PDA

Pokaż pełną wersje : Narkotyki

Stron : 1 2 [3]

Matek
18-03-2007, 11:56
Ile mam podać tych dowodów? Wystarczy kilka czy chcesz kilkadziesiąt? I to nie żadne dowody tylko głupoty które mi i moim kolegą nagadali lekarze. Wykazali się przy tym duża niekompetencją.

Wystarczy jedno nagranie tego co ci mowil lekarz + jego imie i nazwisko (zeby zweryfikowac). Mozesz na PW.

d4rqu
18-03-2007, 13:05
Czy ty nie widzisz, ze kazdym kolejnym postem coraz bardziej sie pograzasz? Nie ma niekompetentnych lekarzy, sa tylko tacy, ktorzy nie zawracja se glowy kazdym i tacy, ktorym zalezy na kasie. A co do twoich wypowiedzi na tle wiekowym, to szczerze mowiac moja bratanica [ 12 lat ] jest bardziej rozgarnieta niz ty, bo sklada sensowne zdania i inteligentne riposty. A ty? Raz komus pojedziesz, potem przeprosisz, znowu pojedziesz i znow przeprosisz. Nie na tym forum chloptasiu....

Teraz to już boki zrywam:D

Matek: nie mam nagrań, ale jak chcesz to mogę ci zacytować kilka tekstów które usłyszałem od lekarzy.

Hansu
18-03-2007, 13:14

Matek: nie mam nagrań, ale jak chcesz to mogę ci zacytować kilka tekstów które usłyszałem od lekarzy.

To szczerze mowiac, jest gowno nie dowody. Jak powiedzial Matek, nagrania poprosimy - najlepiej filmy... A tak miedzy nami, miales spiecie w inkubatorze, ze tak nie lubisz lekarzy? .... Teraz to ja boki zrywam ..

Matek
18-03-2007, 13:28

No to przymknij swoj kubel a nie oczerniasz srodowisko lekarskie.

PiXik
18-03-2007, 13:38
Czy ty nie widzisz, ze kazdym kolejnym postem coraz bardziej sie pograzasz? Nie ma niekompetentnych lekarzy, sa tylko tacy, ktorzy nie zawracja se glowy kazdym i tacy, ktorym zalezy na kasie. A co do twoich wypowiedzi na tle wiekowym, to szczerze mowiac moja bratanica [ 12 lat ] jest bardziej rozgarnieta niz ty, bo sklada sensowne zdania i inteligentne riposty. A ty? Raz komus pojedziesz, potem przeprosisz, znowu pojedziesz i znow przeprosisz. Nie na tym forum chloptasiu....

kolega d4rq pieprzy głupoty. Ale Ty ze swoim" nie ma lekarzy niekompetentnych"przebijasz wszystko i wszystkich

Hansu
18-03-2007, 13:40
kolega d4rq pieprzy głupoty. Ale Ty ze swoim" nie ma lekarzy niekompetentnych"przebijasz wszystko i wszystkich

Ta moze zle sie wyrazilem, " nie ma lekarzy niekompetentnych pracujacych w zawodzie", bo jak nie potrafi czegos to po prostu wylatuje...

Caer
18-03-2007, 13:52
Jednak ja nigdy pierwszy nikogo nie obrażam, a denerwują mnie dzieci mające 15 lat, które życia nie znają.
A mnie śmieszą ludzie, którzy wypisują farmazony i do tego myślą, że wiedzą wszystko o życiu. I myślą, że są bardziej kompetentni od lekarzy.

I to nie żadne dowody tylko głupoty które mi i moim kolegą nagadali lekarze. Wykazali się przy tym duża niekompetencją.
Czy jesteś lekarzem? Na jakich podstawach opierasz swoje oskarżenia o niekompetencję? Jakie masz na to dowody? Rzekome wypowiedzi lekarzy zasłyszane przez ciebie i twoich znajomych? Ja też sobie mogę na biegu parę takich tekstów wymyślić.

Thero
18-03-2007, 15:22
Albo źle to rozumiem, albo się mylisz. Alkohol wywołuje uzależnienie fizyczne, jednak można się z niego wyleczyć, a na całe życie zostaje psychiczne.

Dobrze zrozumiałeś, ja zbyt nieczytelnie napisałem (jak zwykle...). Chodziło mi o działanie do końca życia.

Bastash
18-03-2007, 16:31

To zacytuj w końcu bo od kilku stron gadasz, że możesz zacytować. Aa, fakt, najpierw trzeba wymyślić, nie?

Hypex
18-03-2007, 19:13
Dostałem w piątek w łopatkę z całej siły,do dziś trudno mi sie oprzec a lekarz powiedział:To nic poważnego,za to powiem twojej wychowaczyni żeby ci obniżyła oceny!:D 8o
P.S:Kolego który mi z całej siły walnął w łopatke brał afme,on ma 10 lat -.-

Bastash
18-03-2007, 20:25
Dostałem w piątek w łopatkę z całej siły,do dziś trudno mi sie oprzec a lekarz powiedział:To nic poważnego,za to powiem twojej wychowaczyni żeby ci obniżyła oceny!:D 8o

Podałeś to jako przykład niekompetencji?

Gdzie wy żyjecie? Na dworcu w Rosji? 10 latek po amfie :>

Ja ćpałem w wieku 6 lat kilogramy..joł joł znam sie na życiu, te sprawy ..

Dark Sven
18-03-2007, 20:48
P.S:Kolego który mi z całej siły walnął w łopatke brał afme,on ma 10 lat -.-
/me podnosi się z podłogi.

Gdzie wy żyjecie? Na dworcu w Rosji? 10 latek po amfie :>