|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Mój najlepszy eq to:
Warrior Helmet Knight Armor Knight Legs Fire Sword Tower Shield Scarf Leather Boots ![]() No i to wszystko!
#83 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() ehh
Ja druidem na 21 mam k set, c helm, c shield, skull staff, wedding ring i p ammy Knightem na 16: k arm, p legs, fs, bh shield, w helmet i scarf ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() hmm najlepsze co mialem(niestety juz nie mam :| ) na Sobie to:
RH, DSM, C-legs, BOH, platinum amulet/aol, GS/Bright sword + MM shield
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Gród Wojów Wrocławiem Zwany
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Mordimer Madderdin
Profesja: Knight
Gildia: -- brak --
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 54/55
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Ja tam lece w ilość a nie jakość
Miałem 5 bp hmm 2 bp fireball 2 bp lmm 1 bp UH (Naraz ![]() I musze powiedzieć że dało rade ![]()
#86 |
Guest
|
![]() W mojej byłej postaci miałem: p-armor, dwarven shield, two handed sword,soldier helmet, brass legs i leather boots
![]() W mojej teraźniejszej postaci mam: chain armor, bow, viking helmet, leather legs i leather boots (jeszcze nie wyszłem z rooku.! ) 8) |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() Warrior Helmet
Blue Robe P Legs Boots Dragon Shield Skull Staff |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Moje itemki to :
-You see an amulet of loss.It weighs 4.2 oz. -You see a crusader helmet (Arm:8).It weighs 52.0 oz. -You see a crown armor (Arm:13).It weighs 99.0 oz. -You see crown legs (Arm:8).It weighs 65.0 oz. -You see leather boots (Arm:1).It weighs 9.0 oz. -You see a giant sword (Atk:46 Def:22).It weighs 180.0 oz.This sword has been forged by ancient giants , You see a demon shield (Atk:0 Def:35).It weighs 26.0 oz.This powerful shield seems to be as light as air, You see a bright sword (Atk:36 Def:30).It weighs 29.0 oz.The blade shimmers in light blue. Moze byc ?? (juz niedlugo BoHy)
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Jako, że świeżo wyszedłem z rooka to mam: copper shield, katane, scale armor, leather legs, leather boot, legion helmet.
![]() ![]() ![]() Ale obiecuję poprawę. ![]()
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() 22 lvl master sorc, Moj stuff:
![]() Wierzcie, nie wierzcie, nie wierzycie - przyjdzcie do ab'dendriel na Ruberze, pokaze wam z checia
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() Warrior Helmet
Knight Armor Knight Legs Boots of Haste Dragon Shield Bright Sword Platinum Amulet |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]() ja na kumulusku i na rijuhepie mam p-sety,guardian shieldy,dragon hammery,steel helmety i scarfy. A na khaladonie mam k-seta,crown helmeta,dragon hammera,scarfa. W depo lezy royal helmet i jestem ciekaw za ile go mozna sprzedac na Lunarze,czy wie ktoś??
|