|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2008
Lokacja: Chrzanów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marian Bramborek
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 4
Skille: 14/10
![]() |
![]() o nie ja bym się zabił
![]() to żart dla niekumatych(bez obrazy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() Name: Mistickal Phoenix
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 59 World: Eternia Residence: Ankrahmun Last login: Mar 25 2008, 23:31:50 CET Account Status: Premium Account Character Deaths Mar 25 2008, 23:52:58 CET Died at Level 61 by fire Mar 25 2008, 23:31:26 CET Killed at Level 62 by Arcoth'own and by Bolkowy Lolek Mar 21 2008, 14:39:47 CET Died at Level 64 by a bonebeast Mar 15 2008, 11:33:42 CET Killed at Level 65 by Truciciel Mar 03 2008, 16:12:29 CET Died at Level 64 by a vampire X.x chyba juz bawiles sie przed tymi 'free itemami' ?
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() Sory za double, mam ostatnio problemy z netem i co jakis czas mi sie wylacza na chwile
![]()
Ostatnio edytowany przez Undeadzik - 26-03-2008 o 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() Zrozpaczone dziecko popadało od pk i monsterów i już nie gra, bo umarł i nie wie, że śmierć w grze to część gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL xD, dobry jesteś ^^ ja bym chyba tego wszystkiego wyjebać nie dał rady,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ja też bym sprzedał na allegro. Jakiś noobek by się ucieszył na urodziny, gdy dostał od mamy kasy. Poza tym ktoś tam pisał, że nie każdy jest materialistą.
A ja ci powiem tak: Ja jestem REALISTĄ i w życiu bym nie wyjebal owoców mojej pracy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Cytuj:
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no, gdyby te rzeczy nic dla Ciebie nie znaczyły...
Ale Ty, z tego co mówisz, wyrzuciłeś rzeczy, które coś dla Ciebie znaczyły(bo trudno Ci było je wyrzucić), po to, aby wyrwać się z pewnego rodzaju nałogu. Także ja Ci tylko współczuję, że aż tak ciężko było Ci to zrobić i uważam, że jeśli zależało Ci na tych rzeczach to nie powinieneś ich wyrzucać nawet "kończąc" z Tibią. Można z grą skończyć po prostu przestając w nią grać.
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() A ja Ci gratuluje zerwania z Tibią ;]
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Nierozumie czemu sie czepiacie, zrobil co chcial, to byl jego czas poswiecony tej grze, a nie wasz. Wy byscie mogli sobie to sprzedac na allegro, on nie chcial i tyle. I nic wam do tego co zrobil ze swoim czasem poswieconym na gre !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() ja bym sobie itemy zostawil. nie trzeba grac a itemy mogly lezec. np za pol roku wpadnie Ci ochota zeby sobie na dragon hanta skoczyc i dupa.
nie rozumiem ludzi, ktorzy sie tak tu bulwersuja. rozumiem, ze serce sciska gdy ktos wyrzuca chleb, gdy Tobie żołądek skreca z glodu ale naprawde mogli byscie sie opanowac, zwlasza, iz to gra. nie RZycie |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Iława
Imię: Connor Mcloud
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 115
|
![]() Taa, dokładnie... :-P Troszkę ludzie się zagalopowali z tymi komentami ;d
A i widzę, że kolega fan 2paca ;d Edit: Może Ci ludzie, co tu tak mnie wyzywają i mieszają z błotem kiedyś zrozumieją, dlaczego tak zrobiłem. Pozbyłem się wszystkich itemek, żeby już do tego NIGDY nie wracać. Żeby nie mieć do czego wrócić. Sliver, napisałeś, że byś sobie zostawił na naprzykład jakiegoś dragon hunta...i tutaj wszystko się zaczyna, poszedłbym na dragon hunta jednego, drugiego, trzecieg, setnego... Tam jeszcze jakiś ziomek napisał, że wyrzuciłem w błoto pół roku życia...tak myślałem, żeby coś mu napisać, ale chyba już sobie daruję... Dzia za komentarzyki ![]() P.S Nie zrobiłem tego dlatego, że padłem, lol...a w ogniu zabawiałem się po Fri Itanzach ;d
Pograłbym sobie Ostatnio edytowany przez Xovex - 26-03-2008 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Gratuluję skończenia z Tibią, zapraszam do Warcrafta 3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Hmm powiem tak, wali mnie to czy wywaliłeś itemki w dp czy dałeś kumplowi czy sprzedałeś, ale pytanie się "Ile macie lat dzieciaki" mając 15 lat jest idiotyzmem bo sam jesteś dzieckiem. I nawet nie próbuj pierdolić jaka to Ty jesteś wielka młodzież.
A co do kończenia z tą grą to najlepszy moim zdaniem sposób zaprezentował 137rp~ z serva na którym gra Master Dysan etc (nie pamiętam, ale chyba Refugia). Koleś cały hajs sprzedał kumplowi i wyciągnął z tego 4 tysiące złotych i teraz sobie może ładnie pobalować/wydać na coś konkretnego co zawsze chciał kupić ![]() /Z poważaniem Byku Ostatnio edytowany przez Bykunn - 26-03-2008 o 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Etal Clana
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 73
Skille: 84/65
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Sam jesteś idiotą. Postąpił godnie. Pieniądze to nie wszystko. A widze że Tobie ich brak. Allegro to byłoby najgłupsze rozwiązanie w tym momencie. Co to za radocha kupić itemki? Samemu uzbieraj to już coś.. Ty byś najchętniej kupił na allegro i sie woził? Może kup chara za 700 zeta i sie powoź. Gratuluje Ci wypowiedzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
|
![]() Chociarz to może jedyny sposób do zerwania z tibia może masz racje...
Żeby niebyło do czego wracać ale postać bym sprzedał jakbym miał konczyć a nie rokował i niszczył..troche czasu na to poświęciłeś wjec szkoda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() A nie rozumiecie ze on wywalil te itemki dlatego ze chcial z tibia skonczyc NA ZAWSZE i zeby nie miec takich wyskokow ze za pol roku mu sie zachce? btw. Pieniadze to nie wszystko! wiec nie mowcie ze jest debilem czy kims tam dlatego ze nie sprzedal tego na allegro ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyżby dla niektórych istniała tylko kasa w rl? Mówię to do tych którzy bluzgają na niego i sapią że nie sprzedał. Weźcie się opanujcie!! Co do tematu gratulacie tego końca, chodź mogłeś troche inaczej zrobić, tzn polatać po mieście xd.
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Cytuj:
Narazie |
|
![]() |
![]() |