|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Wszystkie potwory dostaly wzmocnione ataki (mi DL pociagnal pojedynczym wave za 357), w przypadku slabszych potworow (tak do ~1k expa) wiekszosc faktyczni nie nie robi cambo (nawet beholdery przyzywaja szkielety tak zadko ze jak by wcale). Srednie potwory (te ~2k expa) roznie sie zachowuja, generalnie spokojniej niz przed update ale zdazaja im sie cambo, potwory z gornej polki spamuja tak jak przed udpate, do tego maja mocniejsze ataki... ogolnie niewesolo jest (szok jest ze 130 lvl rycerz boi sie nagle blokowac 2 demonow).
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() @up:
Co do tych dli to wlasnie bylo combo, z 3 razy juz tak oberwalem, widac dopiero na pasku ze to dwa osobne ataki, ktore lacza sie w jeden hit jesli zostaly rownoczesnie odpalone i pochodza z tego samego zywiolu. Ostatnio edytowany przez Askaral - 04-01-2008 o 12:11. |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Fakt dle maja mocniejsze combo
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja od demona dostalem z lapy, gfb i e wave na raz. pokazane bylo ze stracilem 680 hp, a takie combo to atak zwykły+magia+magia. czyli cos co mialo zostac wycofane
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Na demonach nie bylem . ale pewnie wala tak sama tylko , ze o 30% mocniejsze ataki .
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() Srrrrr. Po co powtarzacie sobie , że combo jest ? chyba wszystko jasne prawda ? : )
Ostatnio edytowany przez izzo_rgen - 08-01-2008 o 01:04. |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Gremlin:
Ale beholdery teraz bije z 'sd' - kiedyś nic tego nie hitały jak się miało średnie eq, teraz cały czas z tego bija.
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Nie wycofano combo w tibii wręcz np: dragi więcej razy walą z fb i f wave
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() combo dalej jest... wydaje mi sie ze lapa+ spell... ja padlem na strzala od DLa jak stalem przy nim... 460hp (HAIL WAVE + lapa (?) or fb...)
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
2. Radze poczytac ostatni news przed updatem, tam pisze ze Cambo wciaz beda mialy bossy i coniektore mocniejsze potwory ze zwyklym spawnem miedzy innymi demony.
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Hehe z tego co wiem DL mają conajmniej stare combo bo padłęm w milisekunde 635hp+troche many na mana shieldzie... Fajny widok jest jak wali combo taki spamm ogni...
|
![]() |
#34 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() W takim razie warlocki też powinny mieć combo. Na pierwszym test serverze na ok. 95 lvl brałem 2 na klatę (sorcem), więc musiało się to zmienić od tamtego czasu...
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Imposible Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
|
![]() elo ;p
Moim zdaniem nie wycofali comba , tylko teraz zdarza sie ono o wiele rzadziej. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio(w ten dzien kiedy wprowadzili ogranicznia runowe) poszeldme blokac dl'a tak tylko nie na hunta koledzy mnie namowili. Wtedy jeszcze nie mialem pacc. Bloczylem i wchodzily hity za 200 max. nie bylo zadnego COMBO... (gram na świecie:Secura)
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() Dl potrafi przywalic gfb + f wave na raz nawet co 2 sekundy z czego wychodzi hit za 360~ srednio, hydra jakas oslabiona, chociaz tez potrafi przywalic z ziemi + lodu mniej wiecej tak, jak dl. Ostatnio nawet kumpel z full hp padl tak na hydrze.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Po pierwsze teraz hity strzelone w potwora sumuja sie i hity zadane przez potwora w Ciebie tekze.
Jesli chodzi o dla to moze walnac combo 150 lapka + 230 wave + 180 Gfb co daje nam 560 ja osobiscie najwieksze combo od dla jakie dostalem to bylo 480. |
![]() |