Pokaż pełną wersje : Hattrick
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
Kupilem fantastyka bramkarz, kolejne wzmocnienie;)
Nasz temat ma 1k postów. Ale jaja...
ile dales za bramkarza?
Kupilem fantastyka bramkarz, kolejne wzmocnienie;)
Nasz temat ma 1k postów. Ale jaja...
:)) Szkoda ze najczęściej piszą te same osoby ale widać że pomału graczy przybywa a to cieszy:P
@ hoom
1 920 000 zł
Dstatnio jade na zasadzie: sprzedam to kupuję. I kasy ni ma:) Na nowy sezon wydałem już 8 mln na graczy i 1,5 mln na stadion. Starczy. Narazie znaczy się. Nie wiem skąd mam tyle kasy.
@ Iron
I zaczynamy tworzyć wielką, kochającą się hattrickową rodzinkę.
Straznik Monopolowego
26-11-2006, 20:58
@ hoom
DNa nowy sezon wydałem już 8 mln na graczy i 1,5 mln na stadion. Starczy. Narazie znaczy się. Nie wiem skąd mam tyle kasy.
@ Iron
I zaczynamy tworzyć wielką, kochającą się hattrickową rodzinkę.
To cos ty nakupowal na taka sume?
To prawda ze prawie caly czas pisza tu te same osoby ale czy napewno to jest takie zle?
Rozpisalismy sie :P
Ja?
Hmmm...
Tak:
- jeden blysk pomoc 3,3 mln
- drugi blysk pomoc 3 mln
- bramkasz fantasta - 2 mln
A kogo masz na avku, Strażnik?
I myślę nad fantasta obrońca czyli 1-1,5 mln...
Straznik Monopolowego
26-11-2006, 21:12
Beyonce ale mysle nad zmiana ;)
przyjrzalem sie dokladniej druzynom z mojej ligi, i jednak z pewnym optymizmem zaczynam patrzec na najblizszy sezon ;) Jak juz mowilem, z jedna z druzyn min. 4 pkt, w dodatku z VI ligi spadl do mnie bot ( \o/ ), takze przy odrobinie farta 10 pkt bedzie. Raz czy dwa sie motsnie, takze mysle ze 12 pkt do utrzymania mi styknie, i ze nie powinno byc problemu z ich zdobyciem. No, to hoom jest zadowolony ;]
Beyonce? Brzyyyyyydal;)
Wiecie co, jak isę w tym sezonie nie utrzymam to chyba skoncze z HT. Bo taki skłąd co ja mam to normalnie na Ekstraklase
Straznik Monopolowego
26-11-2006, 22:01
Jaka taktyka jest najlepsza na MOCNA obrone?
Prawa obrona: zadowalający (maks.)
Środek obrony: znakomity (wysoki)
Lewa obrona: zadowalający (wysoki)
W 8 lidze ;d niezly jest co ? ;P
Co gorsza gram z nim 1 mecz a jak zgubie jakies ptk to moge sie praktycznie pozegnac z awansem w tym sezonie raz z nim przegralem i 3 miejsce :/
Jak ci sie Beyonce nie podoba to ja niewiem czego ty od zycia oczekujesz:P
E tam mi tam nie trza patrzeć na jakąś Beyonce wiem że może dziwny jestem ale Ani nie zamieniłbym na rzadną inną:P Do mnie dołączyły 3 druzyny jeszcze ich nie analizowałem ale mam nadzieję,że dobrze będzie pozdro:P
Ludvviczek
26-11-2006, 23:17
Do mnie spadl gosc co trenuje bramkarzy i dlatego maja po 13tys i 5tys TSI a reszta zawodnikow do ogrania B) B) B) a razem ze mna wskoczyl do VIII ligi bot wiec spokojnie:D;) pozostale 5 zespolow sa dosc rowne ale tylko z 2 powinienem miec problem wiec trzymajcie za mnie kciuki:)
@Strażnik
Na mocną obronę musisz sobie zrobić jeden niezły atak i tam się przebić. Ale jeżeli masz słabiutki atak to będzie ciężko. Domyślam się, że tej koleś ma tylko dobrą obronę, więc zagraj ofensywnie.
@ Ludvviczek
Nie ma dobrych bramkarzy - jeden pomiędzy znakomitym a fantasta, a drugi fantasta lub ols... (zalezy od formy
Ludvviczek
27-11-2006, 23:02
Spokojnie dam mu rade:D mam 3 znakomitych napastnikow a w polowie sezonu bede juz fantastyczni wiec jest OK:] :] :] dam rade:D a tak przy okazji gram tez w inna gre moze komus przypadnie do gusty jak wejdziecie w ten link i sie zalogujecie bede mial z tego jakies korzysci:) nie jest to skomplikowana gierka ale nawet wciaga:) ( ja gram Galami:p )
http://www.travian3.pl/?uc=pl1_45734
i gdzie tu sprawiedliwosc :((
06.12.2006 (Puchar): Pidrzama Rangers - FC Zurki
Pidrzama Rangers
Liga: Miejsce 8. w VII.209
Ranking krajowy: 18856
FC Zurki
Liga: Miejsce 8. w VI.629
Ranking krajowy: 11533
Ja ledwo awansowalem do VII ligi gdzie bede mial klopot z utrzymaniem a on awansowal do VI ligi ... moze jakies male podpowiedzi xD? gra kontra a moze cos innego?
Colo_2006
29-11-2006, 15:55
i gdzie tu sprawiedliwosc :((
06.12.2006 (Puchar): Pidrzama Rangers - FC Zurki
Pidrzama Rangers
Liga: Miejsce 8. w VII.209
Ranking krajowy: 18856
FC Zurki
Liga: Miejsce 8. w VI.629
Ranking krajowy: 11533
Ja ledwo awansowalem do VII ligi gdzie bede mial klopot z utrzymaniem a on awansowal do VI ligi ... moze jakies male podpowiedzi xD? gra kontra a moze cos innego?
Puchar Polski to nie sąd .
Przeanalizuj jego mecze jak gra najczesciej :)
Taka sprawiedlowość - najlepszy gra z najgorrzym i tak dalej
Szczerze odpuść sobie to raczej. Nie masz zbytnio szans nawet kiedy on PiC'nie...
Straznik Monopolowego
29-11-2006, 16:05
Zajebiscie... moj glowny rozgrywajacy dostal kose na poczatku meczu i nara na 4 tygodnie a ze mu zaraz stuknie 28lat to jak bedzie juz zdrowy w polowie sezonu to bede happy
Co do rywala pucharowego 3 sezon z rzedu spadkowicz z 6 ligi :p
Pomoc: nędzny (maks.)
Prawa obrona: przeciętny (min.)
Środek obrony: przeciętny (wysoki)
Lewa obrona: przeciętny (min.)
Prawy atak: przeciętny (niski)
Środkowy atak: słaby (min.)
Lewy atak: kiepski (maks.)
to jego staty z ostatniego meczu a wiec przymotsuje i mysle ze do 2 rundy wejde
po co mots? liga niewazna?
Straznik Monopolowego
29-11-2006, 17:38
No niby liga najwazniejsza... A co mi tam zagram normalne spotkanie : P
Gustavo Paternoster (47652989)
Lat 30, przeciętny stan formy, zdrowy
Jest przyjemny, zrównoważony i uczciwy
Poziom doświadczenia zadowalający, przywódca kiepski.
Specjalność: techniczny
Narodowość: Argentina
Wskaźnik TSI: 700
Pensja: 2 976 zł/tydzień w tym premia 20%
Właściciel: Fc Chelmianka
Kartek: 2
Kontuzje: zdrowy
Kondycja: solidny Bramkarz: nędzny
Rozgrywanie: zadowalający Podania: przeciętny
Skrzydłowy: kiepski Defensywa: zadowalający
Skuteczność: przeciętny St.fragmenty: słaby
To jest moje zastepstwo za rogrywajacego
Jak to jest z tymi asystentami ? max 9 czy max 9 z trenerami bramkarzy?
max 10 lacznie
ja mam 9 asystentow i 1 trener bramkarzy dla formy.
O czym mowisz, mlody czlowieku?
dobry dzien dzisiaj, jeden juniorek skoczyl na solidnego skrzydlowego, drugi na znakomitego ;) W dodatku ten ze znakomitym skrzydlowym ma znakomita forme... szkoda ze dopiero teraz ;P
Ami prawie cały skłąd skoczył
Kondycha to jest to:)
A mi prawie cały skłąd skoczył
Kondycha to jest to:)
tak btw, jaka jest maksymalna wartosc skilla juniora prosto ze szkolki?
Straznik Monopolowego
01-12-2006, 16:39
Up:Zart,prowokacja?
U mnie dzisiaj jak na 2 z rzedu trening kondycyjny to nawet niezle (chyba specjalisci zaczynaja dawac efekty ;)) tylko ze ht nie bylo juz takie litosciwe... forma pospadala glebokiej rezerwie a kazdy z rogrywajacych stracil co nieco
Teraz tylko czekac do srody na puchar :)
tak btw, jaka jest maksymalna wartosc skilla juniora prosto ze szkolki?
zawodnik z pola - znakomity (może b7yć znakomity w skillach;p)
bramkarz - solidny
Ja sobie też trenowałem kondycję. Forma drastycznie nie pospadała, to jest to: 9 asystentów trenera i trener solidny ; )
Colo_2006
04-12-2006, 15:38
Czesc ,
Jak wiecie wystartowała kampania na Selekcjonera Reprezentacji U 20 Polski , jezli moglibyscie to porsze o oddawanie łosów na MysticWarrior7 on zapewni Polsce awans na bank.
Szczerze jeszcze nie oglądałem wątków wyborczych, ale jeśliby był taki selekcjoner, który nie zakwalifikowałby się do mistrzostw świata to polscy gracze chyba go zjedli. Mamy taki potencjał, tylko znaleźć kluby do treningu i mądrze ustawiać skład. Mam nadzijeę, że kiedys znów zdobędziemy nedal U-20, bo na seniorski trzeba bedzie poczekać, bo mamy wymianę w reprze.
Tak ogólnie to co to za Mystic?
Colo_2006
04-12-2006, 17:39
Mystic kiedys grał pod innym nickiem doszedł do 2 lii teraz znowu gra ale ma team w 9 lidze , Zna sie na rzeczy , nie wiem dlaczemu niechce starego nicku powiedziec . To moj tata xD Ale warto dac mu głos .
Straznik Monopolowego
04-12-2006, 18:22
Czy ty myslisz ze ktos zaglosuje na 9 ligowa druzyne??Nawet gdybysmy wszyscy z forum zaglosowali na ten team to i tak by chyba nie wystarczylo.
I promowanie ojca w taki sposob... ehhh
Colo_2006
04-12-2006, 18:31
Czy ty myslisz ze ktos zaglosuje na 9 ligowa druzyne??Nawet gdybysmy wszyscy z forum zaglosowali na ten team to i tak by chyba nie wystarczylo.
I promowanie ojca w taki sposob... ehhh
Nie liczy się liga ale dośw. i nie musisz na niego głosowac ale ja bym widział Ciebie , Montika , Hooma i innych na tym stanowisku :)
Nie liczy się liga ale dośw. i nie musisz na niego głosowac ale ja bym widział Ciebie , Montika , Hooma i innych na tym stanowisku :)
Jak już się podlizujesz, to rób to dyskretnie:P
Straznik Monopolowego
04-12-2006, 21:29
1.Zaglosuje
2.Maly jest tego sens ale zaglosuje
3.Ja nie mowie czy liczy sie liga czy doswiadczenie ale kto bedzie wiedzial czy on ma druzyne w 2 lidze czy poprostu klepie wala?
4.To by byla porazka jak by ktos z nas zasiadl na fotelu selekcjonera xD
Colo_2006
04-12-2006, 22:38
Co ty gadasz :) Zawsze cosbyscie zdziałali nie tak jak obecny selekcjoner :)
Ja kiedyś kandydowałem, miałęm chyba z 5 głosów:) To było w 2004 roku jak miałem jeszcze stary team... hjehje
Ja głosuję na tego, który mi się spodoba;]
Colo_2006
05-12-2006, 16:47
Kuter chcesz moje nagie foty xD - żart xD
Pamietaj że twoj głos może przesądzic :)
#########
Powodze nia w Pucharze Polski !
Głosuję na aswalt'a. Z tego powodu co on kandyduje - alternatywa dla innych.
Colo_2006 - wnioskuję, że jesteś płci męskiej, w której (na szczęście) nie kocham się.
Humm.. Pomyślę jeszcze na kogo zagłosować.
No a jutro PP. Kurczę, na VI-ligowca trafiłem. Stawiam jutro wszystko na pomoc, skrzydłowi polecenie 'do środka', napastnicy defensywni, na skrzydłach ustawieni zawodnicy, którzy mają solid-znak rozgrywanie. Może dam rade...
Powodzenia życzę!
A tam PP sobie odpuszczam... w niedziele gram z beniaminkiem tak jak ja i nie wiem czy grac normalne spotkanie, a moze zMOST'owac czy jakos tak :P podpowiedz jakas plz xD
Zwycięstwo! 4-2 z VI-ligowcem! Osiągnąłem pomoc przeciętną (maks.) bez mots'a ; ) No cóż.. Teraz gram z 4 drużyną V ligi ; |
Straznik Monopolowego
06-12-2006, 15:23
Wygrana 2-0 :D Teraz czas na 4 ligowac i pic :D
4-0 w plecy xD nie jest zle ;] sadzilem ze rozniesie mnie mocniej :P ten sezon bedzie naprawde ciezki :P
kurwa rotfl ;] Zagralem PiC i... wygralem 1-0 po dogrywce ;D Przeciwnik mial obrone duuuuuzo lepsza niz moj atak, a jednak ;D No co za zajebisty dzien - wygralem bilet na mecz Turow - Prokom, wygralem mecz w HT - mimo ze nie powinienem, nauczyciele sie wyjatkowo do mnie dzis nie przy*******ali... najlepszy dzien od daawna ;]
4-0 Do przodu 2 runda wita:P Zagrałem nawet dobrze cieszę się z awansu:)
Teraz 1 meczyk i zobaczymy jak to wyjdzie.
1-0 z VIII ligowcem...
Nie spodziewałem, że tak nieźle zagra. Ładnie umie grać kontrą, na szczęście się udało. Teraz czas na Vi ligowca. Czyli szansa na 3 runde:)
PS. Monte - jakich Ty masz innerów (blyski?)
1-0 z VIII ligowcem...
Nie spodziewałem, że tak nieźle zagra. Ładnie umie grać kontrą, na szczęście się udało. Teraz czas na Vi ligowca. Czyli szansa na 3 runde:)
PS. Monte - jakich Ty masz innerów (blyski?)
Innerzy? Co to? :S Chodzi o skrzydłowych z poleceniem 'na skrzydło'?
inner - środkowy pomocnik:)
Skrzydłowy nie może mieć polecienia 'na skrzydło' bo tam juz jest;)
Oczywiście chodziło mi o polecenie 'do środka' ; )
Hm.. Środkowi pomocnicy - 2x znakomity, 1x fantastyczny + środkowy obrońca z znakomitym rozgrywaniem i przeciętną defensywą ; ) Jak pakować w pomoc to ostro ; )
i wyciągasz przeciętny poziom pomocy:)
Ja mam 2x blysk i 1 olśniewający i mam słaby:) <ale forma jak po wi zycie w Auschwitz>
Gram mecz sezonu i co slysze xD Graj na pic xD
ustawienie 5-3-2
boczni obroncy defensywni, 2 ofensywnych skrzydlowych, 2 napastnikow an skrzydlo, srodkowy obronca defensywny
strategia Gra z kontry xD
czyz nie jestem szalony xD?? no cos tak mi doradzil znajomy co juz w to troszke gra i dodal na koniec do odwarznych swiat nalezy
zobaczymy co z tego wyjdzie xD a co wy o tym sadzicie
@down
ojoj zawsze gralem 4-4-2 nie bawilem sie w jakies ustawienia xD teraz zaczyna probowac :p jestem taki nup xD
Straznik Monopolowego
08-12-2006, 17:01
Gram mecz sezonu i co slysze xD Graj na pic xD
ustawienie 5-3-2
boczni obroncy defensywni, 2 ofensywnych skrzydlowych, 2 napastnikow an skrzydlo, srodkowy obronca defensywny
strategia Gra z kontry xD
czyz nie jestem szalony xD?? no cos tak mi doradzil znajomy co juz w to troszke gra i dodal na koniec do odwarznych swiat nalezy
zobaczymy co z tego wyjdzie xD a co wy o tym sadzicie
Cholera nie
W PP przegrana 2:0 z 7 ligowcem, obydwa gole stracone w ostatnich 5 minutach ;/. Zagrał on 5-3-2
Taktyka:Gra z kontry
Poziom taktyki: fantastyczny
Pomoc: fatalny (maks.)
Prawa obrona: solidny (wysoki)
Środek obrony: fantastyczny (niski)
Lewa obrona: znakomity (niski)
Colo_2006
09-12-2006, 16:19
Jutro 1 mecze ligowe , powodzenia :)
Ludvviczek
09-12-2006, 19:28
Bedzie dobrze, gram z nowym graczem wiec bedzie pic, dzisiaj tez sprzedalem swojego znakomitego juniora za 582 tys. wiec mam na drobne wydatki:D:D kupilem juz 2 nowych juniorow a na 3 czekam do poniedzialku;) nie ma co szales :P zycze powodzenia jutro wszystkim jak to mowia "jaki pierwszy mecz w sezonie taki caly sezon":D:] :p :p :p
Colo_2006
09-12-2006, 22:59
Bedzie dobrze, gram z nowym graczem wiec bedzie pic, dzisiaj tez sprzedalem swojego znakomitego juniora za 582 tys. wiec mam na drobne wydatki:D:D kupilem juz 2 nowych juniorow a na 3 czekam do poniedzialku;) nie ma co szales :P zycze powodzenia jutro wszystkim jak to mowia "jaki pierwszy mecz w sezonie taki caly sezon":D:] :p :p :p
Nie lekcewaz przeciwnika , bo moze ci dokopac :)
Ale masz racje "jaki pierwszy mecz w sezonie taki caly sezon":D
Pierwszy mecz w sezonie będzie spacerkiem ; ) Liczę na jakieś hat-tricki. W środę znowu puchar z V-ligowcem. Mam nadzieję, że na poważnie powalczę o awans.
No a za 50 minut juniorek. Jaki pierwszy przedmeczowy junior taka cała reszta juniorów w sezonie xD Powodzenia!
Straznik Monopolowego
10-12-2006, 00:14
Nic ciekawego nie wylosowalem :(
Ja wylosowałem jakiegoś żałosnego 19-latka z zadowalającymi podaniami. Mam nadzieje, że za tydzień będzie lepiej ; )
Od dawna nic nie losowałem, skusiliście mnie. Niepotrzebnie ;/
Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: nędzny Podania: nędzny
Skrzydłowy: fatalny Defensywa: nędzny
Skuteczność: fatalny St.fragmenty: fatalny
Jesteś pewien, że chcesz zwolnić tego zawodnika? Tej decyzji nie można cofnąć!
Tak, zwolnij go!
ps Monte, dziwny ten nowy avatar ;p
Juniora niezłego miałeś, trzeba było go sobie zostawić do podawania piłek i noszenia wody. Morale by podniósł xD
Avatar dziwny? Nie, no co Ty. To jest dzieło Leonarda Da Vinci a dokładniej to jest reprodukcja jego dzieła. W paincie robione by me z włączoną opcją 'im szybciej tym lepiej'.
Colo_2006
10-12-2006, 10:23
Patrzcie co dzis wylosowałem :)
Albert Długiński (143966757)
Lat 22, zadowalający stan formy, zdrowy
Jest kontrowersyjny, z charakterem i uczciwy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca nędzny.
Narodowość: Polska
Wskaźnik TSI: 3 240
Pensja: 10 480 zł/tydzień
Właściciel: Magic Master Team
Kartek: 0
Kondycja: nędzny Bramkarz: solidny
Rozgrywanie: fatalny Podania: fatalny
Skrzydłowy: fatalny Defensywa: fatalny
Skuteczność: fatalny St.fragmenty: nędzny
mam jednego na sell jak ktos chetny niech napisze
hm, cos sie forum jebie... no nic.
Jak to dobrze ze gwiad(k)i nie graja ;) Mimo ze mialem 3,5 gwiazdki mniej niz rywal, wygralem swoj pierwszy ligowy mecz 3:2, mimo ze prowadzilem juz 3:0 ;/... no, ale dobre i to. Za tydzien mecz z botem, takze 6 pkt bedzie. Niby dopiero pierwsza kolejka, ale zaczynam wierzyc w utrzymanie ;]
A btw, jeszcze tylko Inter pojedzie Empoli i kilkadziesiat pln w kieszeni ;]
Świetny początek sezonu. Remis 1:1 ;/ Wprawdzie grałem z jedną z drużyn która walczy w tym sezonie o Awans, ale liczyłem na wygraną. Popatrzcie na statystyki po meczowe:
KS Kalarepa - to ja
Poziom formacji i ocena graczy
Postawa: Normalne spotkanie
Taktyka: Atak środkiem
Poziom taktyki: zadowalający
Pomoc: kiepski (wysoki)
Prawa obrona: kiepski (maks.)
Środek obrony: kiepski (wysoki)
Lewa obrona: kiepski (wysoki)
Prawy atak: nędzny (wysoki)
Środkowy atak: kiepski (maks.)
Lewy atak: nędzny (niski)
XXX
Postawa: ---
Taktyka: normalny
Poziom taktyki: ---
Pomoc: nędzny (maks.)
Prawa obrona: kiepski (min.)
Środek obrony: słaby (min.)
Lewa obrona: kiepski (wysoki)
Prawy atak: przeciętny (wysoki)
Środkowy atak: nędzny (maks.)
Lewy atak: przeciętny (niski)
nie mam pojęcia dlaczego tylko remis.
Wygrana 4-1 na wyjeździe. Postąpiłem pochopnie i przez to było gorąco. Miałem pomoc słabą niską a mój rywal słabą min. Odpatrzył ode mnie taktykę jaką grałem pucharze, dzięki czemu miał taką wysoką pomoc. Ja się tego w ogóle nie spodziewałem, dlatego zagrałem słabszym ustawieniem. Uff. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło.
Ludvviczek
10-12-2006, 16:53
@Fiszbin nie przejmuj sie tak bywa czasami miales o caly 1 poziom lepsza pomoc tylko ze Twoj kiepski atak nie mogl sie przedrzec przez jego slaba obrone ale fakt powinienes wygrac nom ale bugi i pech czasami tak jest... ja dzisiaj pech przy losowaniu juniora fakt ze "gra glowa" ale oprocz solidnej kondycji niczym mnie nie powalil wiec --> out ... mecz za to spokojnie na picu 7:0 i odrazu morale, pewnosc siebie, kibice i sponsorzy wszystko to poszlo w gore:D:D :D :p :p :p zadnej kontuzji co najwazniejsze tylko 1 kartka zolta wiec niedziele udana... powodzenia zycze:D:p :p
@ Ludvviczek
Do tej pory, zawsze gdy miałem pomoc o prawie cały poziom lepszą, mimo gorszych wyników w obronie i ataku bezproblemowo wygrywałem. No cóż widocznie miałem pecha.
0-3 na inaugurację 2 sezonu w VI lidze. Nie jest różowo, moim zdaniem bedzie trudniej się utrzymać niż ostatnio...
Straznik Monopolowego
10-12-2006, 20:17
Ja wygralem 3-1 :) ale jak zobaczylem mecz lidera to zwatpilem w wyjscie z ligi :(
Colo_2006
11-12-2006, 06:41
Moze to nie lider jest mocny tylko jego przeciwnik był słaby ^^
Dawno nie pisałem ^^
Wreszcie awansowałem do VIII ligi.
Pierwszy mecz nawet, nawet 7-0 dla mnie, ale to był outsider. Mam nadzieje na zajęcie miejsca 1-3.
GL!
Ghost Nieudany
11-12-2006, 17:32
2:1 wygrane, co prawda z jednym z dopiero co awansowanych, ale trzy punkty są.
Jak zwykle, gole od pomocy, nie z ataku, blah.
Colo_2006
12-12-2006, 21:51
Sprzedaje zawodnikow wartych kupienia , jak ktos chce niech looknie na Magic Master Team xD
Straznik Monopolowego
13-12-2006, 13:12
7-1 w plecy :)
Fc Chelmianka
Postawa: Gra na luzie
Taktyka: Gra z kontry
Poziom taktyki: słaby
Pomoc: fatalny (maks.)
Prawa obrona: słaby (niski)
Lewa obrona: nędzny (niski)
Prawy atak: przeciętny (maks.)
Środkowy atak: kiepski (min.)
Ubojnia Kogut
Postawa: ---
Taktyka: normalny
Poziom taktyki: ---
Pomoc: zadowalający (min.)
Prawa obrona: przeciętny (maks.)
Środek obrony: przeciętny (min.)
Lewa obrona: kiepski (niski)
Prawy atak: słaby (niski)
Środkowy atak: znakomity (niski)
Lewy atak: kiepski (niski)
Dzieki mojej doskonalej taktyce strzelilem nawet bramke !
Ech. Porażka z V-ligowcem 6-0. On miał pomoc solidną niską a ja zadowalającą niską ; | No cóż. Tak bywa. Teraz muszę skupić się tylko i wyłącznie na lidze ; )
2-4 w plecy, mimo prowadzenia 2-0 :< No, ale niezle i tak, najglebsze rezerwy wystawilem, i PiC gralem ;] Ale wazne jest to, ze:
Morale drużyny: zadowoleni
:]
Fuck, przegrałęm 3 runde PP w karnych 4-5 i jeszcze 2 kontuzje. FUCK!
Colo_2006
13-12-2006, 18:44
Fuck, przegrałęm 3 runde PP w karnych 4-5 i jeszcze 2 kontuzje. FUCK!
Moge ci cos sprzedac xD
Wiesz, skosił mi na tydzien mlodego excella na skrzydlo co trenie, i zadka co trenie tez na 2 tydnie.... No to 7 lekarzy w ruch poszlo...
Cześć
Mam klub!
Czekałem 1 dzień nazwa: Legia Nowy Tomyśl
Liga: 1-sze miejsce w VIII.1931 8o
wygrana na wyjezdzie 1-6, ino z botem. 2 miejsce w tabeli jak do tej pory, za tydzien przy odrobinie szczescia tez powinienem wygrac, w najgorszym wypadku remis (gram u siebie, morale wysokie, pomoc na tym samym poziomie, reszta statsow tez w miare wyrownana). Czyzbym zapewnil sobie utrzymanie jeszcze przed runda rewanzowa? ;]
Straznik Monopolowego
17-12-2006, 13:22
0-1 Eric Melon (22)
0-2 Bob Napoli (36)
0-3 Bob Napoli (38)
0-4 Ariel Wąchała (43)
0-5 Bob Napoli (63)
0-6 Bob Napoli (72)
0-7 Clive Sheffield (73)
0-8 Jorge Souto (73)
0-9 Bob Napoli (76)
No prosze a kuter mowil ze tak przeplacilem za niego : D
I teraz najlepsze! Koles ktory byl pewniakiem do awansu zgubil dzisiaj 2ptk : DDDDDDDD
I to z konkurentem do degradacji : D
Morale drużyny: zadowoleni
Kur... 2-2... A prowadziłem po I połowie 2-0...
Colo_2006
17-12-2006, 14:03
Wygrana 4 - 0 z liderem , Finanse : - 869 000 ( - 968 320 ) i co klepa ;/
Wygrana 3-1 z beniaminkiem ;(. PIC'owałem i zdziwiłem się bo dość mocno osłabiło to moją pomoc, mianowicie z kiepski (wysoki) na nędzny (maks.). Grali ci sami zawodnicy, z tym że dzisiaj byli w lepszej formie oO. Za tydzień mecz z liderem, smutna prawda jest taka, że jeżeli przegram to praktycznie już tracę szanse na awans.
Mikhalov
17-12-2006, 16:03
przegrana 3-1 :P ale tak sie spodziewałem. Fiszbin my w tej samej lidze jesteśmy o ile sie nie myle :)
@up
VIII.1024 ? Mój team to KS Kalarepa.
Mikhalov
17-12-2006, 16:53
to jakis mega przypadek chyba bo to nie ta liga :D zobacz VIII.1505 na drużyne GORLAND
Ghost Nieudany
17-12-2006, 17:22
5-1 w dupę z drugim miejscem, następny mecz ze spadem tabeli, więc może się uda odrobić trzy punkty.
Ludvviczek
17-12-2006, 17:58
3:2 niestyty w plecy ale spodziewalem sie przegranej ale remis wygladalby lepiej:/ B) rekordowa ilosc gwiazdek 29 ;) :)
Wygrana 4-1 z liderem xP Dziwne, że tak nisko. Miałem pomoc przeciętna min. posiadanie piłki 96% w drugiej połowie a tak nisko. Ech. Co to się dzieje.
Jestem na 1 miejscu razem z Crvena Zvezda Kopisk i nie zamierzam oddać tego prowadzenia do końca sezonu.
Wygrana 4-1 zajmuje 2 miejsce przegrywam bilansem.Hmm za tydzien mecz sezonu mam nadzieje że żle nie będzie
7-1. Szkoda ze z botem, ale nic. Liczy sie kazdy pkt =P
http://img343.imageshack.us/img343/1122/huhukj5.jpg (http://imageshack.us)
:0
@Up
I co się cieszysz? Z takim KK to na żaden wyjazd się nie wybierzesz:). A cyferka, jak cyferka...
Colo_2006
18-12-2006, 22:03
Fiszbin mamy podobna sytuacje finansową
http://i7.photobucket.com/albums/y286/Ishineon/ff.jpg
Kto jest fajny?
Niestety VIII liga już piąty sezon... Mam nadzieję, że to już ostatni.
a ja szukam jakiegos porzadnego innera do kupienia, macie moze? ;]
Straznik Monopolowego
19-12-2006, 20:10
http://i7.photobucket.com/albums/y286/Ishineon/ff.jpg
Kto jest fajny?
Niestety VIII liga już piąty sezon... Mam nadzieję, że to już ostatni.
hmm skoro masz tyle kasy to kuo sobie jakis rozgrywajacych i wyjazd do 7 ligi ; D
a ja szukam jakiegos porzadnego innera do kupienia, macie moze? ;]
Mogę sprzedać znakomitego lub olśniewajacego z 4+ kontuzji:). 2 błyski mamy, za chocapic ich nie oddamy!
@Straznik - za to nie masz dwoch fantastów, co najwyzej fantas i znakomity lub jakiś ols...
Mogę sprzedać znakomitego lub olśniewajacego z 4+ kontuzji:). 2 błyski mamy, za chocapic ich nie oddamy!
za ile kazdy?
Colo_2006
19-12-2006, 22:16
kto zechce mnie uratowac bo mam kiepska sytuacje finansową
hmm skoro masz tyle kasy to kuo sobie jakis rozgrywajacych i wyjazd do 7 ligi ; D
Sory. Deklasuje w mojej lidze w tym sezonie wszystkich o conajmniej 2 poziomy w pomocy... Ostatnio miałem pomoc przeciętną. Wygrałem 2 pierwsze mecze tylko 4-1, gdyż zastosowałem głupią taktykę. Już wiem, że najlepszą taktyka na outsiderów to 3-5-2. Wszyscy ofensywa, napastnicy 'na skrzydło'. Przy optymalnej formie mam pomoc przeciętną, prawy i lewy atak - znakomity - fantastyczny i 8 brameczek conajmniej wbite rywalowi : )
Pozdrawiam.
za ile kazdy?
znakomitego mogę za 500 tys... a olśneiwajacego nie sprzedam bo mi się nie opłaca tracić miliona ze względu na kontuzję...
carlos_pl
20-12-2006, 16:28
Co robić gdy zbliza sie bankructwo :?/
Colo_2006
20-12-2006, 17:25
to co ja , trenowac zawodnikow i sprzedawac ale zaden ziomek niechce kupic . ;( ;( ;( ;( ;(
Ludvviczek
22-12-2006, 12:03
Wchodze dzisiaj na Hattrick Coatch Professional, patrze wyniki treningu i zobaczylem wyrok dla swojej druzyny, nie dosc ze najlepszemy pomocnikowi spadla forma juz do kiepskiej:/ to jeszcze zaden z trenowanych napastnikow nie raczyl podniesc swojej umiejetnosci:/ ...masakra:( a na dodatek najtrudniejszy mecz w lidze i mam nadzieje ze ugram chociaz remis:(
Colo_2006
24-12-2006, 11:43
Finanse
Gotówka: -987 427 zł (-1 134 174) zł
Kto jest Hojny xD sprzedaje bramkarza ^^
17 ligowa wygrana z rzedu ;] Tym razem 3-1, ale ciezko bylo, bo przeciwnik gral z kontry... skonczylo sie to jedna kontuzja +3 dla mojego najlepszego skrzydlowego +lekka kontuzja dla rozgrywajacego... sax, za tydzien gram z najmocniejsza druzyna ligi, tez gra z kontry, pol skladu mi polamie ;/ Trzeba bedzie PiCnac i wystawic rezerwy, po co ryzykowac kontuzje w meczu ktory i tak przegram? ;] A, no i za tydzien pierwszy milion na plusie ;d
No i znowu wdupane:)
1-3 nie jest aż takie złe, choć ostatnio mój rywal nie grał za dobrze...
Straznik Monopolowego
24-12-2006, 14:09
6-1 do przodu z jednym z konurentow do awansu :) za 2 tygodnie najwazniejszy mecz z spadkowiczem ktory ostro gra z kontry a wiec moze byc ciezko
Hattrikowcy!
Jako iz zbilzaja sie swieta to zycze wam samych wygranych w ht nie bede wam zyczyl zdrowia itp. bo wkoncu to temat o owej grze.Do zobaczenia w ekstraklasie! ;)
Wygrana 2:1 z ówczesnym liderem, teraz jestem 2 w lidze, przegrywam bilansem bramek. Aż do 12 kolejki gram teraz same łatwe mecze. Awans jest w zasięgu ręki.
Colo_2006
24-12-2006, 14:13
Wy sie radujecie a w moim obozie rozpacz choc wygralem i mam 2 miejsce w lidze ;/
Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia
Wygrana w meczu sezonu 3:1 na razie 1 miejsce i zobaczymy co dalej:)
Merry Christmas:) dołączam się do życzeń wyżej napisanych:)
Pozdro.
12 zwycięstwo ligowe z rzędu ; ) Gładko 3-0 a się bardzo obawiałem.
Pierwszy raz w mojej karierze zajmuje 1st miejsce w lidze ; O o 2 pkt vice lidera wyprzedzam. W bramkach 11-2 : ) Noo. Oby ten sezon był dla mnie udany! Wesołych Świąt!
Ghost Nieudany
24-12-2006, 23:27
Mać, zarąbisty sposób na piłkarskie uczczenie Wigilii - znowu 1:5 w dupsko. Ze spadem tabeli.
Następny z pierwszym miejscem, bosz, jak mi się uda wejść do środka tabeli, to będzie nieziemsko.
Sullivan
24-12-2006, 23:40
Ja na początku nie wiedziałem co i jak robić, robie byle co, a tu przyjeżdza kuzynek śmieje się ze mnie, patrzymy a tu mam 1 miejsce w 8lidze jakiejś tam :confused:
Nazwa drużyny: HOLY_SQD (same wygranye :P )
Jak ktoś chce może się ze mną umówić na sparing :p
A może pomożecie mi coś, w ostatnim sezonie walczyłem o 3 miejsce, zająłem 4 miejsce w ósmej lidze, a teraz kupiłem 2 zaowdników i całkowita odmiana - przedostatnie miejsce w lidze, ale prawie wygrałem jeden mecz. Pomóżcie co zrobić - moja drużyna nazywa się Gangsters Wola Mieczysławska United i zobaczcie sobie jak sie spisuje. Pomóżcie w wyjściu z dołka
Przegrana 4-3 w ostatniej minucie strzelili mi bramke, a marzylem o remisie =p. Spadek z 1 miejsca na 3. Ale teraz przynajmniej spokjne mecze.
Colo_2006
29-12-2006, 12:13
Ja tam i wyniki sie nie boje , bardziej o kase ,, mam bardzo duzy minus xD ;(
Nic z tego k**** nie rozumiem. Po raz kolejny PIC strasznie obniżył mi pomoc i w efekcie zremisowałem ze outsiderem 2:2. Spadek na 3 miejsce w tabeli 1pkt starty do drugiego miejsca 2 pkt starty do lidera. Po nieciekawym początku sezonu czas zabrać się do roboty.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU
@up
A co chciałeś? PiC zaniża pomoc, i to o dużo nie wiedziałeś? Dlatego stosuje się go wtedy, kiedy ma sie wygraną na 100%, przegraną na 100% lub chce się podłożyć.
PS. Wygrałem wreszcie! MotS:)
otrzymalem wpierdol 0-5 ;] Ale to z druzyna ktora pewnikiem komplet wygranych zanotuje, wiec ujmy mi to nie przynosi, zwlaszcza ze i tak PiCnalem :p 3 miejsce, 3 pkt straty do 2 pierwszych miejsc, 3 pkt przewagi nad miejscem 4. W zasadzie to mam druzyne, ktora jest w stanie powalczyc o awans do VI ligi - ale nichuja nie chce, najprosciej mowiac - nie stac mnie na to ;] Wole przeczekac jeden sezon w VII, zarobic troche na juniorach, wzmocnic sie, a potem odstawic pure ownage ;]
Ghost Nieudany
31-12-2006, 14:36
W prezencie na koniec roku, Hattrick podarował mi kontuzjowany środek pomocy, przegraną 2:3 i spadek na siódme miejsce. :-D
Straznik Monopolowego
31-12-2006, 14:53
Wygrana 6-2 i jak narazie ide pewnie po zwycistwo w lidze nastepny mecz to bedzie hit sezonu bo gram z najwiekszym konkurentem do awansu a ze on gra z kontry to walne motsa i zabije go pomoca (tak mi sie bynajmniej zdaje ;p)
Colo_2006
31-12-2006, 15:55
Niedośc ze przgralem 4 -0 , to jescze to :
Finanse
Gotówka: -1 028 334 zł (-1 122 489) zł
Wygrana 2-1. Pierwsze punkty. Oczywiscie MOTS. 3 podstawowych zawodników kontuzjowanych. Nadal 7 miejsce. Zapowiada się ciekawie. Za tydzien PiC, a za 2 i 3 tygodnie mecze z druzyną na ostatnim i na 5 miejscu. Jeśli dobrze pójdzie powinienem zdobyć komplet. Wreszcie wyszedłem z minusa. A było z czego. -milion miałem.
Małe podsumowanie. Ot co.
@up
A co chciałeś? PiC zaniża pomoc, i to o dużo nie wiedziałeś? Dlatego stosuje się go wtedy, kiedy ma sie wygraną na 100%, przegraną na 100% lub chce się podłożyć.
PS. Wygrałem wreszcie! MotS:)
Grałem z drużyną która została przejęta niecały miesiąc temu dotychczas mieli pomoc w granicach fatalny(maks). Byłem po MoTS'ie więc była to idealna okazja do poprawienia morali. Szkoda tylko, że straciłem 2 pkt. ;/
btw. Kup pan Marczeka (http://www88.hattrick.org/Common/playerDetails.asp?playerID=118420131)
Ha. 4 zwycięstwo z rzędu w tym sezonie. 13 zwycięstwo ligowe z rzędu.
6-2. Hattrick napastnika ; )
1st place. 12 pkt. Bramki: 17-4
Dziś pomoc: przeciętna (wysoka) ; )
Szczęśliwego Nowego Roku!
motyl1993
02-01-2007, 19:09
Jak tam hattrickowi koledzy:D ?
Ja po 4 kolejkach, zajmuje 2 miejsce w IX lidze.
Ostatni mecz z byłym liderem i zwycięstwo 3:2, końcówka nerwowa bo przy stanie 3:1 w 85 min. strzelili kontaktową, ale dotrzymales ;).
Teraz łatwy z pozoru mecz z przed ostatnią drużyną ligi (1 pkt po 4 kolejkach), więc powinny być 3 pkt ;).
PS.
Kasa u mnie jakies -500'000 ;( zaczynam się powoli bać, chociaż raczej będzie OK.
Pozdrawiam
Colo_2006
02-01-2007, 20:26
@UP
Ja mam - 1 000 000 i zyje
Ludvviczek
03-01-2007, 18:55
Dzisiaj sparing z V ligowcem wygrany 4:2 ale widac ze gral glebokimi rezerwami:P wynik cieszy ale zlapalem 3 kontuzje : +2, +2, plaster :/ ale spokojnie wyzdrowieja:):D dobrze ze zaden z trenowanej pozycji:P:D ufff...:D
45. minuta: Wynik do przerwy: 0-0. Czterdzieści pięć minut spotkania było zdominowane przez Kalarepa, z imponującymi 93 procentami posiadania piłki.
Gram z 7 drużyną w lidze, 93% posiadania od 25~ minuty oni grają w 10. Łot de fak is goin on?
druga porazka pod rzad ;/ Tym razem 3-2, ale to i tak zadziwiajaco nisko, bo dla mojej druzyny byl to najslabszy mecz od baaardzo dawna (ledwie 28*). 3 miejsce mimo wszystko utrzymane, ale teraz bedzie juz tylko lepiej ;] A nowy napastnik strzelil 2 bramki, mimo kiepskiej formy i 1,5 gwiazdki. W ogole wszyscy plejerzy maja u mnie kryzys z forma, szkoda ;/
Ghost Nieudany
07-01-2007, 12:27
FC Nabuchany Azor - Górnik M-ce (Trwa od 45 minut) 1 - 0
45. minuta: Drużyna Górnik dyktowała warunki na murawie, z 52 procentami posiadania piłki.
BOOOSZ
Może uda się zremisować albo wygrać 2:1. Mam nadzieję, że po powrocie moich dwóch kluczowych zawodników ze szpitala będzie lepiej i nareszcie przebuduję skład w jakiś sensowny sposób.
Bogu dzięki, remis. Dzięki za pomocnika, Fiszbin. Co nie przeszkadza w tym, że mam z głowy obrońcę na cztery tygodnie. Ja pierdzielę, zmiana ustawienia to już konieczność.
Wynik do przerwy: 6-0. Drużyna Roda dyktowała warunki na murawie, z 77 procentami posiadania piłki.
Chyba nie przegram, co ? :-) Szoda tylko ze skosili mi najlepszego rozgrywajacego, z zaraz po tym bocznego obronce.
Shein Silvershadow
07-01-2007, 12:55
45. minuta: Do przerwy 1-1. Drużyna Jastrzębie(Czarne Jastrzębie) dyktowała warunki na murawie, z 67 procentami posiadania piłki.
Zagrałem sobie PiCa, bo za tydzień będę grać z jak na razie najgroźniejszym rywalem. Grając osłabionym składem mam nadzieję, że przynajmniej zremisuję, chociaż i tak powinienem zachować pierwsze miejsce w tabeli. Mam nadzieję.
I znowu wynik mało adekwatny do oceny pomeczowej. Wygrana 2:0, tylko.
Ja:
Pomoc: słaby (min.)
Prawa obrona: kiepski (niski)
Środek obrony: kiepski (niski)
Lewa obrona: kiepski (niski)
Prawy atak: kiepski (maks.)
Środkowy atak: kiepski (min.)
Lewy atak: nędzny (min.)
Przeciwnik:
Pomoc: fatalny (niski)
Prawa obrona: słaby (niski)
Środek obrony: przeciętny (niski)
Lewa obrona: słaby (wysoki)
Prawy atak: nędzny (maks.)
Środkowy atak: nędzny (min.)
3-1 zwycięstwo. Piąte zwycięstwo z rzędu w tym sezonie. Czternaste zwycięstwo ligowe z rzędu ogółem ; ) Niestety czerwona kartka dla znakomitego rozgrywającego z defensywy ; P i kontuzja fantastycznego skrzydłowego.
Za tydzień mecz z wiceliderem. Mam nadzieję, że wygram i będę miał 5 pkt przewagi ; ) Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Straznik Monopolowego
07-01-2007, 13:54
Wygrana 3-2 z najwiekszym konkurentem do awansu :)
5 ptk przewagi nad 2 miejscemPomoc: słaby (wysoki)
Pomoc: słaby (wysoki)
Prawa obrona: kiepski (maks.)
Lewa obrona: kiepski (maks.)
Prawy atak: przeciętny (maks.)
Środkowy atak: słaby (niski)
Lewy atak: zadowalający (min.)
Najlepszy mecz w dotychczasowej karieze ht 34*
Jezeli nie zrobie zadnej wtopy to powinienem awansowac :)
Szkolka juz soldina ale dzisiejszy juniorek do piachu :<
Colo_2006
07-01-2007, 16:22
Wygrana 3 - 0 z beniaminkiem :) 18.5 * , moj przeciwnik mial 20 * i porzegral :)
Moj napastnik 2 miejsce w najlepszych strzelcach i brakuje mu 2 do lidera :) ( Samuli Tiermas 5 )
Finanse
Gotówka: -1 037 565 zł (-966 710) zł
Sponsorzy: zadowoleni
Klub kibica: 432 fanów
Fani: zachwyceni
Wygrana 6-0 ,2 miejsce w tabeli zrobiła się nam ciekawa liga jeśli ktoś chce sobie zobaczyć to VIII.1922 zapraszam:) Za tydzień powinienem wygrać a jak będzie to się okaże.Powodzenia w nowym tygodniu :P
Shein Silvershadow
08-01-2007, 08:58
A jednak wygrałem. Za tydzień znowu będzie PiC, bo gram z drużyną z ostatniego szczebla tabeli(hm, coś mi się pomyliło, myślałem, że gram z drugą:P) a za dwa tygodnie i za trzy gram z tą samą, dość silną(jak na moją ligę) drużyną. A ligę mam dość dobrą, według Alltid 42. spośród wszystkich dziewiątych:p
http://alltid.org/league/130805
Straznik Monopolowego
12-01-2007, 15:26
Dzisiaj mi wskoczyl jeden 18 latek na soldine rozgrywanie :)
A mi na znakomitego skrzydlowego ;] (tez 18latek)
Straznik Monopolowego
14-01-2007, 02:16
2 tydzien soldina szkolka i juniorek nawet,nawet
Paweł Ziemian (147659579)
Lat 19, zadowalający stan formy, zdrowy
Jest przyjemny, z charakterem i nieuczciwy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca słaby.
Specjalność: gra głową
Wskaźnik TSI: 810
Pensja: 2 720 zł/tydzień
Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: solidny Podania: kiepski
Skrzydłowy: kiepski Defensywa: przeciętny
Skuteczność: kiepski St.fragmenty: nędzny
Hehe, dawno to nie zaglądałem :P
VIII liga i 1 miejsca póki co, początek nie był wymarzony, ale się podniosłem :P
Mam nadzieję, że wreszcie wszyscy wyjdą z tych VIII lig...heh
HEHE wygrana 3-1, 3 miejsce w lidze ze strata 1 pkt do drugiego. Tylko znowu bramki strzelal obronca (2) i rozgrywajacy (1) ;/ Cos ci napastnicy nie maja u mnie lekkiego zycia ;/
Straznik Monopolowego
14-01-2007, 14:47
8-0 do przodu przy picu 1 miejsce w lidze utrzymane.
Glowny napadzior dostal czerwona kartke
6-2 z wiceliderem. 5 pkt przewagi nad drugim miejscem, 8 pkt przewagi nad trzecim miejscem.
6 wygrana z rzędu w tym sezonie. 9 wygrana z rzędu ligowa ; ) Sponsorzy dają już 220k tygodniowo i szaleją z radości ; )
Wygrana 5-0 ,1 miejsce w tabeli oby tak dalej.. Jeszcze -200k nadrobię i będę szczęśliwy, powodzenia wszystkim w next tygodniu.
Ghost Nieudany
14-01-2007, 18:51
4:3 wygrana (w praktyce derby). No i dobrze, może będzie miejsce w pierwszej trójce - póki co, środek tabeli i dalsza męczarnia z kontuzjami i budżetem (acz spodziewam się dobrych zastrzyków keszu w tym tygodniu i może jednak nie wyląduję poniżej zera).
Wygrana 4:0. Wreszcie jakiś konkretny wynik. Awans na 2 miejsce w lidze 1 pkt straty do lidera.
Za tydzien na pewno przegrana, więc na pólmetku rozgrywek 6 punktów - podwojenie tego dorobku powinno pozwolić na utrzyamnie się. No, ale n ie za ma co się wzmocnić...
Witam. Z pół roku nie grałem przez liceum :). Dziś z ciekawości patrzyłem i mam 2 miejsce w lidze :D. Wracam do gry ;).
Colo_2006
15-01-2007, 21:15
Ja przegrana 7-0 na PICu z liderem i - 1 000 000 ( - 973 000 ) kto moze pomoc xD .
Czy Hattrick Manager to dobry program mozna mu ufac :)
No to koniec pierwszej rundy... hm... dzis remis 1-1, ale w sumie to i tak niezle, biorac pod uwage to ze rywal mial
Pomoc: kiepski (min.)
a ja
Pomoc: nędzny (niski)
ale zal troche jest, bo mialem 3,5 gwiazdki wiecej, mialem lepsza obrone i lepszy atak ;/ Podejrzewam ze gdyby nie kontuzja srodkowego to udaloby sie dowiezc 0-1 do konca, bo bramke stracilem dopiero w 77' ;/ No nic, za tydzien rewanz u siebie, moze do tego czasu kupie sobie jakiegos innera... a tymczasem nadal 3 miejsce, 1pkt przewagi nad miejscem 4, 7 przewagi nad spadkowiczami. Jestem dobrej mysli jesli chodzi o utrzymanie. Bilans po pierwszej rundzie - 4 wygrane, 1 remis, 2 porazki. Bramki 18-14.
Ghost Nieudany
21-01-2007, 15:28
7:0 w dupę - czyli dobra passa poszła się kochać.
Aha, do tego mój obrońca dostaje czerwoną karteczkę.
Fuck 3:5. Liczyłem na lepszą pomoc... Btw widzę, że podczas mojej nieobecności się nieźle pomocnicy wytrenowali :D. 3 błysków.
Sir-Kopek
21-01-2007, 18:35
Ja wygrałem 5:2 ale i tak jestem szósty w VII lidze, będe niedługo sprzedawał cały klub. Skusi sie ktoś na jakiegoś zawodnika? Mój klub to Brunatni Bełchatów
Remis 3:3 nadal 1 miejsce w tabeli:) Ktoś chętny na sparing ?jak coś msg me:)
Straznik Monopolowego
21-01-2007, 21:59
Wygrana 6-0 i na pólmetku jestem 1 w tabeli z przewaga 5 ptk nad najgrozniejszym rywalem co i tak nie oznacza wcale awansu i nie zdziwil bym sie jak bym zaja 3 miejsce w lidze.
Ale za to w tym sezonie dopiero wziolem sie za trening i za YS a wiec sie rozwijam :)
Ludvviczek
21-01-2007, 23:35
Dzisiaj wygrana 6:1 i dalej 3 miejsce w lidze:) dobrze ze nie ma kontuzji ani kartek:):D rekord punktow hattrickowych 117:P ale w dzisiajszym dniu najbardziej zadowolil mnie moj wylosowany junior:):D
Waldemar Okoń (148582040)
Lat 18, zadowalający stan formy, zdrowy
Jest przyjemny, zrównoważony i uczciwy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca słaby.
Specjalność: gra głową
Wskaźnik TSI: 1 430
Pensja: 2 960 zł/tydzień
Właściciel: FC Olimpic Szczecin
Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: fatalny Podania: solidny
Skrzydłowy: solidny Defensywa: nędzny
Skuteczność: kiepski St.fragmenty: nędzny
Goli w karierze: 0
Hattricków w karierze: 0
Ligowych goli w tym sezonie: 0
Pucharowych goli w tym sezonie: 0
Jest na tl-u wiec jak ktos jest chetny to zapraszam:) niestety nie zobacze w swoim czasie za ile pojdzie bo wyjezdzam na ferie ale licze tak na pol miliona:)
Neaniver
22-01-2007, 20:34
Zaczynam dopiero zabawę z Hattrickiem i mam pytanie na początek - gdzie można sprawdzić, jakie zadania mam do wykonania? :P
Colo_2006
22-01-2007, 20:54
@up
moze chcesz cos kupic :)
kurde znow duzy minus i nic nie zrobie xD
A więc polowa sezonu - 7 meczy, 2 wygrane, 5 porażek. Plan minimum wykonany tylko... A miało być lepiej...
Zauważyłem, że przez czas niegrania uzbierała mi się ładna kwota 3,5 mln złotych :D. Kupię sobie kilku zawodników. Po sezonie zamierzam jeszcze sprzedać połowę moich trenowanych pomocników, co powinno dać ~6mln :D.
edytka:
Szybko sobie oblookałem finanse i wyszło, że jak jeszcze sezon pociągnę trening powinienem zarobić więcej a pensje mnie nie zjedzą :). No i będę miał 3 pomocników z poziomem ~światowej klasy :D. A potem się przerzucę na trenowanie napastników.
Colo_2006
24-01-2007, 11:25
@up
Moze mi pomozesz z moim minusem :) xD
@up
Ja celuję tylko w graczy o skillach co najmniej olśniewający. Chyba, że do treningu, ale z tym jeszcze czekam sezon :).
oj korwa dzialo sie dzisiaj... takiej nerwowki to ja nie mialem juz dawno (no, dobra, dokladnie tydzien temu, bynajmniej nie bylo to zwiazane z hattrickiem). Ostateczna wygrana 3-2 daje mi powod do radosci, bo stres byl do ostatniej sekundy... 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, i w koncu rzut karny 10 minut przed koncem ;] Ale jest dobrze, obylo sie bez kontuzji i kartek, 3 miejsce utrzymane, 5 wygrana w sezonie... ale cos czuje ze musze kondycje potrenowac niedlugo, bo jest conajmniej fatalnie w tej chwili. Najpierw pewne utrzymanie, potem trening kondychy - taki jest plan na najblizsze tygodnie ;]
Wygrana 4-1 1 miejsce w lidze oby tak dalej hmm jakoś specjalnie na awansie mi nie zależy bo po co dostawać potem w dupsko a jak będzie to się okaże.
Pozdrowienia dla hattrickowego bractwa.
Ghost Nieudany
28-01-2007, 15:46
1:6 w dupsko i bramkarz stracony na dwa tygodnie. A zapowiadało się obiecująco.
Rzygam już kontuzjami, trzymanie się kurczowo ósmej ligi chyba nic nie da.
0:6 z liderem :0... Jakim cudem aż tyle? Na szczęście sama pomoc wystarczy na przyzwoitą pozycję w VI lidze :). Za sezon przerzucam się na trenowanie napastników i wtedy będę kosił frajerów :D.
Straznik Monopolowego
28-01-2007, 18:23
Ja dzisaj wygrana 5-0 i nawet niezle mi idzie w tym sezonie.
Mam nadzieje ze nic sie nie zawali...
Neaniver
29-01-2007, 00:07
Pierwszy mecz dzisiaj rozegrałem, niestety zakończony wynikiem (1-0) - grałem na wyjeździe. Może z czasem będzie szło lepiej.. :)
Dopiero co sie dolaczylem. Ktoś chce sparring to na pm. Nazwa mojej druzyny to StratosFeria :P
nah nah tylko 0-5 z liderem^^
Za tydzień walka o remis, potem lekkie 3 punkty i mecz o utrzymanie w VI lidze. Hej do boju Jastrzębie@!
Michaell
30-01-2007, 19:50
Ciężko mi z tym idzie, zarejestrowałem się wczoraj. Czuję, że długo posiedzę nad tą gierką ; d
Straznik Monopolowego
31-01-2007, 15:56
Rotfl! Dzisiaj w sparze 3 kontuzje 2x 5 tygodni i jedna na 2, na cale szczescie zaden z trenowanych grajkow
No mój trenowany ma 4 tygodnie :/.
Sorki za doubla, chciałem topic wyciągnąć :).
Dziś wygrana 4-3, choć przegrywałem 0-3 :). Pozwoliło mi to wrócić na 4. miejsce i optymistycznie spojrzeć w przyszłość :D. Celuję na koniec w miejsca 4-2. No i wydałem 3,8 mln zł na nowy stadion, po przebudowie będzie miał 27000 :D.
Porażka 3-2... Czerwona kartka dla olśniewającego rozgrywającego całkowicie zniweczyła mi plany. Póki co ciągle jestem na 1 miejscu z 2 pkt przewagi nad vice. Ech. Pierwsza porażka w tym sezonie : /
otrzymalem wpierdol 7-0... co mnie dziwi - pomoc przegralem tylko o pol gwiazdki, a mimo to rywal mial kiepski (wysoki) przy moim nedzny (min)... wtf?
Wygrana 0-5 dobrze jest chociaż do awansu mi się nie spieszy:D
Powodzenia w next tygodniu.
Straznik Monopolowego
04-02-2007, 20:08
A ja 8-0 do przodu :)
Ghost Nieudany
04-02-2007, 22:51
Tylko 3:0. Ale i tak do dupy.
Trzeba wyciągnąć temat ,więc jutro kolejne mecze ciekawe jak moje nabytki się zaprezentują (nie ma to jak radocha po wydaniu pierwszych 4 mln) Życzę wszystkim powodzenia jutro:)
Straznik Monopolowego
11-02-2007, 14:42
5-4 z wiceliderem i mam juz pewny awans do 7 ligi : D
a mecz byl dramatyczny : P
Ahh stare dobre czasy się przypominają...
Grałem w to jakieś 4 lata temu, kiedy w Polskiej lidze dopiero powstała 6 liga ;>
Zaczynam od nowa a co ciekawe nie mogłem założyć na własnym IP konta, bo wg bazy mam już konto o.O
Założone u kumpla..życzcie mi powodzenia..
Wygrana 8-0 1 miejsce w tabeli teraz czekają mnie 3 mecze które zdecydują o tym czy awansuje.A tymczasem wyjazd do Niemiec na sparing:P
Pozdrowienia.
6-2 zwycięstwo. 2 pkt przewagi nad drugim miejscem. W klasyfikacji strzelców prowadzą dwaj moi zawodnicy. Nie jest źle. 18 latkowi wskoczyło rozgrywanie na olśniewający.
5-1 i powrót na 3. miejsce :D. Najciekawsze jest to, że jeśli chodzi o gwiazdki i tsi jestem jednym z najgorszych w lidze (7-8 miejsce zależnie czy max, czy średnio...).
Dziś kolejna runda, gram z Vice mamy tyle samo pkt więc będzie ostra walka.
Powodzenia wszystkim drużynom z forum:P
A tak btw za niedługo koniec tego sezonu na pewno pojawią się nowe zmiany,jakie wy byście chcieli aby wprowadzili?
Ja bym sobie tylko życzył aby tzw htbug zniknął z gry i nie było żałosnych porażek:P pozdrowienia.
Naiwny jesteś, HT-bug misu być:)
Colo_2006
18-02-2007, 12:06
Jakbym ja mial takiego buga :> xD
Porażka 0-8, aż się zdziwiłem :). Ale picowałem, więc byłem nastawiony na porażkę. Teraz morale mam wystarczające by wygrać z resztą zespołów w tym sezonie. Btw znowu trenowany napastnik dostał kontuzję, na szczęście 'tylko' +2. A poprzedni ma już tylko 1+, więc powinno być dobrze :D.
Zwycięstwo 2-1 po ostrej walce i... czerwonej kartce w 17 minucie dla pomocnika! XD i tak na koniec była pomoc słaba wysoka ; D 2 pkt przewagi nad 2nd place. VII liga się zbliża. Muszę prowadzenie utrzymać za wszelką cenę. Ostatni trudny mecz przedemną. Jeśli go wygram to jest awans! : )
Straznik Monopolowego
18-02-2007, 20:26
Ja dzisaj 8-1 do przodu i 7 liga sie zbliza :D
Spadam do 7 ligi dzięki HT i jego przekrętom:D
Colo_2006
19-02-2007, 14:55
Spadam do 7 ligi dzięki HT i jego przekrętom:D
Złoz zazalenie :>
Niestety musieliby po wtórzyć więskzosć meczów w mojej lidze, bo ciągle są przekręty.
Colo_2006
20-02-2007, 16:30
:P ja to bym chcial juz minusa nie mieć :)
Straznik Monopolowego
20-02-2007, 16:43
A ja sobie kupilem solidnego trenera : D
Zastanawialem sie czy trener czy stadion ale w ostatecznosci wybralem trenera
Trener się szybciej zwróci, zawodnicy będą widocznie szybciej trenować:)
Też bym trenera wybrał
Btw Sparing w dupsko 3:0 vice lider z którym grałem ostatniego ligowego wystawił 1 zespół chyba tylko po to aby ze mną wygrać:P Nie rozumiem takich ludzi gra o awans ma szanse a dodatkowo osłabia kondycyjnie i naraża na kontuzje graczy.Dziwny jest ten świat;P
Straznik Monopolowego
21-02-2007, 19:49
No tak ale ja mam komplet na stadionie od niepamietnych czasow ;/
Co to za alias trzeba podać przy rejestracji????
alias to po prostu Twój login jaki chcesz mieć:)
Thomisson
23-02-2007, 14:37
Wracam do Hattricka! Wczoraj otrzymałem drużynę, w VIII lidze, ale niestety na ostatnim miejscu z żadnymi szansami na utrzymanie się. Kupiłem narazie tylko 2-óch niezbędnych piłkarzy i zainwestowałem w nowego trenera. Więcej nikogo nie kupuję, nie chcę skończyć jak poprzednio bankructwem.
Straznik Monopolowego
25-02-2007, 14:40
6-2 do przodu a i awans juz oficjallnie przypieczetowany :D
A to juniorek taki o ;P
Piotr Pyła (153246608)
Lat 18, zadowalający stan formy, zdrowy
Jest popularny, opanowany i prawy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca zadowalający.
Wskaźnik TSI: 450
Pensja: 2 320 zł/tydzień
Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: zadowalający Podania: kiepski
Skrzydłowy: kiepski Defensywa: przeciętny
Skuteczność: słaby St.fragmenty: przeciętny
4-5 w plecy..
Kontuzja dwóch najlepszych zawodników - 3 tygodnie.
Świetnie!
Colo_2006
25-02-2007, 14:50
4-2 wygrana i 3 miejsce zapewnione :)
PS : O co chodzi z gwiazdkami ? xD
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
25-02-2007, 19:50
Dark Elves From Menzoberranzan, VII liga, 3 miejsce i na pewno zostaję jeszcze sezon, bo chcę dotrenować pomocników do mistrzowskich zanim wejdę do VII (Obrońcy: 2 błyskotliwych i 1 mistrzowski), napastnika sobie ostatnio kupiłem nieziemskiego, na 8 gwiazdek gra :D
Colo_2006
25-02-2007, 20:17
to nieziemsko milo , ale o co chodzi z gwiazdkami prosze o odpowiedz :P
Colo_2006
03-03-2007, 19:05
sorry za double ale chce odswiezyc temat :P
Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczow i Graczy Ht powodzenia jutro :P oby same wygrane :P i malo kontuzji oraz duzo goli :)
Straznik Monopolowego
03-03-2007, 19:53
Ja poprosze tylko brak kontuzji bo ostanio mam z tym problem :/
Mikhalov
04-03-2007, 14:24
super :/ mialbyc awans do 7 a tu kicha wygrywajac 4-0 przegralem 5-4 =<
Dziś wygrana 3:0. Przed ostatnim meczem w sezonie jestem 1szy w lidze i mam 1 pkt. przewagi nad vice liderem, z którym gram za tydzień. Myślę że wywalczę co najmniej remis i awansuje do VII ligi.
Straznik Monopolowego
04-03-2007, 17:16
Dzisiaj 6-1 do przodu za tydzien mecz tylko o krola strzelcow i to zeby wygrac lige z samymi wygranymi meczami
Do tej pory rozegrane dopiero 2 mecze, oba zwycięskie.
5 w lidze na kolejkę przed końcem strata 8 pkt do 4 miejsca.
W przyszłym sezonie atak na 8 ligę.
Wygrana 5-1 szczęśliwe zwycięstwo zespołu z 3 miejsca nad starym liderem pozwoliło mi znów zająć 1 miejsce.Mam tyle samo punktów co vice jednak lepszy bilans więc przy wygranej w następny tydzień awansuje do VII ligi:)
Colo_2006
11-03-2007, 00:21
I wreszcie nadszedl dlugo oczekiwany dzien :) Ostatni Mecz sezonu :) dla jednych dobry dla innych zly . Mam nadzieje za kazdemu bedzie wesolo jutro i spokojnie zakonczy sezon :) Pozdro for all User this forum xD moj angielski :P
4 miejsce zapewnione, przed ostatnia kolejka mam 4 pkt straty do 3 miejsca i 5 pkt przewagi nad piatym... no nic, z wazniejszych rzeczy - wreszcie mam solid coacha, sprzedaje juniora skrzydlowego (link (http://www86.hattrick.org/Common/playerDetails.asp?playerID=137774113)), przerzucam sie na trening rozgrywania... zobaczymy co przyniesie nastepny sezon, plan minimum to utrzymac 4 miejsce z obecnego sezonu, celem glownym jest zajecie miejsca trzeciego - na awans mam jeszcze zbyt slaby (i co najgorsze, stary) sklad, powoli staram sie go odmladzac, ale to wymaga gotowki. Takze jak ktos chce poratowac humz0ra to kupowac mojego wingera ;]
Straznik Monopolowego
11-03-2007, 00:53
A ja mam juz lige wygrana wszystkie mecze w lidze wygrane i szkoda ze niema krola strzelcow ,ale i tak jest zajebiscie wreszcie wypadam z tej ligi : D
No, to ostatni mecz w VI lidze przez przynajmniej 5 miesięcy. Chcę się godnie pożegnać, a tu w 7 minucie dostaję 0-1...
Celem na nowy sezon jest awans (od ligi zależy czy z I czy II miejsca) i znalezienie się w SŁABSZEJ VI lidze, bo chcę się rozwijać :).
Dziś historyczny awans po 5 sezonach spędzonych w VIII lidze (2 pkt przewagi nad vice, gram z 6 miejscem). Zabieram ze sobą 2 olśniewających rozgr, 4 fantastów rozgr i wielu innych, trochę słabszych aczkolwiek pomocnych ; )
Życzę powodzenia reszcie : )
Monte, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;)
Dziś historyczny awans po 5 sezonach spędzonych w VIII lidze (2 pkt przewagi nad vice, gram z 6 miejscem). Zabieram ze sobą 2 olśniewających rozgr, 4 fantastów rozgr i wielu innych, trochę słabszych aczkolwiek pomocnych ; )
Życzę powodzenia reszcie : )
Gz Monte może ja nie z takim dorobkiem 3 sezony VIII lidze, ale także awans wyżej:) Kuter fajnie jakbyśmy się spotkali:P
Pozdro wszystkim i powodzenia w nowym sezonie:)
Aeaeaoooo idziemy szerzyć zuo...
Awans do VII ligi! 1 sezon tylko grałem w VIII lidze, ale mam dziwne przeczucie, że zaraz do niej wróce...(ale rym o.O)
No cóż, trzeba się wzmocnić i walczyć o utrzymanie w VII lidze, co więcej o tym, że awansowałem zdecydował ostatni mecz, bo lider zremisował... a ja go wyprzedziłem...
Straznik Monopolowego
11-03-2007, 16:45
Po 3 sezonach wyjazd do 7 ligi xDDDDDDDDDDDD
szkoda ze korony nie zdobylem jedna barmka wiecej....
Ha. Jest awans, są nowe nadzieje. Pierwsza ligo, zbliżam się! xD Powodzenia życzę w przerwie między sezonowej ^_^
Po raz pierwszy, w końcu, historyczny spadek. Zegnam ligę VI, trochę żal. Spadam natomiast do łatwej VII.1013, na 90% awansuję.
Właśnie, kiedy dostane pieniądze za awans i dowiem się do jakiej ligi trafiłem? Bo coś nie widzę...
Spadek do VIII ligi :( sami znakomici to bylo za malo :( (prawie)
Właśnie, kiedy dostane pieniądze za awans i dowiem się do jakiej ligi trafiłem? Bo coś nie widzę...
Czytanie reguł nie boli. W niedzielę po zakończeniu sezonu.
Skoro mamy miedzysezonowa przerwe, to trzeba sobie poszukac innego zajecia... a zatem... zapraszam na oficjalną stronę humz0ra (http://www.ht-arena.com/humz0r/)! Jak ktos ma ciekawie prezentujaca sie strone (zarowno pod wzgledem graficznym, jak i merytorycznym), to dac znac, mozemy wtedy podyskutowac o jakiejs wymianie linkow or smth ;)
i btw, fantastyczny junior sprzedany za ~1mln, za ta kase kupionych 3 solidnych rozgrywajkow (wszyscy po 18 lat), troche kasy dolozone z budzetu i solid trener w teamie. Czas powaznie wziac sie za HT ;]
Hoom, zrobiles kijowy interes, oni będą teraz 19-lat, a tacy to trenują już trochę więcej, chyba że tuż przed sokiem na znakomitych są. Lepiej mogłeś kupić 17-letnich zadków z rozsądnymi podaniami - koszt mniej więcej ten sam, a większa przebitka.
zobaczymy, 0.5/0.6 mln za 3 juniorow to imo wcale nie tak duzo, a jak sie okaza przydatni to i tak zostana u mnie ;] Dzisiaj poszlo tak powiedzialbym, ze bardzo przecietnie (pomoc fatalny (maks), 2x1,5*, 1x2*), ale tak na koniec przyszlego sezonu licze na co najmniej kiepski (wysoki), przy 3 fantastach na pomocy.
Straznik Monopolowego
20-03-2007, 17:18
Temat poszedl w odchlan...
Alberto Moreno (27617732)
Lat 30, solidny stan formy, lekko kontuzjowany (zdolny do gry)
Jest popularny, z charakterem i uczciwy
Poziom doświadczenia solidny, przywódca przeciętny.
Narodowość: España
Wskaźnik TSI: 1 270
Pensja: 3 840 zł/tydzień w tym premia 20%
Kartek: 2
Kontuzje: lekko kontuzjowany
Kondycja: znakomity Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: przeciętny Podania: słaby
Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: kiepski
Skuteczność: solidny St.fragmenty: przeciętny
Goli w karierze: 55
Hattricków w karierze: 1
Ligowych goli w tym sezonie: 0
Pucharowych goli w tym sezonie: 3
Takie male wzmocnienie przed sezonem 250tys.
Trafilem do dosc ciekaej ligi moge awansowac jak i spasc ;d
>up
Przepłaciłeś IMO.
Jakiś czas temu kupiłem 30 latka z solidną skutecznością, znakomitą kondycją i zadowalającym stanem formy za 120 tys. Dla mnie to bogactwo przy bilansie -100tys : )
Pierwszy pełen sezon i od razu planuję 8 ligę..
Colo_2006
20-03-2007, 22:47
hehehe ale macie fajnie przynajniej kaske macie ja sobie z minusa chce wyjsc ale nerwicy dostaje bo szczescia nie mam do juniorkow xD ostatnio moj ojczulek wyciagnal sobie solidnego bramkarza :/ i jakie to trzeba miec szczescie :> xD
Straznik Monopolowego
20-03-2007, 22:51
Ale czy napewno kupiles go z soldinym doswiadczeniem 0.o?
Ale czy napewno kupiles go z soldinym doswiadczeniem 0.o?
Poziom doświadczenia zadowalający
Fakcik ; ]
>edit
No i kondycja nie solid tylko fantast..
>down
Nie przeczę, nie zwróciłem uwagi na doświadczenie u Ciebie ; ]
Ten niżej może być tylko te 33 lata i kondycja już nie ta. Ja stawiam na młodzież.
Straznik Monopolowego
20-03-2007, 22:59
Ale ci z doswiadczeniem zadowalajacym tak gdzies wlasnie po 100 chodza : p
zreszta kupilem tez takiego ale bez bokow
Natan De Grave (75778672)
Lat 33, przeciętny stan formy, zdrowy
Jest sympatyczny, porywczy i podły
Poziom doświadczenia solidny, przywódca przeciętny.
Narodowość: België
Wskaźnik TSI: 130
Pensja: 2 880 zł/tydzień w tym premia 20%
Kondycja: słaby Bramkarz: nędzny
Rozgrywanie: nędzny Podania: przeciętny
Skrzydłowy: fatalny Defensywa: słaby
Skuteczność: solidny St.fragmenty: słaby
za 100 tys
Colo_2006
21-03-2007, 08:20
hehehe jak chcecie cos kupic to znajomy sprzedaje :> Team : Mystic Warriors
sam bym cos kupila ale fundusze nie te xD
Panowie, jak drużyny z pucharu? Ja VI ligowiec... no wiem, nie wiem... mogę w 1 rundzie odpaść, a jak u was? Lepiej czy może gorzej?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.