Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2007, 16:47   #1355
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111 Pokaż post
Ja nie oceniam Archina jako tego najgorszego, ale sam mialem przyjaciela w ng. Zapewnial mnie on o swojej pomocy w przypadku klopotow z ng itd itd.
Tym przyjacielem byl Vinnare dotad gdy nie wyszlo szydlo z worka. Vinnare ojebal moja chatke i poprostu zjechal sobie level. Ale to nie on byl poszkodowanym, bo jak pewnie wiekszosc z was wie Vinnare to Elite Tediie, pewnie spacerujac po Edron zauwazyliscie sliczna E-plate u Tediie'go? Otoz jak sie dowiedzialem od pewnej osoby, ta E- plate dostal/pozyczyl od Suva.
Mowie ci niedziw sie jak nie dostaniesz juz spowrotem tej zbroji.

Zapytacie co to ma wspolnego z Archinem, otoz ma i to wiele. Archin rowniez zapewnia Suva o swojej pomocy i ze zawsze beda kumplami, ot tacy przyjaciele na dobre i na zle, gowno prawda! Archina hak wydaje mi sie dziwnie podejrzany, niby haka mial az tu nagle wbija po 200k expa+ itd, ciekawe za co kupil amunicje. Zorganizowano nawet akcje dobroczynna na rzecz biedaka, a wiecie z czym mi sie to kojarzy? Ze skurwysynkim za przeproszeniem sposobem wzbogacenia sie jeszcze bardziej niz juz sie jest bogatym, zaraz zapewne Suv i inni nieco bardziej obiektywni wszystkiemu zaprzecza, fakt nie jestem pewien jak bylo w prawdzie, ale takie jest moje zdanie i pewnie nie tylko moje.

Mowie ci suv to tobie jako kumplowi, pakujesz sie w gowno, z ktorego potem juz mozesz nie wyjsc. Nie badz naiwny! Ja sie przejechalem na takim mysleniu i do teraz bardzo tego zaluje. Nie badz kolejnym madrym polakiem po szkodzie..

Anga
To sprawa Suv'a z kim on się koleguje.

Ja powiem z własnego doświadczenia, że w Tibii przejechałem się na niejednym gościu, ale głównie byli to Polacy.
Jakiś czas temu miałem kumpla ( bo teraz już nim nie jest ) którego w Tibii znałem od 8-9 miesięcy. Razem byliśmy w kilku gildiach, zawsze pogadaliśmy, bylismy razem na paru wypadach itp itd.
Pewnego pięknego dnia, moja siostra swoim nobowskim 15 sorcem latała po trolach . Przyszło 2 ludzi pk no i niestety padła -.-. Zrobiłem reloga i zabiłem jednego z tych random pk'erów. Co się okazało? Ten którego zabiłem ( 12 palek ) był noob charem powyżej wspomnianego kolegi. Napisał mi tylko jedną wiadomość : "Gnoju nie żyjesz". Byłem lekko zdziwiony i nawet nie uciekałem, ale niestety za 2-3 minuty pojawił się swoim main charem i gadka wyglądała mniej więcej tak : 5 k or hunted 4 ever
Pytając się o reason zabicia siostry napisał : 4fun, pytając sie o powód mojego paymentu napisał : no przecież straciłem lvl na pallku

Po prostu ręce mi opadły...
Fin'er jest offline