Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-03-2007, 17:08   #1941
Asim
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 02 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grieftain
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 54
Skille: sux :)
Poziom mag.: 5
Domyślny

Ja mam czas na wszystko bo gram tylko te 2-3h dziennie Wiem że lvl mam cienki jak na 9 miesięcy gry no ale mówi się trudno bo to 4fun ;-) A tu mały hunt, jakoś tak wypadło śmiesznie sporo, bo hunt trwał może 1,5h na pojedyńczym respie.
Asim jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-03-2007, 17:34   #1942
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mwlodi Pokaż post
O qrwa...normalnie samo życie
Nieważne, co bym napisał, to i tak będzie to prawdą...dlatego nie napiszę nic

Nie no tak na serio, to i Loopsaney, akdmks26 a nawet Stefan Wichura mają rację

Tibia zżera czas jak nie wiem co, ale można ten czas jakoś sobie ułożyć i nie będzie z nim już aż takiego problemu

Kruko, może u Was w Płocku doba ma ponad 25 h ? o.0 ; )

Pozdro dla wszystkich, co jeszcze o mnie pamiętają ;pp
No baaaa w Płocku laski lataja w bikini i zawsze jest 35 stopni ciepła xD i to nieprawda ze doba u nas ma 25 h bo ma 24 h i 10 min (na ss'a of course xD )
stary 13-03-2007, 20:22   #1943
Loopsaney
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: West Kraśnik Massive

Stan: Niegrający
Domyślny

Nie ale tak serio tibia żre czas jak żadna inna gra ^^ zmienia też człowieka (nie każdego) ale popatrzcie na kumpli który grają i np. padną to są nerwowi na mase, i nikt mi nie powie że tak nie jest, nie każdy tak ma ale większość ale kto lubi to gra nikt mu nie każe przestać bo niby Tibia jest "zła", lubicie grajcie każdy lubi coś innego ;D

Trzymajcie się all, będę tu wpadał :* all.

Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 13-03-2007 o 20:23.
Loopsaney jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 20:31   #1944
Sylfer
Użytkownik Forum

Sylfer's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych

Świat: Luminera
Poziom: 95
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
Domyślny

hehe ale jaja dawno sie nie logowałem i PASÓW zapomniałem ale naszczeście sobie przypomniałem. Pozdro dla wszystkich.
Sylfer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 20:40   #1945
akdmks26
Użytkownik Forum

akdmks26's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
akdmks26 ma numer GG 8670115
Domyślny :*************************

mwlodi kocham cie :**** , wiem wiem kruko tylko wiesz co mnie najbardziej zastanawia ... dajmy na ten przyklad ... wychodzisz z domku sam, idziesz na inne osiedle i chcesz kogos poznac np. dziewczyne to jak z nia zaczniesz rozmowe ?? czesc jestem ..... mam super postac w tibia i jestem zaje*****y i sadzisz ze bedzie chciala z toba rozmawiac ?? uheuheuheueh wysmieje cie ... towoje zycie i tak czy siak bedzie sie opieralo na tibia nawet jesli sobie wmowisz ze nie to i tak bedzie niepravda, widzialem juz ile razy odchodziles i nadal powracasz... najprawdopodobniej grasz w tibie z tego powodu ze w gierce jestes silny i masz niby wladze, a w realu jestes bezsilny...

Pozdraviam mwlodiego : ) i reszte ludzi, bronek dla tych co skonczyli z tibia ; ]
stary 13-03-2007, 20:44   #1946
Magil
Użytkownik Forum

Magil's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Mysłowice

Imię: Magil ark
Gildia: BLACK ROSE
Świat: Nerana
Domyślny Kilka słów

Miło że ktoś jeszcze o mnie pamięta
a tak poza tym to wiele moich znajomych skonczylo juz z Tibia...albo kończy. to mnie sie tez powoli nie chce juz powoli nie chce grac i dookola jeszcze pelno noboow..afff
a co do zdjęć to narazie nie bedzie bo nie expie....ale i tak pewnie nikt nie tęskni...cya
Magil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 21:06   #1947
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Ja tęsknie
tak btw to chyba sprzedam chara na allegro zeby mnie nie kusilo wrócić do Tibii..
tak naprawde to gdzie nie byłem to myślałem o Tibii lol..nie bede zdradzał szczegółów bo mysle ze pewne osoby, maniacy wiedza o czym mowie...bede tu wpadał.. cya
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 21:49   #1948
Stefan Wichura
Użytkownik Forum

Stefan Wichura's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2006

Świat: Candia
Poziom: 250
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez akdmks26 Pokaż post
mwlodi kocham cie :**** , wiem wiem kruko tylko wiesz co mnie najbardziej zastanawia ... dajmy na ten przyklad ... wychodzisz z domku sam, idziesz na inne osiedle i chcesz kogos poznac np. dziewczyne to jak z nia zaczniesz rozmowe ?? czesc jestem ..... mam super postac w tibia i jestem zaje*****y i sadzisz ze bedzie chciala z toba rozmawiac ?? uheuheuheueh wysmieje cie ... towoje zycie i tak czy siak bedzie sie opieralo na tibia nawet jesli sobie wmowisz ze nie to i tak bedzie niepravda, widzialem juz ile razy odchodziles i nadal powracasz... najprawdopodobniej grasz w tibie z tego powodu ze w gierce jestes silny i masz niby wladze, a w realu jestes bezsilny...

Pozdraviam mwlodiego : ) i reszte ludzi, bronek dla tych co skonczyli z tibia ; ]

BUahuAHauHauHauUHaHUU Powiem Ci tak, ze to co tu piszesz to 100% nie prawda i zupelnie zachowuje sie inaczej. A akurat z dziewczynami to o tibi nie gadam hhrhrhr a jak nie wiesz to nic nie mow. NISO no nie ;>
Stefan Wichura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 21:50   #1949
Upierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Upierz ma numer GG 8248642
Domyślny

@Even: Szkoda :| w moim przeczuciu byłeś tu jeden z jedynych inteligentnych... (?) (zwyzywajcie mnie od lizidupa - proszę bardzo).

I tak najbardziej szkoda mi Bromka i tego, jak mnie irytował ;d

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Upierz - 13-03-2007 o 21:57.
Upierz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 21:55   #1950
KaMiLLuMkA
Guest

Domyślny

Tak tak , kazdy chce przestawac z Tibia a cos wam to nei wychodzi..

Tak btw to jak usunac possta , bo niechcacy mi 2 wskoczyly...

Ostatnio edytowany przez KaMiLLuMkA - 13-03-2007 o 22:04.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 21:55   #1951
KaMiLLuMkA
Guest

Domyślny

Czemu kazdy mówi ze nie jest maniakiem i kazdy mówi ze siedzi 2-3h w Tibi jak nieraz sa online całe dnie , a z tym opalaniem to tez popme mialem , niewie i gada , pewnie ani razu nawet nie probowal xdd
wiesz wogóle co to THC ;> ;]

btw

Pzdr Dla NAABOW W Veno ( Ale miałem beki z nich xdd)

And : ;pp

Wyrzucalem jakies smieci typu : p-legi , p-army , jakies smieciowe addon items , ale naabki sie rzucaly

Ostatnio edytowany przez KaMiLLuMkA - 13-03-2007 o 21:57.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 22:05   #1952
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

@Upierz
Ja i inteligencja ? LALALAALALAL XDD HAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAA HAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAA HAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAA
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 22:13   #1953
akdmks26
Użytkownik Forum

akdmks26's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore

Stan: Początkujący
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
akdmks26 ma numer GG 8670115
Domyślny

heh kruko jestes juz tragiczny do potegi, mi sie chce jak widze twoje posty na pravde chlopaku co ty wiesz o tym swieceie hmmm... musisz sie wiele nauczyc, zycie nie jeste takie piekne jak sie tobie wydaje, kolejny raz cytujesz mojego posta <widac twoj poziom inty. > nie potrafisz sam sie obronic ? a moze pomaga tobie najblizsza rodzina w odpowiadaniu na moje teksty? i nie muszisz precyzowac jakiegos "NISO" bo chyba sam niewiesz co to oznacza. juz mi sie niechce z toba pisac bo praktyczie niema o czym .. a przedewszystkim z kim ! ps. kruko wez sie za szkole ; ) bo na madrego nie wygladasz heh aaaa.. ! jak bedziesz szukal pracy to napisz do mnie u mnie lopata dla takich jak ty sie zawsze znajdzie heh
stary 13-03-2007, 22:22   #1954
Loopsaney
Użytkownik forum

Domyślny

@KaMiLLuMkA;"Czemu kazdy mówi ze nie jest maniakiem i kazdy mówi ze siedzi 2-3h w Tibi jak nieraz sa online całe dnie , a z tym opalaniem to tez popme mialem , niewie i gada , pewnie ani razu nawet nie probowal xdd
wiesz wogóle co to THC ;> ;]"

No Luks, Panienko nie moja wina że nigdy nie przypalałeś lufki, ani nie ciągnołeś z butli, wiesz za tego marnego pacca moge se mieć 2 giety teh shitu więc wiesz szkoda mi hajsu na tego pacca teraz np. po to aby grać, kupie se 2 gieciory i mam palenia na 1+ tydzień samemu.

Niechce się kłucić ale nie lubie takich dzieci które nigdy nie robiły czegoś a nie znają kogoś na rl i mówią że tego nie robił, bo on sam tego nie robił to ta 2 osoba nie mogła.

;* dla tych prawdziwych z luminery, hehe looknijcie se w temacie od 8 do 40+ strony i przypomnijcie se stare dobre czasy
stary 13-03-2007, 22:25   #1955
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stefan Wichura Pokaż post
BUahuAHauHauHauUHaHUU Powiem Ci tak, ze to co tu piszesz to 100% nie prawda i zupelnie zachowuje sie inaczej. A akurat z dziewczynami to o tibi nie gadam hhrhrhr a jak nie wiesz to nic nie mow. NISO no nie ;>
popieram , Tibia to tylko gra na poczatku trzeba tylko opuscic sie w rl life
stary 13-03-2007, 22:35   #1956
Draconis Dragontooth
Użytkownik Forum

Draconis Dragontooth's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1

Świat: Guardia
Domyślny

@ Loopsaney :

2 giety czyli na oko 12 lufek to prawie 2 tygodnie palenia (jeżeli liczyć, że lufa dziennie )

btw. gratz wszystkim wszystkiego

Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 13-03-2007 o 22:41.
Draconis Dragontooth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 22:52   #1957
Fire Knight
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 70
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

Hmm..
To jest temat, w którym wklejamy zdjęcia z Tibi a nie chwalimy się swoimi nałogami. Uważam, że powinniście zakończyć tą bezsensowną dyskusję
Fire Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 23:03   #1958
Loopsaney
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth Pokaż post
@ Loopsaney :

2 giety czyli na oko 12 lufek to prawie 2 tygodnie palenia (jeżeli liczyć, że lufa dziennie )

btw. gratz wszystkim wszystkiego

zależy jak kto pali xD mi tak na tydzień by starczyło tak ze 2 szkła na dzion ;P

pzdr all :*

Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 13-03-2007 o 23:08.
stary 14-03-2007, 00:10   #1959
KaMiLLuMkA
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loopsaney Pokaż post

No Luks, Panienko nie moja wina że nigdy nie przypalałeś lufki, ani nie ciągnołeś z butli, wiesz za tego marnego pacca moge se mieć 2 giety teh shitu więc wiesz szkoda mi hajsu na tego pacca teraz np. po to aby grać, kupie se 2 gieciory i mam palenia na 1+ tydzień samemu.

Niechce się kłucić ale nie lubie takich dzieci które nigdy nie robiły czegoś a nie znają kogoś na rl i mówią że tego nie robił, bo on sam tego nie robił to ta 2 osoba nie mogła.

;* dla tych prawdziwych z luminery, hehe looknijcie se w temacie od 8 do 40+ strony i przypomnijcie se stare dobre czasy
AUSIausiIAUSusai , nawet po prawie nie umiesz skopiowac , i co myslisz ze jak znasz kilka slowek od kolegow to kozak jestes , dawaj przyjedz do Łodzi do nas na ośke , a zreszta nie wpuszczamych takich typów bo juz bys obskoczyl cfaniaq , looz masz jak ci 2 staffy ( liczac 7-8) buchow starczy na tyg. , a jak sie jara to odrazu po połowce zeby dobrze sie skopcic , a jak ty dla szpanu palisz ze po buszq to dobry jestes

PACC=90zl

2 Sztunie (60zl) po 30 dychy stoi wiec fajnie masz na ośce xddd

I nie wkrecaj sie do mojego pacca , bo jak umiem grac i se zarobic to mam i nie koniecznie musialem wydawac siopy

A i jeszcze jedno jak powiedziales ze opalasz lufy to pewnie przychodzisz i zulisz spalone lufki zeby sobie opalic i podniecic ze Ci z japy wali xdd

Pozdro dla Ciebie , pisz se co chcesz mi to ryba ;f

Cytuj:
Dobrze mówisz, taka prawda, ja też jak przestałem grać to zobaczyłem że bez Tibi żyje się o wiele lepiej zawsze można skoczyć wypić jakiegoś browca lub przypalic lufke z kolegami i mam więcej...
Cytuj:
* Ju~ (niewiem jak Ci tam)
Lufka jest do przpalania, ale zioła a nie fajek
Uslyszal texty i teraz kozaczy , a c**j kogo tam obchodzi co ty robisz...naprawde zal..

Ostatnio edytowany przez KaMiLLuMkA - 14-03-2007 o 00:17.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2007, 07:49   #1960
Loopsaney
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLLuMkA Pokaż post
AUSIausiIAUSusai , nawet po prawie nie umiesz skopiowac , i co myslisz ze jak znasz kilka slowek od kolegow to kozak jestes , dawaj przyjedz do Łodzi do nas na ośke , a zreszta nie wpuszczamych takich typów bo juz bys obskoczyl cfaniaq , looz masz jak ci 2 staffy ( liczac 7-8) buchow starczy na tyg. , a jak sie jara to odrazu po połowce zeby dobrze sie skopcic , a jak ty dla szpanu palisz ze po buszq to dobry jestes

PACC=90zl

2 Sztunie (60zl) po 30 dychy stoi wiec fajnie masz na ośce xddd

I nie wkrecaj sie do mojego pacca , bo jak umiem grac i se zarobic to mam i nie koniecznie musialem wydawac siopy

A i jeszcze jedno jak powiedziales ze opalasz lufy to pewnie przychodzisz i zulisz spalone lufki zeby sobie opalic i podniecic ze Ci z japy wali xdd

Pozdro dla Ciebie , pisz se co chcesz mi to ryba ;f

Uslyszal texty i teraz kozaczy , a c**j kogo tam obchodzi co ty robisz...naprawde zal..
nie no chłopcze dobry jesteś jak chcesz to możesz Sobie nie pograć na tym servie żaden problem

Co do palenia wiesz my nie mamy gówna takiego jak wy że Ci dziecko jakieś ziomki majeranek podrzucą i się jarasz tym myśląc że palisz dobry towar
U nas mamy towar po którym byś się zajebał po 4 buchach, więc 2 szkła dziennie i masz banie, bo z tego co wywnioskować nie palisz (jak wogóle) często.

Propos tych 2 tekstów zobacz kto je napisał ^^ pomyśl zanim coś napiszesz.

HaH pozdrawiam Cię i innych ziomków którym nie pasuje że tu pisze

Ps.
Gdybym nie zaczoł kiedyś wrzucać tu ss'ów z kilkoma osobami to tego tematu to chyba by wogóle nie było.

Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 14-03-2007 o 07:51.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania