Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2007, 12:43   #91
Artas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podroznik Pokaż post
Moren- ja widzialem wojne wygrywana przez jednostke w liczbie 1 przyklad Aldora _Masakratus-Nemtor- pare lat temu gdy sie raczka trafialo z sd i mw, a o bocie mozna bylo pomazyc

Bojren- siemasz- i w imie dawnej znajomosci- nic niepowiem- ale xaem to niedorozwoj- jego zona ponoc daje za gpki- a on sie cieszy ze ma duzo gp- z takimi niema co uwazaj bo wpadniesz w to samo bloto (niezebym xaema obrazl ale to czysta prawda )
Tak wogole czemu na gg domnie niepiszesz zawsze to jakeis newsy z tibi wpadaly ;p

A co do wojny- ludzi z sw znam od dawna z valori duzo osob czyli ponad 4 lata- jako jednostka militarna sw to kompletna klapa- moge wymienic pare osob ktore wogle niepodejda do walki itd, a uraz mam do paru osob wiec jesli Artas jak osatnio rozmawialismy przydalbym sie to jestem chetny ( z tym ze bije lodzi ktorych nielubie i ktorych nieznam ;p- niewale tam paru dawnych znajomych just-(mam duzo sd i niemam z nimi co zrobic ;/ a moje pvp hmmm kiedys to bylo cos
1.Co ma Masakratus do Aldory?^^
2.Ile ty masz lat jeżeli gadasz na Sowiego i Xaema?
3.Kiedyś niby taki kolega bo potrzebna była ochrona na nebuli a teraz po nich ciśniesz.
4.I Wanna See Your Pvp ^^
Artas jest offline