|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jeżeli poniższy post się powtórzył proszę o link do wcześniejszego.
Giant spider jak wiadomo jest popularny na troche wyższym lvlu. Grając "palkiem" napotykamy na pytanie: "czy mnie dogoni?". moje pytanie jest następujące: czy ktoś z was z doświadczenia wie lub natknął się na taką informację, jak szybko przemieszcza się tytułowy potwór używając haste? Z góry dziękuję za odpowiedź i proszę o pominięcie w odpowiedzi środków przyspieszających dla gracza (chwilowych- time ring, utani hur, utani gran hur... ewentualnie na jakim lvl-u mając bohy jest się od niego szybszym) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() bohy~50lvl
bohy+haste(ew strong haste)~35lvl
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2007
|
![]() Ja zaczynal expic na gsach od 45lvl+boh.....jakos szlo tylko czasami mnie doganialy.Obecnie mam juz 60lvl palka i juz na luzie uciekam.Ale polecam wytrenic z dista 80 i 50lvl i wtedy juz se mozesz raczej bez zadnego niebezpieczenstwa expic na gs,no chyba ze wyskoczy ci the old widow to wtedy.....powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
|
![]() W tym miesiącu jakoś często sobie expie na GSach i udało mi się zauważyć kilka rzeczy. GS używa 2 rodzajów haste. Dokladnie tak jak player. I nie mam 100% pewności ale chyba czas działania też ma taki sam jak u graczy. Dopóki nie rzuci żadnego spella jest bardzo wolny. Idzie sobie spacerkiem i trzeba się zatrzymywać i czekać na niego żeby się nie zgubił.
![]() Old widow to już zupełnie inna zabawka. Biega jak GS ale przyspiesza jak Toad. Jak ktoś czasami bywa na wyspach żółwich to wie o czym mówię. ![]() ![]() Aha i jeszcze taka ciekawostka: dopiero niedawno wpadło mi w oko coś takiego i nie wiem jeszcze co o tym myśleć... Jak idę i spotykam GSa i zaczynam od niego uciekać to mnie goni. Tak normalnie sobie biegnie, czasami wrzuci haste a czasami nie. Ale zawsze kiedy zaczynam uciekać i wrzucam haste to GS momentalnie też to robi. Tak jakby wyczuwał że ja przyspieszam. Kilka razy zdarzyło mi się nie robić utani i GS szedł sobie za mną spacerkiem po trawce tak jakby mu się wcale nie spieszyło. Jak ktoś ma podobne obserwacje to plx bo mnie to bardzo ciekawi
http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Elizium - 21-06-2007 o 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2007
|
![]() Cytuj:
No wiec ja mam duze doswiadczenie z GSami i watpie zeby byly 2 rodzaje haste u gsow.....jak wrzuca haste to biega mozna pwiedziec tak jak ja (60lvl+boh).A ten drugi przypadek jaki cie ciekawi to zwyczajny fux...czasami wrzucaja szybko haste a czasami na cale hunta 3 razy wrzucily haste tylko ![]() Ale jesli jestes tak bardzo pewny to nakrec film to wtedy uwieze... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() NA którym lvl-u moge iśc na giant spidera??? Mam 40 lvl i nie wiem czy to wystarczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Mi jakoś na GS'ach nie idzie.. Mam 69lvl i dalej mi sie nie wygodnie je bije bo mnie na czerwonym doganiają .. Więc możesz spróbować ale uważaj
![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Wedlug eriga GS bez haste posiada 240pkt speeda, czyli tyle co 11lvl.
![]() Informacje co do predkosci na haste sa dosc rozbiezne, bo wachaja sie od 336pkt speeda do 352pkt speeda. Znaczy to tyle, ze aby miec predkosc GSa na haste trzeba posiadac: 67lvl 47lvl+bohy 17lvl+bohy+t ring. 35lvl+haste 15lvl+haste+bohy 1lvl+haste+bohy+t ring 20lvl+strong haste 1lvl+strong haste+bohy Posiadanie predkosci rownej przeciwnikowi nie wystarcza do ucieczki ani walki, gdyz podczas strzalu z luku/kuszy lub rzucenia czaru trzeba sie zatrzymac na chwile. Istnieja jeszcze lagi, niesatysfakcjonujacy ping itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z moich obserwacji jako blockera zauważylem iż gs ma przynajmniej 3 rodzaje haste , może wydawać się to dziwne ale jest to prawdziwe .
1. lekkie przyspieszające go naprawde odrobine przy ktorym musze czekać na gs by moc go lurnąć do tempel i spokojnie pozwolić ed go zajebac ![]() 2. srednie , lajtowo go luruje lecz nie czekam na niego 3. Masakra dogania mnie i wali po 100~ , nawet jak uzyje utani hur dogania mnie Nie posiadalem wtedy nawet laga ![]() @seksowna_druidka: ee nie wieże ci jakoś bo na 59 + boh + utani hur doganiał mnie i to z pewnościa nie był old widdow Wedlug mnie predkośc gs nie da się obliczyc zawsze może sie coś zdarzyć więc radze nosić time ringa ![]()