Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-01-2007, 19:57   #1341
Urgothiri
Użytkownik Forum

Urgothiri's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Ankrahmun

Stan: Aktywny Gracz
Imię: ...
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Audi
Świat: Valoria/Nebula
Poziom: 225
Poziom mag.: 81
Domyślny

ja jednak trzymam strone Suva wiem ze jest on spoko kolesiem bylem jeszcze z nim w gildi "Rydzyk Squad" czy jakos tak to szlo ;p a wogole wiem ze w tibi da sie znalesc pare osob ktorym da sie zaufac jezeli ktos keidys gral na valori to bedzie wiedzial o kogo chodzi Hail of Cook!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2007, 21:01   #1342
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

archin mnie nie wystawi. ng mialo sporo okazji m.in na demonii do zabicia mnie. tj. stalem bijac wrl, a ngersi pomimo tego ze mieli mnie na combo to jeszcze byli tak ustawieni, ze ucieczka byla niemozliwa. oraz mam powazne podstawy by sadzic, ze azared mnie bardzo lubi powiedzial mi to najbardziej lubiany przeze mnie szwed, ktorego znam prawie rok i wiem, ze by mnie nie oklamal. azared moze nie jest jakims mistrzem jesli chodzi o gre, ale swoje slowo w ng ma, tak samo jak archin i waldorio. poza tym azared jest slodziutki zawsze usmiechniety
poza tym, ja nie jestem jak fosils, on sharowal z ojcem i w ng byl tylko dla wladzy. wiem, bo go znalem od 20 lvlu.
anga, jesli et tknie archina, dolaczam do ng i pomagam im wszystkimi mozliwymi srodkami, poniewaz mam pewnosc, ze jesli ng tknie mnie, on zrobi dla mnie to samo.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 02-01-2007, 21:16   #1343
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Suv czyli mówisz że ng ma nie ruszać Archina, mimo wojny, bo ty go lubisz? żal.pl rzekłbym i jakoś nie wydaje mi sie żebyś był szczególnym zagrożeniem la ET
Igrexou jest offline  
stary 02-01-2007, 21:22   #1344
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

@Igrexou
Wpierw przeczytaj pare stron wcześniej... Mu chodziło o to jakby ET zabilo Archina podczas expienia z Suvem na demoni [ ;

Ostatnio edytowany przez Misterio - 02-01-2007 o 21:29.
Misterio jest offline  
stary 02-01-2007, 21:31   #1345
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Domyślny

@Suv
Obys tylko nie byl kolejnym Pephym. ;<
Konzbi jest offline  
stary 02-01-2007, 21:53   #1346
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Tez znalem fosilsa od 20 lvla~ mniej wiecej i dla mnie sharowanie z ojcem byloby dosyc fajne ;D pamietam jak dostal w listopadzie czy tam pazdzierniku po wywaidowce szlaban na 2 dni bez compa za 30+ jedynek >.<

@up
chyba zeby byl kolejnym pephym
^Awolver^ jest offline  
stary 02-01-2007, 22:17   #1347
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111 Pokaż post
Mysle ze to moze posluzyc jako znak dla Suva ze ta ich przyjazn z Archinem moze sie tak samo szybko zakonczyc jak sie rozpoczela, no ale jak zwykle w takich przypadkach czas pokaze..
Nie oceniajmy Archina jako tego najgorszego i fałszywego przyjaciela tylko dlatego że jest w NG. Chyba nie wszyscy tam są źli ?

Pozatym wyjątek potwierdza regułe

@ Co do Azareda... ja go lubie za jego piękne i kollorowe outfitty
Fin'er jest offline  
stary 02-01-2007, 23:08   #1348
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misterio Pokaż post
@Igrexou
Wpierw przeczytaj pare stron wcześniej... Mu chodziło o to jakby ET zabilo Archina podczas expienia z Suvem na demoni [ ;
Dla mnie to głupota expić na demonii podczs wojny wiedząc, że gildia przeciwna lubi sneaki :>
Igrexou jest offline  
stary 02-01-2007, 23:37   #1349
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

A mi sie ta historia przydala nie znalem tych opowiesci xD , co do Suva , szanuje jego decyzje nie chce walczyc nie musi , nie moglexpic pare miesiecy niech sie teraz nacieszy ja po 3 dniach nie moglem wytrzymac bez expa
zielaq jest offline  
stary 03-01-2007, 14:07   #1350
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

@Suv
Przez swoją długą przygodę z ta grą wiem że tylko naiwni wierzą w prawdziwą przyjaźń w tej grze. Backstabing zdarza się wszędzie.

Nie miejcie jednak nadziei że ktoś kto ma 160+ lvl odejdzie z servera (Dorpaz). Prędzej będzie walczył do końca kasy na blessy. Fakt faktem że suv teraz nie padnie ale jeżeli wbił by 130lvl to tak się stanie i możliwe że archin się za nim wstawi ale dla mannowa to się nie będzie liczyć. Just have fun...
Veer~ jest offline  
stary 03-01-2007, 15:08   #1351
hanspel
Użytkownik Forum

hanspel's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Name: Evo'Hawk
Guild membership: Disciple of the Next Generation
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me
hanspel jest offline  
stary 03-01-2007, 15:42   #1352
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

siema witam : jesli ktos ma za niski lvl aby walczyc to am mdla was inna zabawe looknijcie na konto azareda i zobaczcie liste jego kumpli Ng z nudow zabija naszych rl kumpli wiec jesli komus sie nudzi i lubi popekowac sobie to zachecam do wybijania jego ziomkow

Ludziki nadal prosimy o wsparcie po 1 czy 2 k ale z tego uzbiera sie wieksza kupa wierze w Was xD

Wuja Kiroy
Kiroy jest offline  
stary 03-01-2007, 15:46   #1353
Czepez
Użytkownik Forum

Czepez's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2006
Lokacja: Andrychów

Imię: Dru'czap
Gildia: Myrmidors
Świat: Obsidia/Saphira
Poziom: 34
Skille: Dobre
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hanspel Pokaż post
Name: Evo'Hawk
Guild membership: Disciple of the Next Generation
Name: Voltomix
Guild membership: Eternic of the Eternal Team

ET tez sie wzmacnia Przeciez moze
stary 03-01-2007, 16:23   #1354
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post
Nie oceniajmy Archina jako tego najgorszego i fałszywego przyjaciela tylko dlatego że jest w NG. Chyba nie wszyscy tam są źli ?

Pozatym wyjątek potwierdza regułe

@ Co do Azareda... ja go lubie za jego piękne i kollorowe outfitty
Ja nie oceniam Archina jako tego najgorszego, ale sam mialem przyjaciela w ng. Zapewnial mnie on o swojej pomocy w przypadku klopotow z ng itd itd.
Tym przyjacielem byl Vinnare dotad gdy nie wyszlo szydlo z worka. Vinnare ojebal moja chatke i poprostu zjechal sobie level. Ale to nie on byl poszkodowanym, bo jak pewnie wiekszosc z was wie Vinnare to Elite Tediie, pewnie spacerujac po Edron zauwazyliscie sliczna E-plate u Tediie'go? Otoz jak sie dowiedzialem od pewnej osoby, ta E- plate dostal/pozyczyl od Suva.
Mowie ci niedziw sie jak nie dostaniesz juz spowrotem tej zbroji.

Zapytacie co to ma wspolnego z Archinem, otoz ma i to wiele. Archin rowniez zapewnia Suva o swojej pomocy i ze zawsze beda kumplami, ot tacy przyjaciele na dobre i na zle, gowno prawda! Archina hak wydaje mi sie dziwnie podejrzany, niby haka mial az tu nagle wbija po 200k expa+ itd, ciekawe za co kupil amunicje. Zorganizowano nawet akcje dobroczynna na rzecz biedaka, a wiecie z czym mi sie to kojarzy? Ze skurwysynkim za przeproszeniem sposobem wzbogacenia sie jeszcze bardziej niz juz sie jest bogatym, zaraz zapewne Suv i inni nieco bardziej obiektywni wszystkiemu zaprzecza, fakt nie jestem pewien jak bylo w prawdzie, ale takie jest moje zdanie i pewnie nie tylko moje.

Mowie ci suv to tobie jako kumplowi, pakujesz sie w gowno, z ktorego potem juz mozesz nie wyjsc. Nie badz naiwny! Ja sie przejechalem na takim mysleniu i do teraz bardzo tego zaluje. Nie badz kolejnym madrym polakiem po szkodzie..

Anga
Ghost111 jest offline  
stary 03-01-2007, 16:47   #1355
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111 Pokaż post
Ja nie oceniam Archina jako tego najgorszego, ale sam mialem przyjaciela w ng. Zapewnial mnie on o swojej pomocy w przypadku klopotow z ng itd itd.
Tym przyjacielem byl Vinnare dotad gdy nie wyszlo szydlo z worka. Vinnare ojebal moja chatke i poprostu zjechal sobie level. Ale to nie on byl poszkodowanym, bo jak pewnie wiekszosc z was wie Vinnare to Elite Tediie, pewnie spacerujac po Edron zauwazyliscie sliczna E-plate u Tediie'go? Otoz jak sie dowiedzialem od pewnej osoby, ta E- plate dostal/pozyczyl od Suva.
Mowie ci niedziw sie jak nie dostaniesz juz spowrotem tej zbroji.

Zapytacie co to ma wspolnego z Archinem, otoz ma i to wiele. Archin rowniez zapewnia Suva o swojej pomocy i ze zawsze beda kumplami, ot tacy przyjaciele na dobre i na zle, gowno prawda! Archina hak wydaje mi sie dziwnie podejrzany, niby haka mial az tu nagle wbija po 200k expa+ itd, ciekawe za co kupil amunicje. Zorganizowano nawet akcje dobroczynna na rzecz biedaka, a wiecie z czym mi sie to kojarzy? Ze skurwysynkim za przeproszeniem sposobem wzbogacenia sie jeszcze bardziej niz juz sie jest bogatym, zaraz zapewne Suv i inni nieco bardziej obiektywni wszystkiemu zaprzecza, fakt nie jestem pewien jak bylo w prawdzie, ale takie jest moje zdanie i pewnie nie tylko moje.

Mowie ci suv to tobie jako kumplowi, pakujesz sie w gowno, z ktorego potem juz mozesz nie wyjsc. Nie badz naiwny! Ja sie przejechalem na takim mysleniu i do teraz bardzo tego zaluje. Nie badz kolejnym madrym polakiem po szkodzie..

Anga
To sprawa Suv'a z kim on się koleguje.

Ja powiem z własnego doświadczenia, że w Tibii przejechałem się na niejednym gościu, ale głównie byli to Polacy.
Jakiś czas temu miałem kumpla ( bo teraz już nim nie jest ) którego w Tibii znałem od 8-9 miesięcy. Razem byliśmy w kilku gildiach, zawsze pogadaliśmy, bylismy razem na paru wypadach itp itd.
Pewnego pięknego dnia, moja siostra swoim nobowskim 15 sorcem latała po trolach . Przyszło 2 ludzi pk no i niestety padła -.-. Zrobiłem reloga i zabiłem jednego z tych random pk'erów. Co się okazało? Ten którego zabiłem ( 12 palek ) był noob charem powyżej wspomnianego kolegi. Napisał mi tylko jedną wiadomość : "Gnoju nie żyjesz". Byłem lekko zdziwiony i nawet nie uciekałem, ale niestety za 2-3 minuty pojawił się swoim main charem i gadka wyglądała mniej więcej tak : 5 k or hunted 4 ever
Pytając się o reason zabicia siostry napisał : 4fun, pytając sie o powód mojego paymentu napisał : no przecież straciłem lvl na pallku

Po prostu ręce mi opadły...
Fin'er jest offline  
stary 03-01-2007, 16:52   #1356
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Domyślny

Zastanawiam się jak to się dzieje, że wszyscy myślimy, że będzie dobrze (a może boimy się myśleć o tym co nas czeka?) nie patrząc na los naszych kumpli jak choćby Angatevon. Swoją drogą ciekawe co będzie jak tacy ludzie jak Raidrion zaczną doganiać niexpiącego Mannowa (chociaż ostatnio i on wbija exp). Tak sobie tak dzisiaj pomyślałem, że ET nawet przy wygranej wojnie nie ma szans objąć władzy na serverem. Obym się mylił.
Konzbi jest offline  
stary 03-01-2007, 17:16   #1357
Ghost111
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post
To sprawa Suv'a z kim on się koleguje.

Ja powiem z własnego doświadczenia, że w Tibii przejechałem się na niejednym gościu, ale głównie byli to Polacy.
Jakiś czas temu miałem kumpla ( bo teraz już nim nie jest ) którego w Tibii znałem od 8-9 miesięcy. Razem byliśmy w kilku gildiach, zawsze pogadaliśmy, bylismy razem na paru wypadach itp itd.
Pewnego pięknego dnia, moja siostra swoim nobowskim 15 sorcem latała po trolach . Przyszło 2 ludzi pk no i niestety padła -.-. Zrobiłem reloga i zabiłem jednego z tych random pk'erów. Co się okazało? Ten którego zabiłem ( 12 palek ) był noob charem powyżej wspomnianego kolegi. Napisał mi tylko jedną wiadomość : "Gnoju nie żyjesz". Byłem lekko zdziwiony i nawet nie uciekałem, ale niestety za 2-3 minuty pojawił się swoim main charem i gadka wyglądała mniej więcej tak : 5 k or hunted 4 ever
Pytając się o reason zabicia siostry napisał : 4fun, pytając sie o powód mojego paymentu napisał : no przecież straciłem lvl na pallku

Po prostu ręce mi opadły...

Fin'er masz racje Suv sam ma prawo do wyboru z kim sie przyjazni a z kim nie, ale ja jako kumpel Suva zycze mu jak najlepiej i poprostu niechcialbym aby Suv skonczyl tak jak Angatevon, a wszystko idzie ku temu wlasnie.

@Kiroy

Co do wspierania naszych powstancow, oczywiscie ja juz wspomoglem was i zachecam innych aby tez to zrobili, bo ja wiadomo Ng oprocz przewagi liczebnej ma sporo pieniedzy, ktore sa niezwykle wazne podczas dlugotrwalych potyczek.
Ghost111 jest offline  
stary 03-01-2007, 17:35   #1358
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

archin 200k+ expa wbijal np na gs island lootujac dla mnie fish finy. albo na d lair, to taki drogi exp nie jest. zainwestowal troche na mf w wrl i zarobil. a reszty nie chce mi sie komentowac bo czekam an resp w d hell teraz ;d

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 03-01-2007, 18:08   #1359
Ghost111
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
archin 200k+ expa wbijal np na gs island lootujac dla mnie fish finy. albo na d lair, to taki drogi exp nie jest. zainwestowal troche na mf w wrl i zarobil. a reszty nie chce mi sie komentowac bo czekam an resp w d hell teraz ;d
Dobra powiedzialem co sadze o tym a ty zrobisz co zechcesz, mi jedynie pozostaje miec nadzieje ze to co napisalem okaze sie nie prawda.
Btw mam nadzieje ze czasem pojawisz sie na msn ( gg nie uzywam juz od jakiegos czasu ) i pogadamy czasem, aha no i udanego lota z demon hunta

Pozdrawiam
Ghost111 jest offline  
stary 03-01-2007, 18:50   #1360
Szafa
Użytkownik Forum

Szafa's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd

Domyślny

Czemu wszyscy piszecie jak to moze byc zle i jak to Archin moze Suv'a "wyruchac". Ja naprzyklad mam kumpla z ktorym poznalem sie w tibi i znamy sie ~3 lata i zabil mnie tylko raz jak zamienilem sie miejscem na battle ale to stare czasy ;p I chce podkreslic ze dalej z nim gadam i nawet go na obsidie ostatnio zaciagnolem ;p Wiec nie rozumiem dlaczego wszyscy mowicie "no Suv on pewnie cie wystawi" etc. nikt chyba nie napial ze moze mu np dupe uratowac jak by sie NG szykowalo na niego, a to tez mozliwe

PS: powodzenia w wojnie , ale ja nie wiem czy tak wiele sie zmieni jak wygracie Chyba ze mentor juz jest dosyc bogaty i juz nie bedzie "sprzedawac" paccow etc. Ale tak czy tak wygrajcie

A i bym zapomnial Gryszek wez ty nie opowiadaj tego co Ci powiem jako twoich wlasnych sytuacji
Bo np. jakiego 2 chara ci Vany zabil (nie wiem czy to napisales tutaj czy w zdjeciach z tym Vanym;p)

Ostatnio edytowany przez Szafa - 03-01-2007 o 18:52.
Szafa jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania