zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hattrick

Stron : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

Wiślaczek
01-07-2006, 13:17
Dobra nie mam wiecej pytanc ;P
zdziwilo mnie tylko ze skoro tak sie znasz na hattricku i jestes uzytkownikiem forum to dlaczego dopiero teraz zaczynasz komentowac ten temat :p
anyway dzieki :)
Moze dlatego ze mialem roczna przerwew udzielaniu sie na forum :>

TiTuS
01-07-2006, 14:01
Jak myślicie dobre posunięcie ? ;)

Próbóje kupić bramkarza z umiejętnością : słaby i specjalność szybki.
Ma 19 lat i obecnie licytuje dając 4 500zł. Przypominam, że team mam w 9 lidze :P

Kele
01-07-2006, 14:12
@up
1. Nie kupuj szajsu bo jest tani.
2. Zdobądź licencje.
3. Jeśli masz kupować bramkarza, to od razu zadowalającego imho.
4. Nie gram długo w hattricka dlatego lepiej poczekaj na wypowiedz kogoś innego.

Wiślaczek
01-07-2006, 14:14
Jak myślicie dobre posunięcie ? ;)

Próbóje kupić bramkarza z umiejętnością : słaby i specjalność szybki.
Ma 19 lat i obecnie licytuje dając 4 500zł. Przypominam, że team mam w 9 lidze :P
IMO nie kupuj...
Jezeli chcesz kupic jakiegos bramkarza to kup zadka.IMO zadek jest sam raz na 9 lige.

TiTuS
01-07-2006, 14:19
Ok dzięki za rady.

EDIT: Czy używa ktoś programy z CHPP (Certified Hattrick Product Providier) ? Jeśli tak to jakie ?

Iron
01-07-2006, 15:57
Ho=Hattrick Orgazanizer na sam początek jest dobry:)

Wiślaczek
01-07-2006, 21:05
Ok dzięki za rady.

EDIT: Czy używa ktoś programy z CHPP (Certified Hattrick Product Providier) ? Jeśli tak to jakie ?
Ja tylko uzywam HO(HattrickOrganizer).
Jest bezplatny no i posiada pare pozytecznych opcji.

MasterOfKnife
01-07-2006, 21:10
Nie sluchaj ich intensywnosc zawsze na 100% jak masz zadta to trenuj bramkazy 9 trenerow bramkazy 1 asystent trenera a jak solidny++ to z pola i odwrotnie z tymi trenerami

Straznik Monopolowego
02-07-2006, 14:00
afff wygrywalem 2-0 a skonczylo sie na wyniku 4-2 do tylu ... ;(
moge pomazyc o 2 miejscu w lidze ;/ a gralem mots(!?) 2 brami bocznego obroncy jest zle :/ ale widzowie sie ladnie spisali :) prawie 7000

Iron
02-07-2006, 14:03
Wygrywalem 2:0 z liderem 5:2 do tyłu. Chociaz kibole dopisali 8.5 tysiaka przyszło.Ta porażka była pewna następny mecz raczej wygram:)

Smetana
02-07-2006, 14:19
Mój przeciwnik zagrał grę kreatywną nie widząc chyba o co w niej chodzi :). Dzięki niemu 8-0 i to chyba moje najwyzsze zwycięstwo (w lidze napewno). Dwa gole mojego lidera strzelców (razem 15) i juz chyba nikt go nie dogoni i będzie królem :D.

Monte
02-07-2006, 14:36
7-0 z outsiderem. 55 bram strzelonych 19 straconych w tym sezonie ; ) Za tydzień mecz z liderem, za 3 tygodnie mecz z Matkiem xD

Wiślaczek
02-07-2006, 14:41
12000 kibiców pojawiło się na Cute Team Arena w ten pochmurny dzień.
:>
Ta połowa należała do zespołu Cute, który miał 79 procent posiadania piłki.:>
Końcowy wynik spotkania: 2-2. ;/
Drużyna jest niepokonana w 7 ostatnich meczach ;/
BTW:
Lepiej sprzedac znakomitego bramkarza, czy poczekac az bedzie fantastycznym?

Fiszbin
02-07-2006, 16:08
Troche moich przygód z IX.500 ;).

2 tyg. temu przegrałem z ostatnią drużyną w lidze 1:0(spadłem na 5 miejsce), zniechęciło mnie to do HT, ale cóż ustawiłem troche inny skład na następny mecz i wygrałem 5:0 :D. Następnie z tą samą drużyną rozegrałem sparing, ja rezerwowym składem, oni praktycznie tym samym którym grali w lidze. Wygrałem 4:0 i przy okazji "odkryłem" nowego napastnika. Podbudowało mnie to i zachęciło do dalszej gry. Czekał mnie mecz z Vice liderem, który odbył się dzisiaj. Moja drużyna zwyciężyła 4:2(4:0 w pierwszej połowie). Awansowałem na 4 miejsce. Co ciekawe lider przegrał 2:0 z ostatnią drużyną tabeli. W ten sposób mam jeszcze szanse na awans. Trace 3pkt do lidera, a następny mecz właśnie z nim. Ostatnio w mojej lidze "czołówka" przegrywa z outsiderami :P.

ps. To mój pierwszy sezon w HT, przejąłem drużyne w połowie sezonu.

hoomik
02-07-2006, 16:12
ha, u mnie tez komplet widzow - 12k. I dobrze, dlug zmalal o polowe ;]
Anyway, takiej nerwowki to ja dawno nie mialem - w pierwszej polowie przegrywalem 1:3, a skonczylo sie na wygranej 4:3 :) W 81 minucie strzelilem 2 bramy, dzieki czemu udalo sie utrzymac pozycje lidera. Ale jak na razie to byl moj najgrozniejszy przeciwnik, w 1 rundzie to wlasnie z nim jako jedynym nie udalo mi sie wygrac. No ale nic, jak na razie w lidze ani jednej porazki i tylko 1 remis - 28 pkt, 1 pkt przewagi nad drugim miejscem (bedzie walka do samego konca, bezposredni mecz w ostatniej kolejce ;]), 6 pkt przewagi nad miejscem trzecim. Awans jest na wyciagniecie reki, ale bez wzmocnien sie nie obejdzie. Heil humz0r team \o/

Matek
02-07-2006, 16:50
Wszyscy mieli 12tys?

Lol, bug jakis;)

Monte
02-07-2006, 17:10
30.05.2006 Poprawka liczby widzów
Nie jesteśmy do końca zadowoleni ze sposobu zachowywania się widzów Hattrickowych meczów. W celu poprawy ich zachowania zamierzamy lekko zmodyfikować zależności rządzące ich frekwencją. To usprawnienie będzie oznaczać więcej widzów na Twoim stadionie, jeśli kibice są szczęśliwi i mniej, jeśli są nieszczęśliwi. Ponadto widzowie będą zwracać mniejszą uwagę na to, z jakim klubem grasz. Ta zmiana wejdzie w życie w połowie sezonu, 16 czerwca.

;S

Wiślaczek
02-07-2006, 17:36
A ile macie kibicow?
Ja bo po raz 3 mialem pelny stadion...

TiTuS
03-07-2006, 00:10
Dziś odbył się pierwszy mecz mojej druzyny w hattrickowym świecie ;) W 10 minucie straciłem gola i przegrywałem 1-0. Wynik nie zmienił sie do przerwy. Ostatecznie wygrałem 1-2 ;) A moja drużyna miała 72% posiadania piłki :) Jednak dalej jestem ostatni w IX.685 lidze. Ale mam stratę 4 punktów do najbliższego przeciwnika. Akurat następny mecz gram z nim ;) Jeśli wygram mam duże szanse na powalczenie o środek tabeli przynajmniej, a w następnym sezonie może wywalcze awans ;) Bo teraz to za późno przejąłem drużynę. Narazie muszę zdobyć licencję.

Straznik Monopolowego
03-07-2006, 01:07
Titus mogl bys przyblizyc statystyki Pana Kazimierz Kusznurek ?:>

Kele
03-07-2006, 09:40
Ja wygrałem 9:0 : > 70%+ posiadania piłki, jedna żółta kartka i załatwienie kontuzji przeciwnikowi : >

Matek
03-07-2006, 11:03
700 kiboli po II sezonie gry;)

Straznik Monopolowego
03-07-2006, 11:19
Zatrudniłeś nowego trenera, co kosztowało Cię 318 400 zł.
wreszcie sie dorobilem nowego trenera :)
down:A juz myslalem ze nas nie kochasz ;P

djkuter
03-07-2006, 12:09
Rozpisaliście się:]

U mnie wygrana 6-2 na wyjeździe i nadal 2 miejsce w tabeli 7 ligi. Chyba najlepszy Hattrickowiec spośród tibijczyków ze mnie:]

@TiTus
Nie kupuj, zadek na IX ligę wystarczy (nawet w 7 może coś dać)
@ktoś tam
Używam z CHPP Hattrick Control (HC) fajny, darmowy:]
Intensywnośc na 100%!!
No i trening ogólny możesz walnąć jak grasz w barażach...

TiTuS
03-07-2006, 12:14
Titus mogl bys przyblizyc statystyki Pana Kazimierz Kusznurek ?:>

Kazimierz Kuszneruk

Lat 25, przeciętny stan formy, zdrowy
Jest sympatyczny, zrównoważony i uczciwy
Poziom doświadczenia kiepski, przywódca kiepski.

Specjalność: nieprzewidywalny

Narodowość: Polska
Wskaźnik TSI: 1 070
Pensja: 2 640 zł/tydzień
Właściciel: Lubelskie Dołki
Kartek: 1
Kontuzje: zdrowy

Kondycja: słaby Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: zadowalający Podania: przeciętny
Skrzydłowy: kiepski Defensywa: solidny
Skuteczność: kiepski St.fragmenty: solidny

Bozo
03-07-2006, 18:21
Założyłem konto, moim klubem będzie Bazooka Elbląg

Straznik Monopolowego
03-07-2006, 23:35
Ile dostajecie floty od sponsorow bo zauwazylem ze daja coraz wiecej z tygodnia na tydzien :p (tak na marginesie Kuter czemu sie nie chwalisz juniorkami?:P)
Down:ile czasu w nia inwestowales i jakie sumy ??

Monte
04-07-2006, 00:45
Ja mam już znakomitą szkółkę od dwóch tygodni i jak narazie nikogo przyszłościowego nie wypromowałem : /

Straznik Monopolowego
04-07-2006, 15:58
Cos sie z transferami wali mialem juz kupionego rezerwowego obronce (pisalo licytacja zakonczona) po dlugim czasie nie przychodzil do klub wylogowalem sie za 30 min znowu zalogowalem i dowiedzialem sie ze licytacja trwa jeszcze 1h ://

Thomisson
05-07-2006, 09:25
Na 4 kolejki przed końcem sezonu i mam 1 punkt straty do lidera i jestem na 3 miejscu w tabeli. W 3 od końca kolejce gram z obecnym liderem , a w ostatniej z obecnym viceliderem. Największą moją bolączką jest budżet...-708 tyś....co mam zrobić? Nie mam czasu na szkolenie zawodników, a ich też jest minimum....
btw. "Drużyna jest niepokonana w 7 ostatnich meczach i zwycięska w 7 spotkaniach z rzędu "
Wszystko w lidze :)

Matek
05-07-2006, 09:35
mhm, mhm... kto mi zrobi logosa na strone?

AnElKa
05-07-2006, 18:33
Nooo, zakup 24 latka znakomita kondycja i rozgrywanie, wraz z solid. podaniami:P Jedyne 400 tyś złotych :) Budżet ma granicy 0,5 miliona, teraz praktycznie spotkania z outsiderami i 1 spotkanie z leaderem. Poki co:
3. FC Trampy
Ehh, go go Trampy team! 8o

@Strażnik
Po skonczonym sezonie morale wracaja do normy. :P ale z tym znakomitym rozgrywajacym mialem szczescie :D

P.S I jescze mistrze grajcie sparingi miedzynarodowe daje 2x wiecej doswiadczenia...

I jescze jeden edit...
Wiślaczek trenuj pomoc dokładniej rozgrywanie

I jeszcze jeden edit:
@Straznik
A do mnie z wielka checia przyjezdzaja jak zapraszam:D

I znowu:
@Wiślaczek:
Dla porównania:
Sparingi z drużyną z własnego kraju daje 1/5 doświadczenia zdobytego z ligowego meczu, natomiast sparing międzynarodowy daje 2/5 doświadczenia z meczu ligowego

Straznik Monopolowego
05-07-2006, 19:02
znakomite rozgrywanie!? lol
ja swojego solid rozgrywajacego z zad podaniami i zad kondycja+zad skutecznosc kupilem za 500 tyseicy :p
Dzisiaj przegralem sparing z Luciem 6-0 nic by w tym dziwnego nie bylo gdyby nie to ze luci zagral podstawowim (lol)
EDIT:Why znowu odrzuciliscie moje zgloszenie to FE ?;/
Ps:Czy morale tez wracaja do normalnosci po sezonie? bo wiem ze pewnosc siebie tak
Up: mam 300 tys dlugu a sparingi miedzy narodowe 20k~ a wiec sobie narazie odpuszcze:P

Wiślaczek
05-07-2006, 19:23
Rewolucje czas zaczac!! :>
Z 27 zawodnikow zostanie 6.(w tym 5 wychowankow + 1 dziadek do ktorego mam sentyment)
Nastapi rowneiz zmiania treningu oraz trenera :>
Dojda rowniez nowi zawodnicy.
Btw...
Mam pytanie :
Trening pomocy czy napastnikow?
@anelka
Ale taki sparing niewiele daje tego dowiadczenia :>
0,1 pkt czy 0,2 pkt...

Fiszbin
05-07-2006, 22:46
Jaka taktyka mam grać?
Jestem w 9 lidze. Gram ustawieniem 3-5-2(znakomity). Bramkarza, mam soldinego. Reszta zaowdników w najistotniejszych dla siebie umiejetnościach jest zadowalająca, jedynie srodkowy pomocnik solidny. Kondycja moich graczy oscyluje w okolicy "przeciętnego" Zupełnie nie mam pojęcia jaką grać taktyką. Przeczytałem w regułach wszystko na temat taktyk, ale jeszce bardziej zmąciło mi to w głowie :geek:. Do tej pory grałem "Grą Kreatywną" i szło mi dobrze, ale teraz przede mną decydujące spotkania, na dodatek z potencjalnie silnymi przeciwnikami, więc chciałbym sie upewnić czy wybrałem odpowiednią taktykę.

Matek
06-07-2006, 08:10
Jaka taktyka mam grać?
Jestem w 9 lidze. Gram ustawieniem 3-5-2(znakomity). Bramkarza, mam soldinego. Reszta zaowdników w najistotniejszych dla siebie umiejetnościach jest zadowalająca, jedynie srodkowy pomocnik solidny. Kondycja moich graczy oscyluje w okolicy "przeciętnego" Zupełnie nie mam pojęcia jaką grać taktyką. Przeczytałem w regułach wszystko na temat taktyk, ale jeszce bardziej zmąciło mi to w głowie :geek:. Do tej pory grałem "Grą Kreatywną" i szło mi dobrze, ale teraz przede mną decydujące spotkania, na dodatek z potencjalnie silnymi przeciwnikami, więc chciałbym sie upewnić czy wybrałem odpowiednią taktykę.

To zalezy kogo trenujesz.

Straznik Monopolowego
07-07-2006, 11:53
Csaba Puskás:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom umiejętności defensywnych z zadowalający na solidny.

Nowy trener zaczyna przynosic efekty :D to juz moj 2 solid obronca jeszcze 2 ale nie wiem czy kupowac solidow czy kupic 18latkow zadkow i wytrenowac co wy na to?:P

Iron
07-07-2006, 13:03
A mi dzis skrzydlowy wskoczyl na fantastyka:D

Monte
07-07-2006, 13:21
A mi dzis skrzydlowy wskoczyl na fantastyka:D

Mi też ; D

Właśnie prowadzę z liderem 4-1. Przy stanie 1-0 skontuzjowali mi bramkarza (znakomita forma, zadowalający bramkarz) i wszedł trener (nędzna forma, fatalny bramkarz). Jedyne czego pragnę to utrzymać wynik do końca.

Matek
09-07-2006, 14:03
6 - 1 z jakims outsiderem. Calkiem dobrze. Gratz Monte zwyciestwa:) Teraz tylko ja stoje ci na drodze.

Monte
09-07-2006, 14:09
Hm. Ciekaw jestem jak to wszystko się zakończy. Przy Twoim zwycięstwie nademną w XIII kolejce wszystko może być już jasne ; ) Jednak jeśli wynik będzie inny (czyt. korzystny dla mnie) to będę trzymał za Ciebie kciuki w meczu z Crveną : )

Kele
09-07-2006, 14:21
Wygrana 8:0. Hattrick mojego najlepszego strzelca.

Straznik Monopolowego
09-07-2006, 14:36
6-0 z najgorsza druzyna w tabeli (Pic) 2 bramki mojego bocznego obroncy (w poprzednim meczu tez strzelil 2 bramku) jezeli wygram mecz za tydzien to bede mial pewne 3 miejsce :)
Edit:Gz kuter 6 ligi ;P

Fiszbin
09-07-2006, 16:51
Pokonałem dziś lidera 3:0 i z 4 miejsca w lidze awansowałem na 1 :D (prowadze bliansem bramek). Przedemną mecze z potencjalnie słabszymi zespołami, ale nie moge tego zlekceważyć. Wcześniej pisałem posta z zapytaniem jaką mam grać taktyką. Zdecydowałem się na gre środkiem i jak widać dobrze mi to zrobiło.

Iron
09-07-2006, 20:40
1-5 do przodu 4 miejsce w lidze i hattrcik najlepszego napastnika:)

Nadrill
11-07-2006, 11:07
Tak jest! Dziś o 5:00 Rada Nadzrocza przyznała mi klub! Mroczne Korki, to ataku! :>

Straznik Monopolowego
11-07-2006, 23:21
Ile traci sie kibicow jak sie zmienia nazwe klubu
Poleccie mi jakis dobry program do treningu(zebym wiedzial komu co podskoczylo bo jakos nie mam do tego glowy a jak sie supp skonczy to bedzie zle ;P)

By$iu
12-07-2006, 16:48
No nic ja wczoraj po raz 3 zalozylem konto, moze tym razem przydziela mi druzyne :)

AnElKa
12-07-2006, 20:42
@By$iu trzymamy kciuki

Dzisiaj był sparing, międzynarodowy z jakąś drużyna z 6 ligi niemieckiej. 3-1 w plecy, ale mimo wszystko jestem zadowolony, ponieważ chciałem wypróbować moje ostatnie transfery...Wszystkie "nowe transfery" spisały się na 2,5-3,5 gwiazdki.. więc aż tak źle nie było...

hoomik
16-07-2006, 14:07
w tej kolejce odnioslem rekordowa wygrana... 0-9 :) Co najsmieszniejsze, dwojka napastnikow strzelila tylko 3 bramki - tyle samo co obroncy ;] W nastepnej kolejce czeka mnie spacerek, rywal gra srednio na 17 gwiazdek - zastanawiam sie czy nie zagrac PiC przed najwazniejszym meczem sezonu, bezposrednio decydujacym o awansie do 7 ligi.

Iron
16-07-2006, 15:51
5-1 z vice liderem do przodu 3pkt straty do vice i 14 do lidera:D Czekają mnie jeszcze 2 mecze jeden to spacerek 2 to juz gorzej ale jak sie postaram to 6 pkt bedzie:)

Nadrill
16-07-2006, 16:04
Ech... a ja zapomniałem, że mam dziś mecz, nie ustawiłem zespołu i przegrałem walkowerem 0-5... ; )

Straznik Monopolowego
16-07-2006, 16:14
Wygrana 4-1 :) martwi mnie jedynie postawa mojego napadziora ktory w 8 meczach ligowych strzlil 1 bamke :/ no ale mam juz pewne 3 miejsce w lidze :)
EDIT: no i 9300 widzow bylo =D rekord :)

Monte
16-07-2006, 16:27
Wygrana 7-0 na wyjeździe. Tak samo było w pierwszej rundzie ; ) 1 pkt straty do lidera i wice lidera. Za tydzień mecz z Matkiem, jesli wygram, będę miał pkratycznie zapewniony awans, jeśli zremisuje to będę miał szanse na awans ale małe, jeśli przegram to będę musiał poczekać do przyszłego sezonu z marzeniami o awansie ; )

Smetana
16-07-2006, 17:09
Niespodziewanie dostałem 2 bramki :/. No ale trudno, wygrałem 5-2. Mistrzostwo juz praktycznie pewne, a dwaj najlepsi strzelcy w lidze to (o dziwo :evul: ) moi napastnicy.

Matek
16-07-2006, 17:14
Ja dzisiaj 9:1, absolutna dominacja w meczu;]

Wygrana 7-0 na wyjeździe. Tak samo było w pierwszej rundzie ; ) 1 pkt straty do lidera i wice lidera. Za tydzień mecz z Matkiem, jesli wygram, będę miał pkratycznie zapewniony awans, jeśli zremisuje to będę miał szanse na awans ale małe, jeśli przegram to będę musiał poczekać do przyszłego sezonu z marzeniami o awansie ; )

Przegrasz ^^

Patte Chan
16-07-2006, 17:16
Ja wlasnie sie zarejstrowalem ... Moj klub B.R.B. STHLM

P.S. W moim kraju na razie czeka 32 ludzi na szwedzka lige .. :P

Kele
16-07-2006, 17:38
-.-'' Wygrana 8:1 z byłym wiceliderem ligi, 2 kontuzje moich piłkarzy... Obydwie 2+ :<

Straznik Monopolowego
16-07-2006, 17:53
Przegrasz ^^
Own3d
Moze mi ktos podac ten program do treningu ?;/

Patol
16-07-2006, 20:00
Siema chlopcy Hattrickowcy.
Nazwa mojej druzyny FC Owce :).
Gram w lidze IX.410. Gry przejalem druzyne miala ona 7 miejsce w lidze, a teraz mam 3 i najwiecej strzelonych bramek w lidze (34). Dzisiaj wygralem 3-0.
Moze ktos zagra spara z IX ligi??

Mikhalov
16-07-2006, 22:40
jeśli komuś niechce sie czekac na zespol moge mu dac jest w IX
jesli ktos zainteresowany to prosze na PW ( nie na gg)

Dregar
17-07-2006, 01:08
Moze ktos zagra spara z IX ligi??

Ja moge zagrac ^^ Moje ID to 1303480 zuc mi wyzwanie bo ja tam zagladam raz na tydzien :P

@Topic

Ja zaczolem grac w hattricka mhmm w maju chyba, przegralem 2 mecze nie liczac sparow (to chyba dobrze jak w to nigdy wczesniej nie gralem ^^)

Iron
17-07-2006, 09:29
jeśli komuś niechce sie czekac na zespol moge mu dac jest w IX
jesli ktos zainteresowany to prosze na PW ( nie na gg)
Wątpie żeby jakaś osoba długo pograła sobie twoim zespołem.Gm widzi na jakim ip user zalozyl konto na jakim się logował i na jakim po oddaniu konta będzie grał.W najlepszym wypadku bedzie ok,jesli nie to skonczy sie to kara finansowa,lub usunięciem konta..Wniosek: Najlepiej poczekac na aktywowanie konta i nie robic sobie niepotrzebnych problemów.

Matek
17-07-2006, 10:20
Wątpie żeby jakaś osoba długo pograła sobie twoim zespołem.Gm widzi na jakim ip user zalozyl konto na jakim się logował i na jakim po oddaniu konta będzie grał.W najlepszym wypadku bedzie ok,jesli nie to skonczy sie to kara finansowa,lub usunięciem konta..Wniosek: Najlepiej poczekac na aktywowanie konta i nie robic sobie niepotrzebnych problemów.

A gdzie jest napisane, ze uzytkownik ma obowiazek logowania sie z jednego IP? A przeciez mnostwo ludzi na Neo i zmienne IP;]

Te lapanie ludzi to pic na wode. Swojego czasu gralem 4 miechy oszukujac i robiac zawyzone transfery. Dopiero jak cos przebakalem, ze oszukuje GM sie obudzil i zbanowal.

Fiszbin
17-07-2006, 15:03
Wygrałem 3:0 i umocniłem się na pozycji lidera IX.500. Przedemną mecz z aktualnym vice liderem, a później z drużyną z 3 miejsca. Mam 1 pkt przewagi nad vice liderem i 2 pkt przewagi nad drużyną z 3 miejsca, więc wszystko się może zdażyć.

Tomek Zabijaka
18-07-2006, 18:41
Wciągu jakiego czasu dostaje się swój zespół ????????
Ja zekam już 2 dni .

Iron
18-07-2006, 18:43
Wciągu jakiego czasu dostaje się swój zespół ????????
Ja zekam już 2 dni .
Nie ma określonej reguły która mówi w jakim czasie dostaje się zespół .. może to byc dzien 5 dni a nawet 14 dni trzeba cierpliwie czekac:)

Straznik Monopolowego
21-07-2006, 10:52
Harry Hawthorn:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z kiepski na słaby.
Wigberg Ewen:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z zadowalający na solidny.
Angel Vasilev:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z solidny na znakomity.
Renátó Hajdú:
Jego poziom kondycji poprawił się z przeciętny na zadowalający.
Roman Pohorecki:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z nędzny na kiepski.
Quinto Zinn:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z kiepski na przeciętny.
Daniel Posch:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z przeciętny na zadowalający.
Reint Hazenak:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z fatalny na nędzny.
Wojtek Zielkowski:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z przeciętny na zadowalający.
Tomasz Kaufman:
Poprawił poziom kondycji, z przeciętny na solidny.
Ferdynand Niewiatowski:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z kiepski na słaby.
Ariel Wąchała:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z przeciętny na zadowalający.
Jacek Łagowski:
Jego poziom kondycji poprawił się z słaby na przeciętny.
Clive Sheffield:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z słaby na przeciętny.
Georg Haitzer:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z przeciętny na zadowalający.
Niklas Rehpenning:
Poprawił poziom kondycji, z kiepski na słaby.
Csaba Puskás:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z słaby na przeciętny.
Ernest Oset:
Jego poziom kondycji poprawił się z słaby na przeciętny

Own3d :)

Matek
21-07-2006, 11:05
no przeca kondyche trenuja wszyscy:)

Kele
21-07-2006, 11:45
Morale drużyny: wściekli

Oni nie jedzą ludzi?

Patol
21-07-2006, 11:46
Dregar wyzwalem cie, twoja druzyna to Pidzama Rangers czy cos takiego nie?? Gramy w srode. Ostatni sparing wygralem 4-5.

Straznik Monopolowego
21-07-2006, 13:09
Kiedy sie poznaje rywala pucharowego??

Matek
21-07-2006, 13:13
w nowym sezonie

Straznik Monopolowego
21-07-2006, 17:44
Supp sie skonczyl odziwo zostaly numery na koszulkach logo i stroje klubowe -.^
Potrzebuje programu ktory mi powie komu co podskoczylo w danym tygodniu z kad taki wziasc?

AnElKa
22-07-2006, 16:12
Na 2 kolejki przed końcem straciłem szansę na awans:/ No cuż po wzmocnieniach powinienem wyjść w przyszłym sezonie...

Iron
22-07-2006, 17:08
Na 2 kolejki przed końcem straciłem szansę na awans:/ No cuż po wzmocnieniach powinienem wyjść w przyszłym sezonie...
Na 2 kolejki przed końcem mam szanse zając 2 miejsce czyli więcej kasy niż za 3 które na dzien dzisiejszy mi grozi:(
Ps.Może się myle ale zdaje mi się,iż twój podpis za dużo waży.

Smetana
22-07-2006, 17:39
Ja już praktycznie jestem w VII lidze i 2 ostatnie mecze to tylko formalność :). Ale i tak będę chciał wygrać, aby skończyć z kompletem zwycięstw :).

Straznik Monopolowego
22-07-2006, 21:33
Bardzo wazne pytanie ;P
Czy morale druzyny co maja teraz bede jeszcze na 1 meczu pucharowym czy juz sie zrobia takie jak zawsze na poczatku ligi??

Monte
22-07-2006, 21:58
Bardzo wazne pytanie ;P
Czy morale druzyny co maja teraz bede jeszcze na 1 meczu pucharowym czy juz sie zrobia takie jak zawsze na poczatku ligi??

Na mecz pucharowy morale Twojej drużyny będa już "wyzerowane"

Haha. Po 38 minutach przegrywam z Matkiem 0-4 xS

Straznik Monopolowego
23-07-2006, 14:51
5-0 :(
Liczylem na wiecej, po pierwszej polowie bylo 4-0 do przodu razem 3 bramy boczynych obroncow (maja razem 10 bramek to 1/4 mojich wszysykich bramek) ale wreszcie jeden z napadziorow sie przelamal (moji dwaj napastnicyh przez caly sezon strzelili razem 2 bramki xD)
Jeden z bocznych obroncow dostal zolta kartke (3 z koleji a wiec w nastepnym meczu nie zagra i juz sobie w tym sezonie nie posotrzela)
Pewne 3 miejsce ;)

Kele
23-07-2006, 15:04
Wygrana 6:0 niby... Ale już 3 kontuzja w ciągu dwoch tygodni...
Mam nadzieje ze aktualny wicelider przegra, a ja wygram ze swoim aktualnym rywalem, wtedy bede mial 2 miejsce w lidze. No i licze na gole moich napastnikow co dałoby mi króla strzelców.

Matek
23-07-2006, 15:22
Sory Monte za taki pogrom. Sam sie zdziwilem:)

Na drodze do awansu stoi juz tylko Crvena, ale ta powinienem tez pojechac. VII ligo - witaj:)

PS: Pomoc na wyjezdzie slaby(max). W domu pewnie by bylo przecietna(min):)

Smetana
23-07-2006, 16:29
Tylko 5-0, ale juz mam awans :). 6 punktów przewagi na drugim zespołem. A powiększy się to do 9, bo ostatni mecz gra ze mną, a ja MOTSnę :evul:.

Monte
23-07-2006, 17:47
Matek. Godzinę ryczałem. Jak ja mogłem przegrać aż tak wysoko? Pomoc słaba min. no dobra, to ujdzie. Atak lewy solidny, prawy znakomity. Obrona nie najgorsza jak na 8 lige. Łącznie 33 gwiazdki i do tego mots. A TU 8-0?!

Iron
23-07-2006, 19:05
4-1 do przodu jeszcze jeden mecz z spadkowiczem.. Licze na potknięcie vice lidera dzięki któremu mam szanse awansować na 2 miejsce..
I tak dostane kase za miejsce ale jak wiadomo chciałoby się jak najwięcej mam nadzieję ,iż będzie to premia za drugie miejsce:)

AnElKa
23-07-2006, 21:42
Wygrana 0-7 na wyjeźdźie z outsiderem. Teraz vice-leader musiał by przegrać wysoko a ja wygrać wysoko w chu*a. Niestety on gra z outsiderem:/ Ale ja też może stanie się cud :>

Matek
24-07-2006, 16:21
Matek. Godzinę ryczałem. Jak ja mogłem przegrać aż tak wysoko? Pomoc słaba min. no dobra, to ujdzie. Atak lewy solidny, prawy znakomity. Obrona nie najgorsza jak na 8 lige. Łącznie 33 gwiazdki i do tego mots. A TU 8-0?!

Tym bardzie, ze ja w sumie takiej duzej przewagi nie mialem. I wynik naprawde jest zaskakujacy.

Monte
24-07-2006, 18:41
To pewnie dlatego, że ich oszukałem z kasą za HT bo nie wysłałem i teraz będą się mścić XP

Smetana
24-07-2006, 20:46
@up
COś w tym jest bo ja wygrałem mniej niż powinienem :).

Seindan
24-07-2006, 20:48
Kiedys grywalem, ale jakos mnie ta gierka nie wciega i wg. mnie (co wielu podważy) ma mala grywalnosc ;p

7up
25-07-2006, 08:42
Widze, że gierka może być fajna. Zaraz się zarejestruje :)
@edit
Heh, 30 w kolejce... za tydzień dostane? :s
btw. SP Zawisza Bydgoszcz =)

Kele
25-07-2006, 11:16
@up
Czasem nie przydzielają na dzień żadnego zespołu, a czasem przydzielają dziesiatki. Cierpliwości.

@down
6

7up
25-07-2006, 11:29
Moja cierpliwosc mija sie z celem :) mam pytanie: Ile sezonow jest w ciagu roku? Jeden? B)
Dzieki Kele ;d

Monte
25-07-2006, 16:46
Lol. Jakie 6 sezonów? : P Są 3 sezony w 1 roku ; ) 14 meczy = 3 miesiące i 2 tygodnie + 2 tygodniowa przerwa.

Kele
25-07-2006, 17:29
@up up
Lol ;)

@up
Myslalem ze jednak ruszy się do działu pomoc albo policzy ; >

7up
25-07-2006, 17:49
Kele ty dziobaku jeden! ; <

Straznik Monopolowego
26-07-2006, 13:14
Zobaczcie ze wszyscy ktorzy awansowali grali 5 pomocnikami >.< (matek,smenatana,hoomik,kuter,lider mojej ligi)
Ja chce od nastepnego sezonu tez grac 5 pomocnikami tylko czy diament (4-5-1) jest mozliwy czy jak juz grac 5 pomocnikami to 3-5-2 ??

Matek
26-07-2006, 13:16
Zobaczcie ze wszyscy ktorzy awansowali grali 5 pomocnikami >.< (matek,smenatana,hoomik,kuter,lider mojej ligi)
Ja chce od nastepnego sezonu tez grac 5 pomocnikami tylko czy diament (4-5-1) jest mozliwy czy jak juz grac 5 pomocnikami to 3-5-2 ??

matek jeszcze nie awansowal. Ale faktycznie - do 6 ligi najwiekszy naklad najlepiej klasc na pomoc. Z tego wzgledu, ze w 70% wypadkow przeciwnik bedzie mial slaby atak i slaba obrone.

hoomik
26-07-2006, 13:22
hoomik tez jeszcze nie awansowal. Hoomik ma 1 pkt przewagi nad viceliderem, z ktorym gra w ostatniej kolejce. Hoomik zagra w tym meczu MOTS, aby zwiekszyc swoje szanse. Hoomik bardzo potrzebuje tego awansu zeby podreperowac swoje finanse ;) Zauwazylem, ze tym skladem ktory mam teraz, raczej nie mialbym problemu zeby sie w 7 lidze utrzymac. Wiem, wiem, wszystko zalezy do jakiej ligi trafie - ale mimo wszystko sklad mam nienajgorszy, i po paru wzmocnieniach moze uda sie powalczyc o miejsca 1-3. Ale wszystko zalezy od niedzielnego meczu - do awansu wystarczy mi remis. Takze czymac kciuki za mię ;P

Straznik Monopolowego
26-07-2006, 13:52
Fajnie,milo tylko ze nikt mi nie odpowiedzial na pytanie :/
I moglibyscie dac mi link do tego programy z treningiem juz z 5 raz prosze a przeciez go uzywacie >.<

Smetana
26-07-2006, 14:08
Najlepsze ustawienie to 3-5-2 a im niższa liga tym większą daje przewagę nad przeciwnikiem :).

@up
Wpisz sobie w google 'hattrick hcp download'.

Straznik Monopolowego
26-07-2006, 21:07
Transfery czas zaczac :p
Mikołaj Gansiniec (98225233)
Lat 20, przeciętny stan formy, zdrowy
Jest kontrowersyjny, opanowany i prawy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca zadowalający.

Specjalność: gra głową

Wskaźnik TSI: 540
Pensja: 2 400 zł/tydzień
Właściciel: Fc Chelmianka
Kartek: 0

Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: nędzny Podania: słaby
Skrzydłowy: słaby Defensywa: kiepski
Skuteczność: solidny St.fragmenty: kiepski

40k przyda sie ;]

Gabriel Rybaczyk (121696353)

Kondycja: słaby Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: kiepski Podania: słaby
Skrzydłowy: kiepski Defensywa: słaby
Skuteczność: solidny St.fragmenty: przeciętny

12k xD (juz jest do sprzedania ;])

Herbert Natzmer (121587729)
Lat 18, zadowalający stan formy, zdrowy
Jest popularny, zrównoważony i uczciwy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca przeciętny.

Specjalność: szybki

Narodowość: Deutschland
Wskaźnik TSI: 530
Pensja: 2 784 zł/tydzień w tym premia 20%

Kondycja: nędzny Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: słaby Podania: zadowalający
Skrzydłowy: zadowalający Defensywa: słaby
Skuteczność: nędzny St.fragmenty: nędzny

30k (teraz i tak robie kondycje a wiec i mu dojdzie a to ze mlody to bardzo szybko dojdzie ;P)

Quirin Dujoux (99865546)
Lat 22, przeciętny stan formy, zdrowy
Jest kontrowersyjny, zrównoważony i prawy
Poziom doświadczenia nędzny, przywódca kiepski.

Specjalność: nieprzewidywalny

Narodowość: Schweiz
Wskaźnik TSI: 830

Skrzydłowy: słaby Defensywa: słaby
Skuteczność: kiepski St.fragmenty: nędzny

20k (doszkole mu kondyche ,podania,rozgrywanie i bedzie kluczowym zawodnikiem w przyszlosci klubu ;) )

Teofil Palagyi (60921275)
Lat 23, słaby stan formy, zdrowy
Jest kontrowersyjny, opanowany i uczciwy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca zadowalający.

Narodowość: Magyarország
Wskaźnik TSI: 470
Pensja: 2 592 zł/tydzień w tym premia 20%

Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny
Skrzydłowy: nędzny Defensywa: słaby
Skuteczność: słaby St.fragmenty: kiepski

24k (kolejny dobry rozgrywajacy :))

Ci wszyscy gracze kosztowali mnie razem "Tymczasowe 151 200 " troszke kaski wydalem jak na moj bilans (-300k) ale teraz dojdzie sprzedaz 3 zawodnikow to z 100 tys mam nadzieje ze zarobie i w piatek mecz na mojim stadionie a wiec moze nie zbankrutuje :)

7up
27-07-2006, 09:04
A ja w drugim nie doczekałem się wejścia do Hattricka... wciąż 30 w kolejce :p Narazie muszę słuchać o czym wy gadacie :D Mam nadzieje, że dzisiaj zaszaleją i wpuszczą pare dziesiąt osób. Zycze wszystkim awansu!! ;)

TiTuS
27-07-2006, 11:00
Przedemną jeszcze jeden mecz w sezonie o...przed ostatnie miejsce w lidze. Mam nadzieje że w nowym sezonie pójdzie mi dużo lepiej, a pozatym nie obwiniam się o ostatnie miejsce w tabeli, ponieważ drużynę dostałem pod koniec sezonu i od tego czasu moja drużyna przegrała tylko 2 mecze ( w tym jeden sparing).

Straznik Monopolowego
28-07-2006, 00:00
Jak ma sie ta HO to gdzie wpisac kod bezpieczenstwa??

Marek Tibioman
29-07-2006, 13:35
Jak ma sie ta HO to gdzie wpisac kod bezpieczenstwa??

W HO klikasz u góry plik->ściągnij i tam będziesz musiał wpisać kod bezpieczeństwa:p Jeśli o mnie chodzi to własnie kończę swój pierwszy sezon w IX lidze (jutro ostatni mecz) i raczej będę miał 3 miejsce :/ Dostałem drużynę z 3 rozegranymi meczami i 0 punktami więc trudno... Miałem passe zwycięstw 9/5 i przegrałem przedostatni meczX( od tej porażki zależy czy awansuje do VIII ligi, ale myślę, żę jednak nie:( Moja drużyna to FC Popowo:D

Marek Tibioman
29-07-2006, 13:36
post do usuniecia bo coś mi sie z netem zepsulo i nie wiedziałem czy wysłałem :/

Fiszbin
30-07-2006, 00:54
Tydzień temu wygrałem z vice liderem i zapewniłem sobie 1 miejsce(awans do VIII ligi w pierwszym sezonie). Mam 5 pkt przewagi. Nie lekceważe dzisiejszego meczu, ponieważ mój napastnik walczy o tytuł króla strzelców. Mam jednak pytanie na przyszłość ;p Od kiedy tylko mogę zmieniać ustawienie gram wychwalanym przez was 3-5-2 :P. Zastanawiam się czy jako środkowych pomocników wystawić zawodników z wysokimi "podaniami" czy "rozgrywaniem". Do tej pory jako "ekstra środkowy pomocnik" grał zawodnik ze znakomitym "rozgrywaniem" a jako pozostałych dwóch środkowych wystawiałem zadowalających "podawaczy". Mam w klubie oprocz tego znakomitego rozgrywającgo również solida i zadka. Moje pytanie: Grać tak jak do tej pory czy wystawić w środku pomocy najlepszych rozgrywających. Taktyka jaką "obrałem" to "Atak środkiem".

@Down \/

Chyba chodziło ci o to , że podania są duzo mniej ważne co?

Smetana
30-07-2006, 11:26
Dla pomocników najbardziej liczy się rozgrywanie i kondycja! Pomoc jest dużo mniej ważna.

Matek
30-07-2006, 13:53
Dzisiaj rozwalilem lidera 8:3. Poczatek byl ciezki, ale potem polecialo z gorki:)

Awansik zapewniony, kasiorka wpadnie takze za krola strzelcow (20 bramek).

edit: a morale druzyny: "zadni krwi". Nie ma to jak zagrany 2x pod rzad mots

hoomik
30-07-2006, 13:55
i awan poszedl sie je*ac... przegrana 2:1, mimo MOTS... nicholery, w nastepnym sezonie jak nie bedzie awansu do 7 ligi to rzucam ta glupia gre ;d

Straznik Monopolowego
30-07-2006, 14:04
2-0 z przed ostatnia druzyna w tabeli >.< to wynik nowgo ustawienia 1 raz nim gralem (3-5-2) i wynik 2 tygoni trenowania kondycji 3 zawodnikow mialo 2 gwiazdki ( w tym 2 napadziorow)
No i koniec sezonu panowie ;)
Jakie zalozenia na nastepny sezon??
Ja zechce zajac drugie miejsce i miec zad szkolke pilkarska

Down:dzieki

Fiszbin
30-07-2006, 14:14
Wygrałem 3:2. Pewny awans z 1 miejsca ;). Chciałbym jednak opowiedzieć wam o zjawisku korupcji(tak tak !;p) w mojej lidze. Przed ostatnim meczem szanse na awans z 2 miejsca miało 5 drużyn. Jedną z nich jest drużyna LKS Wiatr~ która według statystyk w końcówce sezonu grała zdecydowanie najlepiej w lidze(słabo grali na początku). Mieli oni szanse na awans jeżeli wygraliby wysoko swój mecz z WKS Węże(ta drużyna nie ma już szans na awans), a vice lider przegrał swój, najlepiej do 0. Najwidoczniej menager LKS'u dogadał się z Wężami, aby ci dali mu łatwo wygrać. Węże zagrały ustawieniem !UWAGA!: 2-4-4, dzięki czemu LKS wygrał 10:0 -.- Sprawiedliwość zwyciężyła bo vice lider również wygrał swój mecz. Jestem jednak zły ponieważ mój zawodnik miał szansę na tytuł króla strzelców, w skutek takich "manewrów" stracił jakiekolwiek szanse :/

@up

Na hattrickowym forum "dla początkujących" jest wszystko o przerwie między sezonowej

Thomisson
30-07-2006, 14:24
Przegrana z viceliderem 7-3, trzecie miejsce w sezonie. Liczę na trochę kasy za miejsce, bo moja sytuacja finansowa jest katasroficzna........

Smetana
30-07-2006, 14:32
Zwycięstwo 1-0 :/. Najniższe w sezonie, sam nie wiem czemu tak kiepsko.

A jeśli chodzi o ligę... wielki TRIUMF :evul: . Komplet zwycięstw, awansik do VII, bilans 70-7 + król strzelców :).

edytka: Inwestujcie w pomoc, moja przejechała po wrogach jak walec ;).

Marek Tibioman
30-07-2006, 14:36
Remis 2:2 mimo motsu:( I 3 miejsce w lidze a liczylem na awans, ale zawaliłem 2 ostatnie mecze. W nagrode pocieszenia dostane 120tys. za 3 miejsce i 40tys. za krola strzelców:)

Nadrill
30-07-2006, 15:00
Nareszcie, po 2 walkowerach(ode mnie, zapominałem ustawić drużynę) zagrałem mecz! I przegrałem 2-0. Spadam do 9 ligi. ; )

Matek
30-07-2006, 17:05
A moj 19 latek podskoczyl na olsniewajacego. Potrzymam go jeszcze sezon i sprzedam jak skonczy 21 lat. Przy dobrych wiatrach bedzie wtedy mistrzowski.

Marek Tibioman
30-07-2006, 19:24
A moj 19 latek podskoczyl na olsniewajacego. Potrzymam go jeszcze sezon i sprzedam jak skonczy 21 lat. Przy dobrych wiatrach bedzie wtedy mistrzowski.

A jak długo go trenowałeś, w czym i od jakiego poziomu został być trenowany :>?

Monte
30-07-2006, 22:18
Dzisiaj rozwalilem lidera 8:3. Poczatek byl ciezki, ale potem polecialo z gorki:)

Awansik zapewniony, kasiorka wpadnie takze za krola strzelcow (20 bramek).

edit: a morale druzyny: "zadni krwi". Nie ma to jak zagrany 2x pod rzad mots

W meczu ze mną graleś MOTS? W statystykach pomeczowych było napisane, że grałeś normalnie.

1. Adam Jarzębowski Snoww Ball Team 20
2. Maciek Ciejka Crvena Zvezda Kopisk 14
3. Johan Persson SC Wolves 13

Hehe. 29-letni pomocnik mający 13 bramek. Do czego to dochodzi. No cóż. Zająłem trzeci sezon z rzędu 3 miejsce i jest mi smutno z tego powodu.

Matek, gratuluję awansu.

Straznik Monopolowego
30-07-2006, 22:34
Ile dostaniecie za kibicow?:> ja cos kolo 50k
Czy w 1 sezon da sie zrobic szkolke pilkarska z fatalnej na zadowalacjaca (placac 20k)

hoomik
30-07-2006, 22:54
Czy w 1 sezon da sie zrobic szkolke pilkarska z fatalnej na zadowalacjaca (placac 20k)
;]]]]]]]]]]]]]]]]]
jakbys ladowal 80k to w jeden sezon bys chyba nie wyrobil. Placac 20k zajmie ci to... duzo czasu

Smetana
31-07-2006, 00:02
Przy 20k może być chyba max przeciętna.

W meczu ze mną graleś MOTS? W statystykach pomeczowych było napisane, że grałeś normalnie.
Statystyki pomeczowe to ukrywają.

Forc
31-07-2006, 00:40
Jak ktoś jest bardzo początkujący to powinien poczytać to : http://www.poradnik.ht.glt.pl/

BTW. dzisiaj spadłem z ligi... od przyszłego sezonu będe w VI i mam nadzieję, że wygram ją bez problemu ; )

Matek
31-07-2006, 08:42

No gralem, gralem. Inaczej byc raczej nie wygral. Musialem pomoc zdominowac;) Z Crvena tez zreszta motsa zagralem.

W przyszlym sezonie trafie prawdopodobnie do ligi VII.566 a przeciwnikiem w I rundzie pucharu beda Pompiarze, czyli przeciwnik na pewno do przejscia:)

A jak długo go trenowałeś, w czym i od jakiego poziomu został być trenowany :>?

Jakies 1.5 - 2 sezony z poziomu zadowalajacy. I wlasnie odkrylem ze drugi zawodnik tez podskoczyl na fantaste:] No coz, jeden idzie na sprzedaz a drugi na trening do mistrzowskiego:D

Straznik Monopolowego
31-07-2006, 13:05
Up:jak to sprawdziles z kim w pucharze bedziesz gral ?:>

Matek
31-07-2006, 13:11
http://poland.alltidhattrick.org/stats/17/0/pol/league/108133/index.html

Tylko ustaw swoja wlasna lige:)

motyl1993
31-07-2006, 19:48
Elo:) Jestem new gracz i mam pytanie, zalozylem konto juz nawet sie wyszukalem ale nie mam klubu...
Teraz musze czekac az dostane klub tak?:p
Mam nadzieje ze szybko dostane obecnie oczekuje jeszcze 29 osob...duzo?
Odpiszcie szybko bo chce wiedziec:)
Thx:P

7up
31-07-2006, 20:28
Heh tez mam, ze 29 osob... przez niecaly tydzien ruszylem sie o jedno miejsce w kolejce :( Pozostaje nam czekac! :(

Smetana
31-07-2006, 23:56
Jak się sprawdzą przewidywania alltid to nie dość, że rozjadę ligę jak teraz, to jeszcze wygram pierwszy mecz w pucharze na normalnu rezerwowym składem :D. No chyba, że gość motsnie :/.

Monte
01-08-2006, 00:36
Przeciwnika w pucharze bym raczej pokonał. Natomiast jeśli chodzi o lige... Z ligi siódmej spadła by drużyna, która ma w swoim składzie 1 zawodnika powyzej 13k tsi i kilku powyzej 4k : //

Straznik Monopolowego
02-08-2006, 09:56
pff
z 7 ligi trafia do mnie jakis baran z graczami po 5k+ TSI... niech nawet nie sni o wygranej ;) a z 9 lig to sami kelnerzy

a puchar ;( czemu?! bede gral z kolsiem ktory spadl z 6 ligi i po marzeniach o 2 rundzie pucharu ;(

7up
02-08-2006, 23:51
Już 1 tydzień czekam :p Mam nadzieję, że mnie niedługo wpuszczą, bo przeciez jest ta przerwa miedzy sezonowa ;)

Straznik Monopolowego
03-08-2006, 19:31
Mam dylemat ;P

A wiec czy w meczach towarzyskich dawac mojich najlepszych graczy (zeby nie stracili formy) czy graczy co maja slabe podania (bo aktualnie trenuje podania) ?:>

Smetana
03-08-2006, 20:12
Oczywiście jeśli trenujesz podania to wystaw graczy u których chcesz by były lepsze. Inaczej trening nie ma sensu.

Matek
04-08-2006, 08:28
A ja bym jednak poradzil ci trening kondycji. Podobno ma w tym sezonie byc jeszcze wazniejszy niz w tamtym.

Przy dobrych wiatrach dostane z 500000 w najblizsza niedziele. Uda sie za to kupic jakiegos grajka na obrone, ktory bedzie sie dobrze spisywal w VII lidze? Nie musi byc mlody - wiek 27-28 bedzie dobry.

Straznik Monopolowego
04-08-2006, 12:46
up:trenowalem kondycje 2 tygodnie i tak mi zrujnowala forme ze strach >.<

off:smetana ban :p

EDIT: niestety potwierdzily sie te awanse z tamtej storny:/ a jak sie puchar potwierdzi to sie zalamie!!

Wczoraj dostalem 170k i juz prawie na 0 jestem ale zastanawiam sie czy otwierac w tym sezonie szkolke piklarska i tak mysle ze moze w nastepnym sezonie juz bede dawal po 80 tys bo teraz pujde z torbami :/

Up: tak posiedzialemz 5 min na liscie transferiwej i nie wiem czy bys kupil znakomitego moze przy fuksie jakis ci sie trafi

Matek
06-08-2006, 17:25
O rotfl.

Wejdzcie na http://www.ht.neostrada.pl/ i popatrzcie staty siodmych lig. Trafilem do drugiej pod wzgledem trudnosci xP. NIe ma co, awansu nie bedzie w tym sezonie:/

http://poland.alltidhattrick.org/stats/17/0/pol/league/59170/index.html

Tutaj z kolei jest piata;] Ale jazda bedzie.

Monte
06-08-2006, 18:06
Do mnie spada drużyna z ligi do której chyba wpada Matek, więc moze być zabawnie, bo ta drużyna ma gościa powyżej 13k tsi, kilku powyżej 5k tsi, a reszta powyzej 1k xD Mimo wszystko wierzę w upragniony awans. Będe o niego walczył już czwarty sezon z rzędu i nie chcę mieć znowu trzeciego miejsca :S No i zmieniłem trening z dośrodkować na rozgrywanie ; )

Straznik Monopolowego
06-08-2006, 18:33
Matek mniej wiecej po przeanalizowaniu twojej ligi wnioskuje ze bedziesz na 5-6 miejscu

Thomisson
07-08-2006, 09:24
Chyba zaczynam grać od nowa, aktualny zespół ma ju za duże długi, więc czekam tylko na potwierdzenie od Gm'ów, czy mi zespół usuną.

AnElKa
07-08-2006, 14:15
Jari Saniala (113643098)
Lat 19, solidny stan formy, zdrowy
Jest przyjemny, opanowany i prawy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca przeciętny.

Narodowość: Suomi
Wskaźnik TSI: 230
Właściciel: FC Trampy

Kondycja: kiepski Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: kiepski Podania: nędzny
Skrzydłowy: solidny Defensywa: kiepski
Skuteczność: kiepski St.fragmenty: fatalny

Nowy zakup:P Jedyne 4 k :) Podszkoli się i będzie dobrze. Co do ligi, jak patrzyłem na rywali mam szanse na 1-2 miejsce, może wreszcie wyjdę

Edit:
Btw, czy w tym sezonie będzie organizowany Puchar Tibii?:]

@down
Szkoda, ale cuż Life is brutal and sometimes kopas w dupas very mocno:P

Straznik Monopolowego
07-08-2006, 14:28
Up:tez o tym myslalem tylko ze juz ci "podstawowi" gracze sie nie udzielaja w tym temacie :(

AnElKa
07-08-2006, 14:34
Post do kasacji. Popierniczyło mi się coś:/

Matek
08-08-2006, 11:18
Btw, czy w tym sezonie będzie organizowany Puchar Tibii?:]

Jak odpadne z pucharu czemu nie? Chociaz ja chce przejsc pierwsza runde.

Monte
08-08-2006, 14:15
Jak odpadne z pucharu czemu nie? Chociaz ja chce przejsc pierwsza runde.

Ja też chcę przejść pierwszą runde :S

Straznik Monopolowego
09-08-2006, 13:23
Jejku :( gdy zobaczylem inna nazwe druzyny niz ta co mi ta strona wylosowala bylem w niebo wziety ale gdy sie okazalo ze ta druzyna spadla z 6 ligi juz tak slodko nie bylo :( (2 sezon w pucharze gram z 6 ligowcem) no coz moze chociaz pelny stadion bedzie :P

EDIT:Radzcie mi wystawic rezerwy zeby sobie trening zaliczyli czy podstawowych zeby powalczyc

Matek
09-08-2006, 13:28
A ja jednak trafilem na Pompiarzy. VI ligowiec, ale zdecydowanie do przejscia:). Oby mi sie udalo.

vaviec
09-08-2006, 13:38
Z miesiac temu otrzymalem druzyne na 7 miejscu w 8 lidze...Bez szans na utrzymanie, spadlem. No cóz zycie ejst brutalne. Teraz trafilem w pucharze na goscia z drugiej ligi. Niezle co?^.-

Iron
09-08-2006, 14:20
Trafiłem na VI ligowca z Jaworzna... przynajmniej zyskam kase za występ w pucharze:P Mam nadzieję,iż w lidze będe miał więcej szczęścia. Pozdro

Matek
09-08-2006, 19:36
Pierwsze wzmocnienie miedzysezonowe:

Kondycja: fantastyczny Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: słaby Podania: nędzny
Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: znakomity
Skuteczność: przeciętny St.fragmenty: kiepski

Troszeczke kosztowal, bo az 800 000zl, ale mysle, ze warto. Razem z bramkostrzelnym Neilem beda stanowic trzon obrony.

Straznik Monopolowego
09-08-2006, 19:58
Ale on ma 29 lat a to bardzo duzo.Mysle ze troche przeplaciles

Matek
09-08-2006, 20:05
Ale on ma 29 lat a to bardzo duzo.Mysle ze troche przeplaciles

A po co mi 18 czy nawet 21 latek, skoro ja obrony nie trenuje? Pozatym ma dosc dobra forme i poziom doswiadczenia. No i w porownaniu transferow ceny byly zblizone.

Monte
09-08-2006, 21:02
Trafiłem na spadkowicza z VI ligi.
Poziom jego pomocy:
Pomoc: przeciętny (min.)

Czyli już po pucharze ; D

AnElKa
09-08-2006, 21:17
Hehe, ja dzisiaj wygrałem mecz sparingowy z jakąś drużyna z Węgier...napastnik strzelil 5 goli Z czego jestem bardzo zadowolony :o

Przy okazji kupiłem wreszcie zad. bramkarza...
Maciej Swiderek (125835270)
Lat 25, słaby stan formy, zdrowy
Jest przyjemny, zrównoważony i szlachetny
Poziom doświadczenia kiepski, przywódca nędzny.

Kondycja: nędzny Bramkarz: zadowalający
Rozgrywanie: nędzny Podania: fatalny
Skrzydłowy: fatalny Defensywa: nędzny
Skuteczność: fatalny St.fragmenty: przeciętny

Straznik Monopolowego
09-08-2006, 22:58
Jak myslicie czy kupic sobie obronce czy pomocnika

Patol
12-08-2006, 14:45
Zalezy co trenujesz, a jesli jakiegos porzadnego goscia do skladu a nie do trenienia to pomocnika.

Monte
13-08-2006, 15:46
Dzisiejszy junior:

Bernard Krzeszowski (127300228)
Lat 18, zadowalający stan formy, zdrowy
Jest przyjemny, opanowany i uczciwy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca kiepski.

Wskaźnik TSI: 3 260
Pensja: 3 440 zł/tydzień
Właściciel: SC Wolves

Rozgrywanie: kiepski Podania: solidny
Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: solidny
Skuteczność: solidny St.fragmenty: słaby

Sprzedać go?

Jeśli tak to za ile i na jakiej pozycji na liście transferowej ma być?

Straznik Monopolowego
13-08-2006, 21:07
up:O jej ;P przez tego juniora co wylosowales zastanawiam sie czy jednak dawac na szkolke :P

Matek
15-08-2006, 14:58
juz jutro meczyk pucharowy. mam zamiar rozgromic konkurenta;P

Straznik Monopolowego
15-08-2006, 15:54
Up: Pic ?:>

Ja jutro mam zamiar nie dac ciala tak jak sezon temu (9:0) a moze nawet pokusic sie o niepodzianke gdyz moj bramko strzelny napadzior jest w formie tylko moje boki obrony sa slabe (2 obroncow stracilo razem 3ptk formy) srodek pola jest jak na mnie mocny skrzydla tez i 1 raz wyprubuje mojego skrzydlowego w ataku :) a wiec bedzie ciakwie.
No i mam nadzieje na full trybuny

Monte
15-08-2006, 21:17
Yaaay.. Jutro moja wielka szansa. Gram Norwegią czyli albo wysoko wygram albo wysoko przegram ; ) Czas pokaże, życzę powodzenia.

Iron
15-08-2006, 21:23
Jak nie puchar hattricka, to puchar tibi:D ahh te marzenia:P

Matek
16-08-2006, 09:51
Muahahaha... do polowy prowadze 2-0. Jak ni wymiekna fizycznie to druga runda czeka otworem:D

Iron
16-08-2006, 10:26
Muahahaha... do polowy prowadze 2-0. Jak ni wymiekna fizycznie to druga runda czeka otworem:D
Matek ja też prowadzę z VI ligowcem 2:0 do boju chłopaki!.

Gilmir
16-08-2006, 10:34
Fajne to ; ] troche gralem ale przestalem ;p to juz dawno i nazwy nei pamietam druzyny. ;p

Nadrill
16-08-2006, 10:52
Juhu... a ja do 50 minuty dostaję 0-4... może będzie 0-9...

Matek
16-08-2006, 10:54
Muahahahaha. 3-0 ze swiezo upieczonym VI ligowcem. 33.5 gwiazdek nie grajac motsa i przecietny(min) poziom pomocy. Wcale nie jestem taki slaby:D

Monte
16-08-2006, 11:13
Pomoc słaba (niska) : )

Po przerwie było 3-1 dla moich rywali z siódmej ligi. Skończyło się na tym, że wygrałem 5-4. Hat-trick mojego ostatnio wypromowanego juniora z solid skut, solid pod i solid def ; )

31.5 gwiazdki ; ]

hoomik
16-08-2006, 11:24
0-0 w pierwszej polowie, 1-1 po 90', 2-1 dla humz0r w 106 minucie. 7-ligowiec pojechany. 29,5* :/

Iron
16-08-2006, 11:26
Hahaha! Wygrana z VI ligowcem 3:0:)

Straznik Monopolowego
16-08-2006, 12:15
Own3d

4-0 z kolesiem ktory spadl z 6 ligi who is the best bejbe?

1-0 Boris Kolínek (26)
2-0 Ariel Wąchała (28)
3-0 Wigberg Ewen (64)
4-0 Tolis Tsarouchidis (86)

Win ciekawe kto bedzie mojim nastepnym przeciwniekiem (i za widzow tylko 100tys ale jest jeszcze jedna runda :))

EDIT:
Pomoc: kiepski (niski)
haha :) (bylem pewny ze bedzie nedzny maks)

28,5*

Widze ze wszystkim forumowiczom sie udalo (no prawie ;p) w kazdym razie gratuluje all i zycze powodzenia w losowaniu nastepnej rundy a potem powodzenia w samym meczu :)

EDIT 2 :Eh trafilem na 4 ligowaca xD przynajmniej full trybuny beda ;)

Matek
16-08-2006, 13:39
Mi sie trafil As Coca-Cola... V ligowiec z zadowalajaca opmoca i calkiem dobrymi pozostalymi statami:/

Iron
16-08-2006, 14:08
Ała trafiłem na IV ligowca: Skiberpool lanie będzie ale przynajmniej full stadion:)

hoomik
16-08-2006, 14:34
V-ligowiec z olsniewajacym i blyskotliwym atakiem, przecietna pomoca i obrona... oh well, przynajmniej z dlugu szybciej wyjde.

Straznik Monopolowego
16-08-2006, 15:28
Mi sie trafil As Coca-Cola... V ligowiec z zadowalajaca opmoca i calkiem dobrymi pozostalymi statami:/

V-ligowiec z olsniewajacym i blyskotliwym atakiem, przecietna pomoca i obrona... oh well, przynajmniej z dlugu szybciej wyjde.

Pomoc: olśniewający (niski) (pomoc mojego przeciwnika)

Jakis problem ?;P

Down:
Podaj mi link do tej ultradefensywnej taktyki bo sie boje ze bedzie pogrom 10-0 i kibice sie wkurw*** i chyba pic zagram

Monte
16-08-2006, 16:50
Pomoc przeciwnika solidna, czyli po zawodach, chociaż zagram ultradefensywną taktyką.

Mikhalov
18-08-2006, 08:04
a może ktos sparing zagra? :> najlepiej 8-9 liga :P

motyl1993
19-08-2006, 23:15
a może ktos sparing zagra? :> najlepiej 8-9 liga :P
MZKS Jagodzianka Gdynia (261338) Liga: Miejsce 1. w VIII.464
Spadkowicz...a ja nowy...trzeba teraz klub w XVII lidze utrzymac ;]
I zdac licencje...15 zadan za mna...jeszcze tylko 10^^.
Sry za kropki...

motyl1993
19-08-2006, 23:20
Pomoc przeciwnika solidna, czyli po zawodach, chociaż zagram ultradefensywną taktyką.
Ja przerabalem w pucharze w 1 rundzie z VII-ligowcem 1:4 a prowadzilem 1:0 Tyle ze nie wiedzialem ze dostalem juz zespol i zagralem w skladzie zajebistym Ale teraz dokupilem pare graczy zadowalajacy/solidny i jestem gotowy w walce o utrzymanie w lidze PYTANIE: Jak sie oglada swoje mecze odpiszcie szybko!!
Edit: HT LIVE? Ale co pozniej!? odpiszczie bo jutro o 11:30 mecz -,-
Thx i sory za minki

Straznik Monopolowego
19-08-2006, 23:29
Up:

1. To nie jets sokker tutaj sie meczy nie oglada tylko czyta relacje w ht live
2. Edytuj posty
3. Nie na*******aj tak tymi minkami bo oslepne

motyl1993
19-08-2006, 23:34
A powiesz mi czy inwestowac na starcie w juniorow? I czy pozniej ma sie problemy z kaska?

Straznik Monopolowego
19-08-2006, 23:36
Nie ,nie inwestuj to pewne smierc (bynajmniej na poczatku)

Najlepiej sobie przeczytaj caly ten temat jest wiele odpowiedzi na rozne pytania potem wejdz na forum dla poczatkujacych tam jest jeszcze wiecej

Edit:Wejdz w dzial mecze i tam kolo meczu masz taka pileczke na nia klikasz i sluchasz relacji (oczywisice jutro w czasie meczu).Nie czytales zasad?

motyl1993
19-08-2006, 23:45
aha czytalem jakis regulamin ale trzeba bylo juz byc troche "ogranym" zeby skumac go. Ale wiem juz to co potrzebuje :) jutro dam znac jak mi poszlo. Wielkie dzieki dla Straznika Monopolowego
A jak sie twoj zespol idzie i o co walczysz w najblizszym sezonie?

Straznik Monopolowego
19-08-2006, 23:53
Fc Chelmianka.
Wlacze o 2 miejsce.
Ale juz to pisalem a wiec mowie przeczytaj caly temat.

motyl1993
19-08-2006, 23:55
CZYTALEM!
Ale 685 postow -,- wiesz nie chce mi sie teraz szukac ^^

motyl1993
20-08-2006, 00:35
Teraz gram z druzyna ktora w tamtym roku 2 miejsce zajela ;/ a wiec debiut moze nie byc wymarzony :D
A pozniej 2 wyjazdy do beniaminkow zobaczymy jak to bedzie...
Martwi mnie ze tygodniowe dochody sa -70000 zl to zle?
Jutro zwolnie niepotrzebnych.
Powodzenia dla wszystkich zeby dobrze zinaugurowali lige :)

Marek Tibioman
20-08-2006, 11:16
Teraz gram z druzyna ktora w tamtym roku 2 miejsce zajela ;/ a wiec debiut moze nie byc wymarzony :D
A pozniej 2 wyjazdy do beniaminkow zobaczymy jak to bedzie...
Martwi mnie ze tygodniowe dochody sa -70000 zl to zle?
Jutro zwolnie niepotrzebnych.
Powodzenia dla wszystkich zeby dobrze zinaugurowali lige :)

Jak wychodzisz tyle na minus to pewnie masz za duży personel, wiec lepiej zwolnij kilku np. ekonomistów, bo są zupełnie nie przydatni.
P.S. wyślij mi propozycję sparingu to zaakceptuję i w środę zagramy, zresztą wysłałem ci już wiadomość pocztą:p

motyl1993
20-08-2006, 11:38
Jak wychodzisz tyle na minus to pewnie masz za duży personel, wiec lepiej zwolnij kilku np. ekonomistów, bo są zupełnie nie przydatni.
P.S. wyślij mi propozycję sparingu to zaakceptuję i w środę zagramy, zresztą wysłałem ci już wiadomość pocztą:p
Zwolnilem paru ludzi ^^ ale sparing w przyszlym tygodniu, ok?
Bo gram juz jeden w tym tygodniu

motyl1993
20-08-2006, 12:15
do przerwy 0-2 :( i to zdecydowana przewage maja przeciwnicy...
Jak wam idzie?
PS. U mnie w meczu dwoch beniaminkow do przerwy 5-0 :D

Straznik Monopolowego
20-08-2006, 12:18
Ku*wa motyl edytuj posty to juz twoj 3

45. minuta: Do przerwy 5-1. Czterdzieści pięć minut spotkania było zdominowane przez Chelmianka, z imponującymi 66 procentami posiadania piłki.
:)

Mikhalov
20-08-2006, 12:27
Do przerwy 0-1.Drużyna squad, osiągając 73 procent posiadania piłki, zdominowała mecz.

a stawialem na obrone :D

motyl1993
20-08-2006, 13:19
0-4...Gratz dla monopolowego 7-1 :D

Straznik Monopolowego
20-08-2006, 13:21
1-0 Ariel Wąchała (2)
2-0 Angel Vasilev (6)
3-0 Angel Vasilev (10)
3-1 Florencjusz Chrząszczewski (19)
4-1 Clive Sheffield (20)
5-1 Clive Sheffield (35)
6-1 Clive Sheffield (67)
7-1 Clive Sheffield (77)

LoL!

Ale pogrom :) 4 bramy mojego napadziora .W tamtym sezonie strzelil 1 bramke na caly sezon :) .Az 4 mojich zawodnikow zagralo na 3 gwiazdki ale az 2 na 2 :/

Jak narazie prowadzenie w lidze i w tablei krola strzelcow ;P

motyl1993
20-08-2006, 13:22
1-0 Ariel Wąchała (2)
2-0 Angel Vasilev (6)
3-0 Angel Vasilev (10)
3-1 Florencjusz Chrząszczewski (19)
4-1 Clive Sheffield (20)
5-1 Clive Sheffield (35)
6-1 Clive Sheffield (67)
7-1 Clive Sheffield (77)

LoL!

Ale pogrom :) 4 bramy mojego napadziora .W tamtym sezonie strzelil 1 bramke na caly sezon :) .Az 4 mojich zawodnikow zagralo na 3 gwiazdki ale az 2 na 2 :/

Jak narazie prowadzenie w lidze i w tablei krola strzelcow ;P
Wigberg Ewen był niewątpliwie najbardziej wyróżniającym się zawodnikiem zespołu Chelmianka. Z drugiej strony, Clive Sheffield miał fatalny dzień.
4 bramki i jeszcze malo :D
Edit:
Mikhalov jak ci poszlo?

Matek
20-08-2006, 13:28
2-5 w plery... zaczyna sie jak w poprzednim sezonie, czyli bedzie dobrze. Awans pewny;)

Mikhalov
20-08-2006, 13:28
Wygrana 5-0 :) 1 miejsce w lidze i chyba w krolach strzelcow :P

hoomik
20-08-2006, 13:33
wygrana 1-2 na wyjezdzie z w zasadzie jedynym powaznym konkurentem do awansu. Moglo byc wyzej, ale w deszczu gralem, a mam kilku technicznych ofensywnych. Bedzie dobrze. W nastepnej kolejce gram PiC z botem, ktory teraz co prawda wygral 3-1, ale gral z drugim botem. I tak obie druzyny zagraly na ok. 15 gwiazdek. Trzeba budowac morale poki jest na kim ;)

Nadrill
20-08-2006, 13:42
A ja nawet nie wiedziałem, że dziś meczy... nic się nie przygotowywałem...
I co? Zwycięstwo 3-1! 1 miejsce w grupie... ;)

M4gn3to
20-08-2006, 13:44
mistrzowie xp - Brunatni Bełchatów 1 - 5
Wygrałem 5-1 nareszcie coś pokazałem. xD.

0-1 Sylwester Rycombel (34)
1-1 Wojciech Habura (37) :(
1-2 Damian Żarnowski (39) :]
1-3 Damian Żarnowski (74) :]
1-4 Benjamin Huges (77) :]
1-5 Benjamin Huges (85) :]

Benjamin Huges znowu strzela przepiękne bramki. Może w tym sezonie znowu będzie królem strzelców, ale mój nowy nabytek Richard Hanssen nie strzelił ani jednej bramki :(. "Richard Hanssen był niewątpliwie najbardziej wyróżniającym się zawodnikiem zespołu Brunatni" Statystki ma inponujące :
Goli w karierze: 72
Hattricków w karierze: 9
Ligowych goli w tym sezonie: 0
Pucharowych goli w tym sezonie: 0
Może na następny mecz się roztrzela. Gram mecz ze spadkowiczem, troche się obawiam, bo ten zespół wygrał dzisiaj 5-0 :(.
Jak narazie w tabeli jestem 2.

vaviec
20-08-2006, 13:51
1-0 Klemens Fischer (26)
2-0 Julian Piecuch (33)
3-0 Jakub Wojewódka (59)
Mecz wygrany z wlasciwie druga najlepsza druzyna w lidze.

Martwa mnie 2 rzeczy:kontuzja fiszera oraz niska ilosc kibicow na trybunach (u mnie 2,2k, zas u innych druzyn ligi 4,4k+)

Iron
20-08-2006, 14:10
Heh 0:6 w do tyłu.. hmm szkoda że tak dużo goli straciłem.. pora się wziąść do odrabiania strat i piąć się w górną część tabeli:d

motyl1993
20-08-2006, 14:24
U mnie bramkarz kontuzji doznal a rezerwowy puscil 4 bramki i 0,5*
Pora na wzmocnienia ^^

Monte
20-08-2006, 18:40
Dziś sprzedałem juniora, którego wypromowałem 2 tyg. temu.

20.08.2006 Twój zawodnik został sprzedany. Do kasy klubu wpłynęło 3 188 040 zł.

; )

Mecz wygrany 5-4, bo przeciwnik ustawił grę z kontry.

Awans do 7 ligi murowany.

32.5 gwiazdki. Pomoc słaba (min.) ; )

motyl1993
20-08-2006, 18:42

; )

Jaki jest twoj stan druzyny juniorow?
I jakie mial morale?

Straznik Monopolowego
20-08-2006, 18:47

; )

No ,no 18 latka za 3 miliony gz xD (Przez tego juniora napaliles mnie na szkolke juniorow i narazie daje tylko po 20 k ale za sezon bede dawal po 80 ;P)

AnElKa
21-08-2006, 11:47
Ehe 4;0 w przód ;) Może wreszcie wyjdę z ligi, z tego co patrzałem to ten konkurent był chyba najsilniejszym w lidze ;)
I miejsce w tabeli po I-szej kolejce. Cóż, kontuzja solid. obrońcy 8tyg. :[
a solid. napadziora na 2 tyg. Ahh:P

Straznik Monopolowego
22-08-2006, 15:30
Jutro puchar...
Wystawiam rezerwy i gram pic mam nadzieje ze nie dostane tak ostro po ryju ,moglbym wystawic max sklad i mots bo jest jakies 10% ze koles zagra rezerwami (tak jak w poprzedniej rundzie pucharu) ale za maly jest to procent a wiec gram rezerwami mam nadzieje ze nie przegram jakos ostro i chyba po tej srodzie bedzie mozna juz myslec o 2 edycji pucharu tibi :)

Iron
22-08-2006, 15:42
Jutro puchar...
Wystawiam rezerwy i gram pic mam nadzieje ze nie dostane tak ostro po ryju ,moglbym wystawic max sklad i mots bo jest jakies 10% ze koles zagra rezerwami (tak jak w poprzedniej rundzie pucharu) ale za maly jest to procent a wiec gram rezerwami mam nadzieje ze nie przegram jakos ostro i chyba po tej srodzie bedzie mozna juz myslec o 2 edycji pucharu tibi :)
Hmm ja podobnie daje rezerwy a niech sobie pograja:) I czekam na 2 edycje pucharku:D.

Monte
22-08-2006, 17:58
Ja ustawiam taktyke 4-3-3 i gre kontry na puchar. Moj przeciwnik ma solidna pomoc, wiec moje szanse są marne.

Straznik Monopolowego
22-08-2006, 22:21
Tak sie zastanawialem i zastanawialem i doszedlem do wniosku ze... zagram taktyka monte i tez zrobie gre z kontry .Sklad bedzie mieszany bo bedzie troche typow z rezerw i troche z podstawowego moze da rade bo koles ma bardzo slaby srodek obrony (2 gwiazdki od lebka) a wiec moze siei nadzieje na jakas kontre

A takie pytanko z innej bajki jaki macie zamiar zrobic najblizszy powazny zakup? Ja kupuje niedlugo znakomitego obronce bo mojim zdaniem jak sie gra jednym srodkowym obronca to zadek nie wystarczy ;P

Edit:Tak zaczolem mieszac w skladzie ze wymieszalem prawie caly podstawowy sklad do meczu i zamiast pic dalem normalny mecz ;P
Ehhh nadzieja matka glupich ;)

Down:340k za solid obronce?! Co cie so tego sklonilo ?;P

Monte
22-08-2006, 22:36
Moje ostatnie poważne wzmocnienia:

Alejo Ivan Ponce (87938154)
Lat 26, zadowalający stan formy, zdrowy
Jest kontrowersyjny, zrównoważony i uczciwy
Poziom doświadczenia kiepski, przywódca zadowalający.

Narodowość: Argentina
Wskaźnik TSI: 870
Pensja: 3 744 zł/tydzień w tym premia 20%

Kondycja: solidny Bramkarz: nędzny
Rozgrywanie: kiepski Podania: nędzny
Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: solidny
Skuteczność: fatalny St.fragmenty: przeciętny

Cláudio Borges (87990917)
Lat 25, zadowalający stan formy, zdrowy
Jest złośliwy, zrównoważony i szlachetny
Poziom doświadczenia kiepski, przywódca nędzny.

Narodowość: Portugal
Wskaźnik TSI: 2 870
Pensja: 4 512 zł/tydzień w tym premia 20%

Kondycja: przeciętny Bramkarz: nędzny
Rozgrywanie: przeciętny Podania: zadowalający
Skrzydłowy: solidny Defensywa: kiepski
Skuteczność: solidny St.fragmenty: przeciętny

No i po sprzedaniu juniora kupiłem solid trenera ; )

Colo_2006
22-08-2006, 23:18
czy ktos moze pomoc mi i powiedziec jak miec w tym druzyne ? piszcie na PW lub na GG :confused:

Mikhalov
23-08-2006, 08:07
Tam jest wszystko napisane wystarczy poczytac -.-" ale tobie zapewne sie niechce

Matek
23-08-2006, 09:53
ROTFL

Moj rywal wyszedl w ustawieniu 3-3-3!!! bez rezerwowych a teraz wlasnie stracil jednego grajka. JEST szansa!:P

Monte
23-08-2006, 09:57
Ja po 40 minutach przegrywam 0-2. I tak jest dobrze, mój rywal w ostatnich meczach miał solidną pomoc ; P

Colo_2006
23-08-2006, 10:01
Dobra zarejstrowałem sie ale nie dostałem kodu xD

Matek
23-08-2006, 11:08
Muahahahaah... piatoligowiec pokonany 1-0. Konczyl mecz w 8:P Niezla jazda:) Gramy dalej.

hoomik
23-08-2006, 11:10
a ja wyszedlem maksymalnie rezerwowym skladem, zagralem PIC, i dostalem w dupe 0-7 ;] No nic, przynajmniej morale mam dosyc wysokie, teraz jeszcze tylko pewnosc siebie odrobic w najblizszych meczach i bedzie awansik.

Dj Fara0n
23-08-2006, 11:24
Pierwszy mecz rozegrany i 6-0 w plecy . Koles mial conajmniej 3 graczy z tsi 1800+ ,a moj najlepszy ma 1240 ;/. No nic, moze z Fc Nalesnikami wygram.

MINIAK
23-08-2006, 12:31
Ja jestem zadowolony,myślałem że przegrama tu 2-1 i awans do 3 rundy:cup:

Matek
23-08-2006, 12:47
plonaca zyrafa ^^ i po przygodzie z pucharkiem. Ale 3 rundka to i tak niezle.

AnElKa
23-08-2006, 13:54
Kondycja: fantastyczny Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: kiepski Podania: słaby
Skrzydłowy: słaby Defensywa: solidny
Skuteczność: nędzny St.fragmenty: kiepski

Goli w karierze: 5
Hattricków w karierze: 0
Ligowych goli w tym sezonie: 0
Pucharowych goli w tym sezonie: 0

228 tysięcy. Wreszcie 2 solid. obrońca:P
Ale za to teraz 1-szy solid. obronca ma kontuzje na 7 tyg. >.<

@Straznik
o.O nieźle :P Gratuluje

Straznik Monopolowego
23-08-2006, 14:18
Oł siet! 6-0 w plecy : (

Eh a ja tu myslalem ze gra z kontry da mi wygrana ,no coz szkoda tylko ze jednak nie wystawilem tych rezerw i nie zagralem pic :(

Drużyna rozegrała mecz. Wpływy ze spotkania wyniosły 210 998 zł.

Przynajmniej kibice nie dali dupy full stadion (prawie)

EDIT:

António dos Santos (96322220)
Lat 20, słaby stan formy, zdrowy
Jest kontrowersyjny, z charakterem i uczciwy
Poziom doświadczenia nędzny, przywódca nędzny.

Specjalność: atletyczny

Narodowość: Portugal
Wskaźnik TSI: 800
Pensja: 3 840 zł/tydzień w tym premia 20%

Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny
Rozgrywanie: nędzny Podania: nędzny
Skrzydłowy: kiepski Defensywa: znakomity
Skuteczność: kiepski St.fragmenty: słaby

Nowy nabytek :) 530k

motyl1993
25-08-2006, 10:52
Czy zmieniajac ustawienie na 3-5-2 mam zmienic typ treningu? jesli tak to na jaki? I czy zmienic taktyka na mecz na : Atak skrzydlami?
HELP :P

hoomik
25-08-2006, 12:08
a mi dzisiaj junior podskoczyl na znakomita defensywe. Do konca sezonu mam nadzieje miec cala defensywe na fantastycznym skillu.

Straznik Monopolowego
25-08-2006, 15:46
Mi dzisiaj 26 latek na solid skrzydlowego podskoczyl :)

ale z forma... moji 3 rozgrywacjacy razem stracili 4 ptk formy

EDIT: Polecam ten program na tym da sie zbic SPORO kasy

http://www.hottrick.org/hattrick_keeper_tool.php

Matek
27-08-2006, 12:25
No i kolejna wygrana: 6-1

Adam Jarzebowski znowu liderem klasyfikacji krola strzelcow:) Oby tak dalej. Szkoda tylko, ze moj snajper dostal kontuzji:(

Mikhalov
27-08-2006, 12:29
Air squad 2-1 FC MIDON

hehe 2-1 z viceliderem on gra presingiem. ZObaczymy w 2 polowce, mam nadzieje na wiecej goli ;]

Monte
27-08-2006, 13:22
Zwycięstwo 8-1 na wyjeździe. Już 13 bram strzleonych w tym sezonie. Może dobije do 100? ; ) Mimo wszystko, dalej 3 miejsce ale za tydzień to się może zmienić ; )

Mikhalov
27-08-2006, 13:28
wygrana 4-1 z jedynym nie botem :D w lidze :P 1 miejsce w lidze 1 miejsce w klasyfikacji strzelców.

Btw. zagrałby ktos sparing? :P Air Squad jakby co albo na forum dajcie znać

hoomik
27-08-2006, 13:32
8-1 do przodu z botem. 2 miejsce, za tydzien mecz z obecnym liderem, ktorego mimo wszystko powinienem gladko rozjechac. W tym sezonie jesli wszystko pojdzie po mojej mysli to powinienem miec pewny awans na kilka kolejek przed koncem sezonu.

Nadrill
27-08-2006, 13:34
Zwycięstwo 4-1 i 1 miejsce mojego snajpera. Yeah!
Oraz 1 miejsce w lidze. : )

Fiszbin
27-08-2006, 14:14
Wygrałem 5:0(Drużyna jest niepokonana w 8 ostatnich meczach i zwycięska w 8 spotkaniach z rzędu ;p ) z przedostatnia drużyną ligi, awans na 2 miejsce(przegrywam bliansem bramek) ale nie jestem zadowolony z gry moich piłkarzy, ostatnio chyba za dużo eksperymentowałem z taktyką. Za tydzień mecz z liderem- będzie ciężko.

Co do pucharu tibia.pl to piszę się na to.

Straznik Monopolowego
27-08-2006, 15:55
2-0 do przodu :o

Mysalem ze bedzie z 5-0 a tu taki klops :/ kibice tylko zadowoleni a ja mam za tydzien mecz z dosc dobrym kolesiem i chcialem full stadion. Wazne ze koles ktory w tamtym sezonie mial 2 miejsce przegral dzisiaj drugi mecz (walkowerem) za tydzien ja z nim gram i tez licze na walkower a wtedy to juz pewne 2 miejsce :)

Ps:Czy do trenowania bramkrzy trzeba tych trenerow bramkrzy czy sam trener wystarczy?

Marek Tibioman
29-08-2006, 13:59
Ps:Czy do trenowania bramkrzy trzeba tych trenerow bramkrzy czy sam trener wystarczy?

Im więcej trenerów bramkarzy, tym szybciej rosną bramkarzom skille;) Tak samo jak im więcej asystentów trenera, tym szybciej rosną skille graczom z pola.

P.S. o co chodzi z tym pucharem Tibia.pl czy cos?:confused:

EDIT: Mam na sprzedasz piłkarza środkowego pomocnika macie tu jego ID: 115960026 jutro o 14.01 koniec licytacji!!! Od 0zł 0 groszy ;)

Matek
30-08-2006, 10:51
2 - 5 z II ligowcem... wplywy z biletow 512.000 !!!!! Kosmos:) Kolejnego juniorka sobie kupie.

To jak z pucharem? Kto zorganizuje?

edit: a nie... te wplywy to z dwoch meczy:)

Fiszbin
30-08-2006, 10:59
Ja moge ;O

Straznik Monopolowego
30-08-2006, 11:36
Moje wplywy z biletow za caly puchar to jakies 320 tys a wiec tez nie zle ;)

Jak narazie sie nie pisze na puchar tibi bo gram juz puchar lubelszczyzny

Co myslicie o tej stronce co podalem.Czy da sie na tym zarobic? Bo sie zastanawiam czy kupowac
tych "bramkarnikow" czy nie ;P

http://www.hottrick.org/hattrick_keeper_tool.php

Fiszbin
30-08-2006, 11:44
@ up

Widziałem wczesniej te stronkę, fakt przydatna, ale ja już od jakiegoś czasu trenuje rozgrywanie.

@ Mikhalov
Wyzwałem cie na sparing, akceptuj prędko jak chcesz zagrać bo wyzwałem też kilka innych drużyn ;p

motyl1993
30-08-2006, 18:23
Zagram sparing
MZKS Jagodzianka Gdynia
Chetni niech zloza mi propozycje

Mikhalov
30-08-2006, 21:31
ja chetnie zagram, wysle ci wzywanie.

edit: Air Squad to moj team

Straznik Monopolowego
31-08-2006, 00:45
Od jakiego stanu szkolki mozna wypromowac cos ciekwego (bramkarza)

Monte
31-08-2006, 16:10
@Up: Zadowalająca - solidna i już jest w miarę ok ; )

Straznik Monopolowego
01-09-2006, 11:26
23 latek i 19 wskoczyli na solid skrzydlo :)

Smetana
03-09-2006, 12:41
Nareszcie odbanowany :). Dziś wygrałem 8-0 i jestem pierwszy w mojej VII lidze, ale chyba trochę przystopuję. Nie chcę jeszcze awansować :/.
Część moich pomocników wskoczyła na fantastyczne rozgrywanie, więc za tydzień będę miał 6 pomocników fantastyczny/fantastyczny :D.

edytka: No i full stadion :D.

Iron
03-09-2006, 12:55
Nareszcie odbanowany :). Dziś wygrałem 8-0 i jestem pierwszy w mojej VII lidze, ale chyba trochę przystopuję. Nie chcę jeszcze awansować :/.
Część moich pomocników wskoczyła na fantastyczne rozgrywanie, więc za tydzień będę miał 6 pomocników fantastyczny/fantastyczny :D.

edytka: No i full stadion :D.
:) Smetana zrobisz pucharek?

Smetana
03-09-2006, 12:58
Ok, jak będą chętni. Ale od przyszłego tygodnia, bo mam już partnera.

Iron
03-09-2006, 13:00
No to ja się zgłaszam:)

Matek
03-09-2006, 13:02
Kurcze... 2:3 w plery:/ Ale przynajmniej przeciwnikow mam nareszcie lepszych. No i 33 gwiazdki.