| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  16-08-2008, 16:46 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Fibula i expienie Mam skile 50/35 i expiłem na fibuli ze spear'ami, unosiłem ok(10) . Niestety nie starczają mi one na wbicie 1 lvla więc musze ciągle biegać do miasta. I tu moje pytanie czy nie lepiej gdybym brał kusze i bolty na exp na fibuli ? Myśle że była by to odpowiedniejsze rozwiązanie ... (mam w depo ok. 1600 boltów) Co Wy drodzy forumowicze o tym myślicie ?   | 
|   | 
|  | 
|  16-08-2008, 17:09 | #2 | 
| Użytkownik Forum |   zawsze możesz wrzucić speary do baga i zanieść sobie na fibule, ukryć gdzieś pod drzewkiem   btw jakie masz eq? 
				__________________ \_\_\_Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w górę _/_/_/ | 
|   |   | 
|  16-08-2008, 17:28 | #3 | 
| Guest Posty: n/a |   Dark helmet, dwarven shield, ranger legs, ranger's cloak   No z tym bagiem to niby tak ale jak bedzie z tymi boltami i spear'ami na hunt (bez baga) ...  | 
|   | 
|  16-08-2008, 17:30 | #4 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 25 04 2008 Lokacja: Celesta Wiek: 33 Posty: 149 Stan: Aktywny Gracz Imię: Leira Lavenson Profesja: Royal Paladin Gildia: Crank Hunters Świat: Celesta Poziom: 100 Skille: 92+/76+ Poziom mag.: 19   |   idz na gobliny zbieraj z nich kamyczki i zabijaj nimi gobliny wbijesz troche skila i levelu i mozesz chodzic na kopalnie na dwarfy, dwarfy soldiery i roty   | 
|   |   | 
|  16-08-2008, 17:30 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 04 2008 Lokacja: Skrzyszów Wiek: 34 Posty: 43 Stan: Aktywny Gracz Imię: Juchasek Profesja: Knight Świat: Titania Poziom: 8+ Skille: 10+/10+ Poziom mag.: 4+ |   Jeżeli masz jakiegoś wyższego lvla kolegę, to niech zaprowadzi cię on na pohu do Necro House(Tamten cmentarzyk na samym dole, mało ludzi o nim wie, czy nawet myśli, a można tam spokojnie 30 lvl wyrobić zarabiając jak na taki lvl fortune ;D). Używa się Destroy fielda, następnie ropuj 4 dsy do domku necromanty, a w podziemiach masz cudowny expa na ghoulach. Wystarczy sobie zabrać porządny bag ze spearami i niech kolega ci lata ciągle po Golda i Life Ringi wypadające w dużej ilości z ghouli. Ewentualnie możesz zrobić loota, a następnie wysłać go na Outlaw campie. 
				__________________ Nightwish <For! System of a down <Ever! Serj Tankian <In my heart ! | 
|   |   | 
|  16-08-2008, 17:49 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 04 2007 Lokacja: l-wo Posty: 847 Imię: Kleczaj'ek Gildia: Hardcory Świat: co Poziom: co Skille: co Poziom mag.: co |   Bolty też będą pewnie szybko schodzić i dużo ich nie uniesiesz, idz raz z boltami i zobacz czy jest różnica. Najlepszym wyjściem jest przytarganie tam baga ze spearami albo zmiana expowiska jak radzą koledzy. 
				__________________  19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. | 
|   |   | 
|  16-08-2008, 17:52 | #7 | 
| Użytkownik Forum |   weź full capa boltów i sprawdź, porównaj sobie czy na dłużej starczają speary czy bolty ;] jeśli bolty nie poprawią sprawy, to zdejmij tego ranger seta i weź speary do full capa 
				__________________ \_\_\_Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w górę _/_/_/ | 
|   |   |