Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Xantery
Master-Sarevok
16-09-2006, 16:45
Dobra, wiem ze nie na temat, ale potrzebuje pilnie filmu Counterstrike.. Filmu, nei gry.. jak ktos ma to pisac, bo to kurwa wazne cholernie.. :/
Kenny_Arch
16-09-2006, 16:56
Dobra, wiem ze nie na temat, ale potrzebuje pilnie filmu Counterstrike.. Filmu, nei gry.. jak ktos ma to pisac, bo to kurwa wazne cholernie.. :/
Filmu ? takiego zrobionego przez dzieciakow ,strzelaja sie steropianowymi broniami ? czy takeigo ktory rozgrywa sie niby na milicie ?
Btw.Gra ktos w cs 1.5 ?
Master-Sarevok
16-09-2006, 17:00
Filmu ? takiego zrobionego przez dzieciakow ,strzelaja sie steropianowymi broniami ? czy takeigo ktory rozgrywa sie niby na milicie ?
Btw.Gra ktos w cs 1.5 ?
Filmu normalnego.. akcja dzieje sie na statku i tam bracia tacy rozwalaja terrorystow itp.. Potrzebuje, bo zgubilem kolesiowi plyte.. -.-'
Kenny_Arch
16-09-2006, 17:21
:| nie wiedzialem ze taki film istnieje Bearshare polecam do szukania tego filmu sam go sobie sciagne :)
Zamiast tego filmu to ściągnij i nagraj filmik z Wieśkiem pro gamerem jak gra w cs hahaha, tam jest taki śmiechowy głos, że poprostu nie można wyrobić i jeszcze te głupkowate teksty ahhh. ; )
@Tomekss
A może zrobimy małe randevouz na miasto i się spotkamy tak jak każe obyczaj przy browarku, chipsach yyy znaczy o chlebie i soli : ). Jeszcze nikogo z Tibii na żywo nie spotkałem bo ludziska mieszkają w innych miastach, a tutaj mamy okazję jak nie patrzeć. Akurat mam jeszcze 2 tygodnie wolnego więc termin możesz ty ustalić. Tylko nie myśl że ja jestem jakimś pedofilem albo coś takiego i chce cię podle wykorzystać : ) hahahah
Kenny_Arch
16-09-2006, 18:52
@Tomekss
A może zrobimy małe randevouz na miasto i się spotkamy tak jak każe obyczaj przy browarku, chipsach yyy znaczy o chlebie i soli : ). Jeszcze nikogo z Tibii na żywo nie spotkałem bo ludziska mieszkają w innych miastach, a tutaj mamy okazję jak nie patrzeć. Akurat mam jeszcze 2 tygodnie wolnego więc termin możesz ty ustalić. Tylko nie myśl że ja jestem jakimś pedofilem albo coś takiego i chce cię podle wykorzystać : ) hahahah
Oooo :| fajna sprawa poznac kogos na rl z tibi :) tyle sie gra i nie wiadomo z kim :)
PS. Tylko tam sie nie dotykajcie :)
Master-Sarevok
16-09-2006, 19:05
No to sprawiles wielki zawod Tomekssowi z tym ze nei jestes pedofilem.. XD Sciagam ten film z torrenta ale idzie jak krew z nosa.. przez 3 dni 2.2% wskoczylo.. -.-' Arch skad jestes tak wogole??
Kenny_Arch
16-09-2006, 23:35
No to sprawiles wielki zawod Tomekssowi z tym ze nei jestes pedofilem.. XD Sciagam ten film z torrenta ale idzie jak krew z nosa.. przez 3 dni 2.2% wskoczylo.. -.-' Arch skad jestes tak wogole??
He z kad z poha :) a w rl z mazur :) Pisz taka miejscowosc :D
Skurka ogolnie nie lubie naszego " Miasta " hehehe ale spotkac sie mozna spic pare browarkow :P Moze tak w przyszly piatek ? ewentualnie co do szczegulow odezwij sie na gg w katalogu publiczny mam wpisane pseudo " Olich3 " hehe :P pozdro ;p
Adii Getes
17-09-2006, 10:58
Skurka ogolnie nie lubie naszego " Miasta " hehehe ale spotkac sie mozna spic pare browarkow :P Moze tak w przyszly piatek ? ewentualnie co do szczegulow odezwij sie na gg w katalogu publiczny mam wpisane pseudo " Olich3 " hehe :P pozdro ;p
Nie szybciej było by napisać GG? i tak masz je wpisane w profilu na tibi pl :D
Hahah bez kitu, wpisał w profil numer gg, a podły typ każe mi szukać przez gg, jeszcze bym znalazł Prawdziwego Pedofila i wtedy ja bym się musiał bać żeby zachować cnotę hahahha ; )
Tak jak mówiłem, termin do końca września każdy dobry dla mnie więc jeszcze dzisiaj omówimy co trza na gg.
Heya.
Junior Dardos
17-09-2006, 13:56
O ludkowie na randki się umawiają :P hahaha
Adii Getes
17-09-2006, 15:40
Kumpel poprosil bym spakował mu filmiki z PK wiec przy okazji umieszcze je i tutaj może kogos zainteresuje :D
http://rapidshare.de/files/33441909/Adii_PK_Legends*****.html
Spakowane ponieważ tam jest z 30 filmikow od poczatku gry tym charem, juz od tibi 7.5 wiekszosc jest podpisane na jaką tibie. Nie tlyko filmik z PK tam sa rowniez banshie quest, naginata, dwarven axe i takie tam ale wszystkie z xantery nagrywane przezemnie :D nawet PK noob charami :D
PS. Moze nie wszystkie filmiki sa ciekawe bo dokładnie nie sprawdzałem co na nich jest ale SĄ CZYSTE ! ! ! niechcesz sie sciagaj nie smuszam. pozdrawiam
Jako że nie miałem co robić, zaryzykowałem i sciągnąłem te filmiki. Ledwo obejrzałem do Tibii 7.5 a już mi się znudziło hahah. Niektóre są naprawdę śmiechowe, szczególnie ten z BS quest co nie wiedzieliście jak zrobić, albo z hydrami jak zamiast do dżungli to do djinnów doszliście : ) Tyle bluzgów w wykonaniu twoim oraz kumpli to dawno nie widziałem, nawet prześcigacie brazilijczyków w ich "Br?" : )
Zbiorę siły to obejrze kolejną porcję.
Cheers.
tomcio3396
17-09-2006, 18:07
ja tam zbytnio tej calej "bandy" z xantery nie znalem :PP ale tych co znalem i nadal znam to bede zawsze bardzo dobrze wspominac ;)
PS. Adii jak bedziesz w Polsce to sie mozna spotkac gdzies ;D ja mam do Elblaga jakies 30 km :)
Adii Getes
17-09-2006, 19:08
A gdzie dokładnie mieszkasz? :D Co do spotkania to chetnie, w elblagu czesto sa spotkania z xantery tzn Tolmicko sie zjezdza + ludzie z elblaga
tomcio3396
17-09-2006, 19:27
no tak dokładnie to Dzierzgoń ;] taka mała wielka dziura ^^
Adii jest może w tych filmikach film kiedy zaraz po update poszliśmy na hydry z Ajem & Sepexobo, i myśleliście że one nie widzą nie widzialnych, poszliście na niewidce solo, strzeliłeś w siebie hmm zamiast uh i padłes? :D Bym sobie to z chęcią znów obejrzał =P
Adii Getes
18-09-2006, 17:06
Adii jest może w tych filmikach film kiedy zaraz po update poszliśmy na hydry z Ajem & Sepexobo, i myśleliście że one nie widzą nie widzialnych, poszliście na niewidce solo, strzeliłeś w siebie hmm zamiast uh i padłes? :D Bym sobie to z chęcią znów obejrzał =P
UHEAUhe musiales mi to przypominac?? taa pewnie jest jezeli nakrecalme wtedy film:D ale przyznam spekalem wtedy AFFF
Master-Sarevok
18-09-2006, 20:08
UHEAUhe musiales mi to przypominac?? taa pewnie jest jezeli nakrecalme wtedy film:D ale przyznam spekalem wtedy AFFF
Hheuahekhekuehkeuheaskuehkueheskuheaskeuhesekuheas kuheaskushekueshesakuehekuheaskuehekuhekehekuha.. i jeszcze troche hekuaheskueheakueahaes.. toz to wiekszy noob niz ja, choc nie pamietam zebym osobiscie mial takie wpadki.. XD Tak btw, BS quest wymiata w moim i Adusia wykonaniu.. Monis troche pomogl, troche poprzeszkadzal i ogolnie sie spoznil bo go raty ztrapowaly.. XD
Kenny_Arch
18-09-2006, 21:26
http://www.youtube.com/watch?v=-pCrZnyKqr0 :) widzieliscie to ?:d
Adii , ajest ten filmik z naszych dragów co kazales mi dsma podlozyć ze niby wypadl.. hahahaha
Pozdrawiam wszystkich...jutro sciagne te keyloggery..i mam nadzieje że posmieje..
niezłe nam się tu kółko różancowe zrobiło, a raczej wzajemnej adoracji..tylko gdzieś Tota się zapodział a to chyba jego post..
Ps widziałam filmik Vespera... zdolna bestia naprawde nieżle to zrobił pomijając samą piosenkę, jego powaga mnie powaliła. I jaki seksowny klaps w tyłek hahahhaha
Adii Getes
18-09-2006, 22:45
Hheuahekhekuehkeuheaskuehkueheskuheaskeuhesekuheas kuheaskushekueshesakuehekuheaskuehekuhekehekuha.. i jeszcze troche hekuaheskueheakueahaes.. toz to wiekszy noob niz ja, choc nie pamietam zebym osobiscie mial takie wpadki.. XD Tak btw, BS quest wymiata w moim i Adusia wykonaniu.. Monis troche pomogl, troche poprzeszkadzal i ogolnie sie spoznil bo go raty ztrapowaly.. XD
Ta, a brałes kiedys hydre solo?? Pewnie chciales ale arthinus i Knight'boo ci przeszkodzili EUAHUDHAUEHUShAUE
klubmaniak
18-09-2006, 23:39
Hehe filmik Vespera jest krótko mówiac zajebisty, ma chłopak wene tworczą
Pozdrawiam wszystkich :)
Zna ktoś powód dla którego Vesper zadedykował tę piosenkę dla Adisavixa? dla br to nie tajemnica...ale ten Adisavix wzbudził moją ciekawość.
Adii Getes
19-09-2006, 15:05
Zna ktoś powód dla którego Vesper zadedykował tę piosenkę dla Adisavixa? dla br to nie tajemnica...ale ten Adisavix wzbudził moją ciekawość.
Ponieważ po tym jak Br go odhuntowali, Adisavix zaczol go huntować :D
Master-Sarevok
19-09-2006, 17:41
Ja tam Adii hydry solowac nigdy nei chcialem.. XD choc raz jak zaczelismy zwiedzac po update musialem solo pizgac, bo na mnie i lesia wyleciala.. potem dopiero jakas ekipa co tez zwiedzala nam pomogla dobic :D
klubmaniak
19-09-2006, 18:00
A ja troche z innej beczki. Wczoraj ogladałem filmik jak EoD tłuką demondrasa, co mnie żdziwiło był znimi Malardian. Czyżby juz powrócił?
jak by ktoś chciał obejrzec film to tutaj jest link :
http://tibicams.tibianetwork.net/get/11665
Pozdrowienia
Junior Dardos
19-09-2006, 18:46
A ja troche z innej beczki. Wczoraj ogladałem filmik jak EoD tłuką demondrasa, co mnie żdziwiło był znimi Malardian. Czyżby juz powrócił?
jak by ktoś chciał obejrzec film to tutaj jest link :
http://tibicams.tibianetwork.net/get/11665
Pozdrowienia
Bardzo w to wątpie to co mi wiadomo jak i dla reszty uczestników forum Mal powraca w Listopadzie... I to zastanawiam się czy powróci do tibii.
Z tego co mi wiadomo, a wiem na 100% Mall zakupił już bilety na 7 listopada, tylko jedna rzecz może go powstrzymac tam do grudnia..ale na dzien dzisiejszy aktualny termin to 7.11. , i oczywiscie to Mall gra teraz , a jezeli sie nie odzywa to tylko dlatego ze chce się zorientować w sytuacji na xanterze.. Hmm nie rozmawia z wami ?dziwne bo ze mna często..^^
Master-Sarevok
20-09-2006, 20:32
Nudno mi cholera.. nic sie kurde na tej xanterze nei dzieje, ani nikt kaski na pacc nei chce pozyczyc.. :/ Wezcie cos zacznijcie, zeby sie cos dzialo, bo jak tak dalej bedzie to zamist w kompa inwestowac, albo pacc to kupie ps2 i c ya tibia.. -.-'
Adii Getes
20-09-2006, 21:40
Nudno mi cholera.. nic sie kurde na tej xanterze nei dzieje, ani nikt kaski na pacc nei chce pozyczyc.. :/ Wezcie cos zacznijcie, zeby sie cos dzialo, bo jak tak dalej bedzie to zamist w kompa inwestowac, albo pacc to kupie ps2 i c ya tibia.. -.-'
Sarevok pewnie pomyslal ze tym C ya tibia to polowa xantery sie zmartwi... ale prawda jest taka ze ludzie planuja by mu za darmo jakiegos ps2 oddac by tylko spierdolil z xantera UHEAUHe
Master-Sarevok
20-09-2006, 22:55
Wez Nekromanta.. Jakie bluzggi znowu?? To z tym ze za dlugato fakt, przesadzilem, ale bluzgi? lul Cale szczescie ze jak dalem wstecz to jeszcze byl moj post.. bo nei mialem kopii zapasowej.. Teraz mysle na jaki serwer dac.. aff
.:: edit ::.
Specjalnie dla Nekromanty XD Dalem nawet edita, zeby nei mowil ze post pod postem XD Macie linka do sciagniecia pliku txt z tym co mi posta wyzej usuneli.. A dla niekukmatych znajduja sie w nich romowy i reakcje poszczegolnych osob na wiesc ze niby wojna jest i walcza.. XD
http://share2net.com?id=9431366
Junior Dardos
21-09-2006, 17:21
Sarevok pewnie pomyslal ze tym C ya tibia to polowa xantery sie zmartwi... ale prawda jest taka ze ludzie planuja by mu za darmo jakiegos ps2 oddac by tylko spierdolil z xantera UHEAUHe
UHAUAHAUHAUAHUAHAUHAUH a to dobre. Dobrze wymyśliłeś Adii. P.S. Saver~ podaj mi swoje konto bankowe a wysyłam Ci 100 byś se kupił tego PS2 UAHAUHAUAHAUHAH joke
Master-Sarevok
21-09-2006, 18:36
UHAUAHAUHAUAHUAHAUHAUH a to dobre. Dobrze wymyśliłeś Adii. P.S. Saver~ podaj mi swoje konto bankowe a wysyłam Ci 100 byś se kupił tego PS2 UAHAUHAUAHAUHAH joke
Lol, ale kozaki sie 2 znalazly XD Ja mam tajna bron :D:D Zobacz Nekromanta, Adii mnie bluzga tam wyzej i jemu warna tez trzeba dac XD
Flory of xantera
21-09-2006, 23:17
powiem wam historyjke idzie sobie flory of xantera na Rotach na Fibuli a po chwili widzi jak 2 Pk napierd.... jego kumpla
http://img232.imageshack.us/img232/4200/uo0104tm8.jpg (http://imageshack.us)
.... wiec zaczyna go uhac ( nie mial Hmm i Sd przy sobie) Jeden z tych Pk straszy go huntem to jako ze flory ma swoj honor nawbijal mu po chwili zostaje zblokowany na wyjsciu z Fibuli z za niego wybiega inny koles i jeszcze jeden od strony wyjscia na droge do Thai 5 Sekund pozniej flory jest pod ostrzalem exori vis + SD by oprawcy nie mieli zbyt dużego zysku wyżuca BP life ringów :P 10 sekund pozniej
http://img158.imageshack.us/img158/1001/uo0105jk6.jpg (http://imageshack.us)
Skończyło się to zabiciem orix... przez Kala ( za kalem na fib szło chyba z 5 innych osób zabic tego orix) xP
Master-Sarevok
21-09-2006, 23:28
2 Czesc tej hitorii jest taka ze sarevok jak uslyszal ze sie zadyma szykuje ruszyl z kopyta w stroen fibuli myslac "wreszcie cos sie dzieje" i bezsilnei probowalem namowic reszte fod na wlaczenie sie do guild huntu XD Ale jak to wiadomo wszystkim, nei mam pacc ani boh, wiec zanim dotarlem na fibule wszyscy juz wracali.. i bylo juz po wszystkim :D Teraz Floryego strasza huntem a my z totalem (dzisiaj mu odwala) wymyslilismy ze koles Orixr ma do zaplacenia 30k+ loot z Flory'ego XD Jak to zwykle bywa cholernei sie rozpisalem, ale co tam XD A moral z tej bajki jest taki, ze zaraz dostane warna znow za przeklinanie, bo tam gdzies mi sie cholera wymsknelo XD
Adii Getes
21-09-2006, 23:44
hahaah no sarevok noob jak zwykle...
Hahaha, historia z obrazkami jest dobra, za to podsumowanie Sarevoka jeszcze lepsze hahaah, lepiej się chowaj przed Nekromantą teraz bo za szastanie na boki kobiecymi strefami intymnymi napewno jest jakaś kara : )
A tutaj taki mały zonk na forum:
Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 3, gości: 0)
Skurka, Master-Sarevok
Hhaha, ktoś chyba liczyć nie umie : )
Pall Pampix
22-09-2006, 14:39
Co wy na to, żeby zrobić na tym świecie jedną wielką gildie samych polaków??? Przyjmowani by byli ludzie np. od 30lvl + (oczywiście to jeszcze do ugadania) Osobiście nie posiadam pacca, chciaż bym chciał stworzyć taką gildie wtedy łatwo by sie dogadywało i podejrzewam, że lepiej by nam sie hunciło. No to chyba wszystko. Piszcie co wy na to..
Master-Sarevok
22-09-2006, 15:06
Nom duzo lepiej, teraz by nei musieli wypisywac kazdego z osobna do hunta tylko od razu by dali np: "all takeda reborn hunted" hueaheauahe..
Wiem ze moje podsumowanie jest genialne.. XD za to Adii to kiep i z tym ze jest noobem nie przesadzilem XD Chocbym bil ten 100 lvl i 2 lata to i tak wbije go predzej niz adim pewnie, skoro kal nei ma zamiaru zaczynac wojny ani nic.. XD
Master-Sarevok
22-09-2006, 21:12
Dobra.. Randor skur* jeb* ma taki wpier* ze chu*.. Pom,agalismy z Ania mystic healerowi dojsc na bahnsee questa bo on monki zabijal i przez ghostland trzeba isc, a tu sie skur* przyczepil ze kur.. Ania pomaga polakom czy cos i musielismy przerwac i dac loga bo szedl do nas palant.. aff leb mu rozwale..
BTw cenzura mnie juz w*****a (wybacz 1 slowko) -.-'
Adii Getes
22-09-2006, 21:38
Dobra.. Randor skur* jeb* ma taki wpier* ze chu*.. Pom,agalismy z Ania mystic healerowi dojsc na bahnsee questa bo on monki zabijal i przez ghostland trzeba isc, a tu sie skur* przyczepil ze kur.. Ania pomaga polakom czy cos i musielismy przerwac i dac loga bo szedl do nas palant.. aff leb mu rozwale..
BTw cenzura mnie juz w*****a (wybacz 1 slowko) -.-'
Ja zawsze wiedzialemz e to jebana suka.... teraz chce zabijać polakow... lol może im jedynie dorbze zrobic UEHAUEh za bp runek nie to co shir za e plate....
Flory of xantera
22-09-2006, 23:33
Jak dzieci jak dzieci xD pogadajmy lepie o polityce xD
Adii Getes
23-09-2006, 00:35
ta, o polityce.... Kaczory wyjebaly leppera, znalezli inny team do kwakania xD
WieSiuCkM
23-09-2006, 00:42
Witam.
Jestem tu nowy, ale czytam te forum od jakiegoś czasu. Co jakiś czas bede opisywał ludzi z xantera.
WieSiuCkM
23-09-2006, 01:00
No wiec jako pierwszy.
Vegeta Sorcerer - O nim można by pisać wiele, tak jak na temat chuck norrisa. Np " Tylko Vegeta Sorcerer potrafi w jednym zdaniu napisać wiecej błedów niż wyrazów", "Tylko Vegeta Sorcerer chce zabić z gfb dragona". Jego inteligęcje smiało można porównywać do inteligęcji i szybkości myślenia naszych wspaniałych brazylijczyków. "Tylko Vegeta Sorcerer szybciej expi niż mysli". Warto także przypomnieć ten straszny dzień, straszny ponury dzień, w którym to komputer Vegety zrobił przerażające oof oof, a w tym samym czasie zza krzaków wybiegł równie inteligętny, głowa narodu brazylijskiego, myśliciel xantery HENRY MALAKHAI! Jednym pchnięciem miecza zabił niezdającego sobie z tego sprawy Vegete, który w tym czasie walczył z "oofającym" komputerem....
@up: Haha polski Groman xD Dawaj więcej ;p
WieSiuCkM
23-09-2006, 10:56
Vesper Drago - Rozwydrzone dziecko, które w prawdziwym życiu zamiast miłosci spokało przemoc, po czym młody Vesper nie znając innego sposobu na życie robił to samo w tibi, bił słabszych, kradł...Ostatni czasy w Vesperze narodziła sie miłość do muzyki, te całkiem nowe, wspaniałe uczucie sprawilo ze Vesper nagrał swój pierwszy teledysk, który możecie obejżeć tutaj http://www.youtube.com/watch?v=-pCrZnyKqr0. W tej wspaniałej tetniącej emocją piosence Vesper chciał pokazać kim on jest w rzeczywistości, nie wspomnąc juz o tym wyszukanym teledysku... przypuszczam że długo myślał zanim wymyślił co tak "sensownego".
Adii Getes
23-09-2006, 11:05
Kal-Torak Dostał bana... najlepsze jest to ze miał bana i jeszcze był online.
09:58 Adii Getes [90]: Kal
09:58 Kal-Torak [186]: yes
09:58 Adii Getes [90]: how u have banned
09:58 Adii Getes [90]: and u are online?
09:58 Kal-Torak [186]: im not banned
09:58 Kal-Torak [186]: just thread report
09:58 Adii Getes [90]: Banished: until Sep 30 2006, 10:49:58 CEST because of offensive statement
09:58 Kal-Torak [186]: me???
09:58 Adii Getes [90]: yeah
09:58 Adii Getes [90]: you
Lord'Nesteloo
23-09-2006, 11:12
Kal-Torak Dostał bana... najlepsze jest to ze miał bana i jeszcze był online.
09:58 Adii Getes [90]: Kal
09:58 Kal-Torak [186]: yes
09:58 Adii Getes [90]: how u have banned
09:58 Adii Getes [90]: and u are online?
09:58 Kal-Torak [186]: im not banned
09:58 Kal-Torak [186]: just thread report
09:58 Adii Getes [90]: Banished: until Sep 30 2006, 10:49:58 CEST because of offensive statement
09:58 Kal-Torak [186]: me???
09:58 Adii Getes [90]: yeah
09:58 Adii Getes [90]: you
Banished: until Sep 30 2006, 10:49:58 CEST because of offensive statement
3. Kal-Torak Xantera online
lol jakis bug czy co?;s
Master-Sarevok
23-09-2006, 11:25
Banished: until Sep 30 2006, 10:49:58 CEST because of offensive statement
3. Kal-Torak Xantera online
lol jakis bug czy co?;s
Hmm, a moze dostal bana za wypowidzi na forum i do tego czasu nie moze sie wypowiadac.. ? O.o
Adii Getes
23-09-2006, 11:26
Hmm, a moze dostal bana za wypowidzi na forum i do tego czasu nie moze sie wypowiadac.. ? O.o
Nie, po prostu gdy tylko kal sie wyloguje... juz sie wiecej nie zaloguje :) chyba ze za 7 dni
Vegetaxx
23-09-2006, 11:38
[QUOTE=WieSiuCkM;999637]No wiec jako pierwszy.
Vegeta Sorcerer - O nim można by pisać wiele, tak jak na temat chuck norrisa. Np " Tylko Vegeta Sorcerer potrafi w jednym zdaniu napisać wiecej błedów niż wyrazów", "Tylko Vegeta Sorcerer chce zabić z gfb dragona". Jego inteligęcje smiało można porównywać do inteligęcji i szybkości myślenia naszych wspaniałych brazylijczyków. "Tylko Vegeta Sorcerer szybciej expi niż mysli". Warto także przypomnieć ten straszny dzień, straszny ponury dzień, w którym to komputer Vegety zrobił przerażające oof oof, a w tym samym czasie zza krzaków wybiegł równie inteligętny, głowa narodu brazylijskiego, myśliciel xantery HENRY MALAKHAI! Jednym pchnięciem miecza zabił niezdającego sobie z tego sprawy Vegete, który w tym czasie walczył z "oofającym" komputerem....[/Q
Guwno o mnie wiesz a te gfb to se w dupe wsad... jestem martwy zalatwie ci to psie , moze nie jestem z anglik dobry ale iloraz inteligecji mam o 100 razy wieksz ...jak masz inne chary tez cie ujebie
Lord'Nesteloo
23-09-2006, 11:54
tak..adii ma racje
tez mam bana na forum i nie mam czegos takiego xD
WieSiuCkM
23-09-2006, 12:11
[QUOTE=WieSiuCkM;999637]No wiec jako pierwszy.
Vegeta Sorcerer - O nim można by pisać wiele, tak jak na temat chuck norrisa. Np " Tylko Vegeta Sorcerer potrafi w jednym zdaniu napisać wiecej błedów niż wyrazów", "Tylko Vegeta Sorcerer chce zabić z gfb dragona". Jego inteligęcje smiało można porównywać do inteligęcji i szybkości myślenia naszych wspaniałych brazylijczyków. "Tylko Vegeta Sorcerer szybciej expi niż mysli". Warto także przypomnieć ten straszny dzień, straszny ponury dzień, w którym to komputer Vegety zrobił przerażające oof oof, a w tym samym czasie zza krzaków wybiegł równie inteligętny, głowa narodu brazylijskiego, myśliciel xantery HENRY MALAKHAI! Jednym pchnięciem miecza zabił niezdającego sobie z tego sprawy Vegete, który w tym czasie walczył z "oofającym" komputerem....[/Q
Guwno o mnie wiesz a te gfb to se w dupe wsad... jestem martwy zalatwie ci to psie , moze nie jestem z anglik dobry ale iloraz inteligecji mam o 100 razy wieksz ...jak masz inne chary tez cie ujebie
Co do tego ze twój iloraz jes wiekszy od mojego o 100 razy, nie mam najmiejszych wątpliwości patrząc choćby na tego posta, "guwno". najbardziej jednak podoba mi sie "jestem martwy zalatwie ci to psie" tu pozostają tylko domysły o co mogło chocić Vegecie ze 100 razy wiekszym ilorazem inteligęcji niż ja.
Elminster
23-09-2006, 12:36
heheheh, dobre.. ;)
btw. Cześć Wszystkim B)
Master-Sarevok
23-09-2006, 13:11
Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 6, gości: 4)
Master-Sarevok, Elminster, klubmaniak, goralek, Avelcron << niezle :P
@Wiesiu.. Po cholere najezdzasz na ludzi.. piszesz ze jestes nowy i od razu naskakujesz na ludzi jakbys znal wszystkich odkad maja chara.. Kazdy byl kiedys newbie i kazdy mial wpadki jakies.. Adii z hyderka, Sarevok z hmm minomaga chcial lupac, z tego co pamietam to ktos tez wlasnie smoka z gfb bil.. Moze sie myle i znasz ich juz bardzo dlugo.. w takim badz razie podaj swoj nick i nie ukrywaj tego kim jestes. Moze po prostu chcesz ludziom nawtykac co o nich myslisz, ale nei chcesz im tego powiedziec w grze, bo szkoda tracic kumpli na takich lvlach, albo po prostu boisz sie o hunta.. lol
BTW
Ciekawe czy cos sie bedzie dzialo pod nieobecnosc Kala XD
Nie podobają mi się to opisy, a może boje się o swoja dupe^^, ja uraczam wszystkich opowieściami jak vegeta poszedł na poczatku z Mialem na dragi i z GFB próbował go.. ale inni mieli nie mniejsze wpadki na początku, opowiadaliśmy o tym wiele razy..Obawiam się że ta osoba wie to ode mnie..
Dlatego od dziś rozmawiam tylko ze starymi przyjaciółmi, niech do mnie nikt więcej nowy nie pisze!! Zadnych nowych znajomości.. nic nie widzę śmiesznego w tym opisie.. jedyne slowa w jakie to moge ujać to w*****łam się!!!! wszyscy powinni pamietać jak vedze wlazili w dupe na poczatku aby wyczyścił OF albo inne qesty jak było zabawnie To vega mnie pierwszy przyjął do takedy nie Mall ..wiele ludzi tu na xanterze pracuje na opinie innych to powinni wiedzieć tu obecni..
ale oczywiście po to jest forum , abysmy sie dzielili wieściami z innymi...jednak ja z tego opisu nic nowego się nie dowiedziałam;/
Elminster
23-09-2006, 13:34
[QUOTE=WieSiuCkM;1000088][QUOTE=Vegetaxx;1000031]
ja to odebrałem raczej pozytywnie.. bardziej jako żart niż prowokację do kłótni.. i spodziewałem się też posta na mój temat.. bo przecież każdy miał jakieś wpadki.. np. kupowanie fooda u Benjamina w dp thais.. albo teksty typu:
12:50 XXX (90): Teleport plx
12:50 YYY (8): No have
A Odnośnie Kala, to udało sie przyciągnąc GM'a na Xantere tuż przed SS, Kal z nim gadał i bana jednak nie ma..
Master-Sarevok
23-09-2006, 13:37
Ja tam Vege zawsze lubilem, tylko ostatnio sie na mnie obrazil za to co na tibia.com napisalem :P Napisalem tak jak myslalem, bo na serio Vega ty sie starales zeby cos wymyslic, zeby cie polubili i nie mieli powodow do rzucannia huntami o byle co, a oni mieli cie w dupie.. jak to brazole z xantery maja w zwyczaju.. I wez sie juz nie gniewaj na mnie moj ty misiu pysiu :D Wiesz przeciez ze ja wszystkich z Takedy kocham jak braci.. (no moze troche bardziej, ale to glownie Lesia) XD heuahaeuea
.:: edit ::.
To co mu Kal powiedzial? I za co dokladnie mial miec bana? :p
"w tym samym czasie zza krzaków wybiegł równie inteligętny, głowa narodu brazylijskiego, myśliciel xantery HENRY MALAKHAI!" << tak btw nie pisze sie inteligętny, ale inteligentny wielki myslicielu.. ;] :* XD
Elminster
23-09-2006, 13:55
Z tego co słyszałem to miał dostać bana jak tylko sie wyloguje, za to ,że na forum napisał do kogoś "Idiota". ;)
Master-Sarevok
23-09-2006, 14:21
Loooool.. na forum co 2-ga pisze do kogos noob, idiot, albo jeszcze inaczej.. Noob, powinno byc tak samo karalne jak inne obrazliwe slowo.. ;]
Elminster
23-09-2006, 14:44
Ale słyszałem też plotki, że on powiedział tak do GM'a =D
Master-Sarevok
23-09-2006, 16:45
A co mial powiedziec skoro gm moze na serio jest idiota.. xd
ja z kolei słyszałem plotki że napisal że Handro fall to idiota ale wątpie że za takie coś miałby być ban
O ja tu czytam forum oficjalne Xantery i jeden temat jest dobry:
"Hello again pked at server again"
Zastanawiam się, któż mogłby być taki niedobry i krzywdzić niewinnych przed save'm a tu czytając dalej wyłania się jakże zaskakująca lista:
- Master of xantera
- vegeta sorcerer
- adii getes
- agilityz
Heh, ale wy kasy naciukacie jeżeli każdy gościu będzie sypał tyle co ostatnia ofiara:
rh,10k,5bps of mana fluids
Jeśli kiedykolwiek będe grał dalej, proszę mnie nie skrzywdzić gdzieś w kącie : )
Adios Amigos : )
z tego co widze kal sie zbytnio nie przejol tym ze ma bana a nawet jak sie wylogowal to sie za chwile zalogowal wiec jakos niema bana chociasz jest napisane-.-
Adii Getes
23-09-2006, 21:50
z tego co widze kal sie zbytnio nie przejol tym ze ma bana a nawet jak sie wylogowal to sie za chwile zalogowal wiec jakos niema bana chociasz jest napisane-.-
No NIe!!! ten koleś jest soczysty pod każdym względem czy skumaliście sens jego posta? Bez sensu.
Master-Sarevok
23-09-2006, 23:13
Kurwa wyobrazilem sobie jakby to Adii mowil na skype i sie poplakalem hekauheskehak XD Tez nie czaje tego jego posta zbytnio, ale walic.. nie zalezy mi jakos.. XD Czemu kruwa na tej Xanterze sie nic ciekawego nei dzieje?? -.-'
BTW
Wczoraj kolo bahnsee questa pokazywalem Ani trapa w stylu br XD Opowiedz Aniu jakie byly wrazenia i czy bardzo sie balas takeigo trapa? ehauehue XD
Master-Sarevok
24-09-2006, 01:38
No i wykrakalem kurwa.. podczas bahnsee questu poszlismy po arosa bo dostal kicka i widze "fisal left party" mysle sobie co jest grane i po chwili widze na naszym chacie co polacy zalozyli sobie "poliforu" i juz wiedzialem co jest grane, najpierw jesze pytalem o co chodzi itp, a kennshy poganial zeby isc dalej (pojebalo go..) zaczalem zawracac zeby dac loga i wtedy jak to u mnie bywa.. mial miejsce net kick, po 15 minutach sie zalogowalem i..
01:18 Agiaa [35]: ej kurwa
01:18 Agiaa [35]: co sie dzieje?
01:18 Agiaa [35]: kicka dostalem na bahnsee
01:18 Agiaa [35]: a raczej w tym waskim korytarzu
01:18 Agiaa [35]: sarevok
01:18 Rodowity Lodzianin [60]: sie kurwa ciesz
01:18 Rodowity Lodzianin [60]: ujebali fisala
01:18 Rodowity Lodzianin [60]: 01:05 Handro Fall [139]: exiva "master-sa~
01:18 Agiaa [35]: a czemu go ujebali?
01:18 Agiaa [35]: a z wami co jest?
01:18 Rodowity Lodzianin [60]: ponoc hunted
01:18 Agiaa [35]: lol?
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: nam nic nie zrobili
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: wpadl
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: ted sus
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: handro
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: pina
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: lither
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: slithe
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: r
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: i jeszce kilku
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: najebali mu batow
01:19 Agiaa [35]: co na to kennshy i reszta?
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: nic
01:19 Rodowity Lodzianin [60]: pytali sie oco chodzi
01:20 Rodowity Lodzianin [60]: to tylko ze hunted
01:20 Rodowity Lodzianin [60]: skurwysyny
01:20 Agiaa [35]: nom..
01:20 Rodowity Lodzianin [60]: ciebie tez ujebac chcieli
01:20 Rodowity Lodzianin [60]: ale cie kicknelo
01:20 Rodowity Lodzianin [60]: oni gdzies tam lataja jeszcze
01:20 Rodowity Lodzianin [60]: bo nie polezli
01:23 Agiaa [35]: dalej robicie questa?
01:23 Agiaa [35]: ja sie logne dopiero jutro..
01:23 Rodowity Lodzianin [60]: ta
01:23 Rodowity Lodzianin [60]: noo
01:23 Agiaa [35]: tam w tym waskim korytarzu tez byl resp bahnsee?
01:24 Rodowity Lodzianin [60]: to najlepsze wujscie
01:24 Rodowity Lodzianin [60]: niechyba
01:24 Agiaa [35]: logne sie utamo vita niewidka i lece tam do wyjscia kolo jednego seala
01:24 Agiaa [35]: tam przez ghostland wyjde
01:24 Rodowity Lodzianin [60]: popros goralkowa moze pocibie przyjdzie
01:24 Agiaa [35]: obowiazkowo bo nie mam kilofa
01:24 Rodowity Lodzianin [60]: hehe
01:24 Agiaa [35]: kennshy nic nie pytal wiecej?
01:24 Agiaa [35]: gadam z kalem..
01:25 Rodowity Lodzianin [60]: do yama sie sapali
01:25 Rodowity Lodzianin [60]: o loota z fisala
01:26 Agiaa [35]: ze skullem ujebali fisala czy do party ich ktos dal?
01:26 Rodowity Lodzianin [60]: skul
01:26 Agiaa [35]: a ludzie z party cos robili?
01:26 Rodowity Lodzianin [60]: wszyscy whats problem
01:27 Rodowity Lodzianin [60]: a oni
01:27 Rodowity Lodzianin [60]: he hunted
01:27 Rodowity Lodzianin [60]: i ciebie na exive
01:27 Rodowity Lodzianin [60]: a ciebie akurat wylogowalo
01:28 Rodowity Lodzianin [60]: kurwa ale szybka akcja poszla
01:29 Agiaa [35]: jak wpadli w 7 po 1 knighta
01:29 Agiaa [35]: ktory byl strapowany
01:29 Rodowity Lodzianin [60]: no
01:29 Rodowity Lodzianin [60]: odrazu fildy
01:29 Rodowity Lodzianin [60]: jebneli
01:29 Rodowity Lodzianin [60]: m walle poszly
01:29 Rodowity Lodzianin [60]: i exori style
Widzac co sie kurwa dzialo.. postanowilem napisac do kala, bo wkoncu to z jego ludzmi szlismy i perpetuals nas zaatakowalo.. X(
01:20 Agiaa [35]: kal, can we talk?? its very important
01:20 Kal-Torak [186]: ok
01:20 Agiaa [35]: master-sarevok here..
01:20 Agiaa [35]: i was doing bahnsee quest with kennshy and roxes
01:20 Agiaa [35]: and some brs came and killed fisalu
01:21 Agiaa [35]: then i had a net kick and when i logged on msn after 10 mins
01:21 Kal-Torak [186]: why?
01:21 Agiaa [35]: they said he is hunted
01:21 Agiaa [35]: 01:05 Handro Fall [139]: exiva "master-sa~ << im not hunted..
01:21 Agiaa [35]: but they wanted to kill me too
01:21 Kal-Torak [186]: why?
01:22 Agiaa [35]: i dont know this
01:22 Kal-Torak [186]: whats your chars nam,e?
01:22 Agiaa [35]: master-sarevok
01:23 Agiaa [35]: pina, handro ted sus poliforu slitther
01:23 Agiaa [35]: came and without talk and without any reason killed fisalu and tried to kill me
01:24 Agiaa [35]: can you do something? :/
01:25 Kal-Torak [186]: ill see
01:28 Agiaa [35]: and what are they saying?
01:30 Agiaa [35]: ?
01:30 Kal-Torak [186]: w8
I co wy o tym myslicie?? Jak bede mial dalsza czesc rozmowy z kalem to wpisze.. wedlug mnie kal nei mzoe dluzej byc obojetny, bo bija mu ludzi i szerza swoj rezim, a on nic nie robi..
Totalizator the Wizzard
24-09-2006, 11:06
Powtarzam - na 99% nic sie nie stanie dopóki Kal nie wbije lvl 200, póki co to robi mass lvl a reszta mu lata.
Master-Sarevok
24-09-2006, 11:10
To ty mnie mistrzu obron jak mowiles 2 dni temu.. ;]
Adii Getes
24-09-2006, 12:59
Sarevok zara Necromanta wpadnie skasuje ci temat z skopiowaną rozmową bo za długa i warna dostaniesz.
Master-Sarevok
24-09-2006, 14:06
Wez ssij.. XD Udalo mi sie przed chwila opuscic bahnsee questa gdize wczoraj dostalem net kicka (1 raz w odpowienim momencie) :D Dziekuje bardzo tym osobom, ktore mi w tym pomogly, oni wiedza o kogo chodzi.. :)
BTW Nekromanta wez mi nie kasuj tamtego posta.. XD Nie dalo sie go krocej zrobic, a w 5 postach mi sie nie chcialo XD ;]
Może i dobrze, że mnie zabili ^^ Pomogli mi podjąć decyzje żeby wkońcu porządnie skończyć z tą grą, sam nie wiem co mnie podkusiło żeby wracać...
Adii Getes
24-09-2006, 16:50
Fisal cioto głupia, nie odchodz (a jeżeli już to najpierw daj mi dwarven armor) poczekaj na swoją chwile...wojna sie zacznie i odwdzięczymy sie za to wszystko.
Master-Sarevok
24-09-2006, 17:13
Tez mialem zamiar cos takiego napisac.. wez sobie znajdz innego chara i graj nim przez ten czas co masz hunta.. zacznie sie wojna to zacznie wkoncu sie cos dziac.. a jak chcesz odejsc to nie dawaj adiemu dwarven arma, bo on ma dsma i mu starczy XD Aha i jak odejdziesz to pamietaj ze masz hunted na rl by moja babcia, patrola babcia, mitha babcia i rozancowe kolo meherowych beretow ksiedza janka XD
Dark Deni
24-09-2006, 17:31
hmmm moge wiedzec dlaczego akurat zaproponowalisce tą nazwę gildi ??
"Nom duzo lepiej, teraz by nei musieli wypisywac kazdego z osobna do hunta tylko od razu by dali np: "all takeda reborn hunted" hueaheauahe.."
takeda reborn - to byla kiedys moja gildia na nepteze .... a na xanteze am duzo ziomków rl Bruce Mcwilis, Supeer, Mlklawisz itp wiele wiele innych i sie waszym serwem duzo interesuje i tak mysle czy niewrócic na xantere :P
Master-Sarevok
24-09-2006, 18:38
Najpierw z tego co pamietam byla Takeda no bushido kai, potem po rozpadzie przeksztalcila sie w takede reborn, a zaproponowalem ja, gdyz uwazam, ze bardzo wiele osob z polski z xantery wiaze z nia mile wspomnienia i chce zeby czasy swietnosci takedy wrocily.. :)
Junior Dardos
24-09-2006, 20:44
Najpierw z tego co pamietam byla Takeda no bushido kai, potem po rozpadzie przeksztalcila sie w takede reborn, a zaproponowalem ja, gdyz uwazam, ze bardzo wiele osob z polski z xantery wiaze z nia mile wspomnienia i chce zeby czasy swietnosci takedy wrocily.. :)
No była,była. Pierw miała być pomocą dla Kal-Toraka...ale później z wojny odeszła i była zwykłą guild.Szczezre wam mówiąc nie przepadałem za tą guildą... czemu?? nie potrafię tego wytłumaczyć.nie lubiłem jej i tyle. Może przez to że gdy odszedł Malardian każdy wziąał się tam za rządzenie. Każdy chciał mieć tam władze... Zastanawiam się kiedy wywołacie tą wojne. Ja mam nadzieje chłoapki że znów bedziecie mogli grac normalnie i bez żadnej wojny. Chociaż gdy ludzie giną ja zyskuje. wasze skille idą w dół a moje w góre i was doganiam uhauahauhauahauahauhauahauahauhauahuahauhauha :]
Lord'Nesteloo
24-09-2006, 20:59
Glupie br -.- cioty
nowy sposob maja -.- exori style
a kto pamieta jak sie smiali ze polacy poliforu nie mogli zajebac? kura skoro oni wpadaja po 10 osob na 80 ek to sie nie dziwie ze pada -.-
Aha Fisalu..przypomne ci cos xD
"Grunt sie nie przejmowac i miec wygodne buty =))" To twoj coment na tibia.com
wiec kup se jakies wygodne kapcie czy tam bambosze xDD i graj dalej a co
Master-Sarevok
24-09-2006, 22:08
Powiadasz ze jak mal odszedl kazdy sie bral za rzadzenie?? Jakos nie przypominam sobie.. gdy mal odchodzil oddawal gildie adiemu albo Ani i to oni opiekowali sie nia.. Takeda nie wstepowala do wojny, bo mal nie chcial zebysmy sie mieszali.. Potem sam chyba odszedl i poszedl walczyc. Jesli sie myle to mnie poprawcie. Hmm.. czemu nie lubiles takedy? Moze nie mogles sie odnalezc, albo cos.. kazdy mial jakiegos kumpla, wszyscy sie dobrze znali itp albo nie wiem juz dlaczego.. Mowiac fajna Takeda mam na mysli wtedy, gdy przyjmowani byli tylko kumple i mal byl jeszcze w polsce.. ;]
Kasprzakos
24-09-2006, 22:15
Z tego co pamiętam to po odejściu Mala gildią rządziła moja siostra :D Znaczy pierw Vesper ale on potem oddał to mojej siostrze ... Pamiętam jak Malardian mówił że nie chce się w to mieszać w Master napewno nie walczył , wogóle on prawie nikogo nie bił chyba że za moją sister .
P.S Z tego miejsca chcem przeprosić wszystkich którym coś zrobiłem przez to że hacknelem swoją siostre , a także Malardiana za rozwalenie Takedy. Master- Sarevoka za to że go perfidnie okradłem ( chodz go spłaciłem bo miałem wyrzuty sumienia ) .Nie przepraszam Etriusa bo to menda i go nie lubiłem...
Adii Getes
24-09-2006, 22:58
Z tego co pamiętam to po odejściu Mala gildią rządziła moja siostra :D Znaczy pierw Vesper ale on potem oddał to mojej siostrze ... Pamiętam jak Malardian mówił że nie chce się w to mieszać w Master napewno nie walczył , wogóle on prawie nikogo nie bił chyba że za moją sister .
P.S Z tego miejsca chcem przeprosić wszystkich którym coś zrobiłem przez to że hacknelem swoją siostre , a także Malardiana za rozwalenie Takedy. Master- Sarevoka za to że go perfidnie okradłem ( chodz go spłaciłem bo miałem wyrzuty sumienia ) .Nie przepraszam Etriusa bo to menda i go nie lubiłem...
Nie kumam wogle tego dekla... Po odejściu Mala ja przejołem władze nad gildią potem ja wyjechałem i władze przejeła Ania... a potem nie wiem co sie działo... co do junor dardos... może zacznijmy od tego czy takeda cie chciała?? Wszystko jaśne my cie nie chcielismy wiec wiadomo czemu za takedą nie przepadałeś. Pozdro
Master-Sarevok
24-09-2006, 23:48
Adii jak zwykle mily i otwarty na nowe znajomosci.. XD Tobie chodzi o Druidke Kirke ta? :D Ty mnie na koneic splaciles, bo juz nie pamietam, a wiem ze mowiles ze splacisz potem ze nie i na koniec sie juz pogubilem.. jak pamietasz to napisz co mi dales to sobie przypomne moze.. A tak btw.. nuda kurwa na Xanterze.. -.-'
Tak, jak Mall perwszy raz wjechał pamiętam jak druidka kirke szalala w takedzie i pamiętam ze moje dziaeciaki z cafe ja trapnęły..i pierwszy raz sie nie burzylam za cos tak wstretnego..bo mialam jej serdecznie dość wszyscy "jej" wierzyli nawet moja przyjaźń z Adiim została nadszarpnięta, poniewż on był jej wielkim obrońcą podczas nieobecności Malla chyba z sarevokiem...To była zemsta za to że polacy mnie okradli
na GL kiedy padłam na Dsach..wszyscy Polacy stanęli po stronie złodzieja (Paker Laska)nie powiem z kim , bo nadal gra^^nawet wybijający sie wówczas farciarzyk po namyśle powiedział że jest po stronie tamtych, aa i strasznie mnie zbił shirek swoim starym charem... więc druidka padła polacy przyszli mnie trapnąć na zamek i jak pamiętam dostali potężne lanie od Agi i Buwema..I właśnie wtedy rozwaliła takede..w złości. Az Mall się zalogował z Angli i bardzo mi groził kopniakiem z pół obrotu, ale zanim wrócił cała prawda wypłynęła^^.
A z nowości..Wczoraj miałam przyjemność zagościć na ślubie mojej Tibiowaj córeczki Moonlit Angel z Pina Deskolada, mogę powiedzieć tylko tyle że zoorganizowali to perfekcyjnie, wszyscy zaproszeni gości stawili się , mimo 20 min spóźnienia nikt nie marudził i podczas całej długiej ceremoni (ghotic się bardzo postarał) nikt nie zakłócił spokoju, mimo że GH było pełne ludzi. Dali kolejny dowód że potrafią się zoorganizować.. na fotologa wrzuce późnie fotki..
ps.aww moje posty są coraz dłuższe robię się marudna ;/
Adii Getes
25-09-2006, 10:53
nawet moja przyjaźń z Adiim została nadszarpnięta, poniewż on był jej wielkim obrońcą podczas nieobecności Malla chyba z sarevokiem...
ojoj Aniu teraz coś pomieszałaś, ja jej nie broniłem ponieważ jej nie znałem, w czasie gdy Kondradziu wyjechał pierwszy raz, ja byłem po hacku i nie grałem na Xantera, z Sarevokiem n@@bem poznałem sie dopiero gdy Bydlakiem Kulasem zabijalem PKerow. Tak wiec było to długo po tej kirke.
Adus moja miłości ja znałam cię przed hackiem nie zapominaj o tym^^ nawet byłam zazdrosna jak sie nagle pojawiła w twoim opisie Pani Jeziora tfuuu..
Kto mi questa z kluczem na quardki w do wiezienia kazz pokazal!!a to było ok mojego 30 lvl...ale faktycznie mozliwe jest ze to nie ty szalałeś jak Padłą kirke..tylko komu Mall sie kazał nią opiekować , kto sie przyzna???
Adii Getes
25-09-2006, 14:33
Adus moja miłości ja znałam cię przed hackiem nie zapominaj o tym^^ nawet byłam zazdrosna jak sie nagle pojawiła w twoim opisie Pani Jeziora tfuuu..
Kto mi questa z kluczem na quardki w do wiezienia kazz pokazal!!a to było ok mojego 30 lvl...ale faktycznie mozliwe jest ze to nie ty szalałeś jak Padłą kirke..tylko komu Mall sie kazał nią opiekować , kto sie przyzna???
Reiniaczkowi pewnie.... Ja pierwszy raz usłyszałem o kirke jak wróciłem na xantera i usłyszałem żę podejrzewają Mala o podprowadzenie kasy na pacca...
btw. Daje 99% że ta kirke gra tu innym charem albo grał juz wcześniej...predzej czy puźniej to sie wyda...
Lord'Nesteloo
25-09-2006, 15:21
oO Paker Laska hunted by Ania?xDD przecierz to drugi char Rethrona z tego co wiem...
Master-Sarevok
25-09-2006, 16:16
Ta.. kiedys pamietam ze druidek kirek cos tam dzialal, ze potem go chcieli lac i nawet chcialem go bronic.. aff.. bylo minelo, ale zeby goralka chcieli lac to nie pamietam.. Pamietam tylko ze Vakosoj nie przepadal strasznie za ktoryms tam goralkiem, bo stwierdzil ze odkad nabil 40 lvl zaczal kozaczyc strasznie, to za jego namowa poszlismy go trapnac na zamku XD 2 minosy i na waskim murze stanelismy i beka byla :D Co do druidka to tez tak twierdze ze ma innego chara, tak samo mysle o ojczulu pacanie, ktorego ostatnio w carlin widzialem pod depo.. :P
Junior Dardos
25-09-2006, 16:20
A czy ja kiedy kolwiek prosiłem lub chociaż pisnełem słówko że chciałbym wejść do takedy?? Bo nie przypominam se. NIgdy nie rozmawiałem z Malem,Toba i członkami na temat dołączenia do was, więc nie mów teraz mi że mnie takeda nie chciała bo ja nigdy nie prosiłem byście mnie przyjeli. Radziłem sobie bez niej i nadal będę radził.Jestem dumny z guild w jakich byłem i jakiej jestem. I gdy bym mógł cofnąć czas zrobił bym dokładnie wszystko to samo.
P.S to że mnie Adii nie lubisz to wiem,nie musisz tego ukrywać...
Witam, widze że dość ciekawy temat o Xantera powstał.
Ciekaw jestem czy ktos z tu piszących kojarzy dawnego Puziolka?
Kasprzakos
25-09-2006, 20:52
No to przynajmiej się wydało jak z was fałszywe dwulicowce ( bez adiego bo go nie znałem :D ) . Goralek wielka pokrzywdzona hmm ja tam nigdy nie prosił żeby Cię ktoś lał. Jak byłem Kirke to wszyscy ostro mi dupe lizaliscie bez komentarza może po za Reinem ale Sarevok to co mu nie powiedziałem to robił bez gadania. To samo Vesper czy nie jaki Knight Malina ,ale Malina był najlepszy ten to mi PACC kupił żeby mieć pro u Mala :D <lol2>
Sarevok spłaciłem Cię dałem CI 20k crown armor i fire axe a byłem Ci winny 40k nie całe.
Goralek w sumie do Ciebie nic nie miałem tylko to twojego lamowatego synalka.
Teraz poznajcie wszyscy prawde...
Wyjazd Malardiana moja siostra mówi że sobie robi przerwe ,ale Malardian prosi ją żeby mu odkładała codziennie jedene bp uh , więc grała sobie . JA jej zaoferowałem pomoc wzamian za to że sobie pogram jej postacią.Ostatni miesiąc to ja grałem ,więc i ja rządziłem Takedą.Musiałem już to skończyć i chciałem coś z tego uszczypnąć ,więc skorzystałem z pomysłu Otako Chana z którym zyłem dobrze.Sprzedawałem PACCe sprzedałem ich około 12 za zarobiłem troszke kaski dlatego Sarevokowi oddałem to co ukradłem bo i w sumie on wydawał się wporządku... wydawał się. Chciałem okraść jeszcze GH ,ale sobie pomyślałem że w sumie to jednak moja gildia ludzie którzy mi zaufali . I za tydzień jakąś dostałem hacka ,ale nie miałem nic już na tej postaci. Wkurzyłem się i rozwiązałem Takede.
Wiem ,że moja siostra gadała z Malem jakiś czas potym i skoczyli ze sobą ,gdyż obawiali się znowu takiej sytułacji.
To było już dawno temu. Zrozumiałem się że wobec siostry zachowałem się jak łajza i ona mi wybaczyła. Chcem teraz was przeprosić . Was wszystkich którzy odemnie coś wycierpieli których okradłem itd.
Flory of xantera
25-09-2006, 20:58
Tego questa to ja ci pokazałem -.- i dam sobie ręke uciąć :P
Kasprzakos
25-09-2006, 21:23
Tak, jak Mall perwszy raz wjechał pamiętam jak druidka kirke szalala w takedzie i pamiętam ze moje dziaeciaki z cafe ja trapnęły..i pierwszy raz sie nie burzylam za cos tak wstretnego..bo mialam jej serdecznie dość wszyscy "jej" wierzyli nawet moja przyjaźń z Adiim została nadszarpnięta
Taa coś się Pani pokiełbasiło. I niech już Pani nie robi z siebie bohaterki bo wie Pani jakbyło. 10 minut po trapie Pani i Pani synek siedzieliście w depo a w Carlin czekało na was pół Takedy. Pani nic nie groziło ,ale i tak Pani w depo siedziała i gdyby nie Pani to by wszyscy Nika do tej pory nie grali. Ja szalałem? OMG BO hantowana była cała Pani kawiarenka? Lechu nawet zabulił ,a Pani synek tak się bał że zapłacił i mi 50k i 50 k dla kolesia co odkupił od Adiiego postać...Na żadnym zamku Pani nie biłem napewno .
Mial Nika
25-09-2006, 22:32
hahahah Kirke Ty noobku pamietasz jak mi placiles pozniej? ja ci niby zaplacilem 50k haehueshuasehuaeshu smieszne... a ten co odkupil od adiego postac to byl Cuprun Mehusahuehusahue ktory cie strapowal MEAUHSEHUehue inna postacia ;-p jednak noobek z ciebie .... pozniej po tym zdazeniu codziennie mi dawales kase.... i tak ja i cupers 2 razy cie sfragowalismy :* Noob plx =P A niezpominajcie ze do 60lv gral goralkiem moj mlodszy brat 8letni ;-P czego sie spodziewac.... Kirke Noob Plx
czy ja robie z siebie bohaterke, śmieszny jesteś wyraźnie chyba napisałam ze stłukli mi tyłek i tylko dzieki Agilityz i Buwemowi przetrwalam trapa na zamku..
I mówie o trapie gdzie byli prawie wszyscy polacy a nie dwie osoby.. jak sobie przypominam było 5 albo 6 osób którzy zapłacili za to Agi i Buwemowi.. Ciebie tam na pewno nie było..wszystkich faktów nie pamietam bo nie zawsze siedziałam przy moim malym synku..zaczynałam grać inna postacia a jaka wszyscy wiedzą.
Co do paker laski.. tak dlugo go meczyli br az oddal to co ukradl.. teraz już rozumiem powód dla którego rethron nie jest dla mnie za miły^^
Poza tym tak sie poniżac i udawac dziewczyne to zwykle kur...stwo .. wysyłać buziaczki i inny shit , pewnie ci to zostało do dziś^^
Master-Sarevok
25-09-2006, 22:47
Ania jest zla.. XD lepiej jej nie wchodzic w droge.. ;] Mnie w tym trapie na bank nie bylo :D I logaj sie szybko na xantere, bo wiesz co mialo byc wieczorem.. XD
Lord'Nesteloo
25-09-2006, 23:07
Huum a co wlasciwie Paker Laska ukradl? bo nie do konca w temacie jestem ;S
Pozdro Ania, tak trzymaj ;d;d
Adii Getes
26-09-2006, 00:07
A czy ja kiedy kolwiek prosiłem lub chociaż pisnełem słówko że chciałbym wejść do takedy?? Bo nie przypominam se. NIgdy nie rozmawiałem z Malem,Toba i członkami na temat dołączenia do was, więc nie mów teraz mi że mnie takeda nie chciała bo ja nigdy nie prosiłem byście mnie przyjeli. Radziłem sobie bez niej i nadal będę radził.Jestem dumny z guild w jakich byłem i jakiej jestem. I gdy bym mógł cofnąć czas zrobił bym dokładnie wszystko to samo.
P.S to że mnie Adii nie lubisz to wiem,nie musisz tego ukrywać...
NIe chodzi o to czy cie lubie czy nie, tlko o to ze polacy powinni sie trzymać razem, a ty wchodzisz brazolom w dupe tak, że głębiej sie nie da, myslisz ze oni w razie hunta stanoł w twojej obronie?? hahah dobre sobie Pina czy jakis inny noob powie hunted i masz pograne....bye
Affff....Niech ja tylko dowiem ze nick twojego 2 chara, a masz go napewno ponieważ gdybyś go nie miał nie zaglądałbys na "Wydarzenia z Xantera". Co do twoich przeprosin, przeprosiny to nie wszystko, oddaj kase ktora
gwiznołeś i bedzie cacy.
Tego questa to ja ci pokazałem -.- i dam sobie ręke uciąć :P
No napewno ty :) Pamietam jak Ania miala z 35+ level i zaprowadziłem ją i Miala na tego questao którym w tamtych czasach mało kto wiedział.
Master-Sarevok
26-09-2006, 01:33
A ja wam mowie, ze to ja pokazalem Ani tego questa.. dam sobie.. ekhm.. adiego reke obciac, ze to ja bylem tym 1.. XD hueaheeh, nie macie lepszych powodow do sprzeczek? :D
Kasprzakos
26-09-2006, 07:21
Poza tym tak sie poniżac i udawac dziewczyne to zwykle kur...stwo .. wysyłać buziaczki i inny shit , pewnie ci to zostało do dziś^^
Taaa tylko powiedz mi komu? Bo jakbyś czytała ze zrozumieniem to byś wiedziała że grałem to postacią jak Mala nie było.
@Mial
Wtedy grała twoja mama więc mi nie wkręcaj. Ja Tobie płaciłem? LOOOL Jak już kłamiesz to rób tak żeby mógł ktoś w to uwierzyć. Jak ja bym tobie miał płacić jak za mną stała cała Takeda i druga Polska gildia Samoobrana już nie mówie o Yetzie czy innych.
@Adii
Nie mam innej postać. Chcesz żebym oddał kase? Rozumiem mam ją oddać br spowrotem?Nawet jakbym chciał to bedzie ciężko bo jej już nie mam ;/
Oj dziecinko... jak byś czytał ze zrozumieniem to byś doczytał że ja grałm z 2 synem a nie miałem..Miał chadzał wówczas swoimi ścieżkami, których nienawidziłam..
A na DSach padliśmy tam obydwoma charakterami z 1 wypadł mi c-armor i oczywiscie bp wiec poszłam goralkiem i tez padlam poprosilam 1 polaka o pomoc i za kilka doslownie minut zjawił sie Paker laska i zawinoł lota stałam tam tym 2 charakterem i to widziałam.. poruszył 2 gildie aby nie oddac tego a c-arm i reszty ,dla mnie wtedy to było bardzo dużo..a ze iceman go bronił wiec nie miałam szans...a BR mi pomogli nie dlatego ze ja ania tylko dlatego ze wiedzieli że zarobią na tym tak też było... wiec dowód na to że walczac miedzy sobą tylko tracimy..
I szczerze mówiąc to nie bardzo wierze w grającą siostrę.. i dziwię się ze nasz wielki Mall sie tego nie dopatrzył.
Na 100% a nawet 1000% Adii mi pokazał tego qesta i poznalismy sie niewiele wcześniej bo ja byłam bolto-zbieracz^^zwyła frajerka...więc średnio adii sie ze mną przyjażnił ..dopiero grając tym charem doznał oświecenia i zakochał się w Anusi bez opamiętania..
Sarevok pysiaczku..czy dziś jest dobry dzień na naszego wielkiego plana? Wczoraj już nie mogłam..
Kasprzakos
26-09-2006, 17:44
dziwię się ze nasz wielki Mall sie tego nie dopatrzył
NO skoro ona grała to jak miał się domyślać? Ja grałem jak go nie było jak już wyjechał ,ale kiedyś się zalogował ( wtedy ogłosił ten konkurs na forum tibia.com ) i już wtedy zaczął się domyślać potem znowu a następnie zapytał mnie jak zawsze na mnie mówi i ja coś palnełem i on powiedział aha i się wylogował a potem to wiecie co się działo :D. Żałuje że kradłem ,ale cóż stało się i już się nie odstanie.
Master-Sarevok
26-09-2006, 18:16
Oj dziecinko... jak byś czytał ze zrozumieniem to byś doczytał że ja grałm z 2 synem a nie miałem..Miał chadzał wówczas swoimi ścieżkami, których nienawidziłam..
A na DSach padliśmy tam obydwoma charakterami z 1 wypadł mi c-armor i oczywiscie bp wiec poszłam goralkiem i tez padlam poprosilam 1 polaka o pomoc i za kilka doslownie minut zjawił sie Paker laska i zawinoł lota stałam tam tym 2 charakterem i to widziałam.. poruszył 2 gildie aby nie oddac tego a c-arm i reszty ,dla mnie wtedy to było bardzo dużo..a ze iceman go bronił wiec nie miałam szans...a BR mi pomogli nie dlatego ze ja ania tylko dlatego ze wiedzieli że zarobią na tym tak też było... wiec dowód na to że walczac miedzy sobą tylko tracimy..
I szczerze mówiąc to nie bardzo wierze w grającą siostrę.. i dziwię się ze nasz wielki Mall sie tego nie dopatrzył.
Na 100% a nawet 1000% Adii mi pokazał tego qesta i poznalismy sie niewiele wcześniej bo ja byłam bolto-zbieracz^^zwyła frajerka...więc średnio adii sie ze mną przyjażnił ..dopiero grając tym charem doznał oświecenia i zakochał się w Anusi bez opamiętania..
Sarevok pysiaczku..czy dziś jest dobry dzień na naszego wielkiego plana? Wczoraj już nie mogłam..
Od razu mi lepiej jak ktos do mie "pysiaczku" mowi heuaheua XD Jasne ze dobry jest.. ;] A tak btw to to ze ci pokazalem questa tylko dlatego napisalem, zeby zamet wprowadzic maly,. XD
Nyfarius-Ronaldus
26-09-2006, 18:43
Śmieszne jest to co mówisz poniewaz gdy była takeda Junior a także ja nie bylismy w zadnej brazylijskiej guild tylko mielismy swoja.Pina nie powie mu hunted bo za nim stanie Illja a oni sa w team.I on nigdy nie wchodzil dla brazolów w dupe tylko normalnie z nimi gadal a ty tego nie potrafisz i masz hunted=D heueheuehe. Proste i logiczne.Ty mowisz ze polacy bija sie o wlasny lvl.Ktos ci broni go bic? jestes zazdrosny bo cie wyprzedzili.Jak jestes kozak to zacznij expic i pokaz co potrafisz a nie tylko kozaczysz na ss.
Kasprzakos
26-09-2006, 20:04
Wiesz do kogo to mówisz?LOL POwkurzaj go jeszcze to zrobi nową postać i jeszcze Cię przegoni z LVL...
Mial Nika
26-09-2006, 20:42
To juz nie pamietasz jak zajebalismy cie z Adii Of Darkness << Cuprun i Lester Nika? jak nie pamietasz tego jednego razu to przypomnij se kolejne dwa xD =P zaplaciles mi 4 bp uh poniewarz Vesper I Etrius przeszli na moja strone
Adii Getes
26-09-2006, 20:58
Śmieszne jest to co mówisz poniewaz gdy była takeda Junior a także ja nie bylismy w zadnej brazylijskiej guild tylko mielismy swoja.Pina nie powie mu hunted bo za nim stanie Illja a oni sa w team.I on nigdy nie wchodzil dla brazolów w dupe tylko normalnie z nimi gadal a ty tego nie potrafisz i masz hunted=D heueheuehe. Proste i logiczne.Ty mowisz ze polacy bija sie o wlasny lvl.Ktos ci broni go bic? jestes zazdrosny bo cie wyprzedzili.Jak jestes kozak to zacznij expic i pokaz co potrafisz a nie tylko kozaczysz na ss.
Lamusie.... Kto mnie przegonił z levelem?? 2?3 osoby?? zazdrosny nie jestem, wiele razy bylem retired, odchodzilem, wracalem na nowo i zawsze bylem w czołowce Pina nie powie mu hunted?? UAHEUAHue dobre sobie... zabili Baraimasa... a byli Bro...i Wieelu wieeelu innych a ty myslisz ze nie zabiją polaka bo ma za bro illje?? UHEAUHE co do mojego hunta.... to ja teraz mam a zgadnij kto bedzie mial jeżeli rozpeta sie war i br przegraja.... ja czy ty?? OSWIADCZAM!! Nie zapomne o żadnym polaku ! ! ! Ktory był za Br zamiast polakami...albo myslał ze jeżeli amm hunted to może sie wyśmiewać itp
Junior Dardos
26-09-2006, 21:20
Lamusie.... Kto mnie przegonił z levelem?? 2?3 osoby?? zazdrosny nie jestem, wiele razy bylem retired, odchodzilem, wracalem na nowo i zawsze bylem w czołowce Pina nie powie mu hunted?? UAHEUAHue dobre sobie... zabili Baraimasa... a byli Bro...i Wieelu wieeelu innych a ty myslisz ze nie zabiją polaka bo ma za bro illje?? UHEAUHE co do mojego hunta.... to ja teraz mam a zgadnij kto bedzie mial jeżeli rozpeta sie war i br przegraja.... ja czy ty?? OSWIADCZAM!! Nie zapomne o żadnym polaku ! ! ! Ktory był za Br zamiast polakami...albo myslał ze jeżeli amm hunted to może sie wyśmiewać itp
2,3?? uahauhauahuahauh a to dobre...Pina mowila mi juz raz hunted i co?? zabiła mnie?? pff nie przypominam se. Illja powiedzial ze nie pozwoli jej by mnie ubiła.I jakos sie dogadali. Więc masz cos jeszcze do powiedzenia na ten temat??Polaka nie ruszają byle czemu. Ja u nich nie przegiełem więc huntów nie mam -.- . A problemów z polakami tez nie miałem. Chcę Ci przypomnieć że Br jest tez polakiem i nie musi być zły -.- Więc kurwa skoncz z rasizmem idioto. Nie masz za grosz tolerancji do drugiego człowieka. I teraz nie wkręcaj ze kurwa jesteśmy za br. bo My nie jesteśmy za nikim. Gramy z każdym tak samo, na równi.Teraz Gdy Adisavix ma wiekrzy lvl od Ciebie i tez trzyma z br nagle cicho przy nim siedzisz?? Supeeer adii getes supeeer trzymaj tak dalej!
I dodam że to własnie polacy za dużo kozaczą. Bo gdy wbijają więkrzy lvl to sodówka uderza do głowy. Wyjątkiem jest Goralek,Elmajster,Blackxardas.
P.S widze to po Tobie.
Master-Sarevok
26-09-2006, 21:59
Nie pierdol glupio, bo jakby nie patrzec zaczelo sie odkad pizgac Anie za nic i Adus sie w*****l i za duzo powiedzial.. ;] Zaczal ich prowokowac, az nie dostal hunta, a ze ma dobrych kumpli to poszli za nim i pomagali mu wszyscy (kazdy jak mogl) ci co go olali zachowali sie jak? Jak szmaty, nie mowie o tobie, ale o tych, co gdy adii bil lvl i pial sie w gore zawsze "wierni" przy nim byli.. Cos sie zaczelo dziac to przewaznie mysleli "kurwa.. Adii hunted, trzeba znalezc i zakolegowac sie z innym kto ma znajomosci na Xanterze, bo Adii pewnei na nic sie juz nie przyda".. Tak samo bylo ze mna i juz kiedys to Monalizie mowilem, jak po razkolejny wracalem po przerwie.. gdy bylem najlepszym grajacym polskim palem na xantera, to co rusz ktos pisal czy dolacze do jego gildii, czy pojde na hunta albo cos.. Odszedlem na jakis czas, ludzie mnie przegonili, zalogowalem sie to po hacku o glupiego p seta musialem sie kurwa prosic, bo nikt nie chcial dac.. -.-'
Flory of xantera
26-09-2006, 22:40
No napewno ty :) Pamietam jak Ania miala z 35+ level i zaprowadziłem ją i Miala na tego questao którym w tamtych czasach mało kto wiedział.
Jeżeli chodzi o tego questa z kluczem do pokoju łączącego 4 kopalnie to może nawet wytrzasne gdzieś SS -.- a jeżeli o inny to Sryy :P
Adii Getes
26-09-2006, 23:27
2,3?? uahauhauahuahauh a to dobre...Pina mowila mi juz raz hunted i co?? zabiła mnie?? pff nie przypominam se. Illja powiedzial ze nie pozwoli jej by mnie ubiła.I jakos sie dogadali. Więc masz cos jeszcze do powiedzenia na ten temat??Polaka nie ruszają byle czemu. Ja u nich nie przegiełem więc huntów nie mam -.- . A problemów z polakami tez nie miałem. Chcę Ci przypomnieć że Br jest tez polakiem i nie musi być zły -.- Więc kurwa skoncz z rasizmem idioto. Nie masz za grosz tolerancji do drugiego człowieka. I teraz nie wkręcaj ze kurwa jesteśmy za br. bo My nie jesteśmy za nikim. Gramy z każdym tak samo, na równi.Teraz Gdy Adisavix ma wiekrzy lvl od Ciebie i tez trzyma z br nagle cicho przy nim siedzisz?? Supeeer adii getes supeeer trzymaj tak dalej!
I dodam że to własnie polacy za dużo kozaczą. Bo gdy wbijają więkrzy lvl to sodówka uderza do głowy. Wyjątkiem jest Goralek,Elmajster,Blackxardas.
P.S widze to po Tobie.
Ty jebany nobie pomyśleć że mialem okazje cie zajebać...jak u nich przegiołem jebany lammusie? co ty o tym wiesz co? Ja rasista?? a KTO HUNTUJE POLAKOW ZA NIC?? Vegete Shira Helion... oni w pierwszych chwilach nic nie zrobili... a hunta dostali zanim do mnie dołączyli do mnie...nie pisałem nic o Adisavixie?? zobacz pare stron bliżej, i jeszcze jedno głupie nie przemyslane słowo a dodam cie do mojej wspaniałem narastającej z każdym dniem hunted liste... moge cie pocieszyć... wojna blisko wiec długo na liście nie bedziesz bo gdy tylko wojna sie zacznie bedziesz moim honorowym pierwszym fragiem, illija ci nie pomoże bo także bedzie w wojnie, idziesz na ten układ? EUAHEUHE
BTw. Ja tyle mam hunta a takie noobki jak ty dalej mnie z levelem nie dogoniły... ile osob mnie przegoniło?? bruce? Adisavix?billes? no i kto jeszcze -.-''
Adii to taki typ że albo sie go kocha albo nienawidzi..
Dodam tylko że Ci co wyprzedzili Adiego z lvl wszyscy szarują.. nie jestem pewna tylko co do Bilesa do innych tak..a Adii nigdy nie dal mi pograć swoim ukochanym palkiem ^^
Adii Getes
27-09-2006, 00:22
Adii to taki typ że albo sie go kocha albo nienawidzi..
Dodam tylko że Ci co wyprzedzili Adiego z lvl wszyscy szarują.. nie jestem pewna tylko co do Bilesa do innych tak..a Adii nigdy nie dal mi pograć swoim ukochanym palkiem ^^
Tobie dałbym zawsze i wszedzie ale ty noob zara bys mi padła :D
Junior Dardos
27-09-2006, 09:10
Ty jebany nobie pomyśleć że mialem okazje cie zajebać...jak u nich przegiołem jebany lammusie? co ty o tym wiesz co? Ja rasista?? a KTO HUNTUJE POLAKOW ZA NIC?? Vegete Shira Helion... oni w pierwszych chwilach nic nie zrobili... a hunta dostali zanim do mnie dołączyli do mnie...nie pisałem nic o Adisavixie?? zobacz pare stron bliżej, i jeszcze jedno głupie nie przemyslane słowo a dodam cie do mojej wspaniałem narastającej z każdym dniem hunted liste... moge cie pocieszyć... wojna blisko wiec długo na liście nie bedziesz bo gdy tylko wojna sie zacznie bedziesz moim honorowym pierwszym fragiem, illija ci nie pomoże bo także bedzie w wojnie, idziesz na ten układ? EUAHEUHE
BTw. Ja tyle mam hunta a takie noobki jak ty dalej mnie z levelem nie dogoniły... ile osob mnie przegoniło?? bruce? Adisavix?billes? no i kto jeszcze -.-''
Ja Ci coś powiem Ja tej kłótni nie zaczełem. To że nie lubiłem takedy to nie lubiłem i mam do tego święte prawo.I zabronić mi nie mozeszWięc dlaczego wtrącasz takie texty że ja k***a pomagam dla brazylijczyków??Ania tez trzyma np z Randorem i co? dla niej jestes miły a dla mnie nie?? skoncz to.To że sie z nimi przyjaźnie nie znaczy ze nie lubie polaków. Zawsze mialem do was szacunek.A przyjaźnic sie z br i tak będę, bo mnie wojny nie obchodzą.I nie pomagam a ni jednym a ni drugim.
P.S I ja Cie kur*a nie obrażam od lamusów. -.-
Junior..bo to jest tak ze możesz mówić iż nie interesują cię wojny..Takeda była podzielona - część chciałą walczyć ale rozsadek Mall i Kalla powstrzymał polaków od zapędów..mielismy bić lvl kiedy oni sie biją, ale jak 2 wojna sie skonczyła zaczeły sie problemy wywalali nas z expowisk bo oni musieli odrobic lvl , pamietam tekst któregos z br do Adiego jak cie jeszcze raz zobacze na dragach (chyba edron) to zginiesz , nie wazne czy były wolne czy nie..dochodziło do tego że zaczeli sprawdzac ile expa wbili polacy..sprawdzali głownie shirusa i adiego. Po wojnie BR zaczeli dzielic się na rózne mniejsze guildie, a takeda rosła w siłę, niestety połowa była retired , ale naprawde Takeda wygladała imponująco.. nagle zaczelismy dostawać prośby o invity na przykład od ballardów.. nie wiedziałam jak z tego wybrnac żeby nie być posądzonym o rasizm..nagle kolejno Pina żadał wyrzucenia kolejnych Polaków..wiesz jak to wygladała "Masz 10 min aby adii zniknął z gildi" nie zrobisz tego zaczynamy attack... a gdy tomekss odszedł i pina znów zaczął mieć do kolejnej osoby wątki a Ballardy zaganeli część osób w tym vegetę kolejni wyłapywali hunta, powiedziałam do Piny że rozwiązuję gildię bo mam dość problemów..iii doznałm szoku bo on powiedział że on chce aby Takeda istniała , bo chce mieć polaków pod kontrolą , a ja mam szukać zdrajców i go powiadamiać.. powiedziałam że już za późno bo rozbiłam gildię..
Poszłam do WDA za Tomeksem.. i się okazało że mała sprzeczka miedzy dwoma gildiami i już byłam w wojnie , nikt mnie nie ostrzegł..kiedy się dowiedziałam zwiałam z WDA ^^ ale i tak było za późno ..bo przyszli po mnie
Jeżeli grasz sam nie masz przyjaciół guildi.. i nie robisz problemów mozesz sie utrzymać, ale nie wyobrażam sobie nic nie kombinować jak ja albo moi przyjaciele maja problemy , za duże emocje...z jednej strony rozsądek a z drugiej chęć zemsty..
Randor tak jest moim przyjacielem, ale był też i Tomekssa i co ? Pierwszy poleciał jak go trapowali.
Podobno Kal był online jak trapowali Tomekssa i rozmawiali dlaczego nie przyszłam pomóc jako Guildia( nie wiedziałam o trapie) Kal podobno powiedzial do Rndora nie wolaj jej ona i tak nie przyjdzie.. Kall to rozumiał ale ja dostałam od Randa wykład na temat lojalności.. co bym zrobiła jak bym wiedziała o trapie? Nie poszłabym ale też bym nie pomogła;/ bo dbam o swoją dupe..
Dla mnie ta gra jest skończona nie moge się zmusić by expić bo nie mam z tego zabawy..a ostatnio straszne stresy..bo sie zrobiła moda na śluby.. hahah
Junior Dardos
27-09-2006, 11:21
Saver przyznam Ci racje tak samo i dla Adii getesa że dupe wam lizali jak cholera. Gdy ktoś miał problem to pisali do was. Ale czy to byłem ja?? nie! Do mnie wyżutów nie miejcie. Bo ja nigdy nie prosiłem was o pomoc.Gdy mnie ktoś np. huntował.
Flory of xantera
27-09-2006, 14:26
Dla mnie ta gra jest skończona nie moge się zmusić by expić bo nie mam z tego zabawy..a ostatnio straszne stresy..bo sie zrobiła moda na śluby.. hahah
Sezon taki xD
a co do tego że nie grasz to przemyśl to o czym kiedyś gadaliśmy załatw kilka osób i wiesz ja nadal jestem chętny ;-)
Kasprzakos
27-09-2006, 16:06
Ty zjebie br nie przegra wojny bo kto ma ich pokonac?
Ty i vnz? A to dobre HAHAHA z vnz zostal chyba agilityz i to tylko na ss wchodzi tak jak ty ^.- I z kim macie wy pokonac br??
Cya
Wiesz najważniejsze jest to co ma się w głowie a ni to jaką się ma postać.
Dam Ci przykład:
Morgana Polacy kontra Swe największy lvl u Polaków 80 u Swe z 10 setek
Jedna zaczaiła się z góry kanionu w kazz a ten 80 lvl knight zwabił 5 tych setek w ten kanion oni poszli za nimi a z doły nadzeszła druga gildia i 5 setnych lvl uwalonych przy zerowych stratach w ludziach. To taki przykład. To jest jak w wojsku najważniejsze jest wyszkolenie i doświadczenie. Drugi przykład dam Ci z życia Okupowana Warszawa się broni ludzie jednak nie mają czym wiesz jak rozbrają niemców? Zachodzą ich od tyłu i przystawiają kije do plecow krzycząc rzuć broń! Inny przykład? Okupowani żółnierze ( nie pamiętam miejsc ) bronią w ruinach budynku i wiesz jak przetrwali? Żarowkami rzucali w niemców on dają fajny trzaska przec co trzymali ich na dystans przez jakis czas.
Myśle że gdyby to Polaca rozgrali jak należy pod względem taktycznym i by się przedewszystkim nie bali walczyć to mają duże szanse. Widziałeś zdjęcia br na fotoblogu?Oni grają w kawiarenkach na to też jest sposób. TeamSpeak. Też możecie łatwiej się komunikować ,ale najważniejsza jest współpraca, która zawsze owocuje. Zresztą nie będe pisał dalej bo napewno tacy ludzie jak Malardian Shirus czy Adii dobrze wiedzą jak przeprowadzać bitwy ...
Master-Sarevok
27-09-2006, 16:24
Taktyke to zawsze mozna wymyslic jakas dobra, tylko potrzeba nam zgrania.. dobrego teamu, ktory nie boi sie walczyc (przydalo by mi sie), jest zdyscyplinowany i potrafi walczyc, a z tym u nas w niektorych przypadkach trudno.. :/ Pocieszajace jest to, ze u br jest nie lepiej.. ;] z tym ze oni nie maja taktyki, co musza nadrabiac lvlem i duza iloscia uh..
Adii Getes
27-09-2006, 16:44
Wiesz najważniejsze jest to co ma się w głowie a ni to jaką się ma postać.
Dam Ci przykład:
Morgana Polacy kontra Swe największy lvl u Polaków 80 u Swe z 10 setek
Jedna zaczaiła się z góry kanionu w kazz a ten 80 lvl knight zwabił 5 tych setek w ten kanion oni poszli za nimi a z doły nadzeszła druga gildia i 5 setnych lvl uwalonych przy zerowych stratach w ludziach. To taki przykład. To jest jak w wojsku najważniejsze jest wyszkolenie i doświadczenie. Drugi przykład dam Ci z życia Okupowana Warszawa się broni ludzie jednak nie mają czym wiesz jak rozbrają niemców? Zachodzą ich od tyłu i przystawiają kije do plecow krzycząc rzuć broń! Inny przykład? Okupowani żółnierze ( nie pamiętam miejsc ) bronią w ruinach budynku i wiesz jak przetrwali? Żarowkami rzucali w niemców on dają fajny trzaska przec co trzymali ich na dystans przez jakis czas.
Myśle że gdyby to Polaca rozgrali jak należy pod względem taktycznym i by się przedewszystkim nie bali walczyć to mają duże szanse. Widziałeś zdjęcia br na fotoblogu?Oni grają w kawiarenkach na to też jest sposób. TeamSpeak. Też możecie łatwiej się komunikować ,ale najważniejsza jest współpraca, która zawsze owocuje. Zresztą nie będe pisał dalej bo napewno tacy ludzie jak Malardian Shirus czy Adii dobrze wiedzą jak przeprowadzać bitwy ...
No własnie, ale jak mamy to zrobić jak takie są takie nooby jak Nyfarius?? co martwia sie tylko o własną dupe tak przy okazji jak juz jestem przy Nyfarius WELKOME TO MY HUNTED LIST!... Co do taktyki, moglibyśmy spróbować, jeszcze gdyby vnz myślała by choć troche to wszystko było by w porządku.
Nyfarius-Ronaldus
27-09-2006, 18:12
Chciałbym przeprosić w imieniu Teamu GSE za zbyt ostre posty w stosunku do Adii Getes, Lecz przeprosiny będą ważne dopiero w tedy gdy Ty adii przeprosisz nas za wyzwiska które padały w naszą strone.
Kasprzakos
27-09-2006, 20:05
Adii skoro oni nie myśla to możecie ich posłać na mięso armatnie :D Duże lvl i plus głupota :D idealni :DJa bym wam proponował ten numer z Kazz zrobić co go dałem w przykładzie bardzo proste i skuteczne :DA w otwartej walce to standardowo lac sorców ile wlezie bo nawet jak uda się wam blokerów ubić to sorcki wam po uciekają :D...Z tym nie myśleniem vnz to mi się przypomnała historia gdy 6 vnz chciało zabić Buwema :D podstawili mu jakieś nooba który go wkurzył a Buwem go zabił i miał PZ locked przez co oni się na niego rzucili a Buwem zaczął uciekać na dragonland w ankh zaciągnął ich na resp DL i cała 7 padła :D PRzypominam że to była dawno gdy oni miejsze lvl :DPotem Buwem się śmiał że na jednego Br potrzeba 6 vz żeby go zabili :D
Master-Sarevok
27-09-2006, 20:10
Ja mialem taktyke, ze keledag luruj br pod trapa kazo, oni go otaczaja on sie uha i wtedy zchodzimy noob charami z 15 na mcku i oni pizgaja nie patrza i po chwili nie wiadomo skad (wiadomo.. ;]) dostaja bany za pk, wtedy wpadamy main charami z jednej i 2 strony i heja z reszta co zostala.. wystarczy ze taki pina pizgnie z exori i wszystkie noob chary padna, a on ban o ile nie delete jak by ich duzo bylo.. ;]
BTW Ciezko troche w 10 osob zrobic takiego trapa w kazo.. XD
Adii Getes
27-09-2006, 20:46
Chciałbym przeprosić w imieniu Teamu GSE za zbyt ostre posty w stosunku do Adii Getes, Lecz przeprosiny będą ważne dopiero w tedy gdy Ty adii przeprosisz nas za wyzwiska które padały w naszą strone.
Spoko przepraszam za wyzwiska :D
Ja mialem taktyke, ze keledag luruj br pod trapa kazo, oni go otaczaja on sie uha i wtedy zchodzimy noob charami z 15 na mcku i oni pizgaja nie patrza i po chwili nie wiadomo skad (wiadomo.. ;]) dostaja bany za pk, wtedy wpadamy main charami z jednej i 2 strony i heja z reszta co zostala.. wystarczy ze taki pina pizgnie z exori i wszystkie noob chary padna, a on ban o ile nie delete jak by ich duzo bylo.. ;]
To tylko po cześci dobry pomysł... można zrobić tak że keledag stanie pod dziura ni zaczną go bić my zejdziemy noob charami, połowa brazoli dostanie bana a my Keledaga ropniemy, zanim oni pobiegną na około to keledag da logaut.
Master-Sarevok
27-09-2006, 20:58
I bajer by bylo.. XD Tylko jak to keledogowi wytlumaczyc.. on nic nie pojmie kiep pewnie.. XD
BTW
A mnie kurwa przeprosic nei laska kiepie?? Tez mnie wyzywales zawsze.. -.-'
Kasprzakos
27-09-2006, 21:06
Hmmm to zbierzcie więcej osób napewno są ludzie którzy się włączą ...ale twój pomysł Sarevok jest lepszy nie wiem czemu Adii do Ciebie noob mówi :D
Dziwie się Polakom którzy chronią swoje tyłki w ten sposób ,gdy Kknight Malina trenował z moim ziomalami z podwórka i jakiś pk zabił jednego a jeden spał a ten trzeci miał 15 lvl to ja o 5 rano się zalogowałem żeby go zabić...
Gdy byla wojna to np w Takedzie na moich rządów nikt nie sprzedawał runek nikomu innemu oprócz polakom a akademi przyjmowałem 12 lvl drutów żeby sellowali uhy na wszelki wypadek...Wam też radze wymóc to na innych Polakach a przed wojną radze po chamsku zabijać ich makerów :PP Wiadomo po co bez uhów nie ma wojny albo raczej nie da się jej wygrać. Dobra ja się już nie mądrze bo pomyślicie że was pouczam :D
Master-Sarevok
27-09-2006, 21:15
Nie pouczaj mnie.. heuaheauea XD Adii do mnie mowi noob, bo sam jest naabem i cipka.. XD Jak cos potrzebuje to potrafi byc mily heuakeah XD Watpie zeby wiecej polakow poszlo za nami jak cos, boja sie o swoje tylki, a jesli juz, to potrzeba im zgrania..
Adii wy teraz powinniscie zmonotwac squad i ubic jakiekos wyzszego br lvla... albo niewiem cos,zeby wojne rozpentac,zeby sie w koncu sie cos dzialo:D Ubic jakiegos Henrego czy innego noobka:DHerny moze wysoki lvl ale dla Adiiego niema rzeczy niemozliwych:P
Jeszcze Ktos tam wczesiej,bodajze Ani Goralkowa wspominala ze h-lvleowe polaki maja kilka ownerow. Ja moge zapewnic ze Billes ma 1 ownera:P
Master-Sarevok
27-09-2006, 22:16
Czekaj, czekaj juz to widze oczyma wyobrazni.. wpadamy po Henryego teamem i zaczynamy bic kolo 16 (tak gdzies all ze szkoly wroca) lejemy, lejemy i kolo polnocy robimy zmiane, czesc idzie spac, a loguje sie reszta ekipy, kolo 6 nad ranem robimy kolejna zmiane i powinny powoli zaczac mu sie konczyc uh.. jesli bedziemy mieli szczescie damy rade go ubic kolo 10 nad ranem (ta czesc teamu, ktora akurat nie ma szkoly/pracy), a jesli bedziemy miec pecha to noob lognie sie na ss.. ;] Jest jeszcze 2 opcja, w waskim korytarzu trapujmy go 2 sorcami/druidami i stawiamy przed nim i za nim monka.. lol monk sie uha a my majac przy sobie bp hamow lejemy go z rozdzki do usranej smierci..
Adii Getes
27-09-2006, 22:18
Czekaj, czekaj juz to widze oczyma wyobrazni.. wpadamy po Henryego teamem i zaczynamy bic kolo 16 (tak gdzies all ze szkoly wroca) lejemy, lejemy i kolo polnocy robimy zmiane, czesc idzie spac, a loguje sie reszta ekipy, kolo 6 nad ranem robimy kolejna zmiane i powinny powoli zaczac mu sie konczyc uh.. jesli bedziemy mieli szczescie damy rade go ubic kolo 10 nad ranem (ta czesc teamu, ktora akurat nie ma szkoly/pracy), a jesli bedziemy miec pecha to noob lognie sie na ss.. ;] Jest jeszcze 2 opcja, w waskim korytarzu trapujmy go 2 sorcami/druidami i stawiamy przed nim i za nim monka.. lol monk sie uha a my majac przy sobie bp hamow lejemy go z rozdzki do usranej smierci..
ja mam lepszy pomysł.. poszczujemy hama mithem... ten mu walnie z wanda z potem exori i po henrym.
Master-Sarevok
27-09-2006, 22:19
Ej Adii, ale on sobie chyba az tak nie przegrzebal, zeby az Mitha wypuscic z klatki.. ehaueahaue XD Mith by go z mas poxa ujebal na heada heauaheue XD
Adii Getes
28-09-2006, 01:17
No właśnie, gdzie ta stara dobra tibia.
Moim zdaniem CipSoft z każdym update sprawia że tibia staje się coraz gorsza, kiedyś za starych czasów była trudniejsza i za razem ciekawsza. Podam pare przykładow ktore moim zdaniem zepsóły tibie.
1. Kupywanie runek w sklepie - teraz wystarczy mieć tylko pieniądze i można expić ile się da, kiedyś trzeba bylo sporo sie na kombinować by kupić jakieś runki, ale jaka była uciecha gdy juz sie kupiło ten spory zapas.
2. Ulepszenie Sorcera, Mana Fluid daje około 40% wiecęj niż dawał przed tem, a exori vis jak i niektóre czary mają tyle many jak przez update, do tego są wandy które znacznie ułatwiają gre niskopoziomowym magom.
Wystarczy spojrzeć na nowe swiaty, aż roji sie od sorcerów ktorzy nabijają 150 levele w nie całe pól roku (Tetro Aurelius). Wiec jak wyglądają wojny na tych swiatach? Gdzie rola paladynów i Knightów, te postacie są tam zbędne ponieważ głowną bronią jest UE.
3. Tibia z updata na update coraz bardziej staje się taką grą w której nie liczy sie czy dobrze grasz, ważne by miał pacca, i jak najwięcej czasu spędzał przy komputerze, wieźmy na przykład wprowadzenie bota.
Z chęcia umieścił bym ten temat na tibi.com, ale nie znam na tyle ang. :) Jeżeli ktoś jest dobry w ang. To HeLp Plx xD
Kasprzakos
28-09-2006, 07:12
No Adii masz racje ,ale trudność polegała na tym że nie było bezpiecznie nawet jak sobie szłeś z miasta do miasta więc niekiedy ludzi swoje best solo robili nieoczekiwanie i tak okazało się że 30 drutem na utani gran hur i z SD można utłuc Giant Spidera :D ( w moim wypadku ). Gra kiedyś miała klimat można było naprzykład trenować z kumplem przez kilka dnia robiąc uh i łapiąć rybki bez obawy że Ci się soule skończą to samo do manasków zawsze można nimi bylo się posłużyc a teraz te soule i już nic nie można. A teraz wychodzi taki 8 lvl sorcek i przy odpowiednim szczesciu może zabić 15 lvl knighta bez problemu...
Matrones
28-09-2006, 11:08
Ehh szkoda ze nie mam rzadnego chara na xanterze z mila checia bym sobie tam kogos ubil od czasu do czasu :P to taki mily server xD
Adii czy mógłbys wystawic na forum swoja HUndet List heheh :P
@Matrones..słonko z Twoimi skillami kogo byś ubil^^ ...daj ci poskiluje a ty pograsz za mnie ^^ to sobie poubijasz..bo mam imponującą liste ale ania noob boi sie^^
a pierwszy na niej jest Adus zdrajca..za tę nowa anie na fotologu!!!! hunted forever.. i frytki czy jak to sie mówi wsrób 17 latków hahha
Czemu Tota nam nie zdaje relacji z tego ci się dzieje..moze go drugego na liste wciągnąć?
Dajcie jakieś newsy z Xantery , bo ja się nie loguję mam focha...;/
aaa i troche narozrabiałam aww... wstydze sie...
Heh dzieje sie u nas dzieje...jak sobie poczytalem to wszystko takie pogmatwane :P Rophix a co ams znadzieje sie na nią dostać ?? xD
Rethronn
28-09-2006, 14:11
Ostatnio pzregladalem forum i widze wontki o mnie (str 35) po pierwsze osoba która podaje ze Ja (Rethron) to paker laska to Ryttacy ciota huncona przezemnie i thief zarazem.B)
PO 2 paker laska to mój rl brat i dalej gra wiec goralek h*j wie.
I on nigdy nic mu nieukradl mówie "mu" bo wiadomo ze synek Goralka <ani> gra jej postacia wiec niechce mi niemówić o tym kim jestem i jak gram.
Paker Laska gra na innym servie ponieważ tutaj ma hunta za zabicie monka i 2 ratów czy tam wilków >LOL< bo jakis polaczek s EOd mysli ze jest kozak bo zna hlvle hauihauihauia POLACY sa Żałosni miedzy innymi Totalizator THe wizard czy jakos tak NYNEQs czy h*j go wie jak mu tam. H*j im w d**e takim deklom hauiahuia CYA XANTERA:cup: :p :p
I jeszcze jedno nigdy jej niepowiedzialem że jej nielubie chociaz to prawda bo to P.A gdy kiedys mialem 40 lvl a ona 80+ i expilem na scarabach cwaniara wyzucila mnie z expowiska hummm tak jak vene kiedys z polakami.
Ja ciebie wyrzuciałam? zajebales.. list, ale miales pecha bo nizej na acientach byl high lvl czyli ponad 100+ (jak dobrze pamietam Lady Ironside)ktory widzial kto byl pierwszy na scarabach i on cie wywaliła, słabą masz pamieć coś...a moze twoj brat grał i bzdur ci naopowiadał...
Czy Polacy zawsze muszą sie kłucić mniedzy sobą ?? Troche szkoda...powinniśmy sie raczej wszyscy razme trzymać zreszta to było powiedziiane juz kilka razy na tym forum ;/ Ja tam o sobie nic nei mowie bo co ja moge :P
Adii Getes
28-09-2006, 14:31
Czemu Tota nam nie zdaje relacji z tego ci się dzieje..moze go drugego na liste wciągnąć?
Totalek wyjechał na uniwerek :D
Dlatego , ja nigdy nikomu nie pomagam wywalić nikogo z jaskini, bo nigdy nie jestem pewna do końca kto był pierwszy.. jak to udowodnić nie bawie się w takie g...wno, i głownie za to mieli do mnie pretensje za czasów takedy..
Ja i PA ^^ LOL
a ciebie rethron pamietam z Dark katedra jak odmowlam ci vice-liderostwa z twojej gildi mimo ze mialam dużo wyzszy lvl i nie powiem już o wieku..obsypałes mnie najgorszymi wyzwiskami jakie kiedykolwiek słyszałam..jak bym miała wymienić polaków którzy zaleźli mi za skórę to byś był w pierwszej i jedynej 5iatce, nawet Twój brat za złodziejstwo by sie tam nie znalazł..
Lord'Nesteloo
28-09-2006, 14:39
Ehh..Rethron
Nic sie nie zmieniles...powiedz mi czy ja kiedykolwiek cos ukradlem?^^
Rethron nie ma honoru wyzywajac kobiete ;s w dodatku starsza od niego
zaryzykuje banem...Huj ci dupe rethron pipo
Adii Getes
28-09-2006, 14:48
Dlatego , ja nigdy nikomu nie pomagam wywalić nikogo z jaskini, bo nigdy nie jestem pewna do końca kto był pierwszy.. jak to udowodnić nie bawie się w takie g...wno, i głownie za to mieli do mnie pretensje za czasów takedy..
Ja i PA ^^ LOL
a ciebie rethron pamietam z Dark katedra jak odmowlam ci vice-liderostwa z twojej gildi mimo ze mialam dużo wyzszy lvl i nie powiem już o wieku..obsypałes mnie najgorszymi wyzwiskami jakie kiedykolwiek słyszałam..jak bym miała wymienić polaków którzy zaleźli mi za skórę to byś był w pierwszej i jedynej 5iatce, nawet Twój brat za złodziejstwo by sie tam nie znalazł..
OMG....jak to można wyzywać a co gorsza nie lubić Ani... To jest tak głupie jak np. Głosować na kaczyńskiego i tak samobójcze jak zaśniecie na lekcji u mojej pani od Matmy w gimnazjum :D Jestem w 99% pewien ze 80% br i 99% reszty nie licząc noobków pujdzie za Ania wszędzie i nie pozwoli zrobić jej krzywdy :D
Rethronn
28-09-2006, 14:50
lol ja mam honor ty go niemasz jak sie srales vesperem i etriusem ****ami które umieja tylko srac sie kumplami
a co do goralka co ty tam wiesz ja bylem tam od rana, a to niebylas ty tylko adrian < second owner zapewne> ja to pamietam ale ty chyab nie
wiec mnie nieku*rwiaj bo piszecie bzdury a nic niewiecie zreszta na tym serwie jest tylko paru polaków którzy sa wporzo niemusze wymieniac ników zapewne wiekszosc ich kojazy i ja jestem wsród nich B)
a na anciendach nikogo niebylo a slysze tekst "wy*******asz czy mam wolac gildie"? lol kozak 40 lvl wiecej i sam bal sie walic masz odwaznego synka heuheueh bo watpie ze to bylas ty.
A co do posta rytacego to ty nawet niemasz odwagi na podpisanie sie nikiem z xanty i co ty mówisz thiefnoles zeczy sempai zefir smieciu i hunted forever zwisa ni all jak cie zoabcze to dedne cya all
HoNoR FoReVeR
Co do ryttacego co sie boi swoj nick ujawnic...to akurat Ty tez nie jestes wporzo..ja znalem sempai zefira spoko był...ale mu zajebales rzeczy...widzielismy jak jego postacią staleś i gadałeś z kumplami ;/ a do reszty sie nie mieszam ;/
wykorzystujesz swoje kłamstwa ...do swoich interesów ale my już znamy takich lamusów..może sie udać raz czasem dwa.. ale ciagle tak pogrywac sie nie da... ty masz po prostu taki styl grania kłamstwa kłamstwa i jeszzcze raz kłamstwa...zaproponowałes mi vice-liderostwo bo nie miałam gildi wiec jak mogłam ci na skarabach straszyc swoją guildią? śmieszny jesteś i tyle nie mam powodów kłamać wiele razy tu przyznałam się do swoich błędów..a Ty sie wybielasz co?
@ widzisz ake'en jednak masz coś do powiedzenia... są na serverze takie smieci ze z nimi strach sie jednoczyć , bo nigdy nie wiadomo kiedy cie hakna albo sprzedadzą.. albo zniszczą opinię kłamstwami.. moze czas żeby go kicknąć z tego serva?
Rethronn
28-09-2006, 15:08
widac z epierdolisz głópoty bylas w takedzie lol i sama jestes lamusem i do tego scharerem i mnie neiw*****aj bo pierdolisz glupoty bo niewiesz jak bylo a po 2 ja nigdy nieexpilem na dark katedze bylem tam moze 2 razy z van watermanem obczaic po up date co tam ejst lol
widac jak znasz fakty
idz lepiej znów poklam sobie na mój temat bo jak do tej porynto smieszne polewki z tego mam i z twoich tekstów:evul:
powinnas dostac 1 miejsce w pierdoleniu glupot o kims:cup:
a i aj o tobie igdy tu niepisalem ale chyab czas zaczac cya lamusie
Goralek: no cos tam wiem ale nie duzo...mniejsza o to...Rytt...ehh nie mgoe patrzec na niego..Ania ale Ty o wykickowaniu kogos to mailas na mysli kogo ?? bo Ret to ziomek z Rl on nie ejst az tak straszny..i Bro sie wypije czasem...:)
Rethronn
28-09-2006, 15:14
ps mój brat nic nieukradl a jak chesz to ci zaraz po rodzinie pocisne ze ci sie neidobzre zrobi
o ile wiem nigdy niecisnie sie o rofzinie lam zasade to ci pokaze jaki potrafie byc wredny...:evul:
Mial Nika
28-09-2006, 15:20
=P Oj Reth Reth.... albo se pograj na RookGardzie albo Secura =P Pamietam jak ty z farciarzem takie cfaniaki byliscie i chcieliscie mnie i moja mame zabic.... trudno agi nam pomogla =P Padles Noobie xD xD Nawet Vegeta By potrafil cie zabic xD z twojim PVP a co do twojego brata..... macie cos po rodzinie =P zlodzieje xD Kiedy Moja mama padla.... poprosila mauricka o pomoc i on wyslal paker laske.... xD Powodzenia na nowym swiecie =P Ps Ch** sie pisze przez CH
Adii Getes
28-09-2006, 15:21
Dobra spokoj spokoj dzieci i kobiety (babcie) ..... co było mineło jesteście noobami wiem wiem, Adii i Sarev rzadzą na servie choć sarevok noob z 50 lvl a Adii ma hunta ale cicho cicho :D
Lord'Nesteloo
28-09-2006, 15:23
Ok..Rozwiazmy historie rytka ;] tak to ja..nie podpisalem sie bo to juz nie moj character.
Kiedy skonczyl mi sie pacc sprzedalem ta postac, z tego co wiem next owner tez ja sprzedal i pozniej haknal.
A co do sempaiego to go nie haknalem..mow co chcesz, wiem ze byl label i nickiem mojego znajomego..
Sempai i on byli kiedys dobrymi kumplami...napisal do niego i koles mowil ze gra w
muOnline i hakuje tibijczykow...wiec ten poprosil go w zartach o jego itemki..ok zgodzil sie i wysylal kiedy to sempai odzyskal account. Skad to wszystko wiem? Spotkalismy sie na rl i mi opowiedzial..
Nie interesuje mnie to Rethron ze myslisz ze to nie prawda..Kto tu nie ma honoru Rethron...wchodzisz na forum i zaczynasz klutnie i wyzwiska do Ani
Ania ma racje ze nigdy nie potrafiles sie przyznac do bledu etc..
adii:Dobra dobra niedługo usłyszycie o wielki Ake'enie :P
co do ryttacego ...Nie rozumiem cie ;/ Nikomu swoich passów nei dawał ani itemków ;/ on jest jak moj brat wiec wiem...Nawet bylem rpzy tym jak odzyskiwal passy ;/ i potem ty albo Henio-jankos pisalisce do neigo ze nie ma itemkow a on jeszcze nikomu o hacku nie pisal ;/
Rethronn
28-09-2006, 15:26
=P Oj Reth Reth.... albo se pograj na RookGardzie albo Secura =P Pamietam jak ty z farciarzem takie cfaniaki byliscie i chcieliscie mnie i moja mame zabic.... trudno agi nam pomogla =P Padles Noobie xD xD Nawet Vegeta By potrafil cie zabic xD z twojim PVP a co do twojego brata..... macie cos po rodzinie =P zlodzieje xD Kiedy Moja mama padla.... poprosila mauricka o pomoc i on wyslal paker laske.... xD Powodzenia na nowym swiecie =P Ps Ch** sie pisze przez CH
jaki syn taka matka ahhhh smiac mi sie chce i tyle
[QUOTE=Mial Nika;1007282]=P Oj Reth Reth.... albo se pograj na RookGardzie albo Secura =P Pamietam jak ty z farciarzem takie cfaniaki byliscie i chcieliscie mnie i moja mame zabic.... trudno agi nam pomogla =P Padles Noobie xD xD
ja ciebie i twoja stara ohhhhhhh i to jeszcze z farciarzem uihauihauihauihauihauia
a i jeszcze 1 ja nigdy niepadlem ^^
Mial Nika
28-09-2006, 15:29
Paker Laska -Ded =P a rethron juz calkiem nie dlugo =P oj... widac ze cie rozowa pantera wychowywala xD ty masz honor hahahah =P przykro mi ze cie nikt nie kocha...... nie moja wina.... powiedzielismy co mielismy do powiedzenia teraz pora zaczac dzialac przestan rozsmieszac bo mama chce pospac a ja za glosno sie przez ciebie smieje.... anaalfabeto =P
Rethronn
28-09-2006, 15:32
szkoda mi takich ludzi jak wy rodzinka poj*bów Matka zamiast wychowywac syna gra w jakoms beznadziejna gre huiahuiahauihaui :baby: :baby:
Lord'Nesteloo
28-09-2006, 15:32
jaki syn taka matka ahhhh smiac mi sie chce i tyle
[QUOTE=Mial Nika;1007282]=P Oj Reth Reth.... albo se pograj na RookGardzie albo Secura =P Pamietam jak ty z farciarzem takie cfaniaki byliscie i chcieliscie mnie i moja mame zabic.... trudno agi nam pomogla =P Padles Noobie xD xD
ja ciebie i twoja stara ohhhhhhh i to jeszcze z farciarzem uihauihauihauihauihauia
a i jeszcze 1 ja nigdy niepadlem ^^
moze..nie przypominam sobie zeby z farciarzem chcial zabic Anie..moze z kims innym
Rethron..a to? zapomniales o tym? Custela z Kaiserem cie zabili...
http://foteka.pl/img/5311.jpg
Jeszcze pameitam jak padles 2 razy 1 dnia po updacie (35 lvl miales wtedyd) ;] tez sie nie przyznajesz co?
Rethronn
28-09-2006, 15:34
[QUOTE=Lord'Nesteloo;1007328][QUOTE=Rethronn;1007299]jaki syn taka matka ahhhh smiac mi sie chce i tyle
moze..nie przypominam sobie zeby z farciarzem chcial zabic Anie..moze z kims innym
Rethron..a to? zapomniales o tym? Custela z Kaiserem cie zabili...
http://foteka.pl/img/5311.jpg
Jeszcze pameitam jak padles 2 razy 1 dnia po updacie (35 lvl miales wtedyd) ;] tez sie nie przyznajesz co?[/QUOTE
a pamietasz jak bylismy na gsach czyja tarcze mialem i kim po nia poszedlem jak ten kick byl ;S?
Lord'Nesteloo
28-09-2006, 15:36
Nabijanie postow...pamietam pamietam
Rethron i bambo dead tylko rytek nie padl saheuiashue
moj v-shield ci wylecial..
ahh wtedy tez dedles...to jak to jest? nigdy nie dedles? moze sobie przypomniales
Ryt nie odpisales na mojego poprzedniego posta....o co ci chodzi z tym ze jakis kolo wziol od sempai zefira passy i itemki...ze co ze on mu je dal ?? mi sie nadal wydaje ze to Ty albo Henio-Jankos...wiecej ja to wiem....
Lord'Nesteloo
28-09-2006, 15:39
Ryt nie odpisales na mojego poprzedniego posta....o co ci chodzi z tym ze jakis kolo wziol od sempai zefira passy i itemki...ze co ze on mu je dal ?? mi sie nadal wydaje ze to Ty albo Henio-Jankos...wiecej ja to wiem....
A to juz mnie nie interesuje....powiedzialem co mialem powiedziec i nie bede was prosil o uwierzenie
Rethronn
28-09-2006, 15:39
oki
ja sie niebęde wypowiadał za brata przyjdzie to sam posty bedzie pisał:)
Junior Dardos
28-09-2006, 16:06
szkoda mi takich ludzi jak wy rodzinka poj*bów Matka zamiast wychowywac syna gra w jakoms beznadziejna gre huiahuiahauihaui :baby: :baby:
Słuchaj mozna wszystko ale nie jeździć po rodzinie!( ja rożne fajne texty też znam i też móglbym Ci ładnie pojechać,ale wolę być mądrzejszy) I co z tego ze Mial niki matka gra w Tibie?? Nie widze tu nic dźiwnego. Garimo 200 + lvl ma pod 50 lat. I?? To co wiem fajny koleś z niego jest. a Za fajną osobe uważam Anie.Bo kilka razy z nią rozmawiałem i była bardzo sympatyczna w przeciwieństwie do jej syna... Ale więcej nie powiem
Każdy robi co chce i nie możesz na to wpłynąć. Ja bym był z niej dumny że potrafi pogodzić i rodzine i tibie.
dziękuje. :]
Ta, tego brakowało żeby spotkała się grupka osób tutaj, które powiązane są ze sobą jakimiś przekrętami, przepychankami i odrazu kłótnia się robi na xx stron, szkoda tylko że każdy ma swoją wersję wydarzeń i nie wiadomo jak było naprawdę ehh
Ja tylko powiem że jutro jadę kwaterować się w akademiku, czas zaczynać studia : )
Szkoda tylko, że komp będzie dowiezony za tydzień wiec nie będe wiedział czy ten internet się nadaje do pieca czy jednak coś tam będzie można z niego wykrzesać
Ahoj wodzowie tęgie pały ; )
No skurka w sumie ma racje ale co zrobic :p trzeba sie przynać jesteśmy polakami my tak zawsze :/ no prawie zawsze :p
Ahoj wodzu xD
Adii Getes
28-09-2006, 16:48
Ta, tego brakowało żeby spotkała się grupka osób tutaj, które powiązane są ze sobą jakimiś przekrętami, przepychankami i odrazu kłótnia się robi na xx stron, szkoda tylko że każdy ma swoją wersję wydarzeń i nie wiadomo jak było naprawdę ehh
Ja tylko powiem że jutro jadę kwaterować się w akademiku, czas zaczynać studia : )
Szkoda tylko, że komp będzie dowiezony za tydzień wiec nie będe wiedział czy ten internet się nadaje do pieca czy jednak coś tam będzie można z niego wykrzesać
Ahoj wodzowie tęgie pały ; )
Powodzenia w akademiku, Fajnych lasek życze i gorących imprezek w sobotnie wieczory :D
Lord'Nesteloo
28-09-2006, 17:09
ueasiheiua powodzenia Skurka na studiach...chociaz cie nie znam osobiscie ;]
tak jak adii mowil..oby goracych lasek nie zabraklo i wodki
co i gdzie studiujesz?
Pall Pampix
28-09-2006, 17:09
Studia przedemną, ale z opowiadań ziomków napewno nie będzie Ci sie tam nudzić :) Pozdro Miłych weekendów.
siema ludziskaaaa , widze ze sporo sie mówi o xanterze i bardzo dobrze xD
Toruń, Uniwersytet Mikołaja Kopernika, Informatyka, dzienne, 5 lat, magisterskie, Dom studencki nr. 5
Coś jeszcze chcecie wiedzieć? : )
Kasprzakos
28-09-2006, 18:58
Toruń, Uniwersytet Mikołaja Kopernika, Informatyka, dzienne, 5 lat, magisterskie, Dom studencki nr. 5
Coś jeszcze chcecie wiedzieć? : )
Jak skończe LO do ide do tournia do szkoły wojskowej :D
Brucce lee
28-09-2006, 19:28
wykorzystujesz swoje kłamstwa ...do swoich interesów ale my już znamy takich lamusów..może sie udać raz czasem dwa.. ale ciagle tak pogrywac sie nie da... ty masz po prostu taki styl grania kłamstwa kłamstwa i jeszzcze raz kłamstwa...zaproponowałes mi vice-liderostwo bo nie miałam gildi wiec jak mogłam ci na skarabach straszyc swoją guildią? śmieszny jesteś i tyle nie mam powodów kłamać wiele razy tu przyznałam się do swoich błędów..a Ty sie wybielasz co?
@ widzisz ake'en jednak masz coś do powiedzenia... są na serverze takie smieci ze z nimi strach sie jednoczyć , bo nigdy nie wiadomo kiedy cie hakna albo sprzedadzą.. albo zniszczą opinię kłamstwami.. moze czas żeby go kicknąć z tego serva?
Niemam nic do nikogo na tym forum ale pamietam jak gadalem z Rethronem(rl ziom) i jak Goralek wyjebal(a)(niewiadomo kto gral) to pamietam ze sprawdzalem po tej rozmowie na tibia.com Goralek i wtedy bylas w Takedzie
Amoze ktoś do wrocławia sie wybiera do szkoły oficerskiej ?? jak tak to ze mna ^^ xD
Adii Getes
28-09-2006, 20:33
Amoze ktoś do wrocławia sie wybiera do szkoły oficerskiej ?? jak tak to ze mna ^^ xD
A moze ktos wybiera sie na uniwerek in aberdeen? :D
Mial Nika
28-09-2006, 20:43
w Abreeden tzw Ab'Dendriel Studiuja tylko Elfy Arcanisty....
Rethronn
28-09-2006, 20:45
co do wczesniejszych postów Ryttacego padlem raz w swej karieze czemu bo niebalem sie lisc i walic cie szmato jak haczyles sempai zefir wiesz szkoda mi cie dzieciaku bo huj wiesz i tyle ci powiem.
pozatym rl zioms forever
Nowiak Team Rox
i tyle idz na inny serw bo szmato zginiesz jak cie zoabcze jebany thiefie kradniesz zeczy inncyh i myslisz ze jeste sok i smiesnzy jest twój komentarz na tibiaq.com w ryttacym ze ja to haker rox informacja lol zreszta smieciu padles juz 5 arzy odemnie lub moich kolegów tylko o tym niewiedziales hahah myslales ze jak tzrymasz podczas panowania vene z tymi drago to ci all wolno tyl .l. [-.-].l.
a co do deda zapytaj custeli ejsli chesz ze mnie pzreprosili padlem to prawda bo wpadlo z 15 osób haha funy traop w bramie i all kumple ofline lol
jak taki kozak ejstes smigajna tibie cie dorwe
a co do goralka to niemam zamiaru sie klucic wiecej nigdy jej nic niezrobilem a ona pierdoli glupoty na mój temat i tyle cya
Mial Nika
28-09-2006, 20:47
Ret.... ty juz se nagrabiles......i to ty zmien server... radze Secura lub Celesta =P albo pograj se na Ots PS mowilem Chuj sie pisze przez ch
Adii : A tam u Ciebie cieżej zdać niz w Polsce ?? I jak z robotą ?? xD
Mial Nika
28-09-2006, 21:01
Tzw Studia w polsce sa prawie najtrudniejsze w calej Europie.... chyba tylko dwa panstwa maja trudniejsze =P wiem ze najlatwiej jest zdac w niemczech.... tam same nieuki
Rethronn
28-09-2006, 21:02
ty sobie zmien i tyle i mnie huj obchodzi co omnie myslisz mam dyslekcje wiec robie bledy ibede pisal jak misie podoba <wolnosc slowa>
Lord'Nesteloo
28-09-2006, 21:06
Padlem 2 razy...na afk taki z ciebie kozak
Kiedys w thais biegalem z dp do temple a rethronek nie mogl mnie zabic ;]
czekaj..czekaj 15 osob? przecierz bylo zaledwie 7 osob (jak odnajde screen to tu wstawie) kumple ofline? co by ci pomogli skoro ledwo co dobiegles do bramy, poszedl magic wall - combo i dedles...nie broniles sie zbyt dlugo...jak sam mi mowiles z powodu lagow
Mial Nika
28-09-2006, 21:08
On Ma laggi na realu ;-p
Mial Nika
28-09-2006, 21:14
ty sobie zmien i tyle i mnie huj obchodzi co omnie myslisz mam dyslekcje wiec robie bledy ibede pisal jak misie podoba <wolnosc slowa>
Ty Se Zmień Pysk =P
Rethronn
28-09-2006, 21:31
takie kozaki lol smiac mi sie z was che padles 5 razy cipo pamietasz np ballard , i pare inncvyh osób jak cie zajebalo? moze klamie?;] ciekawe dlaczego huehauehuaehue
a ty mial idz wy*******aj bo pierdolisz teksty jak pzredszkolak cya niebede odpisywal nobom bo mam was dosc lo l1 madzejszy od drugiego
HoNoR FoReVeR:evul:
Adii Getes
28-09-2006, 21:44
@rethron
Przypuszczam że gdy jakiś modek pofatyguje sie by przeczytać ten temat to zarobisz bana a przy odrobinie szczęścia warna :D
A co do dysmózgowia, proponuje worda albo słownik :D
@Mial
Co do Elfów w ab'dendriel to jest głupie, debilskie, dziecinne i co najważniejsze nie smieszne, wspomnij lepiej o tych maskotkach pokemonów z którymi spisz....
Master-Sarevok
28-09-2006, 22:00
Hehauahueah, ssij Adii XD Sam jakbym dobrze poszukal, to albo na szafie, albo gdzies w garazu znalazlbym pwnie jakis z moich plakatow z pokemonami, co kiedys sobie kupilem.. heuaheauae XD Aha i moze nie spie z maskotka, ale miejsce honorowe nad wyrem ma.. hueaheue emerytowany pluszak, bo juz ponad 13 letni.. XD Nawet Doda z Mandaryna musza mu ustapic miejsca hekuaheakuehaks XD
Mial Nika
28-09-2006, 22:47
Adii.... Ja Bez Pokemonow nie zasne ....
Adii Getes
28-09-2006, 23:39
Hehauahueah, ssij Adii XD Sam jakbym dobrze poszukal, to albo na szafie, albo gdzies w garazu znalazlbym pwnie jakis z moich plakatow z pokemonami, co kiedys sobie kupilem.. heuaheauae XD Aha i moze nie spie z maskotka, ale miejsce honorowe nad wyrem ma.. hueaheue emerytowany pluszak, bo juz ponad 13 letni.. XD Nawet Doda z Mandaryna musza mu ustapic miejsca hekuaheakuehaks XD
Zawsze posty tego nooba zaczynają sie na ssij Adii... Necromanta banned him, daj mu bana na miecha by nauczył się że do ludzi wyżej postawionych mowi sie z szacunkiem uheuehe a co do Dody to gdzie tam u ciebie,nie raz po jej wizycie miałem plamy na wyrze ;p
Master-Sarevok
29-09-2006, 00:26
Hehauekhsukea.. ssij XD Ty i wyzej postawiony od twojego Mistrza Sarevoka?? Nie rozsmieszaj mnie.. toz to Monisie nawet ludzie darza wiekszym szacunkiem niz ciebie.. XD Hheaukehkeauahe.. XD Co do 2 czesci twojej wypowiedzi to juz malo rozumiem.. wkoncu u kogo ta Doda byla?? U cibie czy u mie? lol.. A te plamy na wyrze to mogles mniec po tym jak sie przed snem za duzo sie radia maryja nasluchales, wtedy moglo ci sie moglo cos przysnic i wszystko jasne.. XD Aha i bym zapomnial, zobaczcie co sie z tym Adiim dzieje.. jeszcze niedawno byl dla mnie taki niemily heuakeukahe.. XD
Adii Getes (24-09-2006 23:17)
:*
Adii Getes (24-09-2006 23:17)
jestes?
Sarevok (24-09-2006 23:17)
ta
Sarevok (24-09-2006 23:17)
dla ciebie zawsze misiu XD
Mam jeszcze jedno w ktorym Adi cipa tak ladnie zaczyna i mowi, ze na otsa sie logamy w 1 teamie, bo sie kochamy i nie mzoemy byc w 2 roznych czy jakos tak.. hrakuehksuheaskaehus Aha i tak BTW to pamietajcie.. Brush your.. aff Pasta sie wjebal, pamietajcie zawsze, ze.. Sarevok rulez.. XD
Adii Getes
29-09-2006, 11:42
Dosłownie przed chwilą bwiłem sie z br, i zrobłem pz godzine przed SS.. z venore uciekałem do ab, potem w kazz z Agi chcieliśmy trapa zrobić ale sam ich zblokowałem noobów i dałem loga.
Byli Tam:
10:36 Henry Malakhai [179]
Sieur de Matz [155]
Joana Doida [85]
Kigibuv [123]
4 brazoli vs jeden Adii z 90 levelem.. no gz :D
Lord'Nesteloo
29-09-2006, 13:11
Dosłownie przed chwilą bwiłem sie z br, i zrobłem pz godzine przed SS.. z venore uciekałem do ab, potem w kazz z Agi chcieliśmy trapa zrobić ale sam ich zblokowałem noobów i dałem loga.
Byli Tam:
10:36 Henry Malakhai [179]
Sieur de Matz [155]
Joana Doida [85]
Kigibuv [123]
4 brazoli vs jeden Adii z 90 levelem.. no gz :D
uaheuihe hail Adii ;d masz filmik?
Kasprzakos
29-09-2006, 13:27
GZ ADii :D tak samo jak Ty robił Otako Chan :Dpo zabiciu Knighta Deadlego n:D Przez Ekipe kóra szła na new serv ( thorie )
Pall Pampix
29-09-2006, 13:52
No brawo Adii jak sam jeden vs 4 no to nieźle musiałeś biegać :)
adii a tak wogule to za co Ty hutna masz i od kogo?
HAIL FREE XANTERA -.-
Master-Sarevok
29-09-2006, 15:05
Tez pytanie.. XD Ma hunta jak wszyscy, za free.. :P Aha i gz Adus mistrzu.. heuahaeuae XD Wiesz to ze ich zblokowales to good, ale jakby byl tam Sarevok, albo Mith to bysmy ich jeszcze ubili.. XD
Adii Getes
29-09-2006, 15:35
No dobra, wiele razy była mowa o takim spotkaniu, ale przecież wkoncu trzeba sie poznać tyle lat razem spędzamy swój wolny czas w tibi :p. Chciałbym zoorganizować takie spotkanie, oczywiście nie teraz ale zawsze lepiej wczesniej o tym wspomnieć by każdy sie wypowiedział. Proponuje zrobić to w wakacje, wiadomo wszyscy mają wolne, adii w polsce, sarevok zdąży sie mamy zapytać, jest ciepło zawsze można jakieś namioty itp. A miejsce, oczywiście każdy chciałby by było to blisko niego ale chodzi mi o takie miejsce gdzie jest co do roboty (blisko monopolowy), jest gdzie spać itp. Może ktoś ma duzy ogródek, albo po znajomości darmowe pole namiotowe. Czekam na wasze propozycje.
Master-Sarevok
29-09-2006, 15:39
Ja jestem za.. XD Hehauahaeu my sobie juz 2 raz z forum o napedach optycznych zlot organizowalismy i bylo zajebiscie.. XD Popieram pomysl, nie wiem czy zdaz sie mamy zapytac, ale postaram sie.. XD Pola namiotowego nie mam ani nic, najwyzej gdzies z 13km ode mnie osrodek wypoczynkowy..
BTW Phi kto by sie martwil ze Adiego by nie bylo.. ;]
Pall Pampix
29-09-2006, 17:16
No ja bym sie z chęcią z wami spotkał jakie piwko by sie wypiło na hunta umówiło i ten czas spoko by sie sprzędziło :) Niestety nie mam znajomości w takich branżach, ale jakieś 15 km odemnie jest jeziorko, można domki wyporzyczyć :) i pole namiotowe też jest xD
Tak wogóle ile macie lat??
Nodivodu
29-09-2006, 17:40
omg ale sie naczytalem 46 stron
i need some help
za ktos moze takiego typa jak Dranzer warior mi chodzi o jego glowna postac
a tak nawiazujac do spotkan
chetnie skocze na browara z fisalem(w koncu mieszamy w tej samej wioscie)
Totalizator the Wizzard
29-09-2006, 18:07
Ja tam aklimatyzuje się we wrocku, netu nie będe miał przynajmniej do 9go. Mam nadzieję że jakoś sobie beze mnie poradzicie B) . Pozatym l00z poza poniedziałkiem nie mam prawie zajęć więc jak na miejscu będe miał kompa i odpalą w akademiku net to jadę na lvl 100 :cup:
Nodivodu
29-09-2006, 18:18
Ja juz 2 rok sie aklimatyzuje w..... domu :D
Uczelnie mam 15 min jazdy autobusem wiec nie ma sensu pchac sie do akademika
Total masz jakies znajomosci w FOD?? Wiesz ciagle sie ich pytam czy jest szansa sie dolaczyc ale pisza ze nie maja miejsca wiec jesli mozesz.... byblym wdzieczny.:)
Tot: A co za szkoła w tym Wrocku bo tez sie tam mam zamiar wybrać. To szkoła oficerska ??? xD Co do tematu...Moze spotkanie w Wa-wie caly NDM-team by przyjechal ^^
Nodivodu
29-09-2006, 18:22
Ja jzu sie 2 rok aklimatyzuje w .... domu:D
uczelnie mam 15 min jazdy autobusem wiec nie ma sensu pchac sie do akademika
Totak mas jakies znajomosci w FOD?? juz kilka razy sie pytalem ale nadal nic wiec jakbys mogl cos zrobic bylbym wdzieczny :)
Master-Sarevok
29-09-2006, 18:24
Ja mam 17 lat.. XD Jakos piwo mi malo podchodzi, ale nei mowei ze nie.. wole jednak z Lukim Niesmiertelnym nalewki obracac.. xd
Adii Getes
29-09-2006, 18:25
Tot: A co za szkoła w tym Wrocku bo tez sie tam mam zamiar wybrać. To szkoła oficerska ??? xD Co do tematu...Moze spotkanie w Wa-wie caly NDM-team by przyjechal ^^
I co my bedziemy w tej wawie robic?? podziwiac nowiak team?? no PASSSSSSJONUJĄCE zajecie....-.-''
hehe nie no mówie ze zazwyczaj Wawa to tak w srodku Polski to dla kazdego najlepeij dojechac :P no mzoe nie kzadego :P W sumei jak by sie zrobiło gdzies nad morzem albo w okolicach to ludzie z poludnia by mieli ciezko dojechac...jesli wogole ktos taki by sie znalazl....i ktokolwiek mialby na to ochote xD
Lord'Nesteloo
29-09-2006, 19:03
omg ale sie naczytalem 46 stron
i need some help
za ktos moze takiego typa jak Dranzer warior mi chodzi o jego glowna postac
a tak nawiazujac do spotkan
chetnie skocze na browara z fisalem(w koncu mieszamy w tej samej wioscie)
o lol! to rethron ....mowie ci serio ;s byla to jego 1 postac ktora przestal grac...moj kumpel moze potwierdzic
a tak w ogole to czemu pytasz? co zbroil?xDd
Flory of xantera
29-09-2006, 20:14
@Sarev zawsze wiedziałem że jesteś pijakiem xD
@Ja jestem z FoD i naprawde nie przyjmuja ... :(
@Adii mogli by ci dac spokoj te Br ......
@wyjazd ja jestem za :P:P no ale trzeba by było jakieś fajne miejsce znaleść gdzie all mają dostęp
Ja mam 17 w te wakacje bedzie 18 :]
Master-Sarevok
29-09-2006, 20:23
Ja pijakiem? Skad ze.. na serio rzadko pije, ale jak juz sie zabiore to tak ze chodzic nei moge.. heakueshek bo na takie, zeby miec tylko lekka faze to mi kasy szkoda, a jak juz kupie nalewke to nie moge upic do polowy i zostawic, bo to sie przeciez popsuje.. XD ;]
Adii Getes
29-09-2006, 20:26
hehe nie no mówie ze zazwyczaj Wawa to tak w srodku Polski to dla kazdego najlepeij dojechac :P no mzoe nie kzadego :P W sumei jak by sie zrobiło gdzies nad morzem albo w okolicach to ludzie z poludnia by mieli ciezko dojechac...jesli wogole ktos taki by sie znalazl....i ktokolwiek mialby na to ochote xD
Lepiej pojechać nad morze, siedzieć tam 3 dni, pod namiotami, kompać sie w morzy, sączyć browary, chodzić na dyskoteke niż jechac do warszawy na dwie godziny powiedzieć siema i wyjechać.
Lord'Nesteloo
29-09-2006, 20:28
Nad more?^^ czyli w moje okolice...
hehehe pijaczyny;p (jak kur.. zrobic tego avatara bo nie moge tego czegos zapisac w gif trzeba miec jakis program specjalny czy co?)
Pall Pampix
29-09-2006, 22:37
No wiecie lepiej gdzieś w środku Polski niz na krańcach bo nie każdy wtedy może dojechać. W sumie dla mnie to luzik gdziekolwiek bo i tak chwaląc się za pare dni prawko odbiore i moge jechać gdzie mi sie podoba tylko na wache trzeba hajs skołować i na jakieś bro :)
Adii Getes
29-09-2006, 23:22
Przypuszczam ze wiekszość mogła by nad morze, oczywiscie nie licząc helion maurick, billes itp team bo oni mają po 13/14 lat więc pewnie muszą sie pytać rodziców czy mogą sami przejść przez ulice euheuehe. Pozdro.
Master-Sarevok
30-09-2006, 00:08
Wez Adii nie marudz.. w sumie to nad morze rox, ale jak juz cos to na tydzien xd nie chce mi sie jechac taki kawal, na 3 dni.. musze zaliczyc monisie adusia shirusa.. to czasu braknie hkehaslekuhjkeagekjgkjea
W sumie w wakacje nad morze sie by pojechało 18stka stuknie xD a co do browarów oj tak to mój świat xD Nawet jak to psize to po imrezie ^^
Nodivodu
30-09-2006, 10:17
Ja juz poznalem osobiscie takich ludzi jak
Sines knight Yakumo i piterlol of xantera
Spoko ludziki sa:D na browara tez sie z nimi przeszedlem
teraz fisala musze dorwac w pile i tabasa w barlinku a na wakaceje moge na moze jechac
a ja mam 15 lat i w sumie to raczej bym nie mogl jechac -.-, ale chetnie zapraszam do mojego miasta :p
@nodi jak spotkasz tabasa to mu napi..... za to ze chara sprzedal :/
Elminster
30-09-2006, 13:04
http://www.rotfl.pl/Polski_por__link-4e6d.html
ahhh....samo życie xD
@Nodi:
Piła rlz :D Ja tam chętny na spotkanie ;)
@ Elm:
hahaha ktory to Ty jestes, bo ja obstawiam ze ten w czerwony xD
@Fisalu:
troche to dziwnie zabrzmialo , jestem "chetny" ;p;p
Elminster
30-09-2006, 16:16
Niestety mnie tam nie ma ;/ ale kto wie.. moze po maturze bede miec wlasnie takie zycie xD
Elm : Cóz za przemyslenia xD a takich koelsi to u mnie pod sklepami pełno :P
@Rewus: Jestem chętny... na spotkanie ;)
Ten filmik wymiata, tatuś nawet mój berecik wziął :D
Kenny_Arch
30-09-2006, 18:49
ehhe niezly filmik koles z chlebem w reku wymiata :d
Kasprzakos
30-09-2006, 21:25
Z okazji tego że obejżałem " film " Vespera postanowiłem sobie potworzyć troche ...
A więc:
Vesperku mój drogi
lepiej nie bądz nam wrogi
jeśli nie chcesz przejść się na tamten świat
nie prowokuj mnie bo uderzy rymów grat
Moje rymy zadziałają destrukcyjnie
uderzą w twoje słabe punkty perfekcyjnie
20 level Ciebie gnoją
nawet nooby się ciebie nie boją
oni ciebie wyzywają bo takich cieniasów się nie obawiają
nawet twoi zagraniczniy przyjaciele głowo obracają
za twoim plecami Cie wyśmiewają
bo już dość takiego zdrajcy mają
niech mój patriotyczny głos dojdzie twych uszu
nieumiesz się zachować, wychowałeś się w buszu(?)
Masz kolege Etriusa który postać na allegro nabył
level niezły fartem sobie nabił
nadal się dziwie jakim cudem oddychasz
i macro swoje lamerskie właczasz
naraz nie męcząc się przy tym
narazie wiedziecie prym
ale to sie szybko zmieni
niech tylko Polska Elita się wpieni
oni was z rookują
tylko tego oczekują(!)
Taki kawałek freestylu z nudów Vesperkowi zadetykowalem:D
@Fisalu:
wiem ze o spotkanie chodzi ale ogolnie to dzwinie zabrzmialo jakby ktos wszedl przypadkiem tu i nie w temacie byl to by sobie nie wiadomo co pomyslal xD ...."chetny".... haha
Nodivodu
01-10-2006, 09:29
Rewus hanted forever!!!
Co wy chcecie od vespera chlopak ma talent:D
Nodivodu
01-10-2006, 09:30
o lol! to rethron ....mowie ci serio ;s byla to jego 1 postac ktora przestal grac...moj kumpel moze potwierdzic
a tak w ogole to czemu pytasz? co zbroil?xDd
w sumie jesli to ty panie ret~~~to zobaczymy czy masz honor??
chyba wiesz o co mi chodzi
nodi hantet 4ewer xD
a o co wam choodzi z tym retem?
a co ten dranzer - rethron Ci zrobil?
Nodivodu
01-10-2006, 15:21
Dranzer warior no comment wie co zrobil
Wiem ze jak mi nie odda pewnej rzeczy to reputacja jego glownego hara znacznie spadnie a tego raczej nei chcemy. :D ja jzu mam swoje sposoby
Rethronn
01-10-2006, 19:45
lol ryttacy rox
ja jestem równiez drunk turielem/agilitzem/kalem i reszta lol
zabawny jestes i huj wiesz huhuhuu come on ryttacy fight with me;] jak vesper gral to nibaleas sie a teraz?
HoNoR FoReVeR
Adii Getes
01-10-2006, 20:15
Z okazji tego że obejżałem " film " Vespera postanowiłem sobie potworzyć troche ...
A więc:
Vesperku mój drogi
lepiej nie bądz nam wrogi
jeśli nie chcesz przejść się na tamten świat
nie prowokuj mnie bo uderzy rymów grat
Moje rymy zadziałają destrukcyjnie
uderzą w twoje słabe punkty perfekcyjnie
20 level Ciebie gnoją
nawet nooby się ciebie nie boją
oni ciebie wyzywają bo takich cieniasów się nie obawiają
nawet twoi zagraniczniy przyjaciele głowo obracają
za twoim plecami Cie wyśmiewają
bo już dość takiego zdrajcy mają
niech mój patriotyczny głos dojdzie twych uszu
nieumiesz się zachować, wychowałeś się w buszu(?)
Masz kolege Etriusa który postać na allegro nabył
level niezły fartem sobie nabił
nadal się dziwie jakim cudem oddychasz
i macro swoje lamerskie właczasz
naraz nie męcząc się przy tym
narazie wiedziecie prym
ale to sie szybko zmieni
niech tylko Polska Elita się wpieni
oni was z rookują
tylko tego oczekują(!)
Taki kawałek freestylu z nudów Vesperkowi zadetykowalem:D
Prawie Jak Eminem.... Bialy Raper z czarną (rumuńską) duszą xDD
Kasprzakos
01-10-2006, 20:40
Prawie Jak Eminem.... Bialy Raper z czarną (rumuńską) duszą xDD
Co może Ci sie niepodoba
ta wspaniała rymowana mowa
Rumuńskiej duszy nie posiadam
Polskość to czym się przechwalam
może Eminem takowa ma
ale to nie moja sprawa
"Biały chłopak z czarną muzą"
inny przyszłości mu nie wróżą
ale on się nie poddaje
i Adiemu nowy rym zapodaje :D
xD
Lord'Nesteloo
01-10-2006, 20:48
lol ryttacy rox
ja jestem równiez drunk turielem/agilitzem/kalem i reszta lol
zabawny jestes i huj wiesz huhuhuu come on ryttacy fight with me;] jak vesper gral to nibaleas sie a teraz?
HoNoR FoReVeR
ja sie nie boje....ty sie boisz przyznac do swojego chara...tak samo jak do paker laski
jesli to cos da to poprosze kilku kumpli o potwierdzenie...
kiedys rethron byl moim best kumplem..chodzilismy na hunty, wykozaczyl sie i zaczal mnie huntowac -.-...skad wiesz ze dranzer~ to on? mowil mi ;]
jak dzis pogadalem z nimi..to doszedlem do wniosku ze to tchorze...
Rethron nigdy nie do bledu nie przyznaje, do tego ze Ani sie na resp scarabow wpierdo.....;d
do swoich dedow...mowil ze nigdy nie padl. Nie bede juz tego cytowac bo szkoda mi czasu, musialem wstawic screena z jego deadem zeby sie przyznal...kupujac domek po update...bidnal brazyla (z tego co wiem pozniej chcieli ubic pakera) po wygranej aukcji przepisal na rethona, bo strach :S...i ostatnie to przyznac sie do swojego chara :S
Nodivodu
03-10-2006, 17:33
wtf?? co to jest? czemu tyle postow skasowanych?
Master-Sarevok
03-10-2006, 19:21
Ja pierdole.. co ci tu sie nie podoba?? Jeden prywatny temat dot Xantery i jakos nikt kto gra na xancie nie powiedzial ani slowa.. a ty jak zwykle wpadles pokasowales i koniec.. Wedlug mnie lepiej chyba bedzie zalozyc cholera wie jakie darmowe forum, albo na org.pl temat o wydarzeniach z xantery i nikt pretensji miec nie bedzie.. Co niby ludzie maja pisac, skoro xantera odkad polacy przestali sie naprzykrzac ostro brom stala sie cholernie nudnym serwerem.. nawet logowac sie ludziom nie chce zeby zobaczyc czy cos nowego sie stalo.. wiec korzystajac z w miare spokojnego okresu ludzie postanowili sie lepiej poznac i dowiedziec z kim wkoncu graja na tej durnej xanterze (pewnie dostane bana albo warna za to ze obrazam rzeczy stworzona przez cipsoft.. a ty przeciez nie mozesz dopuscic aby ktos zle o nich powiedzial) i dal temat do dyskusji, aby przekonac sie czy ma doczynienia z ludzmi powaznymi, a moze po prostu z banda dzieciakow, ktorzy nawet jak na swieta dostana kase to od razu przeliczaja ja na pacc, albo bpki uh na allegro.. lol
100% poparcie dla Sarevoka :D Tutaj to chyba mozemy gadac tylko o tym kto wbil lvl kto ma hunta itp ;/
To mi sie nie podoba, ze ludzie, zamiast "poznawac sie" gadaja o rzadzie, skoro rownie dobrze moga pojsc do OWIONu i tam sobie popisac. Skoro to przejdzie na tibia.org.pl, nikt cie tu na sile nie trzyma. Ale takiego offtopa/burdelu tolerowac nie bede.
Master-Sarevok
03-10-2006, 22:09
Dzial O Wszystkim I O Niczym.. Dobra, zeby nie bylo, ze nie pisze nic o xanterze w mojej wypowiedzi, to zapytam, czemu kurd Kal tak wolno expi? Nabilby ten 200 lvl i zaczela sie wojna, a on mi chyba na zlosc robi hkuahekueas.. nabij 199 lvl i 1% do 200 i zrobi sie retired, tylko po to zeby mnie wkurzyc.. XD
Czy moglby mi ktos pomoc poniewaz nie wiem na jakim swiecie mam grac jestem nowy jeszcze nie zalozylem konta lecz niedlugo zaloze i nie wiem na jakim swiecie grac gdzie jest duzo osob z forum lub chociaz polakow no i jakas pomoc w grze o co chodzi itp . gdy mialem lvl 5 bo kiedys gralem ale przestalem i troche zatesknilem za tibia :D ale chodzi mi najbardziej o questy wogole nie wiem co mam zrobic zeby jakas postac taka prawdziwa czyli cos ze 8 lvl musze miec czy cos takiego prosilbym o mala pomoc w tych rzecach
Master-Sarevok
03-10-2006, 22:43
Duzo nie zrozumialem z twojej wypowiedzi, ale jesli chcesz sobie pograc, to z gory odradzam ci xantere.. wystarczy ze powiesz leave do jakiegos 20 lvla, gdy ty byles 1 w danaj kopalni i nie wazne czy masz 20 czy 80 lvl wystarczy ze napsize do kumpla i padasz.. :| Za duzo polakow teraz nei gra wlasnei przez hunty, a ci co juz graja to z tego co wiem skupieni sa, zeby przez ten czas nabic jak najwyzsze lvle..
.::edit::.
Dobra, powiedzmy, ze sobie wyjasnilismy pare spraw z Nekromanta.. mzoe to i dobrze, bo u mnie w domu zaczelo juz sie dzieci straszyc nim.. XD "Jak bedziesz niegrzeczny to Nekromanta ci posta skasuje.." XD To akurat zart byl.. XD heuaeauheauehe.. Slyszal ktos moze o psikusie jaki wczoraj Adiemu cipce zrobilem? :D Tak sie staralem a menda sie nawet nie raczyla nabrac.. -.-'
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.