![]() |
#1341 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja jednak trzymam strone Suva
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() archin mnie nie wystawi. ng mialo sporo okazji m.in na demonii do zabicia mnie. tj. stalem bijac wrl, a ngersi pomimo tego ze mieli mnie na combo to jeszcze byli tak ustawieni, ze ucieczka byla niemozliwa. oraz mam powazne podstawy by sadzic, ze azared mnie bardzo lubi
![]() ![]() ![]() poza tym, ja nie jestem jak fosils, on sharowal z ojcem i w ng byl tylko dla wladzy. wiem, bo go znalem od 20 lvlu. anga, jesli et tknie archina, dolaczam do ng i pomagam im wszystkimi mozliwymi srodkami, poniewaz mam pewnosc, ze jesli ng tknie mnie, on zrobi dla mnie to samo.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1343 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Suv czyli mówisz że ng ma nie ruszać Archina, mimo wojny, bo ty go lubisz? żal.pl rzekłbym i jakoś nie wydaje mi sie żebyś był szczególnym zagrożeniem la ET
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Igrexou
Wpierw przeczytaj pare stron wcześniej... Mu chodziło o to jakby ET zabilo Archina podczas expienia z Suvem na demoni [ ;
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 02-01-2007 o 21:29. |
![]() |
![]() |
#1345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() @Suv
Obys tylko nie byl kolejnym Pephym. ;< |
![]() |
![]() |
#1346 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Tez znalem fosilsa od 20 lvla~ mniej wiecej i dla mnie sharowanie z ojcem byloby dosyc fajne ;D pamietam jak dostal w listopadzie czy tam pazdzierniku po wywaidowce szlaban na 2 dni bez compa za 30+ jedynek >.<
@up chyba zeby byl kolejnym pephym ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Pozatym wyjątek potwierdza regułe ![]() @ Co do Azareda... ja go lubie za jego piękne i kollorowe outfitty ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1348 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() A mi sie ta historia przydala
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Suv
Przez swoją długą przygodę z ta grą wiem że tylko naiwni wierzą w prawdziwą przyjaźń w tej grze. Backstabing zdarza się wszędzie. Nie miejcie jednak nadziei że ktoś kto ma 160+ lvl odejdzie z servera (Dorpaz). Prędzej będzie walczył do końca kasy na blessy. Fakt faktem że suv teraz nie padnie ale jeżeli wbił by 130lvl to tak się stanie i możliwe że archin się za nim wstawi ale dla mannowa to się nie będzie liczyć. Just have fun... |
![]() |
![]() |
#1351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Name: Evo'Hawk
Guild membership: Disciple of the Next Generation ![]() ![]()
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |
![]() |
![]() |
#1352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() siema witam : jesli ktos ma za niski lvl aby walczyc to am mdla was inna zabawe
![]() ![]() ![]() ![]() Ludziki nadal prosimy o wsparcie po 1 czy 2 k ale z tego uzbiera sie wieksza kupa ![]() Wuja Kiroy ![]() |
![]() |
![]() |
#1353 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Guild membership: Eternic of the Eternal Team ET tez sie wzmacnia ![]() ![]()
![]() |
#1354 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
Tym przyjacielem byl Vinnare dotad gdy nie wyszlo szydlo z worka. Vinnare ojebal moja chatke i poprostu zjechal sobie level. Ale to nie on byl poszkodowanym, bo jak pewnie wiekszosc z was wie Vinnare to Elite Tediie, pewnie spacerujac po Edron zauwazyliscie sliczna E-plate u Tediie'go? Otoz jak sie dowiedzialem od pewnej osoby, ta E- plate dostal/pozyczyl od Suva. Mowie ci niedziw sie jak nie dostaniesz juz spowrotem tej zbroji. Zapytacie co to ma wspolnego z Archinem, otoz ma i to wiele. Archin rowniez zapewnia Suva o swojej pomocy i ze zawsze beda kumplami, ot tacy przyjaciele na dobre i na zle, gowno prawda! Archina hak wydaje mi sie dziwnie podejrzany, niby haka mial az tu nagle wbija po 200k expa+ itd, ciekawe za co kupil amunicje. Zorganizowano nawet akcje dobroczynna na rzecz biedaka, a wiecie z czym mi sie to kojarzy? Ze skurwysynkim za przeproszeniem sposobem wzbogacenia sie jeszcze bardziej niz juz sie jest bogatym, zaraz zapewne Suv i inni nieco bardziej obiektywni wszystkiemu zaprzecza, fakt nie jestem pewien jak bylo w prawdzie, ale takie jest moje zdanie i pewnie nie tylko moje. Mowie ci suv to tobie jako kumplowi, pakujesz sie w gowno, z ktorego potem juz mozesz nie wyjsc. Nie badz naiwny! Ja sie przejechalem na takim mysleniu i do teraz bardzo tego zaluje. Nie badz kolejnym madrym polakiem po szkodzie.. Anga |
|
![]() |
![]() |
#1355 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Ja powiem z własnego doświadczenia, że w Tibii przejechałem się na niejednym gościu, ale głównie byli to Polacy. Jakiś czas temu miałem kumpla ( bo teraz już nim nie jest ) którego w Tibii znałem od 8-9 miesięcy. Razem byliśmy w kilku gildiach, zawsze pogadaliśmy, bylismy razem na paru wypadach itp itd. Pewnego pięknego dnia, moja siostra swoim nobowskim 15 sorcem latała po trolach ![]() ![]() ![]() ![]() Pytając się o reason zabicia siostry napisał : 4fun, pytając sie o powód mojego paymentu napisał : no przecież straciłem lvl na pallku ![]() Po prostu ręce mi opadły... |
|
![]() |
![]() |
#1356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Zastanawiam się jak to się dzieje, że wszyscy myślimy, że będzie dobrze (a może boimy się myśleć o tym co nas czeka?) nie patrząc na los naszych kumpli jak choćby Angatevon. Swoją drogą ciekawe co będzie jak tacy ludzie jak Raidrion zaczną doganiać niexpiącego Mannowa (chociaż ostatnio i on wbija exp). Tak sobie tak dzisiaj pomyślałem, że ET nawet przy wygranej wojnie nie ma szans objąć władzy na serverem. Obym się mylił.
|
![]() |
![]() |
#1357 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Fin'er masz racje Suv sam ma prawo do wyboru z kim sie przyjazni a z kim nie, ale ja jako kumpel Suva zycze mu jak najlepiej i poprostu niechcialbym aby Suv skonczyl tak jak Angatevon, a wszystko idzie ku temu wlasnie. @Kiroy Co do wspierania naszych powstancow, oczywiscie ja juz wspomoglem was i zachecam innych aby tez to zrobili, bo ja wiadomo Ng oprocz przewagi liczebnej ma sporo pieniedzy, ktore sa niezwykle wazne podczas dlugotrwalych potyczek. |
|
![]() |
![]() |
#1358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() archin 200k+ expa wbijal np na gs island lootujac dla mnie fish finy. albo na d lair, to taki drogi exp nie jest. zainwestowal troche na mf w wrl i zarobil. a reszty nie chce mi sie komentowac bo czekam an resp w d hell teraz ;d
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1359 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Btw mam nadzieje ze czasem pojawisz sie na msn ( gg nie uzywam juz od jakiegos czasu ) i pogadamy czasem, aha no i udanego lota z demon hunta ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#1360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() Czemu wszyscy piszecie jak to moze byc zle i jak to Archin moze Suv'a "wyruchac". Ja naprzyklad mam kumpla z ktorym poznalem sie w tibi i znamy sie ~3 lata i zabil mnie tylko raz
![]() ![]() ![]() ![]() PS: powodzenia w wojnie , ale ja nie wiem czy tak wiele sie zmieni jak wygracie ![]() A i bym zapomnial Gryszek wez ty nie opowiadaj tego co Ci powiem jako twoich wlasnych sytuacji ![]() Bo np. jakiego 2 chara ci Vany zabil ![]() Ostatnio edytowany przez Szafa - 03-01-2007 o 18:52. |
![]() |