|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Profesja: Druid
|
Na www.erig.net znalazłem cos takiego
![]() Jest to jedna z ankiet. mnie to rozśmieszyło![]() ![]() Which statement is illegal in trade channel? [ ]Selling SoV for USD 500 [ ]I search a vice leader to join my guild! msg me! [ ]<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<~~~~~~~~~~Selling spike sword, p-ammy ~~~~~~~~~~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> [ ]SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH...SELL BOH... [ ]Need sorc + druid for desert quest, big reward!! [ ]Uwaga Kurzekase To Powazny Zlodziej Ukradl Mi Knight Legsy Wiec Wiem Uwarzajcie Na Niego [ ]Sell C-shield , F-axe , Dragon Lance (Msg Me Fast) [ ]Selling a car with low mileage |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
Pierwsze, szóste i ostatnie.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Niegrający
Imię: Sosen druid
Świat: Aurea
Poziom: 41
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
Jemu chodziło o to że po polsku jest napisane na erig net jak jakiś nobek cośpisze niż pomoc w odp na pytania
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
Nie ten dział
btw.1,3,4,6 i ostatnie. @down Zaznaczyłem "btw". A tak to tylko powiedziałem, że nie ten dział. Takie texty to codzienność. Tak, tak, nie dziwcie się, że obcokrajowcy widzą w polakach debili. Swoją drogą jestem dla ciebie kimś ważnym? MisiaczQ? ^^
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 11-03-2007 o 21:38. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
Lepiej piszcie o co chodzi w nawiasach bo są ludzie którzy nie łapią o co biega czasami.
@up: Ty tez ? ;| Nie spowiedzialem się No ofc, ze jestes ;* A tak na serio to poprostu widze Cie czesto na forum i myslalem, ze jako stary uzytkownik zrozumiesz sens tego tematu xP Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 12-03-2007 o 11:18. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Niegrający
Imię: Sosen druid
Świat: Aurea
Poziom: 41
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
A propo przed chwila skusiłem sie an 1 pytaniu, kurde a moglem byc tutorem :/
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Profesja: Druid
|
Nawiasy --> [ ] to pole w którym trzeba zaznaczyć odpowiedź. Pytanie brzmi "co według ciebie jest nielegalne na trade chanell" Mnie osobiście rozśmieszyła opcja która jest napisana po polsku
Jeśli to nie ten dział na tego typu posty to poprostu tu nie zaglądaj i nie komentuj -.- ![]() |
|
|
|