Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-05-2007, 13:44   #2661
Crealnex
Użytkownik Forum

Crealnex's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2007

Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saramur Pokaż post
Co Vacek liczysz ze ci sciagna tego hunta ktorym tak sie chwaliles jak przylizesz dupe na forum?
Nie chce mi sie juz z niektorymi licytowac po prostu patrzcie co sie bedzie dzialo.
PDK
Idź gnić w tej waszej Rakówce Stalowej czy w czymś!
I’ll think enough,
To find another way,

When after all this time,
Is you still around,
You’re still the god falling nothing I have found,
So take your glass again,
And get out,
While you can,

Where’d you go?
And would you even turn to say,
I don’t love you,
Like I did yesterday...
Crealnex jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-05-2007, 13:52   #2662
Valyrr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Częstochowa

Imię: Valyrr
Profesja: Elite Knight
Poziom: 88
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crealnex Pokaż post
Sklej wary bo kiedys cos zlego moze cie spotkac

Skoro taki odwazny jestes to podpisz sie pod swoim postem kim jestes, bo anonimowe pisanie znaczy dla mnie tyle samo co twoja osoba, czyli w tym wypadku zero. Wiecej szacunku, pisalem ci to juz kiedys
Valyrr jest offline  
stary 08-05-2007, 13:55   #2663
Crealnex
Użytkownik Forum

Crealnex's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valyrr Pokaż post
Sklej wary bo kiedys cos zlego moze cie spotkac

Skoro taki odwazny jestes to podpisz sie pod swoim postem kim jestes, bo anonimowe pisanie znaczy dla mnie tyle samo co twoja osoba, czyli w tym wypadku zero. Wiecej szacunku, pisalem ci to juz kiedys
Ja nie muszę udowadniać swojej wartości i tego kim jestem %)

Cytuj:
Nie musisz udowadniać swojej wartości, bo inni i tak będą zazdrościć.
I’ll think enough,
To find another way,

Is you still around,
And get out,
While you can,

Where’d you go?
I don’t love you,
Like I did yesterday...
Crealnex jest offline  
stary 08-05-2007, 14:48   #2664
Zabster
Użytkownik Forum

Zabster's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2007
Lokacja: Lublin

Imię: Gremar
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 282
Skille: 110/92
Poziom mag.: 28
Domyślny

Pamietajcie ze to Successful bedzie ustalalo miejsce open battle chyba ze nie bedziecie nas atakowac po sneake atakach
Zabster jest offline  
stary 08-05-2007, 14:57   #2665
ExploSTW
Guest

Domyślny

@Cr cos tam
Jak mowisz ze cie nigdy nie dorwiemy bo nie znamy twojego nicku to kurwa gratuluje ! Samokompromitacja lol ;D

stary 08-05-2007, 15:09   #2666
Wujo_Juzio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vacek Pokaż post
Fakt Są jednak jeszcze tacy, którzy byli, są i będą lojalni

@Tenshi
Ty naprawdę jesteś takim debilem? Czy Ty myślisz, że każdy kto nie jest z Wami musi od razu lizać dupę? Kilka osób z Avis znam od początku Morgany, od Was nikogo praktycznie nie znam.
Vacku wszechwiedzący, czy to była aluzja że ty jesteś lojalny? Dla kogo? Dla mamy? I weś skończ z tym tekstem "polaczek". Jak ci się w Polsce nie podoba to jedź do Hiszpanii tam wylizałeś już wszystkie zady więc pewnie dadzą Ci karton pod mostem żeby Ci na ten pusty łeb nie kapało.

A co do wojny
Tak czy siak Nizahe gówno obchodzą wszyscy Polacy (oprócz bardzo nielicznych bezszacunkowych wyjątków widocznych na zdjęciach, czasami ) I to chyba proste, że jak przez całe istnienie Morgany wyganiał (P)olaków to jakby wygrał tą wojne wygoniłby następnych. Obecna wojna ma największe znaczenie i największe szanse dla Polskich graczy na przejęcie serwera! I zapewniam Cię że jeżeli przejmą to pierwsi dostaną zdrajcy, (tu ważne zdanie) którzy ubierając w ładne słowa zdradę i wkręcanie w pupsko, sprytnie uciekają od pomocy swoim!

P.S. Acha Vacku, po twoich postach widać, że jesteś zerem. Tylko tyle chciałem powiedzieć i sądze, że reszta forumowiczów dawno to stwierdziła,

P.S.2. (nie play station) Fureyka jak Fureyka, jej dojście można tłumaczyć miłością do Antonia, (chcociaż mogłaby pozostać neutralna), aczkolwiek Lookey, Nashgan i Forlond to zdradzieckie świnie i ka.żdy normalny Polak wie o tym, aczkolwiek (tak jak już mówiłem) wiele w historii takich zdrajców trupów (wczoraj było blisko prawda Look?)
Wujo_Juzio jest offline  
stary 08-05-2007, 15:20   #2667
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wujo_Juzio Pokaż post
Vacku wszechwiedzący, czy to była aluzja że ty jesteś lojalny? Dla kogo? Dla mamy? I weś skończ z tym tekstem "polaczek". Jak ci się w Polsce nie podoba to jedź do Hiszpanii tam wylizałeś już wszystkie zady więc pewnie dadzą Ci karton pod mostem żeby Ci na ten pusty łeb nie kapało.
Tutaj Cię rozczaruję. Od dłuższego czasu praktycznie nie mieszkam w Polsce W Hiszpanii także nie. Jakiś czas temu musiałem niestety wrócić ze względów rodzinnych

Cytuj:
P.S. Acha Vacku, po twoich postach widać, że jesteś zerem. Tylko tyle chciałem powiedzieć i sądze, że reszta forumowiczów dawno to stwierdziła
Po Twoich można stwierdzić to samo.

Ostatnio edytowany przez Vacek - 08-05-2007 o 15:21.
Vacek jest offline  
stary 08-05-2007, 15:38   #2668
OWRZ
Guest

Domyślny

Czy wiadomo już kiedy będzie najbliższe ,,OPEN BATTLE" ? Prosze aby ktoś nakręcił filmik i wysłał go do YOUTUBE albo GOOGLE VIDEO.

stary 08-05-2007, 16:01   #2669
Co-mbo
Guest

Domyślny

@Vacek
Cytuj:
Haha Tenshi... Naprawde jestes taki pojebany czy tylko tak sie zgrywasz?

Vacek Czego sie tak spinasz? To ze wyjechałeś do Australii to wiem ale dlaczego obrażasz Tenshinkhana powiedz mi co złego napisał w poscie "Dlaczego avis ma zawsze ustalać miejsce walki" no wytłumacz mi to. Nie podoba ci sie Polska? to wypier**laj łamago właśnie przez takich jak ty Polacy nie mogą wygrać wojny. Nazywasz to lojalnością? Założę sie ze jeżeli Fureyka miała by kłopoty to byś s*******ał ratować swoje dupsko. I więcej sie nie wypowiadaj na temat WOJNY pachrusciu.

btw. Jeżeli masz jeszcze jakiś problem to ja ci go rozwiążę. Znalazł sie wielki fighter LORD CALETH.

@Gustaw_konrad
Cytuj:
Za to Ty jestes madafaka kozak i ownujesz Morgana dzieki kupionej postaci.
@ten~

Kozacz, kozacz a zobaczysz co Cię spotka
Co cię to k**wa obchodzi czy kupił postać. Z@L ci dupe ściska ze nie masz? Ty tez byś chętnie pokozaczyl ale nie masz czym. Sorry ty masz konto na forum forumowy Fighterze. ;]

Cytuj:
@zaznos~
Tworzycie legendę? Jedna legedna z Zaznosem już jest..kazdy zna inną wersję..A legenda ludzi na bocie nam poytrzebna nie jest..raczej robicie z siebie pośmiewisko...
Jedną z wielu osób która robi z siebie pośmiewisko jesteś ty sam. Jeżeli masz coś do powiedzenia to proszę zapraszam zobaczymy jaki będziesz Kozq (Na SD trzeba sobie zasłużyć) Wiec już skończ pierd**ic swoje filozofie na tym forum tylko zajmij się wbijaniem upragnionego 20 lev (tylko uważaj na desercie żebyś nie stracił majątku) bo przez takich jak ty potem są afery w TV ze pobili matkę bo zostali zabici .

IGNORE~

@HardClan
Cytuj:
Bardzo ciekawe te Wasze filmiki...ciekawe tylko czemu żaden z nich nie działa ;>
Nom to musisz jeszcze dużo sie uczyć skoro nie umiesz włączyć filmu (poproś mamę)

@Crealnex
Cytuj:
Ja nie muszę udowadniać swojej wartości i tego kim jestem %)
No nie musisz ponieważ jesteś tylko formowym fighterem. Ja już ci chyba mówiłem żebyś wypierd**ał na forum dla Rookggardu. (Myślę ze nawet FUREYKA się zemną zgodzi co do ciebie)

btw. Wstydzisz sie powiedzieć swojego nicku bo boisz sie pośmiewiska. Z@L

Ostatnio edytowany przez Co-mbo - 08-05-2007 o 16:10.

stary 08-05-2007, 16:18   #2670
MatiStw
Zbanowany

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka

Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
Domyślny

@Crealnex
Cytuj:
No k**wa KOZAQ chodz na to 1vs1 ! a nie piszesz ze Zaznos nie umie czytać przecież powiedział ze z chęcią pójdzie sam. To ty przekręcasz all i do tego obrażasz Stalówke ty sie jej porostu boisz poskładali byśmy cie na combo HMM bo na SD trzeba sobie zasłużyć FIGHTERZE.

PS jak dobijesz 20lev to sie odezwij bo szkoda fraga.
MatiStw jest offline  
stary 08-05-2007, 16:33   #2671
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Co-mbo Pokaż post
@Vacek
Vacek Czego sie tak spinasz? To ze wyjechałeś do Australii to wiem ale dlaczego obrażasz Tenshinkhana powiedz mi co złego napisał w poscie "Dlaczego avis ma zawsze ustalać miejsce walki" no wytłumacz mi to. Nie podoba ci sie Polska? to wypier**laj łamago właśnie przez takich jak ty Polacy nie mogą wygrać wojny. Nazywasz to lojalnością? Założę sie ze jeżeli Fureyka miała by kłopoty to byś s*******ał ratować swoje dupsko. I więcej sie nie wypowiadaj na temat WOJNY pachrusciu.
1) Chodziło mi o 2. część jego posta: "Zreszta to przesuniecie parceli ivelliosowi w ankrahmun dp bylo zalosne, gratuluje. Lepiej zebys sie nie nawinal na jakas open battle bo bedzie nie ciekawie."
2) Nie podobała mi się Polska i dlatego wyjechałem.
3) Nie znam Fureyki akurat :/ Nie mówiłem także o Polakach z Avis. Na Morganie jest jeszcze grupa 3-4 Polaków, na których ZAWSZE mogę liczyć Gosh..
4) Wiele razy ryzykowałem utratą chara ratując kolegę
5)
Cytuj:
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej...
Dlatego też pozwól, że będę się wypowiadał na te tematy, na które chcę i ile chcę

Ostatnio edytowany przez Vacek - 08-05-2007 o 16:36.
Vacek jest offline  
stary 08-05-2007, 16:38   #2672
Crealnex
Użytkownik Forum

Crealnex's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Co-mbo Pokaż post
@Vacek

btw. Jeżeli masz jeszcze jakiś problem to ja ci go rozwiążę. Znalazł sie wielki fighter LORD CALETH.

@Gustaw_konrad

Co cię to k**wa obchodzi czy kupił postać. Z@L ci dupe ściska ze nie masz? Ty tez byś chętnie pokozaczyl ale nie masz czym. Sorry ty masz konto na forum forumowy Fighterze. ;]

Jedną z wielu osób która robi z siebie pośmiewisko jesteś ty sam. Jeżeli masz coś do powiedzenia to proszę zapraszam zobaczymy jaki będziesz Kozq (Na SD trzeba sobie zasłużyć) Wiec już skończ pierd**ic swoje filozofie na tym forum tylko zajmij się wbijaniem upragnionego 20 lev (tylko uważaj na desercie żebyś nie stracił majątku) bo przez takich jak ty potem są afery w TV ze pobili matkę bo zostali zabici .

IGNORE~

@HardClan

Nom to musisz jeszcze dużo sie uczyć skoro nie umiesz włączyć filmu (poproś mamę)

@Crealnex

No nie musisz ponieważ jesteś tylko formowym fighterem. Ja już ci chyba mówiłem żebyś wypierd**ał na forum dla Rookggardu. (Myślę ze nawet FUREYKA się zemną zgodzi co do ciebie)

btw. Wstydzisz sie powiedzieć swojego nicku bo boisz sie pośmiewiska. Z@L
Nie wstydzę się.
W swoim czasie poznasz mój nick.
;]
I’ll think enough,
To find another way,

Is you still around,
And get out,
While you can,

Where’d you go?
I don’t love you,
Like I did yesterday...
Crealnex jest offline  
stary 08-05-2007, 17:20   #2673
Delarev
Użytkownik Forum

Delarev's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 150
Domyślny

@Fureyka
faktycznie fajna laska z Ciebie...tylko szkoda że ten hiszpan Ci zawrócił w głowie...bo zawsze jedno sd wiecej w Succ~

@HardClan
Cytuj:
Nie żebym komuś dupe lizał...Ale chciałbym zauważyć taki jeden mały fakt..

Każda wojna jak odbywała się na tym serwerz wygląda tak samo...wszyscy piszą jak to nizahe zaliczy gleba, jak to zniszczą go i jego gildie, jak to są wspaniali..A nizahe od poczatku server jest ciągle tam gdzie był...
Więc nie pier****** bo jak to kotś powiedział 'prawdziwe słowa muszę mieć pokrycie'
popieram w 100% ale fakt faktem szkoda...ze tak jest =/
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE?
19:00 Kenami [299]: fajnie ; )?
19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu?
19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz

'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd
Delarev jest offline  
stary 08-05-2007, 17:51   #2674
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Cytuj:
No keal, plx Jaka jest różnica pomiędzy znajomymi jeszcze z początku Morgany a lizaniem dupy? Typowy Polaczek [czyt. Ty] nie zna takowej Btw, którego noob chara?
Typowy Polaczek? Czyli wstydzisz się swojej narodowości, tak? Żal.
Jaz jest offline  
stary 08-05-2007, 17:55   #2675
Wujo_Juzio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2007

Domyślny

Tak jak mówie Vacku, sprytnie uciekasz od paru tematów, i sram na to czy napiszesz mi czy jestem zerem czy nie, każdy widzi i wie że to (t)y nim jesteś. Zero szacunku dla (c)iebie asslickerze.

A co do patriotyzmu. Z tego, że jest się Polakiem trzeba być dumnym choćby przez wzgląd na historie, na to jak nas inne państwa dymały na przestrzeni lat. A to że Polacy mają swoje wady, które ty piszesz pod nazwą "typowy polaczek" to chyba naturalne. Tak jak np. niemcy są zatwardziali, tak my jesteśmy Cwaniaczkami, ale to tylko jedna z wad każde państwo ma wiele, aczkolwiek prawdziwy Polak to nie jest zdrajca.
Wujo_Juzio jest offline  
stary 08-05-2007, 18:17   #2676
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tak jak mówie Vacku, sprytnie uciekasz od paru tematów, i sram na to czy napiszesz mi czy jestem zerem czy nie, każdy widzi i wie że to (t)y nim jesteś. Zero szacunku dla (c)iebie asslickerze.

A co do patriotyzmu. Z tego, że jest się Polakiem trzeba być dumnym choćby przez wzgląd na historie, na to jak nas inne państwa dymały na przestrzeni lat. A to że Polacy mają swoje wady, które ty piszesz pod nazwą "typowy polaczek" to chyba naturalne. Tak jak np. niemcy są zatwardziali, tak my jesteśmy Cwaniaczkami, ale to tylko jedna z wad każde państwo ma wiele, aczkolwiek prawdziwy Polak to nie jest zdrajca.
<yawn>

@Jaz
Tak.
stary 08-05-2007, 19:12   #2677
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Cytuj:
<yawn>

@Jaz
Tak.
To było pytanie retoryczne.. Widocznie tego nie uczą za granicą :s
Jaz jest offline  
stary 08-05-2007, 19:51   #2678
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jaz Pokaż post
To było pytanie retoryczne.. Widocznie tego nie uczą za granicą :s
Gadasz ;o!
stary 08-05-2007, 21:17   #2679
Crealnex
Użytkownik Forum

Crealnex's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Gadasz* ;o!
Hmmm

*Piszesz
I’ll think enough,
To find another way,

Is you still around,
And get out,
While you can,

Where’d you go?
I don’t love you,
Like I did yesterday...
Crealnex jest offline  
stary 08-05-2007, 22:43   #2680
nalog
Użytkownik Forum

nalog's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2006

Stan: Na emeryturze
nalog ma numer GG 8298551
Domyślny

Cytuj:

Tibia to gra komputerowa, wiesz?

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania