PDA

Pokaż pełną wersje : Ratujmy Saphire !!

Stron : 1 2 3 4 [5] 6 7

Seba'rivel
30-03-2008, 16:47
nie moge sie powstrzymac

POST Nr 1000 belongs to me ;;;;;;;

Boss'iarz
30-03-2008, 19:20
ja nie umiem tak jak Ty lizac w dupe i robic gale swe jednoczesnie :* pa

Seba'rivel
31-03-2008, 18:27

MI już dałeś rade w sumie.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
nie mow ze nie gehehe ;

xKaseKx
02-04-2008, 10:12
Jak tam wam leci na saphirze :>?

ps
Jak już mówiłem, saphiry nieda się uratować.

SzuyA
02-04-2008, 11:29
@up

jak wam leci war na hibce? ;]

xKaseKx
02-04-2008, 12:49
Wczoraj było 14:1 (więcej szczegółów w topicu o wojnie) ostatnio na green djnn'ie 16:10 (wiem dużo straciliśmy ale więcej zyskaliśmy :P) i ogólnie idzie z górki :) Dzięki za troskę :P

Boss'iarz
07-04-2008, 22:45
Gratz.
a co z saphira? ratujemy?

Zhukova
09-04-2008, 20:36
Odzyskałem konto po hacku ale all items lost i mam 0 gp i bp mf ;/

Jeżeli ktoś może pomóc to

Zhukova Spychalsky
Ab'dendriel

Bede wdzieczny za wszelka pomoc bo need kesz na exp do 45 ;dd

uzytkownik2000
12-04-2008, 16:12
kogo to obchodzi ;]

Debiczanin
13-04-2008, 11:15
Gratz.
a co z saphira? ratujemy?

napisz mi na PW jaki masz name, lvl na tym serverze
pozdrawiam

Pro_Evo_Mastach
13-04-2008, 23:12
Moge sie dowiedziec czy trwa jakas wojna na Saphirze? Jaka/ie gildia panuje itd...

Iks.de
14-04-2008, 08:46
nie ma wojny z tego co wiem :p

Debiczanin
14-04-2008, 11:57
nie ma wojny z tego co wiem :p

to trzeba zaczac wojne H@H@H@H@

Rafix17
14-04-2008, 13:59
Ja cos slyszalem, ze ktos tam z h lvli walczy z wilyfobia, ale nie jestem tego pewien.... hmm a co do tego kto rzadzi... rzadzi najsilniejszy, oficjalnie nobz i spolka ;; no i oczywiscie my Disorder mamy wojne z wily~ tempiemy ich jak tylko jest okazja :D

Kensai
15-04-2008, 19:52
no, i spie.rdalacie jak ich jest 5 a was 12 ;;;;

SzuyA
15-04-2008, 20:08
no, i spie.rdalacie jak ich jest 5 a was 12 ;;;;

nas 13 ;<

<znaki, prawie jak ten film gdzie ludzie maja twarze jak joszi>

Rafix17
15-04-2008, 20:30
Joszi szanie ich bylo (wylicze ci): 143ek muroth, 97ms anzay, 105ms lorihen tuth czy jakos tak, 68ed kruboth, 72 ed luna arius, 68ms master principito.... czyli bylo ich 6 :D ... kazdy znich ma ue i mana potiony od 50lvla + w huj kasy na sd itp. my mamy w wiekszosci 45~lvle a i tak prowadzi w fragach z walce z nimi ;;

sassassin
20-04-2008, 20:04
Chociasz moje postać kasa kron jest jeszcze na rookgardzie :baby:
bende bronił saphiry za wszelkom cene

:berserk::cup:saphira za wszytkich wszystcy za saphire:cup::berserk:

polska:flaga_pl:polska:flaga_pl:

SzuyA
20-04-2008, 21:10
:D:D:DChociasz moje postać kasa kron jest jeszcze na rookgardzie :baby:
bende bronił saphiry za wszelkom cene

:berserk::cup:saphira za wszytkich wszystcy za saphire:cup::berserk:

polska:flaga_pl:polska:flaga_pl:

jestem z toba! :cup::cup::cup: :D:D:D 8o8o8o8o8o8o :cup::cup: polska:flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl:

Eli0ts
21-04-2008, 20:10

Wiesz... jak tak patrze na Twoje posty to mnie zal sciska... zamiast pomoc w odzyskaniu Saphiry to Ty wyzywasz all na okolo w dodatku najwiekszego "pl" lvl na sap~ [Seba] wiec jakbys mogl "stul buzke" i zacznij pomagac...

A co do osob to znam 2 osoby 40+ [mieli kiedys wieksze] ale podostawali hunty i zrezygnowali definitywnie z saphira ;<

Pozdro SEBA

uzytkownik2000
21-04-2008, 20:43
saphiry nie da sie uratowac,nie ma sznans,vanguards probowsli zabic rodzinke ztraktow i teraz wojna jest znow...

Eli0ts
21-04-2008, 21:40
saphiry nie da sie uratowac,nie ma sznans,vanguards probowsli zabic rodzinke ztraktow i teraz wojna jest znow...

Wtf? co to za podejscie? Jak sie chce to mozna zdzialac wszystko tylko nalezy chciec.... w tym przypadku musza zaczac grac polacy i to nie tylko 20lvl [...] ale i wieksze aby Polska gildia sie poszerzala i aby bylo co raz wiecej polakow na saphirze :)

Pozdrawiam

SzuyA
21-04-2008, 22:33

O KURWA CRY ME A RIVER? kim dla ciebie sa vanguardians? bo dla mnie to LESZCZE i taka jest prawda, tylko bsp , force i jacob maja tam poijecie wiec /care ratowac saphire probowali dark mortalz z tym sie zgodze, ale nie ze leszcze z vanguards.

to Ty wyzywasz all na okolo w dodatku najwiekszego "pl" lvl na sap~ [Seba] wiec jakbys mogl "stul buzke" i zacznij pomagac...

A co do osob to znam 2 osoby 40+ [mieli kiedys wieksze] ale podostawali hunty i zrezygnowali definitywnie z saphira ;<

Pozdro SEBA

ile seba ci dal zlotych monet w rl zebys to napisal? nieznasz faktow? STFU

uzytkownik2000
22-04-2008, 09:16
CZY JA MÓWILEM ZE ONI RATUJĄ SAPHIRE??
JA TYLKO O WOJNIE MÓWILEM WIĘC NAUCZ SIE CZYTAĆ!
A polskiej gildi chyba nie ma na saphirze

wowowow
22-04-2008, 11:48
Wiesz... jak tak patrze na Twoje posty to mnie zal sciska... zamiast pomoc w odzyskaniu Saphiry to Ty wyzywasz all na okolo w dodatku najwiekszego "pl" lvl na sap~ [Seba] wiec jakbys mogl "stul buzke" i zacznij pomagac...

Pozdro SEBA

Uscislijmy cos. Seba nie jest najwyzszym "lvlem pl" na Saphirze cokolwiek mialo to znaczyc. Polowa starego skladu DMz to polacy, z czego conajmniej kilku ma lvl wyzszy, np. Kissie

Rafix17
22-04-2008, 14:50
Hmm co wy gadacie.. ;/ Saphira jest juz stracona, bo teraz byle hiszpanek czy szwedek wyboci sobie 45ed/ms popekuje, bo moze..nikt nie tknie go, powyudza paymenty na wyzszym lvlu i nabije sobie ten 100lvl na loozie za kase z pk/paymentow. Btw naprawde malo Polakow odwazyloby sie wziac udzial w wojnie, bo wiekszosc woli nie tracic swoich lvli. Wiem dobrze, ze tak bedzie, bo tylko gildia Disorder majac niewielu czlonkow i dosc niskie lvle potrafila ubic sporo hiszpancow i kilku szwedow, kiedy ze tak sie wyraze zaczelismy odnoscic sukcesy w tym pkowaniu pelno osob na forum zaczelo gadac, ze ccha sie pzrylaczyc, ze ubijemy jakeigos h lvla a kiedy trzeba bylo zrobic masslog tylko kilku kumpli potrafilo sie zebrac... a i co najwazniejsze, co zauwazylem jest wielkim minusem dla Polakow... a mianowicie pacc, niby maly dodatek do gry ale bez czarow pacc bardzo ciezko cos zrobic. A jak wiadomo tylko nieliczni Polacy maja pacc a szwedzi itp pacc moga kupowac na kazde swoje konto. To mysle jest bardzo duza przewaga np kiedy trzeba kogos szybko trapnac czy dogonic lvl wiele wiekszy od siebie.

Boss'iarz
22-04-2008, 15:05

Pozdro SEBA

Po 1... nie wyzywam all...
Po 2. i huj ze najwiekszy pl na saphirze? to o niczym nie swiadczy, bo to nie lvl swiadczy o kims, jakos wiecej respectu czuje do osob niektorych z AB'teamu ktorzy coś robią chodz wcale "wyjebistych" leveli nie maja... a ze seba nie raz mialem sie okazje spotkać i jest to cipa i zadnemu polakowi nie pomoze (chyba ze duzo CC zobaczy)
Po 3. sam stul buzie bo ostatni post zobacz kiedy napisalem... i sie z deka nie udzielam... bo nie gram w Tibie...
Po 4. wyjdz stad prosze... Ty nigdy na saphirze pewnie nie grałeś... a co do tego... jakbym miał większy lvl od sebi to by mi pewnie dupe lizał ;) a tak to na huj mu znajomosci z 35 ;) pzdr dla tych ktorzy nie oceniaja ludzi po levelach ;P

@ możecie sie smiac / wyzywać ale jak chcecie to moge się zalogować w razei czego i wam pomoc (chodz wiece ze nie mam zbyt dobrej postaci bo slaby lvl i skille - ale moge sie poswiecic ;)) jakby co to 3328941 :

Omnadren
22-04-2008, 16:42
arth@

niestety jak wy pkujecie to ja w robocie jestem , a takto zawsze bym pomogl :)

Adasii@

co do seby to racja 100%

SzuyA
22-04-2008, 23:13
:cup::cup::cup:

bd walczyl na wojnie moim super paladynem ktorego ukradne rlowi :D!:evul::evul::evul:'

i bd :evul: a nawet na :kon: jak bd w nich strzelal :lucznik: prawie jak :elf:

bo ja mam w plecaku duzo :lucznik: i jestem :wiking: ale moge tez w nich przeciez bic jak :mag: .

BTW i teraz do wszystkich rasistow .

ZA KIM JESTESCIE JAK JEST PL + SWE vs. PL + SWE?

HA! i tu was mam!! 8o8o8o:D bo ja jestem B) i czasami wyjde na powietrze pogadac z ziomkami a jak ktos mi zabierze kanapke to nie ;(

a w tibii jak mi ktos zabierze to ja odrazu ;( a potem mu jeszcze X( i sie :confused: ze mam hunta!

edwinn
23-04-2008, 01:14
rzygać mi sie chce, wiecie dlaczego? jasne, że nie

Arc
23-04-2008, 13:43
ofc ze wiem >: ]

SzuyA
23-04-2008, 14:04
rzygać mi sie chce, wiecie dlaczego? jasne, że nie

znow sie naw*******ales tabletek? 8o

zgadlem? dostane nagrode?:p

Seba'rivel
23-04-2008, 15:31
Saphiry nie trzeba ratować.

edwinn
23-04-2008, 23:31

rozwin swoja mysl sebastianie

uzytkownik2000
24-04-2008, 13:01
Bo on dobrze liże szwedom i nic od niego niechcą,narazie ;]

Siergiey
24-04-2008, 15:36
o lol missklik ;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Kensai
24-04-2008, 19:59
krul powrucil ;]]]]]]]]]]]]]

SzuyA
24-04-2008, 21:11
@up

daj mi 10k na expa ok ?:) a ja ci za to dam wiernosc w naszym zwiazku B)

Arc
24-04-2008, 22:16
dzienx joszi ale wcale nie wrucilem ; \\

Siergiey
26-04-2008, 13:58
muwil o mnie -.-

uzytkownik2000
27-04-2008, 16:03
Tak w ogóle,to co wy z ab teamu tu robicie?Podobno gracie na Iridi,to idzcie tam i nie wracajcie tu ^^

Rafix17
27-04-2008, 16:16
@ten zjeb up
Pierdol sie smieciu ;s nie bedziesz mi mowil co mam robic. Btw malo osob z nas jeszcze gra w ta gre. Pewnie nawet nie znasz nikogo z ab'team a sie madrzysz na forum chociarz jakbym cie zapytal o nick to bys sie wykrecal zeby nie podac.

Przepraszam za "brzydkie" slowa, ale denerwuja mnie posty niektorych forum fajterow.

Seba'rivel
27-04-2008, 16:55
Bo on dobrze liże szwedom i nic od niego niechcą,narazie ;]

Swe sie mnie boją, bo nie wbijam pz'ta.
19:14 Nok'ha [213]: mp is screwed now
19:14 Akaline [12]: how come?
19:14 Nok'ha [213]: seba in the hause

uzytkownik2000
27-04-2008, 20:16
tak jak adasi do seby
Sargres
Problem?
no?
bye!
może o czymś zapomniałem ale trudno
nie boje sie żadnego ab teamu
raz z adasim czekaliśmy na was a jak sie was dużo zebrało to dopiero kozaczyliście,każdy na saphirze (nie noob) to wie

Rafix17
27-04-2008, 20:31
No patrz ja jestem z ab'team a nic nie slyszalem o tym, ze czekaliscie na mnie...btw sir adasii zaliczyl raz glebe...nawet sie nie umial leczyc ;/ a szkoda bo myslalem, ze oprocz gadania cos potrafi jeszcze. A ciebie to kojarze chyba ...cos mi twoj nick wilyfobia smierdzi, ale moze sie myle.

uzytkownik2000
27-04-2008, 20:49
hmm...
adaii padł od artha bo sie nie leczył,oni dwaj wiedzą najlepij dlaczego :>
jak zechcą to opowiedzą.Mój nik śmierdzi wilifobią,może i tak bo po dedzie adasiego kruboth i anzay za wami pobigli bo im pomoglem sie dowiedzieć czegoś ^^

SzuyA
27-04-2008, 22:06
@up

hmm niewiem dlaczego ale do artha piszesz ze arth mogl by to wyjasnic... hmmmmm

w-fobia twoj nick jebie? za to ze najwiekszy polski asslicker dal ci pro i sie tym jarala twoja cala gildia?:]

adasii padl 2 x , drugi raz odemnie , owszem leczyl sie ale za wolno. teraz niemam z nim zadnej spiny, zreszta zazin xeda, kojarzysz ten nick? o owszem! byl u ciebie w guild ale jest lojalny wobec przyjaciol i do nas wrocil. myslisz ze sie liczyl z tym ze bedzie hunted? mowiac krotko jego to jebalo bo Friends Above All

aa i jeszcze 1 czekales na ab'team? jak byl tylko 1 od nas a ty ze swoim ziomkiem, + 4w-fobow na veno shipie czekalo na znak... wiec nie pier glupot ze jestes taki kozak, bo nawet niemasz pojecia co to jest pvp.
nothing more from me , cya my little polish retard.

Kensai
27-04-2008, 23:29
z Tritzumem nie ma rzatuf ; /

edwinn
28-04-2008, 08:13

rozwin swoja mysl sebastianie

nie daruje ;]

uzytkownik2000
28-04-2008, 15:43
Że seba niby mi dał pro...?
Za nic bym takiego pro niechcial xD
po 2
na statku w veno nikt nie czekał na żaden znak,wilifobia sie zebrała dopiero jak arth wbil skulla

Omnadren
28-04-2008, 16:12
i co z tego ze sie zebrali jak i tak arth nie padl i nie padnie? zalll

uzytkownik2000
28-04-2008, 16:30
Arth nie padł bo schowali sie za Hellgate,do którego nikt z wilifobi klucza nie miał

SzuyA
28-04-2008, 16:52
@up

owned , anzay koleszka ktory ma 1kk ~ w itemach/kasie niemoze kupic klucza ktory 15 sqm dalej kosztuje 5k? A BYLY W TEJ BAJCE SMOKI?

Rafix17
28-04-2008, 17:02
Ahahahah ale noobas z tego kolesia ;; po pierwsze watpie, zeby tylko klucz im przeszkadzal, po drugie wiedzieli pewnie, ze nie przejda hg bez nabicia noob fragow jak juz raz musieli wczesniej je nabijac...zreszta i tak nawet jakby wpadli w hg to pewnie polowa by sie pogubila ;\

uzytkownik2000
28-04-2008, 17:02
pomyśl logicznie,Arthowi zaraz sie kończył skull,on nie wziął kasy ze sobą bo nie przewidział że tam sie schowacie.A gdyby musiał wracać do banku to straciłby za dużo czasu więc dał sobie spokój.
@up
połowa czyli Kruboth czy anzay?xD

Rafix17
28-04-2008, 18:58
Omg oni dobrze wiedza gdzie my sie chowamy praktycznie zawsze...key hg maja, moze akurat ci co wpadli po mnie wtedy nie mieli a poza tym wyplacic kase z banku i kupic key to nie ejst nawet 1min wiec nie pieprz glupot... I nie wypowiadaj sie na moj temat ani na temat kogos z ab'team bo gowno o nas wiesz.

uzytkownik2000
28-04-2008, 19:35
A ty gówno wiesz o mnie i o adasim,zaraz powiesz że mówisz to co widzisz.To ja twierdze że mówie to co ja widze o ab teamie

Boss'iarz
28-04-2008, 20:30
A ty gówno wiesz o mnie i o adasim,zaraz powiesz że mówisz to co widzisz.To ja twierdze że mówie to co ja widze o ab teamie

popieram ;) jeju jeszcze sie jaracie ze mnie zajebaliście 2 razy? ale powiedzcie mi jedno, czy to takie trudno zabić 35+ lvl 70 lub 80 lvlem?

uzytkownik2000
28-04-2008, 20:44
właśnie ^^

Seba'rivel
28-04-2008, 20:58
adasi? x;;; ziomek który zarzucał mi text "plax plax no kill" albo "Zabij go prosze zaplace ci 5k" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PRO KOZAK Z NIEMIEC ;;;

uzytkownik2000
28-04-2008, 21:07
jaja se z ciebi robił pało ^^

Boss'iarz
28-04-2008, 21:55
adasi? x;;; ziomek który zarzucał mi text "plax plax no kill" albo "Zabij go prosze zaplace ci 5k" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PRO KOZAK Z NIEMIEC ;;;

teraz sie osmieszyles, moze i mam duzo mniejszy lvl, moze i padlem nie raz jak newbie, moze i wrzucalem bez podstawnie na wiekszosc ab teamu, moze i nie dojrzalem do konca zeby sie tu wypowiadac, ale nigdy nie pisałem do Ciebie takich głupot, a Ty nie zgrywaj takiego twardziela, bo na pewno nim nie jestes gdy zobaczysz obok nicku jakas trzy cyfrową liczbę zaczynającą sie na dwa. Prosze Cie oszczędź sobie pisania głupot, wkrecania i osmieszania mnie w rzeczy, ktore nigdy nie mialy miejsca! daruj sobie takie teksty... ja nie bede pisal przeciez, że zagadywałes do mnie bo szukales przyjaciela bo nie musze Cie osmieszać bo kazdy wie jaki jestes ;) pzdr

@edit
polenizować mogę z Toba jedynie na PW lub na real, nie zamierzam zasmiecac forum z Twojego powodu!

Chciałbym przeprosić z tego miejsca wszystkich ludzi z tego prawdziwego "AB'teamu" na których wrzucałem nie mając racji oraz szczególne pozdro dla clarr ? ;P pzdr ;) KMWTW

Rafix17
28-04-2008, 22:00
Retardzi (adasii&sargeres)
to wy sie jaracie, ze czekaliscie na nas przed depo a caly ab'team bal sie was tknac... a wiec skonczmy to raz na zawsze! Ab'team nie boi sie noobow 30 czy tam 50 lvli i to jeszcze Polaczkow, wiec prosze nie wmawiajcie mi tego, ze ja sie was boje czy ktokolwiek z ab'team. I wiecej nie zawierajcie w swoich postach slow ab'team, disorder itp itd bo dziala mi to na nerwy, kiedy nooby co liza komu tylko moga wypowiadaja sie na temat o jakim nie maja pojecia. My chociarz potrafimy zabic kogos kto nam przeszkadza a nie jak wy prosic o to innych i wychwalac sie tym na forum...

Boss'iarz
28-04-2008, 22:15
Retardzi (adasii&sargeres)
to wy sie jaracie, ze czekaliscie na nas przed depo a caly ab'team bal sie was tknac... a wiec skonczmy to raz na zawsze! Ab'team nie boi sie noobow 30 czy tam 50 lvli i to jeszcze Polaczkow, wiec prosze nie wmawiajcie mi tego, ze ja sie was boje czy ktokolwiek z ab'team. I wiecej nie zawierajcie w swoich postach slow ab'team, disorder itp itd bo dziala mi to na nerwy, kiedy nooby co liza komu tylko moga wypowiadaja sie na temat o jakim nie maja pojecia. My chociarz potrafimy zabic kogos kto nam przeszkadza a nie jak wy prosic o to innych i wychwalac sie tym na forum...

NIE PIERDOL O MNIE ZE SIE KOMUS PODLIZUJE ALBO ZE LIZE DUPE KAZDEMU! KOLES PIERDOL SIE! I NIE NAZYWAJ MNIE RETARD BO SAM NIM DO HUJA JESTES! W*****AJA MNIE TAKIE DZIECI CO WYZYWAJA INNYCH A SAMI KURWA MAJA KOMPLEKSY I TAKA PRAWA ZE TO CO PISZESZ NA NAS TO JEST PRAWDA O TOBIE W CZESCI, A TO CO MY NA WAS TO JEST PRAWDA W CZĘSCI O NAS ALE KURWA! SKONCZ Z TYMI KOMPLEKSAMI! NA FORUM NIC JUZ NIE ZWALCZYSZ! wy*******aj NA IRIDIE JEBANY POLACZKU! I PIERDOL SIE! NIE DAJESZ RADY ZE SWE TO PIERDOLISZ ZE MY SIE TYM JARAMY I ZE MY KUMPLUJEMY Z NIMI! A MOZE KTOS ZNA SIE Z JAKIMS SWE OD JEGO LOW LEVELU I TERAZ DALEJ Z NIM KUMPLUJE A TO ZE TO TWOJ PRZECIWNIK TO ODRAZU NA KOGOS NAJEZDZASZ BEZ POWODU! PIERDOLNIJ SIE W GŁOWE CHŁOPCZE I NIE MOW MI ZE TIBIA TO MOJE ZYCIE BO NAWET W NIA JUZ NIE GRAM BEZ TAKIE DZIECI JAK TY! i NIE PIERDOL TERAZ JAKIŚ POSTÓW Z KOLEGAMI ZE SPECJALNYMI BŁEDAMI ORTOGRAFICZNYMI JAKBYŚ BYŁ NIE DOJEBANYM KORNISZONEM TYLKO PRZEMYSL CO CHCESZ NAPISAC I PISZ JAK MEZCZYZNA Z JAJAMI A NIE JAK DZIECKO MAJACE TYLKO CHARA W TIBI! PIERDOLILEM TO JAK NA MNIE NAJEZDZACIE I W OGOLE ALE TERAZ PRZESADZILES! JESTES ZWYKLA KURWA OCENIAJAC INNYCH A NIE wIEDZIAC O NAS NICZeGO! NIE ZNASZ MNIE W OGOLE A OCENIASZ! A MOZE TO TY LIZESZ DUPE SWE a ZE SIE NIE UDALO TO ZGRYWASZ TWARDZIELA! JEB SIE KOLES! I NAPISZ MI NA PW Z JAKIEGO JESTES MIASTA MORDERCO KÓZ! POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE SRODKOWYM PALCEM!

SzuyA
28-04-2008, 23:26
@arth

z adasiim dogadane, jak poznasz go blizej zauwazysz ze spoko koles, ale niemial dobrego towarzystwa... w sumie lojalny dla swojego ziomka sargeresa, no ale .. wobec sargeresa mam tylko 1 zdanie jak i polowa forum i osoby z kochanej saphiry.

Cindy
29-04-2008, 00:22
NIE PIERDOL O MNIE ZE SIE KOMUS PODLIZUJE ALBO ZE LIZE DUPE KAZDEMU! KOLES PIERDOL SIE! I NIE NAZYWAJ MNIE RETARD BO SAM NIM DO HUJA JESTES! W*****AJA MNIE TAKIE DZIECI CO WYZYWAJA INNYCH A SAMI KURWA MAJA KOMPLEKSY I TAKA PRAWA ZE TO CO PISZESZ NA NAS TO JEST PRAWDA O TOBIE W CZESCI, A TO CO MY NA WAS TO JEST PRAWDA W CZĘSCI O NAS ALE KURWA! SKONCZ Z TYMI KOMPLEKSAMI! NA FORUM NIC JUZ NIE ZWALCZYSZ! wy*******aj NA IRIDIE JEBANY POLACZKU! I PIERDOL SIE! NIE DAJESZ RADY ZE SWE TO PIERDOLISZ ZE MY SIE TYM JARAMY I ZE MY KUMPLUJEMY Z NIMI! A MOZE KTOS ZNA SIE Z JAKIMS SWE OD JEGO LOW LEVELU I TERAZ DALEJ Z NIM KUMPLUJE A TO ZE TO TWOJ PRZECIWNIK TO ODRAZU NA KOGOS NAJEZDZASZ BEZ POWODU! PIERDOLNIJ SIE W GŁOWE CHŁOPCZE I NIE MOW MI ZE TIBIA TO MOJE ZYCIE BO NAWET W NIA JUZ NIE GRAM BEZ TAKIE DZIECI JAK TY! i NIE PIERDOL TERAZ JAKIŚ POSTÓW Z KOLEGAMI ZE SPECJALNYMI BŁEDAMI ORTOGRAFICZNYMI JAKBYŚ BYŁ NIE DOJEBANYM KORNISZONEM TYLKO PRZEMYSL CO CHCESZ NAPISAC I PISZ JAK MEZCZYZNA Z JAJAMI A NIE JAK DZIECKO MAJACE TYLKO CHARA W TIBI! PIERDOLILEM TO JAK NA MNIE NAJEZDZACIE I W OGOLE ALE TERAZ PRZESADZILES! JESTES ZWYKLA KURWA OCENIAJAC INNYCH A NIE wIEDZIAC O NAS NICZeGO! NIE ZNASZ MNIE W OGOLE A OCENIASZ! A MOZE TO TY LIZESZ DUPE SWE a ZE SIE NIE UDALO TO ZGRYWASZ TWARDZIELA! JEB SIE KOLES! I NAPISZ MI NA PW Z JAKIEGO JESTES MIASTA MORDERCO KÓZ! POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE SRODKOWYM PALCEM!

1. Wyłącz capsa.
2."NA FORUM NIC JUZ NIE ZWALCZYSZ!" - to chyba wy zaczęliście ten bezsensowny forum fighting.

3.NA IRIDIE JEBANY POLACZKU! - to po ch** tu piszesz? Przecież nie jesteś Polaczkiem... gardzisz Polaczkami.

4.ZGRYWASZ TWARDZIELA! - narazie widzę, że ty i kolega próbujecie udawać pro elo zaje******* "ziomkuffff"

5.I PISZ JAK MEZCZYZNA Z JAJAMI A NIE JAK DZIECKO - spójrz na swoją ortografię i na styl swojego pisania. Błędów troche, a o kulturze tej wypowiedzi nawet nie wspomnę - twój styl jest gorszy od 12 latka, bo nawet ten wie jak się zachować... (kur^%, spier&%^!$ etc). To się nazywa prawdziwy mężczyzna.

A teraz zastanów się nad sensem swoich wypowiedzi, bo nawet nie wiesz co piszesz. Wygadujesz głupoty o innych, a sam nie jesteś lepszy. A teraz proszę, napisz o mnie w samych superlatywach.

KaCzKa.pl
29-04-2008, 00:31
Hmmmm...... z chęcią bym pomógł no ale, jeżeli ktoś fundnie plate seta na start to no-problem, jestem doświadczonym graczem z Askary 48 najt... czemu tak mało? Heh, miałem i mam hunted od najlepszej gildi na Askarze, czyli Rexis, dlatego przestałem grać tym charem, lecz nie padłem ani raz, nic nie płaciłem... A czemu się poddałem? Bo szkoda mi było tamtego chara :)))

Arc
29-04-2008, 13:19
@bosiarz

mam rade dla ciebie
wdech-wydech, wdech-wydech, wylacz komputer i idz poszukaj koleguff.

aha i pisze sie polemizuje a nie poleNizuje

plakales irl jak pisales tego ostatniego posta ? ; \

uzytkownik2000
29-04-2008, 15:27
Hmmm...a pomyśleliście kiedyś abowicze,co o was polacy z saphiry myslą?Jak chcecie wiedziec to pytajcie pokolej 75% bedzie takiego zdania jak ja ^^

Rafix17
29-04-2008, 16:46
bossiarz & sargeres
Hmmm...a pomyśleliście kiedyś abowicze,co o was polacy z saphiry myslą?Jak chcecie wiedziec to pytajcie pokolej 75% bedzie takiego zdania jak ja ^^
Po pierwsze gowno mnie obchodzi co inni o mnie mysla, ale masz racje z tym 75%, ktorzy nas nie lubia bo ten 75% ludzi z saph, ktorzy sa naszymi wrogami :D czyli kilku swe i hiszpancow. A jak zes taki cwaniak to zapytaj ile ludzi z forum cie lubi...99% cie nienawidzi a tym 1% jest adasii. Btw robie na saphirze to co uwazam za sluszne, czesto pkuje, najczesciej hiszpancow i szwedow, ale owszem tez Polakow, zwykle tych co mi zawinili ale nie zawsze... choc tych do ktorych nic nie mam szkoda mi i rzadko kiedy ich zabijam, ale to jest wkoncu server pvp i pk jest tu dozwolone ;]

Teraz do adasii... sluchaj no kolego... nie mam zwyczaju wyzywac ludzi bezpodstawnie, a ty zalazles mi za skore i to ty i kilku ludzi jeszcze rozpoczeliscie wrzucac na ab'team i jego czlonkow nie znajac ich kompletnie.
Przytocze kilka przykladow, ze jednak wrzucales:
jesteś zalosny... a matki swojej nie pozdrowisz bo sie Ciebie wyżekła i byłeś dzieckiem śmietnika... ab'team dal Ci komputer i neostrade na śmieciach i teraz pewnie jesz własną kupe i myślisz ze jestes fajny~!
powiem tyle: jebać AB'team! banda noobów i dupo lizów!
Widzisz te twoje posty swiadcza o twoim "rozgarnieciu" zarzucasz mi w swoim ostatnim poscie cos co sam pisales...
Dalej...mowisz, ze ja robie bledy ortograficzne specjalnie? Po1st nie uzywam polskich znakow a po 2nd jezeli robie jakies bledy to nie specjalnie...
Wrzucasz mi w swoim poscie, ale za co? Za to, ze zabilem cie za najezdzanie na moich kolegow?
I ja nie twierdze, ze jesli ktos kumpluje sie z szwedem czy kims innym jest zly itp. chodzi mi o to jak juz, ze najpierw cwaniakujesz na forum a pozniej znow placzesz i wylewasz swoje zale...dla mnie asslicker to ktos kto trzyma z tym kto rzadzi bez wzgledu na swoje przekonania i wykorzystuje to do bicia tych co nie rzadza ;] i ty jestes tego przykladem...chyba nie musze juz przytaczac sytuacji kiedy wzywales swoich "kolegow" zeby np mnie zabili jak padles ode mnie(przyklad twojego posta)taa... i nigdy sie nie zdazyło zebyś sam walczył o swoje... zawsze z kolegami...

masz pvp lepsze? chcesz sie bić gnojku!?(to bylo jak jeszcze nie weidzales kim gram na saphirze ;;)
A i nie jestem dupolizem... nigdy nie placilem nikomu kto mnie huncil za free... i jakbys mial troche wiekszy rozumek to bys domyslil sie ze wyniekiem tego mam przesrane od wielu ludzi na saph.
Miasto jakbys byl bardziej spostrzegawczy znajdziesz pod moim avatarem :D
I odnosnie tego, ze nieslusznie nazwalem cie retardem... spojrz na trescswoich postow a w szczegolnosci na ostatni i zastanow sie czy nie mam racji. ;\

uzytkownik2000
29-04-2008, 19:36
Szczerze mówiąc wali nas wasza opinia o nas.
znając was zaraz posypie się 100 komentarzy...

uzytkownik2000
29-04-2008, 20:08
Na to na 100% posypią sie komentarze xD

Rafix17
29-04-2008, 20:13
heheheh i dzieki temu postowi twojemu nie musze komentowac wiecej twojego poziomu debila czy tez wlasnie retarda :) a do sargeresa : jesli nie obchodzi ciebie opinia nasza o tobie to na huj piszesz posta w ktorym pytasz sie czy nas nie obchodzi opinia o naszym teamie?... ;\
I skonczcie juz sie wypowiadac na temat ab'team i wylewac te swoje zale, bo juz nudzi mnie wyklocanie sie z wami i odpisywanie na te debilne posty.

uzytkownik2000
29-04-2008, 20:34
nudzi ci sie odpisywanie na nie?to czemu tylko ty odpisujesz?czekasz az cos napiszemy i wtdy sobie walisz?
Jak niby tak sie podlizuje Anzaywi itp to czemu o 20:30 powiedzialem mu co o nim mysle?straclm pro i mnie to huja

Rafix17
29-04-2008, 21:08
Omg i kto tu psuje ten temat? Trzeba wprowadzic ograniczenie od 15lat i stop retardom... co do posta...moze ciebie bawi walenie przy forum;/ OOO ja jestes pro koles zes o 20:30?! Poweidzal Anzayowi co o nim myslisz...super!brawo! mam ci zalozyc temat na forum z tej okazji?Btw jakbym mial walic przy kazdym waszym glupim poscie to chyba bym juz padl z wysilku. A odpisuje wam nie bo mmnie to bawi tylko dlatego, ze nie chce aby kazdy byle noob z saphiry ktory ledwo 50lvl moze wbic mowil sobie co chce o nas. Bo w sumie wali mnie to co mysla o mnie bo ja robie to co mi sie podoba a ze wy po dedzie nie mozecie spac w nocy (tak pzrypuszczam z waszych lamentow na forum) i placzecie o to ze straciliscie swoje p legi to iwesz... no comment. Zreszta zawsze mnie to tak zastanawia i chce zeby ktorys z was wytlumaczyl mi to DLACZEGO TAK DOPIERDOLILISCIE SIE DO LUDZI KTORYCH W OGOLE NIE ZNACIE, NAWET PZRECIERZ NIE WIECIE KTO JEST W AB TEAMIE? Jak ja zaczynalem tu grac i byla jakas polska gildia ktora bila szwedow itp to zazdroscilem ze potrafia sie zebrac i cos zrobic, a wy patrzycie na to tylko swoim dobrem o wlasne dupy wam chodzi...ja np pomagalem kilka razy np bolterowi czy bralem udzial teraz w open battle na ankh po stronie gerpa mimo ze wsrod jwgo gildii mialem pelno wrogow, ale nie lubie masterplanu wiec dolaczylem do nich. A wy jedyne co potraficie to pierdolic tu glupoty wkolo o jednym,...jezeli tak mnie nienawidzicie to czemu sie nie zbierzecie i nie zabijecie mnie? Ja mam zasade jezeli ktos mi podpadl to go zajebe chocbym mial i sam pasc, wiec wy (jak wspominal sargeres ze nienawidzi nas 75% Polakow z saphiry) zbierzcie chocby to 5% i ubijcie mnie ... jesli starczy wam odwagi.... A no i na koniec odpiszcie mi bez bluzgow i nie wrzycajac mi na stara itp jak to robia 10latki, nie piszcie tez bezsensownych i glupawych wierszykow tylko napiszcie czemu nas nienawdzicie (konkretne powody) i jak chcecie mnie tu wyzywac od ku**w i tp to lepiej zbierzcie ekipe i zajebcie.

Boss'iarz
29-04-2008, 21:44
Nienawidze Cie bo napinasz się na forum, wmawiając wszystkim, że to my sie napinamy...
Nienawidze AB'teamu bo jak jeszcze nie wiedziałem co to jest to zajebał mi mojego best frienda za nic...
Nienawidze AB'teamu bo strasznie kozaczą, a prawda jest taka i musicie przyznać ze solo kozaczycie tylko do duzo mniejszych lvleli...
Nienawidze AB'teamu ponieważ gdyby nobztrakt i caly ab team mieli po 1 hp i mialbym 1 gfb ktore by mogla zabić albo jego albo was to zabiłbym jego :cup::cup: ej mam 16 lat i moge pisac co chce:cup:

Ezranel
29-04-2008, 22:00

Mimo, że nigdy nie należałem do Ab'teamu i praktycznie ta kłótnia mnie się
nie dotyczy to mam do Ciebie prośbę: przestań pier.dolić farmazony.

Rafix17
29-04-2008, 22:01
Taki jestes bystrzacha to wymien mi conajmniej ...a niech bedzie 10 czlonkow ab'team bo jesli mowisz o nas jako o ab'team to musisz zapewne znac conajmniej polowe ludzi z niego. A tak btw widze czesto zmieniasz zdanie bo jak padles to mowiles, ze masz do mnie szacunek za to ze cie ubilem. A o tym kozaczeniu to nie wmowisz mi ze to my kozaczymy bo nikt z nas pierwszy nie zakladal tu postow ze jestesmy zajebisci ze kazdy sie nas boi, a ty owszem pisales ze my kozaczymy tylko do nizszych lvli a jak ty wpadles do ab z kolega to balismy sie ruszyc z depo. I do twojej wiadomosci nie kozaczymy do mniejszych lvli bo ludzie z 40lvl to waste dla nas, ubilsimy juz wiele wieksze lvle i nie potrzeba nam kozaczyc do 36palka...bo jak bede chcial to zajebe cie jeszcze raz i zrobie to sam bez pomocy innych. Nienawidzisz mnie to jak juz mowilem zbierz ludzi i ubij mnie albo choc jednego z nas. a i widac ze masz 16 lat... wiec pokaz swoja nienawisc w akcji a nie w slowach ;;

SzuyA
29-04-2008, 22:40
@bossiarz

prawda jest taka ze niemasz pojecia o pvp, ok wpadles pod ab dp WBILES PZ lecz jak byl 1 member online, gdy wszedlem skonczylo sie na wrzutach w nasza strone wiec o chuj ci kurwa chodzi? o to ze twoj friend padl? A DO CZEGO KU R WA SA SWIATY PVP?

Iks.de
30-04-2008, 14:05
hehehehehe ale mam z was beke 8o8o8o8o8o8o

Rafix17
30-04-2008, 14:33
Ty masz beke a ja sie tu wqrwiam na nich czytajac co wygaduja...

uzytkownik2000
30-04-2008, 18:07
Dobra,walcie sobie dalej :)

Boss'iarz
30-04-2008, 18:29
Sargeres jedziemy dalej!
Już jest ich więcej ;) już walczy ich 2 ;d more more more AB TIIM! pozdro dla ziomków z AB teamu =* respect i honor =*

Rafix17
30-04-2008, 19:03
Ja [ierdole az sie nie chce komentowac ...Arad nie jest z ab temu idioci ;/ zal mi was dalej zasmiecajcie to forum swoimi kretynskimi postami, w ktorych nawet nie odpowiadacie na inne tylko pieprzycie od rzeczy.

uzytkownik2000
30-04-2008, 19:52
Niechce ci sie komentowac??To cemu ni zostawisz tego bez komentarza?potwierdza sie moja opinia,czekasz az cos napiszemy i wtedy walnie!xDDD

SzuyA
30-04-2008, 20:04
jesli by nawet napisal "bez komentarza" to by oddal swoja opinie o tym, co siwadczy ze napisal komentarz.

uzytkownik2000
30-04-2008, 20:47
Dziś w ab próbowałem mvve trapnac ale sie nie udało i zwiał :D

Rafix17
30-04-2008, 20:55
NIe chce sie komentowac ale nie pzowole zeby ktos taki jak ty mowil co chce o moich najlepszych koelgach. Moze niektorzy sie woza, mzoe pkuja ale to jest swait pvp i kto jest silniejszy ten trzyma wladze, ale zaden z nas nie jest takim noobem jak ty albo adasii, ze tylko potraficie wrzucac i stac w depo.

@rusiek
30-04-2008, 20:59
Podobno 90% gildi Inshon z furory przeniosło się na Saphire i chcą przejąć nad nią władze...

Rafix17
30-04-2008, 21:19
No naraszcie pierwszy madry post i dotyczacy tematu. A tak swoja droga watpie zeby to przejecie wladzy udalo sie, bo juz wielu probowalo a duza czesc ktora walczyla vs nobz and company teraz walczy po jego stronie ;; ostatnio co widzialem na ankh to gildia gerpa zostala rozgromiona przez nobza ;/ a wydaje mi sie ze srednia lvli w gildiach byla podobna.

QuanChi
30-04-2008, 21:28
Podobno 90% gildi Inshon z furory przeniosło się na Saphire i chcą przejąć nad nią władze...

: o

10 znaków.......

Rafix17
30-04-2008, 21:49
No to powodzenia w zdobywaniu tego servera ... jakby co pisac pomozemy w jakims trapiku jak juz wbijecie te swoje lvle ;]

uzytkownik2000
30-04-2008, 21:57
Dobra,skończmy ten beznadziejny teat z wyzywaniem sie i.t.p
ja od teraz przestaje i przepraszam was za to co powiedziałem,a co Adasii zrobi to niewiem :D

Iks.de
30-04-2008, 22:44
Ci z furory to pl? 8o jak cos moge sell mego chara ;; msg priv ;;

Boss'iarz
30-04-2008, 22:45
Hokus Pokus
Czary Mary
Była Szkoła
Są Wagary
Level Trzeba
Szybko Wbic
Aby w Tibi
Dłużej Życ!

El.Drinio
01-05-2008, 08:39
WT My Candia Your Saphira.

@rusiek
01-05-2008, 08:52
Przenosza sie na Saphire bo na Furorze maja PA duże za przegrana wojne i moj rl z inshon opowiadal ze prawie nikt nie bedzie placil tylko ida na Saphira...według mnie może to być prawda

uzytkownik2000
01-05-2008, 09:26
To sie zdziwią co na Saphirze zobaczą xD

SzuyA
01-05-2008, 13:26
@arad

daj gg na privie bo mam temat

@drinio
napisz na gg bo mi sie lista skasowala :<<

chakalak
01-05-2008, 13:32
ej joł podobno

Skwirus
02-05-2008, 16:24

zawialo groza :D

Jacomie
02-05-2008, 17:39
Lol ! Przeciez oni bez znajomosci nie wbiją na saphirze 70 lvl o_o . Wiem cos o tym bo z MP zabijalismy kolesia 53 lvl paladin . Ogólnie jest PA , wielki niczym chuj ale ok . Ciekawe czy cos przebije MP :baby:

Rafix17
02-05-2008, 17:49
Na saphirze bez znajaomosci da sie wbic 90 na loozie, nawet 100 jest mozliwy. Btw dark mortalz jak zaczynalo tu grac to mialo znajomosci? Zawsze sei dziwilem, ze oni expia tak szybko mimo, ze kazdy wie po co na ten server przeszli...Mozliwe ze nobz pozwalal im grac bo sie ich nie bal.

Jacomie
02-05-2008, 18:02
Nie no , może jak jakiś znajomy podpadnie dla MP to już jest ostry przeyeb . Wiem że kilku moich kolegów przestało grac właśnie przez MP , ponieważ mieli hunta za nic o_o . Ciekawe kiedy utworzy się team , który rozwali MP ... chętnie do nich dołącze ;) . Chociaż ... wątpie w to :f

Rafix17
02-05-2008, 18:27
Wlasnie... taki jest minus ludzi z saphiry, ze poddaja sie jak maja te hunty za nic i laduja pozniej na candii itp... wiadomo, ze jak cie hunca za nic to kiedys im sie to z nudzi jesli nie placiles. Ja tak dorobilem sie mysle, ze calkiem sporego lvla jak na warunki saphiry ;;

Jacomie
02-05-2008, 18:34
15 ?:P

Ja o swój los na saphirze nie boje się ... Adonis'teunAdonis'sanderNok'ha
wstawią się za mną ... może pamiętasz Chaos'rookie ? :d

Rafix17
02-05-2008, 19:24
Nick kojarze ale ogolnie na saph swojego czasu duzo gralo chaosow~ i btw mam troche wyzszy lvl niz 15 ;;

Jacomie
02-05-2008, 19:25
podaj nick xP

QuanChi
02-05-2008, 21:04
Rafix, czytasz czasem priv? oO

Rafix17
02-05-2008, 21:23
@Jacomie
Moj nick niech bedzie tajemnica ;]
@QuanChi
A no niekiedy a co?

QuanChi
02-05-2008, 21:40
Hmmm, bo napisałem? : o

Rafix17
02-05-2008, 21:44
A przypomnialo mi sie, ze jakis czas temu wylaczylem opcje odbierania, ale juz wlaczylem wiec pisz smialo ;;

Alethess
04-05-2008, 13:04
Moze z Saphiry zrobimy Furore :o

Omnadren
04-05-2008, 17:29
oiii z saphiry moglibysmy zrobic furore jak by byla taka mozliwosc :) 100% polands players;]

Jacomie
06-05-2008, 17:34
Albo noob war vs Nobztrakt . Same 8-20 lvl na jednego Nobza :baby:

Rafix17
07-05-2008, 21:16
Oo wlasnie slyszalem, ze okolo 40 osob przeszlo z candii na saphirke... oby to prawda byla ;]

Omnadren
07-05-2008, 23:02
rafixx@

ja wlasnei slyszalem pogloski ze z furorki dosc osob przeszlo na saphire :)) oby to wszystko byla prawda! ja to wie mze za jakis czas saphira sie zmieni na lepsze :)

SzuyA
07-05-2008, 23:33
furora (inshion) = candia (vendetta)

te same osoby + kilka nowych z candii i furory
a wiec zgranie maja mmmmm aaa + dementhes tez sie tutaj zucaja :]
powiem tyle, jesli oni by sie polaczyli z dm + old pvp szwedami + draco + disorder (:cup: 8o B)) to saphira dotrze do stanu "rozkwitu" :P

Siergiey
08-05-2008, 10:49
kto to antyheros

Omnadren
08-05-2008, 13:08
z kyry tez pare osob przechodzi :))) gram to wiem :) jak ktos nie ma gdzie grac czy szuka serwa to zapraszam na kyre :))dam p seta na start xD

Arc
08-05-2008, 18:35
omandren caly czas czekam na twojego pierwszego fraga >: ]]]]]]

Omnadren
08-05-2008, 19:42
narazie mam bana to nie zobaczysz:) moze kiedys :) ogolnie to sram jzu na saphire no ale zobaczymy co z tego bedzie:)

a tak w ogole to :

May 07 2008, 19:44:13 CEST Killed at Level 118 by Grizmo
and by Heztrakt

noo nareszcie ta szma'ta padla:)

Zbyniu-Belix
08-05-2008, 19:45
Panowie , dajcie nam kilka miechow a zobaczycie inna saphire :p

DookTock
08-05-2008, 20:01
@up
Szczerze..?

Watpie:p no ale powodzenia:)

Siergiey
08-05-2008, 21:15
Panowie , dajcie nam kilka miechow a zobaczycie inna saphire :p

haha juz to widze. zjedza was a ty nawet nie bedziesz wiedzial kto.

Omnadren
08-05-2008, 23:01
seriegy ale czemu odrazu tak nieladnei do kolegow mowisz? :) dodajcie im chociaz troche otuchy a nie :) xDD szczerze to ja tez watpie zeby kto kolwiek zmienil saphire na lepsza! ale niech chlopaki proboja :)

Pippah
15-05-2008, 10:35
Widze ze nie mozecie sobie dac rady na tym serwie zrobcie sobie taki team ja na IRDII Bongo team albo GTW chlopaki przegrali all war to porobili sobie 45-80lvl i robili mas log nie bylo dnia zeby nie ubili paru ludzi logowali sie po 20-30 i ubijali nawed 170lvl ich blad byl taki ze bili ALL i teraz wszyscy ich bija i jest po nich ale naprawde niezle namieszli na tym serwie

Siergiey
15-05-2008, 16:02
pewnie, ze daliby rady, jesli dzialaliby tak, jak przechwala sie 'zbychu'

Alethess
15-05-2008, 17:11
Skoro tyle chetnych na tą saphirke to może
WorldTrade ;)
Mam na Saphirze coś około 100k (w itemkach + 100 Iron Ores)
Interesuje mnie Nebula. Ktoś chętny priv.

oILEsieNIEmyle
16-05-2008, 20:02
plotki glosza ze juz kilku ludzi z furory ma 100 lvl i sa na dobrej drodze do podbicia tego swiata

Olorion.
16-05-2008, 20:14
plotki glosza ze juz kilku ludzi z furory ma 100 lvl i sa na dobrej drodze do podbicia tego swiata

Z tego samego zrodla wyszla plotka, ze dostaniemy wiecej kasy z nastepnych paymentow

oILEsieNIEmyle
16-05-2008, 22:45
Z tego samego zrodla wyszla plotka, ze dostaniemy wiecej kasy z nastepnych paymentow

wy tzn kto?

hnuken
17-05-2008, 14:52
kto hce ratować:axeman: saphire nieh kliknie na ten linkhttp://s3.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=124121

Rafix17
21-05-2008, 14:37
Ojj ja chcialem pomagac ludziom z furory, a tu widze ze czesc z nich to niebezpieczne polaczenie dziecko+bot (ofc nie mowie o wszysktich...mam na mysli koelsia z nickiem Drahas). Widze ze Saphira jest najlepsza kiedy rzadzi tu nobz... lepsza nie bedzie, a juz napewno nie kiedy wejda tu Polacy z innych serverow.

Predrox
22-05-2008, 16:30
Placzesz na forum bo pogonil Cie z dragow zanim zdazyles tam dojsc ? pjona o/

Rafix17
22-05-2008, 17:18
Tak "placze" bo pierdolicie o pomocy saphirze a nawet nie potrafia niektorzy z was odpoweidzeic na proste pytanie... tylko w noobowski sposob probujecie podpuscic do pz i trapa...zal. I jest zawsze tak, ze ci "wspaniali obroncy" saphiry z innych serverow najgorzej pkuja i hunca Polakow, ktorzy graja tu. Pozniej tylko sie dziwic, ze Polacy nie maja zgrania... jak tu miec zgranie skoro my chcemy wam pomoc a wy nas tluczecie i jeszcze mowicie ze "mamy tu pograne". Takie zachowanie moze jest dobre dla bandy przyglupow... tylko mialem nadzieje i mam nadal ze wy tacy nie jestescie. A no i chyba nalezy sie troche szacunku ludziom, ktorzy wbili tu te 60+ czy tam 70+ i 100 lvle... bez asslickingu itp. Jezeli wy bedziecie spoko dla nas my bedziemy dla was..proste? Wiec nastepnym razem piszcie ze jest zajete i jak pytam przez kogo to odpoweidzcie a nie bijcie za byle co.

Omnadren
22-05-2008, 17:26
zgadzam sie z rafixem w zupelnosci! wkurza mnie typowe zachowanie polaka... przechodza na inny serwer wbijaja jakis tam lvl i jzu kozakuja i huj wie kim oni nie sa! jak tak dalej bedzie to i wy mozecie dlugo nie pograc na saphirce! powinnismy wsyzscy siebei wspierac a nie jakies dziwne kwestie tu wychodza! a zreszta saphiry moim zdaniem nie da sie wyzwolci z rak swe... a i moim zdaniem jzu saphira chyba najlepiej bedzie dysponowala pod wladza swe

SzuyA
22-05-2008, 18:40
@up

zacytuje ci cos ; "omadren nadal czekam na twojego fraga" i sie nie doczeka ;\\\\\\\\\

@rigoku , jaca

prv blx ;

Arc
22-05-2008, 20:19
omnadren tak sie zapowiadales ze bedziesz pkowal i dedal ol,
a ja nadal nie moge sie doczekac na pierwsze uderzenie ; D

Omnadren
22-05-2008, 22:26
@trit

nie mowie ze ja zabije tylko swe

@arc

i nie zobaczysz bo nei gram jzu na saphirce tylko na kyrze

Arc
22-05-2008, 22:54
omnadren

to po co najpierw sie chwalisz czego to ty nie bedziesz robil a teraz w ch uja walisz ?

Predrox
23-05-2008, 07:53
Tak "placze" bo pierdolicie o pomocy saphirze a nawet nie potrafia niektorzy z was odpoweidzeic na proste pytanie... tylko w noobowski sposob probujecie podpuscic do pz i trapa...zal. I jest zawsze tak, ze ci "wspaniali obroncy" saphiry z innych serverow najgorzej pkuja i hunca Polakow, ktorzy graja tu. Pozniej tylko sie dziwic, ze Polacy nie maja zgrania... jak tu miec zgranie skoro my chcemy wam pomoc a wy nas tluczecie i jeszcze mowicie ze "mamy tu pograne". Takie zachowanie moze jest dobre dla bandy przyglupow... tylko mialem nadzieje i mam nadal ze wy tacy nie jestescie. A no i chyba nalezy sie troche szacunku ludziom, ktorzy wbili tu te 60+ czy tam 70+ i 100 lvle... bez asslickingu itp. Jezeli wy bedziecie spoko dla nas my bedziemy dla was..proste? Wiec nastepnym razem piszcie ze jest zajete i jak pytam przez kogo to odpoweidzcie a nie bijcie za byle co.

LoL, dobrze wiesz ,ze noobchar na tym mostku napisal Ci wyraznie ze jest zajete przez Phantasmagorie. Drahas odprowadzil Cie do pz bo zaczoles tam sobie dyskutowac zupelnie nie potrzebnie bo i tak bys sie na te dragi nie dostal. Czasami trzeba myslec zioom.

Rafix17
23-05-2008, 08:23
NOsz kurwa mac! Pytam go kto expi to mi mowi, ze ekipa a pozniej zebym sie tym nie interesowal. I w beznadziejny sposob probowal mi nabic pz i wciagnac w trapa ;s a na drugi dzien to co niby bylo? Tez normalnie wyjasniliscie tak? Jak sie pytam o cos to cche na to odpoweidzi a nie wyzywania w noobowski sposob. Wiec teraz nie pisz takich rzeczy. Jakbym weidizal przez kogo jest zajete to bym stamtad poszedl... a na tym noobcharze byl jakis cwaniaczek, ktory ma h lvl na innym serverze i mysli ze jest zajebisty i moze kazdego sobie wyzywac.

Predrox
23-05-2008, 09:41
o lol ale masz ogarniencie kolo. A moze ten noobcharek odpalil pz zeby przytrzymac Ci battle zebys sie nie wylogowal?
To ze pytasz o cos to nie znaczy ze kazdy musi udzielic Ci odpowiedzi, czasami warto zamknac pysk i sobie pojsc niz wozic sie jak taczka gnoju. Koniec tematu jak dla mnie. Chcesz wiecej to na priv.

a ten haj lewel byl zajety expieniem i ciezko bylo ogarnac drugiego mcka w srodku respa, i wcale nie ma tej haj lewelowej postaci na innym swiecie ^^ pzdro

Rafix17
23-05-2008, 10:01
To sie nauczcie kultury i btw to nie ja sie woze tylko wy... zawsze keidy moge staram sie zachowywac jakos normalnie a nie jak 13-letnie dziecko. I nie bede pisal do ciebie na priv bo nei ma takeij potrzeby, zreszta to ze sa jakies problemy z ludzmi, ktorzy deklaruja sie zmienic saphire to jest to sprawa nadajaca sie na forum. Wiec jak macie cos do mnei to mowcie grzecznie a nie wyzywajcie i straszcie, ze mam tu pograne.

Predrox
23-05-2008, 10:51
Bedziemy robic i pisac tak jak nam sie to podoba a nie tak jak Ty nam powiesz synku. NiePodobaCisieTowyjdz. bb

Rafix17
23-05-2008, 11:05
omg mow do dupy to cie osra... nie mowie ze masz pisac tak jak mowie, tylko jak ktos sie pyta to wystarczy odpoweidziec a nie wyjezdzac z ryjem jak dzieciak ;s I nie mow do mnie synku bo nie chialbym miec takiego ojca ;;

Predrox
23-05-2008, 12:21
Ale tak jest smiesznie bo mozna sobie beke cisnac z takich zer jak Ty

Rafix17
23-05-2008, 13:27
NIck na saphirze plz... lubie wiedziec z kim rozmawiam. I nie nazywaj mnie zerem, bo mnie nie znasz ;/ Ja na ciebie nie mowie przyglup czy kretyn itd chociarz mam takie wrazenie czytajac twoje posty ;s

I skoro masz mnie za zero to nie pisz w postach skierowanych do mnie "Ty, Ciebie, Cie"itd itp.

QuanChi
23-05-2008, 14:27
Kolego, jak mówią "ciekawość to pierwszy stopień do piekła", zapamiętaj, że jeśli na mostku na dragach stoi jakiś noobchar to możesz być pewny, że należy on do gościa, który w tym momencie na dragach expi. Jeśli zabijasz noobchara to sygnał dla expiącego, że zbliża się ktoś o nieprzyjaznych zamiarach i należy się jak najszybciej ulotnić. Więc jeśli po prostu chcesz expić i nie masz złych zamiarów, to po prostu odejdź. Tak było, jest i będzie.
"Take it like a men!"

Rafix17
23-05-2008, 14:41
No wreszcie ktos normalny. Mi chodzi tylko o to, ze jezeli pytam sie kto tam expi ( bo chce zagadac jak dlugo itp) to mozna chyba odpoweidziec nie? A nie wyzywac, grozic i probowac ubic...

Predrox
23-05-2008, 15:00
Dla mnie ziomek zalacy sie na forum ze go wyzywaja i bija jest zerem. Noob na mostku napisal ze bedzie zajete caly dzien ze expi gildia Phanstasmagoria to co Ci trzeba bylo wiedziec wiecej?

I Ty wydajesz mi sie bardziej takim skretynialym najcikiem kozaczacym na forum a bojacym sie wyjsc z pz na dluzej niz 1h. Pograj troche wiecej w te gierke to moze bedziemy mieli o czym podyskutowac bo nie chce mi sie juz znizac do Twojego poziomu.

SzuyA
23-05-2008, 15:02
Predrox zbastuj troche, arth niby ma racje spytal sie etc. no lecz to nie jego sprawa kto tam siedzi ale jebac to... dajcie sobie na wstrzymanie i gadajcie ingame bedzie bardziej "COOL":)

Predrox
23-05-2008, 15:09
No a co tam u CIebie SzuyA?

SzuyA
23-05-2008, 15:12
15:03 You advanced in distance fighting.

qwa wolno leci ; ///

SzuyA
23-05-2008, 15:14
zrobie duble posta :DDddddddd
ide sobie na dworek ! niebierzcie tej gry zbyt powaznie bo nie jest az tego warta ; ) cu huys! ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

HEHE

Rafix17
23-05-2008, 15:48
Nie wiesz zupelnie o mnie nic.
A tak, zale sie na forum, dlaczego? Dlatego, ze jak juz mowilem wczesniej, ze ludzie, ktorzy mowia ze chca przejac saphire i zmienic ja, a tak naprawde zachowauja sie jak dzieci sa warci skomentowania na forum.
I teraz odnosnie tego noobchara na mostku.. po peirwsze nie napisal mi kto expi dokaldnie ( jedynie ze "ekipa" jak zapytalem jaka to poweidzla cos w stylu "wazna") btw trit mowisz ze nie powinno obchodzic mnie kto tam expi.. lol? a jakim kurwa cudem mam zapytac jak dlugo komus tam zejdzie...? Po drugie odnosnie noobchara... nie wiem co za koles na nim siedzial(watpie zebys to byl ty panie predrox) ale bylo zupelnie inaczej niz teraz tu wypisujesz... bo po tym jak mnie wyzywal odszedlem na koniec mostku, bo przypuszczalem, ze zaraz ktos moze wpasc, a chcialem reportnac noobka w odwecie za obrazanie, wiec odszedlem zeby w razie czego uniknac trapa... za chwile patrze nabil skula i mowi "sorry" i po jakims czasie odchodzi z mostku i mowi "okej mozesz expic" (lol? mysle sobie co to za gowniarz, ze sadzi ze na takie "sztuczki" dam sie nabrac) no ofc za chwile wpada kolega drahas... a jak juz doszedlem do depo zaczal mowic do mnie cos w stylu "lamusie nie pograsz juz tu".
Wiec nie wiem w ogole dlaczego sie wypowiadasz na temat, o ktorym nie masz pojecia... chyba ze byles na tym noobcharze sam i gadales ze mna a teraz nie powiem ze"klamiesz" ale zmieniasz fakty...
I co do tego zalenia... nie robie tego nigdy, ale kiedy ludzie ktorym cchesz pomoc zachowuja sie beznadziejnie to az mnie bierze *****ca i musze was skomentowac tu, zebyscie (mam nadzieje) zrozumieli starszych graczy z saphiry, ktorzy wbrew temu jak wspominasz nie boja sie wyjsc z pz na wiecej niz 1h tylko bija sie mimo, ze nie maja zbytniej sily.
I uwierz mi, ze nie jestem tylko "forum fajterem" wiele osob moze to potwierdzic ; i jesli byscie mnie chiceli zabic ( w co nie watpie po tej wymianie zdan) to moge ci przysiadz, ze ja tez bede staral sie zabic jak najwiecej waszych czlonkow. Moze tylko bede sie staral, ale napewno nie odpuszcze. Do czego zmierzam... duzo ludzi tu pisze, bardzo czesto sa klotnie, ale chocbys nie wiem kim byl, zawsze bede bronil swoich racji, ziomkow itp itd.

btw mam wrazenie ze to ty drahas

Omnadren
23-05-2008, 17:36
ci z furory co przeszli to panosza sie jak huj wie kto...juz wole zeby swe rzadzilo tym swiatem :) i pewnie ktos z nich spiewal piosenke o tibi pod tytulem "tibian mp3" tibia 24/7 onn

Arc
23-05-2008, 17:38
za lepszOM safire > : ]

@omnadren

to zabij wreszcie kogos jak obiecales ; d

Predrox
23-05-2008, 21:24
ci z furory co przeszli to panosza sie jak huj wie kto...juz wole zeby swe rzadzilo tym swiatem :) i pewnie ktos z nich spiewal piosenke o tibi pod tytulem "tibian mp3" tibia 24/7 onn

Boli Cie to ze byle wybotowany najcik do kasy od nas ma wiecej do powiedzenia na saphirze niz Ty? czy moze to ze wbilismy 60-100lv w miesiac to juz dla Ciebie no life tibia 24h?

Arad Knight
23-05-2008, 21:45
heheheehheheeh

Rafix17
23-05-2008, 21:54
A ten znow ma buz z nas :D

Alethess
24-05-2008, 15:40
Ci z Furorki co chcą zawładnąc Saphira a póki co
są 8lvl'owymi knajtam drutami palami sorkami
mogę pomóc.

Zapraszam na PM

xNOOBx
24-05-2008, 15:40
Ej wy z furory co wy od*******acie ? Każdego dnia widze jak biegacie ze skullami po ab i innych miastach , a dziś widzialem z waszej gildi 105 lvl , ktory wymuszal arma od jakiegos polaka. Po co wy tutaj przenieśliście się z furory ? Pomuc polakom na saphie czy naodwrót ?X(

xNOOBx
24-05-2008, 15:59
Ci z Furorki co chcą zawładnąc Saphira a póki co
są 8lvl'owymi knajtam drutami palami sorkami
mogę pomóc.

Zapraszam na PM

hmm ja widze dosc czesto okolo 70 a jest nawet 100 wiec nie pierdol

Alethess
24-05-2008, 16:26
hmm ja widze dosc czesto okolo 70 a jest nawet 100 wiec nie pierdol

Chciałem pomóc nowym. To źle ?
Więc Ty nie pie*dol bo rozje*ie Ci tego 42 Knighcika.

Pozdrawiam,

P.s Wali mnie Twoje pro i co mi zrobią jak Cię rusze więc
oszczędź sobie gróźb.

DookTock
24-05-2008, 16:29
@Up
xd :Pp

xNOOBx
24-05-2008, 17:19
no dajesz rozjeb mnie

Alethess
24-05-2008, 17:32
no dajesz rozjeb mnie

Żeby nie było ,że Polacy zabijają Polaków.
Sam chciałeś.
Added to VIP. Znajdź sobie sponsora na
LifeFluidy ,Uhy co kokolwiek.

Pozdrawiam,

Omnadren
24-05-2008, 17:44
@arc
zamknij juz pape z tymi dedami, nei gram na saph juz to jak mam zabic kogos? a tak w ogole to mam bana!

@furora

poprostu jak sie wypowiadacie o tej grze to mnei zal sciska , tak jak by to byla najwazniejsza rzecz w zyciu! idzcie do dupy poruchac , lub na impreze a nie siedziec huj wie ile przy tibi! a tak w ogole to i tak tutaj dlugo nei pogracie, nie mowie ze ktos odemnei was bedzie gnebil tylko swe wam nie pozwoli za dlugo pograc chyba ze bedzicie jak serogan 24/7 brazowy jezyk przez asslicking

Alethess
24-05-2008, 17:50
poprostu jak sie wypowiadacie o tej grze to mnei zal sciska , tak jak by to byla najwazniejsza rzecz w zyciu! idzcie do dupy poruchac , lub na impreze a nie siedziec huj wie ile przy tibi! a tak w ogole to i tak tutaj dlugo nei pogracie, nie mowie ze ktos odemnei was bedzie gnebil tylko swe wam nie pozwoli za dlugo pograc chyba ze bedzicie jak serogan 24/7 brazowy jezyk przez asslicking

Apropo swe. Nobztrakt ostatnio prawie padl jak wpadlismy noobami
,ale ogarnoł. Był szybszy od nuba z karlin widzący plate legi na ziemi.:)

Rafix17
24-05-2008, 18:55
Od razu przepraszam za dlugosc posta, ale chce, zeby bylo wszystko jasne i czytelne :D
Mialem juz wyloozowac i nie pisac negatywnych "zjawisk" dotyczacych ludzi z furory. Ale patrzac na to co sie dzieje nie wytrzymalem i postanowilem przedstawic jak wszystko wyglada i uswiadomic jak moze wygladac w przyszlosci. Do rzeczy... expie sobie na ofie i wpada nagle mi ekipa minimum 4 osob, nie zdazylem doliczyc sie dokladnie, ale wydawalo mi sei ze bylo ich 5, zreszta niewazne. No i oczywiscie zebralem kilka sd, prawda ze mimo swoich lvli bili mnie i "probowali" trapowac w pzrejsciach na 1sqm bardzo nieudolnie...no wiecie...ale badzmy wyrozumiali trap w tynelu o 1sqm szerokosci moze sprawiac niektoym klopot... tak wiec gz pvp chlopaki. Wiem, ze zalujecie dwoch rzeczy. Tego, ze nie mnie nie zabiliscie i tego, ze boty za was nie mysla ;/. Oczywiscie to tylko przyklad bicia przez nich ludzi "niewygodnych", ale oprocz tego dowiaduje sie kilka razy dziennie a pzred chwila bylem swiadkiem robienia PA. Takze slysze o biciu ludzi za expienie np na poh (oO chlopaki placiliscie za wynajem czy co? jak tak dajcie mi namiary tez sobie wynajme). Nawet co po niektorzy bardziej "szprytni" wymyslaja zawile reasony do huncenia... przyklad mojego kolegi. A mianowcie jest on huncony przez Bajamor za kradziez loota, kiedy to ten biedny czlowiek taszczyl do po venore. 49 palek ukradl loota 72 ed ! Loot nie byle jaki bo z dragow warty okragle 10k (mace, swordy i broad swordy_/). Jebany Rezes( moj kolega) musi byc z niego hardcorowiec skoro potrafi naraz leczyc sie swoim potionkiem za nieco poand 100hp, jednoczesnie prowadzic lootbaga i uciekac przed sdkami dwa razy szybszego ed...I jednak mimmo to zajebal ci loota drogi Bajamor! takie pytanko.. ty jestes taki rzadki czy on taki dobry.. a moze jednak ten reason sobie wymysliles, zeby huncic Rezesa?
TeraZ antyheros, ktory hunci ludzi bez powodu (chwala mu za to, ze nie osmiesza sie wymyslajac powody), nastepnie Sevon the pall ( ofc moze myle sie ze on od was, ale pewny moge byc na 99% ze to wasz ziom) i wielu innych...
A teraz taka moja mala mysl. Czy naprawde jest ktos tak naiwny z starszych graczy z saph, ze nadal uwaza, ze ci ludzie sa tu , zeby pomoc temu serverowi? To sa w wiekszosci kretyni, ktorzy ccha udowodnic kim to oni nie sa...dowartosciowac sie chca, ale napewno nie pomoc nam. MAm szacunek jedynie do QuanChi(nick z forum) i Belliantina (nick w grze).
Ktos od was chlopaki wspominal, ze :" dajcie nam czas, a nie poznacie saphiry". Stary miales racje! Juz jej nie poznaje! Takiej bandy gnojkow i kretynow jeszcze tu nie bylo!
Wiec niech sie kazdy zastanowi czy warto im pomagac czy lepiej moze ich zwalczac? Jak dla mnie oni sa syfem saphiry i zrobia z niej syf jesli dojda tu choc do czesciowej wladzy.

Jesli chcecie mnie krytykowac i wyzywac za ten post, a jestem tego pewien to chociarz podajcie powody do tego. Btw to ze "placze" na forum to nie jest dobry powod do proby zabicia i wyzywania mnie. Ja tylko pisze to co widze i wyrazam swoje zdanie. Nie godze sie z tym co mi nie pasuje. Gdybym taki nie byl to skonczylbym tu gre na 40 moze 50lvlu.

DookTock
24-05-2008, 19:12
LoVciam Cie xDD

Alethess
24-05-2008, 19:31
Od razu przepraszam za dlugosc posta, ale chce, zeby bylo wszystko jasne i czytelne :D
Mialem juz wyloozowac i nie pisac negatywnych "zjawisk" dotyczacych ludzi z furory. Ale patrzac na to co sie dzieje nie wytrzymalem i postanowilem przedstawic jak wszystko wyglada i uswiadomic jak moze wygladac w przyszlosci. Do rzeczy... expie sobie na ofie i wpada nagle mi ekipa minimum 4 osob, nie zdazylem doliczyc sie dokladnie, ale wydawalo mi sei ze bylo ich 5, zreszta niewazne. No i oczywiscie zebralem kilka sd, prawda ze mimo swoich lvli bili mnie i "probowali" trapowac w pzrejsciach na 1sqm bardzo nieudolnie...no wiecie...ale badzmy wyrozumiali trap w tynelu o 1sqm szerokosci moze sprawiac niektoym klopot... tak wiec gz pvp chlopaki. Wiem, ze zalujecie dwoch rzeczy. Tego, ze nie mnie nie zabiliscie i tego, ze boty za was nie mysla ;/. Oczywiscie to tylko przyklad bicia przez nich ludzi "niewygodnych", ale oprocz tego dowiaduje sie kilka razy dziennie a pzred chwila bylem swiadkiem robienia PA. Takze slysze o biciu ludzi za expienie np na poh (oO chlopaki placiliscie za wynajem czy co? jak tak dajcie mi namiary tez sobie wynajme). Nawet co po niektorzy bardziej "szprytni" wymyslaja zawile reasony do huncenia... przyklad mojego kolegi. A mianowcie jest on huncony przez Bajamor za kradziez loota, kiedy to ten biedny czlowiek taszczyl do po venore. 49 palek ukradl loota 72 ed ! Loot nie byle jaki bo z dragow warty okragle 10k (mace, swordy i broad swordy_/). Jebany Rezes( moj kolega) musi byc z niego hardcorowiec skoro potrafi naraz leczyc sie swoim potionkiem za nieco poand 100hp, jednoczesnie prowadzic lootbaga i uciekac przed sdkami dwa razy szybszego ed...I jednak mimmo to zajebal ci loota drogi Bajamor! takie pytanko.. ty jestes taki rzadki czy on taki dobry.. a moze jednak ten reason sobie wymysliles, zeby huncic Rezesa?
TeraZ antyheros, ktory hunci ludzi bez powodu (chwala mu za to, ze nie osmiesza sie wymyslajac powody), nastepnie Sevon the pall ( ofc moze myle sie ze on od was, ale pewny moge byc na 99% ze to wasz ziom) i wielu innych...
A teraz taka moja mala mysl. Czy naprawde jest ktos tak naiwny z starszych graczy z saph, ze nadal uwaza, ze ci ludzie sa tu , zeby pomoc temu serverowi? To sa w wiekszosci kretyni, ktorzy ccha udowodnic kim to oni nie sa...dowartosciowac sie chca, ale napewno nie pomoc nam. MAm szacunek jedynie do QuanChi(nick z forum) i Belliantina (nick w grze).
Ktos od was chlopaki wspominal, ze :" dajcie nam czas, a nie poznacie saphiry". Stary miales racje! Juz jej nie poznaje! Takiej bandy gnojkow i kretynow jeszcze tu nie bylo!
Wiec niech sie kazdy zastanowi czy warto im pomagac czy lepiej moze ich zwalczac? Jak dla mnie oni sa syfem saphiry i zrobia z niej syf jesli dojda tu choc do czesciowej wladzy.

Jesli chcecie mnie krytykowac i wyzywac za ten post, a jestem tego pewien to chociarz podajcie powody do tego. Btw to ze "placze" na forum to nie jest dobry powod do proby zabicia i wyzywania mnie. Ja tylko pisze to co widze i wyrazam swoje zdanie. Nie godze sie z tym co mi nie pasuje. Gdybym taki nie byl to skonczylbym tu gre na 40 moze 50lvlu.

Zgadzam się w 100% z Rafixem.
Gadacie jacy to swe nie są be i jakie to pa robią
,a Wy nie jesteście lepsi.

Podrawiam

QuanChi
24-05-2008, 19:43
To Wy, koledzy, Furory nie widzieliście :P
To co tutaj czasem się wydarzy (PA itp) to zaledwie mierna namiastka tamtego servera. A mimo to zobaczcie, ilu jest tam 150+... Jeśli ktoś umie grac i nawiązywac kontakty z odpowiednimi ludźmi, nie pozna nawet znaczenia słowa "problem". Jak coś jest nie tak, piszcie do Belliantina, z pewnością pomoże i zajmie się Waszą sprawą. Od wyjaśniania niejasności nie jest to forum, a publicznie niezadowolenie okazujcie dopiero wtedy, gdy rozmowa z naszymi przedstawicielami nie przyniesie rezultatów.
Over and Out

Alethess
24-05-2008, 19:48
Quan~
Jaki masz nick na Saphirze ?
Phantasmagoria ma wojne z Masterplanem ?

QuanChi
24-05-2008, 19:59
Mój nick jest nieistotny. Dowiecie się w swoim czasie.
Nie mamy wojny z Masterplanem.

Rafix17
24-05-2008, 20:01
QuanCi ja nie chce nawiazywac kontaktow z odpowiednimi osobami...mam kontakty z takimi osobami, ktore szanuje i to mi wystarczy. Nie obchodzi mnie jak jest na furorze. Nie pozwole soba pomiatac i juz.

A to jest poziom niektorch z was:
19:54 Zumeq [62]: a
19:54 Zumeq [62]: ty ****u
19:54 Zumeq [62]: siedzisz
19:54 Zumeq [62]: od wtedy
19:54 Zumeq [62]: hahahah

QuanChi
24-05-2008, 20:08
Kolego, dziwisz się, że od nas obrywasz? Bo ja już przestaję... : /
Wydawało mi się, że jesteś rozsądniejszym człowiekiem.
W ten sposób nie będziemy rozumowac.

Alethess
24-05-2008, 20:08
Mój nick jest nieistotny. Dowiecie się w swoim czasie.
Nie mamy wojny z Masterplanem.

To czemu padacie od Masterplan'u ?

Rafix17
24-05-2008, 20:22
@QuanChi
Kurwa koles co ty w ogole gadasz? Cieszylbys sie jak ludzie o ktorych masz dobre mniemanie i ktorym chcesz pomoc zachowuja sie jak dzieci i robia syf na serverze na ktorym grasz? Prosze nie pierdol, wiem jacy jestescie i nie podoba mi sie to ;/ rozumiem gdybym to byly pojedyncze przypadki, ale nie kilka razy dziennie... 100 razy wole nobza od was i mowie to szczerze. Zaluje, ze nie gra bo chociarz by was wyjebal stad po jakims czasie, ale by to zrobil. Ciebie szanuje za kulture i mozliwosc normalnej rozmowy.

I tylko zaprzecz czy nie robicie tu PA i random pk to sorry ale szacunek strtace do ciebie ;/ Wiec taka moja prosba uspokujcie sie plz... jesli macie pkowac to pkujcie, ale nie dawajcie huntow za nic.

QuanChi
24-05-2008, 20:33
Próbowałeś najpierw porozmawiac z jakimkolwiek naszym przedstawicielem? Powtarzam po raz ostatni - w razie niejasności Belliantina z pewnością pomoże załagodzic problemy. Od tego mamy język, by się wspólnie dogadywac. A bynajmniej próbowac.l

Rafix17
24-05-2008, 20:42
Tritzum gadal z ravoonem cz jak mu tam z candii, zeby sie ode mnie odwalili. Wczoraj jak bili Rezesa pytam sie Bajamor dlaczego go bije a ten, ze dlatego, ze ukradl mu loota... wierzysz, ze 49pal by to ryzykowal? Bo ja i wszyscy z moich koelgow nie wierza w to. To ja mowie ok jaki byl ten loot. Bajamor mowi ze wart 10k ja ok dam ci to 10k ale zostawisz Rezesa a on na to ze nie bo stracil mf i sd na niego weic chce 15k... lol? Jeszcze jakby ten reason byl prawdziwy moze i bym mu dal to 15k i huj niech ma na exp. A pzoniej sie pytam wiec go huncisz ? -tak, - a mnie hunisz? - nie, ciebie nie mam za co./ a mi chodzilo o to, zeby pweidzla mi wprost, ze chce mnie zajebac ( bo tam na pczoatku naszej rozmowy wspomnial ze mnie cytuje "za*****" za te posty na forum. A dzis wpadl po mnie z 5 ludzmi na of.

SzuyA
24-05-2008, 21:09
@Quan

ya sie z jaca kontaktowalem , ale reason bicia rycerza zobaczylem "niewiem" , troche nie w porzadku to jest wedlug mnie. no ale dobra robcie co chcecie chociaz i tak wiekszosc sie domysla co sie stanie.

Arad Knight
24-05-2008, 21:35
21:28 Tianshing [101]: mama
21:28 Tianshing [101]: destroisa :D ?
21:28 Nivenon [16]: no Aga
21:28 Tianshing [101]: dobra ziomalka
21:28 Tianshing [101]: niech i mi postawi

SzuyA
24-05-2008, 21:41
skad tian Agnieszke zna? ;/ przeciez tian na uniterze niegral :<

QuanChi
24-05-2008, 23:34
Wczoraj jak bili Rezesa pytam sie Bajamor dlaczego go bije a ten, ze dlatego, ze ukradl mu loota... wierzysz, ze 49pal by to ryzykowal?

Jaki widzisz w tym problem? Na Furorze Evil Nameck (wówczas 94ek) zajebał Taifunowi (wtedy już grubo 200+ a sorc był potężny) loota z WRL (b roby, skull staffy etc), to czemu 49 pall miałby nie okraśc 70~ ed? Podbiega do lootbaga, zabiera i tyle. Exhaust na SD w porównaniu do exhausta na potiony jest taki, że nie sposób samemu przy tak małej różnicy lvli kogoś zabic. Stracił więc mfy i SDki, więc racja jest po jego stronie, bo ten Twój koleś przyczynił się do tej straty.
Strasznieś nieogarnięty, bracie :P

DookTock
24-05-2008, 23:40
@Up
Widzialem kiedys Filma z tego;)
Zeby nie bylo off. to screnik z wieczornego noob pk cos dla rozrywki xd

http://i257.photobucket.com/albums/hh235/piotreklewi/pktrap.jpg

Arc
25-05-2008, 00:00
masz nawet to movie
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=32090
link skopiowany z tibii.de

Drahas
25-05-2008, 00:54
Witam,chcialem tylko powiedziec,ze jakby ktos z Phantasmagorii bil kogos z was bez powodu,chcial sciagnac payment napiszcie do mnie lub do belliantini,oczywiscie jezeli bedzie powod a bedziesz kłamal to pozostanie ci plakanie na forum jacy my zli nie jestesmy.

Mam nadzieje,ze nie bedziecie po mnie teraz zabardzo jezdzic ,mam chociaz taka nadzieje

3mcie sie pgerzy .

Rafix17
25-05-2008, 01:37
Nie zaierzam z wami sie wiecej urzerac. Nie przekonam was i tak. Wiec bye postaram sie tu nie zagladac.

Gauilpum
25-05-2008, 12:53
No ode mnie niejaki "Kerosi" 86 lvl w czwartek wieczorem payment ściągnal. Wpieprzyl mi sie na resp ( czego on szukał na respie gdzie expią 30 lvle to nie wiadomo , chyba szybkiego zarobku ) i podbija do mnie już ze skullem i drze morde " armor " wiec pytam czemu. Po tym idiotycznym pytaniu zostało mi ~100 hp więc łaskawie rzuciłem swojego plate armora. Jak widać nooba to nie zadowoliło i chciał tarczę. Odmówiłem współpracy i zacząłem s*******ać , ale gdy zostało mi 5 minut drogi do depo i zero manasków uznałem że to bez sensu i oddałem swoją guardiankę. Żądza pieniądza Kerosiego została zaspokojona jednak nie na długo bo przy wyjściu trapnął i uwalił 58 kinasa razem se swoim kumplem dopełnili dzieła, bo ten nie chciał wogóle płaćić.

Dla tych którym się czytać tego nie chce :P : Kerosi ( 86 lvl MS ) ściągnał ze mnie ~2k i w czym to ma wam niby pomóc ?

Omnadren
25-05-2008, 13:37
hehehehe czy na tym swiecie zawsze beda takie problemy? jak swe wszystkim nei pasuje to pozniej polacy przechodzacy na saphire ehhhh, ten swiat jzu 2 lata temu byl przegrany jak jeszcze no pain bylo

Drahas
25-05-2008, 14:29
Do kolesia co kerosi sciagnal z niego guardianke,napisalem posta wczoraj wiec mozecie do mnie pisac od wczoraj jak ktos z was scaiganal bez pwodu wczesniejsze niesteetynie maja juz znaczenia zaplaciles,to zaplaciles.Nie ktorzy tacy sa ze musza isc kogos pobic sciagnac payment etc
Ale czasami jest to tez wasza wina ludziz forum za bardzo kozaczycie i szukacie afery wiec tez ,nie najezdzajcie zabardzo na nas
dzieki z powazaniem wasz kochany Cinus ;*

Inekus
25-05-2008, 14:51
Tu się jeszczy nie wypowiadałem xD więc powiem wam tak
huj hujem ale Ci co udziału w wojnie nie biorą nie wiedzą co i jak i szczegółów nie znaja , więc ja na miejscu niektórych nie mówilbym nic po potem zonk i kłopoty;/

Hobler
25-05-2008, 16:54
No widze,że macie tu ładny hardcore...
Jeśli wojna na Emperze sie nie skończy dzisiaj (z tego co mi wiadomo to właśnie dzisiaj ma być zawieszenie broni),to pewnie znaczna część Final Dreamerz przeniesie sie tutaj,żeby sie zabawić z chłopakami z Furory.W życiu żaden FD nie power abusował a i sam osobiście tego nie lubie.

Za lepszom Safire \o/

Arc
25-05-2008, 17:12
@up

spier dalaj na empere czesc

Perogen
25-05-2008, 19:41
omg?

wystarczy lizac dupe i po sprawie... ;s

Omnadren
25-05-2008, 19:54
up@

ty chyba od serogana ;;

Arad Knight
25-05-2008, 23:12
w sumie pograłbym sobie jeszcze cos na saphirze :p ale nie mam na pacc

Blanek
26-05-2008, 14:32
Rycek co z tobą? Mialeś grac a tu padleś i odrazu deleted all?

Inekus
26-05-2008, 14:54
ehe nie czaje tez to 1 dead , a mówią i smiali się z zos jak padł 1 raz ze nie chcial juz grac , ja padałem troche ale gralem xD

Rafix17
26-05-2008, 15:20
Wiedzialem, ze beda takie pytania : dlaczego od razu delete?
1. Stracilem w ciagu 2 dni 200k. Nie mialbym za co grac + strata skilli (wiem, ze niektorych to smieszy, ale zawsze gralem bez bota i naprawde duzo pracy kosztowal mnie rycek :D).
2. Duzo kolegow juz odeszlo stad, co prawda wracaja teraz...ale kto wie na jaki czas?/ All the best for u ;;
3. Nie mam zamiaru patrzec na to co sie dzieje na moim ulubionym serverze ;] a wiemy wszyscy, ze dzieje sie zle... oby bylo lepiej.
4. Gra w tibie bez bota praktycznie nie ma sensu. Teraz kazde dziecko potrafi ustawic bota na rotach i wbic dobry lvl. A jak patrzac na to czuja sie ci co wkladaja duzo pracy w swoje postacie i sami od poczatku do konca je tworza?
5. Szkoda mi kiedy ubijaja mnie ludzie, ktorych szanuje i ktorym zawsze bylem gotow pomoc i pomagalem (bo dla wiadomosci tych co nie wiedza bilo mnie 6 osob i wiem napewno ze minimum 3 z nich to noobchary z VoA). Ogolnie jestem pewien, ze udaloby mi sie uciec z trapa, gdyby nie jedna osoba. Nie podam jej nicku, bo nie wiem czy zrobila to umyslnie, ale wiem ze miala powod, ale mniejsza z tym.
6. Zawsze chcialem odejsc dobrze zapamietany i to chyba najodpowiedniejszy moment.
7. A dlaczego delete? Przecierz moglem zostawic konto albo sellnac... a no dlatego delete zebym nie mial juz do czego wracac, btw nie moglbym sellnac mojego acc, bo nie znioslbym mysli, ze moim ryckiem moze grac wiekszy noob odemnie ;p

I to ze usuwam konto to nie jest wynikiem jakiegos pochopnego czynu, ale to decyzja przemyslana i mysle, ze sluszna. Moze kiedys wroce, moze nawet szybciej niz mi sie wydaje. Czas pokaze :D No i ofc dla tych, ktorzy graja tu powodzenia w naprawianiu Saphirki ;;

Blanek
26-05-2008, 15:37
Niemartw sie. Napewno zostaniesz dobrze zapamiętany i mam nadzieje że szybko wrócisz ;/. Pozdro

Arad Knight
26-05-2008, 15:45
nie ogarniam cie men nie bajaj tez kiedys stracilem w ciagu dnia 200k jak nie wieciej i nie beczalem az tak ;; najwyzej znajomi Ci pomoga or sth ;; a jak bajasz ze all uzywaja botow to tez uzywaj who cares Lo0o0o0oL

Rafix17
26-05-2008, 15:54
Oj Arad boty i kasa to tylko malo wazne "gwozdzie do tej trumny" ;; btw nie cche zeby kumple na mnie marnowali kase.. sami nie maja.

Arad Knight
26-05-2008, 16:03
bajasz jeszcze wrocisz ;; i jakie te inne gwozdzie?

Rafix17
26-05-2008, 16:39
Te "gwozdzie" to te 7 pkt w moim poscie ;; btw w tibie gra sie dla rozrywki a od jakiegos czasu przestalo mi sie podobac co sie dzieje na saph, pierw odeszli pierwsi koledzy, pozniej ciezko sie expilo itp itd. A nie moge nie zdeletowac tego konta bo wiadomo, ze jakbym zostawil je to za tydzien juz bym wrocil ;pp bo mam tu wielu swietnych kumpli do gry z ktorymi chcialoby sie wracac.

Smerf111
26-05-2008, 20:27
lllllllllllllllllllllll

Smerf111
26-05-2008, 20:29

aj tam piszesz tak bo ci nie dali sznasy :>
a tak naprawde bardzo chcialbys byc z nimi
:>
pa

Rafix17
26-05-2008, 21:16
@smerf111
yy myslisz sie stary ; na to ze odchodze z gry mialo wplyw wiele wydarzen zwiazanych z phantsmagoria... jeden tylko czlonek ich jest spox-belliantina a reszta dla mnie to dzieci no moze z wyjatkiem drahasa. Btw to ze bilem ich jednego koelsia za pkowanie mnie na ofie a pozniej jak wpadla reszta bilem kazdego w kogo ladnie hity wchodzily to swiadczy to chyba, ze za nimi nie przepadam i nie chcialbym byc z nimi nie? Ale ogolnie nie cytujcie juz moich postow, bo nie chce sie tu za czesto udzielac.

Inekus
26-05-2008, 21:27
Rycerz ;/ wrócisz wierze w to ;/ naprawde i obiecuję ze jęzeli będziesz chciał grać i wygramy wara to będziesz mógł bez przeszkód expic ;/

SepterraCore
26-05-2008, 21:35
Hiho
:D przydała by mi sie pomoc na saphirce, bo mam problemy xD
nie mogłem spokojnie potrenić bo 2 szwedów mnie ubiło -.-
są jacyś rodacy co mogli by mi pomóc? koleżeństwo mile widziane
mam 19lvl i jestem paladynem:lucznik:

Siergiey
26-05-2008, 22:21
no pewnie ziomus my polacy pomozemy rodakowi muwie ci pisz w grze do belliantina albo do kogos z vickuw phantasmagorii jakie skile tak wogule????//?
:łucznik: fajna sprawa mozesz potworki z dystansuuuuuuu bic gogogog xpxpxpxpp okk
aaa sory za muj polish ;///

SepterraCore
26-05-2008, 22:37
skile nienajlepsze :( bo po deadzie nie trenuje już bo większość kamyków mi poszła
przydał by sie ktoś kto by pomógł mi w treningu bo skile to podstawa
mam troche gp przeznaczonych na royal speary jakby ktoś mógł mi kupić na Edron byłbym wdzięczny. i fajnie że tutaj Polacy-rodacy są lepsi niż na securze :] tylko nie chciałbym być wmieszany w jakieś wojny, etc. ;)
fajnie by było mieć znajomych na saphirze :D
jakby co to mój Nick to: Elfi Mapet

ino że ton twojej wypowiedzi nie jest zbyt interesujący...raczej wyśmiewający

Inekus
26-05-2008, 22:43
no to zmiana w wojnie i teraz niektóre huje zaplacą za swoje czyny..

ehh Anzay deleted szkoda goscia polubiłem go ;/

Arc
27-05-2008, 00:06
RYCESZ Z TAKOM BAJEROM I PLANEM NADAJESZ SIE DO POLITYKi

JOSZI SAN AKA KENSAI

Siergiey
27-05-2008, 19:48
no to zmiana w wojnie i teraz niektóre huje zaplacą za swoje czyny..

ehh Anzay deleted szkoda goscia polubiłem go ;/
njeeee on ma niestety bana tylko dopoki nie kupi pacc
hee i jak zawsze stabb in back przesadza o losach wojny ciekawe kto komu wbije nastepny noz w plecy i cz wogole do tego dojdzie :O anyway gl in war
ciekawe co teraz zrobi masterplan ;o

Inekus
27-05-2008, 20:59
to było od początku planowane xD lol

Grzeeesiu
27-05-2008, 22:28
Open Battle wygrane przez Dark mortalz & Phantasmogonia.

Masterplan schowało się na Hellgate.

Cam

http://www.speedy.share.com/746904429.html

Siergiey
28-05-2008, 15:48
to było od początku planowane xD lol

wiem, czytalem post kissie ;
dosc ladnie ich pocisneliscie ha ciekawe
slyszalem ze maja asa w rekawie ; O

uzytkownik2000
28-05-2008, 19:13
Nawet jak wygracie wojne,to mam nadzieje ze nie bedziecie tkaimi pa jak nobzy ;/

Predrox
28-05-2008, 21:33
Denerwują mnie osoby które zostały na saphirce liżą nam dupę a tymczasem na forum wyzywają od noobów itd. Panowie, jeśli ktoś z naszej gildi niesłusznie sciągnął z was payment napiszcie do viceliderów Demoralize jeżeli napiszecie z szacunkiem i odpowiednią kulturą wasza sprawa nie zostanie zignorowana. Wierzcie mi ,że ziomki piszące teksty typu "ej ej ej ten nooob no lifer kerosi sciągnął ze mnie guardian szilda!!!oneone help mi kuwa mac1!"!"!"!"
nie będą nawet brane pod uwagę.

signed
Firentrix

Perogen
31-05-2008, 20:53
@up

ejej ja tez chce do tej gildi ej no bo mam gurdian szilda i moge dolaczyc///?
:crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader:

Skwirus
31-05-2008, 21:10
@up

:crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader:

wlasnie takich jak ty trzeba skubac z kasy :)

Predrox
31-05-2008, 21:33
@up

jeśli to miało być śmieszne to raczej Ci dżołk nie wyszedł. A jeżeli piszesz całkiem poważnie to moze lepiej idź do szkoły, lub z Rodzynem śmigaj parkerowac po Brooklynie.

Inekus
01-06-2008, 08:26
http://www.***********.com/215520145.html

kruboth :*

Predrox
02-06-2008, 23:20
Eh Masterplan cuś przystopował ;( Dalej panowie make some fun

Inekus
07-06-2008, 09:34
4 -1 dla Demo xD

Masslogneli na mnie panowie i dead

Jacomie
08-06-2008, 00:24
Ostatecznie Demoralise wygrało ... A co się stało z MP ? Ja wiem :) Duża och częsc przeniosła się na DANUBIĘ i utworzyło gildię Ground Zeoro . Wiem bo sam z nimi przez jakis czas grałem . Nobz nawet nie ma 30 lvl xD Pozdrawiam i gratuluje dla Demoralise !

SzuyA
08-06-2008, 01:08
@up

niechce tego komentowac ale zrobie to.... gowno prawda :]

Arc
08-06-2008, 08:52
haha no przestan jak mozesz oceniac kto wygral po jednym open battle : O

Jacomie
08-06-2008, 10:21
To szkoda ze z nimi nie rozmawiałeś :] . Jakoś im nie zależy do powrotu na saphire ponieważ jak to ujął Nobz "Nas było 30 a ich z 80" . I co dajel o tym myślisz ? Wrócą aby dalej padac ? Moze kiedys ... ale najpierw pozostała in danubia

Rafix17
08-06-2008, 12:50
Hmm a nie wierzylem, ze nobz sie kiedykolwiek podda.

Jacomie
08-06-2008, 13:27
Wczoraj rozmawiałem z Vice leaderem Demoralise ... Dowiedziałem się że saphira bedzie tak jak kiedys xD Na saphire znowu ponoc napływają nudzie z innego servera aby poprzec Nobztrakta :P Mi się zaczyna podobac ten server ^^

Arc
08-06-2008, 13:53
tak pier dol dalej

Jacomie
08-06-2008, 13:55
tak tak , jak nie wierzysz to popytaj się tu i tam z demoralise o sytuacjii na saphirze

SzuyA
08-06-2008, 14:49
@up

1. ci je ba ni pl nawet nieumieli sobie wymyslec nazwy gildii.... <hail old demo _/>

2. kto twierdzi ze nobz sie poddal? osoba ktora ma 10lvle ? Aha....

3. jak do "polaczkow" dochodza new osoby to dlaczego do mp nie?

Jacomie
08-06-2008, 15:00
Zobaczymy co się wydarzy z biegiem czasu ... narazie jest spokój :P

Eni
08-06-2008, 21:54
Dziś zniknoł Spicke Swrod - około godz. 15:00 już go nie było.
Przyznam się że wiem jak zrobic aby on zniknoł, ale nie powiem bo to wkońcu tajemnica B). Moge zdradzic tyle że to nie fikcja 8o. Miecz da się zdobyc ale po co jak bez tego jest ciekawiej. Do tej pory żyło się bez tego i raczej tak zostanie :]. Niepiszcie na PW bo i tak wam nie powiem jak go zdobyc :D. Nieliczy się to jaki jesteś dobry tylko jak to wykorzystujesz. Jak słysze że fala zmywa ten SS, albo że ktoś przeleciał dzięki linie na drugą wyspe, lub że trzeba tam żucic 100 gp - a najlepsze jest to że karzdy (prawie - niektóre osoby wiedzą o co chodzi) ma swoją wersję. Żeczywiście kilka osób zdobyło Spicke Sword - ale zadajcie sobie pytanie - gdybyście wy zdobyli taki miecz czy polecieliścieby z krzykiem i zaczeli ujawniac tajmnice. Czy nielepiej było by aby tajemnica, zagadka i legenda nadal nią pozostała. Rozważcie to dobrze i zapiszcie na tym oto forum :cup:.

Rafix17
08-06-2008, 22:27
"Miecz da sie zdobyc ale po co jak bez tego jest ciekawiej" ... lol? ;p Watpie, ze jesliby ktos wiedizal jak zdobyc spike sword to nie chcialby sie pokusic o wyprawe po niego ;;

SzuyA
08-06-2008, 22:34
@eni

hahaha to ty jestes tym noobem ktory dzis na game-chat'cie plakal ze ss zniknol i niewie ocb? hahahahaha
pewnie juz na torgu przeczytales i teraz chcesz poznac kolegUF i koleSZankY

tya?

Jacomie
08-06-2008, 23:07
A może frytki do tego ?

Olorion.
09-06-2008, 00:12
qurwa openka w dupque

SzuyA
09-06-2008, 08:01
Kubaaaa nie przejmuj sie to nie koniec

-.-...

MARSH MARSY DOMBROWSKI Z ZIEMI POLSKIEJ DO POLSKI!

za POLSKE! _/

Siergiey
10-06-2008, 19:34
he za to dzis chyba nadrobiliscie na openq na +
;o niezla rzez musiala byc. jakis filmo plz?

Arc
10-06-2008, 22:28
a ch uj z tym ; dd

Olorion.
11-06-2008, 00:12
http://www.spee dyshare.com/189269197.html

noka view

chyba 30-11 dla nas

SzuyA
11-06-2008, 05:34
30-11 wedlug bsp

31-6 oficjalnie