|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam skile 50/35 i expiłem na fibuli ze spear'ami, unosiłem ok(10) . Niestety nie starczają mi one na wbicie 1 lvla więc musze ciągle biegać do miasta. I tu moje pytanie czy nie lepiej gdybym brał kusze i bolty na exp na fibuli ? Myśle że była by to odpowiedniejsze rozwiązanie ... (mam w depo ok. 1600 boltów) Co Wy drodzy forumowicze o tym myślicie ?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() zawsze możesz wrzucić speary do baga i zanieść sobie na fibule, ukryć gdzieś pod drzewkiem
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dark helmet, dwarven shield, ranger legs, ranger's cloak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Celesta
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leira Lavenson
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crank Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 100
Skille: 92+/76+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() idz na gobliny zbieraj z nich kamyczki i zabijaj nimi gobliny wbijesz troche skila i levelu i mozesz chodzic na kopalnie na dwarfy, dwarfy soldiery i roty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Lokacja: Skrzyszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Juchasek
Profesja: Knight
Świat: Titania
Poziom: 8+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 4+
|
![]() Jeżeli masz jakiegoś wyższego lvla kolegę, to niech zaprowadzi cię on na pohu do Necro House(Tamten cmentarzyk na samym dole, mało ludzi o nim wie, czy nawet myśli, a można tam spokojnie 30 lvl wyrobić zarabiając jak na taki lvl fortune ;D). Używa się Destroy fielda, następnie ropuj 4 dsy do domku necromanty, a w podziemiach masz cudowny expa na ghoulach. Wystarczy sobie zabrać porządny bag ze spearami i niech kolega ci lata ciągle po Golda i Life Ringi wypadające w dużej ilości z ghouli. Ewentualnie możesz zrobić loota, a następnie wysłać go na Outlaw campie.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo
Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
|
![]() Bolty też będą pewnie szybko schodzić i dużo ich nie uniesiesz, idz raz z boltami i zobacz czy jest różnica. Najlepszym wyjściem jest przytarganie tam baga ze spearami albo zmiana expowiska jak radzą koledzy.
![]() 19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() weź full capa boltów i sprawdź, porównaj sobie czy na dłużej starczają speary czy bolty ;] jeśli bolty nie poprawią sprawy, to zdejmij tego ranger seta i weź speary do full capa