|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Powiem tylko tyle:
Tibia to kolejny tani, sensacyjny temat więc się rozpisują na jej temat. Nie długo (pewnie już0 więkość dziennikarzy nie będzie nawet o tym pamiętać, bo sobie znajdą jakąś nową gre. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() no fajnie, tylko że już ze 30 osób to pisało... Czemu w tym temacie co drugi post jest taki sam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: ********
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 104
Skille: 93/90
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() tak jak pisał kazdy tak i ja napisze-sposob na tanią sensacje.Jeden koleś pobił matke stołkiem to tylko szkoda mi jego matki ze takiego cymbała urodziła. Troche w tym racji , ale nie popadajmy w skrajności.Przeciez nie kazdy tibijczyk bije swoją matke.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 19-09-2006 o 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Co do raportu, osobiście wiem że jak grałem na Kyrze, najlepsza postać na serwie to była, Tetro Aurelius została sprzedana za 4 tys. złotych, a są jeszcze 71 innych serwerów, więc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Żal tego co napisali ale no cóż wczesniej byl szum o gta san andreas przez mod hot coffe ze dawal sceny erotyczne rok minol i se dali spokoj ztym wiec o tibi tez niedluga zapomna.
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
|
![]() mam klasówke/kartkówke? ucze sie , nie gram wtedy w tibie... Nie mam ochoty ? Nie gram w tibie... K***** w czym problem
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() W tym artykule jest cala prawda o Tibi!!
Ja sam przez Tibie zawalilem dwa lata nauki ![]() ![]() Ale to z azjatami to dobre jest ale az dziwne ze nie napisali o weselach w tibii.
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() @up czyli jesteś nałogowym graczem. Dla mnie tibia to zwykła gierka. Gram w niom jak mi sie chce a tak to w Cs'a albo Et.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to już dawno czytałem ,siora przyniosła do domu ,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu oni o nas tak mysla?? moze my napiszemy cos w tym stylu: "slecza noc i dzien by napisac jeden bzdurny artykul, by sie osmieszyc..."
![]() Z tymi azjatami - chyba kogos po*ebalo... No i sprzedac postac za 2000zl - chlopak sie przeliczyl troche, a matka dostala w ryj bo chlopak chyba byl z trudnej mlodziezy. Ja mam srednia 5,3 , gram w Tibie 2 - 4 godziny dziennie, chodze do normalnej szkolny, kujonem nie jestem, a ludzie jeszcze cos chca do Tibi...
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Cytuj:
Nie jestem nalogowym graczem i przez wakacje ani razu nie gralem bo mialem inne plany zeby spedzic lato. A jak bym byl nalogowym graczem to bym sie nie ruszyl na krok sprzed kompa. A szkola nie jest najwazniejsza widocznie mialem ciekawsze zajecia niz szkola. A teraz pracuje, mam wiecej wolnego czasu niz bym chodzil do szkoly i chcem go spedzic przy tibii. To nie jest nalog.
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein Ostatnio edytowany przez Slivi - 24-09-2006 o 09:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Najśmieszniejsze jest akurat to, że to jest prawa. Może nie mają pojęcia o grze i pomieszali niektóre pojęcia, ale co do większości graczy to się już nie mylą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() Opowiem wam cos moi drodzy.Mieszkam na hmmm... zadupiu, internet taki szybki jak Kubica w swoim pojezdzie bez silnika i bez opon.W Tibie nie gram nalogowo,wystarczy ze powiem ze tylko raz stamina spadla mi o 1h( w czasie expowania).No wiec odnosnie "Dziewczyny",sama prawda.Czemu?
Jade przez wies i widze pod sklepem dwoch kumpli.Jade dalej i mnie olsniewa,jeden z nich ma ksywe "Lewy" a drugi "Wladza".I co z tego?A to ze pod sklepem stoi "Lewa wladza",czyli.... komunisci.Cos takiego jak interpretacja istnieje,no wiecie.Sam artykuł do kitu, jak to w tych gazetach,szacowanie ile % to prawda jest niepotrzebne bo zawsze mozna tam znalezc prawde i tylko prawde. I wszyscy juz wiedza ze to WoW a nie Tibia. |
![]() |
![]() |