![]() |
#2661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Idź gnić w tej waszej Rakówce Stalowej czy w czymś!
Where’d you go? So never think I’d make you try to stay, And maybe when we get there, I’ll think enough, To find another way, When after all this time, Is you still around, You’re still the god falling nothing I have found, So take your glass again, And get out, While you can, Where’d you go? And would you even turn to say, I don’t love you, Like I did yesterday... |
![]() |
|
![]() |
#2662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Częstochowa
Imię: Valyrr
Profesja: Elite Knight
Poziom: 88
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Sklej wary bo kiedys cos zlego moze cie spotkac
![]() Skoro taki odwazny jestes to podpisz sie pod swoim postem kim jestes, bo anonimowe pisanie znaczy dla mnie tyle samo co twoja osoba, czyli w tym wypadku zero. Wiecej szacunku, pisalem ci to juz kiedys ![]() |
![]() |
![]() |
#2663 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Where’d you go? So never think I’d make you try to stay, And maybe when we get there, I’ll think enough, To find another way, When after all this time, Is you still around, You’re still the god falling nothing I have found, So take your glass again, And get out, While you can, Where’d you go? And would you even turn to say, I don’t love you, Like I did yesterday... |
||
![]() |
![]() |
#2664 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pamietajcie ze to Successful bedzie ustalalo miejsce open battle chyba ze nie bedziecie nas atakowac po sneake atakach
![]() |
![]() |
![]() |
#2665 |
Guest
|
![]() @Cr cos tam
Jak mowisz ze cie nigdy nie dorwiemy bo nie znamy twojego nicku to kurwa gratuluje ! Samokompromitacja lol ;D |
![]() |
#2666 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
A co do wojny Tak czy siak Nizahe gówno obchodzą wszyscy Polacy (oprócz bardzo nielicznych bezszacunkowych wyjątków widocznych na zdjęciach, czasami ![]() P.S. Acha Vacku, po twoich postach widać, że jesteś zerem. Tylko tyle chciałem powiedzieć i sądze, że reszta forumowiczów dawno to stwierdziła, P.S.2. (nie play station) Fureyka jak Fureyka, jej dojście można tłumaczyć miłością do Antonia, (chcociaż mogłaby pozostać neutralna), aczkolwiek Lookey, Nashgan i Forlond to zdradzieckie świnie i ka.żdy normalny Polak wie o tym, aczkolwiek (tak jak już mówiłem) wiele w historii takich zdrajców trupów (wczoraj było blisko prawda Look?) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2667 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Po Twoich można stwierdzić to samo. Ostatnio edytowany przez Vacek - 08-05-2007 o 15:21. |
|
![]() |
![]() |
#2668 |
Guest
|
![]() Czy wiadomo już kiedy będzie najbliższe ,,OPEN BATTLE" ? Prosze aby ktoś nakręcił filmik i wysłał go do YOUTUBE albo GOOGLE VIDEO.
![]() |
![]() |
#2669 | |||||
Guest
|
![]() @Vacek
Cytuj:
Vacek Czego sie tak spinasz? To ze wyjechałeś do Australii to wiem ale dlaczego obrażasz Tenshinkhana powiedz mi co złego napisał w poscie "Dlaczego avis ma zawsze ustalać miejsce walki" no wytłumacz mi to. Nie podoba ci sie Polska? to wypier**laj łamago właśnie przez takich jak ty Polacy nie mogą wygrać wojny. Nazywasz to lojalnością? Założę sie ze jeżeli Fureyka miała by kłopoty to byś s*******ał ratować swoje dupsko. I więcej sie nie wypowiadaj na temat WOJNY pachrusciu. ![]() btw. Jeżeli masz jeszcze jakiś problem to ja ci go rozwiążę. Znalazł sie wielki fighter LORD CALETH. @Gustaw_konrad Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() IGNORE~ @HardClan Cytuj:
@Crealnex Cytuj:
![]() btw. Wstydzisz sie powiedzieć swojego nicku bo boisz sie pośmiewiska. Z@L Ostatnio edytowany przez Co-mbo - 08-05-2007 o 16:10. |
|||||
![]() |
#2670 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() @Crealnex
Cytuj:
PS jak dobijesz 20lev to sie odezwij bo szkoda fraga. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2671 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2) Nie podobała mi się Polska i dlatego wyjechałem. 3) Nie znam Fureyki akurat :/ Nie mówiłem także o Polakach z Avis. ![]() ![]() 4) Wiele razy ryzykowałem utratą chara ratując kolegę ![]() 5) Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Vacek - 08-05-2007 o 16:36. |
||
![]() |
![]() |
#2672 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W swoim czasie poznasz mój nick. ;]
|
![]() |
![]() |
#2673 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 150
|
![]() @Fureyka
faktycznie fajna laska z Ciebie...tylko szkoda że ten hiszpan Ci zawrócił w głowie...bo zawsze jedno sd wiecej w Succ~ ![]() @HardClan Cytuj:
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
![]() |
![]() |
#2674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Tak jak mówie Vacku, sprytnie uciekasz od paru tematów, i sram na to czy napiszesz mi czy jestem zerem czy nie, każdy widzi i wie że to (t)y nim jesteś. Zero szacunku dla (c)iebie asslickerze.
A co do patriotyzmu. Z tego, że jest się Polakiem trzeba być dumnym choćby przez wzgląd na historie, na to jak nas inne państwa dymały na przestrzeni lat. A to że Polacy mają swoje wady, które ty piszesz pod nazwą "typowy polaczek" to chyba naturalne. Tak jak np. niemcy są zatwardziali, tak my jesteśmy Cwaniaczkami, ale to tylko jedna z wad każde państwo ma wiele, aczkolwiek prawdziwy Polak to nie jest zdrajca. |
![]() |
![]() |
#2676 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Jaz Tak. |
|
![]() |
![]() |
#2677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gadasz ;o!
|
![]() |
![]() |
#2679 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#2680 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj: