![]() |
#1942 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1943 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: West Kraśnik Massive
Stan: Niegrający
|
![]() Nie ale tak serio tibia żre czas jak żadna inna gra ^^ zmienia też człowieka (nie każdego) ale popatrzcie na kumpli który grają i np. padną to są nerwowi na mase, i nikt mi nie powie że tak nie jest, nie każdy tak ma ale większość
![]() ![]() Trzymajcie się all, będę tu wpadał ![]() Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 13-03-2007 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sylfer Knight
Świat: Luminera
Poziom: 95
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() hehe ale jaja dawno sie nie logowałem i PASÓW zapomniałem ale naszczeście sobie przypomniałem. Pozdro dla wszystkich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Początkujący
Imię: Janek'bydzia & Artu'ro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() mwlodi kocham cie :**** , wiem wiem kruko tylko wiesz co mnie najbardziej zastanawia ... dajmy na ten przyklad ... wychodzisz z domku sam, idziesz na inne osiedle i chcesz kogos poznac np. dziewczyne to jak z nia zaczniesz rozmowe ?? czesc jestem ..... mam super postac w tibia i jestem zaje*****y i sadzisz ze bedzie chciala z toba rozmawiac ?? uheuheuheueh wysmieje cie ... towoje zycie i tak czy siak bedzie sie opieralo na tibia nawet jesli sobie wmowisz ze nie to i tak bedzie niepravda, widzialem juz ile razy odchodziles i nadal powracasz... najprawdopodobniej grasz w tibie z tego powodu ze w gierce jestes silny i masz niby wladze, a w realu jestes bezsilny...
Pozdraviam mwlodiego : ) i reszte ludzi, bronek dla tych co skonczyli z tibia ; ]
![]() |
#1946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Mysłowice
Imię: Magil ark
Gildia: BLACK ROSE
Świat: Nerana
|
![]() Miło że ktoś jeszcze o mnie pamięta
![]() a tak poza tym to wiele moich znajomych skonczylo juz z Tibia...albo kończy. to mnie sie tez powoli nie chce juz powoli nie chce grac i dookola jeszcze pelno noboow..afff a co do zdjęć to narazie nie bedzie bo nie expie....ale i tak pewnie nikt nie tęskni...cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Zbanowany
|
![]() Ja tęsknie
![]() tak btw to chyba sprzedam chara na allegro zeby mnie nie kusilo wrócić do Tibii.. tak naprawde to gdzie nie byłem to myślałem o Tibii lol..nie bede zdradzał szczegółów bo mysle ze pewne osoby, maniacy wiedza o czym mowie...bede tu wpadał.. cya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1948 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() Cytuj:
BUahuAHauHauHauUHaHUU Powiem Ci tak, ze to co tu piszesz to 100% nie prawda i zupelnie zachowuje sie inaczej. A akurat z dziewczynami to o tibi nie gadam hhrhrhr a jak nie wiesz to nic nie mow. NISO no nie ;> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @Even: Szkoda :| w moim przeczuciu byłeś tu jeden z jedynych inteligentnych... (?) (zwyzywajcie mnie od lizidupa - proszę bardzo).
I tak najbardziej szkoda mi Bromka i tego, jak mnie irytował ;d Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Upierz - 13-03-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Guest
|
![]() Tak tak , kazdy chce przestawac z Tibia a cos wam to nei wychodzi..
Tak btw to jak usunac possta , bo niechcacy mi 2 wskoczyly... Ostatnio edytowany przez KaMiLLuMkA - 13-03-2007 o 22:04. |
![]() |
![]() |
#1951 |
Guest
|
![]() Czemu kazdy mówi ze nie jest maniakiem i kazdy mówi ze siedzi 2-3h w Tibi jak nieraz sa online całe dnie , a z tym opalaniem to tez popme mialem , niewie i gada , pewnie ani razu nawet nie probowal xdd
wiesz wogóle co to THC ;> ;] btw Pzdr Dla NAABOW W Veno ( Ale miałem beki z nich xdd) ![]() And : ;pp ![]() ![]() ![]() Wyrzucalem jakies smieci typu : p-legi , p-army , jakies smieciowe addon items , ale naabki sie rzucaly ![]() Ostatnio edytowany przez KaMiLLuMkA - 13-03-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
#1952 |
Zbanowany
|
![]() @Upierz
Ja i inteligencja ? LALALAALALAL XDD HAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAA HAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAA HAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Początkujący
Imię: Janek'bydzia & Artu'ro
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() heh kruko jestes juz tragiczny do potegi,
![]()
![]() |
#1954 |
Użytkownik forum
|
![]() @KaMiLLuMkA;"Czemu kazdy mówi ze nie jest maniakiem i kazdy mówi ze siedzi 2-3h w Tibi jak nieraz sa online całe dnie , a z tym opalaniem to tez popme mialem , niewie i gada , pewnie ani razu nawet nie probowal xdd
wiesz wogóle co to THC ;> ;]" No Luks, Panienko nie moja wina że nigdy nie przypalałeś lufki, ani nie ciągnołeś z butli, wiesz za tego marnego pacca moge se mieć 2 giety teh shitu więc wiesz szkoda mi hajsu na tego pacca teraz np. po to aby grać, kupie se 2 gieciory i mam palenia na 1+ tydzień samemu. Niechce się kłucić ale nie lubie takich dzieci które nigdy nie robiły czegoś a nie znają kogoś na rl i mówią że tego nie robił, bo on sam tego nie robił to ta 2 osoba nie mogła. ;* dla tych prawdziwych z luminery, hehe looknijcie se w temacie od 8 do 40+ strony i przypomnijcie se stare dobre czasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Imię: Laughing Octopus
Świat: Guardia
|
![]() @ Loopsaney :
2 giety czyli na oko 12 lufek to prawie 2 tygodnie palenia ![]() ![]() ![]() ![]() btw. gratz wszystkim wszystkiego ![]() Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 13-03-2007 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fire Knight Miki
Profesja: Knight
Gildia: Undead Family
Świat: Luminera
Poziom: 70
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Hmm..
To jest temat, w którym wklejamy zdjęcia z Tibi a nie chwalimy się swoimi nałogami. Uważam, że powinniście zakończyć tą bezsensowną dyskusję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
zależy jak kto pali xD mi tak na tydzień by starczyło ![]() ![]() ![]() pzdr all ![]() Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 13-03-2007 o 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() PACC=90zl 2 Sztunie (60zl) po 30 dychy stoi wiec fajnie masz na ośce xddd I nie wkrecaj sie do mojego pacca , bo jak umiem grac i se zarobic to mam i nie koniecznie musialem wydawac siopy ![]() A i jeszcze jedno jak powiedziales ze opalasz lufy to pewnie przychodzisz i zulisz spalone lufki zeby sobie opalic i podniecic ze Ci z japy wali xdd Pozdro dla Ciebie , pisz se co chcesz mi to ryba ;f Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez KaMiLLuMkA - 14-03-2007 o 00:17. |
|||
![]() |
![]() |
#1960 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do palenia wiesz my nie mamy gówna takiego jak wy że Ci dziecko jakieś ziomki majeranek podrzucą i się jarasz tym myśląc że palisz dobry towar ![]() U nas mamy towar po którym byś się zajebał po 4 buchach, więc 2 szkła dziennie i masz banie, bo z tego co wywnioskować nie palisz (jak wogóle) często. ![]() Propos tych 2 tekstów zobacz kto je napisał ^^ pomyśl zanim coś napiszesz. HaH pozdrawiam Cię i innych ziomków którym nie pasuje że tu pisze ![]() Ps. Gdybym nie zaczoł kiedyś wrzucać tu ss'ów z kilkoma osobami to tego tematu to chyba by wogóle nie było. Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 14-03-2007 o 07:51. |
|
![]() |
![]() |