Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2008, 00:04   #206
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich Pokaż post
@Grocix

Tak więc mój szanowny Grocix-u powiedz co wg. twoich przekonań czeka Cie kiedy umrzesz? Tylko człowiek głupi moze uważać, ze po śmierci nie ma niczego bo wtedyby nasze istnienie na Ziemi nie miałoby sensu! Żyć tylko po to aby po śmierci nie byl o niczego?
Nie wszystko musi mieć sens. A po co, według Ciebie, żyją zwierzęta (mam na myśli te, które nie są nam - ludziom - potrzebne), skoro nie mają duszy? Co się z nimi dzieje po śmierci? Nie ma dla nich nic? To nie ma sensu!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich Pokaż post
PRAWDZIWY chrześcijanin wie że po śmierci czeka go Sąd Boży a potem Niebo albo Piekło
Nie wie, tylko wierzy. This hell you talk about ain't no evil... and let me tell you, you've seen nothing of evil! This hell is for children! (Vesania - Hell is for children)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misza Pokaż post
A szczerze, dla mnie Boga (ani bogów innych) nie ma. Chyba, że był, pyknął se wszechświat i zniknął. A Jezus był tylko charyzmatycznym gościem, któremu udało się przekonać mnóstwo ludu, że jest synem bożym.
Ba, on nie przekonywał, że jest synem bożym, chrześcijanie przez kilka wieków wcale go za takiego nie uważali : )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz Pokaż post
jahwe to bog zydowski, allah muzułmański. muzulmanie wierza w Allaha, żydzi w Jahwe, buddysci w Budde a amerykanie w latajace spaghetti z sosem pomidorowym. nie rozumiem twojego polaczenia
Buddyści nie uważają Buddy za boga. A, i FSM FTW!

Przykro mi, że Mystlich omija niektóre posty (zwłaszcza moje) :<