|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() hauhauhauahuahauahuahau
to mnie rozbawiło 2 sztuki dzienie ta? znalezi frajerow seluja im majeranek a kolesie chodza zadowoleni. Daje ci 2 tyg jak to mowisz "2 sztuki codzienie" a z mózgu bedziesz miał wylotówke na Kielce. Bys nie kontaktował. Cały mózg bys mial w thc. Dziecko sie nasluchało opowieści od kolegów i mądrego udaje -.- [/quote] LOOOOL xD Śmieszny jesteś xD Majeranek? Nie od tego "księdza"... Czy tak trudno zrozumieć, że po 2 latach 2 sztuki to dla nich nic?o_0 Umiem poznać majeranek połączony z ganja bo nieraz frajerzy próbują tak wyrolować -.-'' Co do tej 1 sztuki i słowem mama... To też jest śmieszne, z własnego doświadczenia wiem, że to tak nie wygląda. Może to zalezy od osoby... Znam takich co po jednym buchu schodzili... Wiem, ze sztuka i lub 2 to nie mało... Może to zalezy od ludzi? Nie macie pojęcia jakie zdziwinie mnie ogarnęło jak widziałem kolesia na drzewie po jednej lufce o_0 @topic Zeby nie było takiego wielkiego offtopa, dołączam się do proś(ź?)by o more ssków Spaawa ;p
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Z własnego doświadczenia ty wiesz ile nic.
Zrób sobie test skołuj pare gramow po czym pal raz na 2-3 dni i po miesiącu dam Ci 10zl w drobnych i moge dać ręke że nie doliczysz nawet do 5 zl bo juz bedziesz mial takie dziury że nie bedziesz sie mógl skupic. A Ci twoi koledzy co 2 sztuki dzienie palą to po pary tyg nie powini kontaktowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Cytuj:
Oj Oj chlopie ![]() Poznaj troche zycia wyjdz z gimnazjum liceum a zrozumiesz co to imprezka, alkohol, zaliczanie,mary jane:/Bo wypowiedzi 17 letnich kolesi i THC i co to robi z mogu to mnie rozbawia ![]() Sry za offtopa ale robawila mnie gadka gowniarzy :/ Dusk opuscilo wielee osob , powstaje nowa gildia bedzie przelom w "Histori Furory"?? Bo mam nadzieje ze tak i skonczy sie "Plaga" VIżOn ![]() . ![]() Ostatnio edytowany przez Fefin - 17-05-2007 o 00:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Tak Magrami zostal kupiony przez moich rl kumpli za 1000zl bez eq.Expili sobie spokojnie , nie byli noobami za jakich wielu ich uwarza...Pewne problemy z netem 2 ownerow (Kapi Pantera oraz dzisiejszy Mefry), oraz oddanie za darmo SCA przez kolejnego ownera calkowicie ich dobiło...Pozostal juz tylko jeden dobrze i duzo grajacy koles(Czubek'Pantera).Po pewnym czasie zglosil sie Taifun z mozliwoscia kupna postaci za 2kk.Coz nie zalezalo im juz na tej postaci wiec sie zgodzili na sell chara (sa screeny jak gadaja o kupnie Magramiego,o tym zeby juz nie wchodzil na postac,ukazaly sie one na forum Tibia.com ktore dziwnym trafem zostaly usuniete , wlaczne z tematem...)Taifun dal 1kk i powiedzial ze da kolejne 1kk po upadate w ktorym mogl zrobic sobie nowego rk.Okazal sie zwyklym oszustem i zlodziejem nie placac kolejnych k(pisal do niego zeby oddal pieniadze ale o dziwo dostal bana na postac -.-)
Kazdy jego ded bardzo mnie cieszyl a juz zrookowanie tej paly bylo super ! Tak sie konczy oszukiwanie przez internet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
|
![]() elo elo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
Link: http://rapidshare.com/files/31742922...ovie*****.html ReHost: http://depositfiles.com/files/874905 Zamiast "*****" wpiszcie ".w m v" oczywiście bez spacji. PS. Film zawiera, akcje Fett Fornaida, który na początkach Furory ostro kosił takie osoby jak Spoxster, Fazest, Taifun~ itp. Ostatnio edytowany przez Hellsir - 17-05-2007 o 08:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj Oj chlopie
![]() Poznaj troche zycia wyjdz z gimnazjum liceum a zrozumiesz co to imprezka, alkohol, zaliczanie,mary jane:/Bo wypowiedzi 17 letnich kolesi i THC i co to robi z mogu to mnie rozbawia ![]() Sry za offtopa ale robawila mnie gadka gowniarzy :/ Dusk opuscilo wielee osob , powstaje nowa gildia bedzie przelom w "Histori Furory"?? Bo mam nadzieje ze tak i skonczy sie "Plaga" VIżOn ![]() . ![]() Akurat tym że byłeś na woodstocku to bym się nie chwalił. Mam złe zdanie o bałaganach. ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
@Fefin Nie tiwerdze, że sa na Twoim ani nikogo innego poziomie intelektulanym. Po prostu, jakoś potrafią się ogarniac i racjonalnie myśleć. Ale nie wykluczam, że to robi gąbkę z mózgu. Dobra, koniec tematu. Moja wina, że znam takie ewenementy od jarania -.-"
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Gelt
Widac, ze cos wiesz o jaraniu nie to co reszta, posty tych co pierdola te bzdury to sa ludzi ktorzy nigdy w zyciu tyle nie jarali i nie znaja takich osob, to co wiedza to jest tylko to co uslyszeli... Znam ludzi co pala po ponad 5 lat okolo 310 dni w roku i sa normalni...
![]() |
#170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
|
![]() [quote=Rodi;1434883]
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Sorry ale musze ![]() Chlopie chyba za duzo radia maryja sluchasz albo masz jakies powiazania z jehowymi czy 8==> wie z kim . Powiadasz 2g przez 2 tyg dzien w dzien i bym mial wylotkowke na Kielce Przez ostatnie 2 lata jaralem dzien w dzien z malymi przerwami jak naprzyklad gdzies do rodziny jechalem czy cos w tym stylu i codziennie to nie bylo mniej niz 1,5g a czesto wiecej i wydaje mi sie ze chyba jestem bardziej rozgarniety od ciebie chlopcze a napewno nie mam do tego jakis problemow co tam inni ZNAWCY pisali. Teraz juz przystopowalem 1g dziennie czasami nawet cos na drugi dzien zostanie ![]() Prosze nie wypowidaj sie wiecej na tematy o ktorych nie masz ZIELONEGO pojecia. Spaaw fajne fotki jedziesz dalej ![]() Ostatnio edytowany przez Pavulon - 18-05-2007 o 00:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Da Old school.
![]() |
![]() @up
Palacze łączcie się ![]() @Spaaw Masz może jakieś sski z huntów itp. czy tylko adv?;>
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() :< elo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() pięknie spaaw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Bukowno
Imię: Sir Exorcist
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brak- poszukuje
Poziom: 35
Skille: 9/9
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Ja uważam, że za niedługo Duski przejmą kontrolę nad Furorą!!
Spaaw ładnie sski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]() Paczka screenow jest ich okolo 10
http://rapidshare.com/files/32901875/Screeny*****.html zamist gwiazdek ***** wpiszcie .r a r Ostatnio edytowany przez Eldorano - 23-05-2007 o 13:56. |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Moon Argo
Świat: PAndoria
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Jeszcze bezczelnie podałeś zabronioną końcówkę....
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze cos nowego?
![]() |
#178 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A moim zdaniem wymienianie draverika rousena czy laaco jako legendy serwera to smiech na sali no moze rousen przyczynil sie troszke ale laaco czy draverik raczej nie;] Minąłeś sie kilka razy z prawda ale to twoja spraw kiedys widzialem tutaj na forum zrobiona naprawde dobrze historie furory ktora prawie dokladnie odzwierciedlala co sie dzialo na poczatku serwera az do tamtego czasu tutaj jest to slabo czytelne i wiele nie potrzebnych rzeczy To jest oczywiscie moje zdanie , a mysle ze moge sie wypowiedziec bo gram i gralem na furora od 1 dnia jej powstania ;] i od zawsze bylem w top nie wiem kim jestes hellsir powiem jedno Zawsze bede mial szacunek dla Rahima ktory mi pomogl i szkoda ze stracil swoja postac ;] pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
|