Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
Ja nie mowie ze jakas role odgrywalem w wojnie, bo wojna glownie trwala w wakacje a wyjechalem wtedy ^^
Ale tharrin tak gada ze smiac sie chce xD
|
wlasnie ze pisales, przez te wszytkie postyp isales od samego poczatku ze zrobiles wiece niz my, ze my to dupy wy mielsicie usper akcje itp, od tego to sie wzssytko zaczelo, znow asm sobie zaprzeczasz. PS: wojna trwala kwiecien do teraz, wyjechales na pol roku? O.o to kto pisal za ciebei na forum?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yuris
Padłes bo nie wiedzieć czemu dałeś się wysunąć. Uhałeś się świetnie przyznaje. Jednak pareset postów wcześniej przyznałeś, że nie byla to niczyja wina że "dostałeś combo większe niż masz hp" - czy coś w tym stylu. Odszedłeś? Twoja sprawa. Dla mnie Galana nie ma przyszłości - chyba ze z HWL wypadnie Rica Thim i inni pkerzy.
|
padlem bo nie zdazylem zareagowac jak wpadli na mostek, tylko dlatego ze mialem malego laga, ci co graja wiedza ze jak ci nagle grupa 10 osob wejdzie na screen to tak ejst, nie bede sie klocil i udowadnial, nie wiecie to znaczy ze malo wiecie i tyle

i to nie zalezy od rodzaju neta. ale mimo wzssytko moglem wyjsc z tego trapa w pare sekund jakby gildia mi pomogla, a tam tylko dravenor probowal dfy uzywac, reszta zwiala i tyle. nie mam zalu ze padlem, zdarza sie takei ryzyko, moglem dac loga a nie probowac nas zebrac na mostku i walczyc, podjalem ryzyko i opleglem, prosta sprawa. wojna to wojna bylem na to gotowy. jedyne na czym sie zawiodlem to tzw "guild mates".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trialowiec
Xando <3
Hail Kazordoon~
Hail thc team
Hail Foedus Regum
@Tharrin
Weź Ty się już skończ popisywać jaki supcio to Ty nie jesteś.
Nawet z Ravem sie zgodze chyba pierwszy raz w zyciu ze noob jestes.
I Ty mowisz ze padles 30 razy od monstera lol. Jakie Ty chcesz miec pvp jak potwora nie umiesz zabic. I nie zwalaj ze padasz zawsze przez laga albo kicka. Bo ja jakos mam neostrade na ktora wszyscy narzekaja a od potwora nie padlem przez 78 levele. A w calej swej karierze ubil mnie tylko Konda i Raa a trapow od hwl mialem wiecej niz Ty wlosow na jajach.
Twoje gadanie mozna okreslic jednym slowem "biegunka", nic sie nie czyma kupy, sam sobie wkrecasz jakies wymyslone historie. Nie schizuj sie wyloozuj.
Prawda jest taka ze era palkow gdy dominowalo del toro minela i twoja postac jest nikim mimo ze ma 120 lvl czy ktory tam masz. Daj mi knighta na faccu z 50 lvl a w ciasnym pomieszczeniu zasoluje Cie jak rata.
I skoncz najezdzac na cheaty bo polowa twojej gildi ich uzywala a Ty ich ciagle broniles.
Dobra wracam sie uczyc na psychologie 
|
wow nie padles bo expisz na ratach,

palkiem bez tarczy w 5-6 sekund mozesz pasc na malym lagu. aha, i tak w ogole - masz lev 2x mn iejszy, czyli parokrotnie mniej expa = expiles parokrotnie mniej razy, ze 2-3 conajmniej, wiec padles 10 x? to przemnorz to przez 3 to ci wyjdzie 30, poza tym nie liczylem sowich dedow nigdy, tak saobie rzucilem jak napisalem "zeby dowartosciowac ravertonka". jak ci to sprawuia przyjemnosc to moge powiedziec ze padlem 50x

a aola nigdy nie uzywalem poza wojna, kumple towiedza, a co myslicie wy 2 to mnie nie interesuje. patrzcie jak ravenrton przezywa zewidizal moje cialo na dragu

zazdrosc? pewnie to bylo wtedy co sobie marzyels ze mnie wykopiesz z dl iar i ci nie wyszlo, do tej poty cie to gryzie?

co do deadow - w sumie tak, wiekszosc dedow mialem na kickach, a czy w to wierzysz to twoja sprawa. cos krotko masz ta neo albo do dupy pamiec bo bywaly czasy ze neo kickowala non stoop i dawalo sie grac tlyko nocami, i to tez niepewnie. przyjmuje zaklad, zaloze tarcze i mozesz mi naskoczyc "miernoto"

zablokuje cie jak roota i co wtedy mistrzu? moge tak stac od ssa do ssa i mnie nie ruszysz. gadasz slowa bez pokrycia, tak samo jak to jak ty to bedziesz bil hwl itp, moge wkleic historie z mojego msna, gdzie sa te twoje akcje? gdzie sa jakiekolwiek czyny na oparcie twoich slow? nie ma. zachowujezs sie jak typowy polaczek ktorymi sie tak brzydzis, ja w wojnie odnioslem porazke, zrobilem co moglem dopoki mialem na to checi i motywacje, bo potem po prostu zrezygnowalem, ale jakby nie bylo na poczatku sie staralem,a ty co zrobiles? zdaje sie ze byle nawet po naszej stronie w gildii przez jakis czas
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
@uzu
Nie polecam tharrina ^^, robi pelno ortow i bledow wszelkiego rodzaju ^^ tak przezywa ...
|
phi, na tym forum nawet przewaznie interpunkcji nie stosuej bo po co? a co do "bledow" to wow, robilem pare razy w slowie pomoze, i co z tego? zimp mnie w koncu nauczyl a gdzie reszra tych bledow? to jest wg ciebie "pelno"?prosze cie mistrzu pokaz mi je a najlepiej zacznij rozumiec znaczenie slow ktore uzywasz. i nie zapomnij wlaczyc slownika jak bedziesz pisal
boltina ja tu gram odkad galana miala hmm z 5 miechow, i nie bylo wojny gdzie konda mialby 20 fragow, moze podasz mi przyklady? co najwyzej jejihev mogl sie tak wykazac, i tylko on.
to co was wkurza to to ze nei potraficie uargumentowac swoich wypowiedzi, a co do streszczen: nie lubisz czytac? to nie czytaj
ogolnie to zamierzam zignorowac obu w/w panow bo to sie robi nudne. szkoda was spammowac

oni wiedza swoje, ja swoje - wiec to do niczego nie prowadzi.
jeszzce malenki PSik:
xenthor czytamy u ciebie "hail fodeus~"
chcialem ci powiedziec, ze twoi idole tehac itp zabili haldira, twojego lidera jesli kiedykolwiek byles w FS, wiec gdzie twoja lojalnosc? sam powinienes ich ganiac. czego jak widac po twoich postach nie robiles, a jesli nie robiles, to stwierdzenie hail FS jest tu conajmniej falszywe.
KONIEC.
nie zamierzam juz nawet tego czytrac bo nic tu nie wczytam ciekawego. wiecej info mam bedac afk w dp przez 10 min