|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
U CIP cena jest stala - kasacja postaci ![]() Moje przygody z postaciami wygladaly tak: 1. Druid (kolega powiedzial ze super kase trzepia druidzi) - utknal ~12 lvl 2. Paladyn (zobaczylem jak inny kolega nagle zostal high lvl - 19 lvl) - dolek i rezygnacja po 3 zgonach w 3 dni - za kazdym razem caly sprzet stracilem (mino archers are evul). 3. Po dlugiej przerwie wrocilem do paladyna, ale jako iz nie mialem zadnego sprzetu wiec postanowilem zarobic troche druidem. 4. Zarabianie druidem przerodzilo sie w expowanie nim (paladyn mial slabe skille, druid super magic lvl). 5. Zarowno paladyn jak i druid z powodu laga limitowal mnie do grania 1-2 godzinny dziennie, wiec przyszla kolej na knighta 6. Po zgonie na hunterze i (znowu) stracie praktycznie calego sprzetu powrot do druida. 7. Pech chcial ze znowu przyszly lagi a ze mialem niezly zapas sprzetu/kasy w depo - knight powrocil do akcji Gram nim do tej pory i niedlugo dobije 50 lvl Czyli w sumie 7 zmian w 3 postaciach + mam jeszcze 4 inne postaci ktore byly 1-2 tygodniowymi przygodami: 1. Paladyn 19 lvl, skille 48/55 (dobilo mnie podnoszenie wloczni) 2. Knight co postanowilem go w club trenowac (uslyszalem ze po update mialy niby byc jakies nowe mace dostepne) 3. SD maker (utknal na 15 magic lvl) 4. Mag ktorego chcialem trzymac uspionego w lozku zeby runy robil (ale dowiedzialem sie ze w lozku mana odnawia sie wiele wolniej)
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Huh ! Fajne przygody Gremlin, mi zawsze było szkoda tego co juz osiagnołem : ]] Więc nie zmieniałem i nie żaluje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
|
![]() Ja okolo 7
![]() 1 pierwsza moja nazywala sie Darl Pan noobek byl sorckiem na 12 lvlu doiwedzialem sie ze istnieje cos takiego jak magic lvl ![]() 2 next postac to byllll Roobin Neo 20 lvl palka mialem hacka i znudzilo mi sie ![]() 3 puzniej zaczolem grac knightem o nazwie Begajute knight lecz on szybkoi mi sie znudzil i dostalem dola bo jak umarlem od pk stracilem FSa i D shielda ![]() 4 to byl Demev 22 sorcerer mial hacka po raz 2 i zmienione hasla 5 to Vixiwew postac lipna w skillach zabijana non stop podpadlem Koszowi i Relicowi (lvl 80 i 100 ) 6 to potwornik jeszcze nia gram postac do runek druid ![]() 7 to juz muj wypas i jestem z niego dumny nazywa sie Olus Polaczek skille mas 52/41 a magic lvl 7 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() Raz z knighta na palladyna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() ja chyba z 6 wszystkie postacie wyproboewalem i postaowilem wziasc palka ( mam tez druidkka ale to runmaker) ;]
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Ile razy zmieniałem postać? No sporo
![]() 1. Knight 2. Palladin 3. Sorcerer 4. Knight 5. i znowu Knight. A wszystko przez jakiś je**** pk lub przez inne sytuacje przez ktore odechciało mi się grać. Acha ani razu nie zmieniałem świata. Wszystkie te postacie stworzyłem na Lunarze. No i nigdy nie grałem jeszcze druidem, ale poprostu czuje, że moje przeznaczenie to Knight ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
![]() |
![]() Ja gram caly czas jedną postacią i narazie niemam zamiaru jeje zmieniać... ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Postać zmieniałem raz- z kolesia na Hibernie(nawet z rooka nie wyszedłem
![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() Cóż... troche już tego było
![]() 1. Założyłem postać na calmerze, jak wyszedłem na main to się dowiedziałem co to jest nonPvP ![]() 2. Założyłem postać na Ruberze. Ale jak mnie zamkneli w bear room (pierwszy raz zginałem z czyjejś winy ![]() ![]() 3. Dowiedziałem się że na Isarze jest dużo Polaków... no to zakładamy nową postać ![]() 4.Zakładam nową postać ale tym razem ide z plecakiem doświadczeń ![]() 5.Druid na Calmerze, dotychczas nie miałem zbyt dużo szczęścia... ale tym razem miałem utorowaną droge (wyciągnąłem mojego knighta z dziury i pokryłem koszty equip i wszystkich czarów jakie mam dotychczas a mam 22lv) no i gram dalej druidem... ale nie mam łatwgo życia gdyż musze odkrywać wszystko sam i qmple mnie męczą o przedmioty (wśród znajomych z reala mam jawyższy lv i najwięcej kasy) np. qmpel mnie dręczył przez tydzień żeby mu kupić knight axe a sam biegam z c-mace bo mi d-hammer wypadł jak spotkałem gsa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() A kto by to liczył może tak z 6-7 razy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Hero jest tylko na Edron 4-5 poziomow pod ziemia, na powierzchni ~5 hunterow razem z banda wild warior, pozniej duze grupy DS, monkow, wild warior, kilka priestess, 3 smoki (na raz) - w porownaniu z tym sam hero to pestka (Killed at level 44 by hero - szczeze mowiac to bylo ich dwuch i mieli pomoc czesci z wyzej wymienionej ferajny ![]() Ale na BK to mozecie sobie zrobic wycieczke, zabijecie troche Beholderow a przed BK sa drzwi przez ktore tylko lvl 50+ moze przejsc :}
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() palladyn-palladyn-mag-palladyn-mag-knight-knight-druid-DRUID
|
![]() |