NAPAD SOLID FRAGMENTY TYLKO 29 LAT (lol!) name:Mário Meneses
Człowieku z czym do ludzi??? Solidów to miałem na ataku to miałem w 8 lidze:]
Jak już mówimy o stronkach klubowych to -> http://blog.tenbit.pl/kkkamil
No dobra. W takim razie też dam adres.
Świeża notka xD
http://www.scwolves.blox.pl
Mój rekord to 28,5 gwiazdki :D. Ale umiem z moich "asów" wycisnąć wiele ;).
a ja sobie przed chwila kupilem juniora z solidna defensywa ;] 112k mnie kosztowal, ale jak go podtrenuje do znakomitej defensywy, to w nast. sezonie wyciagne za niego duuzo wiecej \o/ ;]
Nei opłaca się sprzedawać po jednym skoku skilla. Robiłęm to przez ajkiś czas i wychodziłem na malutki plus, podciągnij go do fantasta to masz milion pewny.
A ja sobie aktywowalem na okres probny supportera.
Na razie wyglada to ciekawie. Sie zobaczy jak bedzie za 10 dni i moze zainwestuje te kaske.
A tak btw: ktos moze zrobic mi logo klubowe:D
um, no wlasnie, co konkretnie daje supporter? Bo tez mialem zamiar na 3 miechy wykupic, ale tak w ciemno to troche szkoda mi gotowki.
Hmm.
1. Mam mozliwosc przydzielania numerow dla zawodnikow.
2. Moge przeniesc konkretnego zawodnika do galerii chwaly.
3. Mam smieszny bajerek w postaci flag krajow z ktorymi gralem w sparingach
4. Moge sobie dodac logo klubowe.
5. Mam dostep do roznego rodzaju statystyk (IMO b. fajne)
6. Moge pisac wlasne ogloszenia na stronie klubowej jak i na stronie ligowej (tam gdzie jest tabela)
7. Moge zmienic nazwe klubu kibica.
8. Moge edytowac stroje: podstawowy i rezerwowy.
9. W treningu mam dostep do opcji, ktora pokazuje kto na jakim skilu mi awansowal.
Przez 10 dni mozesz testowac supportera, jak potem nie zaplacis, tracisz tylko supportera bez zadnych konsekwencji.
Dream Angel
21-06-2006, 11:27
Chyba coś jest z przydzielaniem teamów nie tak ;s
Wczoraj byłem 14 w kolejce teraz 15 co jest??
Straznik Monopolowego
21-06-2006, 12:07
jak aktywowac suppa?
Zeby aktywować wchodzicie do sklepu i kupujecie Supka... jak nie zapłacicie to po 10 dniach go tracicie i tyle.
Jeszcze jeden bajer to stadion :). Zauwazcie ze jak ktoś ma supka i wejdziecie na jego stadion to jest opcja "widok stadionu" czy jakoś tak. Otóz gdy ma się supka mozna sobie samemu stworzyć stadion :). We flashu macie elementy, jak budynki, trybuny, zadaszenie, ustalacie kolory i wstawiacie. Imo świetne.
A możesz dokądniej, bo dochodzę do stronki z zapłata...
Straznik Monopolowego
21-06-2006, 13:27
ile tak razy mozna aktywowac za free na 10 dni?? i czy napewno zadnych konsekwenscji?
A możesz dokądniej, bo dochodzę do stronki z zapłata...
robisz wszystko normalnie tak, jakbys kupowal supportera, ja w miejscu gdzie trzeba bylo podac nazwe banku/jakies nr konta itp. podalem jakies fikcyjne dane, teraz bawie sie w budowanie stadionu ;] Fajna sprawa, moze po wakacjach kupie na 3 miechy jak kasa bedzie.
ile tak razy mozna aktywowac za free na 10 dni?? i czy napewno zadnych konsekwenscji?
Tylko raz - jak juz nastepny raz zamowisz supportera zanim ci go aktywuja musi na niego wplynac kasa.
I nie - na bank nie ma zadnych konsekwencji. Tak napisalu w FAQu.
Cholera, albo ja jestem tępy, albo nie wiem...
PRzechodzę 2 kroki i dochodzę do 3 z informacjami, pisze tylko "Print"...i co mam zrobic...
relog i sup bedzie aktywny.
Straznik Monopolowego
21-06-2006, 15:50
podoba mi sie ten supp :)
juz rozdalem numery teraz sprawdzam rozwoj pilkarza
ps hoom jak rozbudowac stadion? i jak walnac ogloszenie prasowe?
Hehe, mi po raz drugi konto zniszczyli :/ Ale zrobiłem nowe i teraz tylko czekam ;)
Straznik Monopolowego
23-06-2006, 09:06
Wlasnie wychodza plus suppa ;d bo wrescie sie dowiedzialem kto na co awansowal (wczesniej jakos nie mialem do tgo glowy :P) no i forma nie zrobila sie taka zla jak to mialo miesiac temu :]
EDIT: a o to moje staty dobrze by bylo zeby kazdy podal swoje :)
TSI na piłkarza (średnio): 687
TSI całego składu: 17 180
Średnia wieku: 23
Aktualna forma (średnio): przeciętny
Doświadczenie (średnio): nędzny
Liczba piłkarzy (bez trenera): 25
Liczba narodowości: 10
Supek na forme nie wpływa, a do awansów przydają się programy jak HO, HCP czy HAM. Śmiesznie jest to, że supka mam już ponad 2 tygodnie :D. Właściwie dziś mija 3 tydzień.
[email protected] Aktywacja zamówienia - OrderID 952756 (2/2) 2006-06-02
@up
Takie rzeczy masz w programikach-asystentach menadżera...
Śr. TSI: 1630
Cał. TSI: 40 770
Śr. pensja: 4235 zł
Cał. pensje: 105 888 zł
Śr. forma: 5,3
Śr. doświadczenie: 2,1
Śr. wiek: 23,8 lat
Straznik Monopolowego
23-06-2006, 12:43
oczywiscie ze nie wplywa ja tylko mowie ze zawodnikom ladnie forma do gory poszla :] a ty zaplaciles za suppa czy nie??
EDIT: z kad wziasc te programy
Jakbym zapłacił to bym się nie cieszył :D.
EDIT: z kad wziasc te programy
chlopie, mamy XXI wiek, jak ty przezyles do tej pory bez umiejetnosci korzystania z google?
anyway:
TSI na piłkarza (średnio): 743
TSI całego składu: 15 600
Średnia wieku: 24
Aktualna forma (średnio): przeciętny
Liczba piłkarzy (bez trenera): 21
Liczba narodowości: 8
TSI na piłkarza (średnio): 1 264
TSI całego składu: 21 490
Średnia wieku: 26
Aktualna forma (średnio): TAJNE
Doświadczenie (średnio): kiepski
Liczba piłkarzy (bez trenera): 17
Liczba narodowości: 9
TSI na piłkarza (średnio): 1 213
TSI całego składu: 23 040
Średnia wieku: 22
Aktualna forma (średnio): zadowalający
Liczba piłkarzy (bez trenera): 19
Liczba narodowości: 12
Hattrick->Społecznośc->Programy
Straznik Monopolowego
23-06-2006, 20:23
hoom:owned
up:ty
Jak myslicie wystawic zad napadziora z zad forma czy solid napada z przecietna forma?
Zależy od boków i charakteru, ale w ciemno stawiam na solida:]
to ja od siebie dorzuce cos, co moze sie przydac
Skill Calculator (http://www.avsoftware.org/hattrick/index.php) dla juniorow.
hoom:owned
up:ty
Jak myslicie wystawic zad napadziora z zad forma czy solid napada z przecietna
forma?
Zad napadzior z zad forma. Zagra tak samo jak solid z przecietna;]
Straznik Monopolowego
24-06-2006, 12:22
zadek jest techniczny a jutro bedzie slonecznie na stadionie w ktorym gram do tego ma zad podania
a solid ma all do dupy
No jak tak to wystaw zada, niech spokie im zady!
Osobiscie zaczalem kilka dni temu, jestem prawie zielony w tym. Jak narazie przegrałem pierwszy ligowy mecz 5:2, w trakcie którego mój jeden z najlepszych obrońcow doznał 2+ kontuzji. Następnie wygrałem sparing 5:0 wystawiając co gorszych na murawe nie ryzykując kontuzji, a teraz jest 80 minuta mojego drugiego meczu ligowego, jak narazie wygrywam 5:2 i jest ciekawie.
Rozegrane mecze: 2 (3 trwa)
Miejsce w lidze: 4
Spoko, kolejna wygrana, 6-0 :D. 9 zwycięstwo z rzędu i 2 gole mojego najlepszego napastnika, który zmierza po koronę króla strzelców.
5-3. To chyba już piąta wygrana z rzędu. Za tydzień ostatni mecz z serii łatwych. Ostatnie 4 tygodnie sezonu będą kluczowe, gdyż gram z liderem i wiceliderem. Najważniejsze jest to, że gram z nimi u siebie. U siebie jestem jak narazie odniosłem 5 zwycięstw na 5 meczy i strzeliłem 37 bramek przy 5 straconych ; )
Straznik Monopolowego
25-06-2006, 14:08
wygrana 2-1!!!!
od 3 meczy przegrywalem wreszcie czas na wygrana :D ale... moj lewy obronca zlapal red kartke i tak na next mecz mi sie nie przyda :) w kazdym razie nie jest zle bo 1 mecz z ta druzyna przegralem 1-0
dj:tak jak powiedziales tak bylo skopal im zady i strzelil gola :P
tak na marginesie 2 rezerwowych strzelilo gola :]
awans z 4 na 3 miejsce za tydzien mecz o wiceliderstwo w lidze :]
Mikhalov
25-06-2006, 14:08
wygrana 4-1!!! :) i awans z 4 na 3 miejsce :)
Wygrana 5-0, mecz na 31.5 gwiazdki i hattrick najlepszego strzelca, ktory ma juz w tym sezonie 12 bramek i przewodzi w klasyfikacji strzelcow:)
Shanhaevel
25-06-2006, 14:39
Arfghhhhh... Przegrałem 4-0... Muszę się bardziej postarać.
Wygrana 6:0:) za tydzien mecz z liderem moża uda mi się doprowadzić do małej sensacji zobaczymy:)
Straznik Monopolowego
25-06-2006, 15:07
zobaczylem mecz dj i... czyzby 6 liga?:P
6:0 do przodu, 27 gwiazdek ;/ +1 dla napastnika. Generalnie niezle, ale moglo byc lepiej. Wazne, ze nowe nabytki sa faktycznymi wzmocnieniami, a forma druzyny wciaz rosnie. Zobaczymy jeszcze jak bedzie z tym awansem ;]
No właśnie. Jeśli chodzi o gwiazdki ; ) 31 gwiazdek : ) Poprawa o 1 gwiazdke z porownaniem do ostatniego spotkania.
6-5 (!) z Liderem! Pieknie zagrał mój najlepszy wychowanek, ustrzeliwszy hat-ticka! 2 miejsce, ale jakoś nie ciągnie mnie do 6 ligi (większość moich kumpli, wygrywających w cuglach ligi, turla się w dołach tabeli...
34*, niestety mój kandydat na Króla Strzelców zagrał jak patałąch i nie strzelił gola.
Zakupilem sobie dodatkowe wsparcie: moze grac zarowno w ataku jak i w obronie. Powazne wzmocnienie, na bank bedzie sporym zagrozeniem dla lidera i Wolves:)
Ja mam dylemata... awansować do 6 ligi, by okupować dol tabeli, czy zostać jeszcze na sezon w 7 i wzmocnić się.
Ja bym się zastanowił czy więcej zarobie gdy zostanę w lidze, czy moze przy awansie (więcej kibiców). Ale pewnie lepiej zostać po ostatnich zmianach, gdzie nastawienie fanów ma duzy wpływ na frekwencję podczas meczy.
Ja mam dylemata... awansować do 6 ligi, by okupować dol tabeli, czy zostać jeszcze na sezon w 7 i wzmocnić się.
Jasne, ze awansowac. Wieksze wplywy od sponsorow, od kibicow i do tego jeszczle lepsza frajda z gry. Pozatym pamietaj, ze teraz mozesz awansowac, a w nastepnym sezonie okazja moze sie nie powtorzyc.
Wpływy od sponsorów nie są znów takie wielkie. Zależy do jakiej ligi trafię, bo po prostu nie chcę z hukiem wracać do 7 ligi...
@up wg mnie powinienes sie troche zastanowic :D moj rl qmpel awansowal do 6 ligi ( w 7 jezdzil z kolesiami jak chcial) a teraz jest na ostatnim miejscu w tabeli i ma az 0 pkt:o wiec sadze ze trzeba sie z tym wstrzymywac
PzdrB)
Matek:
Jak patrzę na TSI i cenę tego nowego zawodnika, którego kupiłeś to zaczynam się coraz bardziej bać. Z Crveną jestem pewny, że wygram ale jeśli chodzi o mecz z Tobą zaczynam sądzić, że już nie mam szans. Chociaż mecz na swoim stadionie robi swoje i do naszego spotkania zostały jeszcze ponad 3 tygodnie.
Straznik Monopolowego
28-06-2006, 23:43
za ile mniej wiecej chodza solidy obroncy? bo na tlu to sa rozne ceny (dzisiaj widzialem nawet za 500 tys) bo zyskalem troszke kaski (kupilem napadziora za 48 tys i sprzedalem za 124 tys:D) i chce sie wzmocnic przed meczem o wice liderstwo
matek pochwal sie zakupem :P
CHolera wyjadę za niedługo akurat jak będą mecze z największymi rywalami. Oby była jakaś kafeja :/.
Solidni obrońcy? Nawet mi nie przypominaj, to najgorszy interes w moim życiu... Kupowałem za ~200 tyś <taka cena była wtedy>, a potem sprzeda łem za ~100 tys... A teraz cena będzie od 150 do 200 tysiaków...
ja swojego solidnego juniora kupilem jakies 2 tyg temu za 112 tys.
Ja dopiero założyłem konto :D Aktualnie czekam na danie mi drużyny ;)
EDIT: nie jest tak źle jestem 15 w kolejce w Polsce, a wczoraj przydzielono 616 drużyn ;)
matek pochwal sie zakupem :P
Zdradze tylko drugi atrybut: solidny napadzior. Ceche wiodaca, czyli defensywe, ma jeszcze wyzsza. I zastanawiam sie wlasnie gdzie go wystawic, czy w ataku - bo w tej chwili ma najlepsze predyspozycje ze wszystkich moich napadziorow, czy wzmocnic slabiutka defensywe;?
Matek: Ustaw go na rezerwie! Tak będzie najlepiej, mówię Ci! <drży ze strachu>
Matek: Ustaw go na rezerwie! Tak będzie najlepiej, mówię Ci! <drży ze strachu>
A nie lepiej zwolnić? Szybciej i bez kosztów...
Jak będziesz miał lepszą pomoc to pakuj w atak, jak gorszą to w obronę.
Straznik Monopolowego
29-06-2006, 22:47
A ja czekam na mecz i jak dobrze pujdzie z kibicami to sobie kupie zad trenra :)
Narazie staram sie upolowac solid obronce za jakies 50k
@up
Dostaniesz jakiegoś łamagę z żałosną kondychą i daremnymi podaniami, lepiej kupić drożej a lepszy efekt mieć...
Jak on nie ma zad/solid trenera to jego zakup powinien mieć największy priorytet. Jeśli kosztem zawodnika ma nie nabyć trenera to będzie złe posunięcie.
Wiadomo, zad treneiro to PODSTAWA, tylko powiedziałe,m, co dostanie za 50 tysiaków...
Straznik Monopolowego
01-07-2006, 00:42
Co sadzicie o treningu "ogólnym" czy on naprawde tak mocno poprawia forme czy 17 latkom co 3 tygodnie moze cos da?
Down: nie chce podwarzac twojej wiarygodnosci ale czy ty wiesz o czy mowisz?
Wiślaczek
01-07-2006, 00:53
Nie dawaj treningu ogolnego.Nic ci nie da,a jeszcze stracisz 3 tyg treningi.
Trenuj swoich mlodzikow, a olej trenig ogolny.
Ale on ma racje
Af. Nie używaj treningu ogólnego, bo on kompletnie nic nie daje. Ja trenowałem cały sezon i nic mi to nie dało prócz tego, że zająłem trzecie miejsce w VIII lidze -_-
Wiślaczek
01-07-2006, 12:39
Co sadzicie o treningu "ogólnym" czy on naprawde tak mocno poprawia forme czy 17 latkom co 3 tygodnie moze cos da?
MOge Cie zapewnic ze wiem o czym mowie :>
W hattricka gram juz ponad pol roku i wiem jakich bledow nie popelniac.
Straznik Monopolowego
01-07-2006, 13:09
Dobra nie mam wiecej pytanc ;P
zdziwilo mnie tylko ze skoro tak sie znasz na hattricku i jestes uzytkownikiem forum to dlaczego dopiero teraz zaczynasz komentowac ten temat :p
anyway dzieki :)
Wkońcu dostałem drużynę i zaczynam zabawę z grą ;) Moja drużyna jest na ostatnim miejscu w IX.685 lidze ze stratą 7 punktów do następnego miejsca :D
Moja drużyna to Lubelskie Dołki ;) jeśli ktoś chce rozegrać sparing to bardzo chętnie skorzystam, bo musze jakoś zobaczyć jak moja drużyna się spisuje, a jutro mecz ligowy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.