Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2007, 14:25   #8
Maxu50
Użytkownik Forum

Maxu50's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 250
Skille: 99/96
Poziom mag.: 9
Send a message via Skype™ to Maxu50
LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bols Pokaż post
Co do hg, to jest sposob na wyjscie- tp. Wystarzcy poszukac, dodam ze jest to najlepsze miejsce dla medium lvla druta na faccu, bo pusto.

tak tak, napewno bedzie mało ludzi w kopalni, i to jeszcze w miescie ~.~

nom, cyce to najlepszy exp, zwlaszcza jak chcesz ubjac 2 na 15 minut..

reasumujac idz do hg.
Wyobraz sobie ze expilem od 19 lvla druidem do 27 w kazo w kopalni...wbijalem lvl dziennie grajac po 3h
Jak nie wiesz gdzie jest dobra miejscowka z cycami to sie nie wypowiadaj...
K biegaj w 3 osoby do hellgate...n/c

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czesio_wlatca_ratuf Pokaż post
hellgate nie znam i nie wiem jak tam się expi, ale pierwszy raz w ogóle słyszę że tam można fajnie expic
Jeśli twój serv jest mocno zaludniony to cyce odpadają, może więc warto przejść się na hellgate, spróbować. W dziale "poradniki" jest poradnik o hellgate z dojściem.
Mógłbys tez spróbować np. na mintwalin z monkami (dobry exp i kupa kasy za lootbagi), w dziale "poradniki" jest stosowny temat z opisaną drogą do mintwalin Musisz tylko zaopatrzyć się w IHy (do leczenia monków bo przy full respie mogą padać) i GFB i oczywiście manasy.
Więcej pomysłów nie mam...
Rzeczywiscie Mint nie uwzglednilem ale no niestety monki padna raz dwa przy wiekszym respie...
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla

20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach

23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl

01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili

Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 21-05-2007 o 14:29.
Maxu50 jest offline   Odpowiedz z Cytatem