|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Profesja: Druid
|
![]() Na www.erig.net znalazłem cos takiego
![]() ![]() ![]() ![]() Which statement is illegal in trade channel? [ ]Selling SoV for USD 500 [ ]I search a vice leader to join my guild! msg me! [ ]<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<~~~~~~~~~~Selling spike sword, p-ammy ~~~~~~~~~~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> [ ]SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH... [ ]Need sorc + druid for desert quest, big reward!! [ ]Uwaga Kurzekase To Powazny Zlodziej Ukradl Mi Knight Legsy Wiec Wiem Uwarzajcie Na Niego [ ]Sell C-shield , F-axe , Dragon Lance (Msg Me Fast) [ ]Selling a car with low mileage |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Pierwsze, szóste i ostatnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Niegrający
Imię: Sosen druid
Świat: Aurea
Poziom: 41
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jemu chodziło o to że po polsku jest napisane na erig net jak jakiś nobek cośpisze niż pomoc w odp na pytania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Nie ten dział
btw.1,3,4,6 i ostatnie. @down Zaznaczyłem "btw". A tak to tylko powiedziałem, że nie ten dział. Takie texty to codzienność. Tak, tak, nie dziwcie się, że obcokrajowcy widzą w polakach debili. Swoją drogą jestem dla ciebie kimś ważnym? MisiaczQ? ^^
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 11-03-2007 o 20:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Lepiej piszcie o co chodzi w nawiasach bo są ludzie którzy nie łapią o co biega czasami.
@up: Ty tez ? ;| Nie spowiedzialem się No ofc, ze jestes ;* A tak na serio to poprostu widze Cie czesto na forum i myslalem, ze jako stary uzytkownik zrozumiesz sens tego tematu xP Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 12-03-2007 o 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Niegrający
Imię: Sosen druid
Świat: Aurea
Poziom: 41
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() A propo przed chwila skusiłem sie an 1 pytaniu, kurde a moglem byc tutorem :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Profesja: Druid
|
![]() Nawiasy --> [ ] to pole w którym trzeba zaznaczyć odpowiedź. Pytanie brzmi "co według ciebie jest nielegalne na trade chanell" Mnie osobiście rozśmieszyła opcja która jest napisana po polsku
![]() Jeśli to nie ten dział na tego typu posty to poprostu tu nie zaglądaj i nie komentuj -.- ![]() |
![]() |
![]() |