|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
Jak dla ciebie godnością jest strata dobytku w kilka minut, to gratulacje. Sądzisz że allegro to najgorsze rozwiązanie, co to za radocha kupić itemki? zapytaj szanownych allegrowiczów... "Może kup chara za 700 zeta i sie powoź. Gratuluje Ci wypowiedzi." - Tak przyznam się wydałem na tibie w życiu z 50 zł, to duży obciach, przyznaje, ale moge się założyć że ty też coś zakupiłeś. Tacy ludzie jak wy nie powinni zaczynać w taką grę, przed zakładaniem konta powinna być ankieta eliminująca idiotów w waszym typie. Gl pro gamerzy |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mari'sa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal Dragons
Świat: Nerana/Aldora
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Noobki miały radość z itemów
![]() ![]() Pozdro i GL w rl life.
2:05 Ari Palladin [14]: CZy przy dedzie wypada pacc?10nie Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to sie nazywa?? To lojalność... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Cytuj:
Naprawdę, dajcie sobie spokój. Jego sprawa i ja go jak najbardziej popieram ; )
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Oddawanie itemek (zwłaszcza takich) na koniec gry ma taki sam sens jak rookowanie chara. Kiedyś być może wrócisz - ot, poczujesz, że masz ochotę zagrać w stare piksele i miałbyś coś na start. Ewentualnie sprzedałbyś konto, jak na mój gust kilkadziesiąt złotych nie śmierdzi. Równie dobrze mogłeś deletnąć postać, skoro ci nie zależy lub przekazać koledze wszystkie rzeczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Imię: Boski Grzegorz
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 2
|
![]() No bardzo ładnie i ciesze się, że nie sprzedałeś.
Ja na zakończenie swojej kariery postanowiłem spaść o parę lvli. Mówicie "Nie sprzedałeś, a allegro czekało"-gówno prawda, moim zdaniem-Jak ja nie gram, nikt nie gra. ![]()
![]() |
#46 |
Zbanowany
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() wielkim stylem bym tego nie nazwał, anyway lepsze to niż sprzedawanie chara na allegro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Trzeba było zrobic w Venore albo w Carlin tam więcej ludzi by się uzbierało, bo w AB wyglądało to tak jakbys ciagle rzucał te itemki w te same miejsca i ciągle brały je te same osoby.
![]() Edit: Widzę, że panuje tu kłutnia o tym "co ja bym zrobił na twoim miejscu". Wiadomo każdy z nas jest inni, znajdzie się taki co by zdeletowal postać, a itemki by wurzucił do wody, a ktoś inny by sprzedał na Allegro. Szczerze mówiąc ja bym sprzedał na Allegro ![]() Ostatnio edytowany przez Granteon - 26-03-2008 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Ten film to 'fake' bo to nie char autora tego tematu , poprostu hack
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2008
Profesja: Knight
|
![]() Wielki styl?Wielki styl był by jak byś zrobił delete acc ze wszystkimi śmieciami.
ps mogłeś pojsc do carlin rozdawac smieci nooby by sie ucieszyły. 19:40 Mistickal Phoenix [62]: mam nadzieje ze to dobra decyzja ![]() napewno dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
|
![]() A ja chciałbym poznać powód tego kończenia z Tibią. Zrobiłeś to dlatego, że ostatnio ci się trochę padło czy po prostu znudziła ci się ta gra ? Bo jeśli zrobiłeś to tylko dlatego, że spadło ci ostatnio parę lvli to znając życie niedługo ci przejdzie i znowu będziesz grał. Jeśli jednak nie to i tak jestem zdania, że rl kasa za te "piksele" zawsze na coś by się przydała.
Ostatnio edytowany przez Zyziek - 26-03-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() A ja uważam że Cię posrało... oczekujesz normalnej odpowiedzi?
- dawanie noobow itemów = kształtujesz nooby na dzieci "fri itenz plaz" - nie szanujesz pracy jaką włożyłeś w chara - rookowanie / wyrzucanie itemów to nie jest zakończenie gry... w tej grze chodzi o wbicie dużego lvl'a, poznania kolejnego rpg świata i zarobienie dużej kasy... Jeżeli myślisz że wyrzucenie all items świadczy o twojej sile - gówno prawda. Jeżeli myślisz że rookowanie chara świadczy dobrze o twoim końcu z "tymi je*anymi pikselami" - gówno prawda. Sam przecież zaczynałeś grać prawdopodobnie z myślą wbicia dużego lvl'a, zarobienia ładnej kaski etc. A tu pokazałeś że jesteś kolejnym dzieckiem z nurtu "hmmmm nudzi mi się tibia, wyrzucę all itemy i pokarzę jaki jestem silny, hahaha, wszyscy mi będą gratulować". Na forum było mnóstwo takich ludzi - 3/4 potem żałowało... bo to znowu zechcieli grać, albo ta stówka na rl by się przydała... TO NIE JEST odejście z honorem... czy ćpun po odwyku skończył ćpać = zrobił coś honorowego? Palacz, pijak - też po odwyku zakończyli swój nałóg z honorem? Wy chyba nie wiecie co to honor... @Rinoo napisane by neopostman : Cytuj:
Co do tego czy MOJA SPRAWA CZY NIE: gościu dał film na forum, a że każdy ma wolność słowa : mam prawo się wypowiedzieć. @Killuminati: Cytuj:
Chyba się nie zrozumieliśmy...
Limit sygnatury został przekroczony O RLY? Ostatnio edytowany przez babcia666 - 26-03-2008 o 20:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2008
|
![]() To już nie twoja sprawa czy szanuje czy nie.
Cytuj:
Cytuj:
btw. kto tu mówił ,że to jest odejście z honorem? :s Ostatnio edytowany przez Rinoo - 26-03-2008 o 19:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Cytuj:
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Cytuj:
@topic ja tam nie wiem, twój char, rób co chcesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @up
Rzucenie dragów, koniec z nałogiem = godność osobista. Ja to tak pojmuje. I racja - to jego char, jego życie - niech on robi co chce, ale moim zdaniem zrobił. Zresztą co ja wam powiem, i tak zaraz połowa forumowiczów mnie zbeszta za "materializm i brak honoru".
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() @bialason
Tak ci zależy na kasie to idź oddaj nerke, bo za mózg za wiele nie dostaniesz. @autor Osobiscie sprzedalbym chara albo oddal itemy kumplowi, ale twoje posuniecie było o wiele lepsze(w wiekszym stylu). ![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
panie dorosły... nie za bardzo sie puszysz? dobrze że poszedłeś na te kręgle bo byś sie tu zesrał ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() No, no niezly filmik, ale w polowie debuga mialem i mi sie nie chcialo wlaczac od nowa
![]() Jejku to jest TYLKO gra. On te itemki zdobyl w grze, zapewne nie wydawal kolosalnych sum na allegro, zeby miec jakiegos zlotego pikselka, a nie czerwonego. Pogral jakis czas, znudzilo sie to wyrzucil itemki i tyle. Co prawda mial Pacc, ale za każdą grę się płaci. Każdy jak przejdzie jakąś grę to ją usuwa (no chyba, ze multiplay), a jesli jej nie sciagnal ze strony torrentowej to zapewne wróci po jakimś czasie, ale to już inna kwestia. |
![]() |
![]() |