Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Xantery
Totalizator the Wizzard
24-07-2006, 12:39
Jakoś mało ludu z xantery odwiedza tibia.pl ale zaryzkuje i topic założe B) .
Tak więc obecnie dzieje się sporo, Custela Irado wciąż odstawia partyzantkę razem ze swoją gildią Order and Progress, ale poza paroma akcjami przed ssem to dzieje się niewiele. Polacy w Eyes of Darkness usułuja odratować Adiego Getesa i może się to udać bo brazylijczycy są zajęci wojną z White Dragon Army.
Swoją drogą zanosi się na to że WDA przegra bo Br jest więcej i mają wyższe levele... troche szkoda, po znam paru ludzi z WDA.
Tyle na razie, mam nadzieje że ktoś sie dopisze :confused:
Napisz jakie sa obecne strony konfliktu bo juz sie pogubilem wiele gildii sie porozpadalo i powstaly nowe. a pozatym fajnie ze polscy gracze staraja sie uratowac Adiego lecz z drugiej strony jest wiele innych polskich graczy majacych hunta.
Totalizator the Wizzard
24-07-2006, 23:15
Obecnie trwają dwie wojny:
Eyes of Darkness (moje gildia :) ) vs. Order & Progress (rodzinka Irado i przyjaciele)
druga wojna to:
White Dragon Army (Gildia Sir Baraimasa założona po rozpadzie Cult of Rising Darkness po ostatniej wojnie)
vs.
Impact (PA głównie...) + Haunted Minds (Troche ludzi z Impactu i Perpetuals) + Spora liczba br z Perpetuals oraz niestety Pina Descolada z EoD.
Dodam jeszcze że obecne Perpetuals = dawne Twister.
wotpie zeby dalo sie "odratowac" Adiiego getesa bo ten wstapil do WDA wedlug mnie to Eod moglo by sie przyloczyc i wybic PA a reszte br zystawic niech WDA sie znimi leje
Totalizator the Wizzard
25-07-2006, 11:09
Problem jest taki że Kal-Torak po wbiciu najlpeszego lvla na serwie zrobił sobie wakacje na pare dni. Lvli 100+ u nas nie brakuje ale póki co koncentrujemy się na wybiciu O&P. Adii zrobił słusznie bo z WDA jest do EoD bliziutko, Kal i Baraimas to starzy kumple. I nie jest powiedziane że WDA przegra. Jest w gorszej sytuacji ale wygląda na to że brazylijczykom brakuje troche zgrania.
xantera rox
25-07-2006, 12:46
Widac ze niemasz z byt wielu informacji poniewaz wda+team cusateli irado bedo walczyc z eod:p z czego sie niezmiernie ciesze ... i kazda gildia ktora sie wlączy do wojny jej uczestnicy bedo ginoąć .. :(
Totalizator the Wizzard
25-07-2006, 12:57
Tak, Custela napnie sie, sapnie, jęknie, podniesie Edron DP, rzuci nim hen, do Thais i nas nim przywali:o . Z EoD tylko Pina Descolada popiera brazyli i otwarcie mówi że będzie walczył po ich stronie. W WDA natomiast był 2 miechy Kal, po czym przeniósł się z najbliższą ekipą z WDA by znów kierować EoD. Już prędzej wyleci Pina żeby się bić po stronie Haunted Minds niż Kal wypowie WDA wojne (i na odwrót).
Zresztą podobnie było ostatnio za czasów Mythos Back.
:edit:
No i oczywiście jako vicelider EoD jestem całkiem niepoinformowany :p
No i oczywiście jako vicelider EoD jestem całkiem niepoinformowany :p
no nic nie wiesz co sie dzieje na xanterze:P ale chyba szykuje sie jaka wieksza wojna bo do WDA mają wstąpic agilityz i reszta. Chcialbym zauwazyc ze Sir baraimas jest w gildi Mansory a nie w WDA wiec nie wiem czy EOD poprze WDA
Adii of getes sprzedaje postac ??
http://www.allegro.pl/item117030023_90_royal_palladin_xantera_tibia.html
Totalizator the Wizzard
25-07-2006, 15:04
@Musc
Jakbys wczytał sie w posty na tibia.com to wczoraj jakiś br marudził że Beccerita i Baraimas walczą razem. Bara może w WDA nie jest ale czynie je wspiera. Agilityz z ekipa mogą sobie wstapic gdzie chca (Już prędzej do O&P niż do WDA które pobiło ich w ostatniej wojnie), ale pozostaje fakt że zamknęli im już z pół roku temu kafejkę i od tej pory loguje się na xanterę tylko Boget. A jeżeli naprawdę zaczna walczyć to EoD z radością ich znów rozwali bo jesteśmy mocnejsi niż kiedykolwiek. :cup:
@up
nie i nie radzę brać udziału w tej aukcji. Wczytaj się w opis.
ja gadalem z kolegą który zna agilityz i innych z rl i mowil mi ze sie nie logują dlatego bo czekają na new server bo na xanterze juz stracone wysztko i tez powiedizal ze zaden z VNZ nie zamierza teraz walczyc:D ale moglo by byc tak najpierw WDA i EOD z agilityz i innymi wybic PA a potem jescze raz wybic agilitiz i jej/jego team
xantera rox
25-07-2006, 16:53
Musze powiedziec ze wspulczuje adisavixowi poniewaz bedzie padac non stop ..:) A co do adiego to respect dlaniego 4 ever ale juz go sie nieda odratowac .. :(
za co adisavix bedzie padal?? za to co Tomekss na forum napisal? zreszto wątpie zeby tak często padal przynajmniej do czasu jak jest w EOD
Edit: Czytam forum na tibia.com mozlwie ze przeoczylem cos :P ciezkie czasy zapowiadają się
i dobze ze ten pies pada bo mnie huntowal... a pozatym goralek, malardian.adii , shi'rus i inni retired xD malardianowi dobze bo mojego znajomego z kupnem pacc oszukal (wyjechal gdzies tam hyba do irlandii i niech tam zamarznie) juz nikt z nich nie gra w tibie (posprzedawali chary
xantera rox
25-07-2006, 17:39
Adisavix nieladnie z tomeksem postopil i dlatego bedzie padac a niemam nic przeciwko tmeu bo nieprzepadam z adisavixem :) Tomekss rox
i dobze ze ten pies pada bo mnie huntowal... a pozatym goralek, malardian.adii , shi'rus i inni retired xD malardianowi dobze bo mojego znajomego z kupnem pacc oszukal (wyjechal gdzies tam hyba do irlandii i niech tam zamarznie) juz nikt z nich nie gra w tibie (posprzedawali chary
adii i shi'rus retired bo hunty, z teog co wiem goralek nie jest retired a Malardian jest w anglii
Totalizator the Wizzard
25-07-2006, 18:58
Goralek nie jest retired, a czy Adis będzie padał to jeszcze zobaczymy B)
Adii Getes
26-07-2006, 01:15
Agilityz i spółka juz dołączyli do WDA, wiec zobaczymy co bedzie dalej, cafe mają u mumy cute.
PS: Adii Getes nie sprzedaje postaci
aa Totalizator, dobry pomysl z tym postem. Pozdro ;p
Adii Getes
26-07-2006, 01:18
ja gadalem z kolegą który zna agilityz i innych z rl i mowil mi ze sie nie logują dlatego bo czekają na new server bo na xanterze juz stracone wysztko i tez powiedizal ze zaden z VNZ nie zamierza teraz walczyc:D ale moglo by byc tak najpierw WDA i EOD z agilityz i innymi wybic PA a potem jescze raz wybic agilitiz i jej/jego team
omgg ratujcie....
co mu sie przysnilo? vnz i new server? AHAHAHAH
Master-Sarevok
26-07-2006, 03:20
Heaeaueah.. plakac mi sie chce jak czasami czytam te tematy na tibia.com albo pl.. Ludzie wedlug mnie nei majacy pojecia co sie dzieje z wojna wypowiadaja sie jakby tu sam marius albo jenova pisal.. Ostatnio sie dlugo nie logowalem i sarevok ma troszke malo kaski, ale jakos sie skombinuje. Taaa, juz to widze ze Kuza da za wygrana i pojdzie na inny serw ;]
@Adii 20:48 Monaliza: cos mi sie tu taranem turla << Hail Lesiu, Hail Monaliza i Hail te jego teksty, po ktorych poobijany wstawalem z podlogi i plakalem ze smiechu :D:D:DD:
buhaha to jest ostre ... Fakt adisavix zachowal sie nie fer ale chyba co do tego tylko u mnie powinien miec " - " a czy u Was ? napewno ucierpiala jego reputacja ... W prawdzie z tym co o nim mowilem to bylo pod wplywem nerwow wiadomo z jakiego powodu chyba ... przesadzilem tylko z wyzwiskami reszta jak najbardziej byla szczera ... no coz fakt moja wina bo podalem mu pasy i zaufalem ale coz ... a co do tej wojny to sam nie bardzo wiem o co biega bo nie gralem troche czasu ... W kazdym razie slyszalem ze podobno EoD sie wmiesza do tej wojny WDA vs Br ale nie wiem bo to sa plotki ... w kazdym razie kazdy polak/polka predzej czy pozniej beda zagrozeni wykopaniem z serwera ... a co do vnzli czy beda walczyc to sie okaze jak nie to trzeba bedzie poradzic sobie bez nich ... No i zamierzam wrocic i tak mnie wali juz co stanie sie z postacia wiec sobie powalcze w wojnie o szczytne cele ^^ cale eq sprzedaje i za nie kupuje mass runy ...
Totalizator the Wizzard
26-07-2006, 08:09
Ech, ludzie... w EoD jest sporo polaków a FoD to już w 40% polskie jest, nie ma co rozpaczać. EoD sie nigdzie nie zamierza włączać, chyba że któraś strona będzie nas atakować, a Pina to może sobie gadać co chce, oprócz niego jest jeszcze 5 vice i Kal więc porządzić to on sobie może...
Fakt w FoD jest wiekszosc polakow ale to praktycznie nie ma znaczenia ... bo dawno nie widzialem zeby kto kolwiek z EoD pomagal ludziom z FoD ... a w EoD jest paru polakow i polka ... a co do wmieszania to nie ma pewnosci co zrobi Kal ...
omgg ratujcie....
co mu sie przysnilo? vnz i new server? AHAHAHAH
nic mi sie nie przysnilo :P gadalem z rl kolegą agilityz i innych no to on chyba dobrze wie :) a tak wogole Adii to gz pvp jakby byla kolejna walka przeciw br to cos nagraj bo ciekawie sie oglodalo :)
Adii Getes
26-07-2006, 10:49
nic mi sie nie przysnilo :P gadalem z rl kolegą agilityz i innych no to on chyba dobrze wie :) a tak wogole Adii to gz pvp jakby byla kolejna walka przeciw br to cos nagraj bo ciekawie sie oglodalo :)
Ehe Thx, biecuje ze nagram. A co do Vnz to gwarantuje ci ze zaden z nich nie ma ochoty expic nawet na xantera a co dopiero robic nowe postacie.
tomcio3396
26-07-2006, 11:08
cale eq sprzedaje i za nie kupuje mass runy ...
tia a świstak siedzi
Totalizator the Wizzard
26-07-2006, 11:35
@Tomekss
Jasne, bo jak sie weszło do FoD bo kolega przetłumaczył jak zrobić podanie o przyjecie i nie zna się języka to ciężko oczekiwać pomocy. Zresztą z tego co wiem jak FoD poprosi o pomoc, bo np. kto go ubił bez powodu to nie spotkałem się jeszcze z taką sytuacją że członek EoD mu odmawia. Mi też się zdarzało pomagać FoDom w różnych sytuacjach. Tylko mówić trzeba jak jest problem a nie oczekiwać że pomoc z nieba spadnie. I forum używać. Nie wiem jak tam Jon w FoD teraz rządzi, ale ostatnio znajomy z EoD już, po przejsciu z FoD pyta mnie "to my mamy forum?" - no comment.
Eod pomaga Fod jeszcze starychm charem padlem jakis pk mnie ubil napisal to po 5 minutach oddali mu jzu loot moj i z tamtego goscia wiec Eod pomaga Fod;]
No w sumie masz racje ... rozmawialem z Jonem odnosnie sprawy Mony zeby pogadal z Kalem w prawdzie niby mieli cos zalatwiac ale kit wie ... no i faktem jest tez ze mnostwo ludzi jest ktorzy nie sa aktywni a w gildi zeby mieli protekcje ... troche Jon zrobil porzadek ale wciaz FoD to nie ta sama gildia ktora byla kiedys ... a odnosnie tego ze ludzie nie wiedza jak wejsc na gildiowe forum itp to wiem doskonale i wiele razy musialem tlumaczyc ;/ a co do tego dzialania to fakt mozna by bylo cos zorganizowac bo jak narazie w WDA sie nic nie dzieje ... jak narazie jest tylko gadanie podobnie jak bylo z mythosami ... wylacznie gadanie zero dzialania ... zreszta do FoD nie trzeba podania da sie tam dostac bez problemow po znajomosci ... tam tylko pare osob rozmawia po ang na tyle zeby dalo sie zrozumiec ... bo polacy gadaja po swojemu :P
Totalizator the Wizzard
26-07-2006, 13:18
Dla jasności - Jon zamknal topic na tibia.com o powszechnej rekrutacji bo FoD osiągnęło 100 członków i masowy nabór nie jest już potrzebny. Można się dostać po znajomości ale raczej polecam do invite ludzi których znam więc pisanie do mnie na priv "ej, moge do FoD" raczej nic nie da. No i bez znajomości angielskiego ani rusz, w FoD może jest przewaga polaków, ale po przejściu do EoD bez anglika ani rusz.
Vivalis Revan
26-07-2006, 13:28
Malardian nie sprzedał chara ^^
W ubiegłym roku też miał 3 miesiące przerwy spowodowane wyjazdem.
Aczkolwiek po jego dwóch ostatnich deadach spowodowanych kickami odrobine mu sie odechciało grać ^^
niedawno bylem w Fod i sytuacja zalamała mnie 5 osób na guild chacie mimo ze 20 osób online polaczki albo gadają po polsku albo rozmawiają łamaną anigelszczyzno że trzeba sie domyślać co napisali albo co chwila pytają się co oznacza to co tamten powiedział zalamująca sytuacja powinni wyżucić tych co nie znają angielskiego
Edit: Chyba wszystkie błędy poprawione.
Adii Getes
26-07-2006, 17:22
neidawno bylem w Fod i sytauacja zalamala mnie 5 osob na guild chacie mimo ze 20 osob online polaczki albo gadajo po polsku albo rozmawiajo lamano anigelszczyzno ze trzeba sie domyslac co napisali albo co hwila sie pytajo co oznacza to co tamten powiedzial zalamująca sytuacja powinniw yzucic tych co nei znajo angielskiego
:D
omG musze to napisac....w twoim poscie jest wiecej błedów niż wyrazów.
"Ja też popełniam czasem błędy, ale do k*rwy nędzy nie w każdym zdaniu po trzy razy! Mam w "głębokim poważaniu" to czy masz dysleksję, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się nie pisać jak analfabeta bo na*******anie "ortami" bez namysłu to zwykłe niedbalstwo! Nie potrafisz? Pisz w Wordzie albo... wy*******aj!!! Najlepiej do szkoły."
Piszę tak ponieważ nie chce mi się zwracać uwagi na to czy piszę z błędami czy nie. A do szkoły to se pójde za miesiąc;] Sorka za błędy ale ten upał źle na mnie działa:P
Ale też uważam że nie jesteś lepszy ponieważ poziom twojej wypowiedzi jest równy 0 jeśli co chwila klniesz, jeśli nie umiesz używać normalnych słów lepiej nie wypowiadaj się.
Master-Sarevok
27-07-2006, 02:21
Loool, Musc ales pojechal.. jakbys sie domyslil to on to skopiowal z www.jakzemnarozmawiac.prv.pl albo www.zanimnapiszesz i costam dalej.. ;)
ojojoj Adii nie wiedzialem ze zamiast wymyslic cos swojego wolisz skopiowac oO hehehe ... ale widze ze temat z tego co dzieje sie na xancie sie zmienia haha piszcie cos bo nie chce mi sie grac a chcial bym byc poinformowany ... zwlaszcza kiedy zaczniemy walic br :D
Totalizator the Wizzard
27-07-2006, 21:53
Monaliza jest w EoD B) .
Kal wciąż na urlopie, leveluje sobie sorca.
No to sie zaczelo szkoda ze nie ma filmu ani fotek z akcji ale juz w krotce beda ;-) pierwszy wojenny frag w wykonaniu Polakow z WDA ;-) www.fotolog.com/tomekss
Totalizator the Wizzard
28-07-2006, 13:11
Gratz, tylko że co to za gildia?
zróbcie jakiś ciekawy filmik :)) albo screeny
Adii Getes
28-07-2006, 22:53
Gratz, tylko że co to za gildia?
A co za gildia to nie wiemy wazne ze br. :D a frag to frag :D
Adii Getes
29-07-2006, 13:06
Character Information
Name: Omami Kerumato
Former Names: Omae totriloco
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 47
World: Xantera
Residence: Venore
Guild membership: Last Cure of the Impact
Last login: Jul 29 2006, 11:08:28 CET
Account Status: Premium Account
Character Deaths
Jul 29 2006, 11:53:00 CET Killed at Level 48 by Adii Getes
Jul 29 2006, 11:04:24 CET Killed at Level 49 by Yellow Wolf
loot: boh, MFy, stone skiny
Helion Prime
29-07-2006, 13:32
ja ostatnio z mumy cutem ubiliśmy jakiegos 45 sorca br=]
niemam kasy na dalsze walki ale cos sie skombinuje...dajcie znac kogo next walimy:)
Hail Poland;d
To zbierajcie runy bo planujemy next akcje ;p no i trzeba nakrecic filmik bo fotki moge porobic :P Heli i Adii jak cos zabijajmy powyzej 60|V| bo nizsze to nawet nie ma co ... frag jak ma byc to bolesny :P a 100k na jednym dedzie + exp to odczowalne prawda ?:P
Adii Getes
30-07-2006, 12:48
No i Macie filmik, Mistrzunio Adii pomyslal o was i nakrecil filmik:
http://rapidshare.de/files/27533466/jyuath.rec.html
PS: k*rwa pierodlone Eod nas walilo -.-''
Master-Sarevok
30-07-2006, 14:17
Taaa.. w tle widac Mistrza nad mistrzami, czyli Sarevoka :D:D:D Eod zachowalo sie jak szmaty.. Nie mowie o Totalu jak cos :D Akcja ladna, choc skzoda ze bez fragow :/ nastepnym razem tez nakrece filma O.o :P
Totalizator the Wizzard
01-08-2006, 08:03
Kal-torak wrócił... i padł z powodu laga :( .
Totalizator the Wizzard
02-08-2006, 14:10
Wygląda na to że rozejmu między EoD i WDA nie będzie. Szkoda. :confused:. A mówiłem że vnz będą wykorzytani jako pretekst? Trzeba było ich wywalić bo i tak nic nie robią :baby: .
Adii Getes
06-08-2006, 20:02
Ja odeszłem z WDA, zreszta WDa juz nie ma bo genialny Tomekss zrookowal sie.
Gratki Tomekss za super pomysl.
Totalizator the Wizzard
08-08-2006, 08:06
Morgaroth pojawił się wczoraj na xancie pare godzin po ataku kultystów na Goromę. Highlvle nie zainteresowali się poza Kalem który i tak solo by nie ubił więc zebrał pare ciosów na klatę i wrócił do domu B)
Totalizator the Wizzard
08-08-2006, 21:23
pierwsza wizyta na merianie:
20:49 Totalizator the Wizzard [48]: why are little blue frogs attacking me
20:49 Totalizator the Wizzard [48]: this is weird
20:49 Kal-Torak [172]: hahahahahaha
20:49 Kal-Torak [172]: drugs again?
:o
Adii Getes
09-08-2006, 01:28
WOW
nareszcie 48 level. GRATZ
no i kal 172 leci leci :D
Totalizator the Wizzard
09-08-2006, 21:24
19:54 You see a dwarven helmet (Arm:6). It weighs 42.00 oz.
wylootowalem pierwszego dwarven helmeta na xanterze B) mozna go obejrzec u mnie w domku tylko dzisiaj bo sprzedaje go, potrzebuje kasy ;)
Master-Sarevok
10-08-2006, 09:58
Osz ty.. Nie zapomnij, ze ja bylem z toba caly czas i cie wspieralem duchowo.. jak juz za niego zgarniesz te 75836948629842k to skromne 4638k moglbys wyslac do liberty bay :D joke ;p
Adii Getes
10-08-2006, 22:01
WOW
nareszcie 48 level. GRATZ
no i kal 172 leci leci :D
no i znowu 47 level. hahahah
Totalizator the Wizzard
11-08-2006, 08:11
Odrobie do soboty :baby:
Witam w moim pierwszym poście na tym forum.. oczekuje buziaczków haha
a na poważnie, to chciałam zaspokoić swoją ciekawość na temacie.. jak tak mocna drużyna (Calatonia Soul Badox ,Deozell i Evicorz)mogła paść na annihi, czy ktoś jest zorientowany? Nie ukrywam że z deczka mnie to przestraszyło..
Po zapisie z dedów wyglada mi to tak że Cala padła pierwsza , a 3 kiny 6 min później w jednym czasie?...
Totalizator the Wizzard
11-08-2006, 14:00
Nadmierne zaufanie do nowego wbudowanego bota jak sądze. UHanie sie z hotkeya wymaga wyczucia exhausted bo tak uhasz sie rzadziej. Może stąd ded :confused: .
Adii Getes
11-08-2006, 17:19
Witam w moim pierwszym poście na tym forum.. oczekuje buziaczków haha
a na poważnie, to chciałam zaspokoić swoją ciekawość na temacie.. jak tak mocna drużyna (Calatonia Soul Badox ,Deozell i Evicorz)mogła paść na annihi, czy ktoś jest zorientowany? Nie ukrywam że z deczka mnie to przestraszyło..
Po zapisie z dedów wyglada mi to tak że Cala padła pierwsza , a 3 kiny 6 min później w jednym czasie?...
tak wiec to bylo tak ze nie sprawdzili dokladnie bota w tibi. On dobrze pracuje co do uhania ale niestety na anihi sie nie nadaje poniewaz gdy sie uzywa uhów to burst arrowsy, bolty itp nie leca :D wiec chyba mozna sie domyslec jak padli :D
Totalizator the Wizzard
14-08-2006, 07:38
Wczoraj zrookował się do 27lvla Billyff, kończąc swoją karierę na xanterze :( .
RIP.
;/ to bardzo przykre dla nas nałogowców..ale miejmy nadzieje że w ten sposób jego życie na bierze nowego wymiaru..
Ps. ale oczywiście nie obyło się bez plotek, że Adii Getes i Vesper Drago mu to zrobili..
Junior Dardos
15-08-2006, 17:50
Wczoraj zrookował się do 27lvla Billyff, kończąc swoją karierę na xanterze :( .
RIP.
Zacznijmy od tego że Billyff zroockował sie do 28 lvla. I bardzo żdziwiło mnie to że roockuje swą postać. Bo mógł ją przeciez sprzedac... ale cóz wyglada na to że chyba nie chcial patrzec jak ktos gra jego postacią i ją niszczy...Tylko takie coś przychodzi mi do głowy :(
Junior Dardos
15-08-2006, 17:53
a co do wojny jakiejś to ja już wogóle nie zcaje o co to ubiega. Jeszcze pamietam jak to wszystko sie zaczeło. Gdy była Guild Takeda. W tedy to Vnz wybijali polaków. Pozniej Polacy zaczeli sie bić na Br a nagle Vnz jest sojusznikiem Polaków. To jest wszystko pokręcone... Wy jesteście nie powazni że w to wszystko sie mieszacie. Zamiast zostawic vnz i Br by nawzajem się wybijali a Wy przez ten czas pojechac z lvlem i skillami to się włączyliscie do wojny... To jest głupie. Tyle miałem do powiedzenia.
Adii Getes
15-08-2006, 21:01
1. My sie nigdzie nie włanczalismy, oni sami zaczeli nas huntowac niby za to ze pomagalismy vnz.
2. Goralek kto mowil ze to ja i vesper tak strasznie skrzywdzilismy billyffa?
Totalizator the Wizzard
15-08-2006, 22:16
mowi ze takie byly plotki...
ja tam nic takiego nie slyszalem.
a skąd ja biore wszystkie plotki...?
Niby tworzymy najpotężniejszą gildię, ale polacy w niej raczej nie mają nic do powiedzenia..a jak się plotkuje o czym kolwiek to poza naszymi uszami.
Myślę że Billyff- doskonale wie ,że przychodzą na gracza lepsze i gorsze chwile , po to wielu przechodzi w stan odpoczynku.. aby w każdej chwili mógł powrócic.. jezeli tego znów zapragnie, za zrokowaniem postaci musiały pójść duze emocje, ja też nigdy nie pozwolę grać swoich charakterem komu innemu, mamy w tym wszyscy już doświadczenie..
A co do polaków Junior nie masz racji.. po odejsciu Malardiana nastały ciężkie czasy.. z jednej strony Ballardy naciskały na rozbicie Takedy z drugiej Twistery po koleii żadali wywalenia kolejnych osób, część odeszłą do nowopowstałej gildi Ballardów Tomekss spi... odszedł do WDA , wiec nie miałam ochoty sama ciągnąć tego nadal, po drodze wysłuchując pretensji że nie wywalam z jaskiń im noobków włażacych na exp. Ponadto na polskich druidów i magów nadal czaił sie Kuza -Heli wiele razy padła od niego ,nie pomogły prośby, bo jak tu sie dogadać z kilkoma ownerami. Prawda jest też taka że za adiim poszło wielu polaków w ten sposób kończąc swoja karierę, prawda jest też taka że Adii swoim długim językiem obraził kilka razy Pine przez co moim zdaniem nie ma szans na powrót, zrobił kilka naprawde głupich nieznaczących rzeczy przez które nie powinien był być tak potraktowany..ale prawda jest też taka ,ze z shi'rusem przescigali sie w expie i bijąc 700 k dziennie nie uszlo to uwadze zaniepokojonym Br..którzy wielokrotnie wraz z adim i shirem tlukli róznych siurków i znali potege pvp Adiego i shirusa razem wziętych - mieli powazny dylemat, nadażyła sie okazja jak adii narozrabiał i się go pozbyli..A ania oczywiście skuliła ogon i przetrwała... aczkolwiek straciła cheć do gry..;/
Na Xanterze zaczyna pojawić się nowe pokolenie świetnych polskich graczy z przewagą magów..wiec zobaczymy co będzie dalej..
Junior Dardos
16-08-2006, 17:39
To i tak moim zdaniem za wcześnie Polacy wzieli się za wojne... Mogliście jeszcze trochę poczekać i nie bić lvla w zadziwiającym tępie.A co do nowej ery polaków... Wiekrzośc polskich graczy jest w FoD ale i tak moim zdaniem nie przysporzą sobie zaufania w EoD więc kto im w przszłości pomoże?? Malo kto chce pomagać Polakom. A teraz słuchajcie. Gdyby polacy tą cała wojne wygrali to na server powróci Vnz. I po jakimś czasie i Oni by się wzieli za was. Może nie od razu ale gdy z regenerują sily... Zaczną traktować was jak Brazylijczycy.
Adii Getes
16-08-2006, 18:50
To i tak moim zdaniem za wcześnie Polacy wzieli się za wojne... Mogliście jeszcze trochę poczekać i nie bić lvla w zadziwiającym tępie.A co do nowej ery polaków... Wiekrzośc polskich graczy jest w FoD ale i tak moim zdaniem nie przysporzą sobie zaufania w EoD więc kto im w przszłości pomoże?? Malo kto chce pomagać Polakom. A teraz słuchajcie. Gdyby polacy tą cała wojne wygrali to na server powróci Vnz. I po jakimś czasie i Oni by się wzieli za was. Może nie od razu ale gdy z regenerują sily... Zaczną traktować was jak Brazylijczycy.
Mało wiesz, duzo gadasz
My nie DOLACZALISMY SIE do wojny, to brazylijczycy nas zaczeli nas huntowac, no i gdzie ty tu widzisz wojne? Ja narazie to widze jedynie PK przed sever save. A gdyby polacy wojne wygrali? Tak sie napewno nie stanie jedyna szansa na wygranie to gdy BR rospętaja wojne z Kalem, jestem pewny w 80% ze brazylijczycy wkoncu albo sami rozpetają wojne albo dojdą do Custeli, wtedy i polacy i vnz na nowo będą walczyć o wolność na servie.
Totalizator the Wizzard
16-08-2006, 22:31
Dobrze ze polacy sa w FoD, zauważcie że choć w EoD są Vnz, Pol, Swe itd, nikt im nic nie robi, dopoki EoD żyje jest jeszcze dla serwera nadzieja. Kal ostro bije lvle (175!!), a polaków u nas coraz więcej (Mona, Adisavix, Flan tind, Hell-Striker itd).
Black Black Sheep
16-08-2006, 23:01
I jeszcze jeden skromny Polak, Tot ;p
A tak do tematu, to jak Ania zauwazyla, pozycja Polaków zaczela sie walic jak tylko Mal odszedl. Chociaz nie tyle pozycja co wolna ręka i skromne miejsce na swiecie.
Teraz kazdy musi sobie radzic sam, Polska gildia w stylu Takedy juz nigdy nie powstanie, zostaje tylko dolaczenie do lepszych gildi.
Moim zdaniem wszczepianie sie w EoD polskich graczy ma większy sens niz tworzenie nowej autonomi, mamy wieksze szanse na wzrost respektu do Polakow, jako takie zycie na serwerze i (póki co) wolność w biciu lvli.
I tak Polacy nigdy nie będą mieli szans przejąć władzy na serwerze, na to nie ma szans, chyba że mocno podskoczyliby z poziomami, a na to również nie ma szans. Nie ma co się zrywać, trzeba iść na jakiś układ z Br, ale po wszystkich szumach Perpetuals na żadne układy nie ma ochoty. Jedyna szansa to, jak Tot wspomniał, EoD z Kalem na czele.
Mozna sie cieszyc z jednej rzeczy- ze pojedyncze szuje, które zadzieraja z Kalem (Disaster) nie maja praktycznie zycia na Xanterze i odpadaja z gry.
Adii Getes
17-08-2006, 00:32
I jeszcze jeden skromny Polak, Tot ;p
A tak do tematu, to jak Ania zauwazyla, pozycja Polaków zaczela sie walic jak tylko Mal odszedl. Chociaz nie tyle pozycja co wolna ręka i skromne miejsce na swiecie.
Teraz kazdy musi sobie radzic sam, Polska gildia w stylu Takedy juz nigdy nie powstanie, zostaje tylko dolaczenie do lepszych gildi.
Moim zdaniem wszczepianie sie w EoD polskich graczy ma większy sens niz tworzenie nowej autonomi, mamy wieksze szanse na wzrost respektu do Polakow, jako takie zycie na serwerze i (póki co) wolność w biciu lvli.
I tak Polacy nigdy nie będą mieli szans przejąć władzy na serwerze, na to nie ma szans, chyba że mocno podskoczyliby z poziomami, a na to również nie ma szans. Nie ma co się zrywać, trzeba iść na jakiś układ z Br, ale po wszystkich szumach Perpetuals na żadne układy nie ma ochoty. Jedyna szansa to, jak Tot wspomniał, EoD z Kalem na czele.
Mozna sie cieszyc z jednej rzeczy- ze pojedyncze szuje, które zadzieraja z Kalem (Disaster) nie maja praktycznie zycia na Xanterze i odpadaja z gry.
Znając życie to polska gildia powstanie gdy wroci Mal. Om potrafi wszystko załatwic i żaden brazol mu nie podskoczy, a co do władzy na serverze to oczywiscie mamy szanse, namawiajcie kolegow niech graj sorcami bądź palami na xantera, gdyby nie tyle noobow h lvl polakow co zamiast knightow mieli by paladynow bądz sorcow, juz bysmy mieli władze.
Totalizator the Wizzard
17-08-2006, 10:11
Najpierw trzeba skasować Custelę, i pomóc Kalowi wbić 200 lvl, później przydałoby się rozpędzić PA w Haunted Minds, Perpetuals jest strasznie niemrawe i w sumie niewiele robi. Nawet lvl wolno biją. A do powrotu Mala to polacy powinni ładować się do FoD, jak ktoś ma 25+ lvl i zna angielski to walić do mnie ja zagadam z kim trzeba.
Nie wiem czy bym chciałą, aby polacy rządzili Xantera, po rozmowie z różnymi graczami..którzy są troche zoorientowani w światach i tym co się na nich dzieje, oraz po obserwacjach moich dzieciaków z cafe grajacych na innych światach..śmiało pokuszę się o stwierdzenie że najgorzej się dzieje na servach gdzie rządzą meksykanie... poźniej tam gdzie rządzą polacy a szwedzi są dopiero na 3 pozycji i cała reszta dalej, wiec br nie są tacy najgorsi. Co do Custeli , nie wypowiem się, bo nie znam ,za to ballard brzmiał zawsze sensownie, troche narwany ale rozgarnięty..wiem tez ,że kigibuv i Panchobras, mogą się wkurzyć i dołączyć do custeli drużynki, wtedy może nastąpić przełom.. na który polacy czekają..a vene już nie mamy co się obawiać sami są dla polaków niegroźni..zreszta Wert nadal zabija polskich druidów aby zarobić ..więc nic się nie zmieniło..Poza tym wczoraj zginął Rallvord Ballard, a ostatnio Valette...Disaster - są coraz słabsi..Marius nie wychodzi z pz , nie liczyła bym już na nich w takim składzie..
Poza tym zobaczcie Bruce Mcwilis bije expa ile chce i nie czepiają się do niego, bo on nie szuka problemów.. wyrosło kilku magów na 75 lvl polaków i też ich nikt nie rusza..wręcz przeciwnie biegają na red skullach i nikt ich nie dotyka. Może dlatego że Pina tak jakby się trochę wyciszył ze swoimi zapędami do rządzenia, to tylko spekulacje..aby wątek nadal żył :)
Totalizator the Wizzard
17-08-2006, 12:05
Pina cierpi i boleje bo ani swoimi już nie może rządzić z powodu Henry'ego ani w EoD też widoków na władze nie ma. Doprowadził co prawda do wywalenia Aerdyna ale opinie sobie też tym popsuł. Do custeli nikt się raczej nie przyłaczy bo jego szanse na wygranie czegokolwiek są zerowe, ot biega trochę przed SSem, tego postrzeli, tamtego pogoni ale co z tego skoro całe EoD expi jak wściekłe a on nie może? Ja też nie chce żeby polacy rządzili serwerem tylko EoD. W tym momencie jest dosyć chwiejna równowaga między nami i br, taki raczej symboliczny sojusz z czasów CoRD, właściwie każda gildia robi swoje i do drugiej się nie wtrąca.
Adii Getes
17-08-2006, 12:31
W tym momencie jest dosyć chwiejna równowaga między nami i br, taki raczej symboliczny sojusz z czasów CoRD, właściwie każda gildia robi swoje i do drugiej się nie wtrąca.
Ta, szkoda tylko że ja i mój team nie możemy grać. X( X( X( X( X( X(
Junior Dardos
17-08-2006, 12:47
A róbta co chceta... Mi tam bez róznicy kto rządzi serverem... Mnie sie nikt nie czepia ja się nie czepiam tez... EoD mnie nie bije, Hautand tez, Perpatuals tym bardziej mnie nie ruszy... Jedynie Disaster... Ale tą guildą zajmie sie i EoD i Perpatuals... A Panchobras uwazam ze nie dolaczy sie do Custeli poniewaz On ma swoja dobra guild "Broken" i do wojny mu sie nie spieszy.. Za pewniam. Aha Total wytlumacz mi jak sie dostac do EoD... Chce wiedziec na przyszlosc...
I mam jeszcze jedno pytanie kiedy wraca Malardian ma ktos z nim jakis kontakt?
Junior Dardos
17-08-2006, 14:38
14:11 Junior Dardos [49]: but u no join to war?
14:11 Panchobras [109]: no
Chyba Aniu rozwiałem wszelkie wątpliwości co do Panchobrasa. On nigdzie nie idzie...Ma swoją guild której będzie się trzymał. No chyba że ktoś zaatakuje Broken...
Totalizator the Wizzard
17-08-2006, 22:46
@Adis
Damy cie do EoD jak rozwiążemy problem Piny, i bedzie come back.
@ Junior Dardos
Musisz mieć 60 lvl i pokiblować troche w FoD. Muszisz tez znac angielski na poziomie prostej rozmowy chociaz. Na FoD potrzeba 25+ lvla i wtyki w EoD bo masowa rekrutacja już od jakiegoś czasu zamknieta a Jon nie cierpi jak ktos mu truje o join. Chyba że jakiś EoD go poprosi :D
Wspomniałam o Panchobrasie i Kigibuv, ponieważ gdy EOD trapowało valette, byłam świadkiem jak obaj panowie sie odgrażali..szczególnie Kig~ a on również ta sama gildia.
Co do kontaktu z Malardianem, ja takowego nie posiadam, dziwi mnie to że nie wstawi zadnego info na GG na skypie po prostu zwinął manatki i zniknął, tak bardzo jak tesknię , to tak samo bardzo jestem zła, że nie dał żadnego znaku życia..wątpię aby jakikolwiek polak cokolwiek wiedział..może rein..
Totalizator the Wizzard
18-08-2006, 09:18
Odgrażać to sie mogą, moga mnie nawet zabić lol, lvl w 2 dni odrobie a 50k paymentu zawsze sie przyda, jakbym te 2 dni mana sit robił i tak bym połowy takiej kasy nie miał. :p
Junior Dardos
18-08-2006, 12:56
Kigibuv jak sobie chce. Ja wam mówie jak jest z Panchobrasem...On do wojny sie nie dołącza.
@Totalizator
Pierw wbije 60 lvl i moze w tedy wejde do FoD i powiedz mi jak dlugo mam tam siedzieć?? 2 tygodnie, miesiac? Bo to jest tak zjechana guild że nie chce mi się tam długo siedzieć :p
Adii Getes
18-08-2006, 19:07
Co do Panchobrasa to jestem w 99% pewny ze dojdzie do Custeli, wszystko tylko zalezy oc czasu, to koledzy na reallu wiec maja juz pewnie jakies plany a teraz puki czas nie chcą zaczynać wojny bo wolą poexpic. Co do Kigibuva to przypuszczam ze dolączy do Custeli wtedy kiedy i inni brazylijczycy.
Kasprzakos
18-08-2006, 21:40
Malardian się wziął za break'a :D . heheh pewnie przygotowuje się do jakis zawodów czy cuś. Znowu trafi na mistrza Polski odpadnie i wkurzony nabije pare lvlków. Przynajmiej tak robił kiedy go znałem :D
Master-Sarevok
19-08-2006, 00:54
Ty masz z nim jakis kontakt?? Niech sie odezwie.. chociaz jakims noob charem niech w tibii pisze, jesli boi sie o hacka w cafe.. -.-'
Kasprzakos
19-08-2006, 08:29
Przynajmiej tak robił kiedy go znałem
Adii Getes
19-08-2006, 17:48
Malardian się wziął za break'a :D . heheh pewnie przygotowuje się do jakis zawodów czy cuś. Znowu trafi na mistrza Polski odpadnie i wkurzony nabije pare lvlków. Przynajmiej tak robił kiedy go znałem :D
AHAHAHAHHA nie no koleś wymiata ahahahha.
Malardian breka tanczy od parunastu lat wiec to go od tibi napewno nie odciągneło. Wyjechał pracować do Londynu, miał wrócić po roku ale słyszałem ze poszedł studiować wiec nic nie wiadomo. Co do tego ze sie nie odzywa to pewnie dlatego że pracuje od rana do wieczora, do tego studia możliwe ze zapomniał passów na gadu-gadu a na tibie sie nie loguje. Cafejki internetowe w londynie są bardzo drogie wiec pewnie też szkoda kasy.
Adii Getes
19-08-2006, 17:50
Przynajmiej tak robił kiedy go znałem
Musiałes to powtórzyć, pewnie chcialeś sie pochwalić że znałeś wielkiego Malardiana hahaha, nie lepiej sie chwalić ze znasz monalize albo sarevoka?? heuahuehae pozdro ;p
Master-Sarevok
19-08-2006, 17:52
Ta, Adii bedzie mgol swoim dzieciom opowiadac, ze trenowal kiedys z wielkim Sarevokiem, ktory w przyszlosci zapanuje nad Xantera jyegskjeyegkjyeygejyaes xd
Zgredziok
19-08-2006, 18:14
Elo. Looknijcie na tibia.com dead liste Billyffa zobaczcie jak spadł. Zrobił to specjalnie może wiecie dlaczego. Z tego co wiem to go chyba ztrapowali albo coś i padł przez ognień. Albo poprostu padł na dlach bo uhów niemiał. Niestety on raczej już niebedzie grał. A mam takie pytanie bo zawsze się zastanawiałem Kal-Torak z kim się trzyma? z br? polakami? z kim. I zkond on pochodzi z iralndi z czego wiem ale z jakiego miasta Dubiln?
Adii Getes
19-08-2006, 18:31
Elo. Looknijcie na tibia.com dead liste Billyffa zobaczcie jak spadł. Zrobił to specjalnie może wiecie dlaczego. Z tego co wiem to go chyba ztrapowali albo coś i padł przez ognień. Albo poprostu padł na dlach bo uhów niemiał. Niestety on raczej już niebedzie grał. A mam takie pytanie bo zawsze się zastanawiałem Kal-Torak z kim się trzyma? z br? polakami? z kim. I zkond on pochodzi z iralndi z czego wiem ale z jakiego miasta Dubiln?
uheuahueahuheauheuaheu
TAK!! Trafiles w 10 strapowali go na ogniach 949494394489 razy bo za kazdym razem leciał po loota.
Zawsze bylem za tym by dzieci poniżej 15 roku życia miały zakaz gry w tibie uuehuee
Zgredziok
19-08-2006, 18:35
no sorki za głupiego posta xD No to co mu się stało że padł przez ognień a potem padał ciągle? Co było powodem?
Kasprzakos
19-08-2006, 19:40
Musiałes to powtórzyć, pewnie chcialeś sie pochwalić że znałeś wielkiego Malardiana hahaha, nie lepiej sie chwalić ze znasz monalize albo sarevoka?? heuahuehae pozdro ;p
Sarevoka też znam :D I Monalize :D Wkońcu pomagałem siostrze rządzić Takedą znam Reina i całą reszte Goralka też znam jak jeszcze nie miała takiego lvl.Adisavixowi sam dupe uratowałem. Vespera i Etriusa już nie wspominam. Wiesz oprócz polaków to znam też paru vnz i br . Powtórzyłem tamto bo Sarevok chciał namiary na Malardiana a ja ich nie mam ja to poprostu wywnioskowałem. Adii z liczących się polaków nie znam tylko Ciebie ,ale za to dobrze poznałem nooba któremu opchnełeś postać ,
Zgredziok
19-08-2006, 22:40
Adii mam rozwiązanie do naszej zagadki :> Popytałem sie tu i tam :>
Tutaj rozmowa z h lvl pomyślałem że może coś oni więdzą:>
22:00 Zgredziok [19]: why billyff is rook?
22:00 Etrius Turi'el [140]: ask him
22:00 Dekus Tuxer [54]: he got bored of tibia
22:03 Etrius Turi'el [140]: YES
22:03 Etrius Turi'el [140]: HE IS
22:03 Etrius Turi'el [140]: FUCKING BORED
22:03 Etrius Turi'el [140]: OF TIBIA
22:08 Zgredziok [19]: Do u know why billyff is rooked?
22:08 Eurynomus [100]: he want rooked
22:09 Zgredziok [19]: :/
22:09 Eurynomus [100]: he want stop play
22:25 Zgredziok [19]: Why billyf is rooked?
22:25 Knight'Boo [116]: cuz he was bored to play and rooked himself? u.u
I Tutaj rozmowa zz samym billyffem :>
22:29 Zgredziok [19]: Why u are rooked?
22:29 Billyff [28]: Because I killed myself... naw
22:29 Billyff [28]: I play another character
22:29 Zgredziok [19]: in other world?
22:29 Billyff [28]: lets just say love makes you do funny things
22:29 Billyff [28]: no..
22:29 Billyff [28]: I have too much here
22:29 Billyff [28]: 8kk+ and many items...
22:29 Billyff [28]: would be a waste
22:30 Zgredziok [19]: so why u dont like knight?
22:30 Billyff [28]: boring ;/
22:30 Billyff [28]: wanted a challenge
22:31 Billyff [28]: so playing mage
22:31 Zgredziok [19]: ;>
22:31 Zgredziok [19]: can u talk about ur mage lvl?
22:31 Billyff [28]: thats
22:31 Billyff [28]: a secret :)
22:36 Billyff [28]: cya :)
22:36 Zgredziok [19]: cya have a nice night
22:36 Billyff [28]: u too
Junior Dardos
20-08-2006, 13:11
no sorki za głupiego posta xD No to co mu się stało że padł przez ognień a potem padał ciągle? Co było powodem?
Tylko Ty chyba jesteś taki głupi i nie czaisz co On zrobił... On nie miał hacka. To własciciel postaci tak się zjechał i powiem Ci dlaczego do 28 lvla nie niżej. Bo Pella ma też 28 lvl. Bob Nirvs mowił że On odchodzi i nie bedzie grał ale po Twoim wywiadzie wyglada na to że jednak gra tylko na innej postaci... Pożyjemy zobaczymy. Predzej czy pózniej i tak ktoś sprzeda na jakiej postaci On gra.
Yoshi Xan
20-08-2006, 21:28
Witam. Nie wiem gdzie ten temat założyć a bardzo chcem.
Kto jest najlepszy w pvp w sród polaków?
według mnie:
1. Adii Getes
2. Shi'rus
3. Vegeta Sorcerer
4. Master-Sarevok
5. Master of the Xantera
6. Helion Prime
Wywnioskowalem to z ich gry na xantera oraz walki na Open Tibia Serverach.
Wy tez możecie sie wypowiadać na ten temat dawać swoje opinie.
Black Black Sheep
20-08-2006, 22:02
6. Helion Prime
Tos mnie teraz polozyl, sprawdz jego liste zgonoow, i dowiedz sie w jaki sposob chociaz raz go zabili
Teraz to i tak liczy sie tylko lvl i ilosc run.
Adii Getes
21-08-2006, 00:15
Moim zdaniem to jest:
1.Shi'rusek & Aduu$ - the best pvp team'killa
MEUHAUEhauhe
A reszta nie wiem
@Nyneq
Wcale nie prawda ze liczy sie ilość run i level, przecież celowanie z run to nie wszystko, musisz wiedziec jak trapować, jak uciec, gdzie użyć magic walla, jak zrobić by nikt z twojego teamu nie padł itp. itd. Dużo wymieniania/
Adii Getes
21-08-2006, 00:40
Sarevoka też znam :D I Monalize :D Wkońcu pomagałem siostrze rządzić Takedą znam Reina i całą reszte Goralka też znam jak jeszcze nie miała takiego lvl.Adisavixowi sam dupe uratowałem. Vespera i Etriusa już nie wspominam. Wiesz oprócz polaków to znam też paru vnz i br . Powtórzyłem tamto bo Sarevok chciał namiary na Malardiana a ja ich nie mam ja to poprostu wywnioskowałem. Adii z liczących się polaków nie znam tylko Ciebie ,ale za to dobrze poznałem nooba któremu opchnełeś postać ,
Jaką postać??
Totalizator the Wizzard
21-08-2006, 00:44
Maurick twierdzi że Malaradian powróci wraz z początkiem roku akademickiego. Nie wiem czy to prawda :p .
Chrabąszcz
21-08-2006, 01:56
brazole mają na xancie przewage, ale gdybyśmy zebrali wszystkich tzn polskich h-lvl i nizsze lvl 20-40 mielibysmy jakies szanse . Tylko byloby trzeba zabijac pojedynczo np takiego Custele w trapa 20 osob by wzielo to by szans nie mial...
odp plx~
Totalizator the Wizzard
21-08-2006, 07:24
Custela ma już hunta przez EoD i nie dajemy mu wyjść z PZ, czasem tylko pobiega przed SSem sobie. Polacy na >50 lvlu są już w większości w EoD.
Kasprzakos
21-08-2006, 07:51
Jaką postać??
Adii of Darkness czy jakoś tak o ile pamiętam.
Junior Dardos
21-08-2006, 10:23
Moim zdaniem to jest:
1.Shi'rusek & Aduu$ - the best pvp team'killa
MEUHAUEhauhe
A reszta nie wiem
@Nyneq
Wcale nie prawda ze liczy sie ilość run i level, przecież celowanie z run to nie wszystko, musisz wiedziec jak trapować, jak uciec, gdzie użyć magic walla, jak zrobić by nikt z twojego teamu nie padł itp. itd. Dużo wymieniania/
hahahahaha Adii roześmiałeś mnie tym że ojej... co do Magic Walla. Oglądałem Twój filmik z wojny ktory nagrałes na dezercie. I tam właśnie postawiłes Magic walla który zatarasował drogę dla Watermana. A ten biedny chlopak bil się tam na 2 czy 3. Sam! I o kim w tedy myślałeś?? o druzynie? Gratuluje zabicia Lancador de Bolts. Ale z tym wallem zjebałeś zostawiając tam Watermana.
Master-Sarevok
21-08-2006, 12:35
Taaaa.. euhaaehakheakeh Veka i Heli i dobre pvp.. XD Jak sie wywali Vege, to jestem na 3 miejscu XD Ale przyznam sie, ze ja przewaznie, jak cos to mam dobre pvp na otsach, albo jak nei gram sarevokiem.. dostane Sarevoka i mam isc nim pizgac to siedze posrany, zeby tylko nei pasc znowu i skillow nie stracic bo mi ich szkoda.. heuahaeueahae XD Na otsie to na loozie mozna biegac i pizgac, bo wisi czy sie padnie czy nie.. XD Hail Sarevok, Hail Edwin, lets fight 4 ever you and me XD Hehaueahueaeahaeu
Mial Nika
21-08-2006, 12:38
Sarevok ciebie tez na otsie rozwalilem -.-
Adii Getes
21-08-2006, 12:50
Edit post by Adii
Mial Nika
21-08-2006, 12:52
Ciebie nie ale wszystkich innych tak
Mial Nika
21-08-2006, 12:55
1 Shi'rus
2 Adii Getes
3 Mial Nika
4 Sarevok
5 Cuprun
999999999999999999 Moja mama
Adii Getes
21-08-2006, 12:57
Edit by Adii
Mial Nika
21-08-2006, 12:58
Zlikwidowany
Adii Getes
21-08-2006, 13:07
Edit by Adii
Mial Nika
21-08-2006, 13:09
Zlikwidowany
Adii Getes
21-08-2006, 13:37
Edit by Adii
Al'Muddasir
21-08-2006, 13:45
Adii i Mial Nika , po co ta kłótnia ? Do niczego rozsądnego to nie prowadzi.
Polacy na Xanterze przyżywają mały kryzys. Spróbujcie go jakoś rozwiązać ,a nie na forum się mięsem obrzucacie.
Ps. Może większość osób mnie nie zna, ale ja was znam .. i to od dawna ;)
Pozdrawiam Al'M~
Mial Nika
21-08-2006, 13:50
Zliwidowany
Adii Getes
21-08-2006, 13:58
Edit by Adii
Mial Nika
21-08-2006, 14:03
Zliwkwidowany
Mial Nika
21-08-2006, 14:08
Zlikwidowany
Adii Getes
21-08-2006, 14:13
Edit by Adii
Piękna wizytówka Xantery..moj synuś i najlepszy frend wrr jakbyscie mało mieli komunikatorów..weście to wyedytujcie.. bosze..
Nie robi się tak na oficjalnym forum, poza tym rozmawianie o pvp na otsach też jest z deczka nie na miejscu..
Też tęsknię za Malardianem , ale mam nadzieje że odbiło Wam nie z tego powodu ^^
Mial Nika
21-08-2006, 14:21
Zlikwidowany
Totalizator the Wizzard
21-08-2006, 14:24
O ile dobrze pamiętam to mial Nika zasłynął tym że jego podpis na forum tibia.com głosił "I AM SUPER POKEMON", przez co pół serwera tarzało się ze śmiechu :D .
Ja byłam mama pokemonów..ale przecież to sztuka śmiać się z siebie a nie z innych!
poza tym te bylo jakies 3 lata temu więc jako 12 latek miał prawo do takich marzeń..gorzej że nadal w domu mam wszystko spokemoniałe aww..
Mial Nika
21-08-2006, 14:29
Zlikwidowany
Mial Nika
21-08-2006, 14:33
Zlikwidowany
Totalizator the Wizzard
21-08-2006, 14:36
To ja rzuce mięsem. Fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuplask. :spam:
Mial Nika
21-08-2006, 14:50
wszystkie posty zlikwidowalem chce pokazac ze nie jestme dzieckiem tak jak niektorzy
Dymek_Xantera
21-08-2006, 14:56
Siema All,widze że na forum dobrze nie jest,zamiast klócic sie to trzeba myslec o dalszych walkach ,bo sprawa sie pogarsza,od kilku ss chyba nikt nie padl,a runki leca,z tego co wiem to polowa nie ma pieniedzy na runy.Trzeba cos z tym zrobic a nie klucic sie.
Adii Getes
21-08-2006, 14:59
Siema All,widze że na forum dobrze nie jest,zamiast klócic sie to trzeba myslec o dalszych walkach ,bo sprawa sie pogarsza,od kilku ss chyba nikt nie padl,a runki leca,z tego co wiem to polowa nie ma pieniedzy na runy.Trzeba cos z tym zrobic a nie klucic sie.
Ta, Runek nie ma padać tez nikt nie pada, dzieje sie tak głownie dlatego ze nie PKujemy jak vnz czy inni zabijajać byle kogo byle miec loota. Zabjamy tlyko tych co nam cso zrobili czyli brazoli. Nie zabijamy ani Eodu ani polakow
Dymek_Xantera
21-08-2006, 15:07
Wlaśnie trzeba umówic sie tak zeby było nas wiecej , bo z tego co widze na ss'ie sa 2-4 osoby i praktycznie nikt wiecej.I trudno br'a zabic.A co do zabijania dla loot'a to niedługo chyba częśc bedzie musiala tak robic,bo z kasą cieżko :(
Black Black Sheep
21-08-2006, 15:42
@Adii
Ale prawdziwe pvp i tak juz zanikło...
@Sarevok
Wlasnie, niektorzy nie moga walczyc swoim main charem, zawsze bedzie jakis strach, chyba ze nie ma sie nic do stracenia albo wierzy w swoje umiejetnosci
@top
Z tego co widze Polacy zjednoczeni z EoD (ewentualnie) stworzyliby najpotezniejsza armie. Szkoda tylko ze w naszym kraju wiekszosc ryce, ale ja tam nie zaluje.
Junior Dardos
21-08-2006, 20:01
Ta, Runek nie ma padać tez nikt nie pada, dzieje sie tak głownie dlatego ze nie PKujemy jak vnz czy inni zabijajać byle kogo byle miec loota. Zabjamy tlyko tych co nam cso zrobili czyli brazoli. Nie zabijamy ani Eodu ani polakow
No troche się dziś wystraszyłem... Bo wpadłeś pod dp z Agilityz i M. of the X. To myślałeś że zapolujecie na mnie. Chociaż wy może nie ale Agilityz mogła bo ja mam red skulla. :P a dodaje ja nie jestem brazolem :P
Dymek_Xantera
21-08-2006, 20:15
No troche się dziś wystraszyłem... Bo wpadłeś pod dp z Agilityz i M. of the X. To myślałeś że zapolujecie na mnie. Chociaż wy może nie ale Agilityz mogła bo ja mam red skulla. :P a dodaje ja nie jestem brazolem :P
Nic sie nie bój, ja z Adim nic Ci nie zrobimy , o Agi to inna bajka on moze Cie bic,wiec lepiej na ss'ie siedz w dp :] :] :]
Junior Dardos
21-08-2006, 20:29
solo by nie dała mi rady...zdążył bym się schować do świątyni bo mi w tedy dp zablokowali.
Kasprzakos
21-08-2006, 20:51
hehehe Mial Nika i dobre PVP a bał się solo na 50 lvl lać z moją siostrą która wtedy miała może 30 lvl druida ;/
Adii nie chcem jego nicku tego nooba bo nie mam czym go huntować chyba że ręcznie na RL :D
Master-Sarevok
21-08-2006, 20:53
Ja byłam mama pokemonów..ale przecież to sztuka śmiać się z siebie a nie z innych!
poza tym te bylo jakies 3 lata temu więc jako 12 latek miał prawo do takich marzeń..gorzej że nadal w domu mam wszystko spokemoniałe aww..
Hehuaehueaheauahauae.. nie moge :D:D
A co do tematu, to ja zawsze bylem za robieneim noob charow sorcow specjalnei do wojny.. ale ze nikomu ten pomysl sie nei spodobal, to ja moim dalej nie mam ochoty expic.. :|
.:: edit ::.
Co do tego smianai sie z samego siebie, to ja jak bylem mniejszy, jak jeszcze Dragon Ball byl emitowany w TV (1 seria). To zawsze chcialem byc jak Goku XD heuaheueahea :D Pamietam jeszcze jak kiedys z Malem gadalem, to sie poplakalem przed kompem, ob mi powiedzial ze kiedys to sie budzil w nocy, bo mial koszmary ze go zabili w Tibii.. :D Potem sie tlumaczyl, ze to bylo jak dopiero zaczynal grac w gre, ale i tak jaja byly XD
Adii Getes
22-08-2006, 09:26
Hehuaehueaheauahauae.. nie moge :D:D
A co do tematu, to ja zawsze bylem za robieneim noob charow sorcow specjalnei do wojny.. ale ze nikomu ten pomysl sie nei spodobal, to ja moim dalej nie mam ochoty expic.. :|
Co do tego smianai sie z samego siebie, to ja jak bylem mniejszy, jak jeszcze Dragon Ball byl emitowany w TV (1 seria). To zawsze chcialem byc jak Goku XD heuaheueahea :D Pamietam jeszcze jak kiedys z Malem gadalem, to sie poplakalem przed kompem, ob mi powiedzial ze kiedys to sie budzil w nocy, bo mial koszmary ze go zabili w Tibii.. :D Potem sie tlumaczyl, ze to bylo jak dopiero zaczynal grac w gre, ale i tak jaja byly XD
OMG ten jak zwykle te swoje opowiesci. ahahahah
Totalizator the Wizzard
22-08-2006, 09:45
Jak będziecie PKować przed ss, to walcie w kolesia o nicku Ocelus, ubił mi kolegę a ja nie mogę pomścić bo kal prosił mnie bym go nie ruszał :baby:
Dymek_Xantera
22-08-2006, 10:15
Tot~podaj caly nick tego chlopa moze se go zabije,Ocelus ten mi nie wchodzi :P
Totalizator the Wizzard
22-08-2006, 11:09
Orfidos :p Pomylilo mi sie z tym NPC djinnem na Merianie. Koles to lvl 60 MS ale ma mniej niz 400 hp czyli na 2 SDki pojdzie.
Kiedyś to były czasy. Pamiętasz total?
Totalizator the Wizzard
23-08-2006, 13:46
:]
Taaaaa.. jesne ze pamiętam. Teraz też jest fajnie mam juz jako taki lvl i czas na granie :D .
Adii Getes
26-08-2006, 21:11
Wczoraj Brazylijczycy zabili Sieur de Matz. Powod podali taki ze byl power abuser. Ja osobiscie nie słyszalem by kiedykolwiek byl PA, powod jest pewnie ten sam co dla innych, To nowy owner a oni zabili go za freeqo a dokladnie dla zabawy.
Adii Getes
26-08-2006, 21:12
Wczoraj padł takze Hiron-Kina. Zapłacil za wolnosc dla piny ale oczywiscie potem br go zabili.
Junior Dardos
27-08-2006, 01:29
Wczoraj padł takze Hiron-Kina. Zapłacil za wolnosc dla piny ale oczywiscie potem br go zabili.
Pina taka jest.Zachowuje sie jak dziecko. Lubi czesto w chuja przyciąć.zarobić i zabić. jejgo znak firmowy =] B)
Master-Sarevok
27-08-2006, 14:41
O ile dobrze mi wiadomo Pina to "on".
@Adus.. ssij nópie XD
Adii Getes
27-08-2006, 18:29
@Adus.. ssij nópie XD
NIestety, gdy rodzice w domu wykorzystuja dzieci tzn "SSają sobie"to potem one robia to samo, i probuja wciągnąć w to innych. :D pozdro sarev.
Totalizator the Wizzard
28-08-2006, 08:03
Jeśli chodzi o nowości to udało mi się ściągnąć GMa na xantę bo znlazłem błąd mapy na banucie (można było przez ścianę zejśc poziom niżej na jednej z piramid). Poza tym nic ciekawego...
Adii Getes
28-08-2006, 09:29
KIedys za znalezienie Buga dostawało sie items rar. Tez powinienes sie upomnnieć :D
Totalizator the Wizzard
28-08-2006, 10:25
Zależy jakiego buga ;) , biorąc pod uwage jego stosunkową nieszkodliwośc, oraz fakt że był na Banucie gdzie mało kto expi, to jakbym się upomniał to dostałbym pewnie BANan.
Ja dopiro zaczolem grac na xerena ;> mam 9 lvl mysle ze dowiem sie od was cos wiecej o tym swiecei niz wasze klutnie xD
Ja dopiro zaczolem grac na xerena ;> mam 9 lvl mysle ze dowiem sie od was cos wiecej o tym swiecei niz wasze klutnie xD
? Żart ? Jaka Xerena !! :/ Tu chodzi o XANTERE !! :/ Wypad z baru :P
Dymek_Xantera
29-08-2006, 13:07
Ss'y sa coraz gorsze,brazoli jest 5-10 a nas z 2-4 .Dzis troche z Adim pobilismy sie,zabawa jest fajna , ale 0 fraga run nie ma.Ekipy w sumie tez.X(
Adii Getes
29-08-2006, 16:45
Nom Taka prawda. Ja akurat na brak kasy i run nie narzekam, ale z teamem nie jest juz tak pieknie jak kiedys. NAwet ta picza shi'rus nie chce juz PKowac a sam nie wiele zdzialam.
Dzisiaj tez sie troche pobawilem mam nawet filmik:
http://rapidshare.de/files/31171465/Adii11.rec.html
Totalizator the Wizzard
30-08-2006, 07:23
Ekipa Custeli zaczyna płacić... i bardzo dobrze.
Adii Getes
30-08-2006, 08:51
Czy dobrze?
Przeciez to oczywiste ze oni chca zaplacic poniewaz gdy tylko nabija level zaczna wojne od nowa..
Totalizator the Wizzard
30-08-2006, 09:32
Tyle że nas jest 75 a ich 5. Zanim oni pójdą te 5-10 lvli do góry to EoD będzie miało kilkunastu lvl 100+ a Kal dobije do 200.
Dymek_Xantera
30-08-2006, 12:08
Soliver Sauce << Aug 30 2006, 11:56:51 CEST Killed at Level 71 by Shi'rus
Adii jednak Shirus chce pekowac, Soliver noob bez uh-ow, szkoda ze Adu$ia nie bylo to by lancador padl , na redzie ledwo sie uhnol. ale bylo gites. :D
Ps. Mala ciekawostka, Best Blocker,Wogole pro-player
Aug 29 2006, 04:14:22 CEST Died at Level 76 by a wolf << nasz kochany Juliano Puttini
Nie no, ja rozumiem na demonie , ale zeby na wolfie sie nie wyuhac uHEuEHUEHE
Adii Getes
30-08-2006, 13:10
Uu ye
Oby tak dalej, ja niestety nie załapałem sie na SS - szkoła -.-''
ale jakos to nadrobimy :D UEHAUe
Wie ktoś czy Jan Zorgon rektutuje dalej do FoD?
Locarianer
30-08-2006, 18:51
Polacy sa slabi w tibie! To jest prawda niezaprzeczalna,no bo jakby polacy umieli lepiej grac niz brazole, no to by:
~~>Albo nie bylo wojen.
~~>Albo mialbym 50 lev a narazie mam 20 :D
Jeszcze raz muwie, zacznijmy pocinac w tibie po nocach (tak jak muj tata w szachy na necie, ostatnio o czwartej mnie obudzil pokazac jak on zalatwia wsadzajac "szawca" :D)
PzDr
Master-Sarevok
30-08-2006, 20:08
Polacy sa slabi w tibie! To jest prawda niezaprzeczalna,no bo jakby polacy umieli lepiej grac niz brazole, no to by:
~~>Albo nie bylo wojen.
Jeszcze raz muwie, zacznijmy pocinac w tibie po nocach (tak jak muj tata w szachy na necie, ostatnio o czwartej mnie obudzil pokazac jak on zalatwia wsadzajac "szawca" :D)
PzDr
Genialne.. pozazdroscic.. lol.. Aby byc najlepszym w Tibii wedlug ciebie all polacy powinni zaczac zarywac nocki, przestac chodzic do skzoly/pracy i pewnei tez jest.. w tym czasie daloby rade nabic z 10k expa.. lul.. Gdybys nie byl tak durny to napewno mialbys juz 80 lvl a nie 20.. lul
dobrze że szkoła się zaczyna, niektórzy przypomną sobie podstawy ortografii... polacy są jednym z najlepiej grających narodów w tibie jakbyś nie zauważył...to czy dominują na danym świecie, zależy od tego kiedy serv powstał, jak wszyscy powszechnie wiedzą odstajemy od reszty świata z rozwojem ekonomicznym i zaczeliśmy znacznie później swój rozwój w świecie internetu, poza tym na swiatach PVP zawsze były i będą wojny i dobrze prawda Aduś..
Jak to Kal powiedział nie wszystko jest takie na jakie wygląda...
Pragnę przypomnieć że w niedługim czasie na Xanterze zalegalizuje swój związek Pina Descolada z moja kochaną córeczka Moonlit Angel.. a w między czasie również hmm chyba^^ dziś nasz guildiowy przyjaciel Mystic-Soul z naszą słodką Fefeczka...( a ja nie mam co na siebie włożyć) hahah pozdrawiam miłego dnia
Adii Getes
31-08-2006, 11:13
~~>Albo nie bylo wojen.
PzDr
Wojny sa na każdym swiećie, to cześć gry, tak jak chodzenie na hunty czy kupywanie itemków, a to ze masz 20 a nie 50 level to nie polaków wina tylko twoja bo widocznie noobek jesteś.
Co do polaków toz pewnoscia sa najlepiej grajacym narodem w tibie, moze nie widac tego po xantera, ale zobacz na Danubie, Eternie, Azure czy Nova :D
Adii Getes
31-08-2006, 19:12
gadalem z Malardianem. Wraca 9 Listopada. Czyli 9 listopada wszystko sie zmieni :D YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Malardian wróci sytuacja polaków powinna stać się lepsza ale przykro mi to mówić Adii ale ty możesz mieć nadal problemy:( a szkoda tak dobrego gracza jak ty:P Ja chyba wraz z początkiem nowej szkoły kończe z tibią mam nadzieje że sytuacja na xanterze zmieni się na korzyść Polaków
Może mi ktoś napisać a nie opie*** za niewiedze czemu wasza sytuacja się zmieni po powrocie Malardiana on ma 112 lvl a brazyli jest takich kilku czemu mieliby go słuchac?
z tego co pamietam Malardian ma szacunek u większości graczy i z tego co widziałem potrafi rozwiązywać różne sprawy nie tylko siłą
Adii Getes
01-09-2006, 00:50
Może mi ktoś napisać a nie opie*** za niewiedze czemu wasza sytuacja się zmieni po powrocie Malardiana on ma 112 lvl a brazyli jest takich kilku czemu mieliby go słuchac?
Level to nie wszystko....
Czy ludzi należy szanować tylko wtedy gdy mają wysoki level? Po twojej wypowiedzi widać ze ty tak własnie robisz - szanujesz ludzi tylko z wiekszymi levelami ale pamietaj ze po drugiej stronie jest inna osoba ktora tez ma uczucia tak samo jak i ty i to że nie ma czasu grać bo wiecej czasu poświeca na realne życie nie znaczy że nie można jej szanować albo słuchać.
Totalizator the Wizzard
01-09-2006, 07:18
@ up
podpisje się obywoma rękami pod tym stwierdzeniem B) .
Kasprzakos
01-09-2006, 09:45
Malardian jest nie tykalny na tym servie. To jeden z takich graczy który czerpie przyjemność z gry, a nie tylko po to żeby lvl nabić. On w miare możliwości pomagał każdemu kto o to poprosił. Wielu graczy ma do niego szacunek , a pamiętajmy że gdy on był Polacy byli bezpeczniejsi
P.S Adii masz w 100% racje..
Dymek_Xantera
01-09-2006, 13:54
Czy ludzi należy szanować tylko wtedy gdy mają wysoki level? Po twojej wypowiedzi widać ze ty tak własnie robisz - szanujesz ludzi tylko z wiekszymi levelami ale pamietaj ze po drugiej stronie jest inna osoba ktora tez ma uczucia tak samo jak i ty i to że nie ma czasu grać bo wiecej czasu poświeca na realne życie nie znaczy nie nie można jej szanować albo słuchać.
8o 8o Adii zgadzam sie w 100% , zaskoczyles mnie takim tesktem,jak poeta. Ale wlasnie wiekszosc szanuje tylko 100+lvl'e i dlatego br zadza;/.Pozdr. dla Ziomkow z Xanty ;)
Z mojej wypowiedzi nie wynika że szanuje ludzi po levelu. Poprostu nie znam Malardiana i nie wiem jakim był graczem,niewiem czym zasłużył sobie na szacunek.
Czy ludzi należy szanować tylko wtedy gdy mają wysoki level? Po twojej wypowiedzi widać ze ty tak własnie robisz - szanujesz ludzi tylko z wiekszymi levelami ale pamietaj ze po drugiej stronie jest inna osoba ktora tez ma uczucia tak samo jak i ty i to że nie ma czasu grać bo wiecej czasu poświeca na realne życie nie znaczy nie nie można jej szanować albo słuchać.
Również zgadzam sie z tym postem. :)
Al'Muddasir
01-09-2006, 22:56
Czy ludzi należy szanować tylko wtedy gdy mają wysoki level? Po twojej wypowiedzi widać ze ty tak własnie robisz - szanujesz ludzi tylko z wiekszymi levelami ale pamietaj ze po drugiej stronie jest inna osoba ktora tez ma uczucia tak samo jak i ty i to że nie ma czasu grać bo wiecej czasu poświeca na realne życie nie znaczy że nie można jej szanować albo słuchać.
Jestem tego przykładem xD :D ?
W 100% prawda ;) Nawet z lowlvl br da się pogadać XD
Master-Sarevok
02-09-2006, 11:23
po drugiej stronie jest inna osoba ktora tez ma uczucia tak samo jak i ty
O kurde.. Adii ja cie nie poznaje.. XD Co do Mala to racja :P Zawsze potrafil sie dogadac z kazdym :P
Junior Dardos
02-09-2006, 19:39
Malardian wróci sytuacja polaków powinna stać się lepsza ale przykro mi to mówić Adii ale ty możesz mieć nadal problemy:( a szkoda tak dobrego gracza jak ty:P Ja chyba wraz z początkiem nowej szkoły kończe z tibią mam nadzieje że sytuacja na xanterze zmieni się na korzyść Polaków
A o mnie to nikt nie mówi że jestem dobrym graczem... :P Czy muszę wbic 100 lvl by mnie zauważono?? uhauahauhauh joke co do Szacunku... Ja mam lvl 50 i co z tego?? Mam duzy szacunek u Br. Nie wiem jak u polaków. Bo mało ich znam... Np cały team Adii getesa... Nie znam prawie wogóle...
No adii przyznaj powiedziales chociaz raz mi czesc?? Bo mi sie nie wydaje... Chyba jak miales nick bydlak kulas i robiliśmy Draqonia quest to w tedy...
Fajnie że wraca Mal...miło bedzie z nim znów pogadać :]
Pozdro dla wszystkich...
A o mnie to nikt nie mówi że jestem dobrym graczem... :P Czy muszę wbic 100 lvl by mnie zauważono??
Nie musisz wbijać 100 lvl'a na szacunek trzeba sobie zapracować:) ja wiem że ty masz u wielu graczy szacunek ale akurat rozmowa była na temat Malardiana:P
Adii Getes
02-09-2006, 20:35
A o mnie to nikt nie mówi że jestem dobrym graczem... :P Czy muszę wbic 100 lvl by mnie zauważono?? uhauahauhauh joke co do Szacunku... Ja mam lvl 50 i co z tego?? Mam duzy szacunek u Br. Nie wiem jak u polaków. Bo mało ich znam... Np cały team Adii getesa... Nie znam prawie wogóle...
No adii przyznaj powiedziales chociaz raz mi czesc?? Bo mi sie nie wydaje... Chyba jak miales nick bydlak kulas i robiliśmy Draqonia quest to w tedy...
Fajnie że wraca Mal...miło bedzie z nim znów pogadać :]
Pozdro dla wszystkich...
Czy wyobrażasz sobie że ja bede kazdemu polakowi mówił cześć? Jeżeli tak ci na tym zależy to napisz pierwszy a napewno odpowiem. :D
Master-Sarevok
02-09-2006, 23:44
Na szacunek u Adiego cipy wcale nie trzeba sobie zasluzyc.. a na szacunek u Sarevoka.. ba tu juz sie zaczynaja schody.. XD
PS. I hate asslickers.. ;] A wszyscy juz wiedza o ktorych mi chodzi XD
Adii Getes
03-09-2006, 00:08
Na szacunek u Adiego cipy wcale nie trzeba sobie zasluzyc.. a na szacunek u Sarevoka.. ba tu juz sie zaczynaja schody.. XD
ja nie wiem xD
Junior Dardos
03-09-2006, 10:34
UAHAUHAUAHH a to dobre :] tak czy inaczej znaliśmy się :P i mówiłeś do mnie cześć a ja do Ciebie :P więc szanowaliśmy sie nawzajem hehehe
Adii@
Nie pomyślcie sobie ze jak adii powie do mnie czesc to ja bede biegal podniecony po calym thais...Nie po prostu często ignorujesz ludzi...To jest moje zdanie bo kilka razy mi sie tak zdazylo,ze cos do Caiebie napisałem a Ty nic.
Adii Getes
03-09-2006, 10:56
UAHAUHAUAHH a to dobre :] tak czy inaczej znaliśmy się :P i mówiłeś do mnie cześć a ja do Ciebie :P więc szanowaliśmy sie nawzajem hehehe
Adii@
Nie pomyślcie sobie ze jak adii powie do mnie czesc to ja bede biegal podniecony po calym thais...Nie po prostu często ignorujesz ludzi...To jest moje zdanie bo kilka razy mi sie tak zdazylo,ze cos do Caiebie napisałem a Ty nic.
Pewnie bylem zajety...albo nie widzialem jak pisales bo np taki sarevok noob mi spamuje i opowiada o swoich wrazeniach jak to sie z psem bawil i takie tam :D
Junior Dardos
03-09-2006, 13:46
Pewnie bylem zajety...albo nie widzialem jak pisales bo np taki sarevok noob mi spamuje i opowiada o swoich wrazeniach jak to sie z psem bawil i takie tam :D
UAHUAHAUAHAUAHA To On juz nie ma o czym pisać?? Saver to napisz jeszcze jakie sny wczoraj miałeś :P uahauhauaha:D
Dobra dobra mr macrouser zajętym to można być na huncie ew. expiąc ale nie kampując w depo ;D
Adii Getes
03-09-2006, 19:32
Dobra dobra mr macrouser zajętym to można być na huncie ew. expiąc ale nie kampując w depo ;D
macrouser? kto? ja nigdy maro nie uzywalem i uzywac nie bede ;) jestem uczciwym graczem 8o :creature:
Junior Dardos
04-09-2006, 00:17
Nie musisz wbijać 100 lvl'a na szacunek trzeba sobie zapracować:) ja wiem że ty masz u wielu graczy szacunek ale akurat rozmowa była na temat Malardiana:P
A skąd mozesz wiedzieć jaki ja mam szacunek jak Ty nie znaz mnie i moich znajomości....Przedstaw się
A skąd mozesz wiedzieć jaki ja mam szacunek jak Ty nie znaz mnie i moich znajomości....Przedstaw się
nie będe sie publicznie przedstawiał w grze ci napisze:P
Totalizator the Wizzard
04-09-2006, 14:28
patrząc na twój podpis nie domyslił bym się w życiu kim jesteś.
Adii Getes
05-09-2006, 11:29
Dzisiaj Padl Sir baraimas i jakis tam jeszcze i Pina Descolada ma bana na 15 Dni z a PK!!! Nie no teraz to juz musi byc wojna :D
Totalizator the Wizzard
05-09-2006, 11:43
Ubiliście baraimasa? Czy pina go ubił? Pine musi trafiać szlag bo stracił tutora i szanse na senior tutora. BTW, wczoraj solo rozwaliłem hydrę lurniętą pod lizardy, jeeee :D .
Sep 05 2006, 05:17:13 CEST Killed at Level 122 by Kigibuv
and by Henry Malakhai
heh ciekawe dlaczego :D pewnie na forum powiedzą że był PA
Jeżeli Kigibuv i Henry to pewnie znowu exori spam, co jak co ale to akurat te brazole umieją... :|
klubmaniak
05-09-2006, 23:04
A ja zmienie troche temat.
Co się kur... dzieje z tym serverem znow mass log.
Na poprzednich dwoch sie złożyłem, teraz fart że pod chatą stalem. Pozdro All
Też miałam wczoraj ogromne szczęści kickło mnie kilka razy zaraz po wyjściu z dragów...ale spodziewałam się że dziś zobacze więcej trupów na erig~ ale na szczęście nie było tak źle..
Czy ktoś tu wspomniał że Elmajster odchodzi tymczasem z serva..mam nadzieję że wróci .Kolejny sympatyczny Polak z którym pogawędka jest przyjemnością i nie da sobie w kasze~~nie tak jak ania nóp^^ Pragnę go pożegnać z nadzieją że wróci po egzaminach..tak jak Mona i nie straci chęci do gry..
Junor Dardos@
Oj masz szacunek szczególnie u makerów..I nie mów im że explo chodzi po 5K , bo czuję się jak złodziej^^ Poza tym nie uważacie że ta runa jest lekko przeceniana?
Totalizator the Wizzard
06-09-2006, 13:55
explo - 720 mana SD - 880 mana
bp explo 4.5-5k
bp sd 6k
explo używa się na djinn, hero, arcanisty, BK i mase innych rzeczy, niesamowicie cięzko je kupić od ludzi.
Za 5k to bp explo w sklepie można kupić... i to jest własnie to dlaczego tak mało ludzi je sprzedaje, ponieważ żeby mieć zysk proporcjonalny do sprzedaży innych run trzeba by je było sprzedawać po cenie conajmniej sklepowej.
Co do mass kicka to ja prawie że cudem przeżyłem. Co tylko dało radę sie lognąć to miałem 2 berki/berka i leadera na plecach. Aż w końcu za którymś razem mnie wylogowało... ;)
Junior Dardos
06-09-2006, 17:24
explo - 720 mana SD - 880 mana
bp explo 4.5-5k
bp sd 6k
explo używa się na djinn, hero, arcanisty, BK i mase innych rzeczy, niesamowicie cięzko je kupić od ludzi.
@Goralek
Widzisz ja nie znam sie na cenach...Ja w tedy grałem u Nyfariusa i On mi powiedział że 5 k więc napisałem to co powiedział a jak widzisz Totalizator potwierdza tą cenę. Chodzą od 4.5 do 5 k. Więc nie rozumiem o co Ci chodzi.(Odczułem to jako atak)
elmajster jest retired bo go szkoła wzywa ma mature w tym roku
klubmaniak
06-09-2006, 22:29
Matura szczerze mowiąc nic strasznego, ja na szczeście mam to juz zasobą.
Życze powodzenia wszystkim zdajacym w tym roku. Pozdro
Junior przepraszam.. to miało zabrzmieć żartobliwie (jeżeli tak ten wyraz się pisze) powiem szczerze , że nie mam pojęcia jak ja swoją maturę zdałam^^
Naprawde przepraszam..jeżeli odczułeś to jako atak na swoją osobę nie miałam takiego zamiaru, a raczej próbowałam Cie zaczepić^^
Jakieś nowe wieści?
Junior Dardos
07-09-2006, 18:43
Junior przepraszam.. to miało zabrzmieć żartobliwie (jeżeli tak ten wyraz się pisze) powiem szczerze , że nie mam pojęcia jak ja swoją maturę zdałam^^
Naprawde przepraszam..jeżeli odczułeś to jako atak na swoją osobę nie miałam takiego zamiaru, a raczej próbowałam Cie zaczepić^^
Jakieś nowe wieści?
Przeprosiny przyjete hahaha :P byc może źle odczytałem Twoje intencje(jeżeli to tak się pisze) :P
co do Elmajstera... Bardzo szkoda że odszedł,Był fajnym kumplem i nadal im bedzie...Zostawil mi list i napisał "siema! chciales liscik to masz liscik ;ppp konczem z tibia, tak wiec trzym sie, wbij duzy lvl i duze skille, jesli wroce to dasz mi protekta i bedzie git =ppp przywitaj mnie chlebem i sola (MPA tez nie pogardze) =DDD niezly z ciebie dupek i straszny urwis.. ale mam nadzieje ze dasz sobie rade =P
Pozdrawiam : Elmajster ;d"
Jak widzicie miałem z nim bardzo dobre relacje jak chyba każdy i bardzo szkoda że tak fajne osoby odchodzą... :(;(
Master-Sarevok
07-09-2006, 19:17
Dobra, dobra.. ledwie 5 dni Sarevok bez kompa byl, a tu juz widac, ze Adii dupy nie myl i glupio gada.. po 1, to nie Sarevok spamuje Adiemu, tylko on non stop jeczy o otsach (teraz rzadziej), o pkowaniu, ze mam mu dac noob chara jakiegos i wogole widac, ze chce mi sie podlizac XD heuakekheakeskl A po 2 Junior, tez cie nei znam, albo znam, ale po tym czasie jak jestem retired mzoe zapomnialem :P I po 3.. Adii to juz jest taka cipa, ze albo afkuje, albo gada z jakimis noobami z br, zamiast pisac do mnie, albo po prostu je.. XD jeuahaekae :* AduS XD
Flory of xantera
07-09-2006, 22:41
Ja to tam powiem co wiem :P
Elmajster spoko kolo :) zawsze mozna bylo z nim pogadać a nie to co z niektórymi H lvl :P:PGram już swoje lata na Xanterze ale z lenistwa do niczego nie doszedłem osobiście ciekawy jestem kiedy wróci malardian
jak juz pisaliscie o tym to sry ale nie mialem czasu all strony przegladac :P
Wracając do Elmajstera zawsze mogłem na niego liczyć nie to co na niektórych "Starych" znajomych :P:P
Co do Explo .... no ja nie robie nawet ie mam kupione .... powód ? Wole Zrobić hmm bardziej mi się opłaca :P
PoZdro dla wszystkich z FoD i EoD i wogóle Peace wam Czarni bracia zabijajcie wszystkich PA i wogóle :P:P
A ja gram na xanterze i z chęcią przeczytałem to bo nie weidzaółem o tej wojnie xD
Adii Getes
09-09-2006, 10:48
1. Sarevok to noob ham i prostak :D ale i tak go kocham UEHAUDHAUE
2. Explo - kupuje za 3,5 a jezeli mam to sprzedaje za 4.5+ xD
3. Elmajster-Spoko koles niech szybko zdaje maturke i wraca...(moze juz nie bede mial hunta :p)
A co do nowosci na xantera: Wojny narazie nie widac choc jest bardzo blisko, kal chyba sie jej boi, tak po za tym to Adii ciagle w PZ, Sarevok ciagle lize dupe, Total cos tam expi, Shir robi za e plate a Goralek i Adii dalej sie kochają. MUEahUEhAEhAe
Master-Sarevok
09-09-2006, 19:24
1. Sarevok to noob ham i prostak :D ale i tak go kocham UEHAUDHAUE
2. Explo - kupuje za 3,5 a jezeli mam to sprzedaje za 4.5+ xD
3. Elmajster-Spoko koles niech szybko zdaje maturke i wraca...(moze juz nie bede mial hunta :p)
A co do nowosci na xantera: Wojny narazie nie widac choc jest bardzo blisko, kal chyba sie jej boi, tak po za tym to Adii ciagle w PZ, Sarevok ciagle lize dupe, Total cos tam expi, Shir robi za e plate a Goralek i Adii dalej sie kochają. MUEahUEhAEhAe
Po tym poscie masz u mnie 1 + i 1 - czyli 0 znowu. Nie lize dupy, tylko ani mi sie nie chce juz grac, ani grac nie moge bo net scierwi (nawet po formacie) ;] Teraz to sie logam do tibii posmeije sie z keluga i tomuszoma i spadam :D Albo logam sie jestem narabany, wszyscy na game i duild chacie maja beke ze mnie, spamuje troche h lvlom np do kigibuva z 15 min z nim gadalem na temat czy mnie nadal kocha i czy chce ze mna pic.. lul (dla ciekawych nadal mnie kocha i chcial pic) i tez daje loga, bo mi sie nudzi.. W ostatecznosci wbije pare % noob charem jakims.. -.-'
O co chodzi z tym shir e plate?? -.-'
Adii Getes
10-09-2006, 11:07
@UP
Sarevok zobacz tutaj to bedziesz wiedzial
http://www.youtube.com/watch?v=dR2Rn7XfsTk
Master-Sarevok
10-09-2006, 12:22
@UP
Sarevok zobacz tutaj to bedziesz wiedzial
http://www.youtube.com/watch?v=dR2Rn7XfsTk
Lul.. ale do dupy.. lul To jest kolejne z serii "mamo patrz mam syntezator mowy.." lul
Siemka wszystkim!
Nareszcie temat o Xanterze, który wykroczył powyżej 3-4 strony hahah, aż strach było zaglądać na na te forum bo ciężko było jakiś konkret temat znaleźć ehh : )
Chcecie mieć jeszcze jednego maga Xanterze? To pomódlcie się za mnie żeby w akademiku internet działał jak należy to wtedy odrazu pacc kupię ; ), wkońcu prawie rok minął odkąd skończyło się szaleństwo z Tibią.
Trzymajcie się!
Oo Skurka naab witamy ^^ Ok od dzisiaj sie modle o twojego neta... ;D
A co do filmiku to stary i żałosny =|
Adii Getes
10-09-2006, 22:46
Oo Skurka naab witamy ^^ Ok od dzisiaj sie modle o twojego neta... ;D
A co do filmiku to stary i żałosny =|
Dekle tu nie chodziczy filmik fajny czy nie TYLKO O TO BY POKAZAC SAREVOKOWI O CO CHODZI ZE SHIR ROBI ZA E PLATE!!! OMG co za tempe roślinki -.-'
Master-Sarevok
10-09-2006, 23:30
Dekle tu nie chodziczy filmik fajny czy nie TYLKO O TO BY POKAZAC SAREVOKOWI O CO CHODZI ZE SHIR ROBI ZA E PLATE!!! OMG co za tempe roślinki -.-'
Ja zrozumialem.. ;] Fisal widac, ze sie podniecil.. a tak btw.. wezcie sie kurwa jeszcze za mojego neta pomodlcie.. -.-' Ja tezchce sobie raz od ponad pol roku spokojnie poexpic bez strachu o kicka.. -.-'
Kal-Torak wbił 180 lvl GZ ...
Florydka @ ja wiem ty Skarbek do mnie te podteksty, ale co mam zrobic skoro adii pochlania mój cały czas stoi na affku a ja go pilnuje i udaję że z nim rozmawiam coby myśleli ... ;P
Bo to jest tak..żeby tylko się przywitac ze wszystkimi jeżeli się zaloguje ..zajmuje mi to z pół godziny przez ten czas tyle osób mi naspamuje że odechciewa mi się rozmawiać..a ja baba brak podzielnej uwagi, a jeszcze chcialabym poexpić coś, a jak juz uda mi się potrenować i poaffkować jednym okiem, to drugim pilnuję żelazka cobym sobie palców nie poparzyła kiedy prasuję, wiesz ile czasu pochłania Tibia, a ja mam jeszcze wszystkie obowiązki domowe..więc zaczełam ignorować pytania co słychać..wystarczy postać pod dp i już wiadomo co słychać..ale staram się pomagać w trudniejszych sprawach i czasami qestach.. Pamiętam o swoich starych przyjaciołach..a jeżeli ktoś nie rozumie dlaczego czasami swobodnie nie pogadam..to już więcej się tlumaczyć nie będe;/
Adii Getes
11-09-2006, 15:58
ale co mam zrobic skoro adii pochlania mój cały czas
Yeah, pochlaniam caly jej czas a jak? humm niech zadziala wasza wyobraźnia 8o 8o 8o UEAHUEhE
Dla podpowiedzi powiem ze dalej sie kochamy :evul: :evul: :evul:
Master-Sarevok
11-09-2006, 18:41
Yeah, pochlaniam caly jej czas a jak? humm niech zadziala wasza wyobraźnia 8o 8o 8o UEAHUEhE
Dla podpowiedzi powiem ze dalej sie kochamy :evul: :evul: :evul:
A keidy na tibia.pl na glownej stronei zobacze newsa "poznali sien a serwerze zwanym xantera.. on paladyn a ona knight.. tak mowa o adim i goralku.. postanowili sie pobrac na rl" :D heuaheauea XD
Adii Getes
12-09-2006, 00:07
A keidy na tibia.pl na glownej stronei zobacze newsa "poznali sien a serwerze zwanym xantera.. on paladyn a ona knight.. tak mowa o adim i goralku.. postanowili sie pobrac na rl" :D heuaheauea XD
nom albo "poznali sie na serverze zwanym xantera... on paladyn o druid mowa o adim i shirusku ktory robi za e plate xDD...
Junior Dardos
13-09-2006, 09:56
Siemka wszystkim!
Nareszcie temat o Xanterze, który wykroczył powyżej 3-4 strony hahah, aż strach było zaglądać na na te forum bo ciężko było jakiś konkret temat znaleźć ehh : )
Chcecie mieć jeszcze jednego maga Xanterze? To pomódlcie się za mnie żeby w akademiku internet działał jak należy to wtedy odrazu pacc kupię ; ), wkońcu prawie rok minął odkąd skończyło się szaleństwo z Tibią.
Trzymajcie się!
OMG jak dawno Cie nie widziałem.... Skurka to pierwszy polak którego poznałem na Xanterze i to na dodatek na rooku :P Pamięta się jak to się macami wymieniało i swordami hahahahaha... Pozdro ziom napisz czasem na tibi co u Ciebie :*
Heja Dardos!
O tak, pierwszy polak, który na dodatek nic nie ukradł, nie przeklnął, nie wyśmiał a w dodatku Mace dał, hahahah, zostawiłeś trwały ślad w mojej pamięci, szczególnie po tym jak spotykałem kolejnych przedstawicieli naszego wspaniałego kraju, spośród których większość posiada dar robienia z siebie kompletnego idioty w grze pod kryptonimem Tibia hah ; )
Jak tak bardzo chcesz to wejdę w najbliższym czasie do Tibii tylko inną postacią, Skura niech się konserwuje na lepsze czasy.
Ahoj
Master-Sarevok
14-09-2006, 18:03
Hehe.. 1 osoba ktora poznalem w tibii i mi nic nie ukradla i wogole jest moim bro do dzis jest Vakosoj.. przyplatal sie w kazo na jednej z naszych wypraw.. gdzie szlo 10 noobkow do kopaln, ubilo 1 guarda (gdyby nie ja to by zaden nie padl, bo z luku stwierdzilem ze skoro uciekamy to zaatakuje) i przewaznie 1-2 osoby pozostawaly przy zyciu i pilnowaly lootow XD Aha btw.. hail moi genialni blokerzy.. Vako, Michu i Luki.. zawsze gdy wylecial guard uciekali przodem, genialnie blokujac mi droge i lurujac kolejne krasnale XD
Adii Getes
14-09-2006, 23:16
Coraz częściej widze że polacy na Xantera sie zmieniają tzn. Nie są tacy jak za czasów takedy, humm może inaczej, teraz to co było kiedyś strasznie sie zwiekszyło, chodzi o ściganie sie z levelem. Oczywiście można sie ścigać ale nie za wszelką cene a szczególnie nie za cene przyjaźni, dobra już wyjaśniam, chodzi o to że cześć osób udaje przyjaciół a w rzeczywistości myślą tylko "kurde on bedzie miał hunta ja mu nie pomoge to go przegonie z levelem", "oo ten chce byc retired no super zanim wróci przegonie go z levelem" Oczywiście wielu z was sie wypiera albo oszukujecie własnych siebie że tak nie robicie. Ale wystarczy troche bardziej nad ty pomyśleć, co ci da to ze masz wiekszy level od przyjaciela bądź od reszty polakow? NIC! Nie bedziesz mial z kim iść na hunta ani z kim walczyć w wojnie. Czy polacy na Xantera walczą pomiędzy sobą? Czy huntują sie nawzajem? Nie! wiec po co wyścig o level... Pomagajcie sobie na wzajem...dobiłeś swój level to poblokuj koledze...w ostatnich dniach dużo osob odeszło z xantery, mowa o Tomekssie, Furion-tori itp... Jestem pewny że wystarczylo dać im troche otuchy i zostali by, zrobili nowe postacie i zarabiali pieniądze czekając na koniec hunta albo początek wojny, ale teraz NIKOGO NIE OBCHODZI CZY ONI ODESZLI! Każdy martwi sie o własną dupe, to samo ze mną i shi'rusem... gdy mieliśmy jedne z najwiekszych leveli polaków to prosili o pomoc z wiekszoscia problemow pisali do mnie... A teraz gdy moga mi pomoc to nie kiwną palcem... czemu?? Wyścig o level...?? OMG.. Nie róbmy z siebie brazoli....
Dobra ale sie rozpisałem... jeszcze jeden przykład i kończe :D
Chodzi i Master-Sarevok... Gdy mial wysoki level tzn wiekszy od innych ktorzy teraz maja 70+ LIZALISCIE MU DUPE! A czy teraz jakiś knight zaproponował mu poblokowanie potworków? Przeciez każdy wie ze Sarevok ma net kicki i expić nie może...mamy tylu knightow... Adisavix.. Billes.. Nyneq i reszta, o was głownie mowa...Pomyślcie co robicie... kazdemu uderza level do głowy i każdy z dnia na dzien staje sie coraz bardziej podobny do Etriusa i Vespera....
Pozdro
Master-Sarevok
14-09-2006, 23:36
W 100% sie z toba Adii kurwa zgadzam.. Teraz nie ma miejsca na kolezenstwo, albo przyjazn, bo wszyscy tylko gonia za lvlem.. Ale ja wam mowie, ze on wam chuja kurwa da.. bedziecie mieli 100lvl i nic wam to nie da, bo jesli dostaniecie hunta to i tak go bedziecie miec i wtedy zaden stary kumpel wam nie pomoze, tak jak i wy nie pomagaliscie mu. Szczerze?? Z posrod ogromnej liczby kumpli jakich mialem na 25-40 lvlu aktualnie zalicza sie juz niewielu, a gdy czasami sie odezwe do ktoregos z nich, to czuje sie jakby gosc mnie wogole nie poznawal i byl ktoryms tam z kolei ownerem. Podobnie sie tyczy moich old bro z tibii, z tym wyjatkiem ze wiekszosc juz nie gra.. Mowa oczywiscie o Monalizie, Mattheosie, Lukim, Michu, Vakusiu, Sadomaso, Mith Alerze, Vofimie i jeszcze paru innych o ktorych zapomnialem (srry za to). Kiedys wielu "kumpli" pisalo mi "Sarevok jak bedziesz chcial isc na jakiegos hunta, albo cos to pisz, a na bank ci pomoge", a teraz?! Kiedy bym nie napisal slysze "szkoda run, nie mam czasu/kasy/ochoty, gdybys mial pacc.. wole isc z xx i yy na hydry, bardziej mi sie oplaci. Tak wiec ludzie na Xancie sie zmieniaja jak i caly serwer.. szkoda tylko ze na gorsze.. :/
Adii Getes
14-09-2006, 23:42
W 100% sie z toba Adii kurwa zgadzam.. Teraz nie ma miejsca na kolezenstwo, albo przyjazn, bo wszyscy tylko gonia za lvlem.. Ale ja wam mowie, ze on wam chuja kurwa da.. bedziecie mieli 100lvl i nic wam to nie da, bo jesli dostaniecie hunta to i tak go bedziecie miec i wtedy zaden stary kumpel wam nie pomoze, tak jak i wy nie pomagaliscie mu. Szczerze?? Z posrod ogromnej liczby kumpli jakich mialem na 25-40 lvlu aktualnie zalicza sie juz niewielu, a gdy czasami sie odezwe do ktoregos z nich, to czuje sie jakby gosc mnie wogole nie poznawal i byl ktoryms tam z kolei ownerem. Podobnie sie tyczy moich old bro z tibii, z tym wyjatkiem ze wiekszosc juz nie gra.. Mowa oczywiscie o Monalizie, Mattheosie, Lukim, Michu, Vakusiu, Sadomaso, Mith Alerze, Vofimie i jeszcze paru innych o ktorych zapomnialem (srry za to). Kiedys wielu "kumpli" pisalo mi "Sarevok jak bedziesz chcial isc na jakiegos hunta, albo cos to pisz, a na bank ci pomoge", a teraz?! Kiedy bym nie napisal slysze "szkoda run, nie mam czasu/kasy/ochoty, gdybys mial pacc.. wole isc z xx i yy na hydry, bardziej mi sie oplaci. Tak wiec ludzie na Xancie sie zmieniaja jak i caly serwer.. szkoda tylko ze na gorsze.. :/
Nom tylko zobacz że z tych wymionionych tlyko moni-lesiu ma wiekszy levle od ciebie no ale lesiu to spoko ziom odzywa sie nawet do noobków ktorzy na trade pisze "xxx [8]: szukam przyjaciół/ szukam meża :D
A co do mojego hunta... to dzieki niemu wiem teraz tko jest moim przyjacielem a kto tylko go udaje.. i wieszcie ze jeszcze nie raz bedziecie prosić mnie o pomoc... wiele razy z xantery odchodzilem i wiele razy wracalem wchodząc na czołówke...
Nie wiem czego sie spodziewaliscie ? Ja jak Adii i reszta zlapali hunta expilem jak moglem zeby moc pomoc im w jaki kolwiek sposob ... wyrobilem sobie " znajomosci " po ktorych jak przyszlo co do czego to nawet oni zaczeli mnie walic ... ale mimo wszystko staralem sie ... Teraz dla mnie Xantera to przeszlosc ... Nie gram no i napewno juz nie wroce jak narazie nawet niezle uklada mi sie na nowym swiecie ... A wy prowadzcie swoj wyscig szczurow w koncu tak jak Adii i reszta staniecie sie zagrozeniem i w razie problemu zostaniecie sami ... POWODZENIA SZCZURY !!
Adii Getes
15-09-2006, 00:04
Jeżeli juz jesteśmy w temacie... to skomentuje kilku polaków ktorzy na to "zapracowali"
Adisavix - Gdy hunta nie miałem Z KAŻDYM problemem przychodził do mnie (jak to tomekss ujoł "właził w dupska") teraz gdy znalazl sobie nowych przyjaciól a o starych zapomniał?? Nie po prostu ma ich w dupie...Jego nowymi przyjaciółmi są oczywiście Kal.. Gothic i inne high Levele...
Billes Saigo - Nie znam go za dobrze... Wydaje sie uczciwy chociaż powinien 5 razy pomyśleć zanim coś zrobi badć powie.
Goralek - aff, my love 4ever ale straszny TCHURZ!
Nyneq - Moim zdaniem to jeszcze dziecko które powinno odłożyć tibie na jakiś rok...
Totalizator the Wizzard - O nim nie da sie nic złego powiedzieć wzorowy friend ktory zawsze pomoże w 100% można na niego liczyć
O innych polakach z Eod nie bede sie wypowiadał :D Może inni to zrobia zachęcam :D
PS: Jeżeli myślisz ze źle o tobie napisałem... wybroń sie, daj przykład dlaczego tak nie jest...
Master-Sarevok
15-09-2006, 00:13
Right.. Co do Totala i Goralka zgodze sie w 100% Total to rowny gosc, jak ma czas to i pogadac mozna :P A Ania, jak to Ania ma slabe pvp choc dlugo gra, gra jak ma czas i dla zabawy a nie ciaglego expa.
Btw, nie mamy zbyt wielu jeszcze polakow w EoD.. Jest jeszcze Monaliza - my best bro i the biggest zrzeda i maruda, choc jeszcze niedawno mowil ze ja ciagle narzekam XD I Elmajster, ale tego goscia juz nie znam praktycznie wogole :/
A co do Adisa i Nynqa to mam podobne zdanie niestety :/ Nynqa nie poznaje od pewnego czasu, zmienil sie cholernie.. :/ A Adis to jescze bardziej.. Jak byla kiedys takeda to i pogadac sie dalo, a terz jak ADii napisal, znalazl lepszych "kumpli", moze lepszych to zle slowo, ale wedlug neigo na bank bardziej wartosciowych, bo wkoncu nie maja jak jakies "nooby" 50 lvlow, tylko 150. A jak widac dla neigo to ju ujma na honorze jak to bylo u vespera czy tam etriusa "masz za maly lvl zeby ze mna rozmawiac" wielkie i kurwa cholerne lol i lul.. -.-'
jestem w stanie teraz o Adisavixie i Ani powiedziec ... reszty na tyle nie znam ale czy znam Adisavixa ? kiedys wydawalo mi sie ze tak obstawial sie Etriusem turi'el-em ale pozniej z wiekszoscia problemow zaczal zwracac sie do mnie lub do innych bo widzial ze sie wybijac zaczelismy ... kiedy sharujac acc nie powiem z kim dogadal sie z kalem i zaczal mu selowac gfb to pozjadal wszystkie rozumy ... Zaczal miec w dupie wszystkich ktorym wczesniej wlazil w dupska bo znalazl wieksze i lepsze dupsko do wlazenia hehe :P A cio do Ani zawsze byla w porzadku mozna bylo na nia liczyc ale cykorek hehe ;) Sam nie jestem swiety to chyba logiczne ale gralem tak zeby pomagac innym a nie troszczyc sie o wlasny tylek ... No coz nie mam co wypowiadac sie na temat tego co bylo bo minelo , zostana mi tylko wspomnienia te lepsze i te gorsze ...
Adii Getes
15-09-2006, 00:21
Yeah! Wolność słowa. Pie**doli mnie to czy ma ktoś wiekszy level czy nie co mam do powiedzenia to mu powiem, nie chodzi tu o obrażanie czy wyśmiewanie sie z nich ale UŚWIADOMIENIE IM ze zaczynaja robić jak vesper i etrius...
Ehh im dłużej czytam ten temat, tym bardziej dochodzę do wniosku, że Xantera jest dziwacznym światem dla Polaczków. Jak oglądałem niekiedy filmiki to patrzyłem, że całą zgrają chodziliście na questy, stworki i inne pierdołki ; ), a tu czytam że kto ma wyższy poziom i jeszcze "kolegów z wyższym numerkiem" to zaczyna odwracać się plecami do starych znajomych. No cóż, wkońcu przekonanie (złudne), że jest się teraz Kimś, przyćmiewa przyjaźń, a wszystko kończy w się w chwili, gdy "najlepsi kumple" nagle, przypadkiem położą cię na ziemi w motyką w plecach lub innych bardziej tępym lub ostrzejszym narzędziem szerokiego zastosowania.
Ja jeszcze takich przypadków jak opisują Adii i Sarevok nie miałem, gdyż gram samemu. Wyobraźcie sobie, że mój poziom nabiłem 99% nie chodząc na wspólne polowania. Jedynie byłem 1 raz na smokach oraz 1 raz na necro z kimś.
Jeśli ma mnie ktoś później wykiwać to ja wolę grać samemu. Dlatego po całym 5 miesiącach gry mam około 5-6 znajomych na Xanterze. I wcale mi to nie przeszkadza.
Krzyż na lepsze czasy.
Ahoj
Master-Sarevok
15-09-2006, 13:38
Tez malo chodze na wspolne hunty.. bo w wiekszosci nie ma blokera, a dlaczego to juz widac wyzej.. Ostatni moj wspolny hunt to byly hydry (Sarevok i Monis dead) i v hell z kumplami, ale to tez nie Sarevokiem i dla zasady padlem, bo combo od vampa dostalem.. ;) @Skurka, tak chodzilismy na hunty, kiedy jeszcze Mal byl i cala Takeda byla.. Bo wtedy w gildii byla wiekszosc polakow i zawsze ktos sie znalazl, by sie przejsc na jakiegos hunta..
To ja się troche wytłumaczę.. wcześniej zanim nie pożegnałam sie z cafejka, mogłam sobie grać beztrosko i oczywiście rozmawiać..w godzinach pracy..od 3 miesiecy wróciłam do obowiązków domowych i niestety.. obecnie przy mojej gromadce dzieci - jest trudno z czasem..w dodatku oni tez potrzebują użyć czasami komputera przez 3 miesiace zrobiłam tylko 4 lvl..Adii mnie straszy frytkami na xancie ,że nie da sie ze mną pogadać , ale czasami nie wiem komu mam odpisać a kogo zignorowac, tym którym pomoglam dobrze wiedza o tym nie mam zamiaru sie tlumaczyc ,ani wymieniać..ale w ostatnich dniach miałam dużo takich sytuacji..Nie mam dużo znajomości ,ale nie zawracam nigdy dupy high lvl nawet sie nie witam z nimi , bo sama wiem ile czasami czasu pochłania odpowiedzenie każdemu głupiego HI... Jednak kiedy już się odezwę bo muszę, nigdy jak dotąd nie zostałam zignorowana.
Co do huntów ja preferuje guardki..jak już się tam wbiję szkoda mi stracic jaskinie, a nie czesto mam okazję , nie jeden palladyn zaczynał na guardach kiedy, ja mu blokowałam nawet kilka dni, albo odrabiał lvl.
Nigdy nikomu nie odmówiłam żadnego qestu..a w tych co czuję się swobodnie nigdy nie biorę ani zapłaty ani run..
Do mnie trzeba tak .. Ania stań kratke niżej uważaj na przekatna itp.. i nie wystarczy raz, bo ja poprostu na drugi dzien nie pamietam jak sie blokuje danego monsterka. Na hydrach nigdy nie byłam..nienawidze potworków które paraliżuja...ale chętnie pojdę jak bedę miała więcej czasu i ustabilizowane godziny gry.. Zreszta z Adim wszedzie bym poszła on potrafi ze mna wszędzie grać TO ON MI BLOKOWAŁ DRAGI na tym screenie na fotologu nie ja jemu^^
Pozatym nie zapominajcie że moja żenująca znajomość angielskiego, pochłnia mi wiele czasu, zanim wyjaśnie problem... W czym mi zawsze pomaga Randor, z którym bardzo lubię grać, jego serduszko dla mnie jest wielkie..szkoda że dla innych go nie ma.
Ale się rozpisałam... w RL życiu też jestem tchurzliwa i aaaw wstydliwa, ale to już wiedzą ci co mnie znają.
Ocywiście mam słabe PVP ale nie potrafię się poddac i powiedzieć nie ośmieszaj się kobieto, bo dzieki takim osobom Jak Adii, Mall ,Max Cruscher vel Maximuel, Shir, gaduła sarevok, Flory of xantera,Kelugo, Ceden Xothor,pasta^^ tez gadułą, Jampare Ferion- Larik, moja gra jest naprawde wyjątkowa ,a wiecie co z Maurickiem tez lubie pogadac..I oczywiście wcześniej Tomekss i Arda Nie wymieniłam oczywiście wielu. Jak MOnaliza Adisavix, Nyneq i innych polaków ostatnio poznanych takich jak oba Mistic - których darze ogromnym szacunkiem , ale jakoś nie złożyło nam sie uciąć dłuższej pogawędki . Larika i paste dodałam bo oni prawie jak polacy ^^.
ps. Tota i Elmajster zrobili na mnie również niesamowite wrażenie, mimo ze prawie ich nie znam..ale moje odczucia się przeważnie sprawdzają.
Myślę że wielu zrozumie co chciałam dodać ze swojego punktu widzenia..
pozdrawiam...Ania
Master-Sarevok
15-09-2006, 14:57
Dzieki ze o mnie wspomnialas :) Adusiowi noobkowi tez thx, za to ze mnie w ostatnim filmie wymienil XD Ja nie jestem gadula, ale co mam robic skoro mi sie tak cholerni nudzi.. nei expie to co mam robic?? Tak to sie logne pogadam i od razu mi lepiej, a nawet jak expilm na guardach, dragach czy tombie, to zawsze mialem czas zeby odpisac :D Jedna reka uciekalem i atakowalem a w tym samym czasie lewa reka odpisywalem komus XD Jak trzeba bylo cos dluzszego odpisac, to stawalem gdzies pod sciana, albo w czasie jak czekalem na respa naskrobalem i good :D Aha i wiecie co?? Hail Sarevok, bo jestem kurde najlepszym graczem w calej mojej wiosce (tylko ja gram w Tibie z tego co wiem) ehauaheuahae XD :*** 4 all XD
Flory of xantera
15-09-2006, 15:14
No ja nie będe się za dużo wypowiadać :)
Dzięki Ania że o mnie pamiętałaś pamiętam do dzis nasze plany jak mieliśmy 20-30 lvl i planowaliśmy jak zbić majątek huehuehue
Co do Etriusa .... Jeżeli mówicie o Etrius Drago .... To nie wiem co wy do niego macie zawsze dla mnie był dobrym przyjacielem i go bardzo lubiałem jak potrzebowałem pomocy to z chęcią przybywał. Do dziś nie rozumię dlaczego się tak zmienił jedyne co wiem to to że bił Moich kumpli bo myślał że przez nich stałem się Retired .... Po roku wróciłem a tu jak ktoś już napisał "Wyścig szczurów" Przepraszam jak kogoś uraże ale na bank nie ma tego co na dawnej xanterze pamiętam jak byłem w Takeda Academy nasze hunty, questy, przyjaciół, Ciebie też Skurek Pamiętam :]
Szczerze powiem ( pewnie nikogo to nie zmartwi) że mam zamiar skończyć z xanterą bo jakoś nie widzi mi się że wbije 100 lvl(może kiedyś) a mnie będą huntować za to że jestem Polakiem i mam za duży lvl .... Brakuje mi klimatu tibi gra jeżeli rozwinąć by temat wyścigu szczurów to to jest tak:
Czy chcesz czy nie w niego wpadasz ....
poprostu zaczynasz grać nie ma z kim gadać nie ma z kim iść na hunt niiiiiiiic
Człowiek dla zabicia czasu układa sobie harmonogram którego stara się trzymać ale pamiętajcie jedno ..... że tibia to również wspaniali przyjaciele fajne imprezy, wzajemne zaufanie ]pomoc nawet przy ryzyku utraty życia
Co ci z tego że tam stracisz 1 lub 2 lvl .... pamiętajcie LvL Da się odrobić a raz zniszczonej przyjaźni już nic nie naprawi więc wejście sobie zaparzcie herbatke siednijcie w Depo i przemyślcie co dalej co jak wszyscy wbijecie 200 lvl a nawet nie będziecie mieli z kim podzielić się tą nowiną co jak cie zaczną huncic i nie tylko nikt ci nie pomoże ale i nikt za tobą płakać nie będzie.
Ostatnio szedłem sobie kopalnią i jakiś 70 lvl szukał zejścia na dół jak mu powiedziałem że mu pokaże to myślał że chce go w jakąś pułapke zaciągnąć bo nie spodkał się jeszcze z jakimkolwiek ppl który byłby dla niego miły.
Dobra troche za bardzo się rospisałem Poprostu starajcie się by wszyscy co grają w tibie mieli z tego dobrą zabawe a nie bilety do wariatkowa ...
Peace For All My black Brothers and sister !!
PS jak komus sie chce niech mi walnie komenta http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93583&highlight=xantera
Wiem ze h**owe fotki ale to nie w tym rzecz !!:
Jak wiadomo bylo ze lubilem porozmawiac ale od zamkniecia czasu w cafe Ani zaczelo brakowac czasu na rozmowe czasem sie odezwala i co jakies 30 min odpisala a monologi wiadomo z czasem staja sie nudne hehe :P Ale coz i tak bywa :D A jak sie treni ma lagi albo kicki to nic dziwnego ze sie rozmawiac chce chociaz ja nawet na huntach znajdywalem czas na rozmowe oczywiscie z wybranymi mi osobamu * tymi ktorych bardziej lubilem ;p ale i zdazalo sie ze i w innych sprawach i z innymi ludzmi ... No coz dziekuje Aniu za wymienienie mnie myslalem ze zapomnialas juz bo dawno cos nie rozmawialismy ... powodzenia na grze :P
Master-Sarevok
15-09-2006, 15:30
Tomekss, az dziwne ze nie wtraciles jak zwykle, jak to ci dobrze na Nebuli :D:D Juz mnie trafia jak cos pytam a ty sie pytassz czy na nebuli XD Miales tego druida na Xancei robic i tyle.. :P
Widzisz Sarevok ;p Xantera mnie nie chciala a na Nebuli przyjeli mnie z otwartymi rekami ... mialem dosyc grania na xanterze zwlaszcza ze do zbyt wielu ludzi mam uraz ... A ciezko mi by bylo grac nowa postacia i nie powiedziec kim jestem ... a na nebuli zaczalem z czystym kontem tak samo ludzie grajacy :P
Master-Sarevok
15-09-2006, 18:42
Ja cie chcialem moj ty "durniu" (wiekszosc pewnie nie wie o co mi chodzi) XD Wielkie thx dla Ani (Goralka) i Tomuszoma, za to ze znalezli czas i zlitowali sie nade mna :D Poszlismy sobie najpierw na deep fibule na dragi, dle i pomoc z questem 2 ludkom, a potem na gsy kolo cruz hlm questa :D Loot = wand of inferno, k legi, p arm i jakies tam smieci, ktor oczywiscie ile dalo rady zbieralem XD Wielkie thx :)
Adii Getes
15-09-2006, 21:07
No własnie a tak wogle to ty amsz hutna xDD spoko spoko caly czas mam cie w vipach mam powód i huntowac cie bede....
"ja mam 20 lat on ma 20 lat a ty masz hunta by Adii and Shi'rus" xDD
UHEUAHEE
Master-Sarevok
15-09-2006, 21:59
Ciebie Rophix nei znam, alez tego co mi Adii i reszta mowili, to calkiem slusznie cie ubili.. Tak btw, nie jestem taki pewny, ze gdybys nei byl afk Tomekss by ci nie dal rady.. Pewnei nie dalby ci rady tak szybko, zebys nie zdazyl zwiac do depo.. :) Zal mi cie, "szkoda by bylo tracic takei chary", wiesz co to honor? Adus sie w*****l, bo go oszukali i stwierdzil, ze jesli oni moga oszukiwac i zabijac za freeq, to on takze, a my jak mozemy/moglismy staramy/lismy sie mu pomoc, bez wzgledu na chara.
Wedlug mnie nie dla kasy masz hunta, bo kasy akurat jest dosc.. ;]
Kenny_Arch
15-09-2006, 22:05
Witam ,
Pamięta mnie ktoś jeszcze ?
Junior Dardos
15-09-2006, 22:11
@Flory~
Człowieku co Ty wogóle gadasz?? Ciebie nie będą bili za to że jesteś polakiem tylko za to że pomagasz Polakom których huntuje Br. A to jest różnica. Nie mówie że robisz źle.Ja jestem polakiem a mnie nie biją, a z polakami też nie mam problemu z dogadywaniem się. Ja sie w wojne nie wtrącam... Mnie nie bili ja nie bije też.
Ja mam tylko taką nadzieje że jak wróci Mal to znów zapanuje ład i pożądek.By znow Xantera była normalnym światem... Takim jakim była gdy zaczynałem ze Skurką.Teraz to jest dno, dno i jeszcze raz dno. Wojna, wojna, wojna.... :/
@Kenny Arch
Hah początek znajomości był niedopomyślenia : KA: postawisz mi monka? ; ) hahah byłeś pierwszą osobą, którą nie olałem odrazu za takie pytanie, gdyż nie nienawidziłem jak mi wkółko ktoś wymyślał że on chce monka bo musi skille nabić, jakbym nie miał co robić tylko patrzeć się tępo w nieruchomy ekran i podziwiać smigające cyferki by być wkońcu uraczony jakże zaskakującym a jednocześnie wprawiającym w błogostan widokiem boskich literek układających się w urocze: You advanced... ; ).
Zaglądając tu od jakiegoś czasu na myśl przychodzi mi, że tutaj zrobił się swoisty kącik zwierzeń, płaczu, szlochu, ubolewania nad ciężkim losem czy może jak kto woli kółko rożańcowe albo posiedzenie gospodyń domowych ; )
Hail and Kill!
Hmm Rophix po 1sze ja Cie nie zabilem bo ja oddalem all z xantery mam tylko gole postacie ... i napewno nie bede wracal zeby zabijac kogos bo mnie xantera juz od dawna nie obchodzi ... Wiem kto Cie zabil i z tego co wiem mial powod ... a ze ja akurat mialem sorca to go wykorzystal zeby nie tracic unjustow na Ciebie ... po 2gie jezeli afkowales to nie powinienes sie do tego przyznawac bo wychodzi jakim jestes cheaterem ... nie ubil bym Cie bo miales bota ? hehe nie badz taki pewny jak bym nie zjechal tak swojej postaci i nie mial hunta to bym Ci pokazal czy nie dal bym rady Cie ubic ... wiem o Tobie naprawde wiele i wiem ze sharowales acc z kims nie wazne z kim ... A Skurke pamietam naprawde wiele mi pomogl mialem pare pytan odnosnie gry magiczna profesja hehe ;-) I mnie nie zignorowal hehe :D Dziekuje Ci Skurka za to zawsze milo Cie bede pamietal :-)
Xantera gram już na niej 2 lata z przerwami to moj ukochany swiat i odchodze to
znowu gram dalej.Połowe z was znam tylko z widzenia nie no Malardiana kiedys znalem ale to jak on jescze mial 70 lvl.Malardian chyba juz powrócił 2. Malardian Xantera online :) więc może coś to pomoże :)
btw.może ktos mi sprzedac Volcanic Rod wiem ze to nie o tym temat ale pisze na tym trade i nic a ostatnio jakis gbór (Polak oczywiście) gdy pisałem na trade Buy Volcanic Rod napisal mi cos takiego:
23:41 Ramadan Xam [21]: hi
23:41 Ramadan Xam [21]: i have good offer for you :)
23:42 Ramadan Xam [21]: i am lider guild
23:42 Ramadan Xam [21]: if you join to guild i give you volcanic rod :)
23:42 Ramadan Xam [21]: and itmes OK
23:42 Ramadan Xam [21]: ??
23:43 Akaiito [20]: ok
23:43 Ramadan Xam [21]: pl?
23:43 Akaiito [20]: no taak
23:43 Akaiito [20]: co pewnie mam sie lognoc
23:43 Akaiito [20]: na jakas lamerska stronke
23:43 Ramadan Xam [21]: nie
23:43 Ramadan Xam [21]: :/
23:43 Ramadan Xam [21]: koles spokojnie
23:43 Akaiito [20]: nawet nie masz pacca
23:44 Akaiito [20]: i gildi
23:44 Ramadan Xam [21]: ale ty glupi jetses
23:44 Ramadan Xam [21]: kurwa masz przejebane
23:44 Ramadan Xam [21]: juz cie zaczne szukac druga postacia
23:44 Ramadan Xam [21]: lepiej kurwa
23:44 Ramadan Xam [21]: spac idz
23:44 Ramadan Xam [21]: :/
Więc sami widzicie co sie dzieje na xanterze (wiem ze na wielu swiatach tak jest) ale zawsze jak sie z takim czyms spotykam to Polacy tak piszą i nie obchodzi ich kogo by schakowali(jezeli wogule mozna to nazwac hackiem).
btw2.Pomógł by ktoś w quescie na Elf Foster
Adii Getes
16-09-2006, 00:17
Kenny_Arch - jasne ze cie pamiętam...
Co do tomekssa i tego nooba rophixa czy jak mu tam... jezeli to nie Tomekss go ubił to pewnie bedzie myslał ze ja... ale OSWIADCZAM!! Ze to nie ja cie zabilem tomekssa postacią no ale oczywiscie zrobie to jezeli tylko nabijesz level i bedzie ci bardziej zalezec na postaci :) a cena także będzie wieksza. Pozdro
Master-Sarevok
16-09-2006, 10:31
;p
Do tomekssa nigdy nic niemailem jak Wczesniej gral zawsze mi pomgul jak mailem problem a mialem prawo podejrzewac ze on mnie zajebal poniewaz to byl jego sork skoro to nie ty to napewno adii~.A Mster-Sarevok ty sie wogule niepowinienes odzywac wczoraj byl private channel osub zainteresowanych forum to sie bales doloczyc... niewiem czemu ale Bales sie rozmawiac?A Adii do ciebie. Moze kiedys mnei zabijesz bo kazdy kiedys padnie ale niedam ci sie tak latwo teraz zabic JEbac afkerow
Ale ty jestes zalosny koles.. oswiadczam ci ze wczoraj bylem tak zjebany ze o 22 juz w wyrze lezalem.. a jesli swojego genialnego chata robiles wczesniej, to rowniez oswiadczam ze bylem najpierw na fibuli na dlach, a potem na gsach i nie mam czasu pisac na jakims czacie zalozonym przez dziecko, ktory chce sie tlumaczyc.. Zal mi cie..
BTW
Skurka.. "Hail and Kill!" << Manowara sluchasz? XD
Aff wczoraj urwało mi net i nie zdążyłem kliknąć na wyślij post : )
@Tomekss
Ja tu czytam twój post, robie zeza oczami i nagle patrze, że masz wpisane Płock, naprawdę jesteś też z Płocka? : )
Pamiętasz może o co się mnie pytałeś bo ja nic nie kontaktuje już, za dawno to było. Widzisz ja ciebie wysłuchałem, a w nagrodę przy współudziale Tomuszoma, kupiłeś mi wnyki na edron, haha poprostu jajca teraz powspominać.
Ehh, nie przypuszczałem że pisanie na tym forum może być tak interesujące, ile się człowiek dowiaduje, przy okazji pisownię też można poćwiczyć, w Tibii to ciężko troche o polskie znaki, jedynie "ó" jako tako wygląda : )
@Master Sarevok
Ba no, metal moje picie, metal moje życie : ), ale tylko power, symphony, speed albo heavy, żadnych tam cudów jak black, viking albo pagan.
Master-Sarevok
16-09-2006, 10:41
Ja tam slucham glownei Manowara, bo jest zajebisty i ma fajne teksty XD Potem troche SOAD i techno.. zalezy od humoru, jak jestem w*****ony albo zaspany to only Manowar XD
Adii Getes
16-09-2006, 15:15
Ee tam metal :d
HAIL BOB!!
BOB LIVES!!
Skurka tak jestem z Płocka naprawde a dokladniej z Dworcowej :P I pewnie ze pamietam o co Ciebie pytalem ;-) Gdzie moge expic i jak Ty zrobiles taki |v| i udzielales mi rad hehe ;-) Nie powiem milo bylo wtedy i tez nie sadzilem ze na forum bede czesto siedzial ale coz :D Faktycznie milo powspominac stare czasy a co do pisowni nie lubie wstawiac " ą, ę " itp bo za duzo klikania :P
Kenny pewnie ze Cie pamietam jak na hydrach siedzielismy hehe ;-) i sporo rozmawialismy a Twoj braciszek kiedys dostal ode mnie postac hehe ;-) Pozdrowki :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.