![]() |
#3562 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @up
Jakbys debilu umial czytac ze zrozumieniem... I jak pozniej tacy jak ty maja pisac egzamin gimnazjalny... @dzumior Kardear bynajmniej nie mial powodu zeby sie bac krupnika... sa takie osoby jak konda i oen wiec krupnik by wiele nie zrobil... W dodatku kardear ma znacznie wieksze plecy. |
![]() |
![]() |
#3563 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3564 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
"bo szkoda slow na takich debili co komentuja to..." Jednym z "debili" komentujących to byłem ja , nazywając mnie dobilem niepowinieneś być zdziwiony że skomentuje to przy najbliższej okazji. Co do twojego nadużywania słowa "klaun" , chciałbym tylko powiedzieć że jesteś hipokrytą używając tego słowa w określeniu do innych osób , bo niestety (lub "stety") , ty jesteś największym błaznem/ klaunem tego forum i każdy ci to powie.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#3565 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#3567 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() jak juz weszlismy na taki troche offtop kradniecia i znajdywania itemkow to powspominam sobie, chodz i tak to nikogo nie interesuje zapewne ;-)
kiedys gdy mialem jeszcze moj pierwszy 17 level w tibii poszedlem na spacer do kazo na farmy. tam kolo stawu jest domek nagle patrze na dachu lezy giant sword crown set i pare ringow ucieszony pobieglem po parcele wzialem wszystko i bylem prawie 100 k do przodu (wtedy gs byl wart 50k), myslalem ze chwycielm pana boga za jaja i co tydzien sprawdzalem ten dach jakoby ktos znowu nie wyrzucil zadnego itemka ;p z mniej uczciwych i chwalebnych spraw, skroilem kiedys rembika z bohow i gsa gdy padl, a on biedaczek sie nie skapnal ze 5 minut po jego dedzie ja uciekam do pz w venore . jednak swoja postawa nie wzbudzil we mnie litosci i nie oddalem mu itemkow mial wtedy z 40 level . Ostatnio edytowany przez sliver - 22-12-2006 o 22:43. |
![]() |
![]() |
#3568 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
@down Ty wyjales bezposrednio itajmsy z ciała, ja tylko przechowałem xD. Zreszta potem i tak oddalem : ( : P Ostatnio edytowany przez Rybzor - 22-12-2006 o 22:35. |
|
![]() |
![]() |
#3569 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Z takiego "kradziejstwa" to ok :
Zabilismy Adrianossa zajebalem z niego bohy ^^ Kradlem bolty z plecakow lezacych na pohu ^^. Nigdy nie znalazlem nic cennego na ziemi... A z lootowania wiary to roznie bylo ;] Blue robe bohy medusa shield z 30 lvl knight, jakos to wyszlo ze cos z tego mial w bp ;]... chyba meduske Jesli to nie byly trupy, ktore ja tam umiescilem to rzadko mi sie zdarzalo i raczej oddawalem bo to byly trupy high lvli ^%^ |
![]() |
![]() |
#3571 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() A z tych osob co zabiłem z revem, jesli juz o tym mowa... to..
Pare boh, kilka bsów, pare k legow, demonki jakies, jakies skull staffy, wpizdu runek i takie tam, ale to sie chyba nie zalicza do kradziejowania ? : D. No ale o czyms trzeba rozmawiac : P. |
![]() |
![]() |
#3572 |
Zbanowany
|
![]() o itemach z random pkingu nawet nie w spominam bo szkoda czasu na to toroche tego bylo.. z 75 najcika jeszcze demonka w dp lezy chce ktos kupic tak btw?
|
![]() |
![]() |
#3573 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Może mnie olśnisz ''mistrzu'' ? ;d
Ostatnio edytowany przez Morbom - 22-12-2006 o 23:40. |
![]() |
![]() |
#3574 |
Guest
|
![]() Gdy konczylem z tibia na galanie jak widac na avatarze stwierdzilem sobie popekuje wiec co dzumior zrobil dalem dluga do kazo patrze 65 kngiht ciagnie loota to go jade w pupe ostro pokrecil sie miedzy drzewami zablokowalem mg walem 2fe+sd pald looot byl zajebisty p legi p armor serpent sword +bp 1 bp uhow i 3 bp ihow to sie nazywa knight na 65 lvl
Poznanski Rycerz btw krupa i qreew bili kardear on uciekal baby wiem bo wiedzialem a jak nie widziales tego to nie mow mi ze tak nie bylo Polacy nigdy nie beda good zawsze ktos bedzie ze swed tak jak polacy juz jada taifuna powoli xD kto rzadzi ten przejmuje swiat i robi pa taka prawda kto to by nie byl czuje wladze i wymusza Bubble padlo to cofany server byl jak ty padniesz nie cofna to tez jest w pewnym sensie wladza tak jak bys gral na ots xD |
![]() |
#3575 |
Guest
|
![]() gowno mnie obchodzi lole co macie z pk dzis padlem od tego stona i reszty smieci (camuh lutore) galana smierdzi i bedzie smierdziala dopoki hwl tu bedzie a macie poryte banie gnojki zacznijcie sie czyms innym zajmowac bo wam tibia muzgi wyzera...............
|
![]() |
#3576 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @Ajron Żal mi Ciebie omg jak taki czlowiek jak ty moze grac w tibie? I slow moge uzywac jakie mi sie podoba.
![]() @Reverton Ty to juz naprawde brak slow, rece obadaja jak czytam co ty piszesz. @Dzumior wiem chyba o jaka akcje ci chodzi, Kardear pekowal noob charem zajebal kogos kogo protektowal krupnik, wiec krupnik z ascario w*****li sie wiedzieli ze to noob char kardeara, ascario mnail fraga wtedy na nim kolo dwarf bridge, kardear sie zalogowal na main chara i zaczol bic ascario, uciekli gdzies w pojedyncze przejscie krupnik bloknol kardear przyszedl i mowi do krupnika aby sie ruszyl or hunted krupnik tego nie zrobil, wiec kardear zajebal z 3 sd i sobie poszedl ![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
Guest
|
![]() Jest mozliwosc wygrania wojny na luzie tylko catrishia-rumcio-aylitha i reszta polakow i tak tego nie zrobi
3 dni temu byla akcja na Antice Wyjebalem Dluga z Dark Side mielismy spy w guildi cuz napisal koles hydry wiec 3-4 osoba ekipa dala dluga na hydry poczym nasz spy przylecial 1 xD wszedl na gore jak wiadomo na hydrach latwo trapowac 1 osoba zablokowala a my zrobilismy swoje Tak samo alythia-catrishia-rumcio i reszta jkby np powiedzieli ze pomocy na hydrach potrzebuje bo ktos tam jest camuh toxo i reszta leci wchodza na gore 1 osoba blokuje schody i sie klepie ich poczym dochodzi do guildi grudiie ale wiem ze to na galanie nie mozliwe bo musi byc zawsze jakis frajer ktory trzyma druga strone spotkalem sie wielo krotnie leje sweda koles z unbrekabl~~ zaczal mnie na*******ac najlepsze to ze byl Polakiem nicku nie powiem i tak nie ufam polakom zbytnio Btw czy to hwl czy League of Extreme Maffers kto rzadzi ten i tak robi pa ciesze sie ze hwl wygrywa bo jak by League of Extreme Maffers wygrywalo to wiem co Kardear by robil razem z innymi a przynajmniej w hwl nie robi az takiego pa masz wladze masz wszystko lasuje ci sie mozg od tej gry chcesz miec wiecej wiecej wiecej Nawet polacy juz taifuna w dupe jada jak widac polak polaka zajebie ale tak aby polak sweda to ciezko co wy macie pociag taki do swedow to ja nie wiem |
![]() |
#3578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
|
![]() Ale z nas rasiści(nie wiem jak to sie pisze)... W sumie polakow coraz mniej na galanie wiec powinni sie trzymac razem... ale jak swoj swojego nap******* to no comment
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3579 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3580 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Pozatym , przy najbliższej okazji porozmawiam z moderatorami , bo ban za multi konto ci sie należy , myślałem o tym wcześniej ale teras doszedłem do wniosku że twoja obecność nie wniesie nic dobrego do tego tematu, a formalnie rzecz biorąc nie powinno ciebie tutaj być. p.s. Wejście na Hydry jest podwójne , ale potrzeba 3 osób żeby zablokować (śmiganie w tibie po skosie.. tak nie żeczywiste).
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |