Pokaż pełną wersje : Narkotyki
Ile mam podać tych dowodów? Wystarczy kilka czy chcesz kilkadziesiąt? I to nie żadne dowody tylko głupoty które mi i moim kolegą nagadali lekarze. Wykazali się przy tym duża niekompetencją.
Wystarczy jedno nagranie tego co ci mowil lekarz + jego imie i nazwisko (zeby zweryfikowac). Mozesz na PW.
Czy ty nie widzisz, ze kazdym kolejnym postem coraz bardziej sie pograzasz? Nie ma niekompetentnych lekarzy, sa tylko tacy, ktorzy nie zawracja se glowy kazdym i tacy, ktorym zalezy na kasie. A co do twoich wypowiedzi na tle wiekowym, to szczerze mowiac moja bratanica [ 12 lat ] jest bardziej rozgarnieta niz ty, bo sklada sensowne zdania i inteligentne riposty. A ty? Raz komus pojedziesz, potem przeprosisz, znowu pojedziesz i znow przeprosisz. Nie na tym forum chloptasiu....
Teraz to już boki zrywam:D
Matek: nie mam nagrań, ale jak chcesz to mogę ci zacytować kilka tekstów które usłyszałem od lekarzy.
Matek: nie mam nagrań, ale jak chcesz to mogę ci zacytować kilka tekstów które usłyszałem od lekarzy.
To szczerze mowiac, jest gowno nie dowody. Jak powiedzial Matek, nagrania poprosimy - najlepiej filmy... A tak miedzy nami, miales spiecie w inkubatorze, ze tak nie lubisz lekarzy? .... Teraz to ja boki zrywam ..
No to przymknij swoj kubel a nie oczerniasz srodowisko lekarskie.
Czy ty nie widzisz, ze kazdym kolejnym postem coraz bardziej sie pograzasz? Nie ma niekompetentnych lekarzy, sa tylko tacy, ktorzy nie zawracja se glowy kazdym i tacy, ktorym zalezy na kasie. A co do twoich wypowiedzi na tle wiekowym, to szczerze mowiac moja bratanica [ 12 lat ] jest bardziej rozgarnieta niz ty, bo sklada sensowne zdania i inteligentne riposty. A ty? Raz komus pojedziesz, potem przeprosisz, znowu pojedziesz i znow przeprosisz. Nie na tym forum chloptasiu....
kolega d4rq pieprzy głupoty. Ale Ty ze swoim" nie ma lekarzy niekompetentnych"przebijasz wszystko i wszystkich
kolega d4rq pieprzy głupoty. Ale Ty ze swoim" nie ma lekarzy niekompetentnych"przebijasz wszystko i wszystkich
Ta moze zle sie wyrazilem, " nie ma lekarzy niekompetentnych pracujacych w zawodzie", bo jak nie potrafi czegos to po prostu wylatuje...
Jednak ja nigdy pierwszy nikogo nie obrażam, a denerwują mnie dzieci mające 15 lat, które życia nie znają.
A mnie śmieszą ludzie, którzy wypisują farmazony i do tego myślą, że wiedzą wszystko o życiu. I myślą, że są bardziej kompetentni od lekarzy.
I to nie żadne dowody tylko głupoty które mi i moim kolegą nagadali lekarze. Wykazali się przy tym duża niekompetencją.
Czy jesteś lekarzem? Na jakich podstawach opierasz swoje oskarżenia o niekompetencję? Jakie masz na to dowody? Rzekome wypowiedzi lekarzy zasłyszane przez ciebie i twoich znajomych? Ja też sobie mogę na biegu parę takich tekstów wymyślić.
Albo źle to rozumiem, albo się mylisz. Alkohol wywołuje uzależnienie fizyczne, jednak można się z niego wyleczyć, a na całe życie zostaje psychiczne.
Dobrze zrozumiałeś, ja zbyt nieczytelnie napisałem (jak zwykle...). Chodziło mi o działanie do końca życia.
To zacytuj w końcu bo od kilku stron gadasz, że możesz zacytować. Aa, fakt, najpierw trzeba wymyślić, nie?
Dostałem w piątek w łopatkę z całej siły,do dziś trudno mi sie oprzec a lekarz powiedział:To nic poważnego,za to powiem twojej wychowaczyni żeby ci obniżyła oceny!:D 8o
P.S:Kolego który mi z całej siły walnął w łopatke brał afme,on ma 10 lat -.-
Dostałem w piątek w łopatkę z całej siły,do dziś trudno mi sie oprzec a lekarz powiedział:To nic poważnego,za to powiem twojej wychowaczyni żeby ci obniżyła oceny!:D 8o
Podałeś to jako przykład niekompetencji?
Gdzie wy żyjecie? Na dworcu w Rosji? 10 latek po amfie :>
Ja ćpałem w wieku 6 lat kilogramy..joł joł znam sie na życiu, te sprawy ..
Dark Sven
18-03-2007, 20:48
P.S:Kolego który mi z całej siły walnął w łopatke brał afme,on ma 10 lat -.-
/me podnosi się z podłogi.
Gdzie wy żyjecie? Na dworcu w Rosji? 10 latek po amfie :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.