Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 22-12-2006, 19:05   #3561
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Naldear:
Dec 22 2006, 04:55:18 CET Killed at Level 77 by Lutore and by Camuh
Morbom jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-12-2006, 20:52   #3562
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

@up
Jakbys debilu umial czytac ze zrozumieniem... I jak pozniej tacy jak ty maja pisac egzamin gimnazjalny...

@dzumior
Kardear bynajmniej nie mial powodu zeby sie bac krupnika... sa takie osoby jak konda i oen wiec krupnik by wiele nie zrobil... W dodatku kardear ma znacznie wieksze plecy.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 22-12-2006, 21:46   #3563
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@up
Jakbys debilu umial czytac ze zrozumieniem... I jak pozniej tacy jak ty maja pisac egzamin gimnazjalny...
Hah żal mi Ciebie i nie będe Ciebie komentował, a btw egzamin gimnazjalny mam już dawno za sobą więc please stfu
Morbom jest offline  
stary 22-12-2006, 21:50   #3564
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo Pokaż post
OmFG klaulnie umisz czytac ze zrozumieniem? ja tylko powiedzialem ze nie pisze na ten temat postow, a ktos wczesniej napisal ze wy mowicie o tym...wiec czytaj ze zrozumieneim klualnie
Człowieku zanim napiszesz jakąś głópte sprawdż najpierw co pisałeś wcześniej :

"bo szkoda slow na takich debili co komentuja to..."

Jednym z "debili" komentujących to byłem ja , nazywając mnie dobilem niepowinieneś być zdziwiony że skomentuje to przy najbliższej okazji.

Co do twojego nadużywania słowa "klaun" , chciałbym tylko powiedzieć że jesteś hipokrytą używając tego słowa w określeniu do innych osób , bo niestety (lub "stety") , ty jesteś największym błaznem/ klaunem tego forum i każdy ci to powie.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 22-12-2006, 21:52   #3565
Dzumior
Guest

Domyślny

Cytuj:
@up

@dzumior
Kardear bynajmniej nie mial powodu zeby sie bac krupnika... sa takie osoby jak konda i oen wiec krupnik by wiele nie zrobil... W dodatku kardear ma znacznie wieksze plecy.
Hmm Konda i Oen nie grali w Sierpniu w wakacjie poczym Kardaer robil pa w thais i atakowal ludzi wymyslal bajki ze to jego eq u kogos w domku poczym jechal ludzi do reda placisz albo hunted krupnik z ascarios sie wkur..... bo tez zaczal pluc sie do nich to go zalapali miedzy thais a venore na cykach kardaer ma plecy jak konda online i Oen kazdy twardy w grupie pojedyncza w pz sam wiem mam chec grac na galanie jestem neutral tak 80+ wbic i sie pobic troszke co mi tam szkodzi nom i 1 moj cel wrocic na top mg lvl bo z 3 miejsca chyba troche spadlem xD

stary 22-12-2006, 22:10   #3566
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

@mor....
Wiem, nie rozumiesz w dalszym ciagu... ;]

Dzumior
Krupnik i Ascario by sie bali go zaatakowac
stary 22-12-2006, 22:30   #3567
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

jak juz weszlismy na taki troche offtop kradniecia i znajdywania itemkow to powspominam sobie, chodz i tak to nikogo nie interesuje zapewne ;-)

kiedys gdy mialem jeszcze moj pierwszy 17 level w tibii poszedlem na spacer do kazo na farmy. tam kolo stawu jest domek nagle patrze na dachu lezy giant sword crown set i pare ringow ucieszony pobieglem po parcele wzialem wszystko i bylem prawie 100 k do przodu (wtedy gs byl wart 50k), myslalem ze chwycielm pana boga za jaja i co tydzien sprawdzalem ten dach jakoby ktos znowu nie wyrzucil zadnego itemka ;p

z mniej uczciwych i chwalebnych spraw, skroilem kiedys rembika z bohow i gsa gdy padl, a on biedaczek sie nie skapnal ze 5 minut po jego dedzie ja uciekam do pz w venore . jednak swoja postawa nie wzbudzil we mnie litosci i nie oddalem mu itemkow mial wtedy z 40 level .

Ostatnio edytowany przez sliver - 22-12-2006 o 22:43.
sliver jest offline  
stary 22-12-2006, 22:32   #3568
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver Pokaż post
z mniej uczciwych i chwalebnych spraw, skroilem kiedys rembika z bohow i gsa gdy padl a on biedaczek sie nie skapnal ze 5 minut po jego dedzie ja uciekam do pz w venore . jednak swoja postawa nie wzbudzil we mnie litosci i nie oddalem mu itemkow mial wtedy z 40 level .
Ta...i potem mnie, nas w sumie Haldir scigał po całej Tibii nubek : D. A i jeszcze zapomniales jak skroiles kumpla ktory padl w drodze powrotnej z hero xD.

@down
Ty wyjales bezposrednio itajmsy z ciała, ja tylko przechowałem xD. Zreszta potem i tak oddalem : ( : P

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 22-12-2006 o 22:35.
Rybzor jest offline  
stary 22-12-2006, 22:34   #3569
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Ta...i potem mnie, nas w sumie Haldir scigał po całej Tibii nubek : D. A i jeszcze zapomniales jak skroiles kumpla ktory padl w drodze powrotnej z hero xD.
wharewe Ty skroiles zapomniales? xD ...
sliver jest offline  
stary 22-12-2006, 22:44   #3570
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

Z takiego "kradziejstwa" to ok :

Zabilismy Adrianossa zajebalem z niego bohy ^^
Kradlem bolty z plecakow lezacych na pohu ^^.
Nigdy nie znalazlem nic cennego na ziemi...
A z lootowania wiary to roznie bylo ;]
Blue robe bohy medusa shield z 30 lvl knight, jakos to wyszlo ze cos z tego mial w bp ;]... chyba meduske
Jesli to nie byly trupy, ktore ja tam umiescilem to rzadko mi sie zdarzalo i raczej oddawalem bo to byly trupy high lvli ^%^
stary 22-12-2006, 22:47   #3571
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

A z tych osob co zabiłem z revem, jesli juz o tym mowa... to..
Pare boh, kilka bsów, pare k legow, demonki jakies, jakies skull staffy, wpizdu runek i takie tam, ale to sie chyba nie zalicza do kradziejowania ? : D. No ale o czyms trzeba rozmawiac : P.
Rybzor jest offline  
stary 22-12-2006, 22:47   #3572
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

o itemach z random pkingu nawet nie w spominam bo szkoda czasu na to toroche tego bylo.. z 75 najcika jeszcze demonka w dp lezy chce ktos kupic tak btw?
sliver jest offline  
stary 22-12-2006, 23:12   #3573
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@mor....
Wiem, nie rozumiesz w dalszym ciagu... ;]
Może mnie olśnisz ''mistrzu'' ? ;d

Ostatnio edytowany przez Morbom - 22-12-2006 o 23:40.
Morbom jest offline  
stary 23-12-2006, 00:05   #3574
Dzumior
Guest

Domyślny

Gdy konczylem z tibia na galanie jak widac na avatarze stwierdzilem sobie popekuje wiec co dzumior zrobil dalem dluga do kazo patrze 65 kngiht ciagnie loota to go jade w pupe ostro pokrecil sie miedzy drzewami zablokowalem mg walem 2fe+sd pald looot byl zajebisty p legi p armor serpent sword +bp 1 bp uhow i 3 bp ihow to sie nazywa knight na 65 lvl

Poznanski Rycerz btw krupa i qreew bili kardear on uciekal baby wiem bo wiedzialem a jak nie widziales tego to nie mow mi ze tak nie bylo
Polacy nigdy nie beda good zawsze ktos bedzie ze swed tak jak polacy juz jada taifuna powoli xD kto rzadzi ten przejmuje swiat i robi pa taka prawda kto to by nie byl czuje wladze i wymusza
Bubble padlo to cofany server byl jak ty padniesz nie cofna to tez jest w pewnym sensie wladza tak jak bys gral na ots xD

stary 23-12-2006, 08:24   #3575
adam1234
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
A z tych osob co zabiłem z revem, jesli juz o tym mowa... to..
Pare boh, kilka bsów, pare k legow, demonki jakies, jakies skull staffy, wpizdu runek i takie tam, ale to sie chyba nie zalicza do kradziejowania ? : D. No ale o czyms trzeba rozmawiac : P.
gowno mnie obchodzi lole co macie z pk dzis padlem od tego stona i reszty smieci (camuh lutore) galana smierdzi i bedzie smierdziala dopoki hwl tu bedzie a macie poryte banie gnojki zacznijcie sie czyms innym zajmowac bo wam tibia muzgi wyzera...............

stary 23-12-2006, 08:46   #3576
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

@Ajron Żal mi Ciebie omg jak taki czlowiek jak ty moze grac w tibie? I slow moge uzywac jakie mi sie podoba.

@Reverton Ty to juz naprawde brak slow, rece obadaja jak czytam co ty piszesz.

@Dzumior wiem chyba o jaka akcje ci chodzi, Kardear pekowal noob charem zajebal kogos kogo protektowal krupnik, wiec krupnik z ascario w*****li sie wiedzieli ze to noob char kardeara, ascario mnail fraga wtedy na nim kolo dwarf bridge, kardear sie zalogowal na main chara i zaczol bic ascario, uciekli gdzies w pojedyncze przejscie krupnik bloknol kardear przyszedl i mowi do krupnika aby sie ruszyl or hunted krupnik tego nie zrobil, wiec kardear zajebal z 3 sd i sobie poszedl
Adelaoo jest offline  
stary 23-12-2006, 09:06   #3577
Dzumior
Guest

Domyślny

Jest mozliwosc wygrania wojny na luzie tylko catrishia-rumcio-aylitha i reszta polakow i tak tego nie zrobi
3 dni temu byla akcja na Antice Wyjebalem Dluga z Dark Side mielismy spy w guildi cuz napisal koles hydry wiec 3-4 osoba ekipa dala dluga na hydry poczym nasz spy przylecial 1 xD wszedl na gore jak wiadomo na hydrach latwo trapowac 1 osoba zablokowala a my zrobilismy swoje
Tak samo alythia-catrishia-rumcio i reszta jkby np powiedzieli ze pomocy na hydrach potrzebuje bo ktos tam jest camuh toxo i reszta leci wchodza na gore 1 osoba blokuje schody i sie klepie ich poczym dochodzi do guildi grudiie
ale wiem ze to na galanie nie mozliwe bo musi byc zawsze jakis frajer ktory trzyma druga strone spotkalem sie wielo krotnie leje sweda koles z unbrekabl~~ zaczal mnie na*******ac najlepsze to ze byl Polakiem nicku nie powiem i tak nie ufam polakom zbytnio
Btw czy to hwl czy League of Extreme Maffers kto rzadzi ten i tak robi pa
ciesze sie ze hwl wygrywa bo jak by League of Extreme Maffers wygrywalo to wiem co Kardear by robil razem z innymi a przynajmniej w hwl nie robi az takiego pa masz wladze masz wszystko lasuje ci sie mozg od tej gry chcesz miec wiecej wiecej wiecej
Nawet polacy juz taifuna w dupe jada jak widac polak polaka zajebie ale tak aby polak sweda to ciezko co wy macie pociag taki do swedow to ja nie wiem

stary 23-12-2006, 11:02   #3578
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Domyślny

Ale z nas rasiści(nie wiem jak to sie pisze)... W sumie polakow coraz mniej na galanie wiec powinni sie trzymac razem... ale jak swoj swojego nap******* to no comment
aragorn uczciwy jest offline  
stary 23-12-2006, 12:02   #3579
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
Jest mozliwosc wygrania wojny na luzie tylko catrishia-rumcio-aylitha i reszta polakow i tak tego nie zrobi
3 dni temu byla akcja na Antice Wyjebalem Dluga z Dark Side mielismy spy w guildi cuz napisal koles hydry wiec 3-4 osoba ekipa dala dluga na hydry poczym nasz spy przylecial 1 xD wszedl na gore jak wiadomo na hydrach latwo trapowac 1 osoba zablokowala a my zrobilismy swoje
Tak samo alythia-catrishia-rumcio i reszta jkby np powiedzieli ze pomocy na hydrach potrzebuje bo ktos tam jest camuh toxo i reszta leci wchodza na gore 1 osoba blokuje schody i sie klepie ich poczym dochodzi do guildi grudiie
ale wiem ze to na galanie nie mozliwe bo musi byc zawsze jakis frajer ktory trzyma druga strone spotkalem sie wielo krotnie leje sweda koles z unbrekabl~~ zaczal mnie na*******ac najlepsze to ze byl Polakiem nicku nie powiem i tak nie ufam polakom zbytnio
Btw czy to hwl czy League of Extreme Maffers kto rzadzi ten i tak robi pa
ciesze sie ze hwl wygrywa bo jak by League of Extreme Maffers wygrywalo to wiem co Kardear by robil razem z innymi a przynajmniej w hwl nie robi az takiego pa masz wladze masz wszystko lasuje ci sie mozg od tej gry chcesz miec wiecej wiecej wiecej
Nawet polacy juz taifuna w dupe jada jak widac polak polaka zajebie ale tak aby polak sweda to ciezko co wy macie pociag taki do swedow to ja nie wiem
Dzumiorrrr w ktorym ty swiecie zyjesz? xDDD Na hydrach jest tera potrojne wejscie haahahha nie pisz juz nic bo wyskocze zara z butow xDDD
Adelaoo jest offline  
stary 23-12-2006, 12:36   #3580
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo Pokaż post
@Ajron Żal mi Ciebie omg jak taki czlowiek jak ty moze grac w tibie? I slow moge uzywac jakie mi sie podoba.
Nie mam zamiaru z tobą rozmiawiać bo ty niestety jesteś zbyt ograniczony by pojąc sens moich postów i sam sobie wymyślasz drugie znaczenie (gdzie ja ci zabroniłem używania słów ?).

Pozatym , przy najbliższej okazji porozmawiam z moderatorami , bo ban za multi konto ci sie należy , myślałem o tym wcześniej ale teras doszedłem do wniosku że twoja obecność nie wniesie nic dobrego do tego tematu, a formalnie rzecz biorąc nie powinno ciebie tutaj być.

p.s. Wejście na Hydry jest podwójne , ale potrzeba 3 osób żeby zablokować (śmiganie w tibie po skosie.. tak nie żeczywiste).
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 0, gości: 11)

Opcje tematu

Zasady postowania