|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Dla Pacc:Ankrahmun,Darashia,Port Hope,Edron,Liberty Bay Jak umiem liczyc głównych miast jest po 5 chyba nie? ;> Nic by sie nie stało? Duzo by sie stało. Co do tego ze cos dla facc , po co? Nie ma gdzie expic? Zartujecie chyba: Poh,Elf Fortess,Orc Fortess,MOLTS,Draconia,Mintwalin,Ghostland,Dark Catedral,Mount Sterum,HellGate,Kopalnie w Kazz,Fibula <---- Tyle wolnych miejsc dla 8-50 lvl wiec nie narzekajcie small lvl ze nie ma gdzie expic. Problem jest dla tych większych 50+ bo Dragon Lair , Orc Fortess jest przeludniona. Co do domków , ceny domku 10 sqm w Veno:2-3k , W tym nowym miescie 10-15k minimum pewnie ![]() Powinni coś dodać dla Knighta (przecierz po cos te soula ma xD) Dla Palla cos nowego , drutowi jakies czary na pacc , a sorkowi hmm , moze nowe tereny z wrl ![]() ps. Pacca Nie mam , Nie becze ze only pacc bo za 1,5 tygodnia leci przelew do DROMU xD
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adow Adan - 19-05-2007 o 22:51. Powód: literówka ;p |
||
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]() Ciekawie Ciekawie...
|
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Lookazz
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 38
Poziom mag.: 41
|
![]() i znow sie zaczelo :/ ze update dla pacc.. i bardzo dobrze ze dla pacc! wkoncu oni utrzymuja serwery itp. gdyby nie oni to nie gralibysmy wiec cicho siedziec nie marudzic
![]() 1 zł dziennie to nie wiele wiec sadze ze prawie kazdego z marudzacych ze dla facc nie ma nic nowego i pewnie nie bedzie, stac na odlozenie kasy i kupienie pacca ![]() ![]() P.S. sam nie mam pacca ale chyba kiedys kupie jak wbije pozadny lvl i mlvl ![]()
15:52 You advanced to magic level 41. ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Wszyscy smęcicie że żal wam 90zł a pewnie 50% z nas tu obecnych kupowało PACC za pieniądze w grze. I jeśli macie już takie problemy z prawdziwymi pieniędzmi to siedźcie cicho i kupcie sobie "nielegalnie" za kase w grze.
P.S. I nie mowcie ze nie mozna znalezc uczciwych sprzedawcow, jedynie co to moze sie komus nie chciec. P.P.S WoW kosztuje 30zl na miesiac okolo czyli wychodzi prawie jak Tibia.
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Green Town
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lomil Thol
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 13
Skille: 30/35xD
|
![]() LOL
Niektórzy się pytają o nowe ryby... że to moze będą nowe quary albo inne wieloryby OK Wejdźcie na tibia.pl i zobaczcie 2 zdjęcie z nowego miasta tam jest taka łódka(widać ją całą) teraz przejedźcie wrokiem na północ/\ tam wiszą ryby, wiszą po trzy niby nic ale między tymi 2 niebieskimy co je wszyscy znamy jest.... taka jakby innego koloru, co nie ???!!! |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Carlin
Profesja: Druid
Świat: Danubia
Poziom: 16
Poziom mag.: 17
|
![]() Może dadzo też outfit eskimosa z addonami xD
|
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() 2 up
Podoba mi się ten pomysł z Eskimosem ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Łódż
Świat: Selena
![]() |
![]() Cytuj:
no tylko że dla pacow doszło Svargrond a dla faccow to co nie liczy se nic? |
|
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Denerwują mnie zarówno ludzie, którzy narzekają że dla PACC wszystko itd. a także ludzie którzy mówią żebyśmy //FACCowie// nazbierali i nie żarli tyle chipsów-batonów itd. Nie wiem kto wymienione świństwa je, ale ja wolę wydać pieniądze na piwo niż na PACC. Nie, nie mam żalu że Update jest tak jakoby w większości dla pacców. Tereny darmowe mi starczą, póki co.
Co prawda to prawda 90zł na 3 miesiące to jest full kasy, a za to można dostać o wiele lepsze gry z grafiką i grywalnością i nie tylko. Zaraz ktoś powie 'to nie graj w tibie bluzg bluzg bluzg' echh Tak to jest. W dniu Update miłego zwiedzania miasta ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
@Up Wyżej wymienione świństwa jadają głównie dzieci, młodzież i nie mów że sam ich wcale nie jadasz. Ale nie zrozumiałeś o co chodziło z tym wydawaniem kasy. Chodzi o to że własnie ludzie wydają kase na pierdoły które albo zjedzą, albo wypiją albo wyrzucą.
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ Ostatnio edytowany przez Sie mapes - 20-05-2007 o 11:47. |
|
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Łódż
![]() |
![]() No ale na przykład kogoś nie stać na i co ma wtedy zrobić jak np: jego rodzice zarabiają no 500 zł miesięcznie no to all idzie na wyżywienie i rachunki ^^ też trzeba myśleć o nich xD
Ja miałem pacca fajne jest na terenie dla paccow i muszę kupić znów pacca xDD |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Zdziwilbys sie najbiedniejsze rodziny maja czasami net
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Świat: Solera
|
![]() uwielbiam upy z nowymi miastami bo kazdy tam idzise a darashia i edron sa tylko moooje
![]() dobrze sie sklada bo nowego chara robie =] |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Mikołów
Imię: Ikar Mikolow
Gildia: Licza Sie Ludzie
Świat: Menera
Poziom: 55
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Mam nadzieje ,ze bedzie tam cos dla low lvli... moze jakies nowe roty xD[/quote]
smiesznie by było, jakby był np. jakiś boss cyklopów na poh ^^ orientuje sie ktoś kiedy nastąpi update? |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Update powinien byc miedzy 20.07 a 10.08 (tak jak to bylo w ostatnich 3 latach)
Co do nowego miasta to bardzo ciesze sie ze takowe powstanie tylko przydalby sie nowy server jeszcze i byloby slodko =] |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Żagań
Imię: Slash Ezo
Profesja: Knight
Poziom: 16+
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 3+
|
![]() Cytuj:
co tam miasto , gdzie jest coś o profesjach??!! |
|
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Do tego potrzeba jeszcze oryginalnego wowa (cd keya) żeby zrobić w ogóle konto, czyli razem około 250 zł czyli roczny pacc
![]()
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 20-05-2007 o 21:03. |
![]() |