zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Informacje o nowym update!

Stron : 1 2 [3]

Master'ek
02-04-2006, 09:56
Jaja se robia napewno wczoraj byl 1kwietnia wiec to byly jaja B) drom mozesz juz powiedziec ze to byly jaja bo karzdy kto tu wchodzi to juz sie boi ze to prawda nietrzymaj juz nas w niepewnosci :D

Pit Bull
Droom pisz że to żart i po sprawie -.-

Costu
Zrobienie bp Uh zajmuje ponad 3h...

sz3fu
02-04-2006, 09:57
jak ktos ma czas zeby grac te 10 15 i wience godzin to niech gra jego rzycie
bardzo dobrze powiedziane =, mimo że z błedami :D

Costu
Na org.pl z tym fan sitem juz sie przynzali zróbcie to już tez...:cygaro:

Spikee
Uspokojcie sie nooby... Jak widze te posty to mnie sranie bierze, omg...
Czy wy dzieci niewidzicie, ze to jaja se robia z was? -.-
TY masz tylko 13lvl omg tobie to kurde idzie latwo a co maja powiedziec takie lvl np 100????

Duch Guardi
02-04-2006, 10:00
Drom bądz człowiekiem powiedz prawde :)

sz3fu
02-04-2006, 10:01
Rhodd rox [;

Master'ek
02-04-2006, 10:02
No racja a knight jak ma skillowac to bez ensu teraz najwieksza ma wladze sorcer :( a najmniejsza knight jesli to prawda to knight juz bedzie najgorszy zupelnie :( powiedz ze to zart i po krzyku :D

Mikelp
02-04-2006, 10:02
Up:
Co z tego, że ma 13 lvl? Ale inteligenją wybiega poza was wszystkich "Hajcz Lewelów". Ty masz tylko 20 lvl. I co? Tobie też idzie super łatwo.

Hahahah już widze jak wszyscy odejdą. Tak samo mówiliście z soulpointsami i z nowymi wymaganiami na runy...
Pozatym jak widze te wasze posty z masą "X(" i jacy to jestescie zdenerwowani i zaniepokojeni to nie wiem czy sie smiac czy plakac -.-

Rhodd
02-04-2006, 10:03
TY masz tylko 13lvl omg tobie to kurde idzie latwo a co maja powiedziec takie lvl np 100????

Co za idiota, boze zloty, powiedz mi skad tacy ludzie sie biora? -.-
Na knighcie przestalem grac bo nudno bylo to se druta zrobilem, ja w 3h zrobie te 10k expa, i zalozmy ok. 50% taki 100 lvl tez zrobi 50% (w zalozeniu ze wiezysz w ten caly system PG)
A co mnie 100 lvle obchodza wogole? -.-

KosteK94
02-04-2006, 10:05
Możliwe, że to nie żart... Może CIP później doda to na www.tibia.com . Chyba jedna supported fansite dostaje co jakiś czas pierwsza informacje o nowym Update. Oby nie PG!! Reszta może być. Cip po raz kolejny doje*** grę. Niedługo nikt nie będzie grał....

KosteK

Spikee
02-04-2006, 10:06
Up:
Co z tego, że ma 13 lvl? Ale inteligenją wybiega poza was wszystkich "Hajcz Lewelów". Ty masz tylko 20 lvl. I co? Tobie też idzie super łatwo.

Hahahah już widze jak wszyscy odejdą. Tak samo mówiliście z soulpointsami i z nowymi wymaganiami na runy...
Pozatym jak widze te wasze posty z masą "X(" i jacy to jestescie zdenerwowani i zaniepokojeni to nie wiem czy sie smiac czy plakac -.-
Widze ze tobie sie to podoba lol moze ty masz zamiar 1 lvl robic tygodniami
to ze tobie sie bodoba nie znaczy ze innym tezX(

Wampi
02-04-2006, 10:08
przezylem soul i spery przezylem tez trenienie shielda na afk pare lat temu ale to to przesada juz gram malo a jak to wprowadza to moge niegra wcale bo ja wole w wekend pograc niz w tygodniu

Master'ek
najgorzej maja knighci np. 40lvl i musi skilowac a tak wolno sie to robi ze mu sie znudzi a jak ma juz taki lvl to sie nie przezuci na druta czy sora X(

Rhodd

Na moim knighcie gralem srednio 3h dziennie i nienarzekalem (tylko ze ja w 3h zrobie tyle expa co ty za tydzen -.-)
n/c

Donas
02-04-2006, 10:09
Ich chyba popier*****o. Co za debilizm z tym systemem anty-PG! Przecież to nie ma sensu, czy osoba która siedzi 3h online to odrazu sharuje? Jak już dawno zauważył słusznie moderator tego forum (bez nazwisk) Tibia w każdym update schodzi na psy.

Kiedy ten CipSoft zrozumie, że należy nie tylko poszerzać mapkę itp. lecz warto by wprowadzić rozsądne zmiany w systemie? To nie ma sensu, robią nowe tereny tak często i raz na jakiś czas wprowadzają zmiany w systemie gry, a w dodatku te zmiany są... co tu ukrywać: POJE***E

Spikee
Co za idiota, boze zloty, powiedz mi skad tacy ludzie sie biora? -.-
Na knighcie przestalem grac bo nudno bylo to se druta zrobilem, ja w 3h zrobie te 10k expa, i zalozmy ok. 50% taki 100 lvl tez zrobi 50% (w zalozeniu ze wiezysz w ten caly system PG)
A co mnie 100 lvle obchodza wogole? -.-
Nie wiem o co ci chodzi teraz , nie chce sie klucic bo to wogule i tak jest joke:cygaro:

sz3fu
Mi to nie przeszkadza bo więcej i tak gram w q3 ; )

Spikee
02-04-2006, 10:11
Na moim knighcie gralem srednio 3h dziennie i nienarzekalem (tylko ze ja w 3h zrobie tyle expa co ty za tydzen -.-)
n/c
Tak to zobaczymy jak bedziesz skillowac po tym ze tak powiem gownie_'_

Master'ek
02-04-2006, 10:12
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rhodd
n/c

To moze ty grasz jako knight ze skilami 30/30 i juz ci sie niechce robic skili a expisz na trollach :D

Rhodd
02-04-2006, 10:13

A co ma trenienie do tego calego anty PG??? Jaja se zrobili a noobki odrazu w ryk bo beda robic tydzien z 10 lvla na 11 -.-

sz3fu
02-04-2006, 10:13
btw. czas na serverrze nie jest przestawiony chyba :D:DD:D:

Bombka
02-04-2006, 10:14
Jasne, wszyscy tak gadają że odejdą - już to widzę.:] Bardzo dobrze gdyby to nie był żart, jak ludzie grają po 10-15 godzin dziennie i nie mają życia to tylko ich wina. :| I nie będzie sharerów, ma ktoś lepszy pomysł, żeby ich zlikwidować? A swoją droga co z nowymi outfitami?

Hmm po pierwsze:
Kto ile gra, jak gra, ile na to czasu poświęca jest jego sprawą...
po drugie:
Boshe jak dlamnie może być nawet 10000 sharerow ich sprawa(wali mnie to że robią 100 lev w 2 miechy), gram w tibie dla siebie nie dla innych...
Czasami nie mam ochoty wogule grać, a czasami chce przysiedzieć na expie z 7-10h... Napewno niewyobrazm sobie tego że ide expic mijają 3h a tu naglee expie jakbym był z summonami i cipyy zabierają mi połowe expa...

ps. Jeśli to ma zachęcić do kupna pacc to cipsoft jest lekko nieprofesjonalny w tym co robi ;p

pss. Nadal wierze że to jeden wielki
JOKE

Spikee
02-04-2006, 10:15
A co ma trenienie do tego calego anty PG??? Jaja se zrobili a noobki odrazu w ryk bo beda robic tydzien z 10 lvla na 11 -.-
Nie tylko ja jestem tym niezadowolony mnie nie przeszkadza zaci sie to podoba lol wiec nie wiem po co ta klutnia:cygaro:

sz3fu
02-04-2006, 10:16
Hmm po pierwsze:
Kto ile gra, jak gra, ile na to czasu poświęca jest jego sprawą...
po drugie:
Boshe jak dlamnie może być nawet 10000 sharerow ich sprawa(wali mnie to że robią 100 lev w 2 miechy), gram w tibie dla siebie nie dla innych...
Czasami nie mam ochoty wogule grać, a czasami chce przysiedzieć na expie z 7-10h... Napewno niewyobrazm sobie tego że ide expic mijają 3h a tu naglee expie jakbym był z summonami i cipyy zabierają mi połowe expa...

ps. Jeśli to ma zachęcić do kupna pacc to cipsoft jest lekko nieprofesjonalny w tym co robi ;p
chyba najmądrzejszy dziś post ; )

Rhodd
02-04-2006, 10:16
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rhodd
n/c

To moze ty grasz jako knight ze skilami 30/30 i juz ci sie niechce robic skili a expisz na trollach :D

Nie, mam dopiero skile 28/27 i do 30/30 niechce mi sie dotrenic bo to tak dlugo trwa :(

Pit Bull
02-04-2006, 10:17
Kurde Droom by mogl powiedziec ze to zart bo zaraz wyjezdzam na tydzien a tam internetu nie ma i wkoncu nie bede wiedzial o co gra :(

Matekneo
02-04-2006, 10:18

Boze... niedorsniety dzieciaku jak widze twoje posty to normalnie az mi cie zal. Wez ty sie raz zastanow a potem cos napisz, bo gadasz jakbys mial zespol downa. To jest zart a przynajmniej 2/4 tego to joke. Co z tego, ze on ma 13 lvl? Ty mi nie wygladasz na duzo wiekszy niz 20... Zastanow sie ogicznie... expienie wychodzi dla 20 lvli i 100 prawie ze tak samo... 100 sa mocne, super eq skille... duzo expa wbijaja szybko ale potrzebuja duzo wiecej doswiadczenia na lvl niz 20. Jednakze 20 lvl expi podobnie bo siedzi na slabszych potworkach, poniewazn niepozwalaja mu na to skille i eq.... Oj noobki... A tak co do tematu: Dzisiaj juz 2 kwietnia... zdradzcie wszystkim jak to jest naprawde ;).

Pozdrawiam...

Spikee
02-04-2006, 10:18
Nie, mam dopiero skile 28/27 i do 30/30 niechce mi sie dotrenic bo to tak dlugo trwa :(
No wlasnie a co bedzie jak wejdzie ten Ubdate??
jeszcze gozej dla knightow

Spikee
02-04-2006, 10:21
Boze... niedorsniety dzieciaku jak widze twoje posty to normalnie az mi cie zal. Wez ty sie raz zastanow a potem cos napisz, bo gadasz jakbys mial zespol downa. To jest zart a przynajmniej 2/4 tego to joke. Co z tego, ze on ma 13 lvl? Ty mi nie wygladasz na duzo wiekszy niz 20... Zastanow sie ogicznie... expienie wychodzi dla 20 lvli i 100 prawie ze tak samo... 100 sa mocne, super eq skille... duzo expa wbijaja szybko ale potrzebuja duzo wiecej doswiadczenia na lvl niz 20. Jednakze 20 lvl expi podobnie bo siedzi na slabszych potworkach, poniewazn niepozwalaja mu na to skille i eq.... Oj noobki... A tak co do tematu: Dzisiaj juz 2 kwietnia... zdradzcie wszystkim jak to jest naprawde ;).

Pozdrawiam...
No ja przeciez wiem ze to joke
!!!!!!!!!!!!!

Master'ek
02-04-2006, 10:22
Knighci schodza na psy :( teraz jesli to nie joke to karzdy bedzie bral druta lub sora ale z drugiej strony druid zawsze bierze mniejsze obrazenia potworkowi wiec dluzej expi ;)

Antican-Druid
02-04-2006, 10:22
juz 9.30 a tu nic czy to byla prawda czy <joke> ...
jak prawda to tibia straci duzo

Leon Zawodowjec
02-04-2006, 10:24
To jest poprostu joke na 1 kwietnia, a wy przezywacie jak mrowka okres. gdyby zrobili ten anty PG to tibia stracilaby sens ... ;)

Matekneo
02-04-2006, 10:25
No wlasnie a co bedzie jak wejdzie ten Ubdate??
jeszcze gozej dla knightow

OMG..... Wyjdz.... Pustaku pomysl troche zanim cos napiszesz. ON ZARTOWAL Z TYM ZE MA TAKIE SKILLE I TAK CIEZKO MU WBIC 30/30 chyba ze juz wszyscy tutaj sa glupi. Wiesz ze to zart? To poco caly czas o tym nawijasz? Tak bez sensu? Wez przestan postowac lepiej bo normalnie zal.pl

Mikelp
02-04-2006, 10:25

Czy ja mówie, że mi się to podoba? Ja tylko cie zbluzgalem za to ze gadasz do kogos ze ma tylko 13 lvl a sam masz gowniany... Czy taki 13 lvl sie nie liczy? Liczy sie i to nawet bardziej niz ktoś taki jak ty. Frajer...

Btw. Noobki aleście sie rzucili od razu... To jest jeden wielki ZART a wy zachowujecie sie jakby ktos krzywdzil waszą matkę (tekst zaciągnięty z "Chłopaki nie płaczą" ;) )

No ja przeciez wiem ze to joke
!!!!!!!!!!!!!
Właśnie widać jak to przezywasz -.-

Antican-Druid
02-04-2006, 10:27
Niemoge z tych noobow co ttuaj sie wypowiadaja a maja 13lvl...
wy to naj wiecej starcicie, bo wy takie pg macie lol
wyjdzcie z tad nie osmieszajcie sie

Matekneo
02-04-2006, 10:29
Czy ja mówie, że mi się to podoba? Ja tylko cie zbluzgalem za to ze gadasz do kogos ze ma tylko 13 lvl a sam masz gowniany... Czy taki 13 lvl sie nie liczy? Liczy sie i to nawet bardziej niz ktoś taki jak ty. Frajer...

Btw. Noobki aleście sie rzucili od razu... To jest jeden wielki ZART a wy zachowujecie sie jakby ktos krzywdzil waszą matkę (tekst zaciągnięty z "Chłopaki nie płaczą" ;) )

Buahuhaha, dobrze mu dowaliles ^^ Frajer :P. Wreszcie jakis madry post sie pojawil :D

Niemoge z tych noobow co ttuaj sie wypowiadaja a maja 13lvl...
wy to naj wiecej starcicie, bo wy takie pg macie lol
wyjdzcie z tad nie osmieszajcie sie

Lol, ty lepiej wyjdz bo sam sie osmieszasz tym co mowisz..... Pozatym 13 lvl'e tez maja prawo do glosu chociazby niewiem jak glupiego...

Raffi
02-04-2006, 10:30
OMG..... Wyjdz.... Pustaku pomysl troche zanim cos napiszesz. ON ZARTOWAL Z TYM ZE MA TAKIE SKILLE I TAK CIEZKO MU WBIC 30/30 chyba ze juz wszyscy tutaj sa glupi. Wiesz ze to zart? To poco caly czas o tym nawijasz? Tak bez sensu? Wez przestan postowac lepiej bo normalnie zal.pl

Piszesz drugi raz to samo, czyli "pomysl troche zanim cos napiszesz"...

Jedziesz tu wszystkich na forum, a sam mi wyglądasz na nópka...

btw. przeczytaj regulamin zanim napiszesz coś w podpisie.

@topic

Żart jak rok temu... jak już robicie takie żarty to proponuje jakieś miłe bo wyszła z tego wielka kłótnia i skargi noobów...

Spikee
02-04-2006, 10:30

Ja tylko mowie ze takim latwo mi tez nie chodzilo mi ze on ma mniejszy lvl
Znam kumpli na rl ktozy maja juz po 100lvl. I powtazam nie chodzilo mi ZE ON MA MNIEJSZY LVL ODEMNIE ja sam wiem ze nie mam dobrego.

notop
02-04-2006, 10:32
juz sie 1 kwietnia skonczyl wezcie to zamknijcie bo jeszcze ktos uwierzy;]

Antican-Druid
02-04-2006, 10:36
nie chodzi mi ze 13lvl nie moga sie wypowiadac ale 13lvl sie robi 2 godziny to co im zalezy czy bedzie anty pg???????????????????

sz3fu
02-04-2006, 10:36
juz sie 1 kwietnia skonczyl wezcie to zamknijcie bo jeszcze ktos uwierzy;]
ta ;p
admin zaspał :D

Tibio-gracz
02-04-2006, 10:38
nie chodzi mi ze 13lvl nie moga sie wypowiadac ale 13lvl sie robi 2 godziny to co im zalezy czy bedzie anty pg???????????????????

Chciałbym to zobaczyć -.-
Z tym upem to mam nadzieję, że żart bo inaczej tibia znów się rozpadnie.

Matekneo
02-04-2006, 10:40

13 lvl robi sie 2h? Zademonstruj bo cos niewierze... ;)

Raffi
02-04-2006, 10:41
Znam kumpli na rl ktozy maja juz po 100lvl

A co to ma do tego całego posta?

Chciałes sie pochwalić, czy coś...?:P

Spikee
02-04-2006, 10:42

nie chcialem dopisac ze im i tak ciezko sie teraz expi

Tanivupo
02-04-2006, 10:42
a) Zaraz pewnie obudzi sie modek :> i napisze wspanialy napis "Prima Aprilis"
b)Nie klocic sie! ;p bo po co :> da wam to cos?
c)mogli by dac prawdziwa zapowiedz Update;p bo ciekawie sie co bedzie:D

Spikee
02-04-2006, 10:43

Spikee
02-04-2006, 10:43

Realista1992
02-04-2006, 10:44
Z mojego punktu widzenia ten fake to na pewno żart.
Pomyślcie ile na grze straciliby tacy gracze jak Seromontis, Cachero, Bubble, a nawet Wurzel. Nie musze mówić, że często grają oni po kilkanaście godzin więc ten uptade byłby dla nich tragedią.
3-setny level za pare lat? to staje się coraz bardziej realne :P
Mam nadzieje, że Dr.Omader wkrótce napisze, ze to jego żart na prima aprilis ;)

Kamchal
02-04-2006, 10:46
Ok, przyznam! Cipsoft nie powinien wprowadzać takich ograniczeń na czas, bo o tym powinni decydować sami gracze, ile czasu chcą grać, ale moim zdaniem jeszcze kiedyś "podziękujecie" Cipsoftomi za ten update :P oczu np. nie zmarnujecie tak bardzo hehehe ;) wyjdziecie na rowerek, pograć w noge czy coś a nie bedziecie siedziec całe dnie przed ekranem :)
Ja bym chcial zeby to była prawda, strasznie podoba mi sie ten pomysł z IP. "hakerom" mowimy BYE BYE :dance:

PS: wszyscy tylko mówią ze "sux update" i wypominają te ograniczenia czasu gry, ale nikt nie powie ze fajnie ze Cipsoft cos robi z "hakerami".
Taki naród....

Realista1992
02-04-2006, 10:47

Lol. W ostatnim tibijskim konkursie na najwięcej expa przez 4h pierwsze 3 miejsca mialy 12 lev o ile dobrze pamietam. oczywiscie grali oni na rooku ale watpie zebys przez te 2h wyszedl na main ;) no moze... :P

Spikee
02-04-2006, 10:47
ups przepraszam za pare tych samych postow mialem laga

Raffi
02-04-2006, 10:49

Tak jasne... niezrobisz 10 w 4 godziny...

Który masz lvl masterze jak tak łatwo sie go robi???//?!/??///znakzapytania!//!1oneoneone!!1jeden!!11znakzapytania/3##kratka!122!!!1111jedenoneoneonetrzy!!1dwa!2#mał pa!1znakzapytania?

Maciek33130
02-04-2006, 10:50
Pewnie sie powtarzam ale to dla mnie jest glupie Tibia zchodzi na psy co update to gorsza tibia . Niech wymysla cos innego lepszego co ulatwi gracza gre a nie caly czas utrudniaja , i jak my bedziemy mieli tera grac jak wejdzie to gowno ?? Mam nadzieje ze to zart B) Bo jak nie to nie wiem chyba juz nie bede gral w tibie bo to juz bedzie do dupy gra X( X( X(

Kamchal
02-04-2006, 10:51
Tak jasne... niezrobisz 10 w 4 godziny...

Jak to nie? Ostatnio jak robiłem uhmakera to rooka zrobiłem w 2h a co za problem nabić 2lvle na mainie w 2h? Bez problemu...

Raffi
02-04-2006, 10:53
Ok, przyznam! Cipsoft nie powinien wprowadzać takich ograniczeń na czas, bo o tym powinni decydować sami gracze, ile czasu chcą grać, ale moim zdaniem jeszcze kiedyś "podziękujecie" Cipsoftomi za ten update :P oczu np. nie zmarnujecie tak bardzo hehehe ;) wyjdziecie na rowerek, pograć w noge czy coś a nie bedziecie siedziec całe dnie przed ekranem :)
Ja bym chcial zeby to była prawda, strasznie podoba mi sie ten pomysł z IP. "hakerom" mowimy BYE BYE :dance:

PS: wszyscy tylko mówią ze "sux update" i wypominają te ograniczenia czasu gry, ale nikt nie powie ze fajnie ze Cipsoft cos robi z "hakerami".
Taki naród....

Ty i Twój daleki przedmówca z tym samym zdaniem dla mnie wogóle niemacie racjii...

Z mojego punktu widzenia, gdybym był w cipsofcie i dostawał za to kase miałbym za przeproszeniem w d**pie ze ktoś umiera przed monitorem grając tygodnie w moją gre... to już jego sprawa - ja dostaje za to dużo kasy.
Napewno normalny człowiek niewprowadził by takiego update...

Master'ek
02-04-2006, 10:53
Ja poczekam az Drom powie ze to joke :D lub nie :( trzeba byc przygotowanym na karzda opcje :p

Raffi
02-04-2006, 10:56
@Kamchal

Dobra, dobra może i zrobisz ale nie ten nóp...

Przynajmniej jestem pewny że nikt niezrobi w 2 godziny lvlu 13...
Jak tak to czemu niebraliscie udzialu w konkursie?

Kamchal
02-04-2006, 10:56
Ty i Twój daleki przedmówca z tym samym zdaniem dla mnie wogóle niemacie racjii...

Z mojego punktu widzenia, gdybym był w cipsofcie i dostawał za to kase miałbym za przeproszeniem w d**pie ze ktoś umiera przed monitorem grając tygodnie w moją gre... to już jego sprawa - ja dostaje za to dużo kasy.
Napewno normalny człowiek niewprowadził by takiego update...

Cipsoft każdym update psuje w jakiś sposób gre, ale takie ograniczenia pomogą tym maniakom i osobom uzaleznionym od Tibi bo chyba lepiej tera ograniczyć tą gre, niż za pare lat nosić okulary jak szklanki

Pit Bull
02-04-2006, 10:57
Kurde Droom moze strescisz te swoje 4 litery i napiszesz wszystkim prawde bo to nie robi sie juz smieszne -.- tylko po...ane

Spikee
02-04-2006, 10:58
Kurde Droom moze strescisz te swoje 4 litery i napiszesz wszystkim prawde bo to nie robi sie juz smieszne -.- tylko po...ane
Zgadzam sie z toba:cygaro:

Raffi
02-04-2006, 10:59
Cipsoft każdym update psuje w jakiś sposób gre, ale takie ograniczenia pomogą tym maniakom i osobom uzaleznionym od Tibi bo chyba lepiej tera ograniczyć tą gre, niż za pare lat nosić okulary jak szklanki

Podaj mi 1 update który jakoś szczególnie popsuł gre...
Wole zeby komuś gały wypadły od grania w moją gre, niż bankructwo.

Kamchal
02-04-2006, 10:59

A ja itak uwazam ze ten update bedzie fajny jezeli to prawda ^^
POMYSL Z IP JEST GENIALNY

Kamchal
02-04-2006, 11:00
Podaj mi 1 update który jakoś szczególnie popsuł gre...
Wole zeby komuś gały wypadły od grania w moją gre, niż bankructwo.

1. Update gdy zniknęły prawdziwe aole, przy których się nie traciło expa
2. Gdy summony nie zabierały 50% expa
3. Soul pointy
4. Łamiące się speary

Wystarczy?

Raffi
02-04-2006, 11:01
Heh... gdyby to niebył żaden żart ktoś z modów już by to dawno napisał, a milczą bo chcą nas poprostu nabrać ;]

Tego roku wam sie nieudało kochani ;]

Kamchal
02-04-2006, 11:02
Heh... gdyby to niebył żaden żart ktoś z modów już by to dawno napisał, a milczą bo chcą nas poprostu nabrać ;]

Tego roku wam sie nieudało kochani ;]

Pamietasz moze jaki "zarcik" w tamtym roku modkowie napisali? Bo nie pamietam :confused:

DRoN
Ja bym chciał już wiedzieć prawdę, bo jak zobaczyłem tego news'a to się bardzo ucieszyłem. Szczególnie z anty-pg (gram 3-4h dziennie więc dużo nie strace), ale potem zdałem sobie sprawe, że to może być Prima Aprilisowy dowcip. Chciałbym, żeby dowcipem był PRAWDZIWY NEWS podczas, gdy wszyscy oczekują żartu.

@ Kamchal

Właśnie dobrze, że wprowadzili te 'popsucia gry'.
Najlepiej jakby ktoś wykrył buga, który pozwala zrobić z Tibi ots'owate gówno, a CipSoft nie chce popsuć gry i daje graczom wbijać w godzinę skill 200/200 i 500 lvl.
Właśnie mają wyważyć tak gre, żeby nie grało się zbyt łatwo.
Aol który ratował expa to przegin. Mogliby wprowadzić teraz alternatywe tzn. nosisz albo amulet, który ratuje eq albo amulet, który ratuje 75% expa i skilli.
Gdy summony nie zabierały expa, to mag/druid miał za łatwy exp. Chociaż z drugiej strony można było expić nawet spearmanem. Ale chyba już to naprawili, bo summony kosztują teoretycznie 4x mniej many.
Soul pointy są troche przegięte, bo za wolno się ładują. Reszta jest dobra, bo kto by chciał żeby stały rzędy druidów uh makerów.
Łamiące się speary mają uniemożliwić STAŁY trening palem. Nie wiem czy są boty, które latają do sklepu. Gracz może przecież łazić do sklepu albo trenić na trollach/spearmenach/amazonkach.

Raffi
1. Update gdy zniknęły prawdziwe aole, przy których się nie traciło expa
2. Gdy summony nie zabierały 50% expa
3. Soul pointy
4. Łamiące się speary

Wystarczy?

Zgadzam sie tylko z 1 i 4 punktem...
2 pozostałe wprowadzone były zeby wyrównać profesje i każdy miał równe szanse... żeby knight niebył w porównania do magicznych profesji "gó***m"

Raffi
02-04-2006, 11:05
@Kamchal

Niestety niepamietam dokladnie... moze jakis z modków Ci o tym powie...

Było cos takiego że tibia.pl cos tam wygrala... niewiem -.-
Niechce mylić...

Kamchal
02-04-2006, 11:06
Zgadzam sie tylko z 1 i 4 punktem...
2 pozostałe wprowadzone były zeby wyrównać profesje i każdy miał równe szanse... żeby knight niebył w porównania do magicznych profesji "gó***m"

Knight itak teraz jest już najsłabszą profesją...
1. Musi mieć jak najlepsze eq (byle ded i może duużo stracic)
2. Musi trenowac skille (byle ded i skille lecą w dół a trenuje się je długo i nudno)
3. Najwięcej ryzykuje na huntach (lurowanie, blokowanie itd)
4. Chociaz niewiem jakby się starał itak dostanie najmniej expa
5. Zużywa najwięcej runek po tym jak Cipsoft wprowadził wandy

Raffi
02-04-2006, 11:07
Tak wiem ze knight jest najslabsza profesja ale gdyby te 2 punkty ktore wymieniles bylyby dalej w tibii knight stałby sie jeszcze mniej wartosciowy.

A co do ostatniego punktu znow sie niezgodze...
Uzywa tylko uhy...
Do 25 lvla postać magiczna praktycznie runów używa mało ale high lvle o wiele więcej od knighta...

Kamchal
02-04-2006, 11:09
Tak wiem ze knight jest najslabsza profesja ale gdyby te 2 punkty ktore wymieniles bylyby dalej w tibii knight stałby sie jeszcze mniej wartosciowy.

nie wiem...
Soul pointy przeszkadzają tak naprawde tylko uhmakerom, a z summonami to racja, magom mówimy NIE :p

Exodus
02-04-2006, 11:10
Przeciez to oczywiste ze to byl ZART. Wiec po co mu tak pilujecie zeby o tym napisal. Idzcie lepiej na dwor pilke pokopac lub cos w tym stylu zamiast siedziec od 12 w nocy przed kompem i czekac na post Droma.....

Thero
02-04-2006, 11:12
@Kamchal

Niestety niepamietam dokladnie... moze jakis z modków Ci o tym powie...

Było cos takiego że tibia.pl cos tam wygrala... niewiem -.-
Niechce mylić...
Z tego co pamiętam była mowa o hostowaniu tibia.pl przez serwery tibia.com. To było przed rokiem albo dwoma, sam nie wiem...

Kamchal

A co do ostatniego punktu znow sie niezgodze...
Uzywa tylko uhy...
Do 25 lvla postać magiczna praktycznie runów używa mało ale high lvle o wiele więcej od knighta...

ty chyba nie grasz knightem.. Ja mam skill sworda 71, żeby zabić vampira solo potrzebuje zyżyc 6hmm a waląc tylko z miecza zeszło mi 12uhow, więc się z tobą nie zgodze!

Dalis Raya
Z jednej strony pomysł z IP wydaje się prosty ale z drugiej jak ktoś ma neostrade i zmienne ip i nie chce mieć stałego? ma kończyć grę w tibię?

Raffi
Wiem ze to żart a ty na to wpadłeś dopiero teraz z około 150 innymi uzytkownikami...

Kamchal
02-04-2006, 11:13
Przeciez to oczywiste ze to byl ZART. Wiec po co mu tak pilujecie zeby o tym napisal. Idzcie lepiej na dwor pilke pokopac lub cos w tym stylu zamiast siedziec od 12 w nocy przed kompem i czekac na post Droma.....

A kto powiedział ze my czekamy na post droma? to jest FORUM więc przedstawiamy swoje argumenty za i przeciw :P

Raffi
02-04-2006, 11:15
ty chyba nie grasz knightem.. Ja mam skill sworda 71, żeby zabić vampira solo potrzebuje zyżyc 6hmm a waląc tylko z miecza zeszło mi 12uhow, więc się z tobą nie zgodze!

Niegram nikim... mam 35 knighta z 76/75 ale mam wiekszego pallka.
I tak już niegram w tibie. Mówilem o high lvlach i mocnych potworkach.
Np. gdyby knight ze skillami 160/160 solowal demona zuuzyl by mniej runow niz sorc...

@Thero

To było chyba 2 lata temu, a rok temu wydaje mi sie ze cos innego.

Raffi
02-04-2006, 11:18
Z jednej strony pomysł z IP wydaje się prosty ale z drugiej jak ktoś ma neostrade i zmienne ip i nie chce mieć stałego? ma kończyć grę w tibię?

No własnie... ktos ma zmienne ip i juz niemoze grac...
Wtedy musi zalozyc sobie konto na no-ip.com...

Byłoby dużo problemów...

Costu
Ja i tak kupuje pacc bo za 3 miesiace dopiero wakacje (chyba lol)

Kamchal
Niegram nikim... mam 35 knighta z 76/75 ale mam wiekszego pallka.
I tak już niegram w tibie. Mówilem o high lvlach i mocnych potworkach.
Np. gdyby knight ze skillami 160/160 solowal demona zuuzyl by mniej runow niz sorc...

@Thero

To było chyba 2 lata temu, a rok temu wydaje mi sie ze cos innego.

To zacznij juz trenowac skille 160/160 może zdązysz przed dorobieniem się wnuków:blazen:

Raffi
02-04-2006, 11:19
A co to ma do tematu Costu?

@up

To był tylko przykład.

Pawlosz
02-04-2006, 11:21
Fajne faki ;p nawet jezeli mialo by tak byc to by juz nikt niegral w tibie bo co po nowych terenach jak niemozna spokojnie expc ?
Oby to byla tylko pryma aprylis....

Kamchal
02-04-2006, 11:21
A co to ma do tematu Costu?

@up

To był tylko przykład.

ok ok

Ale jakiś modek mógłby napisać czy to żart czy na prawde :P bo jeżeli prawda to se zły dzien na pisanie tego posta wybrali :P

Raffi
02-04-2006, 11:23
@Pawlosz

Czy mi sie wydaje czy mowilo to juz 500 ludzi?

Kamchal
02-04-2006, 11:24
@Pawlosz

Czy mi sie wydaje czy mowilo to juz 500 ludzi?

Pożegnam się z tobą juz mój rozmówco :P Ide do łózka pooglądać TV :cygaro:
bye

Raffi
02-04-2006, 11:25
@Kamchal

No własnie... stworzyli tym jedną wielką kłótnie, i pełno narzekających noobów a przeciez tego nielubią nie? :P

Czemu niemoglo byc cos milego jak rok temu?:P

btw. Cya :P Pewnie jak wszystko wyjdzie na jaw pojawi sie w tv :>

Kamchal
02-04-2006, 11:26
@Kamchal

No własnie... stworzyli tym jedną wielką kłótnie, i pełno narzekających noobów a przeciez tego nielubią nie? :P

Czemu niemoglo byc cos milego jak rok temu?:P

Noom!! Mogli np. powiedzieć ze muminki i smerfy tak naprawdę zyją, ale gdzieś głęboko pod ziemią w Afryce, a to powymyślali jakieś rzeczy o tibi:D

Raffi
02-04-2006, 11:31
Yyyy... miałoby być to zwiazane z Tibią :P

Kamchal
02-04-2006, 11:34
Yyyy... miałoby być to zwiazane z Tibią :P

Jednak zostane bo w TV nic takiego nie ma a w tibi musze soul pointy nabić:P

No dobra... to mogli napisać ze w tibi potwory będą miały płcie i będą mogły się rozmnażać ^^

Rhodd
02-04-2006, 11:35
Wyobrazam se Droma jak sie ryje na podlodze i caly sie slini ze smiechu... O maly wlos a ja tez bym mial taki napad po przeczytaniu tutaj niektorych postow -.-

Bez obrazy Drom ;p

Raffi
02-04-2006, 11:35
Watpie zeby ktos w to uwiezyl... :P

PS. Widac mój avatar?-.-

Kamchal
02-04-2006, 11:36
No dobra... to mogli napisać ze w tibi potwory będą miały płcie i będą mogły się rozmnażać ^^

Wyobrazasz sobie mame hydre która w niesie na rękach swoje dziecko przez Thais do lekarza? XD

Pawlisza
02-04-2006, 11:37

PS. Widac mój avatar?-.-

Nie

A tak między innymi... będzie coś nowego dla facc?? :baby:

Pozdro~Pawlisza

Raffi
02-04-2006, 11:38
To hydry maja rece? O.o
Teściowe kopyta?

Kamchal
02-04-2006, 11:38

PS. Widac mój avatar?-.-

I juz coś spiepszył :P

Raffi
02-04-2006, 11:40
Pier**** no ku*** :P

Ani z linka, ani z dysku mi niedziala...

Kamchal
02-04-2006, 11:41
Pier**** no ku*** :P

Ani z linka, ani z dysku mi niedziala...

Zamiast avantara jest taki napis "Raffi's Avatar" i jak sie kliknie to wchodzi info twojego konta ^-^

Raffi
02-04-2006, 11:42
Wiem, u mnie to samo... :P

Hólp mi plaxor ;<

Rhodd
02-04-2006, 11:43
Moze by juz dosc tak tego offtopu co? -.-

Kamchal
02-04-2006, 11:44
Wiem, u mnie to samo... :P

Hólp mi plaxor ;<

Teraz to ci nawet GM nie pomoze ]:->
hehehe :P
Drom NIE ŚPIJ JUZ! OśWIEć NAS XD

Raffi
@Rhodd
Dobsh juz nieplacz ;*

Teraz cos na temat :

LóPIe TipiEE!11!!jedenoneoneone!14#@#11!

Eagle
Kopiując te wasze durne 600 komentarzy, mógłbym książkę napisać.

Kamchal
02-04-2006, 11:45

A dasz autograf???

Eagle
02-04-2006, 11:46
Jak przyjdziesz na premiere ...

Xeradus
02-04-2006, 11:47
Raffi: Jak widzisz ja mam tak samo i też ani z url ani z dysku nie działa.
Temat: Drom ty głupi wielbłądzie, może wreszcie byś coś napisał czy to był żart czy sierio z tym apdejtem, bo jak już ktoś napisał - to już dawno przestało być śmieszne -.-
A przy okazji powiedz mi czemu mi avatar nie działa -.^

sz3fu
każdy niecierpliwie czeka na ogłoszenie że to żart [;

Raffi

Kopiując twą twarz i wysyłając do Cipsoftu powstała by nowa wersja Crypt Shamblera.

Raffi
02-04-2006, 11:49
każdy niecierpliwie czeka na ogłoszenie że to żart [;

Każdy niecierpliwie czeka co z tym suxowatym afótarem :P

Arthevariel
02-04-2006, 11:50
Zamiast avantara jest taki napis "Raffi's Avatar" i jak sie kliknie to wchodzi info twojego konta ^-^

Ale przynajmniej wyglada to ladnie ;)
Mysle ze posypia sie ostrzezenia za offtop.

@topic

Drom moze juz nam powiesz ze to byl zart?:S

Raffi
02-04-2006, 11:52
A własnie ze brzydko :P

@Drom

Say or die :<

Eagle
Kopiując twą twarz i wysyłając do Cipsoftu powstała by nowa wersja Crypt Shamblera.

Idź lepiej rzuć się w gówno, bo bedziesz mógl 3 h expic dziennie i z rooka w miesiąc bedziesz wychodził.
Widze że Ci nie pasuje mój komentarz, bo 450 z tych 600 to twoja głupota. No ale cóż... nie będę się przekrzykiwał z 12 letnim smarkaczem, który myśli że jest bogiem bo zna 1 hasełko.

pzdr dla Ciebie

Raffi
A własnie ze brzydko :P

@Drom

Say or die :<

Kamchal
02-04-2006, 11:55
Save Server jest teraz!! Polacy (w tym ja) biegniemy teraz na hydry bo wiemy ze brygada BR tez chce dziś na hutnta iść :P Wczoraj sie spoznilismy i 12h tam br siedziało -,-

Raffi
02-04-2006, 11:56
Idź lepiej rzuć się w gówno, bo bedziesz mógl 3 h expic dziennie i z rooka w miesiąc bedziesz wychodził.
Widze że Ci nie pasuje mój komentarz, bo 450 z tych 600 to twoja głupota. No ale cóż... nie będę się przekrzykiwał z 12 letnim smarkaczem, który myśli że jest bogiem bo zna 1 hasełko.

pzdr dla Ciebie

Po kolei :

Nie gram w tibie, a temat to joke.

Nienapisałem nawet 100 komentarzy wiec sie zastanow zanim cos napiszesz.

Niemam 12 lat, i nieuwazam sie za boga.

Dzieki za pzdr i nawzajem.

@topic

Jak juz mowilem temat to joke poniewaz wskasuje to min. milczenie Droma... gdyby niebyl to joke - napisalby.

2 powod to zmienne ip niektorych graczy.

3 - ehe, akórat na tibii.pl byłby taki news a na tibii.com i innych serwisach nie?:>

Jest jeszcze kilka powodow ale po co sie meczyc...

Quezacoatl
02-04-2006, 12:15
Co do avatarów to sprawa jest już w naprawie, trzeba było poszukać na forum, a nie się dopytywać w pierwszym lepszym temacie klik (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=750896#post750896)

A co to tematu, to przestańcie walić offtopy i spamować, czekajcie grzecznie aż się Drom odezwie jezeli się tak denerwujecie -.-

Dronne
02-04-2006, 12:15
Huuh...

Jeśli naprawde tak bedzie to przeciez 60 % ludzi przestanie grać w tibie

z tego co grało 30 % bedzie kupowalo paca ? zeby tylko :P

slimaczek
02-04-2006, 12:20
Na początku myślałem, ze na tych tibia.org.pl, tibianews.net czy tibia.pl tylko czesc z newsow jest zartem. Okazalo sie ze na tibia.org.pl wszystko bylo zartem (myslalem ze konkurs na modkow jest na serio), w tibianews.net tez tak samo (myslalem ze 2 newsy byly na serio, nie pamietam ktore), tutaj tez jest tak samo. Tibia.pl napewno sie wczesniej szykowala do prima aprillis, bo musieli zrobic najpierw fake. Wszystkie screeny to fake'i, nie ma na nich ani jednej nowej grafiki (to że jakiegoś tam itemu nie ma w rl tibii, to nic nie ma znaczenia - zajrzyj sobie do tibia.spr, to zobaczysz).
(...) 2 powod to zmienne ip niektorych graczy. (...)
A co to ma do rzeczy? Jezeli ktos ma np. neostrade, zmienia sie tylko końcówka numeru IP, wiec wystarczy wpisac np. 83.23.xxx.xxx, ale oczywiscie cipsoft jeszcze nie wie ze mozna by cos takiego zrobic ...

Golempol
02-04-2006, 12:25
Wyluzujcie schodzicie na off topa.
A co do tego, żadnych nowych grafik, chociazby dol tego statku ta scianka niedotyka jednej z burt bo gdyby sie stawiło tam scianke to by burta znikla :p
cipy by zrobili specjaloną grafike by coś takiego "zalepić". ale kij z tym to żart napewno i już muwilem. Drom jak juz robisz sobie zart prima aprillis to skonsultuj sie z tibianews..net,tibiabr.com i ustalcie wspólną wersje nowego update bo np. na tibianews.net piszą zupełnie co innegoa tak nawiasem jakos mi sie niechce wieżyc ze te fake to fake wy poprostu zrobiliscie na ots kilka miejscówek włączyliscie i viola nacykaliscie zdjec i chcecie nas nabrac. Ale szkopda bo kilka pkt z tego co wymieniliscie nie są złe. np. z tym anty hack system

Falrir
02-04-2006, 12:28
Zauważcie, że na tibinews.net czy tibi.org.pl już dawno podali,że to były tylko prima aprilisowe żarty,a tu Drom chyba specjalnie to przeciąga,aby nas w niepewności trzymać:D

slawekmag
02-04-2006, 12:29
No właśnie. A ja powoli zaczynam sie bać że to nie żart...

Wampi
02-04-2006, 12:34
Kilka tygodni temu CipSoft poinformował wszystkich, że nowy update poszerzy świat Tibii o wyspy tropikalne, które podróżnicy odkryli na południowy wschód od tiquandy.
Przez najbliższy czas na stronach fanowskich będą pojawiać sie informacje o nadchodzącym update. Tym razem tibia.pl dostała pierwszeństwo w zamieszczeniu pewnych informacji. W nastepnych tygodniach nowe informacje znajdziecie na pozostalych stronach fanowskich.

CZY kiedykolwiek jakas strona dostala pierwszenstwo bo o ile pamietam to zawsze wszystkie strony dostawaly naraz informacje o updejcie :]

WoJtAlA
02-04-2006, 12:35
ejj no :P tibianews juz sie przyznala ze to april fool :D wy tesh tak zrobcie :-)

Xene
02-04-2006, 12:35
...aby ludzie za duzo nie grali ;)

Oczywiście porypane, to tak jakby CIPsoft chciał, żeby ludzie przestali grać w tibie :P bezsens, jak ktos pojdzie na hunta to po 3 godzinach sie przestanie oplacac, od wprowadzenia soul pointow tibia coraz bardziej schodzi na psy... :(

Rideh
02-04-2006, 12:47
A jak ktoś ma dynamiczne ip (neostrada) to ma problem? :P

Według mnie najmniej prawdopodobnie brzmi: "nowe światy Spvp". Cipsoft pokazał w poprzednich updatach, że jest zdolny do wszystkiego, żeby utrudnić granie. Dlatego nie dziwi mnie system anty-PG.

Spikee
02-04-2006, 12:57
Ja nieraz ide na 6h hunta i mam nadzieje ze to joke:confused:

Raffi
02-04-2006, 13:08
Ja nieraz ide na 6h hunta i mam nadzieje ze to joke:confused:

Jezeli nawet to nie jest joke to i tak jeszcze niezostalo wprowadzone...

Jammamanter
02-04-2006, 13:16
Ok, Omader, przyznaj się że to żart i edutuj newsa ;)

darkdodzie
02-04-2006, 13:18
Aby to byl tylko joke :cygaro: Drom powiedz dzis czy to prawda czy nie ;)

pchelas
02-04-2006, 13:19
Wasza naiwność jest porażajaca :)

Vote
02-04-2006, 13:24
Co oni kurcze kombinuja, te ich pomysly mnie dobijaja, rozumiem update z sp bo serio niektorzy juz przesadzali z tymi botami i macro no ale ze polowe expa bedzie sie dostawac a co z ludzmi ktorzy beda dlugo huntowali to jak taka hydra do nich podejdzie po 3-4 godzinach to zamiast uderzyc za 200 zalozmy to uderzy za 400 a Demon Hunt to bedzie wogole walka o przetrwanie. Widze ze pisza cos na temat hackowania ze beda jakies dodatkowe hasla i Ip adres bedzie trzeba podac- moim zdaniem to jest tez zdeczka pokrecone, jezeli ludzie daja hasla osoba, ktore podaja sie za GM albo mowia, ze dostana free items po podaniu hasla to jest juz ich wylacznie problem, jezeli nie radza sobie z takimi rzeczami ( chodzi o graczy, czyt. noob'ow) to niech poczytaja fora stronek zwiazanych z Tibia, jestem pewien ze na niejednej z nich sa wzmianki oraz tematy, ktore mowia jak nie dac sie shackowac itp.

Podsumowujac to wszystko, to moim zdaniem CipSoft przesadza, tym zachowaniem zniecheca wielu graczy do grania w Tibie.X(

gald rhian
02-04-2006, 13:33
Vote
naprade naiwniak z ciebie, widac ze nie przeczytales ani jednego posta w tym temacie.

ikarius
02-04-2006, 13:36
i co z nockami bedzie ?? hu..niaX(

Furo
02-04-2006, 13:41
hehe mam nadzieje ze to zart :)bo co to by byla za gra 3 h expaB)

The Shodow
02-04-2006, 13:42
Chodzcie sie zmówimy, rozpowiemy wszystkim, żeby nie grali jak wejdzie ten "prima" update :D :D :D :D :D :D :D

durel
02-04-2006, 13:43
lololol... ja sie nie zgadzam! co to ma znaczyc? moze jeszcz bedzie ze sie bedzie przewracal char? to jest tibia! prosta gra! po prostu nabijac lvl i tyle! a nie jaskies anty pg... kapa na caleej lini... jak tak to ja sprzedaje chara! chce ktos 20 sorca na aldorze?

ale to pewnie joke xD
tak samo zrobili na portalu o gta, dali newsa ze znalezli gta san andreas na p2p i ze na maile beda wysylac xD a to bylo przed premiera... na maile 4 gb... ale i tak bylo z 500 zamowien na san andreas xD

zenek chips drugi
02-04-2006, 13:46
Zgadzam się w całości jak nie bedą ludzie grac to co zbankrótują.

I po Cipah :dance:

Furo
02-04-2006, 13:46
prima aprilis;]wiem ze to zart bo co ty by bylo ze cie piraty atakujom:baby:

Tzuful
02-04-2006, 13:50
Większość osób dała się nabrać na żart modków. Z tego co widzę mało osób czyta poprzednie posty, albo nie czytają ich wcale i piszą, że już nie tkną Tibii. Dobra robota, żart się udał :D

zenek chips drugi
02-04-2006, 13:53
a jak skomętujecie tą cześć poprzedniego newsa?

Po takich zdumiewających podróżach na pewno twoje nogi będą zmęczone i obolałe. Czy na pewno chcesz tracić mase czasu i sił na powrót do domu "z buta" ? No pewnie, że nie! Wystarczy, że pogadasz z kapitanem któregoś statku lub latającego dywanu (!) i on za odpowiednią opłata zabierze cię gdzie tyko zechcesz!

Zenuś
02-04-2006, 13:55
głupi żart nie robcie takich rzeczy nigdy więcej
w zeszlym roku byl leprzy duzoo leprzy

Marhewix
02-04-2006, 13:56
UPDATE ROX może koniec z PA i 24/h guardy 50 lvl w tydzien bo to była przesada. Jeśli ten update bedize prawdziwy :)
Pozdrawiam

Duch Guardi
02-04-2006, 14:08
a jaki był rok temu ;p

Dawergo
02-04-2006, 14:14
ok juz po 1 kwietnia mozecie powiedziec ze to joke :)

Maxxel
02-04-2006, 14:29
Drom troche przesadziłeś ale rzart sie udał !!! Mówiąc szczerze na początku uwierzyłem i mi się spodobało ale potem zaczęło mi wszystko niepasować (ale gadać o tym niebęde bo zostało to już tu poruszone). Dobra ale do rzeczy. W regulaminie forum w "Rodzaje upomnień" jest punkt że za "Rozpowszechnianie fałszywych informacji: 1 do 6 pkt." więc powinieneś dostać w d..e kilka punktów ;) no ale skoro to było w dzień prima aprilis to ci wybaczamy :D

Erolik
02-04-2006, 14:29
Aww.. ja juz sie cieszylem na temat tych nowych servow :d

Signed
//Ero..

Wampi
02-04-2006, 14:37
a może Dromowi sie komp rozkraczyl i niema jak napisac ???? ze to prima aprilis

Freaqs
02-04-2006, 15:03
Linijka z tibia.com

After such an exciting trip, the soles of your shoes are already worn out and all you want to do is get home quickly without a long and tiresome walk.

Moze ten upgrade to jednak prawda ?

Po takich zdumiewających podróżach na pewno twoje nogi będą zmęczone i obolałe. Czy na pewno chcesz tracić mase czasu i sił na powrót do domu "z buta" ? No pewnie, że nie! Wystarczy, że pogadasz z kapitanem któregoś statku lub latającego dywanu (!) i on za odpowiednią opłata zabierze cię gdzie tyko zechcesz!

Hehe , moze jednak anty-pg system jest prawdą ?

Wisnia the best
02-04-2006, 15:12
ZAPARASZAM NA MOJE FORUM O TIBI >>>> <cut> <<<<
rejstrujcie sie i nabijajcie posty ;d