PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Xantery

Stron : 1 2 [3] 4

Ake'en
04-10-2006, 23:05
Koles zagraj sobie na jakimś non-pvp...czyli co teraz piszemy wyłącznie o Xancie ??

Skurka
05-10-2006, 09:41
Cześć wszystkim!

Siedzę już tydzień w akademiku, a od wczoraj mam komp i net. Ehh okazało się, że łącze jest wspólne na cały budynek i nici z grania w tibię, pingusy są non stop, nawet na ots. Jedynie z tego netu dobre, że potrafi ściągać z szybkością 500-700 KB/s a wysyła do 150 KB/s ; )

Tak więc, najbliższy termin kiedy będę grał dalej to rok 2010-2011. Być może będę miał już własny net w domu hahhahah.

Bawcie się dobrze na Xancie!

Hail!

Master-Sarevok
05-10-2006, 15:05
To cholera nie da rady grac w tibie skoro taki net? Czemu niby? O.o

Skurka
05-10-2006, 15:13
Tibia jakoś jest tak głupio zrobiona, że musi mieć czyste pasmo wysyłania z kompa. Tutaj masz wspólne łącze na cały akademik więc jak xxx osób odpali naraz torrenty, emule lub inne pryki to nawet na ogromnym łączu tibia będzie wyrywać przycinki. U siebie, w domu jak miałem sieć z kolegą na neo 512 to mogłem ściągać tak gdzieś do 40 KB/s a tibia działała dobrze gdyż żaden program nie wysyłał.

Przy okazji widzę, że nieźle administratorzy sieci UMK blokują net, ledwo Bitcomet omija wszystko i ciągnie rzeczy z internetu, o emule czy innym kliencie torrentów można zapomnieć. Dobrze że chociaż ściaganie przez przeglądarkę to wynagradza.

No cóż, kiedyś może Cipsoft ulepszy jakoś komunikacje serwer<->klient i wtedy na obciążonym łączu będzie można smigać, teraz to ja mogę powiedzieć adios tibii i ściągać torrenty ; )

Totalizator the Wizzard
05-10-2006, 20:56
Ja mam w akdemiku I czy II predkosc kosmiczna, film 1 GB sciaga mi sie z torrenta 3h. tibia smiga jak nigdy.

Skurka
06-10-2006, 10:00
Widzisz, inna uczelnia, inne akademiki, inna sieć. Na UMK to jest tak pokrojone że ledwo bitcomet ściaga torrenty, o emule czy azureusie można zapomnieć. Tak samo nie mogę zrobić ani serwera www na kompie ani serwera ftp. Wszystko zostało profesjonalnie poblokowane. Takie życie ; )

Lece na zajęcia bo nie zdąże hahaha

Coras
06-10-2006, 14:43
NO to troszke sie dzieje jak widze. Fajnie ze chociaz niektorzy chca pomoc adiemu bo reszta Takedy jak widze wypiela sie na wszystko. Na szczescie niedlugo wracam i mam zamiar wszystko wyprostowac. Do zobaczenia Goralkowi i Adiemu. Z reszta "wiernych" pogadam jak wroce.

Mal

Adii Getes
06-10-2006, 16:01
NO to troszke sie dzieje jak widze. Fajnie ze chociaz niektorzy chca pomoc adiemu bo reszta Takedy jak widze wypiela sie na wszystko. Na szczescie niedlugo wracam i mam zamiar wszystko wyprostowac. Do zobaczenia Goralkowi i Adiemu. Z reszta "wiernych" pogadam jak wroce.

Mal

o qrwa Mal ale dałes podpis, jakieśpokemony i te sprawy xD

Nodivodu
06-10-2006, 17:26
jak dobrze slyszec ze niedlugo wracasz :)

adii te pokemony sa zajebiste :D

Master-Sarevok
06-10-2006, 18:46
Tez zauwazylem ze Mal zamiast cholera sie uczyc czy pracowac tam za granica, to jajka i pokemony hodowac zaczal.. XD Come back Mal.. XD Aha Konradziu.. mam prosbe, jak bedziesz trenowal to daj mi znac, tez chce poskillowac, a nie mam z kim, bo monk juz wysiada.. oddam ci za uh.. ;]

Totalizator the Wizzard
07-10-2006, 12:36
Przez przyszły tydzień mogę nie mieć netu :( . A co do xantery to niepokojąco dużo ludzi ma ostatnio kłopoty z br: Hell-Striker, Slime Dady i paru innych :( .

Rewus
07-10-2006, 16:37
ja ostatnio mialem problemy z randoerm ale odkręciłem all ;) , chciał mi kumpli huntowac za "free" -.-

Junior Dardos
07-10-2006, 19:28
Przez przyszły tydzień mogę nie mieć netu :( . A co do xantery to niepokojąco dużo ludzi ma ostatnio kłopoty z br: Hell-Striker, Slime Dady i paru innych :( .

Ty raz Bob Nirvs mowił mi ze huntuje Hell-Strikera bo ten ubił jego rl przyjaciela
a kto go jeszcze bije to nie wiem. A Slime Dady to nawet nie wiem kto to uhauahauha :P

@Malardian
o.O witamy z powrotem :]... Mówisz że wracasz w sensie że do polski tak?Bo to co mi wiadomo już wczesniej zaczęłeś grać.

Adii Getes
07-10-2006, 22:03
norma, z dnia na dzień br będą wymyślać coraz to nowe powody na huntowanie polaków, pierw bedzie "Henry: pay" a potem będzie do mnie mówił jak zwykle Henry "ahahah stupid polish ppl pay me and hunted" TAK WIEC NIE PŁĄCIĆ TEMU UŁOMNEMU DAŁNOWI!!!!! lepiej załatwić to normalnie, bez zapłaty. Widze ze coraz mniej udzielacie sie na forum, ja czesto czytam ale nie chce mi sie komentować bo zara wpadnie necromanta kozak i pokasuje połowe postów i chuj ze wszystkiego będzie.

PS: Moja miłość - Goralek, nie ma dla mnie czasu, jestem zrospaczony, mysle nad popełnieniem samobójstwa (tzn skocznie z mostku dwarfow wprost w paszcze zlurowanego snake). Jeżeli nic się nie zmieni, będę zmuszony do najgorszego. UEAHueHUAeh

Master-Sarevok
07-10-2006, 22:38
Ta.. do mnie tez Goralek przestala pisac.. ja mam taka cholernei wazna sprawe a ona mnie olewa.. ja sko nie wiem z czego.,. albo z mostka na rooku ktoregos, albo kupie pacc i tych w dzungli kolo hydr.. btw adii to obrazalska piczka XD

Master-mis
08-10-2006, 12:47
siema kozaki:) ;) :p makalhai do mnie tez powiedzial ze mam hunta i musze dsm zaplacic:D ale z niego noob

Rewus
08-10-2006, 13:22
te szmaciarze tak sobie zarabiają , taki jeden z drugim 100+ szuka noobów i kaske zgarnia , ale Polacy nie są noobami i sie nie damy :S

Junior Dardos
08-10-2006, 15:40
siema kozaki:) ;) :p makalhai do mnie tez powiedzial ze mam hunta i musze dsm zaplacic:D ale z niego noob

Tak bez powodu?? Czy napisał jaki jest powód. Nie wiem... Henry wie ze jestem polakiem i nie kazal mi płacić nigdy. A On huntuje polaków, którzy dochodzą do EoD tak mi się wydaje...

Rewus@

Ty myślisz ze oni hajsu nie mają tym bardziej Henry?? Jak już coś to szukaja preteckstu do zabicia np. Helmastera~ (nie zapłaci to hunted)
Jak cos to Wert back robi gorzej. On nie trzyma strony niczyjej... Zabija kogo po padnie (druida,sorca) aby tylko hajsu wypadlo troche i run.

Adii Getes
08-10-2006, 16:24
Dzisiaj padłem wraz z Van Watermanem, stało się to tak iż bawiliśmy się z br, oni nas bili oczywiscie, minute przed Server Save dostaliśmy kicka, co dziwne ze tylko ja i Waterman. Nie wiem jak to się stało, czy ktoś z was miał jeszcze kicka przed SSem??

Tak bez powodu?? Czy napisał jaki jest powód. Nie wiem... Henry wie ze jestem polakiem i nie kazal mi płacić nigdy. A On huntuje polaków, którzy dochodzą do EoD tak mi się wydaje...

Rewus@

Ty myślisz ze oni hajsu nie mają tym bardziej Henry?? Jak już coś to szukaja preteckstu do zabicia np. Helmastera~ (nie zapłaci to hunted)
Jak cos to Wert back robi gorzej. On nie trzyma strony niczyjej... Zabija kogo po padnie (druida,sorca) aby tylko hajsu wypadlo troche i run.

hajs mają ale czym więcej hajsu tmy lepiej, więc biorą więcej i więcej. Ty jak zwykle bronisz tych jebanych i chuja wartych brazoli. Wert back robił tak ponieważ ma hunta więc co ma do stracenia, Henry i inni przecież walczyli z vnz ponieważ vnz była PA, a kto teraz jest wiekszym PA?? No i oczywiście Kal zamiast walczyć z tym to martwi się o własną dupe a oni nabijają levele, jak on chce zabić potem henrego?? Zawsze można skorzystać z pomysłu sarevoka. Albo zawołać mitha xD

Junior Dardos
08-10-2006, 16:36
Dzisiaj padłem wraz z Van Watermanem, stało się to tak iż bawiliśmy się z br, oni nas bili oczywiscie, minute przed Server Save dostaliśmy kicka, co dziwne ze tylko ja i Waterman. Nie wiem jak to się stało, czy ktoś z was miał jeszcze kicka przed SSem??

hajs mają ale czym więcej hajsu tmy lepiej, więc biorą więcej i więcej. Ty jak zwykle bronisz tych jebanych i chuja wartych brazoli. Wert back robił tak ponieważ ma hunta więc co ma do stracenia, Henry i inni przecież walczyli z vnz ponieważ vnz była PA, a kto teraz jest wiekszym PA?? No i oczywiście Kal zamiast walczyć z tym to martwi się o własną dupe a oni nabijają levele, jak on chce zabić potem henrego?? Zawsze można skorzystać z pomysłu sarevoka. Albo zawołać mitha xD

Przestan zaczynać od nowa... A jak tam Ci idzie z invitem do EoD?? kiedy go dostaniesz? Totalizator mówił ze Kal poki nie nabije 200 lvla nie będzie sie brał za wojne, więc czekaj... gdy będzie 200 pogadamy co dalej.

Kasprzakos
08-10-2006, 17:05
Junior co masz z tego że tak w dupe włazisz Brazylijczykom? Ja pitole jak ja grałem to wystarczyła jedna wiadomość jakiegoś człownka Takedy i się zlatywalismy i robilismy co trzeba ,a teraz taki dupliz mało się nie pożeni z tymi BR. Może Kall niie chce zaczynać wojny? W sumie on nie ma w tym żadnego interesu ( tak mi się wydaje )

Adii Getes
08-10-2006, 17:09
Junior co masz z tego że tak w dupe włazisz Brazylijczykom? Ja pitole jak ja grałem to wystarczyła jedna wiadomość jakiegoś człownka Takedy i się zlatywalismy i robilismy co trzeba ,a teraz taki dupliz mało się nie pożeni z tymi BR. Może Kall niie chce zaczynać wojny? W sumie on nie ma w tym żadnego interesu ( tak mi się wydaje )

Mogłeś to jakoś zrymować xDD

Hellmaster Mis
08-10-2006, 18:06

Z jakiej racji ty sie podemnie podszywasz? SKoro to ja jestem JEDEN !! JEDYNY !! NIEPOWTARZALNY MIS !! Master MIS !!

WIec powiem ci tak ( Ci napisalem specjalnie z malej litery aby pokazac w ten sposob moj brak szacunku wobec ciebie )

UWAGA:

Osoby ktore nie ukonczyly 18 roku zycia prosze aby nie czytaly tego co zamieszczam ponizej. :baby:

A wiec powiem ci tak:

Spadaj
Odejdz
Nie pokazuj mi sie na oczy
Jestes brzydki
I klamiesz
I ogolnie smierdzisz !!

A teraz koniec zartow. Nie zycze sobie zeby ktokolwiek wykorzystywal moj BOSKI nick i podszywal sie pode mnie. Mam nadzieje ze wszystkie osoby bede tego kogos ignorowac. I nie patrzec na jeego posty.

W razie watpliwosci znacie moj nr. GG. Jak i nick postaci gdzie mozecie do mnie napisac. Obecnie ja juz nie gram w Tibie loguje sie czasem na Hellmasterze Misiu. Brilancik po hacku gra na Master-Misiu.

Pozdrawiam.

Krzysztof Jarzyna Ze Szczecina Szef Wszystkich Szefow

Ahaaaaa.. NIkt nie spodziewal Sie Hiszpanskiej Inkwizycii

I mielonka I mielonka I mielonka.

Elminster
08-10-2006, 18:15
Z jakiej racji ty sie podemnie podszywasz? SKoro to ja jestem JEDEN !! JEDYNY !! NIEPOWTARZALNY MIS !! Master MIS !!

WIec powiem ci tak ( Ci napisalem specjalnie z malej litery aby pokazac w ten sposob moj brak szacunku wobec ciebie )

UWAGA:

Osoby ktore nie ukonczyly 18 roku zycia prosze aby nie czytaly tego co zamieszczam ponizej. :baby:

A wiec powiem ci tak:

Spadaj
Odejdz
Nie pokazuj mi sie na oczy
Jestes brzydki
I klamiesz
I ogolnie smierdzisz !!

A teraz koniec zartow. Nie zycze sobie zeby ktokolwiek wykorzystywal moj BOSKI nick i podszywal sie pode mnie. Mam nadzieje ze wszystkie osoby bede tego kogos ignorowac. I nie patrzec na jeego posty.

W razie watpliwosci znacie moj nr. GG. Jak i nick postaci gdzie mozecie do mnie napisac. Obecnie ja juz nie gram w Tibie loguje sie czasem na Hellmasterze Misiu. Brilancik po hacku gra na Master-Misiu.

Pozdrawiam.

Krzysztof Jarzyna Ze Szczecina Szef Wszystkich Szefow

Ahaaaaa.. NIkt nie spodziewal Sie Hiszpanskiej Inkwizycii

I mielonka I mielonka I mielonka.

Ma gadane... lol.. cały miś ^^

klubmaniak
08-10-2006, 18:32
No własnie hell cos mi tu nie pasowalo

Stan: Aktywny gracz
Imię: Master-mis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 60
Skille: 20/20
Poziom mag.: 70

60lvl ?
70 mlvl?
Buahhaahahah xD
Bez obrazy ale to napewno nie on xD

Master-Sarevok
08-10-2006, 18:42
Nuda, nuda, nuda i Adii to noob, po cholere sie tak bawisz z nimi co ss?? Albo idz kogos ubij, albo nie logaj sie wogole. A kto pamieta kurde jak Sarevok powtarzal wam "sorce i druidzi, nie wylazcie przed ss z depo, bo wiadomo ze vnz potrzebuje kase na wojne i tylko szukaja takich co maja full runek i sa latwym celem", ale kto by kurwa sluchal.. i co chwil sie slyszalo, ze ubili vege albo heliona.. Potem Adii osiol nawet poszedl pizgac vnz.. a teraz co?! I kto mial racje, jak nie przeladny, wszystkomajacy, Sarevok of Xantera? XD

klubmaniak
08-10-2006, 22:34
No to cos nowego na xanterze
22:25 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals.

Master-Sarevok
08-10-2006, 23:52
Albo nikt nie pojdzie, albo pojda jakies nooby co od razu padna, tak czy owak pewni Henry nie poleci.. XD

Adii Getes
09-10-2006, 11:21
nasz wczorajszy trap.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=97867

Kasprzakos
09-10-2006, 16:54
Ty raper zamknij tą pizde. na temat Brazylijczyków juz rozmawialem i nie z Toba tylko z Adii Getesem(temat jest zamniety). Więc skoncz pierdolić. Nie obchodzi mnie jak bylo w Takedzie bo ja w niej nigdy nie byłem i do spraw Takedy nie mieszam się. A co mi Brazylijczycy? Nic... Są takimi samymi przyjaciolmi jak i Polacy.Zabijecie mnie za to bo chcę się kolegować z każdym kurwa? Ze nie szukam wrogów tylko przyjacioł??
A ja kilka rymów tez poznałem słuchając dissów... -.-X(
Ty je poznałeś ja je tworze

Adii na specjalną prośbe
zarómuje wróżbe
dla tego lizsua Dardosa
który brazolom wkłada nosa
tam gdzie nie potrzeba
ale to już gęba
znienawidzona wśród Polaków
Tych graczy którzy nie mają braków
Dla tego kolesia patriotyzm to obce pojęcie
tylko dlatego że do Takedy omineło go przyjęcie
Ale kto by tam lizusa chciał
co z Brami się zadawał
Tylko bluzgać skubany potrafi
ale zaraz go Pan Nekromata ostrzegem trafi
i tyle z tego jego bluzgania będzie
i wam teraz ogłasza wszędzie
że ten koleś trzymając z br cienko przędzie
i to pewnie jego zaszczyt pasc od Adiiego będzie

Adii Getes
09-10-2006, 17:05

Adii na specjalną prośbe
zarómuje wróżbe
dla tego lizsua Dardosa
tam gdzie nie potrzeba
ale to już gęba
co z Brami się zadawał

UEAHuehUAE ja już go kocham, chuj kogo okradł czy chuj wie co jeszcze ale kocham go xD

Kasprzakos
09-10-2006, 18:03
Tylko bez takich czułości
bo zaraz dostane mdłości
xD

Junior Dardos
09-10-2006, 19:42

Adii na specjalną prośbe
zarómuje wróżbe
dla tego lizsua Dardosa
tam gdzie nie potrzeba
ale to już gęba
co z Brami się zadawał

Patriotyzm obce pojęcie?? a to dobry żart... Czy ja kiedy kolwiek nie przyznawałem się że jestem polakiem?? Cały czas rozmawiam z polakami na default po polsku nie po angielsku czy brazylijsku -.- zapytaj sie np. Elmajstera,Blackxardasa,Hellmaster-Misia,Boltera Palla itd. Kogo chcesz...

To co pamietam to Totalizator kiedys ukrywal że jest polakiem(Total do Ciebie nic nie mam) i co go tez ubijecie? A ja Br za duzo nie znam. Junior Tado,Handro Fall,Knight de'Fenix,Rappunzel(jest w EoD zabijecie mnie za to ze go znam?) Riths jest z Argentyny ale maja podobny jezyk ujebiecie mnie za niego? Randor jest Br i co tez mnie zabijecie za to ze go znam. To jest idiotyczne... Wy pomyślcie co mówicie

Kasprzakos
09-10-2006, 20:08
Koles mi się nie zbiera na granie
a wiec tym bardziej na zabijanie
wiesz nie mam czym ciebie zabic
bo przestałem się w Tibie bawić
ale czuje swąd pełnych majtek
ze strachu nie zdążyłeś na nocniczek?
O JEEJ gacie zaszczane
weź się wyluzuj mości panie...

Master-Sarevok
09-10-2006, 21:12
Dobra Dardos wali mnie to ze sie kumplujesz z br.. Handro Fall to ciota, Randor tez, Rappunzel nie wiem i jeszcze full br sa cioty, bo probowali mnie zabic ostatnio mimo tego ze oficjalnie jestem wolny.. Co chwile okradaja nowych ludzi, moze cie to kreci, albo moze tym bardziej bawi cie jak widzisz, ze twoi kumple po raz kolejny okradaja innych. Nie.. juz wiem, na bak tlumaczysz im "dobrze mu tak Henry.. jestes cudowny, wez jeszcze tego okradnij z huntem, bo mnie kiedys denerwowal, a ma na bank duzo kasy to zaplaci" LOL.. Nie, zebym cie nie lubil (choc ciezko lubic kogos, kto zadaje sie z PA, oszustami, zdrajcami itp.), ale zycze ci, aby spotkalo cie cos takiego jak mnie, adiego, vege, watermana, shirka, farciarza, hybyryda, heliona, tomekssa, mastera of the xantera i wielu innych, ktorzy pomimo tego, ze byli "kolegami" z br, sa przez nich teraz huntowani i wyzywani od najgorszych.. ;] Mam nadzieje, ze juz niedlugo znajda i na ciebie jakis pretekst, a h lvl kumple na bank cie nie popra, by nei narazic sie Henryemu durniowi, czy innym PA.. XD

Junior Dardos
09-10-2006, 21:34
Koles mi się nie zbiera na granie
a wiec tym bardziej na zabijanie
wiesz nie mam czym ciebie zabic
bo przestałem się w Tibie bawić
ale czuje swąd pełnych majtek
ze strachu nie zdążyłeś na nocniczek?
O JEEJ gacie zaszczane
weź się wyluzuj mości panie...

Posłuchaj teraz mego przesłania
Prosto z Bielska Podlaskiego, polaka kazania
Junior Dardos tych 12 liter poznaj teraz
Człowieku to character Lucyfera
To co ja wyrabiam można nazwać skandalem
ale ja tu życie mam Total harem
Moja dusza jest pełna patriotyzmu
za to ciebie jebali w dupsko wczoraj w kiblu
Uwazasz ze polakowi nie spojrze w oczy?? pff
A kto gdy mnie widzi w gacie sie moczy?? Ty!
Lubisz rymy? My cie szybko z czyścimy
Lubisz rozruby? to aci zrobimy garaż z dupy ejj

@saverok

A skad ty mozesz wiedziec o czym ja z nimi gadam... -.-
Jeszcze raz informuje was że ani razu nie gadałem z brazylijczykami na wasz temat.Ile razy mozna wam to wpajać do tych muzgów. Rozmawiam o życiu o wszystkim. Myslicie że jesteście w centrum uwagi mojej? nie

Adii Getes
09-10-2006, 21:36
Sarevokczu kochany, Dardos zara powie ci że nie nie on ma takie plecy że żaden br go nie tknie, a czy ja nie mialem pleców?? To są BR!! Myslisz że Illja bedzie cie bronił?? TO DWULICOWA DZIWKA!! Tak było z deadem Monalizy i Sarevoka, illja przylazł i udawał zioma, leczyl nas itp, a na priv juz pisał z knight'boo i innymi że my tu expimy i trzeba nas zabić. Co do totala to nie dziwie mu się ze nie przyznawał się że jest polakiem, jakbym umiał dobrze ang też nie przyznawał sie do noobów zamieszkujących thais. "plz fri itanz" i takie bajery. Albo ostatnio przebywając w Ab pewien noobek chciał podlizać sie do Goralka i wyskoczył z tekstem "ruchalaś sie kiedyś".

Kasprzakos
09-10-2006, 22:39
No dobra teraz to ostro mnie wkurzyłeś
na rymowane manto sobie zasłużyłeś
myślisz że jak napisze pare linijek shitu
z błedami to sie przetrasze takiego ktiu
człowieku z kim Ty zadzierasz
zaraz się na dnie społecznym z poniewierasz
Ja bynajmiej po tobie nie powtarzam
tylko własne zdanie na rymy przetwarzam
pojechałem Rufina
to i Tobie zrzędnia mina
Dobry MC nic nie wypomina
ale to co Ty napisałeś to już czysta kpina
żeby tak napisac " z czyści "
To już mi się w głowie nie mieści
Chcesz się ze mną zmierzyć w freestylowej klatce?
To daj już testament matce
bo takich marnych MC to ja na migi rozwalam
i wiesz że dosłowa im dojsć nie pozwalam

Totalizator the Wizzard
10-10-2006, 01:31
08:34 Noob[10]: Pl?
08:34 Totalizator the Wizzard[61]: tak
08:35 Noob[10]: EJ! Daji Zbrojem! Tarczem! Mjecza!!! SIEKIEREM!!! Bendziesz Mojim Protem? Bo mnje PK UBIL!!!

Ze znajomymi polakami rozmawialem zawsze po polsku, natomiast od czasu założenia tego tematu moj priv dość często wygląda tak jak wyżej. Nie wstydze się że jestem polakiem, natomiast z ludzmi ktorych nie znam zasadniczo porozumiewam się po angielsku który znam dość dobrze.

BTW nie mam obecnie możliwości pomagania ludziom przy wejściu do FoD, raz że ostatnio mam mało czasu na granie, dwa, że nowy lider FoD ostatnimi czasy robi czystkę w FoD wyrzucając ludzi którzy jego zdaniem są nieaktywni i raczej nie chce przyjmować w tej chwili ludzi. Tych których przyjął na moją prośbę już w 80% wywalił.

Cóż, trzeba przeczekać.

Co do polskich graczy to pomagam jak mogę wewnątrz EoD, ale Kal jest taki zajęty biciem lvla że właściwie rządzi Gothic (i tak dobrze ze nie pina), który, choć stara się być obiektywny to ciężko się z nim dogadać

Własnego kompa będe miał od soboty i będe PRZYNAJMNIEJ siedział i runki robił. W tym tygodniu raczej nie złapiecie mnie w grze.

A co do ludzi którzy chcą mnie ubić za brak patriotyzmu:
http://goats.com/store/images/oliver_preview_pine.png

klubmaniak
10-10-2006, 14:27
Czytając ostanie kilka stron dochodze do wniosku że jest to kolejny przykład jak my Polacy potrafimy żyć w zgodzie i sobie pomagać.

@ Junior

Nikt ci nie broni sie kolegować z Br ale przypuszczam ze Adiemu i reszcie chodzi o to żeby nie zapominać kim sie jest. Ja cie nie znam i nie bede sie wypowiadal na ten temat co robisz i jak robisz.

@ Adii

Adiego tez nie wiele znam i też nie wiele moge onim powiedziec ale wiem że jemu zależy na tym żeby Polacy tez sie liczyli na xanterze jako kraj a nie jako jednostki ktore w końcu stana sie nie potrzebne i też wylapia hunta

Ja jak narazie nie mam z nimkim problemow na xanterze a nawet jeśłi bede miał to podkreślam TO JEST TYLKO GRA i nie uwarzam iż takie wrzuty i fluganie jak ostatnio widze na tym forum jest potrzebne bo ktos komuś nie pomogl itp. niechce wiec niech nie pomaga jego sprawa moze kiedys bedzie w takiej sytulacji ze sam bedzie potrzebowal pomocy a wtedy napewno kazdy mu sie odwdzięczy

O kur... ale sie rozpisałem :P

Pozdro dla polaków na xanterze

Kasprzakos
10-10-2006, 20:36
Heheh wspaniały Necromata oszczędził moją liryke i zbanował tego analfabete.

Mam pytanie jak idzie kalowie teraz expienie?

Master-Sarevok
10-10-2006, 23:57
Haha, chociaz raz nie ja jestem ukarany hekaekaeuaeakue.. XD A jak Kalowi idzie z expem to nie mam zielonego pojecia.. kaleka juz dawno powinna nabic tn 200 lvl, a tak to sie wlecze i wlecze, jakby chcial, a nie mogl.. :/ :|

goralek
11-10-2006, 08:37
Nie chce mi się juz tu zaglądać boje sie że znów ktoś powie o mnie i zrobie aferę na conajmniej pół Xantery..

Obiecałam sobie już nie reagować emocjonalnie na zarzuty w moim kierunku , ja wiem swoje i moi przyjaciele też a co reszta myśli mam w dupie..i tak z nimi nie gadam..

Zrobiliśmy z tej strony porażkę mieliśmy dyskutować o tym co się dzieje na Xancie a tym czasem odstraszyliśmy wszystkich stąd..pewnie w innym przypadku nikt by tego nie czytał ^^ afery zawsze na topie ahahah...

No dobra wpisałam się bo zauważyłam ciekawą sprawę.. Polacy dobijający 100 lub tacy którzy są w EOD zawsze biegają z RSm , jak zobaczyłam wczoraj xxx (nie będę wpisywać nicków) to utwierdziłam się w ym przekonaniu...wiem że nie zawsze Rs musi być związany z PA ale dla mnie to jest jednoznaczne..
a zarazem śmieszni..

Za to jestem pod wrażeniem Australijczyków na tym servie mówie o Moonlit Angel i jeszzcze kilku osobach z EOD które ostatnio poznałam bezstresowi zabawni ciepli..oby takich było wiecej..

Adii nasza miłości pomyśl co tu zrobić aby przywrócic tej stronie godność, w końcu ty jesteś na wszystkich listach jako pierwszy polak , nawet na Hunt liście jesteś wyżej od Agilityz to trzeba uszanowac ^^ ahahahahha skarbie :**

Saiko17
11-10-2006, 11:19
ciesze sie ze adi ma hunta bo mnie kiedys zabil za nic;/ ostanio padnol i dobrze:P:P zreszta wsumie niech gra ja juz nie gram miedzy innymi przez niego

Adii Getes
11-10-2006, 12:16
@up

Padnoł?? UEAUHeue dobre.
Słownik tego nooba: wstanoł, wpadnoł, fri itanz, jesteś gupi, hundet.

@Junior dardos

OMG, z dnia na dzień wieksza ciota z ciebie, straszyć kogoś przyjazdem na RL to tak dziecinnie i głupie jak pisane plaz fri itanz. Chcesz huntować polaków? Dobre sobie. Najbardziej rozsmieszyło mnie jednak to ze chcesz huntować mnie, pisać hunted do huntowanego, nawet br nie są tak głupi, a ty przesiąkłeś tą głupotą od nich (nie mówie o wszystkich oczywiscie bo rasistą nie jestem, sam znam paru br i lubie ich, mówiąc br mam na myśli tych co nie dają spokojnie grać polakom na xantera i z którymi Junior się trzyma). No i dobre było gdy wspomniałeś o tym że ty rządzisz uheuhee, i o Goralku i Malu. Najgorsze jest to, ze potem za takich frajerów jak ten tutaj, opinie mają wyrobieni wszyscy polacy przynajmiej z xantera.

Matrones
11-10-2006, 13:07
ciesze sie ze adi ma hunta bo mnie kiedys zabil za nic;/ ostanio padnol i dobrze:P:P zreszta wsumie niech gra ja juz nie gram miedzy innymi przez niego

Coz za niesamowita wypowiedz lol po tym co czytam to nawet pogratuluje adiemu jednego nooba mniej na servie macie

Adii Getes
11-10-2006, 15:18
Coz za niesamowita wypowiedz lol po tym co czytam to nawet pogratuluje adiemu jednego nooba mniej na servie macie

uehuehueheue, btw gz 100 level :D

Master-Sarevok
11-10-2006, 16:39
$idname nie został określony. Jeśli kliknąłeś na poprawny link do forum, skontaktuj się z webmasterem << juz wiedzialem co sie stalo.. btw, znowu nam usuneli posty.. aff -.-'

Elminster
11-10-2006, 17:06
Dzisiaj 08:37
goralek
No dobra wpisałam się bo zauważyłam ciekawą sprawę.. Polacy dobijający 100 lub tacy którzy są w EOD zawsze biegają z RSm , jak zobaczyłam wczoraj xxx (nie będę wpisywać nicków) to utwierdziłam się w ym przekonaniu...wiem że nie zawsze Rs musi być związany z PA ale dla mnie to jest jednoznaczne..
a zarazem śmieszni..

hmmmm... ja jestem w EoD i biegam z Rs'em.. ale to o niczym nie świadczy.. RS'a miałem zanim wstąpiłem do EoD, od mojego 50 lvl'u.. do tej pory miałem go już 4 razy.. ale to wcale nie oznacza, że jestem PA, że zabijam sobie ludzi dla przyjemności, że robię cokolwiek inaczej niż ci, którzy rs'ów nie mają.. Pierwsze 2 red skull'e nabiłem całkiem przypadkiem.. nie wiedziałem jaki jest limit zabijania.. najpierw przekroczyłem ten dzienny, za drugim razem tygodniowy, za trzecim znów dzienny, a 4 rs wbity był specjalnie, bo już sie przyzwyczaiłem do tej pięknej czerwonej truskawy ]:-> , a w niczym nie przeszkadza mi go mieć, tym bardziej, że praktycznie nie gram, a jak już jestem online to i tak nie expię, tylko stoje w dp lub przed dp i gadam ze znajomymi..Można sie pewnie zastanawiać w takim razie skąd wziąłem te skulle.. Pierwsze trzy nabite były praktycznie na samych typowych noobach, którzy w jakiś sposób się narazili..np. wrzucając mojego loota do wody,wyzywając mnie i znajomych, itd. Czwartego nabiłem specjalnie,tylko dlatego, że lubie go mieć.. na noobku który się Rookował (7lvl).A w całej swojej karierze nigdy nie zabiłem nikogo ,nie mając porządnego powodu.. "wiem że nie zawsze Rs musi być związany z PA ale dla mnie to jest jednoznaczne..
a zarazem śmieszni.."
Jednoznaczne.. czyli co oznacza?

BTW. Skończcie już z tymi durnymi kłótniami na bezsensowne tematy..bo szkoda zajmować miejsce takimi bredniami na forum. I tak nikt do nikogo nie pojedzie bo bilet PKP jest za drogi.

Pozdrawiam
Elma~

Master-Sarevok
11-10-2006, 18:55
Ja tam ich nie zaczynalem, ale tylko dodam, ze moja babcia ma tak super ze np za bilet do Poznania (125km) placi jak za bilet autobusowy, a jedzie 1 klasa, wiec jak cos to ona by jechala, bo taniej wyjdzie.. XD A co do klutni to jak juz wyzej pisalem nie ja zaczalem, a odpisywalem na msg adresowne do mnie tylko dlatego, ze mnie to bawilo :D Siedzialem przed kompem, pisalem i smialem sie. Ok, koniec juz ;p A tak btw to macie moze jakies wiesci z tego co sie dzieje na xancie? Henry i reszta znowu sie podzielila..

Ashlon
11-10-2006, 20:02
$idname nie został określony. Jeśli kliknąłeś na poprawny link do forum, skontaktuj się z webmasterem << juz wiedzialem co sie stalo.. btw, znowu nam usuneli posty.. aff -.-'

Hehe, niestety :D

@Topic : przypominam, ze bluzgi tolerowane nie beda, jakiekolwiek klotnie tez nie. Prosze reportowac zle posty. Dziekuje :)

@Kasp : usunalem posta, zeby sie spam nie robil. Nie wydaje mi sie, zeby ktos byl menda, gdy zadzwoni na policje, ze mu sasiad z pietra wyzej na okno narzygal ;)

musc
11-10-2006, 20:03
no podzielili sie:D niech sie podzielą na PA i tych dobrych niech sami się wykończą a pozniej sie ich najwyzej dobije:D

Master-Sarevok
11-10-2006, 22:50
Wez cos Aniu napisz bo nudno.. Mecz sie skonczyl, Polacy dokopali Portugalczykom, nie mam zielonego pojecia jaka jest sytuacja na xanterze, expic ani nawet na hunty chodzic tez nie mam ochoty.. tylko dzisiaj Tomuszom sie odezwal, czy nie chce mi sie jutro na cos z nim isc, ale to i tak nie pewnie i nei wiadomo tez na co.. :/

.:: edit ::.
I juz sobie Ania poszla.. :/

goralek
11-10-2006, 22:52
@ Elmajster-ku nie o Tobie pisałam , bo ty w EOD wczesniej niż ja i prawde mówiąć nigdy Cię bez niego nie widziałam ^^tylko mówie o zależności jaka się wiąże z wejścim do EOD trzeba nabić od razu rsa aby wyglądać groźniej a EODu i tak nie ruszy...nie ma nic bardziej mylnego...
Troche trenie teraz i obserwuję channela i widzę jak się tłumaczą z unjustów nabitych na noobach..żenujące.

HMM Hmm czy mi się wydaje czy Necromanta szczególnie lubi temat poświęcony Xanterze... Mam nadzieje że nie Adi tak na niego działa.. bo też wsiade w pociąg^^.. aww i nie musiał pisać o rzygach bo przypomniało mi sie że na fefeczki fotologu napisałam przez "ż" ;(

Master-Sarevok
11-10-2006, 23:00
A jednak cos naskrobala.. XD Tez sobie nabij rsa, nawet moge poswiecic jakiegos z moich noob charow.. od razu zaczna czuc respekt co do twojej osoby.. :D A jak ty mozesz skillowac i mi o tym nie powiedziec, wszyscy wiedza, ze ja szukam partnera do treningu, bo monk to juz porazka.. :D

Adii Getes
12-10-2006, 01:22
Przed chwilą ja w raz z mariusem, Agi~, Custela, Kele, Dragon Steven, zrobilismy sobie małego mass loga, ale nie zaatakowalismy br, nawet nie mielismy zamiaru, zebralismy sie w jednym miejscu, w moim domku i czekaliśmy aż br wyjdą z kopalni i przyjdą pod domek :D oczywiscie te noobki się nabrały i przyszli.

HAHAHA właśnie BR zdradziłi mi baaaardzo cenna informację. Jeden z Br zdradził mi własnie iż uheue zacytuje "O_o women in br dont shave pussy" haahahahahah NIE GOLĄ JEŻA, aff mam nadzieje ze necromanta nie usunie mi posta i nie odesje do działu o wszystkim i o niczym hahahahah

klubmaniak
12-10-2006, 17:23
Aja sie dzisiaj pochwale swoim malym fartem, urzadzilem sobie dzis BK hunt
a oto efekty

www.fotolog.com/rodorox

:D:D

Rewus
12-10-2006, 19:45
@klubmaniak
ladny ten Twoj hunt :D

hahaha dzis napisal do mnie ziomek cos takiegp:
"give my crowh shield leandrasso"

kiedys humm z miecha temu jak nie lepiej przed dp zabili jakiegos nooba i c shield wylecial i ktos zabral i oczywiscie przypadkiem tam sie nawinął leandrasso i ten noob co dzis do mnie napisal powiedzial mu ze to ja niby skroiłem i miałem hunta od tego noobka leandra , ale i tak dał sobie potem luz,
a ziom ładny ma zapłon po miechu sie upomniał HAHAHA co za nooby grają w tą grę :/

Totalizator the Wizzard
12-10-2006, 22:54
Jeśli ktoś wie jak zakończył sie dzisiejszy kryzys w Carlin to piszcie, mam chociaż nadzieję że Pina wyleci.

Kasprzakos
13-10-2006, 08:00
Mam pytanie . Nie sądzicie że Kal nie będzie chciał rozpocząć wojny żeby nie stracić 200 lvl? W sumie to by mu się nie kalkulowało.

Rewus@
Masz błąd w podpisie w wyrazie players

Klubmaniak@
Gratz loota ale wiesz jest takie przysłowie o szczęsciu kto je zawsze ma :D ( just kidding )

Nodivodu
13-10-2006, 10:14
rewusowi chodzi chyba o modlitwy

Total o jakim kryzysie mowisz?

Adii Getes
13-10-2006, 13:58
Chodzi o taki kryzys że wczoraj Br zaatakowali leandrassow carlin, po czym wszyscy się tam zlecieli. Mam nadzieje że bedzie war.

Rewus
13-10-2006, 15:28
@kasprzoks chodzi mi o modlitwe nodi ma racje

a jesli o ten kryzys to sam juz nie wiem, wiem tylko ze wczoraj padl dragon niel (leandrasso trapowal miedzy innymi) i że leandro byłpotem trapowany (widziałem screena adiiego)

Nodivodu
13-10-2006, 19:26
Ferumbras padl lol
moze ma xancie tez skocza i go zabija :p

Adii Getes
13-10-2006, 20:19
Ferumbras padl lol
moze ma xancie tez skocza i go zabija :p

Kto ci skoczy jak adii ma hunta? euHEKUAHEuAHEu Jakbym byl free to polecial bym solo, no może jakbym rady nie dawał to MSg to mitha on wpada poxa by walnol z SDka i dead xD

Totalizator the Wizzard
13-10-2006, 21:24
Kal pójdzie solo jak na morgarotha :)

Adii Getes
14-10-2006, 12:11
I po wojnie sladu nie widać. Ludzie z Eod coraz bardziej się w*****ają, Lenadrasso zapowiedział że nie zaloguje się więcej jeżeli nie będzie wojny.

Rewus
14-10-2006, 13:35
@ totalizator
kal byl na tym morgarocie ale go nie rozjebal solo , na ferumbrasa to moze isc tylko sobie popatrzec xD

krymo
14-10-2006, 16:33
Od dzisiaj jak ktos mnie ruszy to go zabije muj protrekt henryk mialhackai ojsrali siem ludzie. hehe i on mi tez nieraz odpisuje na wip
@goralek
dlaczego musiałaś wywlekać poza forum kłótnie z rethronem? Randor pisze teraz, że on jest huntowany. Nie wiem czy jeszcze rethron gra, bo go nie pytałem, ale moim zdaniem zrobiłaś nieładnie. To jest ocena niestety albo stety subiektywna, ponieważ wierzę rethronowi, ponieważ go znam. Jeśli coś z mojej wypowiedzi uraziło Cię mocno, to przepraszam od razu.

Adii Getes
14-10-2006, 17:43
A ja wyczaiłem nowe osoby do zabijania :) Są to ludziska z Bloody Moon, ponieważ Rophix jest liderem wiec obrywa cała gildia. Marius, Custea i Vnz team także sie ucieszą ;p.

Rophix
14-10-2006, 17:53
Chcial bym Powiedzec Sry do adiego za "09:27 Rophix [41]: kurwa frajerzy"
Wiem ze Byscie mnie rozjebali i nieche zeby przezemnie ucierpiala moja gluida ktura zaczela sie rozkrecac Adi Wileka Soróweczka.Powodzenia W wojnie z brami

Pozdro

Jak niemozesz Z kims wygrac Przylacz sie do Niego XD

krymo
14-10-2006, 17:54
tak tak pamiętam to dobrze.

Avelcron
14-10-2006, 18:19
A ja wyczaiłem nowe osoby do zabijania :) Są to ludziska z Bloody Moon, ponieważ Rophix jest liderem wiec obrywa cała gildia. Marius, Custea i Vnz team także sie ucieszą ;p.

Rozumiem ze mam hunta bo w Bloody Moon jestem? lol
Mard Toon mnie namówil zebym tam poszedl to poszlem a Rophixa nawet nie znam.
Nie chce sie mieszac w wasze potyczki. I nie chce hunta za nic.

@edit: btw Adii ubiles mnie kiedys na ss xDD. Ale fakt faktem pekowalem i miales skulla wiec moja wina :p, nie wiedzialem wtedy jeszcze ze sie nie da wylogowac na ss xDD

@down: bardzo sie ciesze :p

Rophix
14-10-2006, 18:29
Avelcron niemasz sie jush czego bac sprawa jest wyjasniona

Adii Getes
14-10-2006, 18:31
Chcial bym Powiedzec Sry do adiego za "09:27 Rophix [41]: kurwa frajerzy"
Wiem ze Byscie mnie rozjebali i nieche zeby przezemnie ucierpiala moja gluida ktura zaczela sie rozkrecac Adi Wileka Soróweczka.Powodzenia W wojnie z brami

Pozdro

Jak niemozesz Z kims wygrac Przylacz sie do Niego XD

Noo, i czy nie można bylo tak od razu?? "sorki?" przyjęte- Podkreślam że nie chciałem zapłaty pieniężnej. Mam dużo pieniędzy a jak narazie staram sie pomóc polakom. Ale już następnym razem nie bedzie tak dobrze, ja polaków nie zabijam (przynajemij nie za nic i tych ktorych choć troche znam), i zawsze starałem się im pomóc, w zamian chcem tylko szacunek. Nie pozwole by jakis 50 level mnie wyzywał bo myśli że nic mu nie zrobie. Może teraz mu nic nie zrobię ale za jakiś czas jak sie war zacznie, ja dalej będę go pamiętał a on będzie mial wiekszy level i cena także będzie większa.

Rophix
14-10-2006, 18:35
Thanks Wielkie :) jak sorki niepasuje to Przepraszam :P ponownie nieno chujowo sie zachowalem i tyle ale bylem wtedy troche z agresorowany;p

Rewus
14-10-2006, 22:51
a kiedy bedzie ta wojna i czy kal ma wkoncu zamiar ruszyc dupe i zrobić coś w związku z nią ?

Yoshin
14-10-2006, 23:44
Szczerze mówiąc wątpie Kal i tak zadługo zwleka a przez to traci na sile.Pozatym jaki on ma w tym interes, jemu jest dobrze. Ja bym na niego nieliczył, lepiej sami rozpocznijcie swoja wojne, polaków ktorzy maja hunta jest dosć a i paru vene i brazyli równez się przyłączy. Oto moje zdanie. Pozdro dla wszystkich.;)

Kasprzakos
15-10-2006, 13:50
@up

Myśle tak samo. Dopóki br nie zaatakują samego Kala lub kogoś mu bliskiego pewnie on nie zacznie wojny...

klubmaniak
15-10-2006, 13:59
Dzisiaj Rethron i jego 5 kolegów próbowali ubic członka mojej gildi Mistrza Lukasza. Teraz Rethron hunted

Rethron skoro taki kozak jestes ze 6 osob na 1 idziesz to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl jak my cie tak złapiemy

To wszystko co mam do napisania
Narx all

Ret
15-10-2006, 14:34
Ale jestes smieszny bylem ja i 3 moich kolegów cwaniaku w odwecie za to ze bijecie niewiadomo z jakiego powodu mojego kolege master t~

kozaky z was bylo potem was 7 ja sam (mam filmik) i baliscie sie mnie walic lol odpalilem skula i sam sie z wami bilem lol odwazni jestescie w 6 wala 44 lvl a jak do mnie w 7 to musialem skula odpalic zebtyscie zaczeli mnie klepac?? hahha kozak wprost

rox odwazny jestes heuaheuaheuaehuaeh

pozatym ja cie dorwe predzej niz ty mnie skoro w 7 mnie nieumieliscie ubic a mojego ziomka co ma 36 lvl mniej odemnie tez biliscie bez powodu i tez spora ekipa i tez wam uciekl to gz :D

HoNoR FoReVeR:cup:

ReVeNgE AlWaYs SwEeT ;]:evul:

No MeRcY FoR EnEmIeS xDB)

cya

Ake'en
15-10-2006, 14:38
Ja powiem jedno Mistrzu zawinił to poszliśmy sie z nim spotkać i tyle...Było nas 6 ?? uheuehe to dobre :P szkoda ze jak ret~ waliliscie to mnie nie bylo bo bym sie pośmiał....

Lute com honra , morra pelos amigos...

klubmaniak
15-10-2006, 14:55
haah to ty jestes smieszny

nie wiem dokladnie w ilu mistrza waliliscie, ale ciebie walilismy w 3 osoby ja mistrzu i buczi reszta to byli jacys przypadkowi kolesie a ze ty niby byles sam?

haha

a lord bamboleo 60 ms to niby co nie od ciebie?
master tutfa tez nie twoj ziom?

bys sie nie osmieszal tyle ci powiem

Lord'Nesteloo
15-10-2006, 15:04
rethron co ze starym kontem?;)
Rethronn
Zbanowany

Data dołączenia: 28 09 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mystycians
Świat: Xantera
Poziom: 80

Lord'Bamboleo
15-10-2006, 16:02
haah to ty jestes smieszny

a lord bamboleo 60 ms to niby co nie od ciebie?

A no właśnie. Byłem tam ale nic nie robiłem (tylko sie przyglądałem, cele reprezentacyjne xD ).

Aż tu nagle all rzucili się na mnie dlatego ze stwierdzili ze rethrona nie ujebia ...

Zrobiłem wam coś? Uczestniczyłem w porannej akcji ? NIE. Więc sie odwalcie.

PS. Może mnie chcieliście zajebać za to że Reth~ to moj ziom z rl i że jestem w Mysticans ?! Kozaki sie znaleźli ...

Rewus
15-10-2006, 18:21
@ klubmaniak
a za co wogole Ty i Twoja załoga bijecie mastera tufte , bo to mój ziomek i żal mi go nie możecie go zostawić?

krymo
15-10-2006, 18:45
śmieszni jesteście wszyscy. Nie wypowiadam się na ten temat, bo mnie jeszcze zhuntujecie i będę hunted forever or pay 100k and you still hunted <lol2>

Totalizator the Wizzard
15-10-2006, 19:27
uuu, zrobcie wielka i straszliwa wojne miedzy polskimi gildiami, br sie uciesza.

Ake'en
15-10-2006, 21:56
Krymo: i tak masz payment u mnie...Bo na 18stce nie piles...wiec musisz sie oplacic :P

Adii Getes
16-10-2006, 11:01
Co do wojny, ta niech zrobia war, br sie uciesza, beda zabijac skule, a Eod wam nie pomoze bo kal spęka znowu. I tyle z war będzie.
Zróbcie sobie war na ots, ktoś kto ma dobre lącze, niech postawi ots, ja moge zrobić potrzeba tylko hostera, zrobi sie RL levele i bedziecie sie bic, przegrani placa jakąś tam cene na RL tibi wygranym i tyle ;p

Lord'Nesteloo
16-10-2006, 11:19
Rethron to taki typ ktory ze wszystkimi zacznie wojne...ze mna tez zaczal ;)
w efekcie czego Custela go zabil

Kasprzakos
16-10-2006, 12:24
LOL To się nazywa solidarność zamiast bić siebie to bijcie BR. A pomysł z ots'em też jest dobry. Tylko że hosterem musiałby być ktoś neutralny żeby wam skili nie podrasował... :D

Ake'en
16-10-2006, 15:22
Adii jednak ma pomysly :P Ale nie sadze, że cos takeigo wypali :P:P

Ta sytacja z Custela była przez to ze hackneli Sempaia ...a ret o tym nei wiedzial...i byl podpuszczany przez hackera...nie pamietam juz dokladnie jak to bylo :p

Coras
16-10-2006, 16:02
Widze ze troszke osob czyta ta stronke wiec powiem o co mi chodzi krotko i wezlowato :P Wracam na dobre do Polski (tak Sarevok, do Polski:P) 8 listopada. Poniewaz przed wyjazdem zafunduje sobie Pacc chce odbudowac Takede. Wiem ze wielu Polakow ma bardzo przyzwoite levele i nie sa noobami (nawet Adii... on ma tylko pedalski sweterek, hyhyhy), wiec licze na to ze Ci co mnie znaja wiedza ze nie pierdole sie tylko robie cos i juz. Wiec:

1. Prosze wszystkich chetnych o wpisywanie sie na liste. Po prostu napiszcie "chce sie przylaczyc" pod tym postem czy cos takiego.
2. Minimum level 50.
3. Zaryzykuje i stworze demokratyczna gildie. Po prostu wszyscy decyduja o kazdej waznej rzeczy, jak na przyklad udzial w wojnie, wpierdol jakiejs osobie, pranie skarpetek Adiego (tysiace Polakow krzyczy:TAAAK! WY-PIERZ! WY-PIERZ!) i temu podobne. O mniej waznych szczegolach jak zwykle bedzie decydowalo Bakufu i ja.
4. Zero noobow. JAk zobacze ze lev 150 zachowuje sie jak idiota, to go wywale jak idiote.
5. Wpisujcie sie i do zobaczenia wkrotce.

Rewus
16-10-2006, 16:44
no prosze mal back :S
ciekawe czy coś wskurasz , jak pogadasz z tymi brami i resztą o sytuacji jaką teraz mamy xD

Adii Getes
16-10-2006, 16:52
No pewnie kondradziu, ja moge dołączyć tylko to będzie = gildia hunted :D, także przypuszczam iz zanim ty wrócisz to rozpęta sie wojna i wiekszość wiekszych leveli pujdzie walczyć bo jeżeli kal przegra to i tak polacy sobie na servie nie zagrają

Rophix
16-10-2006, 21:30
Bylbym Chęty do Przylaczenia się do tekady i równierz napewno kilka osub z moijej gluidy i wedlug mnie najwazniejsze decyzje o rekrutacji powini podejmować.Weterani Starej Tekady xD

Helion Prime
16-10-2006, 23:23
Konradziu, ja też bym chciał odbudować Takede ( i swoją postać;d) ale niewiadomo co z tego będzie...wierzę w Ciebie ze coś wskurasz:). Niemam tez nic przeciwko jakiejs wojnie...tylko Kal...;/
Hail OLD TAKEDA:):*:*

Zoon
17-10-2006, 10:03
w nawiazaniu to sprawy rehrona -.- ziom prosba nie wypisuj na tibi hunted hunted to byle kogo wczoraj rodowi pisales ze zabijesz go jako pierwszy, wiadomo ze w 6 osob z twojej gildi probowalo zabic mistrza~ ale powiedz gdzie teraz sa te twoje osoby, 4 juz sie powyspisywalo i neidllugo sam zostaniesz wiec po co ci to?? ja mialem tylko jeden problem do twojego kumpla a przez to ze sie wstawiles mamy ze soba problem zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie PS do reszty ktora zaatakowala mistrza~ dobrze zrobilsicie odchodzac z tej gildi bo rethron pajacuje bo mu sie grac nie chce i loguje sie sporadycznie a wy chceliscie grac anie mogliscie...
heuehue 09:39 Rethron [80]: ta to na huj prszyszedlas
przyszedlas. wziolem, i padnalem heueh

@ new takeda
hmm mysle ze to interesujacy pomysl zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Hail BKoA :D

Adii Getes
17-10-2006, 13:17
Konradziu, ja też bym chciał odbudować Takede ( i swoją postać;d) ale niewiadomo co z tego będzie...wierzę w Ciebie ze coś wskurasz:). Niemam tez nic przeciwko jakiejs wojnie...tylko Kal...;/
Hail OLD TAKEDA:):*:*

"Kondradziu" To przeznaczone jest tylko dla mnie :p nawet Ania nie może mowić kondradziu uehuheue bo go to denerwuje, a ja juz tak mam że lubie denerwować kondradzia....
btw. tych skarpetek czy tam sweterka - kondradziu, to pewnie jakieś twoje nowe, samurajskie grypsiki ;p hahaha (SMIE-JEMY, SMIE-JEMY SIĘ, bo to bardzoe smieszne było. xD)

klubmaniak
17-10-2006, 17:46
Ja dziś mam informacje od Juniora Daradosa przekazana przez Diablice~
Otuż Junior jest w szpitalu ma coś z sercem i prosił aby wszystkich przeprosic w jego imieniu a wszczegolności Adiego bo miedzy nimi nie było zaciekawie.

Ja osobiście życze mu szybkiego powrotu do zdrowia. :)

Adii Getes
17-10-2006, 17:59
No Super, Dardos zachował się jak w bohatorowie w średniowiecznych filmach którzy mieli smierć przed oczami i przepraszali za wszystko, ale z Dardosem nie jest jszcze tak źle. Z całego serca życze mu powrotu do zdrowia ale nie powrotu na Xantera. Jak nie lubiałem go na początku tak i teraz go nie lubie.

Nodivodu
17-10-2006, 18:01
oo helion
killer polakow sie rozpisal

Rewus
17-10-2006, 18:07
helion a Ty juz hunta nie masz , że chcesz odbudować lvl ;p

co do tej nowej Takedy , też bym się chętnie załapał ale znając moje szczęście, zanim powstanie padne jeszcze z 10 razy i ch** z 50 levela będzie :/

Adii Getes
18-10-2006, 02:28
helion a Ty juz hunta nie masz , że chcesz odbudować lvl ;p

co do tej nowej Takedy , też bym się chętnie załapał ale znając moje szczęście, zanim powstanie padne jeszcze z 10 razy i ch** z 50 levela będzie :/

Pewnie helion juz hunta nie ma, tak go zjechali z levelem, że teraz nikomu nie chce się zabijać takiego noob chara ;p

goralek
18-10-2006, 10:17
Tęsknię do takedy .. w EOD się nie udzielam..bo bariera językowa i nastroje nie te same..ale..

Konrad vel Malardian musi po 1. wrócić do gry nie tylko do Polski..zobaczymy czy mu się będzie chciało...(pewnie jak zrobi kilka mozolnych qestów odechce mu się ale juz nie mogę się doczekać noszenia mu manasków^^)

2. Gdy powróci musi naprawdę dobrze zorientować się w sytuacji na Xanterze, zanim przywróci takede..Nastroje na dzień dzisiejszy są napięte..
Kal może i strachliwy ale mądry facet, br nie chcą -na razie- podnosić temperatury atakując polaków będących w EOD..wiec tu do czasu wojny jesteśmy w miarę bezpieczni.

A polacy jak polacy nie myślą o zbudowaniu silnej Guildi ale o dołączeniu do silnej..więc zbudownie Takedy będzie pewnie zależało od kilku osób a później zacznie się przepychanka i nachalne prośby o invita...

Wiele osób wiąże nadzieje z powrotem Mala..nie spodziewam się cudów od razu ale przy znajomościach Konrada wojnie i reszcie wiele się może zdarzyć...
Nie wyobrażam sobie Takedy bez Mala i Adiego..i dopóki Adi nie wróci do gry adim lub charakterem na którym nie będzie sie bał powiedzieć kim jest zostanę w EOD... W obecnej sytuacji nawet przy znajomościach Malardiana powrót Adii Getesa jest niemożliwy..tylko wojna albo cud może odmienić tę sytuację ;/..

PS,Szkoda że Pina jest zakochany, bo dla Adusia mojego kofanie poświęciłabym swoję wątpliwe dziewictwo i uwiodła tego Pedro..

Totalizator the Wizzard
18-10-2006, 12:21
Tylko pamietajcie o sojuszu z EoD bo tak to br beda was atakowac pod byle pretekstem. B)

Nodivodu
18-10-2006, 18:43
no wlasnie kazdy sei boi hunta i ucieka do EOD bo wiadomo ze tam nie zabijaja bez powodu.
Popieram pomysl odbudowania takedy ale Total ma racje musi byc zawarty sujusz zeby br bez powodu nei zabijali czonkow.

Takeda bez adiego i reszty huntowanych to juz nie ta sama Takeda :(

PS helion ja nadal czekam na propozycje odnosnie mojego kuzyna.

killed Mahavas at lev 54 unjustified and without any reason

Yoshin
18-10-2006, 19:14
Moim zdaniem jeżeli dojdzie do wojny i Kal z ekipą wygra czego mu życze Br nie będą już groźni. Zawsze można i im się odwdzięczyc tym samym wziąść payment i zabic a coś mi się wydaje że było by wielu chętnych na takie rozwiazanie :D.

Adii Getes
20-10-2006, 13:06
AHhaha Sprawiedliwości stało się zadość UEHAUehAUheE
Ted'suss jest hunted by Eod i Evila'aresa gildie !!!!
No i cacy, mam nadzieje że ta ciota wezmie ze soba Pine, i inne chuja warte cioty które mnie huntuja i rozpeta wojne tak, by zara ja przegrać.

Yoshin
20-10-2006, 13:36
No no czytajac wypowiedzi na forum Tibia.com

Evil'Ares:Ted'suss is hunted by Mansory and Eyes of Darkness.

You can create a guild or join one if your friends fight against us too.

Kal-Torak:you want a war with me ted?????

get your friends and fight.

zapowiada sie ciekawie. Wojna jest blisko chyba że Pina i Henry zgodza sie na strate jednego zioma i na kolejnego .... itd.

Rewus
20-10-2006, 18:50
AHhaha Sprawiedliwości stało się zadość UEHAUehAUheE
Ted'suss jest hunted by Eod i Evila'aresa gildie !!!!
No i cacy, mam nadzieje że ta ciota wezmie ze soba Pine, i inne chuja warte cioty które mnie huntuja i rozpeta wojne tak, by zara ja przegrać.

mam nadzieje ze tak sie stanie bo ile wkoncu mozna przeciągać rozpoczęcie tej wojny -.- , kal powinien sie postawic jego siła jest ogromna więc cieżko mu będize paść zwłaszcza że przecieżnie będzie walczył sam, powinien podjąć ryzyko i zaatakować tych jeba*** debili :p

Totalizator the Wizzard
21-10-2006, 16:04
Syntezator/Syntezator the internalist jest pod moja ochrona. Dzisiaj 8 osob padlo w UE w thais bo nie moglo to do nich dotrzec, wiec daje posta na tibia.pl. Macie problem z Syntezatorem dajcie msg do mnie.

Adii Getes
21-10-2006, 16:16
Totalek, zmien sobie podpis, za duży jest pewnie ;p dostaniesz warna.

Totalizator the Wizzard
21-10-2006, 16:22
jesli chodzi o wage to za duzy nie jest :baby:

ale cos wymysle...

Helion Prime
22-10-2006, 00:22
:confused: Nodivodu ja niewiem oco Ci chodzi?? coś sobie przypominam że chyba zabiłem kiedys Mahavasa. ale to było wtedy kiedy złapałem hunta. Wtedy nieptrzyłem czy polak czy brazul(zresztą nietylko ja tak robiłem)...poprostu zabijałem kogo popadnie...myślałem ze z heliona juz nic niebędzie...i dopoki niebędzie wojny to nic tego niezmieni.
Jeżeli kiedyś wróce do gry Helionem to myśle że jakoś sie dogadamy. Teraz to moge tylko za tamto przeprosić.:confused: pzdr

Adii Getes
22-10-2006, 01:34
:confused: Nodivodu ja niewiem oco Ci chodzi?? coś sobie przypominam że chyba zabiłem kiedys Mahavasa. ale to było wtedy kiedy złapałem hunta. Wtedy nieptrzyłem czy polak czy brazul(zresztą nietylko ja tak robiłem)...poprostu zabijałem kogo popadnie...myślałem ze z heliona juz nic niebędzie...i dopoki niebędzie wojny to nic tego niezmieni.
Jeżeli kiedyś wróce do gry Helionem to myśle że jakoś sie dogadamy. Teraz to moge tylko za tamto przeprosić.:confused: pzdr

Ehh no wiesz helion, nie każdy tak robił, ty głownie a własciwie jeden z twoich ownerow (ale tak to jest jeżeli juz sie sharuje) Pkowaliscie byle kogo i byle jak co widac po liscie dedow i levelu na jaki spadles z 83? I powiedz czy oplacalo sie??

Helion Prime
22-10-2006, 09:27
Jeżeli jeszcze kiedyś Helion będzie wolny to wtedy powiem że żałuje tego...ale..wszystko da sie nadrobic

Nodivodu
22-10-2006, 12:16
i to mi sie podoba Helion

Mahavas stracil 90k samej kasy wiec jesli uda ci sie odhuntowac ta postac to mozesz liczyc na mnie odnosnie hunt'ow itp.

Adii Getes
22-10-2006, 23:06
kasprzakos, potrzebuje z toba pogadac ;p jezeli mozesz napisz jak najszybciej na moje gg:7010707

Coras
23-10-2006, 14:23
Malo ludzi sie wpisalo. Ale i tak zaloze gildie. A co do niektorych watpliwosci:

1&2. Wojna i hunty.

Byly, sa i beda. Wszystko jest kwestia zagadania z debilami z Brazyli, zaplacenia kasy i tyle. A jak bedzie wojna to nie mozna dbac tylko o wlasna dupe, tylko trzeba isc z EoD i ich lac.

2. Nowa Takeda.

Bedzie jak stara tylko jeszcze mniej noobow mam nadzieje. Wiekszosc juz odpadla, ale starzy wyjadacze wytepia reszte. Wszyscy ze starej gildii beda przyjeci bez problemu, wiec nie martwcie sie.

3. GH.

Nie wiem czy jest sens. Za duzo problemow, placzu ze trzeba raz na miesiac 1k zaplacic itp. Wiec musimy to przeglosowac.

4. Ilosc ludzi.

Ilu jeszcze jest chetnych ? JAk zwykle forum sie marnuje na pierdoly typu " bo on mnie zbil", " no tak, ale on mi rota ukradl", " aha, ale on sie smial z mojego sweterka" itp. Trzeba skonczyc z zasranymi konfliktami i nie srac we wlasne gniazdo.

Mal

PS. Wpisywac sie :)

Rewus
23-10-2006, 16:26
ja jak juz mowiłem chętnie się wpisuje do Takedy o ile llev zrobi :S

Marcjanx
23-10-2006, 18:06
o kurw.aaa! Wreszcie mal sie odezwał a tak czekałem na ciebie :P
Kiedyś dawno sie znaliśmy ja 54 elder druid ale haka miałem niedawno :P
Hmmm... Na stałe już do gry zawitałeś czy jak czy tylko tak na jakiś czas.
I jak tam "breakdance?" :P
Kiedyś razem hunciliśmy itd. Ale napewno zapomniałeś omnie :P
Ja pamietam jak ty miałeś jeszcze 60 lvl wtedy miałem palka na jakimś nobowatym lvlu 20-25.
Pamietam te czasy jak bloczyłeś mi dragi :P na palku.
Ach te stare dobre czasyyy... Aff.. Bym pomażył o takich :D
Trzymaj sie mal. I masz teraz wymiatać :P

@Edit:
Może was to śmieszyć ale według mnie to jak bedzie wojna z br, to zbierać jak najwięcej ludzi nawet tych 30+ albo 20+. Im więcej osób tym lepiej. Tylko żeby byli to polacy. Jak ostatnio oglodalem filmik na tibie 7.6 to custela mial czarne hp gdziues okolo 200hp albo i ze 100. Wiec nawet takie noobki 20-30 lvle mogą coś zmienic w. Nawet te 1 sd i 1 hmm może zadecydowac że dana osoba padnie.
Pewnie jak jest wojna to br siedzo na bocie, bo znam nie jednego za czasów z tibi 7.6.
Pozdro.

Kasprzakos
23-10-2006, 19:25
@Edit:
Może was to śmieszyć ale według mnie to jak bedzie wojna z br, to zbierać jak najwięcej ludzi nawet tych 30+ albo 20+. Im więcej osób tym lepiej. Tylko żeby byli to polacy. Jak ostatnio oglodalem filmik na tibie 7.6 to custela mial czarne hp gdziues okolo 200hp albo i ze 100. Wiec nawet takie noobki 20-30 lvle mogą coś zmienic w. Nawet te 1 sd i 1 hmm może zadecydowac że dana osoba padnie.
Pewnie jak jest wojna to br siedzo na bocie, bo znam nie jednego za czasów z tibi 7.6.
Pozdro.

Ale takie postacie 20-30 lvl łatwo zabić , a jeśli oni będą oficjalnie uczestniczyć w wojnie to fragi lecą jak trzeba...

Rophix
23-10-2006, 21:05
Ja chetny Do tekady Jutro Moze 50 stuknie.

Adii Getes
23-10-2006, 21:08
@kondradziu:
Tylko problem w tym że ani ja, ani żaden członek mojego teamu nie da nawet na parcel brazolom a co dopiero mówić o zapłacie za hunta.

Helion Prime
23-10-2006, 22:53
Adii ma racje. Nikt juz niezapłaci Br. Poprzednie proby płacenia każdy wie jak sie kończyły. Więc Mal... niewiem jak Ty chcesz to zrobic...ale jak odhuntujesz nasz stary team to będziesz wielki:PP albo i jeszcze większy;d:)

Yoshin
24-10-2006, 14:43
Może jednak warto zapłacic Br'om ale żeby w tym uczestniczyła jakaś ważna osoba. Mysle że teraz jest nią Kal jeśli ktoś z was dobrze go zna to może zgodziłby się wziąść udział w tej transakcji i może to przyniosłoby zamierzony efekt.
Pozdro ;)

Nodivodu
24-10-2006, 15:30
Pagadaj z fisalem on ci powie jak jest z platnosciami u br.
zobacz tez na Adiego zaplacil 200k to pina jeszcze napisal ze tak dostal te pieniadze ale nadal ma hunta.
i zaden h lev nie zakwestionowal decyzji piny nawet kal

Rewus
24-10-2006, 19:27
no i sie nie dziwie ze pina tak zrobił kal boi dupa więc nic mu nie zrobic i on sobie może arabiać -.-

Płacenie Brom nie ma żadnego sensu

bad-boy18
25-10-2006, 21:17
lol jak ja widze to kazdytu nienawidzi Br
no moze macie racje co do niektórych ale niektórzy sa wporzo bardziej niz te noby z eod które kozacza <lol2>

a tak naprawde to watpie zeby zmienilo cos ze malardianz robi gildie i ze zaprosi tam wszystkich skoro br lub inne ...*** beda ich walic i dalej ebda hunted
zreszta nieltórzy br sa lepsi od polaków nieraz sie o tym przekonalem :evul:

bartis92
25-10-2006, 21:47
Co do wojny z br to sie wloncze jak bede mial wiekszy lvl teraz narazie prowadze taka mala "partyzantke" (zasmiecam domki brazyli ;) 30tysiacy capa smieci ) brazyle mnie bija bo niechce im placic za spokuj ale sie jezszce odwdzieczeX(

Kasprzakos
25-10-2006, 21:54
no moze macie racje co do niektórych ale niektórzy sa wporzo bardziej niz te noby z eod które kozacza <lol2>

a tak naprawde to watpie zeby zmienilo cos ze malardianz robi gildie i ze zaprosi tam wszystkich skoro br lub inne ...*** beda ich walic i dalej ebda hunted

Ty jesteś tutorem? OMg hueheeueehue xD jakim cudem zdałeś test po angielsku skoro nawet po polsku pisać nie umiesz?

up@ Kozak jesteś tylko tak dalej :D masz u mnie respect ziom :D

Adii Getes
26-10-2006, 01:22

taa ty i tutor, a mitha stara jest jednocześnie starą Gma wiesz? ;p Nie wierzysz? Zapytaj się mitha ;p
Co do tej całej smiesznej i ch*ja wartej wojny i wogle całej tibi i xantery, coraz mniej chce mi się grać, coraz częsciej dochodze do wniosku że ta tibia jest chuja warta, brazolom wogle powinni odciąć neta. Br dać neta to jak 3 letniemu dziecku nóż, nie dość ze sobie zrobi krzywde to jeszcze innym.

goralek
26-10-2006, 09:24
Już gadaliśmy na temat narodowości tutaj..Ja powtórze tylko że brak mi Aduis Shirka i kilku osob tu..ale czy chciałabym zmiany układu sił na Xanterze to nie wiem..raczej nie.Kto by miał tu lepiej rzadzic polacy którzy nie potrafią się po polsku dogadać?

Co do br wkurza mnie is sposób bycia ze wszystkiego się nabijaja..strasznie dla mnie irytujące..ale chyba nie potrafię się dostosować do innego pokolenia.
A podoba mi się w nich to że są konkretni ,mogliśmy ściemniać i pogrywać z venezuelczykami wciagać ich w gierki kłamstwa..z br to nie jest takie proste dla nich liczą sie fakty.(dla większości tych co znam)

A w EOD nikt nie kozaczy zanim zabiją +30 lvl pytają sie o protekcje i zdanie innych..często samowolka kończy się poważnym tłumaczeniem.

A z newsów Agilityz wbil lvl^^ wrócił na serva kolejny venezuelczyk Jor-will..zapłacił i zobaczymy czy dadzą mu grać..

Saiko17
26-10-2006, 11:00
Siemka:)podobno ma wrocic Malardian?to prawda??Adi czemu tak naprawde hunciles Baczusa??:P:P

Adii Getes
26-10-2006, 11:12
Siemka:)podobno ma wrocic Malardian?to prawda??Adi czemu tak naprawde hunciles Baczusa??:P:P

Jakiego znowu baczusa?? Wiesz, ja ostatni raz pożądnie huntiłem kogos pól roku temu, jeszcze jak nie miałem hunta ;p
Obiecuje także iż nadrobie to gdy tylko wróce, moja hunted lista z dnia na dzien jest coraz wieksza ;p

Saiko17
26-10-2006, 12:07
kiedys mnie hunciles ze shirusem:)a za co wusmie hunta dostales??

Helion Prime
26-10-2006, 15:05
A z newsów Agilityz wbil lvl^^ wrócił na serva kolejny venezuelczyk Jor-will..zapłacił i zobaczymy czy dadzą mu grać..[/QUOTE]

A Sir Barba?? z tego co słyszałem on też jest wolny...

bad-boy18
26-10-2006, 16:02
Kasprzakos mozesz sie smiac ale nawet niezdales tego testu a ja tak wiec mnie niedenerwuj moge pisac sobie z bledami bo moglem byc spiacy lub przestawil mi sie jezyk na klawiaturze

a co do br to niektórych z nich szanuje bardziej niz innych polaków bo oni niepie**ola glupot tylko dzialaja jak trzeba wkurza mnie tylko jak br jak ida kogos klepac to w calej ekipie bo sami nieumieja < niemówie o tych których znam bo oni czesciej walczyli sami>

zreszta tesknie za xantera za drunka/master helbike/ranger.....
wtedy bylo lepiej treraz jest beznadziejnie
moze wie ktos kiedy bedzie jakas wojna to moze sie cos skonczy tu i bedzie spokuj...

Goralek nieamsz racji z polakami mozna sie dogadac jesli umiesz bo wiekszosc polaków to umie tylko srac sie kolegami z br którzy jakby co to i tak niepomoga lol

Kasprzakos
26-10-2006, 16:18
up@

Skąd wiesz , że nie zdałem? Ty tylko kierujesz się domysłami , natomiast ja daje same sprawdzone fakty które każdy widzi. Nie znasz dobrze polskiego , a co tutaj mówić o angielskim. Ale co do tego , że moge się śmiać to masz racje. Moge i się śmieje z Ciebie. Tak Br czasami walczą sami , ale wtedy giną . Co prawda nie zmienia to faktu , że walczą sami. I tutaj ukłon w strone Buwem'a . On sam potrafił zabić 6 VNZ na 100+ LVL ,ale to tylko jeden z nielicznych wyjątków.

Adii Getes
26-10-2006, 19:19
Kasprzakos mozesz sie smiac ale nawet niezdales tego testu a ja tak wiec mnie niedenerwuj moge pisac sobie z bledami bo moglem byc spiacy lub przestawil mi sie jezyk na klawiaturze

a co do br to niektórych z nich szanuje bardziej niz innych polaków bo oni niepie**ola glupot tylko dzialaja jak trzeba wkurza mnie tylko jak br jak ida kogos klepac to w calej ekipie bo sami nieumieja < niemówie o tych których znam bo oni czesciej walczyli sami>

zreszta tesknie za xantera za drunka/master helbike/ranger.....
wtedy bylo lepiej treraz jest beznadziejnie
moze wie ktos kiedy bedzie jakas wojna to moze sie cos skonczy tu i bedzie spokuj...

Goralek nieamsz racji z polakami mozna sie dogadac jesli umiesz bo wiekszosc polaków to umie tylko srac sie kolegami z br którzy jakby co to i tak niepomoga lol

o jezu, on jest przesoczysty, jego soczystośc nie zna granic. "niedenerwuj moge pisac sobie z bledami bo moglem byc spiacy lub przestawil mi sie jezyk na klawiaturze " Czyli wychodzi na to że ty wiecznie jestes śpiący. Jeżeli jestes tutorem, podaj swój nick ;p Bo ty tutora mogłes jedynie w totolotka wygrąc bo wątpie że sam zdałeś ;p

Rewus
26-10-2006, 20:50
huahuehauehauhauha ja na tutora już 2 razy probowałem i za każdym 1 bład :/

Ake'en
26-10-2006, 21:31
Ja juz nie zlicze testów na tutora xD....heheheh juz chyba wiem kto to jest bad-boy18 uahuahuahau nie powiem... :P spytam sie go w tibi :P

goralek
27-10-2006, 08:56
@Helion... Sir Barba jest już dawno wolny tylko nie grał. Od razu po zakończeniu wojny zapłacił i w dodatku sypnął wszystkich kto był z vene..pamiętam jak za czaów Takedy wszystkich wypytyał czy jak ruszą znów do walki mogą liczyć na pomoc polaków z takeda...a później kopiował wszystko dla Piny i ballardów, Ci co nie wiedzą za co tak naprawde mają hunta muszą się zastanowić co odpowiedzieli..

A z newsów podobno Maffubu hacked.... dla mnie to śmierdząca sprawa^^

Totalizator the Wizzard
29-10-2006, 01:02
Wkrotce powroce... teskni mi sie za Tibia :D

Adii Getes
29-10-2006, 13:51
Ahah ja też ;p
Przypomne wam mój comment na tibi com jaki kiedys mialem ;p
"Czekajcie na wielki powrót Kondradzia i Aduu$ia"

Brucce lee
29-10-2006, 20:04
Jak juz bedziesz w Polsce i zrobisz tą Takede to chętnie dołącze:

Gakerd
51 Master Sorcerer

Pabirus here moze pamietasz czasy Rookgardu Xd:p

Tomekss
30-10-2006, 13:35
Z tego co wiem to hack maffubu to prawda ... sporo stracil szkoda mi go ... a co do powstania takedy to tylko marzenia ktore nie spelnia sie nie odhuntuje sie wszystkich br w tym pina na to nie pozwola ... A sir barba wiem ze byl wolny bo sir baraimasowi placil zaraz po wojnie :P Ja nie bardzo wiem za co mam hunta bo napisalem ze nie bede z nim walczyl ;p Ale szczerze mowiac nie bardzo mnie to juz obchodzi ja nie gram i przez najblizsze 9 miechow + nie wroce Ci co utrzymuja ze mna jakis kontakt wiedza czemu ^^.

Adii Getes
30-10-2006, 14:59
Z tego co wiem to hack maffubu to prawda ... sporo stracil szkoda mi go ... a co do powstania takedy to tylko marzenia ktore nie spelnia sie nie odhuntuje sie wszystkich br w tym pina na to nie pozwola ... A sir barba wiem ze byl wolny bo sir baraimasowi placil zaraz po wojnie :P Ja nie bardzo wiem za co mam hunta bo napisalem ze nie bede z nim walczyl ;p Ale szczerze mowiac nie bardzo mnie to juz obchodzi ja nie gram i przez najblizsze 9 miechow + nie wroce Ci co utrzymuja ze mna jakis kontakt wiedza czemu ^^.

No o hacku maffa musiałeś wiedzieć bo z tego co wiem, sharowałeś z nim, nie chcąc sugerować ale twierdze a nawet jestem pewien że maffa hacknoł któryś z jego ownerów tak to zazwyczaj bywa, co do twojego wojska tomekss, juz masz tam iść od tego jak tomekssem 60 nabiłeś.

Coras
30-10-2006, 15:19
Hehe, Tomekss idzie do wojska, fragi w Iraku bedzie nabijal :P

A tak powaznie... Mysle ze Takeda moze spokojnie zaistniec ponownie. Trzeba tylko wciagnac wszystkich Polakow (a nie polaczkow), ludzi ktorzy wiedza czym sa Brazyle (czym a nie kim) i wiedza na co ich stac. Wiadomo ze trzeba bedzie mocno kombinowac zeby im wpierdolic, ale jak sie porowna sily to nas jest z pewnoscia wiecej a w ilosci sila. A co do placenia... Najpierw zobacze co powie Pina, znam go juz od hohoho albo i dluzej (hohoho= ok 2 lata), potem zagadam z Kalem, a potem sie zobaczy. Jesli Takeda powstanie na nowo i bedzie jak kiedys to skonczy sie tak ze Pina mi w zebach bedzie kase i itemki przynosil. Fajnie pomarzyc :P ...

Trzymajcie sie, wracam za 9 dni.

Malardian, Immortal Emperor, Incarnation of Death, Takeda-no Bushido Kai leader.
(Malardian, Niesmiertelny Cesarz, Wcielenie Smierci, Przywodca Klanu Wojownikow Takeda).

Adii Getes
30-10-2006, 16:02
Hehe, Tomekss idzie do wojska, fragi w Iraku bedzie nabijal :P

A tak powaznie... Mysle ze Takeda moze spokojnie zaistniec ponownie. Trzeba tylko wciagnac wszystkich Polakow (a nie polaczkow), ludzi ktorzy wiedza czym sa Brazyle (czym a nie kim) i wiedza na co ich stac. Wiadomo ze trzeba bedzie mocno kombinowac zeby im wpierdolic, ale jak sie porowna sily to nas jest z pewnoscia wiecej a w ilosci sila. A co do placenia... Najpierw zobacze co powie Pina, znam go juz od hohoho albo i dluzej (hohoho= ok 2 lata), potem zagadam z Kalem, a potem sie zobaczy. Jesli Takeda powstanie na nowo i bedzie jak kiedys to skonczy sie tak ze Pina mi w zebach bedzie kase i itemki przynosil. Fajnie pomarzyc :P ...

Trzymajcie sie, wracam za 9 dni.

Malardian, Immortal Emperor, Incarnation of Death, Takeda-no Bushido Kai leader.
(Malardian, Niesmiertelny Cesarz, Wcielenie Smierci, Przywodca Klanu Wojownikow Takeda).

Marzyciel, wogle jak chcesz wrócić? masz hunta odemnie... miałeś zadzwonić ostatnio i jak zwykle zapomniałeś ;p ale pociesze cie, możesz zaplacić mi pacc za pól roku którego i tak mi już wisisz i bedziesz free.

btw. Masz równie sexy podpis jak to zdjęcie na którym wygladasz jakbys był w GoraAni wieku.

Elminster
30-10-2006, 17:21
No nieźle.. na Xanterze zacznie sie dziac, wszystko sie rozkreci.. a mnie jak zawsze wszysto ominie.. bo jakies 20 minut temu usunalem tibie i wszystko co z nia zwiazane mialem na kompie, tym samym definitywnie z nia konczac..nie bedzie mnie juz nawet w łikendy i swieta.. takze.. zegnam wszystkich, powodzenia i do zobaczenia w maju 2007

pozdrawiam
Elmajster :evul:

Nodivodu
30-10-2006, 19:17
Elmajster daj znac na gg
6247637

Rewus
30-10-2006, 20:32
właśnie na gg masz sie odezwać (1358793) bo inaczej Cie dojade :)

Elmajster Rulez
Te bry do końca nie są takie złe , np moja gildia to wporzo jest :S

Adii Getes
30-10-2006, 22:51
właśnie na gg masz sie odezwać (1358793) bo inaczej Cie dojade :)

Elmajster Rulez
Te bry do końca nie są takie złe , np moja gildia to wporzo jest :S

No pewnie!! Oficjalnie nie są źli, tylko za plecami kombinuja kogo by tu sprzątnąć

Rophix
31-10-2006, 10:50
Cya Elma powodzenia z maturka :P w sumie ja jak bym gral i mial sie uczyc na 1005 bym niezdal matury xD Kal wbil 200 ciekawe co teraz bedzie

Yim
31-10-2006, 12:12
Własnie Wracaj Szybciutko El.Nudno Bez Ciebie :p Pozdro

LothGovi
01-11-2006, 00:03
http://img256.imageshack.us/img256/1844/buhahahcv5.png

Adii Getes
01-11-2006, 01:03
Dzieki necromanta... musiales, musiales, korciło cie.... Czy za te ostrzeżenie "drogi Adii Getes dostałes ostrzeżenie" są jakies punktu ujemne?? Bo jeżeli tak to masz hunta ;p

Rewus
01-11-2006, 11:10
nareszcie coś zaczyna się dziać, kal chyba sie wkurzył ;p;p
@nekromata
czemu usunąłeś nasze posty?

Pall Pampix
02-11-2006, 09:48
nudziło sie chłopakowi :P

Matrones
02-11-2006, 10:23
No nieźle.. na Xanterze zacznie sie dziac, wszystko sie rozkreci.. a mnie jak zawsze wszysto ominie.. bo jakies 20 minut temu usunalem tibie i wszystko co z nia zwiazane mialem na kompie, tym samym definitywnie z nia konczac..nie bedzie mnie juz nawet w łikendy i swieta.. takze.. zegnam wszystkich, powodzenia i do zobaczenia w maju 2007

pozdrawiam

Uhm Elmajster a moze cchesz sprzedac chara?? :P

Pomugł bym wam w wojnie.
Kurde jakie nudy Tibia nie chodzi mam 3 godziny czasu i do roboty musze isc aff chcialem poexpic :/

Elminster
02-11-2006, 12:22
Nikt nie będzie grać Elmajsterem oprócz samego Elmajstera.. I prędzej bym usunął chara niż go sprzedal.. B) Nikt nie zna i nikt nie pozna moich passów.. No chyba ze zostane hakniety.. tfu tfu

Pozdrawiam
Elmajster:evul:

Rophix
03-11-2006, 14:44
I tak wlasnie zakonczylem grac w te jebane piksele które tak wciagaja ludzi
uswiadomilem sobie ile wolnego czasu poswiecalem na to gowno wiec muwie cya all dziekuje all moim znajomym za pomoc

http://i48.photobucket.com/albums/f220/rafikiwzg/cya.jpg

PS: Jak Potrzebujecie jakiegos Shotera na Br Hunt Jestem chetny

Adii Getes
04-11-2006, 16:50
I tak wlasnie zakonczylem grac w te jebane piksele które tak wciagaja ludzi
uswiadomilem sobie ile wolnego czasu poswiecalem na to gowno wiec muwie cya all dziekuje all moim znajomym za pomoc

PS: Jak Potrzebujecie jakiegos Shotera na Br Hunt Jestem chetny

Przecież nie trzeba grać dniami i nocami, możesz potraktować tibie jako lekarstwo na nude. Niedługo się zacznie zima napewno nie będziesz miał co robić wieczorami bądź w weekendy. Istnieją jeszcze boty, ktorych możesz używać gdy jesteś zajęty.

Rophix
04-11-2006, 17:19
Narazie sie ZAjwilem na cs-a i szachy na kurniku i mam zamiar wyruwnac kilka warunkow na tibi czyli ubic kilka osub za kture moge miec nieprzyjemnosci ale trudno;p

Adii Getes
05-11-2006, 01:27
Dzisiaj padła Leandrassa 94 paladyn.
Ohoh padła dwa razy.
Nov 04 2006, 21:12:28 CET Died at Level 94 by a hydra
Nov 04 2006, 05:03:07 CET Killed at Level 94 by Draco'Huand by Handro Fall

Jakoś mi jej nie szkoda mam nadzieję że kal wywoła war. Narazie tylko gildia Handro jest hunted, jak narazie jest to niewielka gildia ale zawsze lepsze to niż nic. Może wkrótce dołączy do nich reszta br? ;p

Rophix
05-11-2006, 09:17
Dobrze sie Zaczyna Robic,Milo Słyszec ze server powoli zostaje czyszczony z power abuserow Pamietam jak Handro Mnie keidys wyjebal z Dragow Niech teraz szmata z protection zone niewychodzi.Pozatym mam cos sd w dp wiec jak Kal wywola wojne milo by bylo sie lognac i sobie postrzelac do ludzi xD

DavisX
05-11-2006, 11:53
No i Kal długo nie miał 200lvla
Nov 02 2006, 23:48:04 CET Died at Level 200 by a fire elemental

Ake'en
05-11-2006, 12:03
Sie zaczelo.. New Law and Order zaczynaja bic powoli maja juz 5 fragów na Mansory I EoD...

Kennshy
Nov 05 2006, 09:18:45 CET Killed at Level 123 by Custela Irado

Leandrassa
Nov 04 2006, 05:03:07 CET Killed at Level 94 by Draco'Huu
and by Handro Fall

Gauxo the Barbarian
Nov 05 2006, 10:04:50 CET Killed at Level 64 by Valette
and by Custela Irado

Sir Barba
Nov 05 2006, 11:30:39 CET Killed at Level 111 by Custela Irado

Armyna
Nov 05 2006, 11:33:26 CET Killed at Level 121 by Furion Evull

bad-boy18
05-11-2006, 12:25
lol i co podjarales sie kazdy to juz wie i to widzail hahah sam widzaielm cialka xD

PlZ WaR:evul:

heuaheuhaeuh przynajmniej cos sie dzieje na serwie <im wiecej ludu na serwie tam zawsze znajdzie sie jakis powód do wojny>:evul: 8o

Ake'en
05-11-2006, 12:30
Ty bad-doy je**c cie....Co ty myslisz ze ja nie wiem kto Ty ?? :P
No sie zaczelo...ciekawe co an to kal...wiekszosc mowi ze nei wystartuje puki nie bedzie tego 200 lvla

Rewus
05-11-2006, 12:43
no bo tak będzie dopóki spowrotem 200 nie zrobi nie kiwnie palecem a do tej pory te pedały wyczyszczą połowe EoD i jeszcze z 1/4 Mansory , niby ich tak mało ale fragi łapią bo sie nie boją , a w EoD tyle ludu jest i co boją sie iść dlatego ten serv długo jeszcze będzie nie opanowany :S

Adii Getes
05-11-2006, 18:11
Mi tam ta sytłacja się podoba. Moge sobie swobodniej expić. Shirus wbił level

Totalizator the Wizzard
06-11-2006, 00:23
No i ledwo wracam i tego samego dnia EoD & Friends rozjezdza L&O jak walec w Edron. Jesli myslice ze gildia ktora ma 30 ludzi rozwali gildie ktore maja w sumie 300 to sie zdziwicie. Padl Furion, omal nie padl Jauxs (uratowal go masskick), Handro dopadl jakos Adisavixa, Custela i reszta pochowali sie w PZ. W Furiona zreszta osobiscie wywalilem bp SD:berserk:. Po pierwszym zaskoczeniu i deorganizacji, EoD zebralo sie i ekipa Handro dostanie baty.

Adii Getes
06-11-2006, 11:20
Padl:
Mavf
Furion Evull
Adisavix - jakimś cudem?? ani razu sie nie uhnoł o jezu...

hahaha polewke miałem z totala, wszyscy stoją w pz, handro gildia trapuje, poza PZ sami 160 najty, a tak kozak totalek wychodzi i custele z SDkow na*****a ahahahah

Rewus
06-11-2006, 13:24
Nov 05 2006, 23:22:54 CET Killed at Level 140 by Kal-Torak

kolejna wykładka furiona , kal sie chyba naprawde wkurzył ale to za adisa było ;p;p

klubmaniak
06-11-2006, 15:51
Adis~ to miom zdaniem mial albo ostrego laga albo go kicknelo bo nawet nie drgnol jak go z sdkow nawalali. Ale no coz tak to jest na wojnie raz padaja jedni raz drudzy. Jedyne co mnie zdziwilo ze nie bylo tam naszego mastera pvp Adiego xD. hmm ciekawe czemu ??:D

Ake'en
06-11-2006, 16:39
:P Adis~ na afku stal :D Jauxs farciarz uehuehe...dziwie sie ze adisa nikt z jego teamu nie uleczyl....

Rewus
06-11-2006, 17:07
szkoda ze mnie tam nie bylo chetnie jakies sdki bym wpakował w jakiegos 100+ najlepiej w custelke :)

Totalizator the Wizzard
06-11-2006, 17:13
Padl:
Mavf
Furion Evull
Adisavix - jakimś cudem?? ani razu sie nie uhnoł o jezu...

hahaha polewke miałem z totala, wszyscy stoją w pz, handro gildia trapuje, poza PZ sami 160 najty, a tak kozak totalek wychodzi i custele z SDkow na*****a ahahahah

Jestem niejako na emeryturce, przynajmniej do kolokwiow w polowie listopada, jak znajde czas to zrobie mass lvl i odrobie ewentualne straty a tak to moze uda mi sie fraga zdobyc. Poza tym to Custele trapowali a nie on trapowal.

Adii Getes
07-11-2006, 00:56
Pomyślałem, że polacy z Xantera powinni się lepiej poznać. Jak wiadomo nie każdemu chce się siedzieć na tibi jeżeli już siedzi, nie zawsze ma ochote bądź czas pisać.
Tak więc postanowiłem założyć TeamSpeak. Pewnie nie każdy z was wie co to.
Nie będę wam opisywać po prostu jeżeli NIC o tym nie wiecie możecie zajrzeć tutaj
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=60727&highlight=teamspeak+server
Narazie też jestem początkujący w tym bajerku, ale udało mi się znaleśc jakiś BRAZYLIJSKI server na którym można założyć server (Br mają oczywiscie perfekcyjny server ale im sponsoruje tibiabr.com, niestety Tibia.pl nie jest tak wspaniało myślna i dali tylko jakiś jeden bidny server który już nie działał a gdy jeszcze działał po prostu był do dupy - bez obrazy dla tibi.pl ale taka jest prawda, wolność słowa by zara warna nie było). Więc może wytłumacze wam przynajmiej jak zrobić server i jak na niego wejść, ponieważ server który ktoś zrobi będzie trwał do czasu aż ostatnia osoba z niego wyjdzie.
W TeamSpeak wybieracie opcje Connection -> Connect -> add Server i Wpisujecie w nazwe np. Adii server. W Adres Ip wpisujecie "70.87.209.6:8767"
W tym czasie połączycie się z serverem. Nasz Server będzie się nazywał po prostu Adii Server z tego względu że zawsze będzie na górze i nie będzie trzeba szukać i wogle tak fajnie :). Passy do niego będa "xantera" jeżeli takiego serva nie będzie na początku, zawsze możęcie sami go zrobić wystarczy tylko kliknąć prawym przyciskiem od myszki na servey wybrać Create Server i zrobić Adii Server z Passwordem Xantera jest to dziecinne proste i zajmuje 1 min roboty. Z pytaniami pisać tutaj w wolnym czasie postaram się odpowiedzieć.

Dla noobów ktorzy nie wiedzą nic o Teamspeak zrobiłem poradnik, nie piszcie mi na GG "ej adii co tam zrobić" po prostu pierw przeczytaj to potem pytaj i nie na GG tylko na forum.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1068298#post1068298

I jeszcze jedno, KICKI NA XANTERA!! TO CO SIE TERAZ DZIEJE TO PRZEEEESADA!!! Ile to można? Niech ktoś napisze jakiś post na tibia.com bo ochujeć idzie.

Blade of Hell'Gate
07-11-2006, 14:16
Super sprawa ten tema speak :) pamietam czasy jak kiedyś w starka jechałem na nim :) z 10 miechów temu. Dobry pomysł adi :)

Elminster
07-11-2006, 21:55
Adii wraz ze swoim teamem w New Law and Order...?? hmmm.. ciekawy wybór adii.. ale nie uwazasz ze ta "gildia" jest hmmmmm... nietrwala..?? jakby popatrzec na jej czlonkow.. to widac w niej tylko i wylacznie dawnych wrogów.. Custela i Agilityz?!?! Ty i Ted~ ?!?!? Jesli udaloby sie wygrac ta wojne przez NLaO... to jaka widzisz przyszlosc dla Xantery..?? nie wierze ze nagle br sie pogodza z vene i z wami..

pozdrawiam

Ake'en
07-11-2006, 21:55
Uhauhauhau zajebisty ten team speak...na serio :D smieszne glosy macie wszyscy :P:P do pkowania sie przyda :D:D.. I...dont....speak....english...to....good...hehe :P

Adii Getes
07-11-2006, 22:56
Adii wraz ze swoim teamem w New Law and Order...?? hmmm.. ciekawy wybór adii.. ale nie uwazasz ze ta "gildia" jest hmmmmm... nietrwala..?? jakby popatrzec na jej czlonkow.. to widac w niej tylko i wylacznie dawnych wrogów.. Custela i Agilityz?!?! Ty i Ted~ ?!?!? Jesli udaloby sie wygrac ta wojne przez NLaO... to jaka widzisz przyszlosc dla Xantery..?? nie wierze ze nagle br sie pogodza z vene i z wami..

pozdrawiam

A widzisz inne rozwiązanie? Co mam robić jeżeli i tak mam hunta? :p tak to przynajmiej jest jakas szansa.

Elminster
08-11-2006, 15:55
No nie wiem.. ale ja bym na Twoim miejscu szukal innego rozwiązania odhuntowania sie.. bo bedac w NLaO automatycznie robisz sobie nowych wrogow (Np.Kal). Ja bym szukal rozwiazania droga dyplomacji a nie walki. Ale jak kto woli, w sumie Twoj wybor tez jakis sens ma. No nic, zobaczymy B)

pozdrawiam
Elmajster:evul:

Rewus
08-11-2006, 19:09
teoretycznie adii dobrze zrobił ale w praktyce Law and Order nie ma szans wygrać, przewaga liczebna wrogów jest za dużaaaaaaaaaaa xD

dla mnie custela z ekipą mogliby wygrać , pamiętam dokładnie czasy gdy ven rządzili servem (jeszcze sinisterzy istnieli xD) wtedy nie narzekałem, panował porządek i ład , nie pkowali debile bez powodu i wogóle było fajnie ;p

aha i nie chciałbym żeby po wygranej wojnie kozaczył sie handro fall , mam nadzieje ze po zrookują wpizdu, a jak nie to sam ku**e dojade -.-

Totalizator the Wizzard
09-11-2006, 03:47
teoretycznie adii dobrze zrobił ale w praktyce Law and Order nie ma szans wygrać, przewaga liczebna wrogów jest za dużaaaaaaaaaaa xD

E tam w Edron chlopaki w szesciu radzili sobie calkiem niezle, Handro podobno dobiegl az do parchment room zanim wszystkich kicknelo.

dla mnie custela z ekipą mogliby wygrać , pamiętam dokładnie czasy gdy ven rządzili servem (jeszcze sinisterzy istnieli xD) wtedy nie narzekałem, panował porządek i ład , nie pkowali debile bez powodu i wogóle było fajnie ;p

Ze co? Jechali kazdego jak leci, dobrze pamietam. Moze po prostu cie omineli...

aha i nie chciałbym żeby po wygranej wojnie kozaczył sie handro fall , mam nadzieje ze po zrookują wpizdu, a jak nie to sam ku**e dojade -.-

Niezaleznie od wyniku wojny Handro sobie nie pogra, jego "sojusznicy" patrza na niego tak jak ja na podrecznik do algebry.

Master-Sarevok
09-11-2006, 10:04
Dobra.. po raz kolejuny z cafe pisze.. i znow z 4 lekcji sie zerwalem.. jak dobrze pojdzie to dzisiaj komp powinien juz byc.. a jak to dalej bedzie to nie mam pojecia.. aha i pamietajcie ze jak wroce to adii ma wjeb bo mnie olewa, mith i patrys maja :* bo o mnie pamietali.. monis ma wjeb bo slabo na perkusji gral.. shirus tez ma wjeb, bo mi zadnego smska nie wyslal.. heuahkaehaekae dobra koniec i pozdro dla wszystkich.. aha i gogo adii osle lupaj tam wszystkich, tylko sie z eodem jakos dogadajcie i pizgac brazylow heakuhekae.. XD

Rewus
09-11-2006, 14:10
@ Totalizator
nie no napieprzali sie miedzy sobą ale nie tak że byle kto sie nawinął i deda miał , a ostatnio gram swoim kumplem (18lev) wychodze z carlin a tu mnie napi******* ktorys tam malakhai 68 lev i za co?

Totalizator the Wizzard
09-11-2006, 19:23
@Rewus

Malakhai to nie EoD. Ja odpowiadam tylko za swoich

PS.
Piny do "swoich" nie zaliczam jakby co

PPS.
Jego kumpli tez nie.

Adii Getes
09-11-2006, 21:06
@Rewus

Malakhai to nie EoD. Ja odpowiadam tylko za swoich

PS.
Piny do "swoich" nie zaliczam jakby co

PPS.
Jego kumpli tez nie.

AHHAAHAHAHAHHAH AHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHA i jeszcze raz AHAHAHAHAH
"Piny do swoich nie zaliczam" HAHA a to czemu?? - dobra głupie pytanie. Do niego przyznaje się tylko Kal, levok, mo coś tam (ta jego dupa kótra do z juanem-randorem zdradza), i on sam.

Master-Sarevok
09-11-2006, 21:22
lol.. nikt sie nie przyznaje, ale jakos nikt mu tez nic nie zrobi.. wogole eod mnie ostatnio w*****a.. niedlugo br ich zaatakuja i bedzie.. i tak juz maja coraz mniej sojusznikow z tego co slysze.. :|

Totalizator the Wizzard
10-11-2006, 00:11
To co sie teraz odbywa to jest wlasnie ten straszliwy "atak br" przynajmniej tak kombinowal Handro, ktory nie spodziewal sie ze Pina sie na niego wypnie (a wraz z Pina 70% reszty brazoli). Piny nikt nie lubi ale dopoki jest "wierny" eod ma plecy takie ze hohoho, bo kalowi na pweno nie jest na reke w tej chwili robic klopoty pinie. Jestem pewien ze gdyby Pina azem z przystawkami pomogl Handro to mielibysmy na glowie Malakhaiow, De'fenixow i innej zarazy, a tak to albo siedza cicho albo wchodza w jakies przedziwne klotnie na forum w ktorych szczerze mowiec nawet ja nie bradzo wiem o co biega.

W kazdym razie Kal przed chwila radosnie na guild chacie obwiescil ze wojna sie skonczyla bo tamci nie wychodza z PZ.

Adii Getes
10-11-2006, 15:10
Malardian wrócił. Jest juz w polsce, czeka na internet, nie powinno potrwać to dłużej niż tydzień.

Master-Sarevok
10-11-2006, 16:20
I bajer heakuhekea.. Hail Kondziulek come i porzadek zrob.. XD heuahkahaeu Namow kala zeby cos zaczal robic. do tego czasu powinienem miec kompa w pelni sprawnego i bym wam pomogl, bo bez Mistrza Sarevoka rady im nie dacie.. xd

Rewus
10-11-2006, 18:10
Malardian wrócił. Jest juz w polsce, czeka na internet, nie powinno potrwać to dłużej niż tydzień.

nareszcie Mal wrócił :D, mam nadzieje ze mnie weźmie do tej nowej takedy, miałem przecież 50 lev tylko kur** sie wylożylem , ale nie z własnej winy :/ i teraz 48 mam -.-

Groman
10-11-2006, 22:03
Opowiem Wam pewna Historie Jaka SIe Zdazyla Mi dzis... A wiec Byl SObie 60ek Co skilowal Wiec wpadlem Z fe I sd I go Ujebalem..Chwile potem mial 58lvl i Wpadl Wrac z Mystic Soulem Mnie Ubic A ja Mailem ostatnie 2 manaski 1 explo i 3 sd HUAhAUHAU ZAbilem Orixra drugi raz podczas obrony(Najlepsza Obrana Jest Atak) Ma teraz 57lvl xD stracil an tym chyba z 8bp uh kture mi wypadly zamiast sie uhac... Niestety Braklo mi manf i runek na Wyleminowania Mystic-SOula ALe na Niego terz przyjdzie pora padlem ale na tym sie to niezkonczy..isys Sie cos domnie sapala ale ja zgasilem i mowi ze sie niewtraca wiec MYSTIC STRZESZ SIE NAJLEPIEJ Z PROTECTION ZONE NIEWYCHODZ Znajac twoje pvp (miales 40lvl ujebalem cie 8 i 13 lvlem ucieklaes przed nami) 68lvl ci niepomoze HAuhaUHAUa Kurwa co za NOobki we 2 nadupcali 50ed 68ms i 60ek i ek zkonczyl walke z 57lvl a ja tylko 49 ;p

Witaj Mam Na Imie Groman I Rowniez Podoba Mi Sie Twoja Historia, Wczoraj Ja I Muj Kumpel Macius Krol Trawnika ZAbilismy Takiego Goscia Co Mnie Ubil I Mial On Xywke Wacek Zboj Wjelki Ale Ja go Szczelilem Z Fajer Filda I On Umarl. A Mjal On Lewel 13. Ue. I Teraz NJECH ON Lepjej nJe Wychodzi Z DEPO Bo jak Wyjdzie To go Znow USZCZELEM HYBA RZE Oda mi on moj PLEJT ARMOR a tak NIC U NJE POMORZE bo jezd gupi.

Mam Nadzjejemm Rze Moja Historia Zainteresowala cie Tak Samo Barzo Jak Mnie Twoja.

:evul: tak tak panienki, Groman Zboczynca z tibia.com was znalazl :evul:

Adii Getes
10-11-2006, 22:12
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HAIL GROMAN!!! Mam nadzieję że necromanta nie wykasuje tego ;p

Kasprzakos
10-11-2006, 22:44
Jeśli necromata to skasuje
to ja go rymem zlustruje :D

Słyszałem że chłopacy na wojenke pobiegliście
no i biednym żłodzieju zapomnieliści
Ale Adii prosił abym popisał sobie na wasz temat
a ze od tego minął czas szmat
masz Adii rymowanke o sobie
ty strzelający noobie
Adii już zadowolony
że KAl jest wkurzony
że wojna rozpoczęta
tak myslałem że się ona rozpeta
teraz Adii może biegać i zabijać
i nie musi w depo sięz nudów zwijać
levelek sobie skubany wbił
i nawet sie z tym nie krył
wymienia jakies czułości z Sarevokiem
których chyba nie wie że Adii jest zbokiem
ale jak mu coś twardego wejdzie
to się chłopak dowie
że nie warto się po mydło przy adim schylać
bo sobie lub po dymać :D

A żeby nie było offtopu to ludziska powiecie o co w tym chodzi bo czytam to i nie łapie... kto z kim na kogo?

Groman
10-11-2006, 23:54
Idzie Handro polem lasem
wymachuje swym... crossbowem
liczyl chlop ze do niedzieli
z EoD wszystkich wraz zastrzeli

Chlopak jednak przebral miarke
Wpadl mu... crossbow w obrabiarke
Walczyc wojny nie ma komu
Wszyscy wola siedziec w domu.

Hej hopsasa :D

Adii Getes
11-11-2006, 00:29
No nie to dwa górne posty to przesada. Spadłem z krzesła i brzuch mnie boli ze smiechu ;p

Wpadłem na taki pomyśł, może byśmy się umówili z polakami by zamieszkać w jednym mieście? Tak jak na Antice np gildia Satori.
Nie chodzi o to by kupywać tam posiadłości bo ja tam swojego domku nie mam zamiaru sprzedawać ale by spędzać w ab czas wojny, trenić skille, magic level. Mieć tam przynajmiej swoje głowne depo. Dzięki temu polacy mogli by się lepiej poznać. Na takie miasto proponowałbym Ab'Dendriel. To spokojnie miasto. Można było by kupić noob charami GH. Oraz pilnować pożądku by inne polaczki nie rozrabiały. Czekam na odpowiedzi co o tym myślicie.

Rewus
11-11-2006, 08:41
można by zrobić takie miasto ale wolałbym żeby to ank było , jest bardzooo dużo noobow Polaków faccow wiec to bezsensu zaczeliby sie wybijać to tego jakby ktoś przyszedł nas bić to zamiast uciekać czy pomóc polowaliby na ciała, blokowali itd ............ zresztąja z ank sie nie ruszam :S

Kasprzakos
11-11-2006, 09:30
A tak wogóle to gdzie jest pina?
No wiecie ta co zawsze tyłek wypina
Czy to już jest kala dziewczyna?
wogóle ona w EOD to czysta kpina
przecierz te coś grać nie umie
mocna tylko w kolegów tłumie
po czyjej ona wogóle jest stronie
w czyim ona siedzi gronie?

Rewus
11-11-2006, 12:01
Biegne sobie z kumplem na statek na Edron (byliśmy z vialami) patrze custela z ekipą stoi szybko utamka i dzida , a ten młotek nas goni -,-
mój kumpel uciekł a "nasz znajomek" za mną biegł , dobrze że trapa źle zrobił i udało mi sie do dp wbiec ;p

Groman
11-11-2006, 12:36
Rophix ty skurwysynu!!! Zajebałeś orixra <kumpla z rl> bedac z nim 20 min wczesniej na dworze. zachowałes jak ostatnia Kurwa i zapłacisz za to !!

Jesli to bylo tylko 20 minut radze przeszukac okoliczne smietniki, zwloki wciaz moga tam byc. :(

Groman
11-11-2006, 15:07
FAKTY TVX

Dzis, w centrum jednego z wiekszych poslkich miast spadl glowa w dol z czwartego pietra nastoletni chlopiec. Odmowil jednak hospitalizacji, zamiast tego wczolgal sie do swojego mieszkania i zaczal pisac na komputerze. "Nic mi nie jest, palanty!" powiedzial reporterowi TVX osobnik przedstawiajacy sie jako "RolPHBLEEEEARGH!".

Master-Sarevok
11-11-2006, 17:40
Szczerze?? Wali mnie to, ze on zaqbil ci kumpla, ze on twoja matke wyzywa, albo ze jeden czy drugi przegina. Bo piszac tak jak teraz wszyscy zachowujecie sie jednakowo, zaden z was nie umial na spokojnie napisac o co poszlo, tylko od razu miesem rzucacie. Miejmy nadzieje, ze w niedlugim czasie znajdzie sie Nekromanta, pokasuje i jesli uzna za stosowne "nagrodzi" co niektorych. :)

Ja bym dal wiele za mozliwosc spokojnej gry.. :/ Zeby nie bili sarevoka za nic, zebym mial neta i kompa dobrego, oraz zeby starzy kumple grali.. bo teraz pewnei ez nich i tak by mi sie samemu nie chcialo grac.. :/ Cofnac czas o 2, albo 3 lata do tylu.. :/

.:: edit ::.
Ty kurde, co ty mi zedytowales w poscie zakalcu, bo nie widze roznicy jakos.. O.o Nastepnym razem wez mi zaznacz jakos :D Aha.. chociaz raz sie przydales i cos pozytecznego zrobiles.. heaukhea.. XD Pozdro Nekro~ ;]

Groman
12-11-2006, 01:41
Brawo nekro za wyczyszczenie topicu i thx za ostrzezenie:baby: , ale dostosowalem sie do poziomu tamtych kolesi :D . Musze zaczac zapisywac posty bo na tibia.com modki tez mnie nie kochaja i rabia czasem tematy jak popadnie. No nic, pozdro. Te 3 punkty i tak sprobuje zamienic na rabat w Telepizzy bo glodny jestem.

@topic

Xantera spokojna, ostatnio widzialem jak Boget trenowal medytacje kolo domku. Zawsze uwazalem ze jakby Agilityz i ekpia wzieli sie za szydelkowanie albo robotki na drutach to wszystkim by na zdrowie wyszlo.

Adii Getes
12-11-2006, 23:13
Xantera spokojna, ostatnio widzialem jak Boget trenowal medytacje kolo domku. Zawsze uwazalem ze jakby Agilityz i ekpia wzieli sie za szydelkowanie albo robotki na drutach to wszystkim by na zdrowie wyszlo.

Szydełkowanie nie dla nich, przy sposobie ich myślenia mogli by sobie i innym zrobić przy tym krzywde. Osobiscie polecam im szachy i to jeszcze gumowe by sobie nie zrobili krzywdy oraz zamknąć ich w klatce by inni nie musieli sie z nimi męczyć.

Kal nabił 201 level, coraz bliżej mu do najlepszego palka w tibi. Co do wojny nic sie nie dzieje, Handro gildia podzieliła losy polaków, siedzenie w depo bądź wogle sie nie logują.

@EDIT

Temat umarł, nikt nic nie pisze. Dlaczego? Pewnie przestraszyli się że zara zostaną zbesztani przez Gromana hahaha

Totalizator the Wizzard
15-11-2006, 05:20
Nie ma strachu, Gromana Nekro zbanuje ;) . Ja do pierwszego grudnia nie dotykam sie do tibii z powodu kolokwiow, i tak nie mialem czasu huntowac a mana sit/rozomowy tylko odciagaly mnie od ksiazek :balwanek:

Master-Sarevok
15-11-2006, 17:08
Lol.. a co ma do tego Groman?? Piszesz Adii jakby on byl niewiadomo kim, a ludzie bali sie pisac z obawy przed jego odpowiedzia.. lol BTW Tez nie ruszam ostatnio Tibii, bo po osttnim formacie cos sie chrzani i chodze 1 kratke na 10 sek.. ehaukhekea.. XD Ale i tak bym nie gral, bo sobie w Starcrafta z kumplami przez neta pykam i jest good.. XD heuahakhea pozdro 4 all.. XD

Rewus
15-11-2006, 17:13
uheauehaueah to może ja lev odrobie jak jużnikt nas nie bije xD

pare min temu padl Sir Barba (niech spoczywa w pokoju) i co jakośven potrafi sie zorganizować, a EoD nie może im nic zrobić ...... dzisiaj pina męczył sie z custelą na statku w thais ale nie mogl nic zrobic , jakby byli ludzie chętni do trapa czy coś ale nikt KUR** NIC NIE ROBI , niech już ci ven serv przejmą xD

Marcjanx
15-11-2006, 22:38
Siemq. Wiem że może to nie temat do takich jak ja teraz wypowiedz napisze. Szukam ludzi z którymi mógłbym pohuncic pobloczyć mile czas spędzić,poskilować. Mam 15 lvl 4 m lvl skile 53/55. Chciałbym troche poskilować. Poprostu szukam przyjaciół. Mam 2 postać ale na niej kończy sie pacc i nudno mi sie gra na tamtej postaci. Szukam przygody. Chcę pobloczyć pohuncić. Poskilować. Pośmiać sie przed domkiem,pożartować. Jednym słowem brak mi kumpli. Może was to sie wydaje śmieszne, ale ja grałem za czasów tibi 7.5 coś takiego. Jak jeszcze malardian miał 50 lvl. A reinmar grał noramlnie i z nim na guardach hunciłem. Niestety teraz mal mnie zapomniał bo ja miałem wtedy low lvl i byłem nobkiem. Grali wtedy:Gid knight,Badepiw(1 onwer) itd. Grało się wtedy bosko. Wspólne hunty itd. Lecz teraz wszyscy posprzedawali postacie. Zostałem sam. Może ktoś mi pomoże?
Pozdro

Adii Getes
16-11-2006, 00:22
To może powiesz jaki nick przed tem miałeś?

Marcjanx
16-11-2006, 15:26
Adii. Kiedyś też cie znałem. Ale chodziły pogłoski że sprzedałem konto itd. Pisałem nie raz siema a ty nie odpisywałeś. Mój nick to Zera Mator,Zgredzik(oddałem dla kolegi tą postać). Na Zera matorze miałem dużo przyjaciół. Lecz wiekszość Zapomniała omnie albo sprzedali postacie albo są retired. Znam hatoriego. Znałem go jeszcze jak on miał z 40 lvl. Teraz dopiero powrócił do gry. I prosze was o szacunek. Ponieważ postać zera mator(retired jestem) I gram na knighcie,skiluje itd.
POZDRO

Adii Getes
16-11-2006, 22:22
Pamiętam cię ze Zgredka. Masz 13 lat około, zawsze stałeś przed depo i jak ktoś choćby cie ruszył z miejsca mówiłeś że ma hunta od Malardiana że on cie protektoruje a w rzeczywistości kupiłeś tylko od niego itemki za RL kase auehaue. Pamiętam jak zabiłem cię dwa razy bo mnie w*****ałeś. Raz Wiezniem chaosu wraz z Ajem dostałeś combo SD ;p ahah

Totalizator the Wizzard
16-11-2006, 23:27
Ech, nie ma co sie o dawne dzieje obrazac, ja tam do dzis pamietam jak bylem na 14 lvlu i niejaki Oszust (wowczas 40-ktorys lvl) wywalal mnie z podziemi elvenbane. Na jego "leave" odpwiedzialem "SSIJ!!!" i rzucilem sie na niego z moim longswordem :cup: . To byly czasy.:D .

PS. piszcie jak tam wojna, fora na tibia.com jak zwykle nie nadaja sie do niczego poza czytaniem jak ktos tam wywala wywrotke blota na kogos tam, nawet Groman najwyrazniej nie ma czasu pisac :( . Aha oficjalna fraglista na forum EoD pokazuje 35:9, inna na forum xanty 5:9, jeszcze inna 10:8. Az zaluje ze nie moge sie lognac i zorientowac ale to dla mojego wlasnego dobra :p .

Marcjanx
17-11-2006, 20:33
Addi. Niestety nie zgodze się z tobą. Tamtymi postaciami to mój brat rodzony grał który ma teraz 14 lat :D Taki z niego noob. Mówiłem mu że wydawanie kasy na itemki w tibi to ktoś musi być ostro pierdyknięty <lol2>Ale on taki noob jest że każdą kasę co ma to na tibie wydaje. Obecnie gra on na arcani ;p Ja gram na tym świecie co koledzy. To prawda. Kiedyś brat padł od sd combo przed dp. I zaczął płakac, zamknął sie w kiblu <huehuehueheh :D :D >
Więc ja nie jestem ownerem zgredka. Niestety postać Zera Mator założył mój brat. Kiedy dobił gdzieś 25 lvla sprzedł mi ją za 15 zł bo musiał kupić sobie eq na Arcani.
Do teraz się śmieje jak płakał i kwiczał że padł od kogoś. A ja tak kwiczałem że spadłem z krzesła :D
A i jescze coś. Na tibia.pl kożystamy z jednego konta, z tego co ja teraz pisze. Kiedyś miałem konto ale brat coś odwalił na forum, bo go w rlu wkurrrrrwiłem troche ostro. :D
Narq

Rewus
17-11-2006, 23:29
@up
chyba coś kręcisz , kto by się przyznawał do takiego jebnięte** brata, to znaczy że albo Ty jesteś też jebnię** bo jesteś jego bratem albo też jesteś jebnię** bo przyznajesz się do tak jebniete** brata :S
UEAHUEAHUEAHEA kto wie niech zrozumie ;p;p

Nodivodu
18-11-2006, 18:11
najpierw Myth Gandalf a teraz Lupoh hacked

ja nie wiem czy oni na programach jada, dziela konta czy maja full keyloggerow na kompach

Adii Getes
18-11-2006, 19:34
najpierw Myth Gandalf a teraz Lupoh hacked

ja nie wiem czy oni na programach jada, dziela konta czy maja full keyloggerow na kompach

Wydaje mi się że oni ze sobą sharowali. Tak jak np Custela nim lacznie gralo okolo 30 osób. Pograli troche i kończyli. Jednak taki kto nim grął zna jego account number oraz poczte. Tak mogło być z Gandalfem, walczył w wojnie przeciwko innemu sharerowi.... Zreszta to normalne. Gdyby nie wojny na xantera, bylo by z 6 osob na 200+ level. Nie chodzi o dedanie ale o hakowanie. Co wojne na xantera zostaje hakniętych pare br's. teraz Myth i Lupoh a war dopiero sie zaczeła. w ostatniej wojnie. Khaos tigrao i inni, jeszcze wczesniej jakis 100+ kina nie pamietam nicku, oraz Suki turiel. Jeszcze przed tem Scalibur, Jondipa (miał 100), Maki Yeh (także 100+)....oraz wielu wielu innych. Tak przy okazji... Czy wiecie że nasza koleżanka Ania aka Goralek była mistrzynią polski w .....BADMINTONA (czy jak to sie pisze) wiecie takie coś co się paletkami odbija lotke, dzieci w przedszkolu nie raz grają w to na dzień sportu ;p. Możem być dumni, znamy MISTRZYNIE SWIATA W BADMINTONA!!(Prawie jak gwiazda TV) jezu Ania kocham cię ;p Ania autografy rozdaje w czasie SS.

Rewus
18-11-2006, 20:59
i dobrze jak sharują to kara sie należy , ciekawe czy kal sharuje ;p;p

Kasprzakos
18-11-2006, 22:58
i dobrze jak sharują to kara sie należy , ciekawe czy kal sharuje ;p;p

Podejrzewam , że jedyne co Kal sharuje to jego mózg , dlatego ta wojna taka wolna , ale z kim to ja nie wiem xD może mu laguje?Albo tak się zżył z tibią , że jak kickuje go w Tibi to i mózg mu się wyłacza na rL?

Marcjanx
19-11-2006, 16:49
rewus. ja swojego brata wysmiewam,przyznaje sie do takiego niedoroba. jak jego koledzy z klasy zobaczyli co napisalem up to wysmiali go huaheehau. ;d

Groman
19-11-2006, 19:16
Rolphix kontratakuje. Zwroccie uwage na wspaniala gildie autora posta i jej czlonkow.

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1450026

Idefx
19-11-2006, 20:31
Siema all

Hehe marcjan hehe moze ktos sie zakoleguje z 8lvl (oprucz marcla to moj rl)ja jestem pal zdeka male skille(28/23) ale co tam niedlugo bende mial wyzsze

pozdro alll :* : D :-)

Groman
19-11-2006, 20:34
Ja sje s TOBOM zakolegujem EJ a co mi dasz? :o 8o X( :confused: ;(

Marcjanx
19-11-2006, 21:28
groman spokojnie. :D idefx to nie nab. mial duzo wiecej postaci ale na pacerze. poprostu szuka on kolegow do wspolnych huntow itd. ja gram knightem, i bede blokerem :D szukamy ludzi do teama xD! skiluje narazie ;] on nie chce fri itanx. kiedys mialem kolegów typu Gid Knight itd. ale oni sprzedali chary ;\

Master-Sarevok
19-11-2006, 21:29
Dobra ja tez zostane waszym przyjacielem, ale niech mi najpierw ktos pomoze :D Tibia mi sie tnie.. i nie jest to wina kompa, ale tego, ze mam zle poustawiane we wlasciwosciach pulpitu i w grafice w samej grze.. Nie pamietam jak mialem ustawione przed formatem, ale teraz w grze jak i na pulpicie w ustawieniach mam 1024 na 768 i 16 bitow.. I tak jak wczesniej mialem framerate kolo 20 i chodzilo plynnie tak teraz mam ledwie 5 i sie tnie ciagle.. Aha, zeby mi Nekros nie skasowal posta ze niby nie o xanterce i wogole inny dzial.. to napisze, ze nawet filmow z gry nie moge ogladac i z tego powodu nie orientuje sie w sytuacji na Xancie.. XD

Adii Getes
20-11-2006, 01:52
@Marcjanx

Na pierwszy rzut oka widać że naprawde jestes bratem Zgredka, nie różnicie się za bardzo. Gid Knighta miałeś za kumpla, brawo jest się czym pochwalić znałeś same sławy, gwiazdy Xantery.

Dobra ja tez zostane waszym przyjacielem,

AHAHAH spadłem z krzesła.

Marcjanx
20-11-2006, 18:15
Sarevok. Lol. Lubisz tak wkurzać. Myślisz że ja jestem nab? Czy co? Niechce "Fri itanx". Od dawna gram na Xancie miałem dużo kumpli. Wszyscy selneli chary, niewiem dlaczego. I prosze cie, nie odwalaj. Myślisz że szukam ludzi do fraj itemx
i do pro. Poprostu szukam kolegów na nowo. Kiedyś chodziłem z Gid knightem,badepiwem oczywiście chodzi mi o 1 ownerów tych postaci. Z thaisa do carlin bo wojna była kiedyś i Gs był zlurowany xD. Wiem sarevok prosze cie, Nie jestem nabem. I niepisz tekstów jak bym nim był.
Adii Rox xD! husahsuash xD Wszyscy gadali że adi ma zajefajny sweterek xD Postarałem się i kumpel zdjęcie mi dał :] pierwsze wrażenie <huahsue...> ale później sie uspokoiłem ;]
Pozdro.

Adii Getes
20-11-2006, 18:25
No nie, co sie czepiliście sweterka, jeżeli widziałeś mój sweterek to patrz na sarevoka bluzeczke zobacz jaka wiocha i jakie cudownie dobrane kolorki. Nie wspominając oczywiscie że rękawy sięgają łokci.
http://img468.imageshack.us/img468/2433/sarevokdj2.jpg
A ty "bracie zgredka" ueahkeaeu pokaż swoją morde i sweterki i wtedy komentuj innych

Marcjanx
20-11-2006, 18:30
Lol. Nieznam sarevoka. o.o Fajnie sarevok wygloda na rlu jeżeli to jest jego prawdziwe zdjęcie. :D
Zdjęcie rox xD :D
Dzieki Adii. Za zdjęcie :] (jeżeli jest prawdziwe)
@Edit
Adi ja niemam mordy tylko buzię
:D
Pozdro

Master-Sarevok
20-11-2006, 18:57
Dobra.. tez sie posmieje heuaahkuaheu, a teraz napisze cos o tej fotce.. ;) Fotke zrobilem specjalnei na forum na tibie.com, hmm nie wiem kiedy ale z rok moze 2 lata temu, jak widac mialem na sobie 2 bluzy, obydwie sexy byly, bo jedna juz za mala jest :D Ten kaptur jest od tej spod spodu jakby co.. a mialem 2 naraz, gdyz bylem przeziebiony i bylo mi cholernie zimno, a jakos nie mialem ochoty w wyrze lezec :D Jak dobrze pojdzie to dam dzisiaj, albo jutro moja nowa fotke heukahek z polowinek jakas.. :D Aha i ja na serio zostane twoim kumplem jak mi cos poradzisz na te cholerne lagi.. XD

A teraz z serii co lenistwo moze zrobic z czlowiekiem uheakuahekueahaek.. XD

Sarevok (17-11-2006 15:52)
ja ide dzisiaj na polowinki..
Adii of Darkness (17-11-2006 15:52)
;/
jak mi sie kurwa nei chce isc..
nic mi sie nie chce.. :/
mam 0.7 smirnofa na 2 ale nie chce mi sie pic..
mi tez
stracilem ochote
nie wiem co sie dzieje
pewnie pojde sie ujebie w rogu gdzies i bede siedzial
Sarevok (17-11-2006 15:53)
nawet mi sie nie chce sprawdzac co z tibia nie tak
z toba nie gadam czesto.. z lesiem, shirem z nikim..
Adii of Darkness (17-11-2006 15:53)
ja tak samo
;p
nie wiem co ze soba zrobić
nudze sie ciągle
chodze non stop w*****ony
Sarevok (17-11-2006 15:54)
nic mi sie nie chce..
Sarevok (17-11-2006 15:54)
najlepsze to to, ze siedze w szkole i mnie brzuch z glodu bolal ale nie chcialo mi sie chleba siegnac bo mi sie gryzc nie chcialo
Adii of Darkness (17-11-2006 15:55)
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Sarevok (17-11-2006 15:55)
serio..
albo siedze w pokoju i chce mi sie cos slodkiego ale nie mam ochoty wstac i przejsc 3m i wziac wafelka..
bede siedzial caly wieczor w*****ony bo chce wafelka ale nei chce mi sie wstac
Adii of Darkness (17-11-2006 15:56)
ijeajiEJIaJIajiuhruhaauh
Sarevok (17-11-2006 15:56)
wszyscy sludzy mroku maja koze z boku, bo kozy potega z piekla tutaj siega.. :D
Adii of Darkness (17-11-2006 15:57)
ze mna az tak zle nie jest
bo mi zawsze chce sie wstac po jedzenire
DUAHUEAUHdAEhUHXCUHAEuhAUD
Sarevok (17-11-2006 15:57)
wyobrazam sobie

Hail Sarevok i hail Adii jheuaheukaehae.. XD 2 najbardziej zapracowane osoby na swiecie uhekuahkueheka.. XD

Pomocny Murzyn
20-11-2006, 19:52
Jaki ze mnie noob, dopiero zobaczyłem temat o xanterce :p
Ja tam nie wiem co na servie sie dzieje, mnie to nie obchodzi :D

Adii Getes
20-11-2006, 20:15
Jaki ze mnie noob, dopiero zobaczyłem temat o xanterce :p
Ja tam nie wiem co na servie sie dzieje, mnie to nie obchodzi :D

Trudno byś wiedział mając 14 level i siedząc na dwarfach.

Pomocny Murzyn
20-11-2006, 20:25
Trudno byś wiedział mając 14 level i siedząc na dwarfach.

Nie siedze na dwarfach:D .
Skąd ci taki pomysł przyszedł, sam siedzisz na dwarfach?

Master-Sarevok
20-11-2006, 20:28
Nie no jakby nie patrzec, to on by pewnie z takim skillem nie trafil w dwarfa, a jesli nawet to by dlugo go dosc musial bic. Hmm.. masz cos do dwarfow?? Swietny exp jakby nei patrzec, a Adii wysnul takie podejrzenie hmm.. po twoim lvlu i skillach, a tak od siebie dodajac jakos niezbyt mi sie twoj nick podoba, ale to juz nie moja sprawa..

Pomocny Murzyn
20-11-2006, 20:35
Nie no jakby nie patrzec, to on by pewnie z takim skillem nie trafil w dwarfa, a jesli nawet to by dlugo go dosc musial bic. Hmm.. masz cos do dwarfow?? Swietny exp jakby nei patrzec, a Adii wysnul takie podejrzenie hmm.. po twoim lvlu i skillach, a tak od siebie dodajac jakos niezbyt mi sie twoj nick podoba, ale to juz nie moja sprawa..

Co ci się w moim nicku nie podoba?

Rewus
20-11-2006, 21:07
20:12 You see Malardian (Level 113). He is an elite knight.
YEAH wrócił uheauehauehaeua

Master-Sarevok
20-11-2006, 23:42
Co ci się w moim nicku nie podoba?

Hmm.. moim zdaniem zawiera w sobie elementy rasizmu, czy jakos tak.. :P

Marcjanx
21-11-2006, 11:45
xP
@Sarevok:
Miałem też takie lagi. Opisz problem jeszcze 1 to może jakoś pomogę. Zrobiłem nową postać. Mam 12 lvl i skile 55/57 :D i 4 m lvl. To mój 1 knight. Jak sądzicie dobre skile i m lvl? :p

@Pomocny Murzyn:
Znajdź jakąś osobe,która postawi ci ghoula. potreń sobie skile do 60.
Pozdro.

Adii Getes
21-11-2006, 11:51
Wczoraj niezłe battle.

padl Kal-torak, Lugibuve, Roxes Fire Hijo.

Zdjęcie na:
www.fotolog.com/adiiyeah

Filmik:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=103139

Rewus
21-11-2006, 16:48
teraz wojna sie dopiero zacznie kal pewnie sie w*****ł i będzie chciał sie zemścić , możemy liczyć na koniec walk jak all vnz bedą sobie levele na ratach na rooku wbijac -.-

Adii Getes
21-11-2006, 20:02
Widać że znasz się na rzeczy. Handro, Custela jak i 90% tej gildi to BR! Vnz to tylko 5% tej gildi po 5% to polacy... więcej venezuelczyków jest w Eod więc nie wiem czemu powiedziałeś żę vnz będzie wbijać levele na ratach.

Rewus
21-11-2006, 20:31
dobra dobra masz racje nie wiedzialem ze custela , handro to br , myslalem ze all to vnz ,ale dobra chodziło mi o to że kal rozwali New Law & Order jak tylko sie nadarzy okazja :S

Adii Getes
21-11-2006, 22:46
Wczoraj miał okazje aehaeah miał ich wszystkich na wyciągnięcie ręki i jakoś nie udało mu sie nikogo zabić.