Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-05-2007, 21:23   #161
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

hauhauhauahuahauahuahau
to mnie rozbawiło
2 sztuki dzienie ta? znalezi frajerow seluja im majeranek a kolesie chodza zadowoleni. Daje ci 2 tyg jak to mowisz "2 sztuki codzienie" a z mózgu bedziesz miał wylotówke na Kielce. Bys nie kontaktował. Cały mózg bys mial w thc.
Dziecko sie nasluchało opowieści od kolegów i mądrego udaje -.-
[/quote]

LOOOOL xD Śmieszny jesteś xD Majeranek? Nie od tego "księdza"... Czy tak trudno zrozumieć, że po 2 latach 2 sztuki to dla nich nic?o_0 Umiem poznać majeranek połączony z ganja bo nieraz frajerzy próbują tak wyrolować -.-''

Co do tej 1 sztuki i słowem mama... To też jest śmieszne, z własnego doświadczenia wiem, że to tak nie wygląda. Może to zalezy od osoby... Znam takich co po jednym buchu schodzili... Wiem, ze sztuka i lub 2 to nie mało... Może to zalezy od ludzi? Nie macie pojęcia jakie zdziwinie mnie ogarnęło jak widziałem kolesia na drzewie po jednej lufce o_0

@topic
Zeby nie było takiego wielkiego offtopa, dołączam się do proś(ź?)by o more ssków Spaawa ;p

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-05-2007, 23:24   #162
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Z własnego doświadczenia ty wiesz ile nic.

Zrób sobie test skołuj pare gramow po czym pal raz na 2-3 dni i po miesiącu dam Ci 10zl w drobnych i moge dać ręke że nie doliczysz nawet do 5 zl bo juz bedziesz mial takie dziury że nie bedziesz sie mógl skupic. A Ci twoi koledzy co 2 sztuki dzienie palą to po pary tyg nie powini kontaktowac.
stary 17-05-2007, 00:04   #163
Fefin
Użytkownik Forum

Fefin's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
hauhauhauahuahauahuahau
to mnie rozbawiło
2 sztuki dzienie ta? znalezi frajerow seluja im majeranek a kolesie chodza zadowoleni. Daje ci 2 tyg jak to mowisz "2 sztuki codzienie" a z mózgu bedziesz miał wylotówke na Kielce. Bys nie kontaktował. Cały mózg bys mial w thc.

LOOOOL xD Śmieszny jesteś xD Majeranek? Nie od tego "księdza"... Czy tak trudno zrozumieć, że po 2 latach 2 sztuki to dla nich nic?o_0 Umiem poznać majeranek połączony z ganja bo nieraz frajerzy próbują tak wyrolować -.-''

Co do tej 1 sztuki i słowem mama... To też jest śmieszne, z własnego doświadczenia wiem, że to tak nie wygląda. Może to zalezy od osoby... Znam takich co po jednym buchu schodzili... Wiem, ze sztuka i lub 2 to nie mało... Może to zalezy od ludzi? Nie macie pojęcia jakie zdziwinie mnie ogarnęło jak widziałem kolesia na drzewie po jednej lufce o_0

@topic
Zeby nie było takiego wielkiego offtopa, dołączam się do proś(ź?)by o more ssków Spaawa ;p
[/quote]
Oj Oj chlopieZa ile lat bedziesz mial 21??Tak Jak Ja??Za ile lat bedziesz 4 raz na woodstock tak ja w tamte wakacje??Za ile lat bedziesz konczyl 1 rok informatyki tak jak ja??Za ile lat poznasz ludzi ktorzy jaraja od 17 roku zycia codziennie i jada na rownym poziomie intelektualnym jak ja co jaram od okazji do okazji??A wale w kociol piwska ile wlezie??
Poznaj troche zycia wyjdz z gimnazjum liceum a zrozumiesz co to imprezka, alkohol, zaliczanie,mary jane:/Bo wypowiedzi 17 letnich kolesi i THC i co to robi z mogu to mnie rozbawiaZeby mial z mozgu gabke z jarania to musial bys na hayu chodzi przez 2 lata conajmniej zeby zapomniec o rzeczywistosci ale zapeniam ze w tym okresie sprobowalbys pigol,zaswiecilbys sie kilka razy...

Sry za offtopa ale robawila mnie gadka gowniarzy :/

Dusk opuscilo wielee osob , powstaje nowa gildia bedzie przelom w "Histori Furory"?? Bo mam nadzieje ze tak i skonczy sie "Plaga" VIżOn

.ozdrawiam:.

Ostatnio edytowany przez Fefin - 17-05-2007 o 00:05.
Fefin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2007, 00:19   #164
Maciorqa
Użytkownik Forum

Maciorqa's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006

Stan: Niegrający
Domyślny Sprawa Magramiego (kupna oraz sprzedaży...)

Tak Magrami zostal kupiony przez moich rl kumpli za 1000zl bez eq.Expili sobie spokojnie , nie byli noobami za jakich wielu ich uwarza...Pewne problemy z netem 2 ownerow (Kapi Pantera oraz dzisiejszy Mefry), oraz oddanie za darmo SCA przez kolejnego ownera calkowicie ich dobiło...Pozostal juz tylko jeden dobrze i duzo grajacy koles(Czubek'Pantera).Po pewnym czasie zglosil sie Taifun z mozliwoscia kupna postaci za 2kk.Coz nie zalezalo im juz na tej postaci wiec sie zgodzili na sell chara (sa screeny jak gadaja o kupnie Magramiego,o tym zeby juz nie wchodzil na postac,ukazaly sie one na forum Tibia.com ktore dziwnym trafem zostaly usuniete , wlaczne z tematem...)Taifun dal 1kk i powiedzial ze da kolejne 1kk po upadate w ktorym mogl zrobic sobie nowego rk.Okazal sie zwyklym oszustem i zlodziejem nie placac kolejnych k(pisal do niego zeby oddal pieniadze ale o dziwo dostal bana na postac -.-)

Kazdy jego ded bardzo mnie cieszyl a juz zrookowanie tej paly bylo super !
Tak sie konczy oszukiwanie przez internet
Maciorqa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2007, 04:19   #165
Spaw89
Użytkownik Forum

Spaw89's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Canada

Imię: Spaaw
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ary~
Świat: Furora
Poziom: 13
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
Domyślny

elo elo

19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p

19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery

19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral
Spaw89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2007, 07:35   #166
Hellsir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andarist Pokaż post
Nieprzyjaciel~
jestem pewien, ze ejstes w stanie poswiecic troche czasu, zeby Nam wrzucic ten filmik, ale rob jak chcesz
Nieprzyjaciel_ chyba wolał dać wam keyloggera. Więc jako, że staram sie być uprzejmy oraz, że chce rozwijać ten temat wrzuciłem wam ten film. Później go zrehostuje na wypadek problemów, ze ściąganiem.

Link:
http://rapidshare.com/files/31742922...ovie*****.html

ReHost:
http://depositfiles.com/files/874905

Zamiast "*****" wpiszcie ".w m v" oczywiście bez spacji.

PS. Film zawiera, akcje Fett Fornaida, który na początkach Furory ostro kosił takie osoby jak Spoxster, Fazest, Taifun~ itp.

Ostatnio edytowany przez Hellsir - 17-05-2007 o 08:04.
Hellsir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2007, 08:33   #167
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

Oj Oj chlopieZa ile lat bedziesz mial 21??Tak Jak Ja??Za ile lat bedziesz 4 raz na woodstock tak ja w tamte wakacje??Za ile lat bedziesz konczyl 1 rok informatyki tak jak ja??Za ile lat poznasz ludzi ktorzy jaraja od 17 roku zycia codziennie i jada na rownym poziomie intelektualnym jak ja co jaram od okazji do okazji??A wale w kociol piwska ile wlezie??
Poznaj troche zycia wyjdz z gimnazjum liceum a zrozumiesz co to imprezka, alkohol, zaliczanie,mary jane:/Bo wypowiedzi 17 letnich kolesi i THC i co to robi z mogu to mnie rozbawiaZeby mial z mozgu gabke z jarania to musial bys na hayu chodzi przez 2 lata conajmniej zeby zapomniec o rzeczywistosci ale zapeniam ze w tym okresie sprobowalbys pigol,zaswiecilbys sie kilka razy...

Sry za offtopa ale robawila mnie gadka gowniarzy :/

Dusk opuscilo wielee osob , powstaje nowa gildia bedzie przelom w "Histori Furory"?? Bo mam nadzieje ze tak i skonczy sie "Plaga" VIżOn

.ozdrawiam:.[/quote]

Akurat tym że byłeś na woodstocku to bym się nie chwalił. Mam złe zdanie o bałaganach. ; )
Veer~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2007, 16:32   #168
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rodi Pokaż post
Z własnego doświadczenia ty wiesz ile nic.

Zrób sobie test skołuj pare gramow po czym pal raz na 2-3 dni i po miesiącu dam Ci 10zl w drobnych i moge dać ręke że nie doliczysz nawet do 5 zl bo juz bedziesz mial takie dziury że nie bedziesz sie mógl skupic. A Ci twoi koledzy co 2 sztuki dzienie palą to po pary tyg nie powini kontaktowac.
Lol, tak się składa, że miałem kiedyś okrez gdzie dużo jarałem, ale schodziło za dużo kasy i wystopowałem. Jakoś normlanie kontaktowałem. Nie wiem, nie mam dowodów by potwierdzić to co odczułem na sobie. Nie wiem czy mi wierzysz czy nie, w sumie to mi to obojętne. Może to zalezy od organizmu? W każdym razie potrafiłem być ogarnięty i kontaktować. O dziwo jakoś testy z geomerti szły mi bardzo dobrze lol xD

@Fefin
Nie tiwerdze, że sa na Twoim ani nikogo innego poziomie intelektulanym. Po prostu, jakoś potrafią się ogarniac i racjonalnie myśleć. Ale nie wykluczam, że to robi gąbkę z mózgu.

Dobra, koniec tematu. Moja wina, że znam takie ewenementy od jarania -.-"

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

stary 17-05-2007, 17:16   #169
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@Gelt
Widac, ze cos wiesz o jaraniu nie to co reszta, posty tych co pierdola te bzdury to sa ludzi ktorzy nigdy w zyciu tyle nie jarali i nie znaja takich osob, to co wiedza to jest tylko to co uslyszeli...
Znam ludzi co pala po ponad 5 lat okolo 310 dni w roku i sa normalni...
stary 18-05-2007, 00:16   #170
Pavulon
Użytkownik Forum

Pavulon's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

[quote=Rodi;1434883]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
@up
Trzeba palić niewyobrażalne ilości by zlansowac sobie mózg jakbyś nie wiedział... Osobiście znam takich co jarają około 2 sztuki dziennie i zachowują się normalnie. Zresztą, to kwestia przywyczajenia W moim przypadku, jak widać, piszę w miarę z sensem

hauhauhauahuahauahuahau
to mnie rozbawiło

Spaaw daj move z ostatnie ob bo podobno masz : )

Sorry ale musze
Chlopie chyba za duzo radia maryja sluchasz albo masz jakies powiazania z jehowymi czy 8==> wie z kim .
Powiadasz 2g przez 2 tyg dzien w dzien i bym mial wylotkowke na Kielce
Przez ostatnie 2 lata jaralem dzien w dzien z malymi przerwami jak naprzyklad gdzies do rodziny jechalem czy cos w tym stylu i codziennie to nie bylo mniej niz 1,5g a czesto wiecej i wydaje mi sie ze chyba jestem bardziej rozgarniety od ciebie chlopcze a napewno nie mam do tego jakis problemow co tam inni ZNAWCY pisali.

Teraz juz przystopowalem 1g dziennie czasami nawet cos na drugi dzien zostanie

Prosze nie wypowidaj sie wiecej na tematy o ktorych nie masz ZIELONEGO pojecia.

Spaaw fajne fotki jedziesz dalej

Ostatnio edytowany przez Pavulon - 18-05-2007 o 00:20.
Pavulon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-05-2007, 00:30   #171
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

@up
Palacze łączcie się

@Spaaw
Masz może jakieś sski z huntów itp. czy tylko adv?;>

stary 20-05-2007, 05:54   #172
Spaw89
Użytkownik Forum

Spaw89's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Canada

Imię: Spaaw
Gildia: Ary~
Poziom: 13
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
Domyślny

:< elo

19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p

19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery

19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral
Spaw89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2007, 12:27   #173
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005

Domyślny

pięknie spaaw
stary 20-05-2007, 17:22   #174
Sir'Exorcist
Użytkownik forum

Sir'Exorcist's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Bukowno

Poziom: 35
Skille: 9/9
Poziom mag.: 39
Sir'Exorcist ma numer GG 3850105
Domyślny

Ja uważam, że za niedługo Duski przejmą kontrolę nad Furorą!!

Spaaw ładnie sski
Sir'Exorcist jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-05-2007, 13:54   #175
Eldorano
Guest

Domyślny

Paczka screenow jest ich okolo 10
http://rapidshare.com/files/32901875/Screeny*****.html
zamist gwiazdek ***** wpiszcie .r a r

Ostatnio edytowany przez Eldorano - 23-05-2007 o 13:56.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 23-05-2007, 16:44   #176
Marianos
Użytkownik Forum

Marianos's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Stan: Niegrający
Imię: Moon Argo
Świat: PAndoria
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

@up

Jeszcze bezczelnie podałeś zabronioną końcówkę....
Marianos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-05-2007, 19:49   #177
sallceson
Użytkownik Forum

sallceson's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Łowicz

Domyślny

moze cos nowego?
stary 29-05-2007, 12:35   #178
Buksoon2007
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Braniewo

Imię: boosssss
Gildia: Dusk
Poziom: 162
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellsir Pokaż post
Wkleję wam tekst nad którym pracował kiedyś ktoś z Duskiness. Nie ma on nic wspólnego z nową wojną. Oraz ogólnie z tym rokiem jeśli dobrze policzyłem . Ale opowiada poprzednie dzieję z Furory i o gildii Duskiness. Miłego czytania

Według mnie jest tu prawie wszystko co się działo i jest to wciągający tekst.

PS. Mogę wkleić parę screenów z tamtych czasów jeśli by ktoś chciał zobaczyć. Głównie mam screeny, ze Spoxsterem. Ale warto chyba sobie o nim trochę przypomnieć

A moim zdaniem wymienianie draverika rousena czy laaco jako legendy serwera to smiech na sali no moze rousen przyczynil sie troszke ale laaco czy draverik raczej nie;] Minąłeś sie kilka razy z prawda ale to twoja spraw kiedys widzialem tutaj na forum zrobiona naprawde dobrze historie furory ktora prawie dokladnie odzwierciedlala co sie dzialo na poczatku serwera az do tamtego czasu tutaj jest to slabo czytelne i wiele nie potrzebnych rzeczy

To jest oczywiscie moje zdanie , a mysle ze moge sie wypowiedziec bo gram i gralem na furora od 1 dnia jej powstania ;] i od zawsze bylem w top nie wiem kim jestes hellsir powiem jedno Zawsze bede mial szacunek dla Rahima ktory mi pomogl i szkoda ze stracil swoja postac ;] pozdro
Buksoon2007 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-05-2007, 13:10   #179
Hellsir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Buksoon2007 Pokaż post
A moim zdaniem wymienianie draverika rousena czy laaco jako legendy serwera to smiech na sali no moze rousen przyczynil sie troszke ale laaco czy draverik raczej nie;] Minąłeś sie kilka razy z prawda ale to twoja spraw kiedys widzialem tutaj na forum zrobiona naprawde dobrze historie furory ktora prawie dokladnie odzwierciedlala co sie dzialo na poczatku serwera az do tamtego czasu tutaj jest to slabo czytelne i wiele nie potrzebnych rzeczy

To jest oczywiscie moje zdanie , a mysle ze moge sie wypowiedziec bo gram i gralem na furora od 1 dnia jej powstania ;] i od zawsze bylem w top nie wiem kim jestes hellsir powiem jedno Zawsze bede mial szacunek dla Rahima ktory mi pomogl i szkoda ze stracil swoja postac ;] pozdro

Miskov (Buki?) nie ja napisałem ten tekst na stronie . Połowicznie sie z tobą zgodzę. Ale ten tekst pisała osoba która naprawdę gra bardzo długo na Furorze chyba od samych początków. Natomiast ja wole pozostać anonimowy.
stary 29-05-2007, 13:26   #180
Buksoon2007
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Braniewo

Imię: boosssss
Gildia: Dusk
Poziom: 162
Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellsir Pokaż post
Miskov (Buki?) nie ja napisałem ten tekst na stronie . Połowicznie sie z tobą zgodzę. Ale ten tekst pisała osoba która naprawdę gra bardzo długo na Furorze chyba od samych początków. Natomiast ja wole pozostać anonimowy.

Miskov ? jak wolisz mozesz mowic buki wszystko mi jedno , jest tam sporo prawdy no ale jak joz mowilem laaco czy draverik nigdy nie liczyli sie na furora ;p Draverik procz expa i pozycij w top nic nie osiagnal ;p laaco to samo Znam ich wszystkich wiec wiem a co do tej osoby nie zapominaj ze ja gram od 1 dni chyba nawet od 1 godziny powstania serwera ;] Wiem troszke wiecej tak mi sie wydaje poniewaz to ja bylem w centrum hehe ;p (z malym incydentem)
Buksoon2007 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania