Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-05-2007, 13:32   #101
CzubiX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2006
Wpisy bloga: 1

Świat: Burning Legion
CzubiX ma numer GG 8205869
Domyślny

@up chyba prędzej na miejsce na strzały ale to pall nie będzie mógł nosić amunicji

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-05-2007, 13:34   #102
Carlo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Radom

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoko Tar
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szymcio Pokaż post
Gdzieś tak w jakimś newsie wyczytałem, że trzeba będzie nosić szlik i rękawiczki, czyli jak rękawiczki to bez wanda, roda, kuszy czy sworda(
Wydaje mi się, że to po prostu taka przenośnia. A co do nowych gatunków ryb, wydaje mi się, że będą to nowe quary, ale moge nie mieć racji.
Ogólnie miasto fajne, ale ciężko będzie tak kupić domek. Miejmy za to nadzieje, że domki w venore się dzięki temu staną wolne lub będą odsprzedawane za grosze.
Carlo jest offline  
stary 19-05-2007, 13:38   #103
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FMF Pokaż post
Ladnie,ladnie,ale oczywiscie tylko dla tego pACC'a.Oni maja juz za duzo terenow.Facc musi sie walesac na tej malej wyspie...Przeciez nie dlugo bez pacca grac to bedzie g...A kupic se pacc nie oplaca za taka cene(250zl za 9miesiecy za jakas gre?halo?)
Pacc 3 miesięczny po ostatnich kursach Euro wynosił mnie jakieś 78 zł ? Gdy kupujesz pacca na rok (12 miesięcy) to wychodzi jeszcze taniej , niewiem jakim cudem tobie wyszło 250 zł za 9 miechów.

Pozatym to nie jest drogo , o ile sie dobrze orientuje to jest jedyna gra online o tak niskim abonamencie ?
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 19-05-2007, 13:45   #104
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elendart Pokaż post
w*****aja mnie kolesie ktorzy pisza "o jezu zowu dla pacc"
ale jeszce bardziej W*****AJA mnie cwaniaki ktorzy mowia "o jezu no i ci z tego ze dla pacc, biedaki kucie sobie pacca a nie narzekajcie" -.-

kupowanie pacca uwazam za hmm ... debilne
za 90 zlotych mozna kupic o wiele przydatniejsze rzeczy -.-

Przykro mi ale będę musiał ci obrazić , zrosum niedojebańcze że pacca kupujesz JAK CHCESZ, jak uważasz że możesz kupić coś innego bardziej przydatnego to zrób tak i skończ pierdolić , Tibia jest tania jak barszcz , nawet dla bezrobotnego nastolatka. A kwestia "debilzmu bo się płaci za grę" , jest produkt / usługa = wykonana praca,a za wykonaną pracę należy zapłacić , pozatym ja sam sobie żałować nie będę na rozrywkę i płacę z uśmiechem na twarzy co 3 miesiące.

EDIT:

@Niżej : Wydaje mi sie że WoW kosztuje jakieś 55-58 złotych na miesiąc , ale niezmienia tofaktu że jest dużo droższy od Tibii.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 19-05-2007 o 18:10.
Ajron 88 jest offline  
stary 19-05-2007, 14:03   #105
EnzaMorix
Użytkownik Forum

EnzaMorix's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Lomza

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Kyra
EnzaMorix ma numer GG 2408737
Domyślny

@up
Troche wulgarne ale prawdziwe
Jedni wola kupic chipsy/isc do mc donalda/na karuzele, kazdy wydaje pieniadze na co chce i niech inni sie do tego nie wtracaja
Faktycznie tibia w porownaniu do innych gier jest tania, np w wowie masz 90 zl za miecha i placisz jak chcesz grac a nie jak chcesz pozwiedzac dodatkowe tereny czy jakos tak

Enza Morin, ex top sword & shield of Unitera
Love Hinata =*
EnzaMorix jest offline  
stary 19-05-2007, 14:23   #106
Arack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
Domyślny

no no no niezlego smaku mi to narobilo juz iei moge sie doczekac a zeby zalozyc rekawiczki i szalik;p
Arack jest offline  
stary 19-05-2007, 14:31   #107
szymcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2005

Domyślny Przestańcie!!!

Czy przy każdym newsie o zapowiedzi aktualizacji musi byc mowa jaki pacc jest zły?! Pacc kupuje ten kto chce i go stać i takie coś jak pacc zawsze będzie, bo co wy sobie myślicie, że dadzą wam za free gierke z około 70 serverami i oni nic z tego nie będą mieć? Wszystko kosztuje, utrzymanie, naprawy i nic nie jest za darmo. To co jest fajne zawsze kosztuje... i się do tego przyzwyczicie!!!
szymcio jest offline  
stary 19-05-2007, 14:36   #108
Mallice
Użytkownik Forum

Mallice's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7

Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Mallice ma numer GG 1343080
Domyślny

Kurde.
Powiem jedno
jak są jakieś dzieci to kupią pacca jak rodzice czy ktoś inny da kase z rodziny
Albo jest tez dorosla osoba pracująca i ma kase na pacca i se kupi(ale sa wypadki ze nie musi) POPROSTU tibia to darmowa gra a nowa wsypa dla Pacca to swietny sposob na zarobienie pieniedzy bo wyspa bedzie kusic graczy a cipy zrobia wszystko zeby jak najwiecej osób kupiło pacca
stary 19-05-2007, 14:53   #109
Nyana
Użytkownik Forum

Nyana's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: W domu

Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 14
Skille: 20/20
Domyślny Jestem zawiedziona

Po co robili nowe miasta? Przeciez jest juz ich od h....! mogliby dodac cos do profesji(szczegolnie dla najow), cos z addonami lub outfitami pokombinowac albo wreszcie zajac sie rookiem.........
stary 19-05-2007, 14:58   #110
Bartek153
Użytkownik Forum

Bartek153's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun

Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
Domyślny

nowe ryby to pewnie beda te takie wielkie wieksze od zwyklych na niektorych otsach one sa.
Tak mowicie o knightach zeby ulepszyli bala bla bla a zobaczcie jaki pall jest udupiony -,-

2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P.

21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k
15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>()
00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin?
Bartek153 jest offline  
stary 19-05-2007, 15:19   #111
dambibi
Użytkownik Forum

dambibi's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Nowa Huta

Imię: GM<joke>
Profesja: Druid
Gildia: GM
Świat: GM
Poziom: 2
Skille: GM
Poziom mag.: GM
Domyślny .... -_@ muj robocop hehe

A nie mogli by coś zrobić dla facc'ów ?
Nam też się coś należy.
PS:Wiem ze przez pacc ta gra funkcjonuje nadal ......ale.....ale.....****** mnie to obchodzi.
a ten svargrond powinien sie nazywać svarnograd
15:42 Czikita of rook: rookfrajer?
15:42 Christine de'Sky: yes
dambibi jest offline  
stary 19-05-2007, 15:46   #112
Lagon Night
Użytkownik Forum

Lagon Night's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Domyślny

No nie! Co wy sobie myślicie? Że tyle osób i serwerów oni za darmo opłacą? Wy się cieszcie że możecie wyjść z rooka! Sam nie mam pacca i nie zamierzam go mieć ale jak część osób pisze: Nie ma nic za darmo. Jak dla mnie to mogli by mainland zarezerwować dla pacc ale sprity się przydają .
........................ R. Newcomb
Lagon Night jest offline  
stary 19-05-2007, 20:50   #113
kelt
Użytkownik Forum

kelt's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Askara
Poziom: 101
Skille: 93/60
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nyana Pokaż post
Po co robili nowe miasta? Przeciez jest juz ich od h....! mogliby dodac cos do profesji(szczegolnie dla najow), cos z addonami lub outfitami pokombinowac albo wreszcie zajac sie rookiem.........

A kto powiedzial ze nie bedzie addonow outfitow etc? Poza tym o ile dobrze pamietam niedawno pisali ze letni update bedzie pod znakiem balansowania profesji wiec i knighty pewnie cos dostana
Just don't panic.
kelt jest offline  
stary 19-05-2007, 20:52   #114
Sie mapes
Użytkownik Forum

Sie mapes's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Świat: Lunara
Sie mapes ma numer GG 2380376
Domyślny

Ech! Czemu wy ludziki nie zakodujecie sobie czegoś w tych waszych pustych główkach.
1) Jeśli jakiś teren nie będzie częścią głównego kontynentu, to nie liczcie na to że bez PACC będziecie mieli się tam szanse dostać.
2) To wy jesteście dla gry czy gra dla was, w tym wypadku gra jest dla was więc albo się dostosujcie albo wypad.
3) Jeśli uważacie że coś wam się należy (nowe tereny, potworki) to pobudka, to jest prawdziwy świat w którym bez kasy nic nie możesz.

Ech no i teraz będzie jakiś miesiąc lub dwa debat na temat co będzie, jakie silne, co kto słyszał na temat update

Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-'
http://www.mozilla-europe.org/pl/
Sie mapes jest offline  
stary 19-05-2007, 20:59   #115
Iron'knight
Użytkownik Forum

Iron'knight's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/

Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sie mapes Pokaż post
Ech! Czemu wy ludziki nie zakodujecie sobie czegoś w tych waszych pustych główkach.
1) Jeśli jakiś teren nie będzie częścią głównego kontynentu, to nie liczcie na to że bez PACC będziecie mieli się tam szanse dostać.
2) To wy jesteście dla gry czy gra dla was, w tym wypadku gra jest dla was więc albo się dostosujcie albo wypad.
3) Jeśli uważacie że coś wam się należy (nowe tereny, potworki) to pobudka, to jest prawdziwy świat w którym bez kasy nic nie możesz.

Ech no i teraz będzie jakiś miesiąc lub dwa debat na temat co będzie, jakie silne, co kto słyszał na temat update
Zgadzam sie. Szlak mnie trafia jak slucham tych noobow "@%^@^ to dla pacc", "niech mi pacca kupiom takto", "Cipsoft suks bo na paca wszystko"
Jaki problem, przez kilka tygodni nie kupujcie chipsow i innych swinstw to bedziecie mieli pacca.
The less that you give, you're a taker
So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well

Iron'knight jest offline  
stary 19-05-2007, 21:05   #116
Yugo
Użytkownik Forum

Yugo's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2007

Świat: Candia
Domyślny

Facc jest taką jakby wersją demo i reklamą ,która ma za zadanie zachęcić graczy do kupienia premium.Z tego względu nie ma co liczyć żeby Cipsoft zainwestował w miejsca dla facc poza kosmetycznymi zmianami.
Yugo jest offline  
stary 19-05-2007, 21:11   #117
rezydent
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 12 2006

Imię: Rezydent
Profesja: Druid
Gildia: <rotfl>?
Świat: Arcania
Poziom: 1
Domyślny

zaraz jak się skończy szkoła (oceny nie takie złe mam nadzieje xp) napewno nie kupię pacca (ehh... szkoda 90zł marnować, szczególnie że tyle czasu tą kase zbierałem) zwolnią się zapewne expowiska na facc (zara po updacie), znowu zaczne grać i spróbuję wbić jakiś wyższy lv

cipsoft najpierw by spróbował załatać jakoś system gry i poprawić grywalność a potem dopiero co upa 3-10 nowych wysp itd... (jak co roku)

DAWAJ NOTKE!!!! ZUO
rezydent jest offline  
stary 19-05-2007, 21:37   #118
Vithras
Guest

Oczko heh

exactly....zwala z tych kolesi co tak gadaja...niech ogranicza te zasrane snickersy and another chips...and they have been premium account
kupie pacca w wakacje to akurat ta wyspeka bedzie....trzeba bedzie ja oblookac

stary 19-05-2007, 21:39   #119
Ronx
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lagon Night Pokaż post
No nie! Co wy sobie myślicie? Że tyle osób i serwerów oni za darmo opłacą? Wy się cieszcie że możecie wyjść z rooka! Sam nie mam pacca i nie zamierzam go mieć ale jak część osób pisze: Nie ma nic za darmo. Jak dla mnie to mogli by mainland zarezerwować dla pacc ale sprity się przydają .
Buhaha! Sorry, że tak powiem, ale za taką biedną grę MMO w porównaniu ddo WoW-a czy eve-online nie pyli się płacić abonamentu, nawet 10 złociszy...
Ronx jest offline  
stary 19-05-2007, 22:28   #120
Sorc-from-hell
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Łódż

Świat: Selena
Sorc-from-hell ma numer GG 9952890
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szymcio Pokaż post
Gdzieś tak w jakimś newsie wyczytałem, że trzeba będzie nosić szlik i rękawiczki, czyli jak rękawiczki to bez wanda, roda, kuszy czy sworda? I dlatych co nażekają, że wszystko dla pacców, Tibia dla nas jest fajną grą(no nie każdego) ale dla Cipsoftu to jest źródlo zarobku i zysku, więc są wieksze możliwości po zakupieniu pacca. Ich nie obchodzi, że tam jakieś nóóbki nie mają gdzie expić dla nich liczy się kasa za pacc i żeby jak najwięcej ludzi je kupowało i trzeba przyznać, że im sie udaje

No ale ile jest wysp dla pacca a ile miast dla facca? nic by sie niestalo jak by zrobili tylko 1 nowe miasto dla facca
Sorc-from-hell jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania