|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Nie licząc przenoszenia sie na nowy serwer to raz, z palka na maga, tylko dlatego ze lag nie pozwalal grac palkiem.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja 3 razy
1.z mojej pierwszej postaci (newbiowskiej- mag) na innego amga. 2 zrażony trudnością poziomu maga biorę sie za knighta (zrażony- grałem krótko) 3. Przenoszenie sę z Libery na Isarę tam knight którym gram obecnie
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() 3 razy:
1. Pierwszy knight, doszedlem do 20lvl ale mi sie nie spodobal 2. Druid(ktorym obecnie gram) gralem nim ale mialem 2 miesieczna przymusowa przerwe z powodu panow z wp.pl x( 3. Palek, gralem nim podczas tej przerwy ale jakos mi sie nie spodobal ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Pierwsza postac to byl knight newbi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Gre zaczalem knightem.
Znudzil mi sie na 15lvl to sie przezucilem na sorca. Sorciem doszedlem do 24lvl i ...wrocilem do knigta i teraz na nim siedze ![]() I mam jeszcze pytanko nie na temat: Jak zmienic postac z serwera na inny serwer?Szukalem na forum ale nie znalazlem tego.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() raz. z sorca na knighta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2004
|
![]() oj bylo troszke tego chyba z 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() ja postac zmienialem raz
z knajta na palka
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ja tylko raz-jak po dluuugiej przerwie w tibii CIPy wykasowaly mi mojego druida to stworzylem sobie maga na Eternii ktorym gram do teraz
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja raz zmienilem z knighta na sorca i jestem zadowolony ze zmiany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() U mnie było tak:
1. Jak zaczynałem grać i nie kumałem o co chodzi to zrobiłem sobie knighta, dojechałem nim do lvl 13 i gra wydawała mi się za monotonna, więc zostawiłem go. 2. Potem był palek, grało mi się nim zarąbiście dobrze sobie radziłem nabiłem lvl 17 dobre skilki nawet, ale zaczeli mnie ostro walić PK i zaliczyłem jakieś 4-5 dedów w jakieś 2 dni, to się zraziłem i palek odpadł w zapomnienie. 3. Potem chciałem spróbować grać magiem, zrobiłem lvl 10 i mlvl gdzies około 11-12, niepamiętam dobrze, ale stwierdziłem, że to nie dla mnie i odpuściłęm. 4. I ponownie wruciłem do knighta, bo stwierdziełem, że nie ma to jak komuś porządnie z miecza w czachę, no i nim gram nadal, tylko raz mnie zPKowali i jakoś sobie radze. Ogólnie jestem zadowolony, że gram knightem. Jest loozik ![]() ...acha wszystkie te postacie istniały i istnieją na Lunarze, więc nigdy nie zmieniałem świata! WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() ja z poczatku na lunarce gralem do 6 lvl (ach te poczatki co ja poradze ze rook jest nudny bez pacca) no i klopoty z wejsciem
przeskoczylem na julere gralem knightem do 9 leva ale uznalem ze jest nudny wiec weocilem do lunary i mam pieknego druidka na 10lvl(13 piatek to nie dobry dzien dla druidow 2 deady ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Ja nigdy nie zamieniałem i nie zamierzam zamieniać
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() ja zmienialem dość często
pierwszy był oczywiscie knight potem durid potem pall potem inny knight potem powrocilem do starego druida potem jeszcze inny knight i teraz nowy druid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Ja nigdy nie zmieniłem postaci jestem do niej przywiązany.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
![]() |
![]() raz
zmienłem palka na druida MUWIE WAM DWARFY SIĘ ZEMSZCZĄ PRZYJDZIE TAKI DZiEŃ KIEDY DWARFY OPANUJĄ ŚWIAT NIE BĘDĄ MIAŁY LITOŚCI DLA NIKOGO ........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
![]() |
![]() Ja uważam tak :
Chciałem zamienić się z kimś rycerzem za maga, ale pomyślałem, że zawsze jak mi się znudzi granie magiem to moge do knighta wrócić, a nie od nowa wtedy na rooku, przedmioty w depo bede miec i moge potem swojej 2 postaci dac, lepiej jest (jak sie mam jeszcze slaby lvl) niezmieniac a tworzyc nowa postac. Mam postac w rooku na 6 lvl która będzie magiem, a ostatnio wrócilem do knighta ma 15 lvl i 3 mlvl, skillsy słabe, szczegółnie w obronie bo 32 :/, a atak taki sobie 40 ... ale zawsze początki są trudne, a pk którzy mnie zabijali z 4, 5 razy to tylko pogarszają lvl. Wkurza mnie to jak podchodzi jakis paladyn i strzela do mnie :/ Dzisiaj nawet tak było, ale naszczęście to był polak i przestał ![]() Żeby przynajmiej była tolerancja narodowa w zabijaniu przez pk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() Mam Knihgta na 27 levelu i gram tylko nim bo wole mieć jedną postac a dobrą a nie np: 4 postaci (każda z inną profesją) i każda na niskim lvl.Myślałem niedawno o zrobieniu druida żeby robic UH-y i wysyłać do mojego rycerzyka ale obliczyłem że za dużo czasu bym stracił na takie posunięcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Ja nie zmienialem postaci
Gram Simkiem i mam kilka dodatkowych ; ]]] |
![]() |
![]() |