![]() |
#521 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: ********
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 104
Skille: 93/90
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() To świadczy o inteligencji gracza ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Najbardziej wkurzając mnie te nooby z brazylii. Kradną exp, a jak napiszesz, żeby sie wynieśli to zaczynaja cos belkotac. Zaczynam żałować, że gram na non-Pvp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 30
|
![]() mnie najbardziej "wkurzaja" kolejne update'y od 7,5 w gore!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Radom
Imię: Pawel_Radoom
Świat: chimera
Poziom: 18
|
![]() mnie zalewa jak goni mnie 2 kolesi i atakuje-piszac ze zabija jak nie dam plecaka-ja zucam na ziemie a ci go olewaja i mnie leja:/dodatkowo nie cierpie kolesi co mnie blokuja w depo i blagaja o gp:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Wolfek-Master
Świat: Harmonia
Poziom: 25
Skille: 59/57
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() mnie wkur*** nooby !!!! ktore luruja gsy fuckers!!!!!!!!!! na pohu -.- lurerzy !!! zbanowac ich
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Mnie denerwoja :
-nOOby -pk ( cioty -.- ) -a najbardziej : BRAZILIJCZYCY !!!! < JEDNA WIELKS SIATKA DEBILI I nOObow -.- Na szczescie nie wszyscy maja h lvle i wtedy sie ich wytepia HUAHUA ![]() Ostatnio edytowany przez Gal_batorix - 27-09-2006 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
btw. sam siebie wkurzasz? ![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 28-09-2006 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co wy macie do brow? Moze wielu jest przy*ebanych tak jak u nas polaczkow, ale ja naprzyklad mam dobrego kumpla z brazylii, szwedow tez lubie. A pk? do pk nic nimam, jak mnie pk zabije to zalezy czy sie zdenerwuje, czy zaczne sie z deda smiać. jesli to pierwsze to lece na niego z umplem/protkiem (niepotrzebne skreslic), a jesli to drugie to uradowany loguje sie ponownie, biore to co najwaziejsze (bp itp) i <logout>
a co do tematu to nie lubie: -Noobów -Dzieciakow (denerwuje mnie to jak sie z innymi kloca i wyzywaja) -Pa -I niektorych czesci update takich jak sp, wyzsy lvl na runka, outfity (7.4 to byly czasy, a lazic zawsze uwielbialem w dresiku ![]() Co do reszty to nic niemam bo kicki mam tylko gdy mi sie zmienia ip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() mnie najbardziej wkurzaja nooby ktore ci sie na expowisko wwalaja. no i jeszcze slynne: "Fri Itanz plz"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() wszyscy "narzekaja" na braz~ chociaz nawet pewnie nigdy ich nie spotkali
taki juz stereotyp mnie najbardziej denerwuja polacy sadze ze sa najgorsi ze wszystkich najmadrzejsi i najlepsi :/ zlodzieje, pkerzy i trolle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Mnie najbardziej wkurzają:
1.PK (chociaż teraz gram na non-pvp więc mam z nimi spokój ![]() 2.nooby nooby i jeszcze raz nooby ![]() 3.lagi (przez które łatwo o deada :/) 4.spamerzy 5. żebracy (free items plx co chwile słysze w depo) 6.łamiące się speary i ogólnie trudny trening palem itd.
![]() Ostatnio edytowany przez Michnik of Celesta - 30-09-2006 o 18:54. Powód: względy estetyczne :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Łamiące się speary
2. Polskie dzieci "kture óciekły s piaskofnicy aby pograć sobje f tibje" 3. Thiefy itp. 4. Hum co by tu dodać? Ah tak - n00by.
![]() |
#533 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Zajęczniki
Imię: Deavemon
Profesja: Druid
Świat: Aurea
Poziom: 9+
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() 1. Bezczelni Player Killerzy (90% z nich to Polacy :/).
2. PK'erów na no-PvP (inacz. traperzy). 3. Runy i czary od LV a nie MLV. 4. Łamiące się speary i zmieniony system skillowania (teraz zwalenie skillować palkiem albo knajtem). 5. Noobstwo. 6. Wyłudzanie grożące deadem... 7. Mogę tak w nieskończoność ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2006
|
![]() Co mnie NIE wku***a:
* PK i PA - nie podoba sie, graj na nom-pvp. * Pacce - nie podoba ci sie, ze pacc mysli, iz jest lepszy? Moja rada: kup se pacca. Rusz siedzenie sprzed ekranu i pomoz TP kopac rowy pod kable. * Boter - denerwuje cie oszust jadacy na bocie? Sa ze 3 wyjscia. Albo poczekasz, az jakis hackier ukradnie mu postac, albo zabij go, gdy tylko bedziesz wiedzial, ze jest AFK. Mozesz tez sam sciagnac sobie bota 2w1 (TBI + gejlogger), ustawic go na cala dobe i przegonic tamtego typa. * Haker - ogranicza ilosc boterow, to pozytecznie zwierze. * Lagi. kicki - mam internet razem z kablowka i nie nazekam. Jesli nie podoba ci sie internet, jaki sponsoruja ci rodzice, lec kopac rowy, a za wyplate plac za SuperNeo3000. * Noob - jesli zachowuje sie inaczej od tych, ktore wymienilem u gory, latwo mozesz go zignorowac. sory za byki Ostatnio edytowany przez Chobits - 04-10-2006 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() Na pierwszym miejscu sa CipSoft ;p
Na drugim PK A trzeciego ine ma A dlaczego akurat CipSoft? Przecież oni stworzyli tą gre... PONIEWAŻ PSUJĄ TIBIE Z KAŻDYM UP'DATEM!!! Najlepsza moim zdaniem, była Tibia 7.4
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Thais
Stan: Na emeryturze
Imię: Anoniowość to podstawa
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: BRAK
Świat: To nie warzne
Poziom: 00
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
![]() mnie denwrwóją:
NOOBY ![]() "Free items pls" ![]() Lagi ![]() Gupie nazwy np."Lord Traver of Zanera" ![]() I to że nie można raz zapłacić za pacca, tylko co 3,6,12 miesięcy trzeba znowu płacic aby miec pacca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() mnie najbardiej wkurzają:
1. Nooby (czasem sam nim jestem ![]() 2.Swe i Br ze swoim tekstem "Br? Swe? Br? Swe 3.GMy |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() ktoś inny powiedziałby że Pl i Br też są w porządku bo też śą ale niektórzy
![]()
![]() |
#540 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |