| 
	|||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Opcje tematu | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Jeżeli poniższy post się powtórzył proszę o link do wcześniejszego. 

Giant spider jak wiadomo jest popularny na troche wyższym lvlu. Grając "palkiem" napotykamy na pytanie: "czy mnie dogoni?". moje pytanie jest następujące: czy ktoś z was z doświadczenia wie lub natknął się na taką informację, jak szybko przemieszcza się tytułowy potwór używając haste? Z góry dziękuję za odpowiedź i proszę o pominięcie w odpowiedzi środków przyspieszających dla gracza (chwilowych- time ring, utani hur, utani gran hur... ewentualnie na jakim lvl-u mając bohy jest się od niego szybszym)  | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 16 05 2006 

Stan: Na Emeryturze 

Świat: new serv plz!! 

| 

bohy~50lvl 

bohy+haste(ew strong haste)~35lvl 

Masz w domu obiad prawda? Pomyśl, że są dzieci, które nie mają.... Proszę pomóż im --> www.pajacyk.pl www.thewitcher.com www.witcher.phx.pl  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Użytkownik forum 

Data dołączenia: 07 02 2007 

| 

Ja zaczynal expic na gsach od 45lvl+boh.....jakos szlo tylko czasami mnie doganialy.Obecnie mam juz 60lvl palka i juz na luzie uciekam.Ale polecam wytrenic z dista 80 i 50lvl i wtedy juz se mozesz raczej bez zadnego niebezpieczenstwa expic na gs,no chyba ze wyskoczy ci the old widow to wtedy.....powodzenia  

D | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 21 07 2005 

Imię: Hmm... 
                Profesja: Knight 
                Gildia: Mam swoją. 
                Świat: Antica Forever! 

| 

W tym miesiącu jakoś często sobie expie na GSach i udało mi się zauważyć kilka rzeczy. GS używa 2 rodzajów haste. Dokladnie tak jak player. I nie mam 100% pewności ale chyba czas działania też ma taki sam jak u graczy. Dopóki nie rzuci żadnego spella jest bardzo wolny. Idzie sobie spacerkiem i trzeba się zatrzymywać i czekać na niego żeby się nie zgubił.  

Nie mam pojęcia jak zmierzyć jego szybkość wtedy ale tak na oko to jakiś 30 lvl może nawet mniej. Czasami jak sobie idziemy z GSem... na spacer to widze że rzuca spella - robią się na nim gwiazdki i przyspiesza. I wtedy biegnie jak jakiś 55-60lvl w bohach. A czasami mu się zdarza rzucić czara i przyspiesza jak ok. 70-75 lvl w bohach. Ale o wiele krócej. I zawsze tylko  te dwa sposoby. Nic innego. Spawdzone na dziesiątkach a może nawet setkach pająków. Wszystkie pomysły że u GSów się haste sumuje są wzięte z kosmosu. Nic się nie sumuje. Nawet czasami jak biegnie z utani gran hur i wrzuci utani hur to wyraźnie zwalnia. Old widow to już zupełnie inna zabawka. Biega jak GS ale przyspiesza jak Toad. Jak ktoś czasami bywa na wyspach żółwich to wie o czym mówię.   I też chyba ma 2 rodzaje dopalaczy (a przynajmniej Toad ma 2). Nie wiem na 100% bo tylko raz mi się zdarzyło spotkać toto. I nie było czasu na bawienie się w mierzenie szybkości ![]() Aha i jeszcze taka ciekawostka: dopiero niedawno wpadło mi w oko coś takiego i nie wiem jeszcze co o tym myśleć... Jak idę i spotykam GSa i zaczynam od niego uciekać to mnie goni. Tak normalnie sobie biegnie, czasami wrzuci haste a czasami nie. Ale zawsze kiedy zaczynam uciekać i wrzucam haste to GS momentalnie też to robi. Tak jakby wyczuwał że ja przyspieszam. Kilka razy zdarzyło mi się nie robić utani i GS szedł sobie za mną spacerkiem po trawce tak jakby mu się wcale nie spieszyło. Jak ktoś ma podobne obserwacje to plx bo mnie to bardzo ciekawi 

http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Elizium - 21-06-2007 o 20:05.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#6 | |
| 

Użytkownik forum 

Data dołączenia: 07 02 2007 

| 

Cytuj: 

No wiec ja mam duze doswiadczenie z GSami i watpie zeby byly 2 rodzaje haste u gsow.....jak wrzuca haste to biega mozna pwiedziec tak jak ja (60lvl+boh).A ten drugi przypadek jaki cie ciekawi to zwyczajny fux...czasami wrzucaja szybko haste a czasami na cale hunta 3 razy wrzucily haste tylko ![]() Ale jesli jestes tak bardzo pewny to nakrec film to wtedy uwieze... ![]()  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 17 06 2007 
				Lokacja: Poznań 

Imię: Stie Voi 
                Profesja: Master Sorcerer 
                Gildia: Hell Owners 
                Świat: Honera 
                Poziom: 53 

Poziom mag.: 49 

| 

NA którym lvl-u moge iśc na giant spidera??? Mam 40 lvl i nie wiem czy to wystarczy 

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#8 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 29 01 2007 

Imię: Blondina 
                Profesja: Royal Paladin 

Świat: Julera 
                Poziom: 113 
                Skille: 100/84 
                Poziom mag.: 20 

| 

Mi jakoś na GS'ach nie idzie.. Mam 69lvl i dalej mi sie nie wygodnie je bije bo mnie na czerwonym doganiają .. Więc możesz spróbować ale uważaj 

![]() Pozdro  ! | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#9 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 06 11 2006 

Stan: Niegrający 

| 

Wedlug eriga GS bez haste posiada 240pkt speeda, czyli tyle co 11lvl.  

![]() Informacje co do predkosci na haste sa dosc rozbiezne, bo wachaja sie od 336pkt speeda do 352pkt speeda. Znaczy to tyle, ze aby miec predkosc GSa na haste trzeba posiadac: 67lvl 47lvl+bohy 17lvl+bohy+t ring. 35lvl+haste 15lvl+haste+bohy 1lvl+haste+bohy+t ring 20lvl+strong haste 1lvl+strong haste+bohy Posiadanie predkosci rownej przeciwnikowi nie wystarcza do ucieczki ani walki, gdyz podczas strzalu z luku/kuszy lub rzucenia czaru trzeba sie zatrzymac na chwile. Istnieja jeszcze lagi, niesatysfakcjonujacy ping itp.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#10 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

Z moich obserwacji jako blockera zauważylem iż gs ma przynajmniej 3 rodzaje haste , może wydawać się to dziwne ale jest to prawdziwe . 

1. lekkie przyspieszające go naprawde odrobine przy ktorym musze czekać na gs by moc go lurnąć do tempel i spokojnie pozwolić ed go zajebac ![]() 2. srednie , lajtowo go luruje lecz nie czekam na niego 3. Masakra dogania mnie i wali po 100~ , nawet jak uzyje utani hur dogania mnie Nie posiadalem wtedy nawet laga ![]() @seksowna_druidka: ee nie wieże ci jakoś bo na 59 + boh + utani hur doganiał mnie i to z pewnościa nie był old widdow Wedlug mnie predkośc gs nie da się obliczyc zawsze może sie coś zdarzyć więc radze nosić time ringa ![]() 

Born To Fight, Trained To Kill, and Being Destined For the Agony. You it is the illness and I am the cure. What we make in life, echoes for all eternity!!! ![]()    
			 | 
| 
		 | 

|