|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam na starcie powiem że jestem nowy na forum chociaż zaglądałem na forum dość często
![]() Mam problem odnośnie miejsca do wbijania lvla mam 30 mlvl 30 lvl i Blue Robe,Plate Legs,Medusa Shield,Warrior Helmet,Volacnic lub Quamire Rod. Próbowałem zaexpić w kopalniach z guardami lecz na moim serwie zawszę są one zajęte przez wysoko levelowych Brazylijczyków ![]() Próbowałem expić na Dark Katedral ale tam także jest za dużo Brazylijczyków. Bardzo proszę doświadczonych forumowiczów o propozycje. p.s. Mam dysleksje którą leczę w poradni więc proszę nie zrazić się moimi błędami ![]() @Down Pacc nie mam,pisze sie "może" ![]() @Down2 A to Hellgate gdzie sie znajduje i co tam znajde ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kamzes - 20-05-2007 o 00:36. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() No a cyce??Ale to morze nie dla druta. hmmmm.......masz pacc??Jeżeli tak to tomby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
|
![]() dla sorca i druta nie ma gry bez pacca jednak sproboje cos pomyslec :
ghostland, fibula jakas tam czesc nie znam sie, hellgate, dla pieniedzy minotaury na senji i na tym sie twoj exp konczy o ile pamietam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
GHostland - zawsze zajęty... Fibula - na rotach...? No nie żartuj... Hellgate - idź sam i spróbuj nie paść w drodze powrotnej... Mino na senji - prędzej koło kopalni w kazz, o jakich ty pieniądzach mówisz? On będzie się męczył 2 minuty z mino magiem i będzie sie modlił żeby nie paść... I jeszcze jedno , exp się nie kończy... 1.Guardy/Soldy w kazz z volcaniciem (podkreślam w kazz a nie obok) 2.Cyce nad Thais i nie mylić z Mount Sternum (poprawcie jak źle napisałem). Idziesz na północ od Thais i jak dobrze poszukasz znajdziesz ładną dziurę z cyclopami..oczywiście quagmire rod. 3.Na upartego możesz iść na PoH na Mino/Cyce ale musisz się liczyć z tym , że ktoś Ci lurnie gsa i po zabawie... To chyba tyle co do expa...a Panu up gratuluje...widać , że od zawsze grasz druidem... ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
tak tak, napewno bedzie mało ludzi w kopalni, i to jeszcze w miescie ~.~ nom, cyce to najlepszy exp, zwlaszcza jak chcesz ubjac 2 na 15 minut.. reasumujac idz do hg. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja polecam cyce z q-roda do 33 lv, chyba najlepszy exp dla druida z facc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Lublin
Profesja: Elite Knight
Świat: non-pvp
Poziom: 100
![]() |
![]() hellgate nie znam i nie wiem jak tam się expi, ale pierwszy raz w ogóle słyszę że tam można fajnie expic
![]() Jeśli twój serv jest mocno zaludniony to cyce odpadają, może więc warto przejść się na hellgate, spróbować. W dziale "poradniki" jest poradnik o hellgate z dojściem. Mógłbys tez spróbować np. na mintwalin z monkami (dobry exp i kupa kasy za lootbagi), w dziale "poradniki" jest stosowny temat z opisaną drogą do mintwalin ![]() Więcej pomysłów nie mam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak nie wiesz gdzie jest dobra miejscowka z cycami to sie nie wypowiadaj... K biegaj w 3 osoby do hellgate...n/c Cytuj:
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 21-05-2007 o 14:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
|
![]() Idź na cyce na PoHu jest tam nawet dużo kasy i exp jeśli nie ma dużo osób.
Chociaż ktoś już to powiedział i w pełni się z tym zgadzam że dla sorca i druida nie ma expa bez pacca.Z pacc idziesz na jakas tombe stawiasz 2 monki i masz dobry exp kupe kasy i prawie w ogóle nie masz "waste". ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Magiczna opcja szukaj
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie lepiej rotowisko obok Venore? Tam można wyciągnąc 15k/h, możesz iśc z war hammerem i robic UH'y
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Mielec
Imię: Crox De'Stroy
Profesja: Paladin
Gildia: bez ;p
Świat: Morgana
Poziom: 16
Skille: 50/35
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Magiczna opcja - nie wypowiadaj się w temacie jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.
Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Argest Fog - 24-05-2007 o 16:00. Powód: pare "blendow" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja proponuje odrazu po restarcie servera zająć kopalnie obok kazz i expic do bólu. I tak do ok. 50lv. Ci co mówią, że lipa exp czy ciągle zajęte to znaczy, że sie nie znają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @oftop/topic ;p
mam pytanie. mialem zamiar pobawić się na DK i to jest równoważne z moim pytaniem. Czy poradze sobie expić na tarantullach? (30 drut, 35 mlvl jak coś) eq standard: crown helmet, g armor, plate legs, d shield jerrry.. Ostatnio edytowany przez jerrry - 25-05-2007 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Napewno sobie poradzisz tylko tam zawsze duzo noobow i nie tylko ale sprobowac mozesz. Ps uwazaj na assasiny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Popieram sam gram druidem ..Niestety ten rod od 26lvl jest beznadziejny bo atakuje poiosonem i przez to nic prawie nie da się ubić ;/