Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio
wg.
Jak nawet wejdziesz w sewgo ff to oni moge w niego wejsc i masz pz... : >
wiec nic ci to nieda : >
Pozdro
|
To zalerzy czy wiesz kiedy mozna uzyc tego FF a kiedy nie.. pozatym po pewnym czasie (nijestem pewien ale chyba 10-15 sekund ) jak ktos wejdzie w twojego FF nie zalicza tego już jako twój atak na tą osobe , anyway co do sytuacji Skop'a , niewiem jak to tam było z odległościami agresorów do ofiary , ale mógł skorzystac z płomieni w Anni Room'ie..
p.s. co do prędkości złącza , sam gram od prawie 3 lat na 120 kb's (12 kilobajtów) , i niepowiem żeby jakoś świetnie sie sprawdzało , ale nie miałem problemów z kierowaniem postaciami lv 140+ , a co do kicków to nie zalerzy to od prędkości twojego złącza a od jego stabilności (jeśli sie myle , śmiało mnie poprawcie , webmasterem nie jestem ani żadnym crack'erem , więc moge sie mylic ) .\
EDIT :
Zgłaszam wniosek do moderatora o zbanowanie Poznańskiego Rycerza i typa imieniem Korzen_82 , dlaczego ? czy naprawde w temacie "wydarzenia z galany" obchodzą kogoś czyjeś zdjęcia ? a tymbardziej głópie komentarze na ich temat? myśle że nie , o ile jakieś kłótnie na temat wydarzeń mogą byc tolerowane (zawsze wnoszą jakieś nowe informacje do omawianego tematu) tak te posty o zdjęciach są tak totalnym zejściem z tematu że nie powinno to byc tolerowane.