|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1942 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
Cytuj:
|
|
|
|
#1943 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Lokacja: West Kraśnik Massive
Stan: Niegrający
|
Nie ale tak serio tibia żre czas jak żadna inna gra ^^ zmienia też człowieka (nie każdego) ale popatrzcie na kumpli który grają i np. padną to są nerwowi na mase, i nikt mi nie powie że tak nie jest, nie każdy tak ma ale większość
ale kto lubi to gra nikt mu nie każe przestać bo niby Tibia jest "zła", lubicie grajcie każdy lubi coś innego ;DTrzymajcie się all, będę tu wpadał :* all.Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 13-03-2007 o 21:23. |
|
|
|
|
|
#1944 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sylfer Knight
Świat: Luminera
Poziom: 95
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
hehe ale jaja dawno sie nie logowałem i PASÓW zapomniałem ale naszczeście sobie przypomniałem. Pozdro dla wszystkich.
|
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Początkujący
Imię: Janek'bydzia & Artu'ro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
|
mwlodi kocham cie :**** , wiem wiem kruko tylko wiesz co mnie najbardziej zastanawia ... dajmy na ten przyklad ... wychodzisz z domku sam, idziesz na inne osiedle i chcesz kogos poznac np. dziewczyne to jak z nia zaczniesz rozmowe ?? czesc jestem ..... mam super postac w tibia i jestem zaje*****y i sadzisz ze bedzie chciala z toba rozmawiac ?? uheuheuheueh wysmieje cie ... towoje zycie i tak czy siak bedzie sie opieralo na tibia nawet jesli sobie wmowisz ze nie to i tak bedzie niepravda, widzialem juz ile razy odchodziles i nadal powracasz... najprawdopodobniej grasz w tibie z tego powodu ze w gierce jestes silny i masz niby wladze, a w realu jestes bezsilny...
Pozdraviam mwlodiego : ) i reszte ludzi, bronek dla tych co skonczyli z tibia ; ]
|
|
|
#1946 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Mysłowice
Imię: Magil ark
Gildia: BLACK ROSE
Świat: Nerana
|
Miło że ktoś jeszcze o mnie pamięta
a tak poza tym to wiele moich znajomych skonczylo juz z Tibia...albo kończy. to mnie sie tez powoli nie chce juz powoli nie chce grac i dookola jeszcze pelno noboow..afff a co do zdjęć to narazie nie bedzie bo nie expie....ale i tak pewnie nikt nie tęskni...cya |
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Zbanowany
|
Ja tęsknie
tak btw to chyba sprzedam chara na allegro zeby mnie nie kusilo wrócić do Tibii.. tak naprawde to gdzie nie byłem to myślałem o Tibii lol..nie bede zdradzał szczegółów bo mysle ze pewne osoby, maniacy wiedza o czym mowie...bede tu wpadał.. cya ![]() |
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Świat: Candia
Poziom: 250
|
Cytuj:
BUahuAHauHauHauUHaHUU Powiem Ci tak, ze to co tu piszesz to 100% nie prawda i zupelnie zachowuje sie inaczej. A akurat z dziewczynami to o tibi nie gadam hhrhrhr a jak nie wiesz to nic nie mow. NISO no nie ;> |
|
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
|
@Even: Szkoda :| w moim przeczuciu byłeś tu jeden z jedynych inteligentnych... (?) (zwyzywajcie mnie od lizidupa - proszę bardzo).
I tak najbardziej szkoda mi Bromka i tego, jak mnie irytował ;d Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Upierz - 13-03-2007 o 22:57. |
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Guest
|
Tak tak , kazdy chce przestawac z Tibia a cos wam to nei wychodzi..
Tak btw to jak usunac possta , bo niechcacy mi 2 wskoczyly... Ostatnio edytowany przez KaMiLLuMkA - 13-03-2007 o 23:04. |
|
|
|
#1951 |
|
Guest
|
Czemu kazdy mówi ze nie jest maniakiem i kazdy mówi ze siedzi 2-3h w Tibi jak nieraz sa online całe dnie , a z tym opalaniem to tez popme mialem , niewie i gada , pewnie ani razu nawet nie probowal xdd
wiesz wogóle co to THC ;> ;] btw Pzdr Dla NAABOW W Veno ( Ale miałem beki z nich xdd) ![]() And : ;pp ![]() ![]() Wyrzucalem jakies smieci typu : p-legi , p-army , jakies smieciowe addon items , ale naabki sie rzucaly ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLLuMkA - 13-03-2007 o 22:57. |
|
|
|
#1952 |
|
Zbanowany
|
@Upierz
Ja i inteligencja ? LALALAALALAL XDD HAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAA HAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAA HAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAA |
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Początkujący
Imię: Janek'bydzia & Artu'ro
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
|
heh kruko jestes juz tragiczny do potegi,
mi sie chce jak widze twoje posty na pravde chlopaku co ty wiesz o tym swieceie hmmm... musisz sie wiele nauczyc, zycie nie jeste takie piekne jak sie tobie wydaje, kolejny raz cytujesz mojego posta <widac twoj poziom inty. > nie potrafisz sam sie obronic ? a moze pomaga tobie najblizsza rodzina w odpowiadaniu na moje teksty? i nie muszisz precyzowac jakiegos "NISO" bo chyba sam niewiesz co to oznacza. juz mi sie niechce z toba pisac bo praktyczie niema o czym .. a przedewszystkim z kim ! ps. kruko wez sie za szkole ; ) bo na madrego nie wygladasz heh aaaa.. ! jak bedziesz szukal pracy to napisz do mnie u mnie lopata dla takich jak ty sie zawsze znajdzie heh
|
|
|
#1954 |
|
Użytkownik forum
|
@KaMiLLuMkA;"Czemu kazdy mówi ze nie jest maniakiem i kazdy mówi ze siedzi 2-3h w Tibi jak nieraz sa online całe dnie , a z tym opalaniem to tez popme mialem , niewie i gada , pewnie ani razu nawet nie probowal xdd
wiesz wogóle co to THC ;> ;]" No Luks, Panienko nie moja wina że nigdy nie przypalałeś lufki, ani nie ciągnołeś z butli, wiesz za tego marnego pacca moge se mieć 2 giety teh shitu więc wiesz szkoda mi hajsu na tego pacca teraz np. po to aby grać, kupie se 2 gieciory i mam palenia na 1+ tydzień samemu. Niechce się kłucić ale nie lubie takich dzieci które nigdy nie robiły czegoś a nie znają kogoś na rl i mówią że tego nie robił, bo on sam tego nie robił to ta 2 osoba nie mogła. ;* dla tych prawdziwych z luminery, hehe looknijcie se w temacie od 8 do 40+ strony i przypomnijcie se stare dobre czasy ![]() |
|
|
|
|
|
#1955 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
Cytuj:
, Tibia to tylko gra na poczatku trzeba tylko opuscic sie w rl life ![]()
|
|
|
|
#1956 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Imię: Laughing Octopus
Świat: Guardia
|
@ Loopsaney :
2 giety czyli na oko 12 lufek to prawie 2 tygodnie palenia ![]() ![]() (jeżeli liczyć, że lufa dziennie )btw. gratz wszystkim wszystkiego ![]() Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 13-03-2007 o 23:41. |
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fire Knight Miki
Profesja: Knight
Gildia: Undead Family
Świat: Luminera
Poziom: 70
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
|
Hmm..
To jest temat, w którym wklejamy zdjęcia z Tibi a nie chwalimy się swoimi nałogami. Uważam, że powinniście zakończyć tą bezsensowną dyskusję ![]() |
|
|
|
|
|
#1958 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
zależy jak kto pali xD mi tak na tydzień by starczyło ![]() ![]() tak ze 2 szkła na dzion ;Ppzdr all :*Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 14-03-2007 o 00:08. |
|
|
|
|
|
|
#1959 | |||
|
Guest
|
Cytuj:
![]() PACC=90zl 2 Sztunie (60zl) po 30 dychy stoi wiec fajnie masz na ośce xddd I nie wkrecaj sie do mojego pacca , bo jak umiem grac i se zarobic to mam i nie koniecznie musialem wydawac siopy A i jeszcze jedno jak powiedziales ze opalasz lufy to pewnie przychodzisz i zulisz spalone lufki zeby sobie opalic i podniecic ze Ci z japy wali xdd Pozdro dla Ciebie , pisz se co chcesz mi to ryba ;f Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez KaMiLLuMkA - 14-03-2007 o 01:17. |
|||
|
|
|
#1960 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
jak chcesz to możesz Sobie nie pograć na tym servie żaden problem ![]() ![]() Co do palenia wiesz my nie mamy gówna takiego jak wy że Ci dziecko jakieś ziomki majeranek podrzucą i się jarasz tym myśląc że palisz dobry towar ![]() U nas mamy towar po którym byś się zajebał po 4 buchach, więc 2 szkła dziennie i masz banie, bo z tego co wywnioskować nie palisz (jak wogóle) często. ![]() Propos tych 2 tekstów zobacz kto je napisał ^^ pomyśl zanim coś napiszesz. HaH pozdrawiam Cię i innych ziomków którym nie pasuje że tu pisze ![]() Ps. Gdybym nie zaczoł kiedyś wrzucać tu ss'ów z kilkoma osobami to tego tematu to chyba by wogóle nie było. Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 14-03-2007 o 08:51. |
|
|
|
|